Resultaatgericht, daadkrachtig, oprecht en inspirerend. Pleitbezorger ID _. Ramon 1974 Hoogvliet Rotterdam Rijbewijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Resultaatgericht, daadkrachtig, oprecht en inspirerend. Pleitbezorger ID _. Ramon 1974 Hoogvliet Rotterdam Rijbewijs"

Transcriptie

1 Service Manager/Teamleider/Projectleider/Coach/Trainer Ramon draait al jaren mee in de ICT. Vanuit de servicedesk is hij als systeembeheerder aan de slag gegaan en sinds 2008 werkt hij in management rollen. Ramon heeft HBO werk- en denk niveau, is betrouwbaar en motiverende speler en heeft een stabiliserende invloed op een afdeling. Hij stelt per opdracht goede resultaten en doelen en stemt dit ook altijd af met zijn afdeling. Hij is meewerkend en kan zich daarom goed inleven in de behoefte van een ander en kan hierin een vertaalslag maken, zowel richting ICT als andersom. Ramon gaat graag aan de slag met een vooraf afgesproken doel en weet uiteindelijk dit doel te behalen doordat alle neuzen dezelfde kant opstaan binnen de organisatie. Ramon 1974 Hoogvliet Rotterdam Rijbewijs Ramon komt het beste tot zijn recht in een rol waarbij hij projecten kan managen, een team kan aansturen en waarbij kwaliteit bovenaan staat. Resultaatgericht, daadkrachtig, oprecht en inspirerend Pleitbezorger ID _ ICT Kennissessie deelgenomen Apollo 13 (in staat ict afdelingen samen te brengen) Kan trainingen hierin geven. ICT Training : Installing, Configuring and Administering Microsoft Windows XP Professional ; Managing and Maintaining a Windows Server 2003 Environment ; Implementing, Managing, and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure Office 365 Gevolgd ITIL Foundation V2 Prince 2 foundation Extra vaardigheden: 2016 Apollo 13 trainer 2013 Krauthammer Management Training 2012 NLP Master - Neuro Linguistic Programming 2011 NLP Practioner - Neuro Linguistic Programming 2008 MCTS - Microsoft Certified Technology Specialist 2007 MCSE - Microsoft Certified System Enginee 2006 MCSA - Microsoft Certified System Administrator 2007 CCA - Citrix Access Gateway CCA - Citrix Password Manager CCA - Citrix Presentation Server 4.0 Taal Spreken Schrijven Lezen Nederlands Moedertaal Moedertaal Moedertaal Duits Redelijk Redelijk Goed Engels Goed Goed Goed

2 Periode: 06/ /2018 Fujitsu (detachering) Maarssen ICT organisatie Teammanager Quality Coach Werkgeversomschrijving Fujitsu is een wereldwijde leverancier van dynamische IT-infrastructuren, met circa medewerkers die klanten in meer dan 100 landen lokaal ondersteunen. Fujitsu heeft een groot aanbod van gestandaardiseerde Fujitsu producten en diensten voor desktop en datacenter omgevingen en levert dit met lokale focus als totaaloplossing aan haar klanten. Dagelijkse begeleiding en aansturing van het Quality Team bestaande uit 12 FTE, waaronder Quality Coaches en Procescoördinatoren; Uitwerking en implementatie van verbetertrajecten tbv interne afdelingsprocessen en werkprocessen; Het bedenken en uitrollen van de te behalen KPI s binnen het strategisch & tactisch jaarplan; Het coachen, opleiden en begeleiden van de teamleden. Aansturen van projectmedewerkers binnen verschillende projecten van technische aard; Kaderen en afstemmen van de Service & Diensten Catalogus. Periode: 02/ /2017 Sectra Communications B.V. (detachering) Post en telecommunicatie Projectmanager Werkgeversomschrijving Sectra Communication bestaande uit 70 man in Zweden, Nederland, Slovenië en Finland beschikt over diepgaande expertise op het vlak van encryptietechnologie. Zij leveren oplossingen voor beveiligde communicatie aan Europese overheidsorganisaties, defensie en andere vitale onderdelen van onze samenleving. Het bewaken en begeleiden van projecten die binnen Sectra Communications zijn gestart of worden opgestart; Er voor zorg dragen dat de gestelde projectdoelen zoals tijd, kosten en kwaliteit worden behaald en waar indien nodig worden bijgestuurd; Aanspreekpunt voor klant en vertaalslag maken richting klant. Screening A Reden voor vertrek: Tijdelijk opdracht.

