Algemene voorwaarden en bepalingen voor GOB Siemenotje per

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden en bepalingen voor GOB Siemenotje per"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden en bepalingen voor GOB Siemenotje per Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing op iedere bemiddelingsovereenkomst die Siemenotje BV sluit met gastouders en vraagouders Afspraken gemaakt anders dan met de directeur van Siemenotje, binden Siemenotje niet Van deze Algemene Voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken Mochten er op bepaalde onderdelen van deze Algemene Voorwaarden afwijkingen zijn afgesproken, dan blijven de Algemene voorwaarden voor de overige onderwerpen van kracht. Overeengekomen afwijkingen gelden niet langer dan voor één afgesproken periode, tenzij die opnieuw schriftelijk worden bevestigd Het GOB en gastouder brengen geen arbeidsverhouding tot stand, doch staan slechts in een zuivere bemiddelingsverhouding tot elkaar De gastouder is bereid te voldoen aan de kwaliteitseisen die de wet en het GOB aan de opvang en verzorging van kinderen van andere ouders stellen. 2. Plaatsing en ruilen 2.1. De gastouder is pas gebonden aan een plaatsing nadat de afspraak met de vraagouder schriftelijk of per is bevestigd of door middel van een door beide ondertekende overeenkomst van opdracht Het GOB ontvangt een kopie van de getekende overeenkomst van opdracht Tussen de vraagouder en de gastouder wordt het aantal uren per maand afgesproken dat aan opvang wordt afgenomen Geplande opvang bij de gastouder kan alleen geruild worden in overleg met de gastouder zelf. 3. Wachtlijstbeheer 3.1. Voorrang wordt verleend aan broertjes/zusjes indien het eerste kind reeds geplaatst is. Als eerste kind wordt het eerste kind uit het gezin bedoeld. Bij twee gelijke aanvragen van opvolgende kinderen mag het meeste aantal dagdelen gelden De gastouder kan besluiten op basis van maatschappelijke overwegingen of een medische indicatie voorrang te verlenen: Daarvoor heeft de gastouder een voldoende onderbouwde schriftelijke aanvraag nodig die wordt ingediend door een arts/ specialist.

2 Het kind zich naar het oordeel van de gastouder in een dergelijke onstabiele thuissituatie bevindt dat het ernstig wordt bedreigt in de ontwikkeling of lichamelijke of geestelijke schade dreigt op te lopen Er naar oordeel van de gastouder geen alternatieve opvang mogelijk is Plaatsing gebeurt op basis van het overeenkomen van de opvangdagen met de vrijgekomen plaats. Dit betekent dat een kind met een latere inschrijfdatum eerder geplaatst kan worden indien de opvangdagen overeenkomen met het vrijgekomen opvangdagen. 4. Wijziging en beëindiging 4.1. Bemiddelingsovereenkomsten met GOB Siemenotje worden aangegaan voor een bepaalde tijd; maximaal tot het kind 13 jaar is Wijziging van dagen of uren dient te worden afgesproken tussen gastouder en vraagouder en schriftelijk/ per te worden bevestigd. De gastouder is niet verplicht akkoord te gaan met de voorgestelde wijzigingen Bij vermindering van het aantal afgenomen dagdelen wordt een opzegtermijn van een maand gehanteerd Wijzigingen in de overeenkomst van opdracht (in aantal uren of tarieven) worden zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 1 week, schriftelijk doorgegeven aan het GOB De bemiddelingsovereenkomst kan zowel door GOB Siemenotje als de gastouder/ vraagouder schriftelijk worden opgezegd, rekening houdend met een maand opzegtermijn, tenzij anders is overeengekomen. De overeenkomst eindigt een maand na de datum van opzegging De gastouder kan de overeenkomst beëindigen als de bedrijfseconomische omstandigheden een verdere voortzetting van de opvang onmogelijk maken In geval van langdurige ziekte van het kind, meer dan twee maanden, kan de plaatsing worden opgeschort. De ouders kunnen dit schriftelijk aanvragen In geval van blijvende invaliditeit zodanig dat het kind geen gebruik meer kan maken van de opvang kan het contract per direct worden ontbonden In geval van overlijden wordt geen opzegtermijn in acht genomen en wordt de overeenkomst per direct, op de dag van overlijden, ontbonden In geval van ontheffing uit de ouderlijke macht, surseance van betaling of wanneer krachtens wetsbepaling een bewindvoerder voor de ouders wordt benoemd, kan GOB Siemenotje de overeenkomst, zonder enige vorm van opzegging door partijen, per direct ontbinden GOB Siemenotje is gerechtigd de overeenkomst per direct te ontbinden, indien en ter beoordeling van Siemenotje: De gastouders of ouders niet voldoen aan één van deze Algemene Voorwaarden.

3 De ouders in gebreke blijven de verschuldigde bedragen aan Siemenotje te voldoen, een en ander onverminderd het gestelde in de paragraaf betalingsvoorwaarden De plaatsing van het betreffende kind of de ouder in het algemeen een gezondheidsrisico, bedreiging, gevaar of belasting vormt voor het kind zelf, de gastouder of voor andere aanwezige kinderen. In de bovenstaande situaties worden de ouders de gebruikelijke opzegtermijn van een maand in rekening gebracht. 5. Tarieven 5.1. De gastouder is gerechtigd de tarieven jaarlijks aan te passen ten behoeve van het komende kalenderjaar in welk de vraagouder is gerechtigd de overeenkomst op te zeggen met in acht name van de opzegtermijn. Een aanpassing van de tarieven wordt minimaal 6 weken vooraf aan de vraagouder bekend gemaakt De vraagouder ontvangt eens per jaar digitaal een jaaroverzicht van GOB Siemenotje, ten behoeve van de opgave aan de belastingdienst. 6. Betalingsvoorwaarden 6.1. De gastouder draagt de inning van de vraagouder(s) van de overeengekomen vergoeding over aan het GOB. Het GOB vervult daarmee ten opzichte van zowel de gastouder als de ouder(s) de kassiersfunctie. Deze door de overheid verplichte kassiersfunctie heeft het karakter van een te verlenen dienst en leidt in geen geval tot het overnemen van de betalingsverplichting van de ouder(s) door het GOB GOB Siemenotje maakt gebruik van automatische incasso Facturen worden naar de ouder(s) verstuurd rond de 10 e dag van iedere maand, uitgezonderd het weekend Facturen worden geïncasseerd rond de 22e dag van iedere maand, uitgezonderd het weekend Uitbetaling aan de gastouder wordt gedaan rond de 26e dag van iedere maand, uitgezonderd het weekend; bij de eerste keer incasseren zal door de langere verwerkingstijd later uitbetaald worden Bij geen gebruik van automatische incasso worden administratiekosten in rekening gebracht van 5,- per factuur Bij storneren van de automatische incasso worden ouders geacht het verschuldigde bedrag voor het eind van de maand zelf over te maken naar het GOB Indien de vraagouder het verschuldigde bedrag niet of niet op tijd kan voldoen, kan het GOB het verschuldigde bedrag niet of niet op tijd aan de gastouder voldoen.

4 6.6. Bij elke herinnering aan een onbetaalde of gestorneerde factuur wordt er 15,- extra voor administratiekosten in rekening gebracht Bij een aanmaning aan een onbetaalde factuur, wordt nogmaals een bedrag van 15,- administratiekosten in rekening gebracht Extra afgenomen uren worden in de navolgende maand in rekening gebracht De ouders zijn te allen tijde volledig verantwoordelijk voor de betaling van het totale bedrag van de overeenkomst Indien ouders gedurende 2 maanden in gebreke blijven hun betalingsverplichting jegens GOB Siemenotje na te komen, is de gastouder of Siemenotje gerechtigd de overeenkomst per direct te ontbinden Bij ziekte van kind of ouders blijft de betalingsverplichting van kracht. 7. Aansprakelijkheid 7.1. Siemenotje is niet aansprakelijk voor enige schade De gastouder heeft voor zichzelf en voor de geplaatste kinderen een afdoende aansprakelijkheidsverzekering afgesloten Gastouders en alle meerderjarige huisgenoten van gastouders zijn in het bezit van een geldige VOG verklaring met toestemming voor continue screening GOB Siemenotje is verantwoordelijk voor het verantwoord handelen bij een signaal vanuit de gemeente of GGD betreffende een delict of melding. Zie bijlage Toestemming continue screening kinderopvang. 8. Verantwoordelijkheid 8.1. De ouder is verantwoordelijk voor het kind tot het moment van overdracht van verantwoordelijkheid aan gastouder en omgekeerd. 9. Overmacht 9.1. Als overmacht gelden alle omstandigheden die de gastouder redelijkerwijze niet heeft kunnen vermijden en waarvan de gastouder de gevolgen redelijkerwijs niet heeft kunnen verhinderen In geval van overmacht blijft de overeenkomst tussen Siemenotje en afnemer van kracht In geval van overmacht zal de gastouder daarvan onverwijld mededeling doen aan de ouders en zullen de ouders na ontvangst van de mededeling gedurende acht dagen het recht hebben de overeenkomst schriftelijk te ontbinden, behoudens het reeds uitgevoerde deel van de overeenkomst te vergoeden. 10. Klachten en geschillen

5 10.1. Klachten kunnen mondeling of schriftelijk door gastouders en vraagouders worden ingediend bij de directeur van Siemenotje, waarbij gehandeld wordt volgens de klachtenprocedure De klachtenregeling is verkrijgbaar bij Siemenotje en kan worden opgevraagd bij de directeur van Siemenotje Een geschil is aanwezig zodra een partij verklaart dat zulks het geval is Op de rechtsbetrekkingen tussen Siemenotje en derden is het Nederlands recht van toepassing Indien noodzakelijk worden geschillen tussen Siemenotje en derden onderworpen aan het oordeel van een Nederlands bevoegde rechter, met uitsluiting van andere arbitrerende, adviserende en rechtsprekende lichamen. 11. Slotbepalingen Voor zover niet in strijd met deze voorwaarden zijn mede van toepassing de voorwaarden van Brancheorganisatie Kinderopvang, welke met de voorwaarden een onverbrekelijk deel vormen als waren zij hierin letterlijk opgenomen Waar in deze Algemene Voorwaarden en bepalingen niet wordt voorzien, rust de beslissing uitsluitend bij Siemenotje.

Algemene voorwaarden en bepalingen voor Kinderdagverblijf Siemenotje

Algemene voorwaarden en bepalingen voor Kinderdagverblijf Siemenotje Algemene voorwaarden en bepalingen voor Kinderdagverblijf Siemenotje 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing op iedere plaatsingsovereenkomst die Siemenotje BV sluit

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en bepalingen voor BSO Siemenotje

Algemene voorwaarden en bepalingen voor BSO Siemenotje Algemene voorwaarden en bepalingen voor BSO Siemenotje Waar ouder(s) staat, wordt ook verzorger(s) bedoeld. 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing op iedere plaatsingsovereenkomst

Nadere informatie

Begripsomschrijving In deze leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder:

Begripsomschrijving In deze leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: Hoofdstuk 7: Algemene Voorwaarden Begripsomschrijving In deze leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: Gastouderopvang Kinderopvang in een gezinssituatie door een ander dan degene die als ouder op grond

Nadere informatie

1.2 Afspraken met medewerkers binden Sportfever SportBSO niet, tenzij schriftelijk door haar bevestigd.

1.2 Afspraken met medewerkers binden Sportfever SportBSO niet, tenzij schriftelijk door haar bevestigd. ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN Buitenschoolse opvang Sportfever SportBSO gevestigd in Haarlem gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34282309. Onderstaand leest u de letterlijke tekst van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. HOPPAS KINDEROPVANG -gastouderopvang- Maasdijk 39, 4284 VB Rijswijk Nb KvK: 18043051. 4e versie

ALGEMENE VOORWAARDEN. HOPPAS KINDEROPVANG -gastouderopvang- Maasdijk 39, 4284 VB Rijswijk Nb KvK: 18043051. 4e versie ALGEMENE VOORWAARDEN HOPPAS KINDEROPVANG -gastouderopvang- Maasdijk 39, 4284 VB Rijswijk Nb KvK: 18043051 4e versie Wijziging: nieuwe regelgeving 2010 2 Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt

Nadere informatie

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Partijen Gastouderbureau: MIAvoorgezinnen Vestigingsadres Contactgegevens Weesperstraat 118K, 1112 AP Diemen Mariza Bosch 06-449 74 747 mariza@miavoorgezinnen.nl

Nadere informatie

1.2 Afspraken met personeel binden Varkentje Stoer niet, tenzij schriftelijk door haar bevestigd.

1.2 Afspraken met personeel binden Varkentje Stoer niet, tenzij schriftelijk door haar bevestigd. Algemene voorwaarden buitenschoolse opvang Varkentje Stoer 1. Algemeen 1.1 Alle opdrachten worden slechts op de navolgende condities uitgevoerd, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen en zulks door

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KION GASTOUDERBUREAU BV. Januari 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN KION GASTOUDERBUREAU BV. Januari 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN KION GASTOUDERBUREAU BV Januari 2014 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door de vraagouder en de gastouder met KION Gastouderbureau BV, verder ook

Nadere informatie

BANJER. Algemene voorwaarden

BANJER. Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang BANJER Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing wanneer uw kind wordt opgevangen bij kinderdagverblijf en

Nadere informatie

Versie 1.02. Algemene voorwaarden Gastouderland

Versie 1.02. Algemene voorwaarden Gastouderland Algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities - Gastouderland een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Peuter & Co

Algemene voorwaarden Stichting Peuter & Co Algemene voorwaarden Stichting Peuter & Co Artikel 1- Definities 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) De stichting: Stichting Peuter & Co; b) Ouder: de ouders/ verzorgers van het kind dat bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderbureau SharedCare

Algemene voorwaarden Gastouderbureau SharedCare Algemene voorwaarden Gastouderbureau SharedCare ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU SHAREDCARE Artikel 1. Begripsbepalingen a. Gastouderbureau (GOB): de rechtspersoon die een overeenkomst sluit met de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Hollen & Dollen

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Hollen & Dollen Begripsomschrijving In deze leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: Gastouderopvang: Kinderopvang in een gezinssituatie door een ander dan degene die als ouder op grond van artikel 5 van de Wet kinderopvang

Nadere informatie

Partijen verklaren het volgende te zijn overeengekomen. Artikel 1 doelstelling

Partijen verklaren het volgende te zijn overeengekomen. Artikel 1 doelstelling Digitaal Oudercontract {$NUMMER_VRAAGOUDER} Digitaal ondertekend contract tussen {$NAAM_GOB} en {$NAAM_VRAAGOUDER} die leidt tot bemiddeling en begeleiding voor kinderopvang. Deze overeenkomst wordt digitaal

Nadere informatie

Deze algemene bemiddelingsvoorwaarden worden gehanteerd door Gastouderbureau Samen CreaCtief

Deze algemene bemiddelingsvoorwaarden worden gehanteerd door Gastouderbureau Samen CreaCtief December 2016 Algemene Bemiddelingsvoorwaarden Samen CreaCtief Deze algemene bemiddelingsvoorwaarden worden gehanteerd door Gastouderbureau Samen CreaCtief Artikel 1 Definities In deze algemene bemiddelingsvoorwaarden

Nadere informatie

MATCH GASTOUDERBUREAU

MATCH GASTOUDERBUREAU MATCH GASTOUDERBUREAU Algemene Voorwaarden I. BEGRIPSBEPALING * Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De Organisatie: Match Gastouderbureau. De Vraagouder: de natuurlijke ouder/verzorger

Nadere informatie

Gastouderbureau TisKidz Magnesiumweg 16 Wolvega LRKP:

Gastouderbureau TisKidz Magnesiumweg 16 Wolvega LRKP: Gastouderbureau TisKidz Magnesiumweg 16 Wolvega LRKP: 154768200 www.tiskidz.nl 2016 versie 1 GOB TisKidz Pagina 1 Begripsbepaling In deze algemene voorwaarden, welke openbaar zijn oa via onze website,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG de RAKKERS B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG de RAKKERS B.V. Vestiging: Gansfortstraat 50 Postadres: Nwe Pyramide 82 3962 HW Wijk bij Duurstede Kvk Utrecht: 52250032 ALGEMENE VOORWAARDEN KINDEROPVANG de RAKKERS B.V. 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Versie 1.06. Algemene voorwaarden Gastouderland

Versie 1.06. Algemene voorwaarden Gastouderland Algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities - Gastouderland een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de W et Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen

Nadere informatie

Kinderopvang Meerdijk Algemene Plaatsingsvoorwaarden

Kinderopvang Meerdijk Algemene Plaatsingsvoorwaarden Algemene plaatsingsvoorwaarden van gevestigd te Emmen. 1. Algemeen 1.1 Met het depot van deze Algemene Voorwaarden ter Griffie van Arrondissementsrechtbank te Groningen zijn alle voorgaande voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG Artikel 1: toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen en diensten tussen Levantjes kinderopvang en de afnemers

Nadere informatie

Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder

Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Partijen: Het Gastouderbureau De Kleine Kroon, kantoorhoudende aan de Keizersgracht 429, 1017 DJ te Amsterdam, bereikbaar op telefoonnummer 020 8208702

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderbureau De Knapzak

Algemene voorwaarden Gastouderbureau De Knapzak Algemene voorwaarden Gastouderbureau De Knapzak Definities In de algemene voorwaarden verstaan we onder: Gastouderbureau: Gastouderbureau De Knapzak/ Gob De Knapzak Vraagouder: ouder/verzorger die een

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN GASTOUDEROPVANG - Gastouderbureau Drieluik LRK

LEVERINGSVOORWAARDEN GASTOUDEROPVANG - Gastouderbureau Drieluik LRK LEVERINGSVOORWAARDEN GASTOUDEROPVANG - Gastouderbureau Drieluik LRK 801897312 Artikel 1. Algemeen Gastouderbureau Drieluik (GOB) brengt een Koppeling tot stand tussen Vraagouders door hen in contact te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden gastouderbureau Spring

Algemene Voorwaarden gastouderbureau Spring Algemene Voorwaarden gastouderbureau Spring Artikel 1: Begripsbepaling Gastouderopvang Is een georganiseerde vorm van kinderopvang in geselecteerde gastgezinnen voor kinderen in de leeftijd van acht weken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden bemiddelingsbureau NannyQ

Algemene Voorwaarden bemiddelingsbureau NannyQ Algemene Voorwaarden bemiddelingsbureau NannyQ Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende definities het volgende verstaan: Bemiddelingsbureau: NannyQ, de organisatie die bemiddelt

Nadere informatie

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam Artikel 1 Definities - Gastouderland Amsterdam een geregistreerd Gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang)

Nadere informatie

Kindercentrum De Dwergen B.V. Algemene bepalingen 2008

Kindercentrum De Dwergen B.V. Algemene bepalingen 2008 pagina 1 van 5 Kindercentrum De Dwergen B.V. Algemene bepalingen 2008 1. Toepassing van dit reglement Dit reglement is van toepassing op het Kindercentrum De Dwergen B.V. Dit reglement, is onderdeel is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Algemene voorwaarden Gastouderbureau Ziezo Artikel 1 Definities - Gastouderbureau Ziezo is een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU van huis uit

ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU van huis uit ALGEMENE VOORWAARDEN GASTOUDERBUREAU van huis uit Artikel 01. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende definities het volgende verstaan: Bemiddeling Door tussenkomst van GOB van huis uit

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Gastouderbureau Voel je Thuis

Algemene leveringsvoorwaarden Gastouderbureau Voel je Thuis Algemene leveringsvoorwaarden Gastouderbureau Voel je Thuis Artikel 1 Definities - Voel je Thuis een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het,

Nadere informatie

Versie 1.03. Algemene voorwaarden Gastouderland

Versie 1.03. Algemene voorwaarden Gastouderland Algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities - Gastouderland een geregistreerd gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen

Nadere informatie

Hilvertsweg 162 a 1214 JL Hilversum 035-5414647 www.kdvtoppie.nl kdv@kdvtoppie.nl ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN

Hilvertsweg 162 a 1214 JL Hilversum 035-5414647 www.kdvtoppie.nl kdv@kdvtoppie.nl ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN Van Kinderdagverblijf Toppie, gevestigd te Hilversum, nader te noemen: Toppie. 1. ALGEMEEN 1.1 Met het depot van deze Algemene Voorwaarden ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Kids@home Artikel 1 Definities - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling, verzorgen en opvoeden van kinderen in een gezinssituatie door een ander dan de

Nadere informatie

Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder

Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Partijen Het gastouderbureau MIAvoorgezinnen Straat en huisnummer Daniel Stalpertstraat 17-2 Postcode en plaats 1072 VZ Amsterdam Telefoonnummer 06-44277077/06-44974747

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden I. BEGRIPSBEPALING. * Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden I. BEGRIPSBEPALING. * Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden I. BEGRIPSBEPALING * Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De Organisatie: Match Gastouderbureau. De Vraagouder: de natuurlijke ouder/verzorger of rechtspersoon

Nadere informatie

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities - Gastouderland een geregistreerd Gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling,

Nadere informatie

Algemene plaatsingsvoorwaarden Deze algemene Voorwaarden zijn vastgelegd en gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Zutphen

Algemene plaatsingsvoorwaarden Deze algemene Voorwaarden zijn vastgelegd en gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Zutphen Kinderopvang R O M I B.V. Statutair gevestigd te Elburg Algemene plaatsingsvoorwaarden Deze algemene Voorwaarden zijn vastgelegd en gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Zutphen R.

Nadere informatie

09-93 Contract, opzegtermijn, financiën Opvangvorm organisatie met meer kinderopvangvormen. Betreft contract opzegtermijn

09-93 Contract, opzegtermijn, financiën Opvangvorm organisatie met meer kinderopvangvormen. Betreft contract opzegtermijn 09-93 Contract, opzegtermijn, financiën 2009 Opvangvorm organisatie met meer kinderopvangvormen Betreft contract opzegtermijn Inleiding De klacht Ouder/verzorger klaagt er over dat organisatie hem voor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Gastouderbureau: GastOuderBureau SamSam, gevestigd te Assen; Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Naschoolse opvang: naschoolse opvang verzorgd door Eigen Wijzer voor kinderen in de leeftijd dat ze naar het

Nadere informatie

4. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van de wederpartij worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

4. De toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van de wederpartij worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. ALGEMENE VOORWAARDEN GRAFONDERHOUD.NL Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen ondernemer

Nadere informatie

Spelenderwijs. Stichting Peuterspeelzalen Hoeksche Waard. Algemene Voorwaarden

Spelenderwijs. Stichting Peuterspeelzalen Hoeksche Waard. Algemene Voorwaarden Spelenderwijs Stichting Peuterspeelzalen Hoeksche Waard Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden Spelenderwijs, Stichting Peuterspeelzalen Hoeksche Waard Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ter zake de overeenkomst tot bemiddeling en begeleiding voor kinderopvang.

Algemene voorwaarden ter zake de overeenkomst tot bemiddeling en begeleiding voor kinderopvang. Algemene voorwaarden ter zake de overeenkomst tot bemiddeling en begeleiding voor kinderopvang. I. BEGRIPSBEPALING Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; De organisatie: Oppascentrale

Nadere informatie

Hilvertsweg 162 a 1214 JL Hilversum ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN

Hilvertsweg 162 a 1214 JL Hilversum ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN ALGEMENE PLAATSINGSVOORWAARDEN Van Kinderdagverblijf Toppie, gevestigd te Hilversum, nader te noemen: Toppie. 1. ALGEMEEN 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Toppie de organisatie verantwoordelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip

Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip Algemene Voorwaarden Gastouderbureau Vip Gastouderbureau Vip (hierna te noemen GOB Vip), Adres Scheumergats 1, 6305 BM te Schin op Geul. Geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Documenttype Algemene Voorwaarden Titel Algemene Voorwaarden TomorrowKids Versie 1 Laatste wijziging 01-11-2015 Ingangsdatum Algemene Voorwaarden : 01-01-2016 Artikel 1. Algemeen 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Begripsbepaling

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Begripsbepaling komt overeen met de ouder(s)/verzorger(s) om tegen betaling een nader overeen te komen aantal kindplaatsen ter beschikking stellen voor de opvang en verzorging van kinderen vanaf 6 weken; met inachtneming

Nadere informatie

Artikel 1 Het GOB zal bemiddelen bij het tot stand brengen en gedurende de kinderopvang door een gastouder.

Artikel 1 Het GOB zal bemiddelen bij het tot stand brengen en gedurende de kinderopvang door een gastouder. Gastouderbureau De Kleine Kroon Keizersgracht 429 1017 DJ Amsterdam (+31) 020 820 8702 info@gobdekleinekroon.nl www.gobdekleinekroon.nl Bemiddelingsovereenkomst gastouderbureau en gastouder Partijen: Het

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden De Kindervilla Wereld - Princess Ariane B.V.

Aanvullende Algemene Voorwaarden De Kindervilla Wereld - Princess Ariane B.V. De Kindervilla Wereld - Princess Ariane B.V. Princess Ariane Eisingastraat 2 2201 DJ Noordwijk Aanvullende Algemene Voorwaarden De Kindervilla Wereld - Princess Ariane B.V. Artikel 1 Toepasselijkheid Deze

Nadere informatie

gastouderopvang de opvang en verzorging van kinderen in de leeftijd van nul tot dertien jaar waarbij het gastouderbureau gastouders selecteert.

gastouderopvang de opvang en verzorging van kinderen in de leeftijd van nul tot dertien jaar waarbij het gastouderbureau gastouders selecteert. pagina 1 van 5 (geldig vanaf 1 juni 2016) Van Kinderopvang Wageningen BV, gevestigd te Wageningen. Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. III. Bemiddeling en begeleiding Artikel 5

Algemene voorwaarden. III. Bemiddeling en begeleiding Artikel 5 Algemene voorwaarden I. Begripsbepaling Artikel 1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - De Organisatie: Kids & Care gastouderbureau - De Vraagouder: de natuurlijke ouder/verzorger of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Van Gastouderbureau De Duiventil gevestigd te Duiven versie 1 maart 2017 Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn gesloten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Kinderopvang Waddinxveen Algemene voorwaarden Van kinderopvang Waddinxveen vestigingsplaats Waddinxveen, Noordkade 100-C. Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorgboerderij Veldzicht.

Algemene voorwaarden Zorgboerderij Veldzicht. Algemene voorwaarden Zorgboerderij Veldzicht. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Zorgboerderij Veldzicht (verder te noemen Veldzicht): Het opvangen, verzorgen en opvoeden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kinderopvang Keiki Holo Holo. Artikel 1 Begripsbepaling

ALGEMENE VOORWAARDEN kinderopvang Keiki Holo Holo. Artikel 1 Begripsbepaling ALGEMENE VOORWAARDEN kinderopvang Keiki Holo Holo Artikel 1 Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Kinderdagverblijf Keiki Holo Holo: particuliere kinderopvang Keiki Holo Holo

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LEVANTJES KINDEROPVANG Artikel 1: toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen en diensten tussen Levantjes kinderopvang en de afnemers

Nadere informatie

Versie Aanvullende algemene voorwaarden Gastouderland

Versie Aanvullende algemene voorwaarden Gastouderland Aanvullende algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities Gastouderland is een geregistreerd Gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling,

Nadere informatie

VOORBEELD Overeenkomst gastouderbureau en vraagouder

VOORBEELD Overeenkomst gastouderbureau en vraagouder VOORBEELD Overeenkomst gastouderbureau en vraagouder Partijen Gastouderbureau: MIAvoorgezinnen Vestigingsadres Contactgegevens Weesperstraat 118K, 1112 AP Diemen Mariza Bosch 06-449 74 747 mariza@miavoorgezinnen.nl

Nadere informatie

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger;

de persoon aan wie door de consulent advies en begeleiding verleend wordt dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger; Algemene voorwaarden Definities: In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gewichtsconsulent: Cliënt: Praktijkadres: Arts: Klaaske Goos Minnema, lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Peuterspeelzalen

Algemene voorwaarden. Peuterspeelzalen Algemene voorwaarden Peuterspeelzalen Algemene voorwaarden Peuterspeelzalen de eerste stap, Peuterspeelzaal BV Artikel 1: Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze peuterspeelzaalovereenkomsten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden (mei 2010)

Algemene voorwaarden (mei 2010) Algemene voorwaarden (mei 2010) Algemene Voorwaarden WelterKuil Gastouderbureau Artikel 1 - Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Vraagouder: Gastouder: Gastouderopvang: WelterKuil:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Op onze Plaatsingsovereenkomst Kinderopvang zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, zoals hieronder omschreven. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze overeenkomst wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden kinderdagverblijf. De Bloemenkinderen

Algemene voorwaarden kinderdagverblijf. De Bloemenkinderen Algemene voorwaarden kinderdagverblijf De Bloemenkinderen Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden en de op basis hiervan te sluiten overeenkomst kinderopvang, wordt verstaan onder: Kinderdagverblijf:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk Artikel 1- Algemeen 1. Plaatsing : Kinderdagverblijf Villa Vrolijk biedt tegen betaling ouder(s) en of verzorger(s) kinderopvang en verzorging van hun

Nadere informatie

Algemene voorwaarden A.N.J.A. Assisteert B.V.

Algemene voorwaarden A.N.J.A. Assisteert B.V. Algemene voorwaarden A.N.J.A. Assisteert B.V. 1. Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en alle overige (rechts) handelingen van A.N.J.A. Assisteert B.V.

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden

Aanvullende Algemene Voorwaarden Aanvullende Algemene Voorwaarden Aanvullende Algemene Voorwaarden Kinderopvang Baarn ARTIKEL 1 Openstelling opvanglocaties ARTIKEL 2 Plaatsing ARTIKEL 3 Betaling ARTIKEL 4 Wijziging, annulering of beëindiging

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderopvang

Algemene voorwaarden Kinderopvang Datum: 01-11-2015 Pag. 1 van 6 Algemene voorwaarden Kinderopvang Dagopvang Artikel 1 Begripsbepaling 1.1 De Stichting: de Van Veldhuizen Stichting waartoe Kinderdagverblijf Plus Dikkertje Dap behoort.

Nadere informatie

D12, Algemene Leveringsvoorwaarden Gastouderopvang Korelon, versie december 2014, pg. 1 van 5

D12, Algemene Leveringsvoorwaarden Gastouderopvang Korelon, versie december 2014, pg. 1 van 5 VAN KORELON BV hierna te noemen: gebruiker I. BEGRIPSBEPALING Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Reglement gastouderbureau LinKids

Reglement gastouderbureau LinKids Reglement gastouderbureau Versie 1 januari 2012 1 van 6 Dit reglement geldt met ingang van de op het voorblad vermelde datum. Eerdere reglementen worden door dit regelement vervangen. Vraagouder en gastouder

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Sport Kinderopvang Sjoepkar.

Leveringsvoorwaarden Sport Kinderopvang Sjoepkar. Leveringsvoorwaarden Sport Kinderopvang Sjoepkar. Begrippenlijst Inschrijving: Om toegelaten te worden vindt er een inschrijving plaats waarbij uw gegevens, die van uw eventuele partner en kind(eren) worden

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor Peuterspeelzaal Klein Duimpje

Algemene voorwaarden voor Peuterspeelzaal Klein Duimpje 0 Algemene voorwaarden voor Peuterspeelzaal Klein Duimpje 1 Algemene voorwaarden van Peuterspeelzaal Klein Duimpje ARTIKEL 1 Algemene bepalingen... 2 ARTIKEL 2 Definities... 2 ARTIKEL 3 Aanmelding... 3

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden Brood & Spelen Kinderopvang BV

Aanvullende Algemene Voorwaarden Brood & Spelen Kinderopvang BV Aanvullende Algemene Voorwaarden Brood & Spelen Kinderopvang BV Deze voorwaarden maken een onderdeel uit van het plaatsingscontract dat u tekent met Brood & Spelen Kinderopvang (tezamen: Plaatsingscontract)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bso Natuurlijk

Algemene voorwaarden Bso Natuurlijk Algemene voorwaarden Bso Natuurlijk Artikel 1: Algemeen; - Deze voorwaarden zijn opgesteld door Bso Natuurlijk en zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden gesloten tussen Bso Natuurlijk en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden: peuterspeelzaal Overwhere

Algemene voorwaarden: peuterspeelzaal Overwhere Algemene voorwaarden: peuterspeelzaal Overwhere Algemene voorwaarden Peuterspeelzaal Overwhere 1. Algemeen 2. Inschrijving 3. Plaatsing 4. Looptijd overeenkomst 5. Betaling 6. Geschillen 7. Weigeringsgronden

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden De Kindervilla Wereld

Aanvullende Algemene Voorwaarden De Kindervilla Wereld De Kindervilla Wereld B.V. Westeinde 94 2211 XS Noordwijkerhout Aanvullende Algemene Voorwaarden De Kindervilla Wereld Artikel 1 Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Artikelsgewijze toelichting op de Algemene Voorwaarden Kinderopvang (AVK)

Artikelsgewijze toelichting op de Algemene Voorwaarden Kinderopvang (AVK) Toelichting Algemene Voorwaarden Kinderopvang Artikelsgewijze toelichting op de Algemene Voorwaarden Kinderopvang (AVK) 1. In dit artikel zijn de definities waarvan in de voorwaarden wordt uitgegaan opgenomen.

Nadere informatie

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder

VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder VOORBEELD Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder Partijen Gastouder Gegevens Gastouder Straat en huisnummer Postcode en plaats Telefoonnummer E-mail BSN Gegevens Vraagouder(s) Vraagouder 1 (voorletters

Nadere informatie

Huisreglement De Kleine Aapjes

Huisreglement De Kleine Aapjes Huisreglement De Kleine Aapjes 1.Toepassing van dit reglement Dit huisreglement is aanvullend op de landelijke Algemene Voorwaarden voor Kinderopvang en is van toepassing op Kinderopvang De Kleine Aapjes

Nadere informatie

1. Algemene Voorwaarden

1. Algemene Voorwaarden 1. Algemene Voorwaarden 1. Ondernemingen leverend onder het merk PARTITUDE zijn Opdrachtnemer. 2. Ondernemingen wettelijk bevoegd onder het Nederlands recht zijn Opdrachtgever. 3. Tenzij anders vermeld,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme

Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme 1. Definities I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Hulphonden voor Autisme levert persoonlijke diensten, zoals therapie, begeleiding en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden So Vie

Algemene voorwaarden So Vie Algemene voorwaarden So Vie Artikel 1 Definities 1. So Vie: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Regenboog 31, 3824ED te Amersfoort, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer:

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden Flextender B.V.

Inschrijfvoorwaarden Flextender B.V. Inschrijfvoorwaarden Flextender B.V. Partijen: 1. Flextender B.V., gevestigd te Eemnes Noordersingel 20-S, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer P.J.R. Groot, Directeur, hierna te noemen Flextender,

Nadere informatie

Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder

Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder Bemiddelingsovereenkomst Gastouder-Vraagouder Partijen Gastouder (naam en voorletters) Verder te noemen de gastouder En Ouder 1 (naam en voorletters) Ouder 2 (naam en voorletters) Verder te noemen de ouder(s)

Nadere informatie

Bureaukosten De maandelijkse bijdrage die vraagouders dienen te betalen aan Hét Gastouderbureau gedurende de contractperiode.

Bureaukosten De maandelijkse bijdrage die vraagouders dienen te betalen aan Hét Gastouderbureau gedurende de contractperiode. Dé algemene voorwaarden ingaande per januari 2014 Van Hét Gastouderbureau gevestigd te Zutphen. Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn

Nadere informatie

Zorgzame Kinderopvang. Hartelijk welkom! (K)individu. Infomap. (K)individu: Kwaliteit in Individuele Zorg voor uw Kind

Zorgzame Kinderopvang. Hartelijk welkom! (K)individu. Infomap. (K)individu: Kwaliteit in Individuele Zorg voor uw Kind Hartelijk welkom! Infomap VOF Hamsterkoog 15 1822 CD Alkmaar Tel: 072-5623000 Fax: 072-5643045 Email: Info@kindividu.nl Website www.kindividu.nl Kwaliteit in Individuele zorg voor uw kind Hoofdstuk (5)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Gastouderbureau Voor uw kinderen

Algemene Voorwaarden van Gastouderbureau Voor uw kinderen 1 Algemene Voorwaarden van Gastouderbureau Voor uw kinderen Definities Gastouderbureau Het gastouderbureau Voor uw kinderen is gevestigd te Rijswijk(ZH). Kinderopvang Het, in georganiseerd verband en tegen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Kids2Nanny

Algemene voorwaarden Stichting Kids2Nanny Algemene voorwaarden Stichting Kids2Nanny Artikel 1 Definities 1.1 Gastouderbureau Stichting Kids2Nanny is een gastouderbureau, een organisatie die de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders

Nadere informatie

Reglement gastouderbureau LinKids

Reglement gastouderbureau LinKids Reglement gastouderbureau Versie 1 januari 2013 1 van 6 Dit reglement geldt met ingang van de op het voorblad vermelde datum. Eerdere reglementen worden door dit regelement vervangen. Vraagouder en gastouder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderopvang t Kasteel

Algemene voorwaarden Gastouderopvang t Kasteel Algemene voorwaarden Gastouderopvang t Kasteel Van t Kasteel Kinderopvang, gevestigd te Leiden, (KvK nr. 28093929) Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Kinderdagverblijf SpeelOkee

Kinderdagverblijf SpeelOkee 1. ALGEMEEN SpeelOkee B.V. verzorgt kinderopvang met inachtneming van de door de Gemeente Oud- Beijerland en de Rijksoverheid gestelde regels. 2. BEGRIPSBEPALINGEN Kinderopvang Uitvoerende, begeleidende,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gastouderopvang Kinderwoud 2017

Algemene voorwaarden Gastouderopvang Kinderwoud 2017 Algemene voorwaarden Gastouderopvang Kinderwoud 2017 Artikel 1 Definities Gastouderbureau Een gastouderbureau is een organisatie die de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders verzorgt ten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden StapvoorStap

Algemene voorwaarden StapvoorStap Algemene voorwaarden StapvoorStap (Gastouderopvang) Art. 1 Openingstijden Gastouderopvang StapvoorStap is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag (gesloten op woensdag) van 7.00-18.30 uur (behalve

Nadere informatie

Kinderopvang De Dag Door

Kinderopvang De Dag Door Kinderopvang De Dag Door Algemene voorwaarden en bepalingen 1. De Dag Door, gevestigd De Raetsingel 5, 5830 KC BOXMEER - levert opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar op locatie Weijerpark

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC Gevestigd: Postbus 23 2450 AA Leimuiden KVK nummer: 28099669 Algemeen Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen van D-tac

Nadere informatie

Phytalis houder van de merknamen: InFysio, Mijn MarCom, infysio.nl en infysioportal.nl, verder te noemen leverancier.

Phytalis houder van de merknamen: InFysio, Mijn MarCom, infysio.nl en infysioportal.nl, verder te noemen leverancier. Algemene voorwaarden webshop Phytalis InFysio Artikel 1 - Identiteit van de leverancier Phytalis houder van de merknamen: InFysio, Mijn MarCom, infysio.nl en infysioportal.nl, verder te noemen leverancier.

Nadere informatie