TCS NEW YORK CITY MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TCS NEW YORK CITY MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE!"

Transcriptie

1 TCS NEW YORK CITY MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE!

2 TCS NEW YORK CITY MARATHON Ons motto is You run, We care! Dat willen we dit jaar graag voor het 35e jaar waarmaken. Tijdens uw gehele reis naar de TCS New York City Marathon zult u dit ervaren. Het lopen van een marathon is een ware beleving op zich. Wij vinden dat u zich dan niet bezig moet houden met allerlei randverschijnselen. Wij nemen u deze zorg graag uit handen! Onze complete reisarrangementen bieden weer de uitstekende zorg die u van ons gewend bent. Dit begint al tijdens de voorbereiding in Nederland. Wij zorgen ervoor dat u uitgebreide informatie ontvangt over de reis naar New York en over alle belangrijke zaken met betrekking tot de marathon. Daarnaast organiseren wij een trainingsloop en ontvangt u bij boeking een GRATIS jaarabonnement op Runner s World. Ook hier kunt u uw voordeel mee doen tijdens uw trainingstraject. In New York zal het begeleidingsteam ervoor zorgen dat niets een succesvolle marathon in de weg staat. Zo kunt u voorafgaand aan de marathon samen met onze ervaren trainers het finishgebied verkennen. En indien u in New York onverhoopt last heeft van fysieke ongemakken kunt u een kosteloos consult aanvragen bij onze eigen fysiotherapeut en Nederlandse arts. Om optimaal van uw verblijf in New York te kunnen genieten, bieden wij u de mogelijkheid om op een ontspannen manier de sfeer van deze bijzondere stad te proeven tijdens diverse excursies. En wat betreft de accommodatie waar u verblijft Wij hebben ook dit jaar hotels met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gecontracteerd. U vindt in ons aanbod zowel middenklasse als luxe hotels, die allen voldoen aan de strenge eisen die wij stellen. Het is immers belangrijk dat u uitgerust aan de start kunt verschijnen. Wij brengen u met onze eigen bussen naar de start. En ook tijdens het lopen van de marathon laten wij u niet in de steek, want juist op één van de zwaarste stukken op First Avenue hebben wij ons supporterspunt ingericht. En na afloop? Dan organiseren wij voor onze gasten een gezellige Fun after the Run borrel. Naast onze complete reisarrangementen bieden wij ook een Fly&Run arrangement aan, bestaande uit een vlucht en startbewijs. Verder bieden wij het Marathons International Exclusief arrangement aan, waarbij u in het uitstekende Lotte New York Palace hotel verblijft en wij u per privé transfer van en naar de luchthaven brengen. Tot slot ontvangen de deelnemers die het complete pakket hebben geboekt een uniek kleding item ter herinnering aan de TCS New York City Marathon 2016! We hopen u dit jaar te mogen begroeten in New York, zodat we er samen met u een onvergetelijke reis van kunnen maken! Met sportieve groet, Team Marathons International Genieten tijdens de TCS New York City Marathon

3 PROGRAMMA De 46e editie van de TCS New York City Marathon. Die loopt u niet gewoon, die ondergaat u! "Zij die hem nog nooit gelopen hebben, dromen ervan...zij die hem ooit liepen, vergeten hem nooit!" Het is voor ons de slogan die verbonden is aan de Marathon der Marathons. Met een deelnemersveld van circa lopers blijft het een indrukwekkend evenement. De Verrazano-Narrows Bridge op Staten Island is het decor van de start. Wanneer op 6 november, aan de voet van de brug, het startschot wordt afgevuurd en de mensenmassa zich langzaam in beweging zet, zullen de rillingen zeker over uw rug lopen. Het voortraject Marathons International zal er in de aanloop naar de marathon voor zorgen dat u volledig op de hoogte wordt gesteld van alles wat u kunt verwachten tijdens uw reis en verblijf in New York. Zo organiseren wij een trainingsloop én krijgt u nuttige loop- en voedingsinformatie van onze deskundige trainers. Reisbescheiden Enkele weken voor vertrek ontvangt u uw reisbescheiden. Nadat u deze documenten heeft ontvangen bent u klaar voor uw reis naar New York. De heenreis: woensdag 2 of donderdag 3 november 2016 U vertrekt met de door u gekozen vlucht naar New York. Op de luchthaven van New York aangekomen wordt u ontvangen door de reisleiding, die u begeleidt tijdens de transfer per touringcar naar uw hotel. Boekt u een arrangement in het Lotte New York Palace hotel, dan verzorgen wij een privé transfer voor u. In het hotel aangekomen ontvangt u direct uw kamersleutel en kan uw avontuur in New York echt beginnen. In de week van de marathon staat alles in The Big Apple in het teken van de marathon, met als hoogtepunt uiteraard de marathondag zelf. U zult merken dat alles wat er om de marathon heen gebeurt, uw verblijf tot één groot feest zal maken. Verrazano-Narrows Bridge tijdens de TCS New York City Marathon De dag na aankomst gaat u, indien gewenst, samen met de reisleiding te voet naar het Jacob Javits Convention Center om daar uw startnummer op te halen. Op vertoon van de registratiekaart en uw paspoort kunt u uw startnummer in ontvangst nemen.

