Relatiegeschenken Kerst 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Relatiegeschenken Kerst 2014"

Transcriptie

1 Relatiegeschenken Kerst 2014 De feestdagen komen eraan. Het moment om relaties te verrassen. Wijninspiratie heeft een selectie met suggesties samengesteld. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden om indruk te maken. Voor elk budget is er iets leuks te organiseren. Niks is te gek. Naast wijn werken wij met onder meer Rituals, Brix, bonbons, kazen, boekjes, Dutch Design en meer, om te combineren met de wijnen. U heeft ideeën, wij doen suggesties: zo creëert u een geschenk op maat met alleen wijn of een gecombineerd pakket. Hierbij enkele punten van aandacht: Wij kunnen pakketten / geschenken op één adres afleveren of per individueel adres. U stuurt de adressenlijst; wij verzorgen de verzending. Natuurlijk kan er een persoonlijke kaart worden bijgesloten. Indien gewenst kan het verhaal over de wijn worden bijgevoegd. Dat maakt u onderscheidend. Deksels van kistjes kunnen worden bedrukt. Beslis op tijd. De vermelde prijzen zijn exclusief BTW, onder voorbehoud en geheel vrijblijvend. Bel gerust voor vragen of suggesties. Met vriendelijke groet, Wijninspiratie Roland en Renée Hengeveld

2 De thee- en wijnsommelier. Helemaal hot. De thee sommelier. Natuurlijk ontbreekt de wijn niet. Maar wat er met thee kan en dat thee uitstekend combineert bij en diner is wellicht verrassend. In het bijgeleverde boekje staan alle details: van proeven tot genieten. En verrassend is de Sparkling on Ice ook. Net als een bekend merk, is deze mousserende wijn bijzonder aantrekkelijk als aperitief. Serveer de Depreville in een wijnglas, voegt 2-3 ijsklontjes toe en eventueel een takje mint. De smaaksensatie is geboren. Licht zwoel wordt fris droog. Toch liever een rode wijn voor de liefhebber? Ook dat kan. Voorbeelden: Kist Thee Sommelier met Sparkling on Ice : 22,85 Kist Thee Sommelier met L Envol de Familongue 2012: 21,85 Natuurlijk kan een wijn naar keuze worden ingevuld.

3 Boschendal Shiraz en meer Boschendal Voor velen bekend terrein: Boschendal in Franschoek. Naast heerlijke wijnen, staat er een goed restaurant en kan je ultiem picknicken. Naast wijn hebben ze ook Boschendal chocolade. Ter completering een zakje Rooibos thee van Simon Levelet en je waant je in een andere wereld. Pakket compleet in een originele Boschendal kist met schuifdeksel. Zoals afgebeeld: 24,95 Liever een andere Boschendal wijn? Ook dat kan.

4 Dutch Design Krukje U gelooft het niet maar dit is een erg hip en inmiddels beroemd krukje. Als doos geleverd en razend snel als krukje gevouwen. Tot ruim 180 kilo kan dit krukje hebben. Dit jaar nu ook met een mooie koeienhuid design of tapijt design. Daarnaast natuurlijk nog de beachwood designs. Vul het krukje met lekkere wijn, Simon Levelt producten, een wijnproeverij, Rituals of een combinatie. Aangevuld met een passend pakje servetten en alles is geheel in stijl. Neem contact op voor een aanbod op maat of mail uw wensen info@wijninspiratie.nl.

5 NIEUW van Dutch Design: de basket Naast de beroemde krukjes, is er nu ook en praktische en leuke prullenbak. Stevig, degelijk en hip voor in huis, kantoor of slaapkamer. De prullenbak kan rijkelijk worden gevuld om de verpakking op die manier een goede meerwaarde te geven. Vanaf 24,50 geslaagd. Voorbeeld. Basket gevuld met: 3 flessen wijn voor het diner, inclusief beschrijvingen van de wijn Rituals Time Out 3 soorten thee met Simon Le velt boekje Thee Sommelier 55,75 Meer of minder in de basket? Geen probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden.

6 Barista.. Een gevleugelde naam voor de alleskunner met koffie. Een compleet Barista pakket: 1 fles Barista wijn. (Inderdaad met een aroma waar een vleugje koffie in herkenbar is, gemalen koffie en chocolade.) Pakket met Brix en Corazon koffie (zie afbeelding) 26,60 Pakket met brix in Brix doos (rechtsonder) 15,00 Pakkket met thee en Corazon koffie (zie rechts in venster tasje verpakt) 16,75 Natuurlijk kunnen er eveneens heerlijke bonbons worden mee verpakt. In kist met wijn, koffie en 250 gr bonbons (14 stuks) 27,95

7 BRIX, chocolade voor bij de wijn. Dit unieke cadeau bevat 4 BRIX 3 ounce bars (à 85 gr.), van elke blend een blokje (Milk, Smooth Dark, Medium Dark & Extra Dark), de BRIX plank & mes en een proefgids van Philip Goodband, Master of Wine. Dit alles is verpakt in een prachtige geschenkverpakking. Beschikbaar vanaf de eerste week november 2014 Prijs: 32,95 N.B Meer Brix vanaf 4,67

8 Alcohol vrij.. Alcohol vrij? Ook dat bieden wij. Naast Rituals hebben wij in samenwerking met Simon Levelt een pakket samengesteld, exclusief voor Wijninspiratie. In en fraaie Popup doos zitten de volgende producten: Thee ei van metaal Winterthee 50 gram Amsterdamse brand 100 gram Thee builen doosjes 10 zakjes Tablet(je) chocolade Dolfin Aspen spices (voor de gluhwein) Pinda rotsjes Spoon Full of Chocolate Boekje Simon Levelt 22,25 Indien met ¼ flesje prosecco + 3,25 Of met een ¼ flesje 9.5 alcvrij+ 4,75

9 Wijn in koeltasje Handig, die onbreekbare koeltasjes voor de wijn. Voor in de tuin, op de boot of natuurlijk voor in huis. En.je kan de tasjes uitrusten met een boodschap voor uw relatie. Handig en origineel. Afhankelijk van de gekozen wijn is een tasje met witte wijn beschikbaar vanaf 8,25

10 Klassiek in kistje Wijnen in een kistje. Een heerlijk kerstcadeau en direct te gebruiken voor het kerstdiner. In diverse thema s kunnen de kistjes worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld zoals vermeld hiernaast. Biologisch: (direct rechts) 14,75 Italiaanse giganten (rechts onder) 47,80 Mediterraan (rechtsboven) 26,95 En Natuurlijk worden de verhalen van de wijnen bijgesloten. Zo is uw relatie precies op de hoogte wat er wordt gedronken. Dat maakt indruk.

11 Nog meer klassiek.. Er is veel klassiek. Van de traditionele wijnen voor bij het kerstdiner tot de kaas en port combinaties. Maar heeft u wel eens gedacht aan de Moscatel en kaas combinatie? Hier verras je iedereen mee. Wij bieden Moscatel en kaas (in vacuüm) als combinatie aan. In een kistje met houten of plexiglas deksel. Vanaf 20,00 geslaagd.

12 Bubbelend de feestdagen in Een deel van de mogelijkheden vindt u op deze pagina. Van merkchampagne tot onbekende topchampagnes, van Prosecco tot de Golden bottel tot Sparkling-On-Ice (lijkt op Moët on Ice ). Sparkling-On-Ice: 8,22 Golden Bottel: 9,71 Baron Fuente Reserve Brut Champagne: 23,92 Guy de Chassey Brut Grand Cru 28,88 Prosecco met Grolsch afsluiting 7,25 Schlumberger Special Cuvée Kustav Klimt 16,25 (rechts boven in doos) En meer.. Graag stellen wij een aanbieding op maat samen.

13 Maak indruk met wijn in MAGNUM flessen Prachtige flessen in groot formaat: Magnums (=1 ½ liter). Maak indruk met een grote fles. DE fles kan worden verpakt in een houten kist, in folie en/of er kan met een stift een persoonlijke boodschap op de fles worden geschreven. Natuurlijk kan er een beschrijving van de wijn worden bijgeleverd. In Magnum: Puydeval : 22,75 Grand Caumont : 16,48 Chateau de la Grave : 18,95 Casa Silva Carmenere Reserva: 19,95 Coldwine 9.5: 27,95 Prosecco: 16,48 Rioja in doos ( Longnek ): 19,80 En meer, zonder kist/doos.

14 Accessoires.. Leuk om bij een fles te doen, origineel en handig.. Bewaar de geopende fles wijn minstens 8 dagen met kwaliteitsbehoud. Anti-Oxi: 18,15 Whiskey on the Rocks: koel de stenen en koel de drank zonder dat er water aan te pas komt: 18,15 De wine-chiller. Uniek koel-schenk systeem: 11,50 (elders 16,50) Een fraai sommeliermes : 17,30.

15 Nog meer Wijn en ham, wijn en wild.. Er zijn meer mogelijkheden. Vraag naar een aanbod op maat van bijvoorbeeld 3 soorten ham (iberico, parma en pata negra) met wijn verpakt. Of Liever een hertenrug met passende wijnen.. Of Gerookte zalm met wijn.. Of Wij kunnen dit zonder problemen leveren aangezien wij samen werken met een gerenommeerde en ervaren vis-, vleesleverancier op dit gebied. Het komt vers en goed verpakt bij u aan.

KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE.

KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE. KERSTINSPIRATIE 2015 WIJNINSPIRATIE FRANS HALSLAAN 19-21 1231 BA LOOSDRECHT T:035-5828871 WWW.WIJNINSPIRATIE.NL INFO@WIJNINSPIRATIE.NL KERSTINSPIRATIE 2015 De feestdagen komen eraan. Het moment om relaties

Nadere informatie

Kerstinspiratie 2018 Verras relaties met bijzondere wijnen

Kerstinspiratie 2018 Verras relaties met bijzondere wijnen Kerstinspiratie 2018 Verras relaties met bijzondere wijnen Kerstinspiratie De feestdagen komen eraan. Het moment om relaties te verrassen. Wijninspiratie heeft een selectie met suggesties samengesteld.

Nadere informatie

Kerstinspiratie 2017

Kerstinspiratie 2017 Relatiegeschenken Kerstinspiratie 2017 De feestdagen komen eraan. Het moment om relaties te verrassen. Wijninspiratie heeft een selectie met suggesties samengesteld. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden

Nadere informatie

Verras uw relaties. Het einde van het jaar is in zicht. Een tijd waarin. u uw relaties kunt verrassen met een prachtig

Verras uw relaties. Het einde van het jaar is in zicht. Een tijd waarin. u uw relaties kunt verrassen met een prachtig Verras uw relaties Het einde van het jaar is in zicht. Een tijd waarin u uw relaties kunt verrassen met een prachtig geschenk. Wijnhuis Machiel heeft een mooie selectie relatiegeschenken in het assortiment.

Nadere informatie

Smaakvolle & originele. Eindejaarsgeschenken. Smaakvolle & Originele. Eindejaarsgeschenken

Smaakvolle & originele. Eindejaarsgeschenken. Smaakvolle & Originele. Eindejaarsgeschenken Smaakvolle & Originele Eindejaarsgeschenken Smaakvolle & originele Eindejaarsgeschenken Proef! in Diepenveen is de winkel van Vinostoria Contact: info@vinostoria.nl of 06 22933770 Beste relatie, Het einde

Nadere informatie

Variant Pagina Wijn(en) Advies prijs

Variant Pagina Wijn(en) Advies prijs Introductie Ons motto; relatiegeschenken geef je het hele jaar door. Het is een goede gewoonte om positief gedrag en daarmee behaalde resultaten aandacht te geven en te waarderen. Het heeft een positieve

Nadere informatie

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Exclusieve kerstpakketten Persoonlijke service www.wineinspiration.nl

Nadere informatie

Sinterklaas en Kerst. uitgebreid assortiment. waarom. bel 06 50 96 77 03 of mail naar info@feestdagengeschenken.nl. nieuw!

