Beschouw deze catalogus als een reflectie van onze eigenzinnige visie op juwelen die we dolgraag met jullie willen delen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beschouw deze catalogus als een reflectie van onze eigenzinnige visie op juwelen die we dolgraag met jullie willen delen."

Transcriptie

1 schitterend jezelf

2 03 Yans MAGAZINE Beschouw deze catalogus als een reflectie van onze eigenzinnige visie op juwelen die we dolgraag met jullie willen delen. De populairste persoon van de klas is zelden enkel de intelligentste, noch de knapste of de sportiefste, maar steevast hij of zij die zichzelf, telkens weer opnieuw, weet te onderscheiden door zijn of haar unieke kwaliteiten optimaal te accentueren. Heb het lef de banale, grijze middenmoot te overstijgen, durf gewoon schitterend jezelf te zijn. Stand out in crowd! Met veel plezier zetten wij jullie een eindje in de goeie richting. Volgende gelijkgestemde zielsverwanten delen onze filosofie dagelijks en bleken de geknipte personen voor de realisatie van dit boekje. Mijn oprechte dank aan L a d y F a s h i o n l A n g o l o i n S i n t - Tr u i d e n, Roniek en Mike voor hun unieke locatie in de brouwerij van Wilderen, mijn goeie vriend Bert Vanmechelen en last but not least mijn eigen dochter Julie.

3 Yans MAGAZINE Crystal rose Collection Yans MAGAZINE Funghetti Collection Boeli boeli Klassiek eigentijds Ondanks de eerder klassieke combinatie van wit goud en diamant krijgen de juwelen een unieke uitstraling door hun zorgvuldig uitgewerkte en gedetailleerde design. Collection Combineren Een unieke armband door fraaie combinaties. 61 Wonderlijk aantrekkelijk Een simpele combinatie van groot en klein, van rosé goud en witte diamanten. Wonderlijk eenvoudig maar uiterst aantrekkelijk. Bamboo Collection Vernieuwend en kleurrijk 51 Begonnen als een klassiek juwelenmerk, maakt Hulchi Belluni nu innovatieve en hoogst origineel sieraden, zoals deze veelkleurige armbanden en ringen. Wave Kleur bekennen Wit, geel of rosé goud een kwestie van smaak. Welke u ook verkiest voor juwelen, van een gracieuze uitstraling bent u zeker. Co

4 Yans MAGAZINE b r o n F I N E J E W E L R Y b r o n F I N E J E W E L R Y Yans MAGAZINE De resolute keuze voor kleurrijke edelstenen en goud geeft aan elke creatie van BRON een zachte warmte. Klassieke vrouwelijkheid wordt gecombineerd met speelse nonchalance. RINGEN MET CHAMPAGNE BRILJANT OF MAANSTEEN OORHAKEN MET ROZE BERYL RINGEN MET CHAMPAGNE BRILJANT, SAFFIER OF MAANSTEEN OORKNOPPEN MET ROZE BERYL EN MAANSTEEN NORTH MEETS SOUTH KAHLE x180 kopie 2.indd :34 RINGEN MET CHAMPAGNE BRILJANT OF MAANSTEEN RINGEN MET CHAMPAGNE BRILJANT, SAFFIER OF MAANSTEEN OORHAKEN MET ROZE BERYL OORKNOPPEN MET ROZE BERYL EN MAANSTEEN Nederlandse flair en raffinement in combinatie met Italiaanse klasse en elegantie. KAHLE x180 kopie 2.indd :34 De intense warmte van het geel geeft deze collectie zijn typische warme charme. Zuiders, vrouwelijk en temperamentvol.

5 Yans MAGAZINE Yans MAGAZINE IPANEMA designer Laura Bicego De kleuren en het lichteffect van de collectie Ipanema zijn adembenemend. De Ipanema is een strand in Rio dat de schoonheid en sensualiteit van Brazilië symboliseert. De kleurrijke juwelen uit deze collectie zijn een eerbetoon aan die schoonheid.

6 Yans MAGAZINE Yans MAGAZINE Gewaagd zwart De combinatie van wit en zwart zorgt altijd voor een verrassende, trendy look. Sportief juweel Door op creatieve wijze kleuren en materialen te mixen, maakt Certina van dit sportieve horloge een echt juweel. Edgy black Weinig ontwerpers wagen zich aan zwart, maar toch levert het vooral in combinatie met wit goud of witte diamanten telkens stijlvolle juwelen op met een edgy tintje.

7 Yans MAGAZINE Klassieke alliances in goud, stijlvol bezet met diamant. De solitair, met net dat tikkeltje meer. Strakke ringen van wit en rosé goud. Yans MAGAZINE Een eigen lijn van verlovings- en trouwringen, volledig in België vervaardigd in 18 karaats goud en gezet met kwaliteitsdiamanten tegen onklopbare prijzen. Binnenlands Vakmanschap Zwierige ontwerpen en een overvloed aan prachtige diamanten. Rizit bewijst eens te meer zijn tijdloze klasse.

