LITTLE FIRE SOAKER GEHAAKT WOLBROEKJE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LITTLE FIRE SOAKER GEHAAKT WOLBROEKJE"

Transcriptie

1 LITTLE FIRE SOAKER GEHAAKT WOLBROEKJE Patroon van Amy With a tangled skein Vertaald door HET HAAKBEEST Voor dit patroon wordt gebruik gemaakt van worsted weight garen en een haaknaald maat 4,00mm (of welke maat je nodig hebt voor het bekomen van de stekenproef). Een proeflapje in vasten geeft volgende stekenproef: 4 steken per inch, 4 rijen per inch. TIP: Het is belangrijk dat je niet te los werkt, zodat er niet teveel ruimte tussen de steken ontstaat. TIP: Om het broekje goed te kunnen lanoliseren (en zodoende waterdicht te maken) is een 100% wollen, onbehandeld (dus géén superwash) garen het best geschikt. MAATTABEL: SMALL: 5 8 kg MEDIUM: 7 10 kg LARGE: 9 12 kg X LARGE: kg Opgelet: de maten vallen redelijk ruim!

2 PATROON: TOER 1: Haak 56 (64,72,80) stokjes (de eerste 3 lossen tellen als 1 stokje, je maakt dus eigenlijk 1 stokje minder) volgens de opzetmethode zonder lossenketting (dit verzekert voldoende rek aan de bovenzijde van het wolbroekje). Maak tot een ring met een halve vaste. Let hierbij op dat het geheel niet gedraaid zit. TIP: Bekijk de tutorial op de website voor het opzetten zonder lossenketting. Wil je toch liever op de oude vertrouwde manier opzetten? Haak dan een lossenketting (met 1 extra losse) met een haaknaald 1 of 2 maten groter, en haak dan vasten langsheen de lossen. TOER 2-3: Haak een halve vaste achterlangs rond de eerste 2 lossen van de vorige toer. Haak 2 lossen, *voorlangs stokje in de volgende steek,achterlangs stokje in de volgende steek*. Herhaal over de volledige toer en sluit met een halve vaste in de bovenste lus van de 2 lossen. TIP: Bekijk de tutorial op de website voor het haken van een ribbelsteek. Ik maak zelf liever een bredere boord en herhaal dit nog een extra toer. TOER 4: 1 losse, 1 vaste in dezelfde steek, nogmaals 1 vaste in de volgende 2 steken. 2 vasten in de volgende steek. *1 vaste in de volgende 3 steken, 2 vasten in de volgende vaste* Herhaal van * tot * en sluit met een halve vaste. Je hebt nu 70, 80, 90, 100 steken. TOER 5: 1 losse, keer het werk, 1 vaste in elke steek, sluit met een halve vaste. TOER 6-8: Herhaal toer 5. Als je een rokje wil maken, dan haak je de vasten van TOER 9 in de achterste lussen van toer 8. TOER 9: 1 losse, keer het werk, 1 vaste in de volgende 2 (3,4,5) steken, 1 half stokje in de volgende 4 (5,6,7) steken, 1 stokje in de volgende 23 (24,25,26) steken, 1 half stokje in de volgende 4 (5,6,7) steken, 1 vaste in de overblijvende 37 (43,49,55) steken. Sluit met een halve vaste in de eerste steek. TOER 10-13: Herhaal de toeren 6 tot 9 nog een keer. TOER 14: Herhaal toer 6 nogmaals. TOER 15-17: 1 losse, keer het werk, haak 39 (43,47,51) vasten. TOER 18: 1 losse, keer het werk, 1 vaste in de volgende 2 (3,4,5) steken, 1 half stokje in de volgende 4 (5,6,7) steken. Verminder de volgende 2 steken met een stokje. *1 stokje in de volgende 3 steken, verminder de volgende 2 steken met een stokje*. Herhaal van * tot * tot aan de laatste 6 (8,10,12) steken. 1 half stokje in de volgende 4 (5,6,7) steken, 1 vaste in de laatste 2 (3,4,5) steken. Je hebt nu 33 (37,41,45) steken. TOER 19-21: 1 losse, keer het werk. Haak 33 (37,41,45) vasten.

3 TOER 22: 1 losse, keer het werk, 1 vaste in de volgende 2 (3,4,5) steken, 1 half stokje in de volgende 3 (4,5,6) steken. Verminder de volgende 2 steken met een stokje. *1 stokje in de volgende 5 steken, verminder de volgende 2 steken met een stokje*. Herhaal van * tot * tot aan de laatste 5 (7,9,11) steken. 1 half stokje in de volgende 3 (4,5,6) steken, 1 vaste in de laatste 2 (3,4,5) steken. Je hebt nu 29 (33,37,41) steken. TOER 23-25: 1 losse, keer het werk. Haak 29 (22,27,41) vasten. TOER 26: 1 losse, keer het werk, 1 vaste in de volgende 2 (3,4,5) steken, 1 half stokje in de volgende 2 (3,4,5) steken. Verminder de volgende 2 steken met een stokje. 1 stokje in de volgende 2 steken., 1 vermindering (stokje), 1 stokje in de volgende 2 steken, 1 vermindering, 1 stokje, 1 vermindering, 1 stokje in de volgende 2 steken, 1 vermindering, 1 stokje in de volgende 2 steken, 1 vermindering. 1 half stokje in de volgende 2 (3,4,5) steken, 1 vaste in de laatste 2 (3,4,5) steken. Je hebt nu 23 (27,31,35) steken. TOER 27-29: 1 losse, keer het werk. Haak 23 (27,31,35) vasten. TOER 30: 1 losse, keer het werk. 1 vaste in de volgende 2 (3,4,5) steken, 1 half stokje in de volgende 1 (2,3,4) ste(e)k(en), verminder de volgende 2 steken met een stokje. *1 stokje in de volgende 3 steken verminder de volgende 2 steken met een stokje*. Herhaal van * tot * tot aan de laatste 3 (5,7,9) steken. 1 half stokje in de volgende 1 (2,3,4) steken, 1 vaste in de laatste 2 (3,4,5) steken. Je hebt nu 19 (23,27,31) steken. TOER 31-41: 1 losse, keer het werk. Haak 19 (23,27,31) vasten. Voor maat medium haak je hier 4 extra toeren, voor large 8 extra, voor extra-large 12 extra toeren. TOER 42-52: 1 losse, keer het werk. 1 vaste in de volgende steek, 2 vasten in de volgende steek, 1 vaste in de volgende steek tot aan de laatste 2 steken. 2 vasten in de volgende steek, 1 vaste in de laatste steek. De laatste rij hoort 39 (43,47,51) steken te hebben. Naai de steken evenredig verdeeld vast aan de voorzijde van het broekje (dit is de onderkant van toer 14). BEENOPENINGEN Hecht de draad aan in een beenopening met een halve vaste (bij voorkeur thv de binnenzijde van de beenopening). Let hierbij op dat je de voor- en achterzijde van het werk respecteert. TOER 1: 1 losse, 1 vaste in dezelfde steek. Haak een even aantal vasten in de opening. Sluit de toer met een halve vaste in de eerste vaste. TOER 2: 2 lossen (tellen als 1 stokje), 1 stokje in elke steek (steek niet meer in dezelfde steek als waar je de 2 lossen maakte, je behoort aan het einde van de toer nog steeds een even aantal steken te hebben). Sluit de toer met een halve vaste in de bovenste losse van de eerste 2 lossen.