Sinterklaas en Kerst. uitgebreid assortiment. waarom. bel 06 50 96 77 03 of mail naar info@feestdagengeschenken.nl. nieuw! Sinterklaas en Kerst uitgebreid assortiment najaarsgeschenken Bent u op zoek naar originele en goed gevulde kerstpakketten voor uw medewerkers of zoekt u luxe relatiegeschenken voor kerst of sinterklaas?

Nadere informatie

Château Barreyres - Haut-Médoc - Cru Bourgeois Dubbele Magnum 300cl in kist

Château Barreyres - Haut-Médoc - Cru Bourgeois Dubbele Magnum 300cl in kist GeschenkenFolder 1. Château Barreyres - Haut-Médoc - Cru Bourgeois Dubbele Magnum 300cl in kist per kist 132,50 Castel is aanwezig in vijf van Frankrijk s meest belangrijke wijngebieden en trots eigenaar

Nadere informatie

RELATIEGESCHENKEN. Ook kunnen wij uw wijngeschenken desgewenst verzenden, dit geschiedt tegen de geldende posttarieven.

RELATIEGESCHENKEN. Ook kunnen wij uw wijngeschenken desgewenst verzenden, dit geschiedt tegen de geldende posttarieven. RELATIEGESCHENKEN 20 Als modern ondernemer wilt u alleen het beste voor relaties en personeel. Maak kennis met de mogelijkheden zoals wij deze bieden op het gebied van: Relatiegeschenken Bedrijfsborrels

Nadere informatie

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen!

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Veel plezier met het doornemen van onze kerst chocolade geschenken presentatie. Aanvullende informatie: Deze presentatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Nadere informatie

Smaakvolle & Originele Eindejaarsgeschenken

Smaakvolle & Originele Eindejaarsgeschenken Smaakvolle & Originele Eindejaarsgeschenken Proef! Diepenveen, de wijnwinkel van Vinostoria wijnimport Contact Bert Nollen: info@proefdiepenveen.nl of 06 22933770 www.proefdiepenveen.nl Beste relatie,

Nadere informatie

Presentatie kerstpakketten & relatiegeschenken

Presentatie kerstpakketten & relatiegeschenken Presentatie kerstpakketten & relatiegeschenken Wijnkoperij WijnKristal, J.A. Leeghwaterstraat 1, 8141 GP Heino E-mail: info@wijnkristal.nl Website: www.wijnkristal.nl Tel. 0572 320555 Fax 0572 320478 Mob.

Nadere informatie

Château Barreyres - Haut-Médoc - Cru Bourgeois Dubbele Magnum 300cl in kist

Château Barreyres - Haut-Médoc - Cru Bourgeois Dubbele Magnum 300cl in kist GeschenkenFolder 1. Château Barreyres - Haut-Médoc - Cru Bourgeois Dubbele Magnum 300cl in kist per kist Castel is aanwezig in vijf van Frankrijk s meest belangrijke wijngebieden en trots eigenaar van

Nadere informatie

Al onze BonBons zijn afkomstig van het gerenommeerde chocoladehuis La Bohème in Breda.

Al onze BonBons zijn afkomstig van het gerenommeerde chocoladehuis La Bohème in Breda. Kerst BonBons Koffie- en thee verrassingspakketten Lekker Zoet Heerlijkheid Mariënwaerdt pakketten Al onze BonBons zijn afkomstig van het gerenommeerde chocoladehuis La Bohème in Breda. Kerst BonBons Mini

Nadere informatie

Deze informatiemap biedt u een overzicht van het diverse aanbod. De exacte invulling van uw programma komt altijd in nauw overleg met u tot stand.

Deze informatiemap biedt u een overzicht van het diverse aanbod. De exacte invulling van uw programma komt altijd in nauw overleg met u tot stand. "Café-zaal De Wielerbaan Een (H)eerlijke zaak Café-zaal De Wielerbaan is dé locatie voor uw geslaagde bijeenkomst. Of u nu een belangrijke vergadering tot een goed einde wilt brengen, de neuzen dezelfde

Nadere informatie

KERST OP LANDGOED WOLFSLAAR

KERST OP LANDGOED WOLFSLAAR KERST OP LANDGOED WOLFSLAAR De eerste winterse gloed die over Landgoed Wolfslaar valt, is voor ons een teken om ons voor te bereiden op de Kerst. Vanaf begin december is het landgoed gehuld in bijzondere

Nadere informatie

jacobus toet kaviaar Baeri

jacobus toet kaviaar Baeri jacobus toet kaviaar Als kaviaarspecialist mag u van ons verwachten dat wij de beste kaviaarsoorten importeren. Ons assortiment bestaat uit de geroemde Royal Baeri en uiteraard de traditionele kaviaarsoorten

Nadere informatie

SINTERKLAAS HIGHLIGHTS 2017

SINTERKLAAS HIGHLIGHTS 2017 De grootste! Artnr. 884-6005: 3 letters 200 gram in geschenkdoos Topkwaliteit Belgische chocolade van Callebaut Smaak: melk, pure en witte chocolade Afmetingen letters: 175 x 120 x 12 mm Afmetingen doos:

Nadere informatie

smaak krijgt woorden Enkele suggesties van een representatief relatiegeschenk! WIJNHANDEL OKTOBER

smaak krijgt woorden Enkele suggesties van een representatief relatiegeschenk! WIJNHANDEL OKTOBER WIJNHANDEL OKTOBER Magazijn en afhaalpunt: Richterlaan 3-20 9207 JT Drachten Postadres: Raadhuisplein 316 9203 ED Drachten smaak krijgt woorden Enkele suggesties van een representatief relatiegeschenk!

Nadere informatie

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops

Patissiers Femke en Sander Patisserie Chocolaterie Workshops Kerst geschenken 2013 Patissiers Femke en Sander We verzorgen diverse geschenken. Hieronder beschrijven we een aantal verschillende mogelijkheden, met de post, losse geschenken en pakketten. Daarnaast

Nadere informatie

Nieuwsbrief Champagne Select September 2018

Nieuwsbrief Champagne Select September 2018 Nieuwsbrief Champagne Select September 2018 Welkom bij onze September nieuwsbrief! Dit keer hebben we wel een hele mooie aanbieding, praten we u bij over de laatste ontwikkelingen in de champagnewereld,

Nadere informatie

Op zoek naar een passend wijngeschenk? In deze folder vindt u enkele voorstellen voor elk budget.

Op zoek naar een passend wijngeschenk? In deze folder vindt u enkele voorstellen voor elk budget. Op zoek naar een passend wijngeschenk? In deze folder vindt u enkele voorstellen voor elk budget. Wijn Verlinden gebruikt graag 130 jaar aan wijnkennis om u te helpen een persoonlijk wijnpakket samen te

Nadere informatie

smaak krijgt woorden Enkele suggesties van een representatief relatiegeschenk! WIJNHANDEL OKTOBER

smaak krijgt woorden Enkele suggesties van een representatief relatiegeschenk! WIJNHANDEL OKTOBER WIJNHANDEL OKTOBER Magazijn en afhaalpunt: Richterlaan 3-20 9207 JT Drachten Postadres: Raadhuisplein 316 9203 ED Drachten smaak krijgt woorden Enkele suggesties van een representatief relatiegeschenk!

Nadere informatie

simply RELATIEGESCHENken

simply RELATIEGESCHENken simply chocolate RALPH HAGEN CHOCOLATIER smakelijke en luxueuze RELATIEGESCHENken Simply Chocolate is de exclusieve chocolaterie van chocolatier Ralph Hagen. Het hele jaar door kunt u bij Simply Chocolate

Nadere informatie

WINE TASTING GIFT BOXES. Exclusieve wijnen, whisky s en cognac. Verpakt per glas.

WINE TASTING GIFT BOXES. Exclusieve wijnen, whisky s en cognac. Verpakt per glas. WINE TASTING GIFT BOXES Exclusieve wijnen, whisky s en cognac. Verpakt per glas. Wine In Tubes Het geheim van WIT Een stijlvolle, slanke verpakking in samenspel met de authentieke smaakbeleving van de

Nadere informatie

GRATIS MAGNUM SYRAH BIJ 24 FLESSEN LES JAMELLES MERLOT EN/OF CHARDONNAY. t.w.v. 17,95. tchin-tchin!

GRATIS MAGNUM SYRAH BIJ 24 FLESSEN LES JAMELLES MERLOT EN/OF CHARDONNAY. t.w.v. 17,95. tchin-tchin! FIJNE FEESTDAGEN! Dit is de leukste en lekkerste wijnbrief van het jaar. De gezellige sfeer met een knapperend houtvuur en met een beetje geluk sneeuwpret. Omringd door familie en vrienden genieten van

Nadere informatie

www.librijeswinkel.nl RELATIEGESCHENKE N

www.librijeswinkel.nl RELATIEGESCHENKE N www.librijeswinkel.nl RELATIEGESCHENKE N PUURST PUURST is het vuistdikke boek van 432 pagina s. Jonnie en Thérèses magnum opus van ruim drie kilo, over evolutie en revolutie van de (Nederlandse) smaak,

Nadere informatie

Verrassend, lekker en puur!!!

Verrassend, lekker en puur!!! Verrassend, lekker en puur!!! Dát zijn de kerstpakketten van streekwinkel Prince-Heerlijk. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Want wie wil nu niet genieten van schitterende, ambachtelijke streekproducten

Nadere informatie

Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond!

Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond! Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond! Kersttoppers Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket? Loop dan eens binnen

Nadere informatie

14, 38 incl. btw 17,40

14, 38 incl. btw 17,40 Wijngeschenken voor elk budget & elke feestdag! 14, 38 incl. btw 17,40 Emperors Finest Emperors Finest Vistamar Brisa, Cabernet Sauvignon & Vistamar Sauvignon Blanc Vistamar in Chili maakt wijnen volgens

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

Zalmgeschenken van De Kaviarist

Zalmgeschenken van De Kaviarist relatiegeschenken Zalmgeschenken van De Kaviarist De Kaviarist selecteert alleen de beste kwaliteit zalm voor u. Deze noemen we: Excellent Salmon De Excellent Salmon van de Kaviarist wordt hand gezouten

Nadere informatie

Eindejaars assortiment

Eindejaars assortiment Eindejaars assortiment Geschenkverpakkingen Kerstpakketten Relatiegeschenken Hoogtij Champagne bier 0,75 L. Quadrant Quadrupel 0,75 L. Vanwege het succes vorig jaar hebben we deze special ook dit jaar

Nadere informatie

A Lekker Utregs pakket

A Lekker Utregs pakket A Lekker Utregs pakket Lekker Utregs pakket 25,50 + 2,13 BTW Boeren kaasje 1 kg, uit Vianen Flesje Paulusbier uit Utrecht Honing uit Vianen Folder over Lekker Utregs regioproducten Appel-perensap uit provincie

Nadere informatie

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl!

Achtergrondinformatie Markus & Markus. Kado-wafels, een ambachtelijk relatiegeschenk in uw eigen stijl! Achtergrondinformatie Markus & Markus Sinds de oprichting van het familiebedrijf Markus & Markus in 1978, is de doelstelling onveranderd gebleven. Een echte, verse, ambachtelijk bereide stroopwafel bakken

Nadere informatie

EINDEJAARSGESCHENKEN WIJN is het allerleukste cadeau!

EINDEJAARSGESCHENKEN WIJN is het allerleukste cadeau! EINDEJAARSGESCHENKEN 2016 WIJN is het allerleukste cadeau! EINDEJAAR 2016 B&Co : Eindejaarsspecialist! Tijd om op zoek te gaan naar een passend geschenk, waarmee u uw medewerkers kan bedanken voor hun

Nadere informatie

Relatiegeschenken 2015

Relatiegeschenken 2015 Denk je aan relatiegeschenken denk je aan Hogenkamp klompen & souvenirs Relatiegeschenken 2015 Relatiegeschenken Draagklompen Sleutelhangers enkel Sleutelhangers dubbel USB klomp USB special design Klompsloffen

Nadere informatie

Het huis PIPER-HEIDSIECK viert feest

Het huis PIPER-HEIDSIECK viert feest Het huis PIPER-HEIDSIECK viert feest De bubbels van PIPER-HEIDSIECK - een van de oudste champagnehuizen ter wereld zijn al sinds 1785 van de partij op belangrijke en ontroerende momenten van het leven.

Nadere informatie

Happy Sinterkerst! 2015. Verras uw medewerkers en/of uw partners

Happy Sinterkerst! 2015. Verras uw medewerkers en/of uw partners Happy Sinterkerst! 2015 Verras uw medewerkers en/of uw partners Happy Sinterkerst De feestmaand staat sneller om de hoek dan u verwacht, daarom helpt Grace Green graag mee! Verras uw partners en/of personeel

Nadere informatie

www.champastique.be Catalogus Particulieren 2015

www.champastique.be Catalogus Particulieren 2015 www.champastique.be Catalogus Particulieren 2015 Visie & Missie Champagnes aanbieden van kleine huizen uit de 4 microregios van de Champagnestreek met oog voor traditie, hun passie voor Champagne overbrengen

Nadere informatie

Eindejaarsfolder 2017

Eindejaarsfolder 2017 Eindejaarsfolder 2017 Wijn natuurlijk! H et eindejaar nadert met rasse schreden, tijd om even stil te staan bij de keuze van Uw relatiegeschenken. Een goede fles wijn past perfect binnen dit plaatje!

Nadere informatie

RELATIEGESCHENKEN MET KLASSE

RELATIEGESCHENKEN MET KLASSE RELATIEGESCHENKEN MET KLASSE LAURENT-PERRIER, MOËT&CHANDON, VEUVE CLICQUOT, DOM PÉRIGNON Laurent-Perrier Brut in luxe etui 36,13 Laurent-Perrier Brut Vintage 2002 in luxe etui 42,00 Laurent-Perrier Cuvée

Nadere informatie

Houten kisten Bordeaux

Houten kisten Bordeaux Pagina 1 Houten kisten Bordeaux alle prijzen BTW in Chateaux Castel Kist 3 flessen Bordeaux Cru de Maqueline 2012 42,75 Medoc Chateau Tour Prignac 2012 Haut Médoc Chateau Barreyres 2011 Chateaux Tour Prignac

Nadere informatie

Oost west, thuis wok je het best.

Oost west, thuis wok je het best. Kerst 2010 Happy Family. Een gezellig familiepakket vol met heerlijke producten om met elkaar van te genieten. De hele familie komt aan bod met een persoonlijke tip, van oma s tomatensoep tot aan koekjesmix

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

Cafe crème 2,00 Espresso, Ristretto 2,00 Cappuccino, Latte Macchiato 2,00 Thee 2,00 Huisgemaakte gebak 2,50 Met slagroom 3,00

Cafe crème 2,00 Espresso, Ristretto 2,00 Cappuccino, Latte Macchiato 2,00 Thee 2,00 Huisgemaakte gebak 2,50 Met slagroom 3,00 De terraskaart wordt uitsluitend op het terras geserveerd de prijzen gelden ook alleen op het terras Terras kaart 2015 Restaurant de Bottermarck Cafe crème 2,00 Espresso, Ristretto 2,00 Cappuccino, Latte

Nadere informatie

Kerstpakketten van Eerlijk Drenthe

Kerstpakketten van Eerlijk Drenthe Kerstpakketten van Eerlijk Drenthe De streekprodukten winkel van Emmen: Origineel, verrassend, veelzijdig, biologisch, authentiek. Zuid Oost Drenthe op zijn best! Kerstpakketten van Eerlijk Drenthe Eerlijk

Nadere informatie

Hocras. evenementen. Barbecue. Catering. Verhuur

Hocras. evenementen. Barbecue. Catering. Verhuur Hocras evenementen Verhuur Catering Barbecue uw feest op maat met Hocras Hocras heeft alle producten, diensten en apparatuur in huis om u te adviseren en te helpen bij het organiseren van uw feest of receptie.

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw Culinaire Arrangementen 2012/13 Kerst en Oud & Nieuw Meerdaagse arrangementen Kerstarrangement Tijdens Kerst op Center Parcs? Maak dan gebruik van ons speciale Kerstarrangement en verzeker uzelf van driedaags

Nadere informatie

KERST- & RELATIEGESCHENKEN Geachte relatie,

KERST- & RELATIEGESCHENKEN Geachte relatie, Geachte relatie, Wijn is nog steeds het meest gewaardeerde cadeau en een fantastische blijk van waardering. Het succes van uw gift wordt voor een groot deel bepaald door de aandacht die u eraan besteedt.

Nadere informatie

PRODUCT. Sinds 1921 CATALOGUS

PRODUCT. Sinds 1921 CATALOGUS PRODUCT Sinds 1921 CATALOGUS Beste klant, Siebrand, een bijzonder familiebedrijf, is opgericht in 1921. Wij zijn trots op de rijke historie die wij als bedrijf hebben. Het Siebrand-imago wordt gekenmerkt

Nadere informatie

Eindejaarsfolder 2018

Eindejaarsfolder 2018 Eindejaarsfolder 2018 Wijn natuurlijk! H et eindejaar nadert met rasse schreden, tijd om even stil te staan bij de keuze van Uw geschenken. Een goede fles wijn wordt altijd in dank aanvaard! We creëren

Nadere informatie

Gifts Brochure 2009/2010

Gifts Brochure 2009/2010 Gifts Brochure 2009/2010 1 2 Specials 3 1 Magallanes Malbec Giftpack Goudgele geschenkverpakking gevuld met 2 flessen Magallanes Malbec. 2 Allesverloren Cabernet Sauvignon Luxe tube gevuld met 1 fles Allesverloren

Nadere informatie

Magnums (1,5 liter) 19 - Laurent-Perrier Grand Siècle Grande Cuvée 20 - Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut

Magnums (1,5 liter) 19 - Laurent-Perrier Grand Siècle Grande Cuvée 20 - Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut Magnums (1,5 liter) 1 - Domaine de Grangeneuve Vieilles Vignes 2 - Louis Jadot Couvent des Jacobins Rouge 3 - Louis Jadot Couvent des Jacobins Blanc 4 - Barón de Ley Reserva 5 - Barón de Ley Finca Monasterio

Nadere informatie

Rosewijnlijn.nl Anna Bijnskade DK LEIDEN Mob.:

Rosewijnlijn.nl Anna Bijnskade DK LEIDEN Mob.: Rosewijnlijn.nl Anna Bijnskade 37 2331 DK LEIDEN Mob.: 06-19955044 Info@rosewijnlijn.nl Geachte relatie, Wijn is nog steeds het meest gewaardeerde cadeau en een fantastische blijk van waardering. Het succes

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

KERST BIJ KLOOSTER. Locatie Oude Jeroenskerk

KERST BIJ KLOOSTER. Locatie Oude Jeroenskerk KERST BIJ KLOOSTER Locatie Kerk aan Zee Klooster events, art & design beheert twee eventlocaties in Noordwijk: de Kerk en Kapel aan Zee - dicht bij het strand en de grote hotels - en de Middeleeuwse Oude

Nadere informatie

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken.

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Telstar Horeca Menukaart 15-16 Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Drank Gedurende de dag Kan Koffie (10 kopjes) 15,00 Kan Thee (10 kopjes)

Nadere informatie

Artnr. 5001: Paaseitablet van chocolade Smaken: melk, puur of witte chocolade Afmetingen tablet: 130 x 100 x 12 mm Afmetingen geschenkdoos: 170 x 140 x 30 mm Verpakking: witte geschenkdoos met venster

Nadere informatie

DECEMBER GESCHENKEN 1

DECEMBER GESCHENKEN 1 DECEMBER GESCHENKEN 1 SINTERKLAAS 2 Valrhona chocolade letter 200 gram In witte-, melk- & pure chocolade. Wij maken het gehele alfabet. Letter 200 gram per stuk 8,02 ex. Gevulde praline letter (melk) 12,22

Nadere informatie

Nieuwkoop, september 2009. Geachte heer/mevrouw,

Nieuwkoop, september 2009. Geachte heer/mevrouw, Nieuwkoop, september 2009 Geachte heer/mevrouw, Hierbij wil Wereldwinkel de Toren uw aandacht vragen voor onze kerstpakketten. Pakketten waar alle schakels van producent tot ontvanger beter van worden.

Nadere informatie

DECEMBER INSPIRATIE FOLDER

DECEMBER INSPIRATIE FOLDER DECEMBER INSPIRATIE FOLDER SINTERKLAAS Heerlijk avondje is gekomen... Een overheerlijke amandelletter, speculaastaartje of een chocoladeletter. Met onze ambachtelijke bakkersproducten maakt u altijd een

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Lekkers voor bij de koffie/thee - - Bonbon of Truffel 0,95 - XL Slagroomtruffel 2,00 Diverse gebakjes vanaf 2.75 ( vraag naar de soorten van de dag ) - Le Cacaotje (voor 2 personen) 12,50-2

Nadere informatie

Vergaderen in centraal in Nederland?

Vergaderen in centraal in Nederland? Vergaderen in centraal in Nederland? Op zoek naar een representatieve vergaderruimte in het midden van het land met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en een goede verbinding van het openbaar vervoer?

Nadere informatie

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram.

Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion. Santa boot I gevulde chocolade kerstlaars. div. Kleuren. div. Kleuren gram. Love in a Box Christmas Book I X-mass edtion Limited Love in a Box Christmas Book, het prachtige Love in a Box Bookbox in een speciale kerst editie! Gevuld met 12 heerlijke chocolade kogel truffels met

Nadere informatie

KERST 2015 EEN MOOI BEGIN VAN EEN (H)EERLIJKE KERST EN EEN FAIR 2016

KERST 2015 EEN MOOI BEGIN VAN EEN (H)EERLIJKE KERST EN EEN FAIR 2016 KERST 2015 EEN MOOI BEGIN VAN EEN (H)EERLIJKE KERST EN EEN FAIR 2016 Uw organisatie kijkt binnenkort terug op het afgelopen jaar. In deze bijzondere tijd zal er van u en uw medewerkers vaak een stapje

Nadere informatie

BOERDERIJWINKEL HOEVE RAVENSTEIN

BOERDERIJWINKEL HOEVE RAVENSTEIN GESCHENKPAKKETTEN INSPIRATIE BROCHURE 2018 BOERDERIJWINKEL HOEVE RAVENSTEIN DUURZAAM, PUUR & EERLIJK (Kerst)geschenken uit de streek www.hoeveravenstein.nl Kerstgeschenken 2018 Hoeve Ravenstein ligt verscholen

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

Huiswijn Wit en Rood

Huiswijn Wit en Rood Huiswijn Wit en Rood (Italie) Een heerlijke huiswijn, in de mond proef je een lichte aroma van klein rood en zwart fruit, specerijen en tijm. De aanzet is vol, gevolgd door een lange, zwoele afdronk. Lekker

Nadere informatie

OESTER- PLATEAU PROEVERIJ ZEEUWSE CREUSES 7,50 PROEVERIJ ZEEUWSE PLATTE 9,00 PROEVERIJ NATUUR 8,75 OESTERS PER STUK TE BESTELLEN:

OESTER- PLATEAU PROEVERIJ ZEEUWSE CREUSES 7,50 PROEVERIJ ZEEUWSE PLATTE 9,00 PROEVERIJ NATUUR 8,75 OESTERS PER STUK TE BESTELLEN: MENU OESTER- PLATEAU PROEVERIJ ZEEUWSE CREUSES 7,50 3 Oosterschelde Creuses met een glas droge witte wijn (La Croisade Sauvignon Blanc) PROEVERIJ ZEEUWSE PLATTE 9,00 3 Platte oesters met een glas droge

Nadere informatie

Kaamps Cadeaupakket 10,-

Kaamps Cadeaupakket 10,- Cadeaupakketten Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Loop dan eens binnen in onze landgoedwinkel. Hier staan altijd prachtige cadeaupakketten klaar om iemand mee te verrassen! Bent u op zoek naar

Nadere informatie

Uw feest. op maat met Hocras. Creatief en flexibel. Geeft u een receptie, examenfeest of tuinfeest?

Uw feest. op maat met Hocras. Creatief en flexibel. Geeft u een receptie, examenfeest of tuinfeest? Evenementen Geeft u een receptie, examenfeest of tuinfeest? Uw feest op maat met Hocras Hocras heeft alle producten, diensten en apparatuur in huis om u te adviseren en te helpen bij het organiseren van

Nadere informatie

Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bedrijfsuitjes in uw regio Welkom bij onze kookstudio. Wilt u een personeelsfeest of bedrijfsuitje in uw regio organiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij organiseren kookavonden voor kleine

Nadere informatie

Koffie, thee, gebak & High Tea

Koffie, thee, gebak & High Tea Koffie, thee, gebak & High Tea Bij ons kunt u vanaf 14.00 uur genieten van onze uitgebreide en overheerlijke High Tea s. (vanaf 2 pers. te bestellen) 02High Tea De high tea op de foto is voor twee personen.

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Drankjes - Koude drankjes Cola, Cola Light 1,95 Appelsap 1,95 Sinas 1,95 Verse Jus d Orange 3,25 7Up 1,95 Cassis 1,95 Spa Blauw, Spa Rood 1,95 Ice Tea 1,95 Bitter Lemon 1,95 Warme drankjes*

Nadere informatie

Banquetingboek Brasserie de Mediaan.

Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Banquetingboek Brasserie de Mediaan. Hierbij een overzicht wat wij u kunnen aanbieden. Uiteraard is het mogelijk dat u contact met ons opneemt als u geen keuze kan maken uit ons standaard assortiment maar

Nadere informatie

paas best Speciaal geselecteerd voor jou als kaarthouder IWSC Zilveren Medaille De acties zijn geldig van 10 t/m 16 april 2017 Wine Advocate

paas best Speciaal geselecteerd voor jou als kaarthouder IWSC Zilveren Medaille De acties zijn geldig van 10 t/m 16 april 2017 Wine Advocate IWSC 92 Spectator 93 De acties zijn geldig van 10 t/m 16 april 2017 paas best Speciaal geselecteerd voor jou als kaarthouder 2171663 GG DM PSN08 wk15.indd 1 14-03-17 10:45 de beste wijnen bij je paasgerechten

Nadere informatie

Snel, sneller snelst. Gratis samples. Van één tot... duizend

Snel, sneller snelst. Gratis samples. Van één tot... duizend CC15 Dé chocolade specialist Snel, sneller snelst vanaf kleine aantallen Offertes binnen enkele (werk)uren Gratis samples tot wel 18% korting Volledige ontzorging voor u Van één tot... duizend Wij regelen

Nadere informatie

MY hot cup Puretea Natural Mint, Rosehip, Linden, Forest Fruit, Golden Chamomile, Rooibos, Pure Lemon, Earl Grey, Organic Green, Black Ceylon

MY hot cup Puretea Natural Mint, Rosehip, Linden, Forest Fruit, Golden Chamomile, Rooibos, Pure Lemon, Earl Grey, Organic Green, Black Ceylon MY coffee: Onze keuze is gevallen op koffie van OR. De liefde en passie waarmee deze koffie geselecteerd en gebrand wordt, komt tot uiting in de kwaliteit en de fantastische aroma s van de koffie die we

Nadere informatie

Jullie pakketten gaan altijd helemaal op!

Jullie pakketten gaan altijd helemaal op! Kerstpakketten 2017 Kerstpakket met streekproducten Met een kerstpakket van Plattelandwinkel de Achterdijk geeft u een orgineel cadeau. Wat is het leuker om uw personeel te verrassen met een pakket uit

Nadere informatie

The art of giving. Geven brengt geluk

The art of giving. Geven brengt geluk The art of giving Geven brengt geluk 25 jaar ervaring geeft u rust en zekerheid Waardeer uw medewerkers met een passend geschenk In de huidige tijd wordt veel van uw medewerkers gevraagd. Met het geven

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Mmmmh! friends. Charleroisesteenweg Brussel - Tel

Mmmmh! friends. Charleroisesteenweg Brussel - Tel Mmmmh! friends Charleroisesteenweg 92-1060 Brussel - Tel. + 32 2 534 23 40 - info@mmmmh.be Groepslessen Een culinaire activiteit enkel voor u en uw vrienden! U houdt van koken? Uw wenst uw passie te delen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Champagne Select April 2018

Nieuwsbrief Champagne Select April 2018 Nieuwsbrief Champagne Select April 2018 Welkom bij onze Lente nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief gaan we u weer informeren over de laatste ontwikkelingen, hebben we een mooie aanbieding en luiden we het

Nadere informatie

retro heerlijk compleet, smaakvol geserveerd

retro heerlijk compleet, smaakvol geserveerd heerlijk compleet, smaakvol geserveerd RETRO de smaak begint al aan de buitenkant Een break voor de koffie, thee of wellicht voor de soep? U serveert de mensen graag een warme drank met een optimale kwaliteit.

Nadere informatie

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde HUWELIJKEN Ruimte, rust, stijl, klasse en ingetogen exclusiviteit, Kasteel De Vanenburg maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring! Wie Kasteel De Vanenburg betreedt, waant zich al snel

Nadere informatie

GEROOKTE ZALM WILDE ZALM. 500 gram. 1200 gram

GEROOKTE ZALM WILDE ZALM. 500 gram. 1200 gram SCHMIDT ZEEVIS ROTTERDAM MET SMAAK Schmidt-zalmen worden direct na de vangst aangeleverd op ijs. De vissen worden gefileerd en met de hand drooggezouten. Na het zouten wordt de zalm gedurende twaalf uur

Nadere informatie

Ontbijtbuffetten Ontbijtmanden Lunchpakketten

Ontbijtbuffetten Ontbijtmanden Lunchpakketten Ontbijt aan huis Een leuke verrassing voor elke gelegenheid!!! Bent u op zoek naar een leuk cadeau of een originele attentie, een ontbijt is een uitstekende manier om je geliefde, familie, vrienden, zakenrelaties,

Nadere informatie

ECHTE THEE OP HET WERK REAL TEA MADE EASY

ECHTE THEE OP HET WERK REAL TEA MADE EASY ECHTE THEE OP HET WERK REAL TEA MADE EASY Echte thee met het gemak van een zakje WWW.SENZATEA.NL OP HET WERK Iedereen een moment geven om te genieten van échte thee, dat is onze passie! En dus selecteren

Nadere informatie

Wijnkaart. Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30. Chardonnay Principato Per glas 3.30. Pinot Blanc Dopff en irion Per glas 4,25

Wijnkaart. Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30. Chardonnay Principato Per glas 3.30. Pinot Blanc Dopff en irion Per glas 4,25 Wijnkaart Witte wijnen per glas of per fles: Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30 Per fles 16.25 : Wine of origin Robertson : Robertson (Zuid-Afrika) : Colombard 80% en sauvignon 20% : Lichte witte wijn

Nadere informatie

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Groepen Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner Vinoloog van de wijnacademie Cerfiticate of excellence - tripadvisor Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke &

Nadere informatie

UW WIJNGIDS 2011 / 2012 HUISWIJNEN EN GESCHENKEN. uw wijn is onze zaak. Op zoek naar smaakvolle geschenken? Welkom bij wijnzaken. contact informatie

UW WIJNGIDS 2011 / 2012 HUISWIJNEN EN GESCHENKEN. uw wijn is onze zaak. Op zoek naar smaakvolle geschenken? Welkom bij wijnzaken. contact informatie HUISWIJNEN EN GESCHENKEN Welkom bij wijnzaken Onze wijngids staat weer vol met geweldige wijnen voor uzelf, uw bedrijf, uw medewerkers en uw relaties. Of u nu op zoek bent naar een vaste selectie wijnen

Nadere informatie

nterklaasdoos Kraft Draagdoos 24,5x9x33cm

nterklaasdoos Kraft Draagdoos 24,5x9x33cm Een leuk alternatief voor de pakketdoos is het opmaken van een mandje. Uit onze brede collectie manden kunt u een keuze maken tussen verschillende vormen, maten en kwaliteiten. Ons gehele assortiment vindt

Nadere informatie

Dé nieuwe manier van wijn koelen

Dé nieuwe manier van wijn koelen Dé nieuwe manier van wijn koelen The coolest way to enjoy your drinks Hebben! Nu al de uitvinding van het jaar. Mara Grimm culinair journalist voor o.a. Beau Monde INTRODUCTION De serveertemperatuur van

Nadere informatie

Pakket met Holland of Krimpenerwaard uitstraling. Producten afkomstig van producenten uit de Krimpenerwaard en het Groene Hart, bijv:

Pakket met Holland of Krimpenerwaard uitstraling. Producten afkomstig van producenten uit de Krimpenerwaard en het Groene Hart, bijv: Pakket met Holland of Krimpenerwaard uitstraling. Producten afkomstig van producenten uit de Krimpenerwaard en het Groene Hart, bijv: - echte ronde Boerenkaas (in parafine!) uit Bergambacht - honing uit

Nadere informatie

Vergaderen in centraal in Nederland?

Vergaderen in centraal in Nederland? Vergaderen in centraal in Nederland? Op zoek naar een representatieve vergaderruimte in het midden van het land met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en een goede verbinding van het openbaar vervoer?

Nadere informatie

17 FEBRUARI T/M 1 MAART 2016. seizoensbasics. damesvest. Ook in blauw. S t/m XL. 35.- 28.- hema.be

17 FEBRUARI T/M 1 MAART 2016. seizoensbasics. damesvest. Ook in blauw. S t/m XL. 35.- 28.- hema.be 17 FEBRUARI T/M 1 MAART 2016 seizoensbasics damesvest Ook in blauw. S t/m XL. 35.- 28.- damesskinny Ook in donkerblauw. 36 t/m 46. 17.50 damesblouse S t/m XL. 22.50 2 oogschaduw Wet & Dry Nat aanbrengen

Nadere informatie

Alles voor een heerlijke avond Gratis bezorgd, thuis of in de winkel, via GALL.NL. Acties geldig van 3 t/m 16 december 2018

Alles voor een heerlijke avond Gratis bezorgd, thuis of in de winkel, via GALL.NL. Acties geldig van 3 t/m 16 december 2018 Acties geldig van 3 t/m 16 december 2018 Alles voor een heerlijke avond Advocate 89 Gratis bezorgd, thuis of in de winkel, via GALL.NL 14. 99 8. 99 2184316 GG DM KRS25 wk49.indd 1 05-11-18 17:15 KLASSIEKE

Nadere informatie