3 Periode: 07/ /2016 NIBC Bank (detachering) Bank- en Verzekering instelling User Adoption Consultant IT Werkgeversomschrijving NIBC met rond de 650 medewerkers in is een Nederlandse bank dat zich richt op zakelijke en particuliere klanten. De zakelijke activiteiten omvatten een combinatie van advisering, financiering en investeringen in de specifieke sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, landbouw en detailhandel, industrie, technologie, media & diensten, commercieel vastgoed, scheepvaart, olie- en gasdienstverlening en infrastructuur en duurzame energie. De particuliere activiteiten behelzen het verstrekken van woninghypotheken en het aanbieden van online spaarproducten aan particulieren via NIBC Direct. Opleiden en trainen van interne medewerkers d.m.v. klassikale trainingen en persoonlijke 1 op 1 trainingen over het gebruik van hun nieuwe devices en het gebruik van Skype for Business binnen het nieuwe werken binnen en buiten de bank; Vertalen van technische en functionele aspecten naar diverse hulp- en leermiddelen; wiki s, trainingsmaterialen, presentaties, e-learning, processimulaties, helpteksten en communicatie uitingen; Aansturen van projectmedewerkers binnen het project; Coachen en begeleiden van een 2 Servicedesk medewerkers en 1 tijdelijke stagiaire. Periode: 05/ /2015 Glencore Grain B.V. Rotterdam Handel, Retail Teamleider Servicedesk ICT Werkgeversomschrijving Glencore Grain is een internationaal handelshuis met in Nederland rond de 300 medewerkers. Het bedrijf handelt in metalen, mineralen, energie en agrarische producten en is ook actief betrokken bij de productie van deze producten. In kaart brengen van de huidige processen en deze optimaliseren; Invoering van ITIL Change, Problem en Incident proces; Aansturen van 6 FTE en zorgdragen voor kennisdeling binnen het team; Aansturen van externe leveranciers op basis van SLA's (inclusief voorraad beheer); Zorgdragen voor juiste afstemming met internationale kantoren aangaande documentatie en procesomschrijvingen; Zorgdragen voor communicatie richting de business; Uitvoeren van interne verhuizingen, implementatie van audio en video middelen in vergaderruimtes; Diverse projecten gedraaid: Office 2013, Windows 7, BlackBerry 10, ONE AD, Nieuw Helpdesk pakket (HP PPM) als vervanging voor Clientèle. Reden voor vertrek: Tijd vrij genomen om te gaan reizen en daarna gekozen voor een nieuwe uitdaging.

4 Periode: 01/ /2012 Staatsloterij Zakelijke dienstverlening Teamleider Systeembeheer/Servicedesk ICT Werkgeversomschrijving De Nederlandse Staatsloterij met rond 130 medewerkers verzorgt een loterij waar zekerheid en betrouwbaarheid voorop staat. Niet de zekerheid van winnen, maar wél de zekerheid dat de regels worden nageleefd en absolute eerlijkheid de grondslag vormt. Het op een efficiënte en kwalitatieve wijze uitvoering geven aan de ICT ondersteuning, beschikbaar en continuïteit van de interne bedrijfsapplicaties; Verantwoordelijk voor gebruikersondersteuning en beheer van de interne ICT infrastructuur door het geven van sturing aan het team van 10 FTE en externe partijen conform SLA's; Ondersteunend aan het behalen van de beleidsdoelstellingen van de afdeling Operatie. Periode tot en met Verantwoordelijk voor de inrichting, beheer, onderhoud en beveiliging van het netwerk binnen de organisatie; Begeleiden en coachen van de servicedesk; Uitschrijven van het servicedesk en health checks proces en zorg dragen voor juiste documentatie; Contacten onderhouden met interne/externe partijen en leveranciers; Contacten onderhouden met interne/externe partijen en leveranciers; Software updates en installatie van nieuwe software pakketten. Reden voor vertrek: Nieuwe uitdaging. Periode: 05/ /2008 Evides N.V. (detachering) Rotterdam Nuts - Energie Problem Manager Werkgeversomschrijving Evides Waterbedrijf met rond de 650 medewerkers levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides industriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie). Analyseren van probleemsituaties; Coördineren van werkzaamheden conform resultaat verplichtingen; Adviseren van de business; beoordelen van incidenten, problems en changeverzoeken, de uitvoering coördineren en het aansturen van de leveranciers; Bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening van ICT leveranciers en de dienstverlening van de ICT afdeling aan de in- en externe klanten; Rapporteren, verbeteren, ondersteunen en adviseren van de functioneel beheerders in de business.

5 Periode: 05/ /2008 Casema (detachering) Senior Periode: 02/ /2007 SoZaWe (detachering) Periode: 07/ /2007 RET Teamleider Beheer ICT Periode: 07/ /2006 LogicaCMG Periode: 02/ /1999 Shell - OKIOC Periode: 11/ /1999 Cytec Botlek B.V. Helpdesk Medewerker MBO ICT Opleiding (Diploma) AMBI MBO ICT Opleiding (Diploma) MBI MBO (afgebroken) MTS MAVO (Diploma) MAVO Note: Deze medewerker is tevens voorgesteld op andere aanvragen van onze opdrachtgevers, waardoor wij geen exclusiviteit kunnen garanderen over de beschikbaarheid.

Resultaatgericht, daadkrachtig, oprecht en inspirerend. Pleitbezorger ID _. Ramon 1974 Hoogvliet Rotterdam Rijbewijs

Resultaatgericht, daadkrachtig, oprecht en inspirerend. Pleitbezorger ID _. Ramon 1974 Hoogvliet Rotterdam Rijbewijs Service Manager/Teamleider/Projectleider/Coach/Trainer Ramon kan worden omschreven als consequent en betrouwbaar. Hij is een betrouwbare, motiverende speler en heeft een stabiliserende invloed. Daarnaast

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek.

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek. CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam Woonplaats Dennis Toet Den Helder Geboortedatum 8 augustus 1989 Rijbewijs PROFIEL Ik ben Dennis Toet, 25 jaar en ik woon sinds 2011 samen met mijn vriendin Cynthia in Breezand

Nadere informatie

Curriculum Vitae Jorryt

Curriculum Vitae Jorryt Curriculum Vitae Jorryt Jorryt SYSTEM ENGINEER ERVARING 2011 2012 International Air Transport Association (IATA) Systeembeheerder; Ondersteunen van de IT afdeling op het hoofdkantoor in Geneve en Montreal.

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6 Profielschets Sander Daems Senior Medewerker Supportdesk Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Pagina 1 van 6 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht Woonplaats Rijbewijs

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7 Profielschets Sander Daems Infrastructure Consultant Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Datum bezoek : 28-02-2011 Pagina 1 van 7 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. PERSONALIA: Naam : M. Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE. : Infrastructuur Specialist

CURRICULUM VITAE. PERSONALIA: Naam : M. Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE. : Infrastructuur Specialist CURRICULUM VITAE PERSONALIA: Naam : M. Woonplaats : Rotterdam Nationaliteit : Nederlandse Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE : Infrastructuur Specialist PROFIEL: Onze medewerker heeft

Nadere informatie

PERSONALIA. Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd

PERSONALIA. Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae PERSONALIA Naam : Bas Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Profiel : Ik ben een ervaren allround Windows server specialist die altijd

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

EEN OVERZICHT VAN DE NIEUWE TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN VOOR

EEN OVERZICHT VAN DE NIEUWE TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN VOOR StarTEL where stars are born EEN OVERZICHT VAN DE NIEUWE TRAININGEN EN CERTIFICERINGEN VOOR Een overzicht van de nieuwe trainingen en certificeringen voor Windows 7 Windows 7 is onlangs in Nederland geïntroduceerd.

Nadere informatie

Cursussen Doorlooptijd Prijs in. I-Tracks Electr. Leerplein per module 2 maand beschikbaar 350,00. Cursus Duur Cursusdag / startdata Prijs in

Cursussen Doorlooptijd Prijs in. I-Tracks Electr. Leerplein per module 2 maand beschikbaar 350,00. Cursus Duur Cursusdag / startdata Prijs in Planning voorjaar 2009. Algemeen Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW, literatuur en examengeld tenzij anders bij de cursusbeschrijving staat vermeld. Lestijden Open Leercentrum: 9.00 12.00 uur, 13.00

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 1980. Rijbewijs: Inzetbaar als. Senior Support Engineer. Profiel

Personalia. Geboortedatum: 1980. Rijbewijs: Inzetbaar als. Senior Support Engineer. Profiel Personalia Naam: Wouter Geboortedatum: 1980 Geboorteplaats: Angeren Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Inzetbaar als Senior Support Engineer Profiel Wouter kan zowel zelfstandig als in teamverband

Nadere informatie

PROFIELSCHETS Ricardo

PROFIELSCHETS Ricardo PROFIELSCHETS Ricardo PERSONALIA Voorletter(s) : R. Roepnaam : Ricardo Geboortedatum : 12-07-1988 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Functie : Werkplekbeheerder Woonplaats : Zoetermeer

Nadere informatie

ing. Rob aan de Brugh Curriculum Vitae

ing. Rob aan de Brugh Curriculum Vitae ing. Rob aan de Brugh Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: Aan de Brugh Voornamen: Robert Johannes Hubertus Roepnaam: Rob Titel: ing. Adres: Schoolstraat 138 Postcode: 5951 CX Plaats: Belfeld (Limburg)

Nadere informatie

Curriculum Vitae ICT Beheerder/Project Management Ondersteuner medewerker

Curriculum Vitae ICT Beheerder/Project Management Ondersteuner medewerker Curriculum Vitae ICT Beheerder/Project Management Ondersteuner medewerker Naam : Johan de Kruis Woonplaats : Leiden Geboortejaar : 20-07-1985 Nationaliteit : Nederlands Rijbewijs : SAMENVATTING Een zeer

Nadere informatie

ONTWIKKELTRAJECT OP MAAT

ONTWIKKELTRAJECT OP MAAT Ontwikkeltraject op maat ONTWIKKELTRAJECT OP MAAT IT GROEI UIT TOT SPECIALIST IN JOUW VAKGEBIED Ontwikkeltraject op maat Plaatje IK KRIJG VEEL RUIMTE EN MOGELIJKHEDEN WAT BETREFT STUDIE EN TRAININGEN.

Nadere informatie

Loyaal Analytisch Perfectionist. Beschouwer CDS - CSD _ CSD. Mitchell 1987 Noordwijk Rijbewijs

Loyaal Analytisch Perfectionist. Beschouwer CDS - CSD _ CSD. Mitchell 1987 Noordwijk Rijbewijs Als persoon ben ik sociaal en kan zich goed inleven in andere mensen. Ik stel mij flexibel op waar nodig is. Door mijn ervaring in verschillende omgevingen en diverse rollen binnen de ICT, kan ik snel

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten Curriculum Vitae Jaap Bregman MSc 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 14 05 58 43 j.bregman@facilityestate.nl Enthousiast Sociaal Onderzoekend Nuchter Eigenwijs Profiel Door zijn studie en werkervaring

Nadere informatie

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd Personalia Naam : Sandries Voornaam : Dario Geboortedatum : 23-07-1972 Woonplaats : Leiden Geslacht : Man Nationaliteit : Nederlandse Introductie Kennis en ervaring opdoen en deze vervolgens weer toepassen

Nadere informatie

(In overleg uitbreidbaar naar 36 of 40 uur)

(In overleg uitbreidbaar naar 36 of 40 uur) Curriculum Vitae Personalia Naam Geboorte Woonplaats Rijbewijs Huwelijkse staat Beschikbaarheid Michael Floris Zandstra 27 augustus 1981 te Voorburg Delft B Getrouwd 32 uur per week (In overleg uitbreidbaar

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Anaïs Huysmans Geboortejaar 1983 Woonregio Den Haag Telefoonnummer 06 19 528 708 Email a.huysmans@soulfood.nl Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Ja SharePoint Consultant Werkervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter Curriculum Vitae Arno van Klaveren Persoonlijke gegevens naam: Arno van Klaveren adres: De Vriesstraat 3 woonplaats: 2613CA Delft geboortedatum: 27-09-1963 nationaliteit: Nederlands email: info@arnovanklaveren.nl

Nadere informatie

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN HET ANTWOORD OP UW VRAGEN Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

Personalia. Persoonlijkheid. Geboortedatum 14 mei 1985

Personalia. Persoonlijkheid. Geboortedatum 14 mei 1985 Personalia Woonplaats Tiel Geboortedatum 14 mei 1985 Nationaliteit Nederlandse Persoonlijkheid Onze ICT-Professional is een vriendelijke en rustige jongen. Hij is iemand die In het begin de kat uit de

Nadere informatie

Medewerker beheer ICT MBO niveau 3 Diploma behaald. Installing and Configuring Windows 10

Medewerker beheer ICT MBO niveau 3 Diploma behaald. Installing and Configuring Windows 10 Personalia Naam: Lindy Geboortedatum: 13 september 1991 Woonplaats: Vleuten Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: Geen Inzetbaar als Skilled Servicedesk medewerker, Support Engineer Werkplekbeheerder Profiel

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 5 juni Profiel

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 5 juni Profiel Curriculum Vitae Personalia Naam: Kevin Geboortedatum: 5 juni 1989 Woonplaats: Roermond Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke Staat: Samenwonend Rijbewijs: A, B Profiel Kevin is een enthousiaste en gemotiveerde

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Samenvatting en persoonskenmerken. Algemene Opleiding. : B.J.C.J. Kielman (Berry) Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2

Curriculum Vitae. Samenvatting en persoonskenmerken. Algemene Opleiding. : B.J.C.J. Kielman (Berry) Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2 Curriculum Vitae Naam : B.J.C.J. Kielman (Berry) Geslacht : Man Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2 Postcode : 4844RJ Woonplaats : Terheijden Telefoon : 06-43873873, 076-8888387 Email :

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

ICT Beheerder, niveau 4 Summa College, Eindhoven. Opleiding Pedagogiek Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Nijmegen

ICT Beheerder, niveau 4 Summa College, Eindhoven. Opleiding Pedagogiek Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Nijmegen Curriculum Vitae Personalia Naam: Pierre Lemmers Geboortedatum: 2 juli 1992 Woonplaats: Eindhoven Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke Staat: Ongehuwd Rijbewijs: B Profiel Pierre is een jonge, enthousiaste

Nadere informatie

P E R S O O N L I J K P R O F I E L

P E R S O O N L I J K P R O F I E L Hoofdstraat 48, 2235 CH Valkenburg (ZH) 06 51 680 665 n.karremans@nkinkoopadvies.nl www.nkinkoopadvies.nl P E R S O O N L I J K P R O F I E L Ik ben een ambitieuze inkoopprofessional. Ik ben sinds eind

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) MCSE: Private Cloud MCSE: Data Platform (SQL Server 2012) MCSE: Business Intelligence (SQL Server 2012)

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) MCSE: Private Cloud MCSE: Data Platform (SQL Server 2012) MCSE: Business Intelligence (SQL Server 2012) Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) MCSE: Private Cloud MCSE: Data Platform (SQL Server 2012) MCSE: Business Intelligence (SQL Server 2012) De nieuwe Microsoft certificeringen voor de Cloud Microsoft

Nadere informatie

Curriculum Vitae Remco Nijkamp

Curriculum Vitae Remco Nijkamp Infralead B.V. Maassingel 122 3404KJ IJsselstein T: 088-84 48 300 E: remco@infralead.nl W: www.infralead.nl Curriculum Vitae Remco Nijkamp NL69 RABO 0187 630 666 BTW: 856098395B01 KVK: 65402626 Versie

Nadere informatie

Analytisch Kwaliteitsgericht Geduldig. Perfectionist CS _. Mirjam 1993 Rotterdam Rijbewijs

Analytisch Kwaliteitsgericht Geduldig. Perfectionist CS _. Mirjam 1993 Rotterdam Rijbewijs Ik ben een creatieve puzzelaar met oog voor detail. Ik vind het fijn om een probleem grondig te analyseren en vervolgens met een creatieve oplossing te komen. Die analyse helpt mij om snel tot de kern

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Naam Robin Geboren 17 maart 1971 te Den Haag Burgerlijke staat Gehuwd. MLO Meao Opleiding Mavo

Curriculum Vitae. Naam Robin Geboren 17 maart 1971 te Den Haag Burgerlijke staat Gehuwd. MLO Meao Opleiding Mavo Curriculum Vitae Naam Robin Geboren 17 maart 1971 te Den Haag Burgerlijke staat Gehuwd Opleidingen: MLO 1989 1992 Meao 1988-1989 Opleiding Mavo 1984-1988 Technische opleidingen: Microsoft Certified System

Nadere informatie

Naam : Eelco Labordus Adres : Woonplaats : Telefoon mobiel : E-mail : eelco.labordus@hotmail.com

Naam : Eelco Labordus Adres : Woonplaats : Telefoon mobiel : E-mail : eelco.labordus@hotmail.com Naam : Eelco Labordus Adres : Woonplaats : Telefoon mobiel : E-mail : eelco.labordus@hotmail.com Personalia Naam : Eelco Labordus Adres : Postcode : Woonplaats : Geboortedatum : 1980 Geboorteplaats : Wijk

Nadere informatie

Profielschets Jeffrey

Profielschets Jeffrey Profielschets Jeffrey Personalia Naam Jeffrey Woonplaats Amsterdam Geboortedatum 23 juni 1996 Nationaliteit Nederlands Persoonlijkheid Jeffrey is een enthousiaste junior support medewerker. Gedreven, sociaal

Nadere informatie

Joost de Bruijne. Samenvatting. Ervaring. Werkplekbeheerder bij Grondontwikkeling Nederland joostdeb86@gmail.com

Joost de Bruijne. Samenvatting. Ervaring. Werkplekbeheerder bij Grondontwikkeling Nederland joostdeb86@gmail.com Joost de Bruijne Werkplekbeheerder bij Grondontwikkeling Nederland joostdeb86@gmail.com Samenvatting Ik ben een enthousiaste, sociale jongeman met goede communicatieve vaardigheden. Ik zet me altijd voor

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Profiel. Competenties. : Dante Hak. Geboren : 20/09/1983. Nationaliteit : Nederlandse Rijbewijs. :

Persoonlijke gegevens. Profiel. Competenties. : Dante Hak. Geboren : 20/09/1983. Nationaliteit : Nederlandse Rijbewijs. : Persoonlijke gegevens Naam : Dante Hak Woonplaats : Oudkarspel Geboren : 20/09/1983 Geslacht : Man Nationaliteit : Nederlandse Rijbewijs : B Talen : Ned, Eng Email : Dantehak@gmail.com Website : Dantehak.nl

Nadere informatie

Profielschets. : Peter Kok. Datum : april 2013. peter@optimus-it.nl 06 227 198 11

Profielschets. : Peter Kok. Datum : april 2013. peter@optimus-it.nl 06 227 198 11 Profielschets Peter Kok Datum : april 2013 Contactpersoon : Peter Kok peter@optimus-it.nl 06 227 198 11 Dit document is vertrouwelijk en mag niet zonder toestemming vooraf aan derden worden verstrekt.

