bouw uw droomhuis Engelenburgerlaan - Brummen 5 villakavels in een parkachtige omgeving

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bouw uw droomhuis Engelenburgerlaan - Brummen 5 villakavels in een parkachtige omgeving"

Transcriptie

1 bouw uw droomhuis Engelenburgerlaan - Brummen 5 villakavels in een parkachtige omgeving

2 De Omgeving Brummen is gelegen in het hart van de provincie Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel. Brummen biedt ongekende mogelijkheden om buitengewoon te genieten. Dagdromen bij statige landhuizen, slenteren over verlaten wandelpaden, met de fiets erop uit in een voortdurend wisselend landschap, of een spectaculaire rit in de oude stoomtrein. De gemeente Brummen staat vooral bekend om de prachtige kastelen en landhuizen. Waaronder het schitterende eeuwenoude kasteel Engelenburg, gelegen aan de voet van het plangebied. Maar ook Huize Voorstonden en Het Huis te Eerbeek. De gemeente telt verschillende monumentale villa s, met name uit de 19e eeuw. Naast het koesteren van historie en cultuur, biedt Brummen haar inwoners een uitgebreid sportief voorzieningenpakket met ruim 75 sportverenigingen, diverse fraaie sportaccommodaties, zwembaden, een golfbaan, diverse tenniscomplexen en maneges. Ook voor onderwijs, medische verzorging en winkels voor de dagelijkse boodschappen hoeft u nergens anders naar toe. Kortom, Brummen heeft alles! Engelenburgerlaan Het plangebied is gelegen tussen het centrum van Brummen en de spoorlijn. Het gebied kent een zeer groen karakter met daarin verschillende vrijstaande woningen. In het noordelijke deel van het plangebied ligt landgoed Klein Engelenburg. Nu nog verscholen in het groen maar in de toekomstige situatie zal het landgoed duidelijk zichtbaar zijn vanuit het plangebied. In het plangebied bevinden zich vijf kavels met een grootte van m 2 waarop u uw eigen droomhuis kunt realiseren. Om al uw woondromen te kunnen realiseren is er veel ruimte binnen het beeld kwaliteitsplan. Engelenburgerlaan biedt u de kans om uw eigen, unieke droomvilla te realiseren. Hiervoor kunt u één van de vijf bouwkavels kiezen in de parkachtige opzet van het plangebied. Bij deze belangrijke stap in uw leven wilt u weloverwogen keuzes maken. Deze brochure helpt daarbij en vertelt u waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van uw bouwkavel. U treft ook specifieke informatie aan over de aangeboden kavels en de regels van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, neemt dan contact op met één van de verkopend makelaars.

3 Deze tekeningen zijn gebaseerd op de laatst bekende gegevens, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

4 Bestemmings- en Beeldkwaliteitsplan Engelenburgerlaan Het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan is het toetsingskader voor uw bouwplannen en wordt gehanteerd door de gemeente en de welstandscommissie ter beoordeling van uw bouwplannen. Het beeld kwaliteits plan is geen blauwdruk maar geeft wel een duide lijke richting aan de planvorming. De hoofdpunten uit het beeld kwaliteitsplan en bestemmingsplan worden in deze brochure kort samengevat. Het gehele document is beschikbaar bij de verkopend makelaar. De gemeente Brummen streeft naar het instand houden van het individuele karakter van de bebouwing, in combinatie met een groene setting. Belangrijk uitgangs punt is de rust in het straatbeeld. Het beleid is vooral gericht op het behoud van de oorspronkelijke vormgeving en de kwaliteit van de panden. Het beeldkwaliteitplan bestaat uit een tweetal delen, gebied A (kavel 1 en 2) en gebied B (kavel 3 tot en met 5). Per gebied zullen de belangrijkste criteria uit het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan worden beschreven.

5 Criteria gebied A Algemeen Uitgangspunt voor elk ontwerp is het komen tot een hoogwaardige, locatie specifieke architectuur. Standaard ladenplannen zijn niet toegestaan. Situering Het bebouwingsbeeld wordt bepaald door een reeks van individuele bebouwingsmassa s. Bij de nieuwe bebouwing moet rekening worden gehouden met het algemene karakter van de Engelenburgerlaan. Verspringingen in de rooilijn zijn mogelijk. Om het groene en open karakter te behouden, is een minimale onderlinge afstand tussen de woningen van minimaal 10 meter een vereiste. De voorgevel van de woningen dient te worden georiënteerd richting de Engelenburgerlaan. Maximaal 45% van het bouwvlak (zie bestemmingsplankaart) mag bebouwd worden (woning + bijgebouwen). Buiten het bouwvlak mogen ook bijgebouwen worden gesitueerd met een maximumoppervlakte van 70m 2 per woning. Daarnaast zijn er mogelijkheden om vergunningsvrij bebouwing te realiseren. Massa en vorm De bouwmassa bestaat maximaal uit twee bouwlagen voorzien van een kap; toegestaan is een kap en afgeknot dak. Een plat dak is niet toegestaan. De maximale gooten nok hoogte zijn respectievelijk 6,5 meter en 12 meter. Bouwvolumes zijn helder van opzet en kunnen uit samengestelde delen bestaan. Aanbouwen zijn ondergeschikt en staan ten minste 3 meter achter de voorgevel rooilijn. De bijgebouwen zijn in hoofdvorm en kap afgestemd op die van het hoofdgebouw. Gevels De gevels van de individuele woningen zijn onderling verschillend. Twee identieke woningen passen niet in het gewenste beeld en zijn dus niet toegestaan. Zijgevels die duidelijk zichtbaar zijn vanaf de openbare ruimte worden met aandacht behandeld. Materiaalgebruik Bij nieuwbouw bestaan de gevels in hoofdzaak uit baksteen, stucwerk of keimwerk en de daken uit gebakken pannen, leien of riet. Het materiaalgebruik van aan- en bijgebouwen is afgestemd op dat van het hoofdgebouw. Kleurgebruik Bij de nieuwbouw bepalen getemperde kleuren het aanzicht van de hoofdvlakken, ook wit is mogelijk. De kleuren van dakbedekking en gevels zijn op elkaar afgestemd.

6 Detaillering Bij de nieuwbouw dient de detaillering in overeenstemming te zijn met het gekozen architectonische beeld. Er is veel aandacht voor duurzame oplossingen en authentieke detaillering, zoals in overstekken, geaccentueerde lijsten en siermetselwerk. Serres en erkers/veranda s/carports worden met een zelfde aandacht voor detaillering als die voor het hoofdgebouw uitgevoerd. Inrichting erven en erfarfscheiding Hagen toepassen, al dan niet voorzien van open en donker geschilderd hekwerk (aanbeveling); eventueel zijn lage muurtjes, in combinatie met hagen, acceptabel. Voorerven en in het zicht komende zijerven worden bij voorkeur minimaal verhard en als siertuin ingericht.

7 Criteria gebied B Algemeen Uitgangspunt voor elk ontwerp is het komen tot een hoogwaardige, locatie specifieke architectuur. Standaard ladenplannen zijn niet toegestaan. Situering Om het groene en open karakter te behouden, is een minimale onderlinge afstand tussen de woningen van minimaal 5 meter een vereiste. De voorgevel van de woningen dient te worden georiënteerd richting de nieuw aan te leggen zijtak van de Engelenburgerlaan. Maximaal 35% (kavels 3 en 4) danwel 40% (kavel 5) van het bouwvlak (zie bestemmingsplankaart) mag bebouwd worden (woning + bijgebouwen). Buiten het bouwvlak mogen ook bijgebouwen worden gesitueerd met een maximumoppervlakte van 70m 2 per woning. Daarnaast zijn er mogelijkheden om vergunningsvrij bebouwing te realiseren. Massa en vorm De bouwmassa bestaat maximaal uit twee bouwlagen met een kap. Zowel een kap als plat dak is toegestaan. De maximale goot- en nokhoogte zijn respectievelijk 6,5 meter en 12 meter. Bouwvolumes zijn helder van opzet en kunnen uit samengestelde delen bestaan. Aanbouwen zijn ondergeschikt en mogen zowel voor, naast als achter de woning worden gesitueerd. De bijgebouwen zijn in hoofdvorm en kap afgestemd op die van het hoofdgebouw.

8 Gevels De gevels van de indiviudele woningen zijn onderling verschillend. Twee of meerdere indentieke woningen passen niet in het gewenste beeld en zijn dus niet toegestaan. Materiaalgebruik Bij nieuwbouw bestaan de gevels in hoofdzaak uit baksteen, stucwerk, keimwerk of houten gevelbekleding en de daken uit gebakken pannen, leien of riet. Het materiaalgebruik van aan- en bijgebouwen is afgestemd op dat van het hoofdgebouw maar kan afwijkend zijn, mits een en ander harmonieert. Detaillering Bouwvolumes zijn helder van opzet, waarbij de samenstellende delen steeds herkenbaar zijn. Serres en erkers worden met een zelfde aandacht voor detaillering als die voor het hoofdgebouw uitgevoerd. Inrichting erven en erfafscheiding Als erfafscheiding hagen toepassen, al dan niet voorzien van open en donker geschilderd hekwerk (aanbeveling). Voorerven en in het zicht komende zijerven worden bij voorkeur minimaal verhard en als siertuin ingericht. Kleurgebruik Bij nieuwbouw bepalen getemperde kleuren het aanzicht van de hoofdvlakken, ook wit is mogelijk. De kleuren van dakbedekking en gevels zijn op elkaar afgestemd.

9 Wie het eerst komt wie het eerst maalt! Na toewijzing van een bouwkavel heeft u voor een periode van 1 maand een optie op de bouwkavel. Op uiterlijk de laatste dag van deze maand moet u definitief beslissen of u de bouwkavel aankoopt. Overigens hoeft u de optietermijn natuurlijk niet beslist te gebruiken: u kunt uw kavel ook meteen na de toe wijzing kopen. De koopovereenkomst wordt getekend bij een notaris. Hiervoor maakt de makelaar de afspraak. Na het tekenen van de koopovereenkomst vindt de kaveloverdracht plaats.

10 EVE Architecten creëert uw gevoel van thuiskomen Het gevoel van thuiskomen. Knisperend grind op de oprit. Geur van brandend haardvuur. Smaak van een vers gezette kop koffie. Trippelende kindervoetjes of het getjilp van vogeltjes in de tuin... Voor iedereen anders maar voor iedereen een zelfde gevoel. U bent thuis. Een plek waar u graag bent. Waar u samen met familie en vrienden de tijd vergeet. Waar u samen geniet van alle dingen van het leven. Een plek die uw persoonlijkheid weerspiegelt... Een huis tot leven brengen, doet u zelf. Een huis creëren, doen we graag samen met u! Door goed te luisteren, door in uw huid te kruipen en vooral door uw gevoel van thuiskomen goed te begrijpen. Wij zorgen er samen met u voor dat uw huis ook uw thuis wordt!

11 Benieuwd naar uw thuis? Onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise, zetten we graag in om ook ùw thuis in plan Engelenburg te ontwerpen. Wilt u van gedachten wisselen over de mogelijkheden op de kavel? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heeft u een optie op één van de kavels? Dan gaan we nog een stapje verder! In een uitgebreide intake brengen we allereerst uw wensen in kaart. Daarmee gaan we aan de slag en maken we voor u een eerste vrijblijvende schets! Zo weet u al snel of uw droomwoning gerealiseerd kan worden op de kavel! Wij nodigen u uit bij ons thuis! Graag maken we met u kennis bij ons thuis. Op ons kantoor in het mooie Twente staat de koffie klaar. En gaan we graag met u in gesprek over uw droomwoning. Met als uitdaging: een thuis voor u! EVE Architecten Ernst Machstraat 2, Nijverdal Postbus AC Nijverdal T (0548) E info@eve-bv.nl

12 Eindelijk de ruimte om groots te denken en duurzame keuzes te maken Wooncomfort is u lekker voelen in uw woonomgeving, voorzien van alle gemakken. Kiezen voor nieuwbouw betekent automatisch kiezen voor duurzaamheid. In een nieuwbouwhuis zijn uw energielasten al laag, wilt u nog duurzamer, dan kan dit! Op deze plek uw droomhuis realiseren betekent volop keuzes maken. Niet alleen keuzes met betrekking tot de bouw en afwerking van uw woning, maar ook duurzame keuzes, zodat uw droomhuis niet alleen toekomstgericht maar ook milieuvriendelijk kunt realiseren. Duurzaam bouwen is niet alleen het realiseren van een huis dat zo lang mogelijk kan voldoen aan onze woonbehoefte. Het is vooral ook een bouwwijze die goed is voor mens en milieu. Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, maar ook met de open ruimte. Duurzaam bouwen vraagt met andere woorden om een integrale aanpak waarbij je bewust en vooraf keuzes maakt. De bouw begint bij een duurzaam ontwerp waar bijvoorbeeld middels zongericht bouwen de passieve zonne-energie optimaal wordt benut. Verder kunt u denken aan isolatievoorzieningen met een hoge isolatie-waarde om de stookkosten nog verder te drukken. Energiezuinige cv-installatie, lage temperatuur vloerverwarming en/of toepassing van zonnepanelen en andere energie winnende of -besparende installaties. Maar u kunt nog veel verder gaan door bijvoorbeeld duurzame apparaten te installeren zoals een warmtepomp. Verder kunt u water besparen door het hemelwater op te vangen, én misschien wel zelf zuiveren via een rietveld in uw tuin. Kortom u kunt uw woning volledig optrekken volgens een duurzame en/of energie-efficiënte bouwtechniek. Er zijn legio mogelijkheden om uw ultieme (duurzame) droomhuis te realiseren in Brummen. Vraag uw architect in een vroeg stadium om advies! / Een project van: Verkoop & informatie Drieklomp Makelaars en Rentmeesters Best Living Makelaars & financieel advies Brummen EVE Architecten

Zichtlijn Klein Engelenbrug. Beeldkwaliteitplan Engelenburgerlaan Brummen Villabebouwing in een parkachtige omgeving

Zichtlijn Klein Engelenbrug. Beeldkwaliteitplan Engelenburgerlaan Brummen Villabebouwing in een parkachtige omgeving Zichtlijn Klein Engelenbrug 6 5 4 3 1 2 Beeldkwaliteitplan Engelenburgerlaan Brummen Villabebouwing in een parkachtige omgeving Compendium Gemeente Brummen Engelenburgerlaan 31 Postbus 5 6970 AA Brummen

Nadere informatie

bouw uw droomhuis Loilseveld - Didam BOUWKAVELS IN EEN MOOIE OMGEVING

bouw uw droomhuis Loilseveld - Didam BOUWKAVELS IN EEN MOOIE OMGEVING bouw uw droomhuis Loilseveld - Didam BOUWKAVELS IN EEN MOOIE OMGEVING Didam U droomt van een mooie, comfortabele woning. Een fraaie plek met alle ruimte voor u en uw gezin. U fantaseert over wonen in een

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Koppelenburg Zuid te Brummen

Beeldkwaliteitplan Koppelenburg Zuid te Brummen Beeldkwaliteitplan Koppelenburg Zuid te Brummen Compendium Gemeente Brummen Engelenburgerlaan 31 Postbus 5 6970 AA Brummen Van Wanrooij Projectontwikkeling BV Broekstraat 2 5386 KD Geffen Rotij Vastgoedontwikkeling

Nadere informatie

BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468

BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468 BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468 colofon SAB Arnhem B.V. Contactpersoon: Arjan van der Laan bezoekadres: Frombergdwarsstraat 54 6814 DZ Arnhem correspondentieadres:

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Loerik III te Houten

Beeldkwaliteitplan Loerik III te Houten Beeldkwaliteitplan Loerik III te Houten Compendium Gemeente Houten Onderdoor 25 Postbus 30 3990 DA Houten Rotij Vastgoedontwikkeling BV Jutestraat 8 Postbus 252 7460 AG Rijssen EVE Architecten BV Ernst

Nadere informatie

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo RT is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo De Omgeving Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar ca-

Nadere informatie

BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland

BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland De Omgeving Nieuw-beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-beijerland. Het dorp Nieuwbeijerland

Nadere informatie

9.1.A Het Hessingterrein. Gebiedsbeschrijving

9.1.A Het Hessingterrein. Gebiedsbeschrijving 9.1.A Het Hessingterrein Gebiedsbeschrijving Ruimtelijke structuur Het Hessingterrein is gelegen aan de Utrechtseweg, die De Bilt en Zeist verbindt met Utrecht. Kenmerkend voor de omgeving van deze gebiedsontsluitingsweg

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker Lunteren mei 0 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 N Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 Inhoud Inleiding Stedenbouwkundige uitgangspunten Gebouwen

Nadere informatie

Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d

Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d. 20-9-2017 Uitgangspunten bouwmogelijkheden gemeentelijke kavels: Hoofdgebouw dient gebouwd te worden in de voorgevelrooilijn (zie bijlage); De afstand tussen het

Nadere informatie

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND De omgeving Nieuw-Beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland

Nadere informatie

Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d

Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d. 24-11-2016 Uitgangspunten bouwmogelijkheden gemeentelijke kavels: Hoofdgebouw dient gebouwd te worden in de voorgevelrooilijn (zie bijlagen); De afstand tussen

Nadere informatie

BEELDKWALITEITPLAN DRIELANDEN WEST FASE 1

BEELDKWALITEITPLAN DRIELANDEN WEST FASE 1 BEELDKWALITEITPLAN DRIELANDEN WEST FASE 1 1 juli 2015 Doel In dit document worden de richtlijnen beschreven voor de vormgeving van de bebouwing in het stedenbouwkundig plan voor Drielanden west fase 1.

Nadere informatie

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk Een samenwerking van: woonconcept vastgoed De Omgeving Goed wonen, goed leven, dat is het in de gemeente bouwwerk is de 86 meter hoge St. Clemenstoren. Verder

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Erve Broekmate concept / Datum: 5 november 2012

Beeldkwaliteitplan Erve Broekmate concept / Datum: 5 november 2012 Beeldkwaliteitplan Erve Broekmate concept / Datum: 5 november 2012 Oorsprong van het plangebied Erve Broekmate is een locatie in het zuiden van Nijverdal. Ter hoogte van de kruising van de Keizersweg met

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1

Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 Kavelgegevens Plangebied Nummer 1 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 445 m² Verkoopprijs 141.900,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning Goothoogte Nokhoogte

Nadere informatie

Kavelpaspoort Barchem Zuid

Kavelpaspoort Barchem Zuid - 1 Kavelpaspoort Barchem Zuid Kavelgegevens De bouwkavel Nummer: 28 Type woning: Vrijstaande woning Oppervlakte: ± 820 m² Verkoopprijs: 233.000,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning: Goothoogte: Bouwhoogte:

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 1 Oppervlakte 665 m² Verkoopprijs 214200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte vrijstaand 1 laag met kap max 4 m1

Nadere informatie

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath gemeente T i e l Plan Muggenborch Kapel Avezaath Kavelpaspoort A: Richtershof Uw eigen droomhuis bouwen! Een eigen huis bouwen doet u waarschijnlijk

Nadere informatie

Samen bouwen in Diepenveen www.ambtshof.nl

Samen bouwen in Diepenveen www.ambtshof.nl Samen bouwen in Diepenveen www.ambtshof.nl t Ambtshof biedt rust en ruimte. Een parklandschap in de achtertuin, rust en ruimte en alle voorzieningen bij de hand. Je kunt het treffen. En wie aan t Ambtshof

Nadere informatie

Actualisatie Welstandsnota (Digitale versie = verkorte versie ten opzichte van analoge versie)

Actualisatie Welstandsnota (Digitale versie = verkorte versie ten opzichte van analoge versie) Actualisatie Welstandsnota (Digitale versie = verkorte versie ten opzichte van analoge versie) Welstandscriteria gebied 1 t/m 16 (als voorbeeld in deze versie alleen gebied 6) Pagina s met de definitieve

Nadere informatie

BEELDKWALITEITSPLAN. Schutboom en omgeving Gemeente Best

BEELDKWALITEITSPLAN. Schutboom en omgeving Gemeente Best BEELDKWALITEITSPLAN Schutboom en omgeving Gemeente Best Croonen Adviseurs b.v. Hoff van Hollantlaan 7 Postbus 435 5240 AK Rosmalen Tel: 073 5233900 Fax: 073 5233999 www.croonen.nl BOE01-BES00006-01f 10

Nadere informatie

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 1 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Dit is het kavelpaspoort voor de vrije kavels 1 en 2 in Doornsteeg, Nijkerk. Vrije kavels 1 en 2 in de zuidwesthoek van

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Locatie Vingerling, Provincialeweg-West, Haastrecht. Maart 2010

Beeldkwaliteitsplan Locatie Vingerling, Provincialeweg-West, Haastrecht. Maart 2010 Beeldkwaliteitsplan Locatie Vingerling, Provincialeweg-West, Haastrecht Maart 2010 De locatie Vingerling te Haastrecht Wonen langs de Hollandsche IJssel Colofon Opdrachtgever Regionale en stedelijke infrastructuur

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

hoek bosstraat-smallestraat Nieuw-dijk

hoek bosstraat-smallestraat Nieuw-dijk hoek bosstraat-smallestraat Nieuw-dijk beeldkwaliteitplan mei 2013 nieuw erf Nieuw-Dijk colofon SAB bezoekadres: Frombergdwarsstraat 54 6814 DZ Arnhem correspondentieadres: postbus 479 6800 AL Arnhem T

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan. Denekamp 't Pierik fase 2

Beeldkwaliteitsplan. Denekamp 't Pierik fase 2 Beeldkwaliteitsplan Denekamp 't Pierik fase 2 Govert Flinckstraat 31 - postbus 1158-8001 BD Zwolle 038-4216800 13 november 2008 2 Beeldkwaliteitsplan Denekamp t Pierik fase 2 1. Inleiding 1.1 Aanleiding

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan herziening Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013

Beeldkwaliteitsplan herziening Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013 Plek voor ideeën e Beeldkwaliteitsplan herziening Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013 Beeldkwaliteitsplan Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013 Inhoud 1 Inleiding

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 7 Oppervlakte 298 m² Verkoopprijs 73200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Plangebied Kavelnummer 6 Oppervlakte 340 m² Verkoopprijs 83500,-- vrij op naam Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

wonen in het boerenlint 18 september 2015

wonen in het boerenlint 18 september 2015 HAREN NOORD - het harener holt - oosterweg kavelpaspoort 9 wonen in het boerenlint 18 september 2015 2 kavelpaspoort Voor u ligt kavelpaspoort Het Boerenlint 9. Dit kavelpaspoort is een samenvatting van

Nadere informatie

Ruimte voor Ruimte woning Helvoirtsestraat Helvoirt

Ruimte voor Ruimte woning Helvoirtsestraat Helvoirt 8-7-14 Beeldkwaliteitplan Ruimte voor Ruimte woning Helvoirtsestraat Helvoirt 2 juli 2014 1 Compositie 5 stedenbouw bv Boschstraat 35-37 4811 GB BREDA telefoon: 076-5225262 fax: 076-5213812 internet: email:

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Entree de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN olweversgilde, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 9 Type woning vrijstaand Oppervlakte ± 722 m² Verkoopprijs 262.700,--

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO

NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO De omgeving Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar

Nadere informatie

Gemeente Reusel - de Mierden. Beeldkwaliteitsplan Lensheuvel

Gemeente Reusel - de Mierden. Beeldkwaliteitsplan Lensheuvel Gemeente Reusel - de Mierden Beeldkwaliteitsplan Lensheuvel Documentatiepagina Opdrachtgever(s): Crijns Rentmeesters Titel rapport: Beeldkwaliteitsplan Lensheuvel te Reusel - de Mierden Rapporttype: Rapportnummer:

Nadere informatie

2 bouwkavels Aardenburg Helmond (brandevoort-oost)

2 bouwkavels Aardenburg Helmond (brandevoort-oost) 2 bouwkavels Aardenburg Helmond (brandevoort-oost) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin

Nadere informatie

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 Kavelgegevens Plangebied Nummer 4 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 600 m² Verkoopprijs 210.000,-- vrij op naam Korting energie maximaal 4.000,-- Bouwpeil van

Nadere informatie

Realiseer uw eigen droomhuis in Riel

Realiseer uw eigen droomhuis in Riel Realiseer uw eigen droomhuis in Riel Op een unieke locatie aan de rand van natuurgebied De Regte Heide bieden wij twee ruime en exclusieve bouwkavels aan AKKERWEG - RIEL LIGGING BOUWKAVELS Riel De bouwkavels

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Heerenhage Heerenveen

Beeldkwaliteitplan Heerenhage Heerenveen Beeldkwaliteitplan Heerenhage Heerenveen Team stedenbouw Ontwerp29112017 1 Inleiding Het bestaande complex van Heerenhage in wijk De Greiden in Heerenveen zal volledig herontwikkeld worden. De bestaande

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Hazersweg 23, Ouddorp

Beeldkwaliteitplan Hazersweg 23, Ouddorp Beeldkwaliteitplan Hazersweg 23, Ouddorp rboi adviseurs ruimtelijke ordening 1 Beeldkwaliteitplan Hazersweg 23, Ouddorp opdrachtgever: Hans Rietveld Agrarisch Advies nummer: 180910.16521.00 datum: 31 juli

Nadere informatie

beeldkwaliteitplan Kerkweg Zeddam

beeldkwaliteitplan Kerkweg Zeddam Kerkweg zeddam beeldkwaliteitplan Kerkweg Zeddam colofon SAB bezoekadres: Frombergdwarsstraat 54 6814 DZ Arnhem correspondentieadres: postbus 479 6800 AL Arnhem T (026) 3576911 F (026) 3576611 I www.sab.nl

Nadere informatie

Bijlage 9: Motivering niet vaststellen beeldkwaliteitscriteria Landgoed de Klauwenhof en nieuw woonkavel aan de Lange Klauwenhof Didam.

Bijlage 9: Motivering niet vaststellen beeldkwaliteitscriteria Landgoed de Klauwenhof en nieuw woonkavel aan de Lange Klauwenhof Didam. Bijlage 9: Motivering niet vaststellen beeldkwaliteitscriteria Landgoed de Klauwenhof en nieuw woonkavel aan de Lange Klauwenhof Didam. Inleiding Vanaf 14 mei 2015 hebben gedurende 6 weken ter inzage gelegen

Nadere informatie

ACTUALISATIE DIEPENHEIM NOORD 2

ACTUALISATIE DIEPENHEIM NOORD 2 ACTUALISATIE DIEPENHEIM NOORD 2 2015 Inleiding Dit beeldkwaliteitsplan is een herziening van het beeldkwaliteitsplan voor Diepenheim Noord 2 uit 2008. De huidige inzichten op het gebied van ruimtelijke

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs

Oppervlakte en kavelprijs Kavelpaspoort de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN de eede velden olweversgilde,,,, 1, 1, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Beleving stadsrand olweversgilde en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan beschreven

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 8 Type woning tweekapper Oppervlakte ± 306 m² Verkoopprijs 86.000,--

Nadere informatie

3. Kavels grenzend aan de waterpartij. Hierbij parkachtige setting en brede architectonische

3. Kavels grenzend aan de waterpartij. Hierbij parkachtige setting en brede architectonische BOUWKAVELS 29 30 31 ALGEMEEN Een Buitenkans Ongekende privacy, ruime kavels, wonen in een 3. Kavels grenzend aan de waterpartij. Hierbij parkachtige setting en brede architectonische heb je een geweldig

Nadere informatie

De Tuinen II. Beeldkwaliteitsplan juni 2010

De Tuinen II. Beeldkwaliteitsplan juni 2010 De Tuinen II Beeldkwaliteitsplan 267.00.01.40.02 1 juni 2010 Beeldkwaliteitsplan De Tuinen II 267.00.01.40.02 1 juni 2010 Inhoud 1.0 Doel en status 07 2.0 Karakterschets van het gebied 09 3.0 Beeldkwaliteitscriteria

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Wolfsheide

Beeldkwaliteitplan Wolfsheide Beeldkwaliteitplan Wolfsheide Wolfheze - gemeente Renkum 1 februari 2010 Beeldkwaliteitplan Wolfsheide Het stedenbouwkundig plan Opgesteld door: Van Wanrooij Van Schijndel Bouw- en ontwikkelingsmaatschappij

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Houtwallen Kavels H 29 t/m H 31 Oostindie - De Hoven

Kavelpaspoort De Houtwallen Kavels H 29 t/m H 31 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Houtwallen Kavels H 29 t/m H 31 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Houtwallen De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit de denkrichting

Nadere informatie

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER De omgeving De gemeente Losser is gelegen in het oosten van Twente, Vroeger was Losser meerdere keren een ondiepe

Nadere informatie

Landschappelijk Wonen Mussel

Landschappelijk Wonen Mussel gemeente Stadskanaal Landschappelijk Wonen Mussel Verkoopbrochure maart 2014 - kaveltekening en prijzen - bestemmingsplan - beeldkwaliteitsplan Leeswijzer Op bladzijde 3 en 4 vindt u de verkaveling en

Nadere informatie

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141 HAARZICHT Op goede gronden Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141 Voor de 6 vrije kavels fase 3.1 zijn het bestemmingsplan, stedenbouwkundigplan en het beeldregieplan

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Baflo Oosterhuisen, 2e fase juni 2009

Beeldkwaliteitsplan Baflo Oosterhuisen, 2e fase juni 2009 Plek voor ideeën Beeldkwaliteitsplan Baflo Oosterhuisen, 2e fase 275.11.02.31.00.00 11 juni 2009 Beeldkwaliteitsplan Baflo Oosterhuisen, 2e fase 275.11.02.31.00.00 11 juni 2009 Inhoud 1.0 Aanleiding

Nadere informatie

BEOORDELINGSCRITERIA WELSTAND. Algemeen

BEOORDELINGSCRITERIA WELSTAND. Algemeen BEOORDELINGSCRITERIA WELSTAND Algemeen Doel In dit document worden richtlijnen beschreven voor de vormgeving van de bebouwing en de openbare ruimte in het stedenbouwkundig plan de Hoge Varen. Dit document

Nadere informatie

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle kavels 44, 45, 158 t/m 165

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle kavels 44, 45, 158 t/m 165 HAARZICHT Op goede gronden Toetsingscriteria geldend voor alle kavels 44, 45, 158 t/m 165 Kavels Thematerweg fase 2 U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande droomhuis

Nadere informatie

Skoatterwâld Omgeving Rosa Manusweg [Herverkaveling en Beeldkwaliteitplan] Heerenveen

Skoatterwâld Omgeving Rosa Manusweg [Herverkaveling en Beeldkwaliteitplan] Heerenveen Skoatterwâld Omgeving Rosa Manusweg [Herverkaveling en Beeldkwaliteitplan] Heerenveen Ontwerp 14 april 2015 Rho adviseurs i.s.m. Gemeente Heerenveen Team stedenbouw / cv Inleiding De Rosa Manusweg is onderdeel

Nadere informatie

B E E L D K WA L I T E I T P L A N H A R I N X M A L A N D S N E E K N O O R D E L I J K VA N FA F S E 1 E

B E E L D K WA L I T E I T P L A N H A R I N X M A L A N D S N E E K N O O R D E L I J K VA N FA F S E 1 E BEELDKWALITEITPL AN N N E R K A PROJECT Beeldkwaliteitplan Harinxmaland Sneek, noordelijk van fase 1E projectnummer: 20161026.2 OPDR ACHTGEVER Gemeente Súdwest-Fryslân OPS TELLER Rho adviseurs voor leefruimte

Nadere informatie

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2

KAVELPASPOORT WESTREENEN LOO KAVEL #2 KAVELPASPOORT KAVEL ALGEMEEN BESTEMMINGSPLAN Het bouwplan van uw woning wordt getoetst aan de hand van het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. Daarnaast zijn er ook vergunningvrije bouwmogelijkheden.

Nadere informatie

Beeldkwaliteitscriteria Sandepark

Beeldkwaliteitscriteria Sandepark B i j l a g e Beeldkwaliteitscriteria Sandepark I n l eidi n g De bebouwing op het Sandepark kent vanouds een sterke onderlinge ruimtelijke samenhang. Inmiddels zijn diverse wijzigingen zichtbaar. Ter

Nadere informatie

Deelgebied 4, Vorchten. 1. Beschrijving bestaande situatie

Deelgebied 4, Vorchten. 1. Beschrijving bestaande situatie Deelgebied 4, Vorchten 1. Beschrijving bestaande situatie der tijden zijn aanbouwen gerealiseerd, soms opvallend qua massa maar zodanig rekening houdend met de locatie en zichten dat zij geen afbreuk doen

Nadere informatie

NIEUWBOUW TWEE WONINGEN AAN DE WELLSEINDSESTRAAT TE WELLSEIND

NIEUWBOUW TWEE WONINGEN AAN DE WELLSEINDSESTRAAT TE WELLSEIND beeldkwaliteitplan NIEUWBOUW TWEE WONINGEN AAN DE WELLSEINDSESTRAAT TE WELLSEIND datum 4 januari 2017 projectnummer 10716028A versie 04 1. INLEIDING De heer A. Groenveld uit Wellseind heeft het plan om

Nadere informatie

Gemeentewerf maasbommel. beeldkwaliteitplan 3 november west maas en waal

Gemeentewerf maasbommel. beeldkwaliteitplan 3 november west maas en waal Gemeentewerf maasbommel beeldkwaliteitplan 3 november 2009 west maas en waal colofon SAB Arnhem bezoekadres: Frombergdwarsstraat 54 6814 DZ Arnhem correspondentieadres: postbus 479 6800 AL Arnhem T (026)

Nadere informatie

BEELDKWALITEITSASPECTEN

BEELDKWALITEITSASPECTEN TER BEOORDELING BEELDKWALITEITSASPECTEN HERONTWIKKELING MAARSSEVEENSEVAART 90 Februari 2013 (versie 2) Aanleiding De gemeente Stichtse Vecht heeft een concept Beeldkwaliteitsplan Herenweg-Gageldijk en

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

3 augustus 2012. 32 woningen in groenzone

3 augustus 2012. 32 woningen in groenzone Plek voor ideeën Beeldkwaliteitsplan Daalkampen II 030.00.02.45.20.00 3 augustus 2012 32 woningen in groenzone Beeldkwaliteitsplan, Daalkampen II - 32 woningen in groenzone 030.00.02.45.20.00 3 augustus

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning Hengelo!

Bouw uw eigen woning Hengelo! Bouw uw eigen woning Hengelo! Enkele verspreid liggende woningen in Hengelo www.kavelsinhengelo.nl februari 2019 Kijk voor het actuele kavelaanbod op www.kavelsinhengelo.nl Deelgebied Kavelnummer Oppervlakte

Nadere informatie

BOUW UW DROOMHUIS 5 BOuWKAVEls WAtErDiJK WEst EPsE

BOUW UW DROOMHUIS 5 BOuWKAVEls WAtErDiJK WEst EPsE BOUW UW DROOMHUIS 5 BOuWKAVEls WAtErDiJK WEst EPsE Een samenwerking van: rojectontwikkeling De Omgeving O steenwor afstand van Deventer en Zuthen vindt u in de gemeente lochem de sfeervolle laats Ese.

Nadere informatie

BEELDKWALITEITS PARAGRAAF HOEK MOLENBERGLAAN ST. FRANCISCUSWEG HEERLEN

BEELDKWALITEITS PARAGRAAF HOEK MOLENBERGLAAN ST. FRANCISCUSWEG HEERLEN BEELDKWALITEITS PARAGRAAF HOEK MOLENBERGLAAN ST. FRANCISCUSWEG HEERLEN Janssen de Jong Projectontwikkeling inex architecten 11.11.2013 Janssen de Jong Projectontwikkeling - inexarchitecten INHOUDSOPGAVE:

Nadere informatie

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER De omgeving De gemeente Losser is gelegen in het oosten van Twente, Vroeger was Losser meerdere keren een ondiepe

Nadere informatie

TE KOOP. Bladel, Molenweg Kavel 1 [optie 3]

TE KOOP. Bladel, Molenweg Kavel 1 [optie 3] TE KOOP Europalaan 79ᵃ, 5531 BG BLADEL 0497-380103 www.roijmans.nl EXCLUSIEVE BOUWKAVEL!! Bladel, Molenweg Kavel 1 [optie 3] OP TOPLOKATIE GELEGEN BOUWPERCEEL WELKE U DE UNIEKE MOGELIJKHEID BIEDT VOOR

Nadere informatie

AI13168 beeldkwaliteitsplan erve Wink te ansen

AI13168 beeldkwaliteitsplan erve Wink te ansen AI13168 beeldkwaliteitsplan erve Wink te ansen 26 januari 2015 2 inhoud Inhoudsopgave Luchtfoto plangebied Inleiding Beelden bestaande situatie Nieuwe situatie, positie en kapvorm bebouwing Impressie bouwplan

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan. Molehiem in Jirnsum. definitief

Beeldkwaliteitsplan. Molehiem in Jirnsum. definitief definitief Beeldkwaliteitsplan Molehiem in Jirnsum ------------ Buro Appelman ------------------------------------------------------------------------------------------------- tuin- & landschapsarchitectuur

Nadere informatie

Beeldkwaliteitscriteria Sandepark

Beeldkwaliteitscriteria Sandepark Beeldkwaliteitscriteria Sandepark I n l eidi n g De bebouwing op het Sandepark kent vanouds een sterke onderlinge ruimtelijke samenhang. Inmiddels zijn diverse wijzigingen zichtbaar. Ter voorkoming van

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan Bolakker 6-20, Hilvarenbeek

Beeldkwaliteitsplan Bolakker 6-20, Hilvarenbeek Beeldkwaliteitsplan Bolakker 6-20, Hilvarenbeek aan: van: Woonstichting Leystromen Krijn Lodewijks en Edwin Harleman datum: 27 maart 2014 betreft: Beeldkwaliteitsplan Bolakker 6-20, Hilvarenbeek, 130164

Nadere informatie

Vrije kavels. Hendrik Hamerstraat s-gravendeel. Kavelpaspoorten. Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3

Vrije kavels. Hendrik Hamerstraat s-gravendeel. Kavelpaspoorten. Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3 Vrije kavels Hendrik Hamerstraat s-gravendeel Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3 Kavelpaspoorten juli 2017 Locatie s-gravendeel is een dorp behorend tot de gemeente Binnenmaas en ligt aan de rivier de Dordtsche Kil in

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan 5 woningen aan de Molendijk. Ammerzoden

Beeldkwaliteitplan 5 woningen aan de Molendijk. Ammerzoden Beeldkwaliteitplan 5 woningen aan de Molendijk Ammerzoden Titel: Beeldkwaliteitplan 5 woningen aan de Molendijk, Ammerzoden Status: Concept Rapportnummer: 211x07924-bkp-20161223 BRO Boxtel Datum: 23-02-2016

Nadere informatie

Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B

Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Aanvulling welstandsnota voor vier compensatie kavels voor Landgoed Weldam

Aanvulling welstandsnota voor vier compensatie kavels voor Landgoed Weldam Aanvulling welstandsnota voor vier compensatie kavels voor Landgoed Weldam Inleiding Het landgoed Weldam (hierna Landgoed) en de gemeente Hof van Twente (hierna gemeente) hebben overeenstemming bereikt

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Inleiding Aanleiding Doelstelling 1. 2 Beeldkwaliteit 3. Ontwikkeling 16 woningen Tesselmansgoed te Maasbree

Inhoudsopgave. 1 Inleiding Aanleiding Doelstelling 1. 2 Beeldkwaliteit 3. Ontwikkeling 16 woningen Tesselmansgoed te Maasbree Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 1.1 Aanleiding 1 1.2 Doelstelling 1 2 Beeldkwaliteit 3 Ontwikkeling 16 woningen Tesselmansgoed te Maasbree Deelgebied Tesselmansgoed in Stedenbouwkundig plan In Den Bosch, fase

Nadere informatie

GEMEENTE KRIMPENERWAARD. nadere definiëring beeldkwaliteitplan Thiendenland II zuidelijk plandeel (2 e fase)

GEMEENTE KRIMPENERWAARD. nadere definiëring beeldkwaliteitplan Thiendenland II zuidelijk plandeel (2 e fase) GEMEENTE KRIMPENERWAARD nadere definiëring beeldkwaliteitplan Thiendenland II zuidelijk plandeel (2 e fase) Compositie 5 stedenbouw bv Boschstraat 35-37 4811 GB BREDA telefoon: 076-5225262 internet: email:

Nadere informatie

- 1. De bouwkavel. Kavelpaspoort. Kavelgegevens. Nummer 22. Oppervlakte ± 594m². Bouwpeil van de woning + 25.65 N.A.P.

- 1. De bouwkavel. Kavelpaspoort. Kavelgegevens. Nummer 22. Oppervlakte ± 594m². Bouwpeil van de woning + 25.65 N.A.P. - 1 Kavelpaspoort De bouwkavel Kavelgegevens Nummer 22 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 594m² Verkoopprijs 304.700,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning + 25.65 N.A.P. Goothoogte Maximaal

Nadere informatie

BEELDKWALITEITS PLAN DE ERVEN TE ROCKANJE GEMEENTE WESTVOORNE OKTOBER 2017

BEELDKWALITEITS PLAN DE ERVEN TE ROCKANJE GEMEENTE WESTVOORNE OKTOBER 2017 BEELDKWALITEITS PLAN DE ERVEN TE ROCKANJE GEMEENTE WESTVOORNE OKTOBER 2017 2 BEELDKWALITEITSPLAN DE ERVEN ROCKANJE INLEIDING EN DOEL: Dit beeldkwaliteitsplan heeft als doel om de gemeente Westvoorne te

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bijlage Overzicht terrein Verbeelding 2/12

Inhoudsopgave. Bijlage Overzicht terrein Verbeelding 2/12 Inhoudsopgave 1 Beeldkwaliteitsplan 1.1 Inleiding 1.2 Ruimtelijke structuur Waarland 1.3 Huidige situatie 1.4 Het plan 1.5 Beeldkwaliteit 1.5.1 Beschrijving 1.5.2 Criteria 1.5.2.1 criteria Welstansdsnota

Nadere informatie

Gezondheidspark Hengelo Stedenbouwkundige visie Deldenerstraat-Noord

Gezondheidspark Hengelo Stedenbouwkundige visie Deldenerstraat-Noord Gezondheidspark Hengelo Stedenbouwkundige visie Deldenerstraat-Noord 13 juli 2009 op ten noort blijdenstein A RCHITECTEN EN ADVISEURS 3 Inhoudsopgave 1 Aanleiding 5 2 Locatiebeschrijving 7 3 Stedenbouwkundige

Nadere informatie

Individuele woningbouw niveau 3

Individuele woningbouw niveau 3 Gebied 11: Canadalaan Individuele woningbouw niveau 3 Bebouwing De bebouwing in dit gebied dateert uit de jaren 70-80 en de oorspronkelijke functie is gelijk aan de huidige; te weten wonen. De bebouwing

Nadere informatie

Bladel, plan Molenweg

Bladel, plan Molenweg TE KOOP Europalaan 79a, 5531 BG BLADEL 0497-380103 www.roijmans.nl EXCLUSIEVE BOUWKAVELS! verkocht verkocht verkocht verkocht Bladel, plan Molenweg OP TOPLOKATIE GELEGEN BOUWPERCELEN WELKE U DE UNIEKE

Nadere informatie

Welstandscriteria/Beeldkwaliteitkader Hultens End, Hulten

Welstandscriteria/Beeldkwaliteitkader Hultens End, Hulten Welstandscriteria/Beeldkwaliteitkader Hultens End, Hulten Inleiding Door middel van de stedenbouwkundige visie en de motivering hierop wordt er op hoofdlijnen een beeld gegeven van de beoogde toekomstige

Nadere informatie

Gebied 14 Hemmen. het gebied is roodgekleurd op de kaart. Welstandsnota Overbetuwe 2010, gebied 14 Hemmen 141

Gebied 14 Hemmen. het gebied is roodgekleurd op de kaart. Welstandsnota Overbetuwe 2010, gebied 14 Hemmen 141 Gebied 14 Hemmen het gebied is roodgekleurd op de kaart Welstandsnota Overbetuwe 2010, gebied 14 Hemmen 141 Gebiedsbeschrijving Structuur Hemmen ligt omringd door het Oeverwallen en stroomruggengebied.

Nadere informatie

WELSTANDSBELEID VOOR GEBIED VAN DE MAATSCHAPPIJ VAN WELDADIGHEID (vaststelling raadsvergadering d.d. 25 januari 2011)

WELSTANDSBELEID VOOR GEBIED VAN DE MAATSCHAPPIJ VAN WELDADIGHEID (vaststelling raadsvergadering d.d. 25 januari 2011) WELSTANDSBELEID VOOR GEBIED VAN DE MAATSCHAPPIJ VAN WELDADIGHEID (vaststelling raadsvergadering d.d. 25 januari 2011) Op 27 november 2008 heeft de gemeenteraad specifiek welstandsbeleid vastgesteld voor

Nadere informatie

3. HET BEBOUWINGSBEELD VAN RIETWIJK ZUID

3. HET BEBOUWINGSBEELD VAN RIETWIJK ZUID 3. HET BEBOUWINGSBEELD VAN RIETWIJK ZUID 3.1. Inleiding De bebouwingsregels voor Rietwijk dienen een aantal doelen. In de eerste plaats moeten de regels recht doen aan de uitgangspunten van het Masterplan.

Nadere informatie

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INLEIDING Dit inrichtingsvoorstel - beeldkwaliteitsplan heeft betrekking op de locatie aan de Akkerweg 6 te Riel. Deze locatie is gelegen ten

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Kasteelpark. Ammerzoden

Beeldkwaliteitplan Kasteelpark. Ammerzoden Beeldkwaliteitplan Kasteelpark Ammerzoden Titel: Beeldkwaliteitplan Kasteelpark, Ammerzoden Status: Eindconcept Rapportnummer: 211x06891-bkp-20150929 Datum: 29-09-2015 BRO Boxtel Opdrachtgever: Contactpersoon

Nadere informatie

KAVELPASPOORT. Woningbouw project De Heikant fase 2. Verkoop:

KAVELPASPOORT. Woningbouw project De Heikant fase 2. Verkoop: KAVELPASPOORT Woningbouw project De Heikant fase 2 Verkoop: Dorpsstraat 22, 6562 AB Groesbeek Postbus 210, 6560 AE Groesbeek Tel. (024) 397 57 55 e-mail: info@hv.nl Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag:

Nadere informatie