TE KOOP. schitterende woonboerderij Kuilvenweg 6 te Deurne.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. schitterende woonboerderij Kuilvenweg 6 te Deurne."

Transcriptie

1 TE KOOP schitterende woonboerderij Kuilvenweg 6 te Deurne.

2 Woonboerderij Deurne Te koop. Een schitterende, in goede staat verkerende, langgevelboerderij gelegen op een zeer mooie woonlocatie aan de Kuilvenweg 6 in Deurne. De Kuilvenweg is een rustige weg aan de rand van de bebouwde kom. Alle voorzieningen zijn op loop en fietsafstand te bereiken. De woonboerderij is gelegen op een ruim perceel van ca m2. Naast de woonboerderij bevinden zich op het ruime perceel de navolgende bijbehorende bijgebouwen: een ruime schuur, een uniek paviljoen / oranjerie en een opslag met berging. Het geheel is omgeven met een mooie, privacy biedende en onder architectuur aangelegde, tuin met een poel, een boomgaard met diverse fruitbomen en een weide. Vraagprijs Status Aanvaarding Ligging Perceel : Op aanvraag. : beschikbaar : in overleg : aan de rand van de bebouwde kom in de wijk Walsberg in de gemeente Deurne : m2

3 Omschrijving. 3 De woonboerderij. De langgevelboerderij is in 1992 volledig verbouwd en heeft een open, eigentijdse indeling. Door deze open indeling biedt deze woonboerderij u volop mogelijkheden om het naar eigen wens aan te passen en in te delen. In 2008 is de gehele rieten kap vernieuwd en in 2009 heeft er nog een gedeeltelijke verbouwing plaatsgevonden. De woonboerderij heeft een totaal bruto vloeroppervlak (BVO) van ca. 495 m2 en een bruto inhoud van ca m3. Globale indeling. De woonboerderij is opgedeeld in drie compartimenten, gescheiden door gemetselde dragende muren. De verdere indeling is gecreëerd met lichte scheidingswanden (metalstud). Begane grond. Ruime woonkamer voorzien van hoge plafonds in twee niveaus. Ruime leefkeuken die in open verbinding staat met de woonkamer. Opkamer die in open verbinding staat met de woonkamer en de keuken. Half verdiepte koele kelder onder de opkamer, bereikbaar vanuit de keuken. Ouderslaapkamer met ligbad in de kamer en toegang tot een ruime inloopgarderobe met afzonderlijke doucheruimte met douche en wastafel. Bezoekers toilet met vrij hangende wc en fontein. Ruime en lichte serre voorzien van gashaard, met toegang naar de tuin en het afgesloten terras.

4 Woonboerderij Deurne De "koeienstal", een ruime vrij indeelbare woonruimte die, middels een kastenwand is opgedeeld in een slaapkamer en een atelier met keukenblokje. Tweede badkamer met zitbad en wastafel. Tweede toilet met vrij hangende wc en fontein. CV-ruimte / berging. De "woonschuur", een ruime vrij indeelbare woonruimte met gashaard en keukenblokje. In deze ruime zit geen verdieping waardoor een hoge ruime ontstaat waarin de oorspronkelijke houten draagconstructie zichtbaar is. Verdieping. Ruime open zolder. Algemeen. Het linker en middelste gedeelte (de "koeienstal") van de woonboerderij zijn elk voorzien van luchtverwarming (1992), elk deel met een eigen ketel. Het rechter gedeelte (de "woonschuur") is verbouwd in 2009 en voorzien van vloerverwarming met eigen ketel en warmwatervoorziening en een sfeervolle gashaard. Bij de verbouwingen is de karakteristieke uitstraling van de gevels zoveel als mogelijk gehandhaafd, ook binnen bevinden zich nog diverse karakteristieke, oorspronkelijke elementen. Het Paviljoen. Het paviljoen is een bijzonder en uniek gebouw. Het is oorspronkelijk gebouwd en gebruikt als verkoopruimte en oranjerie voor de tuinwinkel. Het is ontworpen met het zelf ontwikkelde PrieelSysteem, een bouwsysteem van slanke houten staanders en liggers gekoppeld met stalen knooppunten op een stramienmaat van 2,5 x 2,5 m1. De gevels bestaan volledig uit geïsoleerd glas. Het paviljoen is volledig geïsoleerd en is voorzien van alle aansluitingen (elektra, water, gas, telefoon en riool). Het gebouw is voorzien van luchtverwarming met een CV ketel met warmwatervooziening.

5 Het paviljoen is gebouwd in 1996 en heeft een totaal bruto vloeroppervlak (BVO) van ca. 125 m2 en een bruto inhoud van ca. 528 m3. In 1997 heeft dit gebouw de Welstandsprijs Noord-Brabant gewonnen Begane grond. Open ruimte rondom de kern met voorzieningen. Open pantry met keukenblokje en half-open CV-ruimte. Toilet met vrij hangende wc en fontein. Verdieping. Open ruimte die in open verbinding staat met de begane grond. De schuur. De schuur heeft door zijn gepotdekselde houten gevels en gebakken pannen met stropoppen een karakteristieke landelijke uitstraling. Zowel in de voor- als in de achtergevel bevinden zich grote dubbele houten openslaande deuren met daarachter een hardglazen pui met dubbele deuren. De gevels en het dak zijn goed geïsoleerd. De vloer bestaat uit een bestrating van betontegels en is niet geïsoleerd. De schuur is voorzien van alle aansluitingen (elektra, water, gas, telefoon en riool) en is voorzien van radiatoren verwarming met een CV ketel met warmwatervooziening. Verder is de schuur nog voorzien van een keukenblokje. De schuur is gebouwd in Dit bijgebouw is door al haar voorzieningen geschikt voor veel meer functies dan alleen bergruimte. In het verleden heeft de schuur bijvoorbeeld dienst gedaan als verkoopruimte van de tuinwinkel. De schuur heeft een bruto vloeroppervlak (BVO) van ca. 79 m2 en een bruto inhoud van ca. 295 m3. Begane grond. Grote open ruimte geschikt voor diverse indelings- en gebruiksmogelijkheden.

6 Woonboerderij Deurne uit bij de poel die is gelegen aan het begin van de boomgaard. Aan de poel liggen 3 terrassen van houten vlonders, deels over het water. Één van die terrassen ligt direct bij het paviljoen. In de boomgaard staan diverse soorten fruitbomen waaronder kersen, pruimen, appels, peren en noten. Een deel van de tuin maakte in het verleden deel uit van de tuinwinkel. In dit deel zijn diverse 'kamers' gecreëerd middels hoge beuken hagen. Aan de voorzijde van de woonboerderij ligt nog een perceel grond met een weide. Op deze weide zijn diverse bomen aangeplant. De tuin. Direct achter de woonboerderij ligt de siertuin die is verdeeld in diverse 'kamers'. Op het geheel omsloten terras met platanen en op het terras onder de lindebomen kunt u 's zomers heerlijk schaduwrijk vertoeven. Op het open terras direct achter de serre kunt u volop van de zon genieten. In het geheel met taxushagen omgeven gazon is een rond vijverelement opgenomen. De siertuin loopt over in de bostuin met diverse soorten bomen, heesters, bodembedekkers en bamboe. Via het looppad komt u De entree, de oprit, de achterom en het terras onder de platanen zijn verhard met gebakken klinkers. Het schaduw terras onder de lindebomen bestaat uit houten vlonders. In de siertuin liggen paden van half verharding (stol/dolomiet). In het voormalige winkelgedeelte liggen paden en terrassen van betontegels. De prachtige volwassen tuin biedt volop privacy. Door de indeling met hagen en de verschillende beplantingsvormen zijn er diverse verrassende doorkijken en heerst er telkens weer een andere sfeer. De schitterende, waardevolle lindebomen zijn een absolute blikvanger van deze tuin. Voor liefhebbers van rust, tuinieren, natuur en dieren biedt deze tuin volop mogelijkheden Kortom, een bijzondere en sfeervolle woonboerderij in een aantrekkelijke omgeving. Kom kijken en ervaar zelf de sfeer en de mogelijkheden die deze woonboerderij u biedt.

7 Kenmerken. De woonboerderij. soort langgevelboerderij De schuur. bouwjaar 1990 type vrijstaande woonboerderij bruto vloeroppervlak ca. 80 m2 bouwjaar volledig verbouwd in 1992 nieuwe rieten kap in 2008 gedeeltelijk verbouwd in 2009 bruto inhoud De opslag met berging ca. 295 m3 bruto vloeroppervlak ca. 460 m2 bouwjaar 1995 bruto inhoud ca m3 bruto oppervlak opslag ca. 170 m2 bruto vloeroppervlak berging ca. 17 m2 Het paviljoen. bruto inhoud berging ca. 40 m3 bouwjaar 1996 bruto vloeroppervlak bruto inhoud ca. 125 m2 ca. 528 m3

8 Woonboerderij Deurne

9

10 Woonboerderij Deurne

11

12 Woonboerderij Deurne

13

14 0 Woonboerderij Deurne

15

16 Woonboerderij Deurne Plattegronden.

17 begane grond woonboerderij schaal 1: 100 Alle maten zijn plusminus maten en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan deze gegevens kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

18 Woonboerderij Deurne zolder woonboerderij schaal 1: 100 Alle maten zijn plusminus maten en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan deze gegevens kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

19 begane grond paviljoen schaal 1: 100 Alle maten zijn plusminus maten en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan deze gegevens kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

20 Woonboerderij Deurne verdieping paviljoen schaal 1: 100 Alle maten zijn plusminus maten en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan deze gegevens kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

21 schuur schaal 1: 100 Alle maten zijn plusminus maten en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan deze gegevens kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

22 Woonboerderij Deurne a. woonboerderij b. paviljoen c. schuur d. opslag met berging tuin schaal 1: 1000 Alle maten zijn plusminus maten en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan deze gegevens kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

23 Deurne Tot de verkoop behoren de onderstaande drie percelen met een totaal oppervlak van ca m2. V 431 ca m2 bestemming wonen V 582 ca m2 bestemming agrarisch C 3703 ca m2 bestemming agrarisch

24 Woonboerderij Deurne Wellicht heeft u door het bekijken van deze brochure interesse gekregen in deze woonboerderij. Misschien wilt u aanvullende informatie of wilt u deze schitterende woonboerderij komen bezichtigen. U kunt dan vrijblijvend contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Swinkels Makelaarskantoor Adres: Kerkstraat 17, 5751 BG Deurne Telefoon: info@makelaardijswinkels.nl Website: Bezoek ook onze website: Alle gegevens in deze brochure zijn met de uiterste zorg samengesteld. De werkelijkheid kan echter afwijken van de gegevens in deze brochure. Alle maten in deze brochure zijn plusminus maten en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de gegevens in deze brochure kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

JULIANALAAN 59 OVERVEEN 1.099.000 k.k. www.julianalaan59.nl Julianalaan 59, Overveen Karakteristiek half vrijstaand herenhuis, bouwjaar 1924, met aangebouwde garage. De woning beschikt over een diepe voor-

Nadere informatie

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Te koop Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Algemeen Deze schitterend aan het water gelegen twee onder één kap woning is

Nadere informatie

Meemortel AG BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Meemortel AG BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Meemortel 52 6021 AG BUDEL Vraagprijs: 375.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 375.000,- k.k. Woonboerderij Vrijstaand Bouwjaar 1903 Algemene staat Eenvoudig INRICHTING

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE. Hulshofweg SL Ruurlo

VERKOOPINFORMATIE. Hulshofweg SL Ruurlo VERKOOPINFORMATIE Hulshofweg 2 7261 SL Ruurlo Vraagprijs: 445.000,--. k.k. Deze verkoopinformatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en afbeeldingen

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Brochure. Kerklaan 9 - Doorn. Vraagprijs 499.000,-- k.k.

Brochure. Kerklaan 9 - Doorn. Vraagprijs 499.000,-- k.k. Brochure Kerklaan 9 - Doorn Vraagprijs 499.000,-- k.k. Omschrijving Kerklaan 9 - Doorn Op zoek naar een vrijstaande woning met een grote tuin in het centrum van Doorn? Dan is dit het perfecte huis voor

Nadere informatie

Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k.

Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k. Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k. Historisch: In 1930 als dienstzijnde voormalige agrarische bedrijfswoning gebouwd om zelfstandig klein te kunnen boeren en tevens in samenwerking dienst

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Pieter Abelszstraat 15 3297 EL Puttershoek Algemeen

Nadere informatie

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Vraagprijs 879.000,-- kosten koper Omschrijving Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Op zeer fraaie landelijke woonstand gelegen, schitterende en sfeervolle woonboerderij met

Nadere informatie

Heerlijk wonen. HALER Speltstraat 20. vraagprijs k.k

Heerlijk wonen. HALER Speltstraat 20. vraagprijs k.k Heerlijk wonen HALER Speltstraat 20 vraagprijs 250.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: 168 m²

Nadere informatie

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Lyceumlaan 7, Zeist Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30 030-2542209 www.wvo.nl Omschrijving Deze schitterende

Nadere informatie

vlaskuilseweg-36/

vlaskuilseweg-36/ http://www.funda.nl/koop/maria-hoop/huis-85180987- vlaskuilseweg-36/ 226.380 euro koopprijs incl. kosten koper Uitgangspunt aankoopprijs 200.000 euro incl. kosten koper Opbrengst verkoop van 13000 m2 landbouwgrond

Nadere informatie

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3. Wonen aan de rand van het dorp Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.000 m² Aan de rand van Chaam met uitzicht over de landerijen en nabij alle voorzieningen staat

Nadere informatie

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure De Boskant 3 - Leersum Vraagprijs 679.000,-- k.k. Omschrijving De Boskant 3 - Leersum VRIJSTAANDE VILLA MET DUBBELE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 975 m², prachtig gelegen in een doodlopend laantje.

Nadere informatie

TOLWEG 26 DWINGELOO.

TOLWEG 26 DWINGELOO. TOLWEG 26 DWINGELOO www.tolweg26.nl Omschrijving Royale vrijstaande woonboerderij met gastenverblijf en grote vrijstaande schuur op een zeer fraaie locatie en ruime kavel met uitzicht over de landerijen.

Nadere informatie

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk Korhoenlaan 1 95 3847 LL Harderwijk TE KOOP 395.000 K.K. Korhoenlaan 1 95 3847 LL Harderwijk Inleiding Dit VRIJSTAANDE WOONHUIS met GARAGE en oprit is op een mooi groot perceel gelegen. Voor diegenen die

Nadere informatie

Nijtap 39 - Opeinde. Vraagprijs ,-- kosten koper

Nijtap 39 - Opeinde. Vraagprijs ,-- kosten koper Nijtap 39 - Opeinde Vraagprijs 985.000,-- kosten koper Omschrijving Nijtap 39 - Opeinde Omgeven door landerijen staat dit bijzondere en luxueuze landhuis met inpandige garage, vrijstaande hobby-/atelierruimte,

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m² Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Groenstraat 4 te Soerendonk

TE KOOP. Groenstraat 4 te Soerendonk Groenstraat 4 - Soerendonk De Groenstraat is mooi en rustig gelegen in de gemoedelijke kern van Soerendonk. In het dorp vindt u een ambachtelijke slager met een breed assortiment voor de dagelijkse boodschappen,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 389.000,- kosten koper Bouwjaar : 1936 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 157 m² Inhoud : circa 550 m³ (excl. bijgebouwen) Perceel : circa 475 m² Kamers : 7 Ligging : Centrum

Nadere informatie

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK Vraagprijs: 479.000,-- k.k. Rustiek wonen in een prachtige bungalow, in de bebouwde kom van Prinsenbeek én toch het gevoel ervaren dat u buitenaf woont! Aan de rand

Nadere informatie

Houtensewetering 45, Houten

Houtensewetering 45, Houten Houtensewetering 45, Houten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 1.595.000 k.k. Aangeboden sinds 01-06-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Brochure. Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn. Vraagprijs 535.000,-- k.k.

Brochure. Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn. Vraagprijs 535.000,-- k.k. Brochure Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn Vraagprijs 535.000,-- k.k. Omschrijving Oude Arnhemse Bovenweg 16 - Doorn Aan de rand van het Doorn op loopafstand van de uitgestrekte bossen van de Utrechtse

Nadere informatie

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 695.000 k.k. Aangeboden sinds 21-07-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Marialaan 57 Budel-Dorplein

Marialaan 57 Budel-Dorplein Budel-Dorplein is één van de kernen van de gemeente Cranendonck. Deze karaktervolle kern is omgeven door natuurschoon zoals natuurgebied De Hoort en zeer centraal gelegen ten opzichte van zowel Budel,

Nadere informatie

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE EGGINKSTRAAT 27 WAPSE www.egginkstraat27.nl Omschrijving Aan de rand van Wapse gelegen ruime vrijstaande woning met aan de achterzijde prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen in het stroomdal

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

Oude LIesselseweg 45 Deurne

Oude LIesselseweg 45 Deurne Oude LIesselseweg 45 Deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k.

Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k. Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k. Zeer goed onderhouden, fraai gedetailleerde kubusvilla. Gebouwd op ca 600 m² eigen grond met garage, carport en oprit met ruimte voor 4 auto's. De achtertuin

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

Te Koop Brikkebekker 104 Landgraaf

Te Koop Brikkebekker 104 Landgraaf Te Koop Brikkebekker 104 Landgraaf Vraagprijs 207.000 K.K. Animo makelaars Caumerbeeklaan 6, 6417 BG Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving Deze woning ligt in een

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Oostgaag 51, Maasland Het buitengebied tussen Schipluiden en Maasland heeft prachtige vergezichten tot de Haagse en Rotterdamse skyline aan toe; tussen de boerderijen staat deze moderne doch karakteristieke

Nadere informatie

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen Ospelseweg 23 6031 AK Nederweert Telefoon 0495 460180 Internet www.woontotaaladvies.nu E-mail info@woontotaaladvies.nu NEDERWEERT Tichelveld 89 Vraagprijs 439.000 k.k. Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

It Heechhout 6 - Gytsjerk

It Heechhout 6 - Gytsjerk It Heechhout 6 - Gytsjerk Vraagprijs 239.000,-- kosten koper Omschrijving It Heechhout 6 - Gytsjerk MODERNE EN ROYALE HALFVRIJSTAANDE WONING OP FRAAIE WOONLOCATIE Op mooie en rustige woonlocatie aan de

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

HEERENWEG 50 BARSINGERHORN

HEERENWEG 50 BARSINGERHORN HEERENWEG 50 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg50.nl Heerenweg 50, Barsingerhorn EXCLUSIEF OBJECT * PRACHTIGE LIGGING * WERKEN & WONEN COMBINEREN Altijd al willen wonen in een fraai en karakteristiek

Nadere informatie

Prijs: 398.500,-- k.k.

Prijs: 398.500,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DOONHEIDE 5 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis met aanbouw is gelegen op een fantastisch vrij gelegen

Nadere informatie

Moordakkerstraat 4 HERVELD

Moordakkerstraat 4 HERVELD Moordakkerstraat 4 HERVELD Vraagprijs 695.000,= k.k. In landelijke omgeving gelegen uitstekend onderhouden karakteristieke WOONBOERDERIJ genaamd "Klein Rome" met bijgebouw thans in gebruik als kantoor-/werkruimte,

Nadere informatie

HONDSDRAFLAAN 9, BENNEBROEK k.k.

HONDSDRAFLAAN 9, BENNEBROEK k.k. HONDSDRAFLAAN 9, BENNEBROEK 459.000 k.k. www.hondsdraflaan9.nl Hondsdraflaan 9, Bennebroek Mooie gezinswoning op gewilde locatie in Bennebroek Deze, in zeer goede staat verkerende, onderhoudsarme tussenwoning

Nadere informatie

BORGWALLINGE 23 ZUIDLAREN 579.000 k.k. www.borgwallinge23.nl Omschrijving U wilt een eigentijdse woning die twee werelden combineert? Dan is dit, in Engelse stijl verbouwd landhuis iets voor u. Het is

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Goudappel 116, Den Hoorn Altijd al willen wonen in het pittoreske Den Hoorn, heerlijk aan het water en met de voordelen van een nieuwe woning? Dan is dit nu uw kans! Vraagprijs: 350.000,- k.k. Oplevering:

Nadere informatie

MOLENSTRAAT 115 FIJNAART 225.000 k.k. www.molenstraat115.nl Molenstraat 115, Fijnaart Net buiten de kern van het dorp Fijnaart op een landelijke locatie aan de Molenstraat gelegen uitgebouwde vrijstaande

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Zinkweg 255, 3262 BH Oud-Beijerland Deze karakteristieke en sfeervolle woning is gebouwd in 2001 in opdracht van de huidige eigenaren. De woning is gelegen

Nadere informatie

Weststrasse 55 te HASSELBROCK

Weststrasse 55 te HASSELBROCK Weststrasse 55 te HASSELBROCK Vraagprijs 199.500 k.k. Deze brochure is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De verstrekte informatie is verkregen via de verkoper. Voor eventuele onjuiste of onvolledige

Nadere informatie

OLDEHOVE Molenstraat 16

OLDEHOVE Molenstraat 16 OLDEHOVE Molenstraat 16 Vraagprijs: 435.000 kosten koper Omschrijving OLDEHOVE - Molenstraat 16 Sfeervol herenhuis gelegen in het dorp Oldehove. In circa 1890 is hier aan de Molenstraat dit prachtige karakteristieke

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Gerenoveerde woonboerderij met twee volledige woningen, paardenstallen, buitenbak en weilanden. Geschikt voor dubbele bewoning (familie,

Nadere informatie

Park Vronesteyn HS Voorburg k.k.

Park Vronesteyn HS Voorburg k.k. TE KOOP Park Vronesteyn 24 2271 HS Voorburg 1.495.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.495.000 k.k. Postcode 2271 HS Ligging Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater Woningtype Vrijstaande woning Tuin

Nadere informatie

Hoog Geldrop BH GELDROP. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Hoog Geldrop BH GELDROP. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Hoog Geldrop 94 5663 BH GELDROP Vraagprijs: 275.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 275.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1933 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE

TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE TE KOOP WILLIBRORDUSLAAN 132, WAALRE Prachtig gesitueerd aan de mooie, lommerrijke Willibrorduslaan een speels ingedeeld en in moderne architectuur uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met oprit met carport,

Nadere informatie

Gelegen in mooie rustige straat op een ruim perceel. Nassaulaan 40 Baarle-Nassau

Gelegen in mooie rustige straat op een ruim perceel. Nassaulaan 40 Baarle-Nassau Gelegen in mooie rustige straat op een ruim perceel Nassaulaan 40 Baarle-Nassau Een woning met veel potentie op een mooie locatie Wat een potentie heeft deze vrijstaande woning aan de Nassaulaan in Baarle-Nassau!

Nadere informatie

HARTENLUSTLAAN 13 BLOEMENDAAL 1.525.000 k.k. www.hartenlustlaan13.nl Hartenlustlaan 13, Bloemendaal Op een top locatie, midden in de gezellige dorpskern van Bloemendaal is de markante villa Blomstergarden

Nadere informatie

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven Rijnstraat 57- Eindhoven Het kerkdorp Acht is een bijzondere wijk in de gemeente Eindhoven. Met de charme en sfeer van een Brabant dorps, de allure van een villawijk en het gemak van alle stadse voorzieningen

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Korenmijt 1, Uden Kenmerken Overdracht Vraagprijs 285.000 k.k. Aangeboden sinds 14-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 42 HERVELD

Bredestraat-Zuid 42 HERVELD Bredestraat-Zuid 42 HERVELD Vraagprijs 669.000,= k.k. Karakteristieke WOONBOERDERIJ met groot bijgebouw, op mooie locatie gelegen en uitstekend onderhouden, ideaal voor werken aan huis. Perceelgrootte

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

ZUIDERDWARSVAART 74 DRACHTEN 274.500 k.k. www.zuiderdwarsvaart74.nl Zuiderdwarsvaart 74, Drachten GROOT VRIJSTAAND WOONHUIS, 6 SLAAPKAMERS, SCHUUR, PRAKTIJKRUIMTE EN GROTE KAVEL OP DE ZON! In het centrum

Nadere informatie

Laar 82 NueNeN (GerweN)

Laar 82 NueNeN (GerweN) Laar 82 Nuenen (Gerwen) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van

Nadere informatie

PRINSENLAAN 56 HEEMSTEDE 745.000 k.k. www.prinsenlaan56.nl Prinsenlaan 56, Heemstede CHARMANTE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MIDDEN IN HET GROEN Deze charmante twee-onder-een-kap woning (1974) ligt aan de

Nadere informatie

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k.

Kaldenkerkerweg 86. Venlo. Vraagprijs: ,- k.k. Kaldenkerkerweg 86 Venlo Vraagprijs: 335.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 600 m3 Soort Object Herenhuis Perceel 572 m2 Type Object Hafvrijstaand Woonoppervlakte Ca. 170 m2 Bouwjaar Ca. 1906 Slaapkamers

Nadere informatie

Woninginformatie SOMEREN BOERENKAMPLAAN 109

Woninginformatie SOMEREN BOERENKAMPLAAN 109 Woninginformatie SOMEREN BOERENKAMPLAAN 109 Karakteristieke rietgedekte langgevelboerderij met bijgebouwen gelegen op een ruim perceel. De van oorsprong vooroorlogse boerderij is circa 45 jaar geleden

Nadere informatie

Venusskulp 9 - Stiens

Venusskulp 9 - Stiens Venusskulp 9 - Stiens Vraagprijs 225.000,-- kosten koper Omschrijving Venusskulp 9 - Stiens Deze riante, in 2002 uitgebouwde en verbouwde, 2 onder 1 kap woning met royale garage heeft maar liefst 6 slaapkamers.

Nadere informatie

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs 759.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort 0651 386 522

Bouwjaar 1971 Inhoud circa 800 m 3 Perceel 1679 m 2. Vraagprijs 759.000,- k.k. Aanvaarding in overleg. Nodigt u uit. Harrie van Santvoort 0651 386 522 suezlaan 8 deurne Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Brookerveld 22 - Hout-Blerick

Brookerveld 22 - Hout-Blerick Brookerveld 22 - Hout-Blerick "Vrijstaand landhuis met dubbele oprit, zeer royale berging, carport, mooi aangelegde tuin met veel privacy op het zuiden met zitkuil, vijverpartij, beregeningsinstallatie

Nadere informatie

HOSPESLAAN 2, HAARLEM k.k.

HOSPESLAAN 2, HAARLEM k.k. HOSPESLAAN 2, HAARLEM 425.000 k.k. www.hospeslaan2.nl Hospeslaan 2, Haarlem Charmante vooroorlogse, uitgebouwde woning in het zeer geliefde Ramplaankwartier. De bouw van de woning met onder andere de glas-in-loodramen

Nadere informatie

Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken

Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken Te Koop Maastrichterweg 10 Slenaken Vraagprijs 375.000 K.K. Animo Makelaars Caumerbeeklaan 6, 6417 BG Heerlen 045-5211640 info@animomakelaars.nl www.animomakelaars.nl Omschrijving Landelijk en centraal

Nadere informatie

Ternatestraat 21 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Ternatestraat 21 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Ternatestraat 21 Vlaardingen Vraagprijs 200.000 k.k. Wat een knusse hoekwoning! Al aan de buitenzijde ademt deze 3 kamer eengezinswoning een gezellige sfeer uit. De mooie gevel met luiken en een fraaie

Nadere informatie

TORENSTRAAT 13 GASSEL. Vraagprijs ,= k.k.

TORENSTRAAT 13 GASSEL. Vraagprijs ,= k.k. TORENSTRAAT 13 GASSEL Vraagprijs 415.000,= k.k. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Op fraaie rustige locatie aan de rand van het dorp Gassel gelegen ONDER ARCHITECTUUR GERENOVEERDE MODERNE VRIJSTAANDE WONING

Nadere informatie

Paul Guillaumestraat 12 A - TEGELEN

Paul Guillaumestraat 12 A - TEGELEN Paul Guillaumestraat 12 A - TEGELEN "Nabij de dorpskern van Tegelen gelegen halfvrijstaand uitgebouwd woonhuis met garage." Vraagprijs: 199.500,00 k.k. Voormelde informatie is met zorg samengesteld, maar

Nadere informatie

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k.

Keunenhoek 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k. Keunenhoek 16, Budel Vrijstaande langgevelboerderij met bijgebouw, landelijk en vrij gelegen aan de Keunenhoek aan de rand van het dorp. 2 woningen dus zeer geschikt voor dubbele bewoning. Inhoud : ca.

Nadere informatie

Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude

Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude Vraagprijs 925.000,-- kosten koper Omschrijving Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude Aan de rand van het fraaie natuurgebied Duurswouderheide gelegen, vrijstaande woning type landhuis

Nadere informatie

T E K O O P. Rakerstraat 6 Maarheeze. Rakerstraat 6 - Maarheeze

T E K O O P. Rakerstraat 6 Maarheeze. Rakerstraat 6 - Maarheeze De Rakerstraat is prachtig vrij en heerlijk rustig gelegen in het buitengebied van Maarheeze. Het perceel met woonbestemming is omgeven door agrarisch gebied, woonboerderijen en natuurgebied De Pan. Zowel

Nadere informatie

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11 Te Koop Delwijnen Delwijnsekade 11 Op een heerlijk rustig plekje aan de rand van de landerijen, staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met schuur, hobbykas, oprit en sfeervolle tuin op een royaal

Nadere informatie

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k.

ZUIDKADE 30 DRACHTEN k.k. ZUIDKADE 30 DRACHTEN 595.000 k.k. www.zuidkade30.nl Omschrijving Uniek en bijzonder! Dit karakteristieke herenhuis met meer ruimte dan de voorzijde doet vermoeden is gelegen op een perceel van 1.100 m2.

Nadere informatie

Noorderlicht 33, 6661 PT Elst

Noorderlicht 33, 6661 PT Elst Noorderlicht 33, 6661 PT Elst Bieden vanaf 240.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een heerlijke (gezins-)woning? Dan is dit huis zeker iets voor u! Deze mooie goed onderhouden tussenwoning met ruime

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN Object: : Uitgebouwde vrijstaande woning met berging en vrijstaande garage Vraagprijs : 349.000,= k.k. Bouwjaar :1958 Perc. opp. : 670 m2 Woon opp. : ca.

Nadere informatie

DRIELSEDIJK 1 ARNHEM

DRIELSEDIJK 1 ARNHEM DRIELSEDIJK 1 te ARNHEM Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

Nederweert - Strateris 69. Vraagprijs: ,- k.k.

Nederweert - Strateris 69. Vraagprijs: ,- k.k. Nederweert - Strateris 69 Vraagprijs: 485.000,- k.k. Nederweert - Strateris 69 Prachtig wonen aan de rand van Nederweert? Dat kan. Deze fraaie boerderijwoning met inpandige garage, grote kelder en lommerrijke

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

Hoefakker 5 Chaam. In een kindvriendelijke wijk dichtbij alle voorzieningen in het dorp. Laat je verrassen in deze sfeervolle,

Hoefakker 5 Chaam. In een kindvriendelijke wijk dichtbij alle voorzieningen in het dorp. Laat je verrassen in deze sfeervolle, Laat je verrassen in deze sfeervolle, uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning. In een kindvriendelijke wijk dichtbij alle voorzieningen in het dorp. Deze sfeervolle, uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning zal je bij

Nadere informatie

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN Recent zéér smaakvol gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis met voortuin, ruime oprit, grote aangebouwde garage en fraai aangelegde, volop privacy biedende achtertuin

Nadere informatie

KRUISWEG 106. Woonboerderij met bedrijsruimte AG MARUM K.K.

KRUISWEG 106. Woonboerderij met bedrijsruimte AG MARUM K.K. KRUISWEG 106 9363 AG MARUM Woonboerderij met bedrijsruimte. 339.000 K.K. INLEIDING KRUISWEG 106, 9363 AG MARUM Vrijstaande woning (woonboerderij) met interne en externe BEDRIJFSRUIMTE dichtbij de A7 met

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp 2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp Met de deur in huis vallen Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage en carport staat aan de rand

Nadere informatie

MOLENAKKERS 35 ANNEN 385.000 k.k. www.molenakkers35.nl Omschrijving Deze karakteristieke en fraai verbouwde "hoofdmeesterswoning" met 5 slaapkamers, aangebouwde garage/ schuurruimte en een nieuwe vrijstaande

Nadere informatie

Larixlaan GJ Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Larixlaan GJ Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Larixlaan 2 7313 GJ Apeldoorn TE KOOP VANAF 698.500 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud landhuis halfvrijstaande woning 5 187 m² 718 m² 712 m³ Bouwjaar Tuin Garage

Nadere informatie

Kattebos Heerenveen

Kattebos Heerenveen Kattebos 109 - Heerenveen Vraagprijs 595.000,-- kosten koper Omschrijving Kattebos 109 - Heerenveen Op schitterende hoeklocatie en tegenover het Heidemeer met golfcourse gelegen, vrijstaande villa met

Nadere informatie

Leidijk 6* - Donkerbroek

Leidijk 6* - Donkerbroek Leidijk 6* - Donkerbroek Huurprijs 1.200,-- p.m. 1200,- per maand voor het woonhuis, exclusief gastenverblijf. 1400,- per maand voor het woonhuis, inclusief gastenverblijf en gebruik van schuur met sauna.

Nadere informatie

GRONINGEN Willem Valkstraat 25

GRONINGEN Willem Valkstraat 25 GRONINGEN Willem Valkstraat 25 Vraagprijs: 339.000 kosten koper Omschrijving GRONINGEN - Willem Valkstraat 25 Zeer royale halfvrijstaande woning met diepe en zonnige tuin op het zuiden. Het woonhuis heeft

Nadere informatie

FOR SALE. Poeldijk AW Waverveen k.k.

FOR SALE. Poeldijk AW Waverveen k.k. FOR SALE Poeldijk 8 3646 AW Waverveen 1.150.000 k.k. FEATURES Price 1.150.000 k.k. Zipcode 3646 AW Location Clear view, Open location, Outside built-up area, Rural location Type Detached house Garden Yes,

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie