Het doet ons veel plezier om voldoende nieuws te hebben voor een tweede Nieuwsbrief.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het doet ons veel plezier om voldoende nieuws te hebben voor een tweede Nieuwsbrief."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 2013 nr februari 2013 Geachte leden, Het doet ons veel plezier om voldoende nieuws te hebben voor een tweede Nieuwsbrief. In de eerste nieuwsbrief hebben we de nieuwe naam van de vereniging bekend kunnen maken en verteld dat we druk bezig waren met het tenue. Tenue Iedereen heeft via zijn coach/trainer/teamvertegenwoordiger of via het formulier binnen gekregen voor de bestelling van het nieuwe shirt en pet. Inmiddels hebben wij jullie bestelling verzameld en bij leverancier Covee geplaatst. De verwachting is dat deze bestelling in de week van 20 maart geleverd zal worden. Wanneer de exacte datum van levering bij ons bekend is, zullen wij een ophaaldag organiseren. Na betaling (vooraf via overschrijving of contant ter plaatse) kan iedereen dan zijn bestelde shirt en pet dan ophalen. Tevens is er die dag mogelijkheid om ondershirts, sokken en riemen te kopen. Nadere communicatie over betaling en ophaaldag volgt zo snel mogelijk via een volgende nieuwsbrief en via de website. Vanaf vandaag kun je ook zelf direct bij Covee spullen te bestellen via Huishoudelijk reglement Als nieuwe vereniging hebben we een huishoudelijk reglement opgesteld. Dit reglement geldt voor alle leden en is te downloaden op de website. Contributie Ook dit jaar wordt het innen van de contributie door onze penningmeester Dick Keijer verzorgd. Het bijhouden van de contributie is een tijdrovende zaak. Daarom willen we het innen van de contributie verbeteren. Dit kan door gebruik te maken van een machtiging. De vereniging zal dan 1 x per kwartaal de contributie laten afschrijven. Indien je nog geen machtiging heb afgegeven vragen wij je vriendelijk doch dringend om de machtigingskaart (onder aan deze nieuwsbrief) in te vullen en terug te sturen aan itsmesimonos@hotmail.com. Tevens kunt je dit formulier gebruiken om eventuele wijzigingen (machtiging en/of contactgegevens) aan ons door te geven.

2 Oefenwedstrijden De oefenwedstrijden komen er ook weer aan. Onze pupillen zullen als eerste de spits afbijten dit jaar en spelen op 9 maart hun eerste wedstrijd uit tegen Zuidvogels. Hieronder staat het gehele schema voor alle teams. Honkbal - Senioren zo 10/ thuis tegen OVVO zo 17/ thuis tegen Almere'90 zo 24/ uit tegen Sullivans zo 31/3 toernooi bij Centrals weekend 6/4-7/4 trainingsweekend Honkbal - Junioren zo 10/ uit tegen Catch Voorburg zo 17/ uit tegen Sullivans zo 24/ uit tegen Terrasvogels za 30/ uit tegen Knicks Soest weekend 6/4-7/4 trainingsweekend Honkbal - Aspiranten za 16/ thuis tegen Sullivans zo 24/ uit tegen Zuidvogels zo 31/ uit tegen Almere za 6/4 toernooi bij Centrals Honkbal - Pupillen za 9/ uit tegen Zuidvogels za 16/ thuis tegen OVVO za 30/ thuis tegen Falcons za 6/4 toernooi bij Centrals Honkbal Beeball Nog geen oefenwedstrijden Softbal Heren 1 wo 27/ thuis tegen Red Stars (2e klasse, onder voorbehoud) wo 3/ uit tegen Hoofddorp Pioniers (2e klasse) za 23/3 toernooi bij Almere'90 (mix van alle teams?)

