LISPELTUUT Maart/April 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LISPELTUUT Maart/April 2018"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 10 LISPELTUUT Maart/April 2018 Inhoudsopgave - Voorwoord - personele zaken - Verjaardagen leerlingen en personeel - Welkom op De Blink - Welkom op de wereld - Spécialité de la maison - Open Huis 4 april - High tea bridge drive - VSO 1A heeft hart voor de wijk - LOL hebben op LOL stage - Kamp steeds dichterbij - Terugblik informatiemarkt - De Blink past het glazen muiltje - Autisme week - ANWB streetwise - het EI is gelegd - juffen in de klas - Vakantierooster en studiedagen Agenda - 28 maart Paasvieringen in de klas VSO - 29 maart Paasvieringen in de klas SO - 30 maart Goede Vrijdag school gesloten - 2 april Tweede Paasdag school gesloten - 4 april Open Huis De Blink uur - 27 april Koningsdag school gesloten - 27 april t/m 13 mei Meivakantie Voorwoord Beste ouders / verzorgers, De kou is misschien nog niet helemaal uit de lucht, maar biologisch gezien is de lente begonnen! En daar worden wij vrolijk van! Het bruist binnen De Blink. De afgelopen en komende weken mogen we weer nieuwe leerlingen verwelkomen die bij ons op school starten. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor ons Open Huis op woensdag 4 april, waar we weer een feestdag van gaan maken voor iedereen. Volgende week vieren we zowel in het SO als in het VSO samen Pasen. We werken over het voorjaar.. kortom er gebeurt genoeg om u over te informeren, om u over te laten lezen en u te laten meegenieten. Met vriendelijke groet, Barend Gorseling Personele zaken Wegens de groei van de groepen Geel en Rood zetten we binnen deze groepen de komende tijd wat extra helpende handen in. Sinds enkele weken hebben we versterking op de vrijdag in groep Geel... Hartelijk

2 Pagina 2 van 10 welkom voor juf Annemarie Koster! Annemarie zal in ieder geval tot aan de zomervakantie op de vrijdagen op De Blink te vinden zijn naast juf Anke. Juf Laurina zal vanaf deze week op de donderdagen voor groep Rood staan. Naast juf Reinie en Annette. arbeid voor haar rekening neemt en Janneke de stages van de overige leerlingen. Heeft u hier vragen over, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met school ( ) of mailen naar info@blink-veenendaal.nl. Zoals in de vorige nieuwsbrief is aangegeven kunt u voor vragen en informatie over stages van uw kind vanaf januari jl terecht bij Jannette Post en Janneke van de Hoef. Zij hebben voorlopig samen de functie van Victor van de Broek overgenomen. Hierbij geldt dat Janette de plaatsing en de stages voor de leerlingen vanaf 16 jaar met uitstroomrichting Verjaardagen van leerlingen in maart en april Bilal VSO 1A 5 maart Annalyn VSO 2B 13 maart Jan Blauw 14 maart Berry VSO 2B 15 maart Serena VSO 3B 26 maart Marit VSO 3A 31 maart Luqman Geel 31 maart Wesley Geel 2 april Samani Oranje 2 april Eline VSO 2B 4 april Bart VSO 2B 9 april Michel VSO 3B 9 april Chantal Blauw 9 april Batuhan Blauw 15 april Jason VSO 2B 19 april Harm VSO 1B 19 april Eromy VSO 2B 21 april Stefan Blauw 21 april Rick VSO 3A 26 april Ji-Lan Oranje 29 april Personeel dat een extra feestje in de lente mag vieren : Regina VSO 3A 7 maart Laurina VSO 3A 12 maart Angela Blauw/VSO 2B 19 maart Esther VSO 2A 30 maart Reinie Geel 11 april Janneke Oranje/stagebegeleider 28 april Van harte gefeliciteerd, maak er weer een mooi levensjaar van allemaal!

3 Pagina 3 van 10 Welkom op De Blink! Een heel hartelijk welkom op onze school voor: Ruben in groep Rood, Ismail in groep Blauw, Bram in groep Geel en Chantal in groep VSO 2B. Hopelijk voelen jullie je snel thuis en gaan jullie een gezellige en leerzame tijd tegemoet op De Blink. Wij vinden het heel fijn om jullie erbij te hebben op school! Welkom op de wereld! Na weken wachten, aftellen en hopen was het dan eindelijk zover. Op Valentijnsdag, woensdag 14 februari heeft Lieke uit groep Oranje een gezond broertje gekregen! Zijn naam is Levy en Lieke is dolblij met hem. En Levy vast dolblij met zo n lieve, grote zus! Gefeliciteerd en heel veel geluk! Spécialité de la maison Het lijkt alweer een tijdje geleden, maar wat was het fantastisch en wat kunnen we er trots op terug kijken! Op 5 februari 2018 dansten Samani, Mels, Mawukoenye, Britt, Dominique, Pepijn, Kevin, Siebe, Eromy, Berry, Shamilla, Shavelly en Ilse mee in de voorstelling van Inrtodans in Schouwburg Amphion in Doetinchem. De voorstelling was een grote dans door een menukaart en deze kanjers dansten met groenten, pannen en pollepels door de zaal. Binnenkort kunnen wij u de opnames laten zien van deze spectaculaire show!

4 Pagina 4 van 10 Open Huis woensdag 4 april a.s. Bent u er ook bij woensdag 4 april? Samen met de buurvrouw, opa & oma, vriendinnen en collega s? Een gezellige feestmiddag waarop De Blink haar deuren opent voor iedereen die zin heeft in een gezelige middag! U hoeft niet van tevoren te eten, want er zijn allerlei heerlijke dingen te krijgen. Door leerlingen zelfgemaakt. Er is van alles te koop, te winnen en te genieten. Leerlingen treden dansend en zingend op, dus komt dat zien! Graag tot ziens op woensdag 4 april op De Blink van uur!

5 Pagina 5 van 10 High tea bridge drive op De Blink zaterdag 10 maart jl. Dit fantastische team leerlingen heeft samen met juf Dorien weer een geweldige prestatie geleverd op zaterdag 10 maart jl. Er werd weer een high tea bridgedrive georganiseerd op de Blink. De hele dag is er geserveerd, zijn er loten en bonnen verkocht, er zijn honderden hapjes gemaakt, lekkere zoetigheden gebakken en er is uiteindelijk opgeruimd en schoongemaakt. Dit met een geweldig resultaat! Naast een grote groep bridgers die genoten hebben van een heerlijke dag, hebben we een opbrengst van maar liefst 2300,-!! Dit mooie bedrag komt geheel ten goede aan ons VSO kamp. Chevano kreeg zelfs 50,- mee om bij de opbrengst te doen van de zorgboerderij waar hij normaal de zaterdagmiddag doorbrengt; Groot Wagensveld uit Renswoude. Ontzettend bedankt namens team en leerlingen voor alle gulle gaven, hulp en inzet. Wij kunnen eind mei gaan genieten van een geweldig kamp aan zee! Vlnr Dylan, Shavelly, Nadia, juf Dorien, Chevano en Pepijn VSO 1A heeft hart voor de wijk! Verspreid door de week kunt u Bryant, Anuschka, Ahmet, Hassan, Bilal of Rihab uit VSO 1A tegenkomen in de wijk rondom school. Dinsdag wordt er glas opgehaald en naar de glascontainer gebracht. Op maandag zijn ze op zoek naar rommel en afval in de buurt. En daar hoeven ze niet eens heel goed voor te speuren. Wat een zwerfafval komen ze tegen. Samen houden wij de buurt schoon. Sinds kort zijn ze ook postbode. Er zijn al heel wat uitnodigingen voor het OPEN HUIS in de brievenbussen van buurtbewoners gestopt. Ook vragen ze bij de plaatselijke ondernemers prijsjes voor het Rad van Avontuur. LOL hebben in je stage, dat lukt bij de LOL(Leren Op Locatie) stages Op De Blink krijgt iedere leerling onderwijs dat aansluit bij de individuele behoefte. We bieden de leerling een veilige omgeving, waarin hij gestimuleerd en uitgedaagd wordt om te ontdekken waar hij goed in is en ook zelf op onderzoek uit kan gaan om zich verder te ontwikkelen. Zo wordt de leerling voorbereid om later zo zelfstandig mogelijk te functioneren. In de uitstroom klassen is het gangbaar dat leerlingen een individuele stage krijgen aangeboden. Ter voorbereiding op deze stages zal er naast een interne stage ook Leren Op Locatie (LOL) worden aangeboden. Leerlingen van 14 en 15 jaar trainen buiten de school werknemersvaardigheden in de volgende sectoren: facilitair, groen, horeca, techniek en logistiek.

6 Pagina 6 van 10 De afgelopen periode is klas vso 2b op de donderdag druk aan het werk geweest bij IW4! In het verleden heeft deze groep van 14 en 15 jarigen ook al gewerkt bij de Jumbo en sinds een paar weken is de helft van de groep actief bezig bij Residence Rhenen en de andere helft van de groep heeft een sportieve start gemaakt bij sportschool La Vita. De werkzaamheden zijn door de verschillende locaties erg divers. Zo zijn ze bij Residence lekker buiten actief met het schoonmaken van het terras, vegen, met de bladblazer aan het werk en ook de schilderwerkzaamheden komen aan bod. Bij La Vita zijn de werkzaamheden meer gericht op de schoonmaak van de fitnessapparatuur. In deze vorm van stage worden de leerlingen voorbereid richting de individuele stages. De begeleider vanuit De Blink traint op locatie de werknemersvaardigheden zodat ze in de toekomst goed uitgerust kunnen starten met de individuele stages. Hieronder een impressie van de uitblinkers op hun lol-stage. Kamp komt steeds dichterbij! Zoals u weet gaan we met de leerlingen VSO 1B, 2B, 3B, en VSO 2A en 3A op kamp van 30 mei t/m 1 juni naar Strandhuis Camperduin (direct aan de Schoorlse duinen, 300 meter van de zee verwijderd). Kijk hier voor een verdere impressie van de locatie: De kampcommissie is druk bezig met de inhoudelijke voorbereiding van het kamp en we hebben er al super veel zin in! De kosten van het kamp hebben we eerder al genoemd, zodat u ook de mogelijkheid hebt in termijnen te betalen. Bij deze nogmaals de betalingsmogelijkheden en gegevens. Mocht u het bedrag al betaald hebben; hartelijk dank daarvoor! De kosten van het kamp bedragen 75 euro per leerling voor het hele verblijf (inclusief 2 overnachtingen, ontbijt, diner ect.). U kunt het bedrag in 1 maal per bank te betalen. U kunt het bedrag in 4 termijnen van 18,75 euro of 7 termijnen van 10,75 euro per bank te betalen. Het zou ons helpen als het volledige bedrag een week voor de start van het kamp betaald is (dus VOOR 23 mei 2018). Ons bankrekeningnummer is NL12RABO t.n.v. De Blink. Let op: Wilt u ALTIJD de naam van de leerling en de groep bij (gedeeltelijke) betaling. Anders is het voor ons niet mogelijk bij te houden voor wie er wat betaald is. Mocht de hoogte van het bedrag een probleem voor u zijn, dan kunt u contact opnemen met school. Er is hier altijd een oplossing voor te vinden. We gaan er alles aan doen om weer voor een onvergetelijk kamp te zorgen. Terugblik informatiemarkt naschoolse opvang en vrijetijdsbesteding maandag 12 feb jl. Zoals u inmiddels weet zal onze school met ingang van het schooljaar 2018/2019 gaan werken volgens het vijf-gelijke-lesdagen model. Voor sommige ouders ontstaat hierdoor de behoefte aan een goede opvang na schooltijd. Omdat u werkt, of omdat het soms gewoon zwaar is om de intensieve zorg en aandacht aan uw kind te geven terwijl er ook andere kinderen in het gezin om uw aandacht vragen.

7 Pagina 7 van 10 Ook als zorg of opvang niet het probleem is, maar als u gewoon wilt dat uw kind zijn/haar vrije tijd zinvol en actief kan invullen, dat uw kind sociale contacten opbouwt en mee kan doen in de maatschappij, is het niet altijd makkelijk om dat te regelen. U krijgt niet alleen te maken met de vraag welke mogelijkheden er zijn, ook moet u misschien een indicatie aanvragen. Vandaar dat we maandag 12 februari jl. op De Blink een informatiemarkt georganiseerd hebben. Wat fijn dat velen van u deze avond naar De Blink zijn gekomen! Leerlingen en ouders zijn in gesprek gegaan met o.a. sportservice Veenendaal, het CJG, Reinaerde, verschillende sportclubs en zorgboerderijen. Dit was een groot succes! Drie leerlingen zijn door de gelegde contacten op deze avond - al meerdere keren gaan meetrainen bij voetbalclub VRC, een leerling is op dansles bij Lavita gegaan en anderen zijn op orienterend bezoek gegaan bij een zorgboerderij. Binnenkort ontvangt u van ons een lijst met alle organisaties op een rij, de contactgegevens erbij en de soort opvang/vrijetijdbesteding die zij kunnen bieden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd naar school mailen of bellen. De Blink paste het glazen muiltje! Vrijdag 16 maart mochten de SO groepen Oranje en Blauw naar de Lampegiet. De leerlingen van het CLV voerden daar de musical Cinderella op. We hebben genoten en er samen over ingezeten of het nog wel goed zou komen, maar gelukkig paste het schoentje en was het eind goed al goed. Sommige VSO leerlingen waren zelf naar de avondvoorstelling geweest en voor hen was het al helemaal eind goed, al goed.. zij mochten aan het einde van de avond met de prins op de foto. Shavelly, Serena en de Prins

8 Pagina 8 van 10

9 Pagina 9 van 10 Les van de ANWB, dat is niet verkeer(d)! In februari hadden de klassen 1B en 2B uit het VSO een hele dag buiten les. En niet zomaar les, maar les van de ANWB. ANWB streetwise kwam op school en zij lieten de leerlingen ervaringen opdoen in het verkeer (scheuren, heel hard remmen) en ook fietsen met hindernissen, je snelheid inschatten op een electrische step etc. Het was een leerzame en gezellige dag! 1 ei is geen ei, zo n ei is een tamminga ei! Wat een verrassing! Patisserie Tamminga ijs & chocolade heeft voor onze hele school dit fantastische chocolade ei gebracht! Een prachtig groot ei van dikke chocolade.. Wilt u / willen jullie een gokje wagen wat dit ei weegt? U kunt een mailtje sturen naar v.prins@blink-veenendaal.nl met het gewicht wat volgens u het dichst bij het gewicht van dit grote chocolade ei komt. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens ons open huis en wint een bon van Tamminga!

10 Pagina 10 van 10 Juffen in de schoolbank De juffen als leerlingen in de klas, dat is ook weleens leuk. Netjes op een rij van links naar rechts krijgen Annemarie, Anke, Marian, Annette, Angela, Leonie, Femke en Miranda hier les in ondersteunende gebaren. Nu begrijpen wij elkaar als team nog beter. En hopelijk begrijpt uw kind ons nu ook nog beter! Vakanties schooljaar Vakanties Goede vrijdag Pasen Meivakantie Pinkstermaandag Lang weekend Zomervakantie 30 maart t/m 2 april 27 april t/m 11 mei (incl. Koningsdag en Hemelvaart) 21 mei 8 juni t/m 11 juni 14 juli t/m 24 augustus Vrije middagen Vrijdag 13 juli 2018 zijn alle leerlingen s middags vrij. Bijzondere dagen Paasvieringen 28 en 29 maart 2018 Studiedagen - Dinsdag 12 juni De volgende Lispeltuut verschijnt over ongeveer 2 maanden. Kijk voor actuele informatie, foto s en films ook regelmatig op onze website: Met vriendelijke groet namens het hele team van De Blink

LISPELTUUT MAART 2015

LISPELTUUT MAART 2015 Pagina 1 van 6 LISPELTUUT MAART 2015 Inhoudsopgave Voorwoord Tevredenheid enquête: Bedankt Nieuws over het personeel Verjaardagen - VSO workshops; de ontdekkingsreis - Bijeenkomsten trefpunt data - AHC

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

LISPELTUUT Juni/juli 2015

LISPELTUUT Juni/juli 2015 Pagina 1 van 6 LISPELTUUT Juni/juli 2015 Inhoudsopgave Voorwoord Personele zaken Verjaardagen - Klassenindeling nieuwe schooljaar - Facebookpagina - Nieuwe polo shirts - Avondvierdaagse - Schoolreisjes

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

LISPELTUUT JANUARI 2014

LISPELTUUT JANUARI 2014 Pagina 1 van 6 LISPELTUUT JANUARI 2014 Inhoudsopgave Voorwoord Tevredenheid enquête Nieuws over het personeel Even voorstellen.. Verjaardagen Schoolverlaters - Bijeenkomsten Trefpunt - Ouderwerkgroep -

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 17-02-2016 Nummer 11 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

LISPELTUUT Jan/Feb Inhoudsopgave - Voorwoord feb t/m 4 maart 2018 Voorjaarsvakantie

LISPELTUUT Jan/Feb Inhoudsopgave - Voorwoord feb t/m 4 maart 2018 Voorjaarsvakantie Pagina 1 van 10 LISPELTUUT Jan/Feb 2018 Inhoudsopgave - Voorwoord - personele zaken - Verjaardagen leerlingen en personeel - Welkom op De Blink - Zwemmen Zeester Oranje - Harde werker verlaat school -

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Activiteit Podium (verdere info in nieuwsbrief)

Activiteit Podium (verdere info in nieuwsbrief) Nummer 15: 31-03-2016 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 1-4-2016 Podium (verdere info in nieuwsbrief) Woensdag 6-4-2016 Studiedag (kinderen hebben vrij) Schoolvoetbal Donderdag 7-4-2016 Verkeersexamen gr

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties Nieuwsflits 31 maart 2016 Kalender: Agenda: Zondag 3 april: Eerste Heilige Communie groep 4 Donderdag 7 april: Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: Meivakantie Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 26 juni Rapportfolio gaat mee 28 juni Studiedag team, alle leerlingen vrij 2 juli Groep 8 voert de eindmusical op 3 juli Sponsorloop voor ons plein

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 januari 2017

Nieuwsbrief 11 januari 2017 Nieuwsbrief 11 januari 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda Januari 2017 Maandag 16 vrijdag 27 januari Toetsweken groep 2 t/m 8 Februari 2017 Vrijdag

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. De cito-uitslag is binnen, we hebben een geweldig schoolfeest achter de rug en groep 8 gaat binnenkort

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Margedag. Nieuwe leerlingen. Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Jaargang 22 nummer 08 Vrijdag 21 december 2018 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Margedag Nieuwe leerlingen Leerling naar een andere school Gymnastiek Verhuizing Schoolfruit Verjaardagen januari Kerstvakantie

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

LISPELTUUT sept/okt 2015

LISPELTUUT sept/okt 2015 Pagina 1 van 6 LISPELTUUT sept/okt 2015 Inhoudsopgave Voorwoord Personele zaken Leerlingen nieuws Verjaardagen - MR - Nieuws van de stage coördinator - Lampegietersavond - Een postbode op De Blink - Schoolfotograaf

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ De Bem JAARGANG 4 2013-2014 11 maart 201416 OPEN DAG 29 MAART 2014 Op zaterdag 29 maart is er tussen 10.00 en 12.00 uur voor (nieuwe) leerlingen, ouders, buurtbewoners en alle andere belangstellenden een

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes.

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes. In deze nieuwsbrief: Agenda: -17 mei verkeersexamen groep 7-25 en 26 mei vrij ( hemelvaart) -31 mei volgende nieuwsbrief -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, jaargang 30 2018 nummer 8 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Achtbaanflits juni 2016

Achtbaanflits juni 2016 AGENDA Elke woensdag en vrijdag is het fruitdag! woensdag 22 juni studiedag alle kinderen zijn vrij maandag 27 juni rapport groep 1-8 dinsdag 28 juni rapportgesprekken groep 1-6 en voorlopig adviesgesprekken

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 10 dec Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.00 uur 11 dec Verjaardag juf Diana, helpende hand bij de kleuters 20 dec Kerstviering en diner op school 21 dec

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Juni 2017

MARIMBAZUIN Juni 2017 MARIMBAZUIN Juni 2017 De van Willemien, directeur Natuurlijk begin ik met onze geweldige Dalton prestatie. Een verlenging van het certificaat voor vijf jaar. We hebben de krant gehaald. Wat zijn we trots

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA Nieuwsbrief VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Wat is het schooljaar snel gegaan. Heel de school is die laatste dagen aan het schoonmaken, opruimen, leuke dingen doen en

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 32 Vrijdag 17 juni 2016 Beste Ouders Vakantie en studiedagen Schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Maandag

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie