Definities Stichting Scratch Muziekdagen, gevestigd te Leiden De persoon die zich als zodanig heeft aangemeld en die zijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Definities Stichting Scratch Muziekdagen, gevestigd te Leiden De persoon die zich als zodanig heeft aangemeld en die zijn"

Transcriptie

1 DEELNEMERSREGLEMENT Definities Scratch Website Deelnemer Scratchdag Vriend Groep Bezoeker Stichting Scratch Muziekdagen, gevestigd te Leiden De persoon die zich als zodanig heeft aangemeld, die zijn bijdrage heeft betaald en zijn aanmelding niet heeft geannuleerd Een door Scratch georganiseerd evenement De persoon die zich als zodanig heeft aangemeld en die zijn vriendenbijdrage tijdig heeft betaald Een groep bestaat uit twintig of meer personen die collectief worden aangemeld De persoon die overdag met toestemming van de Scratch de repetitie bezoek c.q. de persoon die in de avond het concert bezoekt 1. Aanmelden en plaatsing a) Een Groep kan als zodanig worden geplaatst, waarbij een afwijkend deelnametarief kan worden overeengekomen. b) Plaatsing van aanmeldingen geschiedt voor zangers in volgorde van binnenkomst. Voor orkestdeelnemers mede op basis van verondersteldekwaliteit. Indien op een evenement [een stemsoort] blijkt te zijn overtekend, zal de aanmelder op de wachtlijst worden geplaatst. Van plaatsing na aanmelding of van plaatsing op de wachtlijst krijgt de aanmelder bericht. 2. Gedrag a) Deelnemers dienen 15 minuten vóór aanvang van de Scratchdag aanwezig te zijn in de Pieterskerk. b) Een Deelnemer/bezoeker dient de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

2 c) Een Deelnemer verklaart bij aanmelding het aanvullende informatieformulier en de veiligheidsinstructie te hebben gelezen. Het informatieformulier en de veiligheidsinstructie zijn te downloaden van de Website. d) De bezoeker van de repetitie overdag dient deze op geen enkele wijze te verstoren door eigen gedrag of gedrag van kinderen die onder de verantwoordelijkheid vallen van de bezoeker. 3. Betaling a) Deelnemers zijn bij plaatsing voor een Scratchdag de deelnemersbijdrage verschuldigd, alsmede de kosten van eventueel bestelde bladmuziek en/of oefen-cd. Betaling geschiedt door middel van een eenmalige incassoopdracht. b) Aan elke deelnemer wordt een deelnamebewijs verstrekt. Kan iemand zijn deelnamebewijs niet tonen, dan is op de Scratchdag een kopiedeelnamebewijs te verkrijgen, tegen betaling van de deelnemersbijdrage. Indien de deelnemer nadien het originele deelnamebewijs instuurt, wordt de extra deelnemersbijdrage terugbetaald, onder inhouding van een bijdrage in de kosten van administratie van 6,-. 4. Verzending a) Scratch verzendt het deelnamebewijs en eventueel bestelde bladmuziek/oefen-cd binnen 3 weken na de op de deelnamebevestiging vermelde datum. b) Indien het bestelde niet binnen 3 weken na de op de deelnamebevestiging vermelde datum door de deelnemer is ontvangen, dient de deelnemer contact op te nemen met Scratch via ons mailadres bericht@scratchleiden.nl. c) Na deze termijn van 3 weken gaat Scratch er vanuit dat alles in goede orde door de deelnemer is ontvangen. Indien de deelnemer na deze 3 weken een nieuw deelnamebewijs/bladmuziek/oefen-cd wil ontvangen, kan dat uitsluitend tegen betaling van de volledige prijs. d) De deelnemer is te allen tijde verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste adresgegevens aan Scratch. Een foutieve opgave van het verzendadres is voor risico van de deelnemer. 5. Annulering Indien na plaatsing de deelnemer zijn deelnamebewijs vóór 31 december voorafgaande aan het jaar van deelname terugstuurt zal de deelnemersbijdrage worden teruggestort, onder inhouding van 6,- administratiekosten. Geleverde bladmuziek en/of oefen-cd worden niet teruggenomen. Bij annulering na 31 december voorafgaande aan het jaar van deelname vindt geen restitutie van de deelnemersbijdrage plaats.

3 6. Orkestdeelname Orkestdeelname staat open voor spelers met ruime [recente] orkestervaring. Partijindeling geschiedt door de organisatie. Indien op de Scratchdag wijziging van de partij-indeling gewenst blijkt zal dat door de dirigent of concertmeester worden aangegeven. 7. Veiligheid a) Aanwijzingen van de organisatie dienen steeds en stipt te worden opgevolgd. Op de plattegrond van de Pieterskerk, die ook op de Website staat, zijn de nooddeuren ingetekend. b) In de Pieterskerk mag niet worden gerookt. c) Op de tribunes mogen ALLEEN gesloten flesjes worden meegenomen. d) Onder geen beding mogen deelnemers zich onder de tribunes begeven. e) Zangers mogen alleen onder begeleiding van iemand van de scratchorganisatie zich op het orkestpodium begeven. 8. Aansprakelijkheid Scratch aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct of indirect, als gevolg van deelname aan een Scratchdag. 9. Film en video-opnamen Het is niet toegestaan geluid- en/of video-opnamen te maken. Door de organisatie kunnen opnamen worden gemaakt ten behoeve van een beeld- of geluidsverslag. Het kan zijn dat de organisatie van de opnamen een CD of DVD uitbrengt en ter verkoop aanbiedt aan deelnemers en bezoekers. 10. Berichtenverkeer Uitnodiging tot deelname, aankondiging van een evenement of het versturen van een bericht met betrekking tot een evenement geschiedt uitsluitend naar een door de deelnemer opgegeven adres. Bij collectieve berichten zal de geadresseerde de mogelijkheid worden geboden zich af te melden voor verdere mailingen. Ten slotte Dit reglement kan gewijzigd worden. Een gewijzigd exemplaar zal op de Website gepubliceerd worden. Vastgesteld door het Bestuur van Stichting Scratch Muziekdagen Leiden, op 3 september 2009 en laatstelijk gewijzigd vastgesteld op 28 september 2016 en 27 september 2018.

4 PRIVACYVERKLARING Jouw privacy is belangrijk voor ons. We informeren je daarom graag over onze privacyverklaring. We hebben deze verklaring opgesteld vanwege de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG). Privacy en veiligheid Je persoonlijke gegevens laat je bij ons achter omdat je mee wilt doen met één van onze Scratch evenementen of omdat je onze Nieuwsbrief wilt ontvangen om op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten. Maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we je in deze privacyverklaring. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten via Veilig Alle gegevens die je bij ons achterlaat via de website komen in een database te staan. Slecht een beperkt aantal personen binnen onze organisatie kan deze informatie raadplegen. Deze database is beveiligd. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten. Wat doen we met je gegevens? Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor Scratch gerelateerde doelen. Wij zullen je gegevens nooit met derden delen. Hierna kun je zien welke doelen dat zijn. Inschrijving evenement Wij vragen een aantal gegevens als je je inschrijft voor een evenement. Deze gegevens gebruiken wij om je inschrijving te verwerken, de incasso van de deelnamegelden te kunnen uitvoeren en om alles wat je hebt besteld te kunnen toesturen. De gegevens m.b.t. je deelname (dus niet je persoonsgegevens) worden na het evenement door ons uit het systeem verwijderd. Je kunt je persoonsgegevens laten verwijderen door een bericht te sturen via het contactformulier op onze website. Nieuwsbrief Je kunt je via de website aanmelden voor onze Nieuwsbrief. Zo blijf je op de

5 hoogte van alles rondom de Scratch. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan kun je je altijd afmelden via het contactformulier op onze website. Portretrecht Tijdens de Scratchdagen worden foto s en filmpjes gemaakt die wij gebruiken voor onze website, de Nieuwsbrief en promotiemateriaal. Bij het inschrijving voor een evenement geef je bij voorbaat toestemming voor openbaarmaking van tijdens of rond de Scratch gemaakte foto s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop je zichtbaar bent, die voor promotionele doeleinden door de Scratch worden gebruikt, zonder daarvoor een vergoeding te ontvangen Kloppen je gegevens niet of heb je andere vragen? Klopt er iets niet of wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen, neem dan gerust contact met ons op via bericht@scratchleiden.nl. We staan klaar om je te helpen. Welke gegevens bewaren van jou? Naam: zowel achternaam, voornaam als initialen Adres: Straatnaam, huisnummer + eventuele toevoeging, postcode en woonplaats. Als je in het buitenland woont, ook het land Geboortedatum en geslacht. Telefoonnummer: zowel een vast nummer als een mobiel nummer. Dit is niet verplicht, maar wel handig voor ons om contact met je op te nemen als we vragen over je inschrijving mochten hebben. adres: naar dit adres sturen wij de Nieuwbrieven en de ontvangstbevestiging en de deelnamebevestiging van je inschrijving. Rekeningnummer: zowel het rekeningnummer als de te naamstelling van je rekening, dit om een automatisch incasso van de deelnamegelden te laten plaatsvinden. Gegevens met betrekking tot je inschrijving (deze worden na de Scratchdagen door ons verwijderd) Voor welk evenement heb je je ingeschreven Je stemsoort/instrument Bijbestellingen, zoals bladmuziek, oefen cd, lunch, diner. Totaal verschuldigd bedrag en of dit bedrag met succes is geïncasseerd.

Privacyverklaring. Verwerking van persoonsgegevens van leden

Privacyverklaring. Verwerking van persoonsgegevens van leden Privacyverklaring Dit is de privacyverklaring van Algemene Gymnastiekvereniging FIT, gevestigd te Velp, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40121244, hierna te

Nadere informatie

Wij kunnen ons privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit privacy beleid is voor het laatst bijgewerkt op 1 december 2018.

Wij kunnen ons privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen. Dit privacy beleid is voor het laatst bijgewerkt op 1 december 2018. Privacy Beleid De Stichting Fietsvierdaagse Hoeven (F4D), verzamelt en verwerkt diverse (persoons)gegevens bij het gebruik van haar website www.fietsvierdaagsehoeven.nl en de uitvoering van haar dienstverlening.

Nadere informatie

Privacyverklaring Edunova

Privacyverklaring Edunova Privacyverklaring Edunova Edunova Winterswijk Via deze Privacyverklaring informeert Edunova je over de wijze waarop binnen onze organisatie wordt omgegaan met je persoonsgegevens. Edunova respecteert je

Nadere informatie

Privacyverklaring. Vereniging voor Media en cultuur AKT. Laatst gewijzigd: 25 juli 2018 door Kevin Postma namens het 39 e Bestuur van AKT

Privacyverklaring. Vereniging voor Media en cultuur AKT. Laatst gewijzigd: 25 juli 2018 door Kevin Postma namens het 39 e Bestuur van AKT Privacyverklaring Vereniging voor Media en cultuur AKT Laatst gewijzigd: 25 juli 2018 door Kevin Postma namens het 39 e Bestuur van AKT 1. Inleiding Dit is de verklaring omtrent verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING AVC LUCTOR ET EMERGO TE ALMELO

PRIVACYVERKLARING AVC LUCTOR ET EMERGO TE ALMELO PRIVACYVERKLARING AVC LUCTOR ET EMERGO TE ALMELO Persoonsgegevens die wij verwerken. AVC Luctor et Emergo verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruikt maakt van onze diensten en/of omdat u deze

Nadere informatie

Wij van jouw persoonsgegevens enkel die gegevens verwerken die minimaal nodig zijn voor de uitvoering van doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

Wij van jouw persoonsgegevens enkel die gegevens verwerken die minimaal nodig zijn voor de uitvoering van doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt; Privacyverklaring Dit is de privacyverklaring van Docos tafeltennis gevestigd te Leiden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40445990. Aanleiding Bewust of onbewust

Nadere informatie

COOKIE- & PRIVACYVERKLARING

COOKIE- & PRIVACYVERKLARING COOKIE- & PRIVACYVERKLARING Computerhulp@Home is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens http://www.computerhulpathome.be Kruisbooglaan

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Stichting Kennedymars Haaksbergen de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Stichting Kennedymars Haaksbergen de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Stichting Kennedymars Haaksbergen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Boskoop

Gymnastiekvereniging Boskoop 1. PRIVACYBELEID 1.1. Uw privacy Gymnastiekvereniging Boskoop De Gymnastiekvereniging Boskoop (hierna aan te duiden als GVB) hecht waarde aan uw privacy en de daarbij horende bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen. De laatste versie zal ten allen tijden gepubliceerd worden op de website.

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen. De laatste versie zal ten allen tijden gepubliceerd worden op de website. Privacyverklaring Praktijk Leercoach Marijke Opgesteld mei 2018 Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

PRIVACY VERKLARING. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: PRIVACY VERKLARING Cultuurkoepel Vechtdal is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring en contact Bezoek aan Beauty Blush

Privacyverklaring en contact Bezoek aan Beauty Blush Privacy beleid Privacyverklaring en contact Wij doen er alles aan om jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden. In deze Privacyverklaring is beschreven

Nadere informatie

Laatste wijziging: 25 mei 2018

Laatste wijziging: 25 mei 2018 Privacybeleid De Hout Haarlem Laatste wijziging: 25 mei 2018 De Hout Haarlem hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. Ik wil optimaal voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving en

Nadere informatie

Privacy statement Fides Studiebegeleiding

Privacy statement Fides Studiebegeleiding Privacy statement Fides Studiebegeleiding Wij zijn druk bezig om onze organisatie voor te bereiden op de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Het is de Nederlandse uitwerking van de Europese

Nadere informatie

Privacy Verklaring. sv Estria

Privacy Verklaring. sv Estria Privacy Verklaring sv Estria Inhoudsopgave 1. PRIVACYBELEID... 2 1.1. Jouw privacy in het kader van de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG)... 2 1.2. Waarvoor verwerken wij je persoonsgegevens...

Nadere informatie

De Koninklijke Harmonie s-hertogenbosch

De Koninklijke Harmonie s-hertogenbosch PRIVACYBELEID In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 De Koninklijke Harmonie s-hertogenbosch Inhoudsopgave Inleiding Persoonsgegevens die wij verwerken Bijzondere

Nadere informatie

JE PRIVACY IS BELANGRIJK VOOR ONS

JE PRIVACY IS BELANGRIJK VOOR ONS 1 / 5 JE PRIVACY IS BELANGRIJK VOOR ONS Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. We hebben ons privacy beleid bijgewerkt om je meer

Nadere informatie

Privacy Policy. G.S.V.V. Veracles

Privacy Policy. G.S.V.V. Veracles Privacy Policy G.S.V.V. Veracles Best lid of aankomend lid, Dit is de privacyverklaring van G.S.V.V. Veracles, gevestigd te Blauborgje 16, Groningen ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Hamida Hamerslag en Weddings & Celebrations.

Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Hamida Hamerslag en Weddings & Celebrations. Privacyverklaring en cookiebeleid Dit is de privacyverklaring van Hamida Hamerslag en Weddings & Celebrations ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64883620.

Nadere informatie

Privacyverklaring. PodiumsCool en privacy

Privacyverklaring. PodiumsCool en privacy Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. We maken je in deze privacyverklaring helder welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden

Nadere informatie

Privacy policy Muziekvereniging De Harmonie

Privacy policy Muziekvereniging De Harmonie Privacy Policy Muziekvereniging De Harmonie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Privacyverklaring Demusa Coaching & Training

Privacyverklaring Demusa Coaching & Training Demusa Coaching & Training verwerk persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze (betaalde/gratis) diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan deze praktijk hebt verstrekt. Afhankelijk van jouw

Nadere informatie

Privacyverklaring Brainwash kappers

Privacyverklaring Brainwash kappers Privacyverklaring Brainwash kappers Cookieverklaring Via de website www.brainwash-kappers.nl (win)acties en andere diensten van Eazy Hair BV, gevestigd aan de Schiedamsedijk 49 (hierna: Brainwash ) verzamelt

Nadere informatie

In het kader van de uitvoering van de doelstellingen van het HGW verzamelt en verwerkt het HGW persoonsgegevens van de volgende relaties:

In het kader van de uitvoering van de doelstellingen van het HGW verzamelt en verwerkt het HGW persoonsgegevens van de volgende relaties: Van de Historisch Genootschap Waddinxveen Secretaris: Nel Benders, Overtoom 25, 2741 MS WADDINXVEEN Telefoon: 06-42915569 E-mail: secretaris@hgwaddinxveen.nl K.v.K. Gouda nr. 40465737 Bankrek.: NL72RABO0366801155

Nadere informatie

Privacy & Cookieverklaring

Privacy & Cookieverklaring Privacy & Cookieverklaring Zwembad De Wellen hecht grote waarde aan de privacy van de bezoekers van ons zwembad en onze website. Om die reden gaan wij zorgvuldig met persoonsgegevens om en zullen wij deze

Nadere informatie

Privacyverklaring D&F Techniek B.V.

Privacyverklaring D&F Techniek B.V. Privacyverklaring D&F Techniek B.V. Voor de verwerking van klant- en leveranciersgegevens D&F Techniek B.V. (hierna te noemen: D&F Techniek), gevestigd aan de Evergembaan 1 (5121 DR) te RIJEN is verantwoordelijk

Nadere informatie

LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN

LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN 2018 2019 Aantal lessen in de week In 9 keer (alleen automatisch incasso!) In 1 keer (overboeking/ contant) In 1 keer (alleen contant!) 1 uur 35, - per termijn 315, - 2 uur

Nadere informatie

Privacy statement SuperStaff B.V

Privacy statement SuperStaff B.V Privacy statement SuperStaff B.V. 25-10-2018 Bij SuperStaff hechten wij veel waarde aan jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Het is onze verantwoordelijkheid om deze gegevens te beschermen.

Nadere informatie

Privacy beleid Stichting de Vlinderfabriek mei 2018

Privacy beleid Stichting de Vlinderfabriek mei 2018 Privacy beleid Stichting de Vlinderfabriek mei 2018 Inleiding De Vlinderfabriek hecht grote waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar leden, partners en andere relaties. Persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Privacy Reglement Zwemvereniging Batavia Swim

Privacy Reglement Zwemvereniging Batavia Swim Lelystad: 15 mei 2018 Privacy Reglement Zwemvereniging Batavia Swim Dit is de privacyverklaring van Batavia Swim, gevestigd Jol 3318, 8243HZ in Lelystad, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

Privacyverklaring BLOCC creatieve communicatie

Privacyverklaring BLOCC creatieve communicatie Privacyverklaring BLOCC creatieve communicatie BLOCC creatieve communicatie, gevestigd aan de Smederijstraat 17 5111 PT Baarle-Nassau, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals

Nadere informatie

PRIVACY- & COOKIEVERKLARING

PRIVACY- & COOKIEVERKLARING PRIVACY- & COOKIEVERKLARING Sportcentrum de Boogerd hecht grote waarde aan de privacy van de bezoekers van ons sportcentrum en onze website. Om die reden gaan wij zorgvuldig met persoonsgegevens om en

Nadere informatie

Museum Hengelo Privacyverklaring

Museum Hengelo Privacyverklaring Privacyverklaring Dit is de privacyverklaring van , gevestigd te , ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer ,

Nadere informatie

Privacyverklaring. Waarom we gegevens nodig hebben

Privacyverklaring. Waarom we gegevens nodig hebben Privacyverklaring gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Niet alleen vanwege de eisen die de wet stelt, maar vooral omdat wij het belangrijk vinden uw privacy te waarborgen. Op deze pagina laten we u weten

Nadere informatie

Privacy statement Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB)

Privacy statement Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) Privacy statement Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor De Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan

Nadere informatie

Privacy Statement.

Privacy Statement. Privacy Statement Als team van De Trainingsboerderij vinden we de privacy van onze klanten en cursisten erg belangrijk. Dus doen we er alles aan om de informatie, die we vastleggen, veilig en betrouwbaar,

Nadere informatie

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel.

Privacyverklaring. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Qdiving verzamelt en gebruikt en met welk doel. Privacy beleid Qdiving is een duikcentrum, met daaraan verbonden een opleidingscentrum

Nadere informatie

- Na beëindiging van het lidmaatschap kunnen een beperkt aantal gegevens in een archiefbestand worden bewaard voor historische doeleinden.

- Na beëindiging van het lidmaatschap kunnen een beperkt aantal gegevens in een archiefbestand worden bewaard voor historische doeleinden. Privacy beleid HV Rapiditas hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Statement. Welke persoonsgegevens verzamelen wij en waarvoor gebruiken wij deze?

Privacy Statement. Welke persoonsgegevens verzamelen wij en waarvoor gebruiken wij deze? Privacy Statement Kinderopvangcentrum De Kids Loods hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. We voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving en willen transparant zijn over de

Nadere informatie

De stichting loopcircuit respecteert jouw privacy. Gegevens die je aan ons verstrekt, behandelen we zorgvuldig en vertrouwelijk.

De stichting loopcircuit respecteert jouw privacy. Gegevens die je aan ons verstrekt, behandelen we zorgvuldig en vertrouwelijk. PRIVACYBELEID (Stichting Ommelander Loopcircuit) De stichting Ommelander Loopcircuit is een overkoepelende stichting waaronder het Huis en Hypotheek Loopcircuit valt (hierna loopcircuit). Binnen het loopcircuit

Nadere informatie

2. Verwerking van persoonsgegevens Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken..2

2. Verwerking van persoonsgegevens Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken..2 PRIVACY STATEMENT ZAZA CASTING Inhoudsopgave 1. Inleiding en contactgegevens...1 2. Verwerking van persoonsgegevens...2 2.1. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken..2 2.2. Inschrijving

Nadere informatie

Privacyverklaring. Welke informatie gebruiken we, welke termen zijn hierbij van toepassing en op wat voor wijze passen we die toe?

Privacyverklaring. Welke informatie gebruiken we, welke termen zijn hierbij van toepassing en op wat voor wijze passen we die toe? Privacyverklaring Bij het verlenen van onze diensten verwerken wij je persoonsgegevens. Daarbij is er ons alles aan gelegen om jouw persoonlijke informatie vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene

Nadere informatie

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld.

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. Privacyverklaring Juntoz Bedankt voor je bezoek aan onze website Juntoz.nl. Bij nadere interesse kan het zijn dat je ons contactformulier invult voor meer informatie of voor een gratis en vrijblijvend

Nadere informatie

1. Verwerking persoonsgegevens (potentiële) leden

1. Verwerking persoonsgegevens (potentiële) leden Lokomotief Rijswijk hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. Met dit privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING JUST WELLNESS

PRIVACYVERKLARING JUST WELLNESS PRIVACYVERKLARING JUST WELLNESS Just Wellness verwerkt persoonsgegevens van cliënten ( u ) waarmee zij contact onderhoudt in het kader van of het verlengde van haar dienstverlening. Voor Just Wellness

Nadere informatie

Privacyverklaring WTOS Delft

Privacyverklaring WTOS Delft Privacyverklaring WTOS Delft WTOS Delft hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Privacyverklaring Versie April 2019 Versie nr

Privacyverklaring Versie April 2019 Versie nr Privacyverklaring Versie April 2019 Versie nr. 2090402002 PRIVACYSTATEMENT PULSE HEALTH STUDIO Dit Privacy Statement is van toepassing op Pulse Health Studio en al de bij haar aangesloten ondernemingen/studio

Nadere informatie

Grondslag voor de verwerking van deze persoonsgegevens is totstandkoming en uitvoering van de lidmaatschapsovereenkomst.

Grondslag voor de verwerking van deze persoonsgegevens is totstandkoming en uitvoering van de lidmaatschapsovereenkomst. Privacyverklaring Dit is de Privacyverklaring van L.T.C. Leeuwenbergh met adres Lindelaan 7, 2495 BA, s-gravenhage, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40408423

Nadere informatie

Privacy. Algemene Privacy- en cookieverklaring

Privacy. Algemene Privacy- en cookieverklaring Privacy Algemene Privacy- en cookieverklaring Tennis Club Hellendoorn (verder TCH), gevestigd aan de Imminkserve 2, 7447 AZ Hellendoorn, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40074508 en

Nadere informatie

Wij adviseren je om het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie. Privacybeleid PRIVACYBELEID VAN RADICALE VERNIEUWING VERPLEEGHUISZORG Laatste update: 14 juni 2019 Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die LOC Zeggenschap in Zorg in het kader

Nadere informatie

Privacyverklaring Ana Danst

Privacyverklaring Ana Danst Privacyverklaring Ana Danst Eindhoven 21-5-2018 Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet geldt in de hele Europese Unie en gaat onder

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting SportService Zwolle

Privacyverklaring Stichting SportService Zwolle Privacyverklaring Stichting SportService Zwolle U leest hier de privacyverklaring van Stichting SportService Zwolle, gevestigd aan de Tesselschadestraat 155, 8023 BL te Zwolle. Stichting SportService Zwolle

Nadere informatie

Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta. Algemeen

Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta. Algemeen Actievoorwaarden CêlaVíta gaat op de verwentoer CêlaVíta Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing Op de CêlaVíta gaat op de verwentoer. Door deelname aan deze actie verklaart de deelnemer ("Deelnemer")

Nadere informatie

Privacy Policy. Volleybal Vereniging. Haarlemmermeer Zuid. Nieuw Vennep

Privacy Policy. Volleybal Vereniging. Haarlemmermeer Zuid. Nieuw Vennep Privacy Policy Volleybal Vereniging Haarlemmermeer Zuid Te Nieuw Vennep, vastgesteld door het bestuur van VHZ op 10 mei 2018 Versie beheer Versie 1.0 Privacy policy, geënt op Foto s en internetsite: 1

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES

PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES PRIVACYSTATEMENT LIVELYLIVES 1. Algemeen De website www.livelylives.com en alle daaraan gerelateerde websites, applicaties, diensten en tools (hierna te noemen: de Website ) behoren toe aan LivelyLives

Nadere informatie

Mijn Inlogportaal Gegevens behandeling Deze gegevens verwerken wij Hier voor gebruiken we uw gegevens

Mijn Inlogportaal Gegevens behandeling Deze gegevens verwerken wij Hier voor gebruiken we uw gegevens Privacyverklaring Mijn Inlogportaal Mijn Inlogportaal is onderdeel van My Administration Solutions en is een online platform in Nederland. Opgericht in 2016 waarbij wij een website aanbieden in combinatie

Nadere informatie

Privacyreglement Peuteropvang d Evelaer

Privacyreglement Peuteropvang d Evelaer Privacyreglement Peuteropvang d Evelaer 2018 Inhoud... 0 Privacyreglement Peuteropvang d Evelaer... 2 Inhoud van het dossier... 2 Geheimhoudingsplicht... 2 Privacy Statement... 3 Welke persoonsgegevens

Nadere informatie

PRIVACYBELEID VAN EPILEPSIE VERENIGING NEDERLAND

PRIVACYBELEID VAN EPILEPSIE VERENIGING NEDERLAND PRIVACYBELEID VAN EPILEPSIE VERENIGING NEDERLAND Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Epilepsie Vereniging Nederland (hierna: de organisatie ) verwerkt van haar leden, donateurs

Nadere informatie

Privacyverklaring van het Orkest Intermezzo

Privacyverklaring van het Orkest Intermezzo Privacyverklaring van het Orkest Intermezzo Protocol De Stichting Orkest Intermezzo te Rotterdam, hierna te noemen het Orkest Intermezzo, hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In dit

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL

PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL PRIVACY STATEMENT ZOMERVREUGDE FESTIVAL ZOMERVREUGDE FESTIVAL is een festival (het Festival ) dat wordt georganiseerd door VD EVENTS BV, welke gevestigd is aan de Verrijn Stuartweg 26-H, 1112 AX te Diemen.

Nadere informatie

Bewaartermijn. Soort persoonsgegevens Van wie? Telefoonnummers Gebruikers van diensten / applicatie

Bewaartermijn. Soort persoonsgegevens Van wie? Telefoonnummers Gebruikers van diensten / applicatie Privacyverklaring AGN-LinScriptum B.V. Via de sites https://www.linscriptum.nl, www.recappt.nl en de diensten die AGN-LinScriptum aanbiedt worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt.

Nadere informatie

Privacy verklaring. Deze privacy verklaring is voor het laatst aangepast op 15 juni 2018.

Privacy verklaring. Deze privacy verklaring is voor het laatst aangepast op 15 juni 2018. Privacy verklaring Waarborgen privacy Het Platform vmbo Bouwen Wonen en Interieur (voortaan Platform vmbo BWI) kent verschillende vormen van dienstverlening. In het kader van onze dienstverlening verwerken

Nadere informatie

PRIVACYBELEID. verwerking van uw persoonsgegevens beperken tot die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze nodig zijn.

PRIVACYBELEID. verwerking van uw persoonsgegevens beperken tot die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze nodig zijn. PRIVACYBELEID Dit is het privacybeleid van de Stichting Nederlands Museum voor de Pluimveehouderij, gevestigd te Barneveld en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

Privacyverklaring Marijn Driesen

Privacyverklaring Marijn Driesen Privacyverklaring Marijn Driesen Ik doe er alles aan om jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden. Daarom houd ik me aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Nadere informatie

Danscentrum Lensink. Danscentrum Lensink is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Danscentrum Lensink. Danscentrum Lensink is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens.

Nadere informatie

T.b.v. alle leden en de huurders van het verenigingsgebouw.

T.b.v. alle leden en de huurders van het verenigingsgebouw. Privacyverklaring Speeltuinvereniging Morschkwartier Leiden T.b.v. alle leden en de huurders van het verenigingsgebouw. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht.

Nadere informatie

Contactgegevens: Website: Steegstraat EA Roermond Postbus AZ Roermond

Contactgegevens: Website:   Steegstraat EA Roermond Postbus AZ Roermond Privacy statement LLTB De Limburgse Land- en Tuinbouw Bond (Hierna genoemd LLTB), gevestigd aan Steegstraat 5 6041 EA Roermond, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven

Nadere informatie

Privacyverklaring Privacybeleid

Privacyverklaring Privacybeleid Privacyverklaring In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen. Bijgewerkt op: 1 mei

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT 1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

PRIVACY REGLEMENT 1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS PRIVACY REGLEMENT HANDBALVERENIGING CVO Naar aanleiding van de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 is onderstaand privacy reglement opgesteld. In deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bij lessen van Muziekstudio Legato

Algemene voorwaarden bij lessen van Muziekstudio Legato Algemene voorwaarden bij lessen van Muziekstudio Legato Inschrijfprocedure Je kan je inschrijven voor de diverse cursussen via de site www.muziekstudio-legato.nl of telefonisch via 06-45456842. Voor elke

Nadere informatie

Privacy Policy. PRIVACY POLICY -STAL T KABEL, opgesteld

Privacy Policy. PRIVACY POLICY -STAL T KABEL, opgesteld Privacy Policy Stal t Kabel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring De Tweeling Kinderopvang B.V.

Privacyverklaring De Tweeling Kinderopvang B.V. Privacyverklaring De Tweeling Kinderopvang B.V. De Tweeling Kinderopvang B.V. (hierna te noemen De Tweeling) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen

Nadere informatie

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en ga zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid Je gegevens zullen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Empel Opleidingen en Training BV

Algemene voorwaarden van Empel Opleidingen en Training BV Algemene voorwaarden van Empel Opleidingen en Training BV Artikel 1. Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. VAN EMPEL: van Empel Opleidingen en Training BV, Elskensakker 10, 5571 SK Bergeijk.

Nadere informatie

Wanneer u ons inschakelt bij de verkoop van uw woning, dan worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

Wanneer u ons inschakelt bij de verkoop van uw woning, dan worden de volgende persoonsgegevens verwerkt: Privacyverklaring Sjiek Hoes Makelaardij ( juni 2018) In deze privacyverklaring informeren wij u over het gebruik van uw persoonsgegevens binnen de diensten van Sjiek Hoes Makelaardij. Wij raden u aan

Nadere informatie

Privacyverklaring van Martijn Huisman

Privacyverklaring van Martijn Huisman Privacyverklaring van Martijn Huisman Ik vind het van groot belang dat er verantwoord wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door mij dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In

Nadere informatie

Privacy Statement. Gegevens die wij verwerken van website bezoekers. Gebruik van verzamelde gegevens

Privacy Statement. Gegevens die wij verwerken van website bezoekers. Gebruik van verzamelde gegevens Privacy Statement De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 10/09/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Wij zijn er van bewust

Nadere informatie

Privacyverklaring LinMotion

Privacyverklaring LinMotion Privacyverklaring LinMotion Copyright 2018, Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij

Nadere informatie

In dit document waar gesproken wordt over relatie zoals hierboven genoemd, wordt iedere rechtspersoon van 18 jaar en ouder bedoeld.

In dit document waar gesproken wordt over relatie zoals hierboven genoemd, wordt iedere rechtspersoon van 18 jaar en ouder bedoeld. Privacybeleid van Stichting Fietsmaatjes Teylingen Dit Privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die Stichting Fietsmaatjes Teylingen (hierna: de Stichting ) verwerkt. Met deze privacyverklaring

Nadere informatie

Privacyverklaring van MBS-Engineering BV 3. Doeleinden van het verwerken van persoonsgegevens 3. Gebruik van persoonsgegevens 3

Privacyverklaring van MBS-Engineering BV 3. Doeleinden van het verwerken van persoonsgegevens 3. Gebruik van persoonsgegevens 3 1 2 Inhoudsopgave Privacyverklaring van MBS-Engineering BV 3 Doeleinden van het verwerken van persoonsgegevens 3 Gebruik van persoonsgegevens 3 Verstrekken van persoonsgegevens aan derden 4 Bewaartermijnen

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. van. Gastouderopvang XXX. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

PRIVACYVERKLARING. van. Gastouderopvang XXX. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. PRIVACYVERKLARING van Gastouderopvang XXX Gastouderopvang XXXX Gevestigd aan: adres, PC en Woonplaats is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018

Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018 Privacyverklaring SPEE advocaten B.V. h.o.d.n. SPEE advocaten & mediation Juni 2018 Inleiding SPEE advocaten & mediation is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in

Nadere informatie

Privacyverklaring. Drents Museum. Versie: 1.1

Privacyverklaring. Drents Museum. Versie: 1.1 Privacyverklaring Drents Museum Versie: 1.1 Datum: 24-05-2018 Privacyverklaring Stichting Drents Museum Inleiding Dit is de privacyverklaring van het Drents Museum. In deze verklaring verschaft het Drents

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT WOO HAH

PRIVACY STATEMENT WOO HAH PRIVACY STATEMENT WOO HAH In dit Privacy Statement wordt omschreven hoe de organisator van WOO HAH, Mojo Concerts A Live Nation Company (hierna: Mojo), omgaat met persoonlijke informatie, zoals persoonsgegevens

Nadere informatie

PRIVACY BELEID VAN HMC

PRIVACY BELEID VAN HMC PRIVACY BELEID VAN HMC Titel: Privacyverklaring Haagse Modelbouw Club Status: Definitief Datum opgemaakt: 25 april 2018 Verspreiding: Bestuur HMC Inhoudsopgave Inleiding... 3 Artikel 2. Rechtsgronden verwerking

Nadere informatie

Contactgegevens: de Ruijterkade AB Amsterdam Privacy verklaring DST

Contactgegevens:   de Ruijterkade AB Amsterdam Privacy verklaring DST Contactgegevens: www.dst.nl de Ruijterkade 113 1011AB Amsterdam +31 020 2194949 Privacy verklaring DST DST het experience bureau hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit document,

Nadere informatie

Privacy Beleid Bibliotheek Langedijk

Privacy Beleid Bibliotheek Langedijk 1. Privacy en veiligheid Je persoonlijke gegevens. Je laat ze bij ons achter, want dat moet nu eenmaal als je onze materialen wilt lenen. We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij om

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden Stichting De Gooische Fotoschool

Inschrijfvoorwaarden Stichting De Gooische Fotoschool Dit document bevat de Inschrijfvoorwaarden, Algemene voorwaarden en Privacybeleid van Stichting De Gooische Fotoschool. Inschrijfvoorwaarden Stichting De Gooische Fotoschool Inschrijven U kunt zich op

Nadere informatie

Privacy & Cookie statement Qlinx

Privacy & Cookie statement Qlinx Privacy & Cookie statement Qlinx Laatst gewijzigd: 22 mei 2018 De applicatie Qlinx ( App ) en de website qlinx.nl ( Website ) en de daarbij horende diensten worden aangeboden door Media IP B.V. die veel

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING KRAAMZORG DE ACHT ZALIGHEDEN

PRIVACYVERKLARING KRAAMZORG DE ACHT ZALIGHEDEN PRIVACYVERKLARING KRAAMZORG DE ACHT ZALIGHEDEN 1. Inleiding 1.1. Deze verklaring beschrijft het beleid van Kraamzorg De Acht Zaligheden (DAZ) op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens. 1.2.

Nadere informatie

Privacyverklaring. Strekking. Persoonsgegevens die wij verwerken

Privacyverklaring. Strekking. Persoonsgegevens die wij verwerken Privacyverklaring Stichting BCT Trophy te Assen (hierna te noemen BCT Trophy), gevestigd te Assen, ingeschreven bij de KvK onder het nummer 04066947 is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING TRAJAN B.V. in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming 25 mei 2018

PRIVACY VERKLARING TRAJAN B.V. in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming 25 mei 2018 PRIVACY VERKLARING TRAJAN B.V. in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming 25 mei 2018 INLEIDING Trajan B.V. (hierna Trajan ), statutair gevestigd aan het WG-Plein 516 (1054 SJ) te Amsterdam,

Nadere informatie

Onze contactgegevens Van Paridon Golfreizen Pasteurstraat NG Hengelo Mevrouw A. van Paridon

Onze contactgegevens Van Paridon Golfreizen Pasteurstraat NG Hengelo Mevrouw A. van Paridon Privacyverklaring Van Paridon Golfreizen Deze verklaring geeft informatie over hoe onze organisatie omgaat met persoonsgegevens die in het kader van de activiteiten van onze organisatie worden verwerkt.

Nadere informatie

De verwerking van uw persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

De verwerking van uw persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; Rijswijk, mei 2018. Privacyverklaring van het Tollens Ensemble Protocol De (muziek)vereniging Tollens Ensemble te Rijswijk, hierna te noemen het Tollens Ensemble, hecht veel waarde aan de bescherming van

Nadere informatie

data verkregen naar aanleiding van uw bezoek aan en gebruik van onze website.

data verkregen naar aanleiding van uw bezoek aan en gebruik van onze website. Privacyverklaring CGK Scherpenzeel De Open Hof De Christelijke Gereformeerde Kerk Scherpenzeel (De Open Hof) - behorende bij het landelijke verband van Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland -

Nadere informatie

Privacyverklaring. Contactgegevens: Mindfulness begint bij jezelf. Sleutelbloem JD Hoeven.

Privacyverklaring. Contactgegevens: Mindfulness begint bij jezelf. Sleutelbloem JD Hoeven. Privacyverklaring Mindfulness begint bij jezelf, gevestigd aan de Sleutelbloem 7 in Hoeven, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens:

Nadere informatie

Privacyverklaring PSV Handbal

Privacyverklaring PSV Handbal Privacyverklaring PSV Handbal In deze verklaring geven we informatie over de bescherming van persoonsgegevens door PSV Handbal. Wij doen er alles aan om persoonsgegevens te beschermen en ons te houden

Nadere informatie

Privacyverklaring Pallas 67

Privacyverklaring Pallas 67 Privacyverklaring Pallas 67 1. Algemeen Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. De AVG heeft een aantal doelen: transparantie, doelbeperking, gegevensbeperking, juistheid,

Nadere informatie

Schouten Schoenen houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Schouten Schoenen houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Privacyverklaring Dit is het document privacyverklaring, ook wel bekend onder de naam privacy statement, van Schouten Schoenen BV (ook genoemd als: Schouten Schoenen, wij, onze, ons). Wij vinden uw privacy

Nadere informatie