OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42"

Transcriptie

1 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 25 augustus 2006, te uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel RONDGEDEELD : 4 september VERSLAG Aanwezig : Mevr. De Coninck, voorzitter ; MM. Aertbeliën, Neel, Vandervee, Fyens, Peeters, Mevr. Debrock, Mevr. Quackels, MM. Laenens, Geeraerts, De Jonghe, De Vroey en Mevr. Vogels, leden ; M. Van Gorp, algemeen secretaris. Verontschuldigd : Mevr. Berx, M. Wuyts, leden GOEDKEURING VERSLAG VORIGE VERGADERING D.D. 28/07 Het verslag van de Raadszitting Openbare zitting van vrijdag 28 juli 2006, wordt goedgekeurd. OCMW EN INSTELLINGEN 2 BEKRACHTIGING VAN DE DEFINITIES VAN DE COMPETENTIES Beslist wordt, met algemene stemmen der aanwezige leden de definities van de competenties zoals opgenomen in het competentiewoordenboek te bekrachtigen.

2 - 2 - Kerncompetenties DESKUNDIGHEID Op peil brengen, in stand houden en verder ontwikkelen van de nodige kennis, vaardigheden en attitudes voor het goed uitoefenen van de functie en in het kader van het actief plannen van de eigen groei. KLANTGERICHTHEID De klant op de eerste plaats stellen en aan zijn/haar noden tegemoetkomen; een snelle en gepersonaliseerde service verlenen en klachten ernstig nemen; de zelfstandigheid / zelfredzaamheid van de klant stimuleren. OPEN COMMUNICATIE Ideeën, opvattingen en informatie op een spontane en open manier delen met anderen, de anderen ertoe uitnodigen hetzelfde te doen en open staan voor ideeën, opvattingen en informatie die door anderen wordt aangereikt. SAMENWERKING Bepalen en meewerken aan het bereiken van een gemeenschappelijk doel op niveau van een team, een afdeling of de organisatie, ook wanneer dit niet onmiddellijk van persoonlijk belang is. KOSTENBEWUSTZIJN Efficiënt en effectief omgaan met mensen, middelen, tijd en materiaal. Relationele competenties MONDELINGE COMMUNICATIE Een mondelinge boodschap overbrengen op een wijze dat het publiek tot wie ze gericht is, de boodschap begrijpt. SCHRIFTELIJKE COMMUNICATIE Een correcte schrijfstijl hanteren die past bij de boodschap en de doelgroep. ACTIEF LUISTEREN Het leren kennen van, luisteren naar en begrijpen van anderen. EMPATHIE Rekening houden met en reageren op de (al dan niet rechtstreeks) geuite gevoelens, behoeften en wensen van anderen. ADVIESVERLENING Gericht advies geven aan anderen binnen en buiten de organisatie en een vertrouwensrelatie met hen uitbouwen op basis van eigen geloofwaardigheid en expertise. OVERTUIGINGSKRACHT Instemming verkrijgen voor een idee, mening, aanpak of visie, door het gepast aanwenden van goed onderbouwde argumenten en beïnvloedingsmethoden. BEGELEIDING VAN MENSEN (NIET-HIËRARCHISCH) Anderen ondersteunen bij het behalen van goede resultaten en het groeien in een functie of situatie door hen te helpen bij het ontwikkelen van zelfstandig gedrag om problemen op te lossen. Taakgerichte competenties WERKORGANISATIE Structuur aanbrengen in de eigen taken en deze afwerken. INITIATIEF EN PRO-ACTIVITEIT Het uit eigen beweging voorstellen en / of ondernemen van acties en het anticiperen op toekomstige problemen.

3 - 3 - BESLUITVAARDIGHEID Tijdig nemen van juiste beslissingen op basis van (on)volledige informatie en doelgericht initiëren van acties teneinde de genomen beslissingen uit te voeren / te laten uitvoeren. ORGANISATORISCHE VAARDIGHEID Een beleidslijn vertalen in meetbare objectieven; efficiënte, overzichtelijke plannen uitwerken in logische stappen en prioriteiten bepalen om de objectieven te halen. BESTUURSVAARDIGHEID Het succes van de organisatie bestendigen door de strategie te implementeren, lange termijn doelstellingen te ontwikkelen en de processen en structuur van de onderneming of de afdeling te ontwikkelen en op te zetten. Informatieverwerkende competenties INFORMATIEVERWERKING Efficiënt en effectief zoeken, decoderen en verwerken van informatie. ANALYSE Inzicht krijgen in oorzaak en gevolg, door zich een kritisch en rationeel oordeel te vormen over beschikbare informatie en door het essentiële van het bijkomstige te onderscheiden. SYNTHESE EN CONCLUSIE Synthetiseren van gegevens uit verschillende bronnen en met verschillende inhoud, alternatieven naar voor brengen en deze verder uitwerken tot een waardevolle en sluitende conclusie. VERNIEUWING Ongekende, originele ideeën aanbrengen en creatieve invulling geven aan (nieuwe) concepten. VISIE De missie, visie en strategie van de organisatie vertalen naar de eigen afdeling, rekening houdend met relevante evoluties en omgevingsfactoren. Persoonsgebonden competenties ORGANISATIEBETROKKENHEID Aanpassen van het eigen gedrag aan de noden, prioriteiten en cultuur van het OCMW Antwerpen aan, belangstelling tonen voor het OCMW Antwerpen en de eigen doelstellingen verzoenen met en inpassen in de doelstellingen van het OCMW Antwerpen. KWALITEITSGERICHTHEID Met de beschikbare middelen de best mogelijke kwaliteit bereiken en in stand houden door hoge eisen te stellen aan het resultaat van opdrachten, diensten, van zichzelf en van anderen. ASSERTIVITEIT Voor een eigen mening uitkomen, voor het eigen belang opkomen met respect voor anderen, zelfs indien er vanuit de omgeving druk wordt uitgeoefend om dit niet te doen. STRESSBESTENDIGHEID Over het nodige zelfvertrouwen en zelfbeheersing beschikken om met stress om te gaan en om kritiek te verwerken in relatie met klanten. RESULTAATSGERICHTHEID De inzet, de wil en de ambitie tonen om resultaten te boeken door doel- en oplossingsgericht de nodige acties en initiatieven te nemen en er steeds de volle verantwoordelijkheid voor op te nemen.

4 - 4 - Leidinggevende competenties INDIVIDUGERICHT LEIDERSCHAP Richting en sturing geven aan een medewerker in het kader van diens taakvervulling. GROEPSGERICHT LEIDERSCHAP Richting en sturing geven aan een groep en samenwerkingsverbanden tot stand brengen en handhaven om een vooropgesteld doel te bereiken. ZNA 3 HERLOCATIE PERSONEELSADMINISTRATIE STATUTAIREN ZNA NAAR ZNA gaan : Beslist wordt, met algemene stemmen der aanwezige leden, principieel akkoord te - Met de afspraken die gemaakt werden over het personeel dat over gaat naar ZNA. Deze afspraken zullen met betrekking tot de individuele personeelsleden worden voorgelegd aan het bijzonder comité Personeel. - Met de taakafbakening tussen het departement Personeelsmanagement OCMW en ZNA. Deze taakafbakening zal worden opgenomen in een nieuwe SLA tussen het OCMW en ZNA. OCMW EN INSTELLINGEN 4 AANPASSING ARBEIDSREGLEMENT Beslist wordt, met algemene stemmen der aanwezige leden, het arbeidsreglement en de bijlagen zoals opgenomen in bijlage 1 goed te keuren en toepasbaar te stellen met ingang van 1 augustus 2006.

5 REGLEMENTEN GOEDGEKEURD DOOR DE GEMEENTERAAD OP De volgende reglementen, opgenomen in bijlage 2, worden met algemene stemmen der aanwezige leden, goedgekeurd : - Benoemings- en bevorderingsvoorwaarden - Geldelijk statuut (meerekenbaarheid privé-jaren - Reglement betreffende het toekennen van een toelage wegens uitoefening van een hogere funtie - Reglement betreffende het opdrachthouderschap - Reglement op de werkgeverstussenkomst in de kosten van het woon-/werkverkeer - Vormingsreglement. 6 RUST- EN VERZORGINGSTEHUIS SINT-BARTHOLOMEUS - VERNIEUWEN VAATWASSER - PERCEEL : RUWBOUW, AFWERKING EN ELEKTRICITEIT - GOEDKEURING ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BEDRAG : ,66 EUR (BCL 08/08) Gezien in bovenvermelde instelling de vaatwasser dient te worden vernieuwd; Gezien het bestek en plans werden opgesteld door het departement Logistiek - afdeling Ontwikkeling; Gezien de uitvoeringstermijn 40 werkdagen zal bedragen; Gezien voor de uitvoering van deze werken een onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking dient te worden uitgeschreven, overeenkomstig de artikelen 120, 121 en 122 van het Koninklijk Besluit van 8 januari 1996 en artikel 17 van de Wet van 24 december 1993 (BS van en errata in BS van ) betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten; Gezien de volgende firma s worden verzocht een offerte in te dienen: firma Bouwbedrijf VMG-De Cock, Industriepark-West 55, 9100 Sint-Niklaas firma Dillen, Savelberg 31, 2490 Balen firma Floré, Schaarbeekstraat 21, 9120 Beveren firma Van den Broeck (Renovatiebouw), Bremboslaan 7, 2970 Schilde firma Heijmans, Taunusweg 49,3740 Bilzen Gezien op 22 augustus 2006 te uur de opening van de offertes zal plaats vinden in de Voorzitterszaal, Lange Gasthuisstraat 33 te 2000 Antwerpen;

6 - 6 - Gezien voor deze investering investerings- en financieringsanalyse zal worden gemaakt op grond van artikel 75 van het besluit van de Vlaamse regering van 17 december 1997 krachtens artikel 46 2 van de Organieke Wet op het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Antwerpen; Gezien deze werken worden geraamd op ,66 EUR, inclusief 6% BTW. Gezien de boekhoudkundige verwerking: Activiteitencentrum: Grootboekrekening: B211 Kostenplaats: Projectnummer: (voor investeringen) Wordt beslist, met algemene stemmen der aanwezige leden, goedkeuring te verlenen: - voor het vernieuwen van de vaatwasser perceel ruwbouw, afwerking en elektriciteit een onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking uit schrijven en dit enkel op voorwaarde dat de ontvanger hiervoor een gunstig visum heeft verleend; - volgende firma s schriftelijk te verzoeken een offerte in te dienen: firma Bouwbedrijf VMG-De Cock, Industriepark-West 55, 9100 Sint-Niklaas firma Dillen, Savelberg 31, 2490 Balen firma Floré, Schaarbeekstraat 21, 9120 Beveren firma Van den Broeck (Renovatiebouw), Bremboslaan 7, 2970 Schilde firma Heijmans, Taunusweg 49,3740 Bilzen - om op 22 augustus 2006 te uur de offertes te openen; - deze werken uit te voeren in 40 werkdagen. 7 RUST- EN VERZORGINGSTEHUIS SINT-BARTHOLOMEUS - VERNIEUWEN VAATWASSER - PERCEEL : VERWARMING EN VENTILATIE - GOEDKEURING ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BEDRAG : ,90 EUR (BCL 08/08) Gezien in bovenvermelde instelling de vaatwasser dient vernieuwd te worden; Gezien het bestek en plans werden opgesteld door het departement Logistiek - afdeling Ontwikkeling; Gezien de uitvoeringstermijn 40 werkdagen zal bedragen; Gezien voor de uitvoering van deze werken een onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking dient te worden uitgeschreven, overeenkomstig de artikelen 120, 121 en 122 van het Koninklijk Besluit van 8 januari 1996 en artikel 17 van de Wet van 24 december 1993 (BS van en errata in BS van ) betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten;

7 - 7 - Gezien volgende firma s zullen worden verzocht een offerte in te dienen: Firma Dalkia, Te Boelaerlei 86-88, 2140 Borgerhout (Antwerpen) Firma De Bruyne, Belcrownlaan 18? 2100 Deurne (Antwerpen) Firma Fegaco, Griffinstraat 7, 2170 Merksem (Antwerpen) Firma Hooyberghs, Akkerstraat 47, 2370 Arendonk Firma Cogama, Stadsestraat 51, 2250 Olen Gezien op 22 augustus 2006 te uur de opening van de offertes zal plaats vinden in de Voorzitterszaal, Lange Gasthuisstraat 33 te 2000 Antwerpen; Gezien voor deze investering investerings- en financieringsanalyse zal worden gemaakt op grond van artikel 75 van het besluit van de Vlaamse regering van 17 december 1997 krachtens artikel 46 2 van de Organieke Wet op het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Antwerpen; Gezien deze werken worden geraamd op ,90 EUR, exclusief 6% BTW; Gezien de boekhoudkundige verwerking Activiteitencentrum: Grootboekrekening: B211 kostenplaats: Projectnummer: (voor investeringen) Wordt beslist, met algemene stemmen der aanwezige leden goedkeuring te verlenen: - voor het vernieuwen van de vaatwasser perceel verwarming en ventilatie een onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking uit te schrijven en dit enkel op voorwaarde dat de ontvanger hiervoor een gunstig visum heeft verleend; - volgende firma s schriftelijk te verzoeken een offerte in te dienen: Firma Dalkia, Te Boelaerlei 86-88, 2140 Borgerhout (Antwerpen) Firma De Bruyne, Belcrownlaan 18? 2100 Deurne (Antwerpen) Firma Fegaco, Griffinstraat 7, 2170 Merksem (Antwerpen) Firma Hooyberghs, Akkerstraat 47, 2370 Arendonk Firma Cogama, Stadsestraat 51, 2250 Olen - om op 22 augustus 2006 te uur de offertes te openen; - deze werken uit te voeren in 40 werkdagen.

