DEELNEMERSREGLEMENT. International Whisky Festival Den Haag / Whisky Live Holland 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DEELNEMERSREGLEMENT. International Whisky Festival Den Haag / Whisky Live Holland 2011"

Transcriptie

1 Mei 2011 DEELNEMERSREGLEMENT International Whisky Festival Den Haag / Whisky Live Holland 2011 Openingstijden bezoekers: Vrijdag 18 november 2011 van tot uur (VIP sessie) van tot uur Zaterdag 19 november 2011 van tot uur van tot uur Zondag 20 november 2011 van tot uur (alleen vakmensen) van tot uur Locatie: Grote Kerk te Den Haag Rond de Grote Kerk 12 Tel AM Den Haag Fax Op/afbouw Opbouw en stand-inrichting: o Donderdag van tot uur, tenzij anders is afgesproken. o Vrijdag van tot uur, tenzij anders is afgesproken. Demontage: o Zondag, vanaf tot uur. Om de bezoekers zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven verzoeken wij u dringend om uw stand tot uur volledig intact te laten. o Alle stands dienen vóór uur leeg en afgebroken te zijn, tenzij anders afgesproken o Standwanden, die door de organisatie zijn geplaatst worden maandag allemaal weggehaald. Transport in de kerk: NIET TOEGESTAAN: het gebruik van eigen palletwagens en rollend materiaal met harde banden. o We raden iedereen aan om te laden en te lossen met de hand of met een vrachtauto met laadklep. Alleen op donderdag 17 nov. is er een vorkheftruck van tot uur aanwezig. o Rolcontainers mogen in de kerk gebruikt worden. Pallet wagens slechts op aanwijzing van de organisatie. o Beschadigingen aan dit monument, veroorzaakt door het niet navolgen van deze instructie zal worden doorbelast aan de veroorzaker van de schade. Bewaking: Van donderdag t/m zondag is er bewaking op het festival aanwezig. Ook s nachts is er bewaking buiten de kerk i.v.m. de geplaatste tenten. De organisatie is echter uitdrukkelijk niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadigingen welke gedurende of na sluitingstijd van het International Whisky Festival plaatsvinden. Aanwijzingen van de bewaking en / of organisatie dienen te allen tijde opgevolgd te worden.

2 Routebeschrijving en parkeren Ga hiervoor naar en rechts bovenin ziet u de knop contact. Hier vindt u de informatie over de routes en de parkeergarages in de buurt van de kerk. Laden en lossen Laden en lossen rond de kerk is lastig, daar er slechts beperkte ruimte aanwezig is. De bewaking coördineert het laden en lossen. Om dit in goede banen te leiden, verzoeken we iedereen naar hen te luisteren. Wilt u hierover ook uw standbouwer(s) instrueren svp. Zie de onderstaande instruktie: Er is de volgende regeling overeengekomen m.b.t. het gebied rond de Grote Kerk: 1 Laden en lossen is toegestaan. Ingang links naast de hoofdingang(tegenover TNT kantoor) Laden en lossen voor standhouders op het Hoogkoor, deze kunnen de nieuwe ingang gebruiken aan de stadskant. 2 Personenwagens: deze mogen niet geparkeerd worden op het plein rond de Grote Kerk. Deze kunnen geparkeerd worden in de nabij gelegen parkeergarages. Bij de Torengarage (070) zijn dagkaarten verkrijgbaar. 3 Bestelauto s: deze mogen niet geparkeerd worden op het plein rond de Grote Kerk. Deze auto s kunnen met een Incidentele parkeervergunning per dagdeel, ook wel dagdeel parkeervergunning genoemd, (dagdeel 1: van tot uur, dagdeel 2: van tot uur, dagdeel 3: van tot uur) geparkeerd worden op parkeerplaatsen in de stad. Dagdeel parkeervergunningen kunnen worden aangevraagd bij Gemeente Den Haag, Dienst Parkeren, Afdeling Vergunningen, Loosduinseweg 13-17, 2500 DP Den Haag (070) of (070) of (070) of (070) Touringcars: het is toegestaan passagiers in en uit te laten stappen voor de hoofdingang van de kerk of op het plein rond de Grote Kerk. De touringcars mogen daar niet blijven, maar kunnen terecht op het busplatform van het Centraal Station Den Haag. 5 Cateringwagens, geluidsregistratiewagens, voertuigen t.b.v. audiovisuele activiteiten, en voertuigen met reservematerialen: uitsluitend deze categorieën voertuigen mogen met een door de Stichting Grote Kerk te verstrekken parkeerontheffing parkeren op het plein rond de Grote Kerk, mits zij aantoonbaar onmisbaar zijn voor het evenement dat in de Grote Kerk plaatsvindt. GRAAG UW MEDEWERKING TIJDENS HET LADEN EN LOSSEN

3 Standbouw: Goedkeuring van ontwerp van de stand: Indien u uw eigen standbouw laat verzorgen door een extern bedrijf, dienen de tekeningen van de stand uiterlijk 3 weken vóór aanvang van het festival ter goedkeuring te worden aan- geboden aan Frans van der Geest. De standbouwer dient een plattegrond van de te bouwen stand in 2-voud in te sturen(1 exemplaar voor de festival organisatie en 1 exemplaar voor de brandweer). Op deze plattegrond dienen de afmetingen van de stand duidelijk te worden aangegeven, zowel lengte, als breedte en hoogte. De hoogte van de stand mag maximaal 3 meter bedragen. Tenzij ander overeengekomen. Dit ter beoordeling van de organisatie Voorschriften stand-indeling: Rijstand : Deze dient aan de voorzijde geheel open te zijn. Hoekstand : Deze dient aan 2 zijden open te zijn. Kopstand : Deze dient aan 3 zijden open te zijn. Eiland stand : Deze dient aan 4 zijden open te zijn. Standbouw in de gangpaden is niet toegestaan. Gangpaden dienen volledig vrij te zijn. Dit op instructie van de brandweer. Bemanning van de stand: Alle stands dienen tijdens de openingstijden van het festival, ook tijdens de Vaksessie, bemand te zijn. Wij verzoeken alle deelnemers en participanten hieraan gehoor te geven. Onderverhuur van de stand: Het is deelnemers niet toegestaan, hun stand, of delen hiervan onder te verhuren aan derden. Onderverhuur is alleen mogelijk nadat schriftelijk toestemming is verkregen van de festival organisatie. Aanvragen tot onderverhuur kunnen tot uiterlijk 1 maand vóór het festival ingediend worden bij het secretariaat. Elektriciteit op de stand: Alle stands zijn voorzien van 1 stekkerdoos van Watt. Indien dit niet toereikend is voor uw stand, verzoeken wij u dit z.s.m. aan Frans van der Geest te laten weten. De kosten voor extra stroomverbruik zullen worden doorbelast aan de standhouder. Internet aansluiting: Er kan een internet aansluiting gerealiseerd wordt. Kosten hiervoor bedragen 108,-- excl. BTW per aansluiting.

4 Entree bewijzen deelnemers: Ook dit jaar zal er tijdens het festival gewerkt worden met polsbandjes voor standhouders en hun medewerkers. Er wordt met verschillende kleuren gewerkt (vrijdag, zaterdag en zondag). Bij de entree dient men aan de kaartcontrole de polsband te tonen. Op vertoon van de polsband heeft u doorlopend toegang tot het festival en kunt u gratis gebruik maken van het toilet. Er zullen géén andere deelnemerskaarten dan polsbanden worden verstrekt. De polsbanden zullen net als vorig jaar voor u klaar liggen bij de organisatiestand. Het bestelformulier hiervoor ontvangt u eind september. Entreekaarten relaties/genodigden: Genodigden kaarten kosten 25,-- per stuk en geven toegang tot 1 van de vier normale sessies. Voor de VIP sessie op vrijdagmiddag zijn de kosten 55,-- per kaart (inclusief 20 drams) en 35,-- (zonder drams) Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW. Vaksessie Zondagochtend van tot uur voorafgaande aan de normale sessie. U kunt voor uw gasten/slijters genodigde kaarten bestellen 25,-- per stuk. Hiermee kunnen ze om uur via een zij ingang naar binnen(om niet tussen de vroege bezoekers te staan) en kunnen vervolgens de rest van de middag binnen blijven tijdens de normale sessie. Glazen op de stand Tasting glazen voor de stands worden dit jaar gratis door de organisatie verstrekt. Het aantal glazen per stand wordt door de organisatie bepaald. Verkoop flessen whisky: Er mag tijdens het festival GEEN whisky (ook geen miniaturen) worden verkocht en/of weggegeven worden, dit op straffe van uitsluiting. Indien deelnemer(s) toch fles(sen) verkopen zal de organisatie de deelname van deze standhouder per direct beëindigen. Mocht de organisatie van het festival nadelige gevolgen ondervinden van de verkoop van flessen door één of meerdere deelnemers, zal de organisatie de schade claimen op betreffende deelnemer(s). Verkoop aanverwante artikelen: Dit is uitsluitend in en bij uw eigen stand toegestaan in overleg -en met toestemming van de organisatie. Foldermateriaal Tijdens de sessies is het uitdelen van eigen foldermateriaal alleen op uw eigen stand toegestaan. Alle folders en flyers die in de kerk verspreid worden zullen worden verwijderd. Uitsluitend de door de organisatie georganiseerde festivals, vormen hierop een uitzondering. Producten en diensten Het is deelnemers niet toegestaan producten of diensten aan te bieden, welke niet van te voren met de organisatie afgesproken zijn. Prijzen: Onder de bezoekers die via internet hun entreekaarten bestellen wordt een x-aantal prijzen verloot. Indien u prijzen beschikbaar wilt stellen, verzoeken wij dit aan ons kenbaar te maken.

5 Dram: De dram is het exclusieve betaalmiddel op het festival. Dit wordt gebruikt voor de duurdere en exclusievere whisky s. Verzoek aan de standhouders is om duidelijk op de stand aan te geven wat u vraagt aan extra drams. Gezien de prijsstijging van whisky, is de basis iets aangepast Stelregel hiervoor in 2011: Flessen met een winkelwaarde tot 50,00 gratis proeven Flessen met een winkelwaarde tussen 50,00 en 70,00 1 dram Daarboven per bandbreedte van ongeveer 20, steeds 1 dram extra De bezoekers kopen de drams tijdens het festival op de stand van de organisatie. Niet gebruikte drams kunnen hier na afloop weer worden omgewisseld. Elke standhouder ontvangt een envelop. Hierin dienen na elke sessie de ingenomen drams ingeleverd te worden bij de stand van de organisatie. Wij verzoeken de standhouders de drams bij de telling per 10 te bundelen. De organisatie zal elastiekjes verstrekken. Verrekening van de drams vindt plaats na afloop van het festival, op basis van 75% voor de standhouder en 25% voor de organisatie. De waarde van 1 dram is gelijk aan 1 Euro (inclusief 19% BTW). Openstaande facturen worden verrekend. Catering: o Tijdens het Festival zal dit jaar de catering geheel in handen van een externe cateraar zijn. Naast het koor van de kerk, bevindt zich de catering, waar ook zitjes zullen worden geplaatst. o Indien er een vorm van catering op uw stand plaats vindt, kan het zijn dat de directie van de Grote Kerk ons hiervoor gaat belasten. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij dit aan u als standhouder doorbelasten. o Tijdens de opbouw op vrijdag zal er gratis koffie, thee en broodjes aanwezig zijn voor de standhouders en hun medewerkers. o Iedere standhouder ontvangt een aantal consumptiebonnen voor koffie en thee tijdens de sessies dit aan de hand van het door u opgegeven aantal medewerkers op de stand. Hotelaccomodatie De organisatie heeft 4 hotels in de buurt van de kerk benaderd. Het IBIS*** het Park Hotel**** het Carlton Ambassador****(schitterende whiskybar) en het nieuw Hilton Hotel***** U kunt reserveren via de website van het festival bij hotel arrangementen. Let op! (Deze hotels kunt u ook vinden bij bijvoorbeeld booking.com en daar ziet u veelal een lagere prijs, deze prijs is dan altijd zonder ontbijt en bij het festival arrangement met ontbijt.) Maaltijden participanten/ standhouders: Op vrijdagmiddag voor aanvang van de VIP sessie zal er gratis koffie en thee voor de standhouders zijn. Tevens zorgt de organisatie op vrijdagmiddag voor aanvang van de VIP sessie voor 2 gratis broodjes p.p. aan de hand van de door u opgegeven aantallen medewerkers op de stand. Diner op vrijdag en zaterdagavond De organisatie heeft afspraken gemaakt met Le connaisseur Een gezellig restaurant op een paar stappen afstand van de kerk. Hier kunnen de standhouders op de eerste verdieping met elkaar dineren tussen en uur. Nadere informatie over de prijs etc. wordt z.s.m. per mail aan u opgestuurd. Borrel op vrijdagavond De organisatie nodigt u weer uit voor een gezamenlijke borrel na afloop van de vrijdagavondsessie. De locatie wordt in een later stadium aan u bekend gemaakt.

6 Afval: Kosten van afval stijgen elk jaar exorbitant, niet alleen doordat we jaarlijks met z n allen meer afval achterlaten, maar ook doordat de verwijderingsbijdrage van kosten van afvalverwerking gigantisch stijgen.tijdens het festival wordt een medewerker aangesteld om na afloop van elke sessie, de afvoer van afval in goede banen te leiden.wij verzoeken u vriendelijk uw medewerking te verlenen, zodat alles goed en vlot kan verlopen. Karton en papier: o Kokers en mooie verpakkingen van Whisky flessen, graag inleveren bij balies aan de zijkant van de garderobe. Deze zullen meegegeven worden aan bezoekers bij het verlaten van het festival. o Dozen, graag plat maken en op een aparte stapel voor uw stand leggen, na afloop van elke sessie. o Papier in een doos eveneens voor uw stand plaatsen, na afloop van elke sessie. Glas: o Lege flessen graag voor uw stand plaatsen, na afloop van elke sessie. Overig afval: o Plastic, etensresten, etc. liefst in gesloten plastic zakken voor uw stand zetten na afloop van elke sessie. Plastic zakken zijn eventueel te verkrijgen bij de stand van de organisatie. Roken: Roken is in de Grote Kerk ook voor standhouders verboden. Voor de liefhebbers van roken is er een aparte tent geplaatst naast de kerk met een speciale doorgang. Bestelformulier: Het bestelformulier voor genodigde kaarten/parkeerkaarten etc. ontvangt u in september per post. Ook kunt u binnenkort deze formulieren downloaden vanaf de site

7 Annuleringskosten: Tot 18 oktober 2011 is 50% van de overeengekomen standhuur verschuldigd. Daarna berekenen wij u 100% van de overeengekomen standhuur. Aansprakelijkheid: Tijdens het gehele evenement zal de organisatie er alles aan doen uw eigendommen te beschermen. Wij wijzen u er echter op dat de organisatie geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt ten aanzien van voertuigen of goederen, noch voor transacties die tussen deelnemers en derden of deelnemers onderling worden aangegaan. Vragen: Wij hebben de taken gescheiden. o o Vragen t.a.v. standbouw en logistiek / facturen en betalingen Frans van der Geest frans@whiskyfestival.nl Secretariaat Badhuisstraat LP Vlissingen Tel Fax Vragen t.a.v. website, whisky, drams en algemene zaken Wouter Wapenaar GSM wouter@whiskyfestival.nl Miriam den Hertog miriam@whiskyfestival.nl Calamiteiten; Tijdens het festival kunt u altijd terecht bij een van ons: Frans van der Geest Wouter Wapenaar Miriam den Hertog Via de stand van de organisatie kunt u ons altijd bereiken. N.B. In alle gevallen neemt de organisatie te allen tijde de uiteindelijke beslissing

DEELNEMERS REGLEMENT

DEELNEMERS REGLEMENT DEELNEMERS REGLEMENT International Whisky Festival / Whisky Live Leiden 2009 Openingstijden bezoekers: Vrijdag 13 november 2009 van 13.00 tot 17.00 uur (VIP sessie) van 19.00 tot 23.00 uur Zaterdag 14

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden,

Nadere informatie

ArtArnhem\Objects 2015

ArtArnhem\Objects 2015 Beursinformatie ArtArnhem\Objects 2015 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 30 oktober van 18.00-22.00u Zaterdag 31 oktober van 11.00-21.00u Zondag 1 november 11.00-18.00u LOCATIE Dudok, Ranzowzaal, Koningstraat

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van de Openbare Ruimte. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden, routebeschrijving

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem 2014

Beursinformatie ArtArnhem 2014 Beursinformatie ArtArnhem 2014 OPENINGSTIJDEN KUNSTBEURS Vrijdag 21 november van 18.00-22.00u Zaterdag 22 november van 11.00-21.00u Zondag 23 november 11.00-18.00u LOCATIE Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

Nadere informatie

Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen

Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen Opsturen en aanleveren van zendingen, laden en lossen van materialen INHOUD 1.0 Opsturen / aanleveren van folders / materialen / standmaterialen / etc. 2.0 Laden en lossen op de dag van het evenement /

Nadere informatie

Informatie voor standbouwers

Informatie voor standbouwers Beurslocatie Rotterdam Ahoy Ahoy-weg 10 3084 BA Rotterdam Hallen: 1, 2, 4, 5 en 6 Contactpersoon Anouk van Giels Tel: Mail: info@infratech.nl Voor vragen tijdens de opbouw kunt u terecht bij de informatiebalie

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Adres: Expo Houten Meidoornkade 24 3992 AE Houten TIJDEN Opbouw Woensdag 8 maart 10.00 20.00 Donderdag 9 maart 08.00 09.30 alleen voor kleine spullen en promotiemateriaal

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Jaarbeurs Utrecht, bezoekadres Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht Jaarbeurs Utrecht, laden en lossen Melden P2, vanaf daar wordt u doorverwezen Truus van Lierlaan Utrecht

Nadere informatie

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers.

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers. Huurvoorwaarden Seizoen 2014 2015 Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verbintenissen, hetzij uit overeenkomst, hetzij uit de wet, tussen de Deventer Schouwburg

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Strandheem Parkweg 5 9865 VN Opende STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Dinsdag 5 juni 2018 Woensdag 6 juni 2018 Donderdag 7 juni 2018 Dagelijks geopend van 13.00 21.30 uur Organisatie: CNO-Expo Johan

Nadere informatie

Formulier evenementenvergunning

Formulier evenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

Voor beurs 020-549 34 40

Voor beurs 020-549 34 40 OP- EN AFBOUW vt wonen&design beurs 2015 HANDIGE LINKS & CONTACTGEGEVENS Logistiek coördinator Deelnemerssite Deelnemershandboek Lees hier alles dat je als deelnemer moet weten m.b.t. de beurs. Ook vind

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand

HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG. Plafond en Wand HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG Plafond en Wand 6 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 6 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland te Nijkerk. De adresgegevens

Nadere informatie

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV

Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Technische faciliteiten Evenementenhal Gorinchem BV Elektriciteitsaansluiting Standaard 220 volt Standaard 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen.

Nadere informatie

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een voornaam grachtenpand aan de Herengracht 605 in Amsterdam. In 1895 werd het imposante 17de-eeuwse grachtenhuis, inclusief inboedel

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober.

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015 Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK STANDHOUDERS HANDBOEK Geachte beursdeelnemer, U gaat exposeren op de Kampeer Fiets en Wandelbeurs, en voor een optimaal resultaat van uw deelname is het belangrijk dat u deze beurs goed voorbereidt. Als

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN VOOR PILOTEN EN CREW (NEDERLANDS) Versie 2010-04-24

INFORMATIEBULLETIN VOOR PILOTEN EN CREW (NEDERLANDS) Versie 2010-04-24 INFORMATIEBULLETIN VOOR PILOTEN EN CREW (NEDERLANDS) Versie 2010-04-24 Persoonlijke informatie is verkrijgbaar bij de Coördinator Ballonnen en Piloten, Peter van Harten via +31 6 2279 8521 of via ballonzaken@ballonfiestabarneveld.nl

Nadere informatie

Uw bedrijf op de Hippiade 2015

Uw bedrijf op de Hippiade 2015 Uw bedrijf op de Hippiade 2015 Nationaal Hippisch Centrum Ermelo 29 augustus Hippiade pony s en voltige - 4 & 5 september Hippiade paarden De KNHS organiseert ieder jaar de Hippiade. Dit zijn dé KNHS outdoorkampioenschappen

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo

HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG. Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo HANDLEIDING STANDHOUDERS NOA JAARDAG Stukadoor en Afbouw Vloeren en Terrazzo 5 november 2015 DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt gehouden op 5 november 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur in het Hart van Holland

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE STANDHOUDERS

INFORMATIEBROCHURE STANDHOUDERS INFORMATIEBROCHURE STANDHOUDERS Dekker Zoetermeer Scheglaan 12 2718 KZ Zoetermeer T. 079-3684242 W. www.dekkerzoetermeer.nl E. sales@dekkerzoetermeer.nl IBIZA, BUBBLES & BBQ Beste lezer, Dekker Zoetermeer

Nadere informatie

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE

BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE BELANGRIJKE STANDBOUWINFORMATIE Hieronder vindt u zeer belangrijke standbouwinformatie ten behoeve van alle standbouwers en leveranciers van de Huishoudbeurs 2016. Let op! Wij vragen uw speciale aandacht

Nadere informatie

STANDHOUDERS HANDBOEK

STANDHOUDERS HANDBOEK Locatie: Velder 10 5298 LE Liempde STANDHOUDERS HANDBOEK Data: Woensdag 6 september 2017 Donderdag 7 september 2017 Dagelijks geopend van 09.30 18.00 uur Organisatie: CNO-Expo Johan Wolters Margreet Heering

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH

FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH FAQ BIO-BEURS PURENESS BIOMECHATECH Webshop algemeen Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen? U kunt u bestelling wijzigen door rechts bovenin te klikken op mijn account, klantgegevens en dan weborders aan

Nadere informatie

OPBOUW/AFBOUW.

OPBOUW/AFBOUW. OPBOUW/AFBOUW www.salonhabitat.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde

Nadere informatie

Opbouw/Afbouw.

Opbouw/Afbouw. Opbouw/Afbouw www.jardinexpo.be 1 Toegang: zonder installatie vergunning, is het onmogelijk uw stand op te bouwen. Vergunningen zijn verkrijgbaar aan de ontvangst opbouw, voor alle exposanten in orde van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden deelname aan de Infopromenade Maastricht Colours You 2015 - Roze Zaterdag Maastricht, 20 juni 2015.

Algemene Voorwaarden deelname aan de Infopromenade Maastricht Colours You 2015 - Roze Zaterdag Maastricht, 20 juni 2015. Algemene Voorwaarden deelname aan de Infopromenade Maastricht Colours You 2015 - Roze Zaterdag Maastricht, 20 juni 2015. 1. Definities De Organisatie: De Standhouder: Infopromenade: Locatie: Stichting

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

DEELNEMERSINFORMATIE

DEELNEMERSINFORMATIE DEELNEMERSINFORMATIE 1 Inhoudsopgave Pag. 3 1. Organisatie en contactgegevens 2. Locatie en datum 3. Facturatie 4. Inrichting en uitruimen uniforme standbouw Pag. 4 5. Standbouw algemeen 6. Standbouw Waalsprongplein

Nadere informatie

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015

Informatie/Handboek Standhouders. Kerstfair 2015 Informatie/Handboek Standhouders Kerstfair 2015 Beste lezer, Vorig jaar vond de eerste editie van de kerstfair bij Dekker Zoetermeer plaats. Maar liefst 3200 bezoekers hebben vorig jaar onze kerstfair

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/cannenburch Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis - centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Deventer - bieden een representatief

Nadere informatie

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd:

Standbouw bestellen (indien u van plan bent zelf platen te laten maken) Voor het bestellen van standbouw worden de volgende afmetingen gehanteerd: Technische faciliteiten Evenementenhal Hardenberg BV Elektriciteitsaansluiting 220 Volt Standaard tot 10 Ampère 2.000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen of

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012

Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Zaalverhuur Prijzen 1 maart 2011 1 maart 2012 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

HANDLEIDING STANDHOUDERS

HANDLEIDING STANDHOUDERS HANDLEIDING STANDHOUDERS JAARDAG PLAFOND EN WAND 2014 03 oktober 2014 NOA secretariaat NVF secretariaat Nieuweweg 226 Westerhoutpark 10 3905 LT VEENENDAAL 2012 JM HAARLEM DATUM/LOCATIE/TIJD De beurs wordt

Nadere informatie

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016.

Nr.1 OPBOUWINSTRUCTIES 1. INLEIDING 2. DIENSTEN. Hieronder vindt u de opbouwinstructies voor de HABITAT beurs 2016. OPBOUWINSTRUCTIES Nr.1 LIEGE EXPO (FIL) Avenue Maurice Denis, 4 4000 Luik Belgium salonhabitat@liegeexpo.be Tel.: 0032(0)4 228.77.64 Fax: 0032(0)4 227.18.95 1. INLEIDING Hieronder vindt u de opbouwinstructies

Nadere informatie

Hollywood party the Oscars

Hollywood party the Oscars RSW REGIO DE BARONIE 2018 Hollywood party the Oscars Informatie voor de leiding Beste scoutsleiding, Dit wordt alweer de negentiende RSW (Regionale Scouts Wedstrijden) van scouting Regio De Baronie. We

Nadere informatie

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010

Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Zaalverhuur Prijzen 1 april 2010 31 december 2010 Aan de rand van het station van Utrecht CS is het hoofdkantoor van de Algemene Onderwijsbond (AOb) gevestigd. De AOb is hierdoor goed bereikbaar met openbaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Op alle reserveringen zijn van toepassing de algemene voorwaarden Congres- & Vergadercentrum Domus Medica en de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze voorwaarden zijn bindend voor een ieder die van onze

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

formulier evenenementenvergunning

formulier evenenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Artikel 1: Annulering a) Dit dient schriftelijke of per E-mail te geschieden. b) Indien de reservering tot 10 dagen, voordat de huurperiode

Nadere informatie

Beursreglement Belfair 2017

Beursreglement Belfair 2017 Beursreglement Belfair 2017 Algemeen 1. De deelname aan de beurs als standhouder is voorbehouden voor EUROPEN-geregistreerde oefenfirma s. De deelnemer heeft gedurende overeengekomen periode recht op standruimte

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden We Love Festivals VOF

Algemene Voorwaarden We Love Festivals VOF Artikel 1 Definities 1 De organisatie: We Love Festivals VOF die jaarlijks in verschillende steden in Nederland de festivals Rrrollend, Cirque du Manger en Grill organiseert en ten behoeve hiervan het

Nadere informatie

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016

Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016 Beursinformatie ArtArnhem FineArts 2016 OPBOUW / INRICHTEN Donderdag 10 november van 12.00 tot 18.00 uur (Let op: ivm. de opbouw van de markt kunt u op donderdag tot ± 15.00u met uw auto bij de kerk uitladen).

Nadere informatie

Algemene voorwaarden fietsenstalling Molenstraat

Algemene voorwaarden fietsenstalling Molenstraat G E M E E N T E en Algemene voorwaarden fietsenstalling Molenstraat INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUKIALGEMEEN Artikel 01 - Begripsbepaiing Artikel 02 - Aansprakeiijklneid HOOFDSTUK 1PARKEREN Artikel 03 - Werkwijze

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Dé motorbeurs voor Noordoost-Nederland vrijdag, zaterdag en zondag 13 t/m 15 januari 2017 2 3 Almelo, december 2016 Beste exposant, U gaat exposeren op de MotorExpo Assen. Voor een

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen vergunning

Aanvraagformulier evenementen vergunning Aanvraagformulier evenementen vergunning Gegevens gemeente (niet in te vullen door aanvrager) Dossiernummer Datum ontvangst Aanvraag ingediend Indienen bij de afdeling V&H In voud Ruimte voor stempel Aan

Nadere informatie

Evaluatieformulier Evenementenbeleid gemeente Cromstrijen

Evaluatieformulier Evenementenbeleid gemeente Cromstrijen Evaluatieformulier Evenementenbeleid gemeente Cromstrijen Algemeen 1. Is het voor u voldoende duidelijk wanneer u een melding moet doen of een evenementenvergunning aan moet vragen? Graag een toelichting

Nadere informatie

Red Hat Training / CA Education. Algemene informatie brochure

Red Hat Training / CA Education. Algemene informatie brochure Red Hat Training / CA Education Algemene informatie brochure Red Hat Netherlands c/o CA Education Orteliuslaan 1001 3528 BE Utrecht The Netherlands +44 14 83 73 49 09 Geachte deelnemer, Bedankt voor het

Nadere informatie

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder 1. Dit document is opgesteld door de Welzijnsstichting Kerverland te Waarder, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014

Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2014 Opbouw dag: donderdag 2 oktober. Beursdagen: vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in verschillende

Nadere informatie

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2019 LE COLLECTIONNEUR v.o.f Geachte standhouder, Graag brengen wij u weer op de hoogte met deze mailing van de door ons georganiseerde markten seizoen 2019. In tegenstelling

Nadere informatie

HUISREGELS. Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en sluiten van je

HUISREGELS. Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en sluiten van je HUISREGELS SLEUTELS Elke huurder krijgt twee sleutels per unit. Extra sleutels bestellen is mogelijk, deze kosten 35,- per stuk, inclusief BTW. Bij verlies of diefstal brengen wij 250,- in rekening voor

Nadere informatie

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013

Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 Inschrijfformulier Stationery, Office & Convenience Days 2013 BTW nummer website Functie fax Adres 4. Factuuradres (let op: de deelnemer onder 1 blijft te allen tijde verantwoordelijk voor de nakoming

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT. vintage

INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT. vintage INFORMATIEBROCHURE LADIES NIGHT vintage Ladies Night Beste lezer, De eerste Ladies Night bij Dekker Zoetermeer is een feit! Deze avond zal plaatsvinden in de partyvleugel bij Dekker Zoetermeer. Deze partyvleugel

Nadere informatie

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014 HORECABEURSGOES Formulier : Formulier 2: Formulier 3: Formulier 4: Formulier 5: Formulier 6: Formulier 7: Formulier 8: Bedrijfsprofiel en naamsvermelding Exposantenkaarten / parkeerkaarten / uitnodigingskaarten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1 ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1. Inschrijving De standhouder tekent via de online inschrijvingsfiche in en dit ten laatste op maandag 23 februari 2015. Belangrijk; een inschrijving betekent niet

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE 1 Waar? Flanders Expo Maaltekouter 1 BE-9051 Gent www.flandersexpo.be 2 Wanneer? Openingsuren Green Zondag 2 September 2018 Maandag 3 September 2018 Dinsdag 4 September 2018 van 9u30 tot 18u van 13u tot

Nadere informatie

De Verdieping hét kenniscentrum van Sardes

De Verdieping hét kenniscentrum van Sardes De Verdieping hét kenniscentrum van Sardes Vergaderruimtes in het centrum van Utrecht De vertrouwde diensten van Sardes zijn uitgebreid met De Verdieping, een vergader- en kenniscentrum op onderwijsgebied.

Nadere informatie

Plan van aanpak. Drankmatiging en Veiligheid. Evenement: UnderKofferFest 2016 Organisatie: Stichting UnderKofferFest KvK:

Plan van aanpak. Drankmatiging en Veiligheid. Evenement: UnderKofferFest 2016 Organisatie: Stichting UnderKofferFest KvK: Plan van aanpak Drankmatiging en Veiligheid. Evenement: UnderKofferFest 2016 Organisatie: Stichting UnderKofferFest KvK: 66696739 Opgesteld door: Mark Oldenhave en Thimo Woerts namens de stichting UKF

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK

STANDHOUDERSHANDBOEK STANDHOUDERSHANDBOEK Dé vakbeurs voor agrarisch Noord Oost Nederland dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 24 t/m 27 november 2015 2 3 Almelo, oktober 2015 Beste exposant, U gaat exposeren op de Landbouw

Nadere informatie

Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement

Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement Smaakmarkt Wijk aan Zee Deelnemersreglement De Smaakmarkt in Wijk aan Zee is een traditionele dorpsmarkt waar mensen samenkomen om elkaar weer eens echt te ontmoeten. Tijd hebben voor een gesprek, met

Nadere informatie

Informatie standhouders Safari Restaurant

Informatie standhouders Safari Restaurant Informatie standhouders Safari Restaurant Informatie standhouders Safari Restaurant 1/5 Algemene informatie Locatie: Aan-/afvoer materiaal: Opbouwtijd: Safari Restaurant. U dient zich na aankomst bij de

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op contacta.nl

Kijk voor meer informatie op contacta.nl Formulier : Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier 5: Exposantenkaarten/

Nadere informatie

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017

DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 DE FAIR OM LETTERLIJK VAKANTIE TE PROEVEN! TASTE & TRAVEL FAIR 2017 Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. TASTE&TRAVEL FAIR 2017 De Taste & Travel Fair is DE fair waar bezoekers letterlijk de vakantie kunnen

Nadere informatie

30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... CONNECTING THE FUTURE

30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... CONNECTING THE FUTURE 30 31 MEI 1 JUNI 2017 RAI AMSTERDAM WIST U DAT... GRAAG STELLEN WIJ ONS VOOR... Mijn naam is Marije van Selm en ik ben werkzaam als Office Manager bij PROVADA. Wanneer u met PROVADA in contact wilt komen,

Nadere informatie

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum Radboudhotel Voor familieleden van patiënten is het mogelijk om te verblijven in het Radboudhotel. Dit eenvoudige hotel heeft 17 kamers, waaronder zowel een- als tweepersoonskamers. Kosten De kosten voor

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders met nummer ; besluit :

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders met nummer ; besluit : De raad van de gemeente Gooise Meren; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders met nummer 513963; gelet op de artikel 225 van de Gemeentewet besluit : vast te stellen de volgende verordening:

Nadere informatie

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f

MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f MAILING MARKTPROGRAMMA SEIZOEN 2017 LE COLLECTIONNEUR v.o.f Geachte standhouder, Graag brengen wij u weer op de hoogte met deze mailing van de door ons georganiseerde markten seizoen 2017. Wij starten

Nadere informatie

DRAAIBOEK. Alles Over Van Alles event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

DRAAIBOEK. Alles Over Van Alles event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie DRAAIBOEK Alles Over Van Alles event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1 Rooster... 4 2.2 Vrijdag

Nadere informatie

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA

KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA KNZ&RV FLEVO RACE 2016 WALPROGRAMMA FLEVO RACE WALPROGRAMMA 2016 Donderdag 18 augustus Vrijdag 19 augustus Zaterdag 20 augustus Zondag 21 augustus 17:00 18:00 Secretariaat open (inschrijven, bestellen

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

Geachte lezer, Met vriendelijke groet, Roberto Mascini Directeur. Bergse Bossen Traaij GM Driebergen

Geachte lezer, Met vriendelijke groet, Roberto Mascini Directeur. Bergse Bossen Traaij GM Driebergen Geachte lezer, In dit document vindt u een overzicht van onze arrangementen en mogelijkheden. Heeft u nog vragen, of wilt u graag een voorstel op maat? Neem dan gerust contact met ons op via info@bergsebossen.nl

Nadere informatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie

Handboek Medewerkers. AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie Handboek Medewerkers AOVA event 6 t/m 8 maart 2015 Locatie 1 INDEX Inhoud Hoofdstuk 1 Communicatie... 3 1.1 Belangrijke telefoonnummers... 3 1.2 Calamiteiten... 3 Hoofdstuk 2 Rooster en planning... 4 2.1

Nadere informatie

Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1

Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1 Topcompetitie versie 1.3 Pagina 1 Algemene informatie Organisatie Locatie Route FCC Nuland BMX Circuit gelegen aan de Coppensdijk 8a, 5382 JT Vinkel De route wordt vroegtijdig d.m.v. borden aangegeven.

Nadere informatie

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Standplaatsen Deelnemers dienen op de hoogte te zijn van de volgende groepen: Handel in reguliere goederen: De handelaar verkoopt goederen

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen

Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen Aanvraagformulier evenementenvergunning Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Vergunningen Let op: Een aanvraag voor een evenementenvergunning dient minimaal 8 weken voor aanvang van het evenement (bij

Nadere informatie

Lusitanokeuring 24 September 2017

Lusitanokeuring 24 September 2017 Lusitanokeuring 24 September 2017 Ondergetekende, rechtsgeldig onderstaande firma vertegenwoordigende, verklaart onder de bepalingen, omschreven in de voor de vereniging Lusitano Vrienden Nederland geldende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 1. BEGRIPPEN 1.1 Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden gelden voor de verhuur van ruimten en/of faciliteiten van Your

Nadere informatie

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs

REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs REGLEMENT NSV Plein 2017 Vakbeurs Op zondag 9 en maandag 10 april 2017 wordt het NSV Plein 2017 gehouden. Hiervoor is het onderstaande reglement opgesteld. Algemene bepalingen Organisatie: Nederlandse

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

Factsheet p. 1 7 maart 2011, De Reehorst, Ede www.school-computer.nl

Factsheet p. 1 7 maart 2011, De Reehorst, Ede www.school-computer.nl Factsheet p. 1 Algemene informatie Wij maken ons op voor de negende editie van het Didactiek en ICT Congres. De eerdere edities kenmerkten zich door hun informatieve en gezellige karakter. Bezoekers waardeerden

Nadere informatie

Publiekshal Het Rond 1, Zeist Telefoon 14 030 zeist@zeist.nl www.zeist.nl www.twitter.com/gemeentezeist

Publiekshal Het Rond 1, Zeist Telefoon 14 030 zeist@zeist.nl www.zeist.nl www.twitter.com/gemeentezeist Publiekshal Het Rond 1, Zeist Telefoon 14 030 zeist@zeist.nl Postbus 513, 3700 AM Zeist www.zeist.nl www.twitter.com/gemeentezeist Gemeente Zeist AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTEN Ondergetekende vraagt een

Nadere informatie

Denk in kansen! succes. Persoonlijk. Naamsbekendheid. Reclame. Wat kunt u als exposant verwachten? Netwerken. Ontspannen. sfeer.

Denk in kansen! succes. Persoonlijk. Naamsbekendheid. Reclame. Wat kunt u als exposant verwachten? Netwerken. Ontspannen. sfeer. Wat kunt u als exposant verwachten? - De beste promotie die u kunt hebben! - Duizenden bezoekers van Goeree-Overflakkee en omstreken langs úw stand! Denk in kansen! Naamsbekendheid - Uitgebreide reclamecampagne,

Nadere informatie

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Artikel 1. Begripsomschrijving A. Organisatie De Lichtjesmarkt 2014 is een initiatief van de Stichting Lichtjesfeest Heilig Landstichting in samenwerking met Museumpark

Nadere informatie

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016

REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 REGLEMENT TOEGANGSKAARTEN SALON 2016 FEBIAC vzw Woluwedal 46 bus 6 BE -1200 Brussel Tel. +32 (02)788 64 00 Fax +32(0)2 762 81 71 e-mail: exhibitors@febiac.be website: www.autosalon.be 1 INTRODUCTIE Om

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1-

Exposanten Handboek. Exposantenhandboek -1- Exposanten Handboek 2011 Exposantenhandboek -1- Index Introductie 3 Beursgegevens 4, 5 Media Mix 6 Exposanten passen 7 Relatiekaarten 8 Programmaboek, Gids en Plattegrond 9 Meubilair 10 Bloemen en planten

Nadere informatie

Gemeente Almere. Besluit. De raad van de gemeente Almere, gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders: B E S L U I T: Pagina 1

Gemeente Almere. Besluit. De raad van de gemeente Almere, gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders: B E S L U I T: Pagina 1 Besluit Nummer Datum De raad van de gemeente Almere, gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders: B E S L U I T: 1 gelet op artikel 225 van de Gemeentewet; vast te stellen de: VERORDENING op de

Nadere informatie