_AhrenD Referenties Zorg en

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "_AhrenD Referenties Zorg en"

Transcriptie

1 _AhrenD Referenties Zorg en Welzijn

2 I2 _ REFERENTIEPROJECTEN

3 3I Met zorg ingericht Ahrend maakt de ruimte persoonlijk. In kantoren, scholen en musea. Maar vooral ook in ziekenhuizen en zorgcentra, waar sfeer, functionaliteit, identiteit en menselijke aandacht zo mogelijk nog belangrijker zijn. Samen met zorgspecialisten, architecten en adviesbureaus geven we richting aan nieuwe ontwikkelingen en individuele oplossingen. Deze brochure brengt een aantal van die oplossingen in beeld. Inspirerende voorbeelden van een even zorgvuldige als complete aanpak. Van eerste ontwerp tot en met oplevering en nazorg stellen wij onze expertise in dienst van het resultaat dat u voor ogen staat: doelmatig, duurzaam en gastvrij. Kijk, dat noemen wij Humanising_Spaces.

4 I4

5 5I Stichting Werkt Voor Ouderen - Vlissingen Project Grand Café, Theaterzaal en Hospice Interieurarchitect Ans Langerak (Ahrend) Drie uiteenlopende projecten Grand Café de Schutterij, een theaterzaal en een hospice in het centrum van Vlissingen. De Schutterij staat open voor iedereen en is daarnaast een ontmoetingsplaats voor bewoners van de erboven gelegen flats. Het hospice straalt warmte en geborgenheid uit. De sfeervolle en comfortabele theaterzaal maakt artiesten en toeschouwers enthousiast.

6 I6

7 7I Locatie Kantoorgebouw Dordwijk Architect EGM Interieurarchitect Ans Langerak (Ahrend) Albert Schweitzer Ziekenhuis - Dordrecht Het Duurzame Nieuwe Werken op een nieuwe locatie: kleine kantoortuinen waarin alle ondersteunende afdelingen van het ASZ werken en samenwerken. Ook artsen die geen spreekuur draaien, hebben in dit pand, samen met de collega s van de maatschappen, een werkplek. Werken, ontspannen en vergaderen in een inspirerende omgeving.

8 I8

9 9I Locatie Langendijk Project Poli s Urologie / Gynaecologie Architect Olivier+Spek Architecten Werkendam Interieurarchitect Rene Olivier en Wendy van Rosmalen Amphia Ziekenhuis - Breda Water, aarde en vuur zijn de drie thema s voor deze poli. Elk element verwijst naar een element van het specialisme. Door de indirecte verlichting heb je niet het idee dat deze poli in de kelder van het pand gevestigd is. De verrassende uitwerking van de drie thema s water, aarde en vuur resulteert in een aangename, haast mediterrane sfeer.

10 I 10

11 11 I Locatie Zorgboulevard Rotterdam-Zuid Architect EGM Interieurarchitect Francine Wolters (Delta), Marlous Kool en Marleen Smeets (Ahrend) Projectbureau Projectbureau Delta Psychiatrisch Centrum Delta Psychiatrisch Centrum - Rotterdam De opdracht: het creëren van de sfeer en de uitstraling van een 4-sterren hotel. Deze opdracht hebben wij samen met het projectteam van het Delta Psychiatrisch Centrum vertaald in een omgeving waarin patiënten, medewerkers en bezoekers zich thuis voelen. Dit is het directe gevolg van het consequent doorvoeren van de kleurstellingen voor zowel het meubilair als de wanden van de verschillende ruimtes.

12 I 12

13 13 I LOCATIE Hengelo Project Nieuwbouw behandelgroepen Architect Walter Stoop, SBH Architecten INTERIEURARCHITECT Maurice Beijk (Ahrend) Ambiq Gezondheidspark - Hengelo De totaalinrichting van vijf 24-uurs behandelgroepen voor jeugdigen met een lichtverstandelijke beperking waarbij er sprake is van ernstige gedragsproblematiek, is een uitstekend voorbeeld van een Co_Create-project tussen architect, facilitaire dienst, gebruikers en Ahrend. De hoge eisen die vanwege de doelgroepen gesteld werden aan de kwaliteit van het meubilair en de raamstoffering, hebben nauwelijks invloed gehad op de huiselijke en warme uitstraling van het geheel. Door goed te luisteren naar alle gebruikers, is er een prachtige differentiatie tussen de verschillende groepen ontstaan.

14 I 14

15 15 I Project Nieuwbouw Architect IAA Architecten Enschede Interieurarchitect Marijn van Berkel Projectadviesbureau Ton Dijkman Hospice - Enschede Om vaart te houden in de totstandkoming van het hospice in Enschede en communicatieproblemen te voorkomen werd gekozen voor één aanspreekpunt, één leverancier: Ahrend. Resultaat: een complete inrichting. Van bedden, raamdecoraties, keuken- en garderobemeubilair tot vloeren, sfeerlicht, audio apparatuur en professionele wasmachines.

16 I 16

17 17 I Locatie De Munt Project Nieuwbouw Architect Margreet van der Hoeven Architecten Interieurarchitect Ans Langerak (Ahrend) De Zorggroep - Tegelen Complete Ahrend inrichting van een compleet nieuwe woonwijk in een parkachtige omgeving. De woonkamers en patiëntenkamers, het restaurant en de woonunits voor oudere bewoners kregen dezelfde huiselijke sfeer met opvallend kleurgebruik en veilige, gebruikersvriendelijke elementen.

18 I 18

19 19 I Academisch Medisch Centrum - Amsterdam Project Nieuwbouw Polikliniek Gebouw Q Architect Greiner Van Goor Huijten Architecten Projectbegeleiding Projectgroep AMC In samenwerking met de projectgroep AMC en Greiner Van Goor Huijten Architecten heeft Ahrend een modulaire wachtbank ontwikkeld: buitengewoon comfortabel, functioneel en duurzaam. Samen met het overige wachtmeubilair maakt deze bank het wachten tot een aangenaam verpozen. Binnen Polikliniek Gebouw Q zijn vijf specialismen gehuisvest, ieder met een eigen programma van eisen. Door het toepassen van een modulair, multifunctioneel bureauprogramma zijn we erin geslaagd om de uniformiteit tussen de verschillende afdelingen te bewaren.

20 I 20

21 21 I Stichting HVO Querido - Amsterdam Locatie Poeldijkstraat 10 Project Nieuwbouw Interieurarchitect Colourmatch, Lutgard Veraart In het nieuwe pand is een drietal afdelingen gehuisvest: RIBW De Veste, RIBW De Rijswijk en een passantenverblijf. Uitgangspunt: al het meubilair moest aan zeer strenge eisen ten aanzien van degelijkheid, duurzaamheid, reinigbaarheid en brandveiligheid voldoen. Samen met de projectgroep HVO Querido en Colourmatch zijn we erin geslaagd om alle woonkamers en terrassen, het restaurant, rookruimtes en kantoren met het vereiste meubilair in te richten. Bovendien heeft iedere afdeling door het toepassen van verschillende kleurschakeringen in het meubilair en de wand- en vloerafwerking een herkenbare identiteit gekregen.

22 I 22

23 23 I Locatie Herte Project Nieuwbouw Architect De Bever Architecten BNA Interieurarchitect Ans Langerak (Ahrend) De Zorggroep - Herten Gastvrijheid en sfeer: de bewoner staat centraal bij de Zorggroep Noord Limburg. Het huis Herte kreeg uiteenlopende ruimtes met een eigen uitstraling. Een aansprekende entree met zithoeken, het dagverblijf, de stilteruimte en het restaurant waar veel sociale activiteiten plaatsvinden. Elke ruimte ademt een sfeer van vriendelijkheid. De rode draad is het contrastrijk kleurgebruik in de vloeren, gecombineerd met de warme tinten in de stoffering van het meubilair.

24 I 24

25 25 I De Bibliotheek Haarlemmermeer - Hoofddorp Project Nieuwbouw Architect / interieurarchitect Kraaijvanger Urbis Architecten Binnen de Bibliotheek Haarlemmermeer is met de nieuwbouw een nieuw bibliotheek concept geïntroduceerd; het retailconcept. Een belangrijke eis was dat het meubilair een bijzondere uitstraling zou krijgen waarbij elke afdeling een eigen identiteit en uitstraling zou krijgen, rekening houdend met de doelgroep. Samen met de Bibliotheek Haarlemmermeer en Kraaijvanger Urbis Architecten zijn wij erin geslaagd door het in detail afstemmen van de juiste materialen, vormen en kleuren een unieke inrichting binnen de bibliotheek te verwezelijken. Kroon op dit werk is de nominatie van de Bibliotheek Haarlemmermeer voor de NBD/Bioblion Award de beste bibliotheek van 2011.

26 I 26

27 27 I Meckama State - Kollum Project Nieuwbouw en verbouw Woonzorgcentrum Meckama State Architect / interieurarchitect Grunstra Architecten Bolsward Otties Pattiasina (Ahrend) Samen met de projectgroep Meckama State en Grunstra Architecten zijn we er binnen het woonzorgcentrum Meckama State in geslaagd een sfeervolle en warme inrichting neer te zetten. Door het in detail afstemmen van het meubilair op basis van kwaliteit, functionaliteit, veiligheid, reinigbaarheid en kleur- en materiaalkeuzes is er binnen elke ruimte het beoogde resultaat behaald waar zowel de bewoner, de bezoeker en het verplegend personeel zich thuis voelen. De mensen ervaren het niet als een verpleeghuis; en dat was nou precies de doelstelling!

28 Ahrend. A Cradle to Cradle company Creating safe products and healthy environments

SPOEDEISENDE HULP AMC AMSTERDAM ZET DE NIEUWE NORM OLIVIER SPEK ARCHITECTEN

SPOEDEISENDE HULP AMC AMSTERDAM ZET DE NIEUWE NORM OLIVIER SPEK ARCHITECTEN SPOEDEISENDE HULP AMC AMSTERDAM ZET DE NIEUWE NORM OLIVIER SPEK ARCHITECTEN SPOEDEISENDE HULP AMC AMSTERDAM DE NIEUWE NORM Met de nieuwe afdeling Spoedeisende hulp / huisartsenpost hebben het Academisch

Nadere informatie

BUREAUPRESENTATIE BUREAUPRESENTATIE 2015

BUREAUPRESENTATIE BUREAUPRESENTATIE 2015 BUREAUPRESENTATIE INHOUD 1. WIE IS MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN... 2. WERKWIJZE... 3. VISIE... 2. REFERENTIESLIJST... 2. REFERENTIES... 3. WAAROM MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN... WIE IS MARGREET

Nadere informatie

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Projectinformatie Hanzesociëteit Locatie

Nadere informatie

HET Gouden Anker. Ontwerp. Adres. Stabiliteit. Bebouwde Oppervlakte. Technieken. Uitvoeringstermijn. Bouwheer. Bouwprijs (excl.

HET Gouden Anker. Ontwerp. Adres. Stabiliteit. Bebouwde Oppervlakte. Technieken. Uitvoeringstermijn. Bouwheer. Bouwprijs (excl. Ontwerp LLOX architecten Stabiliteit De Smet - Verlinden Technieken Botec Bouwheer V.z.w. Het Gouden Anker/Amate St. Antoniusstraat 21, 2000 Antwerpen Directeur : Dhr. D. Van Hoecke Tel. 03/224.02.50 Project

Nadere informatie

Pronsweide. en Meddo. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Verpleeghuis. Revalidatieafdeling Oost Achterhoek.

Pronsweide. en Meddo. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Verpleeghuis. Revalidatieafdeling Oost Achterhoek. Pronsweide en Meddo Dagcentrum Verpleeghuis Revalidatieafdeling Oost Achterhoek Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Pronsweide en in Meddo Nabij het centrum van Winterswijk ligt Pronsweide.

Nadere informatie

HET GOUDEN ANKER BOUWHEER

HET GOUDEN ANKER BOUWHEER HET GOUDEN ANKER BOUWHEER V.z.w. Het Gouden Anker/Amate PROJECT Nieuwbouw woon- en verzorgingstehuis (90 bedden) met dienstencentrum en serviceflats (23) ADRES Binnenvaartstraat 50, 2000 Antwerpen BUDGET

Nadere informatie

Elke omgeving zijn eigen beleving

Elke omgeving zijn eigen beleving Elke omgeving zijn eigen beleving Welkom bij Lensen Projectinrichters LENSEN Jong, toekomstgericht, uitdagend, maar altijd passend in de totale context. Met deze uitgangspunten start het werk van de experts

Nadere informatie

inzending ARC15 Interieur Award Waal Vlaardingen

inzending ARC15 Interieur Award Waal Vlaardingen Waal Vlaardingen Opdrachtgever Waal, Vlaardingen Adres Schiedamsedijk 22, Vlaardingen Opgave herontwikkeling kantoorgebouw: interieur Ontwerp Van Ouwerkerk Architecten, Rotterdam Projectarchitect Arnold

Nadere informatie

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam

DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam DE ROZENHOF Vergaderen op de mooiste locatie in Rotterdam VERGADERRUIMTES De Rozenhof is te huur als sfeervolle vergaderlocatie voor zakelijke meetings, trainingssessies of retreats. Met én zonder dagvoorzitter,

Nadere informatie

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL OFFICES OP EEN RIJ: hoogwaardige kantoorruimte met moderne uitstraling multifunctioneel concept met hotel, restaurant,

Nadere informatie

Verpleeghuis Naarderheem

Verpleeghuis Naarderheem Verpleeghuis Naarderheem Verpleeghuis Naarderheem Naarden Situatie Renovatie en nieuwbouw Verpleeghuis Naarderheem betreft een zeer ingrijpende verbouwing en uitbreiding van een bestaand verpleeghuis.

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007 De Hoge Weide Dagcentrum Appartementen te huur Woonzorgcentrum ZMK15007 Verpleeghuis Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hoge Weide Aan de rand van Lochem, in een prachtige bosrijke omgeving,

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch !pet projectinrichters binnenkomer enexis den bosch Het Nieuwe Werken... Het centrale kantoor van Enexis staat aan het Paleis Kwartier in Den Bosch. In het nieuwe onderkomen werkt Enexis volgens het principe

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

pent-offices Next level offices met top level uitzicht www.levelleiden.nl

pent-offices Next level offices met top level uitzicht www.levelleiden.nl pent-offices Next level offices met top level uitzicht www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL PENT-OFFICES: uniek uitzicht vanaf de twaalfde verdie- ping over de stad Leiden schitterende

Nadere informatie

Geschakelde woning met een persoonlijke

Geschakelde woning met een persoonlijke Geschakelde woning met een persoonlijke inbreng Hans en Wilma hebben lang getwijfeld, verhuizen of verbouwen. De keuze is op het laatste gevallen. Met hulp van Het Fundament Architectuur en Slijkhuis Interieur

Nadere informatie

HUURPRIJS VANAF 400,00 per maand

HUURPRIJS VANAF 400,00 per maand Weena 290 te Rotterdam Regus Flexibele kantoorruimtes HUURPRIJS VANAF 400,00 per maand exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs Vanaf 400,00 per maand, exclusief BTW en servicekosten Huurtermijn

Nadere informatie

Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick

Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick Een sfeervol verlichte ruimte creëer je met Lumick -NEDER ABRIKAAT Lumick (8x) 600 x 1200 mm Lumick (4x) 600 x 1200 mm De magie van dolfijnen en onze andere zeezoogdieren is nu ook in onze restaurants

Nadere informatie

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen.

Beide verdiepingen van dit nieuwe hoofdkantoor bieden voldoende ruimte voor werknemers om te werken, verzamelen, te ontmoeten en ademen. Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Renovatieprojecten. Cfi Zoetermeer

Renovatieprojecten. Cfi Zoetermeer Cfi Zoetermeer Renovatie huisvesting Cfi Zoetermeer. Planvorming en uitvoering van de renovatie heeft plaatsgevonden onder verantwoordelijkheid van de Rgd. BOAG heeft Cfi begeleid over met betrekking tot

Nadere informatie

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL SHOPS OP EEN RIJ: ruim 37.500 passanten per dag overdekte passage perfect bereikbaar,

Nadere informatie

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Omschrijving: Prachtig gerenoveerd dubbel bovenwoning met 3 slaapkamers, terras op het zuiden en eigen entree! On top of the world is de juiste benaming voor dit ongelooflijke

Nadere informatie

INTERIEUR WOONZORGCENTRUM SCHELDEHOF, VLISSINGEN

INTERIEUR WOONZORGCENTRUM SCHELDEHOF, VLISSINGEN er PRO architekten hoflaan 11a 5 JB Den Haag (0)70 3506900 @atelierpro.nl w.atelierpro.nl INTERIEUR WOONZORGCENTRUM SCHELDEHOF, VLISSINGEN INZENDING HERENGRACHT INDUSTRIEPRIJS 2018 Toekomstbestendig wonen

Nadere informatie

zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij?

zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij? zoekt gepassioneerde creatieve geesten en bedrijven Ben jij erbij? De nieuwe Creative Cube. Beste vriend en/of relatie, Na 5 jaar met zeer veel plezier gewerkt te hebben in Creative Cube aan de Delftsestraat

Nadere informatie

Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool

Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool wonderful day design architectuur met de focus op interieurontwerp Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool Het nieuwe werken en het nieuwe onderwijs Het onderwijs verandert, de huisvesting verandert

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Boogschutterstraat 1-41 te Apeldoorn 99 per maand

Huur kantoorpand op Boogschutterstraat 1-41 te Apeldoorn 99 per maand Huur kantoorpand op Boogschutterstraat 1-41 te Apeldoorn 99 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kom Werken in de 21 etages

Nadere informatie

9 M 5 ore than to 275

9 M 5 ore than to 275 5 More than to 275 275 95 to schiphol rijk am en de boeing avenue Inspirerend zaken doen Boeing Avenue 275 In de uitdagende werkomgeving van het parkachtige Schiphol-Rijk ligt het moderne en multifunctionele

Nadere informatie

Nieuwbouw: APOLLO en MINERVA Amsterdam Deze tweelinggebouwen tegenover het Hilton Hotel voldoen aan de huidige architectonische, comfort en tehnische eisen. Inclusief automatisch parkeergarages. BVO: 12.312

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

categorie commercieel

categorie commercieel ARC AWARDS 2018 Damen Shipyard, Vlisssingen categorie commercieel ARC AWARDS 2018 DAMEN SHIPYARD INZENDING GROUP A 1 ARC AWARDS 2018 Damen Shipyard, Vlissingen categorie commercieel Het gedateerde kantoorgebouw

Nadere informatie

OMNICOL. ontzorgt en garandeert

OMNICOL. ontzorgt en garandeert OMNICOL ontzorgt en garandeert De verbindende factor Omnicol is trendsetter in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Binnen zijn onze producten de verbindende

Nadere informatie

De grens tussen werkplek en thuis begint INTERACTIE IN DE INFORMELE WERKOMGEVING

De grens tussen werkplek en thuis begint INTERACTIE IN DE INFORMELE WERKOMGEVING 90 MEUBEL AWARD dearchitect.nl JURYRAPPORT MEUBEL AWARD Veranderingen in de werkomgeving volgen elkaar in snel tempo op. Er is een groeiende vraag naar multifunctionele ruimten en de grens tussen werk

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

Inspirerend interieur

Inspirerend interieur Inspirerend interieur In Hoofddorp is eind vorig jaar het eerste Cradle to Cradle kantoorgebouw van Nederland geopend: het Bosch Siemens Home (B/S/H/), ook Inspiratiehuis 20 20 genoemd. D/Dock ontwierp

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. interzorg drenthe

!pet projectinrichters. binnenkomer. interzorg drenthe binnenkomer interzorg drenthe interzorg biedt wonen, zorg en dienstverlening vanuit negen locaties in noorden midden-drenthe aan ouderen in de locaties en de omliggende wijken. interzorg vindt het belangrijk

Nadere informatie

Atrium28. Brengt mensen en ambities samen. Storkstraat 12, Leusden

Atrium28. Brengt mensen en ambities samen. Storkstraat 12, Leusden Atrium28 Brengt mensen en ambities samen Storkstraat 12, Leusden algemeen Brengt mensen en ambities samen Atrium28 doet haar naam alle eer aan. Open, representatief, praktisch, een tikkeltje theatraal,

Nadere informatie

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING

DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING DE STAPPEN NAAR EEN IDEALE OVERKAPPING info@degrootoverkappingen.nl www.degrootoverkappingen.nl 0413 27 28 11 Korte Heikantstraat 4-6 5408SR Volkel Een plek om te ontspannen, u terug te trekken van de

Nadere informatie

RUSTENBURGERSTRAAT KUIPERSSTRAAT

RUSTENBURGERSTRAAT KUIPERSSTRAAT RUSTENBURGERSTRAAT KUIPERSSTRAAT 14 COMFORTABELE LUXE APPARTEMENTEN IN DE PIJP RSTNBURG 140 Duurzaam, comfortabel en stijlvol wonen in het hart van de bruisende Pijp, aan de Rustenburgerstraat en Kuipersstraat.

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

Medisch Spectrum Twente Enschede

Medisch Spectrum Twente Enschede (MST) is een topklinisch opleidingsziekenhuis met ca. 0.000 mensen in haar directe verzorgingsgebied en 00.000 mensen die gebruik maken van de topklinische functies. MST behoort tot de grootste niet-academische

Nadere informatie

Gastvrije Stad. Meest. van Nederland

Gastvrije Stad. Meest. van Nederland Meest Gastvrije van Nederland 2009 Meest Gastvrije 2009 is een onderzoek van Van Spronsen Partners horeca-advies in samenwerking met VVV Nederland Top 2 Meest Gastvrije van Nederland De uitkomsten zijn

Nadere informatie

Definitief Ontwerp Vernieuwde Aanbouw

Definitief Ontwerp Vernieuwde Aanbouw 1 13-09-2018 1 Definitief Ontwerp Vernieuwde Aanbouw 25 september 2018 2 Inhoud Hoe komt de Oude Aanbouw onder de Heymansvleugel eruit te zien? Achtergrond Resultaat Ontwerp Hoe verder? Achtergrond 13-09-2018

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

Revalideren op viersterrenniveau

Revalideren op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201503 Kleiweg 500, 3045 PM Rotterdam 010 422 4040 (Zorgboulevard Rotterdam) Maasstadweg 2, 3079 DZ Rotterdam 088 823 2000 Revalideren op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om

Nadere informatie

De belangrijkste aspecten voor een optimale maaltijdbeleving

De belangrijkste aspecten voor een optimale maaltijdbeleving Ziekenhuizen De belangrijkste aspecten voor een optimale maaltijdbeleving Product Omgeving Gedrag WELKOM Wat voor manieren zijn er mogelijk om de kwaliteit binnen de horeca outlets van ziekenhuizen te

Nadere informatie

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA

MAGAZINE /1. Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. RENOVATIE LUXE VILLA Al 10 jaar hét Nederlandse aannemersbedrijf aan de Costa Blanca voor luxe nieuwbouw, renovatie en zwembaden. MAGAZINE /1 PROJECTEN NIEUWBOUW DROOMVILLA RENOVATIE LUXE VILLA Een overzicht van de variëteit

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

lezingen organiseren alsmede huisvesting bieden aan door haar hulp naar in Nederland verblijvende gastdocenten aan de universiteit.

lezingen organiseren alsmede huisvesting bieden aan door haar hulp naar in Nederland verblijvende gastdocenten aan de universiteit. De verbouwing van de voormalige Technische School aan het Timorplein in Stadsdeel Zeeburg maakt onderdeel uit van een ambitieus project om de Indische buurt een nieuwe sociaal-economische impuls te geven.

Nadere informatie

Revalideren en herstellen op viersterrenniveau

Revalideren en herstellen op viersterrenniveau sinds 1901 bro-zh-201312 Revalideren en herstellen op viersterrenniveau Voor iedereen dé locatie om comfortabel te herstellen Aafje zorghotels Twee hotels in Rotterdam Aafje heeft twee zorghotels. Het

Nadere informatie

Hoofdstraat 35 Gorredijk, Code:

Hoofdstraat 35 Gorredijk, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Treed binnen in een interieur van Profurn...

Treed binnen in een interieur van Profurn... Treed binnen in een interieur van Profurn... Hotel Hospitality Accessories Public Areas Bars/Restaurants Project Furniture Welkom in de wereld van Een gezellige en aangename wereld waarin esthetiek, vernieuwing,

Nadere informatie

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk zonnehuisgroep amstelland Kleinschalig wonen Mijn man voelt zich echt thuis. Hij heeft zijn eigen kamer, maar brengt veel tijd door in de gezellige huiskamer met de andere bewoners. Elke dag helpt hij

Nadere informatie

WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT

WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT WIJ REALISEREN UW COMPLETE INTERIEUR OP MAAT WIJ GAAN GRAAG MET U AAN DE SLAG! Graag willen wij onze expertise tot uiting laten komen in uw interieurproject. Bent u in de toekomst op zoek naar een nieuw

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn

Woonzorgcentrum. De Hassinkhof. Wonen Zorg Welzijn Woonzorgcentrum De Hassinkhof Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum De Hassinkhof. Fraai gelegen, naast de kerk in de kern van Beltrum. De Hassinkhof biedt een compleet pakket aan

Nadere informatie

Visietekst Geschreven voor en met afbeeldingen van TROMP PARTNERS ARCHITECTEN. Combinatiegebouw voor SO en VSO de Zevenster Lelystad.

Visietekst Geschreven voor en met afbeeldingen van TROMP PARTNERS ARCHITECTEN. Combinatiegebouw voor SO en VSO de Zevenster Lelystad. Visietekst Geschreven voor en met afbeeldingen van TROMP PARTNERS ARCHITECTEN. Combinatiegebouw voor SO en VSO de Zevenster Lelystad. Leerlingen bereiden zich op de Zevenster voor op hun stap naar de maatschappij.

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Vasteland te Rotterdam 99 per maand

Huur kantoorruimte op Vasteland te Rotterdam 99 per maand Huur kantoorruimte op Vasteland 42-110 te Rotterdam 99 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Industriële Kantoorruimte te Huur

Nadere informatie

Comfort, privacy en persoonlijke zorg

Comfort, privacy en persoonlijke zorg Hospice Comfort, privacy en persoonlijke zorg De hospices van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) Een warme, huiselijke en comfortabele woonomgeving U kunt vertrouwen op een gespecialiseerd zorgteam Uw wensen

Nadere informatie

Duurzaam bouwen Wendhorst

Duurzaam bouwen Wendhorst Duurzaam bouwen Wendhorst De Doelen, Rotterdam 8 december 2009 Ir. W.P. Looze Raad van Bestuur Waar hebben we het over Novel zorg en wonen: Verpleeghuis 200 bewoners in Heerde Verpleeg en verzorging op

Nadere informatie

Bouwen voor mensen met dementie

Bouwen voor mensen met dementie Bouwen voor mensen met dementie Theo van der Voordt Postbus 15762 1001 NG Amsterdam T: 0031 36 8412558 E: info@wiesje.nl W: www.wiesje.nl Inhoud Aandachtspunten voor dementievriendelijk bouwen Ontwerp

Nadere informatie

Hmaars hotels and suites

Hmaars hotels and suites Hmaars hotels and suites maars hotels and suites Andere tijden, andere kamers Het gevoel dat je welkom bent. In een omgeving waar alles draait jouw aanwezigheid. Dat is wat je verwacht van een hotel, wat

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Wilhelminaplein 1-40 te Rotterdam 350 per maand

Huur kantoorpand op Wilhelminaplein 1-40 te Rotterdam 350 per maand Huur kantoorpand op Wilhelminaplein 1-40 te Rotterdam 350 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Prachtige en diverse kantoorruimtes

Nadere informatie

ZORGCAMPUS WAREGEM RUSTOORD DE MEERS SERVICEFLATS DE VARENT

ZORGCAMPUS WAREGEM RUSTOORD DE MEERS SERVICEFLATS DE VARENT ZORGCAMPUS WAREGEM RUSTOORD DE MEERS SERVICEFLATS DE VARENT BOUWHEER OCMW Waregem - Dexia bank NV - Service Flats Invest PROJECT Vernieuwing Zorgcampus ADRES Zuiderlaan en Schakelplein, 8790 Waregem BUDGET

Nadere informatie

Protestantse gemeente Grote kerk

Protestantse gemeente Grote kerk Protestantse gemeente Grote kerk Analyse en voorlopig ontwerp door Margriet de Zwart Interieurarchitect 2017-04-21 Waterstaatskerk bouwjaar 1839-1841 Status Kerk en Rondeel rijksmonument Oude situatie:

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. unigarant hoogeveen

!pet projectinrichters. binnenkomer. unigarant hoogeveen binnenkomer unigarant hoogeveen aanmeren... de ontvangstbalie is als een eiland in de hal geplaatst - de ruimte faciliteert zo een ontmoeting op basis van gelijkwaardigheid. uitgangspunt bij unigarant

Nadere informatie

Noordweg 261, Middelburg

Noordweg 261, Middelburg Noordweg 261, Middelburg Vraagprijs 319.000,- K.K. Beschrijving Karakteristieke half vrijstaande woning met een diepe, op het westen gelegen, parkachtige tuin aan de populaire Noordweg. Een straat met

Nadere informatie

KAS BANK. Klant: KAS BANK. Locatie: Amsterdam, Nederland. Product: Common Ground, Monochrome. Aantal m2: 9.563 m2

KAS BANK. Klant: KAS BANK. Locatie: Amsterdam, Nederland. Product: Common Ground, Monochrome. Aantal m2: 9.563 m2 KAS BANK Klant: KAS BANK Locatie: Amsterdam, Nederland Product: Common Ground, Monochrome Aantal m2: 9.563 m2 Toegevoegde services: ReEntry TacTilesTM KAS BANK, een nieuw begin KAS BANK, opgericht in

Nadere informatie

Bouwspecial Vecht en IJssel

Bouwspecial Vecht en IJssel Bouwspecial Vecht en IJssel Ewoud - Nieuw Transwijk - Zuilen mei 2011 Het is alweer enige tijd geleden dat er een bouwspecial is uitgebracht. Na de fusie tussen Ewoud en de SHBU (Transwijk en Zuylenstede)

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Alles is revalidatie in Domstate

Alles is revalidatie in Domstate Alles is revalidatie in Domstate Van Eijk & Van der Lubbe kleurden bij het interieurontwerp van zorghotel Domstate buiten de lijntjes, met verfrissend resultaat. Zorghotel Domstate staat aan de Utrechtse

Nadere informatie

Interieurontwerp te Amsterdam

Interieurontwerp te Amsterdam Interieurontwerp te Amsterdam Projectnummer: 14-245 Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een gediplomeerd interieur architecte is u

Nadere informatie

Cliëntenraad IJsselland Ziekenhuis. jaarplan 2015

Cliëntenraad IJsselland Ziekenhuis. jaarplan 2015 Cliëntenraad IJsselland Ziekenhuis jaarplan 2015 Missie Cliëntenraad De Cliëntenraad heeft als doelstelling: de patiënt centraal Zij heeft deze doelstelling vertaald in de missie: Om de beleving en het

Nadere informatie

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling In Nederland alleen al hebben potentiële klanten de keuze uit duizenden verschillende hotels. Voor hoteleigenaren mwordt het dan ook een steeds grotere uitdaging

Nadere informatie

Wie het pand van Cubiss in Tilburg binnenstapt,

Wie het pand van Cubiss in Tilburg binnenstapt, Klantcase: Cubiss DOOR ONZE NIEUWE MANIER VAN WERKEN IS EEN SCHOON EN FRIS PAND EXTRA BELANGRIJK Een aantal jaar geleden maakte Cubiss een enorme omslag. Het bedrijf dat met name bibliotheken en maatschappelijke

Nadere informatie

Kraton 230. Multifunctioneel mediagebouw voor o.a. RTV Rijnmond

Kraton 230. Multifunctioneel mediagebouw voor o.a. RTV Rijnmond Kraton 230 Multifunctioneel mediagebouw voor o.a. RTV Rijnmond i.s.m.: Studio Job (figuratie gevelpanelen) en Bureau Strijkers (interieur RTV Rijnmond) opdrachtgever: Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam programma:

Nadere informatie

Hofman Dujardin Architecten. Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans

Hofman Dujardin Architecten. Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans Receptie balie in ontmoetingsgebied Atrium met bibliotheek Nieuw huis voor gerenommeerd advocaten- en notariskantoor Het gebouw stamt uit 1950 en heeft een vloeroppervlak

Nadere informatie

Thuis is waar je hart is

Thuis is waar je hart is Thuis is waar je hart is Woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha Lekker thuis Wonen aan de karakteristieke gracht van Kampen, middenin de historische binnenstad. Dat is wonen in Woon-, zorg- en dienstencentrum

Nadere informatie

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Hofstee Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Hofstee Laurens De Hofstee is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie ligt in de groene wijk Ommoord. De Hofstee

Nadere informatie

DE ROZENHOF Werken op de mooiste locatie in Rotterdam

DE ROZENHOF Werken op de mooiste locatie in Rotterdam DE ROZENHOF Werken op de mooiste locatie in Rotterdam KANTOORRUIMTES De Rozenhof heeft vier sfeervolle kantoorruimtes, Kantoor Boterbloem, Klaproos, Rietkraag en Veldbloem. De kantoorruimtes bevinden

Nadere informatie

Ahrend 262. For every situation.

Ahrend 262. For every situation. Ahrend 262 For every situation. Uitgebreid. Een meubelserie die alles omvat: bureaustoelen, bezoekerstoelen, vergaderstoelen en zelfs krukjes. Comfortabel, ergonomisch verantwoord en visueel aantrekkelijk.

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Raad voor de Kinderbescherming in Den Haag

Raad voor de Kinderbescherming in Den Haag Raad voor de Kinderbescherming Ontwerp voor het interieur van het nieuwe kantoor van de Raad voor de Kinderbescherming in Den Haag 2018-2019 Bureau Kroner architecten Horizon en perspectief Ontwerp voor

Nadere informatie

Opdrachtgever Locatie Oppervlakte Locatie Programma UNStudio Constructie Installaties Aannemer Landschapsarchitectuur Interieur

Opdrachtgever Locatie Oppervlakte Locatie Programma UNStudio Constructie Installaties Aannemer Landschapsarchitectuur Interieur MIRAI HOUSE Mirai House, het nieuwe kantoor- en laboratoriumgebouw voor farmaceutisch concern Astellas, vormt een nieuw centraal punt in het Bio Science Park in Leiden. Deze internationaal toonaangevende

Nadere informatie

kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni

kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni kantoor wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni 0642382432 randi@vangerve.nl iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii HET KANTOOR

Nadere informatie

Joris bouwt! Aanleiding. Leefplein. Ruimte

Joris bouwt! Aanleiding. Leefplein. Ruimte Joris bouwt! Zorg Aanleiding Goede dag meneer, goede dag mevrouw, wat kan ik voor u doen? Wilt u misschien een kopje koffie? Neemt u vast plaats in het grandcafé of op het terras. Het zonnetje schijnt

Nadere informatie

PORTFOLIO GERECHTSGEBOUW BREDA MEI 2018 HOOTSMANS ARCHITECTUUR- BUREAU

PORTFOLIO GERECHTSGEBOUW BREDA MEI 2018 HOOTSMANS ARCHITECTUUR- BUREAU PORTFOLIO GERECHTSGEBOUW BREDA MEI 2018 HOOTSMANS ARCHITECTUUR- BUREAU Programmatische lagen Uitgangspunten voor positionering gebouw De opdracht was om niet alleen deze puzzel op te lossen, maar juist

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling)

Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling) Huur kantoorpand op Lichttoren 32 te Eindhoven (bieden op de veiling) Aanbiedende partij: Kantoorruimtevinden.nl Email: - Telefoon:. Website: www.kantoorruimtevinden.nl Omschrijving Op zoek naar een modern

Nadere informatie

Welkom in uw woning. sept 20096

Welkom in uw woning. sept 20096 sept 20096 Welkom in uw woning In de voorgaande uitgaven van deze nieuwsbrief hebben wij u uitgebreid laten kennismaken met De Rooije Hoeven. Inmiddels heeft u hierdoor een goede indruk kunnen krijgen

Nadere informatie

Architect nieuw te bouwen MFC Klarendal bekend!

Architect nieuw te bouwen MFC Klarendal bekend! Architect nieuw te bouwen MFC Klarendal bekend! Architectenbureau De Zwarte Hond gaat MFC Klarendal ontwerpen. Wat er aan vooraf ging Zoals al in een vorige wijkkrant heeft gestaan wordt het MFC Klarendal

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

visie interieur Kloosterhotel de Soete Moeder

visie interieur Kloosterhotel de Soete Moeder visie interieur Kloosterhotel de Soete Moeder De Soete Moeder is een rijksmonument De Soete Moeder is een klooster De Soete Moeder is een hotel De Soete Moeder is een leer- werkbedrijf De Soete Moeder

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern!

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern! 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Het beste van beide tijden Een mix van modern en authentiek In 1931 opende s-hertogenbosch het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland.

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden overkomt je. Ongemakken, groot of klein, kunnen u afleiden van waar het voor u om gaat. Van wat voor u het leven waardevol

Nadere informatie

Uw gezondheid, Ons specialisme. De koers van Amphia van 2017 naar 2022

Uw gezondheid, Ons specialisme. De koers van Amphia van 2017 naar 2022 Uw gezondheid, Ons specialisme De koers van Amphia van 2017 naar 2022 In Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Iedereen heeft recht op uitstekende zorg én uitstekende service en aandacht: patiënten,

Nadere informatie

KLANTTEST 2. Grachelle Elskamp & Céline Mansvelt

KLANTTEST 2. Grachelle Elskamp & Céline Mansvelt Grachelle Elskamp & Céline Mansvelt SAMENVATTING KLANTTEST 1 Door de omgevingsscan ben ik erachter gekomen wat feestgangers missen tijdens het uitgaan. Hieruit kwam dat vele feestgangers gezellige mensen

Nadere informatie

Woonzorgcentrum De Weijdehof Almelo

Woonzorgcentrum De Weijdehof Almelo Woonzorgcentrum De Weijdehof Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:10 Pagina 1

Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:10 Pagina 1 Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:10 Pagina 1 Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:11 Pagina 2 Het is een plek om jaloers op te worden. De zon spiegelt zich in het kabbelende water van een weidse plas. De oevers zijn

Nadere informatie