De Carrière Boost. De springplank voor je carrière

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Carrière Boost. De springplank voor je carrière"

Transcriptie

1 De Carrière Boost De springplank voor je carrière 2018

2 Boost je Carrière door inzicht te krijgen in jezelf, ambities uit te stippelen en handvatten om dit te realiseren!

3 00. Inhoudsopgave 01. Introductie 02. Waarom persoonlijke ontwikkeling 03. Redenen om de Carrière Boost te doen 04. Voor wie? 05. Programma Kosten 07. Ontmoet de trainers 08. Aanmelden

4 Wil jij? Inzicht in wie je bent en waar je voor staat? Je dromen en ambities concretiseren? Handvatten om je doelstellingen te behalen? En ook jouw krachten optimaal inzetten in teams? Dan is dit praktische en effectieve programma wat voor jou! 6 trainingen in 6 maanden op persoonlijke ontwikkeling en management vlak. Gegeven door ervaren trainers in een informele en veilige omgeving.

5 01. Introductie In 6 maanden geef jij je carrière een boost! Je hebt een hbo- of wo-opleiding gedaan en werkt al een aantal jaren. Na de traineeship/ trainingen die je kreeg als starter heb je je eerste groeispurt gehad. Vervolgtrainingen (MBA/ management trainingen) lijken nog ver weg. Maar jij weet het zeker! Je wilt je NU ontwikkelen om je carrière een boost te geven. Maar waar vind je aansluitende trainingen die je voorbereiden op de volgende stap voor een betaalbare prijs? De Carrière Boost is dé springplank voor jouw carrière! De Carrière Boost is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor young professionals. In 6 maanden tijd geven we jou inzicht in jouw ambities en handvatten om daar te komen. Je krijgt verschillende trainingen op zowel persoonlijk als management vlak. Hierin leer je jezelf beter kennen, je eigen krachten ontwikkelen en hoe je dit kan toepassen in een leidinggevende functie. Door deze combinatie creëer je een boost in je ontwikkeling.

6 02. Waarom jezelf ontwikkelen voor je carrière? Inhoudelijke kennis brengt je ver. Langdurige groei in je carrière komt door persoonlijke ontwikkeling. Dit is een continu proces. Door jezelf nog beter te leren kennen, je krachten, ambities, ontwikkelpunten en die op de juiste manier weet in te zetten. Dat is een boost voor je carrière! Effectieve combinatie van jezelf leren en daardoor ook anderen leren kennen Een leercurve duurt gemiddeld 30 dagen, daarom is dit een programma van 6 maanden Ontwikkelen doe je niet alleen! Feedback krijgen en geven is essentieel.

7 Persoonlijke ontwikkeling is als bamboe Je investeert de eerste jaren in een sterke basis (wortels van bamboe) om vervolgens uit de grond te schieten.

8 03. Redenen om de Carrière Boost te doen Als je dit programma hebt gevolgd: 1. Weet je hoe je gedroomde positie eruit ziet en welke belemmeringen er zijn 2. Heb je inzicht in waar jij energie uit haalt in je werk en hoe je dit kunt beïnvloeden 3. Kun je gedragspatronen van anderen herkennen en hoe je je invloed in gesprekken kan versterken 4. Weet je dat je ook anders naar problemen kunt kijken en hoe deze op te lossen; 5. Heb je concrete handvatten om de regie te pakken in je carrière en leiderschap te tonen 6. Heb je tenminste 10 leuke nieuwe contacten erbij!

9 04. Voor wie? Wie ben jij? Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond Minimaal 3 jaar werkervaring (op hbo/wo niveau) Ambitieus en de drive om het maximale uit jezelf te halen Wil tijd en energie investeren in jezelf te ontwikkelen

10 De Carrière Boost versterkt inzicht in je eigen capaciteiten, geeft concrete groeiambities en zet jou in de regie van jouw carrière! PERSOONLIJK, DOELTREFFEND EN FUN!

11 Wat ga je doen? Iedere maand 1 training waarbij een thema centraal staat Interactieve trainingen waarbij zelf DOEN de kern is Je gaat jezelf en je dromen ontdekken Kennen en herkennen van gedrag en houding Leren omgaan met lastige situaties De regie pakken door het stellen van concrete (ontwikkel) doelstellingen

12 0.5 Programma overzicht Programma Het Carrière Boost programma duurt 6 maanden. Iedere maand staat een thema centraal. Rondom dit thema wordt een training gegeven door een expert op dat gebied. De eerste training duurt een dag, de andere trainingen duren een dagdeel ( ). Deelnemers: Tijdsinvestering De verwachtte tijdsbesteding is 6 8 uur per maand inclusief opdrachten. Locatie: Het Drents Kwartiertje Laaghalerveen VH Hooghalen Persoonlijke intake 1 De Droomgenerator Je ambities in beeld brengen en omzetten in acties 4 2 Persoonlijk leiderschap & werkenergie analyse Jezelf nóg beter leren kennen en inzetten in zakelijke situaties 5 3 Gedragsprofielen Gedragsprofielen leren herkennen en effectieve communicatie inzetten 3 oktober 7 november 12 december 6 Evaluatie Problemen oplossen Voor iedere uitdaging de juiste oplossing vinden door te denken als een ontwerper Wordt ingevuld o.b.v. leerdoelen en behoeften deelnemers Van lijder naar leiderschap De regie pakken, doelen stellen en kijken naar de toekomst 16 januari 13 februari 13 maart

13 Trainingen zijn persoonlijk, interactief en vooral leuk! Het gehele programma doorloop je met dezelfde groep De groep bestaat uit deelnemers Veel persoonlijke aandacht Combinatie van theorie en vooral veel zelf aan de slag met opdrachten.

14 Wist je dat. De groep van 2017 een wedstrijd jongleren heeft gedaan tijdens de pauze? We voor een deelnemer een creatieve oplossing hebben bedacht voor zijn sixpack ambities?

15 Naast werken aan je persoonlijke ontwikkeling ontvang je concrete tools en een leuk netwerk Iedere deelnemer ontvangt Een persoonlijk Carrière Boost map voor alle trainingen, aantekeningen en stappenplan Formats voor o.a. actieplan Opdrachten & inspirerende quotes. Daarnaast creëer je een netwerk van ambitieuze mededeelnemers en trainers.

16 0.6 Kosten Aan persoonlijke ontwikkeling kun je eigenlijk geen prijskaartje hangen. Dat is een langdurige investering in jezelf. Om onze professionele trainers te kunnen inzetten zijn de kosten voor dit programma excl. BTW. Koffie, thee en snacks zijn inbegrepen. Aanbieding: Omdat wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen zich te kunnen ontwikkelen en gedeelde smart halve smart is hebben we een leuk aanbod. Meldt je aan samen met een vriend/vriendin of collega en betaal voor de 2 e persoon maar 650 (excl. BTW). Dat betekent dat je samen het programma kunt volgen voor (excl. BTW).

17 Ontmoet je trainers! 17

18 01. De Droomgenerator Frank Brouwer Over de training Ben jij in je werk wel trouw gebleven aan jezelf? Heb je je zakelijke droom/ambitieniveau nog wel in beeld? Of is hierin een verandering opgetreden, waar je in de loop van de tijd aan voorbij bent gegaan. Niet meer opgemerkt, werkend in de waan van alle dag. In deze module DE DROOMGENERATOR geef ik je een praktisch kader mee om de stap te verkleinen naar het verwezenlijken naar je zakelijke droom/ambitieniveau. Dat doe ik door het toepassen van de verkorte intervisiemethode. Met deze methode wil ik je het effect laten ervaren van een groepsproces van mensen die je willen helpen vanuit hun eigen ervaring en unieke talenten. Wat levert het mij op? Weet je hoe je gedroomde positie eruit ziet en welke belemmeringen er zijn. Je zet deze ambities om in actie. Over mij Ik ben er een aantal jaren geleden achter gekomen dat ik geen droom meer had. Dat mijn werkzame leven bestond uit geld verdienen en doen wat mij opgedragen werd. Ik miste enige vorm van zingeving en kon mijzelf niet uitleggen waarom ik de dingen deed die ik deed. Daar is inmiddels verandering in gekomen. Ik doe nu de dingen die ik leuk vind vanuit zelfstandigheid. Ik coach, begeleid en adviseer ondernemers. Daarnaast geef ik ook trainingen. Hiermee deel ik mijn ervaringen met mensen die voor dezelfde keuze staan. Wil je weten wat mij nog meer bezighoudt? Kijk op:

19 02. Persoonlijke leiderschap & werkenergie analyse Harry de Lange Over de training Deze training focust op jou als deelnemer en vooral als mens. Neem de regie in eigen hand en bepaal zelf wat bij je past. We gaan kijken naar waar jij energie uit halt en hoe we je bevlogenheid kunnen aanwakkeren / behouden. Jezelf kennen in stresssituaties en er grip op hebben. Bepaal de juiste balans tussen werk en privé. Wat levert het mij op? Heb je inzicht in waar jij energie uit haalt in je werk en hoe je dit kunt beïnvloeden. Over mij Juist nu in deze tijd van continue veranderingen vraagt het moed en lef om bij jezelf te blijven. Je af te vragen of het past wat je nog doet. Sta zelf aan het stuur en houd je op koers. Mijn passie bestaat uit het bijdragen aan ontwikkeling, groei en het werken aan persoonlijke effectiviteit bij mijn deelnemers. Dat kan op vele manieren, maar mijn aanpak is met name herkenbaar vanuit een no-nonsens, pragmatische, objectieve, maar zeer betrokken insteek en altijd met humor. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het geven van trainingen bij diverse organisaties zoals; Aegon, KPN, Univé, USG People. Leren doe je je hele leven, dus waarom zou je het niet op een leuke manier en gewoon goed doen? Voor reviews zie

20 03. Gedragsprofielen - Martin Vos Over de training Je krijgt in één ochtend meer inzicht in de verschillen tussen mensen. Je leert diverse gedragsstijlen herkennen, o.b.v. de DISC methodiek, en ontdekt hoe je daar het beste op kunt reageren. De training geeft je praktische handvatten om effectiever te communiceren en om meer rendement te halen uit jouw klantrelaties. Dit leidt tot duurzame en oprechte klantrelaties, én een betere omzet. Wat levert het mij op? Inzicht in jezelf, kun je gedragspatronen van anderen herkennen en hoe je je invloed in gesprekken kan versterken. Over mij Het is mijn passie om ondernemende mensen te trainen, te motiveren en succesvol te laten zijn. Inzicht krijgen in jezelf en anderen is de basis van zijn aanpak. Meer begrip van het commerciële proces zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen, authentieke manier commercieel kan zijn. Ik ben oprichter en eigenaar van Fox Support en m aak ondernemers en ondernemende mensen succesvoller. Hoe? Door de sleutel tot een succesvolle verkoopstrategie aan te reiken.

21 04. Problemen oplossen Thomas Drenth Over de training In je werk loop je ongekend tegen problemen aan. Dit kun je niet veranderen, hoe je met het probleem omgaat wel! In deze training ga je op een andere manier problemen oplossen. Leer te denken en werken als een designer; ontdek de kracht van het design thinking proces. Ontwikkel een mindset voor het stellen van de juiste uitdaging bij het juiste probleem. Wees niet langer bang om fouten te maken. Zonder conflict geen groei. Creëer een omgeving waarin fouten gemaakt moeten worden om van te leren. Wat levert het mij op? Handvatten en mindset voor het oplossen van (zakelijke) problemen. Over mij Mijn passie is design thinking met een drang naar avontuur. Ik wil mensen helpen begrepen te worden, zich begrepen te voelen - en daardoor zelf de wereld beter begrijpen. Veel professionals zijn bekend met de methode(n) waarover wij spreken, maar er zijn maar weinig die het echt toepassen. Wij praten er niet alleen over; wij doen! Wat we vertellen (en jullie zelf mogen ondervinden) zijn vooral inzichten uit de praktijk - waar wij met vallen en opstaan wijzer zijn geworden. En waar we nog steeds leren.

22 05. Persoonlijk aanbod t.b.d Over de training Deze training wordt ingevuld o.b.v. de behoeften van de deelnemers.

23 06. Van lijder naar leiderschap Harry de Lange Over de training We blikken terug op jouw dromen en ambities zoals beschreven in de Droomgenerator. Hoe gaat het nu, wat ging er goed en wat wil je anders doen? We gaan doelen nog concreter maken. Daarnaast invetariseren we waar de uitdagingen voor de toekomst liggen en hoe je je doelen gaat realiseren. Wat levert het mij op? concrete handvatten om de regie te pakken in je carrière en leiderschap te tonen. Over mij Juist nu in deze tijd van continue veranderingen vraagt het moed en lef om bij jezelf te blijven. Je af te vragen of het past wat je nog doet. Sta zelf aan het stuur en houd je op koers. Mijn passie bestaat uit het bijdragen aan ontwikkeling, groei en het werken aan persoonlijke effectiviteit bij mijn deelnemers. Dat kan op vele manieren, maar mijn aanpak is met name herkenbaar vanuit een no-nonsens, pragmatische, objectieve, maar zeer betrokken insteek en altijd met humor. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het geven van trainingen bij diverse organisaties zoals; Aegon, KPN, Univé, USG People. Leren doe je je hele leven, dus waarom zou je het niet op een leuke manier en gewoon goed doen? Voor reviews zie

24 De Carrière Boost wordt georganiseerd door:

25 Start oktober Meld je nu aan! Meld je nu aan voor de Carrière Boost door te mailen naar Ambitie Bezembinderstraat VT Assen Nederland 25

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan

Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan Persoonlijk leiderschap in je loopbaan voor Young Career Professionals Persoonlijk leiderschap in je loopbaan voor Mid Career Professionals Persoonlijk

Nadere informatie

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced

Leiderschap trainingen. Persoonlijke Effectiviteit trainingen. Coachend Leidinggeven. Leiderschap van Nu. Leiderschap van Nu - Advanced Leiderschap trainingen Coachend Leidinggeven Leiderschap van Nu Leiderschap van Nu - Advanced Persoonlijke Effectiviteit trainingen Optimaal Omgaan met Tijd en Werkdruk Vergroot je Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever Vitaliteit & Presteren Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Daar droom je toch van. Teamleden

Nadere informatie

Visie. Volharding. De diepte in De bestaande situatie ontregelen gebeurt niet door een oppervlakkige HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN

Visie. Volharding. De diepte in De bestaande situatie ontregelen gebeurt niet door een oppervlakkige HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN HAAL MEER RESULTAAT UIT JEZELF EN ANDEREN The privilege of a lifetime is to become who you truly are. - Carl Jung Visie Als authentiek leider ben je een kapitein aan het roer van een schip. Handen aan

Nadere informatie

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen DISC KLEURENTRAININGEN: ken jezelf en en verbeter je relaties verbeter met anderen je relaties met anderen Waarom klikt het met de ene persoon direct en verloopt het contact met andere altijd moeizaam?

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

Communicatie. Trainingen.

Communicatie. Trainingen. Communicatie Trainingen www.amv-opleidingen.nl AMV, de opleider voor jouw ambities Praktisch en resultaatgericht Het verschil maken, dat doen we bij AMV. Door onze praktische én persoonlijke aanpak. In

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Krachtkaart: Ontdek je persoonlijke missie! Communiceren met lef: Verrassend

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

Programma Communicatief Leiderschap

Programma Communicatief Leiderschap Programma Communicatief Leiderschap Communicatief Leiderschap Inzicht in communicatie, gespreksvoering en leidinggeven. Aan dit programma beleef je een carriére lang plezier. Voor wie? Dit programma is

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie!

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie! Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden Jouw talent, onze ambitie! Je vindt het belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Zeker als je nieuwe vaardigheden

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Masterclass Faciliterend Leiderschap

Masterclass Faciliterend Leiderschap KLANTF CUS ORGANISATIE- & MENSONTWIKKELING Masterclass Faciliterend Leiderschap Voor organisaties die echt klantgericht willen zijn, is de keuze voor faciliterend leiderschap evident. De basis van deze

Nadere informatie

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we.