Nadere informatie

Contactpersoon: Jan Bakker

Contactpersoon: Jan Bakker Contactpersoon: Jan Bakker jan@youngorange.nl 0628468788 Curriculum Vitae Personalia Roepnaam: Rick Luursema Adres: Heerhugowaard Geslacht: Man Geboortejaar: 12-6-1993 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs:

Nadere informatie

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad Curriculum Vita Hanny van Keep Naam: Hanny van Keep Geboortedatum: 19 Augustus 1959 Plaats: Noordwijk ZH

Nadere informatie

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Agenda Next Level in Control 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Control Productivity DHS nextbeheer / Office 365 OUR PROFESSIONALS Cloud Monitoring

Nadere informatie

PRESENTS. CO3 Talent Ontwikkel Programma ICT i.s.m. Bridging the gap between business and talent

PRESENTS. CO3 Talent Ontwikkel Programma ICT i.s.m. Bridging the gap between business and talent PRESENTS CO3 Talent Ontwikkel Programma ICT i.s.m. Bridging the gap between business and talent With Humanic Talent Tracks HUMANIC DEVELOPMENT BUILDING IT PROFESSIONALS AT WORK AMSTERDAM NIJMEGEN - EINDHOVEN

Nadere informatie

Syfadis Suite. LMS & Talent applicatie

Syfadis Suite. LMS & Talent applicatie Syfadis Suite LMS & Talent applicatie FERN : digitaal leren op werkvloer E books Library Learning Management SyfadisLearning & Talent suite Learning Content management & authoring Performance Support Feiten

Nadere informatie

Curriculum Vitae Persoonsgegevens : Marco A.H.H. Burgers Geboortedatum : 9 december 1976

Curriculum Vitae Persoonsgegevens : Marco A.H.H. Burgers Geboortedatum : 9 december 1976 Curriculum Vitae Persoonsgegevens Naam : Marco A.H.H. Burgers Geboortedatum : 9 december 1976 Woonplaats: : Roermond (Midden-Limburg) Burgelijke staat : Gehuwd Email adres : Marco@Burgers-Online.com Telefoon

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Adres: Stalmeesterstuin 14. Geboortedatum: Geboorteplaats: Rotterdam

Curriculum Vitae. Personalia. Adres: Stalmeesterstuin 14. Geboortedatum: Geboorteplaats: Rotterdam Curriculum Vitae Personalia Voornaam: Ufuk Naam: Koçak Adres: Stalmeesterstuin 14 Postcode: 2761 HS Woonplaats: Zevenhuizen Geboortedatum: 18-01-1983 Geboorteplaats: Rotterdam Nationaliteit: Nederlandse

Nadere informatie

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Persoonlijke informatie Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Talenkennis Nederlands (moedertaal), vloeiend in woord en geschrift Engels, vloeiend

Nadere informatie

Vergroot je kansen op een baan

Vergroot je kansen op een baan Vergroot je kansen op een baan InWork Campus Joost van der Pijl Gastspreker Actief op 33 MBO instellingen in Nederland Organisator van FIFA School Cup Ex-recruiter uit de ICT Arbeidsmarkt About InWork

Nadere informatie

Personalia. Persoonlijkheid. Profielschets Kaj. Kaj. Naam. Geboortedatum 19 mei 1989

Personalia. Persoonlijkheid. Profielschets Kaj. Kaj. Naam. Geboortedatum 19 mei 1989 Profielschets Kaj Personalia Naam Kaj Woonplaats Tiel Geboortedatum 19 mei 1989 Nationaliteit Nederlandse Persoonlijkheid Kaj heeft de mbo-opleiding ICT Beheer afgerond. Hierna heeft hij bij uiteenlopende

Nadere informatie

Factsheet Pink Professional Services

Factsheet Pink Professional Services Onze toegevoegde waarde: heeft primair focus op de klantproblematiek Al onze medewerkers zijn gecertificeerd of studerend op hun vakgebied; Pink PS is een kennisorganisatie Wij zijn een IT bedrijf dat

Nadere informatie

Microsoft trainingen en certificeringen: dé bouwstenen voor uw carrière in de ICT

Microsoft trainingen en certificeringen: dé bouwstenen voor uw carrière in de ICT trainingen en certificeringen: dé bouwstenen voor uw carrière in de ICT www.globalknowledge.nl/microsoft info@globalknowledge.nl www.globalknowledge.nl trainingen & certificeringen: dé bouwstenen voor

Nadere informatie

Curriculum Vitae Wesley Schaft

Curriculum Vitae Wesley Schaft PERSONALIA Wesley Schaft Freelance Linux / Puppet / Zabbix Consultant info@wesit.nl http://wesit.nl Wesley Schaft, 34 jaar, getrouwd, vader van 2 kinderen en sinds eind jaren '90 bezig met Linux. Voornamelijk

Nadere informatie

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden:

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden: en internationale verkoop en aftersales. Voor de afdeling Salessupport, is Skalar op zoek naar een fulltime: Medewerker Salessupport - Opstellen van offertes - Adviseren en informeren van (potentiële)

Nadere informatie

Project Diva. De implementatie van Documentum bij Provincie Utrecht, 7 september 2011

Project Diva. De implementatie van Documentum bij Provincie Utrecht, 7 september 2011 Project Diva De implementatie van Documentum bij Provincie Utrecht, 7 september 2011 Ad Overgaag, projectleider provincie Utrecht Marko van Schaijk, euroscript delt 1 Oude situatie Veranderende taken Krimpende

Nadere informatie

Loyaal Analytisch Nauwkeurig Doener. Beschouwer CDS - CSD _ CSD. Mitchell 1987 Noordwijk Rijbewijs

Loyaal Analytisch Nauwkeurig Doener. Beschouwer CDS - CSD _ CSD. Mitchell 1987 Noordwijk Rijbewijs Je kan mij omschrijven als analytisch, ik kan verbanden leggen en heb een helikopter view. Binnen de Servicedesk heb ik voornamelijk gewerkt met de ITIL methodiek en veel contact gehad met leveranciers,

Nadere informatie

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services CV van Harrie Profiel Harrie heeft 18 jaar ervaring in diverse financiële functies in verscheidene branches. Naast HEAO fiscale economie heeft hij de HOFAM post-hbo controller en Projectcontrol opleidingen

Nadere informatie

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE Europe Europese Professional Services Provider Consultancy, Projects & Solutions, Staffing Belangrijkste Partnerships

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Robert de Frel

CURRICULUM VITAE Robert de Frel CURRICULUM VITAE Robert de Frel Geboortedatum : 04-07-1990 Woonplaats : Poortugaal Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Rijbewijs : B Active Professionals is dé dienstverlener voor

Nadere informatie

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Alle deelnemers hebben hun functienaam opgegeven. De volgende functienamen zijn gemeld: Specialisten o Functioneel beheerder (9x) o Functioneel applicatiebeheerder

Nadere informatie

Curriculum Vitae James Cotton

Curriculum Vitae James Cotton Persoonsgegevens Naam James Martijn Cotton Geboortedatum 2 mei 1978 Geboorteplaats Kingston upon Thames, Engeland Geslacht Man Burgerlijke staat Geregistreerd partnerschap Nationaliteit Engels Adres Burgemeester

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Overige kenmerken. Talenkennis. Opleidingen. Kennis en vaardigheden

Persoonlijke gegevens. Overige kenmerken. Talenkennis. Opleidingen. Kennis en vaardigheden Persoonlijke gegevens Naam : E.A.P. Verweij Roepnaam : Erwin Geboortedatum : 15 maart 1966 Nationaliteit : Nederlandse Woonplaats : Rotterdam Functie : Certified Scrum Coach Overige kenmerken Karakterschets

Nadere informatie

Profiel opdrachtgever

Profiel opdrachtgever Onderneming is op zoek naar uitbreiding en versterking van haar pakket door overname van een industrieel elektrotechnisch bedrijf. Gezocht wordt een gezonde onderneming ter grootte van circa 10-15 medewerkers

Nadere informatie

Geboortedatum: 01-08-1986

Geboortedatum: 01-08-1986 Personalia Naam: Rashif Geboortedatum: 01-08-1986 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Rashif is een jongen die erg vriendelijk en servicegericht is. Hij heeft na zijn

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Inspirerende lijn- en veranderingsmanager. Echte teamworker met respect voor de kennis- en vaardigheden van collegae, bruggenbouwer.

Inspirerende lijn- en veranderingsmanager. Echte teamworker met respect voor de kennis- en vaardigheden van collegae, bruggenbouwer. CURRICULUM VITAE Naam manager Contactpersoon A.D. Verloop (Ad) R.P.D. Buijtendijk Mobiel 06 54 23 84 80 Email Rob.Buijtendijk@InnerVisie.nl ACHTERGROND en ERVARING Diverse lijn-, staf- en managementfuncties

Nadere informatie

Karel- Systeembeheerder Helpdesk Regio: Zeeland Geboortejaar: 1959

Karel- Systeembeheerder Helpdesk Regio: Zeeland Geboortejaar: 1959 Karel- Systeembeheerder Helpdesk Regio: Zeeland Geboortejaar: 1959 Persoonlijk profiel Kwalificaties: Kennis van en ervaring met het werken volgens ITIL; Systeem- en netwerkbeheer; Kennis en ervaring met

Nadere informatie

Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs

Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Premium Service Packs In business for people. Haal het optimale uit Unit4 Personeel & Salaris Bij de implementatie van onze HR- en salarissoftware wilt u

Nadere informatie

Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur.

Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur. ITIL Wat is ITIL? Best practice verzameling voor het managen van alle aspecten van beheer van ICT-infrastructuur. Begrippen Rol Functie Proces Proceseigenaar Procesmanager Product Dienst Problem Problem

Nadere informatie

Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB)

Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB) BIJLAGE E.3 FUNCTIEPROFIELEN PERCEEL 3 Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB) Zorgt dat de SLA met Functioneel Beheer wordt opgesteld, waar gemaakt en onderhouden Zorgt voor up-to-date technische

Nadere informatie

Bijlage 2: Functieprofielen

Bijlage 2: Functieprofielen Bijlage 2: Functieprofielen 1. Projectleider transitie (1 CV) Uitvoeren, bewaken en opleveren van ICT-infrastructuurprojecten en aansturen van interne medewerkers en/of derde partijen en uitgaande van

Nadere informatie

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services SECURITY CONSULTANCY Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal

Nadere informatie

WERKEN IN_ICT. Iets voor jou?

WERKEN IN_ICT. Iets voor jou? WERKEN IN_ICT Met ICT kun je veel kanten op. Je kunt bijvoorbeeld software ontwikkelen voor organisaties, computerstoringen verhelpen of reparaties uitvoeren. Je moet dus klantgericht zijn. Iets voor jou?

Nadere informatie

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact alles voor elkaar Over ICT Concept Met een ruime ervaring in optimale ICT-oplossingen voor het MKB, is ICT Concept de juiste partner voor u. Vanuit de vestigingen door heel Nederland bedienen wij u met

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Contactcenter teamleider mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

ing. Rob aan de Brugh Curriculum Vitae

ing. Rob aan de Brugh Curriculum Vitae ing. Rob aan de Brugh Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: Aan de Brugh Voornamen: Robert Johannes Hubertus Roepnaam: Rob Titel: ing. Adres: Schoolstraat 144 Postcode: 5951 CX Plaats: Belfeld (Limburg)

Nadere informatie

Raymond Smits. Curriculum Vitea Versie:

Raymond Smits. Curriculum Vitea Versie: Raymond Smits Curriculum Vitea Versie: 01-06-2017 Raymond Smits Flinckstraat 30 6165 AB Geleen Tel: 06-23825606 KvK: 14120572 BTW Nr: NL1573.34.570.B.01 IBAN: NL49RABO0152398007 E-mail: info@rs-ict.eu

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS 1+1=3 Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

Geboortedatum: 01-08-1986

Geboortedatum: 01-08-1986 Personalia Naam: Rashif Geboortedatum: 01-08-1986 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Rashif is een jongen die erg vriendelijk en servicegericht is. Hij heeft na zijn

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon Datum

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon  Datum Toelatingsassessment Portfolio Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT Naam Adres Telefoon E-mail Datum 1 Persoonlijke gegevens en c.v. Neem hieronder uw persoonlijke gegevens en curriculum

Nadere informatie

Medewerker beheer ICT

Medewerker beheer ICT Medewerker beheer ICT Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen

Nadere informatie

Profielschets. : Peter Kok. Datum : mei 2016. peter@optimus-it.nl 06 227 198 11

Profielschets. : Peter Kok. Datum : mei 2016. peter@optimus-it.nl 06 227 198 11 Profielschets Peter Kok Datum : mei 2016 Contactpersoon : Peter Kok peter@optimus-it.nl 06 227 198 11 Dit document is vertrouwelijk en mag niet zonder toestemming vooraf aan derden worden verstrekt. Personalia

Nadere informatie

E-Learning productie. Hulp on the moment of need

E-Learning productie. Hulp on the moment of need E-Learning productie Software Creëren IT gebruikersdocumentatie Hulp on the moment of need Corporate Learning Talent Management Over tts tts knowledge matters. tts zorgt voor kennisoverdracht en de ontwikkeling

Nadere informatie

In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels.

In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels. Verbindingsmodel IV Serviceketen Theo Thiadens en Adri Cornelissen In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels. Verbindingsmodel IV Serviceketen Theo Thiadens Alleen een organisatie die

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

Functieprofiel ICT Adviseur

Functieprofiel ICT Adviseur Functieprofiel ICT Adviseur 1. Esdal College De organisatie Het Esdal College is een openbare brede scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. De school bestaat uit zes afzonderlijke locaties,

Nadere informatie

Omschrijving kandidaat

Omschrijving kandidaat Omschrijving kandidaat Naam Geert (m) Geboortedatum 1966 Woonplaats Alblasserdam Rijbewijs Rijbewijs B + vervoer Nationaliteit Nederlandse Geert is een adviseur, calculator, constructeur, engineer en werkvoorbereider.

Nadere informatie

Software Asset Management bij UWV

Software Asset Management bij UWV Software Asset Management bij UWV Software Asset Management bij UWV PON Seminar Lessons Learned 11 december 2012 Paul de Jong Software Asset Management bij UWV Agenda UWV Redenen voor SAM Tijdslijn SAM

Nadere informatie

Lighthouse-ICT B.V. Curriculum Vitae. Gemeentelijke overheid Financiële sector Zorginstellingen Sociale verzekeringen ICT dienstverlener

Lighthouse-ICT B.V. Curriculum Vitae. Gemeentelijke overheid Financiële sector Zorginstellingen Sociale verzekeringen ICT dienstverlener Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: Voornaam: Lucas Alex Contact: Lighthouse-ICT B.V Adres: van Blaaderenweg 10a Postcode / plaats: 1862 JP Bergen NH Telefoon: 06 234 06 721 e-mailadres: alex@lighthouse-ict.com

Nadere informatie