Databank verenigingen: handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Databank verenigingen: handleiding"

Transcriptie

1 Databank verenigingen: handleiding HOE VRAAG IK EEN ACTIVITEITSSUBSIDIE AAN? REGLEMENT VOOR INTERCULTURELE INITIATIEVEN Vanaf zaterdag 1 maart 2014.

2 Inhoud Wat is een activiteitssubsidie? Wie kan een activiteitssubsidie aanvragen? Hoe vraag je een activiteitssubsidie aan? Je aanvraag is ingediend, wat nu?

3 Wat is een activiteitssubsidie? = steun voor een activiteit die bijdraagt tot: een positieve omgang met de interculturele of levensbeschouwelijke diversiteit in de stad. de emancipatie en participatie van etnischculturele gemeenschappen in de stad.

4 Activiteitssubsidies Aanvraag: Heel het jaar door Tenminste 6 weken vóór de activiteit Storting toegekend bedrag: 100% (nieuw)

5 Activiteitssubsidies Nieuwe werkwijze van beoordeling: 3 categorieën (nieuw) 1 ste categorie: Dit zijn socioculturele activiteiten die zorgen voor ontmoetingskansen voor de doelgroep of achterban van uw vereniging Hiervoor kan maximaal 250 euro worden aangevraagd

6 Activiteitssubsidies 2de categorie: Dit zijn socioculturele activiteiten om de doelgroep of achterban van uw vereniging te vormen, informeren of te sensibiliseren over thema s die hun deelname aan de samenleving bevorderen Hiervoor kan maximaal 500 euro worden aangevraagd

7 Activiteitssubsidies 3 de categorie: Dit zijn socioculturele activiteiten waarmee nietevidente ontmoetingskansen gecreëerd worden tussen mensen uit verschillende gemeenschappen en/of levensbeschouwingen. Samenwerking is belangrijk! Hiervoor kan maximaal 750 euro worden aangevraagd

8 Wie kan een activiteitssubsidie aanvragen? - Alle verenigingen waarvan de zetel en de werking zich op het grondgebied van de stad Antwerpen bevinden. - Zowel vzw s als feitelijke verenigingen kunnen een aanvraag indienen.

9 Hoe vraag je een activiteitssubsidie aan? Vanaf 1 maart 2014 Surf naar Heb je al een account? Ja: meld je hier aan met gebruikersnaam en wachtwoord Neen: vraag een account aan

10 Hoofdaccounthouder Hoofdaccounthouder = persoon die de account voor zijn/haar vereniging aanvraagt. Deze persoon wordt gecontacteerd bij wijzigingen aan het dossier, kan subsidies aanvragen, Later kan de hoofdaccounthouder ook extra contactpersonen toevoegen.

11 Aanmelden Vraag hier een account aan als je er nog geen hebt voor je vereniging. Heb je al een account aangemaakt en is deze goedgekeurd? Dan kreeg je via mail je gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd. Vul deze hier in en klik op ok.

12 Aanmelden Heb je al een account aangemaakt en is deze goedgekeurd, maar je weet je wachtwoord niet meer? Klik dan op Wachtwoord vergeten?.

13 Wachtwoord vergeten Vul je adres in en klik op OK. Ga dan naar je mailbox en volg de instructies in de die je zonet ontvangen hebt.

14 Start een nieuwe subsidieaanvraag Klik op nieuwe aanvraag

15 Beschikbare aanvragen Klik op Invullen om een nieuwe aanvraag te starten. Op deze pagina staan alle subsidies opgesomd die je voor je vereniging kan aanvragen. Staat hier SN2014 Activiteitssubsidies Intercultureel samenleven niet tussen, dan heb je deze misschien al aangevraagd (kijk dan bij lopende aanvragen ).

16 Aanvraag (pagina 1) Is je vereniging lid van een buurtsecretariaat? Vul alle velden zo gedetailleerd mogelijk in. Vul het volledige programma van je activiteit in. Voor alle verschillende onderdelen klik je een nieuw vakje open.

17 Aanvraag (pagina 1) Voor alle aanvragen: vul de vragen bij doelgroep en promotie zo gedetailleerd mogelijk in. Is je activiteit van categorie 2 of categorie 3? Klik dan op Ja Is je activiteit van categorie 1? Klik dan op Nee Voor alle aanvragen: Klik op volgende om naar de volgende pagina van de aanvraag te gaan. Klik op opslaan zonder indienen als je op een later tijdstip wil verder werken.

18 Aanvraag (Pagina 2: Categorie 2) Is je activiteit van categorie 2? Vul dan onderstaande vragen in. Voorbeeld: opvoedingsondersteuning, werk, Voorbeeld: conversatiegroep, debat, museumbezoek Komt er een spreker? Vul dan zijn/haar gegevens in. Komen er meerdere sprekers? Voeg ze dan allemaal toe.

19 Aanvraag (Pagina 2: Categorie 3) Is je activiteit van categorie 3? Vul dan onderstaande vragen in. Bijv. Turkse jongeren en ouderen van het dienstencentrum Bijv. ze zijn samen creatief bezig. Bijv. het respect tussen Turkse jongeren en Vlaamse ouderen bevorderen Met welke partner(s) werk je samen? Klik op Toevoegen en vul de gegevens in. Zijn er meerdere partners? Voeg ze dan allemaal toe.