3 Softbal Heren 2 +3 (combi) vr 15/ uit tegen Almere'90 (3e klasse) ma 18/3 of woe 20/3 of vr 22/3 uit tegen DVH (tijdstip nog niet bekend, 3e klasse, onder voorbehoud) za 23/3 toernooi bij Almere'90 (mix van alle teams?) vr 5/ thuis tegen Falcons (3e klasse) vr 12/ uit tegen Flying Petrels (3e klasse, mits nog geen competitie) Let op: de zomertijd gaat in op zondag 31 maart Team indelingen en trainingstijden Het komende seizoen (2013) zullen we de volgende teams het veld inbrengen: Honkbal Speeldag Softbal Speeldag Beeball Zaterdag G- Team 1 n.t.b. Pupillen 1 Zaterdag G-Team 2 n.t.b. Aspiranten 1 Zaterdag Heren Softbal 1 Maandagavond Junioren 1 Zondag Heren Softbal 2 Dinsdagavond Junioren 2 Zaterdag Softbal Gemengd Vrijdagavond Heren 1 Zondag De volgende trainingstijden gelden voor het honkbal: Team Beeball Pupillen Aspiranten Junioren Senioren Veld Woensdag uur Woensdag uur Woensdag uur Dinsdag vanaf uur Donderdag vanaf uur Woensdag vanaf uur Voor alle duidelijkheid: alle trainingen en thuiswedstrijden vinden dit jaar (2013) plaats op het terrein van Volewijckers op Sportpark 'Buiksloterbanne' (ingang Baron de Coubertinlaan 4, 1034 ZK Amsterdam). Spelregels gebruik accommodatie AVV De Volewijckers Een van de eerste zaken die wij als Amsterdam North Stars de afgelopen weken hebben aangepakt, is zeker stellen dat we zonder problemen het komende seizoen onze wedstrijden kunnen spelen op de accommodatie in sportpark Buiksloterbanne. Het veld huren we van het Stadsdeel, maar voor een aantal andere faciliteiten zijn we aangewezen op medewerking van voetbalvereniging De Volewijckers.

4 Voor deze faciliteiten hebben we in goed overleg een huurovereenkomst gesloten. Wij willen het komend sportseizoen een goed huurder zijn en daarom is het belangrijk dat elk spelend lid weet wat er wel en wat er niet kan op het sportpark Buiksloterbanne. We kunnen gebruikmaken van de kantine van de voetbalvereniging op tijdstippen dat die kantine open is. De kantine wordt beheerd door de voetbalvereniging. We hebben geen eigen sleutel van die kantine en draaien ook geen kantinediensten. Houd er rekening mee dat de kantine in de zomerstop van het voetbalseizoen regelmatig dicht is. We geven de voetbalvereniging regelmatig een overzicht van onze thuiswedstrijden, zodat ze daar in hun kantinebezetting eventueel rekening mee kunnen houden. Wij beheren het speakershok achter het honkbalveld. Dit speakershok kan gebruikt worden voor de uitgifte van drank en versnaperingen. We zoeken vrijwilligers die het gezellig vinden om het speakershok bij thuiswedstrijden een aantal uren te bemannen! Meld je aan bij als je je club hierbij wilt helpen. Het materiaalhok bevindt zich aan de achterzijde van de kantine, rechts onder de trap. Elke coach/trainer heeft een sleutel van dit hok. De beschikbare ruimte in het materiaalhok is beperkt. De bedoeling is dat er binnenkort extra bergruimte bij komt in de vorm van een container. De kleedkamers bevinden zich aan de achterzijde van de kantine, links onder de trap. De kleedkamersleutels hangen aan de sleutelbossen bij de ingang van het materiaalhok. Na de wedstrijd is er gelegenheid tot douchen in kleedkamers 8 en 9. Andere kleedkamers zijn bestemd voor het voetbal en worden door ons niet gebruikt. Na elke douchebeurt laten we de kleedkamers bezemschoon achter. De voetbalvereniging zorgt voor de aanwezigheid van trekker, bezem, handveger en blik en afvalbak. Afval (bijvoorbeeld vuil uit de kliko s en vuilnisbakken bij de velden en rommel uit het materiaalhok) deponeren we in de afvalcontainers aan de zijkant van het kantinegebouw. Er mag omwille van de veiligheid NIET worden gefietst op het pad langs de zeshoeken en de voorkant/zijkant/achterkant van het kantinegebouw. Fietsen, brommers en motoren worden gestald hetzij achter het kantinegebouw in de daarvoor bestemde rekken, hetzij naast het honkbalveld of softbalveld. Kantine, kleedkamers/wc s, materiaalhok en de stroomvoorziening van het speakershok zijn eigendom van de voetbalvereniging. Wij zijn huurder. Leven we de regels niet na, dan staat de voetbalvereniging in haar recht om de overeenkomst eenzijdig op te zeggen en wordt het voor ons erg moeilijk om plezierig te sporten. We overleggen minstens eenmaal per kwartaal met de voetbalvereniging om de huurovereenkomst optimaal uit te kunnen voeren.

5 Verslag Derde indoor G-Honkbal toernooi in Sporthallen Zuid De G-Honkbalteams van de Amsterdam North Stars deden op zaterdag 23 februari voor de derde keer op rij mee aan het indoortoernooi in Sporthallen Zuid. Dit inmiddels landelijke toernooi wordt georganiseerd door de KNBSB en teams door heel Nederland doen hier aan mee. Nieuwkomer dit jaar was het Jekateam uit Breda, dat dit jaar ook het landelijke Rinus Paardekooper toernooi mag organiseren. Op dit toernooi zal Amsterdam North Stars de titel van vorig jaar moeten verdedigen Amsterdam North Stars wist zelfs twee teams af te vaardigen die voor de gelegenheid waren gekleed in de oude tenues van beide verenigingen die de Amsterdam North Stars vormen: Meteoor en Volewijckers. (Met dank voor iedereen die zijn pak beschikbaar heeft gesteld). Net als alle voorgaande jaren was de stemming bij alle teams opperbest en leek het soms meer een reünie van spelers die elkaar de hele winterstop hebben moeten missen. Na het spelen van het volkslied (waar iedereen met het gezicht naar de speakers stond i.p.v. naar de vlag en het publiek) kon het toernooi beginnen. Alle spelers wisten het voltallige publiek, waarvoor zelfs twee extra tribunes moesten worden opgezet, goed te vermaken met geweldige honkslagen, homeruns, vangballen en acties. Dat de sport onder de G- spelers is gegroeid bleek wel uit de tegenstand die wij dit jaar kregen. Af en toe een wedstrijd verliezen is iets nieuws voor de G-spelers van North Stars maar gaf ook goede leermomenten en zet ons weer op scherp voor het Rinus Paardekooper toernooi. Als finale werd er een All Star Team geformeerd uit alle G-teams die aanwezig waren. Dit team mocht het tegen de softbaldames van Oranje op nemen. Onze club mocht drie afgevaardigde sturen, te weten Bobby Assink (buitenveld), Erika Mensel ( 1e honk) en Hubert Lopez( pitcher). Deze spelers die met spelers van Jeka, Double Stars Heiloo, Only friends, Herons, DSS en Red Caps moesten samen werken wisten de oranje selectie nipt te verslaan. Dit was te danken aan goed veldspel en goed slagwerk. Natuurlijk hielp het een beetje dat de Oranje dames niet gewend waren aan de zachte knuppel en bal waardoor er mooie vangballen gemaakt konden worden. Goed was het om te zien dat de spelers die geselecteerd waren voor deze All Star game m.i. goed de aansluiting kunnen maken met onze reguliere softbal teams. Bobby kennen de meeste van ons al, maar Hubert doet in geen enkel geval voor hem onder en is eigenlijk net als Bobby het G-honkbal ontstegen. Ook de coaches (Piet Gijswijt en Ineke Berkhout) die al jaren zorgen dat onze G-spelers presteren als de beste en duidelijk plezier hebben in het spelletje moeten niet worden vergeten.

6 Het is juist hun inzet en geduld die een dag als deze onvergetelijk maken voor spelers en toeschouwers en het voorbeeld zijn voor nieuwe nog op te richten teams (Houten Dragons, Almere) Jos Peeters Kijk voor meer informatie op Namens het Interim Bestuur, Rob Sijmons Voorzitter Amsterdam North Stars Machtiging Naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Geb. datum: Tel: Mobiel: Met het insturen van dit formulier gaat u akkoord met het machtigen van H.S.V. Amsterdam North Stars / Volewijckers om de verschuldigde contributie af te schrijven van het door u opgegeven bankrekeningnummer. Als u het niet eens bent met de machtiging dan heeft u 30 dagen de tijd om de incasso ongedaan te maken. Uw automatische incasso wordt stopgezet na het schriftelijk opzeggen van het lidmaatschap van H.S.V. Amsterdam North Stars. Bankrekening: Op naam van:

Roken verboden in sportkantines. 11 april, 2008. Beste leden en donateurs van O.V.V.O.

Roken verboden in sportkantines. 11 april, 2008. Beste leden en donateurs van O.V.V.O. 11 april, 2008 Opgericht: 17 oktober 1915 Jaargang 8 Nr. 2 Girorekening: 45 05 898 Internet:www. OVVO-Amsterdam.nl Kamer van Koophandel: 34153612 Voorzitter: Penningmeester: Josée van Erve 020-6933220

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering op 25 november 2013.

Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering op 25 november 2013. Huishoudelijk reglement SHE Bedrocks Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering op 25 november 2013. Artikel 1 Algemene bepalingen 1) De vereniging genaamd Soft en Honkbalvereniging Emmen, hierna te

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Aanmeldingsformulier v.v. Gasselternijveen Achternaam: Voorvoegsel (a.u.b. voluit): Roepnaam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Straat: Postcode/Woonplaats: Tel. of mobiel nr.: E-mail:................,.......

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Hierbij meld ik mij aan als lid van de voetbalvereniging Sportclub Emmeloord. Achternaam : Voorletters/ Voornaam : Adres : Postcode / Plaats : Telefoon

Nadere informatie

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Of denk jij of jouw zoon of dochter erover na om te gaan honk- of softballen bij WSB? Lees dan dit informatiepakket door. Hier vind je alle informatie voor

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Welkom! Je hoeft niet direct lid te worden Hoe word ik spelend lid van WSB? Vragen?

Welkom! Je hoeft niet direct lid te worden Hoe word ik spelend lid van WSB? Vragen? INFORMATIEFOLDER Welkom! Van harte welkom bij Honk- en Softbalvereniging WSB Apeldoorn. Nu je lid bent of lid wilt worden, heb je waarschijnlijk veel vragen. Middels deze informatiefolder proberen we de

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Handleiding Slowpitch Softbal

Handleiding Slowpitch Softbal KNBSB Handleiding Slowpitch Softbal Een handleiding voor het opstarten van Slowpitch Softbal binnen uw honkbal- en softbalvereniging Corinne van de Griendt en Yaelle van Blanken 26-7-2017 Inhoud Wat is

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13 Vakantie voorbij. Hij begint en is zoweer voorbij de vakantie. Nu we allemaal weer uitgerust zijn hebben we ook weer zin om onze mooie sport te beoefenen en weer mooie wedstrijden te gaan spelen. Voorbereidingen

Nadere informatie

Trainen en competitie

Trainen en competitie Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Email adres Telefoon Mobiel nummer Soort lidmaatschap Alleen trainen Trainen en competitie Evt. voorkeur

Nadere informatie

Welkom bij Uden Red Sox Leuk dat je wilt kennismaken met het honkbalspel!

Welkom bij Uden Red Sox Leuk dat je wilt kennismaken met het honkbalspel! Informatieboekje . Welkom bij Uden Red Sox Leuk dat je wilt kennismaken met het honkbalspel! In dit boekje vind je: Uden Red Sox Het honkbalspel Wat verwachten we van jou Dit heb je nodig om te spelen

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West V.V. Dieze-West heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. V.V. Dieze-West speelt zijn thuiswedstrijden op het Sportpark het Hoge Laar. Luttekeweg 15A

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

V.V. DEVO 58 KON. GOEDGEKEURD 5 JULI 1961

V.V. DEVO 58 KON. GOEDGEKEURD 5 JULI 1961 DEVO 58 Herman Bonpad 4 1067 SN Amsterdam Amsterdam, 2012 Betreft: Club van 58 Geachte voetballiefhebber, Hartelijk dank voor uw interesse in de Club van 58, het gezamenlijke donateurcollectief van DEVO

Nadere informatie

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Pagina 1 van 5 Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Ja, ik wil graag lid worden van ASC Najaden en lever dit formulier in bij de secretaris, samen met het incassomachtigingsformulier,

Nadere informatie

Let op: ondertekenen op pagina 2. Blue Stars Basketbal inschrijfformulier

Let op: ondertekenen op pagina 2. Blue Stars Basketbal inschrijfformulier Let op: ondertekenen op pagina 2 Blue Stars Basketbal inschrijfformulier Achternaam Meisjesnaam* Voornamen Adres Postcode Woonplaats Geb. datum Nationaliteit** Geslacht** Tel. Nr. Tel. Mobiel E-mail adres(sen)***

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

Vrijwilligersprotocol

Vrijwilligersprotocol Vrijwilligersprotocol 1. Inleiding : Op de Algemene Ledenvergadering van 04 november 2009 is het voorgenomen besluit aanvaard om, ingaande seizoen 2010-2011, een vrijwilligersbijdrage in te voeren voor

Nadere informatie

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 18, nummer 11 Talk 3 april 2017 In deze editie: Start of the Season toernooi voor U20 teams Start of the Season toernooi

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Atletiek

Aanmeldingsformulier Atletiek Aanmeldingsformulier Atletiek Dit formulier invullen en uitprinten, ondertekenen en aan de trainer geven Achternaam: Roepnaam: M / V Voorletters: Geboortedatum: Lid per: E-mail adres: Straat + Huisnummer:

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier CSV 1928

Aanmeldingsformulier CSV 1928 Aanmeldingsformulier CSV 1928 De Christelijke Sport Vereniging 1928 Voetbal, zoals onze naam officieel is, heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. CSV 1928 speelt zijn thuiswedstrijden

Nadere informatie

Informatieboekje afdeling Junioren / Pupillen Wijhe 92

Informatieboekje afdeling Junioren / Pupillen Wijhe 92 Informatieboekje afdeling Junioren / Pupillen Wijhe 92 Inhoud: Onderwerp Pagina Start nieuwe seizoen 3 Wedstrijdprogramma Beker 3 Start competitie 3 Indeling competitie 3 Beheer 4 Wedstrijdkleding 4 Thuiswedstrijdinfo

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM Website: www.nkc-online.nl Wie komt er korfballen bij onze club?? Meer informatie in deze folder Pagina 1 van 8 WAT IS KORFBAL Korfbal is een balspel dat in

Nadere informatie

V.C.W. s Jeugd Infoboekje

V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. In dit schrijven willen wij u welkom heten bij voetbalvereniging V.C.W. Wij hopen dat uw zoon / dochter zich in onze vereniging sportief zal kunnen uitleven. Wij willen

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5

Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5 Blad 1 van 5 Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5 EERSTE PAASDAG ONS TRADITIONELE SLOTBOSSETOREN TOERNOOI Op 1e Paasdag, 15 april, wordt er weer gestreden door de teams van Hoofddorp Pioniers,

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging Landelijke BEEBALLdag 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging WELKOM OP DE LANDELIJKE BEEBALL DAG BIJ DE ROYALS Beste Sportvrienden, 7 juni staat Beeball centraal op 7 lokaties in Nederland.

Nadere informatie

Hallo nieuwe badminton(st/n)er,

Hallo nieuwe badminton(st/n)er, Hallo nieuwe badminton(st/n)er, Graag heten we je van harte welkom bij de Papendrechtse Badminton Club. Bij deze brief vind je naast een inschrijfformulier en een machtiging tot incasso, ook aanvullende

Nadere informatie

Deze maand in the new strike:

Deze maand in the new strike: Opgericht: 17 oktober 1915 Nr.4 Februarii 2012 Girorekening: 45 05 898 Internet:www. OVVO-Amsterdam.nl Kamer van Koophandel: 34153612 Bestuur Voorzitter: Jan Willem Haak 0294-262016/06-23880545 Vice Voorzitter:

Nadere informatie

Via SSK Schiedam-items bestellen. Nummer 2 4 februari In deze Eye Catcher o.a.

Via SSK Schiedam-items bestellen. Nummer 2 4 februari In deze Eye Catcher o.a. Nummer 2 4 februari 2015 In deze Eye Catcher o.a. Penningmeester van het jaar 2015 Graag alle wijzigingen via de site Oefenwedstrijden en trainingstijden op de Schiedam-site Pinkstertoernooi 2015 Gebruik

Nadere informatie

Technische Commissie honkbal

Technische Commissie honkbal Technische Commissie honkbal Honk- en softbalvereniging Houten Dragons Versie 21-02-2002 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Pagina 1 Voorwoord...2 2 Inleiding...2 3 Doelstelling...2 4 Taken voor de Technische

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK

Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK Christelijke Korfbal Club KINDERDIJK Opgericht 6 juni 1953 Sportcomplex MOLENZICHT Gr. v Prinstererstraat, Alblasserdam 078-6915988 Website: www.ckc-kinderdijk.nl Via dit schrijven willen wij je graag

Nadere informatie

Binnentrainingen voorbij:

Binnentrainingen voorbij: Binnentrainingen voorbij: In november startte SB1 en de HB pitchers en catchers al met hun trainingen in de zaal. In december sloten daar de overige teams bij aan, hetgeen betekende dat de meeste leden

Nadere informatie

1 von 5 19.09.2015 19:12

1 von 5 19.09.2015 19:12 1 von 5 19.09.2015 19:12 Von: ha.gillessen An: niersiajugend Betreff: W.: Nieuwsbrief PartnerClubs: September 2015 Datum: Do, 17 Sept 2015 5:58

Nadere informatie

AVK junioren JO

AVK junioren JO AVK junioren JO17 2017 Sportpark Emiclear Hoolesteeg 6 Amersfoort Voorwoord Beste voetballiefhebber, Voor u ligt het programmaboekje van het Amersfoortse 2017 voor JO17 junioren, dat gehouden wordt op

Nadere informatie

Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04

Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04 Schoonebeekse Voetbal Vereniging '04 AANMELDING / WIJZIGING FORMULIER Ondergetekende geeft zich hierbij op als lid of wijzigt zijn lidmaatschap bij SVV'04 te Schoonebeek. Datum:... Nieuw wijziging Naam:...

Nadere informatie

Blue Stars Basketbal inschrijfformulier

Blue Stars Basketbal inschrijfformulier Let op: ondertekenen op pagina 2 Blue Stars Basketbal inschrijfformulier Gegevens Achternaam Meisjesnaam* Voornamen Adres Postcode Woonplaats Geb. datum Nationaliteit** Geslacht** Tel. Nr. Tel. Mobiel

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden

AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden Rabobankrek. 1235.60.179 AANMELDINGSFORMULIER voor nieuwe korfballeden Datum van aanmelding... Voornaam... Achternaam... Adres... Postcode en woonplaats... Geboortedatum... Telefoonnummer (vast en mob)...

Nadere informatie

OEFENWEDSTRIJDEN EN TRAININGSTIJDEN OP DE SCHIEDAM-SITE

OEFENWEDSTRIJDEN EN TRAININGSTIJDEN OP DE SCHIEDAM-SITE Nummer 1 16 januari 2015 In deze Eye Catcher o.a. Indoor Cup Softbal Schiedam 16 t/m 18 januari Oefenwedstrijden en trainingstijden op de Schiedam-site Pinkstertoernooi 2015 Algemene Ledenvergadering donderdag

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN Verenigingsinformatie vv WDS Vereniging De voetbalvereniging WDS is een amateurvereniging en is opgericht 2 april 1948. De vereniging bestaat uit de volgende afdelingen: Herensenioren op zaterdag Jeugdvoetbal

Nadere informatie

Informatie Landelijke BeeBalldag Fall editie Major League zondag 23 september

Informatie Landelijke BeeBalldag Fall editie Major League zondag 23 september Informatie Landelijke BeeBalldag 2012 Fall editie Major League zondag 23 september Beste coaches en BeeBallers, Met veel plezier verwelkomen wij jullie op de Landelijke Beeball dag Fall editie 2012. Het

Nadere informatie

Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi

Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi 26 & 27 maart 2016 textowntigers.nl 5 e Jeugd Lentetoernooi TEX TOWN TIGERS 2016 PROGRAMMA Zaterdag en zondag 26 en 27 maart 2016 Sportpark Kroedkotten- Kotkampweg

Nadere informatie

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen)

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Betreft Senioren lid Junioren lid Pupillen lid Donateur Spelend Niet spelend Vrijwilliger Persoonlijke gegevens Man / Vrouw Achternaam: Voorletters:

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement 2013

Huishoudelijk reglement 2013 Datum : 01 maart 2013 Document : 20130301 Huishoudelijk reglement Inhoud 1 INLEIDING... 3 2 ALGEMENE BEPALINGEN... 4 2.1 Normen & waarden... 4 3 VERENIGINGSSAMENSTELLING... 5 3.1 Clubkleuren & tenue...

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Amersfoorts Voetbal Kampioenschap 2016 D-, E- en F-PUPILLEN

Amersfoorts Voetbal Kampioenschap 2016 D-, E- en F-PUPILLEN Amersfoorts Voetbal Kampioenschap 2016 D-, E- en F-PUPILLEN Sportpark Dorrestein Dorresteinsesteeg, Amersfoort Versie 08052016 Welkomswoord Een aantal jaren geleden zijn we als AFC Quick 1890 gestart met

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL

BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL VRIJETIJDSBOEKJE Vrijetijds BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL Als school willen wij graag de handen in één slaan met de verschillende verenigingen in de regio Zutphen. In deze folder vindt u een overzicht van

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP Persoonlijke gegevens Roepnaam M/V Man / Vrouw Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Adresgegevens Straatnaam Huisnummer Postcode Woonplaats Contactgegevens Contactgegevens

Nadere informatie

Informatiebulletin: Accommodatie: Sportpark Het Veer Het Veer DH Avenhorn T

Informatiebulletin: Accommodatie: Sportpark Het Veer Het Veer DH Avenhorn T Informatiebulletin: Bij Kwiek 78 voetballen is leuk voor jong en oud. Het is een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Met trots noemen wij ons het sportieve hart van

Nadere informatie

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden Pagina 1 van 5 Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2016-2017 Ja, ik wil graag lid worden van ASC Najaden en lever dit formulier in bij de secretaris, samen met het incassomachtigingsformulier,

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

Wij gaan uit van een fantastisch toernooi en hopen dat de weeromstandigheden mee zullen werken.

Wij gaan uit van een fantastisch toernooi en hopen dat de weeromstandigheden mee zullen werken. Sportvrienden, Na maanden van voorbereidingen kunnen wij met een zekere trots ons 1 e U19 Elite toernooi presenteren. Doelstelling was een toernooi te organiseren voor U19 teams op divisie niveau. Met

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72 1 AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72 s.v. Saturnus 72 is 1 februari 1972 opgericht te Ridderkerk. In het na- en voorjaar worden de trainingen en wedstrijden gehouden op ons veld op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8 SB1: Afgelopen zaterdag (20 april) speelde SB1 haar 1 e twee thuiswedstrijden van seizoen 2013. De 1th pitch werd gegooid door Gaby Hutten en de pupil van de week: Mayke van Doleweerd (zie inzet). Batgirls:

Nadere informatie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ AANMELDINGSBULLETIN

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ AANMELDINGSBULLETIN ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ AANMELDINGSBULLETIN De Gorkumse Atletiek & Triathlon Vereniging heet u van harte welkom.

Nadere informatie

Leeftijdscategorieën Honkbal /Softbal:

Leeftijdscategorieën Honkbal /Softbal: Voorwoord Voor u ligt het jeugdplan van de Honk- & Softbalvereniging SV Spaarnwoude. Dit jeugdplan is onderdeel van het beleidsplan van SV Spaarnwoude Honk & Softbal. Het uitgangspunt van de vereniging

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2 KONILIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Jeugd Meer voetbal per m2 Vaker voetballen, sneller denken en sneller handelen Vaker voetballen in de zaal, op de straat en op het veld, leidt tot betere

Nadere informatie

CLUSTERBIJEENKOMST VRIJWILLIGERS

CLUSTERBIJEENKOMST VRIJWILLIGERS CLUSTERBIJEENKOMST VRIJWILLIGERS Maart 2014 Agenda Welkom en inleiding Voorstelronde Mededelingen - G-honkbal op Menukaart Sportimpuls - NK Little League 14-15 juni Vrijwilligers Pauze KNBSB Structuur

Nadere informatie

Vanaf seizoen 2015-2016 allemaal in het zelfde tenue

Vanaf seizoen 2015-2016 allemaal in het zelfde tenue Vanaf seizoen 2015-2016 allemaal in het zelfde tenue Inleiding: De meeste elftallen zijn gewend om shirts van de club te krijgen. Tot nu toe stond daar meestal een sponsor naam op. Wanneer de kleding versleten

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek Inleiding... 3 Commissie... 3 Opstarters:... 3 Voorzitter... 3 Penningmeester... 3 Sponsorcoördinator... 3 Coördinator / Organisator... 3 Team

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER PERSOONSGEGEVENS ACHTERNAAM : M / V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : NATIONALITEIT : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden Pagina 1 van 5 Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2017-2018 Ja, ik wil graag lid worden van ASC Najaden en lever dit formulier in bij de secretaris, samen met het incassomachtigingsformulier,

Nadere informatie

TALENT TROPHY D.O.S.C

TALENT TROPHY D.O.S.C TALENT TROPHY D.O.S.C. 25-06-2016 DOSC Contactgegevens Adresgegevens Sportpark Den Dolder Paviljoen D.O.S.C. Willem Arntszlaan 96 3734 EJ Den Dolder Telefoonnummers Paviljoen: 030 225 78 35 Bestuurskamer:

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie)

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) Ondergetekende, Achternaam Roepnaam Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geslacht* : Voorletters(s): : M / V Telefoonnummer : Mobiel :

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards Sponsormogelijkheden R.K.V.V. Montagnards Seizoen 2015-2016 R.K.V.V. Montagnards Sportpark De Venhorst De Flammert 1047 5854 NA Bergen (LB) Geachte heer, mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw belangstelling

Nadere informatie

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 Clubreglement 1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 1.1 Bestuurssamenstelling Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Bestuurslid: Berry Verheijden Bestuurslid: Ad van Beek 1.2 Lidmaatschap a. De aanmelding

Nadere informatie

FORMULIEREN Versie 1.2/ VV Groote Lindt WELKOM

FORMULIEREN Versie 1.2/ VV Groote Lindt WELKOM WELKM Van harte welkom bij. In dit document treft u een viertal formulieren aan, namelijk: Aanmeldformulier; Machtiging Automatische Incasso; Mutatieformulier en Afmeldingsformulier. Voordat u deze (één

Nadere informatie

Honk- en softbal, de enige sport waar slaan en stelen mag!

Honk- en softbal, de enige sport waar slaan en stelen mag! Honk- en softbal, de enige sport waar slaan en stelen mag! v1.0 Welkom! Beste Dodger, Dat is namelijk hoe je in het vervolg genoemd mag worden, je bent immers lid van de Domstad Dodgers. Niet zomaar een

Nadere informatie

De concept indeling van de teams zal in juli 2012 op de website gepubliceerd worden : http://www.sc- tgooi.nl/p/11

De concept indeling van de teams zal in juli 2012 op de website gepubliceerd worden : http://www.sc- tgooi.nl/p/11 9 Juli 2012 Hallo allemaal, Allereerst een hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s) en natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij wensen

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

Almere 24 maart 2015

Almere 24 maart 2015 Almere 24 maart 2015 Voorwoord Welkom op de Olympic Moves regionale finale van Almere! Vandaag gaan jullie met je school sporten tegen andere teams en samen plezier beleven. Door het hele land worden regionale

Nadere informatie

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht

Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht Kledingbeleid en Teamsponsoring Avanti Wilskracht 1. Algemeen 2. Wedstrijdtenue Avanti Wilskracht 3. Tenues, trainingspakken, tassen en andere voetbal gerelateerde items 4. Hoe om te gaan met de in bruikleen

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Beste clubleden, Voorwoord van de voorzitter Ik voldoe graag aan het verzoek van de redactie van de nieuwsbrieven, om als voorzitter van het hoofdbestuur, mijn wensen voor het nieuwe jaar kenbaar te maken.

Nadere informatie

Handleiding voor nieuwe leden en teams (jeugd/dames/heren) van ZvWeert

Handleiding voor nieuwe leden en teams (jeugd/dames/heren) van ZvWeert Handleiding voor nieuwe leden en teams (jeugd/dames/heren) van ZvWeert 1. Aanmelding - Iedere speler van het team dient aangemeld te worden middels een aanmeldingsformulier. Dit aanmeldingsformulier is

Nadere informatie

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ]

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] 22 JUNI 2019 VOORWOORD VV NOORDWIJK Namens het jeugdbestuur van Noordwijk heten wij u van harte welkom op het prachtige sportpark van VV Noordwijk aan de Duinwetering. Trots

Nadere informatie

1. Aanmelden Wedstrijdprogramma Thuiswedstrijden Uitwedstrijden Afgelaste wedstrijden Afmelden...

1. Aanmelden Wedstrijdprogramma Thuiswedstrijden Uitwedstrijden Afgelaste wedstrijden Afmelden... JEUGD INFOBOEKJE Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Wedstrijdprogramma... 3 3. Thuiswedstrijden... 3 4. Uitwedstrijden... 4 5. Afgelaste wedstrijden... 4 6. Afmelden... 5 7. Verjaardagen... 5 8. Speciale activiteiten...

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015

HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015 HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015 Voorwoord Almere is een unieke stad. Gebouwd in een van de jongste polders van Nederland en in een tijdbestek van nog geen 40 jaar gegroeid van een handvol inwoners in

Nadere informatie