4 PROGRAMMA U kunt ook op eigen gelegenheid uw startnummer afhalen. Er is dan alleen geen reisleiding van Marathons International aanwezig. Vrijdag 4 november 2016 Marathons International houdt vroeg in de middag een facultatieve verkenningsloop door Central Park. Hier verkent u het laatste deel van het marathonparcours en krijgt u de laatste tips om de afsluitende kilometers van uw marathon zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op vrijdagmiddag organiseert de marathonorganisatie THE PARADE OF NATIONS, een officiële openingsceremonie in Central Park. Hier wordt de internationale diversiteit van de marathon op spectaculaire wijze gevierd voor de lopers en hun vrienden en familie uit meer dan 100 landen. Daarna kunt u genieten van vuurwerk boven de TCS New York City Marathon finishlijn. Zaterdag 5 november 2016 Op zaterdagochtend organiseert de marathonorganisatie een 5-kilometerwedstrijd waaraan de marathonlopers alsmede familie en vrienden kunnen deelnemen. U loopt door de straten van Manhattan en eindigt bij de marathon-finishlijn. In de loop van het jaar zult u nadere informatie ontvangen over dit evenement en hoe en tegen welke prijs u zich hiervoor kunt opgeven. Zaterdagmiddag zijn er verschillende excursies door Marathons International gepland, zodat u in korte tijd zoveel mogelijk van deze prachtige stad kunt genieten. En vooral om uw benen te sparen voor de grote dag. Zo kunt u genieten van een 2,5 uur durende boottocht over de Hudson. Vanaf het water ziet u o.a. Queens, The Bronx, Staten Island, Brooklyn Bridge, Manhattan, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de imposante Verrazano- Narrows Bridge. De medaille is binnen! Of u kunt samen met onze enthousiaste Nederlandse gids de verschillende stadsdelen van Manhattan beleven tijdens een 4 uur durende bustour.

5 PROGRAMMA Zo komt u bijvoorbeeld in Little Italy, Chinatown, Soho, Greenwich Village en komt u langs de meest bewonderenswaardige kenmerken van de stad zoals Empire State Building, Ground Zero, Chrysler Building en Battery Park. Bij boeking kunt u aangeven of u een excursie wilt bijboeken. Op zaterdagavond wordt door de marathonorganisatie een Marathon Eve Dinner in Central Park georganiseerd. Voor de lopers is het toegangsbewijs bij het loperspakket inbegrepen. De supporters kunnen hiervoor op de Expo een toegangsbewijs kopen. Zondag 6 november 2016 Vandaag is de grote dag! Al vroeg staan de bussen van Marathons International voor uw hotel om u naar de start van de marathon te brengen. En dan gaat het ECHT beginnen het startschot van de 46e TCS New York City Marathon klinkt en u kunt zich opmaken voor een fascinerende 42 kilometer en 195 meter. Op de dag van de marathon is er een speciale supportersbus geregeld vanaf onze hotels op Manhattan, die de supporters samen met het team van Marathons International naar het supporterspunt brengt. Wanneer u in het Fairfield Inn & Suites verblijft kunt u indien mogelijk eerst gezamenlijk de eerste lopers in Brooklyn aanmoedigen. Daarna kunt u gezamenlijk met de metro naar het supporterspunt op Manhattan afreizen. Op First Avenue versieren we een gedeelte langs de route met alle bijbehorende toeters en bellen. Vervolgens steken we natuurlijk de lopers een hart onder de riem, door ze flink aan te moedigen. Na afloop van de marathon gaat u op eigen gelegenheid terug naar het hotel. Na de marathon nodigt Marathons International al haar gasten uit voor een Fun after the Run Borrel. U heeft immers een geweldige prestatie neergezet en dat moet gevierd worden! U kunt met elkaar genieten en napraten over uw ongetwijfeld boeiende belevenissen van die dag. Finishgebied De terugreis: maandag 7 of dinsdag 8 november 2016 U kunt ervoor kiezen om op maandag 7 november of op dinsdag 8 november terug te vliegen, waarbij u de volgende dag aankomt in Amsterdam. Uw reisleiding begeleidt u uiteraard weer tijdens de transfer voor uw terugreis naar Amsterdam en voor de gasten in het Lotte New York Palace hotel wordt er een privé transfer verzorgd.

6 FAIRFIELD INN & SUITES BROOKLYN Hotelcategorie: middenklasse Algemeen: Een uitstekend nieuw hotel in het hippe Brooklyn en onderdeel van de hotelketen Marriott. Voor diegenen die het niet bezwaarlijk vinden iets buiten Manhattan te verblijven, is dit hotel zeker een uitstekende uitvalsbasis voor de zelfstandige reiziger. Het hotel is omringd door verschillende metrostations. Op 5 minuten lopen ligt bijvoorbeeld metrostation Union Street, slechts twee metrohaltes van Lower Manhattan. Het hotel heeft als voordeel laag in prijs, rustig gelegen en ruime kamers. Faciliteiten: Receptie met zitje, internetfaciliteiten, ontbijtrestaurant en een kleine fitnessruimte. Geniet ook vanaf het dakterras van het prachtige uitzicht. BY MARRIOTT Accommodatie: Comfortabele kamers met airconditioning, flatscreen-televisie, telefoon, kluisje, zitje, strijkijzer met strijkplank en koffie- en theezetfaciliteiten. U vindt hier een badkamer met bad/douche combinatie, toilet en föhn. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van gratis WiFi door het gehele hotel. U heeft de keuze uit een kamer met één kingsize bed (tweepersoonsbed) of een kamer met twee aparte double bedden (twijfelaars). Verzorging: U verblijft op basis van logies/ontbijt. Bijzonderheden: Het hotel is gelegen in een industriële zone, maar 2 blokken verder loopt u zo de bruisende Fifth Avenue op. De thuisbasis van een enorm aantal geweldige restaurants, bars, boetiekjes en diverse eetgelegenheden.

7 DOUBLETREE METROPOLITAN Hotelcategorie: Luxe middenklasse Algemeen: Dit uitstekende middenklasse hotel is onderdeel van de bekende Hilton-keten en is gelegen op Lexington Avenue en de 51 ste straat. Op loopafstand van het hotel vindt u Central Park, Park Avenue, Rockefeller Center en het Broadway Theater District. Ook het Doubletree Metropolitan is een ideale plek voor uw verblijf in The Big Apple. Faciliteiten: Receptie, lounge, restaurant, bar, internetfaciliteiten (tegen betaling) en kosteloos voor hotelgasten 24-uurs fitnesscentrum. BY HILTON Accommodatie: Moderne gerenoveerde kamer met airconditioning, televisie, telefoon, kluisje en internetfaciliteiten. U heeft de keuze uit een kamer met één queensize bed (tweepersoonsbed) of een kamer met 2 aparte double bedden (twijfelaars). U vindt hier een mooie badkamer met bad/douche en föhn. Verzorging: U verblijft op basis van logies. Bijzonderheden: Het Doubletree Metropolitan combineert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met een zeer centrale ligging. In de lobby van het hotel heeft u dagelijks een uur gratis toegang tot WiFi.

8 DREAM NEW YORK MIDTOWN Hotelcategorie: Luxe middenklasse Algemeen: Het modieuze Dream New York Midtown Hotel is nieuw in ons arrangement. Dit trendy en stijlvolle vier-sterren hotel ligt vier straten (5 wandelminuten) verwijderd van Columbus Circle en Central Park. En ook Times Square, Broadway en Fifth Avenue vindt u op loopafstand. Een betere locatie om tijdens de TCS New york City Marathon te verblijven is er niet. Faciliteiten: Kenmerkend voor dit hotel is het levensgrote aquarium in de lobby. Verder beschikt het hotel over 3 restaurants, een prachtige rooftopbar en gratis toegang tot een nabij gelegen fitnesscentrum. Accommodatie: De kamers zijn onlangs gerenoveerd en zijn voorzien van een flatscreen-tv, een bureau en gratis WiFi. In de moderne badkamer vindt u luxe toiletartikelen en zachte badjassen. U kunt kiezen voor een kamer van 25,5 vierkante meter met een kingsize bed of een double kamer van 28 vierkante meter met 2 losse bedden (twijfelaars). Verzorging: U verblijft op basis van logies. Bijzonderheden: Het Dream New York Midtown Hotel ligt op zo n 5 minuten lopen van Columbus Circle / Central Park. Na de marathon wandelt u dus zo weer naar uw hotelkamer.

9 LOTTE NEW YORK PALACE Hotelcategorie: Luxe Algemeen: Het Lotte New York Palace hotel is hét hotel voor een heerlijk luxe verblijf in New York. Het in 2010 gerenoveerde hotel heeft een echte New Yorkse uitstraling aan de buitenkant en is heerlijk klassiek van binnen. U verblijft in Midtown East, het hart van New York. Op loopafstand vindt u 5th Avenue, Times Square en Broadway en het Central Park. Faciliteiten: Kenmerkend voor dit hotel zijn de mooie trappen in de lobby. Verder beschikt het hotel over een klassieke New Yorkse bakery, waar u heerlijke hartige en zoete lekkernijen kunt kopen, een restaurant en een gezellige bar. Accommodatie: Deze onlangs gerenoveerde kamers zijn erg ruim voor New Yorkse begrippen en zijn prachtig klassiek ingericht. Van klassieke patronen in het tapijt tot stijlvol meubilair, alles is tot in de puntjes verzorgd. U vindt daarnaast een keurige marmeren badkamer met bad, een aparte zithoek, een bureau en een kingsize bed of twee losse bedden. Net waar uw voorkeur naar uitgaat. In het hotel is WiFi beschikbaar tegen betaling. Verzorging: U verblijft op basis van logies. Bijzonderheden: BIJ DIT ARRANGEMENT VERZORGEN WIJ EEN PRIVÉ TRANSFER VOOR U!

10 FLY&RUN Voor díe lopers die een gegarandeerd startbewijs en een vlucht willen, maar zelf de accommodatie willen reserveren hebben wij een beperkt aantal Fly&Run arrangementen beschikbaar. Indien u een Fly&Run arrangement afneemt zult u op eigen gelegenheid van en naar de luchthaven reizen en kunt u bij één van onze hotels op Manhattan aansluiten voor de bustransfer naar de marathonstart. GROEPEN Ook voor een groepsreis op maat kunt u uiteraard bij ons terecht. Wellicht wilt u samen met uw collega s, vrienden of clubgenoten deze uitdaging aangaan? Of wilt u samen met uw groep voor het goede doel gaan lopen? Neem dan contact met ons op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. FLY&RUN MET KLM/DELTA AIRLINES Vanaf 1925,- per persoon inclusief loperspakket FLY&RUN MET ICELANDAIR (OVERSTAP IN REYKJAVIK) Vanaf 1599,- per persoon inclusief loperspakket

11 AANVULLENDE INFORMATIE Reisbegeleiding Gedurende de gehele reis is er in New York een professioneel en enthousiast team van eigen reis- en looptechnische Nederlandse begeleiders aanwezig. Tevens neemt Marathons International een fysiotherapeut en een Nederlandse arts mee bij wie u een kosteloos consult kunt aanvragen. Zodoende wordt u in geval van onverhoopte ziekte of blessure goed verzorgd. De accommodaties Indien u alleen reist, maar geen 1-persoonskamer wenst te boeken, zullen wij trachten u in te delen bij iemand van hetzelfde geslacht. Op deze manier betaalt u geen 1-persoonskamertoeslag. Een kamer op indeling kan echter nooit gegarandeerd worden. Indien er geen kamer op indeling mogelijk is of als diegene waarmee u bent ingedeeld op het laatste moment annuleert, moeten wij u helaas (alsnog) de toeslag in rekening brengen van het kamertype waarin u zult verblijven. Wanneer u in een twin kamer verblijft (kamer met 2 tweepersoonsbedden) attenderen wij u erop dat dit double bedden (twijfelaars) zijn. Trainingsloop Na boeking ontvangt u meer informatie omtrent de trainingsloop die wij zullen organiseren. Fun after the Run Borrel Voor alle lopers die een volledig arrangement bij ons hebben geboekt verzorgen wij een gezellige Fun after the Run Borrel na de marathon! Gratis jaarabonnement Runner s World Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de loopsport krijgt u per boeking van ons een GRATIS jaarabonnement op Runner s World.

12 INCLUSIEF: DE ARRANGEMENTEN ZIJN INCLUSIEF: Rechtstreekse retourvluchten Amsterdam/New York met KLM, vluchten met British Airways met overstap in Londen of vluchten met Icelandair met overstap in Reykjavik Hotelovernachtingen inclusief lokale belastingen In het Lotte New York Palace, Dream Midtown en het Doubletree Metropolitan verblijft u o.b.v. logies In het Fairfield Inn & Suites Brooklyn verblijft u o.b.v. logies /ontbijt Transfer luchthaven - hotel v.v. per touringcar Wanneer u het Lotte New York Palace hotel boekt verzorgen wij een privé transfer voor u Transfer vanuit het Dream Midtown, het Doubletree Metropolitan en het Lotte New York Palace hotel naar het Marathons International Holland supporters punt. Wanneer u in hotel Fairfield Inn & Suites Brooklyn verblijft gaat u indien mogelijk eerst in Brooklyn de lopers aanmoedigen en daarna op eigen gelegenheid met de metro naar het supporterspunt toe Gezellige borrel voor alle gasten na de marathon Aanwezigheid van reisleiding, trainer, fysiotherapeut en arts in New York. Mogelijkheid tot een kosteloos consult bij de fysiotherapeut en arts Verkenningsloop o.l.v. looptechnische begeleiders Dagelijks spreekuur Assistentie bij het afhalen van uw startbewijs op de Marathon Expo conform programma GRATIS jaarabonnement op Runners World (max. 1 per boeking) Alle prijzen zijn INCLUSIEF luchthavenbelastingen, security taxes en brandstoftoeslag à 340 p.p. bij KLM, 351 p.p. bij British Airways en 355 p.p. bij Icelandair. Deze toeslagen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en bij verhoging van deze kosten ontvangt u van ons een aanvullende factuur. EXCLUSIEF: DE ARANGEMENTEN ZIJN EXCLUSIEF: Fooien en uitgaven van persoonlijke aard Alle niet genoemde maaltijden Excursies Verzekeringen Loperspakket à 529 p.p. Administratiekosten à 35 per boeking LOPERSPAKKET à 529 : Gegarandeerd startbewijs TCS New York City Marathon 2016 Minimum leeftijd deelname marathon: 18 jaar Tijdslimiet hele marathon: geen Ticket voor Pasta Party(Marathon Eve Dinner) Medaille bij het uitlopen van de marathon Officieel TCS New York City Marathon 2016 hardloopshirt Transfer met een eigen bus van Marathons International naar de start van de marathon

13 VLIEGTIJDEN: KLM: 2 en 3 november Amsterdam - New York JFK KL en 8 november New york JFK - Amsterdam KL (#) BRITISH AIRWAYS: 6 dagen/4 nachten 3 november Amsterdam - London Heathrow BA London Heathrow - New York JFK BA november New York Newark - London Heathrow BA (#) 8 november London Heathrow - Amsterdam BA dagen/5 nachten 3 november Amsterdam - London Heathrow BA London Heathrow - New York JFK BA ICELANDAIR 7 dagen/5 nachten 2 november Amsterdam - Reykjavik FI Reykjavik - New York JFK FI november New York JFK - Reykjavik FI (#) 8 november Reykjavik - Amsterdam FI # = aankomst volgende dag Let op: Alle vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De definitieve tijden vindt u op de vliegtickets. 8 november New York Newark - London Heathrow BA (#) 9 november London Heathrow - Amsterdam BA dagen/6 nachten 2 november Amsterdam - London Heathrow BA London Heathrow - New York JFK BA november New York Newark - London Heathrow BA (#) 9 november London Heathrow - Amsterdam BA (#) = aankomst volgende dag

14 BOEKINGSVOORWAARDEN Marathons International behoudt zich het recht voor eventuele wijzigingen door te voeren. Deze reizen vallen onder de bijgesloten ANVR- Reisvoorwaarden. Conform Artikel 5, lid 8 van de ANVR-Reisvoorwaarden gelden er voor deze marathonreizen afwijkende betalingsvoorwaarden (zie artikel 6, lid 1A) en annuleringsvoorwaarden (zie artikel 12, lid 2d). Onderstaande betalings-, annulerings- en wijzigingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze reis. Betalingsvoorwaarden: Binnen 14 dagen na bevestiging dient een aanbetaling van 35% van de totale reissom plus de kosten van eventuele verzekeringen te zijn voldaan. Uiterlijk 1 juli 2016 dient de totale reissom te zijn voldaan. Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering t/m 30 juni 2016 bedragen de annuleringskosten 35% van de totale reissom plus de kosten van een eventuele annuleringsverzekering. Bij annulering vanaf 1 juli 2016 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom. Wijzigen: Uw reservering is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Naamswijzigingen zijn derhalve niet mogelijk. T/m 30 juni 2016 kunt u uw arrangement wijzigen tegen 200 wijzigingskosten. Het wijzigen is op aanvraag en onder voorbehoud van acceptatie. Na 1 juli 2016 zijn er geen wijzigingen meer mogelijk. Afwijkende arrangementen: Wilt u afwijken van de door ons aangeboden arrangementen dan is dit op aanvraag onder de volgende voorwaarden beperkt mogelijk: Afwijkende routes zijn niet toegestaan. U kunt uitsluitend de datum van de heen- of terugreis wijzigen, u dient dus 1 traject met de groep mee te vliegen. Bij een afwijkende reisdatum is de transfer tussen luchthaven en hotel niet inbegrepen. De kosten van een afwijkende reisdatum bedragen 150 p.p. plus een eventuele toeslag voor extra hotelnachten en de eventuele meerkosten van de afwijkende vlucht. Afwijkende reisdata zijn te allen tijde op aanvraag en onder voorbehoud van acceptatie.

15 VERZEKERINGEN Verzekeringen Deelnemen aan een marathon in het buitenland staat voor een gezellige tijd, waarbij u volop kunt genieten van de marathon en de bestemming. Er kunnen echter ook zaken misgaan of u kunt onverwachts nodig zijn aan het thuisfront. Met een reisverzekering bent u verzekerd van financiële en persoonlijke hulp. En mocht u onverhoopt met een geldige reden de reis moeten annuleren dan zijn de kosten van de annulering met de annuleringsverzekering gedekt (zie polisvoorwaarden). Annuleringsverzekering inclusief blessuredekking Het lopen van een marathon kost maanden voorbereiding. Dan moet u er niet aan denken dat u uiteindelijk niet kunt starten vanwege een blessure. Nóg erger is het, wanneer dit u ook nog eens veel geld gaat kosten. Daarom biedt Marathons International een annuleringsverzekering aan inclusief blessuredekking. In aanvulling op de Algemene Voorwaarden verleent deze verzekering tevens uitkering voor annuleringskosten tengevolge van het moeten annuleren van de reis wegens het feit dat verzekerde als gevolg van een medisch aantoonbaar lichamelijk letsel, ontstaan in de termijn tussen boeken van de reis en vertrek, niet kan deelnemen aan de geplande sport: Een en ander dient te worden aangetoond door middel van een medische verklaring. De hiervoor verschuldigde toeslagpremie bedraagt 1% over de reissom. Een annuleringsverzekering inclusief blessuredekking kost: 6,5% van de reissom plus 3,50 poliskosten + 21% assurantiebelasting. Marathondekking Naast de speciale annuleringsverzekering met blessuredekking heeft Europeesche Verzekeringen een extra dekking in het leven geroepen. Het is nu ook mogelijk om, tegen 1% extra premie, een marathondekking af te sluiten. In aanvulling op de Algemene Voorwaarden worden dan de kosten van het annuleren van de reis vergoed als verzekerde de reis onverwachts voor vertrek wil annuleren, omdat de officiële marathon niet doorgaat. Een annuleringsverzekering inclusief blessuredekking en marathondekking kost: 7,5% van de reissom plus 3,50 poliskosten + 21% wettelijke assurantiebelasting over de premie en poliskosten. Voor de actuele polisvoorwaarden verwijzen wij u naar Reisverzekering Wanneer u op reis gaat kan er van alles gebeuren. Veel zaken zijn anders geregeld dan in Nederland, waardoor het kan gebeuren dat u extra kosten moet maken. Denk bijvoorbeeld aan de ziekenhuiskosten als u onverhoopt ziek wordt of een ongeval heeft. Ook is de kans dat u iets overkomt groter. Andere eetgewoonten en hygiënestandaarden kunnen zorgen voor een verhoogde kans op ziekte. Om onbezorgd op reis te kunnen biedt Marathons International deelnemers met de Nederlandse nationaliteit de mogelijkheid om een reisverzekering inclusief geneeskundige kosten en bagagedekking van Europeesche Verzekeringen af te sluiten. Met een reisverzekering kunt u een beroep doen op de alarmcentrale. 24 uur per dag staan er mensen voor u klaar en zij kunnen u met raad en daad bijstaan. Deze op maat gemaakte verzekering dekt 100% de kosten voor hulpverlening en medische kosten. Daarnaast is uw bagage tot euro verzekerd. Vaak dekt uw zorgverzekering, doorlopende reisverzekering van een bank of creditcardmaatschappij niet alle risico s. Wij adviseren u om dit na te vragen. De reisverzekering kost: De comfort reisverzekering kost: 3,07 p.p.p.d. plus 3,50 poliskosten: Werelddekking, incl. geneeskundige kosten, bagage en ongevallendekking Voor de actuele polisvoorwaarden verwijzen wij u naar

16 ZEKERHEDEN ANVR Marathons International is een activiteit van GI Travel. GI Travel is aangesloten bij het ANVR. GI Travel behoudt zich het recht voor eventuele wijzigingen door te voeren. Deze reizen vallen onder de bijgesloten ANVR- Reisvoorwaarden. Conform Artikel 5, lid 8 van de ANVR-Reisvoorwaarden gelden er voor deze marathonreizen afwijkende betalingsvoorwaarden (zie artikel 6, lid 1A) en annuleringsvoorwaarden (zie artikel 12, lid 2d). Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Marathons International is een activiteit van GI Travel. GI Travel is aangesloten bij SGR. De in dit programma gepubliceerde reis valt daarom onder de garantie van SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR) Marathons International is een activiteit van GI Travel. GI Travel is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds valt de in dit programma gepubliceerde reis onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door GI Travel georganiseerde reis; - (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet, of niet volledig kunnen uitvoeren. - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Duurzaam Toerisme Duurzaam toerisme is niets anders dan reizen en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur, zodat reizen in de toekomst ook nog goed mogelijk is. De reisbranche voelt zich hierbij betrokken. ANVR reisorganisaties zijn verplicht om een milieuprogramma met praktische maatregelen op te stellen en toe te passen. In dit programma beschrijven reisorganisaties hoe zij nu en in de toekomst de zorg voor het milieu toepassen in de bedrijfsvoering en in de aan u aangeboden reizen. Ook is een daartoe opgeleide milieucoördinator actief. Wij voldoen aan de gestelde verplichtingen conform de eisen van de ANVR.

17 ALGEMENE VOORWAARDEN Reisdocumenten U dient er zelf voor te zorgen bij vertrek en tijdens de reis in het bezit te zijn van alle benodigde documenten. Daartoe zult u tijdig dienen na te gaan of de eerder verkregen informatie nog correct is. Deelnemers die de Nederlandse nationaliteit niet bezitten dienen bij hun ambassade of consulaat na te gaan welke reisdocumenten voor hen benodigd zijn. Voor deelnemers met een Nederlandse nationaliteit is geen visum nodig voor de Verenigde Staten. Wel heeft u een ESTA goedkeuring nodig. U dient deze toestemming zelf uiterlijk 72 uur voor vertrek vanuit Nederland aan te vragen via de internetpagina Zonder ESTA goedkeuring is het niet mogelijk naar de Verenigde Staten te reizen. Gezondheidsvoorschriften Voor onze bestemmingen gelden mogelijk adviezen, respectievelijk voorschriften op het gebied van gezondheid. Voor informatie verwijzen wij u naar uw huisarts, GGD, het Ministerie van Volksgezondheid of Alle in de brochure vermelde prijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidstoeslagen en lokale belastingen. Marathons International behoudt zich het recht voor eventuele tussentijdse verhogingen van deze kosten netto, dus zonder opslag, door te berekenen. Dit gebeurt alleen indien deze kosten bij het vaststellen van de reissom nog niet bekend waren. Zie artikel 5 van de ANVR-Reisvoorwaarden. De reissom kan bijvoorbeeld worden verhoogd door verdere stijging van de brandstofkosten. Wij vragen u om het ondertekende aanmeldingsformulier naar ons retour te zenden, tezamen met een kopie van het paspoort van alle deelnemers. Uw paspoort dient tot na terugkomst in Nederland geldig te zijn. Zonder deze documenten kan uw inschrijving voor de TCS New York City Marathon helaas niet worden geaccepteerd. Indien uw paspoort verloopt voordat u naar New York op reis gaat, verzoeken wij u toch een kopie van uw huidige paspoort mee te sturen. U dient er zelf zorg voor te dragen dat een kopie van uw nieuwe paspoort uiterlijk 1 juni 2016 in ons bezit is. D.m.v. ondertekening van het boekingsformulier verklaart u de ANVR Reisvoorwaarden en de afwijkende Marathons International betalings- en annuleringsvoorwaarden te hebben ontvangen. Door ondertekening van dit formulier verklaart u voor uzelf en voor uw medereisgenoten akkoord te gaan met deze voorwaarden en een definitieve boeking te maken.

18 CONTACT Marathons International is een activiteit van GI Travel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, nummer Adres Marathons International Boompjes XZ Rotterdam Telefoon: Fax: Web: Bank Rabobank NL09RABO t.n.v. GI Travel te Rotterdam Openingstijden Marathons International U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur - 17:30 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer Publicatiedatum Dit reisprogramma is in december 2015 gepubliceerd. Sedertdien kunnen in de gegevens betreffende de reisaanbiedingen wijzigingen zijn opgetreden.

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE!

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! TCS NEW YORK CITY MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! TCS NEW YORK CITY MARATHON Ons motto is You run, We care! Dat willen we dit jaar graag voor het 34e jaar waarmaken. Tijdens uw gehele reis naar de TCS

Nadere informatie

ING New York City Marathon 2013

ING New York City Marathon 2013 ING New York City Marathon 2013 Ons motto is You run, we care! Dat willen we dit jaar graag voor het 32e jaar waarmaken. Tijdens uw gehele reis naar de ING New York City Marathon zult u dit ervaren. Het

Nadere informatie

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2014 YOU RUN, WE CARE!

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2014 YOU RUN, WE CARE! TCS NEW YORK CITY MARATHON 2014 YOU RUN, WE CARE! TCS NEW YORK CITY MARATHON Ons motto is You run, We care! Dat willen we dit jaar graag voor het 33e jaar waarmaken. Tijdens uw gehele reis naar de TCS

Nadere informatie

ING New York City Marathon. Programma

ING New York City Marathon. Programma ING New York City Marathon Voor het eerst organiseert Runner s World een geheel verzorgde lezersreis naar de ING New York City Marathon. Als jij erbij wilt zijn in Central Park, op 6 november 2011, zorgen

Nadere informatie

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE!

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON Londen is hip & happening en is één van de leukste steden van Europa. De stad biedt veel vermaak, van wereldberoemde musea

Nadere informatie

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE!

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON Londen is hip & happening en is één van de leukste steden van Europa. De stad biedt veel vermaak, van wereldberoemde musea

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons.

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons. Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen is een prestatie op zich, maar de marathon van New York is onvergetelijk

Nadere informatie

ING New York City Marathon 2011

ING New York City Marathon 2011 ING New York City Marathon 2011 Ons motto is ING New York City Marathon 2011 Dat willen we dit jaar graag voor het 30e jaar waarmaken. Tijdens uw gehele reis naar de ING New York Marathon zult u dit ervaren.

Nadere informatie

ING New York City Marathon. Arrangementen 2010. You run, we care!

ING New York City Marathon. Arrangementen 2010. You run, we care! ING New York City Marathon Arrangementen 2010 Inleiding Ons motto is Dat willen we dit jaar graag voor het 29e jaar waarmaken. Tijdens uw gehele reis naar de ING New York Marathon zult u dit ervaren. Het

Nadere informatie

BMW Berlin Marathon. Programma

BMW Berlin Marathon. Programma BMW Berlin Marathon Op zondag 29 september 2013 staat Berlijn voor de 40e keer volledig in het teken van de BMW-Berlin-Marathon. 40.000 deelnemers uit meer dan 100 landen beginnen om 09.00 uur aan het

Nadere informatie

Offerte. Marathonreis New York City Marathon 2017

Offerte. Marathonreis New York City Marathon 2017 Offerte Marathonreis New York City Marathon 2017 New York City Marathon 2017 Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. De vijf boroughs waar het

Nadere informatie

Programma New York 2019

Programma New York 2019 Programma New York 2019 Donderdag 31 oktober 2019 Vandaag vlieg je met een korte overstap in Londen naar New York. Na aankomst word je ontvangen door de reisleiding en per transfer naar je hotel gebracht.

Nadere informatie

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 5 november 2017 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon is niet zomaar

Nadere informatie

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 5 november 2017 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon is niet zomaar

Nadere informatie

TCS NEW YORK CITY MARATHON Marathons International You run, we care! Al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van marathonreizen.

TCS NEW YORK CITY MARATHON Marathons International You run, we care! Al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van marathonreizen. TCS NEW YORK CITY MARATHON 2018 Al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van marathonreizen. Begeleidingsteam met passie voor hardlopen en wereldwijde marathon-kilometers in de benen. Diverse arrangementen

Nadere informatie

Virgin Money London Marathon. 23 april 2017

Virgin Money London Marathon. 23 april 2017 2017 Virgin Money London Marathon 23 april 2017 Virgin Money London Marathon 2017 2 De Virgin Money London Marathon is een immens evenement in een van de meest bruisende steden ter wereld, maar bovenal

Nadere informatie

TCS NEW YORK CITY MARATHON Marathons International You run, we care! Al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van marathonreizen.

TCS NEW YORK CITY MARATHON Marathons International You run, we care! Al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van marathonreizen. TCS NEW YORK CITY MARATHON 2018 Al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van marathonreizen. Begeleidingsteam met passie voor hardlopen en wereldwijde marathon-kilometers in de benen. Diverse arrangementen

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2017

CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van de wereld, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start.

Nadere informatie

TCS New York City Marathon Arrangementen

TCS New York City Marathon Arrangementen TCS New York City Marathon 2018 Arrangementen ENABLING YOUR PERFORMANCE TCS NY City Marathon 4 november 2018 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Programma. Op dinsdag 15 oktober vertrekt u met China Airlines om 14.05 uur vanaf Amsterdam naar Bangkok, waar u op 16 oktober om 06.15 uur aankomt.

Programma. Op dinsdag 15 oktober vertrekt u met China Airlines om 14.05 uur vanaf Amsterdam naar Bangkok, waar u op 16 oktober om 06.15 uur aankomt. Programma U kunt kiezen uit 3 vertrekdata: Reis A: Vertrek op 15 oktober 2013 Op dinsdag 15 oktober vertrekt u met China Airlines om 14.05 uur vanaf Amsterdam naar Bangkok, waar u op 16 oktober om 06.15

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

New York City Marathon 2016

New York City Marathon 2016 New York City Marathon 2016 Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen is een prestatie op zich, maar de

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2018

CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van Amerika, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start. Deze

Nadere informatie

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway..

VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. New-York VANAF 799 Een citytrip in de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Llittle Italy, Chinatown,vrijheidsbeeld, Wall street, Broadway.. CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN LITTLE

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

Reisinformatie Virgin Money London Marathon

Reisinformatie Virgin Money London Marathon 2016 Reisinformatie Virgin Money London Marathon 24 april 2016 Virgin Money London Marathon 2016 2 De Virgin Money London Marathon is een immens evenement in een van de meest bruisende steden ter wereld,

Nadere informatie

New York Eten & uitgaan

New York Eten & uitgaan Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen is een prestatie op zich, maar de marathon van New York is het

Nadere informatie

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2019

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2019 TCS NEW YORK CITY MARATHON 2019 TCS NEW YORK CITY MARATHON 2019 Als het al niet de állermooiste is, dan behoort de New York City Marathon in ieder geval tot één van de mooiste marathons ter wereld. Met

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

New York. Summer Class New York 2013. Info New York Transport Hotels Excursies. Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika

New York. Summer Class New York 2013. Info New York Transport Hotels Excursies. Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika New York Summer Class New York 2013 Info New York Transport Hotels Excursies Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika New York Beste reisperiode 1. Prijzen - Goedkoopste periode: jan februari / maart

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

TCS New York City Marathon 2015

TCS New York City Marathon 2015 TCS New York City Marathon 2015 TCS New York City Marathon 2015 2 oor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen

Nadere informatie

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2017

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2017 TCS NEW YORK CITY MARATHON 2017 TCS NEW YORK CITY MARATHON 2017 Als het al niet de állermooiste is, dan behoort de New York City Marathon in ieder geval tot één van de mooiste marathons ter wereld. Met

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

LONDON MARATHON 2019

LONDON MARATHON 2019 LONDON MARATHON 2019 VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2019 Beste runner, De Virgin Money London Marathon is een immens evenement in een van de meest bruisende steden ter wereld, maar bovenal een prachtige

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

New York City Marathon 2018

New York City Marathon 2018 New York City Marathon 2018 New York City Marathon 2018 Jij loopt de marathon, wij regelen de rest! Jij loopt de marathon, wij regelen de rest! W W WWW.MARATHONWORLD.NL T T 0413 0413 337 337 776 776 WAAROM

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

TCS New York City Marathon 2019

TCS New York City Marathon 2019 www.atpi.com TCS New York City Marathon 2019 Jouw marathon, onze arrangementen 2 Zilver 1 Meest gekozen Goud 3 Brons Rechtstreekse vlucht Accommodatie Loperspakket Startbewijs Transfer naar de start Verkenningsloop

Nadere informatie

New York City Marathon 2017 Jij loopt de marathon, wij regelen de rest!

New York City Marathon 2017 Jij loopt de marathon, wij regelen de rest! New York City Marathon 2017 Jij loopt de marathon, wij regelen de rest! W WWW.MARATHONWORLD.NL T 0413 337 776 Waarom met Marathonworld? AL 33 JAAR DE SPECIALIST IN MARATHONREIZEN TEAM VAN HARDLOOPPRO S,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

BMW Berlin Marathon 2016

BMW Berlin Marathon 2016 25 september 2016 BMW Berlin Marathon 2016 2 Jaarlijks staan ruim 40.000 lopers aan de start van de BMW Berlin Marathon, die daarmee behoort tot één van s werelds grootste hardloopwedstrijden. De met 'Deutsche

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Tokyo Marathon. 26 februari 2017

Tokyo Marathon. 26 februari 2017 Tokyo Marathon 26 februari 2017 Tokyo Marathon 2017 De Tokyo Marathon is de grootste marathon van Azië en sinds vier jaar één van de zes Marathon Majors, maar vooral bekend als een van de snelste marathons

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. Artikel 1. Reserveren Alle reissommen zijn per persoon. Elke (hoofd)deelnemer - de organisator van de reservering - ontvangt van ons een reisbevestiging

Nadere informatie

New York Marriott Marquis & The Westin Charlotte à 2.095,- per persoon Toeslag 1-persoonskamer à 925,-.

New York Marriott Marquis & The Westin Charlotte à 2.095,- per persoon Toeslag 1-persoonskamer à 925,-. INSCHRIJFFORMULIER / PRIJSOVERZICHT I. Reisarrangement Ondergetekende bevestigt hierbij de deelname van de volgende persoon/personen aan de groepsreis naar de National Funeral Directors Association (NFDA)

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Met KIM GEVAERT naar de marathon van NEW YORK ten voordele van SOS Kinderdorpen!

Met KIM GEVAERT naar de marathon van NEW YORK ten voordele van SOS Kinderdorpen! Met KIM GEVAERT naar de marathon van NEW YORK ten voordele van SOS Kinderdorpen! 2011 De New York marathon is inderdaad de beroemdste, de grootste, de spectaculairste en de meest indrukwekkendste marathon

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

TCS New York City Marathon

TCS New York City Marathon Al onze prijzen zijn: ALL-IN voor runners TCS New York City Marathon November 2, 2014 Complete sporttour: Vliegreis, hotel & transfers v.v. Startnummer & Raceday vervoer Looptrainer / Fysiotherapeut Tourbegeleiding

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT Hieronder staan onze algemene voorwaarden van CRUISEDIRECT, zoals deze op alle reizen van toepassing zijn. De meest actuele voorwaarden vindt u op onze website www.cruisedirect.nl/algemene-voorwaarden

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND Cead Mile Failte...Duizend maal welkom... Ierland, een eiland aan de rand van Europa. Dichtbij en toch anders. Schapen zijn talrijker dan mensen.

Nadere informatie

Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl. Travelhome Algemene voorwaarden

Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl. Travelhome Algemene voorwaarden Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl Travelhome Algemene voorwaarden 1. ANVR Travelhome is aangesloten bij het ANVR (ANVR-Consumentenvoorwaarden deel

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Deze reisvoorwaarden zijn opgesteld door reisorganisatie Matoke Tours en geldend voor alle boekingen bij Matoke Tours BV (Oeganda/Rwanda/Madagascar) of Matoke Tours

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

SJIEKSTE REIS NAAR NEW YORK EVER

SJIEKSTE REIS NAAR NEW YORK EVER presenteert SJIEKSTE REIS NAAR NEW YORK EVER 6-DAAGSE CITYTRIP IN LEUK GEZELSCHAP in samenwerking met WHAT THEY SAY ABOUT NEW YORK... Koen Vanmechelen Kunstenaar De kern van het Cosmocafé is het New York

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND Cead Mile Failte...Duizend maal welkom... Ierland, een eiland aan de rand van Europa. Dichtbij en toch anders. Schapen zijn talrijker dan mensen.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË De mars tussen berg en zee in Arenzano is zonder twijfel de zwaarste van alle IMLwandeltochten. Vanuit het Italiaanse kuststadje wordt al

Nadere informatie

brochure New York City Marathon W T

brochure New York City Marathon W   T brochure New York City Marathon 2019 W WWW.MARATHONWORLD.NL T 0413 337 776 WAAROM MET MARATHONWORLD? Met al ruim 33 jaar ervaring als specialist op het gebied van Marathonreizen weten wij als geen ander

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

NEW YORK. Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN

NEW YORK. Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

begeide citytrip New York

begeide citytrip New York Tailor Made Travel presenteert: begeide citytrip New York Van 26 tot 31 augustus 2017 Dag 1 zat 26 aug2017 Brussel JFK Afspraak op de luchthaven van Zaventem om 8u Vlucht met SN Brussels Airlines vanuit

Nadere informatie

CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL

CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL New-York VANAF 699 Een citytrip naar de stad die nooit slaapt BIG APPLE! Times square, Soho, Little Italy, Chinatown, Statue of Liberty, Wall street, Broadway,... CENTRAL PARC EN LENNON MEMORIAL SOHO EN

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York EASY LANGUAGES Accommodatie in gastgezin of residentie in New York Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Vanaf 2 weken Ontdek de "Big Apple" zonder beperkingen Gastgezin of residentie Bestemming New-York

Nadere informatie

Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou. 11 t/m 16 september 2013. 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk

Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou. 11 t/m 16 september 2013. 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou 11 t/m 16 september 2013 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk 1 Marathon: parcours en start De Marathon startte in 2012 bij

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 21/22 april t/m 29 april 2017 Introductie In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with NEW YORK CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna.

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna. Algemene voorwaarden Totstandkoming reisovereenkomst De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de reisorganisator door de reiziger. In geval van schriftelijke aanmeldingen

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden Trav l

Boekingsvoorwaarden Trav l Boekingsvoorwaarden Trav l 1. Boeking De vakantieboeker (jijzelf of een gemachtigde) gaat bij boeking akkoord met onze boekingsvoorwaarden. De vakantieboeker machtigt Trav l om familie of begeleider van

Nadere informatie