5a. De Raad van Advies (toegezegd)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5a. De Raad van Advies (toegezegd)"

Transcriptie

1 5a. De Raad van Advies (toegezegd) De Raad van Advies, dat klinkt formeler dan het werkelijk is. En juist dat informele vinden we belangrijk: we zijn geen miljoenenbedrijf dat gecontroleerd moet worden door een Raad van Commissarissen, maar we beschikken toevallig over een groot en waardevol netwerk van succesvolle ondernemers van wie we maar wát graag willen (blijven) leren. Uit dat netwerk hebben we een mooie en relevante lijst samengesteld van mensen die we eens in de twee maanden uitnodigen voor een avondje stamppot eten op kantoor (we zijn en blijven een start-up, chique en onnodig duur uit eten gaan kan altijd nog als we internationaal doorbreken en de helft van de aandelen verkocht hebben). Tijdens die stamppotsessies zullen we issues bespreken waar we tegenaan lopen, of waar we weleens een andere visie op willen horen. De Raad van Advies werkt uiteraard onbezoldigd - een extra gehaktbal is het enige dat we aan bonussen in petto hebben.

2 Kyra Marcopoulus (Operationeel adviseur) Is begonnen als een mode-agent en heeft uiteindelijke haar eigen kledingmerk ontworpen en op de markt gebracht: Kyra & Ko - vanaf de 'keukentafel' tot een landelijk succesmerk dat ze recent verkocht. De succesfactor is volgens haar: onderscheidend zijn van de rest. Dit is voor Jolie Care met haar Nazorg Borstkanker zeer toepasselijk. Als iemand weet hoe je de modebranche bespeelt en een succes kan maken van een startend modemerk is Kyra het wel. Zij zal ons begeleiden in de organisatie. Status: toegezegd. Sasja Leenders (CEO Sapph lingerie) Bij Marlies Dekkers, waar Sasja lange tijd commercieel directeur was, is ze 'toevallig' al eens bezig geweest met een lijn voor borstkankerpatiënten - die kwam echter niet van de grond. Nu ze de scepter zwaait over Sapph Lingerie (van Cool Investments: MS Mode, Cool Cat & America Today), en dit merk binnen no time een groot aantal levels verder getild heeft, krijgt ze opnieuw de kans met Jolie Care. Eén mailtje met ons business plan was voor haar genoeg haar drukke agenda leeg te vegen. Sapph is onze productiepartner, en we kunnen ons met Sasja geen beter RvA lid voorstellen: haar commerciële kwaliteiten en neus voor business development rijgt ze aan een feilloos gevoel voor fashion & lingerie. Maar ja, wat wil je? Als je al 20 jaar in die wereld rondloopt. Status: toegezegd.

3 Drs. R. A. Christiano (Plastisch chirurg) Drs. R.A. Christiano voltooide zijn specialisatie tot plastisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. In 1991 was hij werkzaam in het huidige Spaarne Gasthuis in Hoofddorp waar hij veel aandacht besteedt aan de reconstructieve chirurgie en de handchirurgie.hij is gespecialiseerd in borstcorrecties (mammareductie is verkleining en mamma-augmentatie is vergroting), buikwandcorrecties en gelaatscorrecties. Status: toegezegd. Stanja van Mierlo Stanja, is hele goede onderneemster die 10 jaar geleden ook tegen de keer in een bedrijf begon: Strandpaviljoen Blijburg in Amsterdam. Stanja heeft tegen allerlei regelgevingen moeten vechten, en heeft alle ups en downs van ondernemen meegemaakt - maar inmiddels is Blijburg een gevestigde naam met een hele trouwe klantenkring. Stanja doet alles altijd anders: van menukaart tot de manier waarop ze events organiseert - dat inspireert ons enorm. Los van het feit dat Stanja perfect weet hoe je een goed event opzet met minimale middelen, heeft ze een enorm netwerk: ze kent de hele wereld of de hele wereld kent haar. Status: toegezegd.

4 Bob ter Reehorst (Adviseur, medisch vak-inhoudelijk, opleiding en nascholing) Bob ter Reehorst is een fysiotherapeut met ruim 30 jaar praktijkervaring en 20 jaar ervaring als vakdocent op de particuliere opleiding fysiotherapie. Hij heeft een aantal specialisaties ontwikkeld in de vorm van nascholing en kan ons alles vertellen over hoe we opleidingsmateriaal moeten schrijven en aanbieden. Daarnaast is hij een expert in het vinden van wetenschappelijke onderbouwing wat erg belangrijk is voor de communicatie over het hele Nazorg Borstkanker traject naar de medische wereld. Hij heeft aan het begin gestaan van Nazorg Borstkanker, heeft Lucette altijd al bijgestaan met de opzet, was tot op heden dé schouderspecialist van Nazorg Borstkanker en dat alles omdat hij niets liever wil dan het beste voor haar. Status: toegezegd. Anneke Bakker First Line Manager bij IBM Strategic Outsourcing Application Support for AAB Core Banking Systems, zegt haar Linked In profiel. Anneke is ondertussen genezen van borstkanker, is weer volop aan het werk, heeft alle kracht weer gevonden en krijgt zelfs promotie aangeboden. Dat zegt veel over haar. Ze geeft zelf aan dat ze mede dankzij Nazorg Borstkanker weer zo goed en sterk in haar leven is komen te staan. Ze is ook een tevreden klant van Jolie Care en wil graag haar steentje bijdragen om andere vrouwen hier van op de hoogte te brengen en Jolie Care een echt en bekend merk te laten worden. Status: toegezegd.

5 Jeroen Leinders Jeroen is opgeleid tot marketeer ('registered' zelfs, maar laat hem dat niet horen) en werkte achtereenvolgens aan klantzijde bij Bols Wessanen, als strateeg bij Saatchi & Saatchi, als marketingdirecteur bij Amnesty en bij KLM, voordat hij besloot zijn hart te volgen en (speelfilm)regisseur te worden. Jeroen en Herbert werken vaak als creatief & strategisch team samen. Jeroen gaat de luis in de pels worden, de grote criticaster, de advocaat van de duivel en zal waarschijnlijk negen van de tien keer zonder stamppot naar huis gestuurd worden. En dat is precies waarom we hem er bij willen hebben. Status: toegezegd. Jan van Bodegom Jan van Bodegom, oprichter en directeur van het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis sinds 2012, heeft gestudeerd aan het Erasmus MC in Rotterdam. Daarnaast ruim 10 jaar gewerkt in verschillende ziekenhuizen waaronder het ziekenhuis Bernhoven voordat hij de borstkanker zorg kon ontwikkelen die hij voor ogen had. Namelijk; Maatwerk. Co-Founder van De Jonge Orde, die 10 Juli 2000 is opgericht voor het behartigen van de belangen van de toekomstige medisch specialisten. De Jonge Orde is ontstaat vanuit de belangencommissie van de Vereniging van Assistent Geneeskundigen in de Heelkunde (VAGH). Status: toegezegd.

6 Drs. D. Jairath (Plastisch chirurg) Drs. D. Jairath voltooide zijn studie geneeskunde en zijn specialisatie tot plastisch chirurg aan de Universiteit van Amsterdam. David heeft een langere tijd gewerkt bij het AVL in Amsterdam en het Rode Kruis ZKH in Beverwijk. In het Rode Kruis ZKH heeft hij veel ervaring opgedaan met brandwonden. Sinds oktober 2004 werkt Drs. Jairath in het huidige Spaarne Gasthuis Hoofddorp en Heemstede. Hij is gespecialiseerd in borstcorrecties, zowel verkleining als vergroting, buikwandcorrecties, gelaatscorrecties, laserbehandelingen en haarreductie. Status: toegezegd. J. v.d. E. (Organisatie & structuur) Een goede vriend, CEO van de grootste concerns in Nederland (we noemen geen namen), mag vanwege zijn functie geen belangen hebben in andere bedrijven. Hij heeft dan ook geen belang in dit bedrijf, maar wel bij het slagen ervan, voor de oprichter persoonlijk. Indien zijn agenda het toelaat, zal hij als adviseur bij de vergaderingen aanwezig zijn om Lucette Vermeijden te ondersteunen. Status: toegezegd, mits niet publiekelijk vermeld.

7 Sabine Uitslag (Vak-inhoudelijk, lobbyiste) Sabine Uitslag is de voorzitter van de NVH, ze was CDAlid en deed mee aan The Voice of Holland. Zij is iemand met een 'goeie stem' - zowel letterlijk als figuurlijk. Ze reageerde heel enthousiast en heeft direct een lijst met namen gegeven die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van Nazorg Borstkanker Nederland. Met haar aan onze kant en haar netwerk dat we mogen gebruiken, wordt Jolie Care en Nazorg Borstkanker met huidtherapeuten als coördinatoren en aanmeters een erkend specialisme in de zorg, een naam voor de beroepsgroep en een volwaardig concept voor de zorgverzekeraars. Status: toegezegd.

8 5b. De Raad van Advies (mee in gesprek) Zo n informele Raad van Advies, werkt natuurlijk onbezoldigd. Gelukkig, want de meeste van die mensen zijn natuurlijk onbetaalbaar. En: dan heb je het natuurlijk wel te maken met ontstellend drukke agenda s. Ja, zelfs voor ons. Daar leggen we ons met liefde bij neer - de expertise en het netwerk dat dit premier league elftal inbrengt, zijn van onschatbare waarde. Niet zo gek dus dat een aantal spelers die we op de wishlist hebben staan, nog niet definitief gereageerd hebben op ons verzoek. Te druk, nog aan het nadenken, of en passant even een miljardenbedrijf aan het redden. Vandaar dat we nog even moeten wachten ze al dan niet definitief toe te voegen aan de stampottafel. We blijven met ze in contact, en ook zij weten dat wij niet zo van het snelle opgeven zijn. Als ze straks definitief ja gezegd hebben, is dat alleen maar een extra, eh.. ja: toetje.

9 Didie Schackman Didie was Miss Nederland in 1995, en weet daarom alles van modellen, fotografie en fashion. Maar: er is veel meer. Didie is een intelligente en gedreven marketingcommunicatie vrouw, en nog ondernemend ook. Ze schrijft zelf veel, en openhartig en 'werkt' daarmee gestaag aan haar eigen personal brand. Haar loopbaan wordt gedomineerd door sport, gezondheid en mode en tegenwoordig is ze Hoofd Marketing Communicatie bij Philips Retail (fashion & food), waarbij ze op hoog niveau het juiste netwerk en welkome expertise (retail) inbrengt. Status: mee in gesprek. Eric Bijlsma (Business development, fashion) Eric Bijlsma was tot vorig jaar één van de eigenaren van Scotch & Soda en de man die het weer groot maakte (alvorens het voor een mooi bedrag te verkopen). In 2007 werkte Herbert een jaar intensief samen met Eric, toen de eerste eigen winkels van Scotch & Soda werden bedacht en geïntroduceerd en het label voor kids 'Shrunk' op de markt werd gebracht. Als Eric niet op zijn boot op de Caribean zit, werkt hij nog als Creative Director voor Love Stories, het lingeriemerk van zijn vrouw en investeert hij in start-ups. Eric heeft een neus voor fashion, voor retail en is scherp, tegendraads en intelligent. Status: mee in gesprek.

10 Prof. dr. Dietmar Ulrich (Plastisch chirurg) Prof. dr. Dietmar Ulrich komt uit Duitsland. Hij heeft een internationale reputatie en is 1 van de meest gerenommeerd plastisch chirurgen voor reconstructieve en esthetische ingrepen in Nederland. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit in Kiel (Duitsland) met buitenlandse stages in Zwitserland. In Aken (Duitsland) is hij afgestudeerd als Plastisch Chirurg in het RWTK, 1 van de grootste universitaire ziekenhuizen in Europa. Sinds 2012 is hij hoogleraar voor plastische en esthetische chirurgie en afdelingshoofd van de plastische chirurgie van het Radboudumc in Nijmegen. Hij heeft diverse nationale en internationale prijzen gewonnen en heeft fellowships in New York, Rio de Janeiro en Gent gevolgd. Status: nog vragen. Jacqueline Smit (Ex CEO Microsoft Nederland, ex CEO Radio538) Jacqueline heeft een modelcarrière in de corporate wereld achter de rug, die menigeen nog maar moet zien te evenaren. En nee: ze is niet heel gewoon gebleven. Ze is altijd al een buitenbeentje geweest, en die persoonlijkheid nam ze ook overal mee naar toe. Rechttoe, rechtaan. Nooit politiek, altijd direct, maar zonder de sociale verhoudingen uit het oog te verliezen. Creatief, intelligent, sensitief én humoristisch. Als directeur Microsoft Nederland reorganiseerde ze het Consumer Channel opnieuw en bracht en passant Het Nieuwe Werken naar Schiphol. De opdracht van Talpa vervolgens om Radio538 interim te managen en succesvoller te maken binnen 3 jaar, deed ze binnen 1 jaar met 2 vingers in haar neus. De behaalde targets zijn nog steeds record-fähig. Jacqueline weet alles van consumenten, cijfers en business development - wij gaan met gespitste oren naar haar luisteren. Status: mee in gesprek.

Alle ins and outs over Lucette & Nazorg Borstkanker

Alle ins and outs over Lucette & Nazorg Borstkanker Alle ins and outs over Lucette & Nazorg Borstkanker Alle ins and outs over Lucette & Nazorg Borstkanker Naam: Lucette Vermeijden Leeftijd: 28 jaar Mobiel nummer: E-mail: lucette@nazorgborstkanker.nl Blog:

Nadere informatie

GROTE WOONONDERZOEK. Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? WHITEPAPER

GROTE WOONONDERZOEK. Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? WHITEPAPER GROTE WOONONDERZOEK Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? 01 WHKMP S GROTE WOONONDERZOEK van inspiratie tot aankoop DirectResearch heeft meer dan 750 respondenten ondervraagd in opdracht van wehkamp Toen

Nadere informatie

Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje

Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje Jezelf Verkopen.? Jazeker! Uw winkel is uw visitekaartje De eerste indruk.. Is niet alleen in de liefde bepalend. Maar ook in zaken. Als potentiele klanten voor het eerst met uw zaak te maken krijgen,

Nadere informatie

Franchise ondernemer bij Optie1. Dat loont!

Franchise ondernemer bij Optie1. Dat loont! Franchise ondernemer bij Optie1 Dat loont! Optie1 De telecom expert De huiskamerruimte die we hebben, daar heb ik al heel wat klanten mee verrast! Optie1 is een onafhankelijke, landelijke retailketen van

Nadere informatie

DE VOORHOEDE VAN DIGITAL

DE VOORHOEDE VAN DIGITAL DE VOORHOEDE VAN DIGITAL Betalingen vormen het hart van e-commerce. Maar de digitalisering heeft voor banken veel meer potentie dan alleen betalingen. Daarom investeert ABN AMRO in de ontwikkeling van

Nadere informatie

over de perfecte match met iemand

over de perfecte match met iemand over de perfecte match met iemand De perfecte match met iemand Iemand zoekt iemand. Iemand die meteen inzetbaar is en het verschil kan maken. Iemand die de branche begrijpt en de situatie in het bedrijf

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 7. 1 Het zichtbare boek 13. 2 Een boek is meer dan tekst 27. 3 De waarde van boeken 47. 4 Kinderboeken 63

Inhoudsopgave. Inleiding 7. 1 Het zichtbare boek 13. 2 Een boek is meer dan tekst 27. 3 De waarde van boeken 47. 4 Kinderboeken 63 Inhoudsopgave Inleiding 7 1 Het zichtbare boek 13 2 Een boek is meer dan tekst 27 3 De waarde van boeken 47 4 Kinderboeken 63 5 Boeken om te verzamelen 85 6 Waarom we van boekwinkels houden 99 7 Lezersrevolutie

Nadere informatie

Ooglid correcties. Wens chirurgie, Martin Janssen (Janssen kliniek Oisterwijk)

Ooglid correcties. Wens chirurgie, Martin Janssen (Janssen kliniek Oisterwijk) Wens chirurgie, Martin Janssen (Janssen kliniek Oisterwijk) Het is altijd goed om naar aanleiding van de uitnodiging te spreken over wenschirurgie, om zelf eens terug te kijken op je eigen vakgebied, om

Nadere informatie

Enkele medewerkers van Studiecentrum Groningen

Enkele medewerkers van Studiecentrum Groningen Enkele medewerkers van Studiecentrum Groningen Een interview met medewerkers van een studiecentrum De student centraal Studiecentrum Groningen is ruim 350 kilometer verwijderd van de hoofdvestiging in

Nadere informatie

Borstkanker ''Angst voor het onbekende''

Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Borstkanker ''Angst voor het onbekende'' Ellen Wagter-Streep Schrijver: Ellen Wagter-Streep ISBN: 9789402129663 Ellen Wagter-Streep Inhoud Inhoud... 05 Voorwoord...

Nadere informatie

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel!

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel! Gaby Remmers: senior onderzoeker Blauw Research Drijfveer: organisaties helpen inzicht te krijgen in de kansen op een nog klantgerichtere dienstverlening Andre Heeling: onderzoeker Blauw Research Drijfveer:

Nadere informatie

DUTCHWEBSHARK WHITEPAPER #1. Talentpooling. In 7 stappen naar een talentpool

DUTCHWEBSHARK WHITEPAPER #1. Talentpooling. In 7 stappen naar een talentpool DUTCHWEBSHARK WHITEPAPER #1 Talentpooling In 7 stappen naar een talentpool Ter introductie. Talent pooling. Talentpools, veel werk maar ook veelbelovend. Op welke manier is het voor een bedrijf mogelijk

Nadere informatie

Een interview met alumni van de Open Universiteit

Een interview met alumni van de Open Universiteit Doorzetters met karakter Een interview met alumni van de Open Universiteit Het zijn stuk voor stuk mensen met karakter, de alumni van de Open Universiteit Nederland. Hoewel ze om heel verschillende redenen

Nadere informatie

Adviesbureau nieuwe stijl Strategie leiderschap - coaching

Adviesbureau nieuwe stijl Strategie leiderschap - coaching Adviesbureau nieuwe stijl Strategie leiderschap - coaching Samenvatting InmensGroeien is opgericht door Joop Egmond en Maarten Smits. Het bedrijf is ontstaan uit de wens om voor mensen binnen organisaties

Nadere informatie

MASTERCLASS AGILE MANAGEMENT

MASTERCLASS AGILE MANAGEMENT MASTERCLASS AGILE MANAGEMENT SNEL EN WENDBAAR WERKEN AAN CONTINUE VERBETERING IN ORGANISATIES LEADERSHIP, ENTREPRENEURSHIP, STEWARDSHIP NYENRODE. A REWARD FOR LIFE INDEX Inleiding 3 Masterclass Agile Management

Nadere informatie

Werkinstructie Nieuwe dienstverleners

Werkinstructie Nieuwe dienstverleners Werkinstructie Nieuwe dienstverleners INHOUDSOPGAVE Welkom bij LekkerLeven 3 Inloggen 4 Profiel bewerken 4 Zorg dat je een goed beoordelingscijfer hebt! 5 Je krijgt een aanvraag. Hoe pak je de aanvraag op?

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

SKK MASTER. Topfit, comfortabel en kostenbesparend. Dat is het SKK-effect op uw kozijnen.

SKK MASTER. Topfit, comfortabel en kostenbesparend. Dat is het SKK-effect op uw kozijnen. SKK MASTER Topfit, comfortabel en kostenbesparend. Dat is het SKK-effect op uw kozijnen. SKK Kozijnwacht. Wij helpen onze opdrachtgevers met reparatie en onderhoud van kunststof, aluminium & houten kozijnen!

Nadere informatie

DSV Cure & Care logistics De weg naar 2011 en de toekomst in Juni 2011, Philip Ysebaert

DSV Cure & Care logistics De weg naar 2011 en de toekomst in Juni 2011, Philip Ysebaert DSV Cure & Care logistics De weg naar 2011 en de toekomst in 2020 21 Juni 2011, Philip Ysebaert Agenda Introductie Hoe het allemaal begon in 2004 De huidige situatie in 2011 Wat hebben we tot nu toe bereikt

Nadere informatie

Brochure brain trainingen. Speed Reading Haal meer uit uw geheugen

Brochure brain trainingen. Speed Reading Haal meer uit uw geheugen 1 Brochure brain trainingen Speed Reading Haal meer uit uw geheugen 2 Inhoudsopgave Over MTcompany...... 3 Training 1: Speed Reading... 3 Training 2: Haal meer uit uw geheugen... 4 Begeleiding na de training...

Nadere informatie

WORKSHOP. Introduction Internet Marketing 14 SEPTEMBER U 18.00U

WORKSHOP. Introduction Internet Marketing 14 SEPTEMBER U 18.00U WORKSHOP Introduction Internet Marketing 14 SEPTEMBER 2017 10.00U 18.00U GEBOUW OVVICE MARTEN MEESWEG 8 3068 AV ROTTERDAM ALEXANDER WWW.BRIGHTIDEAS.INFO/EVENEMENTEN Het internet is uitgegroeid tot de nummer

Nadere informatie

Mijn manier Onze wereld uitgedaagd. Welke rol speelt de ondernemer? - Bilderbergconferentie 2016

Mijn manier Onze wereld uitgedaagd. Welke rol speelt de ondernemer? - Bilderbergconferentie 2016 Mijn manier Onze wereld uitgedaagd. Welke rol speelt de ondernemer? - Bilderbergconferentie 2016 Hasmik Matevosyan, mode-onderzoekster Mode-industrie zonder verspilling Hasmik Matevosyan (1987) studeerde

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

Onderzoeksrapport. Wat voor soorten stages zijn er?

Onderzoeksrapport. Wat voor soorten stages zijn er? Onderzoeksrapport Wat voor soorten stages zijn er? Eliza Friedrich 74956 M2A2 Week 1 5 verschillende soorten bedrijven / stages. Stay in Touch Media. Wat is de Stay in Touch Media? Stay in Touch Media

Nadere informatie

Vaak gegeven antwoorden.

Vaak gegeven antwoorden. Vaak gegeven antwoorden. V: Hoeveel borstkankerpatiënten zijn er in Nederland? A: Ongeveer 164.000. En daar komen er elk jaar 15.000 bij. V: Klopt het dat er ook mannen borstkanker hebben? Wat is de verdeling

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie

Contractmanagement. Kwaliteit van de relatie. Inkooptoekomst door samenwerking, innovatie en opleiding! ir. ing. Dennis Mostert Eigenaar DME Advies

Contractmanagement. Kwaliteit van de relatie. Inkooptoekomst door samenwerking, innovatie en opleiding! ir. ing. Dennis Mostert Eigenaar DME Advies 1 Inkooptoekomst door samenwerking, innovatie en opleiding! Contractmanagement Kwaliteit van de relatie ir. ing. Dennis Mostert Eigenaar DME Advies Dennis Mostert - CV 2 Eigenaar DME Advies oktober 2013

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA DEN HAAG. Datum 13 juni 2013 Betreft Kamervragen. Geachte voorzitter,

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA DEN HAAG. Datum 13 juni 2013 Betreft Kamervragen. Geachte voorzitter, > Retouradres Postbus 20350 2500 EJ Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 2008 2500 EA DEN HAAG Bezoekadres: Rijnstraat 50 255 XP DEN HAAG T 070 340 79 F 070 340 78 34

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

Internal Audit: cruciaal voor internal governance

Internal Audit: cruciaal voor internal governance Internal Audit: cruciaal voor internal governance Sinds de invoering van de Nederlandse corporate governance code in 2003 is het voor beursgenoteerde bedrijven verplicht om jaarlijks te evalueren of er behoefte

Nadere informatie

Als ik ergens mijn tanden in zet, ga ik er voor, samen met Elke. Johan Verhaegen. Schoonmaakbedrijf Perfectie

Als ik ergens mijn tanden in zet, ga ik er voor, samen met Elke. Johan Verhaegen. Schoonmaakbedrijf Perfectie 1 2 Als ik ergens mijn tanden in zet, ga ik er voor, samen met Elke Johan Verhaegen Schoonmaakbedrijf Perfectie Een ondernemersverhaal met als rode draad een lovestory! Zo zijn er niet veel Het verhaal

Nadere informatie

Als Leidse Informaticus in actie. College studievaardigheden Rokesh Jankie (https://plus.google.com/+rokeshjankie/)

Als Leidse Informaticus in actie. College studievaardigheden Rokesh Jankie (https://plus.google.com/+rokeshjankie/) Als Leidse Informaticus in actie College studievaardigheden Rokesh Jankie (https://plus.google.com/+rokeshjankie/) Rokesh Jankie 1993-1998 Rokesh Jankie Rokesh Jankie 1993-1998 Wist niks van computers,

Nadere informatie

De Balanced Scorecard

De Balanced Scorecard De Balanced Scorecard School of Economics/MER Drs. Jeroen V.A. Jansen Haarlem 10 november 2010 Wie is Jeroen Jansen? Erasmus Universiteit Rotterdam (1998) 13 jaar organisatieadviseur bij (oa) KPMG Consulting

Nadere informatie

Bindende voordrachten

Bindende voordrachten Leden van de raad van bestuur Leden van de raad van commissarissen In verband met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Philips Electronics N.V. Te houden op 30 maart 2006 2 Bindende

Nadere informatie

Leren van Jezus. Gespreksvragen voor gebruik in kleine groepen

Leren van Jezus. Gespreksvragen voor gebruik in kleine groepen Leren van Jezus Gespreksvragen voor gebruik in kleine groepen InleIdIng Wat je nu in handen hebt, zijn gespreksvragen voor gebruik in kleine groepen. Dit zijn andere vragen dan de persoonlijke verwerkingsvragen

Nadere informatie

Arbeidsmarkt. Bedrijfskunde. Technische bedrijfskunde

Arbeidsmarkt. Bedrijfskunde. Technische bedrijfskunde wo bedrijfskunde Goede managers komen altijd aan de bak, ook in tijden van crisis. Maar nu het herstel tegen lijkt te vallen moet je wel voorbereid zijn op verrassingen. Veel bedrijfskunde-opleidingen

Nadere informatie

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli?

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli? INTERVIEW d.d. 28 december 2009 Coeliakiepoli Op het interview-wenslijstje van Nynke en Zara staat Dr. Luisa Mearin. Zij is kinderarts MDL in het LUMC te Leiden en heeft als eerste met haar collega s in

Nadere informatie

Er vaart een boot op het grote meer

Er vaart een boot op het grote meer Er vaart een boot op het grote meer Er vaart een boot op het grote meer, met discipelen en de Heer. Maar bij storm en lelijk weer, roepen de vrienden: Help ons Heer! De Here zegt dan: Zwijg,wees stil.

Nadere informatie

Vragenlijst: Wat vind jij van je

Vragenlijst: Wat vind jij van je Deze vragenlijst is bedacht door leerlingen. Met deze vragenlijst kunnen leerlingen er zelf achter kunnen komen wat andere leerlingen van hun school vinden. De volgende onderwerpen komen langs: Sfeer op

Nadere informatie

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren?

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Persoonlijke samenwerking Scherp oog voor duurzaamheid Betrouwbare printoplossingen Maximaal resultaat uit persoonlijke samenwerking

Nadere informatie

Center for Organisation Development in Hospitals

Center for Organisation Development in Hospitals instituut Beleid & Management Gezondheidszorg Center for Organisation Development in Hospitals Het Center for Organisation Development in Hospitals is een samenwerkingsverband van het instituut Beleid

Nadere informatie

WELKOM KENNISBIJEENKOM ST 09 JUNI Co- creatie DE PRAKTISCHE UITW ERKIN G VAN PARTN ERSHIPS

WELKOM KENNISBIJEENKOM ST 09 JUNI Co- creatie DE PRAKTISCHE UITW ERKIN G VAN PARTN ERSHIPS WELKOM KENNISBIJEENKOM ST 09 JUNI 2016 Co- creatie DE PRAKTISCHE UITW ERKIN G VAN PARTN ERSHIPS Even voorstellen Jeroen Schenk MANAGING PARTNER OPRICHTER CURE4 ONTWIKKELING APPS ONTWIKKELING DIENSTEN 1.

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

JACK RABBIT FOUNDATION IS BLIJ MET DE SAMENWERKING B. BRAUN MEDICAL

JACK RABBIT FOUNDATION IS BLIJ MET DE SAMENWERKING B. BRAUN MEDICAL JACK RABBIT FOUNDATION IS BLIJ MET DE SAMENWERKING B. BRAUN MEDICAL 4TH B. BRAUN EUROPEAN CHARITY GOLFCUP 2011 OFFICIËLE OVERHANDIGING SPEELELEMENTEN JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS PERSONEEL VAN DIMENSYS STEUNT

Nadere informatie

DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS!

DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS! DE INITIATIEFNEMER VAN JOUW SUCCES BEN JIJ, KIES ERVOOR OM TE GROEIEN SAMEN MET ONS! EDUCATIE IS HET HART VAN z.one concept WE LOOK FORWARD TO CONNECT, GROW AND EXCEL TOGETHER! Wil je invloed hebben op

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

E-BOEK: DE STUDIEKEUZE KOMT ERAAN!

E-BOEK: DE STUDIEKEUZE KOMT ERAAN! E-BOEK: DE STUDIEKEUZE KOMT ERAAN! E-BOEK: DE STUDIEKEUZE KOMT ERAAN! Carine Vos Richting-Wijzer Advies Zwolle augustus 2011 Carine Vos Pagina 2 Voorwoord In mijn bedrijf Richting-Wijzer Advies kom ik

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

De Raad van Europa is een internationale organisatie met 47 lidstaten. Haar werk beïnvloedt 150 miljoen kinderen en jongeren.

De Raad van Europa is een internationale organisatie met 47 lidstaten. Haar werk beïnvloedt 150 miljoen kinderen en jongeren. Kindvriendelijke Gezondheidszorg- Kinderen en Jongeren: zeg ons wat je denkt! De Raad van Europa is een internationale organisatie met 47 lidstaten. Haar werk beïnvloedt 150 miljoen kinderen en jongeren.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Conclusie. Resultaten. Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr.

Inhoudsopgave. Inleiding. Conclusie. Resultaten. Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr. Rapport Inhoudsopgave Inleiding Conclusie Resultaten Colofon In opdracht van: Willem Brethouwer Directeur SAMR 033 330 33 90 Willem.brethouwer@samr.nl Inleiding Meest patiëntvriendelijk De prijs voor meest

Nadere informatie

Bij. research. Gemaakt door: Flore Wassenberg A3c Stage gelopen bij Ron en Janne.

Bij. research. Gemaakt door: Flore Wassenberg A3c Stage gelopen bij Ron en Janne. Bij research Gemaakt door: Flore Wassenberg A3c Stage gelopen bij Ron en Janne. Opdracht 1 Stagelogboek De eerste dag heb ik bij Ron Steijvers stage gelopen en die is project leider ontwikkelaar, vooral

Nadere informatie

Nederland in de poule des verderfs

Nederland in de poule des verderfs Nederland in de poule des verderfs Hans van Maanen Nieuwe Wiskrant, juni 2006 Inleiding Hoe groot is de kans dat Nederland in de finale van het wereldkampioenschap voetbal van 2006 komt? Hoe groot is,

Nadere informatie

VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W W W. C O N D U C T V A S T G O E D. C O M

VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W W W. C O N D U C T V A S T G O E D. C O M CONDUCT VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W A A R O M C O N D U C T V A S T G O E D? Conduct Vastgoed

Nadere informatie

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! New Penguins Talent De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Over New Penguins New Penguins realiseert en detacheert op het gebied van marketing, design en development. Dit betekent zowel het

Nadere informatie

Marketing en Media 2015/2016

Marketing en Media 2015/2016 novacollege.nl/marketingmedia Communicatie Evenementenorganisatie Marketing Junior accountmanagement Media Marketing en Media 2015/2016 Ik heb hiervoor al twee andere opleidingen gedaan: ik ben al lasser

Nadere informatie

Succesvolle bedrijven halen meer uit hun klanten! 10% extra omzet door aandacht

Succesvolle bedrijven halen meer uit hun klanten! 10% extra omzet door aandacht Succesvolle bedrijven halen meer uit hun klanten! 10% extra omzet door aandacht Succesvolle bedrijven halen meer uit hun klanten KOESTER UW KLANT! Aandacht voor uw klanten is de basis van succes. Aandacht

Nadere informatie

E-health in de huisartsenzorg

E-health in de huisartsenzorg E-health in de huisartsenzorg Met e-(mental-)health in de huisartsenpraktijk kunnen patiënten met psychische klachten, vaak in combinatie met face-to-face gesprekken, ook zelf online aan de slag om de klachten

Nadere informatie

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Vrieling Adviesgroep. Gewoon beter. vrieling.

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Vrieling Adviesgroep. Gewoon beter. vrieling. Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken Vrieling Adviesgroep Gewoon beter vrieling adviesgroep Vrieling Adviesgroep Enthousiast Onafhankelijk Betrokken Creatief Integer

Nadere informatie

Gedreven door ratio en strategie, voor een wendbare organisatie. Xavier De Vil Pomax

Gedreven door ratio en strategie, voor een wendbare organisatie. Xavier De Vil Pomax 1 2 Gedreven door ratio en strategie, voor een wendbare organisatie Xavier De Vil Pomax Xavier De Vil is managing director bij Pomax, een internationale speler in interieurdecoratie zoals woonaccessoires,

Nadere informatie

Laurentius Cliëntenpanel Keuze zorg en vrijwilligers. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis

Laurentius Cliëntenpanel Keuze zorg en vrijwilligers. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis Laurentius Cliëntenpanel Keuze zorg en vrijwilligers Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis Rapportage auteur: Jos Beerens / maart 2014 Respons Respons: 77% 23% 77% ingevuld niet ingevuld Laurentius Cliëntenpanel:

Nadere informatie

Interview Rolmodel. Danielle Pels Eigen bedrijf. Nicole Blok. Top- ondernemen

Interview Rolmodel. Danielle Pels Eigen bedrijf. Nicole Blok. Top- ondernemen Interview Rolmodel Danielle Pels Eigen bedrijf Nicole Blok Top- ondernemen Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Het interview 3. Conclusie Inleiding Wat is InterDaan? InterDaan is een bedrijf dat zich vooral

Nadere informatie

Social Strategy Masterclass 2014

Social Strategy Masterclass 2014 Social Strategy Masterclass 201 Bestemd voor Directie en Management actief in zowel B2B, B2C als Non profit Inhoudsopgave Inleiding Eendaagse Social Strategy MasterClass Programma Ochtendsessie Middagsessie

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. De huisarts

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. De huisarts Thema Gezondheid Lesbrief 2. De huisarts Inleiding Deze les gaat over praten bij de huisarts. Een man, meneer Kaya, is aan de beurt. Hij praat met de huisarts over zijn probleem. Wat leert u in deze les?

Nadere informatie

2-7-2014. 90 miljoen onnodige slapeloze nachten

2-7-2014. 90 miljoen onnodige slapeloze nachten 90 miljoen onnodige slapeloze nachten Financieel Dagblad 30 mei 2012 1 90 miljoen slapeloze nachten per jaar De doorlooptijd wordt vooral bepaald door wachten en wachten Dit is bijna altijd het geval!!

Nadere informatie

ELK WINKELBEZOEK EEN BELEVING

ELK WINKELBEZOEK EEN BELEVING ELK WINKELBEZOEK EEN BELEVING Scotch & Soda gaat hard. Het modemerk uit Amsterdam groeit gestaag over de 7000 verkooppunten wereldwijd. In een markt waar de concurrentie uit alle hoeken komt, is dat een

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

ADVANCED MARKETING PROGRAM

ADVANCED MARKETING PROGRAM ADVANCED MARKETING PROGRAM DE MEEST ACTUELE MASTERCLASS VOOR ERVAREN MARKETEERS DIE VERDIEPING EN VERBREDING ZOEKEN NYENRODE. A REWARD FOR LIFE 1 2 INLEIDING Het Nyenrode Advanced Marketing Program is

Nadere informatie

Stageverslag Danique Beeks

Stageverslag Danique Beeks Stageverslag Danique Beeks Waarom deze stage en hoe zag de stage eruit? Ik heb via Mirthe informatie gekregen over deze stage. Haar achterneef is een van de eigenaren van dat bedrijf. Ze heeft mij deze

Nadere informatie

DURF JIJ DE STAP AAN?

DURF JIJ DE STAP AAN? DURF JIJ DE STAP AAN? Naar leerjaar 3 vmbo op De Groene Campus www.degroenecampus.nl De Groene Campus: een leuke school met een goede sfeer D foto nog maken - food - design - groen - sport e Groene Campus?

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Betere besluitvorming door betere adviezen. drs. Freerk Teunissen

Betere besluitvorming door betere adviezen. drs. Freerk Teunissen Betere besluitvorming door betere adviezen drs. Freerk Teunissen Betere besluitvorming Waarom besloot het campagneteam van Richard Nixon in te breken in het hoofdkantoor van de Democratische Partij, een

Nadere informatie

Het Innovatiekompas Inspiratie sessies Dr. Guy Bauwen

Het Innovatiekompas Inspiratie sessies Dr. Guy Bauwen Het Innovatiekompas Inspiratie sessies Dr. Guy Bauwen 1 Innovatiekompas Inspiratie Sessies Contacteer ons voor: Een voordracht om kennis te maken met het kompasmodel. Een workshop om het toepassen van

Nadere informatie

De Sleutel tot Leiderschap. Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk

De Sleutel tot Leiderschap. Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk De Sleutel tot Leiderschap Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk Versie 2.0 Augustus 2012 De Sleutel tot Leiderschap Op zoek naar de wijsheid uit de praktijk Versie 2.0 Augustus 2012 De Sleutel tot

Nadere informatie

Toolkit Voorrondes Retail-Skills, the Battle 2019

Toolkit Voorrondes Retail-Skills, the Battle 2019 Toolkit Voorrondes Retail-Skills, the Battle 2019 Inleiding Dinsdag 9 april 2019 vindt de landelijke Retail-Skills, the Battle (RSB2019) plaats. Deze wordt georganiseerd door Uitgeverij Sarphati en ROC

Nadere informatie

Yoshi Tuk WE DOEN ALLEMAAL MAAR WAT SCHRIJFT, BOUWT WEBSITES COMMUNICATIE SOCIAL MEDIA JOURNALISTIEK WORDPRESS 010 020 EN WAT DOE JIJ?

Yoshi Tuk WE DOEN ALLEMAAL MAAR WAT SCHRIJFT, BOUWT WEBSITES COMMUNICATIE SOCIAL MEDIA JOURNALISTIEK WORDPRESS 010 020 EN WAT DOE JIJ? Go to... Yoshi Tuk WE DOEN ALLEMAAL MAAR WAT SCHRIJFT, BOUWT WEBSITES COMMUNICATIE SOCIAL MEDIA JOURNALISTIEK WORDPRESS 010 020 EN WAT DOE JIJ? 12 APRIL 2013 THE MONEYER CREËERT OMGEKEERDE MARKTPLAATS

Nadere informatie

Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank.

Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank. Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank. Een dynamische bank in een dynamische regio De Rabobank is één van de grootste financiële dienstverleners van

Nadere informatie

Business & Sport HOE IS DE OPLEIDING OPGEBOUWD

Business & Sport HOE IS DE OPLEIDING OPGEBOUWD ondernemend zijn en: Crebo Duur Niveau Leerweg Start Locatie(s) 25166 3 jaar Niveau 4 BeroepsOpleidende Leerweg (BOL) Augustus Middachtensingel, Arnhem; Papendallaan, Arnhem creatief het leuk vinden om

Nadere informatie

Actie Schoenenmaatjes

Actie Schoenenmaatjes Sluisjournaal 18 e jaargang nr.2 december 2015 Welkom bij deze speciale editie, die bol staat van de sinterklaasviering. En goed voorbeeld doet goed volgen, want ook de kinderen gaven cadeautjes aan de

Nadere informatie

DUITSLANDNIEUWS.NL. Ontmoetingsplaats voor Nederlanders die zaken willen doen in Duitsland. BASIS

DUITSLANDNIEUWS.NL. Ontmoetingsplaats voor Nederlanders die zaken willen doen in Duitsland. BASIS DUITSLAND NIEUWS.nl BASIS Waar staan wij voor? DUITSLANDNIEUWS.NL Ontmoetingsplaats voor Nederlanders die zaken willen doen in Duitsland. BASIS Dagelijkse bundeling van informatie, kennis en netwerk om

Nadere informatie

Hart voor onderwijs. Een interview met medewerkers van de faculteiten

Hart voor onderwijs. Een interview met medewerkers van de faculteiten Lieke Quanjel Sylvia Stuurman Een interview met medewerkers van de faculteiten Hart voor onderwijs Zeven medewerkers van de hoofdvestiging in Heerlen zijn aan het woord over 25 jaar Open Universiteit Nederland

Nadere informatie

Score DRN BV. Opvallende succesfactoren

Score DRN BV. Opvallende succesfactoren Score DRN BV Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling Rendementsverbetering Versterken en uitbouwen positie

Nadere informatie

PORTFOLIO & SUSTAINABILITY BRAND MANAGER

PORTFOLIO & SUSTAINABILITY BRAND MANAGER #VACATURE MARKETING PORTFOLIO & SUSTAINABILITY BRAND MANAGER Van een afgelegen benzinestation in Azië tot Times Square in New York: Coca-Cola is overal. Het succesvolle bedrijf heeft een ijzersterke positie

Nadere informatie

UITNODIGING. 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT 5 JUNI ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY SAVE THE DATE

UITNODIGING. 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT 5 JUNI ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY SAVE THE DATE ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY EXECUTIVE EDUCATION AND ORGANISATIONAL DEVELOPMENT SAVE THE DATE 5 JUNI 14:00-17:30 RSM Open Programmes UITNODIGING 5 juni 2012: CORPORATE UNIVERSITY EVENT

Nadere informatie

Leiderschap & Lef Irma Wijsman. De Zaak Wijsman ontwikkeling van talent en leiderschap 2015 www.dezaakwijsman.nl info@dezaakwijsman.

Leiderschap & Lef Irma Wijsman. De Zaak Wijsman ontwikkeling van talent en leiderschap 2015 www.dezaakwijsman.nl info@dezaakwijsman. Leiderschap & Lef Irma Wijsman De Zaak Wijsman ontwikkeling van talent en leiderschap 2015 www.dezaakwijsman.nl info@dezaakwijsman.nl Leiderschap & Lef Vijf portretten van leiders Wat is dat beetje extra

Nadere informatie

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green

Battle of Concepts. Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green Battle of Concepts Mark Schilder Elize Elias Ersen Durnea Dave Koekebacker Rowan Green 1 Index: Voorwoord: Brainstorm Keuzes Business Model Media Markt Pas Conceptbeschrijving blz.3 blz.4 blz.5 blz.6 blz.7

Nadere informatie

Conduct DE VERKOOP VAN UW WONING

Conduct DE VERKOOP VAN UW WONING Conduct DE VERKOOP VAN UW WONING HAARLEM, Koningin Wilhelminalaan AERDENHOUT, Vogelenzangseweg 12-14 Dé specialist in exclusieve woningen Conduct Conduct Vastgoed is marktleider in aan- en verkoop van

Nadere informatie

CERTIFICATIEPROGRAMMA

CERTIFICATIEPROGRAMMA CERTIFICATIEPROGRAMMA INGE ROCK DANKZIJ DE INGE ROCK ACADEMY ZET JE JE IDEEËN OM IN TASTBARE RESULTATEN Het is niet alleen belangrijk wat je leert. Het is ook belangrijk van wie je het leert, dixit John C.

Nadere informatie

Succesfactoren van transformatieprogramma s

Succesfactoren van transformatieprogramma s Succesfactoren van transformatieprogramma s In de huidige Digitale Revolutie wordt het voor de continuïteit van organisaties steeds belangrijker om snel en effectief te kunnen reageren op veranderende marktbewegingen.

Nadere informatie

SUPPORTING THE LOCALS WE LOVE. INNOVATING THE SECURITY INDUSTRY.

SUPPORTING THE LOCALS WE LOVE. INNOVATING THE SECURITY INDUSTRY. INNOVATING THE SECURITY INDUSTRY. Our innovative approach to operating a security company will see investment into your community. SUPPORTING THE LOCALS WE LOVE. We are proud to say that our profits are

Nadere informatie

PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM

PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM PARTNER IN GROEI WELKOM WELKOM 1 Tijn Bresser 42 jaar, getrouwd met Nathalie, geboren in Amstelveen Resultaat gerichte strateeg met pragmatische aanpak Bruggenbouwer met eigen Visie op samenwerking Ruim

Nadere informatie

Beroepsopdracht: voorbereiden

Beroepsopdracht: voorbereiden 2014 Beroepsopdracht: voorbereiden Priscilla Schaap Netidentity 12-9-2014 Inhoudsopgave Voorbereiden Beschrijf je stagebedrijf... 2 Bedrijfscultuur... 3 SWOT-analyse... 4 Confrontatiematrix... 4 Social

Nadere informatie

Innovatie in de jaarrekening

Innovatie in de jaarrekening Innovatie in de jaarrekening Hoe komt de waarde die ondernemingen creëren met innovatie, tot uitdrukking in de jaarrekening? En hoe kunnen innovatieve ondernemingen de waarde van datgene wat zij ontwikkelen

Nadere informatie

Stage verslag 18 juni 2012. Stage verslag. 18-6-2012 Koning ICT Hristo van Zuidam. Versie 1.0 Pagina 0

Stage verslag 18 juni 2012. Stage verslag. 18-6-2012 Koning ICT Hristo van Zuidam. Versie 1.0 Pagina 0 Stage verslag 18-6-2012 Koning ICT Hristo van Zuidam Versie 1.0 Pagina 0 Inhoudsopgave Opdracht 1 het stage bedrijf... 2 A beschrijving van het bedrijf... 2 B geschiedenis van het bedrijf... 2 C een plattegrond...

Nadere informatie

VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W W W. C O N D U C T V A S T G O E D. C O M

VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W W W. C O N D U C T V A S T G O E D. C O M CONDUCT VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W A A R O M C O N D U C T V A S T G O E D? Conduct Vastgoed

Nadere informatie

STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING

STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING Marketing Consulting Exit #VACATURE STRATEGISCH PROGRAMMAMANAGER ONE-TO-ONE MARKETING Data-driven innovatie is key bij bol.com. Door continu voorop te lopen in de markt is het de succesvolle e-tailer gelukt

Nadere informatie

1. Als ik zeg fijinanciële crisis, wat zeg jij dan?

1. Als ik zeg fijinanciële crisis, wat zeg jij dan? Toegift Wie ben jij in het fijintechdebat? Test het in vijf vragen. 1. Als ik zeg fijinanciële crisis, wat zeg jij dan? A. Het is allemaal de schuld van de bankiers. Ik las laatst dat boek van Joris Luyendijk.

Nadere informatie

Een gezond bedrijf, daar wordt iedereen beter van volgende pagina >

Een gezond bedrijf, daar wordt iedereen beter van volgende pagina > Collectieve zorgverzekeringen 2012 Een gezond bedrijf, daar wordt iedereen beter van volgende pagina > Een gezond bedrijf, daar wordt iedereen beter van Meer Zorg voor werkgevers De fitheid en vitaliteit

Nadere informatie