OPERATIONS MANAGER people manager met technische background ingenieur of gelijkwaardig door ervaring (ref B)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPERATIONS MANAGER people manager met technische background ingenieur of gelijkwaardig door ervaring (ref. 94 501B)"

Transcriptie

1 Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Wim Verdoodt Roeselare Kortrijk Doornik - Sint-Niklaas Veldegem Middelkerke Maldegem Wilt u adverteren? EURO SHOP bvba is een familystore met meerdere vestigingen in Vlaanderen en Wallonië (460 wkn). Onze voornaamste troeven zijn een zeer breed productengamma, een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding, makkelijke bereikbaarheid, winkelcomfort en een klantvriendelijke aanpak. Voor de hoofzetel in ROESELARE zoeken wij (m/v) PROFESSIONELE AANKO(O)P(ST)ER (ref B) veelzijdig economisch master/bachelor vertrouwd met middenstand/handelsomgeving Functie: Via een gerichte en intensieve opleiding in de winkel zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal gamma aan gebruiksgoederen. Per productgroep zal je de meest interessante artikelen internationaal opsporen en prijsafspraken met leveranciers onderhandelen. Tevens word je verantwoordelijk voor de opvolging, het beheer van de voorraden, de controle op de bestellingen en de input bij de uitwerking van folders/promoties. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Profiel: master/bachelor met economische background bijv. marketing, handelswetenschappen praktische commerciële feeling en een sterke voeling met het winkelgebeuren autonoom en meertalig onderhandelaar (N/F/E) vertrouwd met een geïnformatiseerde werkomgeving en vlot met MS-Office (Excel) bereid tot weekendwerk en geregelde beursbezoeken. HR-MEDEWERK(ST)ER PERSONEELSADMINISTRATIE (ref B) bachelor met groeipotentieel kennis payroll en sociale wetgeving Aanwerving exclusief begeleid door ons personeelsadviesbureau. MENEN Tel OOSTENDE Tel Functie: Na een korte introductie zal je instaan voor de loon- en personeelsadminstratie, rapporteringen omtrent personeelsbezetting, sociale documenten, Daarnaast werk je mee aan de input bij verdere automatisering van de personeelsadministratie. Stelselmatig wordt je functie uitgebreid met taken op het vlak van personeelsrekrutering, -selectie en -evaluatie o.a onthaal van nieuwe medewerkers, opmaak van functiekaarten en opleidingsplannen, opvolging HR-contracten en functioneringsgesprekken,... Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Profiel: communicatief bachelor, bij voorkeur met initiële ervaring in payroll en sociale wetgeving leergierig en sterke interesse voor geautomatiseerde dataverwerking punctueel en discreet vertrouwenspersoon goede basiskennis van de Franse taal. Aanbod voor beide functies: veelzijdige groeifuncties met talrijke uitdagingen en ontplooiingskansen veel interne en externe contacten een solide ondernemingsgroep met een ongedwongen, familiale werksfeer een competitief salarispakket (o.t.k). INTERESSE? Contacteer of stuur cv naar Verdonck Personeelsmanagement of of Jobat zorgt voor je carrière, een hele zomer lang. Solliciteer vandaag nog via Jobat.be JOBS in de kijker Continuous improvement manager Van Marcke KortrijK Algemeen directeur CAW Centraal West-Vlaanderen roeselare Stadssecretaris stad Poperinge PoPeringe System engineer oxya Benelux KortrijK Projectplanner skt ieper Category Sales Support Van Marcke KortrijK ONTDEK DEZE EN MEER JOBS OP JOBAT.BE jobs op Jobat.be ALGEMEEN DIRECTEUR (ref ) Functie: Als algemeen directeur sta je in voor het dagelijks beleid, de aansturing van de organisatie en het beheer van de infrastructuur. Samen met twee adjunct-directeurs vorm je het beleidsteam en sta je garant voor de coördinatie van een doeltreffende dienstverlening, het personeelsmanagement, de beleidskeuzes en de vertaling ervan in het werkveld. Daarnaast ben je een ambassadeur die de externe communicatie met de bovenlokale organisaties en overheidsinstanties verzorgt. Je rapporteert aan de raad van bestuur en wordt ondersteund door diverse stafdiensten. Profiel: master of bachelor met relevante beleids- en leidinggevende ervaring daadkrachtige teamcoach met een brede helicopterview klantgericht en consequent in de continue optimalisering van de dienstverlening gericht op netwerking, participatie en samenwerking algemeen manager die vlot rapporteert en getuigt van een langetermijnvisie. ADJUNCT-DIRECTEUR (ref ) Functie: Samen met een collega adjunct-directeur zal je elk een afgebakend geheel van dienstencentra dagelijks aansturen; dit betreffen zowel regionale, residentiële en forensische diensten die telkens door een teamverantwoordelijke geleid worden. Samen met dit middenkader sta je in voor de implementatie van inhoudelijke doelstellingen, een cliëntgerichte aanpak en een consequente realisatie van procedures, kwaliteits- en beleidsafspraken. Tevens onderhoud je talrijke regionale externe contacten. Je rapporteert aan de algemeen directeur. Profiel: master of bachelor vertrouwd met de eerstelijnszorg en het regionaal welzijnswerk resultaatgerichte coach met bewezen competenties in de aansturing en motivering van teamverantwoordelijken daadkrachtig in het nemen van beslissingen vanuit een breder draagvlak sterke inhoudelijke interesse die je in het werkveld weet te vertalen. Aanbod voor beide functies: cruciale managementfuncties met ruime bevoegdheden en talrijke ontwikkelingskansen een performant middenkader een duidelijke organisatieen overlegstructuur een brede eerstelijnsdienstverlening waarin preventie en kwaliteit centraal staan loonvoorwaarden conform de sectorbarema s. Aanwerving exclusief begeleid door ons personeelsadviesbureau. CAW CENTRAAL WEST-VLAANDEREN vzw, met hoofdzetel in ROESELARE, biedt een deskundige eerste-lijnshulpverlening aan in de regio s Roeselare-Izegem-Tielt-Ieper-Poperinge-Veurne-Diksmuide (90 wkn). Voor de invul-ling van twee vacante directiefuncties wordt overgegaan tot de vaste aanwerving van (m/v) INTERESSE? Contacteer of stuur cv naar Verdonck Personeelsmanagement of of REFRIGERATIONS w w w. d k r. b e OPERATIONS MANAGER people manager met technische background ingenieur of gelijkwaardig door ervaring (ref B) Functie: Na een grondige introductie zal je de operationele bedrijfsactiviteiten leiden. Samen met de projectleiders superviseer je alle projecten, leg je de prioriteiten vast en stuur je de installatieploegen aan. Tevens sta je in voor de externe relaties in het kader van de bedrijfsvoering (klanten- en leverancierscontacten, overheidsinstanties,...). Daarnaast volg en optimaliseer je continu de aankoop, het voorraadbeheer en de logistieke flow. Samen met de boekhouddienst sta je garant voor een stipte opvolging van de financiële status (facturatie, nacalculatie, forecasting). Je rapporteert aan de gedelegeerd bestuurder die instaat voor de verkoop en de technische supervisie. Profiel: je genoot een ingenieurs- en/of masteropleiding of bent gelijkwaardig door ervaring je bent een gedreven, no-nonsense people manager met een KMO-spirit je hebt affiniteit met projectgebonden business in een technische omgeving bijv. installatiebedrijf, machinebouw, bouwprojecten je getuigt van een goed cijfermatig en analytisch inzicht. Aanbod: een autonome managementfunctie een sterk technisch team met een stevige knowhow een bedrijf gekend voor oplossingsgericht maatwerk en efficiënte, innovatieve technieken een solide klantenkring die repetitieve business geneert een uitstekend salarispakket (te bespreken) + representatieve bedrijfswagen. Aanwerving exclusief begeleid door ons personeelsadviesbureau. DKR Refrigerations nv, gevestigd in HARELBEKE, is een dynamische KMO (37 wkn.) gespecialiseerd in industriële koelinstallaties. In opdracht van productieen retailbedrijven uit diverse sectoren realiseren wij maatwerkprojecten vanaf het ontwerp tot en met de indienstname, met inbegrip van een technische servicena-verkoop. Met het oog op een vernieuwd management wordt overgegaan tot de aanwerving van een (m/v) INTERESSE? Contacteer of stuur cv naar Verdonck Personeelsmanagement of of Menen Oostende Menen Oostende

2 2 Het stadsbestuur van Poperinge gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Stadssecretaris Decretale graad / Voltijds / Statutair De stadssecretaris is de verbindingsfiguur tussen het lokaal beleid en de stadsdiensten en is hoofd van het personeel. Hij/zij coördineert de voorbereiding, de uitvoering en de evaluatie van het lokaal beleid en adviseert de gemeenteraad en het college van burgemeester en schepenen op beleidsmatig, bestuurskundig en juridisch vlak. Profiel: Leidinggevende en organisatorische kwaliteiten Vertrouwd met organisatie-, project- en veranderingsmanagement Bestuurskundig en juridisch inzicht Grondige functiegerichte kennis van publiek, administratief en burgerlijk recht Zin voor initiatief, resultaatgericht en kwaliteitsvol werken Enthousiast en loyaal. Voorwaarden: Houder van een diploma dat toegang geeft tot niveau A en beschikken over vier jaar relevante beroepservaring Belg zijn Slagen voor de selectieprocedure. Aanbod: Boeiende en maatschappelijk belangrijke functie met ruime verantwoordelijkheid in een dynamische werkomgeving Statutaire en voltijdse aanstelling Bruto maandsalaris klasse 3 met bijkomende extralegale voordelen Relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige wordt toegekend voor maximum 12 jaar Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve voor twee jaar. Solliciteren: De kandidatuur wordt uiterlijk op 15 september 2014 ingediend door een per post verzonden aangetekende brief of door een tegen ontvangstbewijs afgegeven brief t.a.v. het college van burgemeester en schepenen Grote Markt Poperinge. Bij de brief moet een motivatie van de sollicitatie, een ingevuld CV-formulier en een afschrift van het vereiste diploma worden gevoegd. Meer informatie en inlichtingen te verkrijgen bij de personeelsdienst, telefonisch op 057/ of via Je vindt de gedetailleerde informatiebundel met de functiebeschrijving op de vacaturepagina van de stad Poperinge: DOE-HET-ZELF DE SNELST GROEIENDE BELGISCHE DOE-HET-ZELFKETEN! WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE WINKELMEDEWERKERS OM ONS VERKOOPTEAM UIT TE BOUWEN. VERANTWOORDELIJKEN m/v regio West-Vlaanderen Ervaring in de doe-het-zelf is een pluspunt. Wil je werken in een stimulerende omgeving, binnen een dynamisch bedrijf waar teamspirit centraal staat? Ben je op zoek naar een job met veel sociale contacten, en ruimte voor persoonlijk initiatief? Schrikt weekendwerk je niet af? Wij bieden je een contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salaris en reële doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een aangename en stabiele werkomgeving en je krijgt een degelijke opleiding. INTERESSE IN DEZE FUNCTIE? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar: HUBO BELGIE NV t.a.v. personeelsdienst, Koralenhoeve 35, 2160 Wommelgem of via mail: of online solliciteren via Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de buurt van tewerkstelling. Persadv_WestVlaanderen.indd 1 3/07/14 11:07

3 3 Wil je met ons kennismaken? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, met vermelding van je gsmnummer, naar Derveaux Select, Blekersdijk Gent, Tel Vergeet niet om je vakantieplanning te vermelden en of je dan beschikbaar bent. Groep G. Desmet is sinds meer dan 65 jaar een toonaangevende en gepassioneerde producent van gebogen houten onderdelen, zowel in massief hout als in multiplex. Wij behoren tot de Europese Top 5 en opereren vanuit onze productievestigingen in België en Roemenië. Met een ultramodern en performant machinepark (waaronder een state-of-the-art CADCAM systeem en diverse 6-asgestuurde CNCmachines) bijgestaan door ervaren en vakbekwaam personeel leveren we gebogen houtproducten van topkwaliteit aan een trouw cliënteel. De producten worden voornamelijk verwerkt in zitmeubilair voor zowel de particuliere als de projectenmarkt en u vindt ze dan ook onder andere terug in winkels, onderwijsinstellingen, theaters, bioscopen, de zorgsector, enz. Wij zetten de laatste jaren meer en meer in op volledig afgewerkte producten, ook voor de bredere meubelmarkt. De groep is uitgesproken export gedreven. We willen een betrouwbare en innovatieve partner zijn van idee tot en met logistieke diensten. In dit verband zoeken wij ter versterking een m/v: HR recruitment development outplacement Derveaux Select is een human resources consultancy die vanuit kantoren in Gent en in Brugge bedrijven ondersteunt met een waaier aan HR-diensten: rekrutering & selectie, assessments, training & coaching, outplacement en loopbaanbegeleiding. Onze klanten zijn succesvolle multinationals en KMO s die allen onze filosofie volgen dat bedrijven draaien op mensen. Momenteel zoeken we voor ONS BIJKOMEND KANTOOR TE BRUGGE een (m/v): HR ASSISTANT communicatief administratief proactief Je functie: Je start in ons kantoor te Gent waar je onder de vleugels genomen wordt door je collega HR Assistant en er de knepen van het vak leert. Je zorgt ervoor dat alles in jouw kantoor op wieltjes loopt, en dit zowel op administratief als op organisatorisch vlak. Je biedt ondersteuning met een feilloze procesbewaking van alle lopende procedures. Daarbij is je takenpakket uiterst gevarieerd: enerzijds heb je veelvuldig telefonische en contacten met kandidaten, klanten en leveranciers en zorg je voor een warm onthaal van onze bezoekers. Anderzijds rekenen we op jouw administratieve skills voor de opmaak van offertes en rapporten en een perfect agendabeheer. Tevens sta je in voor het afnemen van onze testbatterij, de aankoop van alle kantoorbenodigdheden en word je ingezet op een aantal ad hoc projecten. Dankzij je vlotte pen schrijf je mee aan onze advertenties en onderhoud je de contacten met ons reclamebureau. Je profiel: Na je hogere (talen)opleiding (Office Management, Vertaler-Tolk, Taal- en Letterkunde ) heb je de eerste stappen gezet in het werkveld. Heb je al ervaring in een selectie- of uitzendkantoor of op een personeelsafdeling, dan is dit mooi meegenomen. Je gaat moeiteloos om met organisatorische en administratieve taken en bent goed tweetalig N/F. Je bent proactief, hands-on en weet veel ballen tegelijk in de lucht te houden. Het Office-pakket heb je goed onder de knie en je werkt uiterst nauwkeurig. Je stijlvol voorkomen en professionaliteit gaan gepaard met een enthousiaste en communicatieve persoonlijkheid. Ons aanbod: We bieden je een jarenlange klantenbinding, nationaal en internationaal. Dankzij de uiteenlopende sectoren waarin we werkzaam zijn en onze ruime waaier aan op maat gemaakte diensten, is afwisseling één van onze grootste troeven. Reken daarbij de boeiende contacten met klanten en kandidaten. Aangename werkplekken in Gent en Brugge en een stimulerende omgeving. Rekrutering & Selectie Training & Coaching Outplacement Loopbaanbegeleiding SALES EXPORT ACCOUNT FUNCTIE: Je rapporteert aan de sales director. In een eerste fase krijg je binnen de organisatie een uitstekende product- en marktinitiatie door ervaren collega s. Zodoende word je vrij snel op een autonome manier verantwoordelijk voor de professionele behartiging van deze bestaande klanten maar evenzeer worden je inspanningen gewaardeerd om de portefeuille fors uit te bouwen in Frankrijk en Duitsland. Jouw klanten zijn terug te vinden binnen de meubelindustrie en het industrieel design. De verwachting is dat 50% van je tijdsbesteding op effectief klantencontact is gericht. Regelmatige uithuizigheid behoort dan ook tot de functie. Je analyseert de noden van de klant en hiertoe werk je nauw samen met de interne collega s van productontwikkeling teneinde optimaal te voldoen aan de wensen van klant. Je werkt hierbij zelf de technische offertes uit en weet onderscheidende oplossingen op maat voor de klant te koppelen aan nieuwe business. Aansluitend volg je bestellingen voldoende op en sta je dus ook in voor een after sales benadering met de hoogste klantentevredenheid tot doel. (vnl. technische ondersteuning bij oplevering). Intern neem je actief deel aan teammeetings in functie van probleemoplossend overleg (kwaliteit, budget, timing ) waarbij finaal jouw technische kennis en creatieve visie bijdragen tot verhoging van het marktaandeel van groep G. Desmet. Als professional lever je alle inspanningen om jouw vakkennis te actualiseren en nieuwe marktontwikkelingen van nabij op te volgen en te gebruiken in jouw klantenbenadering. Dit vormt een dagelijkse uitdaging. PROFIEL: We mikken op een ervaren professional met enkele jaren relevante ervaring binnen houtverwerking, bv. meubelindustrie, keuken en interieursector, idealiter met hogere opleiding en uiteraard met sterke affiniteit voor een aanverwante sector (kunststof, hout, textiel ). Je spreekt voldoende Nederlands, Frans, Duits en Engels. Bovenal beschik je over een zelfstandige en georganiseerde ingesteldheid. Een effectieve ervaring met klanten is een voordeel. Je bent bereid tot geregelde (beperkt in tijd) verplaatsingen naar het buitenland. We herkennen in jou een teamplayer die bovenal goed aardt in een KMO. AANBOD: Je komt terecht bij een gepassioneerde producent van een natuurproduct met veelzijdige mogelijkheden die wenst verder te groeien en te investeren in de toekomst. Verloning is marktconform volgens jouw ervaring en kennis. INTERESSE? Mail of stuur jouw cv met begeleidend schrijven naar - HR Flux, Waterpoort 5, 8500 Kortrijk. HR Flux begeleidt je ook na indiensttreding. Je mag rekenen op een discrete, snelle en professionele behandeling van jouw kandidatuur. Deze vacature wordt exclusief door HR Flux behandeld. Voor bijkomende informatie T (kantooruren en zaterdagvoormiddag 9u-12u). the perfect match between employee and organisation Sint-Rembertziekenhuis Torhout is op zoek naar een voltijds: zorgmanager m/v Belangrijke organisatie voor zelfstandigen en KMO met zetel te Brussel zoekt een JURIDISCH ADVISEUR (M/V) je functie In nauwe samenwerking met de directeur patiëntenzorg, collega-zorgmanagers, ziekenhuishygiënist, artsen en hoofdverpleegkundigen werk je mee aan het uitbouwen en bewaken van het zorgbeleid binnen een cluster van toegewezen zorgafdelingen. Je staat in voor het managen van zorgprocessen, personeel en financiële middelen met als doel de kwaliteit en patiëntveiligheid van de zorgverlening te optimaliseren. Je volgt de operationele en kwalitatieve zorgorganisatie op en staat hierbij in voor de personeelstoewijzing en -opvolging, het vormingsbeleid, de personeelsplanning en het optimaliseren van de werkorganisatie (lean management). Je coacht de hoofdverpleegkundigen/diensthoofden en besteedt aandacht aan het professionaliseren van medewerkers en kwalitatieve teambegeleiding. je profiel Je bent bachelor in de verpleegkunde of vroedkunde (A1) en behaalde een master diploma verpleegwetenschappen of management en beleid in de gezondheidszorg. Je hebt min. 5 jaar ervaring in de zorgsector. Ervaring in een leidinggevende functie is een belangrijke troef. ons aanbod Een voltijdse functie met een contract van onbepaalde duur. Een veelzijdige en uitdagende job in een aantrekkelijke warmhartige werksfeer binnen een nieuwe en gerenoveerde organisatie waar patiënten en medewerkers geen nummer zijn. interesse? Solliciteren bij dhr. J. Tally, algemeen directeur, voor 31 juli Voor bijkomende informatie kan je terecht bij mevr. Inge Luts, directeur patiëntenzorg, 050/ Je reactie wordt snel en confidentieel behandeld. Voor een uitgebreide functieomschrijving en aanwervingsvoorwaarden ga naar A.Z. Sint-Rembert Rembertlaan Torhout 050/ Uw taken u geeft mondeling en schriftelijk juridisch advies aan zelfstandigen u volgt juridische thema s op die zelfstandigen aanbelangen u behandelt vooral dossiers binnen het domein van het handels- en economisch recht, arbeidsrecht, sociaal recht en verbintenissenrecht u woont vergaderingen bij en brengt hierover verslag uit Uw profiel u kan vlot juridische informatie communiceren zowel mondeling als schriftelijk u bent in staat om zelfstandig dossiers te behandelen u heeft zin voor initiatief u bent Nederlandstalig en heeft een zeer goede kennis van het Frans ervaring is een pluspunt Wij bieden een jonge dynamische omgeving goede werksfeer competitief loon aangevuld met extralegale voordelen en permanente opleiding gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (trein of metro) Bent u geïnteresseerd? Stuur dan vandaag uw curriculum vitae met motivatiebrief naar: Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen vzw Bischoffsheimlaan Brussel

4 4 VG. 1080/B Interesse? Stuur jouw cv met vermelding van de referentie KD/ naar Fundament R&S, t.a.v. Katrien Decostere, T Berkenlaan 138a, 8530 Harelbeke SKT NV (www.skt.be), in Ieper, is een toonaangevend koeltechnisch bedrijf dat een 100-tal medewerkers tewerk stelt. De firma produceert computergestuurde koel- en diepvriesinstallaties en is marktleider op het vlak van invriestunnels, ijs- en sneeuwproductie, diepvriesen klimaatkamers. De installaties vinden hun toepassing in de voedingsindustrie zoals groenten- en frietenverwerkende nijverheid of diepvriessector maar ook in andere industriële sectoren of bijv. indoor skipistes. Om het dynamisch team de versterken, zoeken wij een (m/v): PROJECTPLANNER Realisatie van industriële koel- en vriesinstallatie projecten JOUW UITDAGING Je wordt verantwoordelijk voor de optimale lange en korte termijn planning voor de realisatie van verschillende projecten. Je analyseert de verkochte projecten en definieert de meest efficiënte inzet van medewerkers en middelen om de projecten volgens de besproken deadlines uit te voeren. Je staat in voor een optimale communicatie met alle interne en externe betrokken partijen, waardoor alle afdelingen perfect op elkaar afgestemd zijn. Tijdens de uitvoering van de projecten werk je nauw samen met en ondersteun je de projectleiding en de verschillende afdelingsverantwoordelijken. Op die manier garandeer je een continue opvolging van de projecten. Je evalueert de huidige projectplanning en gaat actief op zoek naar optimalisatiemogelijkheden voor de toekomstige projectplanningen en planningstools. JOUW PROFIEL Je bent organisatorisch sterk en in staat het overzicht te bewaren over diverse projecten. Je bent ingenieur of bent gelijkwaardig door ervaring en hebt affiniteit met de activiteit van de onderneming. Ervaring in het plannen van projecten/ uitvoeringswerken is een plus. Je bent sterk communicatief, stressbestendig en je kan prioriteiten stellen. Je bent flexibel ingesteld en neemt initiatief. Je houdt ervan om actief mee te werken aan de optimalisatie van het planningsproces. Je hebt een goede kennis van MS Office en je hebt een basiskennis Engels/Frans. ONS AANBOD Je hebt een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een groeiend familiebedrijf. Elk project is anders en telkens weer een uitdaging. Je werkt voor een financieel gezonde firma met een toonaangevende naam. SKT NV is een ambitieuze KMO die zich kenmerkt door een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen en een sterke collegiale spirit. Je krijgt een grondige opleiding binnen het bedrijf. Het verloningspakket staat in verhouding tot jouw profiel en ervaring. De procedure voor werving en selectie verloopt in samenwerking met Fundament R&S. PANELTIM is een familiaal productiebedrijf gespecialiseerd in het produceren van kwalitatieve en ecologisch verantwoorde kunststofpanelen en roosters. Een sterke commerciële uitbouw leidde de voorbije jaren tot een continue en succesvolle groei. De thuismarkt van Paneltim is ondertussen uitgegroeid van België, tot Europa en ver daarbuiten. Paneltim staat in als betrouwbare partner voor hun klanten en biedt specifieke oplossingen aan die maximaal beantwoorden aan de verwachtingen. Innovatie, kwaliteit, samenwerken en een transparante manier van communiceren wordt hoog in het vaandel gedragen. Om dit familiebedrijf verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een (m/v): TECHNICAL & DEVELOPMENT DIRECTEUR FUNCTIE: Na een inwerkperiode werk je samen met het directiecomité bij het realiseren van innovatie- en operationele doelstellingen op technisch vlak. Je staat mede in voor het ontwikkelen en uitwerken van de strategie inzake engineering en productie, in lijn met de organisatiedoelstellingen. Je stuurt een engineering team van interne en externe medewerkers aan en staat in voor een continue kennisoverdracht en de goede samenwerking van alle teamleden. Je beheert het budget van jouw afdeling teneinde projecten op te leveren met een optimale prijs/ kwaliteitverhouding. Daarnaast werk je nauw samen met de verkoopafdeling en bied je technische assistentie op vlak van product- en kwaliteitoptimalisatie, met als doel de meest efficiënte dienstverlening te bekomen. Tot het takenpakket behoren o.a.: * onderzoek op producten en producttoepassingen * opmaken/ aankopen en verstrekken van product testrapporten, verklaringen en technische fiches * technisch advies bij de verwerking van de producten door klanten en het opstellen van normen hiervoor * onderzoek op toepasbare grondstoffen * adviseren bij aankoop van grondstoffen * adviseren van de productie- en kwaliteitsverantwoordelijken * adviseren van verkopers bij klantbezoeken en beurzen * budgetteren en uitwerken van product- en/of procesinnovaties (projectmatig) * productinnovatie. PROFIEL: Je bent ingenieur (industrieel/burgerlijk) en hebt minstens 10 jaar relevante ervaring bij voorkeur in een technische functie. Kennis van kunststoffen en kunststofverwerking is een MUST. Je bent pragmatisch ingesteld en je bezit sterkeorganisatorischevaardigheden. Jekan(complexe) projectenstiptenefficiënt coördineren en bijsturen. Je kan een heldere visie ontwikkelen en zowel korteals langetermijn strategieën implementeren om de vooropgestelde objectieven te bereiken. Je bent vertrouwd met het reilen en zeilen van een familiaal bedrijf. Je bent diplomatisch en flexibel en kan verschillende standpunten of belangen ombuigen naar een gezamenlijke doelstelling. Je bent een echte teamplayer en een goede people manager die sterk naar voor treedt in onderhandelingen en mensen weet te motiveren en correct kan aansturen. Je spreekt Nederlands, Frans en Engels. Duits is een groot pluspunt. Feeling en ervaring op internationaal en commercieel vlak is een pluspunt. COMMERCIELE MEDEWERKERS BINNENDIENST BEDRIJFSOMSCHRIJVING Eddy Merckx Cycles werd 30 jaar geleden opgericht met de missie om de beste racefietsen ter wereld te bouwen. Eddy Merckx is volgens ons de beste renner van de 20ste eeuw. Daarom zien wij het als onze plicht om zijn missie verder te zetten d.m.v. de productie van top racefietsen voor de meest veeleisende renner van vandaag. Een team van ongeveer 30 mensen, verspreid over de wereld, zet zich dagelijks in om de missie van het bedrijf te realiseren en de waarden van Eddy Merckx verder uit te dragen. FUNCTIEOMSCHRIJVING Je maakt deel uit van een jong, gemotiveerd en gepassioneerd team dat instaat voor de klantendienst van een wereldwijd merk waarvoor service en kwaliteit primordiaal zijn. Je bent verantwoordelijk voor de volledige administratieve afhandeling van bestellingen, te beginnen bij order opname en te eindigen bij facturatie van de geleverde orders. Je communiceert hieromtrent proactief waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor garantiegevallen waarbij je instaat voor de terugkeer van de fiets/frame. Je informeert naar het standpunt van het productdevelopment team en het sales team en je stelt de dealer vervolgens in kennis van de genomen beslissing. Je houdt op een ordentelijke manier alle lopende vragen bij, informeert proactief de BO manager en archiveert. Je kan op een weldoordachte manier allerhande vragen beantwoorden (via telefoon of mail) van dealers, consumenten, journalisten enz. of je bevraagt je bij de collega s. Je bent in staat allerhande technische vragen te beantwoorden over fietsen en hun componenten of je kan meteen de vraag inschatten en de informatie verzamelen. Je zorgt voor de ondersteuning van de buitendienst. Je bent bereid ondersteuning te bieden tijdens dealerdagen, evenementen en bij klantenontvangst in de showroom enz. Je bent met andere woorden multi inzetbaar door je passie voor fietsen. PROFIEL Je bent klantvriendelijk en taalvaardig Je bent punctueel en accuraat Je bent analytisch van geest en je hebt oog voor detail Je bent minstens drietalig : Nederlands, Frans en Engels Je hebt MS Office perfect onder de knie (Outlook, Word, Excel en Powerpoint). Ervaring met een ERP systeem is een pluspunt. Je bent gedreven door je persoonlijke bijdrage in een snelgroeiend bedrijf Je weet je snel in te werken en het vertrouwen van collega s te winnen Je kickt op het kunnen deelnemen aan de uitbouw van een wereldmerk Je vertoont alle waarden van Eddy Merckx : Kracht - Willen winnen - Hard werken Nooit opgeven - Perfectionist / innovatief - Teamspirit AANBOD Wij bieden je een full time job in een dynamische, groeiende omgeving. Je bijdrage wordt gehonoreerd met een competitief salaris, extra-legale voordelen en opleidingsmogelijkheden. Indien interesse : sollicitatiebrief en cv te versturen naar Frans Schachtstraat 29, 1731 Zellik, t.a.v. Ilse Van Calster en/of per aan De juiste kandidaat op de juiste plaats. A. B. & I., een schot in de roos. Bent u als bedrijf op zoek naar de juiste kandidaat of wilt u als kandidaat opgenomen worden in onze database? Breng ons daarvan op de hoogte want juist gemikt scoort hoger. A. B. & I. bvba Personeelsrekrutering en -Selectie Vaartstraat Kortrijk Tel AB&I personeelsrekrutering en -selectie AANBOD: Een verantwoordelijke directiefunctie. Een job in een dynamisch en groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk salarispakket in lijn met jouw ervaringen en verantwoordelijkheden. INTERESSE? Mail of stuur jouw cv met begeleidend schrijven naar HR Flux, Waterpoort 5, 8500 Kortrijk. HR Flux begeleidt je ook na indiensttreding. Je mag rekenen op een discrete, snelle en professionele behandeling van jouw kandidatuur. Deze vacature wordt exclusief door HR Flux behandeld. Voor bijkomende informatie T (kantooruren en zaterdagvoormiddag 9u-12u). Op een dag heb je niet langer de job van je leven. En dan wil je weg natuurlijk. Test of jij nog de job van je leven hebt op Jobat.be en ontdek ons uitgebreide jobaanbod. HR recruitment development outplacement the perfect match between employee and organisation

5 5 Chateau Residenties en Twin Properties, dochterondernemingen van Gromabel, zijn sinds 1975 gespecialiseerd in vastgoed aan de kust. Als één van de belangrijkste spelers op de markt, is de groep dé referentie voor integrale projectontwikkeling en de realisatie van diverse vastgoedprojecten (meergezinswoningen, tweede verblijven, vakantieparken, hotels, parkeergebouwen, ) van plan en concept tot vergunning en oplevering. Dit dankzij een uitgebreide portefeuille aan bouwrijpe, nog te ontwikkelen gronden en een wijdvertakt netwerk aan contacten en relaties. Beide ondernemingen zijn actief in heel België en respectievelijk vanuit hun kantoren in Oostende en in Oostduinkerke en Gent. Momenteel zoeken wij ter versterking (m/v): PROJECT DEVELOPER (ref. PD14) Je functie: Je wordt onze spilfiguur in het ontwikkelingsproces van onze vastgoedprojecten gelegen aan de Belgische kust maar ook in het binnenland, en dit van acquisitie tot oplevering. Je opdracht bestaat uit: het prospecteren en evalueren van bouwgronden het zorg dragen voor vergunningstrajecten en het opvolgen van veranderingen in de wetgeving het uitwerken van concepten en het aanstellen en coördineren van alle betrokken externe partijen (landmeters, studiebureaus, architecten, openbare besturen en buurtbewoners) Hierbij krijg je ondersteuning van een collega Project Developer en één adviseur Met onze sales afdeling analyseer je de behoefte van de potentiële klant, volg je markttendensen en creëer je een aantrekkelijk product Je rapporteert aan de Raad van Bestuur. CONSTRUCTION MANAGER Twin Properties Oostduinkerke (ref. CM14) Je functie: Je verleent technisch advies bij de aankoop en ontwikkeling van vastgoedprojecten, hfdz hotels aan de Belgische kust en in Vlaanderen. Je staat in voor ontwerp, planning, organisatie en uitvoering teneinde de projecten op tijd, op een veilige wijze, volgens de kwaliteitseisen en binnen het budget te realiseren. Dwz: in de acquisitie- en ontwikkelingsfase: bepalen van het voortraject door schatten en budgetteren bouwkost, opmaken (verkoop)lastenboeken, risicoanalyse, technisch advies, stabiliteitsstudies en funderingen & grondwerken, alternatieve voorstellen, vastleggen randvoorwaarden, in de voorbereidende fase van de uitvoering: coördineren van ontwerppartijen door overleg met bouwheer, architect en ingenieurs, ontwerpaanpassingen, opstellen voorwaarden, samenstellen dossier, contractonderhandeling aannemers, planning van de werken, SALES REPRESENTATIVES (ref. SR14) Je functie: Als visitekaartje van ons bedrijf word je verantwoordelijk voor de verkoop van onze vastgoedprojecten aan de Belgische kust Als eerste aanspreekpunt voor kandidaat-kopers, boek je afspraken met potentiële kopers (op kantoor of bij hen thuis) en verstrek je de juiste informatie over ons portfolio Je probeert inzicht te krijgen in de wensen, verwachtingen en het budget van de klant om samen zijn/haar droom te realiseren nl. een appartement of een uitstekende belegging Je neemt deel aan beurzen, opendeurdagen, netwerkevents, enz. en vergroot hierdoor onze naamsbekendheid Je rapporteert aan de Commercieel Directeur. Je profiel: Je voltooide een opleiding als ruimtelijk planner, architect, jurist, milieucoördinator, stedenbouwkundige, of een economische richting aangevuld met een opleiding vastgoed Je hebt enkele jaren werkervaring en wil je capaciteiten verder ontwikkelen in de boeiende sector van projectontwikkeling Je bent een uitstekend organisator en coördinator Zelfstandigheid en ondernemerschap kenmerken jou Je hebt een vlotte pen en een uitgebreid netwerk in de sector Tot slot, heb je ervaring met het organiseren en sturen van vergaderingen. tijdens het bouwproces: bijwonen werfvergaderingen, beheren bouwplaatsrisico s en controleren van alle partijen, controle technische documenten, planning en kwaliteit van de werken, goedkeuring meerwerken, controle oplevering, opstellen PV s en nacalculatie, bijwonen expertises bij schadegevallen, in de eindfase: meebepalen meubelpaketten en inrichting van de hotels. Je werkt nauw samen met een projectbegeleider en rapporteert aan het management. Je profiel: Na je opleiding burgerlijk ir. bouw of arch. of ind. ing. bouw deed je ruime ervaring op in projectmanagement, bij voorkeur in de hotelbouw Je bent een sterk organisator die projecten zelfstandig en strikt opvolgt, deadlines respecteert, anticipeert en doorzet Je kunt uitstekend onderhandelen met externen (publiek of privé) Je bent goed administratief onderlegd en uiterst professioneel maar ook hands-on en no-nonsense. Je profiel: Heb je een hogere opleiding (econ., marketing, ) en affiniteit met vastgoed, dan is dit mooi meegenomen. Maar wat vooral telt is je commerciële gedrevenheid! Je wil om resultaat te boeken, voedt je gedrevenheid, doorzettingsvermogen en winnersmentaliteit Geen vraag van de potentiële klant is je te veel, ook niet s avonds en in het weekend Je bent contactvaardig en hebt commerciële flair Je bent fier om onze missie uit te dragen vastgoed aan zee voor iedereen aan democratische prijzen en voelt je thuis in een bedrijf waar ondernemerschap, initiatief en creativiteit sterk worden gewaardeerd. Wat bieden we? Veelzijdige en uitdagende jobs in een mooie werkomgeving aan de kust De kans om je ervaring uit te bouwen in een expansieve groep, marktspeler in de sector Ruimte voor autonomie, initiatief en verantwoordelijkheid Een dynamische, no-nonsense en collegiale structuur, kenmerkend voor een familiale KMO Aantrekkelijke verloningen incl. bedrijfswagen Reële doorgroeikansen en na positieve evaluaties, partnerships bespreekbaar. HIER ZEG JE GEEN NEEN TEGEN! Mail daarom vandaag nog je sollicitatiebrief en cv, met de juiste referentie, naar Derveaux Select, Blekersdijk 35, 9000 Gent, tel.: 09/ Vergeet niet om je vakantieplanning te vermelden en of je dan beschikbaar bent. Zin in iets nieuw? Snel naar Jobat.be STERIMA behorend tot de groep Malysse-Sterima is dé betrouwbare partner inzake sterilisatiediensten voor ziekenhuizen en medische bedrijven. Daarnaast blijft Sterima de vertrouwde aanbieder van verzorgingssets met herbruikbare instrumenten. Sterima kent een gezonde groei en kijkt daarom voor zijn CSA te Bissegem uit naar een collega-bediende voor de late ploeg (m/v): Voor de verdere uitbouw van oxya Benelux NV in Kortrijk zoeken wij een (m/v) SYSTEM ENGINEER (SAP) gepassioneerd specialist - meerdere klanten oxya focust op SAP BC en systeemadministratie (SAP-installaties, upgrades, monitoring, systeemaudits en tuning, database administration, enz.). oxya biedt naast systemconsultancy vooral remote SAP system administration en SAP managed hosting aan. Profiel: passie voor system engineering (Windows 2003 en/of SQL server en/of Unix en/of Oracle) al ervaring als Systeemingenieur (eventueel SAP) industrieel ingenieur/ universitair Nederlandstalig met kennis Engels voldoende teamplayer binnen redelijke afstand van Kortrijk wonen. Aanbod: specialistische job back-up door en contacten met specialisten in professionele, groeiende organisatie correcte bezoldiging en voordelen. Interesse? Stuur of mail uw cv naar Marc Bisschop op onderstaand adres. CPO-Dumabi Beverenstraat Deerlijk tel.: fax: CPO staat in voor een correcte en vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur. BVBA DUMABI erkend wervings- en selectiebureau VG/202/B MEEWERKEND PLOEGLEIDER JOUW TAKEN: je hoofdtaak is het zorgen voor een vlotte organisatie van het werk je communiceert spontaan en rapporteert aan de CSA verantwoordelijke opvolgen werking van alle machines en het personeel bewaken van de productiviteit onthaal, begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers controleren en opvolgen van kwaliteit afdeling stilleggen (afsluiten) op een correcte manier meewerken in de Centrale Sterilisatie Afdeling. JOUW PROFIEL: je bent een leidinggevend persoon die zelfstandig kan werken en openstaat voor verandering je kan op een eerlijke, consequente en motiverende manier omgaan met alle medewerkers je bent stipt, zorgvuldig en weet van aanpakken je bent dynamisch, wilskrachtig maar vooral communicatief en contactvaardig je bent administratief onderlegd en hebt ervaring met PC. JOUW UURREGELING: je werkt in een voltijds arbeidsstelsel van 37,50 uren per week jouw uurrooster is van maandag tot en met vrijdag telkens van 14 uur tot 22 uur met een half uur pauze. WIJ BIEDEN: een voltijdse bediende functie bij een stabiel bedrijf waarbij je in de mogelijkheid bent je op verschillende vlakken te ontwikkelen een aantrekkelijk verloningspakket met tal van extralegale voordelen je kan werken met de modernste apparatuur. ZIN OM TE WERKEN IN EEN INNOVATIEVE OMGEVING? Mail je cv naar of stuur je sollicitatiebrief en cv naar MALYSSE-STERIMA, personeelsdienst, Bissegemsestraat 85, 8501 Heule. malysse-sterima.be

6 6 OOSTENDE HARELBEKE Northwind in Oostende werd in december 2007 opgericht en ontwikkelde, financierde en bouwde samen met zijn aandeelhouders (Aspiravi Offshore en Parkwind) het windmolenpark in de Noordzee. Northwind is ondertussen werkzaam en aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Momenteel zoeken we 2 nieuwe collega s (m/v) om het Operations & Maintenance team te vervoegen. Wind Turbine Package Manager Oplossingsgericht, leergierig en hands-on burgerlijk ingenieur (Ref.: BE709584) Uw functie: U wordt gedetacheerd vanuit Aspiravi Offshore NV naar Northwind. Als Wind Turbine Package Manager beheert u de relatie met de subcontractor die de windturbines levert, met als doel een veilige, vlotte en betrouwbare werking van de windturbines te garanderen. U monitort de werking en prestaties van de windturbines onshore en volgt offshore de zaken nauwgezet op. Vanuit uw technische en analytische vaardigheden initieert u optimalisaties om problemen te voorkomen. U detecteert contractuele problemen en lost ad hoc technische offshoreproblemen snel op. Uw profiel: U bent burgerlijk ingenieur met 1 à 2 jaar werkervaring. U hebt goede communicatieve vaardigheden en bent gepassioneerd om op zee en in de hoogte te werken. U spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Civil Package Manager Proactief en pragmatisch ingenieur (Ref.: BE709585) Uw functie: U wordt gedetacheerd vanuit Aspiravi Offshore NV naar Northwind. Als Civil Package Manager bent u verantwoordelijk voor het beheren en organiseren van het onderhoud van de offshorefunderingen en onderzeese kabels. U zet onderhouds-, inspectieprogramma s en schema s op, conform de certificatie-eisen. U initieert verbeteringsprojecten en bepaalt waar corrigerende maatregelen getroffen moeten worden. U fungeert als interface met de onderaannemers en volgt hen offshore op. Uw profiel: U bent industrieel ingenieur bouwkunde of elektromechanica. U hebt relevante werkervaring in civiel/industrieel onderhoud of maritieme werken. U bent pragmatisch hands-on ingesteld, en gepassioneerd om op zee en in de hoogte te werken. U spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Interesse? Stuur uw cv en motivatiebrief met het correcte referentienummer naar Hudson, t.a.v. Delphine Le Roy, Moutstraat 56, 9000 Gent, tel , Uw reactie wordt snel en confidentieel behandeld. Business Development Manager Noord-, Oost- en Centraal-Europa DIKSMUIDE Packo Inox heeft zich sinds 1960 ontwikkeld tot de wereldreferentie in het verwerken van roestvrij staal. Binnen de verschillende business units (o.a. pompen, melkkoeltanks, procesinstallaties voor voeding en farma, en oppervlaktebehandeling) beschikt het bedrijf over unieke knowhow rond een brede waaier aan industriële toepassingsmogelijkheden van roestvrij staal. De business unit Packo Pumps (www.packopumps.com), gevestigd in Diksmuide, is een van de belangrijkste producenten van roestvaste stalen pompen in Europa met toepassingen in de voedings- en farmaceutische sector maar ook in de textiel- en chemische industrie. Jaarlijks worden wereldwijd meer dan tienduizend pompen verkocht. Als dé sterkst groeiende unit binnen de Packogroep creëert Packo Pumps een gemiddelde jaarlijkse groei van 10%. Dit alles in een state-of-theart productiesite met 130 gemotiveerde medewerkers. Om de verdere groei te verzekeren, is Packo Pumps momenteel op zoek naar een (m/v) Je functie: Als Business Development Manager binnen Packo Pumps ben je, binnen jouw regio, de spilfiguur voor alle commerciële activiteiten. Je gaat op zoek naar nieuwe OEM s en tracht hen te overtuigen om de Packo-pompen in te zetten in hun installaties en machines. Je onderhoudt het bestaande dealernetwerk en zorgt voor opvolging, technische ondersteuning en begeleiding in the field. Je bent integraal verantwoordelijk voor het verder uitbouwen en verstevigen van de marktpositie in jouw werkgebied. Je doelgroep situeert zich vooral in de voedings- en farmaceutische industrie maar ook in de textielnijverheid, lichte chemie, waterzuivering, gaswassers etc. Het betreft voornamelijk standaardproducten, maar ook custom made-producten en engineered solutions. Ons aanbod: Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met een focus op knowhow en kwaliteit en met ruimte voor opleiding en autonomie. Packo Pumps heeft een dynamisch team en een internationaal cliënteel. Je krijgt een uitstekend verloningspakket met tal van aanvullende voordelen. Je profiel: Je bent ingenieur, technische bachelor of gelijkwaardig door ervaring, en kan minstens 5 jaar (verkoop)ervaring voorleggen in een project- of procesmatige industriële omgeving. Ervaring in de voedings- of farmaceutische industrie en/of met roestvrij staal is een pluspunt. Je bent bereid 30 tot 40% van jouw tijd te reizen. Je bent communicatief sterk en spreekt vlot Nederlands, Engels en Duits. Aspiravi nv (www.aspiravi.be) in Harelbeke is een producent van groene stroom. Het bedrijf is actief in het ontwikkelen, investeren in, realiseren en exploiteren van installaties voor de productie van hernieuwbare en milieuvriendelijke energie. Aspiravi beheert windmolens, biogasinstallaties, biomassa- en waterkrachtcentrales in België, op de Noordzee en in het buitenland. De aandeelhouders zijn 96 Belgische gemeenten en de Vlaamse Energie Holding (VEH). Momenteel is Aspiravi op zoek naar (m/v) Erkenningsnummer werving & selectie VG. 206/B BHG B-AA W.RS.98 Lid van Federgon Controller Een analytisch en pragmatisch ingesteld persoon (Ref.: BE709563) Uw functie: Uw takenpakket omvat 3 verantwoordelijkheden: controlling, boekhouding en projectfinanciering. Als controller (40 %) analyseert u de resultaten en staat u in voor een tijdige en complete financiële managementrapportering. U biedt ondersteuning aan uw collega s van de interne boekhouding (40%). U hebt eveneens oog voor optimalisatie van de boekhoudkundige processen en controles. Stap voor stap wordt u door de Finance & Administration Manager begeleid om projectfinancieringen (20 %) in zijn totaliteit af te handelen. U rapporteert aan de Finance & Administration Manager. Uw profiel: U bent Master TEW of handelsingenieur en hebt een eerste relevante werkervaring als controller. U hebt een stevige boekhoudkundige basiskennis. U bent een gedreven teamplayer met een pragmatische en rationele ingesteldheid. Uw moedertaal is Nederlands, en u hebt een goede kennis van het Engels en het Frans. Electrical Engineer Netaansluitingen Nauwkeurige relatiebouwer met commerciële flair (Ref.: BE709564) Uw functie: U maakt deel uit van het engineeringteam waar u verantwoordelijk bent voor de netaansluitingen bij de totaalrealisatie van onze windenergieprojecten. U volgt het beleid en de ontwikkelingen in België inzake netinfrastructuur en aansluitingsmogelijkheden voor de centrale productie en hernieuwbare energie. U analyseert, beheert en vraagt de netaansluitingsstudies en -contracten aan die door de netbeheerder worden afgeleverd en volgt de realisatie van de netaansluiting op. U staat als gesprekspartner in contact met de netbeheerder in Vlaanderen en Wallonië. U rapporteert aan de E&C Manager. Uw profiel: U bent burgerlijk ingenieur elektriciteit en hebt een eerste werkervaring. U bent goed georganiseerd, matuur en sterk in communicatie en rapportering. U hebt oog voor detail in juridische en contractuele dossiers. U hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson. LANGEMARK EN WESTROZEBEKE Pinguin, producent van diepvriesgroenten, -fruit en conveniencebereidingen, maakt deel uit van Greenyard Foods. Pinguin telt 13 productiesites die strategisch gelegen zijn in de vruchtbaarste landbouwgebieden van Europa (België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen en Hongarije) en stelt in totaal 1474 mensen tewerk. De diepvriesdivisie realiseerde in 2013 een omzet van 410 miljoen euro. België exporteert naar 80 landen. Via eigen verkoopkantoren, agenten en distributeurs bedient Pinguin alle marktsegmenten: retail, foodservice en voedingsindustrie. In België heeft Pinguin productiesites in Langemark en Westrozebeke. Het bedrijf streeft naar verdere groei door klantengefocust te werken, innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten aan te bieden en de eigen organisatie continu te optimaliseren. Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v) Sales Manager Overseas Commercieel talent met eerste succesvolle internationale sales ervaring in Food Service en Retail Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het klantenbeheer en de verdere uitbouw van het verkoopnetwerk binnen jouw regio. In eerste instantie ligt je focus op Oceanië, Afrika en Noord- Amerika; naargelang de regio heb je contacten met lokale agenten of richt je je rechtstreeks naar retail en foodservice. Je onderscheidt je door een goede kennis van het ruime gamma aan diepvriesgroenten, -fruit, -kruiden, -bereide maaltijden en -soepen. Op basis van je markt-, producten categoriekennis word je een strategische sparringpartner voor je klant. Je beheert projectmatig het volledige verkoopproces: je identificeert de klantenbehoeftes en koppelt intern terug om deze te vertalen naar een geïntegreerde oplossing op maat van de klant die rekening houdt met volumes, transportkosten en toekomstpotentieel. Vanuit je affiniteit met de voedingssector heb je oog voor opportuniteiten en innovatie. Je wordt ondersteund door een backofficeteam (2 personen) en rapporteert aan de commercieel directeur. Ons aanbod: Een autonome en gevarieerde functie met ruime verantwoordelijkheden en reële doorgroeimogelijkheden, binnen een groeibedrijf met een open en informele cultuur. Een stimulerend salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. Je profiel: Je genoot een hogere opleiding en koppelt deze aan een eerste succesvolle internationale verkoopervaring, bij voorkeur in de voedingssector. Je commerciële overtuigingskracht, gekoppeld aan je analysevermogen, creativiteit en organisatietalent, typeren jouw persoonlijkheid. Je bent niet alleen commercieel ingesteld maar werkt ook gestructureerd, waardoor je in staat bent verschillende projecten te analyseren en op te volgen. Je beschikt over sterke verbale en sociale vaardigheden die je toelaten om op diverse niveaus te onderhandelen. Je hebt een hands-on en no-nonsense-ingesteldheid en weet zaken op een pragmatische manier aan te pakken. Je woont in de regio Oost- of West-Vlaanderen of bent bereid je er te vestigen. Je bent meertalig (Nederlands, Frans en Engels) en bent bereid om op regelmatige tijdstippen te reizen. Erkenningsnummer werving & selectie VG. 206/B BHG B-AA W.RS.98 Lid van Federgon Erkenningsnummer werving & selectie VG. 206/B BHG B-AA W.RS.98 Lid van Federgon Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer naar met vermelding van referentie BE Jouw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson. Interesse? Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer naar met vermelding van referentie BE Jouw sollicitatie wordt snel en discreet behandeld. Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson. be.hudson.com

7 7 Producttechnisch Service technieker HVAC (Oost-Vlaanderen) technische interventies opmaken van interventierapporten (her)bevoorrading van de servicewagen Procurement officer HVAC (Kortrijk) selecteren van de correcte product mix onderhandelen met leveranciers ontwikkelen van een push and pull strategie opvolgen van marktontwikkelingen Product promotor HVAC (Antwerpen & Limburg / Nationaal) Een job bij Van Marcke, nét dat ietsje meer passie voor warmte en water. Wij bouwden de voorbije 85 jaar aan een sterke reputatie als dé specialist van warmte en water. Als distributeur van badkamers, keukens en verwarmingstoestellen zijn wij met 1200 medewerkers en meer dan 100 winkels marktleider in België. Wil jij samen met ons werken voor een sterk merk als Van Marcke? Wij zijn op zoek naar collega s (m/v) voor volgende functies: verzamelen markt- en productinformatie behalen van productbudget uitwerken van actieplannen bezoeken van verkooppunten en opvolgen van marketing- en merchandisingacties infoavonden en productopleidingen geven technische ondersteuning bieden aan het salesteam aanwezigheid op Van Marcke evenementen (binnen- en buitenland) Verantwoordelijke dienst-na-verkoop waterbehandeling (Kortrijk) aansturen van een team mobiele techniekers: technische ondersteuning en feedback opvolgen productiviteit en efficiëntie van de afdeling opmaak en opvolging van budgetten klachtenbehandeling opmaak exclusieve offertes ondersteunen van verkoopmedewerkers en klanteninstallateurs Administratie Bediende planning dienst-na-verkoop (Kortrijk) behandelen telefonische aanvragen voor opstart/onderhoud/ herstelling van verwarmingstoestellen en waterverzachters registreren van gegevens in de planningssoftware en afspraken inplannen met de klant efficiënte planning uitwerken voor de service techniekers facturatie Bediende customer care en klachtenbehandeling (Kortrijk) tussenpersoon in het behandelen van klachten probleemoplossend denken ten dienste van de sales en centrale afdelingen verwerken van de gegevens m.b.t. de klachten en rapportering per merk, eventueel correctieve maatregelen voorstellen aan de productafdeling Category sales support (Kortrijk) instaan voor verkoopondersteunende initiatieven (opmaak productgerelateerde brochures, verpakkingen, prijslijsten, advertenties, displays) administratief spilfiguur binnen diverse interne afdelingen van de afdeling (procurement, marketing, merchandising, verkoopmedewerkers en leveranciers) organiseren en opvolgen van (promotie)acties binnen de afdeling sanitary Sales Vertegenwoordiger HVAC (Vlaams-Brabant) bezoeken van bestaande klanten prospectie bij potentiële klanten verstrekken van technisch advies op basis van behoeftenanalyse promoten van onze diensten en producten prijsnegotiatie, afsluiten verkoopcontracten opvolgen van offertes Assistent-gerant (Aartselaar, Brugge, Kortrijk, Lier, Roeselare, Wijnegem & Zaventem) professioneel onthaal en begeleiding van de klanten-installateurs verlenen van technisch advies m.b.t. sanitair, verwarming en hernieuwbare energietoepassingen participeren in de administratieve en logistieke organisatie van het filiaal Interieuradviseur badkamers (Gent, Roeselare & Wijnegem) professioneel onthaal en begeleiding van de klanten verstrekken van interieuradvies en uitwerken van een badkamerplan volgens de behoeften opmaak offertes administratieve opvolging Toonzaaladviseur verwarming Big Blue Point (Gent & Zaventem) professioneel onthaal en begeleiding van klanten (installateurs en particulieren) verstrekken van technisch en commercieel advies vanuit je expertise in verwarming opmaken van offertes en warmteverlies-berekeningen afsluiten en opvolgen verkoopovereenkomsten Web commerce development promotor (Nationaal) promoten en mee uitbouwen van online sales (BLUE) positioneren van onze e-shop advies naar sales & klanten omtrent e-commerce uitwerken van handleidingen en e-course seminaries vertegenwoordiging op bedrijfsevenementen Interesse? Solliciteer meteen via Vragen? Contacteer Valentine De Jaeger:

8 8 Brugge is een stad in volle ontwikkeling, een stad met ambitie die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat. Ook jij kunt je steentje bijdragen. Stad Brugge organiseert volgende selectieprocedures met het oog op de contractuele aanstelling van en het vastleggen van een driejarige werfreserve voor: Integratieambtenaar (m/v) (niveau B1-B3) JOUW FUNCTIE Om gelijke kansen en rechten voor alle Bruggelingen te realiseren, maak je en volg je het beleid inzake integratie en inburgering op. Je zorgt eveneens voor de uitvoering en realisatie ervan. Je laat het integratie- en inburgeringsbeleid op meerdere beleidsdomeinen en -niveaus ingang vinden. Dit doe je op een geïntegreerde manier, met oog voor langetermijnwerking en structurele verankering. Via netwerking en uitwisseling zet je een beleid op dat blijvende aandacht heeft voor de emancipatie en empowerment van etnischculturele minderheden. JOUW PROFIEL Je bent houder van een van de volgende bachelordiploma s: sociaal werk met afstudeerrichting maatschappelijk werk, sociaalcultureel werk of syndicaal werk en sociaal beleid, of agogische wetenschappen of pedagogische wetenschappen (of van een vroeger behaald diploma dat hiermee wordt gelijkgesteld) én je hebt 2 jaar relevante beroepservaring. Je bent een geboren netwerker en kunt een coherent verhaal op een duidelijke manier vertellen. Andere kernwoorden: overtuigingskracht, out of the box denken, projectmatig werken. Bruto maandsalaris op niveau B1 voor een voltijdse contractuele aanstelling met 2 jaar relevante ervaring: 2.409,78 euro (geïndexeerd). DE VERMOEDELIJKE DATA VOOR DE VERSCHILLENDE P R O E V E N Z I J N : schriftelijke proef: 25 augustus 2014 psychotechnische proef: 15 of 16 september 2014 mondelinge proef: 18 september 2014 Technisch assistent automecanicien bij de Brandweer (m/v) (niveau D1-D3) JOUW FUNCTIE: Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan brandweervoertuigen en -materieel. Je maakt een diagnose van defecten en beschadigingen. Je past de brandweeropbouw van de interventievoertuigen aan. JOUW PROFIEL: Je hebt ofwel 3 jaar secundair onderwijs automechanica gevolgd ofwel heb je 3 jaar voltijds gewerkt als automecanicien en heb je relevante ervaring in het onderhoud en het herstellen van, bij voorkeur, bestelwagens en vrachtwagens én je bent houder van minstens een rijbewijs B (rijbewijs C strekt tot aanbeveling). Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent bereid om buiten de normale diensturen te werken en bent beschikbaar voor het uitvoeren van dringende herstellingen. Bruto maandsalaris op niveau D1 voor een voltijdse contractuele aanstelling (geïndexeerd) zonder ervaring: 1.830,89 euro of met 3 jaar ervaring: 1.924,71 euro. De schriftelijke proef gaat door eind augustus of begin september Ons bestuur hecht meer belang aan kwaliteiten en competenties van mensen dan aan leeftijd, geslacht, nationaliteit, etnische afkomst, seksuele geaardheid, handicap, geloof of levensbeschouwing. Wil je weten wat jouw nettosalaris zou zijn, neem dan even contact op met onze dienst Loonadministratie op het nummer Meer informatie zoals een gedetailleerde functieomschrijving en het selectieprogramma vind je op of kun je opvragen bij de Personeelsdienst, t ONS AANBOD: B R U G G E Aangename werkomgeving, loon volgens wettelijke barema s (anciënniteit uit de openbare sector wordt verrekend) en extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering na één jaar tewerkstelling, maaltijdcheques, fietsvergoeding voor het woon-werkverkeer of gratis openbaar vervoer ). Mogelijkheid tot bijscholing tijdens de diensturen, soepele verlofregeling. HEB JE INTERESSE? Bezorg je motivatiebrief en cv per mail, per brief of tegen ontvangstbewijs aan de balie van de Personeelsdienst, Riddersstraat 12, 8000 Brugge t Uiterlijk 1 augustus 2014 voor TA automecanicien Brandweer - mét opgave van de gevraagde ervaring of bewijs van de gevolgde opleiding automechanica én een kopie van je rijbewijs B. voor integratieambtenaar - mét een kopie van het gevraagde diploma én opgave van de gevraagde werkervaring. Vermeld duidelijk voor welke functie je je kandidaat wilt stellen. OPGELET! Kandidaturen die, op datum van afsluiten, niet vergezeld zijn van de gevraagde documenten worden niet in aanmerking genomen.

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

+9.234 jobs op Jobat.be

+9.234 jobs op Jobat.be +9.234 jobs op Jobat.be Jobat zorgt voor je carrière, een hele zomer lang. Solliciteer vandaag nog via Jobat.be De Vlaamse Belastingdienst maakt deel uit van het Vlaams Ministerie van Financiën en Begroting

Nadere informatie

Administratieve vakantiejob (juli, augustus, september) (m/v)

Administratieve vakantiejob (juli, augustus, september) (m/v) Administratieve vakantiejob (juli, augustus, september) (m/v) Momenteel kijkt OfficeTeam uit naar studenten die gedurende de maand juli, augustus of september zin hebben om administratieve ervaring op

Nadere informatie

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011 Fiscaal Adviseur Je bent een all-round specialist

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit ACCOUNTANCY MEDEWERKER Bachelor Accountancy of Master Handelswetenschappen, TEW, Economie. Enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of in de volledige boekhouding van een

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelreceptionist M/V * bachelor opleiding toerisme of hotelmanagement * goede talenkennis is noodzakelijk * bereid om in verschillende shiften te werken

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies

Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies Reporter ter plaatse Wim Verdoodt wim.verdoodt@jobatmedia.be Roeselare Kortrijk Doornik - Sint-Niklaas Veldegem Middelkerke

Nadere informatie

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers.

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. OTV- SENIORPLAZA OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. Als partners staan wij in voor een totaalaanbod op het vlak van wonen, zorg en service. De

Nadere informatie

SALES EXPORT ACCOUNT

SALES EXPORT ACCOUNT Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies THE BEST SEAT FOR YOU! Canape, gelegen te St-Martens-Latem, is een vaste waarde in de designwereld Met meer dan 20 jaar

Nadere informatie

OPI-PMO - PROJECT MANAGER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL

OPI-PMO - PROJECT MANAGER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Functiedetail FUNCTIE : OPI-PMO - Project Manager FUNCTIEFAMILIE : Technology AFDELING : Technology DATUM LAATSTE AANPASSING: mei 2010 FUNCTIETITEL DIRECTE LEIDINGGEVENDE: Senior Program Manager OUDE CODE:

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

Vacature. Research Director

Vacature. Research Director Vacature Research Director Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

Support Engineer There are no translations available.

Support Engineer There are no translations available. Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Verantwoordelijke ICT B1-B3

Verantwoordelijke ICT B1-B3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Verantwoordelijke ICT B1-B3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren

Nadere informatie

Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a)

Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a) A. Algemene toelatingsvoorwaarden Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

Polyplastic BV. Professionele teamspeler bij het selecteren van strategische partners. Mariëtte Hermens, Lotte Terwel. Profielschets Inkoopmanager

Polyplastic BV. Professionele teamspeler bij het selecteren van strategische partners. Mariëtte Hermens, Lotte Terwel. Profielschets Inkoopmanager Profielschets Inkoopmanager Polyplastic BV Professionele teamspeler bij het selecteren van strategische partners Mariëtte Hermens, Lotte Terwel 30 maart 2010 Profielschets Inkoopmanager Profielschets Inkoopmanager

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Rapporteert aan : de hiërarchisch overste

Functiebeschrijving. Rapporteert aan : de hiërarchisch overste Functiebeschrijving 130-02-20100722 Functietitel Doel van de functie Functiefamilie Plaats in de organisatie Administratief medewerker Uitvoeren van administratieve taken gekoppeld aan een bepaalde werking/dienst

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Bedrijfseconomisch Deskundige (m/v) Doelstelling van de functie Als bedrijfseconomisch deskundige geeft u mee dagelijkse leiding

Nadere informatie

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V)

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Verwater Industrial Services Noord Oost B.V. ( onderdeel Verwater Group)

FUNCTIEPROFIEL. Verwater Industrial Services Noord Oost B.V. ( onderdeel Verwater Group) FUNCTIEPROFIEL Opdrachtgever: Functienaam: Afdeling: Standplaats: Verwater Industrial Services Noord Oost B.V. ( onderdeel Verwater Group) HRM Business Partner Human Resources Emmen 1. ORGANISATIE Algemene

Nadere informatie

hoofdmedewerker boekhouding (M/V)

hoofdmedewerker boekhouding (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker boekhouding (M/V) Afdeling,

Nadere informatie

Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman

Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman Leuvenseweg 48 bus 6 1000 Brussel Forensic auditor (m/v) voor de federale Ombudsman Er zijn 2 betrekkingen (1 Nederlandstalig en 1 Franstalig, m/v) met een contract van onbepaalde duur vacant bij de federale

Nadere informatie

De gemeente Diepenbeek werft aan:

De gemeente Diepenbeek werft aan: De gemeente Diepenbeek werft aan: Administratief medewerker C1-C3, dienst vrije tijd en communicatie/ cultuur Dit betreft een half-tijdse arbeidsovereenkomst (m/v) in contractueel verband. De selectie

Nadere informatie

Confidentiële Functiebeschrijving VRT. HR-Directeur. Januari 2015. 2015 Korn Ferry. All Rights Reserved.

Confidentiële Functiebeschrijving VRT. HR-Directeur. Januari 2015. 2015 Korn Ferry. All Rights Reserved. Confidentiële Functiebeschrijving VRT HR-Directeur Januari 2015 2015 Korn Ferry. All Rights Reserved. CONFIDENTIËLE FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Onderneming Locatie Rapporteren aan Website HR-directeur

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost.

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van preventionist (statutair/contractueel) voor de stedelijke gemengde brandweerdienst De kandidaten moeten bereid zijn om over

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WELKOM BIJ TRIPLE A SOLUTIONS Namens het ganse AAA-team bedanken wij je voor je interesse in Triple A Solutions. Deze brochure heeft als doel je wegwijs te maken binnen onze

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR ICT dienstverlener AXI telt 230 enthousiaste medewerkers in België (Willebroek) en Nederland (Breda). AXI schrijft applicaties voor databanken en tot zijn kernactiviteiten behoren: middelgrote organisaties

Nadere informatie

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit Academiejaar 2015-2016 14 december 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2015 VACATURE 2015-2016/007 Voltijds of deeltijds Juridisch adviseur - Specialisatie

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht

FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht FUNCTIEBESCHRIJVING: Gemeenschapswacht 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Gemeenschapswacht Gemeenschapswachten C1-C3 Administratief 2. DOEL VAN DE FUNCTIE Uitvoeren van

Nadere informatie

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse

DIENSTHOOFD. Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse 1/7 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Operationele entiteit Standplaats Dienstchef Weddenschaal Netinfradiensten Domeindiensten/Technische diensten Asse, Brugge, Gent, Ronse A4a - A4b (of indien van toepassing

Nadere informatie

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3)

Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Applicatiebeheerder (Deskundige ICT/ B1 - B3) Ook in 2016 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder uitbouwen. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

TECHNISCHE ASSISTENTIE MEDISCH ASSISTENT C. Functiefamilie: Niveau:

TECHNISCHE ASSISTENTIE MEDISCH ASSISTENT C. Functiefamilie: Niveau: Functiefamilie: Niveau: TECHNISCHE ASSISTENTIE MEDISCH ASSISTENT C Doel van de functiefamilie Toedienen van verzorging en basis medische hulp teneinde bij te dragen tot de geestelijke en fysieke gezondheid

Nadere informatie

Vacature. Client & Sales Support

Vacature. Client & Sales Support Vacature Client & Sales Support Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend Ploegbaas Techniek en inrichting Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS AFDELING TERRITORIUM DIENST INFRASTRUCTUUR SUBDIENST CEL GEBOUWEN FUNCTIE GENERIEKE FUNCTIETITEL

Nadere informatie

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Functiefamilie: Niveau: LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Doel van de functiefamilie Instaan voor het beheer of verhuur van het materiaal en de technische installaties bij een dienst en erop toezien dat de administratieve

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist Doel van de functiefamilie Vanuit de eigen technische specialisatie voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en de uitvoering ervan opvolgen specialistische

Nadere informatie

Instaan voor een effectieve en efficiënte logistieke keten van het moment van bestelling tot het afleveren van de goederen bij de interne klanten.

Instaan voor een effectieve en efficiënte logistieke keten van het moment van bestelling tot het afleveren van de goederen bij de interne klanten. FUNCTIEOMSCHRIJVING Hoofd materiaalbeheer en logistieke stromen 1. Functietitel Hoofd materiaalbeheer en logistieke stromen 2. Doel van de functie Instaan voor een correct intern aankoopbeleid door het

Nadere informatie

WE FILL THE GAP. Knowledge, efficiency, performance and talent

WE FILL THE GAP. Knowledge, efficiency, performance and talent WE FILL THE GAP Knowledge, efficiency, performance and talent VDAB en LOGOS hebben een intensieve en leerrijke cursus verzorgd met volgende logistieke vakken: IMDG Zeevracht + B/L ADR Documentair Krediet

Nadere informatie

TTL vacaturevacature voor Office manager

TTL vacaturevacature voor Office manager vacature voor Office manager Bedrijf The Test LeadersThe Test Leaders Auteur Stefan Patry Versie V3.1 Laatste update jul. 1, 2014 Abstract Dit document beschrijft de vacature voor een Office manager. the

Nadere informatie

Teamleader van de financiële diensten

Teamleader van de financiële diensten Vacature Teamleader van de financiële diensten Instelling van Openbaar Nut Charleroisesteenweg, 110 1060 Brussel INNOVIRIS en RIB Heb jij de ambitie om een carrière uit te bouwen bij een innovatieve en

Nadere informatie

Vacature beroepskapitein bij bevordering en professionalisering in dezelfde zone

Vacature beroepskapitein bij bevordering en professionalisering in dezelfde zone Vacature beroepskapitein bij bevordering en professionalisering in dezelfde zone Selectievoorwaarden: De zoneraad verklaart de functie van beroepskapitein vacant bij bevordering en professionalisering.

Nadere informatie

Profiel. Strategisch beleidsadviseur P&O. 7 april 2015. Opdrachtgever 100.000 plus gemeente in het midden van het land

Profiel. Strategisch beleidsadviseur P&O. 7 april 2015. Opdrachtgever 100.000 plus gemeente in het midden van het land Profiel Strategisch beleidsadviseur P&O 7 april 2015 Opdrachtgever 100.000 plus gemeente in het midden van het land Voor meer informatie over de functie Bianca van Winkel, adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Insel - Ingenieursselecties

Insel - Ingenieursselecties Insel - Ingenieursselecties Op zoek naar werk? HOE? www.insel.be Ing. Inge Vantournhout Ir. Natacha Thienpont Business development partners Insel 2 Bedrijfsvoorstelling Professionals De divisie binnen

Nadere informatie

Als secretaris maak je de notulen van de vergaderingen van de bestuurlijke organen en bewaak je de daar gemaakte afspraken en besluiten.

Als secretaris maak je de notulen van de vergaderingen van de bestuurlijke organen en bewaak je de daar gemaakte afspraken en besluiten. Brandweerzone Vlaams-Brabant West Dienst Personeel IO01-SECRETARIS/JURIST Statutair onbepaalde duur voltijds Functionele loopbaan: A21-A22 Afdeling: Interne organisatie DOEL VAN DE FUNCTIE Als secretaris

Nadere informatie

Opdracht 2: Vacature

Opdracht 2: Vacature Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bedrijfsmanagement Sociale wetgeving Opdracht 2: Vacature CAMPUS Geel Jasper De Kinderen Yoran Peeters Academiejaar 2013-2014 Inleiding Tijdens een sollicitatie

Nadere informatie

Enthousiaste werkgevers gezocht. Voor gemotiveerde kandidaten van de opleiding Administratief Medewerker Expeditie

Enthousiaste werkgevers gezocht. Voor gemotiveerde kandidaten van de opleiding Administratief Medewerker Expeditie Enthousiaste werkgevers gezocht Voor gemotiveerde kandidaten van de opleiding Administratief Medewerker Expeditie Ik ben een enthousiaste en gemotiveerde cursist Administratief medewerker expeditie van

Nadere informatie

Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs

Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs Technisch adviseur coördinator volwassenenonderwijs Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren) Functieomschrijving Coördineren en opvolgen van alle activiteiten met betrekking tot materiële en agogische

Nadere informatie

HRM in de KMO 21 februari 2013 Belonen & motiveren. PRAKTIJKGETUIGENIS Frederic Bulcaen - Typhoon

HRM in de KMO 21 februari 2013 Belonen & motiveren. PRAKTIJKGETUIGENIS Frederic Bulcaen - Typhoon HRM in de KMO 21 februari 2013 Belonen & motiveren PRAKTIJKGETUIGENIS Frederic Bulcaen - Typhoon Agenda Over Typhoon Pijlers HR beleid bij Typhoon Verloningsbeleid bij Typhoon Lessons learned oorstelling

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

1 Vacature. 2 Kandidaatstelling. 3 Functieprofiel

1 Vacature. 2 Kandidaatstelling. 3 Functieprofiel Vacature Pedagogisch directeur 3 de graad bso (organisatiehulp verzorging) School voor mens & samenleving Kortrijk (m/v) in de katholieke scholengroep RHIZO 1 Vacature De katholieke scholengroep RHIZO

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

Directeur Hotel Papendal

Directeur Hotel Papendal Directeur Hotel Papendal Namens de aandeelhouder NOC*NSF, is de Raad van Commissarissen van Hotel Papendal op zoek naar een daadkrachtige Directeur, die zijn/haar sporen met bewezen resultaten in de hotel

Nadere informatie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie

Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van dossierbeheerder Personeelsadministratie Profiel Selectieprocedure De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Bachelor in een technische richting Ervaring als leidinggevende in een technische/logistieke omgeving

FUNCTIEPROFIEL. Bachelor in een technische richting Ervaring als leidinggevende in een technische/logistieke omgeving Functie: Verantwoordelijke technische dienst FUNCTIEPROFIEL A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Hij/zij staat in voor het aansturen, coördineren en opvolgen van de technische dienst over de vier

Nadere informatie

LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Ploegverantwoordelijke poeder (volcontinu systeem) Onderhoudsman productie kaas (3 ploegen)

LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Ploegverantwoordelijke poeder (volcontinu systeem) Onderhoudsman productie kaas (3 ploegen) LANGEMARK Logistiek verantwoordelijke poeder (dag) Functie: Je staat in voor organisatie en opvolging van het expeditiegebeuren binnen de poederafdeling zodat de goederen efficiënt en conform de specifieke

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING FINANCIAL CONTROLLER

FUNCTIEOMSCHRIJVING FINANCIAL CONTROLLER FUNCTIEOMSCHRIJVING FINANCIAL CONTROLLER 1. Functietitel Financial Controller 2. Doel van de functie Actief bijdragen aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor

Nadere informatie

Bijlage bij de VACANTVERKLARING

Bijlage bij de VACANTVERKLARING Bijlage bij de VACANTVERKLARING gaat over tot de aanwerving en aanleg wervingsreserve van een deskundige Financiën en overheidsopdrachten (m/v) : functiebeschrijving en competenties 1. Algemene informatie

Nadere informatie

Openstaande functie : deskundige werftoezichter

Openstaande functie : deskundige werftoezichter Openstaande functie : deskundige werftoezichter Titel 1. Aanwervingsvoorwaarden. A. Algemene aanwervingsvoorwaarden : Om toegelaten te kunnen worden tot de betrekking van deskundige werftoezichter moet

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: DEELTIJDS CONTRACTUEEL BODE NIVEAU D1 D3 (28/38) INHOUD: 1. VACATURE 2. FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

Stages/projecten voor het academiejaar 2015-2016. Voka Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens

Stages/projecten voor het academiejaar 2015-2016. Voka Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens Stages/projecten voor het academiejaar 2015-2016 Voka Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens 15-6-2015 Inhoud 1. Q-Stageproject: zoek je een stageplaats of project?... 3 2. Q-Stage voor studenten...

Nadere informatie

CLIENTSCAN - CITATENVERSLAG

CLIENTSCAN - CITATENVERSLAG Vertrouwelijk CLIENTSCAN - CITATENVERSLAG AT-RECRUITMENT Auditor: Pieter van Galen Datum: 05/08/11 Management Information Ninoofsesteenweg 1078 bus 1 1080 Brussel, Tel. (02) 414 25 00 Informatie over Qfor:

Nadere informatie

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v)

Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Functiebeschrijving: controleur leidinggevend (m/v) Graad Controleur (m/v) Functie Controleur leidinggevend (m/v) Doelstelling van de functie Leiden van een team medewerkers en aansturen van de werkzaamheden

Nadere informatie

Boeiende vacatures bij Invenso en Convenso

Boeiende vacatures bij Invenso en Convenso Boeiende vacatures bij Invenso en Convenso Invenso en Convenso zijn op zoek naar gedreven mensen die met hart en ziel willen meebouwen aan ons succesverhaal. Is een van de onderstaande profielen op jouw

Nadere informatie

Medewerker Ontmoetingshuis De Moazoart vzw

Medewerker Ontmoetingshuis De Moazoart vzw Medewerker Ontmoetingshuis De Moazoart vzw Vacature Maart 2015 De Moazoart biedt een onderkomen aan organisaties die werken met maatschappelijk kwetsbare groepen en creeërt ruimte voor ontmoeting, vorming,

Nadere informatie

ING zoekt een Business Developer Trainee in de regio Limburg/Leuven

ING zoekt een Business Developer Trainee in de regio Limburg/Leuven Business Developer Trainee in de regio Limburg/Leuven. ING zoekt een Business Developer Trainee in de regio Limburg/Leuven Je start je traineeship met een opleiding in onze General Banking Sales Academy.

Nadere informatie

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve Vacatures Vacature Sportpromotor (B1-B3) Omschrijving Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve 1. Wat zijn de toelatingsvoorwaarden? Om toegelaten te worden tot de vacante functie

Nadere informatie

USE-IT ZOEKT: COÖRDINATOR

USE-IT ZOEKT: COÖRDINATOR USE-IT ZOEKT: COÖRDINATOR USE-IT is een toeristische dienst voor jongeren. De organisatie maakt drukwerk, houdt een infobalie open in Brussel, en runt een website. USE-IT is niet-commercieel en werkt zonder

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE FUNCTIEPROFIEL B.V. Februari 2014 ALGEMENE INFORMATIE Als internationale beursgenoteerde onderneming, met een zevental vestigingen in zowel Europa als Australië, produceert de Hilton Food Group smakelijke

Nadere informatie

Aanwervingsbrochure. Diensthoofd tentoonstellingen oude kunst. Contractueel onbepaalde duurvoltijds

Aanwervingsbrochure. Diensthoofd tentoonstellingen oude kunst. Contractueel onbepaalde duurvoltijds Aanwervingsbrochure Diensthoofd tentoonstellingen oude kunst Contractueel onbepaalde duurvoltijds - weddenschaal A1a-A3a 1 2 Kennismaking met M M brengt gisteren, vandaag en morgen samen in een publieksgericht

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Hajnadi Klimaattechniek BV Service Coördinator Printdatum 17-09-2012

Functiebeschrijving. Hajnadi Klimaattechniek BV Service Coördinator Printdatum 17-09-2012 Bedrijf Hajnadi Klimaattechniek BV Functie Service Coördinator Printdatum 17-09-2012 Functiebeschrijving Functiekenmerken Taken kennis en vaardigheden Opleidingsmogelijkheden bij functie Functiekenmerken

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Directeur audit

Functiebeschrijving: Directeur audit Functiebeschrijving: Directeur audit Functiefamilie Controle en audit functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1.

Nadere informatie

Maatschappelijk werker dienst budgetbeheer/ algemene sociale dienstverlening

Maatschappelijk werker dienst budgetbeheer/ algemene sociale dienstverlening Maatschappelijk werker dienst budgetbeheer/ algemene sociale dienstverlening 1 Actuele situatie OCMW Steenokkerzeel begeleidt al vele jaren cliënten met financiële problemen. Vaak wordt een financieel

Nadere informatie

Wilt u adverteren? info@jobatmedia.be 02 467 48 00. ICT-verantwoordelijke provinciale directie Bachelor bij voorkeur richting informatica

Wilt u adverteren? info@jobatmedia.be 02 467 48 00. ICT-verantwoordelijke provinciale directie Bachelor bij voorkeur richting informatica Let s talk Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal voor het gepaste advies De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. We leveren drinkwater aan 2,8 miljoen klanten in 171 Vlaamse

Nadere informatie

VACATURE voltijds logistiek-administratief BELEIDSMEDEWERKER

VACATURE voltijds logistiek-administratief BELEIDSMEDEWERKER VACATURE voltijds logistiek-administratief BELEIDSMEDEWERKER De vzw SINT-LUDGARDISSCHOOL Merksem is een katholieke school, gevestigd aan de du Chastellei 48 te 2170 Merksem. De school is samengesteld uit

Nadere informatie

ROLLING ROLLEN IN DE OPLEIDING INDUSTRIËLE INGENIEURSWETENSCHAPPEN

ROLLING ROLLEN IN DE OPLEIDING INDUSTRIËLE INGENIEURSWETENSCHAPPEN ROLLING ROLLEN IN DE OPLEIDING INDUSTRIËLE INGENIEURSWETENSCHAPPEN STUDENTEN EN HUN TOEKOMSTBEELD Industriële Ingenieurswetenschappen STUDENTEN EN HUN TOEKOMSTBEELD Industriële Ingenieurswetenschappen

Nadere informatie

info@bronneberg.nl www.bronneberg.nl KvK Eindhoven: 17136847 BTW/VAT/MwSt: NL 810049429B01

info@bronneberg.nl www.bronneberg.nl KvK Eindhoven: 17136847 BTW/VAT/MwSt: NL 810049429B01 Functieomschrijving office-coördinator Taken en Werkzaamheden Tot de aandachtsgebieden van office-coördinator behoren 'Beleid', Externe contacten, Communicatie en Relatiebeheer, Financiën, Advisering,

Nadere informatie

Er wordt een vergelijkende selectieproef georganiseerd voor beheerder Openbaar Domein in statutair verband.

Er wordt een vergelijkende selectieproef georganiseerd voor beheerder Openbaar Domein in statutair verband. Er wordt een vergelijkende selectieproef georganiseerd voor beheerder Openbaar Domein in statutair verband. DEELNEMINGSVOORWAARDEN 1. onderdaan zijn van de EU-lidstaten en lidstaten van de Europese Economische

Nadere informatie

Internationaal codirecteur ziekteverzekering PERU

Internationaal codirecteur ziekteverzekering PERU BTC is het Belgisch ontwikkelingsagentschap. BTC stelt zijn middelen en expertise ter beschikking om de armoede in de wereld uit te roeien. Het agentschap sluit zich aan bij de inspanningen van de internationale

Nadere informatie

RDS/SPB/001 - SPORTS BETTING ADVISER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL

RDS/SPB/001 - SPORTS BETTING ADVISER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Functiedetail FUNCTIE : RDS/SPB/001 - Sports Betting Adviser AFDELING : Operations & Subsidies DATUM LAATSTE AANPASSING: 01.04.2014 Job architecture VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN

Nadere informatie

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid.

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid. SELECTIEREGLEMENT Projectleider bouw (M/V) Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten statutaire functie, rang A1 graad: adjunct van de directeur standplaats: Brussel werkregio: Vlaanderen

Nadere informatie

Word jij onze collega?

Word jij onze collega? Word jij onze collega? Waarom werft Veronove volop aan? Gina & Andy Verhoonhove nemen het roer definitief over van Paul en Claire Verhoonhove. Zoals hun ouders destijds, hebben zij op heden tal van concrete

Nadere informatie

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en fiscaliteit - Herstructureringen en overgang van ondernemingen

Nadere informatie

Selectiereglement Systeembeheerder

Selectiereglement Systeembeheerder 1. Functiebeschrijving 1.1 Doel van de functie Realisatie van de ICT-doelstellingen door een kwalitatief systeem- en netwerkbeheer, projectbegeleiding bij de verdere uitbouw van de ICT-infrastructuur en

Nadere informatie

WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG

WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG WIJ ZIJN SAMEN ONDERWEG NAAR EEN TOPCARRIÈRE IN DE LOGISTIEK! Welkom in onze kleine bundel; een kleine bundel vol mensen met grote dromen. Aan het einde van maart 2016 beëindigen we met 15 gemotiveerde

Nadere informatie