4 TOER 3: Haak een halve vaste achterlangs rond de 2 lossen van de vorige toer (net zoals bij de bovenzijde van het broekje), haak 2 lossen. *Haak 1 voorlangs stokje in de volgende steek, 1 achterlangs stokje in de volgende steek*. Herhaal van * tot * over de volledige toer en sluit met een halve vaste. Hecht af. Herhaal voor de andere beenopening. Let hierbij op dat je eenzelfde aantal vasten hanteert voor beide beenopeningen. Haal een lint door de boordsteek van de buik. KLAAR! HET HAAKBEEST is officiële retailer van de Little Fire Series. Alle rechten op deze patronen blijven evenwel voorbehouden aan Amy van With a Tangled Skein. Het originele patroon kan je hier vinden:

5 ADDENDUM: FOTOTUTORIALS BIJ HET PATROON TOER 1: OPZETTEN ZONDER LOSSENKETTING Haak 3 lossen, maak een omslag en steek in in de eerste losse (derde losse vanaf de naald). Maak een omslag, haal de naald weer door de steek. Maak een omslag en haal de naald door de voorste lus (die het dichtst bij de punt van de naald zit). Werk daarna zoals je een gewoon stokje zou afwerken (omslag, naald door 2 lussen, omslag, naald door de laatste 2 lussen). Maak een omslag. Daarna steek je in in het lusje dat werd gevormd door het eerste deel van je steek (dat wat extra is ten opzichte van een gewoon stokje). Dat zie je op de foto hieronder. Haal de naald weer terug, maak een omslag en haal de naald door de voorste lus. Werk daarna het stokje af. Voor een uitgebreide fototutorial van het opzetten zonder lossenketting: kijk op

6 TOER 2: KETTING SLUITEN EN STARTEN VAN DE BOORDSTEEK Zorg ervoor dat je ketting niet gedraaid is, en sluit met een halve vaste. Nu start je de boordsteek. Je alterneert achterlangse en voorlangse stokjes om een ribbeleffect te bekomen. Om ook de eerste steek (de 2 lossen om de volgende toer te starten) deel te laten nemen aan de ribbel, maak je eerst een achterlangse halve vaste. Steek je naald in de ruimte tussen het begin en het eindpunt van je ketting, ga rond het eerste stokje (dat eigenlijk de twee lossen van de vorige toer is), en kom met je naald tussen de steken weer naar voren. Maak een omslag (je draad komt van achter je werk), breng je naald weer terug en haal meteen door de lus die op je naald zit. Als het goed is komt hierdoor de steek een beetje bovenop je werk te liggen.

7 Nu maak je eerst 2 lossen, om de volgende toer echt te beginnen. De eerste steek was achterlangs, dus nu maken we een voorlangs stokje. Je maakt een omslag en steekt vanaf de achterkant van je werk naar voor in de ruimte waar je daarstraks naar boven kwamen met je naald. Je gaat rond het stokje en steekt weer terug (van voor naar achter). Maak een omslag, kom weer terug met je naald.

8 Werk het stokje verder af zoals je anders zou doen. Je maakt eerst een omslag, haalt de naald door de eerste 2 lussen, omslag, naald door de laatste 2 lussen. Deze steek ligt onderin je werk. Na het voorlangs stokje is het tijd voor een achterlangs stokje (de eerste halve vaste was ook al achterlangs). Je maakt een omslag en steekt je naald van bovenaf in de ruimte tussen de 2 stokjes (waar je de laatste keer hebt ingestoken), achter het stokje langs en weer naar voren. Werk het stokje verder af. Deze steek ligt bovenop het werk.

9 Ga zo door tot je aan het einde van de toer bent gekomen. Je zal een reliëf, een ribbeleffect zien ontstaan, en je ketting zal ook wat kleiner geworden zijn, vermits de boordsteek een zekere rekbaarheid aan je werk geeft. VEEL HAAKPLEZIER!

LITTLE FIRE PANTS GEHAAKT WOLBROEKJE

LITTLE FIRE PANTS GEHAAKT WOLBROEKJE LITTLE FIRE PANTS GEHAAKT WOLBROEKJE Patroon van Amy With a tangled skein Vertaald door HET HAAKBEEST www.hethaakbeest.be Voor dit patroon wordt gebruik gemaakt van worsted weight garen en een haaknaald

Nadere informatie

LITTLE FIRE PANTS GEHAAKT WOLBROEKJE

LITTLE FIRE PANTS GEHAAKT WOLBROEKJE LITTLE FIRE PANTS GEHAAKT WOLBROEKJE Patroon van Amy With a tangled skein Vertaald door HET HAAKBEEST www.hethaakbeest.be Voor dit patroon wordt gebruik gemaakt van worsted weight garen en een haaknaald

Nadere informatie

ELOISE GIRL SWEATER van Moogly

ELOISE GIRL SWEATER van Moogly 1 ELOISE GIRL SWEATER van Moogly Vertaald door HET HAAKBEEST www.hethaakbeest.be BENODIGDHEDEN: - Haaknaald maat 6,0 mm - 665 1013 meter worsted weight garen o Kleur A: 505 720 meter (grijs) o Kleur B:

Nadere informatie

MOOGLY CAL : Tamara s Kismet Square

MOOGLY CAL : Tamara s Kismet Square 1 MOOGLY CAL 2015 1: Tamara s Kismet Square Vertaald door HET HAAKBEEST www.hethaakbeest.be Dit patroon is onderdeel van de Crochet Along van Moogly (www.mooglyblog.com) van 2015. AFMETING: 30 cm (12 inch)

Nadere informatie

PATROON MAMAPONCHO. bewerkt door HET HAAKBEEST

PATROON MAMAPONCHO. bewerkt door HET HAAKBEEST 1 PATROON MAMAPONCHO bewerkt door HET HAAKBEEST www.hethaakbeest.be BENODIGDHEDEN: - +-600-800g (1600m) haakgaren (afh. van het aantal kleurwissels) - haaknaald 5,0mm - ev. breinaalden 5,00mm en 6,00mm

Nadere informatie

Gehaakte muts met fantasiepatroon

Gehaakte muts met fantasiepatroon Gehaakte muts met fantasiepatroon Nodig # haaknaald 6 mm # 100 gram bijpassende wol in verschillende kleuren (ik gebruikte Phildar Partner 6) of haak met een dubbele draad dunnere wol voor naalddikte 3½

Nadere informatie

Toer 2 Haak 3 lossen en in dezelfde steek nog en stokje. Haak nu in iedere volgende steek 2 stokjes. Je hebt nu 24 stokjes.

Toer 2 Haak 3 lossen en in dezelfde steek nog en stokje. Haak nu in iedere volgende steek 2 stokjes. Je hebt nu 24 stokjes. Patroon paasideetjes Eiernetje Toer 1 Maak een magische lus met hierin 12 vasten. Toer 2 Haak 3 lossen en in dezelfde steek nog en stokje. Haak nu in iedere volgende steek 2 stokjes. Je hebt nu 24 stokjes.

Nadere informatie

Patroon Warme Wanten

Patroon Warme Wanten Patroon Warme Wanten Ik heb deze wanten gemaakt met 3 bollen Merino Tweed van Katia. Ik haakte met haaknaald nr 5,5. Maak een magische ring met 4 vasten. Deze wanten worden in spiraal gehaakt, dus je sluit

Nadere informatie

Toer 102 Haak 1 losse. Haak een vaste in de 1 ste steek en in alle steken daarna. Hecht aan het eind van de toer de draad af.

Toer 102 Haak 1 losse. Haak een vaste in de 1 ste steek en in alle steken daarna. Hecht aan het eind van de toer de draad af. We beginnen deze week met 198 steken in de toer. Wissel aan het eind van toer 101 naar kleurnummer 1432/1004/2012/1302. Ik wens je weer een goede week toe!! Toer 102 Haak 1 losse. Haak een vaste in de

Nadere informatie

HET MOOGLY ALFABET vertaald door HET HAAKBEEST www.hethaakbeest.be

HET MOOGLY ALFABET vertaald door HET HAAKBEEST www.hethaakbeest.be HET MOOGLY ALFABET vertaald door HET HAAKBEEST www.hethaakbeest.be 1 Gebruik onderstaand schema voor de teltekeningen: Start Losse (l) Halve Vaste (hv) Vaste (v) 2 vasten in 1 steek Haak 2 vasten samen

Nadere informatie

Haakpatroon beter laat dan nooit -muts

Haakpatroon beter laat dan nooit -muts Haakpatroon beter laat dan nooit -muts Benodigdheden Twee bollen Phil Randonnees (of een ander garen) in een kleur naar keuze Haaknaald 4,5 mm Stopnaald Pompommaker of twee kartonnetjes (of een kant-en-klare

Nadere informatie

Neem haaknaald nummer 4½ en haak met kleurnummer 1277/2010/1034/1820 een lossenlijn van 199 lossen.

Neem haaknaald nummer 4½ en haak met kleurnummer 1277/2010/1034/1820 een lossenlijn van 199 lossen. We gaan eindelijk van start! Vandaag beginnen we met de lossenlijn en de komende weken gaan we daar een prachtige deken op haken!! Op 7 maart krijg je het laatste deel van het patroon, dus rond half maart

Nadere informatie

Shrug haken. In twee varianten

Shrug haken. In twee varianten In twee varianten Benodigdheden: Voor de Shrug is gebruik gemaakt van de volgende materialen: Variant met ruiten op de rug: - 9 x Durable Cosy fine kleur 2238 Antracite - 1 x Durable Cosy fine kleur 2182

Nadere informatie

Tekst gekleurd in roze = opmerkingen/bedenkingen van de vertaler (niet uit het originele patroon)

Tekst gekleurd in roze = opmerkingen/bedenkingen van de vertaler (niet uit het originele patroon) 1/13 TUNIEK MET V-HALS Renee Barnes Vertaling Charami.com VRIJWARINGSCLAUSULE PATROON Dit patroon behoort toe aan Renee Barnes (www.crochetrenee.com). Charami.com maakte enkel de vertaling, onafhankelijk

Nadere informatie

Patroon gehaakt boodschappennetje

Patroon gehaakt boodschappennetje Patroon gehaakt boodschappennetje Om dit patroontje te maken heb je 2 bolletjes katoen nodig. Voor het randje en de lus een restje katoen in een andere kleur en een grote knoop om je hoesje te sluiten.

Nadere informatie

Patroon dromenvanger Zeeuwse knoop. ZusjeKnus

Patroon dromenvanger Zeeuwse knoop. ZusjeKnus Benodigdheden: Ring voor de dromenvanger 15 cm Kraal met een doorsnede van 18 mm Bolletje Durable kleur wit (nmr 326) Bolletje Durable katoen garen, kleur wit Restje katoen garen, kleur taupe/ beige Haaknaald

Nadere informatie

Haak- en breispullenorganizer

Haak- en breispullenorganizer Haak- en breispullenorganizer Een ideale manier om je haak- en breispullen op te bergen! Neemt veel minder ruimte in dan een kast en staat ook nog eens supergezellig! Het patroon voor deze organizer heb

Nadere informatie

basistechnieken haken

basistechnieken haken basistechnieken haken Lossen Sla de draad om de naald en haal deze door de lus (1 en 2) Dit is de eerste losse (3) Voor elke nieuwe losse weer de draad om de naald door de lus halen (4) Halve vasten Halve

Nadere informatie

Patroon Onderzetters Sterre

Patroon Onderzetters Sterre Patroon Onderzetters Sterre Ik heb deze onderzetters gehaakt van 2 garens van Scheepjes. De Catona en de Lizzy. Per setje gebruikte ik 2 bolletjes Catona en 1 bolletje Lizzy. Voor de onderzetters uit dit

Nadere informatie

Chunky wandhanger. * Dit patroon van Studio Dromenvanger is mede mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband met

Chunky wandhanger. * Dit patroon van Studio Dromenvanger is mede mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband met Chunky wandhanger Deze wandhanger is echt een eyecatcher voor aan je muur. Door gebruik van het toffe chunky coton garen en de verschillende structuren en steken is het een stoere blikvanger in je kamer.

Nadere informatie

Heb je vragen over dit patroon stuur dan een mailtje naar

Heb je vragen over dit patroon stuur dan een mailtje naar Pim: Benodigdheden: SMC Catania of Scheepjes Catona Ca 20 g bruin (kleurnummer 157) Ca 35 g donkerblauw (kleurnummer 164) Ca 70 g huidskleur (kleurnummer 257) Ca 4 0 g rood (kleurnummer 115) Ca 15 g roomwit

Nadere informatie

Haken is Hip ~ Ripple Stitch

Haken is Hip ~ Ripple Stitch De Ripple Stitch (Golfjessteek) is een heerlijke steek om b.v. een deken te maken van allerlei restjes! En helemaal niet moeilijk! Benodigdheden: - 2 haaknaalden: één haaknaald geschikt voor de dikte van

Nadere informatie

5 MM 6 UK H-8 US

5 MM 6 UK H-8 US AlpaWAK Alpaca: / ăl-păk ə / n. A domesticated South American ruminant mammal (Vicugna pacos or Lama pacos), related to the llama and having fine, long wool. 5 MM 6 UK H-8 US X1 X @ms.eni Je hebt nodig

Nadere informatie

Tekst gekleurd in roze = opmerkingen/bedenkingen van de vertaler (niet uit het originele patroon)

Tekst gekleurd in roze = opmerkingen/bedenkingen van de vertaler (niet uit het originele patroon) 1/8 MAGNOLIA DEKEN Lion Brand Yarn Company Vertaling Charami.com VRIJWARINGSCLAUSULE PATROON Dit patroon behoort toe aan de Lion Brand Yarn Company (http://www.lionbrand.com). Charami.com maakte enkel

Nadere informatie

Haakpatroon Afwasmatje met bubbels

Haakpatroon Afwasmatje met bubbels Haakpatroon Afwasmatje met bubbels Benodigdheden Twee bollen Rico Creative Bubble kleur 007 Twee bollen Rico Creative Bubble kleur 003 Een bol Rico Creative Bubble kleur 005 Haaknaald 4,5 mm Stopnaald

Nadere informatie

- 5 à 6 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - haaknaald 5. Trui met boothals. Nodig: Detail van de steek

- 5 à 6 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - haaknaald 5. Trui met boothals. Nodig: Detail van de steek Trui met boothals Detail van de steek Nodig: - 5 à 6 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - haaknaald 5 Deze trui is aan middenrug 60 cm lang en van zijnaad tot zijnaad

Nadere informatie

Haakpatroon Tunische Woltas

Haakpatroon Tunische Woltas Haakpatroon Tunische Woltas Benodigdheden Een bol Schachenmeyr Soft & Easy kleur 0031 Een bol Schachenmeyr Soft & Easy 0035 Tunische haaknaald 4,5 mm Haaknaald 4 mm Stopnaald Foammatjes om te blocken (bijv.

Nadere informatie

Structuur Colsjaal. Ontworpen door Mabel Gaiser

Structuur Colsjaal. Ontworpen door Mabel Gaiser Structuur Colsjaal Ontworpen door Mabel Gaiser Het patroon en de foto s zijn eigendom van Happiness with yarn en zijn enkel bedoeld voor privégebruik. Deze mogen niet gekopieerd/gebruikt worden voor commerciële

Nadere informatie

En dan nu aan de slag: Ik heb voor Catania katoen gekozen, maar de materiaalleuze bepaal je natuurlijk zelf!

En dan nu aan de slag: Ik heb voor Catania katoen gekozen, maar de materiaalleuze bepaal je natuurlijk zelf! Baby Sneakers Er staan op het www veel patroontjes van babysneakers, maar iedere keer was ik niet tevreden. Dan was het zooltje niet mooi, dan vond ik de hiel uitgezakt of de neus te bol. Tja, dan kan

Nadere informatie

BALLON sneewman BENODIGDHEDEN HAAK JE EIGEN BALLON BAL

BALLON sneewman BENODIGDHEDEN HAAK JE EIGEN BALLON BAL BALLON sneewman HAAK JE EIGEN BALLON BAL Deze ballonbal voorziet je van urenlang speelplezier, en hij past zomaar in je tas! Je blaast de ballon op en klaar is kees. Dankzij het dense haakwerk is hij beschermd

Nadere informatie

Schildpad Oorspronkelijk patroon van Brigitte Read (uit boek: Schattige huisdieren haken) bewerkt door Dreamstuff

Schildpad Oorspronkelijk patroon van Brigitte Read (uit boek: Schattige huisdieren haken) bewerkt door Dreamstuff Schildpad Schildpad patroon Schild (met groen) Je werkt in losse toeren, dus aan het einde van een toer (rondje) haak je eerst 3 lossen voordat je verder gaat. Hierdoor ontstaan afgesloten rondjes (toeren)

Nadere informatie

BALLON panda HAAK JE EIGEN BALLON BAL

BALLON panda HAAK JE EIGEN BALLON BAL BALLON panda HAAK JE EIGEN BALLON BAL Deze ballonbal voorziet je van urenlang speelplezier, en hij past zomaar in je tas! Je blaast de ballon op en klaar is kees. Dankzij het dense haakwerk is hij beschermd

Nadere informatie

Happy Crochet Patterns. Haakpatroon Paashaas

Happy Crochet Patterns.   Haakpatroon Paashaas Happy Crochet Patterns www.happycrochetpatterns.com Haakpatroon Paashaas Garen: Rico Creative Cotton Aran Haaknaald: nummer 4 3 bollen nature nr 60 ~ 1 bol parelgrijs nr 52 ~ stukje wit ~ stukje zwart

Nadere informatie

Pinguïn Sweater. No

Pinguïn Sweater. No Pinguïn Sweater No. 1006-171-9745 Maten: 2 jaar (4 jaar, 6 jaar, 8 jaar) Niveau: Gemiddeld Haaknaald: 3.5 mm Materialen: Easy Care Wool Kleuren: Wijnrood of lichtblauw (hoofdkleur) Wit, zwart, geel, wijnrood

Nadere informatie

Angelina. Patricia Stassart. Facebookgroep:

Angelina. Patricia Stassart. Facebookgroep: 1 Angelina Patricia Stassart Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/311076422663902/ Facebookpagina: https://www.facebook.com/designs-creations-by-patricia- 1984766338444828/ Ravelry: De Vrolijke

Nadere informatie

We gaan deze week verder met 198 steken in de toer. Ik wens je een hele goede week toe en veel haakplezier!

We gaan deze week verder met 198 steken in de toer. Ik wens je een hele goede week toe en veel haakplezier! We gaan deze week verder met 198 steken in de toer. Ik wens je een hele goede week toe en veel haakplezier! Toer 70 De Parelsteek is weer aan de beurt. Hecht in de 1 ste steek aan de andere kant van de

Nadere informatie

Mandje. Benodigdheden: Wit glanskatoen Haaknaald 1.75. Toer. Haak 52 kettingsteken + 3 voor het keren = 1e STK

Mandje. Benodigdheden: Wit glanskatoen Haaknaald 1.75. Toer. Haak 52 kettingsteken + 3 voor het keren = 1e STK Mand vol bloemen Mandje Benodigdheden: Wit glanskatoen Haaknaald 1.75 Toer Haak 52 kettingsteken + 3 voor het keren = 1e STK 1 Haak 1STK naast het 1e STK Nu onder steeds 1 L over springen. Je haakt deze

Nadere informatie

Patroon Uil Floortje. Ca. 50 gram Phildar Coton 3 of Catania. Ca. 50 gram voor de kop. Ca. 25 gram voor de poten en de snavel

Patroon Uil Floortje. Ca. 50 gram Phildar Coton 3 of Catania. Ca. 50 gram voor de kop. Ca. 25 gram voor de poten en de snavel Patroon Uil Floortje Benodigd materiaal Gebruikte steken Ca. 50 gram Phildar Coton 3 of Catania l = losse voor het lijf. hv = halve vaste Ca. 50 gram voor de kop v = vaste Ca. 25 gram voor de poten en

Nadere informatie

Créme Brulee Capuchonsweater

Créme Brulee Capuchonsweater In samenwerking met: Créme Brulee Capuchonsweater No. 1006-191-8450 Maten: 2 jaar, 4 jaar, 6 jaar, 8 jaar. Niveau: Beginner Haaknaald: 3.5 mm Gard\en: Baby Merino in de kleuren: Vanille & Mango Koop het

Nadere informatie

5 kleuren sjaal met schitterende rand

5 kleuren sjaal met schitterende rand 5 kleuren sjaal met schitterende rand Een mooie eenvoudige sjaal die opvalt door het kleurverloop en het ritmisch herhalende effect van de steken. Een mooie sjaal die je draagt voor de sier en passend

Nadere informatie

Week 12 Home Sweet Home Lossen & Vasten Dit patroon valt onder de Creative Commons BY-NC-SA licentie.

Week 12 Home Sweet Home Lossen & Vasten Dit patroon valt onder de Creative Commons BY-NC-SA licentie. Wat gaat de tijd toch hard! Nog 2 weken, dan is de lengte van de deken klaar en daarna haken we er nog een rand omheen. Voorlopig genieten we nog maar even!! We starten week 12 met 198 steken in de toer.

Nadere informatie

Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas

Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas Ik heb deze tas gemaakt van de Coton 4 van Phildar, kleurnummers 0067 (zwart) en 0001 (roze) en de Originals Brazilia van Schachenmeyr, kleurnummer 00087. Van de Coton

Nadere informatie

Toer 197 Haak 1 losse. Haak een vaste in de 1 ste steek en in alle steken daarna. Hecht de draad af.

Toer 197 Haak 1 losse. Haak een vaste in de 1 ste steek en in alle steken daarna. Hecht de draad af. Week 10! Wat gaat dat toch weer ontzettend hard!! Heb je er een beetje zin in?? Ook deze week haken we weer een aantal mooie steken aan de deken. We starten de week met 198 steken in de toer. Wissel aan

Nadere informatie

Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner

Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner No. 1001-192-8340 Materialen: Rainbow 8/4, per konijn ca. kleur A 25 gram en kleur B 8 gram, restje roze voor de snuitjes Haaknaald 2,5 mm 6 veiligheidsogen 6

Nadere informatie

GILET/VEST MET HOUTEN KNOPEN

GILET/VEST MET HOUTEN KNOPEN 1/7 GILET/VEST MET HOUTEN KNOPEN Lillian Jarmie Vertaling Charami.com VRIJWARINGSCLAUSULE PATROON Dit patroon behoort toe aan Lillian Jarmie (http://www.freepatterns.com/detail.html?code=fc00644&cat_id=332).

Nadere informatie

Patroon week 8 CAL Lossen & Vasten Dit patroon valt onder de Creative Commons BY-NC-SA licentie.

Patroon week 8 CAL Lossen & Vasten Dit patroon valt onder de Creative Commons BY-NC-SA licentie. In het patroon geef ik steeds kleurnummers aan. Dit zijn de 3 kleurvariaties die ik zelf had bedacht. De volgorde is roze (Rozengeur)/blauw (Zeebries)/groen (Ochtenddauw). Natuurlijk ben je vrij om je

Nadere informatie

Haken is Hip ~ Granny Squares join-as-you-go

Haken is Hip ~ Granny Squares join-as-you-go Je kunt granny squares met een overhandse steek aan elkaar naaien of haken, maar je kunt ze ook in de laatste toer aan elkaar haken. Ik heb een stapeltje granny s gehaakt en voor de laatste toer gebruik

Nadere informatie

Tip: Kijk voor uitleg over haaksteken, opspannen enz. bij HAAKTIPS op onze website:

Tip: Kijk voor uitleg over haaksteken, opspannen enz. bij HAAKTIPS op onze website: Nr. 95 HAAKPATROON KUSSEN ZOMER Afmeting: 40 x 40 cm. Kussen Zomer kan in veel kleurencombinaties gemaakt worden. Hieronder laten we er een paar zien. Benodigdheden: Haakkatoen Catona: ZOMER (VOORBEELD)

Nadere informatie

BALLON panda BENODIGDHEDEN HAAK JE EIGEN BALLON BAL

BALLON panda BENODIGDHEDEN HAAK JE EIGEN BALLON BAL BALLON panda HAAK JE EIGEN BALLON BAL Deze ballonbal voorziet je van urenlang speelplezier, en hij past zomaar in je tas! Je blaast de ballon op en klaar is kees. Dankzij het dense haakwerk is hij beschermd

Nadere informatie

Haak-Oma. Afkortingen: MR = Magische ring V = Vaste L = Losse St = Steek Hv = Halve vaste

Haak-Oma. Afkortingen: MR = Magische ring V = Vaste L = Losse St = Steek Hv = Halve vaste Haak-Oma Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkopen, ruilen, openbaar maken, en/of verspreiden van dit patroon (incl. vertalingen), is niet toegestaan. Natuurlijk mogen ook het patroon,

Nadere informatie

Bloemblok 2 - Haak zes bloemblokken

Bloemblok 2 - Haak zes bloemblokken Bloemblok 2 - Haak zes bloemblokken Start met kleur 665 (mintgroen) Toer 1: Haak in een magische ring 2 lossen. (Deze telt als een half stokje) gevolgd door 8 halve stokjes, sluit met een hv in de tweede

Nadere informatie

We gaan de week in met 198 steken in de toer.

We gaan de week in met 198 steken in de toer. We gaan de week in met 198 steken in de toer. Toer 18 Deze toer gaan we de Parelsteek weer haken. Hecht in de 1 ste steek aan de andere kant van de toer dan je net geëindigd bent kleurnummer 1822/1080/2018/1083

Nadere informatie

ZOMERBRIES VRIJWARINGSCLAUSULE PATROON. Shannon Mullett-Bowlsby voor Shubaguyz Designz Vertaling Charami.com 1/9

ZOMERBRIES VRIJWARINGSCLAUSULE PATROON. Shannon Mullett-Bowlsby voor Shubaguyz Designz Vertaling Charami.com 1/9 1/9 ZOMERBRIES Shannon Mullett-Bowlsby voor Shubaguyz Designz Vertaling Charami.com VRIJWARINGSCLAUSULE PATROON Dit patroon behoort toe aan Shannon Mullett-Bowlsby (http://www.shibaguyz.com/). Charami.com

Nadere informatie

TALCA KANTEN TUNIEK VRIJWARINGSCLAUSULE PATROON. Kim Rutledge Vertaling Charami.com 1/18

TALCA KANTEN TUNIEK VRIJWARINGSCLAUSULE PATROON. Kim Rutledge Vertaling Charami.com 1/18 1/18 TALCA KANTEN TUNIEK Kim Rutledge Vertaling Charami.com VRIJWARINGSCLAUSULE PATROON Dit patroon werd ontworpen door Kate Rutledge (http://femmefibers.blogspot.be/) voor NaturallyCaron.com (http://www.yarnspirations.com/naturallycaron).

Nadere informatie

Patroon Cal Vierde Kwartaal 2016 week Lossen & Vasten Dit patroon valt onder de Creative Commons BY-NC-SA licentie.

Patroon Cal Vierde Kwartaal 2016 week Lossen & Vasten Dit patroon valt onder de Creative Commons BY-NC-SA licentie. Alweer een nieuwe week, je hebt al echt weer een deken voor je liggen. Deze week maken we hem weer een stukje langer. Ik hoop dat je er zin in hebt. We gaan de Parelsteek haken, of, zoals ik hem noem,

Nadere informatie

BREIPATROON Bolero / vestje

BREIPATROON Bolero / vestje BREIPATROON Bolero / vestje Ik wens je veel plezier en succes met het breien en haken. Het is allemaal niet moeilijk, maar mocht je toch problemen tegenkomen, dan mag je me gerust mailen. * * * * * MATEN:

Nadere informatie

- 6 bollen wol (ik gebruikte TWEED breigaren van Zeeman, 100 gr - 163m) - 3 houten sluitingen (houtje touwtje) - haaknaald 4,5. Gehaakte gilet.

- 6 bollen wol (ik gebruikte TWEED breigaren van Zeeman, 100 gr - 163m) - 3 houten sluitingen (houtje touwtje) - haaknaald 4,5. Gehaakte gilet. Gehaakte gilet Nodig: - 6 bollen wol (ik gebruikte TWEED breigaren van Zeeman, 100 gr - 163m) - 3 houten sluitingen (houtje touwtje) - haaknaald 4,5 Mijn jas is aan middenrug 66 cm lang en van zijnaad

Nadere informatie

Patroon Cal-Kussen. Patroon Cal-Kussen Lossen & Vasten Dit patroon valt onder de Creative Commons BY-NC-SA licentie.

Patroon Cal-Kussen. Patroon Cal-Kussen Lossen & Vasten Dit patroon valt onder de Creative Commons BY-NC-SA licentie. Patroon Cal-Kussen Nog geen afscheid kunnen nemen van de Cal? Wat fijn dat je ook dit kussen nog wilt maken bij je deken! Ik hoop dat je er weer een hoop plezier van zult hebben! Voor het haken van dit

Nadere informatie

- 7 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - 7 knopen - haaknaald 4,5. Gehaakte gilet met kap.

- 7 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - 7 knopen - haaknaald 4,5. Gehaakte gilet met kap. Gehaakte gilet met kap Nodig: - 7 bollen wol (ik gebruikte CASUAL breigaren van Zeeman, 100 gr - 200m) - 7 knopen - haaknaald 4,5 De jas is aan middenrug 54 cm lang en van zijnaad tot zijnaad 38 cm breed.

Nadere informatie

Garen: Haaknaald: Binnenkussen:

Garen: Haaknaald: Binnenkussen: Garen: Rico, Creative Cotton Aran 4 bollen patina (grijsgroen) nr 43 ~ 1 bol mint groen nr 31 ~ 1 bol groen nr 41 ~ 1 bol geel nr 62 ~ 1 bol rood nr 65 ~ 1 bol roze nr 14 ~ 1 bol oranje nr 75 Haaknaald:

Nadere informatie

Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016.

Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Whispers from the Past Copyright: Helen Shrimpton, 2016. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door: Helen van www.crystalsandcrochet.com Deel 3 In het originele patroon wordt gebruik gemaakt van UShaaktermen.

Nadere informatie

st steek, steken hstk half stokje v.l. alleen in voorste lus t toer stk stokje a.l. alleen in achterste lus

st steek, steken hstk half stokje v.l. alleen in voorste lus t toer stk stokje a.l. alleen in achterste lus Mandala Madness Copyright: Helen Shrimpton, 2015. Alle rechten voorbehouden. By: Helen at www.crystalsandcrochet.com In het originele patroon wordt gebruik gemaakt van US-haaktermen Deel 3 Afkortingen

Nadere informatie

Tunisch kussen in netpatroon

Tunisch kussen in netpatroon Tunisch kussen in netpatroon Materialen: Tunische haaknaald nr. 10 (indien je normaal strak haalt, kies je beter voor naald 12) Haaknaald nr. 9 Hobbii Ribbon Binnenkussen 42x42cm. Koop garen en toebehoren

Nadere informatie

Toffe Tas. Stoer & vrolijk met af en toe een glittertje. Patroon Toffe Tas 1

Toffe Tas. Stoer & vrolijk met af en toe een glittertje. Patroon Toffe Tas  1 Toffe Tas Stoer & vrolijk met af en toe een glittertje Patroon Toffe Tas www.byclaire.eu 1 Materiaal Garen en kleuren Stof byclaire nr 3 Sparkle, 1 bol per kleur: o Rood 316, Turquoise 371, Donkerpaars

Nadere informatie

Truitje. Met een kort mouwtje. Patroon Truitje 1

Truitje. Met een kort mouwtje. Patroon Truitje  1 Truitje Met een kort mouwtje Patroon Truitje www.byclaire.eu 1 Een hip en luchtig truitje. Erg leuk om te maken en nog leuker om te dragen! Het model van dit truitje heeft een klein mouwtje, een brede,

Nadere informatie

Patroon Een bijzonder mooie tas

Patroon Een bijzonder mooie tas Patroon Een bijzonder mooie tas Ik heb deze tas gemaakt met een combinatie van Kimara van Adriafil en Catania. Van de Kimara had ik 5 bollen nodig, van de Catania 4 bollen. Verder gebruikte ik 4 ringen

Nadere informatie

Patroon Deken Jannette

Patroon Deken Jannette Patroon Deken Jannette Ik heb deze deken gehaakt van de Colour Crafter van Scheepjes. Ik gebruikte hiervoor de kleurnummers 1005 (5x), 1218 (3x), 1064 (2x), 2010 (2x), 1054 (3x) en 1820 (2x). De kleurnummers

Nadere informatie

Patroon Papegaaitje Pico

Patroon Papegaaitje Pico Patroon Papegaaitje Pico Benodigd materiaal Gebruikte steken Ca. 15 gram katoen voor het lijf Ca. 10 gram voor de kop Ca. 10 gram voor de vleugels l = losse hv = halve vaste v = vaste Ca. 10 gram voor

Nadere informatie

Doily s haken. Benodigdheden: Durable Katoen nr.8 - kleuren van beide versies op pagina 2 Haaknaald 4,0 Stopnaald of maasnaald Schaar

Doily s haken. Benodigdheden: Durable Katoen nr.8 - kleuren van beide versies op pagina 2 Haaknaald 4,0 Stopnaald of maasnaald Schaar Doily s haken Deze doily is in twee kleurenversies gehaakt. Door het gebruik van popcorns en reliëfstokjes krijgt de doily structuur. De doily s hebben een diameter van 22 centimeter. Benodigdheden: Durable

Nadere informatie

/

/ Haak je eigen Instax met het heerlijk zachte garen, wat zo over je haaknaald glijd, van het merk Schachenmayr Soft&Easy. Deze leuke Instax kun je voor jezelf gebruiken of kun je maken voor `n lief fotograafje!

Nadere informatie

Afmeting: ± 42 cm x 35 cm. Gebruikte afkortingen l = losse v = vaste hv = halve vaste vlgd = volgende a.l. = achterste lussen

Afmeting: ± 42 cm x 35 cm. Gebruikte afkortingen l = losse v = vaste hv = halve vaste vlgd = volgende a.l. = achterste lussen Wat heb je nodig - 1 bol byclaire Softmix in een kleur naar keuze. (ik maakte er 2 en gebruikte 030 Grass Green en 008 Bright Pink) - Voor de stam 1 bol 040 Dark Brown. - 1 bol byclaire Sparkle 001 Snowflake.

Nadere informatie

Patroon week 10 CAL Lossen & Vasten Dit patroon valt onder de Creative Commons BY-NC-SA licentie.

Patroon week 10 CAL Lossen & Vasten Dit patroon valt onder de Creative Commons BY-NC-SA licentie. In het patroon geef ik steeds kleurnummers aan. Dit zijn de 3 kleurvariaties die ik zelf had bedacht. De volgorde is roze (Rozengeur)/blauw (Zeebries)/groen (Ochtenddauw). Natuurlijk ben je vrij om je

Nadere informatie

Handtas met moezen.

Handtas met moezen. Handtas met moezen Nodig: - 4 bollen wol (deze tas is gemaakt met ROYAL garen van Zeeman, 100% acryl, 100 gr - 241 m) - haaknaald nr. 4 - eventueel een dik stuk touw voor in de schouderriemen Gebruikte

Nadere informatie

Alle patronen van byclaire zijn auteursrechtelijk beschermd. -alle patronen van byclaire zijn voor privé gebruik en mogen niet aan derden worden

Alle patronen van byclaire zijn auteursrechtelijk beschermd. -alle patronen van byclaire zijn voor privé gebruik en mogen niet aan derden worden Alle patronen van byclaire zijn auteursrechtelijk beschermd. -alle patronen van byclaire zijn voor privé gebruik en mogen niet aan derden worden verkocht. 1 Een zomers tasje. Voor een vakantie aan zee

Nadere informatie

Voor dit kussen maak je gebruik van het patroon van de Norwool Deken - je vindt het hier.

Voor dit kussen maak je gebruik van het patroon van de Norwool Deken - je vindt het hier. Afmetingen: 40 cm x 40 cm Benodigdheden: Durable Cosy Fine: - 3 bollen Ivory 326 Van elk van de volgende kleuren gebruik je (een deel van) 1 bol: Raspberry 228 Lime 352 Mandarin 2197 Honey 2179 Rose 226

Nadere informatie

Funny Haas-ei Inspiratiebron: Heart Gantsilyo. Nodig katoen of acryl. Ongeveer 50 gram ei- kleur. 15 gram ivoor. 25 gram groen.

Funny Haas-ei Inspiratiebron: Heart Gantsilyo. Nodig katoen of acryl. Ongeveer 50 gram ei- kleur. 15 gram ivoor. 25 gram groen. Funny Haas-ei Inspiratiebron: Heart Gantsilyo Nodig katoen of acryl Ongeveer 50 gram ei- kleur 15 gram ivoor 25 gram groen 10 gram zalm 30 gram roze Ovale ogen 12mm zwart Neus 21mm soft roze Haaknaald

Nadere informatie

Patroon Robuuste Deken

Patroon Robuuste Deken Patroon Robuuste Deken Ik heb deze deken gemaakt van de Weekender van Stylecraft. Van de Cream (3677) gebruikte ik 9 bollen, van de Brick (3685) 6 bollen en van de Clay (3678) 3 bollen. Ik haakte met haaknaald

Nadere informatie

CHARLIE DE BEER. Door Tirza Haasnoot, The Purple Lady

CHARLIE DE BEER. Door Tirza Haasnoot, The Purple Lady CHARLIE DE BEER Door Tirza Haasnoot, The Purple Lady CHARLIE DE BEER Moeitegraad: *** Dit lieve beertje kan met restjes garen gehaakt worden, zoals ik heb gedaan, of met nieuwe bolletjes om goed gebruik

Nadere informatie

Patroon Kip Katrien. Ca. 75 gram Phildar Coton 3 of Catania. Ca. 25 gram voor de snavel en de poten. Ca. 25 gram voor de kam, lellen en vleugels

Patroon Kip Katrien. Ca. 75 gram Phildar Coton 3 of Catania. Ca. 25 gram voor de snavel en de poten. Ca. 25 gram voor de kam, lellen en vleugels Patroon Kip Katrien Benodigd materiaal Ca. 75 gram Phildar Coton 3 of Catania voor het lijf en de kop Ca. 25 gram voor de snavel en de poten Ca. 25 gram voor de kam, lellen en vleugels Haaknaald nr. 2

Nadere informatie

Sunflower Mandala NO

Sunflower Mandala NO In samenwerking met Garen: Rainbow Organic 8/4 Haaknaald: 2,5 mm Grootte: ca. 28 cm Haaksteken-uitleg: Onder het patroon. Koop het garen voor dit patroon hier: http://shop.hobbii.nl/sunflower-mandala Sunflower

Nadere informatie

De kleine notenkraker Gratis patroon van essiebirdies

De kleine notenkraker Gratis patroon van essiebirdies De kleine notenkraker Gratis patroon van essiebirdies Dit patroon is eigendom van essiebirdies en gemaakt voor privégebruik. Het mag niet worden verkocht, als eigen uitgegeven worden of voor commerciële

Nadere informatie

Toekan Tupi. Durable Furry & Cosy fine

Toekan Tupi. Durable Furry & Cosy fine Durable Furry & Cosy fine Wist je dat de toekan de langste snavel heeft van alle vogels ten opzichte van zijn eigen lichaam? De snavel is vaak net zo groot als zijn eigen lijf. Ik vernoemde deze toekan

Nadere informatie

Boho strepen mandje!!!!

Boho strepen mandje!!!! Boho strepen mandje Benodigdheden Garen en kleuren byclaire Cotton 2 x Vintage green 028 1 x Light pink 004, 1 x Flamingo pink 006, 1 x Iceblue 019, 1 x Ocher 041, Haaknaald: 3,5 mm Tunische haaknaald:

Nadere informatie

Frouke de Schildpad. Aan de slag

Frouke de Schildpad. Aan de slag Frouke de Schildpad Benodigdheden - 1 bol Lettlopi lichtgroen - 1 bol Lettlopi donkergroen - 2 bollen Peru van Scheepjes groen/grijs - 1 bol Peru van scheepjes beige - haaknaald nummer 7 - restjes zwart,

Nadere informatie

PATROON. Flamingo Fiona is gemaakt met Cosy fine en Furry Durable en wordt ongeveer 36 cm groot.

PATROON. Flamingo Fiona is gemaakt met Cosy fine en Furry Durable en wordt ongeveer 36 cm groot. PATROON is gemaakt met Cosy fine en Furry Durable en wordt ongeveer 36 cm groot. Haakpakket verkrijgbaar via www.cutedutch.nl HAAKPATRONEN & KNUFFELS >afmeting 50 cm< Benodigdheden: 3 bollen Durable Furry

Nadere informatie

Benodigdheden: Patroon Poppentaartjes & Koekjes

Benodigdheden: Patroon Poppentaartjes & Koekjes Benodigdheden: Voor de taartjes en koekjes zoals op het voorbeeld zijn de volgende kleuren gebruikt. De kleuren in dit patroon zijn een voorbeeld. Je kunt natuurlijk je eigen kleuren kiezen. Per cupcake

Nadere informatie

Max Velthuijs - Kikker en Eend

Max Velthuijs - Kikker en Eend Max Velthuijs - Kikker en Eend Het originele patroon is afkomstig uit het tijdschrift Ouders van Nu. Met hun toestemming heb ik het patroon gepubliceerd op mijn blog. De schrijfwijze van het originele

Nadere informatie

Patroon Telefoon-Hoesje Belle

Patroon Telefoon-Hoesje Belle Patroon Telefoon-Hoesje Belle Ik heb dit Telefoon-Hoesje gehaakt van de Catona van Scheepjes. Ik gebruikte de kleurnummers 399 (lila) en 105 (crème). Van iedere kleur had ik 1 bolletje nodig van 25 gram.

Nadere informatie

HAAKPATROON OMSLAG NOTITIEBOEKJE / AGENDA

HAAKPATROON OMSLAG NOTITIEBOEKJE / AGENDA HAAKPATROON OMSLAG NOTITIEBOEKJE / AGENDA 2 Materialen: Garen Iets minder dan 1 bolletje (50 gram) haakkatoen, geschikt voor haaknaald 3 3 ½ Haaknaald Geschikt voor het garen dat je gebruikt. Dikke naald

Nadere informatie

Ibiza haltertop Hobiek.

Ibiza haltertop Hobiek. Ibiza haltertop Hobiek. Benodigdheden: Ik heb het volgende materiaal en kleur gebruikt: 3 bolletjes Rio katoen van Lammy Yarns, 50 gr, 125 meter looplengte. Kleur: crème, geel en bruin. (De kleur katoen

Nadere informatie

PRIDE. Pride, 27 juli 2019

PRIDE. Pride, 27 juli 2019 Heb alsjeblieft respect voor mijn creativiteit en het daaropvolgende copyright: het eindproduct en tevens niets uit het beschreven patroon mag worden verkocht, geprint, gekopieerd of gedeeld worden zonder

Nadere informatie

Dutch Version. Bobbels en wielen. Lily Pond Blanket Blok 4

Dutch Version. Bobbels en wielen. Lily Pond Blanket Blok 4 Dutch Version Bobbels en wielen Lily Pond Blanket Blok 4 Blok 4 Bobbels en wielen Welkom bij motief vier van de Stylecraft Lily Pond Blanket Crochet Along ontworpen door Jane Crowfoot. Het vierde motief

Nadere informatie

MINI MYSTERY APRIL HAKEN: TAPESTRY CLUTCH DOOR ALEXA BOONSTRA

MINI MYSTERY APRIL HAKEN: TAPESTRY CLUTCH DOOR ALEXA BOONSTRA MINI MYSTERY APRIL HAKEN: TAPESTRY CLUTCH DOOR ALEXA BOONSTRA DEEL 2: BUITENKANT Nu de binnenkant af is gaan we aan het tweede deel van de MM april beginnen. De buitenkant van de clutch wordt gehaakt volgens

Nadere informatie

Easter Bunnies - Klein

Easter Bunnies - Klein Easter Bunnies - Klein No. 1001-191-9567 Materialen: Haaknaald nr. 2,5 Rainbow Cotton 8/4 1 set veiligheidsogen 7 mm 4 houten kralen 12 mm Opvulwatten Kunststof korrels Afmetingen: Ca. 14 cm hoog (inkl.oren)

Nadere informatie

Benodigdheden. Onderaan de werkbeschrijving vind je een haakschema.

Benodigdheden. Onderaan de werkbeschrijving vind je een haakschema. Benodigdheden - 13 bollen ByClaire Softmix in een paar kleuren naar keuze. Ik gebruikte de volgende 5 kleuren: 1 bol ocher nr. 034 2 bollen salmon nr. 035 2 bollen powder pink nr. 003 1 bol vintage mint

Nadere informatie