20 Hoe vul je het financieel plan in? (Pagina 3) Omschrijf welke verschillende inkomsten en uitgaven je verwacht voor je activiteit. Het totaal aangevraagde subsidiebedrag = het totaal van de uitgaven min de inkomsten. Voor categorie 1 is dit maximaal 250 euro Voor categorie 2 is dit maximaal 500 euro Voor categorie 3 is dit maximaal 750 euro

21 Financieel plan Vul de verwachte inkomsten in, selecteer de toelichting en vul het bedrag in. Meerdere inkomsten vul je aan door te klikken op Toevoegen. Tel de inkomsten op en vul het totaal in bij Totaal van de verwachte inkomsten.

22 Financieel plan Vul de verwachte uitgaven in, geef er een toelichting bij en vul het bedrag in. Meerdere uitgaven vul je aan door te klikken op Toevoegen. Tel de uitgaven op en vul het totaal in bij Totaal van de verwachte uitgaven. Het TOTAAL AANGEVRAAGDE SUBSIDIEBEDRAG = de uitgaven min de inkomsten.

23 Financieel plan: totaal Voor categorie 1 is dit maximaal 250 euro Voor categorie 2 is dit maximaal 500 euro Voor categorie 3 is dit maximaal 750 euro

24 Bijlagen (Pagina 4) Belangrijk! Klik op: gegevens om naar je verenigingenfiche te gaan. Hier moet je alle bijlagen JAARLIJKS uploaden die voor je vereniging van toepassing zijn. Feitelijke verenigingen moeten hier ook deze bijlage uploaden.

25 Opslaan en/of indienen van de aanvraag Nadat je hebt ingediend, ontvangen de aanvrager en de hoofdaccounthouder een ontvangstbevestiging via .

26 Je aanvraag is ingediend, wat nu? Klik op lopende aanvragen om de status van je aanvraag op te volgen.

27 Aanvraagstatus 1. Ingediend 2. Volledig en wordt overgemaakt aan het college Onvolledig en aan te vullen Niet ontvankelijk 3. Uw aanvraag is goedgekeurd voor het volledige bedrag. Uw aanvraag is goedgekeurd voor een verminderd bedrag. Uw aanvraag is negatief beoordeeld. 4. Het goedgekeurde bedrag is uitbetaald. 5. Inhoudelijk eindverslag en financiële afrekening zijn ingediend. (Terugvordering van uitgekeerde fondsen is ontvangen) 6. Het dossier is afgerond De aanvrager en hoofdaccounthouder wordt ook via op de hoogte gehouden van elke stap.

28 Inputsessies Hulp nodig bij het aanvragen van je activiteitssubsidie? Het servicepunt verenigingen organiseert in maart 2014 verschillende inputsessies. Surf naar en schrijf je in. Kom je naar een inputsessie? Neem dan de nodige bijlagen mee (zie slide 24, best op USBstick).

29 Vragen of meer info? Neem dan contact op met het servicepunt verenigingen: Tel:

Databank verenigingen: handleiding

Databank verenigingen: handleiding Databank verenigingen: handleiding 01.03.2014 HOE VRAAG IK EEN ACTIVITEITSSUBSIDIE AAN? REGLEMENT VOOR VRIJWILLIGERSORGANISATIES ARMOEDEBESTRIJDING Vanaf zaterdag 1 maart 2014. Inhoud Wat is een activiteitssubsidie?

Nadere informatie

Databank verenigingen: handleiding

Databank verenigingen: handleiding Databank verenigingen: handleiding 01.03.2014 HOE VRAAG IK EEN ACTIVITEITSSUBSIDIE AAN? REGLEMENT VOOR VERENIGINGEN VAN PERSONEN MET EEN HANDICAP Vanaf zaterdag 1 maart 2014. Inhoud Wat is een activiteitssubsidie?

Nadere informatie

Databank verenigingen: handleiding

Databank verenigingen: handleiding Databank verenigingen: handleiding 01.03.2014 HOE VRAAG IK PROJECTSUBSIDIES AAN? REGLEMENT VOOR VRIJWILLIGERSORGANISATIES IN ARMOEDEBESTRIJDING. Van zaterdag 1 maart tot en met dinsdag 1 april 2014. Inhoud

Nadere informatie

Databank verenigingen: handleiding

Databank verenigingen: handleiding Databank verenigingen: handleiding 01.03.2014 HOE VRAAG IK PROJECTSUBSIDIES AAN? REGLEMENT VOOR INTERCULTURELE INITIATIEVEN Van zaterdag 1 maart tot en met dinsdag 1 april 2014. Inhoud Wat is een projectsubsidie?

Nadere informatie

Databank verenigingen: handleiding HOE VRAAG IK PROJECTSUBSIDIES ONTWIKKELINGSSAMENWERKING AAN?

Databank verenigingen: handleiding HOE VRAAG IK PROJECTSUBSIDIES ONTWIKKELINGSSAMENWERKING AAN? Databank verenigingen: handleiding HOE VRAAG IK PROJECTSUBSIDIES ONTWIKKELINGSSAMENWERKING AAN? Hoe vraag je een projectsubsidie aan? Vanaf januari voor de indienronde van juni Vanaf juli voor de indienronde

Nadere informatie

Databank verenigingen: handleiding HOE VRAAG IK PROJECTSUBSIDIES AAN?

Databank verenigingen: handleiding HOE VRAAG IK PROJECTSUBSIDIES AAN? Databank verenigingen: handleiding HOE VRAAG IK PROJECTSUBSIDIES AAN? Hoe vraag je een projectsubsidie aan? Jaarlijks 2 periodes: - januari 1 juni (deadline) - juli 1 november (deadline) Surf naar databank

Nadere informatie

Databank verenigingen: handleiding

Databank verenigingen: handleiding Databank verenigingen: handleiding 15.04.2013 HOE MELD IK MIJN VERENIGING AAN? Wat is de databank verenigingen? Beheer je eigen account en die van je vereniging online. Wijzig zelf je gegevens en die van

Nadere informatie

Subsidiereglement. 1 maart stad Antwerpen servicepunt verenigingen

Subsidiereglement. 1 maart stad Antwerpen servicepunt verenigingen Subsidiereglement Reglement voor de subsidiëring van initiatieven ter bevordering van het interculturele en interlevensbeschouwelijke samenleven in Antwerpen 1 maart 2014 stad Antwerpen servicepunt verenigingen

Nadere informatie

Subsidiereglement. 1 maart stad Antwerpen servicepunt verenigingen

Subsidiereglement. 1 maart stad Antwerpen servicepunt verenigingen Subsidiereglement Reglement voor de subsidiëring van initiatieven ter bevordering van de maatschappelijke integratie en participatie van personen met een handicap 1 maart 2014 stad Antwerpen servicepunt

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING. 1. Titel project:.

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING. 1. Titel project:. Datum: AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING 1. Titel project:. 2. Gegevens aanvrager Naam van persoon/feitelijke vereniging/vzw: Adres:.. Telefoon: Fax :. E-mail:.... Ondernemingsnummer (BTW-statuut

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING

AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING Datum: AANVRAAGFORMULIER FONDS VOOR TALENTONTWIKKELING 1. TITEL PROJECT. 2. GEGEVENS AANVRAGER Naam van persoon/feitelijke vereniging/vzw: Adres:.. Telefoon: Fax :. E-mail:.... Ondernemingsnummer (BTW-statuut

Nadere informatie

Subsidiereglement. Reglement voor de subsidiëring van initiatieven van vrijwilligersorganisaties in de armoedebestrijding.

Subsidiereglement. Reglement voor de subsidiëring van initiatieven van vrijwilligersorganisaties in de armoedebestrijding. Subsidiereglement Reglement voor de subsidiëring van initiatieven van vrijwilligersorganisaties in de armoedebestrijding 1 maart 2014 stad Antwerpen servicepunt verenigingen I. Algemeen Artikel 1 Wat is

Nadere informatie

Handleiding Opleidingsverstrekkers

Handleiding Opleidingsverstrekkers Handleiding Opleidingsverstrekkers Inhoudsopgave Handleiding Opleidingsverstrekkers... 1 1. Hoe kan u zich registreren?... 2 1.1 U bent lid van de NGROD en de opleidingsverstrekker is reeds gekend bij

Nadere informatie

Stedelijk reglement voor de subsidiëring van initiatieven ter bevordering van het interculturele en interlevensbeschouwelijke

Stedelijk reglement voor de subsidiëring van initiatieven ter bevordering van het interculturele en interlevensbeschouwelijke Stedelijk reglement voor de subsidiëring van initiatieven ter bevordering van het interculturele en interlevensbeschouwelijke samenleven in Antwerpen Algemene bepalingen Artikel 1: Wat is de doelstelling

Nadere informatie

Algemene bepalingen. Artikel 1: Wat is de doelstelling van het toekennen van deze subsidies?

Algemene bepalingen. Artikel 1: Wat is de doelstelling van het toekennen van deze subsidies? Stedelijk reglement voor de subsidiëring van initiatieven ter bevordering van de maatschappelijke integratie en participatie van personen met een handicap Algemene bepalingen Artikel 1: Wat is de doelstelling

Nadere informatie

Stadsmakers: veelgestelde vragen

Stadsmakers: veelgestelde vragen Stadsmakers: veelgestelde vragen Op de volgende pagina s vind je een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden over Stadsmakers. De vragen zijn opgedeeld in vier thema s: Het nieuwe subsidiereglement

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie gemeenschapsvormende culturele projecten

Aanvraagformulier subsidie gemeenschapsvormende culturele projecten Aanvraagformulier subsidie gemeenschapsvormende culturele projecten Lever dit dossier in bij team cultuur, Cultuurplein 2, 2220 Heist-op-den-Berg of cultuur@heist-op-den-berg.be Titel Project Gegevens

Nadere informatie

Registratie Opleidingsregister

Registratie Opleidingsregister Registratie Opleidingsregister 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Opleiding kiezen 4. Opleidingsinstelling kiezen 5. Dossier indienen 6. Betalen 7. Aanmelding dossier afronden 8. Opleidingsschema toevoegen

Nadere informatie

Online subsidies aanvragen via subsidieloket

Online subsidies aanvragen via subsidieloket Online subsidies aanvragen via subsidieloket Startpagina: http://databankapbsport.provincieantwerpen.be/subsidies Bij aanmelden in startscherm: keuze tussen aanmelden of account aanvragen. Bij eerste keer:

Nadere informatie

SUBSIDIES [ SUBSIDIES. Inhoudstafel. Berk vzw vraagt een subsidie aan. Hoe formuleert ze de doelstellingen van het project?

SUBSIDIES [ SUBSIDIES. Inhoudstafel. Berk vzw vraagt een subsidie aan. Hoe formuleert ze de doelstellingen van het project? [ SUBSIDIES SUBSIDIES Berk vzw vraagt een subsidie aan. Hoe formuleert ze de doelstellingen van het project? Sporcrea moet een begroting opmaken. Hoe doet ze dit? Inhoudstafel Algemeen Wat? Wanneer? Bij

Nadere informatie

Stedelijk reglement voor de subsidiëring van bovenlokale initiatieven van Antwerpse seniorenverenigingen

Stedelijk reglement voor de subsidiëring van bovenlokale initiatieven van Antwerpse seniorenverenigingen Stedelijk reglement voor de subsidiëring van bovenlokale initiatieven van Antwerpse seniorenverenigingen Algemene bepalingen Artikel 1: Wat is de doelstelling van het toekennen van deze subsidies? Met

Nadere informatie

HANDLEIDING. een dynamoproject indienen

HANDLEIDING. een dynamoproject indienen HANDLEIDING een dynamoproject indienen Welkom op Cultuurkuur. Werk steeds met een browser die up-to-date is. We adviseren om Google Chrome te gebruiken. Verouderde browsers kunnen problemen veroorzaken.

Nadere informatie

Aanvraag subsidie gemeenschapsvormend cultuurproject

Aanvraag subsidie gemeenschapsvormend cultuurproject Datum:. Aanvraag subsidie gemeenschapsvormend cultuurproject Lever dit dossier in bij uw cultuurantenne, Bist 1, 2610 Wilrijk kristof.vancraybex@stad.antwerpen.be Titel project:. Gegevens organisatie Vul

Nadere informatie

SAM Hosting. SAM Office Support Horreweg 3, 5871 CG Broekhuizenvorst. instellingen

SAM Hosting. SAM Office Support Horreweg 3, 5871 CG Broekhuizenvorst.  instellingen E-mail instellingen 1 Persoonlijke gegevens... 1 2 Instellen Outlook 2010... 2 3 Instellen Outlook 2007... 4 4 Instellen IPhone / IPad... 6 5 Instellen Android... 8 6 Openen van de Mailbox met Internet

Nadere informatie

Aanvraagformulier werkingssubsidies gemeenschapsvormende projecten Berchem

Aanvraagformulier werkingssubsidies gemeenschapsvormende projecten Berchem Datum././. Aanvraagformulier werkingssubsidies gemeenschapsvormende projecten Berchem Vul dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in en bezorg het samen met de nodige documenten aan de cultuurantenne

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Aanvraag projectsubsidie Intercultureel samenleven Samen leven dienst sociale netwerken

Aanvraag projectsubsidie Intercultureel samenleven Samen leven dienst sociale netwerken Datum ontvangst: Dossiernummer:................................. (wordt door onze dienst ingevuld) Aanvraag projectsubsidie Intercultureel samenleven Samen leven dienst sociale netwerken Dit aanvraagformulier

Nadere informatie

MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN

MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! Surf naar http://www.kvlv.be Klik op Aanmelden rechts bovenaan Kies Nog geen account? Registreer je nu!. Ben je KVLV-lid?

Nadere informatie

Handleiding aanvragen account verenigingendatabank

Handleiding aanvragen account verenigingendatabank Handleiding aanvragen account verenigingendatabank Om gebruik te maken van de verschillende subsidiemogelijkheden binnen het district en de stad, moet je je als vereniging eerst laten opnemen in de verenigingendatabank.

Nadere informatie

Digitaal Evenementenloket Tienen. (versie )

Digitaal Evenementenloket Tienen. (versie ) Digitaal Evenementenloket Tienen (versie 23.10.2018) Waar vind je het Digitaal Evenementenloket Tienen? evenementen.tienen.be Of via een link op de website van de stad Tienen www.tienen.be/evenement-organiseren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - website van de CSPI

Gebruikershandleiding - website van de CSPI Gebruikershandleiding - website van de CSPI INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Voorstelling van de CSPI en het Brusselse SPOC 4 3. Uw SPOC BRU contacteren 6 4. Belangrijkste vragen die men zich moet stellen

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Een initiatief van Tympaan- De Baat Kerkvaart 2, 3641 EP Mijdrecht, 0297 230280; debuurtverbinding@stdb.nl www.tympaan-debaat.nl

Een initiatief van Tympaan- De Baat Kerkvaart 2, 3641 EP Mijdrecht, 0297 230280; debuurtverbinding@stdb.nl www.tympaan-debaat.nl Een initiatief van Tympaan- De Baat Kerkvaart 2, 3641 EP Mijdrecht, 0297 230280; debuurtverbinding@stdb.nl www.tympaan-debaat.nl Gebruikershandleiding De Buurtverbinding Inhoud Wat is De Buurtverbinding

Nadere informatie

Open kenniskring jongvolwassenen

Open kenniskring jongvolwassenen h 2018.05.21 HANDLEIDING Open kenniskring jongvolwassenen 1. WAT IS HET OPZET VAN DEZE OPEN KENNISKRING? Alle kenniskringen op www.kennisplein.be zijn bedoeld om op een vlotte manier kennis met elkaar

Nadere informatie

SUBSIDIEREGLEMENT VOOR ERFGOEDINITIATIEVEN IN TONGEREN

SUBSIDIEREGLEMENT VOOR ERFGOEDINITIATIEVEN IN TONGEREN SUBSIDIEREGLEMENT VOOR ERFGOEDINITIATIEVEN IN TONGEREN Artikel 1 Doelstelling De stad Tongeren wil erfgoedinitiatieven in Tongeren stimuleren en financieel ondersteunen, binnen de perken van het vastgestelde

Nadere informatie

Aanvraagformulier projectsubsidie integratie

Aanvraagformulier projectsubsidie integratie Aanvraagformulier projectsubsidie integratie In te vullen door de aanvragers 1. Vul hieronder enkele gegevens van je organisatie in: IBAN: B E - - 2. Vul hieronder enkele gegevens van de verantwoordelijke

Nadere informatie

Aanvraag activiteitensubsidie gezondheidspromotie

Aanvraag activiteitensubsidie gezondheidspromotie Aanvraag activiteitensubsidie gezondheidspromotie Indien mogelijk vragen we u om het formulier digitaal in te vullen. Dit aanvraagformulier hoort bij het subsidiereglement voor gezondheidspromotie. Dit

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT BEWONERS WIJK LOMBOK Dank u wel voor het gebruik maken van de Online Agenda van Gemeente Utrecht. Via onze instructies helpen wij u digitaal een afspraak in te

Nadere informatie

REGLEMENT. Darna Express

REGLEMENT. Darna Express Darna vzw Vlaams-Marokkaans Culturenhuis Steenstraat 25-27 1000 Brussel REGLEMENT Darna Express Projectsubsidie voor de realisatie van culturele projecten ter stimulering van de dialoog tussen de Vlaams

Nadere informatie

gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle

gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle gemeenschapscentrum de Bijenkorf Sporthal Assenede Jeugd & Sportdomein Ter Walle reservaties.assenede.be nieuwe gebruiker Klik hiervoor op Registreren rechts bovenaan Velden met een * zijn verplicht in

Nadere informatie

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Inhoud Stap 1: linkadres...2 Stap 2: reserveren infrastructuur...4 Stap 3: gegevens reservatie...7

Nadere informatie

Stedelijk reglement voor de subsidiëring van initiatieven ter bevordering van het interculturele en interlevensbeschouwelijke samenleven in Gent

Stedelijk reglement voor de subsidiëring van initiatieven ter bevordering van het interculturele en interlevensbeschouwelijke samenleven in Gent Stedelijk reglement voor de subsidiëring van initiatieven ter bevordering van het interculturele en interlevensbeschouwelijke samenleven in Gent Goedgekeurd in de gemeenteraad van 15 december 2009 Bekendgemaakt

Nadere informatie

HANDLEIDING KINDKANS aanvraag TLV

HANDLEIDING KINDKANS aanvraag TLV HANDLEIDING KINDKANS aanvraag TLV Aanmelden in Kindkans geeft je als school de mogelijkheid snel en efficiënt een leerling aan te melden voor een Toelaatbaarheidsverklaring. In deze handleiding worden

Nadere informatie

UW IDEE. Aanvraagformulier eenmalige subsidie Thema: diversiteit en inclusie

UW IDEE. Aanvraagformulier eenmalige subsidie Thema: diversiteit en inclusie Aanvraagformulier eenmalige subsidie Thema: diversiteit en inclusie Wie kan aanvragen? U bent een vrijwilligersorganisatie of buurtnetwerk in Maastricht (met KVK-nummer) en voert hier activiteiten uit.

Nadere informatie

1. INLEIDING p. 2. 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3. a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3. b. IK BEN KVLV-LID p.

1. INLEIDING p. 2. 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3. a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3. b. IK BEN KVLV-LID p. INHOUDSTAFEL 1. INLEIDING p. 2 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3 a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3 b. IK BEN KVLV-LID p. 5 c. IK BEN GEEN LID p. 6 d. BEN JE ERKEND KVLV-VORMINGSWERKER?

Nadere informatie

Handleiding voor het indienen van de aanvraag voor SCAS-Hercertificering wielrensoigneur.

Handleiding voor het indienen van de aanvraag voor SCAS-Hercertificering wielrensoigneur. SCAS976 Handleiding voor het indienen van de aanvraag voor SCAS-Hercertificering wielrensoigneur. De aanvraag van de hercertificering verloopt via de SCAS-website: www.scascertificering.nl Hieronder wordt

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

De aanvraag kan alleen elektronisch worden ingediend! Bij dit elektronische aanvraagformulier is een uitgebreide handleiding.

De aanvraag kan alleen elektronisch worden ingediend! Bij dit elektronische aanvraagformulier is een uitgebreide handleiding. HANDLEIDING ELEKTRONISCH AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIE VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2015: ZOVEEL MOGELIJK MENSEN DOEN MEE Deze handleiding is uitsluitend bedoeld voor uw eigen gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING 1. Eerste keer aanmelden op de website 2. Inloggen op de website 3. Een verhaal plaatsen 4. Een foto plaatsen 5. Een verhaal bewerken 1 december 2017 1. EERSTE KEER AANMELDEN OP DE WEBSITE

Nadere informatie

Stel een activiteit voor

Stel een activiteit voor Handleiding: hoe vind ik een projectpartner? Elk project of partnerverzoek moet gekoppeld zijn aan een organisatie. Daarom is het van belang om eerst een organisatie toe te voegen voordat je een activiteit

Nadere informatie

Stappenplan Draaiboek maken

Stappenplan Draaiboek maken WAT IS ONLINE DRAAIBOEK? Met de online draaiboek tool kun je zelf een draaiboek samenstellen. Lijsten met taken opstellen, taken verdelen en medewerkers uitnodigen. EEN ACCOUNT AANMAKEN 1. Ga naar www.onlinedraaiboek.nl.

Nadere informatie

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR

Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Scenario Advies HANDLEIDING WOONPAKKET VOOR DE ADVISEUR Juli 2016 Hoofdstuk 1, Woonpakket.nl 1 WOONPAKKET.NL Met de introductie van update 2.0.3 van Scenario Advies is ook een nieuwe versie van Woonpakket.nl

Nadere informatie

Aanvraag werkingssubsidie Samen leven dienst sociale netwerken

Aanvraag werkingssubsidie Samen leven dienst sociale netwerken Aanvraag werkingssubsidie Samen leven dienst sociale netwerken Indien mogelijk vragen we u om het formulier digitaal in te vullen. Dit aanvraagformulier hoort bij de subsidiereglementen voor: bovenlokale

Nadere informatie

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar   Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Ga naar www.kindkans.net Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Je bent nu succesvol aangemeld als (naam) in de regio VO2303 Deventer VO. Klik op

Nadere informatie

Handleiding POI-Register

Handleiding POI-Register Handleiding POI-Register (bijgewerkt augustus 2018) Het POI-register (Praktijkopleidingsinstellingenregister) is ontwikkeld om het proces van erkenning van praktijkopleidingsinstellingen beter te organiseren.

Nadere informatie

Handleiding Projectnet. 1. Een account aanmaken. Hoofdmenu

Handleiding Projectnet. 1. Een account aanmaken. Hoofdmenu Handleiding Projectnet 1. Een account aanmaken ProjectNet is een persoonsgebonden systeem. Daarom moet u zich inloggen met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer u nog nooit met ProjectNet

Nadere informatie

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN?

Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Stappenplan Hoe schrijf ik me in voor een opleiding aan de HAN? Wil je je aanmelden voor een opleiding bij de HAN? Meld je dan aan via Studielink. Studielink is de online inschrijfapplicatie voor het Nederlandse

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Algemeen Een subsidieaanvraag dient u digitaal in. Dit doet u via het Webportaal van de managementautoriteiten. De website van dit webportaal is

Nadere informatie

Aanvraag voor subsidies voor etnisch-culturele diversiteitsprojecten en/of - activiteiten

Aanvraag voor subsidies voor etnisch-culturele diversiteitsprojecten en/of - activiteiten Aanvraag voor subsidies voor etnisch-culturele diversiteitsprojecten en/of - activiteiten Integratiedienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Woodrow Wilsonplein 1 9000 Gent tel.: 09 265

Nadere informatie

Aanmelden in de verenigingendatabank

Aanmelden in de verenigingendatabank Handleiding aanvragen projectsubsidies Stap 1: Aanmelden in de verenigingendatabank Om je aan te melden in de verenigingendatabank, moet je naar één van de onderstaande webadressen surfen. Let op! - Gebruik

Nadere informatie

Handleiding: hoe plaats ik een evenement?

Handleiding: hoe plaats ik een evenement? Handleiding: hoe plaats ik een evenement? 1. Ga naar de EPALE website op http://ec.europa.eu/epale/en/home-page. Om de taalpagina te veranderen, selecteer je jouw taal uit de lijst bovenaan de pagina.

Nadere informatie

Subsidies voor sensibiliserende Noord-Zuidactiviteiten in Antwerpen

Subsidies voor sensibiliserende Noord-Zuidactiviteiten in Antwerpen Subsidies voor sensibiliserende Noord-Zuidactiviteiten in Antwerpen 1 Subsidies voor sensibiliserende Noord-Zuidactiviteiten in Antwerpen 2 3 Praktisch 7 Reglement 13 Subsidie tot 500 euro 17 Subsidie

Nadere informatie

Aanvraag voor de subsidiëring van de tewerkstelling van sportcoördinatoren

Aanvraag voor de subsidiëring van de tewerkstelling van sportcoördinatoren Aanvraag voor de subsidiëring van de tewerkstelling van sportcoördinatoren Sportdienst Unit Ondersteuning Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00

Nadere informatie

Handleiding opleidingsregister opleidelingen

Handleiding opleidingsregister opleidelingen Handleiding opleidingsregister opleidelingen (bijgewerkt januari 2017) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen

Nadere informatie

Erkenning als Antwerpse sportvereniging - INFORMATIEBROCHURE

Erkenning als Antwerpse sportvereniging - INFORMATIEBROCHURE Erkenning als Antwerpse sportvereniging - INFORMATIEBROCHURE (dit is een uittreksel van het reglement erkenning als Antwerpse sportvereniging. Het volledige reglement kan u via raadplegen en downloaden)

Nadere informatie

Kappershandleiding. Een initiatief van ANKO, CNV Vakmensen, FNV MOOI en het Sociaal Fonds voor Opleiding en Ontwikkeling in het Kappersbedrijf

Kappershandleiding. Een initiatief van ANKO, CNV Vakmensen, FNV MOOI en het Sociaal Fonds voor Opleiding en Ontwikkeling in het Kappersbedrijf Kappershandleiding Een initiatief van ANKO, CNV Vakmensen, FNV MOOI en het Sociaal Fonds voor Opleiding en Ontwikkeling in het Kappersbedrijf Versie 1 juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding...

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Algemeen Een subsidieaanvraag dient u digitaal in. Dit doet u via het Webportaal van de managementautoriteiten. De website van dit webportaal is

Nadere informatie

Subsidiereglement voor etnischculturele diversiteitsprojecten en/of -activiteiten

Subsidiereglement voor etnischculturele diversiteitsprojecten en/of -activiteiten Subsidiereglement voor etnischculturele diversiteitsprojecten en/of -activiteiten Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2017 Bekendgemaakt op 26 september 2017 Inhoudstafel Hoofdstuk I. Algemene

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Wat is ProjectNet? Hoe dien ik een Projectidee in? Stap 1: Projectnet account aanmaken

Wat is ProjectNet? Hoe dien ik een Projectidee in? Stap 1: Projectnet account aanmaken Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Wat is ProjectNet?... 2 Hoe dien ik een Projectidee in?... 2 Stap 1: Projectnet account aanmaken... 2 Stap 2: Een Projectidee aanmaken... 4 ProjectNet... 5 Stap 3: Projectidee

Nadere informatie

Presenteert i.s.m. FINDING EUROPE. Technische handleiding. http://www.findingeurope.eu LEERKRACHTEN

Presenteert i.s.m. FINDING EUROPE. Technische handleiding. http://www.findingeurope.eu LEERKRACHTEN z Presenteert i.s.m. FINDING EUROPE Technische handleiding http://www.findingeurope.eu LEERKRACHTEN Inhoudsopgave 1 REGISTREREN... 3 2 AANMELDEN... 3 3 WACHTWOORD VERGETEN?... 3 4 KLAS AANMAKEN... 4 5

Nadere informatie

Aanvraagformulier projectsubsidie Opvoedingsondersteuning

Aanvraagformulier projectsubsidie Opvoedingsondersteuning datum ontvangst:. dossiernummer:... (wordt door de stad ingevuld) Aanvraagformulier projectsubsidie Opvoedingsondersteuning Dit aanvraagformulier moet digitaal worden ingevuld en hoort bij het financieringsreglement

Nadere informatie

KMO-PORTEFEUILLE. Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid.

KMO-PORTEFEUILLE. Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid. KMO-PORTEFEUILLE Onze rijschool is erkend als opleidingsverstrekker bij de Vlaamse Overheid. Kleine en Middelgrote ondernemingen kunnen in dat geval genieten van 50 % steun op de in aanmerking komende

Nadere informatie

Werkinstructie Indienen van procedures en OSATS

Werkinstructie Indienen van procedures en OSATS Werkinstructie Indienen van procedures en OSATS VERSIE16-03-2015 AUTEUR N. van der Stap, J. Doppenberg, M. van Alphen, A. Bakker 1/5 INLOGGEN Log in via de NVvTG website, waar op het tabblad kwaliteitsregister,

Nadere informatie

Aan de slag met Procomm

Aan de slag met Procomm Aan de slag met Procomm Procomm is de tool waarmee jij makkelijk en snel op maat gemaakt promotiemateriaal kan gebruiken voor jouw atletiek- of loopevenement. Met behulp van deze handleiding word je meegenomen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE [Te gebruiken door leerkrachten en directies van scholen] IN DEZE GIDS VIND JE INFORMATIE OVER : A. Aanmaken van een account B. Aanmaken van een

Nadere informatie

Erkenning als Antwerpse sportvereniging - INFORMATIE

Erkenning als Antwerpse sportvereniging - INFORMATIE Erkenning als Antwerpse sportvereniging - INFORMATIE De stad Antwerpen wil sportverenigingen die op een kwaliteitsvolle manier bezig zijn erkennen als Antwerpse sportvereniging en verder ondersteunen.

Nadere informatie

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein

Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals Registreren voorportaal Sociaal Werkers bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd Registreren bij Registerplein 1. Voordat u

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIES VOOR INITIATIEVEN VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKING 2015

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIES VOOR INITIATIEVEN VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKING 2015 BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST V L A A M S E G E M E E N S C H A P S C O M M I S S I E Algemene directie Welzijn, Gezondheid en Gezin AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIES VOOR INITIATIEVEN VOOR PERSONEN MET EEN

Nadere informatie

Hebt u kennisgenomen van de criteria die voor deze subsidietender van toepassing zijn?

Hebt u kennisgenomen van de criteria die voor deze subsidietender van toepassing zijn? HANDLEIDING ELEKTRONISCH AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIE VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2015: Vrijwilligers koesteren Deze handleiding is uitsluitend bedoeld voor uw eigen gebruik zodat

Nadere informatie

Subsidieaanvraagformulier Verenigingen en projecten Gemeente Sint-Gillis. Projectoproep Aanvraagformulier

Subsidieaanvraagformulier Verenigingen en projecten Gemeente Sint-Gillis. Projectoproep Aanvraagformulier Gemeente Sint-Gillis Subsidieaanvraag voor een vereniging of een project Projectoproep 2010 Aanvraagformulier Naam van de aanvrager of vereniging: Titel van het project: Aantal bijlagen: Dossiernummer

Nadere informatie

OneDrive voor bedrijven en scholen

OneDrive voor bedrijven en scholen OneDrive voor bedrijven en scholen V1.0 26 juni 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Eerste aanmelding... 3 Aanmaken van een nieuwe folder... 4 Toevoegen van een document.... 5 1. Het documenten aanmaken

Nadere informatie

Email instellen. Copyright Starteenwinkel.nl

Email instellen. Copyright Starteenwinkel.nl Email instellen Copyright Starteenwinkel.nl Instaleer een e-mail account in Mac Mail Voordat je aan de slag gaat met deze handleiding, ga eerst na of je het volgende in orde hebt gemaakt: Je hebt een email

Nadere informatie

Subsidiereglement ter ondersteuning van cultuurprojecten

Subsidiereglement ter ondersteuning van cultuurprojecten GEMEENTERAAD: 26-06-2015 BEKENDMAKING: 01-07-2015 Subsidiereglement ter ondersteuning van cultuurprojecten Artikel 1. Doel Met deze subsidie wil de stad Sint-Niklaas projecten mogelijk maken of versterken

Nadere informatie

Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg

Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg Algemene aanwijzingen voor het gebruik van het digitale systeem In de meeste schermen wordt extra uitleg gegeven. Deze uitleg is

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PROJECTSUBSIDIE GEMEENTE ANDERLECHT Naam project... Identificatiegegevens

AANVRAAGFORMULIER PROJECTSUBSIDIE GEMEENTE ANDERLECHT Naam project... Identificatiegegevens AANVRAAGFORMULIER PROJECTSUBSIDIE GEMEENTE ANDERLECHT 2018 Naam project... Identificatiegegevens Naam vereniging:... Adres maatschappelijke zetel:... E-mail:... Website:... Ondernemingsnummer (BTW-statuut):...

Nadere informatie

Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad

Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad Inhoudstabel A. Registreer je bedrijf... 2 B. Indienen van bonnen... 4 C. Bedrijfsgegevens aanpassen... 6 D. Mijn profiel op

Nadere informatie

Kindkans. Bijlage bij nieuwsbrief 1, De belangrijkste wijzigingen op een rij:

Kindkans. Bijlage bij nieuwsbrief 1, De belangrijkste wijzigingen op een rij: Kindkans Bijlage bij nieuwsbrief 1, 18-19 De belangrijkste wijzigingen op een rij: Alle scholen krijgen per 1 september een schoolaccount in Kindkans. De inlog gegevens ontvangt ontvangt u per mail van

Nadere informatie

Handleiding Accreditatie aanvragen

Handleiding Accreditatie aanvragen (bijgewerkt april 2018) Ten behoeve van uw volledige inschrijving raden wij u aan de handleiding een keer goed door te lezen om te voorkomen dat er stappen worden overgeslagen. De informatie in dit document

Nadere informatie

Subsidiereglement voor etnischculturele diversiteitsprojecten en/of -activiteiten

Subsidiereglement voor etnischculturele diversiteitsprojecten en/of -activiteiten Subsidiereglement voor etnischculturele diversiteitsprojecten en/of -activiteiten Goedgekeurd in de gemeenteraad van 20 oktober 2014. Bekendgemaakt op 22 oktober 2014 In werking getreden op 01 november

Nadere informatie

Handleiding voor KNOTTERS

Handleiding voor KNOTTERS Handleiding voor KNOTTERS Goedgeknot is een project van 8 Regionale Landschappen in Vlaanderen: RL Brabantse Kouters, De Voorkempen, RL Grote en Kleine Nete, RL Meetjesland, RL Pajottenland & Zennevallei,

Nadere informatie

Handleiding Registreer een activiteit voor de Digitale Week 2017 in de UiT-databank

Handleiding Registreer een activiteit voor de Digitale Week 2017 in de UiT-databank Handleiding Registreer een activiteit voor de Digitale Week 2017 in de UiT-databank De registratie van alle activiteiten die plaatsvinden tijdens de Digitale Week verloopt via de UiTdatabank. Volg de stappen

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Handleiding voor organisaties Inleiding Handleiding voor organisaties Met deze handleiding kunt u als organisatie inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

omgeving Doelgroep: Alle Versie: 1.0 Maurice Lefeu Pagina 1

omgeving Doelgroep: Alle Versie: 1.0 Maurice Lefeu Pagina 1 Outlook 2010 instellen met POP3 (of IMAP) in de Skool omgeving Doelgroep: Alle Versie: 1.0 Auteur: Maurice Lefeu Pagina 1 Werkwijze Volg alle stappen volgens deze handleiding en check alle acties in de

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden

HANDLEIDING KINDKANS VO2303. Ga naar  Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Ga naar www.kindkans.net Kies de juiste organisatie (VO2303 Deventer VO) Log in met naam en wachtwoord Klik op Aanmelden Je bent nu succesvol aangemeld als (naam) in de regio VO2303 Deventer VO. Klik op

Nadere informatie

Handleiding NODR Schade App 2.0. Handleiding NODR Schade App 1

Handleiding NODR Schade App 2.0. Handleiding NODR Schade App 1 Handleiding NODR Schade App 2.0 Handleiding NODR Schade App 1 De nieuwe NODR Schade App Wat kan nog steeds? Snel en eenvoudig schades melden Wat is nieuw? U krijgt bericht als uw schade succesvol is verhaald.

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie