Jaguar Daimler Club Holland FINANCIEEL VERSLAG. 1 november 2016 tot en met 31 oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaguar Daimler Club Holland FINANCIEEL VERSLAG. 1 november 2016 tot en met 31 oktober 2017"

Transcriptie

1 1 Jaguar Daimler Club Holland FINANCIEEL VERSLAG 1 november 2016 tot en met 31 oktober januari 2018

2 Jaguar Daimler Club Holland 2 1. Balans per 31 okober 2016 ACTIVA Vaste activa Materiële vaste activa Beursstand Inventaris Website Voorraad en vorderingen op korte termijn Voorraad clubwinkel Debiteuren Overlopende activa Liquide middelen PASSIVA Eigen vermogen Algemene reserve Resultaat boekjaar Bestemmingsreserve 40-jarig jubileum Schulden op korte termijn en overlopende passiva Crediteuren Overlopende passiva

3 Jaguar Daimler Club Holland 3 2. Resultatenrekening 1 november 2016 tot en met 31 oktober 2017 BATEN 2016/2017 Begroting 2015/2016 Contributie opbrengsten Opbrengst inschrijfgelden Opbrengst advertentieverkopen Opbrengst verkoop clubwinkel Opbrengst sponsorbijdragen Overige opbrengsten LASTEN Gazette en website Saldo buitenlandrit Kosten evenementen per saldo Algemeen en verzekeringen Bestuur Administratie Algemene kosten Kostprijs clubwinkel en verzending Afschrijvingen Jubileum bewaarcassettes leden Jubileum feest Ten laste van jubileumreserve Financiële baten en lasten Ontvangen bankrente Dotatie jubileumreserve Resultaat Resultaatbestemming: Onttrekking/Toevoeging algemene reserve

4 Jaguar Daimler Club Holland 4 3. Algemene toelichting Het boekjaar 2016/2017 is afgesloten met een verlies van Begroot was een verlies van In de begroting was al rekening gehouden met extra kosten door het lustrumjaar. Zo was er al een bedrag begroot voor jubileumcassettes die aan alle leden zijn toegezonden bij het eerste nummer van de Gazette en was een bedrag gereserveerd van voor het jubileumfeest. Uiteindelijk is het verlies dus hoger uitgevallen dan begroot. De belangrijkste oorzaken van de overschrijding zijn de extra kosten voor de Gazette en het jubileum. De Gazette is in het jubileumjaar gekomen met een dubbeldik nummer en er is besloten het aantal pagina's structureel uit te breiden. Hiervoor zijn ook extra redacteuren in geschakeld. Dit leidt tot een forse toename van de kosten in het afgelopen boekjaar. Structureel zullen de kosten ook toenemen, maar het dubbeldikke nummer is uiteraard eenmalig. Het (geweldige) jubileumfeest is voor de club ook duurder uitgevallen. Enerzijds doordat de bijdrage van sponsoren tegenviel en anderzijds door de overweldigende opkomst. Met dit laatste kunnen we als bestuur alleen maar blij zijn, met een zuinig mondje van de penningmeester! Een meevaller zat er in de verkopen van de clubwinkel. Hier heeft het jubileumjaar een positieve impuls gegeven. Tijdens het jubileumfeest heeft de clubwinkel alle records verbroken. Met dank aan alle vrijwilligers. Het aantal leden is in dit lustrumjaar wederom gegroeid. Veel aandacht voor de club en de jubileumactie hebben hieraan bijgedragen. Nieuwe leden die zich wilden aanmelden voor het feest konden lid worden zonder inschrijfkosten en kregen het lidmaatschap voor het lopende clubjaar gratis. Deze actie liep vanaf eind juni. In de laatste algemene vergadering is met de leden gedeeld dat we een hoog eigen vermogen hebben. Toen is ook besproken dat, als er ingeteerd wordt op dit vermogen, dit ten gunste moest komen van alle leden. Dit in het kader van het begrote verlies 2016/17. Als bestuur zijn wij van mening dat de in het afgelopen boekjaar gemaakte bijzondere kosten, te weten jubileumfeest en cassettes en de extra dikke Gazettes, hier volledig aan voldoen. Door het verlies van het afgelopen boekjaar daalt het eigen vermogen tot ruim Hiermee is de club nog steeds zeer solvabel. De liquiditeitspositie is goed. Vrijwel alle contributies en andere bijdragen zijn ontvangen in het verslagjaar. Hier wordt veel energie in gestoken. In het kader van het deposito-garantie-stelsel staat op een spaarrekening bij de ING bank. De overige rekeningen lopen bij de Rabo bank.

5 t

6 Jaguar Daimler Club Holland 5 4. Toelichting op de balans Vaste activa Materiële vaste activa Beursstand Inventaris Website Totaal Boekwaarde 31 oktober Mutaties Investeringen Afschrijvingen Boekwaarde 31 oktober Cumulatief Aanschaffingswaarde Cumulatieve afschrijvingen Boekwaarde 31 oktober Afschrijvingspercentage 33,3% 33,3% 33,3% Voorraad en vorderingen op korte termijn Voorraad De voorraad is geteld en is sterk toegenomen. Dit betreft met name kleding; jassen en polo's. Het streven is de voorraad in het komende boekjaar te verlagen. Hoewel de kleding goed loopt zal minder worden bijgekocht. Dit om het risico van incourantheid te verlagen. Debiteuren Evenals in voorgaand jaar is er veel aandacht besteed aan de incasso van debiteuren. Van de adverteerders en sponsoren hebben we alle bedragen kunnen incasseren. Van de leden zijn uiteindelijk 11 contributies niet inbaar gebleken. Na herhaalde aanmaningen en correspondentie wordt geroyeerd. Op een ledenbestand van circa is dit een keurig getal. Met dank aan onze actieve ledenadministrateur.

7 Jaguar Daimler Club Holland 6 4. Toelichting op de balans (vervolg) Overlopende activa Vooruitbetaalde kosten evenementen Vooruitbetaalde bedragen Nog te ontvangen bedragen Nog te ontvangen bankrente De vooruitbetaalde kosten evenementen betreffen met name de buitenlandreis. Onder de vooruitbetaalde bedragen zijn de aanbetalingen opgenomen voor de nieuwe ledenpassen en de eerste Gazette voor het nieuwe jaar. Liquide middelen Kas clubwinkel Rabobank, spaarrekeningen Rabobank, betaalrekeningen ING, spaarrekening ING, betaalrekening De afname van de bankstand wordt veroorzaakt door de uitgaven voor de jubileumkosten, hiervoor was wel gereserveerd maar het geld is dit boekjaar ook uitgegeven. Daarnaast was er vorig boekjaar veel vooruitbetaald door de deelnemers aan de buitenlandjubileumreis. Eigen vermogen Algemene reserve Saldo per 31 oktober Resultaatbestemming vorig boekjaar Saldo per 31 oktober Bestemmingsreserve 40-jarig jubileum Saldo per 31 oktober Dotatie ten laste huidig boekjaar Inzet huidig boekjaar Saldo per 31 oktober Deze reserve is ingezet ten behoeve van het 40-jarig jubileum in 2016/2017.

8 4. Toelichting op de balans (vervolg) Crediteuren Nog te betalen facturen Overlopende passiva Ontvangen deelnemerssommen evenementen Nog te betalen restitutie evenementen Nog te betalen declaraties Nog te betalen bedragen overigen Vooruitontvangen contributie Vooruitontvangen advertentieopbrengsten Diversen De ontvangen deelnemerssommen evenementen betreft met name de aanbetalingen voor de buitenlandreis. De te betalen restitutie betreft de terugbetaling aan de deelnemers van de buitenlandreis. De vooruitontvangen contributie is hoog alsgevolg van de jubileumactie. Nieuwe leden konden lid worden, waarbij de contributie voor het lopende jaar gratis was. Zij moesten dan al wel de contributie voor het komende jaar betalen.

9 Jaguar Daimler Club Holland 8 5. Toelichting op de resultatenrekening 2016/2017 Begroting 2015/2016 Contributie opbrengsten Contributie Opbrengst inschrijfgelden nieuwe leden Betalingskortingen en kosten acties Afboeking wegens oninbaarheid In het boekjaar 2016/2017 is het aantal leden over de heen gegaan. Indien we rekening houden met de opzeggingen gedurende het jaar hebben we op 1 november 2017 een netto leden aantal van Ten opzichte van 1 november 2016 is dit een stijging van 80 leden (4,4%). De opbrengst inschrijfgelden nieuwe leden blijft achter ten opzichte van de begroting, maar dit is volledig het gevolg van de jubileumactie. Nieuwe leden hoefden vanaf eind juni geen inschrijfgeld te betalen. Hiervan hebben 97 nieuwe leden gebruik gemaakt. Omdat er wel kosten gemaakt zijn voor de nieuwe leden, clubpas en Gazette, is besloten van de vooruitontvangen bedragen 15 toe te rekenen aan het huidig boekjaar. Dit is opgenomen onder de contributie-opbrengsten. Clubwinkel De opbrengsten van de clubwinkel zijn fors hoger dan vorig jaar en ook hoger dan de begroting. Met name kleding verkoopt goed. Het jubileumjaar en feest hebben hierbij zeker een positieve bijdrage geleverd. Gazette Hieronder zijn begrepen de drukkosten, de kosten van verzending van de Gazette als mede de kosten van de redactie en de website. Deze kosten zijn aanzienlijk hoger dan vorig jaar en ook hoger dan begroot. Enerzijds is besloten een dubbeldik jubileumnummer uit te brengen en anderzijds is de redactie uitgebreid omdat we structureel het blad nog mooier en dikker willen maken. Helaas kon het jubileumnummer niet gefinancierd worden met extra advertentieopbrengsten en er was ook geen ruimte meer in het budget van het jubileumfeest. Kosten evenementen Hieronder zijn begrepen de landelijke evenementen en de bijdragen van de club aan de evenementen van de regio's.

10 Jaguar Daimler Club Holland 9 5. Toelichting op de resultatenrekening vervolg 2016/2017 Begroting 2015/2016 Bestuur Reiskostenvergoedingen Huur accommodatie voor meetings Contributies en lidmaatschappen Representatiekosten Overige organisatiekosten De totale bestuurskosten zijn binnen de begroting gebleven. Administratie Lidmaatschapskaarten Bankkosten Portokosten Kantoorkosten en administratieve ondersteuning De totale administratiekosten zijn nagenoeg gelijk aan de begroting. Algemene kosten Kosten drukwerk Software en licenties Verzendkosten In dit verslag zijn de algemene kosten uit de administratiekosten gehaald. De begroting is hier eveneens op aangepast. Afschrijvingen Beursstand Inventaris Website Inmiddels zijn de activa nagenoeg afgeschreven. In het afgelopen boekjaar zijn er alleen kleinere investeringen gedaan die direct ten laste van het boekjaar zijn gebracht. Ontvangen bankrente Hoewel we de rente opbrengsten al zeer laag hadden ingeschat, blijkt dat het afgelopen boekjaar er feitelijk geen rente meer ontvangen is op de spaarrekeningen. We komen dus lager uit dan begroot.

11

Balans per 31 december 2015

Balans per 31 december 2015 Balans per 31 december 2015 (voor verwerken resultaatbestemming) Actief Vaste activa Materiële vaste activa 1] 3.857 5.149 3.857 5.149 Vlottende activa Voorraden 2] 0 11.881 Vorderingen 3] 244 1.096 Overlopende

Nadere informatie

Huurdersvereniging Middelburg. Jaarrekening 2016

Huurdersvereniging Middelburg. Jaarrekening 2016 Inhoudsopgave Pagina Algemeen 1 Balans per 31 december 2016 2 Exploitatie-overzicht over 2016 3 Kasstroomoverzicht 2016 4 Grondslagen voor de waardering en resultaatbepaling 5 Toelichting op de balans

Nadere informatie

INKOMSTEN Werkelijk 2018 Uit reserves Begroting 2018 Werkelijk 2017

INKOMSTEN Werkelijk 2018 Uit reserves Begroting 2018 Werkelijk 2017 Jaarrekening 2018 Staat van inkomsten en uitgaven INKOMSTEN Werkelijk 2018 Uit reserves Begroting 2018 Werkelijk 2017 Contributies 12.654 12.000 13.195 Subsidie 7.277 7.250 7.413 Advertenties 13.733 11.750

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014. Nederlandse Go Bond

Financieel jaarverslag 2014. Nederlandse Go Bond Financieel jaarverslag 2014 Nederlandse Go Bond Balans Na voorgestelde resultaatbestemming. Bedragen in euro. ACTIVA 31 december 2014 1 januari 2014 31 december 2013 na bestemming resultaat na bestemming

Nadere informatie

OPERAM JAARREKENING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017

OPERAM JAARREKENING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 OPERAM JAARREKENING FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 1 Balans per 31 december 2017 Activa Vaste activa Rekening 2017 Rekening 2016 Materiële vaste activa 192 384 Vlottende activa Voorraden 0 0 Vorderingen 1.262

Nadere informatie

Stichting Meuze Schepenstraat 48 A NJ Rotterdam JAARREKENING 2015

Stichting Meuze Schepenstraat 48 A NJ Rotterdam JAARREKENING 2015 Stichting Meuze Schepenstraat 48 A1 3039 NJ Rotterdam JAARREKENING 2015 1 INHOUDSOPGAVE Jaarstukken Jaarrekening Balans per 31 december 2015 Staat van baten en lasten over 2015 Waarderingsgrondslagen Toelichting

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Balans per 31 december Winst- en verliesrekening over Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5

Inhoudsopgave. Balans per 31 december Winst- en verliesrekening over Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 Inhoudsopgave Jaarrekening Pagina Balans per 31 december 2014 2 Winst- en verliesrekening over 2014 4 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 Toelichting op de balans per 31 december 2014 7 Toelichting

Nadere informatie

Oranjevereniging Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 8 februari Pagina: 1 van 6

Oranjevereniging Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 8 februari Pagina: 1 van 6 JAARREKENING 2016 Katwijk, 8 februari 2017 Pagina: 1 van 6 Jaarrekening 2016 Het ere igi gsjaar is afgeslote et ee positief resultaat a,= Het werkelijke resultaat kan als volgt worden vergeleken met de

Nadere informatie

STICHTING INDISCH HERINNERINGSCENTRUM TE ARNHEM JAARREKENING

STICHTING INDISCH HERINNERINGSCENTRUM TE ARNHEM JAARREKENING JAARREKENING BALANS PER 31 DECEMBER 2016 (voor voorgestelde resultaatbestemming) 31-12-16 31-12-15 ACTIEF VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Inventaris (1) 1.407 3.857 VLOTTENDE ACTIVA (loopptijd korter

Nadere informatie

Balans en resultatenrekening 2013 Impuls

Balans en resultatenrekening 2013 Impuls Balans en resultatenrekening 2013 Impuls Resultaten: Het boekjaar 2013 is afgesloten met een verlies van 2.131 Terwijl het boekjaar 2012 is afgesloten met een winst van 40.301, hoofdzakelijk ontstaan door

Nadere informatie

Verslag van de penningmeester 2013

Verslag van de penningmeester 2013 Verslag van de penningmeester 2013 Voor U ligt het financiële verslag van de Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad (VVAB) over het jaar 2013. Ook in 2013 was er een stabiele inkomstenstroom

Nadere informatie

STOOM STICHTING NEDERLAND JAARREKENING 2018

STOOM STICHTING NEDERLAND JAARREKENING 2018 STOOM STICHTING NEDERLAND JAARREKENING 2018 A. Balans per 31 december 2018 Aktiva 2018 2017 Vaste Activa Materiële Vaste Activa 746.332 839.197 Afgekochte Erfpacht 27.447 28.153 Vlottende Activa Voorraden

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014 Status: concept 2 Januari 2015

Financieel jaarverslag 2014 Status: concept 2 Januari 2015 Financieel jaarverslag 2014 Status: concept 2 Januari 2015 Balans per 31 december 2014 Activa 2014 2013 Debiteuren 600 1725 Betaalrekening 902 526 Spaarrekening 38242 48418 Kas 5 Totaal 39744 50674 Passiva

Nadere informatie

In 2018 hebben we weer 700 voor ons 30 jarige jubileum aan de reserve toegevoegd.

In 2018 hebben we weer 700 voor ons 30 jarige jubileum aan de reserve toegevoegd. Secretariaat: Paalhoofd 9, 4386 HB Vlissingen. Tel: 06-81361859 K.v.K. nr. 40311041 Rabobank NL38 RABO 0303 8580 79 www.waterwijken.nl Wijkvereniging Water Wijken Paalhoofd 9 4386 HB Vlissingen Onderwerp:

Nadere informatie

STOOM STICHTING NEDERLAND JAARREKENING 2016

STOOM STICHTING NEDERLAND JAARREKENING 2016 STOOM STICHTING NEDERLAND JAARREKENING 2016 Inhoudsopgave JAARREKENING 2016 Pagina A. Balans per 31 december 2016 1 B. Resultatenrekening over 2016 2 C. Toelichting op de balans per 31 december 2016 3-5

Nadere informatie

STOOM STICHTING NEDERLAND JAARREKENING 2015

STOOM STICHTING NEDERLAND JAARREKENING 2015 STOOM STICHTING NEDERLAND JAARREKENING 2015 Inhoudsopgave JAARREKENING 2015 Pagina A. Balans per 31 december 2015 1 B. Resultatenrekening over 2015 2 C. Toelichting op de balans per 31 december 2015 3-6

Nadere informatie

Oranjevereniging Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 6 februari Pagina: 1 van 7

Oranjevereniging Katwijk aan Zee JAARREKENING Katwijk, 6 februari Pagina: 1 van 7 JAARREKENING 2018 Katwijk, 6 februari 2019 Pagina: 1 van 7 Jaarrekening 2018 Het verenigingsjaar 2018 is afgesloten met een negatief resultaat van 256,= Het werkelijke resultaat kan als volgt worden vergeleken

Nadere informatie

JAARREKENING 2013. Apolloweg 22-a. 8938 AT Leeuwarden

JAARREKENING 2013. Apolloweg 22-a. 8938 AT Leeuwarden JAARREKENING 2013 Stichting Dierenambulance Leeuwarden e.o. Apolloweg 22-a 8938 AT Leeuwarden INHOUDSOPGAVE PAGINA 1 JAARREKENING 3 1.1 Balans per 31 december 2013 4 1.2 Winst- en Verliesrekening over

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 STICHTING STADSPIJPERS VAN 's-hertogenbosch FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 INHOUDSOPGAVE Algemeen 1 Jaarrekening Balans per 31 december 2 Exploitatierekening 3 Toelichting algemeen 4 Toelichting op de balans

Nadere informatie

1 Liquide middelen 70.246 69.662 2 Vorderingen en vooruitbetaalde posten 290.351 212.804 360.597 282.466

1 Liquide middelen 70.246 69.662 2 Vorderingen en vooruitbetaalde posten 290.351 212.804 360.597 282.466 Balans (voor verdeling saldo baten en lasten) (in euro's) 31 december 2014 31 december 2013 Activa Vlottende activa 1 Liquide middelen 70.246 69.662 2 Vorderingen en vooruitbetaalde posten 290.351 212.804

Nadere informatie

Activa Materiële vaste activa Vorderingen Omzetbelasting Overige vorderingen en Overlopende activa

Activa Materiële vaste activa Vorderingen Omzetbelasting Overige vorderingen en Overlopende activa te BALANS PER 31 DECEMBER 2012 (2011) (Na voorgestelde resultaatbestemming) Activa 2012 2011 Vaste Activa Materiële vaste activa -- -- Vlottende Activa Vorderingen Omzetbelasting 801 808 Overige vorderingen

Nadere informatie

BVHilversum Seinstraat 22 1223DA Hilversum. KvK-nummer: 52912043 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2014

BVHilversum Seinstraat 22 1223DA Hilversum. KvK-nummer: 52912043 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2014 BVHilversum Seinstraat 22 1223DA Hilversum KvK-nummer: 5291243 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 214 Inhoud JAARSTUKKEN 214 JAARREKENING Balans Staat van baten en lasten Toelichting op de enkelvoudige jaarrekening

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG 2017/2018 LINDUS, DE ONDERNEMERSVERENIGING VAN DE LIEMERS TE ZEVENAAR

FINANCIEEL VERSLAG 2017/2018 LINDUS, DE ONDERNEMERSVERENIGING VAN DE LIEMERS TE ZEVENAAR FINANCIEEL VERSLAG 2017/2018 LINDUS, DE ONDERNEMERSVERENIGING VAN DE LIEMERS TE ZEVENAAR INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG 1 Balans per 31 augustus 2018 4 2 Staat van baten en lasten over 2017/2018

Nadere informatie

Elburger Volleybal Vereniging

Elburger Volleybal Vereniging EXPLOITATIE OVERZICHT 2015-2016 2014/2015 2015/2016 2015/2016 2016/2017 2014/2015 2015/2016 2015/2016 2016/2017 exploitatie begroting exploitatie begroting UITGAVEN exploitatie begroting exploitatie begroting

Nadere informatie

SHBO 2017 JAARREKENING. Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Monsterseweg RL Den Haag

SHBO 2017 JAARREKENING. Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Monsterseweg RL Den Haag JAARREKENING 017 Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh Monsterseweg 4 553 RL Den Haag A. BALANS PER 31 december ACTIVA 31-1-017 31-1-016 31-1-017 31-1-016 PASSIVA Materiële vaste

Nadere informatie

Muziekvereniging Soli Driehuis/Velsen. Jaarrekening 2016

Muziekvereniging Soli Driehuis/Velsen. Jaarrekening 2016 Jaarrekening 2016 INHOUDSOPGAVE FINANCEEL VERSLAG Jaarrekening 1. Balans per 31 december 2016 2. Winst en verliesrekening + 3. Grondslagen van de financiele verslaggeving 4. Toelichting op de Balans 1.

Nadere informatie

Financieel verslag 2013. Stichting Domies Toen Hoofdstraat 76 9968 AG Pieterburen

Financieel verslag 2013. Stichting Domies Toen Hoofdstraat 76 9968 AG Pieterburen Financieel verslag 2013 Hoofdstraat 76 9968 AG Pieterburen Balans per 31 december 2013 ACTIVA 31-12-2013 31-12-2012 Materiële vaste activa Project schuur 5.564 7.705 Project tuin 788 1.725 Overige inventaris

Nadere informatie

Concept Concept Concept Concept Concept

Concept Concept Concept Concept Concept ARNHEMSCHE LAWN TENNIS BOND TE ARNHEM rapport inzake jaarstukken 2018 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSRAPPORT 1 Opdracht 3 2 Ontbreken van de verklaring 3 3 Algemeen 4 4 Staat van baten en lasten 5 5 Financiële

Nadere informatie

STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK. Rapport inzake jaarstukken mei 2018

STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK. Rapport inzake jaarstukken mei 2018 STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK Rapport inzake jaarstukken 2017 7 mei 2018 INHOUDSOPGAVE Pagina 1 Balans per 31 december 2017 2 2 Staat van baten en lasten over 2017 3 3 Grondslagen voor waardering

Nadere informatie

Jaarrekening Volvo Klassieker Vereniging Flaas HH Den Dungen

Jaarrekening Volvo Klassieker Vereniging Flaas HH Den Dungen Jaarrekening 2017 Volvo Klassieker Vereniging Flaas 7 5275 HH Den Dungen 1 INHOUDSOPGAVE Jaarrekening Pagina 1 Balans per 31 december 2017 1 2 Winst- en verliesrekening over 2017 3 3 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

Stichting De Jonge Onderzoekers. Jaarrekening 2013

Stichting De Jonge Onderzoekers. Jaarrekening 2013 Stichting De Jonge Onderzoekers Jaarrekening 2013 1 Balans per 31 december 2013 ACTIEF VASTE ACTIVA Materiële vaste activa 1 Toelichting 31 december 2013 31 december 2012 Bedrijfsgebouwen en terreinen

Nadere informatie

STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK. Rapport inzake jaarstukken mei 2016

STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK. Rapport inzake jaarstukken mei 2016 STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK Rapport inzake jaarstukken 2015 12 mei 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2015 4 2 Staat van baten en lasten over 2015 5 3 Grondslagen

Nadere informatie

BALANS PER 31 DECEMBER 2014 2014 2013 ACTIVA VASTE ACTIVA materiële vaste activa inventaris winkel 20.242 13.511

BALANS PER 31 DECEMBER 2014 2014 2013 ACTIVA VASTE ACTIVA materiële vaste activa inventaris winkel 20.242 13.511 VERENIGING VRIENDEN VAN MUSEON EN OMNIVERSUM FINANCIEEL VERSLAG 2014 BALANS PER 31 DECEMBER 2014 2014 2013 ACTIVA VASTE ACTIVA materiële vaste activa inventaris winkel 20.242 13.511 financiële vaste activa

Nadere informatie

JAARREKENING 2017 STICHTING VRIJWILLIGERSWINKEL TE ROTTERDAM

JAARREKENING 2017 STICHTING VRIJWILLIGERSWINKEL TE ROTTERDAM JAARREKENING 2017 STICHTING VRIJWILLIGERSWINKEL TE ROTTERDAM t.a.v. mw. H. Grootenboer Jaffa 13-A 3061 JG ROTTERDAM Jaarrekening 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Rapport 1.1 Opdrachtbevestiging 1.2 Algemeen

Nadere informatie

St. Fundament. Boekjaar 2015 Blad 1 RAPPORT BETREFFENDE DE JAARREKENING van Stichting Wooninitiatief Fundament

St. Fundament. Boekjaar 2015 Blad 1 RAPPORT BETREFFENDE DE JAARREKENING van Stichting Wooninitiatief Fundament Blad 1 RAPPORT BETREFFENDE DE JAARREKENING 2015 van Stichting Wooninitiatief Fundament Blad 2 INHOUDSOPGAVE Balans per 31 december 2015 pagina 3 Winst- en verliesrekening 2015 5 Grondslagen financiële

Nadere informatie

Financieel verslag 2017 en begroting 2018

Financieel verslag 2017 en begroting 2018 1 Financieel verslag 2017 en begroting 2018 Postbus 805 3500 AV Utrecht Tel 030 7115 115 wlo@knag.nl www.landschap.nl Resultaat 2017 en vergelijking met de begroting: De WLO sluit in 2017 met een positief

Nadere informatie

Stichting Veghel HartSave

Stichting Veghel HartSave Stichting Veghel HartSave Jaarrekening 2012 21 mei 2013 Pagina 1 van 13 Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening 1. Balans per 31 december 2012 3 2. Staat van Baten en Lasten over 2012 4 3. Geldstroom overzicht

Nadere informatie

Vereniging Oudheidkamer Tiel en Omstreken

Vereniging Oudheidkamer Tiel en Omstreken en Omstreken Financieel jaarverslag 2015 Balans per 31 december 2015 Resultatenrekening 2015 Toelichting op de balans Toelichting op de resultatenrekening Begroting 2016 Toelichting op de begroting 1 april

Nadere informatie

Stichting Bredewegfestival te Amsterdam

Stichting Bredewegfestival te Amsterdam Stichting Bredewegfestival Bredeweg 8 1098 BP Amsterdam Telefoon: 020-6654923 IBAN: NL88 INGB 0000 842627 KvK: 41206436 info@bredewegfestival.nl www.bredewegfestival.nl Stichting Bredewegfestival te Amsterdam

Nadere informatie

Stichting Dorpscentrum Lijtweg HA Oegstgeest. KvK-nummer: RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2015

Stichting Dorpscentrum Lijtweg HA Oegstgeest. KvK-nummer: RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2015 Stichting Dorpscentrum Lijtweg 9 2341 HA Oegstgeest KvK-nummer: 61575488 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2015 Inhoud ALGEMEEN VERSLAG Voorwoord 2 JAARSTUKKEN 2015 JAARREKENING Balans Staat van baten en lasten

Nadere informatie

Financieel verslag 2013

Financieel verslag 2013 Financieel verslag 2013 datum: juni 2014 Stichting Wij Allemaal 1 30-6-2014 Financieel verslag 2013 van Stichting WIJ Allemaal, gevestigd te Purmerend. INHOUD pagina Financieel verslag Staat van bezittingen

Nadere informatie

Vereniging Ouderen en Kinderen met een Slokdarmafsluiting VOKS

Vereniging Ouderen en Kinderen met een Slokdarmafsluiting VOKS VOKS JAARREKENING 2016 Rapport betreffende de jaarrekening 2016 Inhoudsopgave pagina Algemeen 1 Balans per 31 december 2016 2 Resultatenrekening over 2016 3-4 Toelichting op de Balans 5-6 Toelichting op

Nadere informatie

STICHTING SION ZOETERMEER. Balans per 31 december 2015 Rekening van baten en lasten 2015

STICHTING SION ZOETERMEER. Balans per 31 december 2015 Rekening van baten en lasten 2015 Balans per 31 december 2015 Rekening van baten en lasten 2015 INHOUDSOPGAVE Balans en rekening van baten en lasten Balans per 31 december 2015 3 Rekening van baten en lasten over 2015 5 Toelichting op

Nadere informatie

Jaarrekening Volvo Klassieker Vereniging Flaas HH Den Dungen

Jaarrekening Volvo Klassieker Vereniging Flaas HH Den Dungen Jaarrekening 2016 Volvo Klassieker Vereniging Flaas 7 5275 HH Den Dungen INHOUDSOPGAVE Jaarrekening Pagina 1 Balans per 31 december 2016 1 2 Winst- en verliesrekening over 2016 3 3 Grondslagen van waardering

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARRAPPORT 2013

FINANCIEEL JAARRAPPORT 2013 FINANCIEEL JAARRAPPORT 2013 VERENIGING TOT BEVORDERING VAN KENNIS VAN HEBREEUWS te AMSTERDAM Inhoudsopgave 1. Balans per 31 december 2013 1 2. Algemene resultatenrekening over 2013 en 2. begroting 2014

Nadere informatie

Stichting Het Erfdeel - wonen Werkensedijk 45 4251 PR WERKENDAM JAARVERSLAG 2014. RAPPORT Inzake jaarverslag 2014 C O N C E P T 18-06-2015-1

Stichting Het Erfdeel - wonen Werkensedijk 45 4251 PR WERKENDAM JAARVERSLAG 2014. RAPPORT Inzake jaarverslag 2014 C O N C E P T 18-06-2015-1 Werkensedijk 45 4251 PR JAARVERSLAG 2014 RAPPORT Inzake jaarverslag 2014 18-06-2015-1 INHOUD JAARVERSLAG 2014 Paginanummer 1. BESTUURS- EN DIRECTIEVERSLAG 3 1.1 Algemeen 4 1.2 Activiteitenverslag 4 1.3

Nadere informatie

STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK. Rapport inzake jaarstukken augustus 2017

STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK. Rapport inzake jaarstukken augustus 2017 STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK Rapport inzake jaarstukken 2016 15 augustus 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina 1 Balans per 31 december 2016 2 2 Staat van baten en lasten over 2016 3 3 Grondslagen voor

Nadere informatie

STICHTING NEDERLANDS GEREFORMEERD JEUGDWERK

STICHTING NEDERLANDS GEREFORMEERD JEUGDWERK STICHTING NEDERLANDS GEREFORMEERD JEUGDWERK JAARREKENING 2014 EN BEGROTING 2015 INHOUDSOPGAVE Balans 3 Exploitatierekening 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting op de exploitatierekening 7 Begroting

Nadere informatie

STICHTING REVIVE TE BRUCHEM. Rapport inzake jaarstukken 2015

STICHTING REVIVE TE BRUCHEM. Rapport inzake jaarstukken 2015 STICHTING REVIVE TE BRUCHEM Rapport inzake jaarstukken 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Balans per 31 december 2015 4 2 Winst-en-verliesrekening over 2015 5 3 Grondslagen voor waardering

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM

FINANCIEEL JAARVERSLAG STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN HILVERSUM FINANCIEEL JAARVERSLAG 2012 2013 STICHTING LEERGELD HILVERSUM WIJDEMEREN te HILVERSUM INHOUD ALGEMEEN 1. Algemeen... 3 2. Kasstroomoverzicht 2012-2013... 4 JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2013...

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Inloophuis Gelderse Vallei. "Toon Hermans Huis Ede"

Jaarrekening Stichting Inloophuis Gelderse Vallei. Toon Hermans Huis Ede Jaarrekening 2017 "Toon Hermans Huis Ede" INHOUDSOPGAVE Pagina Jaarverslag Statutaire naam, vestigingsplaats en rechtsvorm 3 Omschrijving van de doelstelling 3 Samenstelling van bestuur 3 Jaarrekening

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Inloophuis Gelderse Vallei. "Toon Hermans Huis Ede"

Jaarrekening Stichting Inloophuis Gelderse Vallei. Toon Hermans Huis Ede Jaarrekening 2015 "Toon Hermans Huis Ede" INHOUDSOPGAVE Pagina Jaarverslag Statutaire naam, vestigingsplaats en rechtsvorm 3 Omschrijving van de doelstelling 3 Samenstelling van bestuur 3 Jaarrekening

Nadere informatie

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2017

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2017 Stichting Stéphanos Jaarrapport 2017 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE A Balans per 31 december 2017 3 B Staat van baten en lasten over 2017 4 C Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 D Toelichting op

Nadere informatie

Stichting Stéphanos. Jaarrekening 2018

Stichting Stéphanos. Jaarrekening 2018 Stichting Stéphanos Jaarrekening 2018 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE A Balans per 31 december 2018 3 B Staat van baten en lasten over 2018 4 C Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 D Toelichting op

Nadere informatie

Vaste activa Materiële vaste activa Onroerendgoed Inventaris Vlottende activa Voorraden

Vaste activa Materiële vaste activa Onroerendgoed Inventaris Vlottende activa Voorraden BALANS PER 31 DECEMBER 2017 ACTIVA 31 december 2017 31 december 2016 Vaste activa Materiële vaste activa Onroerendgoed - 71.754 Inventaris 12.493 22.519 1 12.493 94.273 Vlottende activa Voorraden 2 10.246

Nadere informatie

Jaarrekening 2013 13 april 2013

Jaarrekening 2013 13 april 2013 Jaarrekening 2013 13 april 2013 Pagina 1 van 12 Inhoudsopgave : Pagina Jaarrekening 1. Balans per 31 december 2013 3 2. Staat van Baten en Lasten over 2013 4 3. Geldstroom overzicht over 2013 5 4. Grondslagen

Nadere informatie

RAPPORT 2014. Stichting Wereldwinkel

RAPPORT 2014. Stichting Wereldwinkel RAPPORT 2014 Stichting Wereldwinkel INHOUDSOPGAVE RAPPORT JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2014 2. Winst- en verliesrekening over 2014 3. Grondslagen van resultaatbepaling en van waardering 4. Specificaties

Nadere informatie

HISTORISCHE KRING BUSSUM BUSSUM JAARREKENING 2018

HISTORISCHE KRING BUSSUM BUSSUM JAARREKENING 2018 HISTORISCHE KRING BUSSUM BUSSUM 1 INHOUDSOPGAVE Blz. JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2018 2 2 Staat van baten en lasten over 2018 3 3 Toelichting op de balans per 31 december 2018 en de staat van

Nadere informatie

Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland

Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland Stichting Vogelopvangcentrum Midden-Nederland FINANCIEEL JAARVERSLAG 2015 1 Inhoudsopgave Balans en jaarrekening Balans pagina 3 Balans pagina 4 Jaarrekening pagina 5 Jaarrekening pagina 6 Jaarrekening

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Jaarrekening. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over Toelichting bij de jaarrekening 4

Inhoudsopgave. Jaarrekening. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over Toelichting bij de jaarrekening 4 Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening Balans per 31 december 2018 2 Staat van baten en lasten over 2018 3 Toelichting bij de jaarrekening 4 Pagina 1 Balans per 31 december 2018 (na resultaatbestemming) Activa

Nadere informatie

RAPPORT INZAKE JAARREKENING 2016 STICHTING HUIZER MUSEUM HUIZEN

RAPPORT INZAKE JAARREKENING 2016 STICHTING HUIZER MUSEUM HUIZEN RAPPORT INZAKE JAARREKENING INHOUDSOPGAVE Pagina JAARREKENING 1 Balans per 31 december 4 2 Staat van baten en lasten over 6 3 Toelichting op de balans per 31 december 7 4 Toelichting op de staat van baten

Nadere informatie

Stichting Restorative Justice Nederland Van Walbeeckstraat 2-2 hg 1018CM Amsterdam. KvK-nummer: RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2018

Stichting Restorative Justice Nederland Van Walbeeckstraat 2-2 hg 1018CM Amsterdam. KvK-nummer: RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 2018 Stichting Restorative Justice Nederland Van Walbeeckstraat 2-2 hg 118CM Amsterdam KvK-nummer: 513168 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN 218 Inhoud FINANCIEEL VERSLAG Aanbiedingsbrief JAARSTUKKEN 218 JAARREKENING

Nadere informatie

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2016

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2016 Stichting Stéphanos Jaarrapport 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina A Balans per 31 december 2016 3 B Staat van baten en lasten over 2016 4 C Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 D Toelichting op de

Nadere informatie

BALANS. Valuta EUR x 1 ACTIVA Vaste activa Materiële vaste activa: Automatisering

BALANS. Valuta EUR x 1 ACTIVA Vaste activa Materiële vaste activa: Automatisering BALANS ACTIVA 2016 2015 1. Vaste activa Materiële vaste activa: Automatisering 3.410-3.410-2. Vlottende activa Overige vorderingen en overlopende activa 46.525 84.621 3. Liquide middelen 270.738 351.755

Nadere informatie

Financieel verslag 2012 Vereniging Wereldwerkgroep Elst. (Wereldwinkel Elst) Vereniging Wereldwerkgroep Elst (Wereldwinkel Elst) Pagina 1 van 8

Financieel verslag 2012 Vereniging Wereldwerkgroep Elst. (Wereldwinkel Elst) Vereniging Wereldwerkgroep Elst (Wereldwinkel Elst) Pagina 1 van 8 Financieel verslag Vereniging Wereldwerkgroep Elst (Wereldwinkel Elst) Vereniging Wereldwerkgroep Elst (Wereldwinkel Elst) Pagina 1 van 8 Balans per Activa Ref. Vaste Activa Materiële vaste activa 1 Inventaris

Nadere informatie

Verenigde Ondernemers Scheepvaartkwartier

Verenigde Ondernemers Scheepvaartkwartier TUSSENTIJDSE BALANS PER 31 DECEMBER ACTIVA VLOTTENDE ACTIVA Vorderingen Debiteuren Overige vorderingen Overlopende activa Liquide middelen Betaalrekeningen Spaarrekeningen TOTAAL VLOTTENDE ACTIVA 871,00

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Jaarrekening. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over Toelichting bij de jaarrekening 4

Inhoudsopgave. Jaarrekening. Balans per 31 december Staat van baten en lasten over Toelichting bij de jaarrekening 4 Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening Balans per 31 december 2017 2 Staat van baten en lasten over 2017 3 Toelichting bij de jaarrekening 4 Pagina 1 Balans per 31 december 2017 (na resultaatbestemming) Activa

Nadere informatie

Financiële rapportage 2017

Financiële rapportage 2017 Financiële rapportage 2017 Dossiernummer 201710018 Kenmerk 10018 Datum 23-2-2018 Voor Bewonersvereniging leefbare binnenstad/wijkraad binnenstad Postbus 11020 5200 EA 's-hertogenbosch Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

jaarrekening 2013 inkomsten kosten resultaat

jaarrekening 2013 inkomsten kosten resultaat jaarrekening 2013 inkomsten kosten resultaat 1 Leden / 64.667 66.215-1.548 2 Tennisenzo - Website 1.335 2.110-775 9 Toss 0 951-951 10 Commissies 0 416-416 11 Bestuur 0 471-471 12 Overig 851 1.445-594 3

Nadere informatie

JAARREKENING Apolloweg 22-a AT Leeuwarden

JAARREKENING Apolloweg 22-a AT Leeuwarden JAARREKENING 2014 Stichting Dierenambulance Leeuwarden e.o. Apolloweg 22-a 8938 AT Leeuwarden INHOUDSOPGAVE PAGINA 1 JAARREKENING 3 1.1 Balans per 31 december 2014 4 1.2 Winst- en Verliesrekening over

Nadere informatie

Mentelity foundation Baambrugge. Jaarrapport 2013

Mentelity foundation Baambrugge. Jaarrapport 2013 Baambrugge Jaarrapport 2013 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Ontbreken van de verklaring 3 2 Financiële positie 5 FINANCIEEL VERSLAG JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2013 6 2 Staat van baten

Nadere informatie

Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 14 april 2018

Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 14 april 2018 Vastgesteld Algemene Ledenvergadering 14 april 2018 Van der Heijdenstraat 17 7223LC KvK-nummer: 34148155 RAPPORT INZAKE DE JAARREKENING INHOUD SAMENSTELLINGSVERSLAG Opdrachtbevestiging 3 Algemeen 4 JAARREKENING

Nadere informatie

Bestemmingsreserve artistieke ontwikkeling Continuiteitsreserve

Bestemmingsreserve artistieke ontwikkeling Continuiteitsreserve Balans per 31 december 2014 ACTIEF Toelichting 31 december 2014 31 december 2013 VLOTTENDE ACTIVA Vorderingen en overlopende activa 1 Overlopende activa 421 624 421 624 Liquide middelen 2 56.788 57.129

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2016

FINANCIEEL JAARVERSLAG 2016 STICHTING STADSPIJPERS VAN 's-hertogenbosch FINANCIEEL JAARVERSLAG 2016 INHOUDSOPGAVE Algemeen 1 Jaarrekening Balans per 31 december 2 Exploitatierekening 3 Toelichting algemeen 4 Toelichting op de balans

Nadere informatie

JAARVERSLAG. voedselbank-oss

JAARVERSLAG. voedselbank-oss JAARVERSLAG Pagina 1 van 10 BEZITTINGEN EN SCHULDEN PER 31 DECEMBER ACTIVA VASTE ACTIVA Materiële vaste activa Machines en installaties Inventaris en inrichting Computers Vervoermiddelen Financiële vaste

Nadere informatie

Mentelity foundation Baambrugge. Jaarrapport 2012

Mentelity foundation Baambrugge. Jaarrapport 2012 Baambrugge Jaarrapport 2012 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSRAPPORT 1 Ontbreken van de verklaring 3 2 Financiële positie 5 FINANCIEEL VERSLAG 1 Bestuursverslag over 2012 6 JAARREKENING 1 Balans per 31

Nadere informatie

Aan het Bestuur van Stichting BPN Leidseplein PT Amsterdam

Aan het Bestuur van Stichting BPN Leidseplein PT Amsterdam Aan het Bestuur van Stichting BPN Leidseplein 26 1017 PT Amsterdam Amsterdam, 30 juni 2016 Geacht Bestuur, Hierbij ontvangt u de jaarrekening van het boekjaar 2015 van de Stichting ter Bevordering van

Nadere informatie

Fotografica. Financieel jaar overzicht 2015. Begroting 2016

Fotografica. Financieel jaar overzicht 2015. Begroting 2016 Fotografica Financieel jaar overzicht 2015 Begroting 2016 Balans Fotografica per 31 december 2015 ACTIVA Bankrekeningen 13.628 Spaarrekeningen 74.723 Totaal liquiditeiten 88.351 Debiteuren 6.137 Te ontvangen

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting behoud kasteel de Keverberg. KvK-nummer

Jaarrekening Stichting behoud kasteel de Keverberg. KvK-nummer Jaarrekening 2017 Stichting behoud kasteel de Keverberg KvK-nummer 55058639 Inhoudsopgave paginanummer Resultaatvergelijking 3 Balans 4 Staat van Baten en Lasten 5 Algemene toelichting 6 Toelichting op

Nadere informatie

Nederlandse Federatie van Ouders van Dove Kinderen FODOK Randhoeve GA Houten JAARREKENING 2018

Nederlandse Federatie van Ouders van Dove Kinderen FODOK Randhoeve GA Houten JAARREKENING 2018 Nederlandse Federatie van Ouders van Dove Kinderen FODOK Randhoeve 221 3995 GA Houten JAARREKENING 2018 INHOUDSOPGAVE Algemeen 1.1 Aard van de activiteiten 1 1.2 Inschrijving Kamer van Koophandel 1 1.3

Nadere informatie

WATERSPORT VERENIGING AALSMEER. Financiële. jaarrekening 2015

WATERSPORT VERENIGING AALSMEER. Financiële. jaarrekening 2015 WATERSPORT VERENIGING AALSMEER Financiële jaarrekening 2015 6 april 2016 Jaap Seeleman Penningmeester INHOUDSOPGAVE. Hoofdstuk Pagina Toelichting jaarrekening 2015 2 Balans per 31 december 2015 4 Exploitatie

Nadere informatie

Balans per 31 maart 2016 (na resultaatbestemming)

Balans per 31 maart 2016 (na resultaatbestemming) Balans per 31 maart 2016 (na resultaatbestemming) Toelichting 31 maart 2016 31 maart 2015 ACTIVA Vaste activa Materiële vaste activa 1 Inrichting 646 1.851 Inventaris 2.738 4.670 Vlottende activa 3.384

Nadere informatie

Baten en lasten 2013

Baten en lasten 2013 Baten en lasten 2013 Monsterse Reddingsbrigade Jaarcijfers 2013 Uitgaven Begroting 2013 Def. 2013 Ten laste van veiligheid 2013 Ten laste van vereniging 2013 01 Exploitatie gebouw 28.650 26.127 13.204

Nadere informatie

De gehanteerde grondslagen van waardering en van resultaatbepaling zijn ongewijzigd gebleven ten opzichte van het voorgaande jaar.

De gehanteerde grondslagen van waardering en van resultaatbepaling zijn ongewijzigd gebleven ten opzichte van het voorgaande jaar. Algemene toelichting: Vergelijking met het vorig jaar: De gehanteerde grondslagen van waardering en van resultaatbepaling zijn ongewijzigd gebleven ten opzichte van het voorgaande jaar. - Grondslagen voor

Nadere informatie

1. Algemeen 1 2. Bestuur 1 3. Resultaat 1 4. Fiscale positie 2

1. Algemeen 1 2. Bestuur 1 3. Resultaat 1 4. Fiscale positie 2 Jaarrekening 2016 van : Samenwerkend U.A., Inhoudsopgave Pagina 1. Algemeen 1 2. Bestuur 1 3. Resultaat 1 4. Fiscale positie 2 Jaarrekening 2016 I: Balans per 31 december 2016 3 II: Winst- en verliesrekening

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG Stichting Kleurrijke Stad

FINANCIEEL JAARVERSLAG Stichting Kleurrijke Stad FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 Balans per 31 december 2017 (voor resultaatbestemming) ACTIVA 31 december 2017 31 december 2016 Vaste ACTIVA Immateriele activa Hard en software 509 0 509 0 Vaste activa Materiele

Nadere informatie

Algemene reserve Reserve jubileum

Algemene reserve Reserve jubileum BALANS 31 december 2017 31 december 2016 VLOTTENDE ACTIVA Nog te ontvangen omzetbelasting Nog te ontvangen factuur 303 Nog te ontvangen rente 227 578 227 881 Liquide middelen 152.958 145.495 Som der vlottende

Nadere informatie

Financieel verslag Het jaar 2013 is afgesloten met een nadelig saldo van 1072,00. Dit saldo komt ten laste van het fonds Algemeen.

Financieel verslag Het jaar 2013 is afgesloten met een nadelig saldo van 1072,00. Dit saldo komt ten laste van het fonds Algemeen. Bijlage 3 bij Nieuwsbrief Financieel verslag 2013 Algemeen Het jaar 2013 is afgesloten met een nadelig saldo van 1072,00. Dit saldo komt ten laste van het fonds Algemeen. Toelichting bij de posten van

Nadere informatie

Stichting Streekarchief Eiland IJsselmonde

Stichting Streekarchief Eiland IJsselmonde Stichting Streekarchief Eiland IJsselmonde Jaarrekening 2014 Stichting Streekarchief Eiland IJsselmonde Balans per 31 december 2014 Activa Vaste Activa 2014 Materiële vaste activa Herenwaard 23 1 Vlottende

Nadere informatie

Stichting Dorpscentrum Oegstgeest Lijtweg HA Oegstgeest. KvK-nummer: RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN VAN HET BOEKJAAR 2016

Stichting Dorpscentrum Oegstgeest Lijtweg HA Oegstgeest. KvK-nummer: RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN VAN HET BOEKJAAR 2016 Stichting Dorpscentrum Oegstgeest Lijtweg 9 2341 HA Oegstgeest KvK-nummer: 61575488 RAPPORT INZAKE DE JAARSTUKKEN VAN HET BOEKJAAR 216 Inhoud ALGEMEEN VERSLAG Voorwoord 2 JAARSTUKKEN 216 JAARREKENING Balans

Nadere informatie

Vereniging Sociaal Verhaal. Noordwal EA DEN HAAG JAARREKENING 2016

Vereniging Sociaal Verhaal. Noordwal EA DEN HAAG JAARREKENING 2016 Vereniging Sociaal Verhaal Noordwal 10 2513 EA DEN HAAG JAARREKENING 2016 INHOUDSOPGAVE JAARREKENING 2016 JAARVERSLAG 1 JAARREKENING A. Balans per 31 december 2016 2 B. Staat van baten en lasten 2016 4

Nadere informatie

Jaarrekening Balans per 31 december 2017 ACTIVA Vaste activa Inventaris - - Computer Vlottende activa

Jaarrekening Balans per 31 december 2017 ACTIVA Vaste activa Inventaris - - Computer Vlottende activa Jaarrekening 2017 Balans per 31 december 2017 ACTIVA 31-12-2017 31-12-2016 Vaste activa Inventaris Computer Vlottende activa Overige vorderingen en overlopende activa Liquide middelen 19.913 18.410 19.913

Nadere informatie

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2014

Stichting Stéphanos. Jaarrapport 2014 Stichting Stéphanos Jaarrapport 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina A Balans per 31 december 2014 3 B Staat van baten en lasten over 2014 4 C Grondslagen van waardering en resultaatbepaling 5 D Toelichting op de

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARRAPPORT 2012

FINANCIEEL JAARRAPPORT 2012 FINANCIEEL JAARRAPPORT 2012 VERENIGING TOT BEVORDERING VAN KENNIS VAN HEBREEUWS te AMSTERDAM Inhoudsopgave 1. Balans per 31 december 2012 1 2. Algemene resultatenrekening over 2012 en 2. begroting 2013

Nadere informatie

WATERSPORT VERENIGING AALSMEER. Financiële. jaarrekening 2017

WATERSPORT VERENIGING AALSMEER. Financiële. jaarrekening 2017 WATERSPORT VERENIGING AALSMEER Financiële jaarrekening 2017 11 april 2018 Jaap Seeleman Penningmeester INHOUDSOPGAVE. Hoofdstuk Pagina Toelichting jaarrekening 2017 2 Balans per 31 december 2017 4 Exploitatie

Nadere informatie

Harddraverijvereniging Heemskerk

Harddraverijvereniging Heemskerk Harddraverijvereniging Heemskerk 2014 BALANS 31 december 2014 31 december 2013 VLOTTENDE ACTIVA Vorderingen en overlopende activa nog te ontvangen rente 1.667 1.952 1.667 1.952 Liquide middelen 151.362

Nadere informatie

Voetbalvereniging AmstelveenHeemraad

Voetbalvereniging AmstelveenHeemraad 1. BALANS per 30 juni 2016 REF. 30 juni 2016 30 juni 2015 Vaste Activa Materiële vaste activa 3.2. Gebouwen 973.028 981.137 Inventaris 13.351 20.642 Overige activa 0 388 986.379 1.002.167 Langlopende activa

Nadere informatie

STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK. Rapport inzake jaarstukken 2014 30 juni 2015

STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK. Rapport inzake jaarstukken 2014 30 juni 2015 STICHTING HOOP VOOR ALBANIË TE MAASDIJK Rapport inzake jaarstukken 2014 30 juni 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina VERKORTE JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2014 4 2 Staat van baten en lasten over 2014 5 3

Nadere informatie

Stichting Verhalenhuis Belvédère. Jaarrekening

Stichting Verhalenhuis Belvédère. Jaarrekening Stichting Verhalenhuis Belvédère Jaarrekening INHOUDSOPGAVE PAGINA A JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 1 Balans per 31 december 3 2 Staat van baten en lasten over 5 3 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling

Nadere informatie

Pink Fee. Bureau voor financieel en organisatie advies. Stichting Het Dagelijks Bestaan Jaarrekening 2012/2013

Pink Fee. Bureau voor financieel en organisatie advies. Stichting Het Dagelijks Bestaan Jaarrekening 2012/2013 Pink Fee Bureau voor financieel en organisatie advies Stichting Het Dagelijks Bestaan Jaarrekening 2012/2013 Inhoudsopgave Pagina Opdracht 3 Balans per 31 augustus 2013 4 Winst- en verliesrekening over

Nadere informatie