8 Yans MAGAZINE Yans MAGAZINE Hamilton Een American classic met de betrouwbaarheid van Zwitserse horloges. Ultieme degelijkheid Deze automatische chronograaf met stoffen polsband is ontworpen om een leven lang mee te gaan. Stoer en stijlvol Met het succes van de bedelbanden voor vrouwen is ook de lederen armband voor mannen weer hot. Zacht kalfsleer voor stoere mannen met klasse. Karaktervol Robuust Simply Edox Technisch vernuft en knap design. Absoluut mannelijk Een uurwerk dat robuuste degelijkheid uitstraalt. Want dat is wat u van een mannenhorloge verwacht. In de details De rode afwerking en de rubberen band geven dit horloge zijn uitzonderlijke, sportieve look.

9 designed to withstand impacts, extremes of temperature and dust, the new EDOX Chronorally timepiece is made of the same steel as the Dakar stars. The Chronorally world s greatest drivers: sound, robust and reliable. EDOX is the Official Timekeeper of Class-1 Powerboat World Championship, Dakar Rally and Extreme Sailing Series. Edox Timing for Champions. r the world s greatest car race and human adventure. Built for racing, I O N S reflects to perfection the attributes of the Yans MAGAZINE Yans MAGAZINE Uitblinker Wanneer een ontwerper van zakmessen voor het Zwitserse leger horloges begint te maken moet dat wel leiden tot tophorloges die uitblinken in degelijkheid en betrouwbaarheid. Verfijnde eenvoud IBB_Edox_200x260mm_5mm_page1.indd :34 De elegantie van Edox, zit hem dikwijls in heel eenvoudige maar zeer verfijnde ontwerpen. Geen onnodige franjes, maar eerlijke klasse. Information NV NV: 995,- swiss precision Durf uniek te zijn De Hamilton H-20-S geeft u op een stijlvolle manier inkijk in zijn uiterst accurate binnenwerk. De Hamilton Jazzmaster Regulator speelt met uren en minuten op een wijzerplaat die tot ieders verbeelding spreekt. Kleuren en smaken Over kleuren en smaken valt niet te twisten. Eenzelfde horloge, twee uitvoeringen. Een wereld van verschil. Maar beide absoluut stijlvol.

10 Yans MAGAZINE Trendy blauw De combinatie van wit goud en blauwe edelsteen is trendy en cool. Zachte kleurenpracht De warme gloed van rosé goud combineert perfect met zachte edelstenen en diamanten. Goud goud goud Goud in al zijn eeuwige en ongecompliceerde pracht.

11 Yans MAGAZINE Daily Chique Yans MAGAZINE Pure Fashion Zoals veel modeontwerpers waagt ook Kenneth Cole zich aan horloges. En dat doet hij duidelijk met een overschot aan klasse en veel succes. Een verhaal Het leuke aan bedels is niet alleen dat u er een persoonlijk juweel mee kunt maken, maar dat u er ook uw eigen verhaal mee kunt vertellen. Telkens anders Tirisi is een merk dat steeds een stapje verder durft te gaan dan wat de trends voorschrijven. Dat bewijst deze ring met verwisselbare edelstenen. Een geniaal concept waardoor u telkens een nieuw sieraad heeft.

12 Yans MAGAZINE Yans MAGAZINE Betoverend paars Ondefinieerbaar mysterieus en ronduit prachtig. Exquisite Italian Jewelry Onverwachte vormen Een stijlvolle en bijzonder geslaagde mix van traditie en vernieuwing, besprenkeld met een vleugje onvervalste Italiaanse klasse.

13 Yans MAGAZINE Archetypisch Modern De essentie De essentie van horlogekunst. Eén wijzer. Omdat we in onze hectische levens de minuten niet hoeven te zien voorbij tikken.

14 Yans MAGAZINE Yans MAGAZINE Droomjuwelen Een uitzonderlijk origineel design en een ongeziene afwerkingsgraad. Pesavento is een synoniem geworden voor unieke droomjuwelen. casual elegance Eerbetoon aan zilver Met The Fifth Season gooit Roberto Coin het over een andere, verrassende boeg. Niets dan hoogwaardig zilver in deze prachtcollecties.

15 Yans MAGAZINE Yans MAGAZINE Al Coro Heel fijne juwelen die doordacht gebruik van rosé goud en diamant combineren met de ultieme bekoring van een origineel design. Graceful Leisure Verrassend vernieuwend Een doorgedreven zoektocht naar nieuwe kwalitatief hoogstaande materialen en een originele benadering van het thema zee leveren verrassende horloges op bij TechnoMarine.

16 Yans MAGAZINE Yans MAGAZINE Techniek en emotie Als geen ander staat Seiko bekend voor zijn vernieuwende technologieën. Dat het daarnaast ook nog eens mooie horloges maakt, is de grootste troef van het unieke merk. Black & White Een klassieke combinatie, waarmee u altijd goed zit. Juwelen die op een tijdloze manier altijd trendy zullen zijn. Veelzijdigheid troef Met heel uitgebreide collecties heeft Festina voor iedereen een kwaliteitshorloge met een actueel design aan een uitstekende prijs. Zilver in kleur Dat zilver zoveel meer kan zijn dan zilverkleurig bewijst Orage met deze prachtige armbanden. Sieraden met karakter. Betrouwbare luxe Als Zwitserland voor betrouwbaarheid staat, dan staat Frankrijk voor modieuze luxe. Michel Herbelin combineert beide. Hippe vintage Met een ironische knipoog naar de klassieke zegelringen slaagt Cameo erin vintage hip te maken.

17 Juwelen Yans Stapelstraat Sint-Truiden T E info@juwelier-yans.be

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten.

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. . 0 I. I. I. 0 I. 9 Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. Traditioneel is deze feestelijke tijd een periode van vieren,

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Cachet Juweliers

VOORWOORD. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Cachet Juweliers 2016 2016 VOORWOORD Met trots presenteren wij u de nieuwe editie van ons Cachet magazine 2016, een glossy tijdschrift waarin u een impressie krijgt van onze veelzijdige collectie sieraden. Door onze gezamenlijke

Nadere informatie

Seiko Nederland B.V. Telefoon (010) Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden.

Seiko Nederland B.V. Telefoon (010) Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. Seiko Nederland B.V. Telefoon (010) 400 98 99 www.pulsarwatches.nl info@pulsarwatches.nl Prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. EEN WERELD VAN PRESTATIE POWER STIJL PULSAR MAAKT HET VERSCHIL Het is ruim

Nadere informatie

ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU. Winter COLLECTION

ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU. Winter COLLECTION ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU Winter COLLECTION RETRO WATCH NEW COLLECTION Stalen watch 38mm, verkrijgbaar in zilver-, goud-, rosékleurig of zwart. Met roze secondewijzer, datum en verwisselbare stalen- of

Nadere informatie

ALFEX DESIGN COLLECTIE: ONZE INSPIRATIE KOMT VAN DE NEO KLASSIEKE ARCHITECTUUR.

ALFEX DESIGN COLLECTIE: ONZE INSPIRATIE KOMT VAN DE NEO KLASSIEKE ARCHITECTUUR. ALFEX DESIGN COLLECTIE: ONZE INSPIRATIE KOMT VAN DE NEO KLASSIEKE ARCHITECTUUR. Victoriaans, Chester, Pompeji, Joséphine, Paladijn en Arcadia; Misschien is dit voor sommigen een vage herinnering van kunst

Nadere informatie

Introductie. Angeli Di Bosca garandeert dat elke ring vrij van conflict en kinderarbeid is vervaardigd.

Introductie. Angeli Di Bosca garandeert dat elke ring vrij van conflict en kinderarbeid is vervaardigd. CATALOGUS Introductie Angeli Di Bosca is een merk dat de ideale sieraden vervaardigt om de belangrijkste momenten in uw leven te vereeuwigen. Een merk voor verlovings- en trouwringen, met Antwerpen als

Nadere informatie

Spring Summer! Naar Côte d Azur WIN! met Kim en Fatima! Cadeau! Luxe Zinzi suitcase. Fashion Tip. HOT News! MAGAZINE 2012

Spring Summer! Naar Côte d Azur WIN! met Kim en Fatima! Cadeau! Luxe Zinzi suitcase. Fashion Tip. HOT News! MAGAZINE 2012 MAGAZINE 2012 Spring Summer! WIN! Luxe Zinzi suitcase Fashion Tip Armbanden in vrolijke pasteltinten! Naar Côte d Azur met Kim en Fatima! Cadeau! Zinzi fragrance bij aankoop vanaf 75 HOT News! Lange colliers

Nadere informatie

14K Roségoud JIJ MAAKT HET. Schitterend

14K Roségoud JIJ MAAKT HET. Schitterend 14K Roségoud JIJ MAAKT HET Schitterend COLLECTIE 2018 Speciaal Een sieraad of horloge uitkiezen is vaak een bijzonder en speciaal moment. Het moet uitstralen waar jij voor staat. Dat kan stijlvol zijn,

Nadere informatie

MODE & LIFESTYLE ROND IEPER

MODE & LIFESTYLE ROND IEPER HERFST - WINTER 2016 MODE & LIFESTYLE ROND IEPER VANDROMME SWEET CHOCOLATE COLLECTION juwelen: MARCO BICEGO Something old, Something new PLACE TO BE The spirit of life Elk juweel van One More straalt liefde

Nadere informatie

Lente/Zomer 17. Nu met gratis zilveren Zinzi armband bij aankoop van een Zinzi watch.

Lente/Zomer 17. Nu met gratis zilveren Zinzi armband bij aankoop van een Zinzi watch. Lente/Zomer 17 Nu met gratis zilveren Zinzi armband bij aankoop van een Zinzi watch. Tijd voor ZINZI Met de nieuwe ZINZI Retro én Roman horloges grijpt ZINZI terug naar de strakke, tijdloze ontwerpen uit

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

DESIGNED BY US CREATED BY YOU

DESIGNED BY US CREATED BY YOU CREATED BY YOU DESIGNED BY US CREATED BY YOU Leen Bakker heeft samen met het jonge, enthousiaste team van creatieven van SLX Studio onder de naam UMIX een bankencollectie ontworpen. Hierbij werden ze geïnspireerd

Nadere informatie

Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 2012. NOBILIS 2011 eindejaar.indd 1 05/11/11 12:34

Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 2012. NOBILIS 2011 eindejaar.indd 1 05/11/11 12:34 J U W E L I E R Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 0 0 NOBILIS 0 eindejaar.indd 0// : Nona juwelen in 8ct goud met diamant. Verkooppunten en volledige collectie zie website. www.nona-jewels.be

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

Schoenen. Feest! Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart!

Schoenen. Feest!  Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS Mim-pi: Voor de glitter en glamour modellen! 99 33 Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! 99 33 Mim-pi: met glitter voor de jonge fashionista!! 99

Nadere informatie

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar Schoenen Feest! De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht en ouderwetse service. Dat vindt u gewoon dicht bij huis. En daar betaalt u beslist geen cent méér voor!

Nadere informatie

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30 Eenvoud Zuiver met blank glas binnendeuren voorraad jaren 20-30 jaren 20-30 De paneeldeuren uit het jaren 20-30 programma zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels. Dankzij

Nadere informatie

Nieuw. Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden.

Nieuw. Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Nieuw Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Zo makkelijk word je een sieraden ontwerper: Alles wat u nodig heeft: Rayher sieraadbeton (1), water

Nadere informatie

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer MAGAZINE LENTE ZOMER 2014 MOEDERDAG Lovely deals voor mama! WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! Roségoud of geelgoud verguld HOT Trends Knuckle Ringen en meer ARM PARTY DRAAG VEEL ARMBANDEN Kim & Fatima

Nadere informatie

COLLECTIE GOUD & ZIRKONIA. Juwelier Wolters. Pastoor Ohllaan 9 3451 CB Vleuten www.wietsewolters.nl T 030-677 1338. S 518 Exclusief collier 219,-

COLLECTIE GOUD & ZIRKONIA. Juwelier Wolters. Pastoor Ohllaan 9 3451 CB Vleuten www.wietsewolters.nl T 030-677 1338. S 518 Exclusief collier 219,- COLLECTIE 13 14 S 518 219,- Juwelier Wolters Pastoor Ohllaan 9 3451 CB Vleuten www.wietsewolters.nl T 030-677 1338 S 517 349,- S 523 229,- GOUD & ZIRKONIA S 728 0.06 crt. si 569,- S 727 0.06 crt. si 599,-

Nadere informatie

CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70%

CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70% CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70% Brilliance by Chanti Inleiding www.chanti.nl voordelen in alle opzichten en topkwaliteit CHANTI werd in 1995 opgestart en onze voornaamste

Nadere informatie

Tempod Oro JUWELEN UURWERKEN. Feest

Tempod Oro JUWELEN UURWERKEN. Feest Tempod Oro JUWELEN UURWERKEN Feest Feest Van 3D-ontwerp naar exclusief juweel Wanneer we een uniek stuk op maat maken zorgen we er voor dat u uw juweel al kunt passen nog voor het gemaakt wordt, dankzij

Nadere informatie

WATCHES JEWELLERY CLASSICS. New FEARLESS. by Ti Sento. by GUESS

WATCHES JEWELLERY CLASSICS. New FEARLESS. by Ti Sento. by GUESS & WATCHES JEWELLERY New CLASSICS by Ti Sento FEARLESS by GUESS 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Inspiratie! & WATCHES JEWELLERY Dit najaar wordt versierd met uiterst begeerlijke horloge en sieraden musthaves. En natuurlijk

Nadere informatie

Daniel Wellington. Media Kit. Daniel Wellington. www.danielwellington.com

Daniel Wellington. Media Kit. Daniel Wellington. www.danielwellington.com aniel ellington Media Kit 2015 aniel ellington www.danielwellington.com aniel ellington Het verhaal ER AS EENS... Het verhaal achter aniel ellington begint met een reis naar de andere kant van de wereld,

Nadere informatie

LENTE. Stijlvolle CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus. bij Zinzi horloge. Unieke ringen actie

LENTE. Stijlvolle CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus. bij Zinzi horloge. Unieke ringen actie LENTE ZOMER 2017 158 trendy sieraden én horloges VERWEN MAMA Mooie Zinzi cadeaus ARMBAND GRATIS bij Zinzi horloge 2 + 1 CADEAU Unieke ringen actie DOL OP CHOKERS Trendy kort op de hals Stijlvolle LENTE

Nadere informatie

LENTE. Stijlvolle. 158 trendy sieraden én horloges CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus.

LENTE. Stijlvolle. 158 trendy sieraden én horloges CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus. LENTE ZOMER 2017 158 trendy sieraden én horloges VERWEN MAMA Mooie Zinzi cadeaus ARMBAND GRATIS bij Zinzi horloge 2 + 1 CADEAU Unieke ringen actie DOL OP CHOKERS Trendy kort op de hals Stijlvolle LENTE

Nadere informatie

LENTE. Stijlvolle CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus. bij Zinzi horloge. Unieke ringen actie

LENTE. Stijlvolle CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus. bij Zinzi horloge. Unieke ringen actie LENTE ZOMER 2017 158 trendy sieraden én horloges VERWEN MAMA Mooie Zinzi cadeaus ARMBAND GRATIS bij Zinzi horloge 2 + 1 CADEAU Unieke ringen actie DOL OP CHOKERS Trendy kort op de hals Stijlvolle LENTE

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

new + = MIX & collection match + = direct shoppen in deze e-brochure. Creoolhangers, hoe werkt het?

new + = MIX & collection match + = direct shoppen in deze e-brochure. Creoolhangers, hoe werkt het? MIX & match ZIO 1513 49. 95 ZIO 1441 29. 95 ZICH 1486Z 29. 95 Creoolhangers, hoe werkt het? 1. Kies de die passen bij je mood. 2. Hang deze eenvoudig aan je uitgekozen creolen. ZICH 1302Z 29. 95 new ZICH

Nadere informatie

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver WINTER 2009/2010 Feest! Extra Voordeel! Feestelijke acties in goud en zilver Exclusief: Kim&Fatima showen de nieuwste Zinzi collectie! Mix&Charm Kies uit 200 Charms en maak je eigen stijl WinterMode De

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

LENTE Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS

LENTE Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS LENTE 2019 Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS LENTE ZOMER ISSUE 2019 05 Zilver met blauw 06 Blinkende zilveren sets 07 Oorknoppen actie 08 Cadeaus

Nadere informatie

LENTE Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS

LENTE Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS LENTE 2019 Zin in de Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS LENTE ZOMER ISSUE 2019 *De laagst geprijsde van de drie aanschuifringen zal cadeau worden gedaan. 05

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie

Wishbook Winter 2014-2015

Wishbook Winter 2014-2015 Wishbook Winter 2014-2015 Laat u betoveren Hét feestseizoen van het jaar is gestart. Dit is een mooi moment om u te laten inspireren door onze sieraden. Geniet van ons nieuwe Wishbook waarin wij een selectie

Nadere informatie

14K GOUD COLLIER. 45 cm E ,- ARMBAND. 19 cm E ,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER

14K GOUD COLLIER. 45 cm E ,- ARMBAND. 19 cm E ,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER 14K GOUD 45 cm E037 1.260,- ARMBAND 19 cm E038 575,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER E432 42+3 cm 75,- E431 KLAPCREOLEN 19 cm 65,- 40,- ZILVER E441 RING 22,50 E429 45 cm 149,- E436 RING

Nadere informatie

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

collectie winter inverno

collectie winter inverno collectie 2011 2012 winter inverno collectie winter 2011/2012 - Belle Trade & Sales 1 Elegantie en exclusief design Isa Belcampo staat voor elegante en moderne sieraden, die vrouwelijkheid en Italiaans

Nadere informatie

COLLECTIE GOUD & EDELSTENEN. Groene Amethyst. Citrien. Rookkwarts. Ook uw juwelier voor Swarovski. Gegarandeerd goed!

COLLECTIE GOUD & EDELSTENEN. Groene Amethyst. Citrien. Rookkwarts. Ook uw juwelier voor Swarovski. Gegarandeerd goed! COLLECTIE 13 14 S 502 389,- Groene Amethyst 45 uur 45 uur 45 uur 00 en ed! Gegarandeerd goed! Dorpsstraat 39, 8071 BX Nunspeet T (0341) 25 21 71 I www.leusinkvanveen.nl Ook uw juwelier voor Swarovski S

Nadere informatie

Voor meer informatie kijk op

Voor meer informatie kijk op CATALOGUS Het Italiaanse elektronicabedrijf BTicino, onderdeel van de wereldwijd opererende Legrand Group, is één van de belangrijkste producenten ter wereld van elektrotechnische producten voor laagspanningsinstallaties

Nadere informatie

Pool. party. Copyright 2015 Zinzi.nl 3. 1. 5. 2. 7. 6. 11.

Pool. party. Copyright 2015 Zinzi.nl 3. 1. 5. 2. 7. 6. 11. Pool party Summer splash! Zon, zee, strand en heel veel Zinzi! Dat is alles wat je nodig hebt deze zomer... Zilveren sieraden met awesome aqua details, deze colourful beauties zijn er klaar voor! 8. 9.

Nadere informatie

Passie Onze belangrijkste maateenheid

Passie Onze belangrijkste maateenheid Passie Onze belangrijkste maateenheid Trouwringen van Christian Bauer worden sinds 1880 met meesterlijke bekwaamheid, de allerhoogste precisie en veel liefde voor detail vervaardigd. Deze jarenlange ervaring

Nadere informatie

CREOLEN & Creoolhangers

CREOLEN & Creoolhangers Issue N o 27 SPECIAL 2015 CREOLEN & Creoolhangers Eindeloos combineren MIX & MATCH! Creoolhangers, hoe werkt het? 1. Kies de creoolhangers die passen bij je mood. 2. Hang deze eenvoudig aan je uitgekozen

Nadere informatie

Sint Cadeaus heel veel keuze voor Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU. MIX& MATCH Met zilveren oorsieraden & hangers TIP VAN SINT.

Sint Cadeaus heel veel keuze voor Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU. MIX& MATCH Met zilveren oorsieraden & hangers TIP VAN SINT. Issue N o 28 SINT 2015 TIP VAN SINT Verras haar met! pakt uit! Met veel extra voordeel PARFUM CADEAU Bij aankoop van een horloge Sint Cadeaus heel veel keuze voor Met zilveren oorsieraden & hangers VOL

Nadere informatie

LENTE Stralende Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS VOOR MOEDERDAG

LENTE Stralende Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS VOOR MOEDERDAG LENTE 2019 Stralende Lente MET DE NIEUWSTE ZILVEREN SIERADEN, TRENDY HORLOGES EN MOOISTE CADEAUTIPS VOOR MOEDERDAG *De laagst geprijsde van de drie aanschuifringen zal cadeau worden gedaan. Aanschuifringen

Nadere informatie

PERSBERICHT. Klassieke elegantie heeft nu ook een naam: GROHE Grandera. Concept, inspiratie, design

PERSBERICHT. Klassieke elegantie heeft nu ook een naam: GROHE Grandera. Concept, inspiratie, design PERSBERICHT Klassieke elegantie heeft nu ook een naam: GROHE Grandera Concept, inspiratie, design Kwaliteit is voor altijd. Zelfs in ons moderne leven zijn het de traditionele waarden die overeind blijven

Nadere informatie

HORLOGECOLLECTIE HERFST-WINTER 2017

HORLOGECOLLECTIE HERFST-WINTER 2017 HORLOGECOLLECTIE HERFST-WINTER 2017 Antarès verwisselbaar - Blue addict Blauw is alomtegenwoordig op de modedefilés en haalt dit seizoen de bovenhand op zwart. Maar het is lastig om je hele garderobe aan

Nadere informatie

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Topmerken sieraden Op www.sieradendiscounter.nl Pandora, Zinzi, Swarovski,

Nadere informatie

TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE

TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE NAJAAR WINTER 2015 NIEUW e 100,00 e 115,00 e 179,00 e 9,50 VAKMANSCHAP, KWALITEIT, SERVICE EN MODE H.297 75,00 Een familiebedrijf, dat is wat we zijn.

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus ZINZI PAKT UIT Mooie pakjesavond VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES Met heel veel schitterende cadeaus TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge NIEUW: SQUARE HORLOGES ZI42CB ketting 42cm

Nadere informatie

Collection fall winter 2015

Collection fall winter 2015 Collection fall winter 2015 Collection fall winter 2015 Avance verwent je deze herfst opnieuw met een prachtige en kwalitatieve collectie volgens de laatste trends. Coco Bella en Mezura nemen je mee naar

Nadere informatie

14K GOUD OORHANGERS E ,- COLLIER. 80 cm E ,- ARMBAND cm E ,- SPARKLE & SHINE

14K GOUD OORHANGERS E ,- COLLIER. 80 cm E ,- ARMBAND cm E ,- SPARKLE & SHINE 14K GOUD OORHANGERS E001 239,- 80 cm E002 835,- ARMBAND 18+1 cm E003 375,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 Juwelier Wolters Sinds 1949 is juwelier Wolters een begrip in Vleuten. In onze prachtig verbouwde

Nadere informatie

SIERADEN HORLOGES 2015

SIERADEN HORLOGES 2015 & SIERADEN SIERADEN HORLOGES 2015 JUWELIER GOUDSMID Vakmanschap & Meesterschap Juwelier Goudsmid Ooms is al 18 jaar een begrip in Halsteren en omgeving. En staat bekend als betrouwbaar, vakkundig, gastvrij

Nadere informatie

pakjesavond Mooie ZINZI PAKT UIT TIP VAN DE SINT Met heel veel schitterende cadeaus Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge N o 32

pakjesavond Mooie ZINZI PAKT UIT TIP VAN DE SINT Met heel veel schitterende cadeaus Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge N o 32 N o 32 SINT 2018 ZINZI PAKT UIT Met heel veel schitterende cadeaus Mooie pakjesavond TIP VAN DE SINT Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES NIEUW: SQUARE HORLOGES

Nadere informatie

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 Grote LenteZomer nummer 149 Zilveren Musthaves STRALEND! KLEURRIJKE RINGEN Veel Acties Ringen, hangers en armbanden New Season ALLE NIEUWE SIERADEN TRENDS Viva la Costa! MET

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE

Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE E I N UW! Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE SPETTEREND NIEUWJAAR CHAMPAGNE 735069 735062 Een spetterende kaart met parelmoer letters voor een extra feestelijk effect. Proostend het nieuwe

Nadere informatie

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 JUWELIER VAN KOEVERINGE 14K ROSÉGOUD COLLIER ARMBAND MET WITTE KWARTS, ZWARTE RUTIEL EN AMETHYST E ,-

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 JUWELIER VAN KOEVERINGE 14K ROSÉGOUD COLLIER ARMBAND MET WITTE KWARTS, ZWARTE RUTIEL EN AMETHYST E ,- 14K ROSÉGOUD MET WITTE KWARTS, ZWARTE RUTIEL EN AMETHYST E004 955,- ARMBAND MET WITTE KWARTS, ZWARTE RUTIEL EN AMETHYST E005 435,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 JUWELIER VAN KOEVERINGE E275 579,- E273

Nadere informatie

Seiko Elite modellen 2016

Seiko Elite modellen 2016 22 Januari 2016 Seiko Elite modellen 2016 SEIKO Prospex: uitgesproken professioneel De meest uitgesproken sportcollectie van SEIKO is zonder twijfel Prospex. De collectienaam Prospex staat voor Professional

Nadere informatie

juwelen: VANDROMME EXCLUSIVE DIAMOND COLLECTION bril: CHANEL

juwelen: VANDROMME EXCLUSIVE DIAMOND COLLECTION bril: CHANEL juwelen: VANDROMME EXCLUSIVE DIAMOND COLLECTION bril: CHANEL 18 VANDROMME EXCLUSIVE DIAMOND COLLECTION 19 20 juwelen: SCHOEFFEL juwelen: SCHOEFFEL 21 30 kledij: NATAN schoenen: MARCH 23 juwelen : MARCO

Nadere informatie

Sint Cadeaus Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU MIX& MATCH TIP VAN SINT. Issue No 28. Met veel extra voordeel Verras haar met Zinzi!

Sint Cadeaus Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU MIX& MATCH TIP VAN SINT. Issue No 28. Met veel extra voordeel Verras haar met Zinzi! Issue No 28 SINT 2015 pakt uit! TIP VAN SINT Met veel extra voordeel Verras haar met! PARFUM CADEAU Bij aankoop van een horloge Sint Cadeaus Met zilveren oorsieraden & hangers heel veel keuze voor V O

Nadere informatie

Stralende LENTE. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. trendy sieraden én hippe horloges. Verwen je moeder én parfum cadeau

Stralende LENTE. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. trendy sieraden én hippe horloges. Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE 2018 158 trendy sieraden én hippe horloges LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Stralende LENTE CADEAU TIPS Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE ZOMER ISSUE 2018 04 06 07 09 10 11 12 14 15 16

Nadere informatie

Stralende LENTE. 158 trendy sieraden én hippe horloges. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. Verwen je moeder én parfum cadeau

Stralende LENTE. 158 trendy sieraden én hippe horloges. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE 2018 158 trendy sieraden én hippe horloges LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi Stralende LENTE CADEAU TIPS Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE ZOMER ISSUE 2018 04 06 07 09 10 11 12 14

Nadere informatie

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017 Oss, 1 augustus 2017 Collectie Dutz Eyewear herfst-winter 2017-2018 Met het najaar op komst is het tijd voor de presentatie van de Dutz herfst/wintercollectie 2017-2018! De Dutz designers hebben zich wederom

Nadere informatie

retro Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider. Opstappen en rijden maar!

retro Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider. Opstappen en rijden maar! catalogus 2009 retro krachtige schijfrem overzichtelijk dashboard ruime opbergruimte onder het zadel Het brede stuur, het comfortabele zadel en de klassieke looks maken de Retro tot een echte Easy Rider.

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. VOOR MOEDER Mooie Cadeaus ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI. Oh so CHIC Armbanden & colliers

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. VOOR MOEDER Mooie Cadeaus ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI. Oh so CHIC Armbanden & colliers Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 VOOR MOEDER Mooie Cadeaus GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS Eindeloos

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

SCHITTERENDE CADEAUS!

SCHITTERENDE CADEAUS! Issue N o 27 WINTER 2015/2016 Wintertrends & Gift Guide FEEST MET ZILVER Ga voor de Zinzi glamour look! Parfum cadeau Bij aankoop van een Zinzi horloge Geniet momenten Cadeaus geven met de familie Win!

Nadere informatie

SIERADEN FOLDER 239,- 899,- 1829,- 899,- 1889,- Van 299,- Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier.

SIERADEN FOLDER 239,- 899,- 1829,- 899,- 1889,-  Van 299,- Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier. SIERADEN FOLDER 1 Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier. Van 299,- 239,- 2 Lady Diana ring. Bicolor goud met echte blauwe saffier en 0.35 ct. briljant. www.goudhuisje.nl Van 1099,-

Nadere informatie

international moods dutch design

international moods dutch design international moods dutch design moetz.bathroom furniture INLEIDING.02 International moods, Dutch design! Moetz badkamermeubelen zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Bij het ontwerpen

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012 MAGAZINE WINTER 2011/2012 Feest! WIN! Luxe reis Venetië What s Hot Lange colliers met grote hangers Fashion Tip Veel armbanden uberstylish! Gala in Venetië met Kim en Fatima! ZILVER is in! Een must voor

Nadere informatie

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012 MAGAZINE WINTER 2011/2012 Feest! WIN! Luxe reis Venetië What s Hot Lange colliers met grote hangers Fashion Tip Veel armbanden uberstylish! Gala in Venetië met Kim en Fatima! ZILVER is in! Een must voor

Nadere informatie

WAT JE MOET WETEN! Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- DIAMONDS

WAT JE MOET WETEN! Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- DIAMONDS S Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- Zoveel voordeel op sieraden vind je nergens,4 gratis* sieraden naar keuze 250,- totaal! Plus maar liefst 9 extra s voor kortingen tot

Nadere informatie

The aim of art is to represent not the outward appearance of things, but their inward significance. Aristotle

The aim of art is to represent not the outward appearance of things, but their inward significance. Aristotle The aim of art is to represent not the outward appearance of things, but their inward significance. Aristotle 1919 Design en innovatie sinds 1919 Niko produceert vanuit zijn hoofdkantoor in Sint-Niklaas

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

10. Zwart, Zilver en Zirconia; een onafscheidelijk trio deze winter. Het staat zwart op wit dat deze sieraden je nieuwe fonkelende favourites zijn!

10. Zwart, Zilver en Zirconia; een onafscheidelijk trio deze winter. Het staat zwart op wit dat deze sieraden je nieuwe fonkelende favourites zijn! z 3 Zwart, Zilver en Zirconia; een onafscheidelijk trio deze winter. Het staat zwart op wit dat deze sieraden je nieuwe fonkelende favourites zijn! Zilveren hanger met zirconia [ZIH1203Z] 59,95 - Zilveren

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft.

Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft. sinds 1955 Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft. Lieve, gewaardeerde klant, Wat leuk dat u de tijd neemt voor onze brochure. Hij is dit keer anders dan andere jaren. Wij hebben

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Super Stylish. Super Stylish collectie. Super Stylish bij Jewelz

Super Stylish. Super Stylish collectie. Super Stylish bij Jewelz Super Stylish Op zoek naar karakteristieke, trendy en eigen ontworpen sieraden? Laat je dan meeslepen door de verrassende sieraden van Super Stylish. Speciaal op maat gemaakt voor de moderne, modebewuste

Nadere informatie

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE*

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* VOORDELIGE VLOER 3 TAPIJT MET 9 EEN TWIST NIEUW IN 11 DE GORDIJN COLLECTIE *) vraag naar

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

Stijve armband en Maan hanger in rosé goud. Maan en Ster oorbellen in rosé goud. Wit gouden ring met Maan hanger in wit goud en witte diamanten.

Stijve armband en Maan hanger in rosé goud. Maan en Ster oorbellen in rosé goud. Wit gouden ring met Maan hanger in wit goud en witte diamanten. lookbook 2016 Volg je dromen De dag is voorbij, de ogen en het hart naar de hemel gericht waar de maan en de sterren de dromen verlichten. De magie die elke wens omhult in de dromerige nacht van Dodo en

Nadere informatie

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 ANNY VAN BUUL JUWELIERS 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 ANNY VAN BUUL JUWELIERS 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. (2X0.05CT.) G VSI DIAMANT E 0 2 4 715,- HANGER MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. G VSI DIAMANT EXCL. E025 595,- 45 cm

Nadere informatie

Lisianthus. The special flower

Lisianthus. The special flower Lisianthus The special flower Lisianthus. Zo fris, zo kleurig, dat moet wel een zomerbloem zijn. Dan moet u toch deze brochure eens aandachtig doorbladeren. Want Lisianthus is meer dan en zomerbloem. Het

Nadere informatie

Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton.

Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. www.rayher.com Giet uw sieraden ideeën in vorm Beton is meer dan een interieur- of decotrend. Ook sieradenontwerpers

Nadere informatie

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Presentatie: Obly.com Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Speciale gast: Ronald Kolk Genieten van luxe, stijl en exclusiviteit foto diana kok Deelnemende bedrijven:

Nadere informatie

SUMMER 49, 95. Fashion Tip. Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75

SUMMER 49, 95. Fashion Tip. Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75 SUMMER Fashion Tip Armbanden in vrolijke kleuren! Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75 Ringen & armbanden extra scherp geprijsd Sparkling Look! Schitterende fashionable armbanden. Bezet met crystals

Nadere informatie

15/ 16 COLLECTIE ZILVER. &zirkon. 13.00652 Collier 45 cm 26,95. 13.22580 Exclusief collier 44,95 13.22576 44,95 13.22591 49,95

15/ 16 COLLECTIE ZILVER. &zirkon. 13.00652 Collier 45 cm 26,95. 13.22580 Exclusief collier 44,95 13.22576 44,95 13.22591 49,95 15/ 16 COLLECTIE 13.22580 Exclusief collier 44,95 13.00652 Collier 45 cm 26,95 ZILVER &zirkon zirkonia 13.22591 49,95 13.22576 44,95 10.01395 95,- 10.01385 89,- 10.11469 29,95 10.11907 32,50 10.02175 18

Nadere informatie

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen www.pelipal.nl DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen 2018 2018 Voor elke badkamer een passende oplossing! DE COLLECTIE PELIPAL BADMEUBELEN DIT ZIJN WIJ! Met Pelipal Badmeubelen kiest u voor ruim 111 jaar ervaring

Nadere informatie

Bron ringen 18krt roségoud met champagne diamant en zwart saffier. Vanaf 1975,-

Bron ringen 18krt roségoud met champagne diamant en zwart saffier. Vanaf 1975,- 1! Bron ringen 18krt roségoud met diverse edelstenen en champagne diamant. Vanaf 1375,- 2 Bron ringen 18krt roségoud met champagne diamant en zwart saffier. Vanaf 1975,- 3 Bron armband 18 krt roségoud met

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

WELCOME. shirts hotel D N MENU DE B&C DNM COLLECTION

WELCOME. shirts hotel D N MENU DE B&C DNM COLLECTION M D N WELCOME shirts hotel MENU BC DNM COLLECTION 274 HEMN 278 POLOSHIRTS 280 SWEATSHIRTS 282 T-SHIRTS 283 Denim is niet weg te denken uit het modebeeld. Maak uw bar of restaurant onderscheidend met deze

Nadere informatie

Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden

Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden P E R S B E R I C H T Rosalind Suurland Al 10 jaar een passie voor het ontwerpen van unieke sieraden Tijdloos, licht draagbaar en zeer stijlvol; zo zijn de sieraden van kunstenares Rosalind Suurland ook

Nadere informatie

PERSBERICHT Nicky Vankets creëert feestcollectie voor JBC i.s.m. DAA

PERSBERICHT Nicky Vankets creëert feestcollectie voor JBC i.s.m. DAA PERSBERICHT Nicky Vankets creëert feestcollectie voor JBC i.s.m. DAA Voor de derde keer op rij brengt JBC een collectie uit in samenwerking met Designers Against Aids. Ook dit jaar wordt het een feestcollectie,

Nadere informatie