Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Verkoper: b. Afnemer: de koper/opdrachtgever

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Verkoper: b. Afnemer: de koper/opdrachtgever"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Verkoper: b. Afnemer: de koper/opdrachtgever Artikel 2 - Toepasselijkheid a. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere met de verkoper gesloten overeenkomst van koop, verkoop en bouw van nieuwe pleziervaartuigen en casco s, inclusief de daarvan deeluitmakende uitrustingsstukken en op alle overeenkomsten van aanneming van werk, op elk door de verkoper gedane aanbod en alle andere overeenkomsten van koop en verkoop. b. Deze voorwaarden zijn ook van toepassing op elk aanbod en iedere overeenkomst van verbouw, reparatie of onderhoud van pleziervaartuigen of onderdelen daarvan. Artikel 3 - Offertes a. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, zowel wat betreft prijzen als het tijdstip van levering van de goederen, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Prijsaanbiedingen zijn inclusief BTW. b. Bindende overeenkomsten komen eerst tot stand door schriftelijke aanvaarding, respectievelijk bevestiging, van de opdracht door de verkoper dan wel indien er daadwerkelijk uitvoering is gegeven aan de opdracht van de afnemer. De opdrachtbevestiging wordt, behoudens schriftelijk tegenbericht van de afnemer voor de daadwerkelijke levering, geacht de opdracht juist en volledig weer te geven. c. Eventueel later gemaakte aanvullende afspraken of wijzigingen,alsmede afspraken of toezeggingen door het personeel van verkoper,binden verkoper slechts indien zij schriftelijk door verkoper zijn bevestigd. d. Overeenkomsten met ondergeschikte personeelsleden van de verkoper binden deze laatste niet voor zover deze niet door hem schriftelijk zijn bevestigd. Als ondergeschikt zijn in dit verband te beschouwen alle werknemers en medewerkers die geen procuratie hebben. e. Verkoper is gerechtigd alvorens verdere uitvoering aan de overeenkomst te geven, van de afnemer zekerheid te verlangen met betrekking tot het nakomen van zijn gehele betalingsverplichting. f. Verkoper behoudt zich het recht voor bestellingen en/of opdrachten en/of orders zonder opgaaf van redenen te weigeren.

2 g. Voor fouten en afwijkingen van prijs, afbeeldingen, tekeningen en vermeldingen van maten en gewichten in prijscouranten en bij (vrijblijvende) offertes en/of orderbevestigingen is de verkoper niet aansprakelijk. Artikel 4 - Garantie a. De verkoper garandeert dat hij een pleziervaartuig of casco, inclusief de overeengekomen uitrustingsstukken, levert dat beantwoordt aan de overeenkomst. De verkoper garandeert bovendien dat het geleverde de eigenschappen bezit die voor een normaal gebruik nodig zijn. b. De verkoper garandeert dat de door hem verrichte werkzaamheden beantwoorden aan de overeenkomst en in goed vakmanschap worden uitgevoerd met gebruikmaking van materiaal van goede kwaliteit. c. De verkoper garandeert met inachtneming van het bovenstaande en het nodige onderhoud door koper gedurende een termijn van twaalf maanden de afwezigheid van gebreken die zich na oplevering openbaren of ontstaan. d. Voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties geldt een garantietermijn van drie maanden. e. Op onderdelen die door derden zijn geleverd en door de verkoper zijn verwerkt gelden de garantievoorwaarden van deze derden. f. Bij onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden wordt op eventuele schilder- en coatingswerkzaamheden geen garantie gegeven. g. Onverminderd de rechten die hem op grond van de wet toekomen heeft de afnemer recht op kosteloos herstel van gebreken en vervanging van gebrekkige onderdelen op de werf van de verkoper binnen een redelijke tijd. h. Herstel bij een derde is alleen mogelijk als de verkoper niet of niet tijdig in staat is het gebrek te herstellen op de eigen werf. i. De derde die een noodzakelijk herstel kan uitvoeren wordt in overleg met de afnemer door de verkoper aangewezen. j. De verkoper is niet aansprakelijk voor gebreken in het ontwerp als dit niet door hemzelf is geleverd. Ook is de verkoper niet aansprakelijk voor de bruikbaarheid en deugdelijkheid van materialen en uitrustingsstukken die door de afnemer zijn voorgeschreven of geleverd. k. De verkoper is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden die voortkomen uit de aard en de hoedanigheid van de gebruikte materialen. l. De verkoper is niet aansprakelijk voor gebreken die na de oplevering van de goederen zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage, ondeskundig gebruik, gebrek aan zorgvuldigheid of door derden aangebrachte veranderingen. Ook is de verkoper niet aansprakelijk voor eventueel ontstane schade als gevolg van genoemde gebreken.

3 m. Noodreparaties vallen buiten de garantie. Artikel 5 Levertijd a. Onder levertijd wordt verstaan de tijd tussen de datum waarop de overeenkomst is gesloten of de opdracht tot bouw of reparatie is gegeven en de overeengekomen datum van levering af bedrijf. b. De verkoper stelt de afnemer schriftelijk onder vermelding van redenen in kennis van een te verwachten overschrijding van de levertijd. Hij geeft, voor zover mogelijk, aan hoe groot die overschrijding zal zijn. c. De levertijd wordt verlengd met het oponthoud dat ontstaat door nalatigheid van de afnemer om, ondanks tijdige aanmaning, een aan de verkoper verschuldigd bedrag te voldoen of aan een andere verplichting jegens verkoper te voldoen. Kosten die het gevolg zijn van deze nalatigheid komen voor rekening van de afnemer. d. De verkoper is pas in gebreke als de levertijd met meer dan 20% wordt overschreden vanwege oorzaken die hem zijn toe te rekenen. Artikel 6 Overmacht a. Tijdens overmacht worden de leverings- en andere verplichtingen van de verkoper opgeschort. Als de periode, waarin door overmachtnakoming van de verplichtingen door verkoper niet mogelijk is, langer duurt dan zes maanden, zijn partijen bevoegd de overeenkomst, zonder gerechtelijke tussenkomst te ontbinden, zonder dat er in dat geval een verplichting tot schadevergoeding ontstaat. b. Als de verkoper bij het intreden van de overmacht al gedeeltelijk aan zijn verplichtingen heeft voldaan of slechts gedeeltelijk aan zijn verplichtingen kan voldoen is de verkoper gerechtigd het reeds geleverde c.q. het leverbare deel afzonderlijk te factureren en is de afnemer gehouden deze factuur te voldoen als betrof het een afzonderlijk contract. c. Onder overmacht in de zin van dit artikel wordt verstaan, een verhindering om te presteren door omstandigheden die niet voorzienbaar waren op het moment van het sluiten van de overeenkomt en niet aan de verkoper zijn toe te rekenen. Hieronder zullen onder andere zijn begrepen: geen of niet-tijdige, dan wel niet-behoorlijke levering aan de verkoper door diens toeleveranciers. Geen, niet-tijdige, dan wel niet-behoorlijke levering door de verkoper als gevolg van milieurampen, oorlog, werkstaking, bovenmatig ziekteverzuim van personeel of personeelsschaarste, weersomstandigheden, computerstoringen, storingen in of gebreken aan informatiesystemen van verkoper of diens toeleveranciers, gebrek aan- of intrekking van vervoersmogelijkheden en in- en uitvoerbeperkingen.

4 Artikel 7 Levering a. De levering vindt plaats af bedrijf. Als een afleveringsproefvaart is overeengekomen, geschiedt levering op de plaats van de proefvaart. b. De verkoper biedt de afnemer voor de aflevering de gelegenheid het vaartuig te (laten) inspecteren. Ook bij onderhouds- en/of reparatiewerkzaamheden biedt de verkoper de afnemer de gelegenheid tot inspectie. c. De afnemer moet binnen veertien dagen na kennisgeving gebruik maken van de gelegenheid tot inspectie. Als de afnemer geen gebruik maakt van de geboden gelegenheid wordt het vaartuig of de zaak geacht te zijn geleverd. De afnemer kan zich er dan niet meer op beroepen dat het vaartuig of de zaak gebreken vertoont die hij redelijkerwijs tijdens inspectie had kunnen ontdekken. d. Als levering heeft plaatsgevonden gaat het risico van het geleverde over op de afnemer. e. Als de afnemer na levering gebreken of manco s ontdekt aan het vaartuig of andere zaken dient hij dit binnen twee doch uiterlijk binnen acht weken na ontdekking schriftelijk te melden bij de verkoper. Dit op straffe van verval van rechten tot nakoming en/of herstel en/of vergoeding van schade. f. Als de afnemer na levering in gebreke blijft met de afname van het vaartuig of andere zaken, dan worden deze opgeslagen voor rekening en risico van de afnemer. Artikel 8 Koopprijs en aanneemsom a. Alle koopprijzen en aanneemsommen gelden netto contant ter plaatse voor de levering overeengekomen. b. Op verzoek van de meest voor de hand liggende partij wordt elke verhoging of verlaging van prijzen, voor zover van invloed op de koopprijs of aanneemsom, doorberekend als zij na meer dan drie maanden na het afsluiten van de overeenkomst optreedt en er nog niet is geleverd dan wel bedoelde werkzaamheden nog niet of nog niet geheel zijn uitgevoerd. Als ten gevolge van verhoging van de prijzen de koopprijs of aanneemsom met meer dan 20% stijgt, heeft de afnemer het recht de koopovereenkomst te ontbinden, dan wel van de overeenkomst af te zien. c. In de koopprijs of aanneemsom zijn steeds begrepen de terzake verschuldigde omzetbelasting, invoerrechten en andere heffingen die gelden op het moment dat de overeenkomst tot stand komt, tenzij anders vermeld. Wijzigingen van deze heffingen worden in de koopprijs of aanneemsom doorberekend.

5 Artikel 9 Betalingsvoorwaarden a. Betaling vindt plaats bij levering tenzij anders overeengekomen. Alle betalingen geschieden door overmaking op een door de verkoper aan te wijzen bankrekening dan wel contant aan de verkoper. b. Als er sprake is van nieuwbouw wordt de totale aanneemsom voldaan in de volgende termijnen en percentages: 20% bij opdrachtbevestiging, 40% bij start van de werkzaamheden en 40% voor aflevering. c. Als er sprake is van onderhouds- of reparatiewerkzaamheden wordt de totale aanneemsom voldaan in de volgende termijnen en percentages: 60% bij start van de werkzaamheden en 40% voor aflevering. d. In alle gevallen geldt een betalingstermijn van ten hoogste veertien dagen. Als de afnemer het verschuldigde bedrag niet op de overeengekomen vervaldag betaalt wordt hij geacht van rechtswege in gebreke te zijn. In dat geval is de verkoper bevoegd de wettelijke rente plus 3% op jaarbasis over het verschuldigde bedrag aan de afnemer in rekening te brengen. Deze rente wordt berekend vanaf de vervaldag. e. Als de uitvoering van de overeenkomst wordt vertraagd op verzoek van de afnemer of omdat de afnemer zijn verplichtingen niet tijdig nakomt, is de verkoper bevoegd betaling van de koopprijs dan wel aanneemsom te eisen op het tijdstip waarop deze betaling bij normale uitvoering van de overeenkomst verschuldigd zou zijn. Artikel 10 Zekerheidsrechten a. Het eigendom van de verkochte zaak zal ingeval van verkoop door de verkoper niet eerder overgaan dan op het moment dat de verkoopsom en het eventueel meer verschuldigde terzake van de transactie volledig aan de verkoper zijn voldaan. b. In alle gevallen van aanneming van werk, nieuwbouw daaronder begrepen, zijn het vaartuig en alle daarvoor bestemde materialen en toebehoren, voorzover aanwezig op het erf van de verkoper of elders in bewaring, het eigendom van de afnemer. De verkoper heeft te allen tijde pandrecht op voornoemde goederen als de afnemer inbreuk maakt op de overeenkomst. c. Het feit dat de afnemer voor de aflevering van het voltooide vaartuig reeds eigenaar is van het vaartuig in aanbouw en van alle daarvoor bestemde materialen, zal niets toeof afdoen aan de verplichtingen die de verkoper heeft na te komen volgens de aannemingsovereenkomst en deze voorwaarden. d. Ondanks het pandrecht van de verkoper heeft ontbinding van de aannemingsovereenkomst niet tot gevolg dat het eigendomsrecht van de afnemer vervalt voordat de ontbinding zal zijn afgewikkeld. e. De verkoper is bevoegd om het desbetreffende vaartuig en de daarbij behorende uitrusting en toebehoren onder zich te houden totdat de afnemer het totaal verschuldigde

6 bedrag, inclusief de uit dit retentierecht voortvloeiende kosten, heeft voldaan. f. In de gevallen bedoeld in lid a en b van dit artikel is de verkoper bevoegd om zonder gerechtelijke tussenkomst het vaartuig en alle daarvoor bestemde materialen te verkopen en de opbrengst in mindering te brengen op zijn uitstaande vordering, als de afnemer, na door de verkoper bij aangetekend schrijven tot betaling te zijn gemaand, zes maanden na datum van dit schrijven het verschuldigde bedrag nog niet heeft voldaan. g. Deze verkoop kan de verkoper pas ten uitvoer brengen nadat hij na afloop van de periode van zes maanden de afnemer bij deurwaardersexploot opnieuw heeft gemaand het verschuldigde bedrag binnen veertien dagen te voldoen. Artikel 11 Verzekering a. De verkoper is verplicht het in aanbouw zijnde vaartuig, alsmede de voor de nieuwbouw of verbouw bestemde materialen zowel tijdens het verblijf op de werf als tijdens de proefvaart op zijn naam te verzekeren tegen alle risico s. b. Het recht op uitkering van de verzekeringspenningen wordt door de verkoper overgedragen aan de afnemer ten bedrage van de som van de door deze gedane aanbetalingen. De verzekeraar is aan deze overdracht pas gebonden na aanvaarding of betekening door de verkoper. Zolang de verkoper niet heeft aangetoond aan die verplichtingen te hebben voldaan is de afnemer te allen tijde gerechtigd zijn betalingen op te schorten. c. De bij schade uit te keren verzekeringsgelden zullen worden gebruikt om die schade te herstellen op de manier zoals tussen partijen overeen is gekomen. d. Als het vaartuig total loss wordt verklaard zal de overeenkomst ontbonden worden geacht. e. De zaken dienen tenminste te zijn verzekerd tot het bestaande belang. Artikel 12 Aansprakelijkheid a. Voor schade aan de zijde van de afnemer, die het gevolg is van een tekortkoming die is toe te rekenen aan de verkoper of personen die door hem zijn aangesteld ter uitvoering van de werkzaamheden zoals opgedragen door de afnemer, is de verkoper aansprakelijk. b. De totale schade is beperkt tot het maximaal verzekerd bedrag per gebeurtenis en zoals vermeld in de algemene voorwaarden van de aansprakelijkheidsverzekering van de verkoper. c. De afnemer is aansprakelijk voor schade jegens de verkoper die door een toerekenbare tekortkoming van hem en de zijnen is veroorzaakt.

7 Artikel 13 recht en forumkeuze a. Op deze overeenkomst en de bijbehorende algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. b. Geschillen voortvloeiend uit de overeenkomst en/of algemene voorwaarden worden uitsluitend voorgelegd aan de bevoegde rechter te Haarlem.

HISWA ALGEMENE AANNEMINGS-, VERKOOP- EN LEVERINGS- VOORWAARDEN BUSINESS TO BUSINESS*

HISWA ALGEMENE AANNEMINGS-, VERKOOP- EN LEVERINGS- VOORWAARDEN BUSINESS TO BUSINESS* HISWA ALGEMENE AANNEMINGS-, VERKOOP- EN LEVERINGS- VOORWAARDEN BUSINESS TO BUSINESS* Deze Algemene Aannemings-, Verkoop- en Leveringsvoorwaarden (Business tot Business) van HISWA Vereniging (Nederlandse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

1. Alle door GTeyes B.V. uitgebrachte offertes worden gestand gedaan voor een termijn van maximaal 30 dagen.

1. Alle door GTeyes B.V. uitgebrachte offertes worden gestand gedaan voor een termijn van maximaal 30 dagen. Nummer 53446089 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN EN TUSSENHANDEL VAN: - GTeyes B.V., gevestigd Jericholaan 14B, 5625 TH te Eindhoven en kantoorhoudende te 5625 TH Eindhoven, Jericholaan

Nadere informatie

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam Euronozzle.com Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden 1.2

Nadere informatie

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam lpg-vulnippel.nl Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Lpg-vulnippel.nl: gebruiker van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN van Pieter Cornelis Visser, wonende te Haastrecht en gevestigd in Woerden. 1. Aanbiedingen. Tenzij daarbij uitdrukkelijk het tegendeel is vermeld zijn onze offertes, prijscouranten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HOLLAND COVERS ZEILMAKERIJ B.V. te Etten-Leur 1. Definities 1.1 Holland Covers: Gebruiker van deze algemene voorwaarden Holland Covers Zeilmakerij B.V., gevestigd aan de Oude Kerkstraat

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities Artikel 2. Algemeen Artikel 3. Offertes en aanbiedingen Algemene Leveringsvoorwaarden De betalingen van uw bestelling dient te geschieden via IDeal, PayPal of per bank. Een artikel kan binnen 14 dagen retour gezonden worden. De kosten van het retour zenden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: BEDU : de afnemer: de overeenkomst: het geleverde: de besloten vennootschap BEDU POMPEN

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Prijs : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige artikelen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE LEVERINGS- EN VERKOOPSVOORWAARDEN WOODFIX 1. DEFINITIES 1.1 Onder Leverancier wordt in deze voorwaarden verstaan WoodFix, onder Afnemer wordt in deze voorwaarden verstaan

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetadvies Bakker partij

Nadere informatie

Vragen? Bel

Vragen? Bel Algemene voorwaarden Grafsteenwinkel Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij en overeenkomsten met Grafsteenwinkel, zijn deze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V.

Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V. Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetcoach2day partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN In dit document treft u de algemene voorwaarden van de Brillen-Bus. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met de Brillen-Bus. Een bril voor thuis, de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN Info@megasnel.nl 036 52 98 447, ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes en leveringen van MegaSnel zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ

ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ ALGEMENE VOORWAARDEN SKYTZ Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van Skytz gevestigd aan de Papierbaan 9 te Winschoten. Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op 1. Alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Connictivity Solutions

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings)

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN JOEP TUERLINGS AGENTUREN B.V. h.o.d.n. TUERLINGS FASHION GROUP TE TILBURG (Tuerlings) Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand

ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand ALGEMENE VOORWAARDEN Ideavelop B.V. bij niet kopen op afstand Artikel 1: begripsomschrijving Ideavelop B.V.: wederpartij: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Ideavelop B.V. op enigerlei

Nadere informatie

b. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, zijn alle prijsopgaven exclusief de hierover verschuldigde omzetbelasting.

b. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, zijn alle prijsopgaven exclusief de hierover verschuldigde omzetbelasting. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. TOEPASSELIJKHEID a. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die door mikeyswood meubelmaker worden gedaan aan, respectievelijk gesloten met,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Refrico B.V., gevestigd te Rotterdam. Versie geldig vanaf 1 januari 2019

Algemene voorwaarden van Refrico B.V., gevestigd te Rotterdam. Versie geldig vanaf 1 januari 2019 Algemene voorwaarden van Refrico B.V., gevestigd te Rotterdam. Versie geldig vanaf 1 januari 2019 1 Definities 1.1 Leverancier: onder leverancier wordt verstaan Refrico B.V., statutair gevestigd te Rotterdam,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Bij PC Bloemendaal zijn de volgende voorwaarden van kracht. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen PC Bloemendaal

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Handelsonderneming Spiegelenberg Eefde BV

ALGEMENE VOORWAARDEN van Handelsonderneming Spiegelenberg Eefde BV ALGEMENE VOORWAARDEN van Handelsonderneming Spiegelenberg Eefde BV Handelsonderneming Spiegelenberg Eefde BV gevestigd te Eefde gedeponeerd op 22 januari 2002 bij de griffie van de Rechtbank te Zutphen,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Copy &

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET F. Abendanon T: +31 650234759 E: info@uitvaartvideo.net I: www.uitvaartvideo.net Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden BioComp

Leveringsvoorwaarden BioComp 1. Algemene toepasselijkheid 1.1 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, gelden voor alle aanbiedingen, orderbevestigingen, leveringen van goederen en materialen van BioComp bv, hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van Pro Camerabewaking zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk uitdrukkelijk

Nadere informatie

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Steenvoordenuitvaart

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Budgetbeheer, Financieel planning, Budgetcoaching. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Jan's Vlees B.V. Laan van de Kreeft 191 7324 BX Apeldoorn

ALGEMENE VOORWAARDEN. Jan's Vlees B.V. Laan van de Kreeft 191 7324 BX Apeldoorn ALGEMENE VOORWAARDEN Jan's Vlees B.V. Laan van de Kreeft 191 7324 BX Apeldoorn Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 'koper': iedere (rechts)persoon die bij Jan s Vlees

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden "Nano Installaties", d.d. 26-01-2012

Algemene Leveringsvoorwaarden Nano Installaties, d.d. 26-01-2012 Algemene Leveringsvoorwaarden "Nano Installaties", d.d. 26-01-2012 Artikel 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene voorwaarden J&S Diensten 1. Algemeen 1.1 Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en uitvoering daarvan, worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene aannemings- verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene aannemings- verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene aannemings- verkoop- en leveringsvoorwaarden 16-5-2018 Van Handelsgeest (waaronder conform de KvK: Sloepenbouwers, Grou Luid & Duidelijk, administratieve diensten en bouwkundig advies) Burstumerdijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres.

Artikel 4. Voorrijkosten VijftigKLUS rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf het vestigingsadres. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: VijftigKLUS Klusbedrijf VijftigKLUS 3315 MP Dordrecht KvK: 12345667 opdrachtgever: de wederpartij van VijftigKLUS Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN van de besloten vennootschap STEENSMA B.V., gevestigd te Leeuwarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Leeuwarden op 26 januari 2015. Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bij Elektronica Specialisten zijn de volgende voorwaarden van kracht.

Algemene voorwaarden Bij Elektronica Specialisten zijn de volgende voorwaarden van kracht. Algemene voorwaarden Bij Elektronica Specialisten zijn de volgende voorwaarden van kracht. Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing:

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Niels Drost: De bij de KvK onder nummer 66027640 ingeschreven onderneming, ook

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Wallet Support

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

Progé: Algemene voorwaarden

Progé: Algemene voorwaarden Progé: Algemene voorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Progé binnenafwerking Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Alle transacties zijn onderworpen aan de navolgende voorwaarden. 2. Indien de opdrachtnemer

Nadere informatie

Artikel 3. Offertes zijn vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Artikel 3. Offertes zijn vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Meester Penning B.V., hierna te noemen "Meester Penning B.V.", op alle door Meester Penning B.V. gesloten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw

Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw Algemene Voorwaarden Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Renovatie en verbouwingbedrijf: Renovatie en verbouwingsbedrijf Mooibouw,

Nadere informatie

HISWA ALGEMENE AANNEMINGS-, VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Business-to-Business

HISWA ALGEMENE AANNEMINGS-, VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Business-to-Business HISWA ALGEMENE AANNEMINGS-, VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Business-to-Business Deze Algemene Aannemings-, Verkoop- en Leveringsvoorwaarden Business-to-Business zijn opgesteld door HISWA Vereniging (Nederlandse

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Trendy meubelverhuur, onderdeel van Q2r VOF, hierna te noemen TMV. De voorwaarden

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN van Heijblom Koffie, gevestigd te Etten-Leur Artikel 1: toepasselijkheid Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en offertes en verkoopovereenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC Gevestigd: Postbus 23 2450 AA Leimuiden KVK nummer: 28099669 Algemeen Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen van D-tac

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 Artikel 2 Overeenkomst Artikel 3 Producten en diensten 3.1 3.2 Artikel 4 Levering 4.1

Artikel 1 Algemeen 1.1 1.2 Artikel 2 Overeenkomst Artikel 3 Producten en diensten 3.1 3.2 Artikel 4 Levering 4.1 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verbintenissen en rechtsbetrekkingen tussen Airco Herstel Twente en haar opdrachtgever. 1.2 Van deze algemene voorwaarden kan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. De Beukelaar Groep. Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst. 3. Intellectuele eigendom

Algemene voorwaarden. De Beukelaar Groep. Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst. 3. Intellectuele eigendom Algemene voorwaarden Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst 3. Intellectuele eigendom 4. Betalingsvoorwaarden 5. Annulering en restitutie 6. Wijzigingen in de opdracht 7.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer.

1.2 In deze voorwaarden wordt SteamteQ genoemd als leverancier, terwijl de andere partij wordt betiteld als afnemer. Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van SteamteQ Artikel 1. Toepasbaarheid 1.1 Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten, aanbiedingen en alle andere rechtsbetrekkingen met SteamteQ met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

tel Inschrijfnummer KvK:

tel Inschrijfnummer KvK: ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij YSV Budgetcoaching

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden BioCuisine Nederland BV

Algemene Leveringsvoorwaarden BioCuisine Nederland BV Algemene Leveringsvoorwaarden BioCuisine Nederland BV Besloten vennootschap, handelend onder de naam BioCuisine Nederland BV, gevestigd te Haaksbergen aan de Industriestraat 50 Artikel 1: Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden...

Algemene leveringsvoorwaarden... Algemene leveringsvoorwaarden... Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bouwbedrijf Ben

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanvragen, aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Hartmobile B.V. te Amsterdam ook handelend onder de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

De verplichtingen van De Financiële Experts gaan nooit verder dan door De Financiële Experts schriftelijk is bevestigd.

De verplichtingen van De Financiële Experts gaan nooit verder dan door De Financiële Experts schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij De Financiële Experts partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN W. SCHUTTEN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V./TECHMAG Artikel 1: Toepassing 1. Deze voorwaarden (gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 06051984) zijn van

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van ABC gaan nooit verder dan door ABC schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van ABC gaan nooit verder dan door ABC schriftelijk is bevestigd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Administratie- en Budgetcoaching

Nadere informatie

1. Aanbiedingen en bevestigingen. a. Alle offerten en prijsopgaven zijn vrijblijvend.

1. Aanbiedingen en bevestigingen. a. Alle offerten en prijsopgaven zijn vrijblijvend. Deze condities maken deel uit van elke verkoop- en levering van goederen en diensten ten behoeven van cliënten die geacht worden door het enkele feit der bestelling resp. opdracht deze condities te hebben

Nadere informatie

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper.

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. De wederpartij van verkoper wordt in deze algemene

Nadere informatie

1.2 De voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met WVA, waarvoor bij de uitvoering van de werkzaamheden derden worden betrokken.

1.2 De voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met WVA, waarvoor bij de uitvoering van de werkzaamheden derden worden betrokken. 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en werkzaamheden tussen Wim Visser Automatiseringen, hierna te noemen WVA, en Opdrachtgever, hierna te noemen Klant. 1.2

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: De ondernemer: UrbanSofa vof Markt 27 29 6701CX Wageningen KvK: 09050255 BTW: NL818868077.B01 De afnemer: de koper/opdrachtgever of een ieder

Nadere informatie

1.3. Gebruiktezeecontainer.nl behoudt zich het recht een bestelling of overeenkomst te weigeren, te schorsen of te beëindigen.

1.3. Gebruiktezeecontainer.nl behoudt zich het recht een bestelling of overeenkomst te weigeren, te schorsen of te beëindigen. Algemene voorwaarden Gebruiktezeecontainer.nl Deze algemene voorwaarden worden gebruikt door gebruiktezeecontainer.nl, gevestigd in Ede, Laan 1933 no. 6, 6711 NZ, d.d. 01-01-2008. Gebruiktezeecontainer.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. Artikel 1 Geldigheid van deze voorwaarden. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, prijzen, diensten, overeenkomsten en beschrijvingen van AnyFix. 1.2 Het gebruik maken van een dienst

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE RIJWIELHOEK OENE 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN DE RIJWIELHOEK OENE 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN DE RIJWIELHOEK OENE 2018 Algemene verkoop-, leverings-, en betalingsvoorwaarden van DeRijwielhoek. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn onder het nummer: 51025388

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Redbeans B.V.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Redbeans B.V. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Redbeans B.V. 1. Definities en omschrijvingen: Aanbieding: Een aanbieding of offerte, in welke vorm of onder welke benaming dan ook gedaan. Producten: Goederen,

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN B.V. HANDELSONDERNEMING JOH. STEENKIST V/H J. SCHIJFSMA 2013 Artikel 1: Toepassing 1. Deze voorwaarden (gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 33278891)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN JACOSOL NEDERLAND B.V. Algemeen De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jacosol B.V., hierna te noemen Jacosol is producent van thermische isolatie, akoestische

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de Algemene Voorwaarden van BinnenBuiten Advies. BinnenBuiten Advies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66809932 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RADIORECLAME EN OVERIGE DIENSTEN STICHTING RADIO CONTINU. 1. In deze algemene voorwaarden ( Voorwaarden ) wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN RADIORECLAME EN OVERIGE DIENSTEN STICHTING RADIO CONTINU. 1. In deze algemene voorwaarden ( Voorwaarden ) wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN RADIORECLAME EN OVERIGE DIENSTEN STICHTING RADIO CONTINU 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden ( Voorwaarden ) wordt verstaan onder: 2. SRC: Stichting Radio Continu 3. Contractant:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN DE CONSUMENTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN DE CONSUMENTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN DE CONSUMENTEN VAN: SynBatt BV Rijksstraatweg 20f Sassenheim hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Geldigheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en op alle overeenkomsten aangegaan door: Beijes Trappen & Bouw Veldbloemstraat

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling :

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling : Verkoopvoorwaarden Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk 1. Algemene bepaling : Deze verkoopvoorwaarden gelden voor alle door ons te sluiten overeenkomsten en door ons gedane aanbiedingen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342.

Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342. Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden Stoov B.V. KvK-nr 62149342. 1. Toepasselijkheid 1.1 De onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en op alle

Nadere informatie