Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke"

Transcriptie

1 Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke 18 juni 2014 Deel 1 is het nieuws vanuit het College, gemeenteraad of overheidsinstanties en een beknopte opsomming van de activiteiten voor de komende maand. Deel 2, in een bijgevoegd document, bevat meer duiding en info over de komende activiteiten in onze gemeente Tijdelijke onbeperkte aanvoer van asbestplaten op het recyclagepark Van woensdag 18 juni tot en met zaterdag 28 juni kunnen inwoners die schade geleden hebben door de hagelbuien uitzonderlijk asbestplaten afgeleverd worden zonder beperking. De beperkte aanvoer van 10 platen of 200 kg per gezin per jaar wordt dus tijdelijk opgeheven. Elke aanvoer wordt, zoals steeds het geval is, geregistreerd in een logboek om eventuele misbruiken op te sporen. De overige fracties (zoals bv. harde plastics, houtafval,...) kunnen gratis afgevoerd worden, enkel steenpuin blijft betalend. (beslissing van het CBS van 16/06/14) Artikel uit Het Nieuwsblad ter informatie (nog niet bevestigd) Het is waarschijnlijk dat de overheid de hagelstorm van 7, 8 en 9 juni dan toch zal erkennen als natuurramp. En dat is meteen ook goed nieuws voor de duizenden eigenaars wier auto beschadigd werd, maar die géén omniumverzekering hadden. De erkenning als natuurramp is goed nieuws voor de eigenaars wier auto beschadigd werd tijdens de zware hagelstormen van een dikke week geleden. De verzekeraars gaan uit van zo n schadegevallen. Het Rampenfonds komt in principe enkel tussenbeide voor schade die niet te verzekeren valt. Maar schade aan uw auto is wél te verzekeren, via een omniumverzekering. Als u die niet heeft, gaat u er eigenlijk mee akkoord dat u de schade uit eigen zak vergoedt. Maar nu blijkt dat de schade veroorzaakt door de hagel tot op zekere hoogte toch vergoed kan worden door het Rampenfonds. Al zal daarbij wel de leeftijd van de auto in rekening worden gebracht en zal een vrijstelling (de zogeheten franchise ) worden aangerekend.

2 Inwoners WARANDE-wijk en Groenstraat nu aan het woord! Op maandag 23 juni te 19u30 in de basisschool Zwaluwnest, Zwaluwlaan 64 staan de koffie en koekjes voor u klaar! Voor de inwoners van Zwaluwlaan, Groenstraat, Warande, Lijsterstraat, Merelstraat, Nachtegaalstraat, Mezenstraat, Ijsvogelstraat, Roodborststraat, Spechtstraat, Spreeuwstraat, Kievitstraat, Vinkenstraat, Nieuwstraat, Sperwerstraat, Verbeuldestraat, Sijslaan, Kruisbekstraat, Tortelduifstraat, Leeuwerikstraat,Sperwerstraat, Waterbosstraat, Maar ook andere inwoners kunnen zich hierbij aansluiten. Er zijn al 4 wijkvergaderingen doorgegaan op Overslag en Langelede Sluis, Molenhoek-Kalve, Dorp-Centrum waarover we zeer enthousiast zijn. We kregen erg veel reacties en voorstellen binnen en hebben inmiddels een ploeg van mensen die zich willen inzetten voor de bevraging van alle inwoners uit hun wijk. Deze wijk, de wijk van de burgemeester, kan natuurlijk niet achterblijven. Alle politieke partijen van onze gemeente steunen dit initatief. WIJK inzicht zoekt medewerkers in alle Wachtebeekse wijken Ben je geïnteresseerd om mee te werken, wens je meer informatie of heb je suggesties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Iedereen met een hart voor zijn woonwijk kan aan het project meewerken, of je dat nu doet als individuele burger of vanuit je betrokkenheid bij een vereniging of een lokale adviesraad. Het Nieuwsblad Emiel Tack Foutparkeerders gaan op de bon De gemeente gaat de strijd aanbinden met foutparkeerders op het Jules Persijnplein. We krijgen heel wat lof over het mooie dorpsplein, zegt burgemeester Rudy Van Cronenburg (Anders). Toch zijn er ook heel wat klachten over auto's en andere voertuigen die geparkeerd staan in de voetgangerszone. Voortaan gaan we deze foutparkeerders streng aanpakken. Het is niet toegestaan in deze zone te parkeren. Vooral op zaterdagmorgen, tijdens de marktdag, doet dit fenomeen zich voor. Wie geverbaliseerd wordt, krijgt een boete van 165 euro.

3 PETANQUEPLEIN WORDT OFFICIEEL GEOPEND OP ZONDAG 6 JULI TE 10U OP CAMPUS OCMW Het beloofde petanqueplein is aangelegd en wordt officieel geopend op zondag 6 juli te 10u door Burgemeester en Schepencollege en OCMWvoorzitter. Dank aan Edddy Heirwegh voor het mooie werk. PMD en flessenglas vanaf 1 juni niet langer aanvaard in het recyclagepark van Wachtebeke Sinds 1 juni kan je in het recyclagepark van Wachtebeke niet meer terecht met PMD of flessenglas. Met deze maatregel wil de gemeente Wachtebeke het aantal bezoekers ( in 2013!) enigszins beperken om zo de doorstroming te verbeteren met meer gebruiksgemak en veiligheid als resultaat. Voor deze 2 afvalstromen zijn er immers perfecte alternatieven: * Het PMD-afval wordt tweewekelijks huisaan-huis opgehaald * Voor het flessenglas zijn er 11 glasbolsites in Wachtebeke: Dr. J. Persynplein, Kalve,

4 Langelede t.h.v. de school, Langelede t.h.v. de kapel, Merelstraat, O. Van Puyveldeplein (Overslag), Oudeburgse Sluis, Petunialaan, Ramonshoek (ter hoogte van de N49), Stationsstraat, Zwaluwlaan. ->In de stationsstraat kwam er bovendien een bol bij om zeker genoeg capaciteit te hebben. Zelzate en Wachtebeke principieel akkoord om herstellingen uit te voeren aan Franciesdijk De beide gemeentebesturen zaten samen om overleg te plegen over de aanpak van de wateroverlast en wegdek van Sint Franciesdijk. Zowel langs Wachtebeekse kant als Zelzaatse kant. Overeengekomen werd dat op zeer korte termijn stappen zullen gezet worden door beide besturen om de kost op te lijsten van de herstellingen en dan zeer snel herstellingswerken uit te voeren. De bewoners klagen er al jaren over het slechte wegdek en de wateroverlast bij zware regenval. In 2019 staat er een grootscheepse renovatie op de agenda. Zolang wou het Wachtebeekse gemeentebestuur niet wachten: er komt een voorlopige renovatie. Wordt vervolgd. INFOVERGADERING voor inwoners Witte WIJK over renovatiewerken op woensdag 2 juli te 19u in Cultuurhuis Safarken. Op woensdag 2/7 zal de sciale huisvestingsmaatschappij Volkshaard om 18u30 een infovergadering organiseren voor de sociale huurders van de Verbeuldestraat mbt de renovatiewerken die gepland staan (m.n. het isoleren en vervangen van dakbedekking van 36 woningen). Het gaat door in het Cultuurhuis Safarken op het Jules Persynplein te 19u. Nadien wordt aan de aanwezigen een drankje aangeboden. Met medewerking van het gemeentebestuur. Enkel voor bewoners witte wijk.

5 Gezocht: Waste Watchers = mensen die minder geld willen uitgeven aan afval IDM sloot de afvalbalans van 2013 af, ook dit jaar weer met een lichte stijging. Deze trend bestaat al verschillende jaren. Meestal maar met een paar kilo, maar gezien over 10 jaar tijd noteren ze toch een stijging van meer dan 15 kg. Tijd dus om de riem weer wat aan te halen!

6 Daarom gaat IDM op zoek naar een twintigtal personen/gezinnen die hun afvalproductie onder de loep willen nemen. Gewapend met een aantal tips en trucs kunnen deze Waste Watchers dan uittesten wat effect heeft op hun afvalproductie. Jong of oud, arbeider of dokter: ze zoeken vrijwilligers uit alle groepen van de bevolking. De enige voorwaarde is openheid en motivatie om oude gewoonten, al was het tijdelijk, te vervangen door nieuwe werkwijzen of trucs. IDM wil hierin graag jullie ervaringen noteren, nagaan wat werkt of eventueel minder haalbaar is. Vrijwilligers worden verwacht om twee keer aanwezig te zijn op een instructiesessie. Deze sessies zullen doorgaan op een avond gedurende de week. Naast een aantal hulpmiddelen die ieder gratis overhandigd krijgt, wordt ook een kilometervergoeding voorzien en een aantal attenties. En uiteraard de winst op de afvalfactuur niet te vergeten! Ben jij kandidaat vrijwilliger? Heb je vragen? Laat het weten via of op het nr

7 Het Gemeentebestuur & de Cultuurraad van Wachtebeke nodigen alle Wachtebekenaren uit op een openbare receptie met optreden van Those Metal Boys with their Metal Toys VAN 11 TOT 13U Met kindergrime o.l.v. Chiro Pollyanna Met een zangstonde o.l.v. JMA-Wachtebeke Parking & site OCMW, Godshuisstraat 13 (bij slecht weer in de zaal van het OCMW)

8 Info aan de bevolking: website Aan onze gemeentelijke website kunnen we niks meer toevoegen of wijzigen. Onze nieuwe website zal klaar zijn tegen 30 september. Ondertussen verwijzen we de inwoners en bezoekers naar een noodwebsite een site waar we, in de tussenperiode, alle dringende informatie op zullen plaatsen. Verder verwijzen we voor actueel nieuws naar het gemeentelijk infoblad en dit digitaal nieuwsbericht. We verontschuldigen ons voor dit tijdelijke ongemak. Speelpleinwerking Speelabeke Tijdens de zomer (van 3 juli t.e.m. 22 augustus) kunnen kinderen van 5 t.e.m. 13 jaar terecht op het speelplein en dit telkens in de namiddag van 13 t.e.m uur. Inschrijven kan ter plaatse. 2 voor 1 namiddag, 20 voor 11 namiddagen. Voor inlichtingen: Karel Gysel, voorzitter speelpleinwerking, karel18_8@hotmail.com!! Nieuw!! Voormiddagopvang zomer 2014 Tijdens de komende zomervakantie zal een kwalitatief extra opvangaanbod voor jongeren van 7 t.e.m. 12 jaar georganiseerd worden telkens tijdens de voormiddag. De opvang gaat op de terreinen aan de polyvalente jeugdlokalen van 8.30 tem 13 u. zodat kinderen nadien kunnen aansluiten bij de speelpleinwerking. De jeugddienst staat in voor de inschrijvingen en algemene coördinatie. Monitoren van het speelplein Speelabeke en andere vrijwilligers staan in voor de begeleiding. Periodes: 3 en 4 juli, 7 t.e.m. 11 juli, 4 t.e.m. 8 augustus, 11 t.e.m. 14 augustus, 18 t.e.m. 22 augustus.! Let wel: er wordt geen opvang georganiseerd op woensdag én op feestdagen zoals 15/08! JH t Kasseiken Op maandag 21 juli, de nationale feestdag, is het feest in Wachtebeke en vindt naar jaarlijkse gewoonte onze openluchtfuif plaats. Geniet samen met ons van op het pleintje achter het jeugdhuis van het vuurwerk op de beats van onze beginnende en meer gevorderde DJ s. De beste cocktails worden die avond in het jeugdhuis geserveerd! Iedereen is welkom vanaf 21u Leden: 4 ; niet-leden: 5. Wachtebeke is in juni een tricolore gemeente

9 Honderden Belgische vlaggen aan ramen en deuren van woningen in Wachtebeke. De Rode Duivels hebben iets losgemaakt bij onze nuchtere Belgen! Ook het gemeentehuis kon niet achterblijven en de Belgische vlag werd gehesen. Tijdens de eerste match tegen Algerije zat de sfeer in het Kasseiken er goed in, de match was niet veel zaaks, maar de opluchting groot na de bevrijdende doelpunten van Fellaini en Mertens. Elders in Wachtebeke werd de match ook massaal gevolgd op grote schermen in openbare gelegenheden. Wachtebeke Leeft! Op naar de volgende wedstrijden. OPROEP aan onze creatieve inwoners! Wie wil een nieuw LOGO ontwerpen voor onze gemeente en cultuurhuis? We werken volop aan de nieuwe website van de gemeente. Laatste prognose is dat de nieuwe website van start zal kunnen gaan eind september. Eén van de voorwaarden voor het opmaken van de website is dat we een nieuw fris logo hebben voor de gemeente. Een logo dat herkenbaar moet zijn en moet weergeven waar Wachtebeke voor staat.

10 We willen jullie nu al kort voorstellen waarover het gaat. Meer, vollediger en concreter info volgt. In het gemeentelijk infoblad dat eind juni verschijnt zal een oproep staan om deel te nemen aan een wedstrijd die de kans zal geven aan iedere inwoner om een ontwerp te maken van ons nieuw logo van de gemeente. Een nieuw logo dat dan ook als basis zal dienen voor andere gemeentelijk instanties zoals het Cultuurhuis Safarken. Alle adviesraden werken mee en doen een oproep aan hun verenigingen en leden om deel te nemen aan deze wedstrijd. Bv. Cultuurraad, sportraad, beheersorgaan Cultuurhuis Safarken, GAOS, Verkeerscommissie, enz Ook zij zullen weldra communiceren over deze opdracht. Het winnende ontwerp krijgt een vergoeding van 250 euro en eeuwige roem in Wachtebeke. Indienen van de voorstellen tegen uiterlijk 31 juli. PS: onze huidige gemeentelijke website is nog wel toegankelijk voor het publiek maar kan niet meer aangepast worden, daarom verwijzen we tijdelijk voor recente informatie naar de noodsite : wachtebekenieuw.be Bij onze communicatieambtenaar Rene De Pauw kan je alvast meer info verkrijgen over het reglement en opdracht van de wedstrijd. Dank voor julie enthousiaste medewerking en creativiteit. PERSONENALARM VOOR IEDEREEN BESCHIKBAAR! Bijna iedereen wil graag thuis blijven wonen, ook wanneer daar zorg of ondersteuning bij nodig is. Een personenalarm kan daarbij een goed hulpmiddel zijn. Door een druk op de knop kan men dag en nacht op eenvoudige wijze hulp inschakelen. Dit betekent dat er in noodsituaties snel iemand beschikbaar is om hulp te bieden. U hebt ten minste 3 contactpersonen nodig. Deze contactpersonen moeten over een sleutel van uw woning beschikken. In geval van nood, komt deze contactpersoon kijken wat er aan de hand is en zorgt ervoor dat de juiste hulp wordt ingeschakeld. De aan- en afsluiting van het toestel is gratis en wordt door een medewerker van het Wit Gele Kruis geplaatst. U betaalt een maandelijks van 9. Bent u meer weten over dit personenalarm, neem dan contact op met Drieke Henau van aan Z. Momenteel moeten de aanvragers nog 3 contactpersonen hebben. We zijn nog

11 op zoek naar een eventueel vangnet om ook mensen die geen 3 contactpersonen hebben, aan te kunnen sluiten. In Assenede wordt dit bij voorbeeld gedaan door de plaatselijke brandweer. Tafeltje Dekje In het najaar start aan Z met een dienst Tafeltje Dekje. Binnen deze dienst zullen warme maaltijden, gemaakt in de keuken van WZC De Mey door vrijwilligers aan huis worden gebracht bij ouderen die niet langer in staat zijn om zelf te koken. Momenteel bereiden we deze dienst voor. We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers om deze maaltijden rond te brengen. In een volgende infoblad houden we jou verder op de hoogte over de startdatum! Dorpsrestaurant Ouderen die graag samen eten met anderen uit het dorp of niet meer in staat zijn om zelf te koken, kunnen vanaf het najaar naar het dorpsrestaurant komen. In de cafetaria van WZC De Mey kunnen ze dan een warme maaltijd, inclusief soep en dessert komen eten. En dit in gezelschap van andere inwoners van Wachtebeke. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die als gastheer of gastvrouw mensen willen welkom heten op het dorpsrestaurant en hen bedienen tijdens het eten. Daarnaast zoeken we nog vrijwilligers die gebruikers willen vervoeren naar en van het dorpsrestaurant. Vrijwilligersdiensten aan Z bouwt verschillende vrijwilligersdiensten uit in Wachtebeke. Vervoersdienst, boodschappendienst Soms is het moeilijk om op een afspraak te raken. Misschien kan je niet langer zelf rijden en zijn de kinderen uit werken. aan Z heeft verschillende vrijwilligers die bereid zijn om je naar jouw afspraak te voeren. Ongeacht of dit een doktersafspraak is of vervoer naar de kapper, vrienden, het dorpsrestaurant, Ook boodschappen doen wordt dan soms moeilijk. Onze vrijwilligers willen ook dat voor jouw doen. Je kiest zelf of je meegaat om boodschappen of jouw boodschappenlijstje aan de vrijwilliger meegeeft. Je hoeft hiervoor geen lidgeld te betalen. Je betaalt enkel aan de vrijwilliger een onkostenvergoeding van 0.33 per kilometer van zijn huis tot hij terug thuis is. Klusjesdienst, vriendschapsdienst, administratieve ondersteuning Ook kleine klusjes, zoals het ophangen van een kader of een kastdeur herstellen, is soms lastig en blijft lang liggen. We hebben enkele vrijwilligers die jouw daarbij kunnen helpen. Daarnaast zijn er vrijwilligers die eens willen langsgaan bij mensen die veel alleen thuis zitten en koffieklets doen. Of mensen die willen helpen bij het lezen en invullen van papieren en formulieren. Voor al deze diensten zijn we op zoek naar vrijwilligers. Heb je twee rechterhanden of groene vingers? We zoeken vrijwilligers om bij mensen thuis kleine klusjes in en om het huis willen opnemen. Ken je wel wat van formulieren en paperassen en wil je eens meelezen met een oudere? Of geniet je zelf ook van het sociaal contact met eenzame mensen? Heb je nog een klein beetje tijd over? Wij hebben jou nodig! We bieden je een gedegen ondersteuning, een aanvullende verzekering en een vergoeding van jouw onkosten. Wil je over dit alles meer weten? Neem contact op met Drieke Henau van aan Z op het nummer

12 Bibliotheek Vakantiewedstrijd selfies Iedereen lijkt we de selfiekriebels te hebben een selfie maken is nu eenmaal in Als hippe bib willen we graag hierop inspelen en stellen wij je graag onze vakantiewedstrijd voor. Maak een leuke, ontroerende of grappige selfie met als thema waar lees jij een boek in de vakantie? Mail je foto naar De wedstrijd loopt van 1 juli tot en met 15 september. Graag vermelden in je mail of de selfie mag gepost worden op de facebookpagina van de bib. De winnende selfie wordt op 11 oktober tijdens de verwendag bekend gemaakt. Uw politie wijkinspecteurs voorgesteld Olivier Biesbroeck, Gunther De Schepper en Aniela Lara Radzki zijn uw drie lokale aanspreekpunten. Hoe kan u ons bereiken? Het politiekantoor op het Dr. Jules Persynplein 3 is voor u geopend telkens op maandagnamiddag ( ) en op woensdag- vrijdag- en zaterdagvoormiddag ( ). POLITIEZONE REGIO PUYENBROECK Wijkteam Wachtebeke, Dr. Jules Persynplein 3, , wijkwachtebeke@pz5416.be Geopend: - Maandag - Woensdag vrijdag en zaterdag Ook op afspraak via ons algemeen nummer of rechtstreeks via uw wijkinspecteur. Gesloten op zon- en feestdagen uur uur uur uur Aniela Lara Radzki GSM: Wijkinspecteur Wachtebeke-Zuid (*)

13 Gunther De Schepper GSM: Wijkinspecteur Wachtebeke-Noord (*) Olivier Biesbroeck GSM: Wijkinspecteur Wachtebeke-Centrum (*) WACHTEBEKE OP WEG NAAR FAIR TRADE GEMEENTE? In de maand juni trekt Oxfam-Wereldwinkels volop de kaart van biologische voeding. Eerlijke handel is niet alleen eerlijk voor producent of consument, maar ook voor het milieu en de planeet waar we nog lang op willen leven. Tijdens de maand juni kan iedereen te koop lopen met zijn liefde voor fair trade en bio. Bij aankoop van 25 fairtradeproducten in de Oxfam-Wereldwinkel krijg je een biokatoenen draagtas met hippe print cadeau! Tot ziens in onze Oxfam Wereldwinkel, Dorp 54. Open zaterdag en zondag van 10-12u

14 Sterilisatieplicht katten vanaf 1 september 2014 De problematiek van zwerfkatten beroert in grote mate de publieke opinie, ook in Wachtebeke. Het ministerie van Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu deelt ons mee dat vanaf 1 september de sterilisatieplicht geldt voor IEDEREEN die een kat verkoopt of weggeeft, dus ook voor de gewone particulier. Dit zou volgens het ministerie van Volksgezondheid leiden tot een forse daling van het aantal zwerfkatten en van het aantal katten dat in dierenasielen belandt. De gemeente draagt volgens artikel 9 van de dierenwelzijnswet van 14 augustus 1986 de

15 verantwoordelijkheid voor de aanpak van de zwerfkatten problematiek. We hebben sedert een paar jaren in Wachtebeke een zwerfkatten beleid met aanpak. Jaarlijks spendeerde tot op heden in Wachtebeke ongeveer euro aan sterilisatie, castratie en euthanasiering van zwerfkatten. We werken ondertussen aan een aanpak voor zwerfkatten op het niveau van de politiezone Puyenbroeck, samen met Lochristi,Moerbeke, Zelzate en Wachtebeke. Het ministerie stelt een brochure gids ter beschikking. We zullen de komende maanden op deze problematiek en aanpak dieper ingaan op onze vernieuwde website en in gemeentelijk informatieblad. Inwoners kunnen steeds terecht voor informatie bij het SOCIAAL HUIS gratis nummer: Bereikbaarheid Het Sociaal Huis is te bereiken via het gratis telefoonnummer en dit elke werkdag van 9u-12u. Deze gratis infolijn is een telefonische wegwijzer doorheen de (ocmw)dienstverlening en wijst u de weg naar andere administratieve of sociale organisaties in en rond Wachtebeke. De sociale dienst : - Informeert u op een correcte en heldere manier - Verwijst u door of maakt een afspraak met de dienst die u verder kan helpen - Biedt indien nodig ondersteuning bij het bekomen van bepaalde premies of sociale voordelen - Biedt indien nodig administratieve hulp bij het invullen van allerlei documenten - Start indien nodig en in onderling overleg de gepaste dienstverlening op Vragen over de kwaliteit van een huurwoning? Blijf er niet mee zitten! Heb je twijfels over nodige herstellingswerken of de kwaliteit van een woning die je huurt of verhuurt?! Woonwijzer Meetjesland geeft je deskundig advies en helpt je op weg in het vermijden of oplossen van probleemsituaties. Daarvoor werkt de gemeente samen met Woonwijzer. Huurders Als huurder kun je met elke vraag en klacht rond woningkwaliteit bij een adviseur van Woonwijzer terecht. Om de situatie te kunnen inschatten, wordt steeds een afspraak voor een huisbezoek gemaakt. Op basis van de vaststellingen ter plaatse, stelt de adviseur jou een geschikte aanpak voor. Voorrang wordt gegeven aan de minst ingrijpende stappen, zoals bijv. contact met de verhuurder. Ook

16 het opstarten van formele procedures, zoals voor een ongeschikt- of onbewoonbaarverklaring, verloopt best via het zitmoment van Woonwijzer. Wees je er wel van bewust dat een ongeschikt- of onbewoonbaarverklaring slechts zelden recht geeft op voorrang bij toewijzing van een sociale woning. Verhuurders Ook verhuurders kunnen bij elke vraag over de kwaliteitsnormen, de huurwetgeving, de praktische uitvoering van werkzaamheden, de gevolgen van een ongeschikt- of onbewoonbaarverklaring, bij Woonwijzer terecht voor gratis en onafhankelijk advies. Verhuurders die dat wensen, kunnen bij de burgemeester een conformiteitsattest aanvragen om de goede staat van een woning te bevestigen. Die vraag wordt best via aangetekend schrijven of bij ontvangstbevestiging gesteld. Contact Aarzel niet om contact op te nemen met Woonwijzer Meetjesland: telefonisch: per op een zitmoment in Wachtebeke (gemeentehuis): o elke maandag van 16u30 tot 18u30 Inwoners van Wachtebeke kunnen zonder afspraak terecht bij een woonadviseur in het gemeentehuis. Elke maandag gratis bouw- en woonadvies in het gemeentehuis van 16.30u tot 18.30u. Contact: Tineke Rollier

17 Voorstelling van nieuwe contactpersoon in het OCMW Contactgegevens: Evelien Verheughe tel.: 09/ adres: Godshuisstraat 13, 9185 Wachtebeke. U kan voor een gesprek of met uw vragen langskomen tussen 9u00 en 12u00 en van 13u30 tot 16u30. Wat is er te doen in Wachtebeke de komende weken? Onze beknopte agenda : Dit is een agenda voor deze maand en volgende maand, voor zo ver de activiteiten aan ons zijn medegedeeld. Meer info over deze activiteiten kan u in ons bijgevoegd document : Uitkalender Wachtebeke: wat is er te doen in de komende weken? Wat is er te doen in Wachtebeke de komende weken? Onze beknopte agenda : Dit is een agenda voor deze maand en volgende maand, voor zo ver de activiteiten aan ons zijn medegedeeld. Meer info hierover in onderstaande berichten. - maandag 23 juni : wijkvergadering Warande- Groenstraat in basisschool Zwaluwnest, Zwaluwlaan te 19u30 - dinsdag 24 juni: WABEKE PUUR :Daguitstap naar het Kasteel van Ooidonk met aansluitend Leiecruise

18 -donderdag 26 juni : gemeenteraad te 19u30 in Cultuurhuis Safarken -donderdag 26 juni 21u wedstrijd België Zuid Korea op groot scherm in de feesttent Persynplein -Vrijdag 27 juni 21u Party SUMMERTIME in feesttent. -vrijdag 27 juni: avondschieting op de liggende wip: café Rozenhof om 19u30 -Zaterdag 28 juni 14u30 springkastelendorp en kinderdisco ( organisatie jong Femma), 16u snoepworp, 19u Spaans eetfestijn PAELLA, -21 u kermisfuif Sing A Beke met Garry Hagger -zaterdag 28 juni: Radio Dender Show in Kringenhof vanaf 17u -zaterdag 28 juni: biljart en kaarting voor vers vlees vanaf 19u -zaterdag 28 juni : gezinsbond : Viking Kubb tornooi,plassenstraat -Zondag 29 juni 13u oldtimerrondrit, 14u30 springkastelendorp, 15u Gastoptreden Sabrina, 21u Les Folles De Gand - zondag 29 juni: café Rozenhof, familiefietstocht met openlucht barbecue - zondag 29 juni: café Den Breughel, Rock en blues optreden vanaf 00u30 -Maandag 30 juni 18u wielerwedstrijd elite zonder contract 22u wedstrijd WK België op groot scherm indien België geplaatst - maandag 30 juni: café Rozenhof, schieting liggende wip 15u, brood en boerenhesp na de koers - maandag 30 juni daguitstap KVLV: In Flanders Fields, delicatessenprocessie -Dinsdag 1 juli 18u 2 wielerwedstrijden WAOD 19u30 wielerwedstrijd Wachtebekenaren -woensdag 2 juli: café Rozenhof, duivenvlucht Quiévrain - woensdag 2 juli: infovergadering renovatiewerken witte wijk te 19u in CultuurHuis - zondag 6 juli: grote Rommelmarkt Zwaluwlaan 7-17u - zondag 6 juli : opening Petanque plein te 10u, ocmw campus - zondag 6 juli: 11 juli viering : op OCMW terrein te 11u tot 13u met muziek van Those Metal Boys with their Metal Toys - vrijdag 11 juli 19u30 3 de Kampioenschap van De Sluize: Fietsen op rollen - zaterdag 12 juli Sluize kermis 10u Recreatief minivoetbaltornooi 12u Familiale puzzelfietstocht: Vrije start tussen 12 en 14u 19u Varken aan t spit 21u30 Aansluitend muziekavond (gratis inkom) met FDM band

19 zondag 13 juli Sluize kermis 14u Open viswedstrijd: inschrijving u. 15u Wielerwedstrijd: Elite zonder contract en beloften 20u Oplaten luchtballon Happy hour : tot 22u FINALE WK VOETBAL op groot beeld - zondag 13 juli : Big Jump: natuurpunt Overledebrug te 14u - maandag 14 juli Sluize Kermis 14u Kinderspelen (gratis pannenkoeken voor deelnemende kinderen) 14u30 Koffietafel voor alle 60 plussers. 19u Seriekaarting voor hanen: dinsdag 15 juli Sluize kermis 15u Wielerwedstrijd: afstand 119 km Elite zonder contract en beloften - maandag 21 juli : nationale Feestdag : 9u30 Eucharistieviering met Te Deum en Bloemenhulde aan monument. - maandag 21 juli : 14u Negende Vlottentocht op de Moervaart - maandag 21 juli: vanaf 21u muziek op het Persynplein APS -maandag 21 juli: Grote openluchtfuif achteraan jeugdhuis Kasseiken om 22u30 - maandag 21juli: 22u30 jaarlijks vuurwerk, nieuwe locatie ; Dr J Persynplein - zaterdag 26 juli 2014 Overslagse Feesten Palingstraat 9u. 23 ste minivoetbaltornooi 19u. Barbecue met Keurslager Cocquyt 21u30 Overslag Feest! Jij feest toch mee?!optreden van La Folie Jolie Met aansluitend muziek door DJ Martin. - zondag 27 juli 2014 Overslagse feesten 12u. Bepijlde rondrit oldtimers en oude motors 14u. Kidsloop. Inschrijven in de tent. 14u30 Pannenkoekenloop. Inschrijven in de tent. 14u45 Kinderanimatie met clown BOBO 16u15 Doorlopende optredens Nic Caan Jason Bradley Bandit - maandag 28 juli 2014 Overslagse Feesten 14u. Christoff & Lindsay Yves Segers Namiddag voor jong en oud Pannenkoeken Koffie Tombola - zondag 10 augustus 37 ste Safarkesmarkt - zondag 24 augustus Provinciaal Domein Puyenbroeck, Levend erfgoed expo Dag

20 BERICHT: komende activiteiten van lokale verenigingen worden in dit digitaal nieuwsbericht gepubliceerd. Van alle kleuren en overtuigingen. Maar ze moeten ons wel bezorgd worden. Wie zich nog NIET heeft opgegeven voor dit wekelijkse digitale bericht en het wenst te ontvangen stuur gewoon een mailtje naar Indien je het niet meer wenst ontvangen, stuur ook gewoon een mailtje naar

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke 25 juni 2014 PRETTIGE EN DEUGDDOENDE VAKANTIE AAN ALLE INWONERS Aan alle kinderen en studenten een mooi rapport. Aan alle ouders en grootouders:

Nadere informatie

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke 11 juni 2014 Deel 1 is het nieuws vanuit het College, gemeenteraad of overheidsinstanties en een beknopte opsomming van de activiteiten voor de komende

Nadere informatie

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke 21 mei 2014 Deel 1 is het nieuws vanuit het College, gemeenteraad of overheidsinstanties en een beknopte opsomming van de activiteiten voor de komende

Nadere informatie

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke 10 juli 2014 PRETTIGE EN DEUGDDOENDE VAKANTIE AAN ALLE INWONERS Het kan gebeuren dat de frequentie van het digitaal nieuws in de zomermaanden niet

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli-augustus-september 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam Buurtwerking in de Damwijk Editie november 201 4 Inhoud Voorwoord 2 Vrijwilligers 3 Quiz 4 Sinterklaasfeest 5 Feesten 6 Sorteerstraatjes 7 Spelnamiddag 8 Programma spelnamiddag

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober 2015 OKTOBER Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT MINDER MOBIELEN CENTRALE

ALGEMEEN REGLEMENT MINDER MOBIELEN CENTRALE ALGEMEEN REGLEMENT MINDER MOBIELEN CENTRALE Wie is voor wat verantwoordelijk? Wie lid wil worden van de Minder Mobielen Centrale kan voor een aanvraag terecht bij maatschappelijk assistente Mieke Roose

Nadere informatie

Basiscursus voor monitoren

Basiscursus voor monitoren Basiscursus voor monitoren 2015 V.U. Vakantiewerking Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 13-15, 3270 Scherpenheuvel Voor wie? Ben je minimum 16 jaar of word je nog 16 in de loop van 2015? Kan je

Nadere informatie

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke 15 april 2014 Nieuwe vorm van het digitale nieuws Deel 1 is het nieuws vanuit het College, gemeenteraad of overheidsinstanties en een beknopte opsomming

Nadere informatie

nieuw Volkshaard opent twintig aanleunflats in centrum

nieuw Volkshaard opent twintig aanleunflats in centrum GEMEENTELIJK DIGITAAL NIEUWSBERICHT GEMEENTE WACHTEBEKE 10 juni 2015 Meer foto s op de website van gemeente. VANAF DEZE WEEK WORDT HET DIGITAAL NIEUWSBERICHT VAN DE BURGEMEESTER SAMENGEVOEGD MET HET WEKELIJKS

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST April, mei, juni 2016 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Centrumleider Far West Buurtbewoners, Ik ben Lore Tilley en vanaf februari heb ik de taak van Marijke

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Aanbod Zomervakantie 2015

Aanbod Zomervakantie 2015 Aanbod Zomervakantie 2015 Beste ouders, Met enige trots stellen wij u graag deze gloednieuwe zomervakantiebrochure van Wachtebeke voor. Deze brochure richt zich naar ouders van schoolgaande kinderen van

Nadere informatie

We stellen de resultaten graag aan u voor op een informatievergadering. U zult hiervoor worden uitgenodigd in de loop van het najaar van 2009.

We stellen de resultaten graag aan u voor op een informatievergadering. U zult hiervoor worden uitgenodigd in de loop van het najaar van 2009. Betreft: bevraging jonge gezinnen in Herent Mogen wij een beetje van uw tijd vragen voor deze vragenlijst? Deze enquête kunt u anoniem invullen. De vragenlijst bestaat uit drie delen: een eerste algemeen

Nadere informatie

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 16 december 2013.

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 16 december 2013. OCMW LONDERZEEL REGLEMENT: MAALTIJDEN AAN HUIS Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 16 december 2013. 18 december 2014. 25 juni 2015. 24 september 2015. Dit reglement treedt

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Nieuw Wijkvergadering Warande : nuttige vergadering

Nieuw Wijkvergadering Warande : nuttige vergadering GEMEENTELIJK DIGITAAL NIEUWSBERICHT GEMEENTE WACHTEBEKE 2 juni 2015 Meer foto s op de website van gemeente. Nieuw Wijkvergadering Warande : nuttige vergadering Er werd veel info gegeven en veel vragen

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie augustus 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kinderfestival 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Sorteerstraatjes

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2016 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Lokaal dienstencentrum Far-West Buurtbewoners, Ik nodig iedereen in de buurt uit om eens langs

Nadere informatie

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra.

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra. LEDENBRIEF afdeling Petegem 7/2015 november/december 2015 Beste leden, Dit is de laatste ledenbrief voor 2015. Naast aankondigingen voor de laatste aktiviteiten van dit jaar, kunnen we u ook reeds een

Nadere informatie

PZ Regio Puyenbroeck Wijkteam Wachtebeke

PZ Regio Puyenbroeck Wijkteam Wachtebeke PZ5416 - Regio Puyenbroeck Wijkteam Wachtebeke Geert DE GRIEZE Wijkcoach Moerbeke/Wachtebeke +32/498885221 Dokter Jules Persynplein 3 9185 WACHTEBEKE Tel. : 09/345.01.08 Fax : 09/342.86.94 VOOR HET VERKEER

Nadere informatie

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 16 december 2013.

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 16 december 2013. OCMW LONDERZEEL REGLEMENT: MAALTIJDEN AAN HUIS Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 16 december 2013. Aanpassingen vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

SPEELSTRAAT INFOBROCHURE VOOR PETERS EN METERS

SPEELSTRAAT INFOBROCHURE VOOR PETERS EN METERS SPEELSTRAAT INFOBROCHURE VOOR PETERS EN METERS Gemeentebestuur Wachtebeke Jeugddienst Dr. J. Persynplein 6 9185 Wachtebeke www.wachtebeke.be INHOUD pagina Voorwoord. 3 Wat is een speelstraat?...4 Waarom

Nadere informatie

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom Eerste overleg, 22 oktober 2014 Welkom Introductie Uit welke personen bestaat het feestweek comité? Hans Wind, Alex Mollema, Esther Ottens, Luit Oomkes, Paul Witkamp Doel van deze avond? Toelichting geven

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

Vrijwilligersvervoer. Rij met ons mee

Vrijwilligersvervoer. Rij met ons mee Vrijwilligersvervoer Rij met ons mee Op weg naar zorg Naar het ziekenhuis, de dokter of kine? Medische zorg moet bereikbaar zijn voor iedereen die hulp nodig heeft. Wij zijn echt met je gezondheid bezig,

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014

Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Activiteitenkalender LDC Kassei juli-augustus-september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor een

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. juni k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 6 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. juni k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 6 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA juni 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 6 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM april mei juni 2015 Maandelijks gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum

Nadere informatie

Maaltijdbedeling & Dorpsrestaurants. in Houthalen-Helchteren

Maaltijdbedeling & Dorpsrestaurants. in Houthalen-Helchteren Maaltijdbedeling & Dorpsrestaurants in Houthalen-Helchteren Beste inwoner van Houthalen-Helchteren Samen een gezonde maaltijd eten of de mogelijkheid hebben om een gezonde maaltijd aan huis te laten leveren,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST April, mei, juni 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Speelpleinwerking Speelberge

Speelpleinwerking Speelberge Speelpleinwerking Speelberge Wanneer Carnaval (12.02.18 t.e.m. 16.02.18) Pasen (03.04.18 t.e.m. 13.04.18) Zomer (02.07.18 t.e.m. 31.08.18) Herfst (29.10.18 t.e.m. 31.10.18) Kerst (24.12.18 t.e.m. 04.01.19)

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in OCMW Hove: de praktijk

Vrijwilligerswerk in OCMW Hove: de praktijk Vrijwilligerswerk in OCMW Hove: de praktijk Binnen het OCMW van Hove worden heel wat vrijwilligers in verschillende diensten ingeschakeld. Ook jij kan je steentje bijdragen in het dienstencentrum om maaltijden

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

SERVICE-FLATS t POORTHUYS Vlaanderenstraat 6 1800 Vilvoorde

SERVICE-FLATS t POORTHUYS Vlaanderenstraat 6 1800 Vilvoorde Wonen in volle vrijheid maar toch geborgen, knus en veilig voelen 24 uur op 24 uur Wonen in een praktische flat met alle modern comfort Beroep kunnen doen op allerlei diensten die je het leven gemakkelijker

Nadere informatie

November - December 2014

November - December 2014 November - December 2014 A. De Cockstraat 12a - 9310 Herdersem 053 / 60.60.49 - dendervallei@denderrust.be www.ldcaalst.be Erkenning PE2541 Voor algemene info of deelname aan activiteiten kan u steeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie mei juni 2015

Nieuwsbrief Editie mei juni 2015 Regionaal Woonbeleid Noord-Pajottenland Interlokale vereniging, Roosdaal en Ternat p/a Gemeentehuis Opperstraat 31 1770 Tel. 053 64 55 17 wonen@liedekerke.be Nieuwsbrief Editie mei juni 2015 ILV Regionaal

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

't ZOHRA'tje. Een blik achter de schermen...

't ZOHRA'tje. Een blik achter de schermen... 't ZOHRA'tje Een blik achter de schermen... Avelgem telt heel wat oudere inwoners die liefst thuis willen blijven wonen zolang het kan. Om het thuis wonen zo aangenaam mogelijk te houden, is er heel wat

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014 OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober november - december 2014 De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Je

Nadere informatie

Verslag kindergemeenteraad 14 Maart u00

Verslag kindergemeenteraad 14 Maart u00 Gemeentebestuur Wachtebeke Jeugddienst Dr. Jules Persynplein 6 9185 Wachtebeke Verslag kindergemeenteraad 14 Maart 2017 16u00 Aanwezig: Jonathan Van Melle, Estée Huyben, Quilliano Van Hoove, Lisa Hamerlinck,

Nadere informatie

Kennismaking met Begeleid Zelfstandig Wonen. Wat mag jij van het BZW-team verwachten... en wat verwachten wij van jou

Kennismaking met Begeleid Zelfstandig Wonen. Wat mag jij van het BZW-team verwachten... en wat verwachten wij van jou Kennismaking met Begeleid Zelfstandig Wonen Wat mag jij van het BZW-team verwachten... en wat verwachten wij van jou Begeleid Zelfstandig Wonen In deze brochure leggen we uit wat jij van het BZW -team

Nadere informatie

WELKOM! Wij zijn blij je (weer) te mogen verwelkomen in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord van Lede!

WELKOM! Wij zijn blij je (weer) te mogen verwelkomen in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord van Lede! WELKOM! Wij zijn blij je (weer) te mogen verwelkomen in de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord van Lede! Je hebt gekozen voor een boeiende opleiding, maar ook met veel engagement. Je zal er veel

Nadere informatie

Aanvraag tot ondersteuning van een jongerenproject

Aanvraag tot ondersteuning van een jongerenproject Aanvraag tot ondersteuning van een jongerenproject DIS/EOJ/22/01/2014 Internationale samenwerking Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 13 87 F 056 60 66 96 Internationalesamenwerking@waregem.be www.waregem.be

Nadere informatie

GEMEENTELIJK DIGITAAL NIEUWSBERICHT GEMEENTE WACHTEBEKE 25 maart 2015

GEMEENTELIJK DIGITAAL NIEUWSBERICHT GEMEENTE WACHTEBEKE 25 maart 2015 GEMEENTELIJK DIGITAAL NIEUWSBERICHT GEMEENTE WACHTEBEKE 25 maart 2015 CONCERT GROOTEN OORLOG VAN SAPUKAY in kerk Overslag Groepsaankoop LED verlichting van WAC, Nieuwe foto s op de website van de gemeente

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WOONWINKEL REGIO TIELT

NIEUWSBRIEF WOONWINKEL REGIO TIELT Van 4 tot 22 mei 2015 opent de demonstratiewoning gezond thuis haar deuren in de Deken Darraslaan 50 in Tielt. Volgende thema s komen aan bod in de woning: Gezond en kwaliteitsvol wonen Valpreventie Energievriendelijk

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari-februari-maart 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Januari-februari-maart 2016. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Januari-februari-maart 2016 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Valentijn in het dienstencentrum ddienenstencentrum Sinterklaas, kerstfeest, nieuwjaar,. het ligt

Nadere informatie

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen Ieper 08/08/2015 Ook midden de zomervakantie stak het LOKO-team de koppen bij elkaar. Het najaar kondigt zich immers als zeer druk aan! In september bundelen we immers deelnames aan Dwars door Ieper, De

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte De Reuselhof 7 Postboxen 8 Informatieblad Op Dreef

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement mindermobielencentrale. dienstjaar 2019 VERSIE WIJZIGING RMW GEPUBLICEERD

Huishoudelijk reglement mindermobielencentrale. dienstjaar 2019 VERSIE WIJZIGING RMW GEPUBLICEERD VERSIE WIJZIGING RMW GEPUBLICEERD 0-24-11-2015 01-01-2016 1 Aanpassing lidgeld Artikel 4. Tarieven en berekeningswijze 2 Aanpassing lidgeld Artikel 4. Tarieven en berekeningswijze 22-11-2016 01-01-2017

Nadere informatie

maandag 19 mei om 19.30u: vergadering Wijk Dorp-Centrum in Cultuurhuis Safarken, Dr. J. Persynplein 6, met burgemeester Yves Deswaene van Lochristi

maandag 19 mei om 19.30u: vergadering Wijk Dorp-Centrum in Cultuurhuis Safarken, Dr. J. Persynplein 6, met burgemeester Yves Deswaene van Lochristi Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke 13 mei 2014 Deel 1 is het nieuws vanuit het College, gemeenteraad of overheidsinstanties en een beknopte opsomming van de activiteiten voor de komende

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Huishoudelijk reglement Sociaal Huis Bornem & Sint-Amands Aangepast vervoer 1 april 2018

Inhoudsopgave. Huishoudelijk reglement Sociaal Huis Bornem & Sint-Amands Aangepast vervoer 1 april 2018 Huishoudelijk reglement Sociaal Huis Bornem & Sint-Amands Aangepast vervoer 1 april 2018 Inhoudsopgave 1. Minder Mobielen Centrale (MMC)... 2 a. Wat is de MMC?... 2 b. Gebruikers... 2 i. Doelgroep... 2

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 Dinsdag 01 Woensdag 02 Donderdag 03 09.15-10.15 uur Bibliotheek is geopend Bibliotheek 09.30 uur-10.30 uur Inschrijven Diner Rustorant. Het diner is op 8 April

Nadere informatie

KINDEROPVANG IN HERSELT

KINDEROPVANG IN HERSELT INFOBROCHURE Versie juni 2013 KINDEROPVANG IN HERSELT WOORD VOORAF Beste ouder, De zoektocht naar geschikte opvang voor kinderen is soms niet makkelijk. Vanuit het Lokaal Overleg Kinderopvang of LOK (gemeentelijke

Nadere informatie

Stedelijk Vernieuwingsurgent

Stedelijk Vernieuwingsurgent Stedelijk Vernieuwingsurgent beleid: november 2008, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt 12.000 woningen in Vlaardingen. Een flink deel van die woningen is bereikbaar voor mensen met een laag inkomen.

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt

Dinsdag 9 augustus. Start Eneco Tour op de Markt Dinsdag 9 augustus Start Eneco Tour op de Markt Op dinsdag 9 augustus vertrekt de wielerwedstrijd Eneco Tour rond 12.00 uur vanaf de Markt in Oosterhout naar Rucphen. Vanaf maandagnacht 8 augustus 24.00

Nadere informatie

Jongerenprogramma zomer 2019

Jongerenprogramma zomer 2019 JobiN is de jongerenwerking van WVA vzw. De activiteiten die in dit boekje staan zijn voor jongeren van 15 tot 30 jaar met een (vermoeden van) beperking. Inschrijven doe je zo: Mailen naar inschrijvingen@wvavzw.be

Nadere informatie

Vrijwilligerswerking OCMW ALKEN

Vrijwilligerswerking OCMW ALKEN Vrijwilligerswerking OCMW ALKEN OCMW Alken Papenakkerstraat 5 3570 Alken T 011 59 06 70 Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Wil je een wereld van verschil betekenen voor anderen? Ga dan voor vrijwilligerswerk!

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke

Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke Gemeentelijk digitaal nieuwsbericht gemeente Wachtebeke 8 april 2014 Nieuwe vorm van het digitale nieuws Deel 1 is het nieuws vanuit het College, gemeenteraad of overheidsinstanties en een beknopte opsomming

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR! DE NIEUWJAARSBOODSCHAP! VAN MUZEMIX OP PAGINA 2

GELUKKIG NIEUWJAAR! DE NIEUWJAARSBOODSCHAP! VAN MUZEMIX OP PAGINA 2 GELUKKIG NIEUWJAAR DE NIEUWJAARSBOODSCHAP VAN MUZEMIX OP PAGINA 2 WAT HEEFT DEZE FOTO MET MUZEMIX TE MAKEN? een griekse musical? waarom die duiven op de foto? wedstrijdje wie kan er met zijn tenen aan

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

Meldingsformulier fuiven & feesten

Meldingsformulier fuiven & feesten Meldingsformulier fuiven & feesten Datum van melding: : Naam van de organisatie : Wijze van melding: : website / persoonlijk / e-mail PERSOONSGEGEVENS MELDER & PLAATSVERVANGER (EINDVERANTWOORDELIJKEN)

Nadere informatie

Brochure voor gastouders Kober kinderland

Brochure voor gastouders Kober kinderland Brochure voor gastouders Kober kinderland Kober kinderland Hooilaan 1 4816 EM Breda Tel: (076) 504 56 00 Pagina 1 van 6 Gastouderopvang via kober kinderland, werken in de kinderopvang en toch thuis! Welkom

Nadere informatie

Dienstreglement Openbare bibliotheek Langemark-Poelkapelle

Dienstreglement Openbare bibliotheek Langemark-Poelkapelle Dienstreglement Openbare bibliotheek LangemarkPoelkapelle 1. Welkom In de bibliotheek van LangemarkPoelkapelle kan iedereen terecht. Je vindt er o.a. boeken, strips, digitale bronnen en films voor alle

Nadere informatie

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 Mensen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier in hun vertrouwde thuisomgeving verzorgen. Dat is

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking Gemeentebestuur Pittem Markt 1-8740 Pittem 051/46.03.50 Gemeentelijke tienerwerking Huishoudelijk Reglement Tienerwerking V. U.: Gemeentebestuur Pittem, Markt 1, 8740 Pittem 1. Algemeen 1.1. Vestigingsplaats

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang

Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang Surplus Kinderopvang Voorsteven 48 4871 DX Etten-Leur Tel: 076-5039340 brochure gastouderbureau / gastouders januari 2011 1 Kinderopvang via het gastouderbureau

Nadere informatie

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012 Tennis Club Sofoco Infogids 2012 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, SFX vzw, de

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Jeugdraad 29 april 2014

Jeugdraad 29 april 2014 Jeugdraad 29 april 2014 Aanwezig:Ruben P, Ester, Wouter, Aron, Michiel, Julie, Kato, Frauke, Leen Verontschuldigd: Sanne, Evie Afwezig 1. Goedkeuring vorig verslag punten worden nog eens overlopen en verder

Nadere informatie

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Speelberge taartmix Film Dag speelvogels, De winter staat synoniem voor een periode vol korte en koude dagen. Reden genoeg dus voor ons om het voor jou tijdens deze periode

Nadere informatie

NIEUW recyclagepark ZONNEBEKE. 9u - 12u & 14u - 18u

NIEUW recyclagepark ZONNEBEKE. 9u - 12u & 14u - 18u NIEUW recyclagepark ZONNEBEKE Kortekeerstraat 1 NIEUW weeg- en registratiesysteem op het recyclagepark Vanaf 1 december 2015 heb je jouw identiteitskaart nodig om toegang te krijgen tot het nieuwe recyclagepark

Nadere informatie

Gedetailleerde info ivm alle evenementen vindt U op de facebookpagina Sinksenkermis Sint-Kruis- Winkel

Gedetailleerde info ivm alle evenementen vindt U op de facebookpagina Sinksenkermis Sint-Kruis- Winkel Feestprogramma 2019 Sinksenkermis Sint-Kruis-Winkel Locatie: feestweide Winkelwarande Gedetailleerde info ivm alle evenementen vindt U op de facebookpagina Sinksenkermis Sint-Kruis- Winkel Zaterdag 8 juni

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Vrije tijd Boek Mei Juni Alderande Bewoners

Vrije tijd Boek Mei Juni Alderande Bewoners Vrije tijd Boek Mei Juni Alderande Bewoners Vergeet je niet in te schrijven bij deze icoon. Later krijg je dan nog een bevestiging of je mee kan of niet. Met Busje worden onkosten later verrekend met factuur.

Nadere informatie