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. Leer hoe je als leidinggevende bij jezelf en je team energie aanwakkert, zodat jullie

Nadere informatie

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen.

Talent Ontwikkel Programma. Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Talent Ontwikkel Programma Prikkelend ontwikkelingstraject voor jonge talenten die vooruit willen. Een intensief trainingsprogramma vol interessante onderwerpen en handvatten om zelf mee aan de slag te

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer:

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: COACHEND LEIDERSCHAP vierdaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Als leidinggevende heb je te maken met verschillende medewerkers met ieder

Nadere informatie

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Coachend leidinggeven Coachend leidinggeven, motiveren en inspireren Wil jij het optimale uit jouw medewerkers halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Naast hun leidinggevende ben je ook

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee verbind jezelf aan Cofely sprak me aan omdat ze behalve technisch ook qua duurzaamheid vooroploopt. En haar ambities omzet in concrete producten voor klanten. Zo heb ik tijdens mijn traineeship een Energie

Nadere informatie

Training Persoonlijke Kracht!

Training Persoonlijke Kracht! Training Persoonlijke Kracht! Zet binnen acht weken stevige stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Training Persoonlijke Kracht! Persoonlijk leiderschapsprogramma

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

Trainersopleiding. Process Communication Model

Trainersopleiding. Process Communication Model Trainersopleiding Process Communication Model Trainersopleiding Process Communication Model Zou je misschien, als je tijd hebt, hoor Het is je passie om mensen te helpen bij hun ontwikkeling. Maar je wilt

Nadere informatie

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem.

Vragen beantwoorden en informatie geven over life long learning binnen de waterketen en het watersysteem. Algemeen Format opgave potentiele activiteiten afname activiteit excl. btw Informatiemarkt Wateropleidingen Alle medewerkers van het waterschap n.v.t. 3 uur Vragen beantwoorden en informatie geven over

Nadere informatie

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog E-book 49 vragen voor een effectieve continue dialoog Inleiding Door Jochem Aubel Veel organisaties hebben de ambitie om een continue dialoog op gang te brengen. Een doorlopend gesprek tussen medewerkers

Nadere informatie

Ik wil AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

Ik wil AUTHENTIEK LEIDERSCHAP AUTHENTIEK LEIDERSCHAP Eigenaarschap vergroten. Mensen raken, in beweging zetten en meenemen in veranderprocessen. Een praktische training van 6 dagen met een professionele set van tools, vaardigheden

Nadere informatie

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals FOCUS ON THE FUTURE Je bent een HR professional met veel ambitie en je wilt succesvol(ler) zijn. Je bent gericht op de nieuwste HR ontwikkelingen en nieuwsgierig naar hoe andere HR professionals zaken

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R 1 0 0. 0 0 0 P E R J A A R Jij als ambitieuze ondernemende vrouw hebt een DROOM. Vanuit passie en met jouw missie heb je je bedrijf opgezet. Je werkt hard

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Collega s die precies doen wat jij

Nadere informatie

Unieke opleiding in Arboland. Opleiding. Copla Opleiding Training Consultants Coaching

Unieke opleiding in Arboland. Opleiding. Copla Opleiding Training Consultants Coaching Unieke opleiding in Arboland Opleiding Copla Opleiding Training Consultants Coaching copla.nl Bezoek ook onze websites: www.copla.nl www.deveiligheidscoach.nl DE VEILIGHEIDSCOACH Steeds vaker buigen veiligheidskundigen

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap?

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Zoek je een veilige leeromgeving, met humor en diepgang, die toelaat om wérkelijk stappen te zetten in je leven en je werk? DAN IS IETS

Nadere informatie

Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes

Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes masterclass contextueel leiderschap Inclusief: - 4-daagse intensieve training - gratis boek - overnachtingen - kookworkshop - alle maaltijden en drankjes Masterclass Contextueel leiderschap Veel leidinggevenden

Nadere informatie

Regisseer je carrière

Regisseer je carrière 2-daagse vrouwelijk leiderschapstraining voor meer grip en focus op je carrière 17 en 24 november 2017 if you can dream it, you can do it Walt Disney De tweedaagse training regisseer je carrière is speciaal

Nadere informatie

Teamcoaching in de praktijk voor managementteams. "Geef leiding vanuit je bevlogenheid!"

Teamcoaching in de praktijk voor managementteams. Geef leiding vanuit je bevlogenheid! in de praktijk voor managementteams "Geef leiding vanuit je bevlogenheid!" Van nature is de passie voor leren en ontwikkelen in het onderwijs al groot. Een passie die maakt dat leerkrachten en andere betrokken

Nadere informatie

Een 2 daagse fun & praktische training voor alles wat je nodig hebt voor een carrière met lef en lol

Een 2 daagse fun & praktische training voor alles wat je nodig hebt voor een carrière met lef en lol DE 7 ONDEUGDEN VAN VROUWELIJKE MANAGERS Een 2 daagse fun & praktische training voor alles wat je nodig hebt voor een carrière met lef en lol 9,5 waardering Met de power en fun van de 7 Ondeugden Ellen

Nadere informatie

Coachingsopleiding. Process Communication Model

Coachingsopleiding. Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Coachingsopleiding Process Communication Model Zou je misschien, als je tijd hebt, hoor Je bent altijd op zoek naar die ene manier om je cliënt écht te helpen.

Nadere informatie

Vliegende start voor starters Overzicht cursusaanbod voor starters in het onderwijs

Vliegende start voor starters Overzicht cursusaanbod voor starters in het onderwijs Training, cursussen en coaching Vliegende start voor starters Overzicht cursusaanbod voor starters in het onderwijs 2008/2009 Volg een cursus bij AOb scholing Scholing Starters 08-09.indd 1 28-05-2008

Nadere informatie

Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN

Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN g Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN onze waarden: vernieuwend plezier stoer inzicht leiderschap beweging verbinding vertrouwen

Nadere informatie

W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P

W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P I N S P I R E E R M A N A G E C O A C H Waardevol klantcontact LEERGANG VOOR TEAMLEIDERS Waardevol leiderschap Jouw creativiteit heeft ruimte nodig Een klantcontactcentrum

Nadere informatie

Betere resultaten door minder verspilling. Door: Koen Rippen

Betere resultaten door minder verspilling. Door: Koen Rippen Betere resultaten door minder verspilling Door: Koen Rippen Onze overtuiging Elke onderneming TopFIT! Eerlijk, eenvoudig en effectief Wij denken ondernemend Welk doel wil de ondernemer bereiken en wat

Nadere informatie

De Online Life Coaching Opleiding

De Online Life Coaching Opleiding De Online Life Coaching Opleiding Het beste uit jezelf en anderen naar boven halen Wat vliegt de tijd voorbij en wat kun je veel creëren, c.q. beleven in 25 jaar. Trots ben ik om 25 jaar actief te zijn

Nadere informatie

Trainingen die je in beweging brengen!

Trainingen die je in beweging brengen! Trainingen die je in beweging brengen! Een training bij Caro van Roon brengt je in beweging. Dat levert je inzichten, ervaringen en kennis op over jezelf en de ander. Je leert vanuit je eigen persoonlijkheid

Nadere informatie

TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen

TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen Van focus op inhoud naar werken met de groep Hoe kun je als trainer je theorie enthousiast overbrengen zonder dat je groep passief wordt?

Nadere informatie

Je toekomst? Die bepaal je zelf!

Je toekomst? Die bepaal je zelf! 030-7511900 Je toekomst? Die bepaal je zelf! Youfit@retail helpt je op weg. Je werkt met plezier in een winkel. Dat doe je misschien al jaren en het gaat je prima af. Maar denk je weleens na waar je over

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Traineeship Healthcare Young Professional Program

Traineeship Healthcare Young Professional Program W E R K E N A A N J E P E R S O O N L I J K E E N P R O F E S S I O N E L E O N T W I K K E L I N G E N I M P A C T M A K E N O P D E O U D E R E N Z O R G Traineeship Healthcare Young Professional Program

Nadere informatie

Training Lean Black Belt. Inclusief Black Belt certificaat

Training Lean Black Belt. Inclusief Black Belt certificaat Training Lean Black Belt Inclusief Black Belt certificaat Een Lean Black Belt certificaat van het LCS is een verrijking, een geweldige mijlpaal. Het geeft niet alleen erkenning van jouw Lean capaciteiten

Nadere informatie

Training Leer Balans Leven

Training Leer Balans Leven Training Leer Balans Leven In 5 maanden meer balans in je leven Wil je minder stress? Wil je meer werkplezier? Wil je jouw doelen effectiever bereiken? Wil je handiger communiceren? Wil je efficiënter

Nadere informatie

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Workshop Lichaamstaal Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Lichaamstaal is belangrijker dan veel mensen beseffen. Het is een cruciaal onderdeel van onze communicatie. Hoe kom je over op een ander?

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap 2014 Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Je bent hoger opgeleid, zit aan het begin van je carrière en hebt de ambitie

Nadere informatie

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld.

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Leergangen 2019-2020 Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Hoe werkt het? 1. Kies de leergang die jij graag wilt volgen. Waarin wil jij je ontwikkelen? Wat

Nadere informatie

Young Professional programma. Voorbeeld van de opbouw van een YP programma

Young Professional programma. Voorbeeld van de opbouw van een YP programma Young Professional programma Voorbeeld van de opbouw van een YP programma 1 Flow van het programma: Het programma Intake (½ dag) Ik & mijn leiderschap (2 dagen groepsprogramma) Ik & de ander (2 dagen groepsprogramma)

Nadere informatie

TRAINING ASSERTIVITEIT

TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE TRAINING ASSERTIVITEIT Met succes opkomen voor jezelf Je geeft gemakkelijk grenzen aan Je vergroot je zichtbaarheid IN HET KORT Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten.

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Certificeer jezelf als professionele Life Coach

Certificeer jezelf als professionele Life Coach Certificeer jezelf als professionele Life Coach Introductie XPAND ALS PARTNER VOOR JOUW LICENTIERING xpand heeft een veelvoud aan betekenissen: vooruitgang, groeien, rijpen, horizon verbreden, kennis verspreiden

Nadere informatie

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven, krachtig in iedere situatie Als leidinggevende probeer jij het beste uit je medewerkers te halen. Daar profiteert de organisatie van, maar

Nadere informatie

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken Hoe vaak gebeurt het dat een collega vraagt of je op het laatste moment nog even wilt meelezen met een

Nadere informatie

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren Lééf je dag Prikkelende workshops om samen te leren Vier je dag, vier het moment Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren waarbij u ontspanning combineert met leren? Kies dan voor de workshops van

Nadere informatie

Training Resultaatgericht Coachen

Training Resultaatgericht Coachen Training Resultaatgericht Coachen met aandacht voor zingeving Herken je dit? Je bent verantwoordelijk voor de gang van zaken op je werk. Je hebt alle verantwoordelijkheid, maar niet de bijbehorende bevoegdheden.

Nadere informatie

Gecertificeerde Opleidingen

Gecertificeerde Opleidingen Gecertificeerde Opleidingen TOP Class Communicatie Vaardigheden Gordon Communicatie Trainer www.gordoncommunicatie.nl Top Class Communicatie Vaardigheden Persoonlijk en professioneel communiceren In deze

Nadere informatie

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien REEF-carrièremanagement voor jouw persoonlijke groei delen om te groeien REEF hecht veel waarde aan de persoonlijke groei van zijn medewerkers. Daarom helpt REEF je in de eerste plaats aan uitdagende en

Nadere informatie

be inspired and boost your life and business

be inspired and boost your life and business be inspired and boost your life and business energie De Inzperium Retreat, be inspired, be connected werk & privé patronen Als CEO, ondernemer of high professional denk je voortdurend aan the big picture.

Nadere informatie

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kernkwadranten Kernkwadranten, wat is jouw uitdaging? Weet jij wat jouw eigenschappen zijn? Waar ben jij sterk in en wat zijn jouw valkuilen? Wanneer je dit weet, kun je hier rekening mee houden.

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname!

Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname! Het hart kent redenen die de rede niet kent Pascal Je kunt pas anderen managen, als je jezelf kunt managen Johan Cruyff Kom tot nieuwe inzichten in de wildernis van Suriname! 14 t/m 21 oktober 2017 Business

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Trainen met ziel en zakelijkheid 1 Vakinhoudelijke trainer

Trainen met ziel en zakelijkheid 1 Vakinhoudelijke trainer Trainen met ziel en zakelijkheid 1 Vakinhoudelijke trainer Van focus op inhoud naar werken met de groep Hoe kun je als trainer je theorie enthousiast overbrengen zonder dat je groep passief wordt? Durf

Nadere informatie

mens en organisatie samen in beweging

mens en organisatie samen in beweging mens en organisatie samen in beweging LTC heeft haar dienstverlening 25 jaar geleden opgezet om mensen en organisaties in hun ontwikkeling te stimuleren en motiveren. In onze aanpak staat het vergroten

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog E-book 49 vragen voor een effectieve continue dialoog Inleiding Door Jochem Aubel Veel organisaties hebben de ambitie om een continue dialoog op gang te brengen. Een doorlopend gesprek tussen medewerkers

Nadere informatie

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG 2012 Een opleiding om hoger op te komen 1 OPLEIDING 2012 Ervaring: De training heeft me sterker gemaakt in mijn rol als leidinggevende. Ik heb mijn beleid en doelen

Nadere informatie

Training Persoonlijke effectiviteit

Training Persoonlijke effectiviteit Training Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme

Nadere informatie

Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie

Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie editie 2017 Liever communicatiever- leertraject voor communicatieprofessionals Vergroot de communicatiekracht van jezelf én je organisatie Ik communiceer, jij communiceert, wij communiceren. Communiceren

Nadere informatie

Opleiding DIFERENCI TRAINER FACILITATOR

Opleiding DIFERENCI TRAINER FACILITATOR Opleiding DIFERENCI J RINER FCILIOR rainen/facilitaten is een vak, een ambacht. Dat doe je met heel je hebben en houwen als je het tenminste een uitdaging vindt om mensen in beweging te brengen Dit ambacht

Nadere informatie

Personal ARROW. Van: Next Arrow Coachdiensten. De positieve benadering richting gewenst resultaat!!

Personal ARROW. Van: Next Arrow Coachdiensten. De positieve benadering richting gewenst resultaat!! Personal ARROW Van: Next Arrow Coachdiensten De positieve benadering richting gewenst resultaat!! De Personal Arrow van Next Arrow Next Arrow staat voor coachende begeleiding bij je volgende actie richting

Nadere informatie

MKB Traineeship. Klaar voor een vliegende start? Groots opleiden voor kleinere bedrijven. www.traineeenco.nl. Ga naar www.traineeenco.

MKB Traineeship. Klaar voor een vliegende start? Groots opleiden voor kleinere bedrijven. www.traineeenco.nl. Ga naar www.traineeenco. Klaar voor een vliegende start? Ga naar www.traineeenco.nl/inschrijven Bel ons op 020-223 15 73 Of mail naar info@traineeenco.nl Bezoek ons op Facebook Tumblr Website Kantoor www.facebook.nl/traineeco

Nadere informatie

Aanbod cursussen en trainingen

Aanbod cursussen en trainingen Aanbod cursussen en trainingen 2019-2020 Naar een positieve groep Maak van jouw klas een positieve groep; kinderen die zich veilig voelen, presteren beter. Deze praktische cursus is bedoeld voor leerkrachten

Nadere informatie

Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen

Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen 2014 Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen Je wordt als professional gewaardeerd binnen de organisatie waar je werkt. Je bent duidelijk

Nadere informatie

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN

COMMUNICEREN VANUIT JE KERN COMMUNICEREN VANUIT JE KERN Wil je duurzaam doelen bereiken? Zorg dan voor verbonden medewerkers! Afgestemde medewerkers zijn een belangrijke aanjager voor het realiseren van samenwerking en innovatie

Nadere informatie