Uw juiste keuze voor vloerverwarming

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw juiste keuze voor vloerverwarming"

Transcriptie

1 Uw juiste keuze voor vloerverwarming

2 de referentie voor professionals COMAP producten en systemen kennen een rijke traditie en worden al vele tientallen jaren in miljoenen woningen en gebouwen in heel Europa toegepast. Maar liefst 8 ISOgecertificeerde COMAP fabrieken en 1300 medewerkers produceren dagelijks voor u onder andere de vertrouwde SARradiatorappendages en het FLOrys kunststof leidingsysteem voor verwarming, sanitair, koeling, perslucht en gas. Een ruim en specifiek op de markt afgestemd assortiment vormt samen met ervaring, ondersteuning en partnership de hoekstenen van een duurzame samenwerking.

3 vloerverwarming een vernieuwend concept op basis van vertrouwde waarden - Kostbare tijdswinst door snelle montage - Bijstand op de bouw - Gratis verlegplan na bestelling - 10 jaar systeemgarantie - Snelle leveringen Comfortabel en gezond Vloerverwarming is gebaseerd op stralingswarmte met maximale oppervlaktetemperaturen van 25 tot 34 C (afhankelijk de te verwarmen ruimte en gebruik) en biedt een optimaal comfort en behaaglijkheidsgevoel. Daar vloerverwarming geen ongewenste stofcirculatie opwekt, draagt het tevens bij tot een gezond en hygiënisch leefklimaat. Energiebesparend Vloerverwarming werkt op basis van lage watertemperaturen, hetgeen de warmteverliezen beperkt ten opzichte van systemen die met hogere temperaturen werken, zoals radiatorverwarming. Door de optimale warmtespreiding over een groot oppervlak kan de ruimtetemperatuur zonder comfortverlies tevens 2 C lager worden ingesteld. Gezamenlijk kan dit een energiebesparing tot 12% opleveren wat uiteraard uw budget en ons milieu ten goede komt! Tevens is vloerverwarming uitstekend te combineren met andere lage-temperatuursystemen, zoals bijvoorbeeld warmtepompen en zonneboilers. Ook hier staat een hoog rendement garant voor een laag energieverbruik. Esthetisch Als onzichtbare warmtebron stelt vloerverwarming geen beperkingen aan de inrichting van de ruimte en kan het vloeroppervlak volledig benut en met vrijwel alle materialen, zoals tegels, plavuizen, vinyl, parket en natuursteen, afgewerkt worden. Universeel en flexibel Toepasbaar als vloer- en wandverwarming of koeling in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Te gebruiken als hoofd- of bijverwarming.

4 voor elk project het optimale buistype De buis is een essentieel onderdeel van het vloerverwarmingssysteem. In dit kader bieden wij u dan ook geen compromis, maar de volle kunststof Techtub buis en de meerlagige Multiskin buis met aluminium kern aan. Optimale buiskeuze Met de keuze uit twee hoogwaardige buistypen met verschillende mechanische eigenschappen, is voor elke situatie de optimale buis beschikbaar. Kwaliteit De kunststofwanden bij beide buistypen bestaan uit vernette polyethyleen in PEHD-Xc kwaliteit. Zuurstofdicht met extra bescherming Het zuurstofdiffusie dichte scherm van de Techtub buis is door een extra daarover aangebrachte polyethyleenlaag tegen beschadiging en de nadelige invloed van vocht beschermd. Economisch Beide buistypen beschikken in Nederland en België over resp. de KOMO- en ATG- keur voor CV-toepassingen. Restlengtes kunnen dus probleemloos in CV-installaties verwerkt worden.

5 voor elk project de optimale verdeler De verdeler kan gezien worden als het kloppend hart waarmee de vloerverwarmingsinstallatie wordt aangestuurd. Ook hier biedt BIOfloor u een aantal unieke opties die het mogelijk maken de installatie op uw wensen en situatie af te stemmen. De 9200 serie Hoogwaardige modulaire verdelers met pompunit en regeling in een compacte uitvoering en voorzien van een veiligheidsaquastaat. Efficiënte plaatsing De volledige unit is compleet opgebouwd en direct te plaatsen. Veiligheid De veiligheidsaquastaat beschermt de installatie automatisch tegen te hoge watertemperaturen. Compleet en veilig Pompunits met een complete regeling en beveiliging zijn beschikbaar voor installaties met ketel of zelfs stadsverwarming. De 9000 serie Modulair opgebouwde verdelers uit 30% glasvezelversterkte polyamide, samengesteld uit losse modules en verbonden door een gepatenteerde steekverbinding met vergrendeling. Snelle plaatsing De verdelersets worden voorgemonteerd geleverd en zijn eenvoudig en snel te plaatsen. Flexibiliteit De modulaire opbouw maakt het mogelijk om de configuratie op ieder moment aan te passen en bijvoorbeeld in de bouwfase het aantal groepen te wijzigen. voor elk project de optimale isolatie- en toevoegmiddelen Uiteraard willen we er ook voor zorgen dat de afgegeven warmte op de gewenste plaats terechtkomt en de vloerverwarmingsinstallatie op een correcte wijze in de bouwkundige constructie geïntegreerd wordt. In dit kader bieden wij u dan ook een uitgebreid pakket van installatiemateriaal, isolatie- en toevoegmiddelen aan.

6 voo Systeemplaten Efficiëntie en tijdsbesparing Door de licht modulaire constructie is het systeem eenvoudig en snel door 1 man te plaatsen, met een minimum aan snijverlies. Verschillende opbouwhoogte Keuze uit meerdere typen systeemplaten afhankelijk van de beschikbare opbouwhoogte, de drukbelasting en de benodigde isolatiewaarden. Geïntegreerd vochtscherm De overlappende draagfolie verbindt de platen zodanig met elkaar dat geen extra vochtscherm noodzakelijk is en er meteen een giet- of cementdekvloer aangebracht kan worden. Goede thermische- en geluidsisolatie Modern en veel gebruikt vloerverwarmingssysteem. De buis wordt in een voorgeprofileerde isolatieplaat met noppen bevestigd. Dit universele systeem kan, met zijn overlappende draagfolie en verschillende isolatiediktes uit polystyreen PS30 (met hoge draagkracht en goede isolatie-eigenschappen), in vrijwel alle situaties toegepast worden. Een 30 mm systeemplaat opgebouwd uit twee lagen polystyreen met een verschillende dichtheid ten behoeve van een verbeterde thermische en geluidsisolatie (28dBA). Perfecte bescherming van de buis Een stevig noppenprofiel, geschikt voor de 14 en 16 mm buis, dat zorgt voor een constante verlegafstand en de buis beschermt tegen beschadiging.

7 r elk project Draagnetten Bij dit systeem wordt de vloerverwarmingsbuis met behulp van clips op het stalen draagnet bevestigd. Het systeem biedt de vrijheid om isolatie, dampscherm en buisdiameter af te stemmen op vrijwel elke situatie en is daarmee breed toepasbaar. Vrije keuze buisdiameter Vloerverwarmingsbuizen met diameter 16 tot 20 mm kunnen door middel van een clip op het draagnet bevestigd worden. Vrije verlegafstand De clips kunnen willekeurig op het draagnet geplaatst worden. Hierdoor zijn de buizen zowel qua richting als qua buisafstand vrij te plaatsen. Egaliserend De netten overbruggen eventueel kleine niveauverschillen in het vloeroppervlak en de clips houden de buis keurig op zijn plaats zonder het dampscherm te doorboren.

8 het optimale Droog Tacker Het tackersysteem maakt gebruik van tackernagels om de buis op de isolatie met rasterfolie te plaatsen. Vrije keuze buisdiameter De tackernagel maakt het mogelijk om alle buisdiameters uit het COMAP programma toe te passen. Vrije verlegafstand De buis kan exact op de berekende afstand verlegd worden, waarbij het ter oriëntatie handig is onze rasterfolie te gebruiken. In combinatie met COMAP Multiskin is een droge vloerafwerking de probleemoplosser bij een beperkte vloeropbouwhoogte. Dankzij de voorgemonteerde isolatiemodules met aluminium warmteverdeelprofielen, hoeft de vloerverwarmingsbuis niet meer in de cementvloer verwerkt te worden. Het systeem is bovendien ideaal voor het realiseren van wandverwarming. Compact en licht De gelijkmatige warmteverdeling wordt over het gehele oppervlak verzorgd door een speciaal aluminium profiel en niet door de cementvloer. Dit maakt het mogelijk om de vloer of wand direct met bijvoorbeeld plaatmateriaal of met parket af te werken. Renovatie Het systeem is licht en eenvoudig te plaatsen en laat toe de totale vloeropbouwhoogte tot 4 cm te beperken. Dit biedt uitkomst bij het aanleggen van vloerverwarming in bestaande situaties en renovatieprojecten.

9 systeem bevestigings- Rail Industrie Een systeem voor industriële toepassingen waarbij de verwarmingsbuis rechtstreeks in de lastverdeellaag wordt verwerkt. Economisch door grote leidingdiameters Grotere leidingdiameters met een kleiner drukverlies kunnen toegepast worden waardoor langere kringen mogelijk zijn. Vrije inrichting werkvloer Door de diepe ligging van de buis stelt deze geen beperkingen aan het plaatsen en verankeren van zware machines op de vloer. Kostenbesparend Het systeem is onderhoudsvrij en werkt energiebesparend ten opzichte van bijvoorbeeld warmeluchtverwarming. Met behulp van kunststoffen u-profielen wordt de buis bevestigd. Eenvoud, flexibiliteit en snelheid maken dit systeem geschikt voor vele projecten en toepassingen, waaronder wandverwarming en renovatie. Vaste verlegafstand De buizen kunnen zonder enige beperking in alle richtingen geplaatst worden waarbij de rail voor een vaste verlegafstand van 5 cm zorgt. Onbeschadigd dampscherm De rail waarin de buis wordt vastgedrukt, wordt zonder deze te beschadigen middels een kleefstrip op het dampscherm aangebracht. Willekeurig verlegpatroon De rail is tot elke gewenste lengte in te korten en vrij te plaatsen, waardoor elk denkbaar verlegpatroon eenvoudig te realiseren valt.

10 voor elk project de ideale partner COMAP biedt dankzij BIOfloor een zeer ruim aanbod aan mogelijkheden om ruimten met vloerverwarming optimaal te verwarmen. De vele BIOfloor oplossingen garanderen u dat steeds de meest aangewezen techniek wordt toegepast. Kwaliteitsproducten installeren is echter niet voldoende om een perfect eindresultaat te bekomen. Het is noodzakelijk dat vanaf ontwerp tot en met de uitvoering alles vlekkeloos verloopt. Hiervoor kan u steeds beroep doen op ons team van specialisten. De COMAP vloerverwarmingsexperts stellen hun ervaring en knowhow ter beschikking en staan u graag bij met: Moderne berekeningsprogramma s Gedetailleerde offertes en verlegtekeningen Volledig gedocumenteerde productinformatie Productinfo s en trainingen Assistentie op de bouw Voor elk gerealiseerd project is een systeemgarantie van 10 jaar met gevolgschadedekking van toepassing. Daarnaast kunnen wij met ons uitgebreid pakket SAR-radiatorappendages en FLOrysleidingsysteem ook uw activiteiten op het gebied van centrale verwarming en sanitair volledig invullen. Onder het motto: Eén fabrikaat, één aanspreekpunt en één garantie, bieden wij u absolute zekerheid bij het realiseren van al uw vloerverwarmingsprojecten.

11 Enkele referenties Al meer dan 25 jaar worden de Comap vloerverwarmingsleidingen in de meest uiteenlopende projecten toegepast. Hieronder vindt u alvast een impressie van onze mogelijkheden. Living Tomorow, te Amsterdam Oppervlakte vloerverwarming geïnstalleerd: 437 m 2 Bevestigingssysteem: BIOfloor systeemplaten en draagnettensysteem. Droogsysteem als wandverwarming. Administratief Centrum, te Sint-Katelijne-Waver Oppervlakte vloerverwarming geïnstalleerd: 3800 m 2 Bevestigingssysteem: BIOfloor draagnettensysteem. Kerk en hergistingsmagazijn (klooster), te Westmalle Oppervlakte vloerverwarming geïnstalleerd: 433 m 2 (kerk) m 2 (magazijn) Bevestigingssysteem: Bevestigingsrails en industriële BIOfloor vloerverwarming. Privé-woning, te Everberg Oppervlakte vloerverwarming geïnstalleerd: 110 m 2 Bevestigingssysteem: BIOfloor systeemplaat.

12 Meer informatie gewenst? U kan meer informatie inwinnen door ofwel per telefoon met ons contact op te nemen , via biofloor@comap.be/.nl of via onze website Op de website vindt u uiteraard ook heel wat nuttige gegevens over onze organisatie en onze belangrijkste producten. enso :40 g Bel ons en maak een afspraak! Thermostaatkoppen Wanneer comfort en energiebesparing echt belangrijk zijn Onder het motto: Eén fabrikaat, één aanspreekpunt en één garantie, bieden wij u absolute zekerheid bij het realiseren van al uw vloerverwarmingsprojecten. Voor elk gerealiseerd project is een systeemgarantie van 10 jaar met gevolgschadedekking van toepassing. BIOfloor draaiboek met praktijktips Productfiches en andere Comap-documentatie Ref : D C - Realisatie: COMAP BENELUX - Druco. Foto s: F. Olmo - Tan Sanderson - Plural Comunicacion Global - Superstock - Druco - RPR Brussel BE COMAP Benelux Alsembergsesteenweg, B-1653 DWORP Tel. (32) Fax (32) Internet : info@comap.be

ECHTE WARMTE ZIE JE NIET. VLOERVERWARMING

ECHTE WARMTE ZIE JE NIET. VLOERVERWARMING ECHTE WARMTE ZIE JE NIET. VLOERVERWARMING IN DEZE BROCHURE 05 COMAP en de Romeinen 07 Altijd een oplossing 09 Biofloor Plus noppensysteem 11 Biofloor Tacker 13 Biofloor Dry 15 Biofloor Grid 17 Biofloor

Nadere informatie

Echte warmte zie je niet. VLOERVERWARMING

Echte warmte zie je niet. VLOERVERWARMING Echte warmte zie je niet. VLOERVERWARMING In deze brochure 05 COMAP en de Romeinen 07 Altijd een oplossing 09 Biofloor Plus noppensysteem 11 Biofloor Tacker 13 Biofloor Dry 15 Biofloor Grid 17 Biofloor

Nadere informatie

Gomatherm. Vloerverwarming

Gomatherm. Vloerverwarming Gomatherm Vloerverwarming Vloerverwarming - gezonde behaaglijkheid Vloeren met behaaglijkheid Met vloerverwarming benut men het volledige vloeroppervlak, er zijn geen storende en plaatsvragende radiatoren.

Nadere informatie

& KOELING CHAUFFAGE & REFROIDISSEMENT DE SURFACE

& KOELING CHAUFFAGE & REFROIDISSEMENT DE SURFACE SYSteem ProFI het ProFIellatteNSYSteem SYSteem Steel het StaalNetSYSteem SYSteem eco het NoPPeNPlaatSYSteem SYSteem reno het DrooG SYSteem SYSteem BetoNNet het INDuStrIele SYSteem SYSteem wall het wandverwarmingssysteem

Nadere informatie

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING MEER COMFORT MET VLOER- VERWARMING UNIEK INZICHT IN VLOEREN Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson biedt een volledig aanbod van eenvoudig te installeren vloerverwarmingsbuizen,

Nadere informatie

Tempro. Warmte die u verdient

Tempro. Warmte die u verdient Tempro. Warmte die u verdient Als u overweegt vloerverwarming te installeren, maakt u met Tempro de juiste keuze. U verzekert zich van kwalitatief hoogstaande producten tegen een aantrekkelijk prijsniveau.

Nadere informatie

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING

MEER COMFORT MET VLOERVERWARMING MEER COMFORT MET Radson Vogelsancklaan 250 B-3520 Zonhoven T +32 (0)11 81 31 41 info@radson.be www.radson.com Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder

Nadere informatie

VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI. De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren

VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI. De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren Praktijkgericht maal drie: Uponor tackersysteem, Uponor noppenfoliesysteem,

Nadere informatie

Hét vloerverwarmingssysteem

Hét vloerverwarmingssysteem Hét vloerverwarmingssysteem Biofloor_A4Brochure_MultiL.indd 1 22-6-2015 15:40:44 Beste installateur, Natuurlijk kent u VSH. Vooral ons brede assortiment fittingen van metaal tot kunststof is bij u bekend.

Nadere informatie

Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING. Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes:

Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING. Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes: Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes: - Het droog systeem - Het nat systeem - Het industriële systeem -

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

De ideale ruimte verwarming

De ideale ruimte verwarming Ingeschreven KVK-maastricht nr.14084548 onder Installatietechniek DWC Schoutens BTW-nr.NL156857182B01 E mail : its@brunssum.net Web : www.installatietechniekdwcschoutens.nl Vloerverwarming De ideale ruimte

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Uw comfort, onze missie! Kenniscentrum voor verwarmen en koelen

Uw comfort, onze missie! Kenniscentrum voor verwarmen en koelen Uw comfort, onze missie! WTH Vloerverwarming is de toonaangevende leverancier van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes

Nadere informatie

Corus Strip Products IJmuiden. Comfort Vite. De elegante uitstraling van warmte overal

Corus Strip Products IJmuiden. Comfort Vite. De elegante uitstraling van warmte overal Corus Strip Products IJmuiden Comfort Vite De elegante uitstraling van warmte overal Comfort in elke ruimte Stralingswarmte via wanden en plafonds is sterk in opkomst. Het maakt radiatoren als sta-in-de-weg

Nadere informatie

MeeR comfort MeT vloerverwarming

MeeR comfort MeT vloerverwarming Meer comfort met Uniek inzicht in vloeren Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson biedt een volledig aanbod van eenvoudig te installeren sbuizen, systemen en

Nadere informatie

Bij opgravingen werd het bewijs gevonden, dat met name bij badhuizen, de vloerverwarming het juiste comfort gaf.

Bij opgravingen werd het bewijs gevonden, dat met name bij badhuizen, de vloerverwarming het juiste comfort gaf. vloerverwarming De Romeinen waren hun tijd ver vooruit. Zij beschikten niet alleen over stromend water en riolering, ook vloerverwarming was reeds door de Romeinen uitgevonden. Bij opgravingen werd het

Nadere informatie

TECEfloor. Het complete programma voor vloerverwarming, vloerkoeling en betonkernactivering NIEUW

TECEfloor. Het complete programma voor vloerverwarming, vloerkoeling en betonkernactivering NIEUW TECEfloor Het complete programma voor vloerverwarming, vloerkoeling en betonkernactivering NIEUW 2 TECEfloor, het complete systeem TECEfloor SLQ Alles doordacht, alles getest, alles past! TECEfloor, het

Nadere informatie

Wavin Vloerverwarming en -koeling. verwarmen en koelen. het. in één oplossing

Wavin Vloerverwarming en -koeling. verwarmen en koelen. het. in één oplossing Wavin Vloerverwarming en -koeling het verwarmen en koelen in één oplossing Extra comfort lagere rekeningen Comfortabel en energiezuinig wonen Waar het gaat om wooncomfort stellen we steeds hogere eisen.

Nadere informatie

De ideale ruimte verwarming

De ideale ruimte verwarming Ingeschreven nr.14084548 onder Installatietechniek DWC Schoutens BTW-nr.NL156857182B01 KVK-maastricht E mail : its@brunssum.net Web : www.installatietechniekdwcschoutens.nl Vloerverwarming De ideale ruimte

Nadere informatie

Productcatalogus. Indoor

Productcatalogus. Indoor Productcatalogus Indoor 1 Toepassingen MAGNUM vloerverwarmingssystemen kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Bij nieuwbouw, renovatie of zelfs op een houten ondervloer is dit geen probleem.

Nadere informatie

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen Het leidingsysteem voor professionals Wij hebben TECElogo. En u het bijbehorende gereedschap: uw handen. De nieuwe generatie professionele

Nadere informatie

Wavin Vloerverwarming. Comfortabel wonen. het. aangenaam en energiezuinig

Wavin Vloerverwarming. Comfortabel wonen. het. aangenaam en energiezuinig het Wavin Vloerverwarming Comfortabel wonen aangenaam en energiezuinig Extra comfort lagere rekeningen Comfortabel en energiezuinig wonen Waar het gaat om wooncomfort stellen we steeds hogere eisen. We

Nadere informatie

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss vloerverwarming. Snel» Perfect regelbaar» Energiezuinig

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss vloerverwarming. Snel» Perfect regelbaar» Energiezuinig MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss vloerverwarming Snel» Perfect regelbaar» Energiezuinig Vloerverwarming op topsnelheid Uw sleutel tot de ultieme vloerverwarming Goede vloerverwarming is meer dan buizen

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

OSNATherm Infrarood verwarming IR200 laagspanning 24v. Made in Germany. Plafondverwarming. Wandverwarming. Vloerverwarming

OSNATherm Infrarood verwarming IR200 laagspanning 24v. Made in Germany. Plafondverwarming. Wandverwarming. Vloerverwarming Plafondverwarming Wandverwarming OSNATherm Infrarood verwarming IR200 laagspanning 24v Moderne Wand-, Plafond- en vloerwerwarming voor behagelijk wonen Made in Germany Vloerverwarming 24V COMFORT EN GEZONDHEID

Nadere informatie

VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN VAN SCHÜTZ.

VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN VAN SCHÜTZ. VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN VAN SCHÜTZ. Systeemoplossingen voor vandaag en morgen! De moderne vloerverwarming van SCHÜTZ de basis waarop het goed toeven is. Bij de verwarming van particuliere en openbare

Nadere informatie

Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING. Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes:

Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING. Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes: Maes Industries VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING Voor een optimaal comfort en het perfecte klimaat. De klok rond! Uw waaier aan keuzes: - Het droog systeem - Het nat systeem - Het industriële systeem -

Nadere informatie

HENCOFLOOR TECHNISCH HANDBOEK

HENCOFLOOR TECHNISCH HANDBOEK HENCOFLOOR TECHNISCH HANDBOEK NL T Pagina WAAROM HENCOFLOOR VLOERVERWARMING VOORDELEN VAN VLOERVERWARMING DIMENSIONERING VAN EEN VLOERVERWARMING OVERZICHT VAN DE VERSCHILLENDE SYSTEMEN PLAATSEN VAN VLOERVERWARMING

Nadere informatie

PLAATSEN VAN VLOERVERWARMING. 5.1 Plaatsen van vloerverwarming 43

PLAATSEN VAN VLOERVERWARMING. 5.1 Plaatsen van vloerverwarming 43 PLAATSEN VAN VLOERVERWARMING. Plaatsen van vloerverwarming . Plaatsen van vloerverwarming.. Randisolatie De randisolatie is voorzien van een PE flap die steeds naar de binnenzijde van de ruimte gericht

Nadere informatie

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming Elektrische vloerverwarming Zeer snelle montage Eenvoudige bediening Ideaal voor renovatie 10 jaar garantie DANFOSS HET GEVOEL VAN PERFECTIE Danfoss elektrische vloerverwarming Vloerverwarming is een uiterst

Nadere informatie

Uw comfort, onze missie! Kenniscentrum voor verwarmen en koelen

Uw comfort, onze missie! Kenniscentrum voor verwarmen en koelen Uw comfort, onze missie! WTH Vloerverwarming is de toonaangevende leverancier van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes

Nadere informatie

Bij het droogbouwsysteem van SCHÜTZ worden de verwarmingsbuizen m.b.v. warmtegeleidingsprofielen binnen de warmte-isolatie gelegd.

Bij het droogbouwsysteem van SCHÜTZ worden de verwarmingsbuizen m.b.v. warmtegeleidingsprofielen binnen de warmte-isolatie gelegd. Droogbouwsysteem I.4 Bij het droogbouwsysteem van SCHÜTZ worden de verwarmingsbuizen m.b.v. warmtegeleidingsprofielen binnen de warmte-isolatie gelegd. Bij droogbouwsystemen worden de verwarmingsbuizen

Nadere informatie

RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen

RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen Changing the climate for living Hoofdstuk 2 RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen Klimaatsystemen RIHO Climate Systems De stralingswarmte uit zo n klimaatsysteem

Nadere informatie

Meer comfort met vloerverwarming

Meer comfort met vloerverwarming Meer comfort met vloerverwarming Uniek inzicht in vloeren Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson biedt een volledig aanbod van eenvoudig te installeren vloerverwarmingsleidingen,

Nadere informatie

Handleiding Comfort Mat

Handleiding Comfort Mat Handleiding Comfort Mat Het toppunt van comfort. Het toppunt van eenvoud. Elektrische vloerverwarming Inleiding In deze handleiding van de elektrische vloerverwarming beschrijven wij stapsgewijs waar u

Nadere informatie

Meer comfort met vloerverwarming _vloerverwarmingsbrochure_A5_NL_v2.indd 1

Meer comfort met vloerverwarming _vloerverwarmingsbrochure_A5_NL_v2.indd 1 Meer comfort met vloerverwarming 2170946_vloerverwarmingsbrochure_A5_NL_v2.indd 1 29-08-17 10:16 Uniek inzicht in vloeren Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson

Nadere informatie

Vloerverwarming. in combinatie met een GENERAL warmtepomp

Vloerverwarming. in combinatie met een GENERAL warmtepomp Vloerverwarming in combinatie met een GENERAL warmtepomp Vloerverwarming nog energiezuiniger in combinatie met een GENERAL warmtepomp Steeds meer mensen kiezen resoluut voor de aangename warmte van vloerverwarming.

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING watergedragen vloerverwarmingssystemen

INSTALLATIEHANDLEIDING watergedragen vloerverwarmingssystemen INSTALLATIEHANDLEIDING watergedragen vloerverwarmingssystemen Pagina 1 van 16 INHOUDSOPGAVE 1. Voorbereiding Pagina 03 1.1. Hartafstanden van de buizen Pagina 03 1.2. Legpatronen Pagina 03 1.3. Aandachtspunten

Nadere informatie

Woningen De Mix Park Wijhezicht te Wijhe. Gebruikershandleiding Vloerverwarming

Woningen De Mix Park Wijhezicht te Wijhe. Gebruikershandleiding Vloerverwarming Woningen De Mix Park Wijhezicht te Wijhe Gebruikershandleiding Vloerverwarming In opdracht van: Scheer & Foppen Installatietechniek B.V. HARDERWIJK 0341-463212 WTH Vloerverwarming, natuurlijke comfortabele

Nadere informatie

TECEfloor. Het verwarmingssysteem voor vloer- en wandverwarming. Zekerheid en Comfort

TECEfloor. Het verwarmingssysteem voor vloer- en wandverwarming. Zekerheid en Comfort TECEfloor Het verwarmingssysteem voor vloer- en wandverwarming Zekerheid en Comfort TECEfloor Zekerheid en Comfort De TECEfloor vloeren wandverwarming Ze is onzichtbaar, maar draagt in grote mate bij tot

Nadere informatie

Biofloor Vloer- of wandverwarming

Biofloor Vloer- of wandverwarming Biofloor Vloer- of wandverwarming COMAP is een onderneming van de Aalberts Industries groep Aalberts industries Groep Marktleiderspositie in diverse activiteiten Twee afdelingen : Industrial services en

Nadere informatie

Productcatalogus. Indoor

Productcatalogus. Indoor Productcatalogus Indoor 1 Toepassingen MAGNUM vloerverwarmingssystemen kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Bij nieuwbouw, renovatie of zelfs op een houten ondervloer is dit geen probleem.

Nadere informatie

BRENG RUST EN COMFORT MET DEZE THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE

BRENG RUST EN COMFORT MET DEZE THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE BRENG RUST EN COMFORT MET DEZE THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE Er zijn appartementen waar je alles hoort. En er zijn appartementen met ISOBET-PLUS Isobet is een gebruiksvriendelijke isolerende mortel

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

Clickjet - Clickjet S

Clickjet - Clickjet S - Clickjet S Systeemopbouw Clickjet - Clickjet S Clickjet Radson Clickjet is een geïntegreerd en doordacht systeem voor vloerverwarming, op basis van staaldraadmatten en speciale leidingklemmen. De staaldraadmatten

Nadere informatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u op zoek bent naar een universele verwarmingsoplossing. Elk bouwproject is uniek. Daarom waardeert

Nadere informatie

Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers

Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers 3 8 4 5 1 9 2 Barrièrevrije badkamers met tegels of natuursteen en Schlüter-Systems. Geniet van de nieuwe vrijheid met een barrièrevrije douche. Drempels

Nadere informatie

Uw comfort, onze missie!

Uw comfort, onze missie! Comfort in de winter en de zomer Door de steeds warmere zomers en de beter isolatie wordt het steeds warmer in uw woning. Is het daarom niet heerlijk om uw woning op een comfortabele manier te koelen?

Nadere informatie

Viega Fonterra. Snelselectiekaart voor vloerverwarming.

Viega Fonterra. Snelselectiekaart voor vloerverwarming. Viega Fonterra Snelselectiekaart voor vloerverwarming. Viega Fonterra: Overzicht Fonterra Base 12 Fonterra Base 15 Fonterra Tacker 17 Fonterra Reno Systeem Natsysteem Natsysteem Natsysteem Droogsysteem

Nadere informatie

Bijl Bruggen. specialist in dragende composietconstructies

Bijl Bruggen. specialist in dragende composietconstructies Bijl Bruggen specialist in dragende composietconstructies BIJL BRUG VOLLEDIG COMPOSIET BIJL kwaliteit Het Dintelmondse Bijl Profielen produceert glasvezelversterkte polyester profielen én complete bruggen.

Nadere informatie

Stofvrij infrezen! Legplan Montage Regeling

Stofvrij infrezen! Legplan Montage Regeling Stofvrij infrezen! Legplan Montage Regeling VLOERVERWARMING IN RENOVATIE PROJECTEN Espace systeem 00: het renovatiesysteem. De vele voordelen van vloerverwarming. Geen ontsierende radiatoren Vloerverwarming

Nadere informatie

WTH Electrotherm Elektrische vloerverwarming

WTH Electrotherm Elektrische vloerverwarming WTH Electrotherm Elektrische vloerverwarming VLOERVERWARMING & -KOELING Uw comfort, onze missie! Montagehandleiding 1. Het legpatroon Teken de vloer en schets hierin het legpatroon van de verwarmingsmat.

Nadere informatie

Hulp bij vloerverwarming. Snelselectietabellen bij 35 C

Hulp bij vloerverwarming. Snelselectietabellen bij 35 C Hulp bij vloerverwarming Snelselectietabellen bij 35 C Inhoudsopgave Uitleg snelselectietabellen... 3 Montage met draadstaalmatten... 4 Montage met kunststof inslagbeugels... 6 Montage met kunststof U-profiel...

Nadere informatie

Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab

Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab DWS verhoogt drastisch de bouwsnelheid van al uw constructies via prefab gemetselde muren. Met dit procédé bespaart u tijd, worden overbodige kosten

Nadere informatie

COMAP Academy Training program 2016

COMAP Academy Training program 2016 COMAP Academy Training program 2016 De opleidingen worden steeds gegeven in kleine groepen van maximaal 8 en minimaal 2 installateurs die doorgaan in ons eigen opleidingscentrum in Dworp / Alsemberg. Deze

Nadere informatie

Strangregelventielen. control solutions. control solutions

Strangregelventielen. control solutions. control solutions Strangregelventielen Hydraulisch evenwicht compenseert ongelijke debieten en drukverschillen die gecreëerd worden door de opbouw van een installatie ( hoogte van het gebouw, afstand tot de hoofdleiding,

Nadere informatie

Meer comfort met vloerverwarming

Meer comfort met vloerverwarming Meer comfort met Uniek inzicht in vloeren Nog nooit was comfort zo makkelijk te realiseren, en dat voor het hele huis. Radson biedt een volledig aanbod van eenvoudig te installeren sbuizen, systemen en

Nadere informatie

HencoFloor Vloerverwarming Duurzame warmte

HencoFloor Vloerverwarming Duurzame warmte HencoFloor Vloerverwarming Duurzame warmte www.dyka.com HencoFloor, een compleet en kwalitatief hoogstaand vloerverwarmingsysteem van Henco, verkrijgbaar bij DYKA. De voordelen van vloerverwarming ten

Nadere informatie

ontdek het verborgen comfort van vloerverwarming vloerverwarming

ontdek het verborgen comfort van vloerverwarming vloerverwarming vloerverwarming Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van Rettig ICC worden overgenomen of vermenigvuldigd. Rettig ICC aanvaardt

Nadere informatie

TECEfloor. Het vloerverwarmingsprogramma voor professionals

TECEfloor. Het vloerverwarmingsprogramma voor professionals TECEfloor Het vloerverwarmingsprogramma voor professionals 2 TECEfloor SLQ: alles goed doordacht, alles getest, alles past! TECEfloor, het complete systeem TECEfloor, het nieuwe vloerverwarmingssysteem

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES

BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES BIJL BRUGGEN SPECIALIST IN DRAGENDE COMPOSIETCONSTRUCTIES BIJL BRUG VOLLEDIG COMPOSIET Het Dintelmondse Bijl Profielen produceert glasvezelversterkte polyester profielen én complete bruggen. De draagconstructie

Nadere informatie

Disclaimer: De technische informatie is vrijblijvend en geeft niet de gegarandeerde eigenschappen van de producten weer. Deze zijn onderhevig aan

Disclaimer: De technische informatie is vrijblijvend en geeft niet de gegarandeerde eigenschappen van de producten weer. Deze zijn onderhevig aan Technisch handboek Disclaimer: De technische informatie is vrijblijvend en geeft niet de gegarandeerde eigenschappen van de producten weer. Deze zijn onderhevig aan veranderingen. Wij adviseren u onze

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Beantwoordt aan de beperkingen. Beheerste energie BEHEERSTE ENERGIE CONDENSATIETECHNOLOGIE VOOR STOOKOLIE B ESPARING P LANEET R ENOVATIE

Beantwoordt aan de beperkingen. Beheerste energie BEHEERSTE ENERGIE CONDENSATIETECHNOLOGIE VOOR STOOKOLIE B ESPARING P LANEET R ENOVATIE De uitstekend voor renovatie geschikte verwarmingsketels bieden u het 0/L 0/V stookolie met de Eco-NOx, die speciaal ontwikkeld is om bij tot de bescherming van het milieu. 0/L 0/V De verwarmingsketels,

Nadere informatie

STRALINGSVERWARMING STRALINGSPANELEN OP WARM WATER OF STOOM BVBA BLONDEAU & ZONEN. Fabriekstraat, 56 B Lint

STRALINGSVERWARMING STRALINGSPANELEN OP WARM WATER OF STOOM BVBA BLONDEAU & ZONEN. Fabriekstraat, 56 B Lint STRALINGSVERWARMING BVBA BLONDEAU & ZONEN Fabriekstraat, 56 B - 2547 Lint STRALINGSPANELEN OP WARM WATER OF STOOM Tel. +32-3/454.38.50 Fax +32-3/454.38.44 info@blondeau.be www.blondeau.be De stralingspanelen

Nadere informatie

Wouter Dewulf. Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux

Wouter Dewulf. Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux Wouter Dewulf Uw specialist in honden- en kattenbenodigdheden Levering en montage binnen en buiten de Benelux Hoogwaardige kwaliteit Ruim assortiment standaarduitvoeringen Diverse afingen leverbaar Snelle

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

WTH Vareno NP11 (art.nr. H700A)

WTH Vareno NP11 (art.nr. H700A) WTH Vareno NP11 (art.nr. H700A) Noppenplaat voor verwarmen + koelen Omschrijving Het Vareno NP11 element van WTH is bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten waar er binnen een beperkte opbouwhoogte

Nadere informatie

De garantie van een aangename warmte. Warmte is ons element. Logafix Vloerverwarming Systeem met noppenplaten. [ Lucht ] [ Water ] [ Aarde ]

De garantie van een aangename warmte. Warmte is ons element. Logafix Vloerverwarming Systeem met noppenplaten. [ Lucht ] [ Water ] [ Aarde ] [ Lucht ] [ Water ] [ Aarde ] [ Buderus ] De garantie van een aangename warmte Warmte is ons element noppenplaten : het allroundsysteem voor verwarmingscomfort Een verwarmingssysteem met vloerverwarming

Nadere informatie

Energiesystemen Lucht/water warmtepomp ThermoAura NIEUW. Energie-efficiëntie en een stille werking - een onklopbare combinatie.

Energiesystemen Lucht/water warmtepomp ThermoAura NIEUW. Energie-efficiëntie en een stille werking - een onklopbare combinatie. Energiesystemen Lucht/water warmtepomp ThermoAura NIEUW Energie-efficiëntie en een stille werking - een onklopbare combinatie Leven vol energie Lucht/water warmtepomp ThermoAura Energie-efficiëntie en

Nadere informatie

Veria AquaMat. Watervloerverwarming

Veria AquaMat. Watervloerverwarming Veria AquaMat Watervloerverwarming Een vloerverwarming heeft merkbare voordelen Kies voor duurzame kwaliteit De vloerverwarming AquaMat van Veria is een compleet en beproefd kwaliteitssysteem voor vloerverwarming

Nadere informatie

Uponor Minitec DE IDEALE VLOERVERWARMING VOOR RENOVATIE ZONDER BREEKWERK

Uponor Minitec DE IDEALE VLOERVERWARMING VOOR RENOVATIE ZONDER BREEKWERK Uponor Minitec DE IDEALE VLOERVERWARMING VOOR RENOVATIE ZONDER BREEKWERK Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte opwarmtijden: het Uponor Minitec renovatiesysteem

Nadere informatie

PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels

PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels Gas Zonne-energie PHAROS Gamma combi-condensatievloerketels > Energiebesparingen > Optimaal comfort bij verwarming en productie van sanitair warm water > Beperkt gebruik vloeroppervlak > Ideaal bij intensief

Nadere informatie

COMAP: VAN DE WARMTEBRON TOT HET WARMTEAFGIFTESYSTEEM, ALLE OPLOSSINGEN VOOR ENERGIE-EFFICIËNTE SYSTEMEN

COMAP: VAN DE WARMTEBRON TOT HET WARMTEAFGIFTESYSTEEM, ALLE OPLOSSINGEN VOOR ENERGIE-EFFICIËNTE SYSTEMEN TECHNISCHE ONDERSTEUNING Onze technische dienst beantwoordt al uw specifieke vragen en staat onze commerciële medewerkers bij. Dit team van specialisten begeleidt u bij het ontwerp van uw installaties

Nadere informatie

Railjet S. Railjet S Q W E. 65 mm 50 mm

Railjet S. Railjet S Q W E. 65 mm 50 mm - Railjet S Systeemopbouw Railjet - Railjet S Railjet De Radson Railjet is een systeem speciaal ontworpen voor gebruik op verschillende ondergronden. Wanneer de ondergrond uit beton, gespoten Pur of isolatieplaten

Nadere informatie

Mijn vloer geeft mij energie

Mijn vloer geeft mij energie Mijn vloer geeft mij energie Speedheat elektrische infrarood vloerverwarming Geeft uw vloer u ook energie? Echte warmte komt van binnen. Daar kan zelfs onze vloerverwarming niet tegenop. Maar als het aankomt

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

Tigris leidingsysteem

Tigris leidingsysteem Wavin Tigris K1 M1 smartfix het Tigris leidingsysteem 1 buis - 3 fittingen Toevoer van drinkwater Betrouwbare bron Een leven zonder drinkwater is nauwelijks voor te stellen. 24/7 rekenen we op warm en

Nadere informatie

Mijn vloer geeft mij energie

Mijn vloer geeft mij energie Mijn vloer geeft mij energie met Speedheat elektrische verwarming Geeft uw vloer u ook energie? Echte warmte komt van binnen. Daar kan zelfs onze vloerverwarming niet tegenop. Maar als het aankomt op individueel

Nadere informatie

Danfoss elektrische spiegelverwarming type MHSM

Danfoss elektrische spiegelverwarming type MHSM Danfoss elektrische spiegelverwarming type MHSM Elektrische verwarming is een prima methode om condensvorming op spiegels in badkamers te voorkomen. Door het plaatsen van een spiegel verwarmingsmat MHSM

Nadere informatie

Nefit EnviLine split warmtepomp. Nefit houdt Nederland warm. EnviLine. split warmtepomp

Nefit EnviLine split warmtepomp. Nefit houdt Nederland warm. EnviLine. split warmtepomp Nefit EnviLine split warmtepomp Nefit houdt Nederland warm EnviLine split warmtepomp Nefit EnviLine split warmtepomp Méér besparen met duurzame energie uit buitenlucht Met EnviLine introduceert Nefit de

Nadere informatie

Thermische isolatie oplossingen. performant. binnenisolatie

Thermische isolatie oplossingen. performant. binnenisolatie Thermische isolatie oplossingen thermische vloer panelen PUR isolatie performant binnenisolatie Binnenisolatie binnenwanden & vloeren isolatie oplossingen thermisch BINNENWANDEN Een gebouw dat slecht of

Nadere informatie

RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen

RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen Changing the climate for living Hoofdstuk 2 RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen Klimaatsystemen RIHO Climate Systems RIHOCELL Klimaatsystemen RIHOCELL. De 1-2-3

Nadere informatie

dietrisol EEN RENDERENDE INVESTERING VOOR EEN DUURZAAM COMFORT 100% Gratis energie 100% Hernieuwbare energie 100% Gegarandeerd comfort

dietrisol EEN RENDERENDE INVESTERING VOOR EEN DUURZAAM COMFORT 100% Gratis energie 100% Hernieuwbare energie 100% Gegarandeerd comfort dietrisol Z o n n e s y s t e m e n 100% Gratis energie 100% Hernieuwbare energie 100% Gegarandeerd comfort EEN RENDERENDE INESTERING OOR EEN DUURZAAM COMFORT Duurzaam mfort Zonneenergie GRATIS, ONUITPUTTELIJK,

Nadere informatie

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze 2 Corona Accent Corona Accent 3 Kozijnen geven het huis een eigen gezicht Ramen en deuren zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel om van buiten naar binnen

Nadere informatie

VLOERVERWARMING EN -KOELING VOOR UTILITEIT, INDUSTRIE EN WONINGBOUW

VLOERVERWARMING EN -KOELING VOOR UTILITEIT, INDUSTRIE EN WONINGBOUW VLOERVERWARMING EN -KOELING VOOR UTILITEIT, INDUSTRIE EN WONINGBOUW Alles rondom Duurzame oplossingen voor nu en in de toekomst: In de meer dan vijftig jaar van haar bestaan heeft Thermagas altijd vooruit

Nadere informatie

Universal & Console ICOSUN ICOSUN. Zonne-energie systemen. Garantie op hoog rendement. Licht in gewicht. Duurzaam. Zekere installatie

Universal & Console ICOSUN ICOSUN. Zonne-energie systemen. Garantie op hoog rendement. Licht in gewicht. Duurzaam. Zekere installatie ICOSUN ICOSUN Universal & Console Garantie op hoog rendement Licht in gewicht Duurzaam Zekere installatie Voor vrijwel alle daken Zonne-energie systemen ICOSUN Universal De hoeveelheid energie die de aarde

Nadere informatie

Het voor de gepatenteerde SOLYNDRA Solar module gebruikte materiaal bestaat uit koper-indium-galium-diselenide (CIGS).

Het voor de gepatenteerde SOLYNDRA Solar module gebruikte materiaal bestaat uit koper-indium-galium-diselenide (CIGS). quas lar Een uiterst betrouwbaar systeem De SOLYNDRA Solar module bestaat uit twee coaxiale cilinders. De binnenste cilinder wordt ommanteld door de CIGS-zonnecel die op haar beurt beschermd wordt door

Nadere informatie

Montagematerialen voor cv-installaties. Montageframes voor cv-ketels Buismontagematerialen Kunststofleidingmontagematerialen

Montagematerialen voor cv-installaties. Montageframes voor cv-ketels Buismontagematerialen Kunststofleidingmontagematerialen Montagematerialen voor cv-installaties Montageframes voor cv-ketels uismontagematerialen Kunststofleidingmontagematerialen Montagematerialen voor cv-installaties Montagematerialen Om installateurs optimaal

Nadere informatie

TECElogo. het leidingsysteem voor professionals. Uw handen zijn het beste gereedschap. Intelligente Installatietechniek

TECElogo. het leidingsysteem voor professionals. Uw handen zijn het beste gereedschap. Intelligente Installatietechniek TECElogo het leidingsysteem voor professionals Intelligente Installatietechniek Uw handen zijn het beste gereedschap September 2015 In een competitieve markt wil je concurrerend, snel en foutloos werk

Nadere informatie

Ruimteverwarming. 1 Inleiding... 1. 2 Energieverbruik ruimteverwarming... 2. 3 Centrale verwarming... 3. 4 Decentralisatie... 4

Ruimteverwarming. 1 Inleiding... 1. 2 Energieverbruik ruimteverwarming... 2. 3 Centrale verwarming... 3. 4 Decentralisatie... 4 1 Inleiding... 1 2 Energieverbruik ruimteverwarming... 2 3 Centrale verwarming... 3 4 Decentralisatie... 4 5 Convectieverwarming... 5 6 Stralingsverwarming... 9 7 Keuzecriteria... 11 1 Inleiding Voor de

Nadere informatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie Knauf Skin Gevelisolatie Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit Knauf Skin Gevelisolatie Voordelen voor de gebruiker Knauf levert complete oplossingen voor wanden, vloeren en plafonds van hoogstaande

Nadere informatie

Warm aanbevolen: efficiënt, veilig, zuinig.

Warm aanbevolen: efficiënt, veilig, zuinig. ROTEX condenserende gaswandketel Warm aanbevolen: efficiënt, veilig, zuinig. ROTEX Condenserende gaswandketel "Ons verwarmingssysteem hoor je haast niet. Het is fluisterstil, eenvoudig te gebruiken, het

Nadere informatie

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING terrasverwarming EnergoInfra is een all-round, aanvullende of algemene verwarming voor serres, balkons, terrassen en is ook effectief als een plaatselijke (spot-verwarming)

Nadere informatie

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators Neptuna 4/6/8/11/16/22/27 Comfort het hele jaar door the comfort innovators Comfort het hele jaar door Neptuna Een natuurlijke energiebron zoals lucht, water of zonlicht levert besparing op. Kies je voor

Nadere informatie

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Lichtgewicht met een massief karakter U kent als geen ander het belang van een comfortabele binnenruimte. En u weet als geen ander hoe u

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie