Ons hart klopt voor kip

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ons hart klopt voor kip"

Transcriptie

1

2

3 Ons hart klopt voor kip 3

4 Ons bedrijf Ons hart klopt voor kip Veldhoven Kipproducten is een ambachtelijke uitsnijderij gespecialiseerd in de verwerking van kip, kalkoen, wild en Frans gevogelte. Al 75 jaar wordt er in het bedrijf met hart en ziel gewerkt. Ons hart klopt voor kip, dat zegt genoeg is dan ook het motto. Wij zijn letterlijk opgegroeid tussen de kippen. Na school en in de vakanties werkten wij mee in het bedrijf, prikten saté, maakten schoon en leerden het vak vanaf de basis. Onze grootmoeder startte in 1938 het poeliersbedrijf en onze vaders bouwden dit uit tot een ambachtelijke kipsnijderij. Wij werken met hart en ziel en stralen dat uit naar onze medewerkers en klanten. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk en dat voel je wanneer je bij ons binnenstapt. Onze grootmoeder en vaders waren van de oude stempel; hard werken en zorgen dat je je afspraken nakomt. Dat principe is nog altijd leidend in ons bedrijf en werpt zijn vruchten af. Willem, Rick en Marc Veldhoven

5 Het bedrijf wordt geleid door de derde generatie: Willem, Rick en Marc Veldhoven. 5

6 Ons ambacht Handgesneden kip is een ambacht Kwaliteit en maatwerk staan centraal bij Veldhoven Kipproducten. Het gros van onze werkzaamheden wordt met de hand uitgevoerd. En dat proef je! Door onze ambachtelijke werkwijze is er altijd optische controle op de verwerking van onze producten en kunnen wij onze kwaliteit garanderen. In professioneel ingerichte hygiënische werkruimtes werken onze medewerkers volgens alle wettelijk verplichte normen en regels. Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij ons centraal. Onze klanten willen maatwerk. Dit valt bijna niet te automatiseren. Hiervoor zijn mensenhanden het meest geschikt. Wij werken voor onder andere poeliers, slagerijen en grootgebruikers. Aan supermarkten leveren wij niet. Hiermee houden wij onze producten exclusief voor onze klanten, zodat zij zich kunnen onderscheiden.

7 Wij snijden onze kip met de hand en met ons hart Rafaël Kwiecien Kipsnijder 7

8 Onze werkwijze Elke dag vers geleverd Veldhoven Kipproducten gaat 24 uur per dag door. Tot s avonds laat kunnen klanten bestellingen bij ons plaatsen. Een tijdige levering en snelle handeling zijn zeker een meerwaarde van ons bedrijf. Voor onze klanten zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Service en bereikbaarheid zijn belangrijke kernwaarden. Door onze snelle levering zit er weinig tijd tussen het slachten van de dieren en de levering ervan. Wij werken samen met erkende, professionele slachterijen en leveranciers. Alle producten worden dagelijks vers aangeleverd en verwerkt. Binnen 16 uur verlaat 90% van onze producten het bedrijf. Onze producten worden met eigen chauffeurs en in onze eigen gekoelde wagens door heel Nederland geleverd.

9 Ik ken alle slagers en poeliers bij naam Ro Heussen Orderpicker Pieter Hooijmans Logistiek manager 9

10 Ons assortiment Uw bestelling naar uw wensen klaargemaakt Veldhoven Kipproducten levert verse topproducten kip, kalkoen, wild en Frans gevogelte op maat. Geheel volgens uw specifieke wensen. Wilt u saté met 3, 4 of 5 stukjes? Geen probleem, u zegt het maar! Met maatwerk onderscheiden wij ons in de markt. Geen massaproductie, maar bestellingen vers verwerkt en verpakt naar uw wens door onze vaste medewerkers. En om het u nog gemakkelijker te maken leveren wij, naast onze kip- en kalkoenproducten, scharrel- en maïskip, wild en Frans gevogelte, een uitgebreid assortiment convenience producten. Dat zijn maaltijden, kant-en-klare barbecuepakketten, schnitzels, snacks, soepen, vleeswaren en gerookte artikelen. Uw ideale partner voor het one-stop-shopping principe. Wij bieden een uitgebreid seizoensassortiment. s Zomers een breed scala barbecueproducten en voor feestdagen, zoals Kerst, Oud en Nieuw en Pasen een assortiment passend bij het moment. Vers en direct uit voorraad leverbaar.

11 Onze spiesjes worden klantspecifiek geprikt Ilona Wasilewska Productie manager 11

12 Certificering Continue aandacht en controle voor topkwaliteit Veldhoven Kipproducten werkt volgens de strengste kwaliteitseisen. Wij controleren voortdurend onze materialen en producten. Onze bedrijfsruimtes voldoen aan alle eisen die de wet stelt en ook onze medewerkers zijn gecertificeerd volgens de laatste normen. HACCP Wij werken volgens de richtlijnen van HACCP. Onze werkruimtes, werkwijze en productiemethoden voldoen aan de zwaarste eisen op het gebied van hygiëne. Kwaliteitsbewaking heeft bij ons dagelijks de hoogste prioriteit. EG - nummer Veldhoven Kipproducten is in het bezit van een EG-productienummer. Een logisch bewijs dat wij een betrouwbare leverancier zijn van al uw producten.

13 Onze productiehal wordt twee keer per dag grondig gereinigd Halal Ons assortiment Halal-producten bieden wij conform Halal-eisen aan. Daarom werken we voor deze producten uitsluitend Roland Beck Schoonmaker met Halal-gecertificeerde leveranciers. 13

14 Concepten ddaattzzeeggttggeennooeegg Het antwoord op de vraag Er is een tijd aangebroken waarin de consument zich niet meer laat verleiden door mooie praatjes. Er is behoefte ontstaan aan duidelijkheid. De klant wil weten wat hij eet en waar het vandaan komt. De boeren Veldhoven Kipproducten en Gebroeders Fuite Mengvoeders werken samen met boeren die gericht zijn op een betere toekomst voor mens en dier. Elk product heeft zijn eigen kernwaarden en kwaliteiten. De producten van dat zegt genoeg voorzien de bewuste consument in hun zoektocht naar transparantie in voeding.

15 Producten Inmiddels zijn er al diverse onderscheidende vleesproducten ontwikkeld die voldoen aan de eisen van dat zegt genoeg. Wij blijven op zoek naar producten die wij kunnen toevoegen aan ons assortiment zolang deze voldoen aan onze eisen en wensen. De producten worden duidelijk in beeld gebracht door vergelijkingen te trekken met andere producten. Klanten Op de consumentensite is informatie te vinden over opgroei, leefwijze, films, foto s en verkooppunten. Op deze manier kunt u uw klant goed bedienen en worden alle vragen beantwoord. 15

16 Specials De lekkerste BBQ-producten Veldhoven Kipproducten stelt graag uw dagelijks verse barbecuepakketten samen. BBQ Natuurlijk mogen onze kipproducten op een succesvolle barbecue niet ontbreken. De verse satés van Veldhoven Kipproducten staan gegarandeerd voor een geslaagde barbecue. Variaties Wij leveren onder andere worstvarianten, burgers, haantjes, sticks en spareribs. Uiteraard bereidt met de lekkerste kruiden. Met onze kant-en-klaar pakketten kan de barbecue meteen beginnen. Maatwerk Hoeveel stukjes kip wilt u op uw satéstokje? 3, 4 of 5? Bij Veldhoven Kipproducten is het mogelijk zelf uw satéstokje, shaslicks of spies samen te stelllen. We zijn gespecialiseerd in maatwerk!

17 17

18 Specials Luxe wild en gevogelte Bij Veldhoven Kipproducten hebben we voor u een luxe en uitgebreid assortiment wild en gevogelte samengesteld. Wild Veldhoven Kipproducten is er voor al uw wild en bijzonder vlees. Haas, konijn, hert, ree, wild zwijn, kangoeroe, springbok, lam, eend en zelfs krokodil en struisvogel! Alles op maat gesneden en geheel bewerkt en verwerkt naar uw wens. Wij leveren, afhankelijk van het seizoen, dagelijks vers. Veldhoven Kip levert desgewenst ook alle producten, uit eigen diepvries, buiten het seizoen. Gevogelte Wij leveren gevogelte zowel vers als bevroren. Gans, parelhoen, fazant en kwartel behoren tot onze topproducten. Dat geldt ook voor duif, patrijs en eend. Uw bestelling snijden we op maat precies zoals u en uw klanten dat willen.

19 19

20 Specials Verse smaakvolle maaltijden Onze Veldhoven maaltijden zijn smaakvol en verzorgd, direct op te warmen en verkrijgbaar voor goede prijzen. Wereldkeuken Met onze kant-en-klaar maaltijden biedt u uw klant smaakvol gemak. U heeft de keuze uit maaltijden uit de Hollandse, Aziatische en Mediteraanse keuken. Wij bieden ook een groot assortiment soepen en stamppotten in rol. Glutenvrij Om klanten met een glutenintolerantie meer keuze te bieden, voorzien wij u van glutenvrije maaltijden. Zo kunt u uw klant met deze wens een smaakvolle maaltijd bieden.

21 21

22 Op de hoogte Houd ons in de gaten! Zoals u merkt staat Veldhoven Kipproducten nooit stil. Uitbreiding van assortiment, nieuwe producten en klantspecifieke leveringen hebben continue onze aandacht. Wilt u op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen en acties? Dat kan! Schrijf u in op onze nieuwsbrief via of volg ons op Twitter en Facebook. Door onze kennis en ideeën te delen, bouwen we samen met slagerijen en poeliers aan een sterke keten! Word ook fan van onze concepten Dat zegt genoeg, Tante Door en Veldhoen zijn ook actief op Facebook. Zij laten via dit kanaal aan hun fans zien hoe zij opgroeien, wat hun kenmerken zijn en bij welke slagerijen en poeliers zij verkrijgbaar zijn.

23 dat zegt genoeg dat zegt genoeg FB.com/datzegtgenoeg 23

24 Wollefoppenweg 65b 2761 DJ Zevenhuizen t f info@veldhovenkipproducten.nl

Ons hart klopt voor kip

Ons hart klopt voor kip Ons hart klopt voor kip 3 Ons bedrijf Ons hart klopt voor kip Veldhoven Kipproducten is een ambachtelijke uitsnijderij gespecialiseerd in de verwerking van kip, kalkoen, wild en Frans gevogelte. Al 75

Nadere informatie

DeLekkerste Kerstdagen. Poelier Crins. lekker, vers en ambachtelijk

DeLekkerste Kerstdagen. Poelier Crins. lekker, vers en ambachtelijk lekker, vers en ambachtelijk DeLekkerste Kerstdagen Grote Laak 13A, 6088 NJ Roggel, telefoon 0475-497 040 info@poeliercrins.nl, www.poeliercrins.nl De lekkerste ideeën In onze winkel hebben wij natuurlijk

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2014

Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Een beknopt overzicht van de resultaten September 2014 Passie voor zorg Bedankt! Geachte relatie, U heeft onlangs deelgenomen aan het Klanttevredenheidsonderzoek van Holland

Nadere informatie

WILDSEIZOEN 2015-2016

WILDSEIZOEN 2015-2016 Slagerij Wolvenberg WILDSEIZOEN 2015-2016 Wildboekje 2015-2016 VOORGERECHTEN Tunnel patés 67003001 Reebokpaté met kastanjes ± 1000 gr. staaf 21.50 kg 67003002 Fazantpaté met armagnac ± 1000 gr. staaf 23.50

Nadere informatie

Volwaard Kip. Volwaard bouten. Volwaard filet vacuüm. Volwaard dijenvlees. Volwaard Drumsticks. Volwaard rookworsten. Volwaard dijenvlees met vel.

Volwaard Kip. Volwaard bouten. Volwaard filet vacuüm. Volwaard dijenvlees. Volwaard Drumsticks. Volwaard rookworsten. Volwaard dijenvlees met vel. Kip producten Volwaard Kip Volwaard kippen. Volwaard kappen. Volwaard filet vacuüm. Volwaard dijen. Volwaard Drumsticks. Volwaard rookworsten. Volwaard dijenvlees. Volwaard dijenvlees met vel. Volwaard

Nadere informatie

VOORGERECHTEN SPECIALITEITEN VOOR DE FIJNE KEUKEN

VOORGERECHTEN SPECIALITEITEN VOOR DE FIJNE KEUKEN VOORGERECHTEN Tunnel patés 16101 Reebokpaté met kastanjes ± 1000 gr. staaf 21.50 kg 16102 Fazantpaté met armagnac ± 1000 gr. staaf 23.50 kg 16103 Wildzwijn paté met pruimen ± 1000 gr. staaf 21.50 kg 16107

Nadere informatie

Wild &Gevogelte. Puur Genieten. Puur. Aantal:

Wild &Gevogelte. Puur Genieten. Puur. Aantal: Wild &Gevogelte Aantal: 1. Hertenbiefstuk x pakje van 2 stuks à ca. 125 ( 3.49 ) 2. Kangoeroebiefstuk x pakje van 2 stuks à ca. 100 ( 2.29 ) 3. Struisvogelbiefstuk x pakje van 2 stuks à ca. 115 ( 2.99

Nadere informatie

WILDKALENDER: - Donderdag besteld is woensdag leverbaar; - Zondag besteld is vrijdag leverbaar.

WILDKALENDER: - Donderdag besteld is woensdag leverbaar; - Zondag besteld is vrijdag leverbaar. Hierbij presenteren wij ons nieuwe wildassortiment voor het seizoen 2016/2017. Het meeste is vanuit voorraad leverbaar, maar voor een aantal producten geldt dat het voor ons bestelproducten zijn waarop

Nadere informatie

WILD & GEVOGELTE SPECIALITEITEN

WILD & GEVOGELTE SPECIALITEITEN WILD & GEVOGELTE SPECIALITEITEN WILDSEIZOEN 2014-2015 VOORGERECHTEN Tunnel patés 16101 Reebokpaté met kastanjes ± 1000 gr. staaf 18.50 kg 16102 Fazantpaté met armagnac ± 1000 gr. staaf 19.75 kg 16103 Wildzwijn

Nadere informatie

VLEES, WILD VIS & GEVOGELTE VAN

VLEES, WILD VIS & GEVOGELTE VAN VLEES, WILD VIS & GEVOGELTE VAN HOEVE RAVENSTEIN DUURZAAM, PUUR & EERLIJK Thuisbezorgd tot op je aanrecht! www.hoeveravenstein.nl 1 ONZE PRODUCTEN Alles op een boerderij: pagina Over Hoeve Ravenstein 4

Nadere informatie

HOOFDGERECHTEN. Wild konijn 42713 Wild konijn heel diepvries ± 1 kg 12,50 kg 42779 Wild konijn achterbout diepvries per 8 stuks 26,50 kg

HOOFDGERECHTEN. Wild konijn 42713 Wild konijn heel diepvries ± 1 kg 12,50 kg 42779 Wild konijn achterbout diepvries per 8 stuks 26,50 kg VOORGERECHTEN Tunnel patés 16101 Reebokpaté tunnel 1000 gr. 15,95 kg 16102 Fazantpaté tunnel 1000 gr. 16,95 kg 16103 Wildzwijn paté tunnel 1000 gr. 15,95 kg 16301 Reebokpaté met kastanjes tunnel 340gr

Nadere informatie

De lekkerste specialiteiten voor de feestdagen. Poelier Crins. lekker, vers en ambachtelijk

De lekkerste specialiteiten voor de feestdagen. Poelier Crins. lekker, vers en ambachtelijk lekker, vers en ambachtelijk De lekkerste specialiteiten voor de feestdagen Grote Laak 13A, 6088 NJ Roggel, telefoon 0475-497 040 info@poeliercrins.nl, www.poeliercrins.nl De lekkerste ideeën voor de kerstdagen...

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

Keurklasse: nieuwe kracht van de Keurslager. onderscheidend vermogen en meerwaarde

Keurklasse: nieuwe kracht van de Keurslager. onderscheidend vermogen en meerwaarde Keurklasse: nieuwe kracht van de Keurslager Duurzaam op weg naar onderscheidend vermogen en meerwaarde Historie van een sterk merk Het Keurslager DNA Hij is een vakman Hij werkt met en levert verse producten

Nadere informatie

Multifood - Uw Totaalleverancier voor de Horeca, Catering en Institutionele markt

Multifood - Uw Totaalleverancier voor de Horeca, Catering en Institutionele markt Inhoud Algemeen - Voorwoord - De mensen achter Multifood; even voorstellen. - Onze visie, missie en de kernwaarden - De kracht van Multifood - De werkwijze van Multifood Multifood in de praktijk - Versgroepen

Nadere informatie

Lekker voor de kerst. lekker, vers en ambachtelijk. Poelier Crins Grote Laak 13A, Roggel, ,

Lekker voor de kerst. lekker, vers en ambachtelijk. Poelier Crins Grote Laak 13A, Roggel, , Lekker voor de kerst Uw Poelier maakt de feestmaaltijd compleet Grote Laak 13A, Roggel, 0475-497 040, info@poeliercrins.nl, www.poeliercrins.nl lekker, vers en ambachtelijk Alles voor de lekkerste feestdagen!

Nadere informatie

NEDERLANDS. Assortiment. Varkens- en rundvlees

NEDERLANDS. Assortiment. Varkens- en rundvlees NEDERLANDS Assortiment Varkens- en rundvlees 1 Van voorloper naar ketenregisseur Ingegeven door zorg voor dierenwelzijn en voor het milieu, maar vooral vanuit de wens om lekkere vleesproducten te maken

Nadere informatie

Een winkel vol lekkere specialiteiten voor de feestdagen. Poelier Crins. lekker, vers en ambachtelijk

Een winkel vol lekkere specialiteiten voor de feestdagen. Poelier Crins. lekker, vers en ambachtelijk lekker, vers en ambachtelijk Een winkel vol lekkere specialiteiten voor de feestdagen Grote Laak 13A, 6088 NJ Roggel, telefoon 0475-497 040 info@poeliercrins.nl, www.poeliercrins.nl De lekkerste ideeën

Nadere informatie

Vleeshouwerij Johan de Jong Torenstraat 9 9163 HD Nes 0519-542 080. Productiereglement. Herkomst Echt Amelander lamsvlees.

Vleeshouwerij Johan de Jong Torenstraat 9 9163 HD Nes 0519-542 080. Productiereglement. Herkomst Echt Amelander lamsvlees. Vleeshouwerij Johan de Jong Torenstraat 9 9163 HD Nes 0519-542 080 Productiereglement 1.a. Herkomst Echt Amelander lamsvlees. Alle lammeren zijn afkomstig van Ameland: geboren en geweid. De keurmeester

Nadere informatie

Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten

Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten BBQ-specialiteiten voor fijnproevers Barbecueën is lekker. Puur genieten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Daarom hebben wij altijd de lekkerste

Nadere informatie

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar MK HET VERSCHIL MET MRTIN S CHOICE Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar G I D R T N L P % 0 10 ------------------- K M S % 0 0 2 MRTIN S CHOICE: WEET WT JE JE GSTEN VOORZET Ondernemer

Nadere informatie

Het feestseizoen is weer begonnen

Het feestseizoen is weer begonnen Het feestseizoen is weer begonnen 26 Golf & Lifestyle zomer 2013 Buffy en Jan Perier BBQ via internet Het is weer zomer, dus de hoogste tijd voor die heerlijke barbecues in de tuin of op het bedrijfsfeest.

Nadere informatie

Koude voorgerechten: Wildpaté (ree, fazant, wild zwijn) Gerookte parelhoenfilet (gesneden)(50 gram) Gerookte wildzwijnsham (gesneden

Koude voorgerechten: Wildpaté (ree, fazant, wild zwijn) Gerookte parelhoenfilet (gesneden)(50 gram) Gerookte wildzwijnsham (gesneden Koude voorgerechten: Kipcocktail 2.95 p/stuk Carpaccio, Tamme eend, Hert, 4.50 p/portie Wildpaté (ree, fazant, wild zwijn) 1.85 p/100gr. Gerookte duivenborstfilet 3.35 p/100gr. Gerookte parelhoenfilet

Nadere informatie

OP ZOEK NAAR EEN SCHARREL?

OP ZOEK NAAR EEN SCHARREL? OP ZOEK NAAR EEN SCHARREL? Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en

Nadere informatie

Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten

Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten BBQ-specialiteiten voor fijnproevers Barbecueën is lekker. Puur genieten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Daarom hebben wij altijd de lekkerste

Nadere informatie

Het menu van Vers Achterhoek. voor koks

Het menu van Vers Achterhoek. voor koks Het menu van Vers Achterhoek voor koks 1 Proef de Achterhoek Voorafje Achterhoekse streekproducten zijn bijzonder, gezond maar vooral erg lekker! Voor een chef-kok heerlijke ingrediënten om mee te werken.

Nadere informatie

Uw markt is er klaar voor. En u?

Uw markt is er klaar voor. En u? Uw markt is er klaar voor. En u? Een verpakking vol kansen Ready2Cook is uw kans om verse en gezonde kanten-klaarmaaltijden te verzorgen voor moderne consumenten, die ze na aankoop direct thuis in de oven

Nadere informatie

Wild konijn (hele jaar) 14548 Wildkonijn Wildkonijn panklaar. ca. 800 gram stuks 14569 Wildkonijn bout Boutje. ca. 150 gram stuks

Wild konijn (hele jaar) 14548 Wildkonijn Wildkonijn panklaar. ca. 800 gram stuks 14569 Wildkonijn bout Boutje. ca. 150 gram stuks Art nr Product Omschrijving Gewicht Eenheid Wilde eend (15 augustus tot 31 januari) 14684 Wilde eend Volle wilde eend panklaar. ca. 500 gram stuks 14685 Wilde eend Eend gefileerd, pootjes apart. ca. 400

Nadere informatie

Hocras wildassortiment 2012

Hocras wildassortiment 2012 Hocras B.V. Franse Kampweg 38, 1406 NW BUSSUM Telefoon afdeling verkoop: 035-69 79 800 Telefoon algemeen: 035-69 79 777 E-mail: verkoop@hocras.nl www.hocras.nl Pagina 1 Onder voorbehoud van wijzigingen.

Nadere informatie

putman Eten is een ambacht

putman Eten is een ambacht 1 onze geschiedenis Peter Putman uit Westervoort was de eerste generatie Slagter. In 1873 werkte Peter s zomers als rietdekker, maar in de winter had hij geen werk en ging hij als slagter aan de slag dat

Nadere informatie

Kerntaak 1: Verkoopt versproducten en verleent service

Kerntaak 1: Verkoopt versproducten en verleent service Kerntaak 1: Verkoopt versproducten en verleent service Werkproces 1.2: Presenteert producten in verkoopmeubelen De verkoopmedewerker vers supermarkt verzorgt de presentatie van de verkoopmeubels volgens

Nadere informatie

KROKODIL: GEWICHT: VERPAKKING: Krokodil staartfilet 1kg vac. ca.5 kg p/doos Krokodil eyefilet 1kg vac. ca.

KROKODIL: GEWICHT: VERPAKKING: Krokodil staartfilet 1kg vac. ca.5 kg p/doos Krokodil eyefilet 1kg vac. ca. WILD: REE: GEWICHT: VERPAKKING: 111000 Reerug ca.1.5-2.5 kg ca.10kg p/krat 111400 Reefilet ca.1 kg ca.10kg p/krat 112000 Reebout ca.2 kg ca.10kg p/krat 116700 Reepoulet edel 1 kg ca.10kg p/krat 121000

Nadere informatie

Lekker en compleet onze BBQ pakketten!

Lekker en compleet onze BBQ pakketten! Lekker en compleet onze BBQ pakketten! Alleen vlees compleet 7.00 BBQ-hamburger Slagers shaslick Portie saté BBQ Populair 12,00 Alleen vlees compleet 11.00 Slagers shaslick Gemarineerde karbonade Portie

Nadere informatie

Najaarsassortiment 2014

Najaarsassortiment 2014 Najaarsassortiment 2014 Geachte relatie, Hierbij presenteren wij u de wildlijst van het seizoen 2014/2015. Naast een breed assortiment pure en onbewerkte producten hebben wij een reeks geconfijte producten.

Nadere informatie

Wild. assortiment. Haarwild

Wild. assortiment. Haarwild Wild assortiment Grof wild Haarwild Gevogelte grof Wild Hert Wild zwijn Ree Wild zwijn is populair en komt steeds vaker voor op de menukaart. Het door Hocras geleverde wild zwijn komt uit diverse landen

Nadere informatie

VERS Art. nr. Productomschrijving Aantal KG 1 Kuikens 1100-1800 gram 3 Kuikenpoten licht 4 Lever 5 Maag 6 Hart 7 Kuikendijenvlees 8 Vleugels 9

VERS Art. nr. Productomschrijving Aantal KG 1 Kuikens 1100-1800 gram 3 Kuikenpoten licht 4 Lever 5 Maag 6 Hart 7 Kuikendijenvlees 8 Vleugels 9 VERS 1 Kuikens 1100-1800 gram 3 Kuikenpoten licht 4 Lever 5 Maag 6 Hart 7 Kuikendijenvlees 8 Vleugels 9 Kuikenpoten zwaar 10 Kuikenpoten zonder rug 11 Kipfilet vers 15 Vleugel borrel 16 Vleugel plat 17

Nadere informatie

Factsheet Speciesonderzoek wild en wildproducten 2010. Datum Februari 2011

Factsheet Speciesonderzoek wild en wildproducten 2010. Datum Februari 2011 Factsheet Speciesonderzoek wild en wildproducten 2010. Datum Februari 2011 Colofon Projectnaam Speciesonderzoek wild en wildproducten 2010 Projectnummer OT1012 AB Versienummer 1.0 (extern) Productmanager

Nadere informatie

Werkboekje. Brood op de plank 2 e Klassen 2012. Dit boekje is van..klas.

Werkboekje. Brood op de plank 2 e Klassen 2012. Dit boekje is van..klas. Werkboekje Brood op de plank 2 e Klassen 2012 Dit boekje is van..klas. WERKEN IN DE BINDELMEERCATERING INLEIDING De komende week zullen jullie gaan werken in de keuken van het Bindelmeer College. Jullie

Nadere informatie

Inhoud. De lekkerste barbecue specialiteiten. Varkensvlees specialiteiten. De lekkerste barbecue specialiteiten 1.

Inhoud. De lekkerste barbecue specialiteiten. Varkensvlees specialiteiten. De lekkerste barbecue specialiteiten 1. BARBECUEFOLDER 2015 Inhoud De lekkerste barbecue specialiteiten 1 - Varkensvlees specialiteiten - Rundvlees specialiteiten - Kip specialiteiten - Kalfs specialiteiten - Lams specialiteiten Soorten sauzen

Nadere informatie

ARTISANALE BEENHOUWERIJ RONDOU KERST EN OUDJAAR 2014 FEESTFOLDER. * Kerst en Oudjaar met lekker vlees van RONDOU *

ARTISANALE BEENHOUWERIJ RONDOU KERST EN OUDJAAR 2014 FEESTFOLDER. * Kerst en Oudjaar met lekker vlees van RONDOU * ARTISANALE BEENHOUWERIJ RONDOU KERST EN OUDJAAR 2014 FEESTFOLDER * Kerst en Oudjaar met lekker vlees van RONDOU * Siebe Morren maakte deze foto. Wij wensen u veel inspiratie bij het kiezen van uw menu

Nadere informatie

Innovatie is één van de BBS Food speerpunten. We spannen ons voortdurend in om nieuwe convenience producten en processen te ontwikkelen in reactie op

Innovatie is één van de BBS Food speerpunten. We spannen ons voortdurend in om nieuwe convenience producten en processen te ontwikkelen in reactie op Innovatie is één van de BBS Food speerpunten. We spannen ons voortdurend in om nieuwe convenience producten en processen te ontwikkelen in reactie op de vraag van onze klant naar bijvoorbeeld voedselveiligheid,

Nadere informatie

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food!

Bestel snel en eenvoudig Online! uw adres voor food & non-food! Bestel snel en eenvoudig Online! vanderheidefood.nl uw adres voor food & non-food! Al 35 jaar bezorgen wij dagelijks food en non-food artikelen aan een breed scala aan klanten. Van kinderdagverblijven

Nadere informatie

Eindejaarsfolder. Versmarkt Willebroek

Eindejaarsfolder. Versmarkt Willebroek 2018 Eindejaarsfolder Versmarkt Willebroek Eindejaarsfeesten van 19 december tot en met 31 december 2017 Op zondag 23 december & 30 december is de winkel doorlopend open van 8:30u tot 13:00u Op maandag

Nadere informatie

derde leerjaar www.lessenpakket.be

derde leerjaar www.lessenpakket.be derde leerjaar Wie zorgt voor het vlees? Tip voor de leerkracht: start deze les met een aftastend gesprek over wat kinderen al weten over vlees, de oorsprong en de bereiding ervan. Misschien zit er wel

Nadere informatie

dier artikel gew./verp. p.k./p.stuk prijs eend gerookte eenden borst 300 gr p.st kiloprijs 35,00 eend eenden borstfilet 2*2000 gr.

dier artikel gew./verp. p.k./p.stuk prijs eend gerookte eenden borst 300 gr p.st kiloprijs 35,00 eend eenden borstfilet 2*2000 gr. dier artikel gew./verp. p.k./p.stuk prijs eend gerookte eenden borst 300 gr p.st kiloprijs 35,00 eend eenden borstfilet 2*2000 gr. kiloprijs 28,00 eend gemeste eenden lever 0,600 gr. kiloprijs 56,00 eend

Nadere informatie

1. Belang Hygiënecode

1. Belang Hygiënecode 1. Belang Hygiënecode 1. Waarom wordt er in de slagerij met een Hygiënecode gewerkt? Om op een structurele manier hygiënisch en veilig met voedsel te werken. Om mensen te leren om gezonder en gevarieerder

Nadere informatie

Bij u thuis, op ons adres (binnen of op het terras), banketzaal of op een gekozen locatie.

Bij u thuis, op ons adres (binnen of op het terras), banketzaal of op een gekozen locatie. petrus team Wij verzorgen uw: - Feesten (verjaardag, communie, ) - Events - Walking dinner (mini gerechten) - Recepties (koude en warme hapjes, broodjes) - Buffetten - Dessertbuffetten - Vergaderingen

Nadere informatie

Najaarsassortiment 2016

Najaarsassortiment 2016 Geachte relatie, Ook dit jaar hebben wij met veel zorg de lekkerste wildproducten voor u geselecteerd. In de lijst hieronder vindt u een selectie van onze hardlopers, de producten die wij de voorgaande

Nadere informatie

inspirerend & pakkend veelzijdig!

inspirerend & pakkend veelzijdig! inspirerend & pakkend veelzijdig! Mokrupak is een totaalleverancier voor verpakkingen en disposables en levert méér dan twintigduizend artikelen uit voorraad. Onze ervaren mensen en een uitgekiend logistiek

Nadere informatie

1992-2012. 20 jaar. Frank & Marleen van der Zande. Keurslager

1992-2012. 20 jaar. Frank & Marleen van der Zande. Keurslager 1992-2012 20 jaar Frank & Marleen van der Zande Keurslager 20 jaar Frank & Marleen van der Zande, Keurslager Ja beste mensen, het lijkt een hele periode, maar voor ons is het als gisteren. Samen met ons

Nadere informatie

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N Uw bandmateriaal naar specificatie geprofileerd Ook gesneden stukken of gedeelte van

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Introductie. Rick & Jorik (oprichters de Hof van Eden)

Introductie. Rick & Jorik (oprichters de Hof van Eden) Introductie Bedankt voor je interesse in ons cateringbedrijf. Wij helpen organisaties met het verwennen van klanten en personeel door originele, smaakvolle en verantwoorde lunches te verzorgen. In deze

Nadere informatie

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET VAN ZOGGEL CATERING CREATIEF & COMPLEET 2014 2015 Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk Warm en koud buffet Complete feestverzorging Vers vlees Brunches Party-service Barbecue Walking diner Gourmet Fondue Uit

Nadere informatie

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f

StarCuisine Van Gijnstraat GB Rijswijk (zh) t f StarCuisine Van Gijnstraat 25 2288 GB Rijswijk (zh) t 070-362 87 02 f 070-362 85 23 order@starcuisine.nl www.starcuisine.nl StarCuisine heet u welkom StarCuisine is alles wat u kunt verwachten van een

Nadere informatie

VOORGERECHTEN SPECIALITEITEN VOOR DE FIJNE KEUKEN

VOORGERECHTEN SPECIALITEITEN VOOR DE FIJNE KEUKEN VOORGERECHTEN Tunnel patés 16101 Reebokpaté met kastanjes ± 1000 gr. staaf 21.50 kg 16102 Fazantpaté met armagnac ± 1000 gr. staaf 23.50 kg 16103 Wildzwijn paté met pruimen ± 1000 gr. staaf 21.50 kg 16107

Nadere informatie

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje

Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje Een dagje DIT BOEKJE IS VAN: Een dagje 2 Inhoudsopgave: Hallo Jumbo Panningen pag. 4 Slimme formule pag. 5 Jumbo s 7 zekerheden pag. 6-7 Placemat pag. 8-9 Speurtocht pag. 10-15 Een dag je Boodschappen

Nadere informatie

t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST

t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST 2016 Brunch Tomatensoep en Groentesoep Diverse harde/zachte bolletjes, pistolets,

Nadere informatie

Kerstmis / Jaarwisseling 2015

Kerstmis / Jaarwisseling 2015 Kerstmis / Jaarwisseling 2015 Voorgerechten Kip cocktail 8,95 Garnalen cocktail 9,95 Runder carpaccio 9.95 Soepen Tomaten crème soep 6,95 Verse tomatensoep met room, gevuld met gehakt balletjes Groentesoep

Nadere informatie

BARBECUE FONDUE/GOURMET. Assortiment

BARBECUE FONDUE/GOURMET. Assortiment BARBECUE FONDUE/GOURMET Assortiment BBQ/Gourmet/Fondue Scampi-spies p/stuk Zalmspies p/stuk 3,40 3,35 Aanvullend pakket mogelijk voor de bbq, gourmet, fondue en steengrill 3 soorten sauzen: - knoflooksaus

Nadere informatie

EERLIJK VLEES UIT DE VRIJE NATUUR

EERLIJK VLEES UIT DE VRIJE NATUUR EERLIJK VLEES UIT DE VRIJE NATUUR Ambachtelijke producten van topkwaliteit. Met de volle en pure smaak van dieren die opgroeien en leven in de vrije natuur. Vanuit meer dan 125 jaar ervaring biedt het

Nadere informatie

Uitslag onderzoek Diervriendelijk vlees? EénVandaag Opiniepanel deelnemers Oktober 2009

Uitslag onderzoek Diervriendelijk vlees? EénVandaag Opiniepanel deelnemers Oktober 2009 Uitslag onderzoek Diervriendelijk vlees? EénVandaag Opiniepanel 24.000 deelnemers Oktober 2009 Hoe vaak eet u vlees bij de warme maaltijd? (Bijna) iedere dag 42,5 5-6 keer in de week 18,1 3-4 keer in de

Nadere informatie

BESTELLIJST V.V.P. SCHERIA Tel : 070-3270000 Fax : 070-3209262 per email bestellen: kipbestelling@scheria.nl Fax : 070-3271739 Reclame organisatie

BESTELLIJST V.V.P. SCHERIA Tel : 070-3270000 Fax : 070-3209262 per email bestellen: kipbestelling@scheria.nl Fax : 070-3271739 Reclame organisatie Weeknummer Pagina 1 Hele kip 1 o/s 3001 4 Hele kip gekruid 3003 4 Kip + braadzak 3004 4 Maiskip 3006 4 Scharrelkip 3030 4 Soepkip in delen 3010 6 Kippenbout 1 o/s 3201 6 Kippenbout 2 o/s 3202 6 Kippenbout

Nadere informatie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie Your partner for all premium & private brands Nederlandse editie Inhoud Bedrijfsprofiel 2 Facts & Figures 6 Producten 8 Magazijn 14 Distributie 16 Contactgegevens 18 Bedrijfsprofiel Deldo is één van de

Nadere informatie

barbecuen Puur genieten

barbecuen Puur genieten barbecuen Puur genieten Kwaliteit is onze reclame Ambachtelijke Slagerij Dennis van de Ven is sinds 2005 gevestigd aan plein 1944 nr.39 in Schijndel Zuid. Dennis heeft deze winkel overgenomen van de Gebroeders

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Food & Service. care catering gastronomie

Food & Service. care catering gastronomie Food & Service care catering gastronomie Juiste assortiment Correcte logistiek Gunstige prijzen Exclusieve dienstverlening Wie zijn wij... CHEFS CULINAR is een totaalleverancier voor keukens van zorginstellingen,

Nadere informatie

Food packaging. van der windt. à la carte

Food packaging. van der windt. à la carte Food packaging à la carte Van der Windt, thuis in food Ontwikkelingen te over in de foodindustrie. Versheid, houdbaarheid en voedselveiligheid zijn belangrijke issues aan consumentenzijde. Als foodfabrikant

Nadere informatie

TRAITEUR DE KIEKEFRETTER WILD- EN GEVOGELTESPECIALITEITEN

TRAITEUR DE KIEKEFRETTER WILD- EN GEVOGELTESPECIALITEITEN WILD- EN GEVOGELTESPECIALITEITEN Gevogeltespecialiteiten Zwarte kip van Cholet Gele kip van Landes Kuikentje Gevuld kuikentje Parelhoen Konijnenstoofvlees Gevulde parelhoen Parelhoenborst gevuld met ganzenlever

Nadere informatie

Enquête uitbrengmaaltijden Open Waard

Enquête uitbrengmaaltijden Open Waard Uitslag enquête Uitbrengmaaltijden Open Waard augustus 2015 Goed Redelijk Matig Slecht NVT N % N % N % N % N % 1 Hoe ervaart u de samenstelling van uw maaltijd? 28 7 8 2 4 1 0 0 2 Hoe ervaart u de smaak

Nadere informatie

De Guijt. De basiswaarden:

De Guijt. De basiswaarden: Banquetingmap Merin 2 3 De Guijt Niets zo lekker als je barstensvol energie te voelen. Je voelt je sterk. Hebt zin om uitdagingen aan te gaan. Kom maar op! Voeding speelt een cruciale rol in hoe je je

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

VERTEERB. KOOLHYDRATEN TRANSVETZUREN CHOLESTEROL LINOLZUUR ZETMEEL VEZELS SUIKERS

VERTEERB. KOOLHYDRATEN TRANSVETZUREN CHOLESTEROL LINOLZUUR ZETMEEL VEZELS SUIKERS VERS VLEES Duif met vel, rauw 288 1205 18.5 23.8 8.4 9.7 3.1 - - 2.7-95 0.0 0.0 0.0 0.0 56 54 199 12 248 22 3.5 0.4 2.2 13 73 0.21 0.22 0.40 5 - Eend, borst zonder vel, tam, rauw 108 457 22.6 2.0 0.8 0.7

Nadere informatie

HUUSKES TOP SMAAKT EXCLUSIEF

HUUSKES TOP SMAAKT EXCLUSIEF SOUSVIDE LIJN SLAGERIJ EN POELIER CONVENIENCE AGF VLEESWAREN EN KAAS Hollands braadstuk HUUSKES TOP SMAAKT EXCLUSIEF Huuskes Versproducten presenteert een exclusief assortiment voor de horeca: Huuskes

Nadere informatie

Van harte welkom! Daily Fresh Food gelooft dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven

Van harte welkom! Daily Fresh Food gelooft dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven Van harte welkom! Graag presenteren wij aan u onze lamsvleesproducten in allerlei variaties. Door intensieve samenwerking met onze slagers, leveranciers en schaapherders kunnen we u een uitgebreid assortiment

Nadere informatie

kinderopvang & scholen

kinderopvang & scholen MOeke voor kinderopvang & scholen Moekes Maaltijd Moekes Maaltijd is een jong bedrijf dat de ambitie heeft om écht en lekker eten toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen wij door ambachtelijke, dagverse

Nadere informatie

SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2019

SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2019 SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2019 BARBECUE S Wij verzorgen voor U een volledig afgewerkte barbecue om thuis zelf te bakken met vlees, groenten, aardappelen, sausen, broodjes, pasta s. Al onze BBQ pakketten

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Ganzen vet 1kg Gewogen 1 kg Tamme ganzen filet 300gr Gewogen 300 Gram 703

Ganzen vet 1kg Gewogen 1 kg Tamme ganzen filet 300gr Gewogen 300 Gram 703 Eend 701200 Eenden rilette 1kg Gewogen 1 kg 701 701250 Franse eenden lever 500gr Gewogen 500 Gram 701 701300 Hongaarse eenden lever 500gr Gewogen 500 Gram 701 701400 Tamme eend Barberie 1kg Gewogen 1 kg

Nadere informatie

Suggesties voor een succesvol Barbecue Seizoen

Suggesties voor een succesvol Barbecue Seizoen Suggesties voor een succesvol Barbecue Seizoen www.evlier.be ONZE NIEUWE MARINADES MARINADE BOMBAY MARINADE VÉNITIENNE MARINADE CALCUTTA MARINADE MAÎTRE D HÔTEL MARINADE SJALOT MARINADE SPARE-RIBS (zoet)

Nadere informatie

VOORGERECHTEN SPECIALITEITEN VOOR DE FIJNE KEUKEN

VOORGERECHTEN SPECIALITEITEN VOOR DE FIJNE KEUKEN VOORGERECHTEN Tunnel patés 16101 Reebokpaté met kastanjes ± 1000 gr. staaf 21.50 kg 16102 Fazantpaté met armagnac ± 1000 gr. staaf 22.95 kg 16103 Wildzwijn paté met pruimen ± 1000 gr. staaf 21.50 kg Kwartel

Nadere informatie

EERLIJK VLEES UIT DE VRIJE NATUUR

EERLIJK VLEES UIT DE VRIJE NATUUR EERLIJK VLEES UIT DE VRIJE NATUUR Ambachtelijke producten van topkwaliteit. Met de volle en pure smaak van dieren die opgroeien en leven in de vrije natuur. Vanuit 130 jaar ervaring biedt het familiebedrijf

Nadere informatie

Genieten. van lekker eten

Genieten. van lekker eten Genieten van lekker eten Food Connect Passie voor eten Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen

Nadere informatie

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy CATERING IC2 Innovative Computer Consultancy iconnect Catering is een zeer compleet programma voor het verwerken van bestellingen van lunches en maaltijden via internet. Het programma is ontwikkeld door

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE & INLEIDING

INHOUDSOPGAVE & INLEIDING INHOUDSOPGAVE & INLEIDING Weer een nieuwe editie van onze veelbelovende catalogus! Op veler verzoek hebben wij deze catalogus voorzien van advies verkoopprijzen inclusief B.T.W. en deze voor uw gemak ook

Nadere informatie

Formule Boerderijwinkel

Formule Boerderijwinkel Formule Boerderijwinkel Laat u inspireren Hollands Wild brengt lekkere en duurzame producten uit de Hollandse natuur op de markt. De Hollandse vrije natuur is een van rijkst gevarieerde ter wereld. Betrokken

Nadere informatie

PASSIE VOOR ETEN L. Food Connect. eten maakt je dag een stuk leuker. D. Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k

PASSIE VOOR ETEN L. Food Connect. eten maakt je dag een stuk leuker. D. Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k Maaltijd aan huis Food Connect PASSIE VOOR ETEN L Lekker eten maakt je dag een stuk leuker. D Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k koken van hun maaltijden over aan onze koks, d dan kunt

Nadere informatie

SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2018

SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2018 SLAGERIJ RUDI SNELS Party folder 2018 Beste klant, In deze party folder vindt U de nodige informatie om van al uw feestjes zoals: verjaardagsfeestjes, communie feest, lente feest, gebuurten feest, of een

Nadere informatie

Lekker Lokaal resultaten producentenbevraging

Lekker Lokaal resultaten producentenbevraging Lekker Lokaal resultaten producentenbevraging Turnhout 25 oktober 2017 Lekker Lokaal is een project van Oud-Turnhout en Turnhout in samenwerking met RURANT, Innovatiesteunpunt en Regionaal Landschap Grote

Nadere informatie

Weekaanbiedingen 20% Week 27 en 28 KORTING. Spianata Romana heel. NIEUW! Lasagne bolognese PRIJSIMPULS. p/kilo WK27/28 WK28

Weekaanbiedingen 20% Week 27 en 28 KORTING. Spianata Romana heel. NIEUW! Lasagne bolognese PRIJSIMPULS. p/kilo WK27/28 WK28 Geldig van 1 juli t/m 12 juli 2013 Week 27 en 28 Weekaanbiedingen Spianata Romana heel PRIJSIMPULS NIEUW! Lasagne bolognese PRIJSIMPULS De enige salami met een platte vorm, van origine uit Rome. ± 1,7

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

Feestfolder. t Spieke. Retie. Onze kaart voor een geslaagd eindejaar

Feestfolder. t Spieke. Retie. Onze kaart voor een geslaagd eindejaar Feestfolder t Spieke Retie Onze kaart voor een geslaagd eindejaar 2014-2015 Soepen Tomatenroomsoep Aspergeroomsoep Kippenroomsoep 3,50 / l 3,50 / l 3,50 / l 1 liter soep is voldoende voor 3 porties Voorgerechten

Nadere informatie

Inspirerende cases afzet en vermarkting varkensvlees Isabelle Vuylsteke Inagro Afdeling Dierlijke productie

Inspirerende cases afzet en vermarkting varkensvlees Isabelle Vuylsteke Inagro Afdeling Dierlijke productie Inspirerende cases afzet en vermarkting varkensvlees Isabelle Vuylsteke Inagro Afdeling Dierlijke productie Inhoud Labelling varkensvlees: Stalconcepten Ras differentiatie Alternatieve voeders Labelling

Nadere informatie

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS

DE BEREN BEZORGRESTAURANTS Franchisen bij DE BEREN BEZORGRESTAURANTS WWW.BEREN.NL DE BEREN BEZORGRESTAURANTS Bij De Beren bezorgrestaurants bestel je gemakkelijk de lekkerste saté, spare ribs en andere gerechten, welke voor een

Nadere informatie

LOGISTIEK DOORHEEN DE DISTRIBUTIEKOLOM

LOGISTIEK DOORHEEN DE DISTRIBUTIEKOLOM Toegepaste economie/logistiek: LOGISTIEK DOORHEEN DE DISTRIBUTIEKOLOM Werk aan de hand van een voorbeeld. Je krijgt een uitgewerkt voorbeeld van de bedrijfskolom van rundvlees. Links zie je een oranje

Nadere informatie

Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt. BBQ-pakketten

Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt. BBQ-pakketten Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt Wat is er nu lekkerder dan met elkaar te genieten van een heerlijk stukje vlees van de barbecue met wat lekkere bijgerechten. Wat ons

Nadere informatie

COMPLEET VERZORGD, BEZORGD & WIJ DOEN DE AFWAS BBQ. Express. Slagerij Henk Deuling, Venne 7, Winschoten, BBQ Hotline:

COMPLEET VERZORGD, BEZORGD & WIJ DOEN DE AFWAS BBQ. Express. Slagerij Henk Deuling, Venne 7, Winschoten, BBQ Hotline: COMPLEET VERZORGD, BEZORGD & WIJ DOEN DE AFWAS BBQ Express Slagerij Henk Deuling, Venne 7, Winschoten, 0597 425 015 BBQ Hotline: 06-43 76 31 88 BBQExpress BBQ-Express (vanaf 10 personen) Heeft u binnenkort

Nadere informatie

Mailwisseling Hans Baaij en Wim van den Brink

Mailwisseling Hans Baaij en Wim van den Brink Mailwisseling Hans Baaij en Wim van den Brink Dit is de mailwisseling die wij hadden met Hans Baaij (Varkens in Nood) en Wim van den Brink (Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie) naar aanleiding van

Nadere informatie

Wist u dat... «Wie kiest voor Label Rouge gevogelte, kiest voor kwaliteit, dierenwelzijn en verantwoord maatschappelijk ondernemen»

Wist u dat... «Wie kiest voor Label Rouge gevogelte, kiest voor kwaliteit, dierenwelzijn en verantwoord maatschappelijk ondernemen» K B L A W T T L P A O H O C L S T N U T O M SM PL D W N Z N J LZ M K A A U L Wist u dat... «Wie kiest voor Label ouge gevogelte, kiest voor kwaliteit, dierenwelzijn en verantwoord maatschappelijk ondernemen»

Nadere informatie

WILD FOLDER. De smaak van puur natuur!

WILD FOLDER. De smaak van puur natuur! P.B.- P.P. BELGIE(N) - BELGIQUE Prijzen geldig vanaf 1 oktober tot uitgave nieuwe folder. WILD FOLDER De smaak van puur natuur! Volop genieten van het wildseizoen HET IS ONZE MISSIE OM ONZE KLANTEN KWALITEITSVOLLE

Nadere informatie