8 - 8-8 RUST- EN VERZORGINGSTEHUIS GITSCHOTELHOF - RENOVATIE "DE REGENBOOG" - INSTALLATIE NIEUWE LIFTEN : RUWBOUW, AFWERKING, SCHILDERWERKEN EN TECHNIEKEN - OPENBARE AANBESTEDING - TOEWIJZING - BEDRAG : ,65 EURO (INCLUSIEF 6% BTW) - (BCL 08/08) Gelet op de wet van 8 juli 1976, gewijzigd bij de wet van 5 augustus 1992, betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn; Gelet op de principiële goedkeuring van het bijzonder comité logistiek dd. 24 augustus 2006 voor de installatie van nieuwe liften in het rust- en verzorgingstehuis Gitschotelhof Lode Van Berckenlaan 361 te 2140 Borgerhout-Antwerpen; Rekening houdende met het ontwerpdossier dat als volgt werd samengesteld: perceel: ruwbouw, afwerking, schilderwerken en technieken raming: ,50 euro, exclusief 6% BTW uitvoeringstermijn: 75 werkdagen; Gelet op het besluit van het bijzonder comité logistiek van 18 april 2006, houdende de goedkeuring van het aanbestedingsdossier en plan nr. 01, opgesteld door de ontwerper, W.M.-Engineering bvba, Zwaantjeslei 4 te 2930 Brasschaat; Rekening houdende met de bekrachtiging van dit besluit in raadszitting van 28 april 2006; Gezien voor deze opdracht een openbare aanbesteding werd uitgeschreven; Gelet op het feit dat de openbare aanbesteding reglementair werd aangekondigd in het Bulletijn der Aanbestedingen; Aangezien de opening der biedingen regelmatig geschiedde op dinsdag, 27 juni 2006; Rekening houdende met de drie offertes die werden ingediend; Gelet op het behoorlijk ingevuld en ondertekend proces verbaal van opening der biedingen; Gelet op het proces verbaal van het nazicht der biedingen, opgesteld door de bvba W.M.- Engineering; Rekening houdende met de conformiteit en de regelmatigheid van de bieding wordt geadviseerd de werken toe te vertrouwen aan de laagste bieder, nl. de nv VMG-De Cock, Industriepark West 55 te 9100 Sint-Niklaas, mits het bedrag van ,48 euro ,17 euro (6% BTW) zijnde ,65 euro; Gelet dat, ingevolge de toepassing van artikel 46 2 van de organieke OCMW-wet, de heer M. Conincx, ontvanger, deze toewijzing gunstig viseerde;

9 - 9 - Wordt beslist,met algemene stemmen der aanwezige leden, goedkeuring te verlenen aan: de toewijzing van de installatie van nieuwe liften perceel: ruwbouw, afwerking, schilderwerken en technieken in het rust- en verzorgingstehuis Gitschotelhof, Lode Van Berckenlaan 361 te 2140 Borgerhout-Antwerpen, aan de firma VMG-De Cock nv, Industriepark West 55 te 9100 Sint-Niklaas, mits het bedrag van ,48 euro ,17 euro (6% BTW) zijnde ,65 euro; De uitgave te financieren met investeringsbudgetten RUST- EN VERZORGINGSTEHUIS GITSCHOTELHOF - RENOVATIE "DE REGENBOOG" - INSTALLATIE NIEUWE LIFTEN - ALGEMENE OFFERTEAANVRAAG - TOEWIJZING - BEDRAG : ,40 EURO (INCLUSIEF 6% BTW) (BCL 08/08) Gelet op de wet van 8 juli 1976, gewijzigd bij de wet van 5 augustus 1992, betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn; Gelet op de principiële goedkeuring van het bijzonder comité logistiek dd. 24 augustus 2006 voor de installatie van nieuwe liften in het rust- en verzorgingstehuis Gitschotelhof Lode Van Berckenlaan 361 te 2140 Borgerhout-Antwerpen; Rekening houdende met het ontwerpdossier dat als volgt werd samengesteld: perceel: liften raming: euro, exclusief 6% BTW uitvoeringstermijn: productie in fabriek: 50 werkdagen montage ter plaatse: 30 werkdagen; Gelet op het besluit van het bijzonder comité logistiek van 18 april 2006, houdende de goedkeuring van het aanbestedingsdossier en plannen nrs. 01 en 801, opgesteld door de ontwerper, W.M.-Engineering bvba, Zwaantjeslei 4 te 2930 Brasschaat; Rekening houdende met de bekrachtiging van dit besluit in raadszitting van 28 april 2006; Gezien voor deze opdracht een algemene offerteaanvraag werd uitgeschreven; Gelet op het feit dat de algemene offerteaanvraag reglementair werd aangekondigd in het Bulletijn der Aanbestedingen; Aangezien de opening der biedingen regelmatig geschiedde op dinsdag, 27 juni 2006; Rekening houdende met de vijf offertes die werden ingediend; Gelet op het behoorlijk ingevuld en ondertekend proces verbaal van opening der biedingen; Gelet op het proces verbaal van het nazicht der biedingen, opgesteld door de bvba W.M.- Engineering;

10 Rekening houdende met de conformiteit en de regelmatigheid van de bieding wordt geadviseerd de werken toe te vertrouwen aan de bieder met de meeste punten, nl. de nv Liften Kone, Leuvensesteenweg 1048 te 1140 Brussel, mits het bedrag van euro ,40 euro (6% BTW) zijnde ,40 euro; Gelet dat, ingevolge de toepassing van artikel 46 2 van de organieke OCMW-wet, de heer M. Conincx, ontvanger, deze toewijzing gunstig viseerde; Wordt beslist, met algemene stemmen der aanwezige leden, goedkeuring te verlenen aan: de toewijzing van de installatie van nieuwe liften in het rust- en verzorgingstehuis Gitschotelhof, Lode Van Berckenlaan 361 te 2140 Borgerhout-Antwerpen, aan de firma Liften Kone nv, Leuvensesteenweg 1048 te 1140 Brussel, mits het bedrag van euro ,40 euro (6% BTW) zijnde ,40 euro; De uitgave te financieren met investeringsbudgetten RUST- EN VERZORGINGSTEHUIS SINT-BARTHOLOMEUS - AFDELING TER OLMEN - VERNIEUWEN DAKBEDEKKING - GOEDKEURING ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING - BEDRAG : ,49 EUR (BCL 22/08) Gezien omwille van het feit dat er reeds verschillende malen dringende herstellingen aan het dak van de afdeling Ter Olmen dienden uitgevoerd te worden, is het wenselijk én noodzakelijk om de dakbedekking volledig te vernieuwen; Gezien de leden van het bijzonder comité logistiek, d.d hun principiële goedkeuring verleenden aan de uitvoering van dit project; Gezien door het departement Logistiek - afdeling Ontwikkeling het bestek werd opgesteld; Gezien de raming ,49 EUR, inclusief 6% BTW bedraagt; Gezien de uitvoeringstermijn werd bepaald op 20 werkdagen; Gezien met schrijven, d.d de heer Erwin Lafosse, instellingsverantwoordelijke van het rust- en verzorgingstehuis St.-Bartholomeus zijn goedkeuring verleende aan de bovenvermelde aanpassingen; Gezien voor de uitvoering van deze werken een onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking dient uitgeschreven te worden, overeenkomstig de artikelen 120, 121 en 122 van het Koninklijk Besluit van 8 januari 1996 en artikel 17 van de Wet van 24 december 1993 (BS van en errata in BS van ) betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten;

11 Gezien volgende firma s worden verzocht een offerte in te dienen: ATAB, Zwaluwbeek 7, 9120 Beveren Dekkers, Baron Sadoinestraat 1-11, 2660 Hoboken (Antwerpen) Albitum, Moestoemaatheide 35, 2440 Geel Dak & Wand NV, Industriezone, Haverleidelaan 2, 9140 Temse Gezien op 19 september 2006 te uur de opening van de offertes zal plaats vinden in de Voorzitterszaal, Lange Gasthuisstraat 33 te 2000 Antwerpen; Gezien voor deze investering een voorafgaande investerings- en financieringsanalyse werd gemaakt op grond van artikel 75 van het besluit van de Vlaamse regering van 17 december 1997 krachtens artikel 46 2 van de Organieke Wet op het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Antwerpen; Gezien er een positief visum werd verleend door de Ontvanger. (Nota d.d ref. DF/MC/nb/05390); Gezien de boekhoudkundige verwerking als volgt zal geschieden: Rekening activiteitencentrum: grootboekrekening: B211 kostenplaats: projectnummer: (voor investeringen) Wordt beslist (met algemene stemmen der aanwezige leden) goedkeuring te verlenen: om voor het vernieuwen van de dakbedekking in het rust- en verzorgingstehuis St.- Bartholomeus, afdeling Ter Olmen een onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking uit te schrijven; om volgende firma s schriftelijk te verzoeken een offerte in te dienen: ATAB, Zwaluwbeek 7, 9120 Beveren Dekkers, Baron Sadoinestraat 1-11, 2660 Hoboken (Antwerpen) Albitum, Moestoemaatheide 35, 2440 Geel Dak & Wand NV, Industriezone, Haverleidelaan 2, 9140 Temse om op 19 september 2006 te uur de offertes te openen; om deze werken uit te voeren binnen een termijn van 25 werkdagen. 11 RUST- EN VERZORGINGSTEHUIS SINT-ANNA - UITBREIDEN EN HERCONDITIONERING - PERCEEL (BRAND)WEGENISWERKEN - BOUWHEER : DEXIA EN OCMW - OPENBARE AANBESTEDING - GOEDKEURING VAN HET AANBESTEDINGSDOSSIER - BEDRAG : ,59 EUR (INCLUSIEF BTW) - (BCL 22/08) Gelet op de wet van 8 juli 1976, gewijzigd bij de wet van 5 augustus 1992, betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn;

12 Gelet dat op 5 februari 1991 een honorariumovereenkomst werd onderschreven met het architectenbureau Rubbens Engineering bvba Justitiestraat 33 te 2018 Antwerpen voor het uitvoeren van de architectuur en technieken voor de realisatie van een aanbouw met enkele kamers aan blokken van het Rust- en Verzorgingstehuis Sint Anna en voor de aanpassing van de bestaande kamers aan de normen op de bejaardeninstellingen; Rekening houdende met de raadsbeslissing van 28 augustus 1998 houdende de goedkeuring van een leasingsovereenkomst L589 met Dexia Bank (voorheen: Gemeentekrediet van België) voor de realisatie van de nieuwbouw; Rekening houdende met de raadsbeslissing van 7 mei 1999 houdende de goedkeuring van een leasingsovereenkomst L726 met voormelde bankinstelling voor de herconditionering van het rust- en verzorgingstehuis aan de normen op de bejaardeninstellingen; Gelet dat op 24 januari 2006 het bijzonder comité logistiek, naar aanleiding van het overlijden van de heer Rubbens, een studieovereenkomst tussen Dexia Bank nv en het Studiebureel Chris Stranger bvba Berchemlei 75/77 te 2140 Borgerhout-Antwerpen goedgekeurd om de uitvoering van de studie der omgevingswerken, vervat in de leasingovereenkomst L726, te garanderen; Rekening houdende met de stand der werken; Gezien het volledig aanbestedingsdossier voor de (brand)wegeniswerken werd opgesteld door het Studiebureel Chris Stranger bvba: raming (exclusief BTW): gedeelte Dexia bouw ,31 euro elektriciteit ,89 euro ,20 euro gedeelte OCMW bouw ,82 euro elektriciteit ,40 euro ,22 euro algemeen totaal ,42 euro erkenning: categorie C klasse 3 uitvoeringstermijn: 175 werkdagen deze opdracht wordt gegund via een openbare aanbesteding; Gelet op de beslissing van het bijzonder comité logistiek van 22 augustus 2006, houdende de goedkeuring van het volledig aanbestedingsdossier; Rekening houdende met de voorziene budgetten: Uitgave te boeken: ,20 euro via onroerende leasing bij Dexia Bank nv leasing L ,22 euro investeringsbudget 2006 budget: euro project AC B221;

13 Gezien dat voor deze investering een investerings- en financieringsanalyse zal worden gemaakt op grond van artikel 75 van het besluit van de Vlaamse regering van 17 december 1997 krachtens artikel 46 2 van de Organieke Wet op het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Antwerpen. Wordt beslist, met algemene stemmen der aanwezige leden; op voorwaarde dat door de ontvanger een gunstig visum wordt verleend, het aanbestedingsdossier goed te keuren voor de (brand)wegeniswerken aan het rust- en verzorgingstehuis sint anna floraliënlaan 400 te 2600 berchem-antwerpen: raming (exclusief BTW): gedeelte Dexia bouw ,31 euro elektriciteit ,89 euro ,20 euro gedeelte OCMW bouw ,82 euro elektriciteit ,40 euro ,22 euro algemeen totaal ,42 euro erkenning: categorie C klasse 3 uitvoeringstermijn: 175 werkdagen Over te gaan tot een openbare aanbesteding; De uitgave te financieren met investeringsbudgetten AFSLUITEN VAN EEN RAAMCONTRACT VOOR DE AANKOOP VAN EIEREN VOOR DE VERSCHILLENDE ACTIVITEITENCENTRA VAN HET OCMW ANTWERPEN - TOEWIJZING AANKOOP BEDRAG : ,00 EUR (BCL 25/07) Gelet dat conform artikel 46 2 van de organieke OCMW-wet de heer M.Coninckx, Ontvanger, dd. juni 2006 gunstig advies verleende; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en haar uitvoeringsbesluiten; Gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 op de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, houdende bepalingen betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en laatste wijzigingen, inzonderheid het decreet van 14 juli 1998 Gelet op het feit dat de motivatie voor toewijzing werd voorgelegd in zitting van het Bijzonder Comité Logistiek d.d. 27 juni 2006 en gelet op het gunstig advies hieromtrent; Gelet op het feit dat de motivering van het Bijzonder Comité Logistiek integraal mee deel uitmaakt van deze beslissing;

14 Wordt beslist, met algemene stemmen der aanwezige leden, goedkeuring te verlenen: Na toepassing van de gunningscriteria en in toepassing van artikelen 16 van de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten dient de opdracht toegewezen te worden aan de inschrijver die de meest regelmatige offerte indiende en die de hoogste puntenscore behaalde. De levering van eieren toe te wijzen aan de firma PENNEMAN Luc, Nieuwstraat 119, 9190 Stekene, aan de in de offerte opgegeven eenheidsprijzen, met ingang van 1 oktober 2006 tot en met 30 september VERHURINGEN VAN VOERTUIGEN MET VOERDER VOOR DE VERSCHILLENDE ACTIVITEITENCENTRA VAN HET OCMW ANTWERPEN - VERLENGING TOEWIJZING RAMING : ,00 EUR INCL. BTW (BCL 25/07) Gelet op de richtlijn van de Raad van de Europese Gemeenschap betreffende de coördinatie van de procedures voor het plaatsen van overheidsopdrachten voor werken, leveringen en diensten, Gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 op de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, houdende bepalingen betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en laatste wijzigingen, Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en haar uitvoeringsbesluiten, Gelet dat conform artikel 46 2 van de organieke OCMW-wet de heer M. Conincx, Ontvanger, dd. 14/02/2005 een gunstig visum verleende voor de wijze van gunning, de selectiecriteria en de gunningscriteria met hun weging, Gelet op het feit dat in het Bijzonder Comité Logistiek dd. 22/02/2005 en Raad dd. 25/02/2005 goedkeuring werd gehecht aan de wijze van gunning, de selectiecriteria en de gunningswijze met hun weging, Gelet dat conform artikel 46 2 van de organieke OCMW-wet de heer M. Conincx, Ontvanger, dd. 26/06/2006 een gunstig visum verleende om de toewijzing voor de periode van 01/09/2006 tot met 31/08/2007 te verlengen, nog eventueel verlengbaar met één jaar, Gelet op de motivering en het gunstig advies van het Bijzonder Comité Logistiek dd. 25 juli 2006; wordt beslist, met algemene stemmen der aanwezige leden, goedkeuring te verlenen : De overeenkomst met de firma Algemene Antwerpse Taximaatschappij, Eendrachtstraat 18, 2060 Antwerpen, verder te verlengen voor de periode van 01/09/2006 tot met 31/08/2007.

15 ALLE DISTRICTEN - LEVERING VAN KIP EN GEVOGELTE CONTRACTVERLENGING BEDRAG : ,00 EUR (BCL 25/07) Gelet dat conform artikel 46 2 van de organieke OCMW-wet de heer M.Coninckx, Ontvanger, dd. 7 juli 2006 gunstig advies verleende; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en haar uitvoeringsbesluiten; Gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 op de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, houdende bepalingen betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en laatste wijzigingen, inzonderheid het decreet van 14 juli 1998 Gelet op het feit dat de motivatie voor toewijzing werd voorgelegd in zitting van het Bijzonder Comité Logistiek d.d. 27 juni 2006 en gelet op het gunstig advies hieromtrent; Gelet op het feit dat de motivering van het Bijzonder Comité Logistiek integraal mee deel uitmaakt van deze beslissing; Wordt beslist,met algemene stemmen der aanwezige leden, goedkeuring te verlenen: De firma ENCO, St.Jansveld 18 te Wommelgem, verder te gelasten met de levering van kip en gevogelte, met ingang van 1 augustus 2006 tot en met 31 juli ALLE DISTRICTEN - LEVERING VAN KOFFIE CONTRACTVERLENGING BEDRAG : ,00 EUR (BCL 25/07) Gelet dat conform artikel 46 2 van de organieke OCMW-wet de heer M.Coninckx, Ontvanger, dd.7 juli 2006 gunstig advies verleende; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en haar uitvoeringsbesluiten; Gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 op de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, houdende bepalingen betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en laatste wijzigingen, inzonderheid het decreet van 14 juli 1998 Gelet op het feit dat de motivatie voor toewijzing werd voorgelegd in zitting van het Bijzonder Comité Logistiek d.d. 27 juni 2006 en gelet op het gunstig advies hieromtrent; Gelet op het feit dat de motivering van het Bijzonder Comité Logistiek integraal mee deel uitmaakt van deze beslissing; Wordt beslist, met algemene stemmen der aanwezige leden, goedkeuring te verlenen: De firma St Michel nv, Asiadok 28a te Antwerpen, verder te gelasten met de levering van koffie, met ingang van 1 juli 2006 tot en met 30 juni 2007.

16 ALLE DISTRICTEN - LEVERING VAN AARDAPPELEN EN VOORGEBAKKEN FRIETEN CONTRACTVERLENGING BEDRAG : ,00 EUR (BCL 25/07) Gelet dat conform artikel 46 2 van de organieke OCMW-wet de heer M.Coninckx, Ontvanger, dd.14/07/2006 gunstig advies verleende; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en haar uitvoeringsbesluiten; Gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 op de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, houdende bepalingen betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en laatste wijzigingen, inzonderheid het decreet van 14 juli 1998 Gelet op het feit dat de motivatie voor toewijzing werd voorgelegd in zitting van het Bijzonder Comité Logistiek d.d. 27 juni 2006 en gelet op het gunstig advies hieromtrent; Gelet op het feit dat de motivering van het Bijzonder Comité Logistiek integraal mee deel uitmaakt van deze beslissing; Wordt beslist, met algemene stemmen der aanwezige leden, goedkeuring te verlenen: De firma REMO FRIT, Aven Ackers 15b te Verrebroek, verder te gelasten met de levering van aardappelen en voorgebakken frieten, met ingang van 1 juli 2006 tot en met 30 juni 2007, mits het doorvoeren van de gevraagde prijsverhoging. 17 AFSLUITEN VAN EEN RAAMCONTRACT VOOR HET IMPLEMENTEREN VAN EEN ONDERHOUDSSYSTEEM EN HET LEVEREN VAN PRODUCTEN EN MATERIALEN IN DE VERSCHILLENDE KEUKENS VAN ONZE ACTIVITEITENCENTRA - TOEWIJZING - BEDRAG : EUR (BCL 22/08) Gelet dat conform artikel 46 2 van de organieke OCMW-wet de heer M.Conincx, Ontvanger, dd. 11 augustus 2006 gunstig advies verleende; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en haar uitvoeringsbesluiten; Gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 op de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, houdende bepalingen betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en laatste wijzigingen, inzonderheid het decreet van 14 juli 1998; Gelet op het feit dat de motivatie voor toerwijzing werd voorgelegd in zitting van het Bijzonder Comité Logistiek dd. 22 augustus 2006 en gelet op het gunstig advies hieromtrent; Gelet op het feit dat de motivering van het Bijzonder Comité Logistiek integraal mee deel uitmaakt van deze beslissing;

17 Wordt beslist, met algemene stemmen der aanwezige leden, goedkeuring te verlenen: Na toepassing van de gunningscriteria en in toepassing van artikelen 16 van de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten dient de opdracht toegewezen te worden aan de inschrijver die de meest regelmatige offerte indiende en die de hoogste puntenscore behaalde. De levering van perceel 1 onderhoudsproducten voor de keuken en perceel 2 onderhoudsmaterialen keuken toe te wijzen aan de firma Boma, Noorderlaan 131 te 2030 Antwerpen, aan de in de offerte opgegeven eenheidsprijzen en voorwaarden, met ingang van 1 oktober De opdracht wordt gegund voor 2.5 jaar met mogelijk 1 verlenging van 2.5 jaar. De levering van perceel 3 vaatwasproducten voor de tunnels en doorschuifsystemen toe te wijzen aan de firma King Belgium, Rue du Cerf 190 te 1332 Genval, aan de in de offerte opgegeven eenheidsprijzen en voorwaarden, met ingang van 1 oktober De opdracht wordt gegund voor 2.5 jaar met mogelijk 1 verlenging van 2.5 jaar. 18 ALLE DISTRICTEN - LEVERING VAN BRONWATER EN TAFELBIER - BEDRAG : EUR (BCL 22/08) Gelet dat conform artikel 46 2 van de organieke OCMW-wet de heer M.Coninckx, Ontvanger, dd.17/08/2006 gunstig advies verleende; Gelet op de wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten en sommige opdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en haar uitvoeringsbesluiten; Gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 op de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn, houdende bepalingen betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn en laatste wijzigingen, inzonderheid het decreet van 14 juli 1998 Gelet op het feit dat de motivatie voor toewijzing werd voorgelegd in zitting van het Bijzonder Comité Logistiek d.d. 22 augustus 2006 en gelet op het gunstig advies hieromtrent; Gelet op het feit dat de motivering van het Bijzonder Comité Logistiek integraal mee deel uitmaakt van deze beslissing; Wordt beslist, met algemene stemmen der aanwezige leden, goedkeuring te verlenen: De firma s Kruidenier Foodservices voor de levering van bronwater en tafelbier tijdelijk te verlengen tot 30/11/2006 en bijgevoegd ontwerpbestek goed te keuren, en een openbare aanbesteding uit te schrijven.

18 ONDERHOUD PERSONEELSRESTAURANT In raadszitting dd 28/07/2006 werd een bijkomende verduidelijking gevraagd mbt het aantal uit te voeren uren voor het onderhoud van de site sociale verhuringen / personeelsrestaurant. Uit de reeds ingediende offerte kon worden afgeleid dat de meeste firma s voor het poetsen van de personeelsrefter, het sanitair en de inkomhall een tijdspanne voorzien van 1u30min tot 2 uur/ dag of 7u30min tot uur/week. In het verleden werd voor het poetsen van deze ruimte 10 uur per week voorzien. Urenpakket ex-sociale verhuringen (Prive) : Urenpakket nieuwe personeelsrestaurant (na prijsvraag) : - 10,00 uur / week + 10,00 uur / week We kunnen dus vaststellen dat het aantal uren dat de firma nodig had om de locatie van het personeelsrestaurant (vroeger en nu) te poetsen dezelfde is, maar dat door het houden van een prijsvraag er een transparantie is in de facturatie. Kennisgenomen van de verduidelijking naar aanleiding van de opmerkingen in raadszitting dd 28/07/ ZOERSEL - KAPELLEI 135-3DE AFDELING SINT-ANTONIUS SECTIE I 372 G/DEEL - OPPERVLAKTE : 2,200 M² - OPENBARE VERKOOP WONING EN OMLIGGENDE GROND BEDRAG INSTELPRIJS : ,00 EUR (BCL 08/08) Gelet op de wet van 8 juli 1976, gewijzigd bij de wet van 5 augustus 1992, betreffende de Openbare Centra voor Maatschappelijk Welzijn; Gezien ons bestuur eigenaar is van het pand gelegen te Zoersel, Kapellei 135, kadastraal gekend onder Zoersel, 3 de Afdeling Sint-Antonius Sectie I nr 372/G met een totale oppervlakte van m²; Gezien op het BCL van 8 augustus 2006 werd beslist : de voormalige directeurswoning Verpleegtehuis Joostens gelegen te Zoersel, Kapellei 135 en kadastraal gekend onder Zoersel, 3 de afdeling Sint-Antonius Sectie I 372 G/deel met een oppervlakte van m², zoals vermeld in het ontwerp van landmeter De Rop en in het Stedenbouwkundig Attest nr 2, afgeleverd door het gemeentebestuur van Zoersel, openbaar te verkopen en de instelprijs vast te stellen op ,- euro. De koop toe te wijzen aan een kandidaat-koper wanneer zijn bod minstens gelijk is aan de instelprijs. Notaris Van Roosbroeck aan te stellen om de openbare verkoop uit te voeren en notarieel vast te leggen. Guy Dens, Michel Grootjans, Robert Campenaerts en Dirk Berghmans te machtigen als volmachtdragers van het OCMW tijdens de bovenvermelde openbare verkoop. Gezien de bodemattesten;

19 Gezien het uittreksel van het kadastraal plan en legger; Wordt beslist, met algemene stemmen der aanwezige leden, goedkeuring te verlenen: de voormalige directeurswoning Verpleegtehuis Joostens gelegen te Zoersel, Kapellei 135 en kadastraal gekend onder Zoersel, 3 de afdeling Sint-Antonius Sectie I 372 G/deel met een oppervlakte van m², zoals vermeld in het ontwerp van landmeter De Rop en in het Stedenbouwkundig Attest nr 2, afgeleverd door het gemeentebestuur van Zoersel, openbaar te verkopen en de instelprijs vast te stellen op ,- euro. De koop toe te wijzen aan een kandidaat-koper wanneer zijn bod minstens gelijk is aan de instelprijs. Notaris Van Roosbroeck aan te stellen om de openbare verkoop uit te voeren en notarieel vast te leggen. Mevrouw de voorzitter en de heren secretaris en ontvanger te machtigen om inzake deze verkoop alle bescheiden te ondertekenen en kwijting van betaling te verlenen. Guy Dens, Michel Grootjans, Robert Campenaerts en Dirk Berghmans te machtigen als volmachtdragers van het OCMW tijdens de bovenvermelde openbare verkoop. Het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Antwerpen en de heer Gouverneur van de Provincie in kennis te stellen van de geplande verkoop. De hypotheekbewaarder te ontslaan van zijn verplichting om ambtshalve inschrijving te nemen. De ontvangst van de koopsom aan te wenden voor ondersteuning van de doelstellingen van het OCMW Antwerpen. Secretaris, Voorzitter, Paul Van Gorp. Monica De Coninck.

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 14 juli 2006, te 8.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 25.07.2006 Aanwezig

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 13 oktober 2006, te 8.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 25.10.2006 VERSLAG

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 23 juni 2006, te 13.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 RONDGEDEELD : 05.07.2006 VERSLAG

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 24 maart 2006, te 13.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 05.04.2006 VERSLAG

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 9 juni 2006, te 8.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 RONDGEDEELD : 16.06.2006 VERSLAG

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 27 oktober 2006, te 10.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 06.11.2006 VERSLAG

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 10 maart 2006, te 8.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 21.03.2006 VERSLAG

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 14 april 2006, te 8.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 20.04.2006 Aanwezig

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 15 juli 2005, te 13.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 01.08.2005 VERSLAG

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 28 juli 2006, te 13.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 07.08.2006 VERSLAG

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 12 mei 2006, te 8.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 19.05.2006 VERSLAG

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van donderdag 25 november 2005, te 13.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 RONDGEDEELD : 8.12.2005 VERSLAG

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 8 december 2006, te 8.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 RONDGEDEELD : 18.12.2006 VERSLAG

Nadere informatie

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVM) Grond

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 26 februari 2015 Herwig Beckers, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009.

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 MEI 2011.

ZITTING VAN 23 MEI 2011. ZITTING VAN 23 MEI 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring 1.1.

Nadere informatie

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE Competentieprofiel Waardegebonden competenties Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 08 JULI 2015 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING PATRIMONIUM 2. (GVM) AFBAKENING ZEEHAVENGEBIED

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 28 april 2006, te 13.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 RONDGEDEELD : 11.05.2006 VERSLAG

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015.

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 24 februari 2006, te 13.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 RONDGEDEELD : 01.03.2006 VERSLAG

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden Wichelen, 8/12/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 15 OKTOBER 2014 OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 28 augustus 2014 Erik Vanderheiden, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Luc Haine, Marc Verheyen,

Nadere informatie

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen 14-06-2016 verzendnummer contactpersoon contact via 2016/ Mevr. Melissa De Jaeger 052 432 467 melissa.dejaeger@ocmw-wichelen.be Beste De voorzitter van de

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 3 mei 2016, deel A: openbare zitting.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 3 mei 2016, deel A: openbare zitting. RAAD VAN 7 JUNI 2016 Aanwezig: Dhr. R. Artois, Voorzitter; dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, dhr. P. Van Cauwenberghe, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. M. Heirman, Mevr. M. Robberechts,

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 10 februari 2006, te 8.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD 21.02.2006 VERSLAG

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 26 augustus 2005, te 13.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 Rondgedeeld : 07.09.2005 VERSLAG

Nadere informatie

Het verslag van het openbaar gedeelte van vorige zitting wordt met algemeen akkoord goedgekeurd.

Het verslag van het openbaar gedeelte van vorige zitting wordt met algemeen akkoord goedgekeurd. Zitting van 28 mei 2014 Aanwezig: Verontschuldigd: Nele Geudens, voorzitster Mariette Boven, Jo Laenen, Dorien Lievens, Mark Struyf, Heidi Suls, Paula Van Hal, Cyriel Van Sweevelt, leden Peter Verryt,

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 OKTOBER 2012.

ZITTING VAN 23 OKTOBER 2012. ZITTING VAN 23 OKTOBER 2012. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS Annita, VAN NUFFEL Albert,

Nadere informatie

O N TWERP UITTREKSELS ZITTING RAAD

O N TWERP UITTREKSELS ZITTING RAAD O N TWERP 26.06.2006 UITTREKSELS ZITTING RAAD D.D. 26.06.2006 1. F I N A N C I E N 1. AANPASSEN VOLMACHTEN CENTRALISATIEREKENINGEN RUSTHUIZEN. ======================================================= Gelet

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 18 december 2014 Erik Vanderheiden, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

Verontschuldigd : Ampe Lieve, De Neve Stijn, Rossey Lode en Vancoillie Toon. 1. Goedkeuring gunning : Omgevingswerken BKO Kortemark

Verontschuldigd : Ampe Lieve, De Neve Stijn, Rossey Lode en Vancoillie Toon. 1. Goedkeuring gunning : Omgevingswerken BKO Kortemark Zitting van 25 april 2017 Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Waeyaert Jolien, Vandecappelle Magda, Volckaert Carine, Callebert Mieke en Vandewalle Ronny Leden De Meyer Sara Secretaris. Verontschuldigd

Nadere informatie

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u.

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 februari 2014 Aanwezig: Verontschuldigd : Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 27 juni 2013 om uur

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 27 juni 2013 om uur Aanwezig: Voorzitter: Patrick Carnotensis, Raadsleden: Joël Schoofs, mevrouw Maria Vrancken, mevrouw Greet Baldewijns, Omer Vanderbeeken, Antoine Goffings, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Chantal L Hoyes,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Marie Jeanne Hendrickx: OCMW-voorzitter; Ursula Bervoets, Maria Boven, Peter Cras, Jozef Lemmens, Kathleen

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 28 oktober 2005, te 13.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 10.11.2005 VERSLAG

Nadere informatie

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING WERKEN, LEVERINGEN EN DIENSTEN 2. (KS) NIEUWBOUWPROJECTEN

Nadere informatie

Raad van 26 februari 2014

Raad van 26 februari 2014 Raad van 26 februari 2014 Aanwezig: De Meersman A., voorzitter; D Haese J., Debusschere M.-T., De Clercq A., Heirman K., Lemmens J., Matthys R., Meuleman G., Van Cauteren H., leden; Vandermeersch P., secretaris.

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 28 april 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

Verslag van de raad van 26 april 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 26 april 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 26 april 2016 OPENBARE ZITTING Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Scheire Eric, Van de Voorde Liesbeth, Van der Helst Anne-Marie,

Nadere informatie

Raad van 21 december 2011

Raad van 21 december 2011 Raad van 21 december 2011 Aanwezig: Uyttendaele R. voorzitter, Matthijs R., De Waele M., Schollaert G., Matthijs F., Vander Straeten C., Sonck K., Derder I., Cromphout N., Vanderlinden L. en De Grauwe

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om uur.

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om uur. Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 maart 2016 om 19.00 uur. Aanwezig: Ver Berne Erik, voorzitter Dexters Nancy, ondervoorzitter Ciarlo Diego, Deckers Daan, Er Cevdet,

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 18 december 2017 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Dries Couckuyt: voorzitter; Katrien Vandecasteele, Ann De Frene, Kathy Verschoot, Jozef Verbauwhede,

Nadere informatie

ZITTING RAAD D.D. 06.07.2010 OVERZICHTSLIJST

ZITTING RAAD D.D. 06.07.2010 OVERZICHTSLIJST OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN AALST ZITTING RAAD D.D. 06.07.2010 OVERZICHTSLIJST OPENBARE VERGADERING 0. P R O C E S S E N - V E R B A A L 0.1. Zitting van de raad van 15.06.2010 Verdaagd

Nadere informatie

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015.

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST Marie-Louise,

Nadere informatie

RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december Dagorde

RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december Dagorde RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december 2015 Dagorde 01 Verslagen 02 Aanpassing Meerjarenplan 2014-2019. Goedkeuring. 03 Budget 2016. Goedkeuring. 04 Terugbetaling lidgelden en deelname aan sportactiviteiten

Nadere informatie

ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015.

ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015. ZITTING VAN 27 OKTOBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk, raadsleden

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 30 JUNI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

gemeenteraad Besluit De volgende bepalingen zijn van toepassing inzake de bevoegdheid: Het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, artikel 43, 2, 11.

gemeenteraad Besluit De volgende bepalingen zijn van toepassing inzake de bevoegdheid: Het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, artikel 43, 2, 11. gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 27 juni 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00519 Onderwerp: Overheidsopdracht van werken - Administratief Centrum Zuid, Woodrow Wilsonplein 1, Gent - Renovatie

Nadere informatie

Raad van 30 juli 2014

Raad van 30 juli 2014 Raad van 30 juli 2014 Aanwezig: De Meersman A., voorzitter; D Haese J., Debusschere M.-T., De Clercq A., Henderickx S., Heirman K., Matthys R., Meuleman G., Van Cauteren H., leden; Vandermeersch P., secretaris.

Nadere informatie

ZITTING VAN 18 OKTOBER 2012

ZITTING VAN 18 OKTOBER 2012 ZITTING VAN 18 OKTOBER 2012 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Lutgarde GEEROMS, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Lutgarde VAN DEN BRANDE, Godelieve

Nadere informatie

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Provincie Oost-Vlaanderen OCMW Waasmunster besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Aanwezig: Tom Baert: voorzitter; Renaat Decorte, Joseph Maes, Christiane Plas, Ivan Rousseau, Cecile Van

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 25 FEBRUARI 2015 OPENBARE ZITTING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - PATRIMONIUM 2. (GVDC) PERCEEL A 178E TE KRUIBEKE - OPENBARE VERKOOP

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd.

1. Goedkeuring verslag vorige openbare zitting Het verslag van de openbare zitting van 9 mei 2017 wordt met algemene stemmen goedgekeurd. Zitting: 6 juni 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Elke Steen, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, leden;

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994;

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994; Collegebesluit nr. 04/607 23 december 2004 Besluit houdende de gunning van een opdracht voor de verbouwing van een kantoorgebouw, Marcqstraat 16 te 1000 Brussel, tot een huis voor het Nederlandstalig onderwijs.

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 9 APRIL 2008.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 9 APRIL 2008. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 9 APRIL 2008. Aanwezig: della FAILLE d HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. GHEYSENS Rudy, DE BRUYNE Patrick, BRAECKMAN Patricia, VERZELE

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 juni 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00537 Onderwerp: Overheidsopdracht van diensten houdende de voorwaarden voor het aanstellen van gerechtsdeurwaarders

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 25 augustus 2016 Herwig Beckers, voorzitter Chris Bex, Louis Debruyne, Marc Verheyen, Pieter Vandenbroucke,

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 24 november 2006, te 13.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Ann Van Gorp Tel. 03-223 56 43 RONDGEDEELD : 06.12.2006

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 28 september 2016

OPENBARE VERGADERING. 1 Goedkeuring notulen openbare vergadering van 28 september 2016 Raad voor maatschappelijk welzijn 26 oktober 2016 1/5 Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen Zitting van 26 oktober 2016 Aanwezig: mevrouw Birgitt Carlier, OCMW-voorzitter; de heer Alois Van Grieken,

Nadere informatie

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 18 NOVEMBER 2015 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING FINANCIËN 2. (TC) GOEDKEURING JAARREKENING

Nadere informatie

ZITTING VAN 20 MAART 2008.

ZITTING VAN 20 MAART 2008. ZITTING VAN 20 MAART 2008. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, MOORTGAT

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 JULI 2013

ZITTING VAN 22 JULI 2013 ZITTING VAN 22 JULI 2013 AANWEZIG : Jozef Browaeys, burgemeester-voorzitter; Robert De Meuleneire, Janna Bauters en Hendrik Blommaert; schepenen. Guy Glorieux, schepen - voorzitter OCMW. Sabine Roobroeck,

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 juni 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 juni 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 4 JULI 2017 Aanwezig: dhr. A. Piessens, Waarnemend Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, Mevr. M. Lukic, Mevr. I. De Maegd, Mevr. M. Heirman, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 9 november 2012

college van burgemeester en schepenen Zitting van 9 november 2012 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 9 november 2012 Besluit GOEDGEKEURD B-punten gemeenschappelijke aankoopcentrale Samenstelling De heer Patrick Janssens,

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2011.

ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2011. ZITTING VAN 29 AUGUSTUS 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS Annita,

Nadere informatie

Goedkeuring verslag openbaar gedeelte vorige vergadering.

Goedkeuring verslag openbaar gedeelte vorige vergadering. Zitting van 23 januari 2017 Aanwezig: Marie-Thérèse De Smet, OCMW-voorzitter Celine Baeckelandt, Carine Claerhout, Anja Demedts, Joke Vandemaele, Marianne Verbauwhede, Luc Vercaemer, OCMW-raadsleden Koenraad

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 17 september 2012, 20.30 u AANWEZIG: Voorzitter : Jan VAN BRUSSELT Leden : Maria Elisabeth DEPRET, Ingrid

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergaderingen - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd,

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergaderingen - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd, OCMW-raad maandag 16 januari 2017 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Robin Declerck, Lode Degrieck, Liesbeth Gellinck, Anneloor Laevens, Hilde Naessens, Els Sarazyn, Marie- Paule Somers,

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 MAART 2011.

ZITTING VAN 22 MAART 2011. ZITTING VAN 22 MAART 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, raadsleden PERSOONS Tom,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

Zitting van 16 september 2008.

Zitting van 16 september 2008. Zitting van 16 september 2008. Aanwezig : MM. Peeters, voorzitter; Vanderperren, Lowagie, Vansintejan, Meulemans, Verhaeghe en Lesage, leden; Dedecker, secretaris. Raadslid Huys is verontschuldigd. Raadslid

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 12 augustus 2015

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 12 augustus 2015 Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 12 augustus 2015 Aanwezig: MM. Jacobs Lydie, voorzitter, Goormans Beatrijs, Kerkhofs Hilda, Neyens Carine, Schrooten Kristel, Thans

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige Milieu (m/v) Doelstelling van de functie Als Deskundige Milieu adviseert u de milieuvergunningen die op het grondgebied

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER Aanwezig: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 DECEMBER 2017 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den Steen, Ann Pauwels, Gino Bertin,

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober Beknopt verslag

Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober Beknopt verslag Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober 2009 Beknopt verslag dagorde pnt 1: Mededeling notulen vorige vergaderingen van de raad voor maatschappelijk welzijn De agenda van deze vergadering van

Nadere informatie

Zitting van 24 april 2018

Zitting van 24 april 2018 Zitting van 24 april 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon

Nadere informatie

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 06 JULI 2016

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 06 JULI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 06 JULI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVDC) Afbakening

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OVERZICHT NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 15 DECEMBER 2016 Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Ann De Ridder, Eddy De Cock, Ignace Blondeel, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Logistiek dienst Patrimonium dossiernummer: 1901405 Provincieraadsbesluit betreft Provinciaal Patrimonium Dienstencontract voor het op afroep verrichten van schattingen van de waarde van onroerende

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge Van

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 25 SEPTEMBER 2013

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 25 SEPTEMBER 2013 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 25 SEPTEMBER 2013 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring.1 Aanvullend agendapunt bij dringende noodzakelijkheid 1. Verslag vorige zitting

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 8 APRIL 2009.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 8 APRIL 2009. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 8 APRIL 2009. Aanwezig: della FAILLE d HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. GHEYSENS Rudy, DE BRUYNE Patrick, VERZELE Jozef, DE FEYTER

Nadere informatie

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel

OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel RAADSZITTING OPENBARE ZITTING Vergadering van vrijdag 1 juli 2005, te 8.30 uur OCMWANTWERPEN Stafdiensten Algemeen Secretaris Secretariaat Hilde Daes Tel. 03-223 56 42 Rondgedeeld : 13.07.2005 VERSLAG

Nadere informatie

DE RAAD, IN OPENBARE ZITTING

DE RAAD, IN OPENBARE ZITTING ZITTING van de RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van 6 juni 2017 Aanwezig: Josée Poelmans, Voorzitter Greet Peeters, Maarten Aerts, Paul Snyers, Sander Ooms, Wendy Gevers, Willy Torfs, Maria Willems, OCMW

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN INTERLEUVEN DD

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN INTERLEUVEN DD VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN INTERLEUVEN DD. 25-05-2016 Aanwezig: De heer H. Eyssen voorzitter Mevrouw E. Madrid ondervoorzitter Mevr. I. Claes, de HH. D. Claes, E. Claes, K.

Nadere informatie

VERSLAG van de openbare vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van 22 juni 2011

VERSLAG van de openbare vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van 22 juni 2011 VERSLAG van de openbare vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van 22 juni 2011 VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 22 juni 2011 Aanwezig Depondt Geert, Allewaert Patrick,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om uur.

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om uur. Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om 20.00 uur. Aanwezig: Ver Berne Erik, voorzitter Dexters Nancy, ondervoorzitter Ciarlo Diego, Deckers Daan, Er

Nadere informatie

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 O.C.M.W. ARDOOIE Raad voor Maatschappelijk Welzijn Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Hilde Stevens,

Nadere informatie

1/1 Het verslag van de vergadering d.d. 25 januari 2018 wordt na lezing goedgekeurd en ondertekend.

1/1 Het verslag van de vergadering d.d. 25 januari 2018 wordt na lezing goedgekeurd en ondertekend. VERSLAG Verslag: raad Datum: donderdag 22 februari 2018 om 20 uur Plaats: t Paviljoen, Blokstraat 2 te 9170 Sint-Gillis-Waas Aanwezig: De heer P. Buytaert, voorzitter De Keyzer E, Van Dorsselaere R, Van

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS Aanwezig: Verontschuldigd: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Joos Dauwe, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den

Nadere informatie

OCMW-raad van 19 april 2012

OCMW-raad van 19 april 2012 Dienst: communicatie Contactpersoon: Lieve Van De Pontseele, communicatieambtenaar Tel. 03 778 60 10 Fax: 03 778 60 15 Email: lieve.vandepontseele@ocmwsintniklaas.be bij de punten van de openbare zitting

Nadere informatie

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd.

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd. RAAD VAN 2 JULI 2013 Aanwezig: Mevr. S. Jacobs, Voorzitter; dhr. E.Vangindertael, dhr. J.-M. Hubert (vanaf punt 3), dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, Mevr. M. Robberechts, en Mevr.

Nadere informatie