Nieuwsbrief september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief september 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief september 2017 SmdB De Ark De kop is er af! We zijn volop en enthousiast aan de slag gegaan. De zomervakantie lijkt alweer lang geleden. Het is altijd ontroerend hoe kinderen van groep 3 zo na de zomervakantie weer op school komen in een nieuwe klas. Spannend, omdat het zo anders lijkt en is dan in groep 1-2. Ook een nieuwe klas of juf of meester is best spannend. Ook voor u als ouders is het een nieuw moment. Maar het went snel. Ieder doet zijn of haar best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. De eerste informatieavond is geweest voor ouders met kinderen in groep 3 en 6/7 evenals de luister- en zien gesprekken. Overblijven jongste groep Identiteit U heeft via mail een liedlijst ontvangen met de geestelijke liederen die wij gaan aanleren dit jaar. Psalmen, liederen en eigen keus van de leerkrachten zullen elkaar afwisselen. In de periode rond Kerst en Pasen zullen de liederen geoefend worden die een plaats in de liturgie zullen krijgen.

2 BIEP op school en in de buurt Bieb in de buurt is ingericht met ook alle boeken uit de jeugdcollectie die op de scholen in Oud-Vossemeer verspreid waren. Het aanbod is groter en rijker geworden. Zeker de moeite waard om met uw kind de bieb in de buurt te bezoeken, om een boek te lezen of te lenen. Samen lezen is ontzettend goed voor de taalontwikkeling van kinderen. Het is niet alleen gezellig, maar heeft ook een positieve invloed op de ontwikkeling van de woordenschat. Onderstaand de reguliere openingstijden van de Bieb in de buurt Oud-Vossemeer: Dinsdag van uur tot uur Donderdag van uur tot uur en van uur tot uur. Op school is de leesconsulente Mendy Oosse gestart met een lees bevorderend project. Zij stelt zich voor in de bijlage. Wij hebben twee keer dit schooljaar een leesproject; nu en in mei/juni. Een project duurt 8 weken en Mendy bezoekt ons dan op dinsdagmorgen in alle klassen. Wij lenen ook boekenkisten van de Zeeuwse onderwijsbibliotheek. Dit kunnen gewone leesboeken zijn, maar ook boeken over een bepaald onderwerp. Nu het eerste project van dit jaar van 4XWijzer weer gestart is, maken we dankbaar gebruik van deze collectie. In de bijlage stelt Mendi zich aan u voor. Boeken lezen wordt op school altijd gestimuleerd. Het is goed voor de taalontwikkeling en het vergroten van de woordenschat. Het is bewezen dat beiden een voordeel bij het leren hebben. De ouders van de OR organiseerden samen met de leerkrachten een ruilboekenmarkt. De kinderen konden verschillende boeken mee naar huis nemen.

3 Week van de duurzaamheid In het kader van de week van de duurzaamheid kwamen er in groep 1-2 en groep beroemde plaatselijke voorlezers. Zij lazen een verhaal voor over zuinig zijn op de aarde. In groep was Annette de Ruijter van de Eendenkooi in Anna Jacobapolder onze gast en in groep 1-2 was dat brandweerman Koos de Feijter. Het was weer leerzaam en erg leuk. Vier Keer Wijzer Maandag 25 september zijn we weer gestart met een eerste project van VierKeerWijzer. Dit jaar zullen we vier projecten houden. Groep 1 t/m 5 hebben zich aangesloten bij de kinderboekenweek en duiken de wereld van letters en boeken in. Groep 6 t/m 8 hebben gewerkt met het thema Romeinen. Zij hadden een spetterende, leerzame start met een gastdocent van het oudheidkundig museum in Leiden. Hij nam verschillende replica mee uit de Romeinse tijd en vertelde daar zeer boeiend over.

4 Het is gewoon prachtig om te zien hoe deze manier van onderwijs in projecten de kinderen enthousiast maakt. We hebben onze eerste studiedag over dit onderwerp gehad waar we nieuwe dingen geleerd hebben om het onderwijs nog boeiender te maken.

5 Staking 5 oktober SmdB De Ark De scholen van VPCO Tholen, hebben net als de andere basisscholen op Oud-Vossemeer, 5 oktober gestaakt. Het bestuur heeft in een brief aan u de motivatie uiteengezet waarom wij dit keer meegedaan hebben met de staking, terwijl onze scholen geen stakingsgeschiedenis kennen. Ouderraad Juf Tineke had een oproep gedaan voor leden van de ouderraad. Voor activiteiten die buiten het reguliere schoolprogramma vallen, hebben we hulp van ouders nodig, zowel ter ondersteuning van de organisatie als ter ondersteuning tijdens de activiteit zelf. De ouderraad houdt ook eigen vergaderingen. Mirjam Blom, moeder van Josephine, Eva en Julia en Heleen Luters, moeder van Jens, hebben zich aangemeld. Fijn dat jullie de ouderraad komen versterken! Sjakko Quist heeft afscheid genomen van de ouderraad. Wij bedanken hem voor zijn inzet hiervoor. Hij heeft aangegeven als ouder zich actief te willen blijven inzetten voor de school. Contactavond Na de goed bezochte infoavond voor groep 3, 6 en 7, is de eerste contactavond voor alle ouders op maandagmiddag 9 oktober en donderdagmiddag en -avond 12 oktober geweest. Wij combineerden dit jaar de luister- en Zien (sociale emotionele ontwikkeling) gesprekken. Zit uw kind in groep 3 of 6 dan kreeg u eerst een luistergesprek, waarbij u vertelde over uw kind naar de leerkracht toe en volgde aansluitend het zien gesprek, waarbij de sociale emotionele ontwikkeling van uw kind besproken werd. Zo proberen we samen het onderwijs zo goed mogelijk te laten aansluiten bij wat uw kind nodig heeft als partners die samen het beste voor uw kind willen. Voor de ouders met kinderen in groep 1,2,4,5,7 en 8 waren er alleen de zien gesprekken. We kregen van verschillende ouders terug dat ze de combinatie luister- en zien gesprekken op prijs stelden. De planning voor de gesprekken wordt elk jaar ingewikkelder. Er waren gesprekken op maandagmiddag en donderdagmiddag en -avond. Wij hebben als team alle gesprekken dit keer ingepland, waarbij we zoveel mogelijk rekening hebben gehouden met aansluiting bij broertjes en zusjes. In de hal was er een lijst opgehangen met alle gesprekstijden. We vroegen u om onderling met andere ouders te ruilen als de aangegeven tijd toch niet uitkwam voor u en we vroegen dit ook in de lijst die in de hal hing aan te geven. Van deze gelegenheid heeft niemand gebruik gemaakt. We zijn wel benieuwd naar uw bevindingen hierover. Het eerste cijferrapport komt in de week van 5 februari en de tweede in de week van 25 juni. Wel blijft u op de hoogte van behaalde toets cijfers, want die staan open in het ouderportaal. Ook bij die gesprekken willen wij zelf de afspraken gaan inplannen.

6 Er zijn al twee jarige juffen toegezongen: Juf Salome en juf Cokky Schoolkamp en schoolreis Dit jaar zal er een en ander veranderen t.a.v. schoolreisje/kamp groep 8. SmdB De Ark kent geen traditie van een schoolkamp. Wel is er altijd een afscheidsavond met ouders, de leerlingen van groep 8 en het team en een afscheid dag met de leerkracht(en) en de kinderen van groep 8 in de laatste schoolweek. De laatste paar jaren organiseerden (enkele) ouders van groep 8 zelf een afscheidskamp voor de schoolverlaters. Ouders organiseerden een programma na de afscheid dag en betaalden de kosten onderling zelf. Dit kamp viel niet onder verantwoordelijkheid van de school. Ook kwam het voor dat groep 8 ouders niet voor een kamp kozen. Toch hoorden we regelmatig van ouders een kamp met groep 8 leuk te vinden. We hebben dit onderwerp regelmatig binnen het team besproken. Een schoolkamp organiseren betekent nl. een grote taak erbij voor de leerkracht(en) in groep 8. We hebben toch afgelopen schooljaar besloten om vanaf dit schooljaar het kamp van groep 8 onder verantwoordelijkheid van de school te laten vallen. Dat betekent dat de school de organisatie op zich gaat nemen. Het programma van de afscheid dag met de leerkrachten en het kamp zal samengevoegd worden. Het kamp zal twee dagen gaan duren met één overnachting. Wij hebben hier overleg over gehad met de medezeggenschapsraad (MR), aangezien zij instemmingsrecht hebben over ouderlijke bijdrages. De MR heeft vastgelegd dat de bijdrage voor een kamp 39,50 mag zijn. Dit bedrag wordt in de tweede helft van het schooljaar geïnd door de leerkracht van groep 8. Ook wilde de MR dat de kinderen van groep 8 gewoon mee op schoolreisje blijven gaan, omdat dit ook gewoon het geval was als ouders het kamp zelf organiseerden. Dit bedrag van 27,50 wordt in oktober via de jaarlijkse OR brief voor de ouderbijdrage (schoolfonds en schoolreisje) geïnd worden. Het kamp zal niet in de laatste schoolweek georganiseerd worden. Wel zal in de laatste schoolweek de afscheidsavond met ouders en leerlingen groep 8 en het team plaatsvinden op maandagavond en zal deze op dezelfde wijze georganiseerd worden als gebruikelijk. De definitieve datum schoolkamp hoort u nog. Het schoolreisje van groep 3 t/m 8 zal plaatsvinden op vrijdag 8 juni 2018.

7 Schoolfotograaf Dit jaar zal de schoolfotograaf niet op school komen. Wij hebben besloten om, net als de andere VPCO scholen, voortaan in het begin van het schooljaar de schoolfotograaf te laten komen. Zo zijn de klassenfoto s ook gelijk de actuele foto s van dat komende schooljaar. Aangezien de schoolfotograaf net in juni geweest is, zou het nu al te snel zijn aan het begin van het schooljaar. Wel zullen we dit jaar zelf zorgen voor een afscheidsfoto van groep 8 als schoolverlaters met de leerkrachten. De schoolfotograaf komt donderdag 30 augustus Luizencontrole Maandag 23 oktober zal er na de herfstvakantie een luizencontrole plaatsvinden. De haren niet invlechten op deze ochtend. Met vriendelijke groet, Cokky Schults-van Goch Belangrijke data In blauw worden gewijzigde of nieuwe data aangegeven t.o.v. de vorige nieuwsbrief. 16 t/m 20 oktober herfstvakantie 23 oktober luizencontrole 24 oktober Voorlichting NIO en VO scholen op de Regenboog van uur voor groep 8 ouders. 27 oktober Muzieklessen voor groep 5 t/m 8 27 oktober sport en spel na schooltijd op plein St. Anthonius 30 oktober Start van tweede project van VierKeerWijzer 01 november Groep 6 Roosenvelt les Oud-Vossemeer 02 november Open ochtend voor ouders groep 1 en ouders met kinderen onder de vier jaar. 03 november Muzieklessen voor groep 3 t/m 8 07 november Ouderraadvergadering 15 november Dankdag, school gesloten 17 november Muzieklessen voor groep 3 t/m 8 20 november (week v) Afname NIO groep 8 27 november Leerlingenraad, LR kinderen nemen eten en drinken mee en eten op school. 01 december Muzieklessen groep 3 t/m 8 05 december Sinterklaas 21 december Kerstviering in Hervormde Kerk, s avonds 22 dec. t/m 05 jan. Kerstvakantie

8 Groep 1 t/m 5 was aanwezig bij de feestelijke heropening van De Vossentuin

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas De kop is er af! We zijn volop en enthousiast aan de slag gegaan. De zomervakantie lijkt alweer lang geleden. Het is altijd ontroerend hoe kinderen van groep 3 zo na de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 SmdB De Ark Juli 2018: Dat betekent dat we aan het einde van het schooljaar zijn gekomen. Een drukke, spannende periode hebben we achter de rug. Een periode waar veel geleerd is,

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief september-oktober 2018

Nieuwsbrief september-oktober 2018 Nieuwsbrief september-oktober 2018 SmdB De Ark De kop is eraf! We zijn al weer volop bezig alsof we nooit vakantie hebben gehad. Maar voor degene die deze toch wel missen: Deze week van 15 oktober zijn

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas We zijn al aan begin van week 3. Gelukkig zijn alle kinderen weer gezond op school gearriveerd. Aan de start van dit schooljaar mochten we Pieterjan, Jop en Dean in groep 1/2

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 SmdB De Ark We zijn al aan het begin van schoolweek 3. Gelukkig zijn alle kinderen weer gezond op school gearriveerd. Anna Stasia is in de vakantie verhuisd naar Roosendaal;

Nadere informatie

Nieuwsbrief november december Personeel

Nieuwsbrief november december Personeel Nieuwsbrief november december 2016 SmdB De Ark Na de herfstvakantie zijn er altijd naast het leren een heleboel activiteiten buiten het leren om, zoals het schoolontbijt, Sinterklaas, Zien gesprekken,

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Hopelijk heeft iedereen van een fijne herfstvakantie kunnen genieten. We hebben deze week toch weer redelijk weer gehad. Nu weer aan de slag voor de volgende periode. Er zijn

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas www.cbshetkompasajp.nl septemberoktober 2018 Nieuws uit CBS Het Kompas De kop is eraf! We zijn al weer volop bezig alsof we nooit vakantie hebben gehad. Maar voor degene die deze toch wel missen: Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 SmdB De Ark Hopelijk heeft iedereen van een fijne herfstvakantie kunnen genieten. Het weer werkte in ieder geval goed mee. Nu aan de slag voor de volgende periode. Er zijn weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Pasen 2015. Gebed. God, Open mijn oren om de boodschap van uw liefde te horen Bewaar mijn hart in het geloof en vertrouwen op U Om vanuit die woorden te leven en

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas www.cbshetkompasajp.nl januarifebruari 2019 Nieuws uit CBS Het Kompas Het nieuwe kalenderjaar start in januari en februari met de onafhankelijke toetsen en de rapportbesprekingen. Met de onafhankelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur

Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur Nieuwsbrief april 2015 bijdrage bestuur SmdB De Ark Pasen 2015. Gebed. God, Open mijn oren om de boodschap van uw liefde te horen Bewaar mijn hart in het geloof en vertrouwen op U Om vanuit die woorden

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Ouders: informatieavond en vrijwilligersavond, luistergesprekken De eerste officiële oudercontacten zijn geweest in alle groepen door middel van een informatieavond. Voor de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 September 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kop is eraf! De eerste schoolweken zijn een feit. Tijdens

Nadere informatie

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s)

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s) Jaarplanning Schooljaar 2017-2018 ouder(s)-verzorger(s) Augustus 2017 31 Dinsdag 1 Woensdag 3 Donderdag 3 Vrijdag 4 32 Maandag 7 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 33 Maandag 14 Dinsdag 15 Woensdag

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas. Leerlingenraad 2

Nieuws uit CBS Het Kompas. Leerlingenraad 2 Nieuws uit CBS Het Kompas Na de herfstvakantie zijn er altijd naast het leren een heleboel activiteiten buiten het leren om, zoals het schoolontbijt, Sinterklaas, Zien gesprekken, cultuur en de voorbereidingen

Nadere informatie

Bijdrage bestuur. En vanuit die gedachte wens ik u gezegende Kerstdagen en een in alle opzichten hoopvol 2019 toe.

Bijdrage bestuur. En vanuit die gedachte wens ik u gezegende Kerstdagen en een in alle opzichten hoopvol 2019 toe. Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen heen in honderden landen en duizenden

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016 Nieuws uit CBS Het Kompas Deze laatste periode is altijd een beetje dubbel. We zijn volop bezig met dit schooljaar af te ronden: citotoetsen, schoolreisje, schoolkamp, afscheid groep 8, evaluaties. Tegelijkertijd

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Deze laatste periode van het schooljaar staat bol van extra activiteiten, toetsen, afscheid nemen en vooruit kijken naar schooljaar 2017-2018. We zeggen: De tijd vliegt en in

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. Samen, Uitdagend en Optimaal leren. R.K. basisschool Sint Anthonius

Kalender 2015-2016. Samen, Uitdagend en Optimaal leren. R.K. basisschool Sint Anthonius Kalender 205-206 Samen, Uitdagend en Optimaal leren Naam school: Brinnummer: R.K. basisschool Sint Anthonius 03QC Bezoekadres school: Burgemeester Versluijsstraat 20 4698 AS Oud-Vossemeer Postadres school:

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Er zijn weer zoveel leuke dingen gedaan deze periode, naast de vaste werkzaamheden. U leest er meer over in deze nieuwsbrief. Vergeet niet te kijken en te luisteren naar de libdub!

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 Informatieavond 2018-2019 Deze avond krijgt u algemene informatie en specifieke informatie over de betreffende groep. En kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom Infoblad December 2018 Agenda Week 50 12-12 Volleybaltoernooi Week 51 20-12 Kerstviering 21-12 School van 10 tot 12 uur 21-12 Kerstvakantie Week 2 07-01 Studiedag; kinderen vrij 08-01 Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2017-2018 Augustus 2017 zondag 6 13 20 27 maandag 7 14 21 28 dinsdag 1 8 15 22 29 woensdag 2 9 16 23 30 donderdag 3 Juf Nienke jarig 10 17 24 vrijdag 4 11 18 25 zaterdag 5 12 19 26

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Prins Mauritsschool (04OR) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week Vakantie. 02 Vakantie.

Prins Mauritsschool (04OR) Datum: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week Vakantie. 02 Vakantie. augustus 2018 Week 31 01 02 03 04 05 Week 32 06 07 08 09 10 11 12 Week 33 13 14 15 16 17 18 19 Week 34 20 21 22 24 Week 35 Leefstijl: Start nieuw thema: "De groep? Dat zijn wij! Informatie avond (19:00-20:00):

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Ook in de klassen sluiten we aan bij dit thema. Samen spreken we bijvoorbeeld regels af, zodat iedereen weet wat er verwacht wordt.

Ook in de klassen sluiten we aan bij dit thema. Samen spreken we bijvoorbeeld regels af, zodat iedereen weet wat er verwacht wordt. NIEUWS UIT DE KRING 2 Apeldoorn, 17 september 2018 Dit is de tweede editie van Nieuws uit De Kring van het schooljaar 2018-2019. Mochten er naar aanleiding van de nieuwsbrief vragen zijn, dan horen wij

Nadere informatie

augustus 2018 PCBS De Regenboog ma di wo do vr za zo Samen geven we kleur aan onderwijs 27 Eerste schooldag Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2018 PCBS De Regenboog ma di wo do vr za zo Samen geven we kleur aan onderwijs 27 Eerste schooldag Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie geven we kleur aan onderwijs augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 Zomervakantie 27 Eerste schooldag 28 29 30 31 september 2018

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

augustus 2018 maandag

augustus 2018 maandag augustus 2018 maandag week 30 31 01 02 03 04 05 31 Zomervakantie 06 07 08 09 10 11 12 32 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 33 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 34 Eerste schooldag Borne-info 1 Luizencontrole

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

augustus 2018 weeknummer maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 Week van de Nieuwsbrief

augustus 2018 weeknummer maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 Week van de Nieuwsbrief augustus 2018 week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 26 week 35 27 28 29 30 31 september 2018 week 35 1 2 week 36 start schooljaar 2018-2019 3

Nadere informatie

Voor in de agenda! Donderdag 20 september Leerlingenraad presenteert in groep 6 Donderdag 20 september Start Nederlandse lessen door juf Judith M.

Voor in de agenda! Donderdag 20 september Leerlingenraad presenteert in groep 6 Donderdag 20 september Start Nederlandse lessen door juf Judith M. NIEUWSBRIEF HET ERASMUSJE 2 Vrijdag 14 september 2018 Voor in de agenda! Maandag 17 september Start van de week tegen het pesten! Maandag 17 september De schoolfotograaf komt! Dinsdag 18 september De schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Belangrijke data 10 juni juf Annemarie trouwt, leerlingen om 14.00 uur uit (zie brief 26-5-2016) 11 juni oud papier ophalen: fam. Anna Neeteson Lemkes en reserve 14 juni leerlingenraad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging NIEUWSBRIEF MEI 2017 Eerste Leidse Schoolvereniging PC Hooftlaan 12 www.eersteleidseschool.nl T: 0715765266 MR vergaderingen 12 juni 4 juli Beste ouders, verzorgers, Nog 6 weken en het schooljaar zit er

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 SmdB De Ark Personeel: Juf Annet zal afscheid van ons en van groep 5-6 nemen. Zij zal 15 juli haar verjaardag vieren en van de kinderen afscheid nemen. Juf Annet kwam onverwachts

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Nieuws. Afscheid. Julianaschool oktober 2017

Nieuwe leerlingen. Nieuws. Afscheid. Julianaschool oktober 2017 11 oktober 2017 Julianaschool 21 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantievakantie zitten er weer 4 nieuwe kinderen in de Vlindergroep bij meester Erik en juf Suzanne. Het zijn: Franca de Ronde, Andrew van

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar Jaarkalender 2018-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Deze schoolkalender bevat praktische informatie met betrekking tot vakanties en vrije dagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week mei t/m 2 juni 2018 Nieuwsbrief Week 22 27 mei t/m 2 juni 2018 Belangrijke data Maandag 4 t/m woensdag 6 juni: schoolkamp groep 7/8. Dinsdag 5 juni: cultuuruitstapje groep 1/2 naar Garmerwolde. Woensdag 6 juni: cultuuruitstapje

Nadere informatie

geen gym vandaag di. 28 luizencontrole jarig juf Gonnelies zwemles groep 4/5 wo. 29 gym groep 3 en 6 t/m8 vakantie bijbelweek do.

geen gym vandaag di. 28 luizencontrole jarig juf Gonnelies zwemles groep 4/5 wo. 29 gym groep 3 en 6 t/m8 vakantie bijbelweek do. augustus 2018 schoolweek 1 zo. zo. 5 zo. 12 zo. 19 zo. 26 ma. ma. 6 ma. 13 ma. 20 ma. 27 De school begint om 8.45 uur geen gym vandaag di. di. 7 di. 14 di. 21 vakantie bijbelweek wo. 1 wo.8 wo. 15 wo.

Nadere informatie

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop //

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop // JAARKALENDER 2017-2018 // // SEPTEMBER 2017 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 Eerste schooldag controle kriebelmoeders 9.00 uur openingsviering kerk Geerdijk 11 12 13 14 15 16 17 ochtend: groep 8 afname

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015. OBS. Ollie B Bommel Nassaustraat 22 3258 AR Den Bommel 0187-612007 info@olliebbommel.nl

Nieuwsbrief september 2015. OBS. Ollie B Bommel Nassaustraat 22 3258 AR Den Bommel 0187-612007 info@olliebbommel.nl Nieuwsbrief september 2015 OBS. Ollie B Bommel Nassaustraat 22 3258 AR Den Bommel 0187-612007 info@olliebbommel.nl Bijdrage schoolreis, schoolkamp en schoolfonds In de brief die uw kind heeft meegekregen

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2018-2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 03/9 Eerste schooldag 04/9 05/9 Schone hoofden dag 06/9 07/9 37 10/9 11/9 12/9 13/9 14/9 38 17/9 18/9 19/9 20/9 21/9 39 24/9 Klassenavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Beste ouders/verzorgers Deze kalender bevat informatie over de school die u het komende schooljaar het meest nodig zult hebben. Voor uitgebreide en volledige informatie over de school verwijzen wij u naar

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG START SCHOOL

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG START SCHOOL 1 2 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 3 4 5 6 7 8 9 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 10 11 12 13 14 15 16 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1 zomervakantie. zomervakantie. 8 zomervakantie.

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1 zomervakantie. zomervakantie. 8 zomervakantie. Augustus 208 2 3 4 5 6 7 Zomervakantie 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 e schooldag 8.30 uur opening + kunstweek 28 29 Luizencontrole 30 3 September 208 3 4 5 6 7 8 9 Informatieavond t/m 8

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 20-20 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 20-20. We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn. Gedurende het schooljaar kunnen er toch nog data veranderen

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders,

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders, NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 2 28 september 2018 Voorwoord Beste ouders, De eerste schoolweken van schooljaar 2018-2019 liggen weer achter ons. De groepen 8 zijn net terug van een leuk en droog schoolkamp

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2018 Datum Groep Activiteit 5 december Alle Sinterklaas is op school! 17-20 dec. Alle

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

De Springplank jaarkalender augustus 2018

De Springplank jaarkalender augustus 2018 De Springplank jaarkalender augustus 2018 weeknr maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 juli augustus 30 31 1 2 3 4 5 32 6 7 8 9 10 11 12 33 13 14 15 16 17 18 19 Koffievergade 34

Nadere informatie

Augustus 2018 September 2018

Augustus 2018 September 2018 Augustus 2018 September 2018 2 ZOMERVAKANTIE 2 3 3 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluiscontrole 4 4 Hoofdluiscontrole 5 5 6 6 Informatie-avond groep 6 7 7 8 ZOMERVAKANTIE 8 10 10 20:00 u / Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie