In deze korte instructie lees je alles wat je moet weten over het overnemen en innemen van de toestellen. Als bijlage is een FAQ toegevoegd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze korte instructie lees je alles wat je moet weten over het overnemen en innemen van de toestellen. Als bijlage is een FAQ toegevoegd."

Transcriptie

1 Vanaf 28 februari is het in CCBS mogelijk om Telfort lease toestellen in/over te nemen voor verlengende klanten. Dezelfde functionaliteit zal vanaf 2 april voor KPN en Hi beschikbaar zijn in Vamos. In deze korte instructie lees je alles wat je moet weten over het overnemen en innemen van de toestellen. Als bijlage is een FAQ toegevoegd. Overnemen kan direct in de winkel, innemen gaat via een retourpakket dat de klant krijgt thuisgestuurd. In dit retourpakket vindt de klant alle benodigde informatie. Opzoeken indicatieve overnameprijs Je kunt de indicatieve overnameprijs opzoeken als de klant wil weten wat het kost om het toestel over te nemen. Let op: Deze prijs is INDICATIEF. Deze kan afwijken wanneer de daadwerkelijke prijs berekend wordt. De definitieve prijs is zichtbaar tijdens het verlengen in CCBS/Vamos, of in de brief die in het retourpakket zit dat de klant vanuit KPN ontvangt. CCBS: Zoek de klant op, ga naar het tabblad Aansluiting. Scroll naar beneden, en kies bereken overnamebedrag. Middels deze functie is het indicatieve overnamebedrag te berekenen. Vamos: klik op FPP verlenging, zoek de klant op. Vervolgens is bij producten een nieuwe link zichtbaar genaamd toestelinformatie. Middels deze link is het indicatieve overnamebedrag te berekenen. Toestel overnemen: Indien de klant het toestel wil overnemen, dan kan dit alleen in de winkel tijdens een (daadwerkelijke) verlenging. Indien de klant niet wil verlengen, maar wel het toestel over wil nemen, kijk dan bij de optie Toestel inleveren of overnemen bij geen verlenging CCBS + Vamos: Doorloop het reguliere verlengingsproces. Aan het einde van het proces wordt de vraag gesteld of de klant het toestel wil overnemen of inleveren. Kies hier voor overnemen (dan is het definitieve overnamebedrag zichtbaar). Indien de klant hiermee akkoord is, klik op verder en wordt het overname formulier naar de printer verzonden. De klant ondertekent het formulier, maak hier een kopie van en geef deze mee aan de klant. Archiveer het origineel. De klant vindt het overnamebedrag terug op zijn eerstvolgende factuur. Toestel inleveren CCBS: Doorloop het reguliere verlengingsproces. Aan het einde van het proces wordt de vraag gesteld of de klant het toestel wil overnemen of inleveren. Kies hier voor inleveren en rond de verlenging af. De klant zal, zodra het nieuwe contract ingaat, een retourpakket voor het toestel van KPN ontvangen, met daarin de nodige instructies.

2 Vamos: Doorloop het reguliere verlengingsproces. Aan het einde van het proces wordt de vraag gesteld of de klant het toestel wil overnemen, direct inleveren of later inleveren. Kies voor later inleveren en rond de verlenging af. De klant zal, zodra de verlenging verwerkt is, een retourpakket voor zijn toestel van KPN ontvangen, met daarin instructies. Toestel inleveren of overnemen bij geen verlenging Indien de klant er voor kiest om niet te verlengen, dan is geen handeling nodig. Zodra de contract beëindiging bij ons binnen is, ontvangt de klant een retourpakket. Middels dit pakket kan het toestel aan KPN geretourneerd worden, of kenbaar maken dat de klant het toestel wil overnemen (in het pakket zit een brief met daarin het overnamebedrag en instructies hoe van deze optie gebruik gemaakt kan worden) FAQ Q: Wat vertel ik een Hi / KPN klant die op dit moment zijn toestel wil inleveren of overnemen? A: Sinds 12 november kunnen de 1e Hi klanten met Hi ToestelLease hun abonnement al verlengen. Voor KPN geldt dat dit vanaf 30 april mogelijk is. Echter is het inleverproces voor Hi / KPN ToestelLease toestellen nog niet gereed. Voor deze klanten geldt dat zij hun abonnement gewoon kunnen verlengen maar hun oude leasetoestel nog even bij zich moeten houden. Zodra het proces voor het inleveren van toestellen gereed (verwachting eind maart) is krijgen deze klanten van Hi een retourenvelop toegestuurd. In deze envelop zit alle informatie over het inleveren of overnemen van het toestel. Ook is de overnamesom hier te vinden. Vanaf het moment dat het inleverproces van Hi gereed is kunnen alle klanten die verlengbaar zijn de overnamesom in zien. Over het hoe en wat hiervan communiceren we tegen die tijd meer. Q: Wanneer moet het toestel uiterlijk ingeleverd zijn? A: Telfort: Het toestel moet binnen 4 weken teruggestuurd worden vanaf de datum dat het oude contract eindigt. A: KPN/Hi: Het toestel moet binnen 4 weken teruggestuurd worden vanaf de datum dat de verlenging is doorgevoerd. *Uiteraard geldt dit pas vanaf 2 april, wanneer het retourproces voor Hi en KPN gereed is. Tot die tijd kan de klant het oude toestel bewaren.

3 Q: Betaald de klant dubbele kosten bij een verlenging voor de twee lease toestellen die hij op dat moment heeft? A: Telfort: Nee, het nieuwe contract (en dus de nieuwe lease prijs) gaat pas in op het moment dat het oude contract verlopen is (T=0). De klant kan dus wel het nieuwe toestel meenemen, maar betaald het lease bedrag pas nadat het oude contract is afgelopen. Geen dubbele kosten dus. A: KPN/Hi: Nee, het nieuwe contract (en dus de nieuwe lease prijs) gaat direct in als de verlenging is doorgevoerd. Geen dubbele kosten dus. Q: Wat moet er ingeleverd worden? A: De klant hoeft alleen het toestel en de batterij in te leveren. Het doosje, de lader en/of de gebruiksaanwijzing hoeft hij niet mee te sturen. Q: Wat gebeurt er als de klant heeft aangegeven dat hij zijn toestel inlevert en dit niet doet? A: Is binnen 4 weken het toestel niet ingeleverd? Dan krijgt de klant, na een herinnering, het overnamebedrag + een boete van 25 in rekening gebracht. Hij wordt dan na betaling eigenaar van het toestel. Q: In welke staat moet het toestel ingeleverd worden? A: Het toestel moet nog kunnen bellen. Krassen en normale gebruikerssporen maken niet uit, Als het toestel wordt ingeleverd en het werkt niet meer, dan betaalt de klant een schadevergoeding van 25,-. Er hoeft geen overnamebedrag betaald te worden voor het toestel in dit geval. Q: Hoe weet de klant of het ingeleverde toestel is aangekomen en in goede staat is? A: Als KPN het toestel heeft ontvangen, voeren wij een aantal controles uit. Als er bijvoorbeeld nog persoonlijke gegevens op het toestel staan, dan verwijderen wij deze. De status van de controles kan de klant volgen via Mijn Telfort / Hi / KPN. Bij aankomst bij KPN krijgt de klant een sms, Binnen 5 weken na het inleveren sturen wij de klant een brief om het keuringsresultaat te melden. Q: Wat gebeurt er met het toestel en de gegevens op het toestel nadat deze is ingeleverd? A: Er is een grote internationale markt waar de toestellen, eventueel in toestelonderdelen, worden verhandeld. Op deze manier worden de toestellen en onderdelen maximaal hergebruikt. KPN verzoekt de klant alle gegevens van het toestel te verwijderen voordat deze het toestel inlevert. KPN zorgt er sowieso voor dat alle gegevens verwijderd zullen worden door middel van een grondige schoning.

4 Q: Het toestel is eerder gestolen/verloren/te erg beschadigd en daarom heeft de klant een vervangend toestel gekregen. Moet hij deze ook inleveren? A: Heeft de klant een vervangend toestel gekregen en heeft deze al het overnamebedrag van het oorspronkelijke toestel betaald? Dan is de klant eigenaar van dit toestel en hoeft hij dit niet meer in te leveren. Q: Wat moet de klant doen als hij geen retourenvelop heeft ontvangen? A: De klant kan een nieuwe retourenvelop aanvragen via Mijn Telfort/Hi/KPN of onze klantenservice (Telfort: , Hi/KPN: 1200) Q: De klant is het niet eens met het besluit van KPN dat het toestel niet of niet juist is ingeleverd. Waar kan deze hiervoor terecht? A: De klant kan bellen met de klantenservice (Telfort: , Hi/KPN: 1200) Q: De klant heeft zijn geheugen / simkaart in het toestel laten zitten dat is ingeleverd, wat nu? A: Geheugenkaarten/simkaarten die bij KPN aan komen worden in alle gevallen vernietigd. Het is NIET mogelijk om deze terug te sturen. Q: De klant heeft verlengd, maar is zijn toestel kwijtgeraakt/beschadigd voordat hij het ingeleverd heeft, wat nu? A: In dit geval zal de klant geen toestel hebben om in te leveren, en dus het overnamebedrag + boete moeten betalen. Je kunt de klant het beste zijn keuze laten wijzigen van inleveren naar overnemen, op die manier voorkom je dat hij naast het overnamebedrag ook nog een boete van 25 moet betalen aan KPN. Dit wijzigen kan via de klantenservice (Telfort: , Hi/KPN: 1200) of via Mijn Telfort /Hi/KPN. Q: De klant geeft aan dat hij niet aan de 4 weken inlevertermijn kan voldoen, omdat hij bijv. op vakantie is. A: In dit geval kan de klant contact opnemen met de klantenservice (Telfort: , Hi/KPN: 1200), deze kan eenmalig een verlenging van 2 weken toestaan op de inlevertermijn.

5 Q: Er is een probleem met CCBS/Vamos waardoor het overnamebedrag niet getoond wordt, wat nu? A: Indien je nog wel kunt verlengen, kun je dit doen. Vink dan inleveren aan als optie wanneer het systeem vraagt wat de klant met het huidige toestel wil doen. De klant kan dan later terugkomen, wanneer het overnamebedrag weer zichtbaar is, en alsnog eventueel overnemen. Ook kan de klant het retourpakket afwachten, en op die manier alsnog overnemen.

Werkinstructie + FAQ Toestellease Retour Proces KPN/Hi/Telfort. Externe Retail

Werkinstructie + FAQ Toestellease Retour Proces KPN/Hi/Telfort. Externe Retail Werkinstructie + FAQ Toestellease Retour Proces KPN/Hi/Telfort Externe Retail V1.0 KPN Winkels & Trade Maart 2013 Table of Contents Inleiding / Algemene info... 3 1 Toestel direct overnemen in de winkel...

Nadere informatie

Introductie ZZP Mobiel met Toestelbundel

Introductie ZZP Mobiel met Toestelbundel Waarom stopt Telfort met ToestelLease? Klanten van Telfort zijn over het algemeen zeer tevreden met ToestelLease. Dit zien we ook aan de behaalde resultaten van de afgelopen 2 jaar. Klanten geven aan ToestelLease

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Handleiding Beheer 1 Handleiding Beheer - April 2011 Handleiding Beheer Indien u een zakelijk abonnement heeft bij Telfort, kunt u automatisch gebruik maken van zakelijk beheer. Hieronder vindt u een instructie

Nadere informatie

Voorwaarden deelname KPN Compleet

Voorwaarden deelname KPN Compleet Voorwaarden deelname KPN Compleet 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden gelden voor KPN Compleet van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen KPN ), en

Nadere informatie

Uw lease-overeenkomst loopt af

Uw lease-overeenkomst loopt af Uw lease-overeenkomst loopt af 02 03 Nieuwe tijden, volop kansen. Over een aantal maanden stopt uw financiële overeenkomst met Daimler Fleet Management. Misschien wilt u nog een tijdje doorrijden in uw

Nadere informatie

T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer.

T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer. T-Mobile Nummerbehoud. Zakelijk overstappen naar T-Mobile: makkelijk en met behoud van uw eigen nummer. Inhoud. Wat is T-Mobile Nummerbehoud? Wat is T-Mobile Nummerbehoud? 3 Voordat T-Mobile uw nummer

Nadere informatie

< Alle vragen en ] [ antwoorden op een rij > Alles over het verlopen van uw OV-chipkaart

< Alle vragen en ] [ antwoorden op een rij > Alles over het verlopen van uw OV-chipkaart < Alle vragen en ] [ antwoorden op een rij > Alles over het verlopen van uw OV-chipkaart 1 Uw persoonlijke OV-chipkaart is (bijna) verlopen Uw persoonlijke OV-chipkaart is vijf jaar geldig. Ongeveer zes

Nadere informatie

Voorwaarden deelname KPN Compleet

Voorwaarden deelname KPN Compleet Voorwaarden deelname KPN Compleet 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden gelden voor KPN Compleet van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen KPN ), en

Nadere informatie

De schermen voor een nieuwe aansluiting of een verlenging zijn hetzelfde, we gaan hierbij uit van een nieuwe aansluiting. 1- Tabblad Producten

De schermen voor een nieuwe aansluiting of een verlenging zijn hetzelfde, we gaan hierbij uit van een nieuwe aansluiting. 1- Tabblad Producten Om een nieuwe aansluiting of verlenging te doen op KPN, gebruik je vanaf 1 juli de Nieuwe aansluiting of Verlenging opties in het menu. De FPP flows FPP nieuwe aansluiting en FPP verlenging blijven aanwezig

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Mobile Guide F.A.Q. MOBILE GUIDE F.A.Q. 1. Wat is het? 2. Hoeveel betaal ik voor de Mobile Guide? 2. Hoe krijg je het? 2

Mobile Guide F.A.Q. MOBILE GUIDE F.A.Q. 1. Wat is het? 2. Hoeveel betaal ik voor de Mobile Guide? 2. Hoe krijg je het? 2 Mobile Guide F.A.Q. MOBILE GUIDE F.A.Q. 1 Wat is het? 2 Hoeveel betaal ik voor de Mobile Guide? 2 Hoe krijg je het? 2 Geen installatie bericht ontvangen? 2 Wat zijn Wap/GPRS settings? 3 Waarom lukt downloaden

Nadere informatie

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in je kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over?

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in je kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over? FlexISDN Wat is FlexISDN? Met FlexISDN bel je stukken voordeliger. gntel neemt de abonnements- en gesprekskosten over van je huidige aanbieder. Omdat gntel een eigen telefonieplatform heeft, kunnen wij

Nadere informatie

Voorwaarden deelname KPN Compleet

Voorwaarden deelname KPN Compleet Voorwaarden deelname KPN Compleet 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden gelden voor KPN Compleet van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen KPN ), en

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Duidelijke voorwaarden

Duidelijke voorwaarden Mobiel abonnement Duidelijke voorwaarden Werkt in je voordeel Introductie Klant worden Bij Telfort vinden we het belangrijk dat al onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom vind je in dit boekje

Nadere informatie

HANDLEIDING CALLMENOW. Datum: augustus 2009 Versie: 1.1

HANDLEIDING CALLMENOW. Datum: augustus 2009 Versie: 1.1 HANDLEIDING CALLMENOW Datum: augustus 2009 Versie: 1.1 Handleiding Wilt u een (of meerdere) eigen CallMeNow(s) op uw website? Hieronder vindt u de stappen die u daarvoor moet doorlopen. CallMeLater? Wilt

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP MOTORIA SN Through innovation and expertise we accelerate

HANDLEIDING WEBSHOP MOTORIA SN Through innovation and expertise we accelerate Through innovation and expertise we accelerate Inloggen Ga naar www.motoria.nl en vul bij Dealer Login uw gebruikersnaam (klantnummer of e-mailadres) en wachtwoord in. U wordt nu ingelogd op de webshop

Nadere informatie

Overstapservice. Inhoud! Wat is de overstapservice?! Contractnummers van huidige aanbieder! Zelf opzeggen- te laat met opzeggen

Overstapservice. Inhoud! Wat is de overstapservice?! Contractnummers van huidige aanbieder! Zelf opzeggen- te laat met opzeggen Overstapservice Inhoud! Wat is de overstapservice?! Contractnummers van huidige aanbieder! Zelf opzeggen- te laat met opzeggen Wat is de overstapservice? De overstapservice zorgt ervoor dat klanten zorgeloos

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Dash app

Dienstbeschrijving IP One Dash app Dienstbeschrijving IP One Dash app Auteur: Marketing Datum: 05-08-2015 Versie: 1.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1054 2 P a g i n a Inhoud 1 Algemeen... 4 1.1 Wat is de Dash app... 4 1.2 Inloggen... 4 1.3

Nadere informatie

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW.

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. 1. Registreren 2. Nieuw wachtwoord 3. Contract overzicht 4. Object overzicht 5. Orders 6. Facturen 7. Gegevens 8. Storing melden 9. Afspraak wijzigen 1. Registreren

Nadere informatie

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces!

Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Een lege Inbox en rust in je hoofd Met onze tips om slimmer te werken met Microsoft Outlook Gun jezelf de rust en kwaliteit van een goed georganiseerd werkproces! Inhoud Veel plezier met deze tips... 3

Nadere informatie

Hi Messaging Abonnement

Hi Messaging Abonnement In deze e-learning kom je alles te weten over het Hi Messaging abonnement. Op 4 februari 2013 voert Hi een paar verbeteringen door in dit abonnement; NIEUW: Hi Messaging XL bundel bij Hi Messaging met

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Algemeen In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn met my.tentoo. Ga naar de website my.tentoo.nl. Als je nog

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitaal Paspoort Xtra Selfservice Portaal

Gebruikershandleiding Digitaal Paspoort Xtra Selfservice Portaal Gebruikershandleiding Digitaal Paspoort Xtra Selfservice Portaal Gebruikershandleiding ABZ Selfservice Portaal versie 2 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 HET SELFSERVICE PORTAAL... 4 2.1 DIGITALE PASPOORTEN...

Nadere informatie

Abonnement aanmaken De benodigde ingrediënten om een abonnement in AFAS Profit aan te maken zijn:

Abonnement aanmaken De benodigde ingrediënten om een abonnement in AFAS Profit aan te maken zijn: Inhoud Abonnement aanmaken... 1 Debiteur aanmaken... 1 Abonnement aanmaken... 3 Abonnement factureren... 5 Abonnement aanpassen... 6 Abonnement beëindigen (definitief)... 6 Abonnement beëindigen (tijdelijk)...

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,030 0,034 0,033 per sms exclusief korting 0,030 0,008 Productinformatie & Tarieven Abonnement Consument vanaf 1 juli 2013 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een

Nadere informatie

Voorwaarden deelname KPN Compleet

Voorwaarden deelname KPN Compleet Voorwaarden deelname KPN Compleet 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden gelden voor KPN Compleet van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen KPN ), en

Nadere informatie

Handleiding Plug and Payroll t.b.v. opdrachtgevers. Inhoudsopgave

Handleiding Plug and Payroll t.b.v. opdrachtgevers. Inhoudsopgave Handleiding Plug and Payroll t.b.v. opdrachtgevers Inhoudsopgave 1. Inlog opdrachtgever... 3 a. Een nieuwe opdracht aanmaken... 3 2. Een nieuwe opdracht... 4 a. Gegevens medewerker... 4 b. Gegevens opdracht/contract...

Nadere informatie

Inhoud. Debiteur aanmaken Open AFAS Profit > Financieel > Debiteur > Debiteur en kies Nieuw als de debiteur nog niet bestaat. Abonnement aanmaken...

Inhoud. Debiteur aanmaken Open AFAS Profit > Financieel > Debiteur > Debiteur en kies Nieuw als de debiteur nog niet bestaat. Abonnement aanmaken... Inhoud Abonnement aanmaken... 1 Debiteur aanmaken... 1 Abonnement aanmaken... 3 Abonnement factureren... 5 Abonnement aanpassen... 6 Abonnement beëindigen (definitief)... 6 Abonnement beëindigen (tijdelijk)...

Nadere informatie

Bedrijfsfitness informatie

Bedrijfsfitness informatie IBN stelt bedrijfsfitness ter beschikking aan bijna alle medewerkers. Als u wilt weten of u mee kunt doen aan bedrijfsfitness, volgt u de stappen die hieronder zijn aangegeven: Kan ik meedoen aan bedrijfsfitness?

Nadere informatie

CORRECTEIS CORRECTIES

CORRECTEIS CORRECTIES CORRECTEIS CORRECTIES Verkorte handleiding Versie: 1.0 Versiedatum: 23-07-2018 Introductie Naast de reguliere taken binnen UBplus, zijn correcties de meest uitgevoerde werkzaamheden binnen het pakket.

Nadere informatie

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over?

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over? FlexISDN Wat is FlexISDN? Met FlexISDN belt u stukken voordeliger. gntel neemt de abonnements- en gesprekskosten over van uw huidige aanbieder. Omdat gntel een eigen telefonieplatform heeft, kunnen wij

Nadere informatie

Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Handleiding Online inschrijven www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Bent u een nieuwe gebruiker? Registreer u door alle velden correct in te vullen en vervolgens op registreer te klikken. Deze registratie

Nadere informatie

Getting Started. Siemens M55 * i-mode browser compatible

Getting Started. Siemens M55 * i-mode browser compatible Getting Started Siemens M55 * i-mode browser compatible * De browser van dit toestel ondersteunt i-mode; sommige i-mode diensten worden mogelijk niet ondersteund. Inhoudsopgave pagina Inleiding 5 Aan de

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik!

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik! Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.ik.nl en log in met je klant- of verzekerdenummer en wachtwoord. Klik rechtsboven op inloggen. Heb je nog geen persoonlijk account? Maak deze dan eerst aan.

Nadere informatie

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding 1 Handleiding Total Cards Online Handleiding 2 Handleiding Inleiding Indien uw antwoord niet in deze handleiding staat, dan kunt u ons bereiken op ons e-mailadres: cards.nl@total.com. De Cards Customer

Nadere informatie

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM Voorwaarden en algemene bepalingen 10 Year Warranty (1) Definities In deze garantieverklaring hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Sitecom betekent Sitecom Europe

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Uitleg icoontjes: Speler verwijderen. Captain instellen. Functie instellen HET TOEVOEGEN VAN SPELERS/STAFLEDEN

Uitleg icoontjes: Speler verwijderen. Captain instellen. Functie instellen HET TOEVOEGEN VAN SPELERS/STAFLEDEN In dit document vindt u een beschrijving van de functionaliteiten van het Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (kortweg mdwf) voor de rol van scheidsrechter. Zodra een team de spelersopgaaf heeft uitgevoerd,

Nadere informatie

Teams voor medewerkers

Teams voor medewerkers Teams voor medewerkers FCLive Versie 7 maandag 3 september 2018 Na het volgen van deze module kun je: uitleggen wat je met Teams kunt doen een nieuw team starten personen toevoegen en verwijderen communiceren

Nadere informatie

Telecom E-zine mei 2012

Telecom E-zine mei 2012 1 van 5 13-9-2013 10:47 Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie. Telecom E-zine mei 2012 Beste abonnee, Volgens de Metro stappen consumenten sneller over om geld te besparen

Nadere informatie

Dash-app. v o i c e w o r k s. c o m FAQ. Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV. Postbus 60281 1320 AH Almere

Dash-app. v o i c e w o r k s. c o m FAQ. Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV. Postbus 60281 1320 AH Almere FAQ Dash-app Versie: 1.0 Auteur: Kristel Groeneveld 01-06-2015 Voiceworks BV v o i c e w o r k s. c o m Postbus 60281 1320 AH Almere t. 036 760 66 00 advies@voiceworks.com Inhoud 1 Algemeen 4 1.1 Wat is

Nadere informatie

Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten. 2012 d-basics b.v.

Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten. 2012 d-basics b.v. Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten 2 1 Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten Inleiding De module TAX wisselt berichten uit met de Belastingdienst. Hierbij werden aanvankelijk

Nadere informatie

Als u op de link op onze website klikt ( verschijnt het volgende scherm:

Als u op de link op onze website klikt (  verschijnt het volgende scherm: 1. Wijzigen parkeervergunning Als u op de link op onze website klikt (https://parkeren.oldenzaal.nl) verschijnt het volgende scherm: Om in te loggen klikt u op hier Nadat u hebt ingelogd verschijnt het

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor Holdingstructuur opdrachtgevers

Handleiding. My.tentoo voor Holdingstructuur opdrachtgevers Handleiding My.tentoo voor Holdingstructuur opdrachtgevers Algemeen In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn met my.tentoo. Ga naar de website my.tentoo.nl. Als je

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat OpMaat basisabonnement per gebruiker Sim per gebruiker sim only Gesprekstarieven (buiten de bundel) Mobiel Bellen naar mobiele nummers internet Bellen naar vaste nummers

Nadere informatie

Folders van het deputaatschap bestellen

Folders van het deputaatschap bestellen Folders van het deputaatschap bestellen Stap 1) Maak een account aan. Stap 2) Vul het formulier compleet in. Stap 3) Stap 4) U ontvangt na registratie een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail staat tevens

Nadere informatie

Getting Started. i-mode browser compatible. * De browser van dit toestel ondersteunt i-mode; sommige i-mode diensten worden mogelijk niet ondersteund.

Getting Started. i-mode browser compatible. * De browser van dit toestel ondersteunt i-mode; sommige i-mode diensten worden mogelijk niet ondersteund. Getting Started Nokia 3650 * i-mode browser compatible i-mode en het i-mode logo zijn een handelsmerk en beeldmerk of een geregistreerd handelsmerk en beeldmerk van NTT DoCoMo Inc. in Japan en andere landen.

Nadere informatie

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar:

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar: Module Functie kaart Kantoorbeheer Factuurvoorstel UR09110500 Factuurvoorstellen Dit voorstel toont een lijst van diensten en uitgaven die aan de klant zouden aangerekend moeten worden. Dit bedrag is exclusief

Nadere informatie

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN Geachte relatie, Bijgaand vindt u de handleiding bestellijsten. In deze handleiding gaan wij dieper in op het beheren en gebruiken van meerdere bestellijsten, het kopiëren

Nadere informatie

PostNL Checkout SEOshop handleiding

PostNL Checkout SEOshop handleiding PostNL Checkout SEOshop handleiding PostNL Checkout SEOshop handleiding Datum Versie 26 februari 2013 V3.0 Inhoudsopgave 1 PostNL Checkout 3 1.1 PostNL Checkout en MijnPakket.nl 3 1.2 SEOShop en PostNL

Nadere informatie

Studieplan: informatie en instructies per situatie

Studieplan: informatie en instructies per situatie Inhoudsopgave 1. Ik wil mijn studieprogramma laten goedkeuren... 2 2. Ik wil keuzevakken aan mijn toevoegen (voor minor zie hoofdstuk 3)... 3 2.1 Het betreft een UvA of bèta-vu vak... 3 2.2 Het betreft

Nadere informatie

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016?

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? 1. Vooraf 2. Wat heb je nodig? A. Besturingssoftware B. Browsers C. Kaartlezer D. Java plugin E. Wat kan er foutlopen? 3. Hoe ondertekenen?

Nadere informatie

Wijziging zorgovereenkomst met een zorginstelling

Wijziging zorgovereenkomst met een zorginstelling versie november 2016 Wijziging zorgovereenkomst met een Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een schriftelijk vast. Bijvoorbeeld: een wijziging van het aantal uren, verandering

Nadere informatie

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag?

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? 1 Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? Stap 1: Kantoor beschikbaarheid Check eerst of er via het online reserveringssysteem kantoren beschikbaar zijn. 1. Vul kantoor grootte

Nadere informatie

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits

Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Handleiding Individueel Keuze Budget (IKB) Youforce Flex Benefits Inhoudsopgave IKB Overzicht... 3 IKB uitbetalen... 4 Extra vakantie-uren kopen... 7 Vakantie-uren verkopen... 9 Reiskosten (1x per jaar)...

Nadere informatie

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034

per minuut exclusief korting 0,040 0,030 0,035 0,034 Productinformatie & Tarieven 1 Basis abonnement (standaard) 1.1 Telfort Basis Telfort Basis Telfort Basis Bellen en sms en voor /sms. ten is alleen mogelijk met een internetbundel (zie 2.3). Een abonnement

Nadere informatie

Getting Started. Siemens M55 * PrePay. i-mode browser compatible AD-0571/07-03

Getting Started. Siemens M55 * PrePay. i-mode browser compatible AD-0571/07-03 Getting Started Siemens M55 * i-mode browser compatible PrePay * De browser van dit toestel ondersteunt i-mode; sommige i-mode diensten worden mogelijk niet ondersteund. AD-0571/07-03 Inhoudsopgave pagina

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur)

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers Inloggen Start via het internet de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Mobiel abonnement

Algemene voorwaarden. Mobiel abonnement Algemene voorwaarden Mobiel abonnement Introductie Klant worden Bij Telfort vinden we het belangrijk dat al onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarom vind je in dit boekje een overzicht van een aantal

Nadere informatie

Instructiesheet Facilitor Werkvergunningen Update

Instructiesheet Facilitor Werkvergunningen Update Instructiesheet Facilitor Werkvergunningen Update 08-03-2018 Inhoudsopgave 1. Aanvragen werkvergunning... 3 2. Het volgen van een aangevraagde werkvergunning... 4 3.Kopie maken / verlengen van een werkvergunningsaanvraag...

Nadere informatie

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE)

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) 2. WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) OPGELET: De beschrijving hieronder is weergegeven vanuit het standpunt van de speler/lid! Indien de club tarieven heeft aangemaakt die op heden geldig

Nadere informatie

Handleiding MijnZicht

Handleiding MijnZicht Handleiding MijnZicht In deze handleiding vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van uw digitale klantmap MijnZicht. Wat kunt u met MijnZicht? Overzicht zien van uw verzekeringen Wijzigingen

Nadere informatie

Wijziging zorgovereenkomst met een zorginstelling

Wijziging zorgovereenkomst met een zorginstelling versie november 2017 Wijziging zorgovereenkomst met een Met dit formulier legt u wijzigingen in de zorgovereenkomst met een schriftelijk vast. Gebruik per zorgovereenkomst een apart wijzigingsformulier

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app activeren

Handleiding Abakus. Abakus Compleet app activeren Handleiding Abakus Abakus Compleet app activeren Abakus Compleet Pagina 1 / 8 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Abakus Compleet app instellen in Abakus Compleet... 4 Gebruikersbeheer... 4 Medewerker Stamgegevens...

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE IN DEZE GIDS ALLES OVER BESTELLEN BIJ VANDIJK.NL BESTEL VOOR 20 JULI! BESTELLEN 4 LEVEREN 6 BETALEN 8 SERVICE 10 INLEVEREN

Nadere informatie

Instructie OASE. Datum: 23-6-2015

Instructie OASE. Datum: 23-6-2015 Instructie Inleiding Gemeenten en cursusinstellingen kunnen online kandidaten aanmelden voor het centraal inburgeringsexamen. Daarvoor kunt u gebruik maken van het Online Aanmeld Systeem Examens (). is

Nadere informatie

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Is je e-mailadres nog niet bekend? Stuur deze dan eerst naar de administratie@avsprint.nl zodat deze verwerkt kan worden. Zodra dit gebeurd is, zal je hier bericht

Nadere informatie

Regeling bedrijfsfitness

Regeling bedrijfsfitness IBN stelt bedrijfsfitness ter beschikking aan bijna alle medewerkers. Als u wilt weten of u mee kunt doen aan bedrijfsfitness, volgt u de stappen die hieronder zijn aangegeven. Kan ik mee doen aan bedrijfsfitness?

Nadere informatie

Handleiding aanmelding vakkenpakket masterdiploma aanvraag voor studenten

Handleiding aanmelding vakkenpakket masterdiploma aanvraag voor studenten Handleiding aanmelding vakkenpakket masterdiploma aanvraag voor studenten Versie: 5.3 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Intekenen door student... 4 Variant / Specialisatie... 6 Aanpassen

Nadere informatie

Handleiding Bestelmodule Platform P. 1. Introductie. Versie 1.0 november 2007

Handleiding Bestelmodule Platform P. 1. Introductie. Versie 1.0 november 2007 Handleiding Bestelmodule Platform P Versie 1.0 november 2007 1. Introductie Wat kan je doen met de bestelmodule? Met de bestelmodule kun je regulier drukwerk bestellen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen

Nadere informatie

Deel 2: banksparen (box 1) Aanvullende Pensioen Uitkering

Deel 2: banksparen (box 1) Aanvullende Pensioen Uitkering Deel 2: banksparen (box 1) Aanvullende Pensioen Uitkering Introductie De Nationale-Nederlanden Aanvullende Pensioen Uitkering (kortweg APU) is ontwikkeld voor de klant die een periodieke aanvulling op

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Instructies voor de captain

Instructies voor de captain Instructies voor de captain Inhoud: 1. Toewijzen spelers per partij; 2. Invullen van de uitslagen na de competitiewedstrijd; 3. Aanvangstijdstip van de competitiewedstrijd aanpassen; 4. Aanpassen captain

Nadere informatie

Heldertelecom.nl. Dash-app

Heldertelecom.nl. Dash-app Heldertelecom.nl Dash-app Inhoud 1 Algemeen 1.1 Wat is de Dash-app 1.2 Voor welke mobiele toestellen is de Dash-app beschikbaar? 1.3 Is de Dash-app ook te gebruiken op een tablet zoals een ipad? 1.4 Wat

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Easy-SMS (SMS berichten versturen vanuit Easy-work) Versie 605 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische informatie...3 Instellingen...3 SMS sjablonen...4

Nadere informatie

Gefeliciteerd met Vamos Vast-Mobiel! Handleiding bij ingebruikname van Vamos

Gefeliciteerd met Vamos Vast-Mobiel! Handleiding bij ingebruikname van Vamos Koldingweg 19-1 9723 HL Groningen Gefeliciteerd met Vamos Vast-Mobiel! Handleiding bij ingebruikname van Vamos v280419mt Hieronder vindt u een stapsgewijze instructie bij de ingebruikname van Vamos. Postbus

Nadere informatie

Asbest melden via omgevingsloket.nl

Asbest melden via omgevingsloket.nl Asbest melden via omgevingsloket.nl Als u asbest wilt (laten) verwijderen, dan moet u altijd een sloopmelding doen via www.omgevingsloket.nl. U moet de sloop/afvoer van asbest altijd op deze manier melden.

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BESTELLEN Op VanDijk.nl bestel je alles met een paar klikken; je gratis boekenpakket al je schoolspullen en nog veel meer

Nadere informatie

In vijf minuten aangifte omzetbelatisting. http://www.mijnjohan.nl

In vijf minuten aangifte omzetbelatisting. http://www.mijnjohan.nl In vijf minuten aangifte omzetbelatisting. http://www.mijnjohan.nl Voor de belastingdienst moet u elk kwartaal BTW-aangifte doen. U krijgt hierover elk kwartaal een brief van de belastingdienst met de

Nadere informatie

Handleiding aanvraag KNMV Basis Sportlicentie

Handleiding aanvraag KNMV Basis Sportlicentie Handleiding aanvraag KNMV Basis Sportlicentie De aanvraagprocedure kan alleen worden afgerond indien je op dit moment na de gehele procedure te hebben gevolgd direct via internet bankieren de licentie

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 Handleiding gebruik Toolbox 55 Zorgorganisaties 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor zorgorganisaties. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het registratiesysteem en maakt het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding Connectis EH Beheermodule

Handleiding Connectis EH Beheermodule Handleiding Connectis EH Beheermodule Datum: 01-11-2017 Versie: 1.0 Inhoudsopgave Inleiding... - 2-1. Connectis EH Beheermodule...- 3-1.1 Inloggen... - 3-1.2 Home... - 5-1.3 Bedrijfsgegevens... - 6-1.4

Nadere informatie

InterUM online portal Handleiding supervisor. Content

InterUM online portal Handleiding supervisor. Content InterUM online portal Handleiding supervisor Omdat er één of enkele werknemers bij u gedetacheerd zijn via InterUM, heeft u toegang tot InterUM s online portal E-flexer. Via dit portal kunt u werkurenbriefjes

Nadere informatie

Aanbodhandleiding Het verkopen van 2 e hands studiemateriaal

Aanbodhandleiding Het verkopen van 2 e hands studiemateriaal 1. 2 e hands studiematerialen verkopen via hlbookshop.nl hlbookshop.nl is een website speciaal voor studenten van de Hogeschool Leiden en biedt online alle materialen aan die nodig zijn voor een studie

Nadere informatie