Onze junioren zijn afgelopen week behoorlijk aan de bak geweest. En niet zonder resultaat: 12 top tien plaatsen. Een prima resultaat!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onze junioren zijn afgelopen week behoorlijk aan de bak geweest. En niet zonder resultaat: 12 top tien plaatsen. Een prima resultaat!"

Transcriptie

1 Seizoen Beste Wim, Onze website In dit nummer: Redactioneel Verslag gereden wedstrijden o Beloften/Elite o Junioren o Nieuwelingen Goud van oud Programma 2013 o Beloften/Elite o Junioren o Nieuwelingen Resultaten 2013 o Beloften/Elite o Junioren o Nieuwelingen Aan-af melden Nieuwsbrief Redactioneel Onze junioren zijn afgelopen week behoorlijk aan de bak geweest. En niet zonder resultaat: 12 top tien plaatsen. Een prima resultaat! Afgelopen maandag was de laatste tijdrit van de Saltboemelcompetitie in Zaltbommel. Ik heb een enorm zwak voor deze competitie. Voor mij is dit wielrennen in de meest pure vorm. Een aantal mannen halen daar oud papier op en financieren daar deze competitie van. Inschrijven gebeurt letterlijk vanuit de achterbak en de tijdmeting met heel eenvoudige stopwatches van de Intertoys. En al jaren klok ik voor de lol mee met een professionele stopwatch en we verschillen nooit meer dan een seconde. En dat heeft altijd te maken met afronding. Dit jaar waren er behoorlijk wat Junioren en Nieuwelingen van de Volharding aanwezig en met heel veel succes. Hopelijk gaan ze volgend jaar het kampioenschap van Saltboemel opnieuw organiseren.

2 Over plezier in het wielrennen gesproken, afgelopen zondag was ik met 6 junioren in Herselt in België. Een wedstrijd waar 110 junioren aan mee doen en met veel klimwerk. Wat me altijd weer opvalt is de relaxte wijze van organiseren. En de grote hoeveelheid publiek. Alleen al in het start-finish gebied meer dan 200 supporters en dan nog eens een dikke 150 langs het parcours. Een feest om mee te maken. En wat altijd een feest is, is als je een verslag, en als het kan met foto s, maakt van de wedstrijd die je gereden hebt. Dat hoeven geen lange grote verhalen te zijn, gewoon een leuk verhaaltje is prima. Ik merk aan de reacties dat de verslagen door heel veel mensen gelezen worden en dat er ook met de renners meegeleefd wordt. Dus kom maar op met de verslagen! Veel leesplezier! Verslag gereden wedstrijden Beloften Elite Hierbij het verslag van de beloftenkoers, de Ster van Moerdijk. Wat moet je doen om te laten zien dat je de mensen en hun werk achter de ploeg waardeert? Op zich erg simpel, goed je best doen en er staan als ze jou een keer nodig hebben. Deze mensen, Wim en Tonnie, waren zondag blij met het resultaat van onze beloften terwijl het de dag ervoor nog eigenlijk een drama leek te worden, 3 renners, geen mecanieker en ook geen verzorger maar hoe anders werd het in de Ster. Wim wist op het laatste moment nog enkele renners bereid om de ploeg te completeren om zodoende te mogen starten en zij gingen ook niet mee om van de zon te genieten, dit is een heuse kasseienkoers. Tonnie had zoals altijd weer alles klaar voor vertrek en we waren ruim op tijd bij de permanence aanwezig, daar bood de vader van Jorn aan om de renners te verzorgen en kwam na de vergadering een oude bekende zich bij mij melden om als mecanieker mee te rijden. Ik ken deze man al vele jaren uit de tijd dat Stybar nog bij hem woonde en later bij de vele koersen in Nederland en België die hij als MAVIC team neutraal deed met zijn broer, een heuse professionele mecanieker dus. In het begin was het erg nerveus want de eerste strook kwam al na 8 km, na zo n 30 km een eerste grote breuk met zo n 35 man vooruit met daarbij Zeeger, Jesse had de pap van de vorige dag nog in zijn benen en ook Jorn liet lopen. Als Mees dan om assistentie vraagt constateren we dat zijn derailleur scheef onder zijn fiets staat, dit was bij de neutralisatie gebeurd en dus had hij beter

3 toen kunnen wisselen van fiets, nu was het gevolg dat de derailleur nooit op de zwaarste 3 tandjes kwam, dit moest hij na enkele versnellingen dan ook bekopen, Khalid had ondertussen ook de pijp leeg en nam een stukje logistiek op zich. Na een ware afvalrace met valpartijen en waaiers zijn er dan plotseling nog zo n 35 renners over met daarin voor ons nog 2 pionnen, Bob die al eens zesde was en Zeeger die attent bleef rijden, weinig clubrenners die er op dat moment nog bij zaten. Op de voorlaatste kasseistrook slaat het noodlot toe; Zeeger heeft pech, we denken lek maar zijn ketting is van de tandwielen geslagen en er is een blokkade van de weg nodig om hem binnen de karavaan te houden, ik geef hem aan om tot de doorkomst bij de finish en bel achter de auto te blijven en daarna aan een "plakkende bidon" terug naar de groep te rijden en bij het opdraaien van een smalle passage was Zeeger weer terug in stelling. In de laatste 15 km worden er dan nog zo n 7 man vanaf gereden en zijn er 4 man weg, in de harde finale eindigen Zeeger en Bob in het eerste peloton en worden 16 en 28, keurige prestatie die ons hopelijk ook recht geeft op een lager nr in de karavaan. Al met al waren de inspanningen van alle mensen die ons gesteund en gefaciliteerd hebben zeker niet voor niets, deze mooie uitslagen zijn dan ook voor hen. Mvg Theo Junioren Woensdag 5 juni is Jaap 3 e geworden op het NK Tijdrijden! Een prima resultaat. Jasper 7 e en Martijn 10 e. Alle drie de Volharding mannen bij de eerste 10.

4 Milan is s-avonds bij de open kampioenschappen van Breda 3 e geworden. Een beetje pech want in de laatste bocht koos hij de binnenkant van de bocht, helaas stuurden achterblijvers net ook naar binnen en kwam hij een paar meter tekort.

5 Vrijdagavond was er de Tijdritkampioenschap van Baambrugge. Matthew, Milan en Nils deden er aan mee. Op zich was het prima weer maar een hele harde wind. En de wind stond zo dat de helft van de koers had je windje mee maar de andere helft de wind vol tegen. Een zware tijdrit dus. In de juniorenklassen was Milan 1 e, Niels 2 e en Matthew 7 e. De tijd van Milan zou bij de Senioren goed geweest zijn voor een 2 e plaats achter Tim Veldt. Prima prestatie. 1 e Milan 18:25 gemm 44,0 km 2 e Nils 18:48 gemm 43,0 km 7 e Matthew 20:15 gemm 40,0 km Zondag was er de koers in Herselt. Een verslag van Thomas: Zondag 9 juni 2013 Herselt, Zaterdag reed ik in Belsele, wegens pech heb ik daar niet kunnen finishen.

6 Daarom reed ik vandaag in Herselt, een mooie wedstrijd met een klim erin. We waren met zes jongens, Milan, Ocko, Niels, Mathew, Thorsten en ik. Ik startte vooraan en heb daar het eerste deel van de koers ook gezeten. Na een aantal ronden probeerde ik het een keer op de klim, dit pakte niet goed uit want daarna had ik het meteen zwaar en kwam wat verder achterin het peloton te zitten. Na ongeveer vier ronden herpakte ik mezelf en ging weer naar voren. In de laatste ronde reed Milan weg, meteen reden Ocko, Niels en ik naar voren om af te stoppen dit lukte helaas niet want na een halve ronde werd Milan terug gepakt. Ik zat wel al van voren en er werd door een paar Belgen volop doorgetrokken, ze reden helemaal door naar de finish waar het een sprint werd. Ocko zat in mijn wiel ik ging iets te vroeg aan en werd 7 e, Ocko werd 8 e, Milan 28 e en Niels 43 e. Matthew is wegens een lekke band helaas niet gefinisht en Thorsten zat achter een valpartij.

7 Na de wedstrijd zijn we gezamenlijk nog een echte Belgische sjaspatat wezen eten. Kortom een geslaagde dag. Groet, Thomas de Geus

8 Verder was er ook zondag nog de Tijdrit Wielerfestival Montferland. Martijn is daar 6 e en Jaap is 7 e geworden. Maandag de laatste wedstrijd van de Saltboemel Tijdritcompetitie. Een hele zware wedstrijd want het is vier ronden over de brug van Zaltbommel. Gelukkig was het lekker weer, maar boven op de brug stond wel behoorlijk wat wind. Thomas W. en Milan waren de enige Volharding junioren. Milan was 1 e en Thomas 18 e. Over de hele competitie is Milan 1 e geworden en kon hij de enorme beker in ontvangst nemen.

9 Nieuwelingen Vrijdagavond heeft Tristan de Tijdrit van Baambrugge gereden. Een harde wind maakte dat het een zware wedstrijd werd. Toch is hij heel mooi tweede geworden met een tijd van 21:21 en een gemm. van 39 km. Van harte gefeliciteerd met je medaille!

10 Zaterdag hebben de Nieuwelingen gereden in ronde van Rozenburg. Voor Sietse zijn eerste koers en dat ging helemaal niet slecht. De koers uitgereden en een boel geleerd. Voor Stefan en Tristan ging het helaas niet goed. Stefan had griep en ging toch starten. Na een paas ronden hebben we hem maar uit de koers gehaald want het ging helemaal niet. Bij Tristan zag het in het begin goed uit maar toen werd hij duizelig en we konden hem gelukkig nog net uit koers halen voordat hij van zijn fiets viel.

11 Melvin deed leuk mee en haalde ook nog een premie binnen. Demian en Michel konden lange tijd meedoen maar toen viel er een gat en konden ze niet meer mee met het peloton. De uitslag was: Melvin 28 e, Demian 38 e, Michel 40 e, Sietse 41 e en Stefan en Tristan een DNF. Melvin heeft ook maandagavond gereden in de Tijdrit van de Saltboemel competitie en een hele mooie 8 e plaats behaald. En dat is met alle deelnemers. Ondanks dat hij maar drie van de vier tijdritten heeft gereden is hij tweede geworden in het eindklassement van de jeugd. Van harte gefeliciteerd met de mooie beker!

12 Andere klassen

13 Afgelopen zondag waren de wedstrijden om de Kees van Tier Bokaal op de Nedereindse berg. In de C-klasse wist Wim Sluis tot ieders verbazing (en ik denk ook die van hemzelf) de overwinning te behalen. En redelijk onverwacht want halverwege de laatste ronde zat hij nog op de 4 e plaats met een behoorlijk gat. Van harte gefeliciteerd Wim. Goud van Oud Vorige week ben ik gewoon vergeten de foto erbij te plaatsten dus deze week in de herkansing.

14 Deze week weer een foto van Wim Sluis. Dit is een ploegfoto van rond 1955/1956. Geweldig om te zien met wat voor een materiaal de renners het uit die tijd deden. Programma 2013 Beloften-Elite Tijdrit Wielerfestival Montferland Ned Ster van Moerdijk Ned Wielerronde van Uitgeest Ned Memorial Noël Soetaert Ned Ronde van Kerspelen Ned Parel van de Veluwe Ned Rhonostrand Ned Omloop Maas-Mechelen België Wageningse Muur Ned Kersenronde Ned. Belofte comp Dorpenomloop Drenthe Ned. Club comp Omloop Hoekse Waard Ned. Club comp Limburgs Mooiste Ned. Club comp DK Weg Ned DK Tijdrijden Ned Ploegentijdrit Ned. C Club comp A7 Drachten Classic Ned. Klassieker Triptique Ardennais België UCI Meerdaagse Hel van Voerendaal Ned. Klassieker Wim Hendriks Trofee Ned. Klassieker

15 17-04 Ardenner Challenge Meerd. België Woudenklassieker Ned. Klassieker De Glazen stad Ned Vlaand. 2 dgse v/d Gaverstreek België Altena Biesbosch ronde Ned Omloop v/d Veenkoloniën Ned. Club comp Omloop v/d Braakman Ned. Club comp Ronde van Marokko Marokko Meeus Race Ned. Belofte comp Ronde van Groningen Ned Kampioenschap van A dam Ned Witte Kruis Classic Ned Omloop van de Houtse Linies Ned Ster van Zwolle Ned. Junioren Saltboemel Tijdrit 4 Ned Tijdrit Wielerfestival Montferland Ned Ronde van Herselt België Tijdrit Baambrugge Ned Ronde van Breda Ned NK Tijdrijden Ned Ronde van Moerdijk Ned Tijdrit Honselersdijk Ned Saltboemel Tijdrit 3 Ned Land van Bartje Ned. Klassieker Ronde van Mol België Ronde van Waasmunster België DK Weg Ned Ronde van Oberhausen Duitsl Ronde van Bleiswijk Ned Ronde van Weesp Ned Kleeberg Challenge Ned DK Tijdrijden Ned Saltboemel Tijdrit 2 Ned Omloop van Margraten Ned. Klassieker Flevotour Ned. Klassieker Ronde van Hoogerheide Ned Hel van Voerendaal Ned. Klassieker Omloop van Mol België Wielerronde Standaarbuiten Ned Oranjeronde van A dam Ned Vlaams Brabantse Pijl België UCI Au Tour des Juniors Frankrijk Meerdaagse Saltboemel Tijdrit 1 Ned Rund um Durren Duitsl.

16 21-04 EPZ Omloop van Borsele Ned. Klassieker Tijdrit EPZ van Borsele Ned Arno Wallaard Memorial Ned. Klassieker Tijdrit Puttershoek Ned Grote prijs Batti Metallo België UCI Woudenklassieker Ned. Klassieker Zuiderzee ronde Ned. Klassieker Criterium Steenbergen Ned Omloop Noord West Overijssel Ned. Klassieker Ronde van Ureterp Ned Ronde van Waddinxveen Ned Van Tuyl Paasbike Ned Trophee Franco-Suisse Zwitserland Meerdaagse Trofee van Haspengouw België UCI Ronde van het Lage Land Ned. Klassieker Wielerronde van Woensdrecht Ned Guido Reybroeck Classic België UCI Ronde van Heestert België GP Andre Noyelle België UCI Omloop Essen België Nieuwelingen Saltboemel Tijdrit 4 Ned Ronde van Rozenburg Ned Tijdrit Baambrugge Ned NK Tijdrijden Ned Wielerronde van Erp Ned Tijdrit Honselersdijk Ned Saltboemel Tijdrit 3 Ned Dorpenomloop Aalburg Ned. Klassieker DK Weg Ned Ronde van Spijkenisse Ned DK Tijdrijden Ned TMP Tour Duitsland Wielerronde Standaarbuiten Ned Ronde van Yerseke Ned Ramsel-Herselt België Wim Hendriks Trofee Ned. Klassieker Ronde van Leiden Ned Saltboemel Tijdrit 1 Ned Rund um Durren Duitsl Tijdrit Puttershoek Ned Grote prijs Jan van Haneghem Ned Zuiderzee ronde Ned. Klassieker Criterium Steenbergen Ned Omloop van Retie België Grote prijs van Ahoy Ned.

17 24-03 Trofee van Haspengouw België Topcomp Guido Reybroeck Classic België Omloop Essen België Resultaten 2013 Beloften-Elite Wielerronde van Uitgeest 9 e DK Tijdrijden Elite 1 e,2 e,3 e,5 e,7 e en 8 e DK Tijdrijden Belofte 1 e,4,5 e en 6 e Ronde van Geldrop 6 e Wim Hendriks Trofee 10 e Altena Biesbosch ronde 9 e Meeus Race 10 e Omloop van de Houtse Linies 7 e en 9 e Ster van Zwolle 9 e Junioren Tijdrit kampioenschap van Saltboemel 1 e Tijdrit Saltboemel 4 1 e Tijdrit Wielerfestival Montferland 6 e en 7 e Ronde van Herstelt België 7 e en 8 e Tijdrit Baambrugge 1 e, 2 e en 7 e Open kampioenschappen Breda 3 e NK Tijdrijden 3 e, 7 e en 10e Tijdrit Saltboemel 3 1 e en 2 e Land van Bartje 3 e DK Weg 1 e, 2 e, 3 e, 4 e, 7 e en 9 e Ronde van Weesp 3 e LJW Bleiswijk 1 e,9 e Ronde van Oberhausen 3 e DK Tijdrit 1 e,2 e,3 e,5 e,6 e,7 e,8 e en 9 e Tijdrit Saltboemel 2 1 e Ronde van Hoogerheide 10 e Omloop van Mol België 7 e Hel van Voerendaal 8 e Wielerronde Standaarbuiten 4 e Oranjeronde van Amsterdam 6 e Tijdrit Saltboemel 1 1 e Tijdrit Puttershoek 2 e Criterium van Steenbergen 9 e Klassement Voorjaarscomp. 1 e

18 06-04 Klassieker Omloop NW Overijssel 8 e e van Tuyl Paasbike 1 e Ronde van Ureterp 5 e Sani-Dump competitie Dordrecht 1 e Trophee Franco-Suisse meerdaagse 7 e Klassieker Ronde van het lage land 8 e Voorjaarscompetitie Veenendaal 1 e Voorjaarscompetitie Eemland 1 e t/m 6 e NK Baan Omnium 2 e en 4 e Voorjaarscompetitie Volharding 1 e, 2 e en 4 e Nieuwelingen Tijdrit kampioenschap van Saltboemel 2 e Tijdrit Saltboemel 4 8 e Tijdrit Baambrugge 2 e Tijdrit Saltboemel 3 8 e DK Weg 3 e en 6 e DK Tijdrijden 5 e Wielerronde Standaarbuiten 2 e NK Duathlon 2 e Tijdrit Puttershoek 3 e en 6 e Run-bike-run-bike-run Dordrecht 3 e Grote prijs Jan van Haneghem 2 e Sani-Dump competitie Dordrecht 2 e Grote prijs van Ahoy 10 e Sani-Dump competitie Dordrecht 3 e Voorjaarscompetitie Eemland 3 e Sani-Dump competitie Dordrecht 1 e Met sportieve groet, Nieuwsbrief Redactie

Seizoen Beste Wim, In dit nummer: Redactioneel. Nieuwe Website! Verslag gereden wedstrijden o Beloften/Elite o Junioren o Nieuwelingen

Seizoen Beste Wim, In dit nummer: Redactioneel. Nieuwe Website! Verslag gereden wedstrijden o Beloften/Elite o Junioren o Nieuwelingen Seizoen 2013 11 Beste Wim, In dit nummer: Redactioneel Nieuwe Website! Verslag gereden wedstrijden o Beloften/Elite o Junioren o Nieuwelingen Goud van oud Programma 2013 o Beloften/Elite o Junioren o Nieuwelingen

Nadere informatie

Seizoen 2013 08 Beste Frank,

Seizoen 2013 08 Beste Frank, Seizoen 2013 08 Beste Frank, In dit nummer: Redactioneel Verslag gereden wedstrijden o Beloften/Elite o Junioren o Nieuwelingen o Andere klassen Goud van Oud Programma 2013 o Beloften/Elite o Junioren

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend

Nieuwsbrief. Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 3, 2012 Ronde van Vlaanderen Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend En zondag 1 april was het zover!

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

Talentprofiel 2010: Sportbond. KNWU Onderdeel

Talentprofiel 2010: Sportbond. KNWU Onderdeel Talentprofiel 2010: Sportbond KNWU Onderdeel Wegwielrennen mannen Groep Leeftijdsprofiel Prestatieprofiel Programmaprofiel Onder 23 (UCI)4 jaargangen) In het jaar 2010 geboren in 1991/1990/1989/1988..

Nadere informatie

Marco Minnaard. Nick Nieuwdorp. Rens Pyfferoen. Michiel Jumulet Joeri Kasper. Jacob de Roo. Eloy Raas

Marco Minnaard. Nick Nieuwdorp. Rens Pyfferoen. Michiel Jumulet Joeri Kasper. Jacob de Roo. Eloy Raas Programma Elite / Belofte 2012 Belofte Elite AMA Ferdinand Boogaard Mathijs Buzeijn Roy Gijzel Alex Gresnigt Paul Hoondert Michiel Jumulet Joeri Kasper Marco Minnaard Nick Nieuwdorp Rens Pyfferoen Eloy

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

De tijd die ik nooit meer

De tijd die ik nooit meer De tijd die ik nooit meer vergeet Jan Smit uit eigen pen deel 3 De Stiep Educatief De tijd die ik nooit meer vergeet De schrijver die blij is dat hij iets kan lezen en schrijven, vertelt over zijn jeugd.

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(ster)ers, De zomer is begonnen en voor velen is dit

Nadere informatie

Wedstrijdkalender seiz

Wedstrijdkalender seiz Wedstrijdkalender seiz Februari Zondag 28-2 11.00 uur Open Kampioenschap van het Groene Hart Maart Woensdag 2-3 19.15 uur Onderlinge wedstrijd Zondag 6-3 9.30 uur Onderlinge wedstrijd Woensdag 9-3 19.15

Nadere informatie

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl

sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl sponsoring, hospitality & advertising NK Wielersportweken 20 juni t/m 5 juli 2015 Emmen nkwielersportweken.nl programma Twee weken lang staat Emmen in het teken van de wielersport. Alle Nederlandse kampioenschappen

Nadere informatie

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd.

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd. Voorwoord In dit boek staan interviews van nieuwkomers over hun leven in Nederland. Ik geef al twintig jaar les aan nieuwkomers. Al deze mensen hebben prachtige verhalen te vertellen. Dus wie moest ik

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Trainingsritten en voorjaarscompetities 2009

Trainingsritten en voorjaarscompetities 2009 Trainingsritten en voorjaarscompetities 2009 S.IJ.K VOORJAARSCOMPETITIE 2009 ZATERDAG STARTTIJD 13.00 UUR Datum Plaats Organiserende Ver. Parcours 07-03 Deventer Zwaluwen Deventer Rielerenk 14-03 Papendal

Nadere informatie

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 Versie 3.0: 1 januari 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 ALGEMEEN de KNWU. In het bezit te zijn van een tijdig aangevraagd Nederlands stuurbordnummer. Gekwalificeerd

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten.

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten. TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Redline Top Competitie 2012 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross (WRF) 2012, is van toepassing

Nadere informatie

De muur. Maar nu, ik wil uitbreken. Ik kom in het nauw en wil d r uit. Het lukt echter niet. De muur is te hoog. De muur is te dik.

De muur. Maar nu, ik wil uitbreken. Ik kom in het nauw en wil d r uit. Het lukt echter niet. De muur is te hoog. De muur is te dik. De muur Ik heb een muur om me heen. Nou, een muur? Het lijken er wel tien. En niemand is in staat om Over die muur bij mij te komen. Ik laat je niet toe, Want dan zou je zien Hoe kwetsbaar ik ben. Maar

Nadere informatie

Prettige Jaarwisseling

Prettige Jaarwisseling Prettige Jaarwisseling Namens alle rijders en begeleiders van de Baanselectie Amsterdam Het jaar 2015! In deze nieuwbrief In deze nieuwsbrief zullen wij het een en ander vertellen over de prestaties van

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

Voordat je de toets maakt

Voordat je de toets maakt informatieve en andere teksten 1, Voordat je de toets maakt Je gaat een toets maken. Deze toets bestaat uit twee delen. Dit is. Je krijgt drie teksten en 10 opdrachten. Geef altijd een antwoord! Succes!

Nadere informatie

Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden

Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden Gijsje zonder staart geschreven door Henk de Vos (in iets gewijzigde vorm) Er was eens een klein lief konijntje, dat Gijs heette. Althans, zo noemden zijn ouders hem, maar alle andere konijntjes noemden

Nadere informatie

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen.

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 18 februari 20154 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in februari 3-2 Ron van der Maden 5-2 Remco van Loon 6-2 Leon Verheij

Nadere informatie

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Betreft: Sponsoring Lorenzo van Riet Karting. Beste ondernemer, familie, vrienden en kennissen. Mijn naam is Lorenzo van Riet en ben op dit moment 13 jaar. Mijn

Nadere informatie

Diekirch-Valkenswaard

Diekirch-Valkenswaard Diekirch-Valkenswaard 110827 Vertrek op vrijdag 26 augustus samen met Johan van Tilburg, zijn bedrijf is één van de sponsoren van de ploeg waar we mee zouden gaan fietsen. Om 10:00 uur zouden we verzamelen

Nadere informatie

Informatiefolder jeugdwielrennen

Informatiefolder jeugdwielrennen WTC DE AMSTEL Informatiefolder jeugdwielrennen Seizoen 2011 1-3-2011 Welkom bij de WTC de Amstel Uw zoon/dochter heeft belangstelling om te gaan wielrennen. Als wedstrijdwielervereniging zijn wij daar

Nadere informatie

+ Challenge rijders Men 25/29, Men 25+ en Masters uit het buitenland kunnen kiezen voor deelname bij de Elite Men 2 of bij de Sportklasse 25+.

+ Challenge rijders Men 25/29, Men 25+ en Masters uit het buitenland kunnen kiezen voor deelname bij de Elite Men 2 of bij de Sportklasse 25+. Reglement KNWU BMX TopCompetitie 5 te Erp op 4 en 5 oktober 2014 Dit reglement vervangt het BMX TopCompetitie 2014 v1.4 20140120 voor deze wedstrijd. Alle competitie regels voor het eindklassement zijn

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps

Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps Leemputtenloop Op woensdag 10 april stond de Leemputtenloop op het programma, dat is een wedstrijd waar ik altijd goed loop. Mijn PR heb ik daar in 2017 gelopen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mascha Pijnenborg. Strandrace Scheveningen. Test Sport Assistance Breda. December 2011

Nieuwsbrief. Mascha Pijnenborg. Strandrace Scheveningen. Test Sport Assistance Breda. December 2011 Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg December 2011 Strandrace Scheveningen Sinds jaren rijd ik samen met ons pap de Rabo Beachchallenge, een strandrace met start en finish in Scheveningen. Vorig jaar stond ik

Nadere informatie

WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek

WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek Koersen en organiseren. WV IJsselstreek 08 November 2014 Presentation name / Author Pagina 1 Wie zijn wij? Wielervereniging de IJsselstreek

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie Nieuwsbrief Jos Feron Cup / Wintercompetitie Afgelopen zondag hebben in totaal 24 leden van MTB Baarlo deelgenomen aan de eerste wedstrijden in de Jos Feron Cup. Deze wedstrijden werden gehouden in Baarlo

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

Competitie Fietscross (BMX)

Competitie Fietscross (BMX) Reglement Redline Topcompetitie 2009 Competitie Fietscross (BMX) Junior Men, Elite Men en Vrouwen 17+ Genoemde categorieën rijden op zaterdag een Time Trial. De gereden tijden zijn bepalend voor de volgorde

Nadere informatie

Eisen KNWU 2014 Baan-DUUR mannen nationale selectie

Eisen KNWU 2014 Baan-DUUR mannen nationale selectie Eisen Baan-DUUR mannen nationale selectie Leeftijd 17-17 18 NK tijdrijden - NK tijdrijden nieuwelingen top-6 -NK tijdrijden junioren top-3 (van alle eerstejaars) - NK tijdrijden junioren top-3 (alle NK

Nadere informatie

Ooit de parels van de Gedichtenwedstrijd 2015

Ooit de parels van de Gedichtenwedstrijd 2015 Ooit de parels van de Gedichtenwedstrijd 2015 Een organisatie van de bib & Davidsfonds Hoeilaart De laureaten Categorie 8 & 9-jarigen - Eervolle vermelding Heel lang geleden Ooit was ik zo mooi. ik zat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Exodus 17,1-7 - Water uit de rots voor mensen met een kort lontje

Exodus 17,1-7 - Water uit de rots voor mensen met een kort lontje Exodus 17,1-7 - Water uit de rots voor mensen met een kort lontje Aangepaste dienst Liturgie Voor de dienst speelt de band drie liederen Opwekking 11 Er is een Heer Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots

Nadere informatie

- 21 INSPIRERENDE QUOTES VOOR LEERKRACHTEN -

- 21 INSPIRERENDE QUOTES VOOR LEERKRACHTEN - Beste collega, Ik houd van quotes. Zoals je misschien wel weet, plaats ik dagelijks waardevolle tips, verhalen, video s en quotes op mijn Facebookpagina: www.fb.com/positiefleren.nl Ik merk dat ik veel

Nadere informatie

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en???

ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? ZBSD: bowling, voetbal, hardlopen en??? De Zeeuws Barabantse Sportvereniging voor Doven (ZBSD) heeft als doel: Het doen beoefenen van sport door doven. Dit doel probeert zij onder meer te bereiken door:

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 2019

SPONSORBROCHURE 2019 SPONSORBROCHURE 2019 Datum: 13 mei 2019 Betreft: Sponsoraanvraag Ronde van Ede 2019 Beste relatie, De stichting Ronde van Ede heeft onlangs contact met u gezocht over De Ronde van Ede. Met deze brochure

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Selectiecriteria baanwielrennen 2015

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Selectiecriteria baanwielrennen 2015 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Selectiecriteria baanwielrennen 2015 Eisen KNWU 2015 Baan-DUUR mannen nationale selectie Leeftijd 17-17 18 - nieuwelingen top-6 - junioren top-3 (van alle eerstejaars)

Nadere informatie

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets.

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 13 oktober 2012. Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Als wielertoerist droomde ik er van om in een team mee

Nadere informatie

Ik ben David de Graaf

Ik ben David de Graaf Ik ben David de Graaf geboren in 1984. met Downsyndroom Surprise! Ook voor mijzelf Ik heb het niet alleen, maar... ik ben ook in vaste dienst van de Stichting Downsyndroom Kort: de SDS www.downsyndroom.nl

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons

Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons Dankdag voor gewas en arbeid Liturgie Voorzang LB 448,1.3.4 Stil gebed Votum Groet Zingen: Gez 146,1.2 Gebed Lezen: Johannes 6,1-15 Zingen: Ps

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: lekker luieren

gedragsregel in verhaal: lekker luieren gedragsregel in verhaal: lekker luieren De zomerstage van dit jaar zit erop voor de zwemmers en natuurlijk ook voor Henk Haai. Ze hebben allemaal keihard getraind en hebben mooie prestaties neergezet op

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN BAANWIELRENNEN DUUR & SPRINT DECEMBER 2016

NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN BAANWIELRENNEN DUUR & SPRINT DECEMBER 2016 UITSLAGEN 16 DECEMBER SPRINT ELITE/BELOFTEN UITSLAG KWALIFICATIE SPRINT 200 METER ELITE/BELOFTEN plaats Nr. Naam Voornaam UCI Code tijd 1 22 HOOGLAND Jeffrey NED19930316 10,092 2 30 LAVREYSEN Harrie NED19970314

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit:

Nieuwsbrief Juni. Lars is tevreden over de koers die hij gereden heeft, met uitzondering van de tijdrit: Nieuwsbrief Juni Hallo wielervrienden, Na een ontzettend koud en nat voorseizoen zijn eindelijk betere tijden aangebroken. Ook voor ouders en begeleiders is het nu weer een stuk prettiger langs de kant.

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Triatlete Heleen bij de Vaate Seizoen 2013

Triatlete Heleen bij de Vaate Seizoen 2013 Triatlete Heleen bij de Vaate Seizoen 2013 Beste lezer, Het jaar 2013 was een triathlon-seizoen dat zo goed begon, waarin we een team met Nederlandse lange afstand dames hebben opgericht, maar helaas voor

Nadere informatie

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Het succes voor Startbaan bij de vorige crosswedstrijd (4x goud in Bussum) smaakte naar meer. In Amsterdam stonden zaterdag 6 februari 31 pupillen

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Oud winnaars Mathieu van der Poel en Marianne Vos ook wereldkampioen

Oud winnaars Mathieu van der Poel en Marianne Vos ook wereldkampioen NIEUWSBERICHTEN 2013 30-09-2013 Oud winnaars Mathieu van der Poel en Marianne Vos ook wereldkampioen In het Italiaanse Florence zijn wederom 2 oud winnaars van de EPZ Omloop van Borsele wereld kampioen

Nadere informatie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie 1 september 2018 6 e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie Een prachtige en bovenal een gezellige race dag op het Midland Circuit Lelystad, de hele dag was het droog, de

Nadere informatie

NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN OMNIUM AANGEPAST WIELRENNEN 20 NOVEMBER 2016

NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN OMNIUM AANGEPAST WIELRENNEN 20 NOVEMBER 2016 NATIONALE Uitslag Scratch Junioren Uitslag Nr. Naam Voornaam UCI Code Punten 1 28 HEIJNEN Philip NED20000525 40 2 38 REIJTENBAGH Lennart NED20000819 38 3 31 HOPPEZAK Vincent NED19990202 36 4 26 DORENBOS

Nadere informatie

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel*

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel* In deze derde nieuwsbrief worden alle activiteiten voor de maanden januari, februari en maart aangekondigd. Zo lees je welke activiteiten er in deze maanden op de zaterdagavond en zondagmiddag plaatsvinden,

Nadere informatie

Zaterdag 21 februari 2015

Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Zaterdag 21 februari 2015 Internationale Cyclocross Heerlen Boels Classic Zaterdag 21 februari vormt het Heerlense circuit Hellegat opnieuw het decor voor de Boels Classic Internationale

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp!

Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Netje is een meid! Vrolijke meid, uit een vissersdorp! Haring! Verse haring! Wie maakt me los! Ik heb verse haring! Ha... ja, nou heb ik jullie aandacht, hè? Sorry, ik ben uitverkocht. Vandaag geen haring

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Luisteren: muziek (B1 nr. 4)

Luisteren: muziek (B1 nr. 4) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

Beste sportvissers / Leden en bezoekers,

Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Na het succes van onze eerste nieuwsbrief die is verschenen op 1 mei 2008 waar we trouwens veel leuke reacties over hebben ontvangen, zijn we aan onze 2 e editie

Nadere informatie

Seizoen 2015 10. Onze website www.uwtcdevolharding.nl. In dit nummer: Redactioneel. o Beloften/Elite o Amateurs/Masters o Junioren o Nieuwelingen

Seizoen 2015 10. Onze website www.uwtcdevolharding.nl. In dit nummer: Redactioneel. o Beloften/Elite o Amateurs/Masters o Junioren o Nieuwelingen Seizoen 2015 10 Onze website www.uwtcdevolharding.nl In dit nummer: Redactioneel o Beloften/Elite o Amateurs/Masters o Junioren o Nieuwelingen Redactioneel Mijn vakantie zit erop. Even niet naar koersen

Nadere informatie

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag.

Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Naam: Mariska v/d Boomen. Klas: TG2C. Datum: 25 Juni. Docent: Van Rijt. Schrijfverslag. Onze vragen: 1. Wanneer bent u met uw schrijfcarrière begonnen? 8 jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven.

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

Vrijdag 14 oktober melden we ons weer in Wageningen voor de materiaal controle en de briefing van de 4 editie van de Veluwe Classic.

Vrijdag 14 oktober melden we ons weer in Wageningen voor de materiaal controle en de briefing van de 4 editie van de Veluwe Classic. Veluwe Classic 2011 Vrijdag 14 oktober melden we ons weer in Wageningen voor de materiaal controle en de briefing van de 4 editie van de Veluwe Classic. De eerste drie edities hadden we na de verplichte

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De zomer is aangebroken en daarmee voor de vereniging een wat rustiger periode. Dat betekent niet dat er op de manege niets te doen is! Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Pagodespreeuw (Sturnus Pagodarum)

Pagodespreeuw (Sturnus Pagodarum) Pagodespreeuw (Sturnus Pagodarum) Na een aantal jaren met zaadeters te hebben gekweekt heb ik toch weer besloten om spreeuwen te gaan houden. Een aantal jaren geleden heb ik ook verschillende koppels gehad

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen.

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Daarna niet meer. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school.

Nadere informatie

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

Tour coryfeeën uit de regio Rotterdam

Tour coryfeeën uit de regio Rotterdam Tour coryfeeën uit de regio Rotterdam Gerrit van de Ruit 1911-1981 reed mee in de Tour van 1937. Opgave in vijfde etappe Gerrit van de Ruit was de eerste renner uit de regio die in de Tour van start ging.

Nadere informatie

25 augustus 2012 toertocht Diekirch-Valkenswaard.

25 augustus 2012 toertocht Diekirch-Valkenswaard. 25 augustus 2012 toertocht Diekirch-Valkenswaard. Zoals bekend wordt op de laatste zaterdag van augustus de toertocht DiekirchValkenswaard verreden. De leden van de ATB groep hadden deze rit een maand

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7!

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! Hallo, ik ben Lisa en ik zit in groep 6. Ik ben 10 jaar.

Nadere informatie

Werkblad 3: Gravenfeest China

Werkblad 3: Gravenfeest China 1. Lees onderstaande mails en noteer op een apart blad wat je leert over Qing Ming Jie. 2. Bedenk een verhaal over het gravenfeest dat je kan vertellen aan de andere kinderen van je klas. Welke prenten

Nadere informatie

Voetbal. Damian. Bryan

Voetbal. Damian. Bryan Voetbal Het waren leuke voetbalwedstrijden En we hebben een gelijk gespeeld en een ploeg kwam niet op dagen, dus die hadden we gewonnen. We hadden drie verloren en we waren op het eind vierde van de poule.

Nadere informatie

Inhoud. Aan jou de keuze 7. Niet alleen maar een boek 187. Auteurs 191. Dankwoord 197

Inhoud. Aan jou de keuze 7. Niet alleen maar een boek 187. Auteurs 191. Dankwoord 197 Inhoud Aan jou de keuze 7 D/2012/45/239 - isbn 978 94 014 0183 8 - nur 248 Tweede druk Vormgeving omslag en binnenwerk: Nanja Toebak, s-hertogenbosch Illustraties omslag en binnenwerk: Marcel Jurriëns,

Nadere informatie

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag Gebedsboek voor dagelijks gebruik Gemaakt door club 12-14 Marije Hoekstra Indra de Vries Delia Postma Ekyoci Amisi Shabani Jentje Hansma Johan Gjaltema Mendé Bosma Femke Veenhuizen Elzerd Elzinga Gert

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

Er was eens een heel groot bos. Met bomen en bloemen. En heel veel verschillende dieren. Aan de rand van dat bos woonde, in een grot, een draakje. Dat draakje had de mooiste grot van iedereen. Lekker vochtig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mascha Pijnenborg. Nieuwsbrief nr. 5. Persconferentie 7-dorpenomloop Aalburg. Uitgave 5, 2011

Nieuwsbrief. Mascha Pijnenborg. Nieuwsbrief nr. 5. Persconferentie 7-dorpenomloop Aalburg. Uitgave 5, 2011 Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 5, 2011 Nieuwsbrief nr. 5 Deze nieuwsbrief ontvangt u iets later dan u gewend bent. Dit heeft te maken met de planning van wedstrijden in de afgelopen maand. Maar

Nadere informatie

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd

9 Vader. Vaders kijken anders. Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd 53 9 Vader Wat doe ik hier vandaag? P Ik leer mijn Vader beter kennen. P Ik weet dat Hij mij geadopteerd heeft. P Ik begin steeds beter te begrijpen dat het heel bijzonder is dat ik een kind van God, mijn

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie