Balogh Grafisch Ontwerp. T +31(0)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Balogh Grafisch Ontwerp. info@balogh-ontwerp.nl T +31(0)6 1010 3965"

Transcriptie

1 Balogh Grafisch Ontwerp T +31(0)

2 Klein ontwerpbureau Groot in (corporate) communicatie

3 Meer dan 15 jaar ervaring in de communicatiebranche. Gespecialiseerd in conceptontwikkeling, grafisch ontwerp, typografie en visuele identiteit. Ik werk in opdracht en als freelancer en word ingehuurd voor ontwerpvraagstukken, concept, art-direction en projectmanagement. Balogh Grafisch ontwerp, is lid van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO)

4 werk Corporate Identity Boeken Brochures Magazines Typografisch Diversen Websites

5 Corporate

6 NBV Diversen & externe communicatie TNO Boek, 25 years MMIC at TNO (pitch) Gazelle Diverse folders & brochures Makro CadeauCarrousel brochures, giftboxen & folders Shimano Benelux Diverse campagnes & externe communicatie CineMec Ede Externe communicatie, geveldoeken & banieren Peeze koffie Ontwerp nieuwe verpakkingen (pitch) Van Ommen Redesign naslagwerk gereedschappen

7 NBV Diversen & externe communicatie Naast twee nieuwe productbrochures en prijslijsten, heb ik voor de Nederlandse Bijenhoudersvereniging ledenpassen, stickervellen en etiketten ontworpen.

8 TNO Boek, 25 years MMIC at TNO (pitch) Voor het 25-jarig bestaan van MMIC binnen TNO werd het verleden, het heden en de toekomst van MMIC technologie uiteengezet in een boekwerk. Hiervoor heb ik een bijzonder concept ontwikkeld.

9 Gazelle Diverse folders & brochures Voor Koninklijke Gazelle, fietsproducent en marktleider in Nederland, heb ik gewerkt aan verschillende folders en brochures, waaronder een meertalige collectiespecial.

10 Makro CadeauCarrousel brochures, giftboxen & folders Voor het CadeauCarrousel keuzeconcept van Makro (paketten van werkgevers voor hun werknemers) heb ik diverse dragers vormgegeven: folders, brochures en verschillende verpakkingen. ewerker, an het jaar is in zicht. de feestdagen breken aan. tijd voor een groots cadeau, klein verpakt. edanken voor je inzet het afgelopen jaar. pak snel uit en vind je inloggegevens, de sleutel naar vol exclusieve cadeaus. je werkgever heeft ze speciaal voor jou geselecteerd. Kies jouw cadeau(s) op Carrousel.nl je fijne feestdagen en een gelukkig en gezond lezier met jouw cadeaukeuze! logcode en wachtwoord in op ideale cadeau gevens in en klik op verder met bestellen Speciaal voor jou geselecteerd van je cadeau vind je in de orderbevestiging -mail ontvangt. h bestellen adeau ook telefonisch bestellen via (10 cent per minuut). Je persoonlijke inloggegevens Ga naar: Loginnaam: Wachtwoord: P3ByDHQ6r Geldig t/m: Goed bewaren!

11 Shimano Benelux Diverse campagnes & externe communicatie Shimano Benelux is de officiële distributeur van Shimano fietsonderdelen en accessoires in België, Nederland en Luxemburg. Voor dit bedrijf heb ik gewerkt aan een breed scala van opdrachten en projecten.

12 CineMec Ede Externe communicatie, geveldoeken & banieren Voor bioscoop, congrescenter en eventslocatie CineMec in Ede, heb ik gewerkt aan uiteenlopende opdrachten zoals geveldoeken, posters, flyers, advertenties en banieren.

13 Peeze koffie Ontwerp nieuwe verpakkingen (pitch) Ontwerp nieuwe verpakkingslijn voor diverse soorten koffie.

14 Van Ommen Redesign naslagwerk gereedschappen Redesign voor een naslagwerk van gereedschappen (mapomslag en inhoud) voor Van Ommen, leverancier van verspanende en spangereedschappen voor metaalbewerking in heel Europa.

15 Identity

16 Schip van Blaauw Corporate identity, website & brochure The Hunting Lodge Corporate identity, stationary & website Van Kuykbod or Corporate identity & brochurelijn Steunfonds Nieuwsbrief & corporate identity MasterCircle Corporate identity & brochure Twente Milieu Ontwerp nieuwe huisstijl (pitch) NCZ Corporate identity & website

17 Schip van Blaauw Corporate identity, website & brochure Voor het historische pand Schip van Blaauw (Amsterdamse School) heb ik een corporate identity ontworpen met een daarbij behorende stationary, een website en een rondleidingsbrochure voor bezoekers.

18 The Hunting Lodge Corporate identity, stationary & website The Hunting Lodge (een wervings- en selectiebureau voor belangrijke stafen managementposities in het bank- en verzekeringswezen) heb ik mogen voorzien van een nieuwe corporate identity en een website.

19 Van Kuykbod or Corporate identity & brochurelijn Naar aanleiding van een fusie, is voor deurenproducent Van Kuykbod or een nieuwe visuele identiteit ontwikkeld. Daarnaast heb ik diverse brochures en prijslijsten voor dit bedrijf ontworpen.

20 Steunfonds Nieuwsbrief & corporate identity Voor het Steunfonds Bijzondere Vakanties (financiële ondersteuning van vakanties voor senioren die niet met reguliere vakanties meekunnen) heb ik een opvallende nieuwe huisstijl en website ontworpen.

21 MasterCircle Corporate identity & brochure MasterCircle realiseert doorbraken binnen groepen op basis van het zogenaamde omgekeerd leren. Ik heb voor dit bedrijf een brochure en een nieuwe corporate identity ontworpen.

22 Twente Milieu Ontwerp nieuwe huisstijl (pitch) Met dit visueel zeer uitgesproken concept had afvalverwerker Twente Milieu zich zonder meer onderscheiden.

23 NCZ Corporate identity stationary & website Voor Netwerk Cliëntenraden in de Zorg (een landelijk kennis- en leernetwerk waarbinnen lokale en centrale cliëntenraden en professionals in en om wonen, welzijn en zorg actief zijn) heb ik een nieuw logo, een huisstijl en een website ontworpen.

24 Boeken

25 Provincie Gelderland Kansen voor de Gelderse regio s Artez Catalogus, Academie van Bouwkunst Stichting Rioned Riolering in beeld, benchmark rioleringzorg Van Kuykbod or Corporate identity & brochurelijn Radboud Universiteit Op de sokkel, beelden voor Harry Tummers

26 Provincie Gelderland Kansen voor de Gelderse regio s Dit kansenboek gaat over de toekomst richting Het is het product van de Regioverkenningen, geïnitieerd door de provincie Gelderland waarin de (toekomstige) ontwikkelingen per regio in kaart worden gebracht.

27 Artez Catalogus, Academie van Bouwkunst Deze afstudeercatalogus is ontworpen met als uitgangspunt: de representatie van architectuur. De catalogus is genomineerd voor de Roos Geesink prijs als beste ontwerp van de afdeling Grafisch Ontwerpen (Artez).

28 Stichting Rioned Riolering in beeld, benchmark rioleringzorg Riolering in Beeld, de landelijke prestatievergelijking van de gemeentelijke taken voor afvalwater, regenwater en grondwater, maakt inzichtelijk hoe de riolering(szorg) functioneert.

29 Cor Veelenturf Schilder uit de polder In dit boek word een indrukwekkende keuze uit Cor Veelenturfs artistieke nalatenschap getoond doormiddel van talrijke reproducties, die een verrassend licht werpen op de veelzijdigheid van deze Bodegraafse kunstenaar.

30 Radboud Universiteit Op de sokkel, beelden voor Harry Tummers Voor de Faculteit der Letteren aan de Radboud Universiteit Nijmegen, is deze verzamelbundel van persoonlijke verhalen en beelden ontworpen als afscheidsgeschenk voor Harry Tummers.

31 Brochures

32 Shimano Bikegear catalogus Common Fund for Commodities CFC at Twenty NBV Bijenhuis productcatalogus EAST UPS Brochure productoverzicht, diversen Common Fund for Commodities Technical Paper Nº 55

33 Shimano Bikegear catalogus Shimano is s werelds toonaangevende fabrikant van fietsonderdelen. De Bikegear, een uitgebreide en meertalige catalogus van fietsaccessoires is tussentijds door mij opnieuw ontworpen en herhaaldelijk vormgegeven.

34 Common Fund for Commodities CFC at Twenty Deze vierkante brochure (die drie lopende projecten belicht) is speciaal ontworpen ter ere van het twintigjarige bestaan van het Common Fund for Commodities.

35 NBV Bijenhuis productcatalogus De Nederlandse Bijenhoudersvereniging heb ik voorzien van een nieuw ontwerp van een lijvige productcatalogus met meer dan 1500 artikelen voor de enthousiaste bijenhouder.

36 EAST UPS Brochure productoverzicht, diversen Naast beurspanelen, een nieuwjaarskaart en visitekaartjes, heb ik voor de producten van EAST UPS (Uninterruptible Power Supply) diverse productbrochures en een productcatalogus ontworpen.

37 Common Fund for Commodities Technical Paper Nº 55 Een hoofdzakelijk typografisch vormgegeven Technical Paper over het gebruik van moleculair biologische technieken op zoek naar Cacao-soorten die resistent zijn tegen Witches Broom disease.

38 Magazines

39 OV Magazine Restyling layout & typografie Nieuwe Veluwe Ontwerp en opmaak van het magazine Rivieren Magazine Restyling van het magazine

40 OV Magazine Restyling layout & typografie Het OV-magazine is een onafhankelijk vakblad over openbaar vervoer. Dit magazine is door mij onder handen genomen, waarbij de layout en typografie zijn geherstructureerd.

41 Nieuwe Veluwe Ontwerp en opmaak van het magazine Nieuwe Veluwe is hét tijdschrift voor mensen die houden van de Veluwe. Elke drie maanden passeren natuur, landschap, cultuur (historie) en kunst de revue. Het magazine is door mij ontworpen en menigmaal opgemaakt.

42 Rivieren Magazine Restyling van het magazine Het Rivierenmagazine verschijnt twee keer per jaar en bericht over alle ontwikkelingen rond de rivieren. Ik heb hiervoor een nieuw ontwerpvoorstel gemaakt. (vormgeving, layout & typografie)

43 Typografisch

44 Typografie Details van divers werk Details van verschillende soorten werk, allen met een sterk typografisch karakter.

45 Typografie Details van divers werk Details van verschillende soorten werk, allen met een sterk typografisch karakter.

46 Typografie Gezeefdrukte uitnodigingen Gezeefdrukte tweedehands LP s en platenhoezen deden dienst als aankondiging en uitnodiging voor een feest.

47 Diversen

48 Banners 3 verschillende (beurs) banners Een selectie van een aantal pop-up rolbanners.

49 Divers werk Verschillende folders & brochures In de loop der jaren heb ik ontzettend veel werk gemaakt, waaronder diverse jaarverslagen, folders, brochures en leaflets. Onderstaand een kleine selectie.

50 Makro Diverse uitingen Cadeaucarrousel Voor het CadeauCarrousel keuzeconcept van Makro (paketten van werkgevers voor hun werknemers) heb ik diverse uitingen vormgegeven, waaronder folders, brochures en verpakkingen. Kies jouw cadeau(s) op Carrousel.nl

51 Makro Diverse uitingen Cadeaucarrousel Voor Kleur je kerst (CadeauCarrousel) van Makro heb ik een kleurenwaaier ontworpen met daarin verschillende thema s, waaruit bedrijven en managers (kerst)pakketten voor hun werknemers kunnen kiezen en samenstellen.

52 Divers werk Verschillende folders & brochures In de loop der jaren heb ik ontzettend veel werk gemaakt, waaronder diverse jaarverslagen, folders, brochures en leaflets. Onderstaand een kleine selectie.

53 CineMec Ede Geveldoeken & webbanners Voor de Edense bioscoop CineMec heb ik vele uitingen ontworpen, waaronder geveldoeken voor boven de entree en aan de snelwegzijde van het pand. Een groot contrast met de banners voor op de website.

54 Websites

55

56

57

58

59

60 Balogh Grafisch Ontwerp T +31(0)

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio

ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio ALA Ontwerpstudio Opdracht 1 H 2 0 Ontwerpstudio Opdracht 1 moodboard verslag H 2 0 Ontwerpstudio Als u opzoek bent naar een conceptueel sterk ontwerp met gevoel voor detail dan kunt u bij h 2 0 ontwerpstudio

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Art-directie Grafisch ontwerp Advies thomas@wismeier.com www.wismeier.com

Art-directie Grafisch ontwerp Advies thomas@wismeier.com www.wismeier.com Art-directie Grafisch ontwerp Advies thomas@wismeier.com www.wismeier.com Introductie Pagina 2 Introductie Pagina 3 Hoi! Ik ben Thomas Wismeier, als grafisch ontwerper werkzaam in Arnhem of op locatie

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

Bij PAPYR kunt u terecht voor ONDERSCHEIDENDE huisstijlen, websites en merken/brands. We hebben

Bij PAPYR kunt u terecht voor ONDERSCHEIDENDE huisstijlen, websites en merken/brands. We hebben foto vorm web corporate identity logo s huisstijlen websites advertenties tijdschriften boeken nieuwsbrieven foto s Bij PAPYR kunt u terecht voor ONDERSCHEIDENDE huisstijlen, websites en merken/brands.

Nadere informatie

Portfolio p1/10. ontwerpbureau. raza? expertise. opdrachtgevers. Graphic Design Art Direction

Portfolio p1/10. ontwerpbureau. raza? expertise. opdrachtgevers. Graphic Design Art Direction p1/10 ontwerpbureau Raza is een bureau voor grafisch ontwerp, opgericht in 1999 door Daphne van Langen. raza? Raza is afgeleid van het Latijnse Tabula Rasa: onbeschreven blad, blanco, schone lei. Raza

Nadere informatie

grafisch ontwerp voor nieuwe en andere media

grafisch ontwerp voor nieuwe en andere media Opgeleid als grafisch vormgever en illustrator ontwikkelde ik me tot een veelzijdig en eigenzinnig creatief op het snijvlak van professionele communicatie en multimediaal ontwerp. SpOp is een samenwerking

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch?tip: Waarom wij? Innovatie in Design Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch!?tip: Waarom wij? INNOVATIE IN DESIGN Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

Portfolio. Christine Bornfeld. 06 474 486 71 mail@christinebornfeld.com

Portfolio. Christine Bornfeld. 06 474 486 71 mail@christinebornfeld.com Portfolio Christine Bornfeld 06 474 486 71 mail@christinebornfeld.com ART DIRECTION, GRAPHIC DESIGN, STYLING & ILLUSTRATION EDITORIAL DESIGN DORPS MAGAZINE studio braaf Dorps is een beeldmagazine voor

Nadere informatie

creatief.uniek.veelzijdig

creatief.uniek.veelzijdig info@r10grafischontwerp.nl www.r10grafischontwerp.nl creatief.uniek.veelzijdig Jezelf duidelijk en onderscheidend positioneren in de markt begint met naar buiten toe treden. Hierbij is het van belang dat

Nadere informatie

CURRICULUM CURRICULUM GRAPHIC PHOTO/FILM CONTACT HOME

CURRICULUM CURRICULUM GRAPHIC PHOTO/FILM CONTACT HOME CURRICULUM CURRICULUM VITEA Socialmedia me: TWITTER LINKEDIN VIMEO FLICKR Naam N.G. Groenendijk (Niels) Adres Opwettensemolen 38 Postcode + Woonplaats 5612 DG Eindhoven Mobiel 06 485 298 25 E-mail niels_gr@hotmail.com

Nadere informatie

Kosten vormgeving (in huis) en drukwerk

Kosten vormgeving (in huis) en drukwerk Kosten vormgeving (in huis) en drukwerk Vormgeving in huis Faculteiten en diensten kunnen vormgevingsklussen laten uitvoeren door de dienst Marketing en Communicatie. Denk hierbij aan vormgeving van brochures,

Nadere informatie

Opvallen door online optimalisatie

Opvallen door online optimalisatie Opvallen door online optimalisatie Net als een cactus.. Sommige cactussen leven in kleine potten. Helemaal alleen. Net als sommige organisaties, die in een kleine markt zaken doen. Vaak nichemarkten. Deze

Nadere informatie

make things ETA by Boudewijn Naaijkens

make things ETA by Boudewijn Naaijkens ET S make things ETA by Boudewijn Naaijkens VISUAL IDENTITY Student Boudewijn Naaijkens 2060969 Avans Hogeschool 42CM04 (O) Vakcoördinator Brenda Renssen Avans Hogeschool Overige betrokken docent(en) Marcel

Nadere informatie

grafisch ontwerp vormgeving dtp een greep uit mijn werk

grafisch ontwerp vormgeving dtp een greep uit mijn werk grafisch ontwerp vormgeving dtp een greep uit mijn werk u 06 204 65 101 u andre@heinkoppen.nl u www.heinkoppen.nl HEIN is mijn bijnaam, soms mijn schuilnaam, soms mijn artiestennaam, maar zeker mijn bedrijfsnaam.

Nadere informatie

Huisstijl voor de schools of arts van AP

Huisstijl voor de schools of arts van AP Huisstijl voor de schools of arts van AP 1 Positionering Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen (KCA) en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen (KASKA) vormen elk een School of Arts binnen

Nadere informatie

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes

Huisstijlinformatiemap. Scholen met Succes Huisstijlinformatiemap Scholen met Succes Waarom een huisstijl? Als organisatie wil je een bepaalde indruk maken, een bepaald beeld achter laten bij doelgroepen en publieksgroepen. Een van de middelen

Nadere informatie

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties Media Pack Over ons IT Job Board werd in 2002 opgericht in Engeland en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende specialisten in de werving en selectie van IT-personeel in Europa. Met gemiddeld rond

Nadere informatie

Kimmo de Reuver strategie door design

Kimmo de Reuver strategie door design Portfolio Kimmo de Reuver strategie door design Ik creëer cross-mediale verhalen waarmee ik mijn klanten help te binden aan hun doelgroep. Expo Zeereservaten Expositie in Diergaarde Blijdorp Opdrachtgever:

Nadere informatie

GoedBeginnen.nl. Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl.

GoedBeginnen.nl. Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl. GoedBeginnen.nl Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl. Inhoud 1. Inleiding 2. De huisstijl 3. Logo toepassingen 4. Huisstijl kleuren 5. Typografie 6. Voorbeelden

Nadere informatie

DESIGNEFFECT HET ONDERZOEK NAAR EFFECTIVITEIT VAN DESIGN

DESIGNEFFECT HET ONDERZOEK NAAR EFFECTIVITEIT VAN DESIGN DESIGNEFFECT HET ONDERZOEK NAAR EFFECTIVITEIT VAN DESIGN DesignEffect Waarom is het instrument DesignEffect ontwikkeld? Blauw Research heeft, in samenwerking met de werkgroep Design & Effectiviteit van

Nadere informatie

DAS. Drukwerk. productoverzicht DTP. Ambitieus. Marketing. Websites. Huisstijlen. Reclame. Pas Drukwerk. Efficiënt. Betrouwbaar

DAS. Drukwerk. productoverzicht DTP. Ambitieus. Marketing. Websites. Huisstijlen. Reclame. Pas Drukwerk. Efficiënt. Betrouwbaar Klantgericht Drukwerk Ambitieus Marketing Websites Reclame DTP Efficiënt Huisstijlen Betrouwbaar productoverzicht Slim en gemakkelijk uw drukwerk bestellen. dat kan op daspasdrukwerk.nl Slim en gemakkelijk

Nadere informatie

Algemene vragen rondom uw praktijk/inrichting

Algemene vragen rondom uw praktijk/inrichting In verband met mijn studie fysiotherapie ga ik als afstudeerproject een informatieve website Ontwikkelen. Deze informatieve website moet fysiotherapiepraktijken informeren, adviseren en ondersteunen hoe

Nadere informatie

Clienten Project Rol Website. Logo

Clienten Project Rol Website. Logo Clienten Project Rol Website Medialab Interactieve website jongeren Graphic Design / Logo ontwerp digiprofs Scriptfactory Logo design / Brand Identity / Spinoza Lyceum Huisstijl Ontwerp Logo Digiprofs

Nadere informatie

CMD brand guide. Versie 1.0 oktober 2014

CMD brand guide. Versie 1.0 oktober 2014 CMD brand guide Versie 1.0 oktober 2014 Inhoud 5 Uitgangpunten 7 Iconen 10 Totems 13 Typografie 16 Kleurgebruik 20 Fotografie 23 Uitingen 27 Powerpoint 29 Online 33 Beeldbank 35 Combinatie met HvA huisstijl

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF herfst 2015 Gea Zwart

NIEUWSBRIEF herfst 2015 Gea Zwart NIEUWSBRIEF herfst 2015 Gea Zwart KUNSTENAAR, VORMGEVER www.geazwart.nl info@geazwart.nl tel. 06 12360665 Expositie KUNSTCENTRUM ZAANDAM / 3-31 oktober / 7 schilderijen op doek Beste mensen, WELKOM! Het

Nadere informatie

Huisstijlbeschrijving

Huisstijlbeschrijving Huisstijlbeschrijving 2 Inhoud Inleiding 3 Het NBVlogo 4 Het kleurenpalet 5 Typografie 9 Vormtaal en grid 17 Beeldtaal 22 Beeldschermpresentaties 40 Digitale uitingen 41 Brochures, folders en leaflets

Nadere informatie

Personaliseren. SterKado kunt u eenvoudig gratis personaliseren in het bedrijvenportal. Klaar in 10 minuten. U geeft een persoonlijk cadeau!

Personaliseren. SterKado kunt u eenvoudig gratis personaliseren in het bedrijvenportal. Klaar in 10 minuten. U geeft een persoonlijk cadeau! Personaliseren SterKado is een persoonlijk cadeau SterKado kunt u eenvoudig gratis personaliseren in het bedrijvenportal. Klaar in 10 minuten. U geeft een persoonlijk cadeau! Hoe werkt het? U ontvangt

Nadere informatie

Inzetbaar als app designer, Interaction designer, usability specialist, website designer, graphic designer

Inzetbaar als app designer, Interaction designer, usability specialist, website designer, graphic designer Personalia Naam: Janneke Möhlmann Adres: Maashavenkade 131 Postcode: 3072ES Woonplaats: Rotterdam Telefoon: 06 24 65 64 83 E-mailadres: janneke@jijenik.com Website: http://www.jijenik.com Geslacht: Vrouw

Nadere informatie

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Mail Document Print Uw partner in print HOOGWAARDIG UW CORE BUSINESS PRINTEN VERDIENT MET HET OOG VOOR DETAIL BIJ SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS HEEFT U AL UW PRINTWERK

Nadere informatie

Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker

Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker Inhoud 1 4 Wie ben ik Wat kan ik 2 Wat deed ik 5 Wat vind ik leuk 3 Wat heb ik geleerd 6 Bel of mail mij 1 Wie ben ik Hallo! Ik ben Jan Timmers,

Nadere informatie

U S E R M A N U A L. Auteur Frank van Leeuwen. Bedrijf Callenbach Concept Center. Document User manual

U S E R M A N U A L. Auteur Frank van Leeuwen. Bedrijf Callenbach Concept Center. Document User manual U S E R M A N U A L Auteur Frank van Leeuwen Bedrijf Callenbach Concept Center Document User manual Datum 16 juni 2010 INHOUDSOPGAVE 1 Product bestellen.. 3 1.1 Product opmaken. 3 1.2 Bestelling plaatsen..

Nadere informatie

huisstijlrichtlijnen drukwerk groenlinks 2009 groenlinks huisstijlrichtlijnen 2009 p.1

huisstijlrichtlijnen drukwerk groenlinks 2009 groenlinks huisstijlrichtlijnen 2009 p.1 huisstijlrichtlijnen drukwerk groenlinks 2009 groenlinks huisstijlrichtlijnen 2009 p.1 groenlinks logo horizontaal groenlinks logo banderol groenlinks logo badge groenlinks huisstijlrichtlijnen 2009 p.2

Nadere informatie

De loods om jouw unieke idee te ontwikkelen!

De loods om jouw unieke idee te ontwikkelen! De loods om jouw unieke idee te ontwikkelen! De leeskaart info@docko.nl +31 6 422 717 64 Realisatie Ideevorming De weergave vormen Eindresultaat Inspiratie Jij Het inspecteren Prive collectie Het in kaart

Nadere informatie

Basishandleiding WordPress

Basishandleiding WordPress Basishandleiding WordPress Website: http://www.uwsite.nl Back-end: http://www.uwsite.nl/wp-admin Gebruikersnaam: uwgebruikersnaam Wachtwoord: uwwachtwoord 0. Inloggen in het gebruikersgedeelte / het back-end

Nadere informatie

Verras uw medewerkers met een cadeaushop en event

Verras uw medewerkers met een cadeaushop en event Verras uw medewerkers met een cadeaushop en event CADEAUSHOP Gemakkelijk, mooi kerstdesign, verrassend, eenvoudig en ook nog gezellig! Laat uw medewerkers thuis hun kerstcadeau kiezen, in een op maat gemaakte

Nadere informatie

Corporate Branding: hoe zet je jouw vereniging op de kaart?

Corporate Branding: hoe zet je jouw vereniging op de kaart? Cursus Goed besturen : hoe zet je jouw vereniging op de kaart? drs. Sandra Verwaal senior communicatieadviseur Radboud Universiteit Nijmegen Programma: 14.45-15.00 15.00 uur: Voorstellen 15.00-15.20 15.20

Nadere informatie

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden Door met AEGEE- Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE- Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Werkwijze bij het ontwikkelen van een huisstijl Een huisstijl laten maken doe je niet elke dag. In deze beschrijving staat

Nadere informatie

huisstijlrichtlijnen drukwerk groenlinks 2009 groenlinks huisstijlrichtlijnen 2009 p.1

huisstijlrichtlijnen drukwerk groenlinks 2009 groenlinks huisstijlrichtlijnen 2009 p.1 huisstijlrichtlijnen drukwerk groenlinks 2009 groenlinks huisstijlrichtlijnen 2009 p.1 groenlinks logo horizontaal groenlinks logo banderol groenlinks logo badge groenlinks huisstijlrichtlijnen 2009 p.2

Nadere informatie

HEMA maakt trouwen toegankelijk

HEMA maakt trouwen toegankelijk conceptboek HEMA maakt trouwen toegankelijk intro jouw onvergetelijke dag wordt een belevenis met de bestaande producten van HEMA. intro Vandaag de dag behoord trouwen tot een trend. We willen steeds

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

HRIS Hallmark Retail Internet Services

HRIS Hallmark Retail Internet Services HRIS Hallmark Retail Internet Services Handleiding voor retailer Hallmark Retail Internet Services Re- ordering handleiding (versie - September 2012) Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

Wat voor lettertype ben jij? door: Cora Verhagen, Studio Neeltje

Wat voor lettertype ben jij? door: Cora Verhagen, Studio Neeltje Wat voor lettertype ben jij? door: Cora Verhagen, Studio Neeltje doe de test! Iedere ondernemer wordt ermee geconfronteerd: tekst. Tekst op je website, tekst op je visitekaartje, tekst op je flyers, tekst

Nadere informatie

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder Wie zijn wij StartenzonderStoppen is een organisatie die speciaal is opgezet om startende ondernemers te helpen met hun online en offline communicatie. Denk hierbij aan websites, drukwerk, huisstijl en

Nadere informatie

advertenties affiches bewegwijzering boeken brochures catalogie cd s dvd s flyers folders huisstijlen jaarverslagen kaarten logo s posters

advertenties affiches bewegwijzering boeken brochures catalogie cd s dvd s flyers folders huisstijlen jaarverslagen kaarten logo s posters advertenties affiches bewegwijzering boeken brochures catalogie cd s dvd s flyers folders huisstijlen jaarverslagen kaarten logo s posters grafisch ontwerp presentatiemateriaal publicaties relatiegeschenken

Nadere informatie

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden Introductie Door met AEGEE-Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE-Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

Naam. Mobiel 06-29253806

Naam. Mobiel 06-29253806 Eline de Lange C U R R I C U L U M V I T A E EIGENSCHAPPEN Oplossingsgericht, flexibel, kritisch, nauwkeurig, ambitieus, leergierig, inzichtelijk, eigenzinnig. VAARDIGHEDEN Microsoft Office Adobe Indesign

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen STUDIO Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving. SPECIALISATIE Studio Font is gespecialiseerd in het vormgeven van magazines, tijdschriften,

Nadere informatie

PORTFOLIO Zuid NL Communicatie

PORTFOLIO Zuid NL Communicatie PORTFOLIO Zuid NL Communicatie www.zuidnl.nl Oktober 2014 Zorghuisgroep Deurne Opdracht: Schrijven van een communicatieplan, waarmee alle betrokken doelgroepen bereikt worden ten behoeve van de transformatie

Nadere informatie

HUISSTIJL MANUAL HZ SPORT

HUISSTIJL MANUAL HZ SPORT HUISSTIJL MANUAL HZ SPORT HZ UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES Augustus 2012 INHOUD F G HZ SPORT 1 LOGO 1.1 VERSCHIJNINGSVORMEN & KLEURGEBRUIK HZ SPORT LOGO 1.2 MINIMAAL FORMAAT HZ SPORT LOGO 1.3 MINIMALE

Nadere informatie

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS

STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS STARTVERSLAG STUDENT - LOTTE VAN DER SCHOOT 1623303 // COÖRDINATOR - INGE SCHAREMAN // STAGEBEGELEIDING - CYNTHIA BOOM & KEVIN KARS INHOUD // INLEIDING 4 ORIENTATIEDOCUMENT 5 FACTSHEET 6 LEERDOELEN 7 STARTVERSLAG

Nadere informatie

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties Sergino V. Martina Persoonlijke info & Educatie Werkervaring Motivatie, vaardigheden & Referenties Persoonlijke info Educatie Personalia Sergino Valentino Martina Oktober 2de, 1994 Rijbewijs B Contact

Nadere informatie

GIGPOSTERS IDENTITY PRINT ABOUT & CONTACT

GIGPOSTERS IDENTITY PRINT ABOUT & CONTACT GIGPOSTERS IDENTITY PRINT ABOUT & CONTACT ZEEFDRUKPOSTERS VOOR POPPODIUM VERA Vera Art-Division Hier is een overzicht van posters die ik ontwerp en zeefdruk voor poppodium Vera in Groningen. Hier ben ik

Nadere informatie

Verenigings-communicatie

Verenigings-communicatie 1 / Verenigings-communicatie 5 mei 2009 Bocholt mario.knippenberg@vormingplus.be 2 / Weet wat je wil Wie wil je bereiken? Wat wil je hen vertellen? Hoe ga je dat doen? Wat mag het kosten? publiek product

Nadere informatie

huisstijlportfolio selectie van een aantal projecten

huisstijlportfolio selectie van een aantal projecten huisstijlportfolio selectie van een aantal projecten Ontdek Schiedam campagne Opdrachtgever: gemeente Schiedam en het Toeristisch Platform Werkzaamheden: conceptontwikkeling, ontwerp logo en huisstijl,

Nadere informatie

Communicatie als motor voor acquisitie

Communicatie als motor voor acquisitie Mijn functie in dit praktijkvoorbeeld is communicatie adviseur en coördinator. Ik ben een junior communicatiewetenschapper met een sterke interesse in (online) marketing, communicatie, social media en

Nadere informatie

WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN JAAR VOL SCHOONHEID! Marina Laméris Roel van Norel

WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN JAAR VOL SCHOONHEID! Marina Laméris Roel van Norel WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN JAAR VOL SCHOONHEID! Marina Laméris Roel van Norel Beste relatie, Traditiegetrouw ontvangt u van ons een eindejaarsgroet waarin we het een en ander vertellen over het

Nadere informatie

Tekst en Uitleg. typisch. weer iets van. Apograaf grafische vormgeving drukwerk - ipublishing en speaker-support

Tekst en Uitleg. typisch. weer iets van. Apograaf grafische vormgeving drukwerk - ipublishing en speaker-support Tekst en Uitleg typisch uw weer iets van grafische vormgeving drukwerk - ipublishing en speaker-support Wat en wie is uw...? als project en zelfstandig verder: is een initiatief van Yerechow Projectmanagement.

Nadere informatie

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium Over promo-code.be Promo-code.be zag het levenslicht in 2011 tijdens onze gemeenschappelijke projecten in de Silicon Valley van Europa namelijk Gent. We specialiseren ons in kortingen en promoties. Gemiddeld

Nadere informatie

Zoek Vacature ZOEK. Vacatures, stages en banen (46.123) zoeken via social media

Zoek Vacature ZOEK. Vacatures, stages en banen (46.123) zoeken via social media VACATURETWEETER RE-DESIGN WEBSITE HOME VacatureTweeter.nl Vacactures via social media Zoek Vacature ZOEK? us about Bedrijven FAQ Contact Share VACATURETWEETER RE-DESIGN WEBSITE FILTER_STAP3 VacatureTweeter.nl

Nadere informatie

- Ontwikkeling huisstijldragers. - Uitwerking huisstijl op diverse huisstijldragers. - Presentatie. - Eventuele aanpassingen. - Akkoord.

- Ontwikkeling huisstijldragers. - Uitwerking huisstijl op diverse huisstijldragers. - Presentatie. - Eventuele aanpassingen. - Akkoord. Huisstijl Iedereen is overtuigd van het belang van goede communicatie en presentatie. Als organisatie wil je een bepaalde indruk maken, en een bepaald beeld achter laten bij de doelgroep. Kortom: als organisatie

Nadere informatie

Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio.

Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio. Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio. portfolio / Blader eens door mijn werk. Een verzameling van web en print. Gemaakt tijdens mijn studie, werk of uit mezelf. p. simon

Nadere informatie

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs Wat is marketing Marketing is het proces die je moet doorgaan om de behoeften van uw klanten te bevredigen. Eerst werd marketing gezien als het geheel van activiteiten die de ruil van producten of diensten

Nadere informatie

PARTNER PROGRAMMA. Stel je pakket voor 2019 samen

PARTNER PROGRAMMA. Stel je pakket voor 2019 samen 2019 PARTNER PROGRAMMA Stel je pakket voor 2019 samen BESTE VELUWE BELEVING SAMEN WERKEN AAN DE BESTE VELUWE BELEVING! Wat jij en ik eigenlijk allang wisten, werd bevestigd door Hendrik Beerda in zijn

Nadere informatie

Project: Corporate identity Crewworks Locatie: Utrecht Opdrachtgever: Crewworks

Project: Corporate identity Crewworks Locatie: Utrecht Opdrachtgever: Crewworks Project: Corporate identity Crewworks Locatie: Utrecht Opdrachtgever: Crewworks Crewworks is een toonaangevende dienstverlener in de evenementen-branche. Met hoogwaardige personeelsdiensten en productie

Nadere informatie

Gebruikersprotocol en stijlhandboek voor het Beter Leven kenmerk

Gebruikersprotocol en stijlhandboek voor het Beter Leven kenmerk Gebruikersprotocol en stijlhandboek voor het Beter Leven kenmerk Communicatie & Fondsenwerving Dierenbescherming versie febr. 2011 1 Inleiding Dit gebruikersprotocol en stijlhandboek beschrijft de volgende

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

Uitgevers Portaal model uitgewerkt voor. (fictief) Accountant blad met (fictief)

Uitgevers Portaal model uitgewerkt voor. (fictief) Accountant blad met (fictief) Uitgevers Portaal model uitgewerkt voor (fictief) Accountant blad met (fictief) www.accountantblad.nl 2 Voor ieder medium een aangepaste boodschap Crossmediaal adverteren Print, werkt sterk als het gaat

Nadere informatie

VMRG. Communicatie activiteiten Cristel van Maarsseveen april 2008

VMRG. Communicatie activiteiten Cristel van Maarsseveen april 2008 VMRG Communicatie activiteiten 2008 Cristel van Maarsseveen april 2008 Communicatie VMRG Keurmerk Woningbouw campagne Reguliere communicatie Keurmerk Woningbouwcampagne 80-85% utiliteitsbouw 15-20% woningbouw

Nadere informatie

Stages/projecten voor het academiejaar Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson

Stages/projecten voor het academiejaar Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson Stages/projecten voor het academiejaar 2016-2017 Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson 21-10-2016 Inhoud 1. Q-Stageproject: zoek je een stageplaats of project?... 3 2. Q-Stage voor studenten...

Nadere informatie

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Handleiding Gmail in huisstijl met een automatische e-mail handtekening.. Als je je drukwerk, online profielen en alle visuele

Nadere informatie

Studiegids 2013. beroepsopleiding advocaten

Studiegids 2013. beroepsopleiding advocaten Studiegids 2013 beroepsopleiding advocaten studiegids 2013 inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Hoofdstuk 1 pag. 5 etc Twee maanden voor de aanvang van elk vak is alle relevante informatie over dat vak

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

Links boven: Origneel, rechtsboven: Bewerkt, links: voorzijde folder

Links boven: Origneel, rechtsboven: Bewerkt, links: voorzijde folder Primera Een stockbeeld voor de Primera Moederdag-folder diende gewijzigd te worden. Dit hield onder andere een wijziging in cadeauverpakkking in, de achtergrond zou een andere tint krijgen en ook het damesshirt

Nadere informatie

Archiefbewerker aan het woord: Archief Studio Dumbar Marie Christine van der Sman, directeur NAGO (Nederlands Archief Grafisch Ontwerpers)

Archiefbewerker aan het woord: Archief Studio Dumbar Marie Christine van der Sman, directeur NAGO (Nederlands Archief Grafisch Ontwerpers) Archiefbewerker aan het woord: Archief Studio Dumbar Marie Christine van der Sman, directeur NAGO (Nederlands Archief Grafisch Ontwerpers) Hoe ga je een groot en complex archief te lijf? Het archief van

Nadere informatie

Motivatie. Portfolio preview. Meike van Ginkel. Laan van Poot 366 2566 DH Den Haag. meike.van.ginkel@gmail.com 06-09-1984 te Den Haag

Motivatie. Portfolio preview. Meike van Ginkel. Laan van Poot 366 2566 DH Den Haag. meike.van.ginkel@gmail.com 06-09-1984 te Den Haag Motivatie Ik heb een zeer brede ervaring en kennis binnen en buiten mijn vak. Ik vind snel aansluiting met nieuwe- en andere producten en werkzaamheden. Van nature ben ik een georganiseerd persoon, hou

Nadere informatie

Introductie. Dutch Portfolio 2005 - heden

Introductie. Dutch Portfolio 2005 - heden Introductie Dutch Portfolio 2005 - heden Dutch Portfolio creëert treffende communicatie, duurzaam design, degelijke code en heldere teksten. Voor online én geprinte media. De creatieve broedplek is onze

Nadere informatie

C.V. + portfolio Vincent Bons

C.V. + portfolio Vincent Bons Personalia Naam: Bons Voornaam: Vincent Adres: Talmastraat 96B-2 Postcode/Plaats: 3038 SW Rotterdam Telefoon: 06-52 393 017 Geboorteplaats: Oud-Beijerland Datum: 05-04-1975 Burgerlijke stand: ongehuwd

Nadere informatie

Eén loket voor al uw grafische dienstverlening

Eén loket voor al uw grafische dienstverlening Eén loket voor al uw grafische dienstverlening G R A F I S C H Wie zijn wij Paswerk Grafisch is een veelzijdig grafimedia- en drukkerij/print bedrijf met een enthousiast creatief team van professionele

Nadere informatie

Catalogus campagnemiddelen Veilig - blauw/geel

Catalogus campagnemiddelen Veilig - blauw/geel Catalogus campagnemiddelen Veilig - blauw/geel Gebruiksrecht Toelichting huisstijl grafische bestanden Veilig van: 1. Auto leeg? Doe 't liever zelf! 2. Fiets vast! aan de ketting 3. Gewelddadig?...dat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Gratis drukwerk. Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding

Algemene voorwaarden. Gratis drukwerk. Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding Algemene voorwaarden Gratis drukwerk Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding Inhoud Inhoud 2 1. Algemeen 3 2. Deelname 4 3. Inhoud Actie 5 4. Medewerking en gegevens/privacy

Nadere informatie

Informatie Architectuur Het hele jaar Lowlands. Neslihan Igdeli Studentnummer: 500532696 Klas: V1CMD5 Datum: 31 oktober 2011 Versienummer: 0,1

Informatie Architectuur Het hele jaar Lowlands. Neslihan Igdeli Studentnummer: 500532696 Klas: V1CMD5 Datum: 31 oktober 2011 Versienummer: 0,1 Informatie Architectuur Het hele jaar Lowlands Neslihan Igdeli Studentnummer: 500532696 Klas: V1CMD5 Datum: 31 oktober 2011 Versienummer: 0,1 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Het concept...4 Beschrijving

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 11 juni 2015 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van het webinar LinkedIn Simpel: Je Profiel van 11 juni 2015 en gebaseerd op eerdere

Nadere informatie

Vrije licenties voor één jaar. Kranten, Dagbladen, Nieuwsbladen, Huis-aan-huis bladen. Persdiensten!!!! per foto:! 349,00!

Vrije licenties voor één jaar. Kranten, Dagbladen, Nieuwsbladen, Huis-aan-huis bladen. Persdiensten!!!! per foto:! 349,00! Vrije licenties voor één jaar!!!!! Alle gebruik:!! 6214,00 Alle gebruik, maar geen advertenties, tv-reclame en billboards! 2514,00 Juist alleen advertenties, tv-commercials en billboards!! 4050,00 De bovenstaande

Nadere informatie

Raadsmededeling - Openbaar

Raadsmededeling - Openbaar Raadsmededeling - Openbaar Nummer : 65/2011 Datum : 12 april 2011 B&W datum : 12 april 2011 Portefeuillehouder : G. Berghoef Onderwerp : Nota invoering gemeentewapen Aanleiding Bij Koninklijk Besluit van

Nadere informatie

[Rapport: Visitekaartjes gefilterd (1) Hannie Mommers. Mommersontwerp

[Rapport: Visitekaartjes gefilterd (1) Hannie Mommers. Mommersontwerp ] [Rapport: Visitekaartjes gefilterd (1) Hannie Mommers De Roskam 16a-18a 4851 TE Ulvenhout Nederland M +31 6 51 41 27 70 studio@mommersontwerp.nl www.mommersontwerp.nl ontwerper Hannie Mommers Bezoek

Nadere informatie

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Mail Document Print Uw partner in print HOOGWAARDIG UW CORE BUSINESS PRINTEN VERDIENT MET HET OOG VOOR DETAIL BIJ SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS HEEFT U AL UW PRINTWERK

Nadere informatie

bijlage 1: uitkomsten enquête

bijlage 1: uitkomsten enquête bijlage 1: uitkomsten enquête enquête Als regionaal werkende fotojournalisten willen wij een kort onderzoek doen naar de mogelijkheden en kansen van een website met stockfoto s met lokaal / regionaal

Nadere informatie

OVERZICHT 1. CROMBE 3.0 2. HET NIEUWE COMPLEX 3. HET NIEUWE CONCEPT 4. DE NIEUWE HUISSTIJL 5. KORTE HISTORIE 6. UITNODIGING EN PROGRAMMA OPENING 7.

OVERZICHT 1. CROMBE 3.0 2. HET NIEUWE COMPLEX 3. HET NIEUWE CONCEPT 4. DE NIEUWE HUISSTIJL 5. KORTE HISTORIE 6. UITNODIGING EN PROGRAMMA OPENING 7. OVERZICHT 1. CROMBE 3.0 2. HET NIEUWE COMPLEX 3. HET NIEUWE CONCEPT 4. DE NIEUWE HUISSTIJL 5. KORTE HISTORIE 6. UITNODIGING EN PROGRAMMA OPENING 7. PARTNERS OVERZICHT 1. CROMBE 3.0 2. HET NIEUWE COMPLEX

Nadere informatie

Design rationale document. Rabobank.com

Design rationale document. Rabobank.com Design rationale document Rabobank.com Inhoudsopgave 3 4 5 14 Inleiding Design values Algemene rationale Styleguide 2 Inleiding In dit document zijn de ontwerpuitgangspunten vastgelegd voor de vernieuwde

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

EUROPESE LOGO BASIC GUIDELINES VAKMANSCHAP SINDS 1910 RICHTLIJNEN VOOR DE HUISSTIJL. www.de-beer.com

EUROPESE LOGO BASIC GUIDELINES VAKMANSCHAP SINDS 1910 RICHTLIJNEN VOOR DE HUISSTIJL. www.de-beer.com EUROPESE LOGO DEBEER KWALITEIT REFINISH EN BASIC GUIDELINES VAKMANSCHAP SINDS 1910 RICHTLIJNEN VOOR DE HUISSTIJL www.de-beer.com 1 2 LOGO DEBEER INHOUD REFINISH LOGO 4 BASIC GUIDELINES LOGO ZWART-WIT 5

Nadere informatie