Nieuwsbrief Maart 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Maart 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Maart 2018 Samen met passie ontwikkelen Oudergesprekken en driehoeksgesprekken Wij kijken met een goed en positief gevoel terug op de oudergesprekken in groep 1-2 en de driehoeks-gesprekken in groep 3-8. Het waren mooie en waardevolle gesprekken waar wij in de driehoek school-leerling-ouder samen in gesprek konden gaan over de brede ontwikkeling en het leren van uw kind(eren). Op deze manier staat uw kind-onze leerling centraal en laten wij hen hierdoor de ruimte om te kunnen stralen en groeien vanuit hun eigen kracht en talent(en). Carnaval 2018 o.l.v. schoolprinses Fenne en schoolprinses Lynn Wij vonden het een hele, leuke ervaring om jeugdprinses te mogen zijn. Het leukste was om op de auto te zitten tijdens de optocht en om de prijzen uit te reiken. Wij zouden het zo weer willen doen, maar dat kan helaas niet. Graag willen wij iedereen bedanken die heeft meegeholpen en meegedaan om er een mooi carnavalsfeest van te maken! Van Fenne en Lynn Ons Super-schoolbuurtplein Eind januari is de projectgroep weer bij elkaar geweest. Tijdens deze vergadering is een eerste schetsontwerp voor het nieuwe plein gepresenteerd. Veel enthousiaste reacties, het ontwerp ziet er dan ook schitterend uit! Na de bijeenkomst mocht de leerlingenraad het mooie ontwerp eveneens en hebben Morris, Nikki, Lars en Mari het ontwerp in de groepen laten zien en toegelicht. Ook hier veel blije gezichten en veel wauw, ooooh, gaaf, cool en mooi...dat belooft veel goeds! Inmiddels is Mirja Naafs van Hoveniersbedrijf Vije druk bezig om het ontwerp met alle genoemde punten van leerlingen, ouders en team aan te passen. Na de vakantie wordt vanuit het geld van de ouderraad door elke groep het gewenste buiten spelmateriaal aangeschaft. Enkele leden van de projectgroep zijn nu bezig om zich in te zetten voor verschillende subsidieaanvragen. Een sponsorcommissie zal zich gaan oriënteren op het werven van sponsors voor sportkleding naar aanleiding van onze nieuwe huisstijl. Ook nu is het voor ons als team mooi om te mogen ervaren hoe u als ouders met enorme inzet meedenkt en meewerkt! Op woensdag 14 maart zal er, van uur, een inloop moment worden georganiseerd waarvoor buurtbewoners, ouders en andere belangstellende uitgenodigd zullen worden. Er is dan gelegenheid om het ontwerp en ideeën te bekijken en hierover met elkaar in gesprek te gaan. Nadere informatie hierover volgt nog.

2 Bezoek burgemeester op basisschool Veldzijde Tijdens de installatie van mevrouw Cia Kroon tot burgemeester van de gemeente Losser op 7 februari j.l. hebben Ben Gengler (namens het bestuur) en de directies van SKOLO de burgemeester als attentie het prentenboek Slobbie Sleutel op zoek naar de schat aangeboden. Hierbij werd de burgemeester tevens uitgenodigd een bezoek te komen brengen aan een basisschool van SKOLO en dan voor te lezen uit dit prentenboek voor een groep leerlingen. Wij vinden het heel mooi dat hiervoor onze basisschool is benaderd! Graag ontvangen wij de burgemeester dan ook op 15 maart a.s. Zij zal vanuit de gemeente vergezeld worden door mevrouw Davina Bos. Naast het voorlezen in groep 2 en groep 3 zal de burgemeester ook nader kennismaken met ons. Veilige school Wij willen graag samen met onze leerlingen werken aan een veilige basisschool en schoolomgeving. Om dit te bereiken geven wij niet alleen op school verkeerslessen, maar nemen wij ook deel aan activiteiten en projecten die hieraan toe bijdragen. Streetwise is een project van de ANWB dat uit verschillende modules bestaat. Op woensdag 7 maart zullen alle groepen van onze basisschool hieraan deelnemen. U ontvangt vandaag tevens een mail met meer informatie hierover. Vastenactie en Paasviering 2018 Evenals voorgaande jaren willen wij dit jaar weer aandacht besteden aan de Vastenactie. Dit jaar zal de opbrengst bestemd zijn voor een project in Mbala in Zambia (Afrika). De Zusters van het Heilig Hart van Jezus en Maria helpen daar kinderen en volwassenen die het moeilijk hebben. Op dinsdag 6 maart krijgen de leerlingen hun Vastendoosje mee naar huis. Uw kind brengt deze dag een begeleidende brief mee waarin u nader geïnformeerd wordt over ons Vastenactieproject. Op donderdag 29 maart sluiten wij met de leerlingen de Vastenactie af met een Paasviering die plaats zal vinden in de hal van de school. Tijdens de viering wordt aandacht besteed aan het verhaal van de Goede Week: het leven en sterven van Jezus en zijn opstanding met Pasen. Aan het eind van de viering zal het totaalbedrag van de Vastenactie bekend worden gemaakt. Wij willen u daarom graag vragen om uw kind(eren) voor donderdag 22 maart hun doosje mee te laten brengen naar school. Dank alvast voor uw medewerking! Aansluitend aan de Paasviering gaan de leerlingen naar hun eigen groep voor een gezamenlijke broodmaaltijd. U hoeft uw kind die dag dus geen lunchpakket mee te geven (wél graag iets voor de kleine pauze!) Voor deze maaltijd vragen wij de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 om zelf een bord, beker en bestek in een plasticzak mee te nemen. Voor de groepen 1 en 2 wordt de lunch klaargemaakt. Na de middagpauze gaan alle leerlingen met hun groep eieren zoeken bij Brilmansdennen.

3 Maandplanning Maandag 5 maart Week van ZIEN afnemen Woensdag 7 maart Streetwise Woensdag 14 maart Studieochtend (technisch lezen en begrijpend lezen) en s middags Evaluatiemoment ZIEN Alle leerlingen zijn de ochtend vrij! uur uur Inloop-info moment over het ontwerp voor ons School-buurt-plein Donderdag 15 maart Bezoek aan onze school door burgemeester Cia Kroon en mevrouw Davina Bos van 9.30 uur-10.45uur Zaterdag 17 maart Regionale schaakwedstrijden(osg Hengelo) Dinsdag 20 maart Indian Dutch toernooi Woensdag 21 maart Oud papier Zondag 25 maart Zomertijd Meneer Jan jarig! Dinsdag 27 maart Bouwoverleg groep 1-4 en groep uur uur Donderdag 29 maart Witte Donderdag Paasviering Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag Alle leerlingen s middags vrij! Zondag 1 april 1 e Paasdag Maandag 2 april 2 e Paasdag Personeel Zoals u al weet is juf Linda in blijde verwachting. Alles gaat tot nu toe voorspoedig en juf Linda gaat met ingang van 19 maart met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een mooi en voorspoedig zwangerschapsverlof! Inmiddels is de sollicitatieprocedure in een afrondende fase. Wij zijn blij dat het iets beter gaat met juf Jolien. Afgelopen week is opnieuw een vacature uitgegaan om voor de vacature in groep 7.Tot aan het moment dat er een andere invaller gevonden is, zal meester Chris juf Jolien blijven vervangen. Agnes Koop begint met haar re-integratietraject en hervat langzaamaan haar werkzaamheden op onze basisschool. Kanjertraining Zoals wij u al eerder hebben bericht gaan wij volgend jaar samen als team starten met de Kanjertraining omdat dit jaar er geen trainingsdagen meer beschikbaar waren. Wij zijn blij dat een aantal collega s toch dit jaar al kunnen starten door deel te nemen aan een teamtraining van basisschool de Vijf-er in Deventer. Op woensdagmiddag 21 en donderdag 22 maart starten juf Brigitte, juf Anouk en juf Gina met deze basistraining. Op maandag 18 juni is de derde trainingsdag. Wij wensen hen inspirerende dagen! Klik hier voor mee info over Kanjertraining.

4 Welkom! De komende maand starten op onze basisschool de volgende nieuwe leerlingen: Lucas Kuipers Raphael Kuipers Daan Nordkamp Lucas, Raphael en Daan, samen met jullie ouders veel plezier bij ons op school gewenst! Groep 1-2 op pad De leerlingen van groep 1 en 2 gaan op maandag 5 maart naar een voorstelling in Enschede. De voorstelling heet: Wij gaan op berenjacht. Vijf zingende acteurs en een danser vertellen het spannende verhaal van een vader, zijn kinderen en hun hond die op berenjacht gaan. Maandag 12 maart gaan de leerlingen van groep 1 en 2 naar de bibliotheek in Losser. Dit alles om kennis te maken met de nieuwe bibliotheek die nu gevestigd is het gemeentehuis van Losser. Samen veel plezier gewenst! Ter informatie: Ook de andere groepen van onze school gaan op maandag 12 maart of dinsdag 13 maart kennis maken met de nieuwe locatie van de bieb in Losser. Schaatsen De groepen 6 en 7 zijn de komende vrijdagen druk aan het oefenen met het schaatsen. Op 16 en 23 februari én op 9 en 16 maart krijgen zij namelijk les op de ijsbaan Twente in Enschede. De eerste keer (op 16 februari) was al erg leuk en zij kijken dan ook uit naar de andere keren dat zij gaan schaatsen. Ook vinden wij het erg fijn dat wij een beroep kunnen doen op de ouders die meerijden met ons naar de ijsbaan! Verkeersquiz Groep 6 is door naar de finale van de Grote Losserse Verkeersquiz! Deze vindt plaats op donderdag 8 maart in de muziekschool de Sleutel in Losser. Twee kinderen uit de groep zullen dan strijden tegen twee kinderen van 7 andere basisscholen in de gemeente Losser. De rest van de groep zal een mooi spandoek maken en hun klasgenoten zo goed mogelijk aanmoedigen. Om ongeveer uur zijn de leerlingen weer terug op school.

5 Regionale schoolschaakkampioenschap Op zaterdag 17 maart wordt er weer gestreden om de regionale titel in het schoolschaakkampioenschap voor het basisonderwijs. Voor onze basisschool gaan de volgende leerlingen deelnemen: uit groep 6 Mika en Niels en uit groep 8 Rami en Niels Wij wensen hen super veel succes én plezier! Indian Dutch Op dinsdag 20 maart vindt het jaarlijkse Indian Dutch toernooi weer plaats in sporthal de Fakke l. Namens onze basisschool zullen de groepen 5 en 6 weer hieraan deelnemen. s Morgens zal groep 6 starten en s middags is groep 5 aan de beurt. Uiteraard zijn ouders, familie en andere bekenden natuurlijk ook dit jaar weer van harte welkom om te komen aanmoedigen. Wij hopen op een succesvolle en sportieve ochtend! Het definitieve wedstrijdschema ontvangt u nog. Steenfabriek Op woensdag 28 maart brengt groep 6 een bezoek aan de steenfabriek in Losser. De leerlingen zullen in de groep worden voorbereid op dit bezoek. Wij kijken uit naar een leuke en leerzame ochtend! Met vriendelijke groet, mede namens de collega s van basisschool Veldzijde Brigitta van Zon Maike Koch

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Basisschool Veldzijde in een nieuw jasje! Begin dit jaar heeft u kennis gemaakt met het fantasische nieuwe logo van onze basisschool. Een logo waarmee wij laten zien dat wij, met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2018

Nieuwsbrief Februari 2018 Nieuwsbrief Februari 2018 Samen met passie ontwikkelen Veiligheid rondom onze basisschool samen is beter! In de afgelopen periode hebben wij opnieuw geconstateerd dat een groot aantal ouders aan de Balderikstraat

Nadere informatie

Mijn school, jouw school, onze school!

Mijn school, jouw school, onze school! Mijn school, jouw school, onze school! Na een fijne en welverdiende zomervakantie zijn we allemaal weer enthousiast begonnen op school. Met de leerlingen zijn we deze Groene Week in elke groep aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Pasen 2019 Dit jaar doen wij als school weer mee aan de Vastenactie, houden wij een Fancy Fair en een gezamenlijke Paasviering op school. Het goede doel waarvoor wij de vastenactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Terugblik schooljaar 2017-2018 Onder tropische omstandigheden sluiten wij samen het schooljaar 2017-2018 af. Een schooljaar waarin de aandacht voor het positief pedagogisch klimaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Sint en al een beetje Kerst.. Op het moment van opstellen van deze Nieuwsbrief bereiden wij ons samen met de leerlingen voor op de komst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Positief pedagogisch klimaat Woensdag 16 januari en donderdag 17 januari stond op basisschool Veldzijde een studiedag en praktijkdag van de Kanjertraining op de planning voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2017

Nieuwsbrief December 2017 Nieuwsbrief December 2017 Mijn school, jouw school, onze school! Op het moment van schrijven van deze Nieuwsbrief bereiden wij ons samen met onze leerlingen voor op de komst van Sinterklaas en zijn Zwarte

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2017

Nieuwsbrief November 2017 Nieuwsbrief November 2017 Mijn school, jouw school, onze school! Kinderboekenweek 2017 Gruwelijk eng Op woensdag 4 oktober vond de opening van de Kinderboekenweek plaats. Het thema van dit jaar was: Gruwelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief mei 2019 Opening schoolbuurtplein Na precies een jaar van hard werken is op vrijdagmiddag 29 maart ons vernieuwde schoolbuurtplein op feestelijke wijze geopend. Opgeknapt voor school én buurt..van

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 24 maart 2016 08 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Wijziging schooltijden De bult (speelheuvel) Voetbaltoernooi groep 7/8 CITO Eindtoets groep 8 Vastenactie sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI 2018

Nieuwsbrief JUNI 2018 Nieuwsbrief JUNI 2018 Studiedag 22 mei Tijdens de studiedag van dinsdag 22 mei hebben wij met elkaar gesproken over de formatie en groepsindeling voor het komende schooljaar. Op basis van de nieuwe aanmeldingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Uitnodiging klankbordavond Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan een klankbordavond op donderdag 6 juni n.a.v. de door u ingevulde oudertevredenheidslijst. Na de inloop

Nadere informatie

JANUARI 2016 NOTITIES. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28. Nieuwjaarsdag 53 4

JANUARI 2016 NOTITIES. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28. Nieuwjaarsdag 53 4 JANUARI 0 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 0 NOTITIES Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie/ Kerstvakantie Kerstvakantie Nieuwjaarsdag 9 0 Weer

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord.

Mocht u nog specifieke vragen en/of opmerkingen hebben dan sta ik u graag te woord. Ridderhofnieuws maart 2015 Inhoud Voorwoord Petitie Muziekplein moet speelplein worden Kerstactie Pasen Schaatsen met de groepen 6 W4Kangaroe rekenwedstrijd Informatie avond zonnepanelen blz 1 2 3 4 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Agenda

Nieuwsbrief 3. Agenda Agenda vrijdag 6 oktober maandag 9 oktober Nieuwsbrief 3 11.00 uur: leerlingenraad 08.30 uur: inloopochtend 19.30 uur: GMR 19.30 uur: informatieavond lezen groep 3 dinsdag 10 oktober Rode Kruis op bezoek

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 17 maart 2016 Onderwerpen: - Projectweek bijna ten einde - Informatieavond ouders groepen 7 - Paasvieringen op school - Uit de bovenbouw - Viering voor Jong en Oud in de Thaborkerk - Uit

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Nieuwsbrief december 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Leerlingen nieuws Elise Vijfvinkel (1-2c),

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Maandplanning basisschool

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Kanjertraining op basisschool Veldzijde Woensdag 26 september was het dan zover, ons team is gestart met de Kanjertraining! Het doel van deze teamtraining is dat wij samen in en

Nadere informatie

AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart.

AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart. Het Toermalijntje 19-02-2018 2017/2018 nummer 11 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart. Rapportgesprekken donderdag 8 maart

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Samen veilig talent ontwikkelen met plezier!

Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! ZendMASter Brinkhovenlaan 3b 9765 BH Paterswolde 050 309 38 54 www.cbs-mensoalting.nl cbsmensoalting@conod.nl Nummer 14 6-4 t/m 20-04-2017 Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! Jarigen in de komende

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2018

Nieuwsbrief Mei 2018 Nieuwsbrief Mei 2018 Traject Taalrijk Losser De taal wordt rijker in Losser! Dat komt doordat twaalf basisscholen binnen de gemeente Losser meedoen met het project Taalrijk Losser. Op onze basisschool

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Carnavalsvakantie. 1 maart KRANTEN- ACTIE Nieuwsbrief Basisschool De Wieling februari 2018 Nr. 6 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 Hoofdluiscontrole. 21 Carnavalsvakantie 22 23 24 25 26 27 28 2 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari

Nieuwsbrief. Trefwoord. Agenda. Wel en wee. december. januari Nieuwsbrief 15 december 20 14 Jaargang 16, nummer 7 Trefwoord Agenda december 18 december kerstlunch lichtjestocht 19 december School tot 12.00 uur 22 dec, t/m 2 januari Kerstvakantie Onze methode Trefwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede Schooljaar week 45 8 november 2018

Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede Schooljaar week 45 8 november 2018 Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede Schooljaar 2018-2019 week 45 8 november 2018 Volg ons op twitter: twitter.com/obsroombeek Volg ons op Facebook: Openbare-Basisschool-Roombeek

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur Nieuwsbrief Nr 12 16-02-2018 Toestemming ouders foto s/film In de vorige nieuwsbrief vertelden we al dat we iets te voorbarig waren met een toestemmingsformulier voor ouders. Aangepast aan deze tijd is

Nadere informatie

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie.

20 december s middags vrij Vrijdag 20 december krijgen alle leerlingen (groep 1 t/m 8) om uur kerstvakantie. Schooljaar 2013-2014 Nummer 9 / 12 december 2013 Kerst 2013 Donderdag 19 december De kerstviering zal worden gehouden op donderdag 19 december. Op deze dag zijn de lestijden aangepast: -De groepen 1 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

MARIMBAZUIN December 2016

MARIMBAZUIN December 2016 MARIMBAZUIN December 2016 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel! Kerstvakantie voor de deur. We kijken terug op een leuke vijf decemberdag en een sfeervolle kerstviering. Wat is er hard gewerkt

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

PRIKBORDje. Jaargang

PRIKBORDje. Jaargang Onderwerpen Agenda Ouder(-kind-)gesprekken Zoen en Zoefzone 11 december Wereldlichtjesdag Voorleeswedstrijd unit 3 Gastlessen korfbal Sinterklaas Kerstviering Onderzoek doen in unit 2 Herfstwandeling Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 8 februari 2019

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 8 februari 2019 Datum: vrijdag 8 februari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Carnaval: Wie-o-wie?? Wie-o-wie??? Zullen het worden? De nieuwe jeugdprins en prinses en het boerenbruidspaar? Op vrijdag 1 maart vieren we carnaval

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schooljaar Datum: 7 september 2016

Nieuwsbrief 1. Schooljaar Datum: 7 september 2016 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016 2017 Datum: 7 september 2016 We zijn weer begonnen! Nieuwe meester of juf, nieuw lokaal. Op school zijn sommige klassen groepen begonnen met verhalen uit het boek Geluk voor

Nadere informatie

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt.

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Nieuws uit de groepen Nr. 27 arpil 2016 De kinderopvang Knuffels We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Als het kan dan gaan we ook op pad met de

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda april/mei 2019 Woensdag 10 april Vrijdag 12 april Schoonmaakavond (zie info) Ontbijt op school + Koningsspelen Dinsdag 16 april IEP eindtoets groep 8 Woensdag 17 april IEP eindtoets groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019 Nr. 11, 13 februari 2019 Kalender Woensdag 13 februari: rapport mee Week van 18-22 februari: rapportgesprekken Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: voorjaarsvakantie Woensdag 27 maart: studiedag, alle

Nadere informatie

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9

eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 17 maart 2017, nummer 9 Agenda Di. 21 mrt. Zomernachtsdroom Woe. 22 mrt. Grote Rekendag 2017 Zon. 26 mrt. Zomertijd Woe. 29 mrt. Schoolvoetbal groep 7/8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief 28 30 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, In alle klassen wordt in deze weken het Paasevangelie verteld. Donderdag twee april sluiten

Nadere informatie