De veiligste manier om glas en ramen te vervoeren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De veiligste manier om glas en ramen te vervoeren."

Transcriptie

1 De veiligste manier om glas en ramen te vervoeren.

2 2 Overal in de EMEA kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design Europe! Bekroonde producten België, Luxemburg be@primedesigneurope.eu Frankrijk fr@primedesigneurope.eu Duitsland/Oostenrijk/Zwitserland germany@primedesigneurope.eu Italië italy@primedesigneurope.eu Nederland nl@primedesigneurope.eu Polen poland@primedesigneurope.eu Prime Design Europe is een van de marktleiders voor de constructie van gepatenteerde dakdragers. Prime Design Europe ontwikkelt en produceert innovatieve en gepatenteerde producten (AluRack, ErgoRack, GlassRack). Prime Design Europe is nu ook de nieuwe exclusieve verdeler van de producten van Fire Research Corporation, de Amerikaanse marktleider in locatieverlichting en schuimbeheer voor brandweerauto s. Deze producten worden ondergebracht in een nieuwe bedrijfsafdeling, naast de bestaande dakdraagsystemen. Prime Design Europe verdeelt zijn producten via partners zoals carrosseriebouwers, garagebedrijven en bedrijfswageninrichters en is een van de toonaangevende dakdragerspecialisten van Europa. De kantoren van Prime Design Europe in Polen, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Rusland, Duitsland en Frankrijk ondersteunen plaatselijk de klanten en dealers. Ontwerp, productie en montage gebeuren in het Europees hoofdkwartier in België, waar onze grote opslagcapaciteit een snelle levering waarborgt. 7 Rusland russia@primedesigneurope.eu 2 Prime Design Europe is partner van het Oostenrijkse initiatief voor veilig transport: 8 Verenigd Koninkrijk uk@primedesigneurope.eu 4 Prime Design Europe werd geselecteerd als officiële partner van de Van Excellence Code, die de naleving van de normen door bestelwagengebruikers wil verbeteren. Prime Design Europe BVBA Bietenweg Tienen Belgium Tel Fax info@primedesigneurope.eu Met ons ISO 9001:2008-kwaliteitsmanagementsysteem bieden wij u de garantie dat de verkoop en distributie van onze producten verloopt via de hoogste standaards. Voor elke stap hebben we in het productie- en bestelproces de nodige meetpunten gedefinieerd die ons toelaten de kwaliteit van ons geleverd werk continu te beoordelen. PROTECTED BY ONE OR MORE OF THE FOLLOWING PATENT NO. s 6,092,972, 6,099,231, 6,202,807, 6,427,889, 6,764,268, 6,971,563 AND OTHER PATENTS PENDING

3 3 Het vervoer van glas en ramen moet op een zo veilig en betrouwbaar mogelijke manier gebeuren. Dankzij de TÜVgecertifieerde GlassRack van Prime Design Europe en het unieke glasvergrendelsysteem kan u dagelijks werken met een licht, duurzaam, maar bovenal veilig rasteel. Elke lichte bestelwagen komt in aanmerking voor dit gespecialiseerd vervoer. GlassRack monteren kan aan de buitenzijde, binnenzijde of zelfs op de laadbak van voertuigen.

4 4 Ontdek de voordelen! Glasvergrendelstang GlassRack onderscheidt zich van concurrenten door een speciaal ontwikkeld glasvergrendelsysteem waarmee u in één greep glas van verschillende diktes vastzet. Elke spanstang klemt elk verschillend stuk glas op de beste manier, met de nodige hoeveelheid kracht. U hoeft zelf niet de juiste diepte te kiezen, er is er slechts één! De spanstang doet het nodige en u bent zeker van een veilige vergrendeling van uw lading. MODULAIR SYSTEEM Het modulair karakter van GlassRack heeft veel voordelen voor de gebruikers: 1. We kunnen het glasrasteel eenvoudig verpakken en leveren. 2. Slechts 1 persoon kan het GlassRack model samenstellen en monteren op het voertuig 3. In geval van verkeersschade wordt uw voertuig niet beschadigd en hoeven enkel de beschadigde onderdelen vervangen te worden. We garanderen dus een lage reparatiekost. 4. U heeft een nieuw voertuig van hetzelfde type of kleiner gekocht? GlassRack is even gemakkelijk te demonteren en te herplaatsen op uw nieuw voertuig. Door de gemakkelijke (de)montage, de grote draagkracht en het modulaire karakter, heeft GlassRack een lange levensduur. De huls houdt Licht de huls Laat de huls de spanstang op en de los en het zakt omhoog en vastgezet in de vergrendelstang. spanstang kantelt naar het glas. om de spanstang tegen het glas te klemmen. Hoe de glasvergrendelstang bedienen? 1. Trek de spanstang naar je toe. 2. Alle spanstangen vallen gedeeltelijk naar binnen. 3. De hulzen zakken en klemmen de spanstangen, die nu in een voorgespannen positie zijn.

5 5 Licht, modulair en veilig EXTRA STEVIG KADER De combinatie van met rubber bedekte horizontale en verticale opleggers en steunen zorgt voor een stevige, stabiele en veilige frame voor het glasvervoer. Door extra rubberen steunen en wiggen op het uiteinde van GlassRack is het mogelijk om vergrendelstangen dichter bij elkaar te plaatsen. Zo kunnen kleinere stukken glas gemakkelijker vervoerd worden in alle veiligheid. ALUMINIUM De geanodiseerde aluminium glasrastelen zijn licht van gewicht, duurzaam, maar tegelijkertijd ook sterk en veilig. Zo wordt de draagkracht van uw voertuig maximaal benut en verliest u geen tijd aan onderhoud. GlassRack doorstond probleemloos testen met een lading van 300 kg. Ontdek op de volgende pagina s de ruime keuze aan modellen en welk type het beste past bij uw voertuig en wensen.

6 6 GlassRack Outside voor de buitenkant van bestelwagens De GlassRacks die aan de buitenkant van voertuigen worden gebruikt, worden steeds geleverd met onze aluminium dakdrager. Voor dit type GlassRack onderscheiden we een Standard en Advanced model. Boorloze montage! Bespaar dankzij de eenvoudige, snelle en boorloze montage. Slecht 1 persoon is nodig om GlassRack samen te stellen en te monteren op het voertuig zonder te boren. Een voordeel dat de restwaarde van het voertuig verhoogt. Standard Het standard GlassRack model: eenvoudig, veilig en economisch. Het standaard GlassRack frame met horizontale en verticale opleggers. Kwaliteit aan een scherpe prijs.

7 7 Advanced Met dit model wordt glas extra beschermd dankzij een aluminium spatbord en een extra verticale stang. Zo kan glas in alle soorten maten optimaal vervoerd worden.

8 8 GlassRack Inside voor de binnenkant van bestelwagens Ook aan de binnenkant van uw bestelwagen kan GlassRack gemonteerd worden. GlassRack Inside wordt op dezelfde manier geproduceerd als GlassRack Outside, waardoor het dezelfde eigenschappen bezit. Er zijn 3 verschillende modellen beschikbaar naargelang de specifieke noden. U herkent in de 3 modellen het frame dat bestaat uit horizontale en verticale opleggers. ECO voor het veilig vervoeren van ramen Het eenvoudig te monteren ECO-model stabiliseert en beveiligt ramen tijdens transport. Naargelang de dikte van uw lading, plaatst u de stang op de juiste plaats in één van de gleufjes van de bijgeleverde houten bodem. Daarna spant u alles aan met behulp van riemen.

9 9 STANDARD verticale stangen De Standardversie beveiligt en vergrendelt het glas met de unieke verticale stangen die ook gebruikt worden op de outside GlassRack. Ervaar het gebruiksgemak en klem het glas met slechts enkele eenvoudige handelingen. PULL-OUT ergonomisch Met het pull-out systeem kiest u voor een ergonomische versie van GlassRack. Een handig uitlaadsysteem belast uw rug en schouders niet nodeloos tijdens het veelvuldig in- en uitladen van glas. 2/3 van GlassRack kan uit de wagen getrokken worden.

10 10 GlassRack Platform A voor open laadbakken en aanhangwagens Ook voor laadbakken en aanhangwagens zijn er verschillende mogelijkheden om glas, ramen of andere gevelelementen te transporteren. Langs of op de laadbak, het glas langs één of beide kanten van het rasteel, er zijn veel mogelijkheden. We bezorgen de oplossing die het best bij uw voertuig en wensen past.

11 11 GlassRack accessoires GlassRack biedt ook de flexibiliteit voor het aanbrengen van extra accessoires. Verder is het uiteraard mogelijk om extra vergrendelstangen of specifieke onderdelen van uw glasrasteel te bestellen. Ladder Roller Er kunnen sporten toegevoegd worden aan het GlassRack frame zodat een ladder voorzien is op uw glasrasteel. De roller is eenvoudig aan de achterzijde van de bagagedrager te monteren en zorgt voor het gemakkelijk laden en lossen van lange objecten. Conduit Tube Stopplaat Buizenkoker (2 tot 5 m, 125 mm in hoogte breedte) aan beide zijden met slot te vergrendelen. Montage met een klem op de dwarsliggers, zodat de koker volledig benut kan worden. De stopplaat is zeer stevig en ook gemakkelijk te verwijderen. Bij het schuiven van de lading door bv. een ongeval, hebt u een extra zekerheid, dat de lading niet beschadigd geraakt. Beweegbare veiligheidsstop De veiligheidsstop biedt extra veiligheid tijdens situaties waarin bruusk geremd wordt. Met 2 veiligheidsstops kan u verschillende niveau s creëren in uw GlassRack zodat u op verschillende hoogtes kan werken en kleinere stukken glas boven elkaar kunt plaatsen. Houder voor vergrendelstangen Met deze haak kan u al de stangen van het rek bij elkaar houden wanneer ze niet in gebruik zijn.

12 Ontdek ons volledig productassortiment Dakdraagsystemen ErgoRack is de veiligste, snelste en meest ergonomische manier om ladders op een bestelwagen te vervoeren. Het gepatenteerde ontwerp wordt vanop de grond bediend met een ergonomische handgreep. Ongeacht de hoogte van het voertuig kan de ladder met deze handgreep heel eenvoudig op en af het dak worden geplaatst. AluBars en AluRack zijn de basismodellen uit lichtgewicht doch robuust aluminium. AluRack Pickup is de ideale oplossing om de ruimte in pickups optimaal te benutten. AluRack Construction is de oplossing met grotere sterkte doch zonder groot bijkomend gewicht van het rek. Bestelwagenbescherming We stellen u graag een groeiend aanbod aan oplossingen voor die een optimale bescherming van de laadruimte van uw bestelwagen garanderen tijdens transport. Reeds beschikbaar zijn vloeren zijbekleding die in ons atelier op maat worden geproduceerd. Om uw voertuig te beschermen tegen diefstal kan u onze nieuwe, stalen raamroosters gebruiken. Uw Prime Design Europe dealer Ontdek al onze productgroepen online of vraag meer informatie aan uw Prime Design Europe-specialist. #111037

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. 2 1 2 3 4 5 6 7 8 Overal in Europa kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design Europe!

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

De unieke bagagedrager voor elke missie.

De unieke bagagedrager voor elke missie. De unieke bagagedrager voor elke missie. AluRack s geanodiseerde afwerking is corrosie bestendig en biedt extreme weersomstandigheden het hoofd. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor verlaagd benzineverbruik

Nadere informatie

Het ultramoderne dakdraagsysteem voor elke opdracht.

Het ultramoderne dakdraagsysteem voor elke opdracht. Het ultramoderne dakdraagsysteem voor elke opdracht. 2 www.primedesigneurope.eu 1 Overal in Europa kunt u voor meer informatie over onze bekroonde producten terecht bij de specialisten van Prime Design

Nadere informatie

www.mobietec.com Productbrochure

www.mobietec.com Productbrochure www.mobietec.com Productbrochure _Mission statement mobietec ontwerpt en produceert aangepaste imperialen, glasrastelen intern en extern, raamroosters en accessoires voor ieder type bestelwagen en vrachtwagen.

Nadere informatie

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System?

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? NL Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? Bespaar 30 min per dag dankzij de rekken, de lades en de koffers van Syncro System De modulaire elementen Syncro System brengen de beste

Nadere informatie

KENMERKEN. Dankzij de subtiele spoiler geen Standaard voorzien op elk imperiaal.

KENMERKEN. Dankzij de subtiele spoiler geen Standaard voorzien op elk imperiaal. www.mobietec.com IMPERIAAL Wat u ook vervoert, een mobietec imperiaal voldoet aan al uw eisen. Het product kan bij u geleverd worden vergezeld van een handige montagehandleiding. Zelfs maatwerk kan op

Nadere informatie

HAAL MEER UIT UW BESTELWAGEN

HAAL MEER UIT UW BESTELWAGEN HAAL MEER UIT UW BESTELWAGEN MOEITELOOS OPBERGEN Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk kunt opbergen en kunt terugvinden? Werkt u graag efficiënt en prettig, zonder

Nadere informatie

serie2

serie2 www.mobietec.com serie2 KENMERKEN Met deze serie2 producten gaan we nog verder in modulariteit, gecombineerd met hoogwaardige en robuuste afwerking. Het serie2 imperiaal is onze meest robuuste oplossing

Nadere informatie

DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN

DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN MOEITELOOS OPBERGEN Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk kunt opbergen en kunt terugvinden? Werkt u graag efficiënt en prettig, zonder

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen

Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen Meer opbergruimte in uw bedrijfswagen Uniek ladesysteem Meer ruimte en overzicht Echt vakmanschap Veilig Moeiteloos opbergen Wilt u een overzichtelijke laadruimte waarin u uw gereedschappen gemakkelijk

Nadere informatie

Surprisingly different

Surprisingly different Surprisingly different 1 Regelmatig lange materialen vervoeren? Laadruimte beschermen tegen inbraak? Dure autoschade voorkomen? Dan is Q-Tech uw partner! Veilig en duurzaam daktransport Ergonomische, robuuste

Nadere informatie

VAN DE BOVENSTE PLANK...

VAN DE BOVENSTE PLANK... HOUTEN STELLINGEN VAN DE BOVENSTE PLANK... METALEN STELLINGEN BREEDVAK STELLINGEN Kantoor- en bedrijfsinrichting...tot DE ONDERSTE PLANK Gemaakt uit natuurlijk FSC gecertificeerd Scandinavisch vurenhout

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT DAN WEET U AL HOE HET WERKT Jarenlang zijn klikvloeren gebruikt in woningen en kantoren. Toen we het concept naar de bedrijfswagenbranche brachten, hebben we het verfijnd

Nadere informatie

STABIEL EFFICIËNT VEILIG

STABIEL EFFICIËNT VEILIG STABIEL EFFICIËNT VEILIG SINDS 1873 TOEKOMSTGERICHT 0,92 0,92 0,92 catalogus 0,92 0,92 0,92 0,6 10,25 U n i t r a 1 1 0,3 0,7 WIJ MAKEN UW MOBILITEIT WERKEND WIE ZIJN WIJ? 0,92 0,92 0,92 Wij zijn Lansing-Unitra,

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT

DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT GT- GT-VT3 GT-VT4 DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT BAKWAGENS PLATEAUWAGENS MULTITRANSPORTERS AUTOTRANSPORTERS KIPPERS BAGAGEWAGENS GESLOTEN WAGENS GT-VT GESLOTEN WAGENS PAARDENTRAILERS GT gesloten wagens

Nadere informatie

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP)

Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Montagehandleiding draagarmstellingen Type: Lichte inhaak arm (type CL) Geboute arm (type CB) Zware inhaak arm (type CH) Geklemde arm (type CP) Geachte klant, Bij de ontwikkeling van deze draagarmstelling

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU TAWALU van HUPFER......afruimwagens voor een plaatsbesparende afzet en probleemloos retourtransport! TAWALU-2/26 GN voor maximaal

Nadere informatie

IMPERIALEN EN LASTDRAGERS

IMPERIALEN EN LASTDRAGERS IMPERIALEN EN LASTDRAGERS 2014 Nieuw! Nu ook met afneembare open zijkant leverbaar Nieuw! Nu in vele RAL kleuren leverbaar Maximale service in imperialen en lastdragers 1952: oprichting metaalbedrijf binnenstad

Nadere informatie

Open staal - open/gesloten transport

Open staal - open/gesloten transport Open staal - open / gesloten transport - introductie Open staal - open/gesloten transport De volledige toeleveringsstroom van magazijn tot plaats van gebruik vereist het veelvuldig laden, herladen, opslaan

Nadere informatie

Inzethor Hitt. Toepassing Geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen. Keuze in gaas: Uitvoering

Inzethor Hitt. Toepassing Geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen. Keuze in gaas: Uitvoering Slechte ventilatie in een woning kan gezondheidsklachten veroorzaken of verergeren. U kunt het beste 24 uur per dag ventileren. Met een HR Design inzethor is het gegarandeerd insectenvrij ventileren. HR

Nadere informatie

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte.

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte. Roof boxes RUISER Cruiser, overweldigend veel ruimte. 3 GROOT, GROTER, GROOTST. Cruiser. Overweldigend veel ruimte. Dakkoffers zijn er in allerlei soorten en maten, maar als u op zoek bent naar veel extra

Nadere informatie

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm INHOUD Mobiliteit... 2 XXL-Rehab opstap hulp... 2 XXL-Rehab rollator King... 3 XXL-Rehab Rollator Support... 5 XXL-Rehab looprek... 7 XXL-Rehab krukken... 9 MOBILITEIT XXL-REHAB OPSTAP HULP Technische

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar.

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar. Perfect fit Collectie De HR Design Perfect Fit heeft een perfecte pasvorm. Perfect Fit is een kaderig frame dat men tussen de glaslatten klemt door middel van clips die nauwelijks tot niet zichtbaar zijn.

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

Handpompen. Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp

Handpompen. Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp Handpompen Uw gereedschap verdient een Holmatro pomp De werking van uw hydraulische gereedschap wordt vooral bepaald door de bijbehorende handpomp. U werkt graag met het beste gereedschap, dus hoort daar

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN

EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN GT-O GT-R EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN BAKWAGENS PLATEAUWAGENS MULTITRANSPORTERS AUTOTRANSPORTERS KIPPERS BAGAGEWAGENS BAKWAGENS GT-O / GT-R GESLOTEN WAGENS PAARDENTRAILERS GT: bakwagens voor volumetransport

Nadere informatie

Climate Recovery kanaalsysteem Montagehandleiding

Climate Recovery kanaalsysteem Montagehandleiding kanaalsysteem Montagehandleiding Welkom Volg Ons Deze montagehandleiding laat je stap voor stap zien hoe je het beste kan werken met het geïsoleerde kanaalsysteem. Zowel met de individuele producten als

Nadere informatie

Rolsteigers Ladders Trappen

Rolsteigers Ladders Trappen ALU KLIMMATERIALEN Made in Holland Aluminium rolsteigers Klap- en vouwsteigers Ladders - trappen Constructies op maat Klasse A materiaal Alles gecertificeerd volgens de strengste euro-eisen Rolsteigers

Nadere informatie

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F)

Introductie. Qbiss One biedt twee ontwerpmogelijkheden: Ontwerp met schaduwvoeg (Qbiss One B) Ontwerp zonder schaduwvoeg Vlak (Qbiss One F) Introductie Qbiss One 1, is een kosteneffectieve oplossing voor uw gevel en een ideaal alternatief voor samengestelde gevels. Door een combinatie van volledige functionaliteit en esthetiek is het de natuurlijke

Nadere informatie

G-1. Drieslaan 10 B-8560 Moorsele Tel. +32 (0) Fax +32 (0)

G-1. Drieslaan 10 B-8560 Moorsele Tel. +32 (0) Fax +32 (0) Modulaire rekken Staanders en liggers in geanodiseerd aluminium Legborden in polyethyleen kunststof Eenvoudige montage Vlot reinigbaar HACCP en NF-conform Inzetbaar van -30 tot +75 C 100-120 kg/niveau,

Nadere informatie

organisatiekastwagensysteem voor transport en opslag

organisatiekastwagensysteem voor transport en opslag organisatiekastwagensysteem voor transport en opslag ZARGES RSO Een systeem zo individueel als uw vereisten De nieuwe ZARGES RSO is een gesloten kastwagen voor alle toepassingsgebieden binnen ziekenhuizen

Nadere informatie

Montagehandleiding glazen schuifwanden

Montagehandleiding glazen schuifwanden Montagehandleiding glazen schuifwanden Schep (bij funderingskoker) Vierkante bit (meegeleverd) Ladder Rolmaat Accuboormachine Waterpas Zeepsop, stanleymes Cirkelzaak Kitpistool Tube kit Zuignappen Rubberen

Nadere informatie

Montagehandleiding glazen schuifwanden

Montagehandleiding glazen schuifwanden Montagehandleiding glazen schuifwanden Benodigd gereedschap Schep (bij funderingskoker) Ladder Rolmaat Accuboormachine Waterpas Zeepsop, stanleymes Stap 1: keuze fundering Stap 2: funderingskokers Vierkante

Nadere informatie

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES SMARTSTEEL STRUCTURES Dankzij zijn superieure engineering skills en nieuwe generatie productietechnieken, introduceren wij u SMARTSTEEL. SMARTSTEEL constructions opent een nieuw tijdperk in stalen structuren

Nadere informatie

DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN

DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN DE NIEUWE MANIER VAN INRICHTEN VETERINARY VEHICLE SOLUTIONS Wilt u een praktijkwagen die niet alleen overzichtelijk en hygiënisch is, maar ook is voorzien van alle gebruiksgemakken voor u als dierenarts?

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort Raamhorren Hordeuren Topspin innovatief in woon- en werkcomfort Rolhor voor ramen en deuren De Rondo rolhordeur is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

INFORMATIE ATD. Verdubbelt het laadvermogen

INFORMATIE ATD. Verdubbelt het laadvermogen INFORMATIE ATD Verdubbelt het laadvermogen 1 Gesloten voertuigen 12 ATD-Systeem Verdubbelt het laadvermogen 1 GESLOTEN VOERTUIGEN Het ATD dubbele laadvloersysteem zorgt voor een optimaal gebruik van de

Nadere informatie

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging 1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging Bezoekadres: Jan Tademaweg 19 2031 CT Haarlem Telefoon: 023 531 90 36 Fax: 023 534 10 22 E-mail: info@isoglas.nl 1. ProSafe Voorzetramen Doelmatige in

Nadere informatie

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige.

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige. Dakkoffers ENITH Zenith, ruimte voor prestige. 3 Elegantie heeft een naam. Zenith een waardevolle investering in reiscomfort. De Hapro Zenith is een klasse apart. Aan alles is gedacht: het design, de aërodynamica,

Nadere informatie

DV135 EEN METGEZEL WAAROP U KUNT REKENEN! De Woody

DV135 EEN METGEZEL WAAROP U KUNT REKENEN! De Woody DV5 N MTGZL WAAROP U KUNT RKNN! De Woody FW000 Inhoud De Woody Woody lengte 0 PAG Woody lengte 5 PAG 4 Woody lengte 0 PAG 5 Op weg naar de klant PAG Betrouwbaarheid, degelijkheid, het zijn vanzelfsprekendheden.

Nadere informatie

INFORMATIE CRS. Universeel ladingzekeringsysteem

INFORMATIE CRS. Universeel ladingzekeringsysteem INFORMATIE CRS Universeel ladingzekeringsysteem 2 Zeilenwagen 54 CRS-Systeem Universeel ladingzekeringsysteem 1 Het CRS ladingzekeringsysteem is geschikt voor het vastzetten van verpakkingseenheden in

Nadere informatie

D.14 VALSCHAREN. Indeling. Kip- en klapramen

D.14 VALSCHAREN. Indeling. Kip- en klapramen D.14 Kip- en klapramen VALSCHAREN Indeling 1. Valschaar nr. 40140-550 D.14.02 2. Valscharen nr. 4308-... D.14.03 2.1. Valscharen nr. 4308-361 en 4308-361B D.14.03 2.2. Valscharen nr. 4308-360 en 4308-360B

Nadere informatie

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de

Draaivalbeslag UNI-JET. Meer... ...intelligente oplossingen. met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas. Het systeem met de Meer......intelligente oplossingen met UNI-JET het nieuwe draaivalbeslagsysteem van Gretsch-Unitas Het systeem met de Meer......flexibiliteit met UNI-JET Deze top-voordelen kunt u voortaan verwachten èn

Nadere informatie

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige.

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige. Dakkoffers ENITH Zenith, ruimte voor prestige. 3 Elegantie heeft een naam. Zenith een waardevolle investering in reiscomfort. De Hapro Zenith is een klasse apart. Aan alles is gedacht: het design, de

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst

Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst Uw Sortimo verkooppunt:... IDEEËN VOOR PROFESSIONALS Sortimo Nederland B.V. Nijverheidstraat 11 2861 GX Bergambacht Tel: 0182-35 60 60 Fax: 0182-35 60 90 E-mail: info@sortimo.nl

Nadere informatie

MODUL-SYSTEM EXTRA LANGE LADEN VOOR HET ZWARE WERK

MODUL-SYSTEM EXTRA LANGE LADEN VOOR HET ZWARE WERK MODUL-SYSTEM EXTRA LANGE LADEN VOOR HET ZWARE WERK DE OLOSSING VOOR ICK-US, BESTELWAGENS EN ERSONENAUTO'S We weten dat u als professionele gebruiker hoge eisen stelt aan zowel de veiligheid als de efficiëntie

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Gaaswanden voor magazijnen, industrie en garages

Gaaswanden voor magazijnen, industrie en garages Gaaswanden voor magazijnen, industrie en garages Wij weten bijna alles over veiligheid en gaaswanden Axelent is een Zweeds bedrijf met jarenlange ervaring in de productie van gaaswandsystemen als beveiligingen

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer!

De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! Inhoud Op weg naar de klant PAG 3 Auto-Multitransporter GP PAG 4 PACM PAG 5

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

BMI Hijsgereedschap CM TORNADO RATELTAKEL

BMI Hijsgereedschap CM TORNADO RATELTAKEL CM TORNADO RATELTAKEL INNOVATIEF ONTWERP SPECIAAL VOOR U Voor de ontwikkeling en productie van de beste rateltakel op de markt, begon Columbus McKinnon met een fundamentele vraag: hoe en waarom gebruiken

Nadere informatie

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers raxer Traxer, ruimte voor avontuur. 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

VRC rolcontainers een logistieke keuze

VRC rolcontainers een logistieke keuze VRC rolcontainers een logistieke keuze www.vrc-bv.com VRC Rolcontainers VRC Rolcontainers levert rolcontainers, transportwagens en aanverwante vervoersboxen- en opslagboxen voor onder meer: wasserijen

Nadere informatie

McAlu Viva & McAlu Compact

McAlu Viva & McAlu Compact CMG00V Viva N SLIMM, ONVRMOIBAR WRKR! McAlu Viva & McAlu BMG5V Inhoud McAlu Viva & McAlu McAlu lengte 0 PAG 3 McAlu Viva & lengte PAG 4 McAlu Viva & lengte 30 PAG 5 Op weg naar de klant PAG Betrouwbaarheid,

Nadere informatie

arry on Draagkracht en daadkracht.

arry on Draagkracht en daadkracht. arry on Draagkracht en daadkracht. vrije tijd....dus de fiets moet ook mee! 3 ezelsbrug voor draagkracht. Uw auto is geen onwillige pakezel. De doordachte Hapro Atlas en Hapro Strada fietsendragers zullen

Nadere informatie

Premium collection. Stijlvolle perfectie in isolatie, techniek en veiligheid.

Premium collection. Stijlvolle perfectie in isolatie, techniek en veiligheid. Premium collection Stijlvolle perfectie in isolatie, techniek en veiligheid. groke Deuren Groke: Duurzaamheid & veiligheid in een tijdloos design GROKE voordeuren met geïsoleerde aluminiumprofielen behoren

Nadere informatie

Opslagsystemen Stellingen

Opslagsystemen Stellingen Opslagsystemen Stellingen Geen speciaal gereedschap nodig Eenvoudig samen te stellen Speciale wensen mogelijk Standaard product Legborden met interval in hoogte verstelbaar Maximale belading schuifmodule

Nadere informatie

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers TRAXER Traxer, ruimte voor avontuur. HPR-Traxer-NL-REV00.indd 1 27-11-12 20:36 HPR-Traxer-NL-REV00.indd 2 27-11-12 20:36 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig.

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een ladeblok van

Nadere informatie

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo Stabiel Efficiënt Veilig Sinds 873 Toekomstgericht Sinds 873 Toekomstgericht 0,6 0,25 LANSING UNITRA BV Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo catalogus 0,6 0,25 05-204 z U n i t r a tel. +3 (0)74 0,3 259 33

Nadere informatie

TA'OR box Functioneel design in hout

TA'OR box Functioneel design in hout TA'OR box Functioneel design in hout 1 Concept Cubics voor organisatie Gekwartierd houtfineer Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

techniek IN beweging MACO MULTI-TREND DRAAI- EN DRAAIVAL BESLAG Eén oplossing voor alles... KUNSTSTOF KOZIJNEN

techniek IN beweging MACO MULTI-TREND DRAAI- EN DRAAIVAL BESLAG Eén oplossing voor alles... KUNSTSTOF KOZIJNEN techniek IN beweging MACO MULTI-TREND DRAAI- EN DRAAIVAL BESLAG Eén oplossing voor alles... KUNSTSTOF KOZIJNEN MACO MULTI TREND Eén oplossing voor alles... De moduletechniek van ons beslagsysteem biedt

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11)

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Garagedeuren Sectionaal Veiligheid Kwaliteit Comfort www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Wilt u een mooie garagedeur die veilig is en alle comfort biedt? In harmonie met uw huis Dan weet u de garagedeuren

Nadere informatie

TopLine Kasten - type A

TopLine Kasten - type A TopLine Kasten - type A De eenvoud van het ontwerp van de TopLine kasten schept visuele rust op de afdeling. Achter de rustige buitenkant gaat een hoogst functioneel interieur met eindeloze mogelijkheden

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Afval Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Afval Afval Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Linnenverdeelwagens Voor het opslag en transport van linnen kunnen

Nadere informatie

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften.

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften. Compact, licht, duurzaam en veilig ALU - Montage Liften ALU montageliften van Böcker Altijd up to date! Sinds 1958 is het merk Böcker bekend om zijn betrouwbare en efficiënte materiaal- en personenliften.

Nadere informatie

CENTAUR GROUP. Catalogus Wedstrijdkasten. www.centaurgroup.be. From horsemen to horsemen

CENTAUR GROUP. Catalogus Wedstrijdkasten. www.centaurgroup.be. From horsemen to horsemen CENTAUR GROUP From horsemen to horsemen Catalogus Wedstrijdkasten www.centaurgroup.be Pagina 28 Pagina 293 Welkom bij Centaur group, Hoe bestellen MAXI COVER Centaur Group is een jong en dynamisch bedrijf

Nadere informatie

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel geeft u een maximale mobiliteit www.aat-online.de Mobiliteit is synoniem van vrijheid. In een rolstoel betekent dit zich zowel binnen als buiten

Nadere informatie

Handgrepen en komgrepen voor ramen, deuren en schuifdeuren

Handgrepen en komgrepen voor ramen, deuren en schuifdeuren Handgrepen en komgrepen voor ramen, deuren en schuifdeuren 1 DESIGN Sobinco heeft een gamma exclusieve handgrepen en komgrepen ontwikkeld waarbij het strakke design van de Edge greep voor ieder type element

Nadere informatie

Meer dan steigers! EUR0 ROLSTEIGERS KAMERSTEIGERS STEIGERTRANSPORTER EXTRUSIE ROLSTEIGERS. www.euroscaffold.nl NEDERLANDS FABRIKAAT GECERTIFICEERD

Meer dan steigers! EUR0 ROLSTEIGERS KAMERSTEIGERS STEIGERTRANSPORTER EXTRUSIE ROLSTEIGERS. www.euroscaffold.nl NEDERLANDS FABRIKAAT GECERTIFICEERD Meer dan steigers! KAMERSTEIGERS EUR0 ROLSTEIGERS EXTRUSIE ROLSTEIGERS STEIGERTRANSPORTER INTRODUCTIE MEER DAN STEIGERS NEDERLAND IS FABRIKANT EN LEVERANCIER VAN PROFESSIONELE ALUMINIUM STEIGERS, ROLSTEIGERS,

Nadere informatie

Gamko ECO-Line. flessenkoelingen Noverta Premium & ECO-Line splitopstelling

Gamko ECO-Line. flessenkoelingen Noverta Premium & ECO-Line splitopstelling ECO-Line Noverta Premium De groene revolutie in professioneel koelen Nog sneller inkoelen van uw dranken Meer zichtbare presentatie door groter glasoppervlak Vertrouwde en bewezen Nederlandse kwaliteit

Nadere informatie

H12.12 SALTO CENTRALE SLUITINGEN H12 TUIMEL- EN WENTELRAMEN

H12.12 SALTO CENTRALE SLUITINGEN H12 TUIMEL- EN WENTELRAMEN H12 TUIMEL- EN WENTELRAMEN H12.12 SALTO 01.04.2015 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com SALTO INDELING 1. Algemene kenmerken...

Nadere informatie

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN HET HELE JAAR GENIETEN Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het

Nadere informatie

Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter

Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter Professionele Bestelwageninrichting Volkswagen Caddy Transporter T6 Crafter Maak een goede bestelwagen nog beter. U heeft een bestelwagen aangekocht. Dit is misschien wel één van de belangrijkste beslissingen

Nadere informatie

hidden perfection SYSTEM ONE

hidden perfection SYSTEM ONE hidden perfection TOEPASSINGEN System One is uitermate geschikt voor 30º draaiende deuren en deuren met aanslag: INHOUDSOPGAVE FRITSJURGENS 05 Verborgen perfectie 0 Voor het zware werk 09 Gemaakt voor

Nadere informatie

Rekstellingen met uitneembare legvlakken. VOEDINGSHYGIENE Voedingsgeschikt modulair stockagesysteem.

Rekstellingen met uitneembare legvlakken. VOEDINGSHYGIENE   Voedingsgeschikt modulair stockagesysteem. 6611-6811 Rekstellingen met uitneembare legvlakken MADE IN EU Voedingsgeschikt modulair stockagesysteem Koelcellen Laboratoria Grootkeuken Stofvrije ruimtes Droge stockage Wasplaatsen Systeem Universeel

Nadere informatie

Saab 9-3, Saab 9-5. 900 Montagerichtlijn MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE.

Saab 9-3, Saab 9-5. 900 Montagerichtlijn MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault Fietshouder, trekhaak MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No.

Nadere informatie

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta is een verstelbaar bed voor kinderen en tieners met beperkte mobiliteit. Het bed is gemakkelijk aan te passen, waardoor het kind in de meest comfortabele

Nadere informatie

Octave. Invacare. Zet nieuwe standaarden

Octave. Invacare. Zet nieuwe standaarden Octave Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Tot 350 kg Zet nieuwe standaarden Met een veilige werkbelasting van 385 kg is de Octave een technisch hoogstaand zorgbed dat mensen met een hoger

Nadere informatie

Handleiding rolzeilmechanisme

Handleiding rolzeilmechanisme Handleiding rolzeilmechanisme Voor de inbouw van een rolzeilmechanisme is het aan te raden onderstaande montage aanwijzingen aandachtig door te lezen. Pagina 1 Dit rolzeil mechanisme dient er voor om uw

Nadere informatie

Dakkoffers RIDER. Rider, ruimte voor plezier.

Dakkoffers RIDER. Rider, ruimte voor plezier. Dakkoffers RIDER Rider, ruimte voor plezier. 3 GEEN CONCESSIES AAN COMFORT. Zorgeloos en veilig reizen met een zee van ruimte. De Hapro Rider is uw stevige en stabiele partner voor onderweg. Er is zorgvuldig

Nadere informatie

HORIZON. www.sobinco.com

HORIZON. www.sobinco.com HORIZON www.sobinco.com HORIZON DESIGN Sobinco heeft een gamma handgrepen ontwikkeld waarbij het unieke design van de Horizon greep voor ieder type element kan gebruikt worden. De handgrepen voor ramen,

Nadere informatie

TA'OR BOX Functioneel design in hout

TA'OR BOX Functioneel design in hout TA'OR BOX Functioneel design in hout 1 Concept CUBICS VOOR ORGANISATIE GEKWARTIERD HOUTFINEER Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS

EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS ORGANISEER UW VRIEZER Snijders Labs produceert al meer dan 30 jaar Ultra Lage

Nadere informatie

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch.

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch. Roof boxes ORDIC Nordic, op en top aerodynamisch. 3 HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN. Nordic. Verrassend veel inhoud. Het aerodynamische uiterlijk van de Hapro Nordic verraadt het niet, maar deze dakkoffer

Nadere informatie

PLISSÉS. Plissés voor moderne interieurs Met ruim 100 modellen passen onze plissés perfect in moderne kantoor- en woninginterieurs.

PLISSÉS. Plissés voor moderne interieurs Met ruim 100 modellen passen onze plissés perfect in moderne kantoor- en woninginterieurs. PLISSÉS PLISSÉS M + N Projecten plissés bieden een uitgebreid productassortiment voor alle wensen op het gebied van raamdecoratie. Dankzij de flexibele bedieningsmogelijkheden en uiteenlopende modellen

Nadere informatie