5a. De Raad van Advies (toegezegd)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5a. De Raad van Advies (toegezegd)"

Transcriptie

1 5a. De Raad van Advies (toegezegd) De Raad van Advies, dat klinkt formeler dan het werkelijk is. En juist dat informele vinden we belangrijk: we zijn geen miljoenenbedrijf dat gecontroleerd moet worden door een Raad van Commissarissen, maar we beschikken toevallig over een groot en waardevol netwerk van succesvolle ondernemers van wie we maar wát graag willen (blijven) leren. Uit dat netwerk hebben we een mooie en relevante lijst samengesteld van mensen die we eens in de twee maanden uitnodigen voor een avondje stamppot eten op kantoor (we zijn en blijven een start-up, chique en onnodig duur uit eten gaan kan altijd nog als we internationaal doorbreken en de helft van de aandelen verkocht hebben). Tijdens die stamppotsessies zullen we issues bespreken waar we tegenaan lopen, of waar we weleens een andere visie op willen horen. De Raad van Advies werkt uiteraard onbezoldigd - een extra gehaktbal is het enige dat we aan bonussen in petto hebben.

2 Kyra Marcopoulus (Operationeel adviseur) Is begonnen als een mode-agent en heeft uiteindelijke haar eigen kledingmerk ontworpen en op de markt gebracht: Kyra & Ko - vanaf de 'keukentafel' tot een landelijk succesmerk dat ze recent verkocht. De succesfactor is volgens haar: onderscheidend zijn van de rest. Dit is voor Jolie Care met haar Nazorg Borstkanker zeer toepasselijk. Als iemand weet hoe je de modebranche bespeelt en een succes kan maken van een startend modemerk is Kyra het wel. Zij zal ons begeleiden in de organisatie. Status: toegezegd. Sasja Leenders (CEO Sapph lingerie) Bij Marlies Dekkers, waar Sasja lange tijd commercieel directeur was, is ze 'toevallig' al eens bezig geweest met een lijn voor borstkankerpatiënten - die kwam echter niet van de grond. Nu ze de scepter zwaait over Sapph Lingerie (van Cool Investments: MS Mode, Cool Cat & America Today), en dit merk binnen no time een groot aantal levels verder getild heeft, krijgt ze opnieuw de kans met Jolie Care. Eén mailtje met ons business plan was voor haar genoeg haar drukke agenda leeg te vegen. Sapph is onze productiepartner, en we kunnen ons met Sasja geen beter RvA lid voorstellen: haar commerciële kwaliteiten en neus voor business development rijgt ze aan een feilloos gevoel voor fashion & lingerie. Maar ja, wat wil je? Als je al 20 jaar in die wereld rondloopt. Status: toegezegd.

3 Drs. R. A. Christiano (Plastisch chirurg) Drs. R.A. Christiano voltooide zijn specialisatie tot plastisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. In 1991 was hij werkzaam in het huidige Spaarne Gasthuis in Hoofddorp waar hij veel aandacht besteedt aan de reconstructieve chirurgie en de handchirurgie.hij is gespecialiseerd in borstcorrecties (mammareductie is verkleining en mamma-augmentatie is vergroting), buikwandcorrecties en gelaatscorrecties. Status: toegezegd. Stanja van Mierlo Stanja, is hele goede onderneemster die 10 jaar geleden ook tegen de keer in een bedrijf begon: Strandpaviljoen Blijburg in Amsterdam. Stanja heeft tegen allerlei regelgevingen moeten vechten, en heeft alle ups en downs van ondernemen meegemaakt - maar inmiddels is Blijburg een gevestigde naam met een hele trouwe klantenkring. Stanja doet alles altijd anders: van menukaart tot de manier waarop ze events organiseert - dat inspireert ons enorm. Los van het feit dat Stanja perfect weet hoe je een goed event opzet met minimale middelen, heeft ze een enorm netwerk: ze kent de hele wereld of de hele wereld kent haar. Status: toegezegd.

4 Bob ter Reehorst (Adviseur, medisch vak-inhoudelijk, opleiding en nascholing) Bob ter Reehorst is een fysiotherapeut met ruim 30 jaar praktijkervaring en 20 jaar ervaring als vakdocent op de particuliere opleiding fysiotherapie. Hij heeft een aantal specialisaties ontwikkeld in de vorm van nascholing en kan ons alles vertellen over hoe we opleidingsmateriaal moeten schrijven en aanbieden. Daarnaast is hij een expert in het vinden van wetenschappelijke onderbouwing wat erg belangrijk is voor de communicatie over het hele Nazorg Borstkanker traject naar de medische wereld. Hij heeft aan het begin gestaan van Nazorg Borstkanker, heeft Lucette altijd al bijgestaan met de opzet, was tot op heden dé schouderspecialist van Nazorg Borstkanker en dat alles omdat hij niets liever wil dan het beste voor haar. Status: toegezegd. Anneke Bakker First Line Manager bij IBM Strategic Outsourcing Application Support for AAB Core Banking Systems, zegt haar Linked In profiel. Anneke is ondertussen genezen van borstkanker, is weer volop aan het werk, heeft alle kracht weer gevonden en krijgt zelfs promotie aangeboden. Dat zegt veel over haar. Ze geeft zelf aan dat ze mede dankzij Nazorg Borstkanker weer zo goed en sterk in haar leven is komen te staan. Ze is ook een tevreden klant van Jolie Care en wil graag haar steentje bijdragen om andere vrouwen hier van op de hoogte te brengen en Jolie Care een echt en bekend merk te laten worden. Status: toegezegd.

5 Jeroen Leinders Jeroen is opgeleid tot marketeer ('registered' zelfs, maar laat hem dat niet horen) en werkte achtereenvolgens aan klantzijde bij Bols Wessanen, als strateeg bij Saatchi & Saatchi, als marketingdirecteur bij Amnesty en bij KLM, voordat hij besloot zijn hart te volgen en (speelfilm)regisseur te worden. Jeroen en Herbert werken vaak als creatief & strategisch team samen. Jeroen gaat de luis in de pels worden, de grote criticaster, de advocaat van de duivel en zal waarschijnlijk negen van de tien keer zonder stamppot naar huis gestuurd worden. En dat is precies waarom we hem er bij willen hebben. Status: toegezegd. Jan van Bodegom Jan van Bodegom, oprichter en directeur van het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis sinds 2012, heeft gestudeerd aan het Erasmus MC in Rotterdam. Daarnaast ruim 10 jaar gewerkt in verschillende ziekenhuizen waaronder het ziekenhuis Bernhoven voordat hij de borstkanker zorg kon ontwikkelen die hij voor ogen had. Namelijk; Maatwerk. Co-Founder van De Jonge Orde, die 10 Juli 2000 is opgericht voor het behartigen van de belangen van de toekomstige medisch specialisten. De Jonge Orde is ontstaat vanuit de belangencommissie van de Vereniging van Assistent Geneeskundigen in de Heelkunde (VAGH). Status: toegezegd.

6 Drs. D. Jairath (Plastisch chirurg) Drs. D. Jairath voltooide zijn studie geneeskunde en zijn specialisatie tot plastisch chirurg aan de Universiteit van Amsterdam. David heeft een langere tijd gewerkt bij het AVL in Amsterdam en het Rode Kruis ZKH in Beverwijk. In het Rode Kruis ZKH heeft hij veel ervaring opgedaan met brandwonden. Sinds oktober 2004 werkt Drs. Jairath in het huidige Spaarne Gasthuis Hoofddorp en Heemstede. Hij is gespecialiseerd in borstcorrecties, zowel verkleining als vergroting, buikwandcorrecties, gelaatscorrecties, laserbehandelingen en haarreductie. Status: toegezegd. J. v.d. E. (Organisatie & structuur) Een goede vriend, CEO van de grootste concerns in Nederland (we noemen geen namen), mag vanwege zijn functie geen belangen hebben in andere bedrijven. Hij heeft dan ook geen belang in dit bedrijf, maar wel bij het slagen ervan, voor de oprichter persoonlijk. Indien zijn agenda het toelaat, zal hij als adviseur bij de vergaderingen aanwezig zijn om Lucette Vermeijden te ondersteunen. Status: toegezegd, mits niet publiekelijk vermeld.

7 Sabine Uitslag (Vak-inhoudelijk, lobbyiste) Sabine Uitslag is de voorzitter van de NVH, ze was CDAlid en deed mee aan The Voice of Holland. Zij is iemand met een 'goeie stem' - zowel letterlijk als figuurlijk. Ze reageerde heel enthousiast en heeft direct een lijst met namen gegeven die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van Nazorg Borstkanker Nederland. Met haar aan onze kant en haar netwerk dat we mogen gebruiken, wordt Jolie Care en Nazorg Borstkanker met huidtherapeuten als coördinatoren en aanmeters een erkend specialisme in de zorg, een naam voor de beroepsgroep en een volwaardig concept voor de zorgverzekeraars. Status: toegezegd.

8 5b. De Raad van Advies (mee in gesprek) Zo n informele Raad van Advies, werkt natuurlijk onbezoldigd. Gelukkig, want de meeste van die mensen zijn natuurlijk onbetaalbaar. En: dan heb je het natuurlijk wel te maken met ontstellend drukke agenda s. Ja, zelfs voor ons. Daar leggen we ons met liefde bij neer - de expertise en het netwerk dat dit premier league elftal inbrengt, zijn van onschatbare waarde. Niet zo gek dus dat een aantal spelers die we op de wishlist hebben staan, nog niet definitief gereageerd hebben op ons verzoek. Te druk, nog aan het nadenken, of en passant even een miljardenbedrijf aan het redden. Vandaar dat we nog even moeten wachten ze al dan niet definitief toe te voegen aan de stampottafel. We blijven met ze in contact, en ook zij weten dat wij niet zo van het snelle opgeven zijn. Als ze straks definitief ja gezegd hebben, is dat alleen maar een extra, eh.. ja: toetje.

9 Didie Schackman Didie was Miss Nederland in 1995, en weet daarom alles van modellen, fotografie en fashion. Maar: er is veel meer. Didie is een intelligente en gedreven marketingcommunicatie vrouw, en nog ondernemend ook. Ze schrijft zelf veel, en openhartig en 'werkt' daarmee gestaag aan haar eigen personal brand. Haar loopbaan wordt gedomineerd door sport, gezondheid en mode en tegenwoordig is ze Hoofd Marketing Communicatie bij Philips Retail (fashion & food), waarbij ze op hoog niveau het juiste netwerk en welkome expertise (retail) inbrengt. Status: mee in gesprek. Eric Bijlsma (Business development, fashion) Eric Bijlsma was tot vorig jaar één van de eigenaren van Scotch & Soda en de man die het weer groot maakte (alvorens het voor een mooi bedrag te verkopen). In 2007 werkte Herbert een jaar intensief samen met Eric, toen de eerste eigen winkels van Scotch & Soda werden bedacht en geïntroduceerd en het label voor kids 'Shrunk' op de markt werd gebracht. Als Eric niet op zijn boot op de Caribean zit, werkt hij nog als Creative Director voor Love Stories, het lingeriemerk van zijn vrouw en investeert hij in start-ups. Eric heeft een neus voor fashion, voor retail en is scherp, tegendraads en intelligent. Status: mee in gesprek.

10 Prof. dr. Dietmar Ulrich (Plastisch chirurg) Prof. dr. Dietmar Ulrich komt uit Duitsland. Hij heeft een internationale reputatie en is 1 van de meest gerenommeerd plastisch chirurgen voor reconstructieve en esthetische ingrepen in Nederland. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit in Kiel (Duitsland) met buitenlandse stages in Zwitserland. In Aken (Duitsland) is hij afgestudeerd als Plastisch Chirurg in het RWTK, 1 van de grootste universitaire ziekenhuizen in Europa. Sinds 2012 is hij hoogleraar voor plastische en esthetische chirurgie en afdelingshoofd van de plastische chirurgie van het Radboudumc in Nijmegen. Hij heeft diverse nationale en internationale prijzen gewonnen en heeft fellowships in New York, Rio de Janeiro en Gent gevolgd. Status: nog vragen. Jacqueline Smit (Ex CEO Microsoft Nederland, ex CEO Radio538) Jacqueline heeft een modelcarrière in de corporate wereld achter de rug, die menigeen nog maar moet zien te evenaren. En nee: ze is niet heel gewoon gebleven. Ze is altijd al een buitenbeentje geweest, en die persoonlijkheid nam ze ook overal mee naar toe. Rechttoe, rechtaan. Nooit politiek, altijd direct, maar zonder de sociale verhoudingen uit het oog te verliezen. Creatief, intelligent, sensitief én humoristisch. Als directeur Microsoft Nederland reorganiseerde ze het Consumer Channel opnieuw en bracht en passant Het Nieuwe Werken naar Schiphol. De opdracht van Talpa vervolgens om Radio538 interim te managen en succesvoller te maken binnen 3 jaar, deed ze binnen 1 jaar met 2 vingers in haar neus. De behaalde targets zijn nog steeds record-fähig. Jacqueline weet alles van consumenten, cijfers en business development - wij gaan met gespitste oren naar haar luisteren. Status: mee in gesprek.

Versie oktober 2014 PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR CONSULTANTS DIE EEN EXIT OVERWEGEN

Versie oktober 2014 PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR CONSULTANTS DIE EEN EXIT OVERWEGEN Versie oktober 2014 PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR CONSULTANTS DIE EEN EXIT OVERWEGEN AUKE BIJNSDORP (1976) In 2003 heb ik mijn exit uit consulting gemaakt. Vanuit Roland Berger Strategy Consultants maakte

Nadere informatie

Ik ben aan. Els Borst propageert het dienend leiderschap. Marijke Horstink: Vrouwen willen alles zelf doen. Marlijn Lenselink: Je moet vooral durven

Ik ben aan. Els Borst propageert het dienend leiderschap. Marijke Horstink: Vrouwen willen alles zelf doen. Marlijn Lenselink: Je moet vooral durven Ik ben aan UItgave bij het congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg 2013 Pagina 6 Els Borst propageert het dienend leiderschap Pagina 30 Marlijn Lenselink: Je moet vooral durven Pagina 61 Marijke Horstink:

Nadere informatie

FOSTER & FLEMING BUSINESS REVIEW

FOSTER & FLEMING BUSINESS REVIEW FOSTER & FLEMING BUSINESS REVIEW Z O R G S E C T O R ONDERZOEK: SOCIAL MEDIA RISK MANAGEMENT IN DE ZORGSECTOR Twitter momenteel grootste gevaar 10 VRAGEN AAN Medisch directeur Thybout Moojen SOCIAL MEDIA

Nadere informatie

MARCOM Magazine.NL. komt eraan!

MARCOM Magazine.NL. komt eraan! MARCOM Magazine.NL komt eraan! H É T C A R R I È R E M A G A Z I N E V O O R S A L E S - & M A R K E T I N G P R O F E S S I O N A L S! J U L I 2 0 0 9 4 In gesprek met Judith Koekenbier, Managing Director

Nadere informatie

If the price is right

If the price is right If the price is right H É T C A R R I È R E M A G A Z I N E V O O R S A L E S P R O F E S S I O N A L S! N O V E M B E R 2 0 0 9 6 In gesprek met Jordy Kool & Marjolijn van Berkel, Infotheek ICT Diensten

Nadere informatie

Arbeidsmarkt in de Asset Management industrie

Arbeidsmarkt in de Asset Management industrie RONDE TAFEL arbeidsmarkt ronde tafel Arbeidsmarkt in de Asset Management industrie Door Baart Koster 22 Foto s: Fotopersburo Dijkstra Tijdens een door Financial Investigator georganiseerde rondetafeldiscussie

Nadere informatie

vertrouwen in jezelf blijven denken in kansen de wereld van Delta Lloyd Groep Opinieblad over Delta Lloyd magazine Juni 2013

vertrouwen in jezelf blijven denken in kansen de wereld van Delta Lloyd Groep Opinieblad over Delta Lloyd magazine Juni 2013 vertrouwen in jezelf blijven denken in kansen Delta Lloyd magazine Juni 2013 Opinieblad over de wereld van Delta Lloyd Groep Thema: vertrouwen In september heeft de financiële crisis, de grootste uit de

Nadere informatie

Eigendomsoverdracht in het familiebedrijf

Eigendomsoverdracht in het familiebedrijf in het familiebedrijf Colofon Auteur Katinka Jongkind ING Economisch Bureau katinka.jongkind@ing.nl Redactieraad Marcel Peek Alexander Thomassen Roberto Flören Albert Jan Thomassen Maarten van Druten ING

Nadere informatie

Michael Rogers: het is crashen of winnen. Als fysiotherapeut kunt u niet achterblijven. Ga mee in andere ziensen

Michael Rogers: het is crashen of winnen. Als fysiotherapeut kunt u niet achterblijven. Ga mee in andere ziensen Connect Het relatiemagazine van Fydee Als fysiotherapeut kunt u niet achterblijven. Ga mee in andere ziensen handelswijzen Ronald van broekhoven is dit goed voor mijn cliënt, voor mijn personeel en voor

Nadere informatie

onderbouwt it-beslissingen Europa omarmt Indiase outsourcers GOEDE SOFTWARE IS ONZICHTBAAR

onderbouwt it-beslissingen Europa omarmt Indiase outsourcers GOEDE SOFTWARE IS ONZICHTBAAR onderbouwt it-beslissingen 1 0 o k t o b e r 2 0 0 7 n u m m e r 1 1 j a a r g a n g 1 w w w. i t - e x e c u t i v e. n l Europa omarmt Indiase outsourcers IN HET NIEUWS CIO UIT ISOLEMENT Nederlandse

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart 3.0

Marketing vanuit je hart 3.0 Wegwijzer naar een Welvarend bedrijf Marketing vanuit je hart 3.0 Voor zelfstandige ondernemers die hun droom willen realiseren Ingrid Langen Dit e-boek mag je delen en/of publiceren mits je mij als bron

Nadere informatie

het ONDERNEMERS Interview met voorzitter Ted Walraven, Airport Businesspark Lijnden WWW.ONDERNEMERSBELANG.NL NR. 4 2010 HAARLEMMERMEERLANDEN

het ONDERNEMERS Interview met voorzitter Ted Walraven, Airport Businesspark Lijnden WWW.ONDERNEMERSBELANG.NL NR. 4 2010 HAARLEMMERMEERLANDEN NR. 4 2010 het ONDERNEMERS HAARLEMMERMEERLANDEN B E L A N G Interview met voorzitter Ted Walraven, Airport Businesspark Lijnden Uiteenlopende evenementen met Claus kwaliteit AMB biedt logistieke ondernemers

Nadere informatie

De rol van ledenraden in de governance van zorgverzekeraars

De rol van ledenraden in de governance van zorgverzekeraars Grote Bickersstraat 76 1013 KS Amsterdam Postbus 1903 1000 BX Amsterdam tel 020 522 59 99 e-mail info@veldkamp.net www.veldkamp.net De rol van ledenraden in de governance van zorgverzekeraars Een kwalitatief

Nadere informatie

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor PROFIEL profiel november jaargang 201219 extra 02 editie oktober 2012 ROFIEL extra FASHION kracht van ondernemen met euretco SPORT gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

Nadere informatie

VOORJAAR/ZOMER 2014. Bedrijfsverkoop Cash is king legt oprichter Agile Software geen windeieren

VOORJAAR/ZOMER 2014. Bedrijfsverkoop Cash is king legt oprichter Agile Software geen windeieren VOORJAAR/ZOMER 2014 Bedrijfsverkoop Cash is king legt oprichter Agile Software geen windeieren Aardappelverwerker Lamb Weston / Meijer produceert dagelijks 10 miljoen porties frites Multimedia en fieldmarketing

Nadere informatie

Digitaal netwerken een hype? door. gevraagd. Zijn deze netwerken nu echt zinvol en waar ligt de grens in het gebruik ervan?

Digitaal netwerken een hype? door. gevraagd. Zijn deze netwerken nu echt zinvol en waar ligt de grens in het gebruik ervan? Fundament Nieuws voor en van alumni van de Hoge Hotelschool Maastricht nummer 22 december 2007 In dit nummer Luud Berings over dromen verwezenlijken Om te weten Ondernemer Teun den Dekker De Kerstboom

Nadere informatie

Let s build IT.nl. in het nieuws. dé Vrijetijdverzekeraar. Voorjaar 2005, verhuisuitgave

Let s build IT.nl. in het nieuws. dé Vrijetijdverzekeraar. Voorjaar 2005, verhuisuitgave in het nieuws Voorjaar 2005, verhuisuitgave Klaar voor de toekomst Een verhuizing is een belangrijke mijlpaal voor een bedrijf. Goede huisvesting is een belangrijke voorwaarde om het werk goed te kunnen

Nadere informatie

WIJ ZIJN CE DIGITAL BUSINESS CONCEPTS

WIJ ZIJN CE DIGITAL BUSINESS CONCEPTS WIJ ZIJN CE DIGITAL BUSINESS CONCEPTS STIJN OERLEMANS eerstejaarsstudent CE Digital Business Concepts Ik heb tijdens mijn jaar bij Interpolis gezien dat dit werkveld echt de toekomst is 2 Waarom heb je

Nadere informatie

soms ook een grotere invloed op klanten. Het is dus belangrijk dat je altijd in gesprek komt met mensen.

soms ook een grotere invloed op klanten. Het is dus belangrijk dat je altijd in gesprek komt met mensen. Netwerken is niet alleen kaartjes scoren door Flore de Vries Naast netwerkbijeenkomsten, borrels en lunches moet er anno 2009 óók online genetwerkt worden. Dus Twitteren, Hyven en LinkedInnen we ons helemaal

Nadere informatie

Ik vertelde dat ik weer zwanger was en de hel brak los

Ik vertelde dat ik weer zwanger was en de hel brak los NU. 1/6 Ik vertelde dat ik weer zwanger was en de hel brak los Interview met Muriel Arts MURIEL ARTS (1964) STUDEERDE TANDHEELKUNDE EN STARTTE VERVOLGENS EEN COMMERCIËLE INTERNATIONALE CARRIÈRE BIJ UNILEVER.

Nadere informatie

Business, Finance & Law. Opleidingen 2015-2016 voltijd

Business, Finance & Law. Opleidingen 2015-2016 voltijd Business, Finance & Law Opleidingen 2015-2016 voltijd 2 Business, Finance & Law Opleidingen 2015-2016 Inhoud Introductie 3 Opleidingsoverzicht Business, Finance & Law 5 Opleidingen: Accountancy 6 Associate-degreeprogramma

Nadere informatie

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INHOUDSOPGAVE WORKSHOPS THINK DIFFERENT? FUTURE PROOF? TOON LEF EN MAAK HET VERSCHIL! FUEL YOUR FUTURE HOE? Gezien de veranderingen in je vak, ben je gespitst op

Nadere informatie

ICT&health. Jeroen Tas. We hebben een ander model nodig. Philips Healthcare. Niet meegaan met elke hype In gesprek met Theo Hooghiemstra van RV&S

ICT&health. Jeroen Tas. We hebben een ander model nodig. Philips Healthcare. Niet meegaan met elke hype In gesprek met Theo Hooghiemstra van RV&S De knutselfase voorbij E-Health in de praktijk, door Dr. Bart Timmers Niet meegaan met elke hype In gesprek met Theo Hooghiemstra van RV&S Van Mobile Health tot Bush Een persoonlijk verslag van HIMSS 2015

Nadere informatie

Hoe stromen institutionele beleggingen

Hoe stromen institutionele beleggingen Juni 2015 Hoe stromen institutionele beleggingen de hypotheekmarkt in? Tussenpersonen en consumenten profiteren van investeringen via www.munthypotheken.nl Het zal u niet zijn ontgaan: in Nederland kennen

Nadere informatie

Great place to Work. In gesprek met

Great place to Work. In gesprek met In gesprek met Liza Hofland, Coca-Cola Enterprises Niels Bos, HILTI Nederland Harjan Dijkema & Sabine Beute, Solviteers Jacqueline de Block, Business School for Sales Priscilla van de Pol, KPN Wesley Brouwer

Nadere informatie

EEN COMMERCIËLE UITGAVE VAN MEDIAPLANET, GEDISTRIBUEERD DOOR HET FINANCIEELE DAGBLAD. RISK MANAGEMENT

EEN COMMERCIËLE UITGAVE VAN MEDIAPLANET, GEDISTRIBUEERD DOOR HET FINANCIEELE DAGBLAD. RISK MANAGEMENT EEN COMMERCIËLE UITGAVE VAN MEDIAPLANET, GEDISTRIBUEERD DOOR HET FINANCIEELE DAGBLAD. Nr.1/juni 2010 Inspelen op een veranderende omgeving RISK MANAGEMENT 5TIPS OM RISICO S TE BEPERKEN Showstoppers Risk

Nadere informatie

Maatschappelijk Jaarverslag 2007

Maatschappelijk Jaarverslag 2007 Maatschappelijk Jaarverslag 2007 Kiezen voor ondernemerschap 2007 was het jaar van de keuzes. En vooral: het uitwerken van die keuzes. Met de voornaamstekeuze debesteprivatebank van Nederland en België

Nadere informatie

Legal LETTER. Uitgave Jonge Balie Congres 2005. Special. Inhoudsopgave

Legal LETTER. Uitgave Jonge Balie Congres 2005. Special. Inhoudsopgave Voxius is een werving-, selectie- en interimbureau voor juristen. Voxius werkt voor advocatenkantoren, notariskantoren en bedrijven, waaronder veel top 100 ondernemingen. Legal LETTER Uitgave Jonge Balie

Nadere informatie

stralend ondernemen Succestips voor (startende) ondernemers Drs. Martijn van Buren

stralend ondernemen Succestips voor (startende) ondernemers Drs. Martijn van Buren stralend ondernemen Succestips voor (startende) ondernemers Drs. Martijn van Buren inleiding inleiding voorwoord Dit boek gaat over ondernemen. Ik heb altijd de goede gewoonte gehad om na te denken waarom

Nadere informatie