Schoolvoetbaltoernooi Houten 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolvoetbaltoernooi Houten 2018"

Transcriptie

1 Schoolvoetbaltoernooi Houten 2018 Toernooiboekje

2 Beste voetbalvrienden en -vriendinnen, Wij heten jullie allen van harte welkom bij het schoolvoetbaltoernooi Houten Het doet ons veel plezier dat 21 scholen deelnemen aan het toernooi en in totaal 189 teams hebben ingeschreven! De organisatie, bestaande uit FC Delta Sports 95, SV Houten, commissie schoolvoetbaltoernooi Houten en Sportpunt Houten, heeft zich ingespannen er weer een mooi toernooi van te maken. Op voorhand willen wij alle vrijwilligers bedanken, zonder wie dit toernooi niet mogelijk zou zijn: scheidsrechters, lijnrechters, wedstrijdsecretariaat, kantinemedewerkers, EHBO ers en eenieder die -voor of achter de schermen- heeft meegewerkt. In dit toernooiboekje vind je alle praktische informatie en spelregels. De speelschema s zijn per school verspreid. Uit kosten- en milieuoverwegingen zullen we terplekke geen exemplaren verstrekken; zorg dat je beschikt over het speelschema van je eigen team! Het laatste nieuws met betrekking tot het schoolvoetbaltoernooi kun je vinden op onze facebookpagina: Volg ons, deel naar hartenlust en mis niks! Wij wensen alle deelnemers, hun begeleiders en de vrijwilligers een leuk en sportief toernooi toe! Sportieve groet, Organisatie Schoolvoetbaltoernooi Houten

3 Praktische informatie Afgelasting Wanneer, door slecht weer of andere onvoorziene zaken, een toernooidag niet door kan gaan, wordt dat zo snel mogelijk bekendgemaakt via onze facebookpagina: Ook worden de contact personen van de deelnemende scholen per geïnformeerd. Als het toernooi op 7, 14 of 21 maart moet worden afgelast, wijken we uit naar 28 maart. Als de finaledag van 11 april moet worden afgelast, is er een reservemogelijkheid op 18 april. Wanneer door onvoorziene omstandigheden het gehele toernooi of de finale moet worden afgelast, wordt door middel van loting bepaald welke teams doorgaan naar de districtsfinale. Afmelding deelnemers / teams Wij rekenen er uiteraard op dat alle aangemelde teams ook daadwerkelijk deelnemen. Aangemelde deelnemers die alsnog niet kunnen deelnemen, hoeven niet afgemeld te worden. Mocht onverhoopt een heel team niet kunnen deelnemen, meld dit dan tijdig aan de organisatie via schoolvoetbaltoernooihouten@gmail.com. Bij tijdig afmelden van een team zal de organisatie proberen het wedstrijdschema aan te passen. Een aangepast wedstrijdschema zal verspreid worden via de contactpersonen bij de scholen. Indien het speelschema niet meer kan worden aangepast, worden de wedstrijden die het team zou spelen geacht te zijn gewonnen door de tegenstander met 3-0. Aansprakelijkheid De organisatie is niet aansprakelijk voor beschadiging aan of vermissing van eigendommen van spelers, begeleiders of vrijwilligers. Laat geen waardevolle spullen achter, maar geef deze tijdens de wedstrijden in bewaring bij je begeleider. We gaan ervan uit dat iedereen zorgvuldig en met respect omgaat met de eigendommen van elkaar en van de verenigingen. Voor eventuele vernielingen aangericht door spelers of begeleiders kan de betreffende school aansprakelijk worden gesteld. Vervoer en parkeren Gezien het grote aantal deelnemers dat tegelijkertijd op de sportparken aanwezig zal zijn, raden wij iedereen aan zoveel mogelijk op de fiets te komen. Indien het niet anders kan dan met de auto te komen, probeer dan zoveel mogelijk te carpoolen. Parkeer alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken. We sluiten niet uit dat de politie foutparkeerders zal bekeuren. Zorg ervoor dat de sportparken te allen tijde bereikbaar zijn voor de hulpdiensten!

4 Aankomst en aanmelden Zorg dat het team op tijd aanwezig is, minimaal 15 minuten voor aanvang van het toernooi. De begeleiders van de teams en de scheidsrechters worden vriendelijk zich bij aankomst te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Kleding, tassen en schoenen De kleedkamers blijven tijdens het schoolvoetbaltoernooi gesloten. Iedereen wordt verzocht zich thuis om te kleden. Laat geen kleding of tassen achter in het clubhuis, maar neem deze mee naar het veld. Het gebruik van voetbalschoenen (of sportschoenen met noppen) wordt aangeraden. Het gebruik van scheenbeschermers is verplicht. Het wordt op prijs gesteld als de teams spelen in hun school t-shirt. Als de twee teams sterk gelijkende kleuren dragen, draagt het eerstgenoemde team hesjes. Deze zijn beschikbaar op het wedstrijdsecretariaat en dienen daar na afloop weer ingeleverd te worden. Gevonden voorwerpen kun je het afgeven bij het wedstrijdsecretariaat. Eten en drinken Tijdens het schoolvoetbaltoernooi zijn de kantines op beide sportparken geopend. Het is ook toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen en op het sportpark te nuttigen. Spelers en begeleiders dienen hun afval zelf op te ruimen. Hiervoor kunnen de afvalbakken op het sportpark worden gebruikt. Bij het wedstrijdsecretariaat kunnen, indien nodig, extra afvalzakken opgehaald worden. EHBO Op beide sportparken is een EHBO-post te vinden op de begane grond nabij het clubhuis. Teamaanduiding Direct na de inschrijving heeft de school een inschrijfbevestiging ontvangen met daarop de teamaanduidingen die de organisatie van het schoolvoetbaltoernooi gebruikt. Deze naam staat in de wedstrijdschema s en zal ook worden omgeroepen.

5 Wedstrijden Het wedstrijdschema is opgenomen in dit toernooiboekje per wedstrijddag en per sportpark. Het begin- en eindsignaal van de wedstrijden zal centraal worden gegeven. Tevens zal worden omgeroepen welke teams spelen op welk veld. Let op: indien op de begraafplaats naast Sportpark Oud Wulven een uitvaart plaatsvindt, zal uit respect de omroepinstallatie niet worden gebruikt. Houd dan zelf de speelschema s en tijden goed in de gaten. Begeleiders worden vriendelijk verzocht ervoor te zorgen dat de teams op tijd aanwezig zijn bij het juiste veld. Als een team niet aanwezig is op het moment dat de wedstrijd geacht wordt te beginnen, dan heeft de tegenpartij met 3-0 gewonnen. Een plattegrond van de sportparken met veldindeling is opgenomen in dit toernooiboekje. Scheidsrechters De scholen hebben ruimschoots gehoor gegeven aan het verzoek om scheidsrechters aan te leveren, waarvoor hartelijk dank. Daarnaast is een aantal vrijwilligers bereid gevonden om de eventuele gaten te vullen. Het is dan ook gelukt een sluitende arbitrageplanning te maken. Scheidsrechters worden verzocht zich bij aankomst te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Zij ontvangen dan de wedstrijdbriefjes, een pen en een fluitje. Zij worden uiteraard verzocht op tijd bij het veld aanwezig te zijn. Mocht er desondanks voor een wedstrijd geen scheidsrechter aanwezig zijn, dient het eerst genoemde team een scheidsrechter te leveren. Deze kan bij het wedstrijdsecretariaat een fluitje, een pen en het betreffende wedstrijdbriefje (laten) ophalen. Uitslagen, tussenstanden en bekendmaking finalisten Direct na afloop van een wedstrijd, vult de scheidsrechter het wedstrijdbriefje in en laat deze tekenen door de begeleiders van beide teams. De wedstrijdbriefjes dienen zo snel mogelijk naar het wedstrijdsecretariaat te worden gebracht. Het secretariaat zal de uitslagen zo spoedig mogelijk verwerken, en indien mogelijk de tussenstand zichtbaar maken voor de deelnemers op een scherm of op papier. Bij een vermoeden dat de stand onjuist is doorgegeven of verwerkt, kan de begeleider van het team zich melden bij het wedstrijdsecretariaat, zodat een en ander in harmonie kan worden rechtgezet. Zo snel mogelijk na afloop van de laatste wedstrijd, zal het wedstrijdsecretariaat de eind stand per poule en daarmee ook de finalisten (voor de groepen 5/6 en 7/8) bekendmaken. Alle teams worden verzocht zich daarvoor zo snel mogelijk na afloop van de laatste wedstrijd te verzamelen in de buurt van het clubhuis.

6 Finalisten Voor de groepen 5/6 en 7/8 is er ook een finale. De finalisten worden als volgt bepaald: Categorie Groep 7/8 gemengd : alle poulewinnaars Categorie Groep 7/8 meisjes : alle poulewinnaars + de beste nummer 2 Categorie Groep 5/6 gemengd : alle poulewinnaars + de beste nummer 2 Categorie Groep 5/6 meisjes : alle poulewinnaars + de beste nummer 2 In de laatstgenoemde drie categorieën is, naast de poulewinnaars, plek voor één extra team. Daarom wordt de beste nummer 2 bepaald over alle poules op beide sportparken. De beste nummer 2 wordt bepaald aan de hand van het aantal behaalde punten (bij ongelijke poule groottes gecorrigeerd voor het aantal gespeelde wedstrijden), en bij gelijke stand, door het doelsaldo. Indien ook het doelsaldo gelijk is, geldt het aantal gescoorde doelpunten. Indien ook dit gelijk is, worden strafschoppen genomen. Indien de twee teams geen strafschoppen kunnen nemen, omdat zij zich op twee verschillende sportparken bevinden, wordt de beste nummer 2 door loting bepaald. Finales Alle finales worden gespeeld op woensdag 11 april (of bij afgelasting op 18 april) op Sportpark De Kruisboog. Het basisspeelschema is al opgesteld. Zo snel mogelijk na 21 maart (of 28 maart als er een afgelasting is geweest) zal het speelschema worden ingevuld met de namen van de finalisten en aan de deelnemende scholen worden toegestuurd. De winnende teams (1 per categorie) mogen deelnemen aan de districtsfinales. Zij ontvangen hierover zo snel mogelijk na de finale nadere informatie van de organisatie. Prijsuitreiking De prijsuitreiking voor de groepen 5/6 en 7/8 vindt plaats direct na het beëindigen van de finalewedstrijden in of nabij het clubhuis van FC Delta Sports 95. Aangezien er voor de groepen 3/4 geen finales zijn, vindt de prijsuitreiking plaats direct na het beëindigen van de laatste poulewedstrijden in of nabij het clubhuis van het betreffende sportpark.

7 Wedstrijdreglement Het wedstrijdreglement van de KNVB is van toepassing. De belangrijkste punten op een rij: 1. Wanneer een school zich heeft ingeschreven met meer dan één team, mogen spelers niet worden overgeheveld van het ene naar het andere team, ook niet wanneer de andere teams van de school zijn uitgeschakeld. 2. Beslissingen van de scheidsrechter zijn bindend, protesten kunnen niet worden ingediend, positieve opmerkingen zijn altijd welkom. 3. Voor gemengd / jongens groep 7/8 (11 tegen 11) geldt: de wedstrijden duren 2 x 10 minuten. Na de eerste helft wisselen de teams onmiddellijk van speelhelft. Er is dus geen rusttijd. Het eerstgenoemde team neemt de aftrap en het andere team kiest welk doel het wil verdedigen. Voor de overige teams (7 tegen 7) geldt: de wedstrijden duren 12 minuten. Er wordt niet van speelhelft gewisseld. De wedstrijdleiding kan hiervan afwijken, bijvoorbeeld vanwege de weersomstandigheden. Het eerstgenoemde team neemt de aftrap en het andere team kiest welk doel het wil verdedigen. 4. Voor gemengd / jongens groep 7/8 (11 tegen 11) geldt: de straftijdregeling (5 minuten) is van toepassing. Dat betekent dat de scheidsrechter een speler 5 minuten buiten het veld kan laten plaatsnemen (zonder vervanging) bij een overtreding / onsportief gedrag. 5. Is een team niet op het veld aanwezig wanneer de wedstrijd moet beginnen, dan wordt de tegenpartij geacht met 3-0 te hebben gewonnen. 6. Voor gemengd / jongens groep 7/8 (11 tegen 11) geldt: hoekschoppen worden genomen vanaf het punt waarop de strafschopgebiedlijn en de achterlijn elkaar raken. Voor de overige teams (7 tegen 7) geldt: hoekschoppen worden genomen vanaf het punt dat precies tussen de zijlijn en de dichtstbijzijnde doelpaal ligt. Bij een achterbal mag de keeper het spel hervatten door de bal te werpen of uit de hand te schieten. Het is niet toegestaan de keeper te hinderen. 7. Doorwisselen is toegestaan. Bij 11 tegen 11 met een maximum van 5 keer en bij 7 tegen 7 met een maximum van 3 keer. 8. De buitenspelregel geldt alleen voor gemengd / jongens groep 7/8 (11 tegen 11). 9. Alleen voor de overige teams (7 tegen 7), dus niet voor gemengd / jongens groep 7/8, gelden aanvullend de volgende regels: Het spel begint of wordt hervat in het midden van het speelveld. De tegenpartij moet een afstand van 5 meter in acht nemen. Een strafschop wordt slechts bij hoge uitzondering gegeven. Er wordt een strafschop toegekend wanneer een werkelijke doelkans wordt ontnomen met een opzettelijke overtreding. De afstand tot het doel is 8 meter. Alle overtredingen worden bestraft met een directe vrije schop, waarbij de tegenstanders op minimaal 5 meter afstand moeten staan. Een inworp wordt op de gebruikelijke wijze genomen. Een fout genomen inworp mag worden overgenomen. De keeper mag de bal in de handen vastpakken na een terugspeelbal door een speler van het eigen team.

8 10. Winnen levert 3 punten op, gelijkspelen voor elk team 1 punt en verliezen 0 punten. Winnaar van een poule is het team met de meeste punten. Wanneer twee teams gelijk zijn geëindigd in hun poule, gelden de volgende criteria: Het doelsaldo. Is dat gelijk, dan geldt: het hoogste aantal gescoorde doelpunten. Is dat ook gelijk, dan geldt: het onderlinge resultaat. Leveren deze criteria nog geen winnaar op, dan volgt de beslissing door het nemen van strafschoppen (zie 12). Staat na een kruisfinale of de finale een gelijke stand op het bord, dan volgt een straf schoppenserie. 11. Van elk team nemen vijf verschillende spelers een strafschop. Benutten de teams evenveel strafschoppen, dan wordt daarna door elk team beurtelings een strafschop genomen, totdat een beslissing valt. De extra strafschoppen worden genomen door spelers die niet aan de eerste reeks van vijf strafschoppen hebben deelgenomen. Hebben alle spelers een strafschop genomen en is de beslissing nog niet gevallen, dan mogen weer de deelnemers aan bod komen die bij een van de eerste vijf penalty s van hun team waren betrokken. 12. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het wedstrijdsecretariaat.

9 Velden Veldindeling Sportpark Oud Wulven

10 Wedstrijdschema Sportpark De Kruisboog, 7 maart 2018, categorie groep 7/8 gemengd

11 Wedstrijdschema Sportpark Oud Wulven, 7 maart 2018, categorie groep 7/8 gemengd

12 Wedstrijdschema Sportpark De Kruisboog, 14 maart 2018, categorie groep 3/4 gemengd

13 Wedstrijdschema Sportpark Oud Wulven, 14 maart 2018, categorie groep 3/4 gemengd

14 Wedstrijdschema Sportpark De Kruisboog, 21 maart 2018, categorieën groep 5/6 gemengd, 5/6 meisjes en 7/8 meisjes

15

16 Wedstrijdschema Sportpark Oud Wulven, 21 maart 2018, categorieën groep 5/6 gemengd, 5/6 meisjes en 7/8 meisjes

17

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2017-2018 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 SCHOOLTEAMS: GROEP 7/8 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de nationale finales KNVB Schoolvoetbal

Nadere informatie

Schoolvoetbaltoernooi Houten 2019

Schoolvoetbaltoernooi Houten 2019 Schoolvoetbaltoernooi Houten 2019 Toernooiboekje Beste voetbalvrienden en -vriendinnen, Wij heten jullie allen van harte welkom bij het schoolvoetbaltoernooi Houten 2019. Het doet ons veel plezier dat

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2016 2017 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 SCHOOLTEAMS: GROEP 7/8 De KNVB Schoolvoetbalreglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de nationale finales

Nadere informatie

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Spelregels KNVB Schoolvoetbal 11 TEGEN 11 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015 Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Voorwoord: Hartelijk welkom bij het Schoolvoetbaltoernooi 2015 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda. SPORT.GOUDA

Nadere informatie

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met

Nadere informatie

WEDSTRIJDSCHEMA POULE. Uitslag

WEDSTRIJDSCHEMA POULE. Uitslag Almere Schoolvoetbaltoernooi 2016 FC Almere Categorie: Jongens 7/8 woensdag 9 maart 16 Nr 1 van elke poule gaat door naar "Finale vereniging" op 20 apr IJDSCHEMA POULE FCA J78 1 Uitslag 1 14:00 IKC de

Nadere informatie

KNVB REGIOFINALE 2017

KNVB REGIOFINALE 2017 KNVB REGIOFINALE 2017 Datum: woensdag 17 mei 2017 Categorie(ën): Jongens groep 7/8 & Meisjes groep 7/8 Locatie: Industrieweg 3, 3351 LB Papendrecht Beste begeleid(st)er en spe(e)l(st)ers, Namens de KNVB,

Nadere informatie

Veendam 1894, sportpark de Langeleegte, Langeleegte 16, 9641 GN Veendam, tel: Toernooileider: Danielle Feiken, tel:

Veendam 1894, sportpark de Langeleegte, Langeleegte 16, 9641 GN Veendam, tel: Toernooileider: Danielle Feiken, tel: Veendam 894, sportpark de Langeleegte, Langeleegte 6, 964 GN Veendam, tel: 0598-6450 Toernooileider: Danielle Feiken, tel: 06-485849 Pouleindeling Jongens - tallen: Poule A: De Borg, Assen De Beyumkorf,

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Meisjes groep 5/6 9 april 2014

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Meisjes groep 5/6 9 april 2014 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2014 Programma Meisjes groep 5/6 9 april 2014 Voorwoord: Hartelijk welkom bij de Goudse Schoolvoetbal Kampioenschapen 2014 voor het basisonderwijs SPORT.GOUDA organiseert

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het meisjes toernooi op 11 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken:

Nadere informatie

vv VAKO, sportpark Vries Sportlaan 2a, 9481 JA VRIES, tel: Toernooileider: J. Hof, tel:

vv VAKO, sportpark Vries Sportlaan 2a, 9481 JA VRIES, tel: Toernooileider: J. Hof, tel: vv VAKO, sportpark Vries Sportlaan 2a, 9481 JA VRIES, tel: 0592-542050 Toernooileider: J. Hof, tel: 0592-54221 Pouleindeling Jongens 11 tallen: Poule A: De Borg, Assen De Wegwijzer, Westerbork De Hekakker,

Nadere informatie

vv Harkstede, sportpark Harkstede-Scharmer, Hamweg 49B, 9617 AR Harkstede, tel: Toernooileider: A.H. Evenhuis, tel:

vv Harkstede, sportpark Harkstede-Scharmer, Hamweg 49B, 9617 AR Harkstede, tel: Toernooileider: A.H. Evenhuis, tel: vv Harkstede, sportpark Harkstede-Scharmer, Hamweg 49B, 9617 AR Harkstede, tel: 050-4041540 Toernooileider: A.H. Evenhuis, tel: 0598-41667 Pouleindeling Jongens 11- tallen: Poule A: De Beyumkorf, Groningen

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het toernooi op 18 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor

Nadere informatie

Voetbaltoernooi Finales

Voetbaltoernooi Finales Voetbaltoernooi Finales 20162017 Schoolsportagenda Woensdag 22 maart 2017 Van 13.30 18:00 uur Locatie: v.v. Drachten Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijfdrachten.nl 06 83 164 340 www.sportbedrijfdrachten.nl

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017

Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017 Schoolvoetbal Toernooi groep 7 & 8 22 & 29 maart 2017 Voetbalvereniging VDL Voorwoord Het is al weer de tijd dat het landelijk schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen van groep 7 en 8 wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Voetbaltoernooi

Voetbaltoernooi Voetbaltoernooi 2017-2018 Schoolsportagenda Datum: Woensdag 4 april 2018 Tijd: 13.30-18.00 uur Locatie: v.v. Drachtster Boys Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl 06 83 16 43 40

Nadere informatie

vv DALEN, sportpark t Grootveld Dalerveensestraat 30B, 7751 ZT Dalen, tel: Toernooileider: F. Zomers, tel:

vv DALEN, sportpark t Grootveld Dalerveensestraat 30B, 7751 ZT Dalen, tel: Toernooileider: F. Zomers, tel: vv DALEN, sportpark t Grootveld Dalerveensestraat 0B, 775 ZT Dalen, tel: 054-55648 Toernooileider: F. Zomers, tel: 054-55 Pouleindeling Jongens - tallen: Poule A: Buitenvreeschoool, Coevorden Fontein,

Nadere informatie

Voetbaltoernooi Voorrondes

Voetbaltoernooi Voorrondes Voetbaltoernooi Voorrondes 2016-2017 Schoolsportagenda Woensdag 8 maart 2017 Van 13.30-17.30 uur Locatie: v.v. Drachtster Boys of v.v. O.N.B. Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijf-drachten.nl

Nadere informatie

Inhoudsopgave Programma Iedereen wint met AH Schoolvoetbal Deelnemende teams Kleedkamers Wedstrijdschema...

Inhoudsopgave Programma Iedereen wint met AH Schoolvoetbal Deelnemende teams Kleedkamers Wedstrijdschema... Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Programma... 2 Iedereen wint met AH Schoolvoetbal... 3 Deelnemende teams... 4 Kleedkamers... 5 Wedstrijdschema... 6 KlasseCup!... 7 Plattegrond accommodatie... 8 Wedstrijdreglementen

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016. Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016. Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016 Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016 Voorwoord: Dit is het programmaboekje van het schoolvoetbaltoernooi 2016 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda.

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Programma van het toernooi voor jongens groep 7/8 op Woensdag 3 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Finale Programma Jongens 7/8 Meisjes 7/8 Jongens 5/6 Meisjes 5/6. 22 april 2015

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Finale Programma Jongens 7/8 Meisjes 7/8 Jongens 5/6 Meisjes 5/6. 22 april 2015 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015 Finale Programma Jongens 7/8 Meisjes 7/8 Jongens 5/6 Meisjes 5/6 22 april 2015 Voorwoord: Hartelijk welkom bij de finalemiddag van de Goudse Schoolvoetbal Kampioenschapen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2018-2019 BIJZONDERHEDEN REGLEMENT KNVB SCHOOLVOETBAL Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de landelijke finales KNVB Schoolvoetbal 2018/ 19. Bij het

Nadere informatie

KNVB Koninklijke Nederlandse Voetbalbond

KNVB Koninklijke Nederlandse Voetbalbond KNVB 2015 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Inhoud Gegevens accommodatie... 3 Programma jongens groep 7/8... 4 Programma meisjes groep 7/8... 5 Programma meisjes groep 5/6... 6 Programma jongens groep

Nadere informatie

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019.

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag moeten u de ingevulde deelnemerslijst

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi 2017 voor alle toernooimiddagen in april 2017. U treft aan Programma jongens elftallen groep

Nadere informatie

Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019.

Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019. Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag moeten u de ingevulde deelnemerslijst naar

Nadere informatie

Veendam 1894, sportpark de Langeleegte, Langeleegte 16, 9641 GN Veendam, tel: Toernooileider: Danielle Feiken, tel:

Veendam 1894, sportpark de Langeleegte, Langeleegte 16, 9641 GN Veendam, tel: Toernooileider: Danielle Feiken, tel: Veendam 89, sportpark de Langeleegte, Langeleegte 6, 96 GN Veendam, tel: 0598-650 Toernooileider: Danielle Feiken, tel: 06-8589 Pouleindeling Jongens - tallen: Poule A: Jan Ligthart, Appingedam OBS Heiligerlee,

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI HOUTEN. Schooljaar

SCHOOLVOETBALTOERNOOI HOUTEN. Schooljaar SCHOOLVOETBALTOERNOOI HOUTEN Schooljaar 2013-2014 Beste voetbalvrienden en vriendinnen, Wij heten u allen van harte welkom bij het schoolvoetbaltoernooi Houten 2013 / 2014. Dit toernooi zal gaan plaatsvinden

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi 2016 voor alle toernooimiddagen in april 2016. U treft aan Programma jongens elftallen woensdag

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi groep 5

Schoolvoetbal Toernooi groep 5 aassluis Schoolvoetbal Toernooi groep 5 Woensdag 8 maart 2017 Excelsior Maassluis (Sportpark Dijkpolder) Lavendelstraat 2, 3142 NC Maassluis www.excelsior-m.nl Schoolvoetbaltoernooi groep 5 pagina 1 Voorwoord

Nadere informatie

Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Meisjes F

Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Meisjes F Programma 06-03-2019 Sportpark SDO Programma 06-03-2019 Sportpark SDO Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Meisjes F Programma 12-06-2019 Sportpark BFC www.gooisemerenbeweegt.nl 1 Colofon Contactgegevens

Nadere informatie

vv Jubbega, sportpark t Heidefjild Leidijk 20, 8411 ZM Jubbega, tel: Toernooileider: Aaron Kors, tel:

vv Jubbega, sportpark t Heidefjild Leidijk 20, 8411 ZM Jubbega, tel: Toernooileider: Aaron Kors, tel: vv Jubbega, sportpark t Heidefjild Leidijk 0, 84 ZM Jubbega, tel: 056-4675 Toernooileider: Aaron Kors, tel: 06-560556 Pouleindeling Jongens - tallen: Poule A: It Maitiidslibben, Opeinde De Riemsloot, Appelscha

Nadere informatie

KNVB DISTRICTSFINALE 2017

KNVB DISTRICTSFINALE 2017 KNVB DISTRICTSFINALE 2017 Datum: woensdag 7 juni 2017 Categorie(ën): Jongens & Meisjes groep 5/6 & groep 7/8 Locatie: Middellijn 9, 3335 KC Zwijndrecht Beste begeleid(st)er en spe(e)l(st)ers, Namens de

Nadere informatie

Schoolvoetbal Regiofinales Gouda e.o 24 april SV Gouda: Meisjes groep 5/6 Jongens groep 5/6 Meisjes groep 7/8 Jongens groep 7/8

Schoolvoetbal Regiofinales Gouda e.o 24 april SV Gouda: Meisjes groep 5/6 Jongens groep 5/6 Meisjes groep 7/8 Jongens groep 7/8 Schoolvoetbal Regiofinales Gouda e.o 24 april 2013 SV Gouda: Meisjes groep 5/6 Jongens groep 5/6 Meisjes groep 7/8 Jongens groep 7/8 Voorwoord: Hartelijk welkom bij de finale van het Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 2 april 2014

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 2 april 2014 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2014 Programma Jongens groep 7/8 2 april 2014 Voorwoord: Hartelijk welkom bij de Goudse Schoolvoetbal Kampioenschapen 2014 voor het basisonderwijs SPORT.GOUDA organiseert

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI

SCHOOLVOETBALTOERNOOI SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2017-2018 Finaledag groep 6, 7 en 8 Kunstgrasvelden DCV Kijk voor al de informatie over schoolsport op www.synerkripas.nl/schoolsport Spelregels GROEP : 6 t/m 8 DCV Terrein Voetbal/kunstgrasschoenen

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Excelsior Maassluis Lavendelstraat 2 Maassluis https://www.excelsior-m.nl/groep7/ Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd

Nadere informatie

Groep 8 Woensdag 3 april 2019

Groep 8 Woensdag 3 april 2019 Groep 8 Woensdag 3 april 2019 Excelsior Maassluis Lavendelstraat 2 Maassluis https://www.excelsior-m.nl/groep8 Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Algemene regels

Inhoudsopgave. Algemene regels BALTOERNOOI RNOOI 7 OKTOBER 2011 Vo e t b altoernooi BER 2011 PARK R EEMTER 2 4EEM maart 2017 S p o r t p a r k Te r E e m VOETBALTOERNOOI VOETBALTOERNOOI 22 mei 201522 mei 2015 TER EEM SPORTPARK SPORTPARK

Nadere informatie

Voorwoord schoolvoetbaltoernooi 2013 van v.v. Brederodes en Sportservice Vianen

Voorwoord schoolvoetbaltoernooi 2013 van v.v. Brederodes en Sportservice Vianen Schoolvoetbal Vianen 2013 Inhoudsopgave 2. Voorwoord Burgemeester 3. Wedstrijdreglement 8. Plattegrond 9. Schema Categorie A Jongens 10. Schema Categorie B Meisjes 11. Schema Categorie C gemengd 12. Schema

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI Finale dag

SCHOOLVOETBALTOERNOOI Finale dag SCHOOLVOETBALTOERNOOI Finale dag VOOR DE GROEPEN 4, 5 en 6 19 april 2017 Kijk voor al de informatie over schoolsport op www.synerkripas.nl/schoolsport Spelregels GROEP : 4, 5, 6,7 en 8 Finaledag : 19 april

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI

SCHOOLVOETBALTOERNOOI SCHOOLVOETBALTOERNOOI VOOR DE GROEPEN 4, 5 en 6 5 april 2017 Kijk voor al de informatie over schoolsport op www.synerkripas.nl/schoolsport Spelregels GROEP : 4, 5 en 6 op 5 april 2017 7 en 8 op 12 april

Nadere informatie

Schoolzaalvoetbaltoernooi

Schoolzaalvoetbaltoernooi Schoolzaalvoetbaltoernooi Voor wie Groep 7 en 8 Waar Maaspoort Sports & Events Marathonloop 1 5235 AA s-hertogenbosch Tel: (073) 64 94 222 Wanneer Maandag 27 december 2010 Tijden Start toernooi: 09.00

Nadere informatie

Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Jongens F

Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Jongens F Programma 06-03-2019 Sportpark SDO Programma 06-03-2019 Sportpark SDO Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Jongens F Programma 12-06-2019 Sportpark BFC www.gooisemerenbeweegt.nl 1 Colofon Contactgegevens

Nadere informatie

Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi

Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi RKSV Mierlo-Hout Sportpark De Beemd Wilgehoutstraat 6 Postbus 338 5700 AH Helmond Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi zaterdag 12 mei 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... pag. 3 Reglement... pag. 4 Spelregels...

Nadere informatie

Groep 6 Woensdag 20 maart 2019

Groep 6 Woensdag 20 maart 2019 Groep 6 Woensdag 20 maart 2019 M.S.V. 71 Albert Schweitzerdreef 501 Maassluis www.msv71.nl Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi weer gezamenlijk georganiseerd door alle Maassluisse

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi groep 8

Schoolvoetbal Toernooi groep 8 aassluis Schoolvoetbal Toernooi groep 8 Woensdag 06 april 2016 Excelsior Maassluis (Sportpark Dijkpolder) Lavendelstraat 2, 3142 NC Maassluis www.excelsior-m.nl Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 pagina 1

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programmaboekje Meiden groep 5/6 03 april 2019

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programmaboekje Meiden groep 5/6 03 april 2019 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2019 Programmaboekje Meiden groep 5/6 03 april 2019 Voorwoord Dit is het programmaboekje van het Goudse Schoolvoetbaltoernooi 2019 voor de meiden uit groep 5/6. SPORT

Nadere informatie

Schoolvoetbaltoernooi

Schoolvoetbaltoernooi Schoolvoetbaltoernooi 2012 (Dedemsvaart Balkbrug)) Woensdag 11 april 2012 Sportpark De Boekweit Dedemsvaart Schoolvoetbal 2012 1 Schoolvoetbal 2012 2 Toernooi-reglement De wedstrijden worden gespeeld volgens

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 15 april 2015

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 15 april 2015 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015 Programma Jongens groep 7/8 15 april 2015 Voorwoord: Hartelijk welkom bij het Schoolvoetbaltoernooi 2015 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda. SPORT.GOUDA

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

Amptmeijer Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Oldebroek 12 april 2017

Amptmeijer Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Oldebroek 12 april 2017 Amptmeijer Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Oldebroek 12 april 2017 Sportpark Mulderssingel, Hoeloosweg 15 in Wezep Sponsor schoolvoetbaltoernooi Voorwoord schoolvoetbaltoernooi 2017 Op woensdagmiddag 12

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 VOORWOORD SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 Beste sportvrienden en -vriendinnen, De voetbalvereniging WZC en de toernooicommissie heet u en

Nadere informatie

Welwonend. 22 en 23 juni 2019

Welwonend. 22 en 23 juni 2019 Welwonend 22 en 23 juni 2019 1 Inhoud Voorwoord... 4 Huishoudelijke mededelingen.. 6 Kleedkamers... 10 EHBO... 10 Eten en drinken.. 10 Tom Tuijp speelveld.. 12 Parkeren..... 12 Adres en bereikbaarheid

Nadere informatie

Jij komt toch ook! laat je school niet in z n hempie staan

Jij komt toch ook! laat je school niet in z n hempie staan Jij komt toch ook! laat je school niet in z n hempie staan AH Schoolvoetbal Regiofinale Woensdag 14 mei Ede Victoria, Ede www.ahschoolvoetbal.nl Programma 12.00 13.15 uur Aankomst en ontvangst deelnemers

Nadere informatie

13.00 uur tot uur

13.00 uur tot uur 13.00 uur tot 17.00 uur 2 Inhoud Inhoud...3 Welkomstwoord...3 Schoolvoetbalfinale Alkmaar 2016...4 Finaledag...6 Deelnemende scholen finaledag...6 Jongens...6 Meisjes...6 Poule indeling...7 Jongens...7

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 33 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

Reglement Streetsoccertoernooi 2017 Reglement Streetsoccertoernooi 2017 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2017 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2014 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie

35 jaar schoolvoetbal

35 jaar schoolvoetbal 35 jaar schoolvoetbal Het voorjaar is in volle gang! Hoogste tijd om weer lekker naar buiten te gaan. Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi, ieder jaar weer georganiseerd door WHC, is daar een mooie gelegenheid

Nadere informatie

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO15 jeugd toernooi 2018

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO15 jeugd toernooi 2018 Inhoudsopgave 1. Deelnemende verenigingen 2 2. Kleedkamerindeling 2 3. Toernooi reglement 3 4. Veldindeling JO-15 toernooi zaterdag 16 juni 2018 4 5. Poule-indeling en wedstrijdschema JO-15 teams zaterdag

Nadere informatie

33 e Schoolhandbal Toernooi

33 e Schoolhandbal Toernooi 33 e Schoolhandbal Toernooi NAJADEN 23 mei 2018 Sportpark De Wierden - Meerveldstraat 54 1359 HZ Almere-Haven - tel. 036-5316454 Routebeschrijving en laatste nieuws op www.najaden.nl Volg ons ook op Facebook

Nadere informatie

DTS Junioren toernooi 2017

DTS Junioren toernooi 2017 DTS Junioren toernooi 2017 Voorwoord. Welkom op het DTS Jeugdtoernooi. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers organiseert de Toernooicommissie van s.v. DTS al enkele jaren een leuk jeugdtoernooi

Nadere informatie

123inkt.nl toernooi 2018

123inkt.nl toernooi 2018 MEISJES Beste voetbalvrienden en vriendinnen, Het is mij een genoegen jullie, mede namens het jeugdbestuur en de toernooiorganisatie, hartelijk welkom te heten op het 3 e 123inkt.nltoernooi op de velden

Nadere informatie

SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE VOORRONDE 3 WVF VOETBAL

SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE VOORRONDE 3 WVF VOETBAL PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI VOORRONDE 3 WVF VOETBAL WOENSDAG 22 maart 2017 WELKOM SportService Zwolle organiseert dit schooljaar in samenwerking met voetbalverenigingen HTC, WVF, CSV 28, ZAC, Zwolsche

Nadere informatie

Groep 3 & 4 Woensdag 10 april 2019

Groep 3 & 4 Woensdag 10 april 2019 Groep 3 & 4 Woensdag 10 april 2019 VDL Sportlaan 1, 3141 XN Maassluis https://www.vdl-maassluis.nl/ Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd door alle

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 5 april 2017

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programma Jongens groep 7/8 5 april 2017 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2017 Programma Jongens groep 7/8 5 april 2017 Voorwoord: Dit is het programmaboekje van het schoolvoetbaltoernooi 2017 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda.

Nadere informatie

SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE VOORRONDE 3 CSV 28 VOETBAL

SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE VOORRONDE 3 CSV 28 VOETBAL PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI VOORRONDE 3 CSV 28 VOETBAL WOENSDAG 22 maart 2017 WELKOM SportService Zwolle organiseert dit schooljaar in samenwerking met voetbalverenigingen HTC, WVF, CSV 28, ZAC,

Nadere informatie

Meisjes toernooi. organisatie v.v. Heerde. Heerde. ZATERDAG 3 Juni. Sportpark Molenbeek

Meisjes toernooi. organisatie v.v. Heerde. Heerde. ZATERDAG 3 Juni. Sportpark Molenbeek Meisjes toernooi ZATERDAG 3 Juni organisatie v.v. Heerde Sportpark Molenbeek Heerde Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het sportpark Molenbeek te Heerde. Op zaterdag 3 juni zal het meisjes toernooi

Nadere informatie

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: zaterdag 28 december Van 16.00 tot 20.00 uur Programmaboekje Burgemeester Verdegaalhal Pastoor Bloemenstraat 1 7651 CD Tubbergen Beste voetbalvrienden,

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom op ons sportpark aan de Parkstraat

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Toernooireglement De wedstrijden worden volgens de algemeen geldende KNVB-regels gespeeld, maar omdat ieder team meerdere wedstrijden moet spelen, is de lengte van de wedstrijden aangepast. De speeltijd

Nadere informatie

We wensen alle deelnemende teams heel veel plezier en succes toe.

We wensen alle deelnemende teams heel veel plezier en succes toe. Openingswoord Het voetbaljaar 2015 2016 zit er weer bijna op. Traditioneel willen we dit seizoen afsluiten met een gezellig en sportief toernooi bij S.V. Audacia in Moergestel. Namens S.V. Audacia heet

Nadere informatie

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Deelnemende F1 teams Barendrecht F1 Haaglandia F1 De Graafschap F1 HVV F1 Den Hoorn F1 Katwijk F1 DHC F1 Leerdam Sport F1 DSO F1 Pinas Sports Academy F1

Nadere informatie

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 28 december 2016 Van 15.00 uur tot 17.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO13 Toernooi 27 mei WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15 Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: 17.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2018

Reglement Streetsoccertoernooi 2018 Reglement Streetsoccertoernooi 2018 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2018 verloopt via formdesk. De schoolsport coördinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Programmaboek. Organisator Alkmaar Zaanstreek Toernooi 1456 NH Wijdewormer

Programmaboek. Organisator Alkmaar Zaanstreek Toernooi 1456 NH Wijdewormer Programmaboek Zondag 28 augustus 2016 Dinsdag 30 augustus 2016 Woensdag 31 augustus 2016 Donderdag 1 september 2016 Vrijdag 2 september 2016 Zondag 4 september 2016 Meiden voetbaltoernooi O15-jun. & O13-pup.

Nadere informatie

Jeugdtoernooi BAS Voetbal

Jeugdtoernooi BAS Voetbal Jeugdtoernooi BAS Voetbal 21 mei 2016 Voorwoord Allereerst heten wij u van harte welkom op Sportpark De Schelp in Biddinghuizen. In de tweede plaats wensen wij jullie veel sportief plezier toe op ons complex.

Nadere informatie

OM4U JO15 en JO13 jeugd toernooi 2017

OM4U JO15 en JO13 jeugd toernooi 2017 Inhoudsopgave 1. Deelnemende verenigingen 2 2. Toernooi reglement 3 3. Veldindeling JO15 en JO13 toernooi zaterdag 3 juni 2017 4 4. Poule-indeling en wedstrijdschema JO13-teams zaterdag 3 juni 5 5. Poule-indeling

Nadere informatie

Hierbij treft je de benodigde informatie aan. Mochten er na het lezen hiervan nog vragen zijn, neem dan contact op met de toernooicommissie.

Hierbij treft je de benodigde informatie aan. Mochten er na het lezen hiervan nog vragen zijn, neem dan contact op met de toernooicommissie. Toernooi informatie FC Lisse Toekomst cup 207 We zijn er trots op dit jaar weer een FC Lisse Toekomst Cup-toernooi te kunnen organiseren op zondag 4 juni 207. Dit toernooi is mede tot stand gekomen in

Nadere informatie

Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk

Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk Reglementen Ries van Dijk Toernooi 2018 Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018 Pagina 1 Inhoud Huishoudelijk reglement... 3 Toernooireglement... 4 Algemene opmerkingen voor leiders, begeleiders, spelers...

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programmaboekje Meiden groep 7/8 10 april 2019

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen Programmaboekje Meiden groep 7/8 10 april 2019 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2019 Programmaboekje Meiden groep 7/8 10 april 2019 Voorwoord Dit is het programmaboekje van het Goudse Schoolvoetbaltoernooi 2019 voor de meiden uit groep 7/8. SPORT

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 4 juni 2016 C en D junioren 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom

Nadere informatie

SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE VOORRONDE 1 VOETBAL

SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE VOORRONDE 1 VOETBAL PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI VOORRONDE 1 VOETBAL WOENSDAG 8 maart 2017 WELKOM SportService Zwolle organiseert dit schooljaar in samenwerking met voetbalverenigingen HTC, WVF, CSV 28, ZAC, Zwolsche

Nadere informatie

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Deelnemende D1 teams AFC'34 D1 ARC D1 DHC D1 Excelsior Maassluis D1 Jodan Boys D1 JEKA D1 Deelnemende C1 teams AFC'34 C1 DHC C1

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2015 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE VOORRONDE 4 VOETBAL

SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE VOORRONDE 4 VOETBAL PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI VOORRONDE 4 VOETBAL WOENSDAG 29 maart 2017 WELKOM SportService Zwolle organiseert dit schooljaar in samenwerking met voetbalverenigingen HTC, WVF, CSV 28, ZAC, Zwolsche

Nadere informatie

KNVB WEST 1 REGIOFINALES ZUID Jongens en meisjes groep 7/8

KNVB WEST 1 REGIOFINALES ZUID Jongens en meisjes groep 7/8 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL KNVB WEST 1 REGIOFINALES ZUID Jongens en meisjes groep 7/8 Datum: woensdag 18 mei 2016 Locatie: Huizen knvb.nl 1 Inhoudsopgave: Hoofdstuk 1: Locatie pagina

Nadere informatie

EVC. EVC-Rabobank. Schoolvoetbal Toernooi Deelnemende scholen: O.B.S De Piramide Trimaran De Nieuwe School EVC

EVC. EVC-Rabobank. Schoolvoetbal Toernooi Deelnemende scholen: O.B.S De Piramide Trimaran De Nieuwe School EVC EVC EVC-Rabobank Schoolvoetbal Toernooi 2010 Deelnemende scholen: O.B.S De Piramide Trimaran De Nieuwe School 5-5-2010 EVC Keetzijde 20 1135 VX EDAM Tel.:0299-321703 Wedstrijdreglement EVC SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Nadere informatie