Aspire Notebook Series

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aspire Notebook Series"

Transcriptie

1 Aspire Notebook Series Snelgids Downloaded from Productregistratie Als u het product voor het eerst gebruikt, wordt aanbevolen dat u het onmiddellijk registreert. U heeft dan namelijk toegang tot enkele handige voordelen, zoals: Snellere dienstverlening door onze opgeleide vertegenwoordigers. Lidmaatschap van de Acer-community: aanbiedingen ontvangen en meedoen aan enquêtes. Het laatste nieuws van Acer. Aarzel niet en registreer, andere voordelen wachten op u! Zo registreert u Registreer uw Acer-product op Selecteer uw land, klik op PRODUCTREGISTRATIE en volg de eenvoudige instructies. Eveneens zal u tijdens het installatieproces gevraagd worden uw product te registreren; ook kunt u dubbelklikken op het registratiepictogram op het bureaublad. Zodra we uw productregistratie hebben ontvangen, sturen we u via een bevestiging met belangrijke gegevens. Bewaar deze gegevens op een veilige plek. Acer accessoires verkrijgen Het verheugt ons u te kunnen informeren dat verlenging van de Acer garantie en Notebookaccessoires u online ter beschikking staan. Bezoek onze online-winkel en vind alles wat u nodig hebt op store.acer.com. De Acer-winkels wordt stapsgewijs gelanceerd en is helaas in sommige regio s niet beschikbaar. Controleert u regelmatig opnieuw om te zien wanneer de site in uw land beschikbaar zal zijn.

2 2012 Alle rechten voorbehouden. Aspire Notebook Series Snelgids Originele uitgave: 03/2012 Modelnummer: Serienummer: Aankoopdatum: Plaats van aankoop:

3 Voordat u aan de slag gaat Bedankt dat u hebt gekozen voor een notebook van Acer als oplossing voor uw mobiele computereisen. 3 Uw gidsen Om u te helpen met het werken op het Acer notebook hebben we een aantal gidsen ontworpen: Allereerst helpt de instelkaart u bij het instellen van uw computer. De Algemene gebruikershandleiding Aspire Serie bevat nuttige informatie voor alle modellen in de Aspire productreeks. De handleiding behandelt basale onderwerpen, zoals het gebruik van het toetsenbord, geluid, enz. De hieronder genoemde Algemene gebruikershandleiding verwijst af en toe naar functies of kenmerken die slechts voor enkele modellen in de reeks gelden, en dus niet noodzakelijk voor het model dat u heeft aangeschaft. Dit wordt in de tekst aangegeven met opmerkingen in de trand van "alleen voor bepaalde modellen". In de Snelgids krijgt u een introductie over de basiseigenschappen en functies van uw nieuwe computer. Als u meer wilt weten over hoe uw computer u kan helpen productiever te werken, raadpleeg dan de Algemene gebruikershandleiding Aspire Serie. Deze Gebruikershandleiding bevat gedetailleerde informatie over onderwerpen zoals systeemfuncties, gegevensherstel, uitbreidingsopties en probleem oplossen. Daarnaast bevat het informatie over garantie en de algemene voorwaarden en veiligheid voor uw notebook. Het is als Portable Document Format (PDF) beschikbaar en is al van te voren op uw notebook gezet. Volg deze stappen voor toegang tot dit document: 1 Klik op Start > Alle programma s > AcerSystem. 2 Klik vervolgens op Aspire Generic User Guide. Opmerking: Als u het bestand wilt inzien, dient Adobe Reader te zijn geïnstalleerd. Als Adobe Reader nog niet op uw computer is geïnstalleerd, wordt, als u op Aspire Generic User Guide klikt, eerst het installatieprogramma van Adobe Reader gestart. Volg de instructies op het scherm om het programma te installeren. Gebruiksaanwijzingen bij Adobe Reader vindt u in het menu Help en Ondersteuning.

4 4 Rondleiding door uw Acer notebook Nadat u de computer hebt ingesteld zoals is beschreven op de poster, bent u nu klaar voor een rondleiding door de nieuwe Acer notebook. Klep-overzicht Downloaded from Microfoon Interne microfoon voor geluidsopname. 2 Scherm Ook wel Liquid-Crystal Display (LCD) genoemd, geeft de output van de computer weer. 3 Webcam Webcam voor videocommunicatie.

5 5 Toetsenbord-overzicht Aan/uit-knop Schakelt de computer aan en uit. 2 Toetsenbord Om gegevens in te voeren in de computer. 3 Touchpad Tastgevoelig aanwijsapparaat dat functioneert als een computermuis. 4 Kliktoetsen (links en rechts) De toetsen links en rechts functioneren als de linker en rechter muistoetsen. 5 Luidsprekers De luidsprekers links en rechts zorgen voor stereogeluid.

6 6 Sneltoetsen De computer gebruikt sneltoetsen of toetscombinaties voor toegang tot de meeste besturingselementen, zoals helderheid en geluidsvolume. Om een sneltoets te gebruiken drukt u de <Fn> -toets in voordat u de andere toets van de combinatie indrukt. Downloaded from Sneltoets Pictogram Functie Beschrijving <Fn> + <F3> <Fn> + <F4> <Fn> + <F5> <Fn> + <F6> <Fn> + <F7> <Fn> + <F8> Communicatietoets Standby Schakeltoets voor beeldscherm Beeldscherm uit Schakeltoets voor touchpad Schakeltoets voor luidspreker Schakelt de communicatieapparaten van de computer in/uit. (Beschikbare communicatieapparaten kunnen per configuratie verschillen.) Hiermee plaatst u de computer in de Standbystand. Schakelt de weergave-uitvoer tussen het scherm, externe monitor (indien aangesloten) en beide. Hiermee schakelt u de lamp van het beeldscherm uit om stroom te besparen. Druk op een willekeurige toets om het beeldscherm weer te activeren. Hiermee schakelt u het interne touchpad in en uit. Hiermee schakelt u de luidsprekers in en uit. <Fn> + < > <Fn> + < > Helderheid verhogen Helderheid verlagen <Fn> + < > Volume omhoog <Fn> + < > Volume omlaag <Fn> + <Home> <Fn> + <Pg Up> Afspelen/pauze Stoppen Verhoogt de helderheid van het beeldscherm. Hiermee verlaagt u de helderheid van het beeldscherm. Hiermee verhoogt u het luidsprekervolume. Hiermee verlaagt u het luidsprekervolume. Een geselecteerd mediabestand afspelen of pauzeren. Het afspelen stoppen van het geselecteerde mediabestand.

7 7 Sneltoets Pictogram Functie Beschrijving <Fn> + <Pg Dn> <Fn> + <End> Vorige Volgende Downloaded from Terugkeren naar het vorige mediabestand. Naar het volgende mediabestand springen. Voorkant gesloten 1 2 Energie Geeft de energiestatus van de computer aan. 1 Accu Geeft de batterijstatus van de computer aan. 1. Opladen: Het licht is oranje als de batterij wordt opgeladen. 2. Volledig opgeladen: Het licht is blauw in de AC-modus. HDD Licht op wanneer de harde schijf actief is. 2 Communicatieindicator Meer-in-éénkaartlezer Geeft de apparaatstatus van de draadloze verbindingen van de computer aan. Accepteert Secure Digital (SD), MultiMediaCard (MMC), Memory Stick (MS), Memory Stick PRO (MS PRO), xd-picture Card (xd). Opmerking: Duwen om de kaart te verwijderen/plaatsen. Slechts één kaart tegelijk mag gebruikt worden.

8 8 Linkerkant Kensington-slot sleuf 2 Ethernetpoort (RJ-45) Aansluiting voor een Kensingtoncompatibel computerbeveiligingsslot. Aansluiting voor een op Ethernet 10/100/1000-gebaseerd netwerk. 3 Externe weergavepoort (VGA) Aansluiting voor een beeldscherm (bijv. een externe monitor, LCDprojector). 4 HDMI-poort 5 USB poorten Ondersteunt high-definition digitale videosignalen. Aansluitingen voor usb-apparaten. Als de poort zwart van kleur is, is deze compatibel met usb 2.0. Als de poort blauw is, is deze ook compatibel met usb 3.0. Informatie over USB 3.0 Compatibel met USB 3.0 en eerdere usb-apparaten. Voor optimale prestaties gebruikt u USB 3.0-gecertificeerde apparaten. Op basis van de usb 3.0-specificatie (SuperSpeed usb).

9 9 Rechterkant Aansluiting voor hoofdtelefoon/ luidspreker/lijn-uit Aansluiting voor lijn-uit audioapparaten (bijv. luidsprekers, hoofdtelefoon). Microfoonaansluiting Aansluitingen voor externe microfoon. 2 USB poorten 3 Optisch station Aansluitingen voor usb-apparaten. Als de poort zwart van kleur is, is deze compatibel met usb 2.0. Als de poort blauw is, is deze ook compatibel met usb 3.0. Intern optisch station; accepteert CDs of DVDs Toegangsindicator optische schijf Uitwerpknop optisch station Nooduitwerpopening Gelijkstroomaansluiting Brandt wanneer het optisch station actief is. Werpt de optische schijf uit het station. Opent de lade van het optisch station wanneer de computer is uitgeschakeld. Opmerking: Steek een paperclip in de nooduitwerpopening om de lade van het optisch station uit te werpen als de computer is uitgeschakeld. Aansluiting voor een adapter.

10 10 Onderkant Batterijvergrendeling Maakt de batterij los. Plaats een passend gereedschap in de opening en schuif om de klep te openen. 2 Harde schijf nis Geheugenvak Bevat de harde schijf van de computer (vastgeschroefd). Bevat het hoofdgeheugen van de computer. 3 Batterijnis Bevat de batterij van de computer. Opmerking: Dual-core computers zijn voorzien van twee geheugenkaartsleuven; quad-core computers zijn voorzien van vier geheugenkaartsleuven. Voor quad-core computers met twee geheugenmodules dient u enkel de onderste sleuf aan elke zijde te gebruiken. Bezoek om uw specifieke model te vinden en raadpleeg de gedetailleerde specificaties om te bepalen welke processor uw computer gebruikt. Neem, wanneer u twijfelt, contact op met een erkend Acer-servicecenter.

11 11 Omgeving Temperatuur: In gebruik: 5 C tot 35 C Niet in gebruik: -20 C tot 65 C Vochtigheidsgraad (geen condensvorming): In gebruik: 20% tot 80% Niet in gebruik: 20% tot 80% Ver

Aspire V Snelgids

Aspire V Snelgids Aspire V3-772 Snelgids Productregistratie Als u het product voor het eerst gebruikt, wordt aanbevolen dat u het onmiddellijk registreert. U heeft dan namelijk toegang tot enkele handige voordelen, zoals:

Nadere informatie

Acer Aspire V5-122P. Snelgids

Acer Aspire V5-122P. Snelgids Acer Aspire V5-1P Snelgids Productregistratie Als u het product voor het eerst gebruikt, wordt aanbevolen dat u het onmiddellijk registreert. U heeft dan namelijk toegang tot enkele handige voordelen,

Nadere informatie

emachines E725/E525 Serie Snelgids

emachines E725/E525 Serie Snelgids emachines E725/E525 Serie Snelgids Copyright 2009. Acer Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Snelgids emachines E725/E525 Serie Oorspronkelijke uitgave: 02/2009 Dit bedrijf stelt zich niet aansprakelijk

Nadere informatie

emachines E620 Serie Snelgids

emachines E620 Serie Snelgids emachines E620 Serie Snelgids Copyright 2008. Acer Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Snelgids emachines E620 Serie Oorspronkelijke uitgave: 08/2008 Dit bedrijf stelt zich niet aansprakelijk en geeft

Nadere informatie

emachines G620/G420 Serie Snelgids

emachines G620/G420 Serie Snelgids emachines G620/G420 Serie Snelgids Copyright 2008. Acer Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Snelgids emachines G620/G420 Serie Oorspronkelijke uitgave: 08/2008 Dit bedrijf stelt zich niet aansprakelijk

Nadere informatie

Aspire 5730Z/5730/5330 Serie. Snelgids

Aspire 5730Z/5730/5330 Serie. Snelgids Aspire 5730Z/5730/5330 Serie Snelgids Copyright 2008. Acer Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Snelgids Aspire 5730Z/5730/5330 Serie Oorspronkelijke uitgave: 07/2008 Acer behoudt zich het recht voor

Nadere informatie

emachines E720/E520 Serie Snelgids

emachines E720/E520 Serie Snelgids emachines E720/E520 Serie Snelgids Copyright 2008. Acer Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Snelgids emachines E720/E520 Serie Oorspronkelijke uitgave: 08/2008 Dit bedrijf stelt zich niet aansprakelijk

Nadere informatie

Aspire 5810T/5810TZ/5410T Serie

Aspire 5810T/5810TZ/5410T Serie Aspire 5810T/5810TZ/5410T Serie Snelgids Copyright 2009. Acer Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Snelgids voor de Aspire 5810T/5810TZ/5410T Serie Oorspronkelijke uitgave: 04/2009 Acer behoudt zich

Nadere informatie

Rondleiding door de notebook

Rondleiding door de notebook De Trinitas laptop Rondleiding door de notebook Voorkant # Pictogram Item Beschrijving 1 Webcam Webcam voor videocommunicatie Een lichtje naast de webcam geeft aan dat de webcam actief is. 2 Microfoon

Nadere informatie

Aspire 6930/6930Z Serie. Snelgids

Aspire 6930/6930Z Serie. Snelgids Aspire 6930/6930Z Serie Snelgids Copyright 2008. Acer Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Snelgids Aspire 6930/6930Z Serie Oorspronkelijke uitgave: 07/2008 Dit bedrijf stelt zich niet aansprakelijk

Nadere informatie

Serie. Aspire one Serie Notebook PC. Modelnummer: Serienummer: Aankoopdatum: Plaats van aankoop:

Serie. Aspire one Serie Notebook PC. Modelnummer: Serienummer: Aankoopdatum: Plaats van aankoop: Snelgids Serie Serie Copyright 2009 Alle rechten voorbehouden. Snelgids voor de Aspire one Serie Oorspronkelijke uitgave: 04/2009 Aspire one Serie Notebook PC Modelnummer: Serienummer: Aankoopdatum: Plaats

Nadere informatie

Extensa 5630Z/5230 Serie. Snelgids

Extensa 5630Z/5230 Serie. Snelgids Extensa 5630Z/5230 Serie Snelgids Copyright 2008. Acer Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Snelgids voor de Extensa 5630Z/5230-reeks Oorspronkelijke uitgave: 07/2008 Dit bedrijf stelt zich niet aansprakelijk

Nadere informatie

emachines Serie E510 Gebruikershandleiding

emachines Serie E510 Gebruikershandleiding emachines Serie E510 Gebruikershandleiding Copyright 2008. Alle rechten voorbehouden. Gebruikershandleiding emachines Serie E510 Oorspronkelijke uitgave: 05/2008 Acer behoudt zich het recht voor de informatie

Nadere informatie

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding BT-02N Gebruikershandleiding 1 Index 1. Overzicht.....3 2. Aan de slag....5 3. Uw Bluetooth hoofdtelefoon aansluiten...5 4. Het gebruik van uw Bluetooth hoofdtelefoon..... 9 5. Technische specificaties

Nadere informatie

Pocket guide voor de PLEXTALK PTN2 spelers (PTN2 Cross en PTN2 Standaard) [Nederlands]

Pocket guide voor de PLEXTALK PTN2 spelers (PTN2 Cross en PTN2 Standaard) [Nederlands] PLEXTALK PTN2 Cross PLEXTALK PTN2 Pocket guide voor de PLEXTALK PTN2 spelers (PTN2 Cross en PTN2 Standaard) [Nederlands] [Nederlands] Pocket guide voor de PLEXTALK PTN2 spelers (PTN2 Cross en PTN2 Standaard)

Nadere informatie

Uitpakken. Snelstart handleiding. Adapter voor AC/DC (wisselstroom/gelijkstroom) en stroomkabel voor wisselstroom. Li-ionbatterij met hoge capaciteit

Uitpakken. Snelstart handleiding. Adapter voor AC/DC (wisselstroom/gelijkstroom) en stroomkabel voor wisselstroom. Li-ionbatterij met hoge capaciteit 2 Gefeliciteerd, u bent nu gebruiker van dit notebook, een zorgvuldig ontworpen notebook. Het gebruik van dit gloednieuwe, uitstekende notebook zal voor u een fantastische en professionele ervaring zijn.

Nadere informatie

Acer ICONIA Tab. Snelgids

Acer ICONIA Tab. Snelgids Acer ICONIA Tab Snelgids 2011 Alle rechten voorbehouden. Acer ICONIA Tab Snelgids Oorspronkelijke uitgave: 02/2011 Modelnummer: Serienummer: Aankoopdatum: Plaats van aankoop: Voordat u aan de slag gaat

Nadere informatie

PLEXTALK PTN2: Snelstart Handleiding

PLEXTALK PTN2: Snelstart Handleiding PLEXTALK PTN2: Snelstart Handleiding 1.Toetsen met de afdekplaat Toon toets Volume toets Slaap stand toets Aan/Uit toets CD Uitwerp toets Titel toets Terugspoel toets Start/Stop toets Vooruitspoel toets

Nadere informatie

Controlelijst bij het uitpakken

Controlelijst bij het uitpakken Onderdeelnummer: 67P4583 Controlelijst bij het uitpakken Hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe IBM ThinkPad X Series computer. Controleer of u alle items in deze lijst hebt ontvangen. Mocht een van de

Nadere informatie

Konftel 55Wx Korte handleiding

Konftel 55Wx Korte handleiding NEDERLANDS Konftel 55Wx Korte handleiding De Konftel 55Wx is een conferentie-eenheid die kan worden aangesloten op uw vaste telefoon, uw mobiele telefoon en uw computer. De eenheid verandert uw communicatiemiddelen

Nadere informatie

1. Inhoud van de verpakking. 2. Overzicht van het apparaat. Voordat u aan de slag gaat

1. Inhoud van de verpakking. 2. Overzicht van het apparaat. Voordat u aan de slag gaat Voordat u aan de slag gaat 1. Inhoud van de verpakking 1. ebook Reader hoofdunit 2. Voedingsadapter 3. USB-kabel 4. 5. Garantiekaart 6. Draaghoes 2. Overzicht van het apparaat 7 ebook Reader EN - 1 1 2

Nadere informatie

Serie. Aspire One Serie Notebook PC. Modelnummer: Serienummer: Aankoopdatum: Plaats van aankoop: 2009 Alle rechten voorbehouden

Serie. Aspire One Serie Notebook PC. Modelnummer: Serienummer: Aankoopdatum: Plaats van aankoop: 2009 Alle rechten voorbehouden Snelgids Serie 2009 Alle rechten voorbehouden Snelgids voor de Aspire One Serie Oorspronkelijke uitgave: 10/2009 Serie Aspire One Serie Notebook PC Modelnummer: Serienummer: Aankoopdatum: Plaats van aankoop:

Nadere informatie

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 NEDERLANDS PRESTIGIO GEOVISION 150/450 GEBRUIKERSHANDLEIDING Prestigio GeoVision 150 - Onderdelen 1. Aan/uit-knop 2. Sleuf voor SD-geheugenkaart 3. Touchscreen 4. Knop Menu 5. Indicatorlampje (Als het

Nadere informatie

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

Inleiding. Notebook Gebruikershandleiding

Inleiding. Notebook Gebruikershandleiding Notebook Gebruikershandleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van dit fraai ontworpen notebook. Dit gloednieuwe, voortreffelijke product verzekert u van een aangename en professionele gebruikerservaring.

Nadere informatie

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning,

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) M (Menu oproepen/ Submenu) (3) (Vorige / Terugspoelen,

Nadere informatie

aan de slag hp ipaq Pocket PC h5500 Series

aan de slag hp ipaq Pocket PC h5500 Series 304921-331 Getting Started.book Page i Tuesday, May 27, 2003 5:13 PM aan de slag hp ipaq Pocket PC h5500 Series Artikelnummer: 304921-331 Mei 2003 304921-331 Getting Started.book Page ii Tuesday, May 27,

Nadere informatie

Uitpakken. Inleidingen

Uitpakken. Inleidingen 2 Gefeliciteerd met de aanschaf van dit fraai ontworpen notebook. Dit gloednieuwe, voortreffelijke product verzekert u van een aangename en professionele gebruikerservaring. Wij zijn er trots op dat wij

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd

Nadere informatie

BATTERIJVOEDING & ENERGIEBEHEER

BATTERIJVOEDING & ENERGIEBEHEER H O O F D S T U K D R I E BATTERIJVOEDING & ENERGIEBEHEER In dit hoofdstuk zul je leren over de grondbeginselen van energiebeheer en hoe je deze kunt toepassen om een langer batterijleven te verkrijgen.

Nadere informatie

Inleiding. Notebook Gebruikershandleiding

Inleiding. Notebook Gebruikershandleiding Notebook Gebruikershandleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van dit fraai ontworpen notebook. Dit gloednieuwe, voortreffelijke product verzekert u van een aangename en professionele gebruikerservaring.

Nadere informatie

Cursorbesturing en toetsenbord Gebruikershandleiding

Cursorbesturing en toetsenbord Gebruikershandleiding Cursorbesturing en toetsenbord Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in deze documentatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De enige garanties

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 Product overzicht 1. TF kaart sleuf 7. HDMI out poort 12. RESET 2. Omhoog knop 8. OK knop 13. Microfoon 3. Menu knop 9. Modus knop 14. Luidspreker 4. Omlaag knop 10. Vergrendeling

Nadere informatie

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 56-K61L-23004

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 56-K61L-23004 56-K61L-23004 Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 1 Functies van het product... 2 De headset en de USB Bluetooth-adapter

Nadere informatie

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn in de Verenigde Staten gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. De informatie in deze documentatie kan

Nadere informatie

Multimedia Handleiding

Multimedia Handleiding Multimedia Handleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding

Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding Plantronics Calisto -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding 2008 Plantronics, Inc. Alle rechten voorbehouden. Plantronics, het ontwerp van het logo, Calisto en Sound Innovation zijn handelsmerken

Nadere informatie

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7

Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Bestnr. 87 90 69 ODYS Internettablet noon 9_7 Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac IRIScan Anywhere 5 PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Van start gaan Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Anywhere

Nadere informatie

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding

HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding HP Mobile Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

POWER CINEMA GEBRUIKEN

POWER CINEMA GEBRUIKEN A P P E N D I X C POWER CINEMA GEBRUIKEN C-1 OPMERKING Lees zorgvuldig de volgende informatie, alvorens Power Cinema Software te installeren. 1. Om Power Cinema Software op een NIEUWE VASTE SCHIJF te installeren,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing van Difrnce EB6100

Gebruiksaanwijzing van Difrnce EB6100 Gebruiksaanwijzing van Difrnce EB6100 Dank u voor de aankoop van ons product. We hebben veel aandacht besteed aan het maken van deze handleiding, lees deze a.u.b. voor gebruik aandachtig door. We proberen

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. CREATIVE DESKTOP WIRELESS 6000

Uw gebruiksaanwijzing. CREATIVE DESKTOP WIRELESS 6000 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor CREATIVE DESKTOP WIRELESS 6000. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de CREATIVE DESKTOP WIRELESS 6000 in

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HP PAVILION DV9870EA

Uw gebruiksaanwijzing. HP PAVILION DV9870EA U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor HP PAVILION DV9870EA. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de HP PAVILION DV9870EA in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

Notebook Gebruikershandleiding Inleiding

Notebook Gebruikershandleiding Inleiding Downloaded from www.vandenborre.be Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van dit fraai ontworpen notebook. Wij zijn er zeker van dat dit prachtige notebook u een perfecte en professionele ervaring zal

Nadere informatie

HP ScrollSmart Mobile Remote Control (afstandsbediening, alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding

HP ScrollSmart Mobile Remote Control (afstandsbediening, alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding HP ScrollSmart Mobile Remote Control (afstandsbediening, alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn in de Verenigde

Nadere informatie

Touchpad en toetsenbord

Touchpad en toetsenbord Touchpad en toetsenbord Artikelnummer van document: 410773-331 April 2006 In deze handleiding wordt de werking van het touchpad en 4het toetsenbord van de computer beschreven. Inhoudsopgave 1 Touchpad

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Downloaded from

Gebruikershandleiding. Downloaded from Gebruikershandleiding 2015. Alle rechten voorbehouden. Acer Chromebook 15 Gebruikershandleiding Dekt: Chromebook CB3-531 Deze uitgave: 05/2015 Productregistratie Als u het product voor het eerst gebruikt,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

Onboard auto camera Caméra embarquée

Onboard auto camera Caméra embarquée Onboard auto camera Caméra embarquée ONBOARD CAR CAMERA ONBOARD-KFZ-KAMERA up to 32GB Video format Movie 2.0 LCD Screen Low illumination for night operation High speed recording quick response for light

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Wireless Internet Phone. Met deze internettelefoon kun je gemakkelijk en snel voicechatten met je favoriete

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Overzicht 3 De headset opladen 4 De headset dragen 4 De headset inschakelen 4 De headset voor dicteren aansluiten 5 De adapter 5 De geluidsinstellingen van

Nadere informatie

JABRA speak 510. Handleiding. jabra.com/speak510

JABRA speak 510. Handleiding. jabra.com/speak510 JABRA speak 510 Handleiding jabra.com/speak510 2013 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Multimedia Gebruikershandleiding

Multimedia Gebruikershandleiding Multimedia Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze

Nadere informatie

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5DA2 8 0

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5DA2 8 0 Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5DA2 8 0 Inhoud van de verpakking Controleer, voordat u de camera in gebruik neemt, of de verpakking de onderstaande onderdelen bevat. Indien er iets ontbreekt,

Nadere informatie

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten. Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. De informatie in deze documentatie kan

Nadere informatie

Uitpakken. Inleidingen

Uitpakken. Inleidingen 2 Gefeliciteerd met de aanschaf van dit fraai ontworpen notebook. Dit gloednieuwe, voortreffelijke product verzekert u van een aangename en professionele gebruikerservaring. Wij zijn er trots op dat wij

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product aanzichten... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 4 6. Knoppen... 4 7. Systeem instellingen... 5 8. HDMI... 7 9. Installeren,

Nadere informatie

HP luidsprekertelefoon. Gebruikershandleiding

HP luidsprekertelefoon. Gebruikershandleiding HP luidsprekertelefoon Gebruikershandleiding Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar en wordt door Hewlett-Packard Company onder

Nadere informatie

Multimedia Gebruikershandleiding

Multimedia Gebruikershandleiding Multimedia Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze

Nadere informatie

Externe-mediakaarten

Externe-mediakaarten Externe-mediakaarten Artikelnummer van document: 409916-331 Mei 2006 In deze handleiding wordt het gebruik van externe-mediakaarten beschreven. Inhoudsopgave 1 Digitale-mediakaarten (alleen bepaalde modellen)

Nadere informatie

HD-CVI Verkorte handleiding

HD-CVI Verkorte handleiding HD-CVI Verkorte handleiding model 5104D-5208D-5216D Version 2.0.0 2015 HDCVI DVR Verkorte handleiding Welkom Dank u voor de aankoop van onze DVR! Deze verkorte handleiding helpt u wegwijs met onze DVR

Nadere informatie

Multimedia Gebruikershandleiding

Multimedia Gebruikershandleiding Multimedia Gebruikershandleiding Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De informatie in deze

Nadere informatie

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding

Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Externe-mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java is een handelsmerk van Sun Microsystems, Inc. in de Verenigde Staten. Het SD-logo is een handelsmerk

Nadere informatie

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV3MA280

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV3MA280 Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV3MA280 Inhoud van de verpakking Controleer, voordat u de camera in gebruik neemt, of de verpakking de onderstaande onderdelen bevat. Indien er iets ontbreekt, kunt

Nadere informatie

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB MP300011/MP300021 Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB Voordelen FM Radio FM opname Flash Geheugen Spraakopname - Luister naar uw favoriete radiostation. - Neem tijdens het luisteren uw favoriete song op in

Nadere informatie

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Dutch V1.0 1 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis Stel het apparaat niet bloot aan vocht of

Nadere informatie

Externemediakaarten Gebruikershandleiding

Externemediakaarten Gebruikershandleiding Externemediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende houder. De informatie in deze documentatie kan zonder

Nadere informatie

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding FEBRUARI 2013

Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding FEBRUARI 2013 Plantronics Calisto II -headset met Bluetooth USB-adapter Gebruikershandleiding FEBRUARI 2013 56-K61L-23014 Inhoudsopgave Inhoud van de verpakking... 1 Functies van het product... 2 De headset en de USB

Nadere informatie

HP Media Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding

HP Media Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding HP Media Remote Control (alleen bepaalde modellen) Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows en Windows Vista zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken

Nadere informatie

Tablet PC POLARIS 803

Tablet PC POLARIS 803 Tablet PC POLARIS 803 Inhaltsverzeichnis / Table of content 45-52 Snelstartgids Tablet-PC / NL 2 Polaris 803 Snelstartgids Tablet-PC Android Ver. 4.4.2 Nederlands Hartelijk dank voor de aankoop van dit

Nadere informatie

Inleiding. Notebook Gebruikershandleiding

Inleiding. Notebook Gebruikershandleiding Notebook Gebruikershandleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van dit fraai ontworpen notebook. Dit gloednieuwe, voortreffelijke product verzekert u van een aangename en professionele gebruikerservaring.

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO MES-221 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2321283

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO MES-221 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2321283 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor LENCO MES-221. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de LENCO MES-221 in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding

mobile PhoneTools Gebruikershandleiding mobile PhoneTools Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Vereisten...2 Voorafgaand aan de installatie...3 mobile PhoneTools installeren...4 Installatie en configuratie mobiele telefoon...5 On line registratie...7

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie

Notebook Gebruikershandleiding Inleiding

Notebook Gebruikershandleiding Inleiding Inleiding Gefeliciteerd met de aanschaf van dit fraai ontworpen notebook. Wij zijn er zeker van dat dit prachtige notebook u een perfecte en professionele ervaring zal bieden. Wij zijn er trots op dat

Nadere informatie

Welkom bij uwl Apple Magic Keyboard

Welkom bij uwl Apple Magic Keyboard Welkom bij uwl Apple Magic Keyboard Het Apple Magic Keyboard heeft een oplaadbare batterij en gebruikt Bluetooth -technologie voor een draadloze verbinding met uw Mac. In deze handleiding leest u hoe u

Nadere informatie

Veiligheidsvoorschrift

Veiligheidsvoorschrift Waarschuwing Om schade aan de kaart of het toestel te voorkomen, moet u de stroom uitschakelen voor u de kaart verwijderd of plaatst Veiligheidsvoorschrift 1) Gebruik een 12V DC stroom adapter. 2) Zorg

Nadere informatie

Mediakaarten Gebruikershandleiding

Mediakaarten Gebruikershandleiding Mediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Het SD-logo is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar. De informatie in deze documentatie kan zonder

Nadere informatie

Productoverzicht. Open bovenaanzicht

Productoverzicht. Open bovenaanzicht Gefeliciteerd met de aanschaf van dit fraai ontworpen notebook. Dit gloednieuwe, voortreffelijke product verzekert u van een aangename en professionele gebruikerservaring. Wij zijn er trots op dat wij

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler

Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler Beknopte handleiding voor de PLEXTALK Pocket online speler 1 Installatie van de PLEXTALK Pocket 1. Draai de PLEXTALK Pocket om. Vergewis u ervan dat de 2 gemarkeerde punten naar boven wijzen. Druk op de

Nadere informatie

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: 1. Bedieningselementen en aansluitingen

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning:   1. Bedieningselementen en aansluitingen Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) (AAN / UIT, Afspelen/ Pauzeren,

Nadere informatie

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV6YA280

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV6YA280 Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV6YA280 Inhoud van de verpakking Controleer, voordat u de camera in gebruik neemt, of de verpakking de onderstaande onderdelen bevat. Indien er iets ontbreekt, kunt

Nadere informatie

Handleiding U8 Wireless Headset

Handleiding U8 Wireless Headset Voorwoord Bedankt dat je voor de Music Headsets hebt gekozen Lees de gebruikershandleiding zorgvuldig voor de juiste instructies om het voordeel van ons product te maximaliseren. Onze headsets zijn goed

Nadere informatie

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel.

Edutab2+ Gebruikshandleiding. www.overmax.nl. Inleiding. Mors geen water of stop geen vreemde voorwerpen in het toestel. Edutab2+ Gebruikshandleiding Inleiding Dank u voor het kopen van de Edutab2+. Wij wensen u veel plezier met deze tablet. Lees en bewaar alle bedieningsinstructies voordat u het apparaat in gebruik neemt,

Nadere informatie

Productoverzicht. Open bovenaanzicht

Productoverzicht. Open bovenaanzicht Gefeliciteerd met de aanschaf van dit fraai ontworpen notebook. Dit gloednieuwe, voortreffelijke product verzekert u van een aangename en professionele gebruikerservaring. Wij zijn er trots op dat wij

Nadere informatie

Cursorbesturing en toetsenbord Gebruikershandleiding

Cursorbesturing en toetsenbord Gebruikershandleiding Cursorbesturing en toetsenbord Gebruikershandleiding Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. De

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Product aanzichten 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9. Installeren,

Nadere informatie

Raspberry pi snel start handleiding

Raspberry pi snel start handleiding Raspberry pi snel start handleiding G.L.J. Quellhorst V _NL_2.0 Maart 2 0 15 Raspberry pi, snel start handleiding Deze informatie is onder ander verkrijgbaar via: http://www.raspberrypi.org http://www.zoekutuit.nl

Nadere informatie

JABRA BOOST. Handleiding. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Handleiding. jabra.com/boost Handleiding jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Nadere informatie

CMP-VOIP80. VoIP + DECT TELEFOON. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI

CMP-VOIP80. VoIP + DECT TELEFOON. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI MANUAL MODE D EMPLOI MANUALE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BRUKSANVISNING CMP-VOIP80 VoIP + DECT TELEFOON ANLEITUNG GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE USO KÄYTTÖOHJE NÁVOD K POUŽITÍ Česky Svenska Suomi Magyar Español

Nadere informatie

Ondersteuning. Bedankt dat u voor NETGEAR-producten hebt gekozen.

Ondersteuning. Bedankt dat u voor NETGEAR-producten hebt gekozen. Aan de slag Ondersteuning Bedankt dat u voor NETGEAR-producten hebt gekozen. Zoek nadat u uw product hebt geïnstalleerd het serienummer op het etiket van uw product op en gebruik dit om uw product te registreren

Nadere informatie

10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B

10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B 10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B Gebruiksaanwijzing Wij danken u voor uw aankoop van deze 10 digitale fotolijst. U kunt uw favoriete foto s (* in.jpg) rechtstreeks van een geheugenkaart of USBstick afspelen,

Nadere informatie

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Handleiding. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Handleiding jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke

Nadere informatie

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5TA280

Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5TA280 Introductiehandleiding NEDERLANDS CEL-SV5TA280 Inhoud van de verpakking Controleer, voordat u de camera in gebruik neemt, of de verpakking de onderstaande onderdelen bevat. Indien er iets ontbreekt, kunt

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product Aanzicht... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 5 6. Knoppen... 5 7. Het APK Scherm... 6 8. Systeem instellingen... 6 9. Installeren,

Nadere informatie

12" Universeel Dockingstation voor notebooks, USB Type-C

12 Universeel Dockingstation voor notebooks, USB Type-C 12" Universeel Dockingstation voor notebooks, USB Type-C Handleiding DA-70860 (zilver) DA-70862 (grijs) Het volledig functionele en bijpassende dockingstation van DIGITUS biedt alles wat u nodig hebt om

Nadere informatie