Love Handler. Gebruiksaanwijzing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Love Handler. Gebruiksaanwijzing"

Transcriptie

1 Love Handler Gebruiksaanwijzing

2 GARANTIE Deze garantie geldt gedurende 2 jaar voor eender welke fabricagefout aan DKN producten die door een gemachtigd DKN handelaar werden verkocht. Wanneer de garantie wordt ingeroepen, heeft DKN de mogelijkheid om, naar eigen goeddunken, het defecte apparaat of het betreffende onderdeel te herstellen of te vervangen. De transportkosten en de eventuele handelaars en/of werkplaatskosten worden uitgesloten van deze garantie, en zijn dus voor rekening van de bezitter van het apparaat. Als U aanspraak wenst te maken op eventuele garantie, gaat U met het aankoopbewijs naar de verdeler waar U Uw apparaat heeft aangekocht. De handelaar zal dan het nodige doen. Is dit niet mogelijk, dan neemt U contact op met de nationale DKN importeur. De garantie geldt niet voor: de normale slijtage, de gevolgen van een ondeskundige behandeling, de beschadiging door de koper of door derden, en defecten die aan extreme omstandigheden te wijten zijn. De garantie kan ook niet worden ingeroepen wanneer de originele constructie of uitrusting werd gewijzigd, of wanneer geen originele DKN onderdelen voor de herstelling werden gebruikt. De fabrikant kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade, verlies of kosten, incidenteel noch gerelateerd, ten gevolge van gebruik van dit toestel. Dit toestel is speciaal ontworpen voor thuisgebruik: indien dit toestel gebruikt wordt in een gymzaal of voor professioneel en/of commercieel gebruik, zijn de fabrikant en zijn vertegenwoordigers niet langer aansprakelijk voor eventuele ongevallen of schade toegebracht aan dit toestel, en vervalt elke garantie. Lees aandachtig de handleiding alvorens u begint met de montage en het gebruik van dit toestel. Gebruik enkel de originele onderdelen. Verifïeer aan de hand van de onderdelenlijst of er geen onderdelen ontbreken of beschadigd zijn vooraleer de montage aan te vatten. Gebruik het juiste gereedschap, en vraag eventueel of iemand U kan helpen bij de montage. Plaats het apparaat op een vlakke droge ondergrond. Het gebruik van een fitnessapparaat in een vochtige omgeving raden we ten zeerste af gezien het optreden van corrosie. Controleer alle moeren en bouten vooraleer U begint te oefenen. We raden U eveneens aan op regelmatige basis dit te blijven controleren. Gebruik enkel originele onderdelen voor het onderhoud en bij eventuele herstellingen. Raadpleeg uw verdeler in geval van panne. Reinig Uw apparaat met een weinig vochtige doek. Vermijd het gebruik van detergenten. Vergewis U ervan dat de montage compleet afgewerkt is conform deze handleiding vooraleer U begint te oefenen. Een aantal onderdelen zijn voorzien van regelbare posities naargelang de gebruiker: respecteer de opgegeven maxima. Dit toestel is ontworpen voor een probleemloos gebruik gedurende een lange periode, kijk alle bouten en moeren zorgvuldig na en geef de bewegende onderdelen regelmatig een smeerbeurt.

3 Houd het toestel buiten het bereik van kinderen Draag geen losse kleding, deze kan verstrikt raken tussen de bewegende onderdelen Stop onmiddellijk met oefenen indien het volgende zich voordoet : misselijkheid, beven, gebrek aan adem, pijn in de borst of het hoofd. Oefen nooit 45 minuten voor u gaat eten en/of 1 uur na het eten. Gebruikerslimiet: 100 kg. Raadpleeg uw arts alvorens te starten met oefenen. Deze handleiding kan enkel gebruikt worden als leiddraad. De leverancier kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele fouten bij de vertaling noch voor eventuele veranderingen in de technische specificaties. Deze gegevens zijn louter indicatief en mogen derhalve nooit aangewend worden bij medische doeleinden.

4 ONDERDELENLIJST Swing gedeelte LINKER EN RECHTER STEUN ACHTERAAN STEUN VOORAAN KNIE ZADEL EN KNIE ZADELKUSSEN STUUR KLEINE ONDERDELEN 1. Lange bouten 2. Korte bouten 3. Sluitringen 4. Sluitmoeren 5. Beschermkapjes 6. Sleutel

5 GEMONTEERD TOESTEL

6 MONTAGE STAP 1 STAP 2 STAP 1 Voor een makkelijke montage, maak de release knop achteraan los zodat u de knie bar uit de weg kan doen. Zorg ervoor dat de openingen in de linker steun overeenstemmen met de openingen in het swing gedeelte. Steek de kleine bout in de opening. Plaats de sluitring en de moer over het uiteinde van de bout en maak vast met de hand. MAAK NOG GEEN GEBRUIK VAN DE SLEUTEL. Herhaal deze punten om de rechter steun te monteren. Zodra beide steunen vastgemaakt zijn met de kleine bouten, bevestigt u de grote bout in de overblijvende opening. Deze bout gaat door alle drie de onderdelen. Plaats de sluitring en de moer over het uiteinde van de bout en maak vast met de hand. MAAK NOG GEEN GEBRUIK VAN DE SLEUTEL. Trek opnieuw aan de release knop achteraan en zet de knie bar vast in zijn oorspronkelijke positie. STAP 2 Maak de knop van de steun vooraan los en verwijder hem (Let op dat u de sluitring niet verliest wanneer u de knop verwijderd). Verwijder de twee kleine bouten langs beide zijden van de steun vooraan, er voor zorgend dat de twee sluitringen op de bout blijven zitten. Leg opzij voor nu. Schuif de steun vooraan in de voorzijde van het swing gedeelte, waarbij u de opening voor de knop voorwaarts houdt. Vervang de knop en de sluitring. Gebruik nu de twee kleine bouten en de sluitringen die u eerder opzij had gelegd en bevestig deze aan beide zijden van de gemonteerde steun vooraan en het swing gedeelte. Maak vast met de hand. Maak alle bouten en moeren vast met de sleutel Gebruik de bijgeleverde sleutel om alle bouten en moeren vast te maken. Eens u alle bouten en moeren hebt vastgemaakt, start dan opnieuw en maak nogmaals vast. Bevestig de bijgeleverde covers over de moeren en bouten.

7 STAP 3 STAP 4 STAP 3 Draai de haakknop zodanig dat de haak van het stuur vooraan opengaat. Bevestig het stuur aan de haak. Bedek en sluit de haak. Stem de knop af en maak opnieuw vast totdat u weerstand voelt. Hef het stuur op totdat deze zich in de workout positie bevindt en maak de knop vast om hen op zijn plaats te houden. OPGELET : beweeg het stuur terwijl u de knop vastmaakt zodat u er zeker van bent dat het in de juiste positie zit. Verbindt de workout meter met de meterkabel en bevestig deze vooraan op de Love Handler. STAP 4 De veiligheidsbout aan het einde van het swinggedeelte kan worden losgemaakt met de hand. Opgelet! Zorg ervoor dat deze bout steeds bevestigd is alvorens u gebruik maakt van de Love Handler. Verwijder de veiligheidsbout van het swinggedeelte. Draai de knie zadelknop een aantel keren tegenwijzerszin om het release mechanisme los te maken. Duw het knie zadelknop release mechanisme terug en schuif het knie zadel gedeelte op de knie bar. Het brede gedeelte van de knie zadel voorwaarts gericht. OPGELET! De zadelkussens zijn optioneel en kunnen verwijderd worden indien niet gewenst. De positie van de knie bar is aanpasbaar aan uw lichaamslengte. Stem de knop af met één van de posities op de knie bar en breng de release mechanisme pin aan in de opening. BELANGRIJK: Maak de knie zadelknop vast door in wijzerszin te draaien.plaats de veiligheidsbout en maak vast met de hand.

8 Oefening #1 - Hike the Hip Doel van de oefening Het voornaamste doel van deze oefening is u te laten wennen aan het toestel en uw heupen meer te gebruiken dan uw benen wanneer u werkt aan het onderste lichaamsgedeelte. Na enige vooruitgang in uw workout, kan u voortbouwen op wat u geleerd heeft van deze simpele maar effectieve oefening. Aandachtspunten Zorg ervoor dat het middelpunt van uw lichaamsgewicht zich over de weerstandscontroleknop bevindt. Swing de knie bar niet wild van uiterst rechts naar uiterst links. Deze actie kan het toestel doen kantelen en voor blessures zorgen. Tijdsduur Herhaal dagelijks, gedurende één week. Gebruik deze oefening als herhaling of opfrisser wanneer u denkt dit nodig te hebben. Gebruik deze oefening als opwarming voor uw workout of elke andere sportactiviteit. Aantal 15 langs elke zijde.in totaal 30. Workout Om uw lichaam door deze beweging te loodsen, maakt u gebruik van uw heupen, welke u naar de schouders brengt. Deze beweging dwingt u om uw spieren te gebruiken en niet uw benen. Vermijd dat het gewicht van uw benen of de beweging van het mechanisme de beweging voor u maakt, gebruik uw heupen en buikspieren! Stuur Stel in op een opwaartse hoek van 90. Het stuur swing mechanisme blijft gesloten tijdens deze oefening. Knie bar Opgelet! de knie bar moet gesloten zijn wanneer u zich op de Love Handler begeeft. De knie zadels moet zo ingesteld zijn dat u comfortabel kan knielen terwijl u het bovenste gedeelte van het stuur vasthoudt met beide handen. Eens u zich op het toestel bevindt en u bent klaar om te beginnen met oefenen, duwt u de release naar beneden onder de knie bar. Geef het een kleine draai zodat de release open blijft.

9 Oefening #2 Power Training Het lichaam moet zich in de neutrale positie bevinden. Doel van de oefening Deze oefening gebruikt de weerstand om de spierkracht aan te wenden door de inspanning te verhogen die nodig is om het boven en onderlichaam te trainen. Het zal uw spierkracht verhogen voor de volgende fase van de workout. Aandachtspunten Het swingmechanisme moet op slot zijn als u het toestel wil gebruiken. Breng het lichaam in de neutrale positie, zodat uw lichaamscontouren zich in hun natuurlijke positie bevinden. U moet zich comfortabel voelen, zonder stress of pijn. Wijk niet uit naar extreem rechts of extreem links tijdens de workout. Ga enkel zo ver dat u zich nog comfortabel voelt zodat u makkelijk uw evenwicht op het toestel kan behouden. Tijdsduur Herhaal dagelijks, twee tot drie weken. Kom op deze oefening terug, indien u meer aan spierkracht wil winnen. Aantal (na de opwarming) Tien per zijde. In totaal 20 voor het onderlichaam en 20 voor het bovenlichaam. Workout Doe een simpele opwarming van het boven en onderlichaam alvorens u de weerstand gebruikt. 3 herhalingen aan elke zijde met een totaal van 6 herhalingen voor het bovenlichaam en 6 voor het onderlichaam. Stel de weerstand op een comfortabel niveau in. Maar let wel dat deze hoog genoeg is om het laatste aantal herhalingen als een uitdaging te zien. Gebruik uw heupen voor de workout van het onderlichaam en uw romp voor de workout van het bovenlichaam. Weerstand Begin met de weerstandscontroleknop in wijzerszin te draaien. Stel uw eigen weerstand in, rekening houdende met de aanbevelingen hierboven. Stuur Zet het stuur parallel met de Love Handler. Wanneer u klaar bent om te beginnen met het bovenlichaam en u zich in de juiste positie bevindt, duw dan de stuur release naar beneden. Geef het een kleine draai zodat de release open blijft. Knie bar Wanneer u klaar bent om aan de oefeningen van het onderlichaam te beginnen, duw dan de knie bar release naar beneden. Geef het een kleine draai zodat de release open blijft.

10 Exercise #3 - Uithouding Doel van de oefening Deze oefening verhoogt het aantal herhalingen door de weerstand te verlagen. Terwijl u uw spierkracht opbouwt, zal de weerstand bij het uithoudingsprogramma ook verhogen na een tijdje, maar moet wel steeds lager zijn dan uw huidige weerstand bij de spierkrachttraining. Aandachtspunten Het swingmechanisme moet op slot zijn als u het toestel wil gebruiken. Breng het lichaam in de neutrale positie, zodat uw lichaamscontouren zich in hun natuurlijke positie bevinden. U moet zich comfortabel voelen, zonder stress of pijn. Wijk niet uit naar extreem rechts of extreem links tijdens de workout. Ga enkel zo ver dat u zich nog comfortabel voelt zodat u makkelijk uw evenwicht op het toestel kan behouden. Tijdsduur Herhaal dagelijks, doe verder met deze oefening als hoofdtraining.wissel af en toe met de spierkracht training. Aantal Twintig per zijde. In totaal 40 voor het onderlichaam en 40 voor het bovenlichaam Workout Stel de weerstand lager dan de huidige weerstand bij uw spierkrachttraining. De weerstand moet laag genoeg ingesteld staan zodat u enkel een uitdaging voelt bij de laatste twee herhalingen. Gebruik uw heupen voor het onderlichaam en uw romp bij de oefeningen van het bovenlichaam. Weerstand Draai aan de weerstandscontroleknop in tegenwijzerszin. Stel uw eigen weerstand in, rekening houdend met de bovenvermelde aanbevelingen. Stuur Zet het stuur parallel met de Love Handler. Wanneer u klaar bent om te beginnen met het bovenlichaam en u zich in de juiste positie bevindt, duw dan de stuur release naar beneden. Geef het een kleine draai zodat de release open blijft. Knie bar Wanneer u klaar bent om aan de oefeningen van het onderlichaam te beginnen, duw dan de knie bar release naar beneden. Geef het een kleine draai zodat de release open blijft.

Onderstaand de vertaling van de tekst van de waarschuwingsstickers die u op de AB Prince Pro vindt.

Onderstaand de vertaling van de tekst van de waarschuwingsstickers die u op de AB Prince Pro vindt. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Waarschuwingsstickers 2 Belangrijke veiligheidsaanwijzingen 3 Onderdelenlijst 5 Montage instructies 6 Onderstaand de vertaling van de tekst van de waarschuwingsstickers

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN DIE VERVANGEN MOETEN WORDEN VRAGEN? WAARSCHUWING Lees alle instructies en voorzorgsmaatregelen

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN DIE VERVANGEN MOETEN WORDEN VRAGEN? WAARSCHUWING Lees alle instructies en voorzorgsmaatregelen HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN DIE VERVANGEN MOETEN WORDEN Om vervang onderdelen voor uw loopband te bestellen, neem dan a.u.b. contact op met de winkel waar u dit apparaat hebt gekocht. Zorg ervoor dat

Nadere informatie

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt:

5.1S Opvouwbare halterbank. Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: 5.1S Opvouwbare halterbank Gebruikershandleiding 8019031.061518.A Belangrijke veiligheidsvoorschriften - Neem de volgende waarschuwingen in acht voordat u dit toestel in gebruik neemt: Dit pictogram wijst

Nadere informatie

Bandenwisselaar handbediend

Bandenwisselaar handbediend 9706552 Bandenwisselaar handbediend Gebruikershandleiding 1 Bewaar deze handleiding op een veilige plek! U wordt verwezen naar deze handeling voor de montage-instructies, operationele procedures, veiligheidsinformatie

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Model Nr. WEFMBE Serial Nr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging.

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Model Nr. WEFMBE Serial Nr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Model Nr. WEFMBE1477.0 Serial Nr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid.

Nadere informatie

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies HANDLEIDING Sesame Thermoplastic Tank Technologies INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD 1. ALGEMEEN 3 2. BELANGRIJK 3 3. INSTALLATIE EXPANSIEVAT 4 4. GEBRUIK EXPANSIEVAT 5 5. VERVANGEN LUCHTCEL 5

Nadere informatie

Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig door. Veiligheidsaanwijzingen en instructies voor de gebruiker:

Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig door. Veiligheidsaanwijzingen en instructies voor de gebruiker: GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik aandachtig door. Veiligheidsaanwijzingen en instructies voor de gebruiker: De Let op opmerkingen zijn bedoeld voor de veiligheid van de gebruiker

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. WEEVBE Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. WEEVBE Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer Modelnr. WEEVBE3909.0 Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid.

Nadere informatie

Handleiding. Trippelstoel. Naam leverancier:

Handleiding. Trippelstoel. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Trippelstoel Medross Rehab B.V. Scheldestraat 4F 5347 JD OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl www.medross.nl CE VERKLARING Hiermee verklaart

Nadere informatie

Oefeningen bovenlichaam en instructiegids

Oefeningen bovenlichaam en instructiegids Oefeningen bovenlichaam en instructiegids BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINFORMATIE WAARSCHUWING U EN ANDEREN KUNNEN ERNSTIG GEWOND RAKEN OF GEDOOD WORDEN INDIEN DE WAARSCHUWINGEN OP HET TOESTEL EN DEZE GIDS NIET

Nadere informatie

Inleiding. Disclaimer. Mini Loops Oefeningen. Mini Loop Banded Squat

Inleiding. Disclaimer. Mini Loops Oefeningen. Mini Loop Banded Squat Inleiding Met deze mini loops is het mogelijk veel verschillende oefeningen te doen gefocust op verschillende spieren en spiergroepen. In dit e-book leggen we uit welke oefeningen mogelijk zijn, zowel

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN VRAGEN? WAARSCHUWING

GEBRUIKSAANWIJZING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN VRAGEN? WAARSCHUWING HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen voor uw loopband te bestellen, neem dan a.u.b. contact op met de winkel waar u dit apparaat hebt gekocht. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Modelnr. WEEMBE055.0 Serienr. GEBRUIKERSHANDLEIDING Serienummer Sticker VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken

Nadere informatie

Handleiding. Mondo gasveer. Naam leverancier:

Handleiding. Mondo gasveer. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Mondo gasveer Medross Rehab B.V. Dommelstraat 6B 5347 JL OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl Internet: www.medross.nl CE VERKLARING Hiermee

Nadere informatie

Gipsbroekenstoel GEBRUIKSAANWIJZING

Gipsbroekenstoel GEBRUIKSAANWIJZING Gipsbroekenstoel GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE PAGINA 1.0 INTRODUCTIE 1 2.0 TEKENINGEN VAN UW STOEL 2 3.0 VOOR UW VEILIGHEID 2 4.0 INSTELLEN EN INSTELLINGEN VAN UW STOEL 3 5.0 ZORG & ONDERHOUD 8 Introductie

Nadere informatie

Oefenprogramma revalidatie rechterzijde

Oefenprogramma revalidatie rechterzijde Oefenprogramma revalidatie rechterzijde Dit oefenprogramma ontvangt u van uw revalidatiearts. Oefen dit programma bij voorkeur 2x per dag. Oefeningen moet u pijnvrij kunnen doen, en adem door! In de oefengids

Nadere informatie

Cambridge Health Plan Benelux BV

Cambridge Health Plan Benelux BV Wanneer doet u deze oefeningen? Doe deze minstens 3 keer per week en al vrij snel voelt u verandering in uw lichaam. Ook krijgt u meer zelfvertrouwen. Naast deze oefeningen zorgt een dagelijkse wandeling

Nadere informatie

XP_NOTICE_BT300_OK.qxd 28/11/08 10:59 Page 1 BT 300 BT 300

XP_NOTICE_BT300_OK.qxd 28/11/08 10:59 Page 1 BT 300 BT 300 XP_NOTICE_BT300_OK.qxd 28/11/08 10:59 Page 1 BT 300 BT 300 XP_NOTICE_BT300_OK.qxd 28/11/08 10:59 Page 3 B C E A D 4 5 XP_NOTICE_BT300_OK.qxd 28/11/08 10:59 Page 22 BT 300 U heeft voor een Fitness-toestel

Nadere informatie

Oefenprogramma revalidatie linkerzijde

Oefenprogramma revalidatie linkerzijde Oefenprogramma revalidatie linkerzijde Dit oefenprogramma ontvangt u van uw revalidatiearts. Oefen dit programma bij voorkeur 2x per dag. Oefeningen moet u pijnvrij kunnen doen, en adem door! In de oefengids

Nadere informatie

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen.

Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Gebruikershandleiding Original/Novel Jogger-Stroller Set Waarschuwing Gebruik de DoggyRide Jogger-Stroller Set niet voordat u deze handleiding aandachtig heeft door gelezen. Algemeen Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies

Kroon R-940. Handleiding en montageinstructies Kroon R-940 Handleiding en montageinstructies Vergelijking tabel Hieronder staat een vergelijkingstabel van de verschillende onderdelen. Niet alle onderdelen worden gebruikt voor het in elkaar zetten van

Nadere informatie

OBH5 WERKSTANDAARD VOOR FIETS

OBH5 WERKSTANDAARD VOOR FIETS WERKSTANDAARD VOOR FIETS GEBRUIKERSHANDLEIDING A B C D E F G H I J 1 2 V. 01 08/07/2015 2 Velleman nv 3 4 5 6 7 V. 01 08/07/2015 3 Velleman nv GEBRUIKERSHANDLEIDING 1. Inleiding Aan alle burgers van de

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. WEEVBE Serienr. Noteer het serienummer hierboven voor verdere raadpleging.

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. WEEVBE Serienr. Noteer het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Modelnr. WEEVBE023.0 Serienr. Noteer het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer (beneden rugleuning) VRAGEN? Als u nog vragen hebt of er zijn onderdelen

Nadere informatie

PECTUS REVALIDATIE. De pectoralisspieren. De rugspieren

PECTUS REVALIDATIE. De pectoralisspieren. De rugspieren PECTUS REVALIDATIE Het doel van de pectus revalidatie (training borst- en rugspieren) is het versterken van de spieren van de borst en de rug en hiermee het verbeteren van je lichaamshouding. De volgende

Nadere informatie

Handleiding. Mondo elektrisch. Naam leverancier:

Handleiding. Mondo elektrisch. Naam leverancier: Naam leverancier: Handleiding Mondo elektrisch Medross Rehab B.V. Dommelstraat 6B 5347 JL OSS Telefoon: 0412 46 51 16 Fax: 0412 46 51 17 E-mail: info@medross.nl Internet: www.medross.nl CE VERKLARING

Nadere informatie

O m t e b e g i n n e n : V e i l i g h e i d s r e g e l s : G e n i e t e n f o r c e e r n i e t s!

O m t e b e g i n n e n : V e i l i g h e i d s r e g e l s : G e n i e t e n f o r c e e r n i e t s! Wanneer doet u deze oefeningen? Doe deze minstens 3 keer per week en al vrij snel voelt u verandering in uw lichaam. Ook krijgt u meer zelfvertrouwen. Naast deze oefeningen zorgt een dagelijkse wandeling

Nadere informatie

BA 220 BA 220. Maxi. 15 kg / 33 lbs 129 x 34 x 52 cm 51 x 13 x 21 in. 110 kg 242 lbs 15 min

BA 220 BA 220. Maxi. 15 kg / 33 lbs 129 x 34 x 52 cm 51 x 13 x 21 in. 110 kg 242 lbs 15 min BA 220 BA 220 15 kg / 33 lbs 129 x 34 x 52 cm 51 x 13 x 21 in Maxi 110 kg 242 lbs 15 min WARNING AVERTISSEMENT ADVERTENCIA WARNHINWEIS AVVERTENZA WAARSCHUWING ADVERTÊNCIA UWAGA FIGYELMEZTETÉS ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Nadere informatie

TANDEM PRO XT7 TANDEM PRO XT9. Gebruikshandleiding: TANDEM PRO XT5 CODE: NUTTIGE BELASTING: 150 kg. GEWICHT: 28 kg

TANDEM PRO XT7 TANDEM PRO XT9. Gebruikshandleiding: TANDEM PRO XT5 CODE: NUTTIGE BELASTING: 150 kg. GEWICHT: 28 kg Ingeklapt platform: breedte = 0,75m Ingeklapt platform: breedte = 0,75m Ingeklapt platform: breedte = 0,75m D040374A Gebruikshandleiding: TANDEM PRO XT5 Conform de norm NF P 93-353 december 2009 naam PIRL

Nadere informatie

2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof. Oefeningen voor een gezond lichaam en geest

2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof. Oefeningen voor een gezond lichaam en geest 2012 Editie v1.0 EquestrianMassage.nl F.S.A. Tuinhof Oefeningen voor een gezond lichaam en geest De Soldaat Dit is de eerste van de vier warming up oefeningen waarbij het doel is de hartslag te verhogen

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

Het maximaal belastbare gewicht van de Mini Circle is 113 kg.

Het maximaal belastbare gewicht van de Mini Circle is 113 kg. GEBRUIKSAANWIJZING Onderstaand vindt u de afbeelding en plaats van de verschillende waarschuwingsstickers zoals u die op de aantreft. De vertaling vindt u onder de betreffende afbeelding. Lees voor gebruik

Nadere informatie

inch 10 cm / 4 max. GMG009 version

inch 10 cm / 4 max. GMG009 version max. 10 cm / 4 inch GMG009 version 09-2016 Montagevoorschrift Yepp Easyfit drager XL Yepp Easyfit drager XL is geschikt voor bevestiging op standaard bagagedragers die geschikt zijn voor een maximaal belasting

Nadere informatie

Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL

Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL Gebruiks- en montage instructies VERWARMINGSTOESTEL Gelieve alvorens het toestel te gebruiken, de instructies in deze handleiding grondig te lezen. Inhoud Pg. Veiligheid 2 Aansluiting van de gasfles 3

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Designsierpaneel BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PNL9-.book Page Monday, January 7, 09 :07 PM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Designsierpaneel BYCQ40EPB Installatiehandleiding

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDNG VOOR POLAR GRILL M8/M6/L8

MONTAGE HANDLEIDNG VOOR POLAR GRILL M8/M6/L8 Montage handleiding MONTAGE HANDLEIDNG VOOR POLAR GRILL M8/M6/L8 1 2 3 Monteer de delen van het onderstel aan elkaar met de bijgeleverde bouten en moeren (zie afbeelding). 4 Leg de grill op een vlakke

Nadere informatie

Installatie-instructies

Installatie-instructies -instructies Inleiding Afbeelding 1, Systeemoverzicht en afzonderlijke componenten -2- Inleiding IEIDING Onderdelenlijst Hoeveelheid/hoogte Referentie: 1,0 m 1,5 m 2,0 m 3,0 m Productomschrijving A1 1

Nadere informatie

Wonder Core Smart GEBRUIKERSHANDLEIDING WCS-61. Catalogus Veiligheidsvoorschriften...

Wonder Core Smart GEBRUIKERSHANDLEIDING WCS-61. Catalogus Veiligheidsvoorschriften... WCS-61 Wonder Core Smart GEBRUIKERSHANDLEIDING Lees de Veiligheidsvoorschriften alvorens het apparaat te gebruiken, zodat u het apparaat op de juiste wijze gebruikt. Bewaar deze gebruikershandleiding na

Nadere informatie

INHOUD. www.contimac.be 2

INHOUD. www.contimac.be 2 INHOUD 1. Gebruik... 3 2. Gebruik en onderhoud... 3 3. Technische kenmerken... 5 4. Smering... 5 5. Accessoires... 5 6. Geleverde delen... 5 7. Onderdelenlijst en -tekening... 6 CE Certifikaat van overeenstemming...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ITEM NO.: WW2100 EN1888: 2012 APPROVED

Gebruiksaanwijzing ITEM NO.: WW2100 EN1888: 2012 APPROVED Gebruiksaanwijzing ITEM NO.: WW2100 EN1888: 2012 APPROVED LET OP: Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig voor het gebruik van de buggy en bewaar ze voor latere inzage. LET OP: verwijder voor gebruik eventuele

Nadere informatie

Onderstaand de vertaalde tekst van de Engelstalige waarschuwingssticker die zich op uw Ab Wave bevindt:

Onderstaand de vertaalde tekst van de Engelstalige waarschuwingssticker die zich op uw Ab Wave bevindt: GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Waarschuwingssticker Belangrijke veiligheidsaanwijzingen Lijst van losse onderdelen Montage instructies Onderstaand de vertaalde tekst van de Engelstalige waarschuwingssticker

Nadere informatie

Rekoefeningen voor de Gehandicapte schutter

Rekoefeningen voor de Gehandicapte schutter Rekoefeningen voor de Gehandicapte schutter Rekken is een essentieel onderdeel van een evenwichtig trainingsprogramma. Het dagelijks uitvoeren van rekoefeningen kan de flexibiliteit en gezonde gewrichten

Nadere informatie

ADVIEZEN EN OEFENINGEN NA HALSKLIERDISSECTIE (VERWIJDEREN VAN LYMFEKLIEREN UIT DE HALS) Ontwikkeld door de :

ADVIEZEN EN OEFENINGEN NA HALSKLIERDISSECTIE (VERWIJDEREN VAN LYMFEKLIEREN UIT DE HALS) Ontwikkeld door de : ADVIEZEN EN OEFENINGEN NA HALSKLIERDISSECTIE (VERWIJDEREN VAN LYMFEKLIEREN UIT DE HALS) Ontwikkeld door de : Gevolgen van de operatie Door de operatie is de nek en of schouder vaak pijnlijk. Na het verwijderen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING KS

GEBRUIKERSHANDLEIDING KS GEBRUIKERSHANDLEIDING KS150.2450 Geachte klant, U hebt een product van KS Tools via Beneparts BVBA gekocht. Bedankt voor uw aankoop en vertrouwen. In deze gids vindt u al het nodige terug voor een veilig

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL BASIC INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 1 1. ALGEMENE INFORMATIE... 2 2. GEBRUIKSINSTRUCTIES... 3 2.1. Plaatsing en installatie... 3 2.2. Gebruik...

Nadere informatie

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan.

Dit toestel is niet geschikt voor kinderen. Houd uw handen bij de bewegende delen vandaan. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoudsopgave: Veiligheidsaanwijzingen Onderdelenoverzicht Onderdelenlijst Montage overzicht Montage instructies Instructies voor de computer Aanwijzingen voor de warming-up 2 3 4 5

Nadere informatie

Inhoud. 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1

Inhoud. 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1 1 2 3 4 5 Inhoud 2 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter 3 Maxi cosi autostoel adapter 3 Autostoel 4 Onderhoud 4 Garantiebepalingen NL - 1 Easywalker june maxi cosi autostoel adapter Gefeliciteerd

Nadere informatie

Trainingsprogramma Spierkrachtversterking

Trainingsprogramma Spierkrachtversterking Trainingsprogramma Spierkrachtversterking Ook zonder blessures kun je bepaalde spieren of spiergroepen te versterken. Als spierversterkende oefeningen deel uitmaken van een trainingsprogramma met als einddoel

Nadere informatie

www.active-walker.com

www.active-walker.com www.active-walker.com 1 EEN INHOUD 1. Inhoud 2. Inleiding 6. Montage en vervoer 7. Persoonlijke veiligheid 3. Beschrijving onderdelen 4. Onderhoud 5. Instellingen voor comfort 8. Werking 9. Specificaties

Nadere informatie

Oefenprogramma revalidatie

Oefenprogramma revalidatie Oefenprogramma revalidatie Dit oefenprogramma ontvangt u van uw revalidatiearts. Oefen dit programma bij voorkeur 2x per dag. Oefeningen moet u pijnvrij kunnen doen, en adem door! Schouder en arm oefeningen:

Nadere informatie

easyf it Gebruiksaanwijzing User instructions Mode d'emploi Gebrauchsanweisung lntrucciones para el uso Manuale Brugsanvisning =.:z.

easyf it Gebruiksaanwijzing User instructions Mode d'emploi Gebrauchsanweisung lntrucciones para el uso Manuale Brugsanvisning =.:z. Yepp easyf it Gebruiksaanwijzing User instructions Mode d'emploi Gebrauchsanweisung lntrucciones para el uso Manuale Brugsanvisning =.:z.7/1, 2X GMG bv Zwanenburgerdijk 348 c 1161 NN Zwanenburg The Netherlands

Nadere informatie

AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING

AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING IN ONTVANGST NEMEN VAN HET APPARAAT INLEIDING TECHNISCHE GEGEVENS PLAATSEN VAN HET APPARAAT MONTAGE PLAATSEN VAN HET APPARAAT MONTAGE VAN DE TRANSPARANTE

Nadere informatie

De Yepp Rack 35 kg is voorzien van een Easyfit window zodat de Yepp Maxi Easyfit en de Yepp Junior Easyfit direct gemonteerd kunnen worden.

De Yepp Rack 35 kg is voorzien van een Easyfit window zodat de Yepp Maxi Easyfit en de Yepp Junior Easyfit direct gemonteerd kunnen worden. GMG013 version 04-2016 90 NL YEPP Rack 35 kg 28 met Easyfit window gebruikershandleiding De Yepp Rack 35 kg is een solide bagagedrager geschikt voor montage op de meeste stads- en hybride fietsen. De

Nadere informatie

PM3230 STANDAARD VOOR HAAKSE SLIJPER

PM3230 STANDAARD VOOR HAAKSE SLIJPER STANDAARD VOOR HAAKSE SLIJPER GEBRUIKERSHANDLEIDING V. 00 07/11/2016 2 Velleman nv GEBRUIKERSHANDLEIDING 1. Inleiding Aan alle ingezetenen van de Europese Unie Belangrijke milieu-informatie betreffende

Nadere informatie

1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Controlelijst Explosietekening Montage Instellingen Display..

1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Controlelijst Explosietekening Montage Instellingen Display.. Index. Veiligheidsinstructies.3 2. Onderdelenlijst...5 3. Controlelijst...7 4. Explosietekening..8 5. Montage......9 6. Instellingen..7 7. Display..9 Handleiding FitBike Race Magnetic Basic FFIC009 www.focusfitness.nl

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX & MINIMATIC GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC INHOUDSOPGAVE GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL MINIMAX/MINIMATIC... 1 INHOUDSOPGAVE... 1 1. ALGEMENE INFORMATIE...

Nadere informatie

Handleiding. Bewaar voor latere raadpleging

Handleiding. Bewaar voor latere raadpleging Handleiding Bewaar voor latere raadpleging De fabrikant of AB Roller V-Crunch kunnen in geen enkele omstandigheid aansprakelijk zijn voor eventuele directe, indirecte, bijzondere, incidentele of resulterende

Nadere informatie

HANDLEIDING CITRUSPERS CP2N

HANDLEIDING CITRUSPERS CP2N HANDLEIDING CITRUSPERS CP2N CP2N WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? PRIMO-ELEKTRO.BE GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie gebruik wordt gemaakt)

Nadere informatie

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage...

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage... Index. Veiligheidsinstructies... 3 2. Onderdelenlijst... 4 3. Gereedschap en onderdelen... 6 4. Explosietekening... 7 5. Montage... 8 6. Gebruiksaanwijzing... 2 7. Warming-up... 3 8. Onderhoud... 4 Handleiding

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies Contents Inhoud Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Zonwering 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

TRAININGSPLAN STRETCHBANDEN

TRAININGSPLAN STRETCHBANDEN TRAININGSPLAN STRETCHBANDEN FITNESSBANDENSET TRAININGSHANDLEIDING Let op: Wees er voor de training van verzekerd dat uw training bij uw fysieke conditie aansluit. Consulteert u, bij twijfel, de huisarts.

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Houd een veilige afstand aan van 1 tot 1,5 meter tussen het meubilair en/of andere objecten en de plaats waar u traint.

Houd een veilige afstand aan van 1 tot 1,5 meter tussen het meubilair en/of andere objecten en de plaats waar u traint. GEBRUIKSAANWIJZING Aanwijzingen voor uw eigen veiligheid: Uw veiligheid staat altijd voorop. Houd altijd rekening met onderstaande punten. Lees a.u.b. deze gebruiksaanwijzing in zijn geheel en volg de

Nadere informatie

INLEIDING MATERIAALLIJST SPECIFICATIES & GEREEDSCHAP PROCEDURES BEDIENING VAN DE ZADELPEN GIANT BEPERKTE GARANTIE

INLEIDING MATERIAALLIJST SPECIFICATIES & GEREEDSCHAP PROCEDURES BEDIENING VAN DE ZADELPEN GIANT BEPERKTE GARANTIE INLEIDING MATERIAALLIJST SPECIFICATIES & GEREEDSCHAP PROCEDURES BEDIENING VAN DE ZADELPEN GIANT BEPERKTE GARANTIE 1 INLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe GIANT CONTACT SWITCH zadelpen. Dit

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2013 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage...

Index. 1. Veiligheidsinstructies Onderdelenlijst Gereedschap en onderdelen Explosietekening Montage... Index 1. Veiligheidsinstructies... 2 2. Onderdelenlijst... 4 3. Gereedschap en onderdelen... 6 4. Explosietekening... 7 5. Montage... 8 6. Computer... 12 7. Gebruiksaanwijzing... 13 8. Warming-up...14

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen

Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen Automatische WC-bril Gebruiksaanwijzingen Beschrijving van het product 1. Voorste sensor 2. Batterij 3. Klep 4. Sensor aanwezigheid gebruiker 5. Bewegingssensor 6. Bril 7. Laadingang 8. Wieltje om het

Nadere informatie

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT Gefeliciteerd, u heeft een kwaliteitsproduct van Karsten Tenten B.V. aangeschaft. Om hieraan maximaal plezier te beleven, raden wij u aan om deze handleiding zorgvuldig te

Nadere informatie

Train your Core Stability with energy lab

Train your Core Stability with energy lab Aandachtspunten bij stabiliteitstraining Om effectief de houdingsspieren in de romp te trainen wordt wordt er op krachtuithouding gewerkt. Dit betekent dat er nooit met zware gewichten en korte herhalingen

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Sierpaneel BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB PNL0-A.book Page Thursday, January 0, 09 :8 PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 8 8 0 BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB Sierpaneel Installatiehandleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N

HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N HANDLEIDING HAARSTIJLSET HS2N WAT TE DOEN ALS UW TOESTEL NIET MEER WERKT? GARANTIEBEPALING : (Bewijs en kassabon zorgvuldig bewaren, voor het geval van de garantie gebruik wordt gemaakt) Apparaat :HAARSTIJLSET

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES

HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES HANDLEIDING VOOR DE INSTRUCTIES LUXE SEMI-PRO 04/04/09 LEES DEZE HANDLEIDING VOOR GEBRUIK WAARSCHUWINGEN VOOR GEBRUIK SPRONGEN / Basis sprong / Controle sprong 3/ Op handen en voeten springen 4/ Knisprong

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Simpele oefeningen voor een platte buik. Werk aan uw centrale spieren met deze oefeningen en verbeter uw kracht, houding en stabiliteit.

Simpele oefeningen voor een platte buik. Werk aan uw centrale spieren met deze oefeningen en verbeter uw kracht, houding en stabiliteit. Kom in actie >>> Voel je fit >> Simpele oefeningen voor een platte buik kaart 1 Werk aan uw centrale spieren met deze oefeningen en verbeter uw kracht, houding en stabiliteit. Sit-up >>> Back-Up >>> >>>

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. PFEVEX74910.0 Serienr. Noteer het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. PFEVEX74910.0 Serienr. Noteer het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer Modelnr. PFEVEX7490.0 Serienr. Noteer het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer VRAGEN? Als u nog vragen hebt of er zijn onderdelen die ontbreken of

Nadere informatie

Huisoefenschema bij een totale heupprothese

Huisoefenschema bij een totale heupprothese Huisoefenschema bij een totale heupprothese Inhoudsopgave Inleiding...1 Risicobewegingen...1 Oefeningen...2 Oefeningen in lig...2 Oefeningen in zit...5 Oefeningen in stand...7 Adviezen:...10 Lopen...10

Nadere informatie

Core stability training

Core stability training Core stability training Oefening 1: Uitgangspositie: liggend op de buik. Plaats de ellebogen recht onder de schouders. De vuisten wijzen naar voren. Breng vervolgens de buik van de grond door te steunen

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 1, 2015 Tilly Light BV 2 inhoudsopgave Inhoudsopgave Onderdelen 5 Eerste gebruik 8 Op de auto plaatsen 12 Fietsen plaatsen 15 Rijden 20 Fietsen afnemen 21 Van

Nadere informatie

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL GEFELIITEERD MET UW NIEUWE DMEUEL U hebt een kwalitatief hoogwaardig product aangeschaft waarvan u nog vele jaren plezier zult hebben. De luxe van een badkamermeubel, zult u als bijzonder comfortabel ervaren!

Nadere informatie

AET48 Gebruikershandleiding. SLEEPBELUCHTER Gebruikershandleiding. AET48 Beginnend met serienummer: Vervangingsonderdelen

AET48 Gebruikershandleiding. SLEEPBELUCHTER Gebruikershandleiding. AET48 Beginnend met serienummer: Vervangingsonderdelen SLEEPBELUCHTER Gebruikershandleiding Tandenrijkit Volledige tandenrij ter vervanging van één volledige rij tanden. Bevat montageplaten, spreider en alle montagemateriaal. P/N 361279 AET48 Beginnend met

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SL-2013.01 roulettetafel Lees voor het opzetten en gebruiken van de roulette tafel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij de tafel. Handel

Nadere informatie

Handleiding. Functionele inspectie. Lees altijd de instructies. Max. 150 kg/330 lbs. ReTurn7400. ReTurn7500

Handleiding. Functionele inspectie. Lees altijd de instructies. Max. 150 kg/330 lbs. ReTurn7400. ReTurn7500 Handleiding ReTurn7500 ReTurn7400 Max. 150 kg/330 lbs De ReTurn7500 en ReTurn7400 worden binnen gebruikt voor korte verplaatsingen tussen rolstoel en bed, rolstoel en toilet/ verplaatsbaar toilet/rolstoel

Nadere informatie

Handleiding voor monteren, demonteren en gebruik

Handleiding voor monteren, demonteren en gebruik Handleiding voor monteren, demonteren en gebruik D000A Productbeschrijving: Licht rollend individueel platform «PIRL» Conform de norm NF P 9-. Voor individueel gebruik. poten apart verstelbaar. Beveiligde

Nadere informatie

RUGOEFENINGEN MOBILISEREND

RUGOEFENINGEN MOBILISEREND RUGOEFENINGEN MOBILISEREND Knieën zijwaarts Been uitstrekken - Beweeg de knieën tegelijk naar links en vervolgens naar rechts. Variatie: strek het bovenste been in uiterste positie over het andere been

Nadere informatie

MODEL NR.:TT-VS6 GEBRUIKSAANWIJZING.

MODEL NR.:TT-VS6 GEBRUIKSAANWIJZING. MODEL NR.:TT-VS6 GEBRUIKSAANWIJZING www.zline-world.com BESCHRIJVING A. Aan-/uit knop D. Stofvak B. Handgreep E. Vloerborstel C. Buis BELANGRIJK 1. Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig. 2. Controleer

Nadere informatie

Oefeningen ter Verbetering van je Lichaamshouding

Oefeningen ter Verbetering van je Lichaamshouding Oefeningen ter Verbetering van je Lichaamshouding Verkeerde lichaamshoudingen veroorzaken klachten. Eén van de meest voorkomende verkeerde houdingen, wordt veroorzaakt door een naar vorend hangend hoofd,

Nadere informatie

Handleiding voor zonnescherm 3x2 M

Handleiding voor zonnescherm 3x2 M Artikelnummer: Modelnummer: OD210017 328.149CGY Handleiding voor zonnescherm 3x2 M Lees deze handleiding voor gebruik goed door. Gooi deze handleiding niet weg na de montage. Bewaar deze handleiding voor

Nadere informatie

Platte Buik In 10 Minuten -Bonus

Platte Buik In 10 Minuten -Bonus Platte Buik In 10 Minuten -Bonus Met dank aan 50 jaar onderzoek en bijna 90 onderzoeken, hebben wetenschappers de beste oefeningen voor een platte buik ontdekt. Het geheim is om je buikspieren echt uit

Nadere informatie

Nederlandse handleiding

Nederlandse handleiding Nederlandse handleiding Het plaatsen van de kous op de EZY-AS Stap 1. Plaats de EZY-AS voor u met de ronding naar u toe. Let op dat de kous niet binnenste buiten gekeerd is. Stap 2. Zorg ervoor dat de

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard

Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Gebruiksaanwijzing elektrische sfeerhaard Vega Gefeliciteerd met uw aankoop van deze elektrische inzethaard. Om vele jaren plezier te hebben van deze aanschaf, adviseren wij u deze gebruiksinstructie zorgvuldig

Nadere informatie

Handleiding Universele Tilband

Handleiding Universele Tilband Handleiding Universele Tilband (Universal Sling Prism Medical) Toepassing De universele tilband is ontworpen om personen van een zittende naar een liggende positie te tillen/begeleiden of visa versa. Degene

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach. Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden.

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach. Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. Vet-killer 320 Workout Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de Vet-killer 320 Workout. Deze training,

Nadere informatie

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT

HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT HANDLEIDING KARSTEN TUNNELTENT Type 2800 en 3600 Gefeliciteerd met uw Karsten Tunneltent, een ambachtelijk kwaliteitsproduct van Karsten Tenten B.V. Voor optimaal kampeerplezier raden wij u aan om deze

Nadere informatie

Powerpack. gebruikshandleiding

Powerpack. gebruikshandleiding Powerpack gebruikshandleiding 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding De RMA powerpack is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel gebruiker. De hulpmotor is niet ontworpen

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie