Ochtenddienst 28 januari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ochtenddienst 28 januari 2018"

Transcriptie

1 Ochtenddienst 28 januari 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 12 Voorganger : Ds. J. den Braber Organist : Arie Bestebreur

2 Welkom Mededelingen door ouderling Edwin Mallegrom Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

3 Stil gebed Wij gaan (indien mogelijk) staan.

4 Psalm 75 vers 1, 2 en 7 1. U alleen, U loven wij, U loven wij, onze Heer, want uw naam zo rijk van eer is tot onze vreugd nabij. Men vertelt in heel het land al de wond'ren van uw hand.

5 Psalm 75 vers 1, 2 en 7 2. Ja Ik kom, Ik kies de tijd, Ik kies de tijd ten gericht. Lijkt het of de aarde zwicht, wankelt recht en zekerheid, Ik bewaar het wereldrond, op mijn trouw is het gegrond.

6 Psalm 75 vers 1, 2 en 7 7. God is 't die ik loven zal, ik loven zal als mijn Heer. Ik vermeld zijn roem en eer, ik bewerk der bozen val. Al wie in Gods recht gelooft, gaat met opgeheven hoofd.

7 Bemoediging en groet Na de bemoediging en groet gaan wij weer zitten.

8 1. Gezang 51 vers 1, 2 en 3 Lieve Heer, Gij zegt kom en ik kom, want mijn leven is onder de macht gesteld van de Heer die mijn dagen en nachten telt en de Heer zegt kom en ik kom. 2. O mijn God, Gij zegt ga en ik ga, Gij zegt ga en ik ga, laat mij niet alleen, wees het woord in mijn vlees en de geest om mij heen, wees de adem waaruit ik ontsta.

9 3. Gezang 51 vers 1, 2 en 3 Want o Heer, ik zeg kom en Gij komt, ik zeg kom en Gij komt en uw bloed wordt wijn en uw lichaam brood voor wie hongerig zijn en uw naam wordt een lied in mijn mond.

10 Wetslezing (NBV) Lukas 6: Hij richtte zijn blik op zijn leerlingen en zei: Gelukkig jullie die arm zijn, want van jullie is het koninkrijk van God. 21 Gelukkig jullie die honger hebben, want je zult verzadigd worden. Gelukkig wie nu huilt, want je zult lachen. 22 Gelukkig zijn jullie wanneer de mensen jullie omwille van de Mensenzoon haten en buitensluiten en beschimpen en je naam door het slijk halen. 23 Wees verheugd als die dag komt en spring op van blijdschap, want jullie zullen rijkelijk beloond worden in de hemel. Vergeet niet dat hun voorouders de profeten op dezelfde wijze hebben behandeld. 24 Maar wee jullie die rijk zijn, jullie hebben je deel al gehad. 25 Wee jullie die

11 Wetslezing (NBV) Lukas 6: nu verzadigd zijn, want je zult hongeren. Wee jullie die nu lachen, want je zult treuren en huilen. 26 Wee jullie wanneer alle mensen lovend over je spreken, want hun voorouders hebben de valse profeten op dezelfde wijze behandeld. 27 Tot jullie die naar mij luisteren zeg ik: heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten, 28 zegen wie jullie vervloeken, bid voor wie jullie slecht behandelen. 29 Als iemand je op de wang slaat, bied hem dan ook de andere wang aan, en weiger iemand die je je bovenkleed afneemt, ook je onderkleed niet. 30 Geef aan ieder die iets van je vraagt, en eis je bezit niet terug als iemand het je afneemt. 31 Behandel anderen zoals je

12 Wetslezing (NBV) Lukas 6: wilt dat ze jullie behandelen. 32 Is het een verdienste als je liefhebt wie jullie liefhebben? Want ook de zondaars hebben degenen lief die hen liefhebben. 33 En is het een verdienste als je weldaden bewijst aan wie weldaden bewijzen aan jullie? Ook de zondaars handelen zo. 34 En is het een verdienste als je geld leent aan degenen van wie jullie iets terug verwachten? Ook zondaars lenen geld aan zondaars in de verwachting alles terug te krijgen. 35 Nee, heb je vijanden lief, doe goed en leen geld aan anderen zonder iets terug te verwachten; dan zullen jullie rijkelijk worden beloond, en zullen jullie kinderen van de Allerhoogste zijn, want ook hij is goed

13 Wetslezing (NBV) Lukas 6: voor wie ondankbaar en kwaadwillig is. 36 Wees barmhartig zoals jullie Vader barmhartig is. 37 Oordeel niet, dan zal er niet over je geoordeeld worden. Veroordeel niet, dan zul je niet veroordeeld worden. Vergeef, dan zal je vergeven worden. 38 Geef, dan zal je gegeven worden; een goede, stevig aangedrukte, goed geschudde en overvolle maat zal je worden toebedeeld. Want de maat die je voor anderen gebruikt, zal ook voor jullie worden gebruikt.

14 Stilte en gebed

15 Gezang 360 vers 2 en 3 2. Sterk ons wankelend vertrouwen, geef ons zelf wat Gij geboodt: dat wij met oprecht berouwen enkel rusten in uw dood; ja, vervul ons met uw krachten, opdat wij uw wet betrachten, zegen zo uw sacrament, dat ons hart U steeds meer kent.

16 Gezang 360 vers 2 en 3 3. Leer ons, Heer, vrijmoedig spreken over uw verlossend werk; geef dat niet die woorden breken op de daden van uw kerk, maar dat wij geheiligd leven op de plaats door U gegeven, en U volgen onder 't kruis op de smalle weg naar huis.

17 Moment met de kinderen De kinderen mogen naar voren komen Jezus zegt: " Neem geen geld mee, en ook geen tas of Schoenen en groet niemand onderweg (Lukas 10: 4 uit Bijbel in gewone taal)

18 ELB 501 vers Vrede van God, de vrede van God, de vrede van God zij met jou. Vrede van Hem, vrede van God, de vrede van God zij met jou.

19 ELB 501 vers In Jezus Naam, in Jezus Naam, In Jezus Naam geef ik jou Vrede van Hem, vrede van God. De vrede van God zij met jou.

20 ELB 501 vers Heilige Geest, heilige Geest, de heilige Geest zij met jou. Vrede van Hem, vrede van God, de vrede van God zij met jou.

21 Kindernevendienst De kinderen gaan naar de kindernevendienst

22 Bijbellezing (NBV) Lukas 10: 1-21 Uitzending van de tweeënzeventig leerlingen 1 Daarna stelde de Heer tweeënzeventig anderen aan, die hij twee aan twee voor zich uit zond naar iedere stad en plaats waar hij van plan was heen te gaan. 2 Hij zei tegen hen: De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig; vraag dus de eigenaar van de oogst of hij arbeiders wil sturen om de oogst binnen te halen. 3 Ga op weg, en bedenk wel: ik zend jullie als lammeren onder de wolven. 4 Neem geen geldbuidel, geen reistas en geen sandalen mee, en groet onderweg niemand. 5 Als jullie een huis binnengaan, zeg dan eerst: Vrede voor dit huis! 6 Als er een vredelievend mens woont, zal

23 Bijbellezing (NBV) Lukas 10: 1-21 jullie vrede met hem zijn; zo niet, dan zal die vrede bij je terugkeren. 7 Blijf in dat huis, en eet en drink wat men je aanbiedt, want de arbeider is zijn loon waard. Ga niet van het ene huis naar het andere. 8 En als jullie een stad binnengaan en daar welkom zijn, eet dan wat je wordt voorgezet, 9 genees de zieken die er zijn en zeg tegen hen: Het koninkrijk van God heeft jullie bereikt. 10 Maar als jullie een stad binnengaan waar je niet welkom bent, trek dan door de straten en zeg: 11 Zelfs het stof van uw stad dat aan onze voeten kleeft, vegen we van ons af als aanklacht tegen u; maar bedenk wel: het koninkrijk van God is nabij! 12 Ik zeg jullie: het lot van Sodom zal

24 Bijbellezing (NBV) Lukas 10: 1-21 op die dag draaglijker zijn dan het lot van die stad. 13 Wee Chorazin, wee Betsaïda, want als in Tyrus en Sidon de wonderen waren gebeurd die bij jullie gebeurd zijn, zouden de inwoners van die steden zich allang in een boetekleed hebben gehuld en met stof op hun hoofd tot inkeer gekomen zijn. 14 Wanneer het oordeel komt, zal het lot van Tyrus en Sidon draaglijker zijn dan dat van jullie. 15 En jij, Kafarnaüm, je denkt toch niet dat je tot in de hemel zult worden verheven? In het diepst van het dodenrijk zul je afdalen! 16 Wie naar jullie luistert, luistert naar mij, en wie jullie afwijst, wijst mij af. En wie mij afwijst, wijst hem af die mij gezonden heeft.

25 Bijbellezing (NBV) Lukas 10: De tweeënzeventig keerden vol vreugde terug en zeiden: Heer, zelfs de demonen onderwerpen zich aan ons bij het horen van uw naam. 18 Hij zei tegen hen: Ik heb Satan als een lichtflits uit de hemel zien vallen! 19 Bedenk wel: ik heb jullie de macht gegeven om slangen en schorpioenen te vertrappen en om de kracht van de vijand te breken, zodat niets jullie kan schaden. 20 Verheug je er echter niet over dat de geesten zich aan jullie onderwerpen, maar verheug je omdat jullie naam in de hemel opgetekend is. 21 Op dat moment begon hij vervuld van de heilige Geest te juichen en zei: Ik loof u, Vader, Heer van hemel en aarde, omdat u deze dingen

26 Bijbellezing (NBV) Lukas 10: 1-21 voor wijzen en verstandigen hebt verborgen, maar ze aan eenvoudige mensen hebt onthuld. Ja, Vader, zo hebt u het gewild.

27 Gezang 14 vers 2 en 3 2. De Heer is mijn Herder! Hij waakt voor mijn ziel, Hij brengt mij op wegen van goedheid en zegen, Hij schraagt me als ik wankel, Hij draagt me als ik viel.

28 Gezang 14 vers 2 en 3 3. De Heer is mijn Herder! Al dreigt ook het graf, geen kwaad zal ik vrezen, Gij zult bij mij wezen; o Heer, mij vertroosten uw stok en uw staf!

29 Verkondiging n.a.v. Lukas 10 vers Ga op weg, en bedenk wel: ik zend jullie als lammeren onder de wolven. 4 Neem geen geldbuidel, geen reistas en geen sandalen mee, en groet onderweg niemand. 5 Als jullie een huis binnengaan, zeg dan eerst: Vrede voor dit huis! Thema Met niks op pad voor Jezus

30 ELB 270 vers 1 en 2 1. Ga nu heen in vrede, ga en maak het waar. Wat wij hier beleden samen met elkaar. Aan uw daag lijks leven, uw gezin, uw werk. Wilt u daaraan geven, daar bent u Gods kerk. Ga nu heen in vrede, ga en maak het waar.

31 ELB 270 vers 1 en 2 2. Ga nu heen in vrede, ga en maak het waar, wat wij hier beleden samen met elkaar. Neem van hieruit vrede, vrede mee naar huis, dan is vanaf heden Christus bij u thuis. Ga nu heen in vrede, ga en maak het waar.

32 Kindernevendienst De kinderen komen terug van de kindernevendienst.

33 Dankgebed, voorbede en gezamenlijk Onze Vader

34 Inzameling van de gaven De collecte in de dienst is voor het college van Kerkrentmeesters met bestemming: - Catechese en Educatie De collecte bij de uitgang is voor de Diaconie Tijdens de collecte komen de kinderen van de oppas in de kerk. Direct na deze dienst zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar voor u in de kerk voor een luisterend oor en/of een gebed.

35 3. Gezang 21 : 3, 5 en 7 (indien mogelijk staande) Welgelukzalig is ieder te noemen, die Jakobs God als helper heeft! Wat zou hem schade, wie zou hem verdoemen, die dag aan dag met Christus leeft! Wie met de Heer te rade gaat, die staat Hij bij met raad en daad. Halleluja! Halleluja!

36 5. Gezang 21 : 3, 5 en 7 (indien mogelijk staande) O gij verdrukten, die onrecht moet lijden, Hij die u recht verschaft is hier! Hong'rige, Hij wil u spijze bereiden, dorstig, zie de heilsrivier! Zijt gij geboeid, Hij maakt u vrij; God schenkt genade velerlei. Halleluja! Halleluja!

37 7. Gezang 21 : 3, 5 en 7 (indien mogelijk staande) Roemt dan, gij mensen, en lofzingt tezamen Hem die zo grote dingen doet. Alles wat adem heeft roepe nu amen, zinge nu blijde: God is goed! Love dan ieder die Hem vreest Vader en Zoon en Heil'ge Geest! Halleluja! Halleluja!

38 Zegen beantwoord met Gezang 456 vers 3 Amen, amen, amen! Dat wij niet beschamen Jezus Christus onze Heer, amen, God, uw naam ter eer!

39 U bent nu van harte welkom in de Voorhof voor koffie, thee en limonade en om elkaar te ontmoeten Direct na deze dienst zijn 2 leden van het nazorgteam beschikbaar in de kerk voor een luisterend oor en/of een gebed voor u. Om 17:00 uur gaat voor: Ds. J.W. v.d. Bosch uit Piershil De diensten zijn na te luisteren via

GELOOFSCOMMUNICATIE IN DE PRAKTIJK

GELOOFSCOMMUNICATIE IN DE PRAKTIJK GELOOFSCOMMUNICATIE IN DE PRAKTIJK AANSTEKELIJK GELOOF 10 juli 2016 10:30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Henk Ruitenberg Organist: J. van den Brink Lector: Desiree van Meerveld Koster: Hans

Nadere informatie

Zondag 7 juli 2019, Dorpskerk derde zondag van de zomer

Zondag 7 juli 2019, Dorpskerk derde zondag van de zomer Zondag 7 juli 2019, Dorpskerk derde zondag van de zomer De missie van de kerk en de identiteit van Nederland Mijn moeder is mijn naam vergeten, mijn kind weet nog niet hoe ik heet. Hoe moet ik mij geborgen

Nadere informatie

14 oktober R Kelder orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis. GK ps99:1, 2, 3, 4. Tien Woorden. GK ps99:6, 8

14 oktober R Kelder orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis. GK ps99:1, 2, 3, 4. Tien Woorden. GK ps99:6, 8 14 oktober 2018 10.00 R Kelder orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Nora Rodenhuis GK ps99:1, 2, 3, 4 Tien Woorden GK ps99:6, 8 Schriftlezing: Lukas 10:1-22 Tekst: Lukas 10:5-9 GK ps145:1 Preek Opwekking

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Zondag 7 juli Op missie? Derde zondag van de zomer

ORDE VAN DIENST. Zondag 7 juli Op missie? Derde zondag van de zomer ORDE VAN DIENST Zondag 7 juli 2019 Op missie? Derde zondag van de zomer Voorganger Angeliek Knol, organist Anton Pauw, ouderling Stephan Thijs, diaken Niek Rooseboom. Voor het eerst hier in de kerk? Welkom!

Nadere informatie

Zingen NLB 221: 1 en 3

Zingen NLB 221: 1 en 3 Kerkdienst 24 februari 2019 - Avondmaal: Immanuëlkerk; ds. Gerrit van Dijk, Orgel Piet George Klootwijk Welkom, de kaarsen worden aangestoken en een moment van stilte Zingen NLB 221: 1 en 3 staande 1 221:3

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken DUINZICHTKERK, zondag 7 juli 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. J. C. (Casper) van Dongen Ouderling van dienst: Annemie van Gend Diaken van dienst: Izabella Hus Organist: Gert Boersma

Nadere informatie

Mededelingen door de ouderling van dienst. Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling

Mededelingen door de ouderling van dienst. Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling Mededelingen door de ouderling van dienst Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling Psalm 31 vers 1, 6 en 15 Psalm 31 vers 1, 6 en 15 Psalm 31 vers 1, 6 en 15 Psalm 31 vers 1, 6 en 15 Psalm 31 vers 1, 6 en 15

Nadere informatie

ACTIE SCHOENENDOOS. 4 november :30 uur

ACTIE SCHOENENDOOS. 4 november :30 uur ACTIE SCHOENENDOOS 4 november 2018 10:30 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Wim van Vliet Organist: Lydia van den Broek Muziek: kinderkoor & E. Arendsen Koster: H. van Polen/ D. Bruggeman 2 Mededelingen

Nadere informatie

Ochtenddienst 29 oktober 2017

Ochtenddienst 29 oktober 2017 Ochtenddienst 29 oktober 2017 Hervormde Gemeente,Numansdorp Zondag 2 Voorganger : Ds. J.W. van den Bosch te Piershil Organist : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 07 juli 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 07 juli 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 07 juli 2019, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Mariejanne Oldegberts Bram Jaspers

Nadere informatie

Voor de eredienst op de Zondag 7 juli 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek

Voor de eredienst op de Zondag 7 juli 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek Voor de eredienst op de Zondag 7 juli 2019 om 10.00 uur in de Dorpskerk te Schoonebeek Voorganger : ds. H. Linde, Hoogeveen Ouderling van dienst: mevrouw Grietje Oosterveld- Kikkert Diaken van dienst :

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken DUINZICHTKERK, zondag 13 januari 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout De Bergrede (Matteüs) en de Veldrede (Lucas) van Jezus Voorganger: ds. J. C. van Dongen Ouderling van dienst: Annemie van Gend

Nadere informatie

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17 Ochtenddienst 25 juni 2017 Zondag 17 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Jaap Dekker Welkom Mededelingen door Diaken Mirjam Pegels. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 23 februari 2014, zevende zondag na Epifanie Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds. C.Th. Benard = = = = = =

Nadere informatie

Ochtenddienst 27 mei 2018

Ochtenddienst 27 mei 2018 Ochtenddienst 27 mei 2018 Zondag 24 Voorganger Organist : Ds. B. J. Kruit uit Apeldoorn : Paul Rotscheid Welkom Afkondigingen door Ouderling Janie van Everdingen- t Jong Voor verdere bijzonderheden verwijzen

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

DUINZICHTKERK, zondag 17 februari 2019 Zesde zondag na Epifanie Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Wijkgemeente Christus Triumfatorkerk

DUINZICHTKERK, zondag 17 februari 2019 Zesde zondag na Epifanie Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Wijkgemeente Christus Triumfatorkerk DUINZICHTKERK, zondag 17 februari 2019 Zesde zondag na Epifanie Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Wijkgemeente Christus Triumfatorkerk Voorganger: ds. Jaap van den Akker, Chris van Wieren, Jorine de

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 19 juni 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Léon Missche gedoopt wordt Voorganger : Ds. Bram Verduijn. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A. J. Nicolai : mw. F. Hovius. : mw. P. Meijer

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A. J. Nicolai : mw. F. Hovius. : mw. P. Meijer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Ds. A. J. Nicolai : mw. F. Hovius : dhr. P. de Jong : mw. P. Meijer Lied voor de dienst: Lied 840 1, 2 en 3 Lieve Heer, Gij zegt: 'kom'

Nadere informatie

zondag 7 juli 2019 in het Kruispunt

zondag 7 juli 2019 in het Kruispunt zondag 7 juli 2019 in het Kruispunt lezing oude testament (lector) Jesaja 66, 10-14 10 Laat allen die Jeruzalem liefhebben zich met haar verheugen en juichen om haar, laat allen die om haar treuren nu

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 11 juni 2017 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 146c: 1, 2, 3 en 4 Alles wat adem heeft love de Here, zinge de lof van Isrels God! Zolang ik hier in het licht mag verkeren, roem

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van dienst zondag 4 november 2018 Voorganger: Ds. A.L. Verduijn Met medewerking van Onder leiding van dhr. Klaas Withaar Welkom en mededelingen Zingen Psalm 146c: 1 en 3 1. Alles wat adem heeft love

Nadere informatie

L

L 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Glorialied ( Taizé 2x ) 17 18 Wij gaan voor even uit elkaar 1. Wij gaan voor e-ven uit el-kaar en de-len nu het licht. Dat.. Licht ver telt ons iets van God op hem

Nadere informatie

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016

Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Gezamenlijke Startdienst 18 september 2016 Voorganger Organist : Ds. E. Bijl : Jaap Dekker Welkom Afkondigingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer

Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Orde van dienst voor zondag 16 augustus 2015, negende zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = =

Nadere informatie

14 januari :00 uur AAM Wilschut orgel: Piet Noort schriftlezing: Dries de Jager

14 januari :00 uur AAM Wilschut orgel: Piet Noort schriftlezing: Dries de Jager 14 januari 2018-17:00 uur AAM Wilschut orgel: Piet Noort schriftlezing: Dries de Jager ER KOMEN Votum, groet, Amen Zingen: GK gezang 121:1, 2, 8, 9 Gebed om de opening van onze harten ER ZIJN Lezen: Mattheus

Nadere informatie

Muziek. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek

Muziek. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Vierplek Wilhelminakerk Dienst van Schrift en Tafel 12 mei 2019 Voorganger: Ambtsdragers: Lector: Organist: ds. Wim Kievit Leen Lievaart, Dênise Smit Janny Mook Terry Hamberg OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT

PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT Orde van Dienst - PKN Woensdrecht, 14 april 2019. Voorganger: ds. Wagenvoorde, Breda Organist: dhr. Karel Smagge PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT Dienst van Schrift en Tafel VOOR DE DIENST we bereiden

Nadere informatie

Liturgie. 17 februari 2019

Liturgie. 17 februari 2019 Liturgie 17 februari 2019 Zesde zondag na Epifanie In deze dienst vieren wij het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Elsje Braam Ouderling van dienst: Elize Scheele Organist: Joop Goedbloed en Harm van Urk

Nadere informatie

Voorhof, 25 augustus Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer. Orgelspel. Welkom en drempelgebed

Voorhof, 25 augustus Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer. Orgelspel. Welkom en drempelgebed Voorhof, 25 augustus 2013 - Avondmaalsviering *** Stilte tot inkeer Orgelspel Welkom en drempelgebed Intochtslied (staande) Tussentijds 3 : 1, 2, 4 en 6 Hier vraagt Hij ons Hem toegewijd te wezen, het

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

Orde van dienst. voor zondag 7 oktober 2018 om 9.30 uur. thema: ONZE VADER

Orde van dienst. voor zondag 7 oktober 2018 om 9.30 uur. thema: ONZE VADER Orde van dienst voor zondag 7 oktober 2018 om 9.30 uur thema: ONZE VADER -3- Welkom en mededelingen Intochtlied 138 : 1 en 4 Voorbereid door de Werkgroep Eredienst m.m.v. Muziekvereniging Excelsior o.l.v.

Nadere informatie

Ochtenddienst 13 mei zondag 22

Ochtenddienst 13 mei zondag 22 Ochtenddienst 13 mei 2018 zondag 22 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Rick-Jan Hitzerd Welkom Mededelingen door diaken Bas van der Burgh. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Voorganger: ds. Tj. de Boer Ouderling van dienst: Sam Boelens Diaken van dienst: Willemien de Vlieger Organist: Gert Boersma

Voorganger: ds. Tj. de Boer Ouderling van dienst: Sam Boelens Diaken van dienst: Willemien de Vlieger Organist: Gert Boersma DUINZICHTKERK, zondag 5 mei 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. Tj. de Boer Ouderling van dienst: Sam Boelens Diaken van dienst: Willemien de Vlieger Organist: Gert Boersma DE INTREDE

Nadere informatie

Liturgie voor 5 oktober 2014,

Liturgie voor 5 oktober 2014, Liturgie voor 5 oktober 2014, Israëlzondag Afscheidsdienst ds. G.J. Codée 1 2 Psalm 100: 1 Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht;

Nadere informatie

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent

Viering Heilig Avondmaal 29 november e advent Viering Heilig Avondmaal 29 november 2015 1 e advent Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester Dirk Middelkoop. Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Uitzenddienst. Kees-Jan, Lianne, Jonathan en Ezra Koster. Hervormde Kerk Pernis. Zondag 14 augustus Voorganger: Ds. C.E.

Uitzenddienst. Kees-Jan, Lianne, Jonathan en Ezra Koster. Hervormde Kerk Pernis. Zondag 14 augustus Voorganger: Ds. C.E. Hervormde Kerk Pernis Zondag 14 augustus 2011 Uitzenddienst Kees-Jan, Lianne, Jonathan en Ezra Koster Voorganger: Ds. C.E. Lavooij Organist: Dhr. W. Ketting Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 98: 1,

Nadere informatie

Orde voor de voortzetting van het heilig Avondmaal

Orde voor de voortzetting van het heilig Avondmaal Orde voor de voortzetting van het heilig Avondmaal Na Lied of Klein Gloria verloopt de dienst als volgt: Apostolische geloofsbelijdenis (gezongen, of gelezen en beantwoord met een lied) Nodiging De Heer

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016

Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Kerk voor Jou dienst 22 mei 2016 Voorganger : Ds. J. H. den Braber Organist : Jaap Dekker Muzikale medewerking : Emma Engels / Thom Engels / Maarten Cieremans / Tessa van der Horst / Michelle de Regt /

Nadere informatie

Liturgie 30 april 2017

Liturgie 30 april 2017 Liturgie 30 april 2017 Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 617a Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019

Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Aangepaste gezinsdienst 10 maart 2019 Thema: De bezige bij Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Rick Jan Hitzerd m.m.v. koor Rejoice o.l.v. Arnoud Hobbel Welkom Welkom en mededelingen door ouderling

Nadere informatie

26 mei zesde zondag van pasen

26 mei zesde zondag van pasen 26 mei 2019 zesde zondag van pasen voorganger: ds. Dick Snijders organist: Jaap Jansma Viering Heilig Avondmaal VOORBEREIDING Orgelspel Welkom en mededelingen Moment van stilte Groet en bemoediging v:

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 mei 2017

Ochtenddienst 28 mei 2017 Ochtenddienst 28 mei 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 14 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman - Snel Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE ELST

PROTESTANTSE GEMEENTE ELST PROTESTANTSE GEMEENTE ELST 27 mei 2018 Zondag van de Drie-eenheid Viering Heilig Avondmaal voorganger: ds. Dick Snijders organist: Jaap Jansma VOORBEREIDING Welkom en mededelingen Moment van stilte Groet

Nadere informatie

Ochtenddienst 8 januari 2017

Ochtenddienst 8 januari 2017 Ochtenddienst 8 januari 2017 Voorganger Organist : Ds. C. D. van Alphen : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door diaken Mirjam Pegels - Korbijn Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Thema: De gids onderweg

Thema: De gids onderweg Liturgie voor opening winterwerk, op zondag 24 september 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Thema: De gids onderweg Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Muzikale medewerking:

Nadere informatie

Muziek door Apollo. Woord van welkom. We gaan staan. Samenzang lied 216 vers 1, 2 en 3

Muziek door Apollo. Woord van welkom. We gaan staan. Samenzang lied 216 vers 1, 2 en 3 Muziek door Apollo Woord van welkom We gaan staan Samenzang lied 216 vers 1, 2 en 3 Dit is een morgen als ooit de eerste, zingen de vogels, geven hem door. Dank voor het zingen, dank voor de morgen, beide

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 1 november 2015, themadienst Mag ik dan bij je schuilen? - over vluchtelingen Met muzikale medewerking van koor Reborn o.l.v. Esther van der Heijden Koffie drinken na de dienst

Nadere informatie

Ochtenddienst 16 juni 2019 Voorbereiding Heilig Avondmaal

Ochtenddienst 16 juni 2019 Voorbereiding Heilig Avondmaal Ochtenddienst 16 juni 2019 Voorbereiding Heilig Avondmaal Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Danny Spaans Welkom Mededelingen door jeugdouderling Carin Paans - Verheuvel

Nadere informatie

Ochtenddienst 22 oktober Zondag 1

Ochtenddienst 22 oktober Zondag 1 Ochtenddienst 22 oktober 2017 Zondag 1 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Afkondigingen door Diaken Corrie Dijksman Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

ZEVENDE ZONDAG NA EPIFANIE. Jozef maakt zich aan zijn broers bekend Rembrandt, pen- en penseeltekening, ca

ZEVENDE ZONDAG NA EPIFANIE. Jozef maakt zich aan zijn broers bekend Rembrandt, pen- en penseeltekening, ca ZEVENDE ZONDAG NA EPIFANIE Jozef maakt zich aan zijn broers bekend Rembrandt, pen- en penseeltekening, ca. 1640-42 Duinzichtkerk, 24 februari 2019 Zevende zondag na Epifanie zondag 24 februari 2019 Wijkgemeente

Nadere informatie

WIE IS JEZUS? EN WIE BEN IK?

WIE IS JEZUS? EN WIE BEN IK? WIE IS JEZUS? EN WIE BEN IK? Zondag 5 maart 2017 in het Kruispunt in Voorschoten Orgelspel Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Zingen: Lied (Psalm) 91a. Bemoediging: voorganger : Onze hulp is in de naam

Nadere informatie

E V E N S O N G. zondag 7 juli uur SINT JACOBSKERK VLISSINGEN

E V E N S O N G. zondag 7 juli uur SINT JACOBSKERK VLISSINGEN E V E N S O N G zondag 7 juli 2019 17.00 uur SINT JACOBSKERK VLISSINGEN Liturg Organist Koor : Ds. G. Ruitenburg : Jos Vogel : de Evensingers Liederen die door allen gezongen worden en in het Engels en

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 Deze Klein-Sallandse Zondag wordt gevierd in de vier Protestantse Gemeenten van Olst, Raalte, Wesepe en Wijhe. In Raalte wordt ds. Henriëtte

Nadere informatie

Ochtenddienst - 26 Juni 2016

Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Ochtenddienst - 26 Juni 2016 Afscheid Kindernevendienst Thema: Op ontdekkingsreis Jonathan Heemskerk Toine Kuipers Dion Oppelaar Jim van der Voorden Voorganger Organist M.m.v. : Ds. C.D. van Alphen : Rick-Jan

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen

Protestantse gemeente Biddinghuizen Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 16 november 2014 Thema: Meedoen met Jezus Viering van het Heilig Avondmaal de Tafel van de Heer Voorganger: ds. Beatrice L. Jongkind Organist: dhr. Cor van Kooten

Nadere informatie

Eredienst 2 juli :00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma

Eredienst 2 juli :00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma Eredienst 2 juli 2017 10:00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Psalm 62: 1 en 3 Gebed Lezen: Johannes 21: 15-17 Preek deel I Wet van de Heer: Zingen Gezang 176b Gebed HA Formulier

Nadere informatie

OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan. Genade zij u en vrede van God onze Vader en van Jezus Christus, onze Heer!

OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan. Genade zij u en vrede van God onze Vader en van Jezus Christus, onze Heer! WILHELMINAKERK SOEST 27 september 2015 Voorganger: Ambtsdrager: Lector: Organist: ds. Sj. van der Zee, Gorinchem Fred Heidinga, Dênise Smit Loes Paul Theo van der Woude OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Orde voor de oecumenische vredesdienst op 24 september 2017 in de Gereformeerde Kerk te Loosdrecht

Orde voor de oecumenische vredesdienst op 24 september 2017 in de Gereformeerde Kerk te Loosdrecht Orde voor de oecumenische vredesdienst op 24 september 2017 in de Gereformeerde Kerk te Loosdrecht Welkom Zingen: Laat ieder s Heren goedheid prijzen (Psalm 118) 1. Laat ieder 's Heren goedheid prijzen,

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 28 augustus 2016, 11e zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Anky Pekkeriet Zondagskind: Lianne Hoogenboom Voorganger: ds.

Nadere informatie

Liturgie avonddienst 8 januari Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide.

Liturgie avonddienst 8 januari Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide. Liturgie avonddienst 8 januari 2017 - Psalm 144:6 (Nieuwe Berijming) 6.Gelukkig is het volk dat t'allen tijde staat maken mag, o Heer, op uw geleide. Gelukkig 't volk, waaraan Gij welvaart geeft, het volk

Nadere informatie

Muziek WILHELMINAKERK ZONDAG 3 APRIL 2016 OM TE BEGINNEN EERSTE ZONDAG NA PASEN. Welkom en mededelingen. Muziek Allen gaan staan

Muziek WILHELMINAKERK ZONDAG 3 APRIL 2016 OM TE BEGINNEN EERSTE ZONDAG NA PASEN. Welkom en mededelingen. Muziek Allen gaan staan WILHELMINAKERK ZONDAG 3 APRIL 2016 EERSTE ZONDAG NA PASEN OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Allen gaan staan Groet: Genade zij u en vrede van God, onze Vader van Christus, onze Heer Amen Bemoediging:

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 september 2016

Ochtenddienst 11 september 2016 Ochtenddienst 11 september 2016 Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Orde van Dienst. voor zondag 27 mei 2018, om uur, bij de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek. Afsluiting clubweekend. Thema: VRIENDSCHAP

Orde van Dienst. voor zondag 27 mei 2018, om uur, bij de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek. Afsluiting clubweekend. Thema: VRIENDSCHAP Orde van Dienst voor zondag 27 mei 2018, om 11.00 uur, bij de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Afsluiting clubweekend Thema: VRIENDSCHAP Voorganger: m.m.v.: ds. Jan Hermes muziekgroepje olv. E. Röttgers

Nadere informatie

Zondag 18 oktober 2015 ZWO-dienst. Welkom in De Regenboog!

Zondag 18 oktober 2015 ZWO-dienst. Welkom in De Regenboog! Zondag 18 oktober 2015 ZWO-dienst Welkom in De Regenboog! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Lector: Koster: ds. Barry Kriekaard Anke Bosch Rien Hoekjen Jenny Senkeldam Dirk Slooijer Op weg in

Nadere informatie

Hermina Gerdina Willemijn Rauw Mini

Hermina Gerdina Willemijn Rauw Mini Liturgie voor de afscheidsdienst van Hermina Gerdina Willemijn Rauw Mini Weduwe van Gerrit de Kamper Eerder weduwe van Johannes Blonk Geboren: 14 juli 1934 Overleden: 16 januari 2016 Op vrijdag 22 januari

Nadere informatie

WILHELMINAKERK 21 mei 2017

WILHELMINAKERK 21 mei 2017 WILHELMINAKERK 21 mei 2017 Voorganger: S.C.B. (Sandra) Hermanus-Schröder MA (proponent) Ambtsdrager van dienst: Fred Heidinga Lector: Gerda Masselink Pianist: Terry Hamberg Muziek Welkom en mededelingen

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

Thema: Vrede tot God

Thema: Vrede tot God LITURGIE Voor de evangelisatiedienst, op zondag 15 oktober 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Vrede tot God Voorganger: Ouderling: Organist: Koor: Ds. K.A. Hazeleger (Ommen)

Nadere informatie

Kerkdienst in de Brugkerk te Lemelerveld 18 augustus 2013 om 9.30 uur. Welkom door de ouderling van dienst die ook de kaars van de knd aansteekt

Kerkdienst in de Brugkerk te Lemelerveld 18 augustus 2013 om 9.30 uur. Welkom door de ouderling van dienst die ook de kaars van de knd aansteekt 1 Kerkdienst in de Brugkerk te Lemelerveld 18 augustus 2013 om 9.30 uur OM TE BEGINNEN Welkom door de ouderling van dienst die ook de kaars van de knd aansteekt Aanvangslied (staande): Psalm 107: 1, 4

Nadere informatie

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 9 april :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 9 april 2017 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Doop- en Belijdenisdienst 9 april 2017 Voorgangers: Organist: Ds. C.D. van Alphen Ds. J.H. den Braber Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Haaksbergen Buurse i.o. 5 juni 2016, 2 e na Trinitatis

Protestantse gemeente te Haaksbergen Buurse i.o. 5 juni 2016, 2 e na Trinitatis Protestantse gemeente te Haaksbergen Buurse i.o. 5 juni 2016, 2 e na Trinitatis Mozes Jezus Thema: Wijs Hem niet af! In de dienst vieren we ook het Heilig Avondmaal. Voorganger: ds. Gonda Elzenga 1 ste

Nadere informatie

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Ochtenddienst 11 december 2016 3 e Advent Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag 24 mei 2015, 17.00 uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag Zingen: Gez. 145 : 1 4 Gesproken verwachting, groet Zingen: Ps. 67 : 1, 2 Gebed Schriftlezing: Johannes 15 : 26 16 : 16 Zingen: Gez. 106 :

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen 1 Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger orgel : ds. Freek L. Bakker, Voorschoten : Kees van den Berg De kaarsen worden aangestoken

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 10 februari 2019 met medewerking van de Spoorzoekers, de Bijbelclub voor gemeenteleden met een beperking. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van dienst: Gerrit

Nadere informatie

4 maart uur A de Snoo orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Jaap Wolters

4 maart uur A de Snoo orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Jaap Wolters 4 maart 2018 10.00 uur A de Snoo orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Jaap Wolters Votum en groet GK psalm 147:2,6 = LB 147:2,6 Gebed GK psalm 147:7 = LB 147:7 Wet GK psalm 139:11 Schriftlezing:

Nadere informatie

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. 2 e zondag van Pasen Beloken Pasen

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. 2 e zondag van Pasen Beloken Pasen Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse 2 e zondag van Pasen Beloken Pasen Zondag 27 april 2014 Voorganger Ouderling Diaken Organist Koster : J. van Schaardenburgh : Jaap v.d. Horst : Rita van Oosterom :

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE DAMSTERBOORD. orde voor de dienst op witte donderdag, 17 april uur in de Emmaüskerk te Lewenborg

PROTESTANTSE GEMEENTE DAMSTERBOORD. orde voor de dienst op witte donderdag, 17 april uur in de Emmaüskerk te Lewenborg PROTESTANTSE GEMEENTE DAMSTERBOORD orde voor de dienst op witte donderdag, 17 april 2014 19. 00 uur in de Emmaüskerk te Lewenborg de kinderen die catechese hebben gevolgd werken mee: Jelle Hoft Jesse Gerrits

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 21 juli 2019 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 21 juli 2019 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen Orde van dienst voor de viering van zondag 21 juli 2019 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger : ds. Mark Verrips, s-gravenzande orgel : Guus Korpershoek Iedereen kan elke zondag voorafgaande

Nadere informatie

Zondagmorgen 10 januari

Zondagmorgen 10 januari Zondagmorgen 10 januari 1 e zondag na Epifanie, kleur wit, viering HA, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. Bastiaan van der Pijl Dienst van de Voorbereiding Orgelspel Mededelingen door de kerkenraad

Nadere informatie

Lied voor de dienst, uit de bundel van Johannes de Heer, 94: 1,2,3,4 Heer ik kom tot u

Lied voor de dienst, uit de bundel van Johannes de Heer, 94: 1,2,3,4 Heer ik kom tot u De morgendienst in de Hoeksteen Leek op 16 sep. 2018 Lied voor de dienst, uit de bundel van Johannes de Heer, 94: 1,2,3,4 Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U hoor naar mijn gebed Vergeef mijn zonden nu

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST. Orde van dienst zondag 24 februari 2019 Viering Heilig Avondmaal

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST. Orde van dienst zondag 24 februari 2019 Viering Heilig Avondmaal PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST Orde van dienst zondag 24 februari 2019 Viering Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Kees Bregman Ouderling: Hilly Vonk Diaken: Adriaan Vonk Organist: Martijn Griffioen Lector:

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 11 januari :00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 10:00 uur Hervormde gemeente Numansdorp Ochtenddienst 11 januari 2015 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Rick-Jan Hitzerd Welkom Afkondigingen door ouderling-kerkrentmeester

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Zondag 5 mei Bevrijd. Derde zondag van Pasen

ORDE VAN DIENST. Zondag 5 mei Bevrijd. Derde zondag van Pasen ORDE VAN DIENST Zondag 5 mei 2019 Bevrijd Derde zondag van Pasen Voorganger mw. Angeliek Knol, organist Anton Pauw, ouderling Jur Visser, diaken Henk Vonk Voor het eerst hier in de kerk? Welkom! We hopen

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 21 januari uur

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 21 januari uur Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Zondag 21 januari 2018 10.00 uur Loof de HEER, alle volken, prijs Hem, alle naties: zijn liefde voor ons is overstelpend, eeuwig duurt de trouw van de HEER

Nadere informatie

Vertrekken en aankomen

Vertrekken en aankomen Overstapdienst waarin Remco Visser Esther Eikelenboom Judith van Assenbergh Elise van Doorn Else van Wijk Anne van Rijswijk afscheid nemen van de Kindernevendienst Vertrekken en aankomen Zondag 2 juli

Nadere informatie

Gezinsdienst - zondag 21 april Protestantse Gemeente Biddinghuizen. Thema: Dapper?!

Gezinsdienst - zondag 21 april Protestantse Gemeente Biddinghuizen. Thema: Dapper?! Gezinsdienst - zondag 21 april 2013 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Dapper?! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist/ pianist: dhr. Hans Aantjes Saxofonist: Stef de Graaf Ritme: Koen Klompe Gastspeler

Nadere informatie

Groet Welkom in dit huis van ontmoeting en gebed.

Groet Welkom in dit huis van ontmoeting en gebed. Protestantse gemeente te Markelo, Martinuskerk Witte Donderdag, 3 april 07 Viering heilig avondmaal Organist: Henk Langenkamp Ouderling: Henk Bolink Voorganger: Marten Dijkstra Orgelspel Welkom Zingen:

Nadere informatie

Hein Antonie Wolters

Hein Antonie Wolters Orde van dienst bij het afscheid van Hein Antonie Wolters Geboren: 12 mei 1949 Overleden: 7 februari 2015 Op vrijdag 13 februari om 13.00 uur in de Maranathakerk te Lunteren Voorganger : Mw. Ina Hansum

Nadere informatie

Orde van dienst voor 11e zondag na Pinksteren 12 augustus 2018 in de Walburgiskerk, Zutphen

Orde van dienst voor 11e zondag na Pinksteren 12 augustus 2018 in de Walburgiskerk, Zutphen Orde van dienst voor e zondag na Pinksteren augustus 08 in de Walburgiskerk, Zutphen Voorganger: André Verburg Klokkenluiders olv: Melgert Spaander Organist: Gert Oldenbeuving Lezer: Tineke Wijgman Kindernevendienst:

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 19 november 2017 Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Margreeth Hartman Ouderling van dienst: Arjan Grootemarsink Voorganger: ds. Kees Benard

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 6 september 2015 Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds. Kees Benard = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 juli 2017, 3e zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Jan Willem Altelaar Ouderling van dienst: Lia Boonstra Zondagskind:

Nadere informatie

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. Op reis met niets

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. Op reis met niets Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten Op reis met niets Filosofe Stine Jensen op reis zonder geld Zondag 10 juli 2016 voorganger: ds. Joep de Valk organist: Erik Visser lector: Heman Vinckers!1 orgelspel

Nadere informatie

Orde van Dienst voor zondag 13 november uur in de Grote Kerk te Wageningen

Orde van Dienst voor zondag 13 november uur in de Grote Kerk te Wageningen Orde van Dienst voor zondag 13 november 2016 9.30 uur in de Grote Kerk te Wageningen Voorganger: ds. W.J. van Schaik Organist: Simon Marbus 1 2 Orgelspel Welkom en mededelingen Zingen: Psalm 46: 1 en 3

Nadere informatie

Het gaat om de vreugde

Het gaat om de vreugde Protestants Kralingen Het gaat om de vreugde Zondag 31 augustus 2014, Hoflaankerk verwelkoming door de ouderling VOORBEREIDING aanvangspsalm 100 [allen gaan staan] Juich Gode toe, bazuin en zing stilte,

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp

Ochtenddienst 28 oktober Hervormde Gemeente Numansdorp Ochtenddienst 28 oktober 2018 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger Organist : Ds. C.D. van Alphen : Paul Rotscheid Welkom Mededelingen door ouderling Ton Versteeg Voor verdere bijzonderheden wordt

Nadere informatie