Factsheet 2013 by Avila Hotel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Factsheet 2013 by Avila Hotel"

Transcriptie

1 Factsheet 2013 by Avila Hotel hotel faciliteiten bars & restaurants conferenties Kamers & suites recreatie AVILA HOTEL Avila is strand, ontspanning, dineren, winkelen, architectuur, geschiedenis, muziek en natuur. Avila heeft een ziel. Groeiende vanuit het historische hoofdgebouw, het gouverneurshuis, welke overblijfselen een steunpunt vormen en ons hart doen kloppen. Avila is de mensen die het hebben gemaakt, het personeel, de gasten en de vrienden die het hebben gevormd. Avila is van iedereen. Avila creëert een atmosfeer voor haar gasten, die de bijzondere dingen in het leven benadrukt door middel van tijdloze elegantie. Het is een huis, een thuis, uw stamkroeg, uw eerste keus voor diner, uw strand, uw vlucht en uw beste vriend. Ons oogmerk is om de gast een gevoel van tijdloze elegantie te laten ervaren, stijlvol maar in een modern pakket. Door middel van onze gastvrijheid verzekeren wij u dat Avila niet enkel een locatie is, maar ook een bestemming. CONTACT INFORMATIE Adres Penstraat 130 P.O.Box 791 Willemstad Curaçao, Nederlandse Antillen Telefoon Fax ALGEMENE INFORMATIE Aantal kamers 140 Aantal suites 12 : 1 Bolivar Suite 1 3-Bedroom Suite 3 2-Bedroom-Suites 7 La Belle Alliance Suites Pinautomaat 1 Conferentie zalen 5 Restaurants 3 Bars 3 Stranden 2 Avila Hotel, make it your Hotel!

2 hotel faciliteiten bars & restaurants conferenties kamers & suites recreatie STRANDEN Avila heeft twee privé stranden die met elkaar verbonden zijn door een verhoogde promenade en leiden naar de BLUES bar en BLUES restaurant. We verwijzen naar de stranden als het Westelijke en Oostelijke strand. Het oostelijke strand ziet de richting van de wind onder ogen, waardoor het iets meer golven heeft. Het Westelijke strand is beter beschermd tegen de wind en biedt zeer kalme wateren om in te zwemmen. Ongeacht uw keus, beide stranden zijn beschermd tegen grote golven dankzij de golfbrekers. De turkooizen wateren zijn volkomen veilig om in te zwemmen en snorkelen. Ongeacht uw keuze, over waar de dag door te brengen, u zult genieten van complementaire ligbedden en strandhanddoeken. Overdag op het strand kunt u kiezen uit lichte maaltijden en verfrissende dranken die de hele dag beschikbaar zijn bij onze Pool Bar of Schooner bar. ZWEMBAD Het infinity zoetwater zwembad ligt naast de Octagon Vleugel en biedt u een alternatief voor het strand. Hier kunt u genieten van complementaire ligbedden, parasols & handdoeken voor bij het zwembad. SANTAI SPA Santai betekent ontspanning in Indonesie en wij geloven dat dit de ware manier is om een persoonlijk gevoel van wellness te bereiken. Sta de deskundigen in het Santai Spa toe om u met hun verzorgende handen te vertroetelen. AVILA WELLNESS CLUB Onze fitnessruimte is uitgerust met de nieuwste TechnoGym apparatuur. Tijdens uw training kunt u vanaf ieder oefenapparaat genieten van een prachtig uitzicht over de Caribische zee. DUIKEN Verschillende duikscholen vindt u vlakbij. Onze tourdesk Business Serenity in de lobby kan u meer informatie verstrekken over duikmogelijkheden en duikscholen. TENNISBAAN Een met schijnwerpers verlichte tennisbaan (hard veld), is enkel beschikbaar voor hotelgasten en dagelijks geopend van 07:00 t/m 20:00 uur. VERVOER De minibus service rijdt tweemaal per dag van en naar de stad van maandag tot vrijdag. Vertrektijden zijn om 09:00 en 14:00 uur. Ophaaltijden zijn om 11:30 en 16:30 uur.

3 hotel faciliteiten facilities bars & restaurants conferenties conferences kamers rooms & suites recreation recreatie BAR De bars bij het Avila Hotel strekken zich van de casual strand Schooner bar tot de verfijnde, exlcusieve ambiance van de voyager lounge. Allen worden zij gekenmerkt door een uitgebreid drank aanbod. Het koudste bier, een selectie van goed gekozen wijnen en een cocktaillijst met de nieuwste creaties van de dag bijgevoegd. AVILA CAFÉ Het ontbijt bij het Avila Café, ons charmante terrasrestaurant, is een uitgebreid buffet bestaande uit vele keuzes. De smakelijke snacks en dranken worden ook geserveerd gedurende de dag. Het Avila Café heeft een maximale capaciteit van 120 personen. Dagelijks ontbijt van 07:00 t/m 10:00 uur, op zondag van 07:30 t/m 10:30 uur geopend. THE EXCECUTIVE VOYAGER LOUNGE De Executive Voyager Lounge roept herinneringen op van tijdloze elegantie in een eigentijdse verfijnde omgeving. Geniet van verfrissingen en snacks door de dag heen in een privé casual business omgeving. Onze gastvrouw zal in al uw zakelijke en persoonlijke behoeftes voorzien. Alleen op uitnodiging voor onze VIP gasten. De Executive Voyager Lounge is dagelijks geopend van 07:00 t/m 20:00 uur. ZWEMBAD BAR De pool bar biedt gasten een uitgebreid aanbod van tropische verfrissingen en een goed uitgedachte selectie van lichte & gezonde snacks gedurende de hele dag. De Pool bar is open op maandag t/m zondag van 12:00 t/m 18:30 uur. (keuken open van 12:00 t/m 17.30). SCHOONER BAR Een houten boot die half in het witte zand van het Avila Strand ligt begraven. De Schooner bar brengt u de ultieme, stille ontspanning en verfrissing van uw favoriete drankjes gedurende de hele dag, bij zonsondergang en in de zachte, tropische nacht. Probeer ons groot assortiment van snacks, salades en kleine maaltijden van 12:00 t/m 19:00 uur. Geniet van het panoramische uitzicht van het strand en stoom uzelf klaar om samen met ons het begin van het weekend te vieren op de vrijdag middag. Het Schooner bar happy hour is een van de beste happy hour evenementen op het eiland, kenmerkend dankzij het live entertainment van 17:00 t/m uur. Snacks zijn verkrijgbaar van 19:00 t/m 22:30 uur. Dagelijks geopend van 10 uur s ochtends tot middernacht.

4 hotel faciliteiten facilities bars & restaurants conferenties conferences kamers rooms & suites recreation recreatie RESTAURANTS Eten is meer dan enkel ontbijt, lunch & diner. Onze restaurants bieden elke keer een verscheidenheid aan kwalitatief hoogstaand vers eten op elk moment van de dag en nacht. Geniet van onze wereldkeuken en specialiteit Keshi Yena waarvoor mensen speciaal naar ons toe komen. Ervaar het verfijnd dineren zelf in ons Belle Terrace restaurant of Blues restaurant. RESTAURANT BELLE TERRACE Ervaar de authentieke cultuur en keuken van Curaçao op woensdag bij onze Antilliaanse avond met lokale specialiteiten en live entertainment. De zaterdagavond is onze verrukkelijke grill night met een uitgebreide saladebar en live steelband of typisch lokale muziek. Het Belle Terrace is dagelijks geopend voor lunch van 12:00 t/m 14:30 uur en voor diner van 19:00 t/m 22:00 uur. Iedere eerste zondag van de maand verzorgen wij een luie zondag brunch van 12:00 t/m 14:30 uur. Het Belle Terrace heeft een maximale bezetting van 80 personen. Het Belle Terrace is een romantisch openlucht restaurant met uitzicht op zee. Het Belle Terrace kenmerkt zich door al fresco dineren en een uitstekende à la carte menu met internationale en lokale keuken, evenals het wekelijks speciaal dinermenu met 3 gangen. Het herkenninggerecht van het Belle Terrace is onze beroemde Keshi Yená een typisch lokaal gerecht waarvan de naam letterlijk gevulde kaas in het Papiaments betekent. BLUES RESTAURANT Internationale keuken, succulente kreeft, zeevruchten schotels en live jazz. Het Blues restaurant is dé jazz hotspot van Curaçao! Gevestigd op het verre einde van onze strandpier, biedt Blues de meest jazzy zonsondergang van de Cariben. Dinerend in de nacht bij een zachte zeebries is dit de favoriete plaats van de lokale en bezoekende jazz fans. Het Blues restaurant is behalve op maandag dagelijks geopend voor diner van 19:00 t/m 22:30 uur. Op dinsdag is er American Burger Night vanaf uur. Live muziek op donderdag en zaterdag van 20:00 t/m 23:00 uur. De maximale capaciteit is 80 personen. Geniet van jazz muziek in het maanlicht van lokale jazz artiesten die vanaf een podium in de nok van het restaurant voor u zingen terwijl u nipt van uw favoriete drankjes. De blues bar serveert buiten de maandag om dagelijks cocktails van 17:00 t/m 23:00 uur.

5 hotel facilities bars & restaurants conferences rooms & suites recreation CONFERENCES Als aanvulling van een buitengewone waaier aan gastbelevingswaarde voor een klein luxe hotel, neemt het Avila Hotel groot genoegen in het aanbieden van een unieke verzameling conferentie en banqueting faciliteiten voor bedrijfsconferenties, seminars, workshops, vergaderingen en andere sociale gebeurtenissen. Het doel van onze opgeleide deskundige is om van elk evenement een succes te maken. Altijd tot uw dienst, klaar om de volledige verantwoordelijkheid te nemen, en u te helpen de tijdrovende inspanningen te verlichten die het plannen van aangelegenheden met zich meebrengt. LA BELLE ALLIANCE Een koloniaal georiënteerd gebouw met een voorportiek die uitkijkt over de zee. De La Belle Alliance is de grootste ruimte van Avila met uitstekende akoestiek. De Ante Sala is inbegrepen in de zaalhuur van de La belle Alliance. De La Belle Alliance is prettig voor grote ontvangsten. De akoestische kwaliteiten van deze locatie zijn perfect voor presentaties en optredens. Bezetting is personen. Het Grande Terrace heeft een capaciteit van ongeveer 600 personen. ANTE SALA De aangrenzende reeks is ideaal als ontvangstruimte of voor een intiem ronde tafel diner voor kleine groepen. De Ante Sala heeft een prachtig zeezicht en directe toegang tot het terras. De maximumcapaciteit is 30 personen. KOETSHUIS Het Koetshuis is ideaal voor middelgrote roepen. De deuren van Het Koetshuis bieden direct toegang tot het kleine terras met een fantastisch uitzicht over de Caribische zee. Maximale zit capaciteit is 40 personen. BOARDROOM De bestuurskamer van het Avila Hotel is het meest aangewezen voor groepen tot 10 personen. De ruimte is ingericht met een ovale tafel en een projectiescherm is beschikbaar. De maximale zit capaciteit is 8 personen (ovale tafel). TROEPIAAL ROOM De met airco uitgeruste Troepiaal zaal beschikt over een projectiescherm en vier vensters die u van een mooi zeezicht voorzien. De maximale capaciteit gebaseerd op plaatsing bedraagt 20 personen. VOYAGER CONFERENCE ROOM Perfect voor vergadering van maximaal 15 tot 20 personen. Deze modern uitgeruste conferentieruimte is voorzien van de nieuwste technologie. Een speciaal VIP lidmaatschap is vereist.

6 Factsheet 2013 by Avila Hotel hotel faciliteiten bars & restaurants conferenties Kamers & Suites recreatie KAMERS & SUITES Onze kamers zijn goed ontworpen, comfortabel, voorzien van moderne technologie en geven gasten het gevoel verzorgd te worden, zelfs wanneer ze alleen zijn. Van de pure genotzuchtig luxe van onze nieuwe Octagon vleugel tot de tijdloze elegantie van onze La belle Alliance, nodigen wij u uit om het volledige assortiment van onze accommodaties te bewonderen. Verdeeld over drie vleugels geven wij u de Octagon vleugel, de Blues vleugel en de La Belle Alliance vleugel. OCTAGON VLEUGEL(67 KAMERS& 1 SUITE) De Octagon vleugel is de recente bekroning van het Avila Hotel. De Octagon vleugel beslaat 4 verdiepingen en 68 ruime kamers met balkon en zee zicht die in verfijnde neutrale met subtiele Caribische kleuren zijn ingericht. Kamer voorzieningen bestaan uit flat screen tv, airco, Frette badjassen, snelle internetdiensten, luxueuze badkamers met een overvloed van steen en hout texturen. Een totaal van 3 Preferred Octagon kamers zijn ingericht voor minder valide gasten. Alleen Deluxe Octagon kamers zijn voorzien van bad & douche. Superior en Preferred kamers zijn uitgerust met een grote inloop douche. THE SUPERIOR KAMERS(23 ROOMS) De superior kamers (23 kamers, ong. 31m2) zijn uitgerust met een inloop douche, balkon met zeezicht, airco, flat screen tv, telefoon, föhn, frette badjassen, kluis, koelkastje, gratis internet, voic en een koffiezetapparaat. Deze kamers hebben of een king bed of twee eenpersoonsbedden voor maximaal 2 volwassenen. THE PREFERRED KAMERS(11) / MINDER VALIDE(3) De preferred kamers (11 kamers van ong. 39m2 en 3 minder valide kamers van ong. 38m2) zijn vergelijkbaar in stijl met de Deluxe kamers gevestigd in de Octagon vleugel. De kamers zijn uitgerust met inloop douche, balkons met gedeeltelijk zeezicht, airco, flat screen tv, telefoon, Frette badjassen, föhn, kluis, gratis internet (draad), koffiezetapparaat, voic , koelkastje en kitchenette. Deze kamers hebben of een king bed of twee eenpersoonsbedden voor maximaal 2 volwassenen. Er is een totaal van 3 preferred kamers voor minder valide gasten uitgerust met een inloop douche geschikt voor rolstoelen. Hoofdingang, zwembad, receptie, strand en restaurant zijn toegankelijk via een oprijlaan en er zijn twee liften beschikbaar in the Octagon vleugel.

7 Factsheet 2013 by Avila Hotel Factsheet 2010 by Avila Hotel hotel faciliteiten facilities bars & restaurants conferenties conferences Kamers rooms & suites Suites recreation recreatie THE DELUXE KAMERS (30 KAMERS) De deluxe kamers (30 kamers, ong. 49m2) gelegen in de Octagon Wing zijn luxueus groot en worden gekenmerkt door hun eigentijdse architectuur, die in verfijnde neutrale met subtiele Caribische kleuren zijn ingericht. De kamers zijn uitgerust met een badkuip en gescheiden inloop douche, extra grote balkons met tuin zicht (oneven aantallen) of met een Simon Bolivar plein uitzicht (even aantallen), en zee zicht op de achtergrond, airco, Frette badjassen, flat screen tv, telefoon, föhn, kluis, gratis internet, koffiezetapparaat, voic , koelkastje en kitchenette. Deze kamers hebben of een king bed of twee queen bedden voor maximaal 2 volwassenen en 1 kind. THE BOLIVAR SUITE Gevestigd op de bovenste verdieping van de nieuwe Octagon Wing met een oppervlakte van 143,7 m2. De Bolivar Suite doet een beroep op de gevestigde reiziger of VIP, met fabelachtig uitzicht op de azuur blauwe Caribische zee en de zuidelijke kustlijn van Curaçao vanaf het panorama balkon. Het meubilair is onvergelijkelijk in design, met onder andere luxe exotische bamboe vloeren. De suite bestaat uit 2 grote kamers en is uitgerust met twee badkamers waarvan een met bad, airco, 2 flat screen televisies, tv in de grote badkamer, Bose stereo-installatie, telefoon, föhn, privekluis, hoge snelheid Wi-Fi internet, Senseo koffiezetapparaat met capsules, voic , koelkastje en een kitchenette. Eén kamer kan gebruikt worden als vergaderzaal of als extra slaapkamer. De Master bedroom is uitgerust met twee eenpersoonsbedden. De maximale bezetting is 2 volwassenen en een tiener (13 jaar of ouder). Kinderen zijn niet toegestaan. BLUES VLEUGEL (20 KAMERS) De toegejuichte kamers in de Blues vleugel (ong. 30m²) zijn onderdeel van een volledig houten constructie. Ontworpen door de bekende Florida architect Dan C. Duckham en gebouwd op de pier van ons privé strand. De kamers zijn uitgerust met balkons en terrassen met spectaculair uitzicht op de blauwe Caribische zee en kustlijn van Curaçao. Alle 20 kamers zijn uitgerust met airco, internet, tv, telefoon, een koffiezetapparaat, een kitchenette, koelkastje, föhn, een eenpersoons jacuzzi en kluis. Een king-size bed of twee full-size bedden en is geschikt voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen.

8 hotel facilities bars & restaurants conferences rooms & suites recreation LA BELLE ALLIANCE WING (40 ROOMS & 10 SUITES) De la Belle Alliance Vleugel is genoemd naar de oorspronkelijke naam van het huis van de gouverneur. Gelegen in een tropische tuin, was dit de eerste aanvulling op het oorspronkelijke Avila Hotel. In deze typische Nederlands koloniale stijl vleugel, bieden wij de Deluxe kamers met privé balkon en een prachtig uitzicht op de oceaan. LA BELLE ALLIANCE DELUXE ROOMS Alle 40 gerenoveerde La Belle Alliance Deluxe kamers (ong. 30m2) zijn voorzien van airco, flatscreen tv, internet, badkamer met douche en föhn, een kleine koelkast, king bed of twee tweepersoonsbedden / Queen bedden en hebben een maximale bezetting van 3 volwassenen en 1 kind. King bedden en tweepersoonskamers beschikken ook over een kleine kitchenette. Deluxe kamers zonder kitchenette: twee full-size queenbedden (1,40 x 2 m), de maximale bezetting is twee volwassenen en twee kinderen. Balkon of terras bieden uitzicht op de tuinen of Caribische zee (zeezicht is niet gegarandeerd). Flatscreen tv met VS / internationale zenders. Deluxe kamers met kitchenette: 1 king bed (2x2 m) of twee eenpersoonsbedden (1x2 m) king-size bed (2x2 m) or two twin-beds (1x2 m) voor twee personen alleen. LA BELLE ALLIANCE KAMERS Onze 12 ruime suites zijn gelegen in het verre oosten deel van de La belle Alliance vleugel, en beschikken over een woonkamer, aparte slaapkamer, volledig uitgeruste keuken, badkamer met bad en een extra toilet. De grote overdekte patio biedt direct of indirect uitzicht op de Caribische zee en kan tevens dienen als openlucht eetkamer. 7 1-Slaapkamer suites ongeveer 75m²: woonkamer met aparte slaapkamer, volledig uitgeruste keuken, badkamer met bad, douche en een extra toilet, balkon met uitzicht op de tuin, airco, flatscreen tv, telefoon, internet, kitchenette. De een-slaapkamer suites zijn voorzien van een kingsize bed en hebben een maximale bezetting van 3 personen, door een extra opklapbed in de woonkamer te installeren. De Maximale bezetting is 2 volwassenen en 1 kind. 3 twee-slaapkamer suites van ongeveer 105 m²: twee aparte slaapkamers (1 King Bed and tweepersoonsbedden) en badkamer. De maximale bezetting is 5 personen (opklapbed in de woonkamer). 1 drie-slaapkamer suite van ongeveer 150 m²: 3 aparte badkamers, 3 badkamers, 1 kitchenette, 1 terras/balkon, volledig zicht op zwembad en zee.

9 hotel facilities bars & restaurants conferences rooms & suites recreation OCTAGON MUSEUM Aan de kustlijn van het Avila Hotel, kunt u het Octagon Museum bezoeken. Hier wacht een fascinerende geschiedenis op u. Herbeleef de geschiedenis Simon Bolivar de beroemde Zuid-Amerikaanse Liberator. Het museum bestaat uit een vaste tentoonstelling over het leven van Simon Bolivar en Curaçao. Geopend op: dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag van 10:00 t/m 12:00uur voor groepen op aanvraag. AVILA WINKELS De Avila winkels zijn gevestigd tegenover de Octagon vleugel, recht tegenover het museum. De perfecte winkels voor uw shopplezier, variërend van: Café Barista: Biedt u de beste selectie luxe sandwiches! Business Serenity: De excursiebalie in onze lobby biedt rondleidingen en vervoer voor toeristen en persoonlijk advies over wat te zien en te doen in Curaçao. Avila winkel: Gemakswinkel waar u terecht kunt voor diversen benodigdheden als zonnebrandcrème, lekkernijen, drinken, boeken, magazines etc. Avila boutique: Een unieke cadeauwinkel voor de perfecte souvenir. De Rolls Royce uit 1926 die geparkeerd staat in het midden van de winkel, maakt het een bijzonder bezoek. (ansichtkaarten, posters, T-shirts, polo s etc. Hairdresser Shakira: Zorgt ervoor dat uw haar ook tijdens uw verblijf perfect zit. SANTAI SPA Het Santai Spa in het Avila Hotel presenteert met trots een volledige lijst van diensten. Santai betekent ontspanning in het Indonesisch en wij geloven dat dit dé manier is om het persoonlijke wellness gevoel te Creëren. Santai staat voor de kunst van het geven. Laat u verwennen met onze zorgzame handen. Er is een stoombad, sauna en jacuzzi waar u kunt ontspannen na een work-out of terwijl u wacht op uw therapeut. Openingstijden zijn: 09:00 t/m 19:00 uur van maandag t/m zaterdag. Zondag zij we geopend van 10:00 t/m 14:00 uur. Gesloten op feestdagen. Reserveren wordt aanbevolen. Tel AVILA FITNESS CLUB Laat alle stress los die u heeft opgehoopt tijdens uw vergaderingen of ontspan na een dagje winkelen. Het Avila fitnesscenter beschikt over hightech apparatuur van Technogym uitgerust met de nieuwste technieken als ingebouwde tv s en persoonlijke chips voor het bijhouden van uw persoonlijke trainingsprogramma. Ook is er een gecertificeerd trainer aanwezig die u kan helpen met uw programma. Al zwaaiend naar de passerende cruiseschepen geniet u van het fantastische uitzicht op de oceaan vanaf uw trainingsapparaat. Openingstijden zijn: maandag t/m donderdag van 06:00 tot 21:30uur, op vrijdag van 06:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 08:00 tot 19:00 uur en op zondag van 09:00 tot 14:00uur. Gesloten op feestdagen. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen per telefoon op of onze website bezoeken op

Villa's Tzia euros/week

Villa's Tzia euros/week Villa's Tzia Tzia villa's en suites zijn gelegen bovenaan de heuvel van de historische nederzetting Ioulida, de hoofdstad van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de Egeà sche Zee. 11 6 2625.0

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex.

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex. Villa's Orange De villa's en suites bevinden zich in Orange Benitses dat 12 km ten zuiden van Corfu-Stad ligt en 9 km van Loannis Kapodistrias International Airport. Benitses is een van de traditionele

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990

TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990 1 TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER 2012 Hotel Naam : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990 Officiële categorie : Vijf Sterren De Luxe Adres : Gazi Begendi Mevkii 09400 Kusadasi / Aydin Telefoon

Nadere informatie

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30.

Gemiddelde reistijd Vlucht 9:00 uur indien u een rechtstreekse vlucht heeft. Een vlucht met tussenstop of overstap duurt uur. Transfer 0:30. Dolphin Suites Algemeen Dolphin Suites heeft in maart 2009 haar deuren geopend. Een modern design hotel geheel toegankelijk voor mensen met een beperking. Het hotel bestaat uit 12 ruime suites, 1 studio

Nadere informatie

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara. Informatie 2012 Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.nl Zakelijke meetings Beschrijving van de vergaderruimtes:

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Ramos euros/week

Villa Ramos euros/week Villa Ramos Villa Ramos ligt op het eiland Santorini en is een zeldzame schat, met een eigen toegang tot het strand en op slechts enkele minuten van het dorp Oia. Villa Ramos heeft wat huizen op de caldera

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig!

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst is een luxe 4 sterren hotel en beschikt over 78 hotelkamers, waaronder 15 deluxe kamers en suites. Daarnaast heeft Parkhotel de beschikking over 12

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Hotel Gardenia. Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving.

Hotel Gardenia. Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving. Hotel Gardenia Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving. De Familie Lavezzo staat al twintig jaar klaar voor haar gasten en voldoet graag aan al uw behoeften, om u een

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata In samenwerking met êêêê Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte

Nadere informatie

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement

8-uurs arrangement. 4-uurs arrangement. 12-uurs arrangement. 24-uurs arrangement. 32-uurs arrangement Banquetingmap WWW.ARTHOTELROTTERDAM.COM Geachte Gast, Graag willen wij het Art/Woonhotel Rotterdam aan u voorstellen. Het hotel is gevestigd in het imposante gebouw Queen of the South naast de Maashaven.

Nadere informatie

Villa Kokini euros/week

Villa Kokini euros/week Villa Kokini Villa Kokini is een luxe woning gelegen in Xirosterni dorp, in het district Apokoronas op slechts 20 minuten rijden van de stad Chania ten westen van Kreta. De villa is vlakbij het Almyrida

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 21/22 april t/m 29 april 2017 Introductie In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor

Nadere informatie

Livingstone Jan Thiel Resort

Livingstone Jan Thiel Resort Livingstone Jan Thiel Resort Op het geliefde 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort komt u gegarandeerd heerlijk tot rust. Het kleurrijke resort met appartementen en villa's is ruim opgezet

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene.

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene. Villa Flora Villa Flora is gelegen in de regio Nea Makri aan de oostkust van de Atheense Rivià ra. De villa is gelegen op een perceel van 2100 m2, 80 meter van het strand. 5 11 2800.0 euros/week Villa

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata In samenwerking met êêêê Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers...

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers... INHOUD Algemeen.... 4 Restaurant Chatillon.. 4 Brasserie & Lounge Circles. 5 Palace Wellness Center 6 Vitality Fitness Club. 7 Hotelkamers... 8 2 ALGEMEEN Op nog geen kilometer van herstelhotel De Kim

Nadere informatie

Villa Olympos euros/week

Villa Olympos euros/week Villa Olympos Villa Olympos is gelegen op het eiland Rhodos en is een exclusieve nieuw gebouwde villa (juli 2015), die comfort en luxe biedt in een volledige privã -omgeving. Gebouwd van natuurlijke materialen

Nadere informatie

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Alai Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 3 6 4550.0 euros/week De villa's zijn in de nabijgelegen buurt van Kokkino Chorio ("Red

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Villa Kyra euros/week

Villa Kyra euros/week Villa Kyra Villa Kyra op het eiland Kreta is een vrijstaande villa verspreid over een perceel van 4500 m2, gelegen direct aan de eerste rij van de zee, en geniet daarnaast van volledige privacy van de

Nadere informatie

Villa Ianinna euros/week

Villa Ianinna euros/week Villa Ianinna Villa Ianinna is een luxe villa gelegen in de buurt van het charmante kustplaatsje Kolymbari, op slechts 20 minuten rijden van het pittoreske hoofdstad van de regio van Chania. Kolymbari

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme.

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme. Villa's Marmaro Villa Emerald, Villa Acanthus, en Villa Coral zijn drie luxe villa's die horen bij het Marmer Resort. Ze liggen op het vasteland, 5km van Drosia stad en 10km van Chalkida - de bruisende

Nadere informatie

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen:

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen: 4 oktober 2017 Amsterdam Faro CND613 05:30 08:00 uur* 11 oktober 2017 Faro Amsterdam CND614 17:00 21:25 uur* * Vluchtschema staat tot een dag voor vertrek onder voorbehoud van wijzigingen. Prijs: 533,-

Nadere informatie

Apartado 54 Sagres Portugal MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN.

Apartado 54 Sagres Portugal MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN. MARTINHAL BEACH RESORT & HOTEL BELOOFD ÉÉN VAN DE FIJNSTE LUXERESORTS VAN EUROPA TE WORDEN. het resort, met adembenemend uitzicht over het Martinhal strand en volledig omgeven door het c osta vicentina

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

Villa Moon euros/week

Villa Moon euros/week Villa Moon Villa Moon is een 450 m² villa op het eiland Paros. Gelegen de top van een heuvel, op een grond van 8.000 m² met een prachtig uitzicht op het zuid-oosten over de stranden van Paros, en de afgelegen

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney Holland America Line Ontdekkingsreis naar Nieuw-Zeeland 15 dagen Vanuit Sydney vaart u via Hobart naar Nieuw-Zeeland, waar u kennis kunt maken met dit prachtige land en al haar natuurschoon. Op de verschillende

Nadere informatie

ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN

ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN ENDLESS POSSIBILITIES! HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN LOCATIE Centraal gelegen in Nederland. Schiphol Airport - 45 min. Soestduinen Het hotel ligt op 18,5 km afstand van het centrum van Utrecht. Amersfoort

Nadere informatie

TE KOOP Javea

TE KOOP Javea TE KOOP 372746 Javea 2.500.000 KENMERKEN Prijs 2.500.000 Woningtype Villa Woonruimte 450m² Perceeloppervlakte 1.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Javea Adres 372746 OMSCHRIJVING Een zeldzame kans om een

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk

Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk US$ 179 per nacht, vanaf Neem contact met ons op voor de up to date beschikbaarheid van deze schitterende appartement! Kralendijk - 2 Slaapkamers

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag Holland America Line Australië en Nieuw-Zeeland 15 dagen Deze combinatiereis van Australië en Nieuw-Zeeland is de ideale manier om op een ontspannen wijze kennis te maken met beide prachtige landen. De

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights

Bodrum Palmiye. Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum. Turkije Flaine. Resort highlights Bodrum Palmiye Turkije Flaine Een luxe all inclusive vakantie in Turkije op schiereiland Bodrum Resort highlights Tussen de Egeische Zee en de pijnbomen komt u volledig tot rust Ontspannen op het strand

Nadere informatie

Villa Marouli euros/week

Villa Marouli euros/week Villa Marouli Villa Marouli is een luxe volledig gerenoveerde villa. Gebouwd in 1426 het is geclassificeerd als een historisch monument door de Griekse Archeologische autoriteiten. Het is gelegen op een

Nadere informatie

Villa Privilege euros/week

Villa Privilege euros/week Villa Privilege Villa Privilege is gelegen op het eiland Corfu in het Danillia - Gouvia gebied en maakt deel uit van een complex van twee onafhankelijke villa's. Villa Classic en villa Exclusive kunnen

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele minuten

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en winkeltjes.

Nadere informatie

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Donna Carmela - (Italië Sicilië Carruba di Riposto) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

K ASTEEL DE H OOGENWEERTH Hoge Weerd 2 6229 AM Maastricht info@kasteeldehoogenweerth.nl www.kasteeldehoogenweerth.nl OFFERTE KASTEEL DE HOOGENWEERTH

K ASTEEL DE H OOGENWEERTH Hoge Weerd 2 6229 AM Maastricht info@kasteeldehoogenweerth.nl www.kasteeldehoogenweerth.nl OFFERTE KASTEEL DE HOOGENWEERTH K ASTEEL DE H OOGENWEERTH Hoge Weerd 2 6229 AM Maastricht info@kasteeldehoogenweerth.nl www.kasteeldehoogenweerth.nl OFFERTE KASTEEL DE HOOGENWEERTH NAW gegevens opdrachtgever ter attentie van naam aanvrager

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Vandaag bezoeken we de MS Eurodam, het eerste schip van de Holland America Line in de signature klasse, het is 285 meter

Nadere informatie

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Zondag 26 november tot zondag 03 december 2017 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity Resort ligt in een groene omgeving aan een rivier en aan het strand en is een gevestigde

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 SUMMER FACTSHEET

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 SUMMER FACTSHEET ~ 1 ~ ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 SUMMER FACTSHEET INHOUD PAGINA Informatie over het hotel 1 Kamertypes en beschrijvingen 2 Activiteiten /Diensten 3 Ultra All Inclusive Concept 4 Vergaderzalen 5 Algemene

Nadere informatie

Met haar zeven slaapkamers heeft de villa de capaciteit om 14 volwassenen te ontvangen.

Met haar zeven slaapkamers heeft de villa de capaciteit om 14 volwassenen te ontvangen. Villa Angioletta Op slechts een paar kilometer van de stad Chania ligt de extravagante Villa Angioletta in een unieke natuurlijke omgeving wat het de ideale bestemming voor reizigers van hoog kaliber maakt.

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE

GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Stelt voor : najaar 2019 GOLFSTAGE : TURKIJE - BELEK o.l.v. Golfpro Ter Hille : Graham Pearce Zondag 20 oktober tot zondag 27 oktober 2019 GLORIA SERENITY RESORT BELEK TURKIJE Het luxueuze Gloria Serenity

Nadere informatie

Berlijn 22/06/10-24/06/10

Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en ligt in het Noord-Oosten van het land. Vlucht naar Tegel luchthaven duurt 1u20 min. Met de taxi ben je op 15min in het centrum. Prijs

Nadere informatie

Een resort met schoonheid zover het oog reikt

Een resort met schoonheid zover het oog reikt 89 Tropische vakantievilla S Een resort met schoonheid zover het oog reikt indigo Garden wordt een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. op dit glooiende terrein verrijzen

Nadere informatie

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven

Seychellen. Seychellen. Mauritius I Malediven Seychellen Mauritius I Malediven - algemene informatie Algemene Informatie Het totale landoppervlakte beslaat ongeveer 450 km². Het grootste eiland is Mahe en het tweede eiland is Praslin. Mahe ligt op

Nadere informatie

Villa Erminia euros/week

Villa Erminia euros/week Villa Erminia Villa Erminia op het eiland Mykonos, is gebouwd op de top van een heuvel in het gebied Kounoupas, omringd door de archeologisch Cycladische rotsen en biedt een schitterend uitzicht. Villa

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney Holland America Line Rondreis Australië 35 dagen In 35 dagen vaart u helemaal rond Australië en ervaart u de diversiteit aan temperaturen, landschappen en flora en fauna. Vanuit Sydney vaart u eerst naar

Nadere informatie

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Estalagem da Ponta do Sol - (Portugal Madeira Ponta do Sol) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca San Diego - (Spanje Tenerife La Matanza) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Aori Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 4 8 5250.0 euros/week Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Spa & Sport Hotel Mar y Sol

Spa & Sport Hotel Mar y Sol Spa & Sport Hotel Mar y Sol Op 3 14 juni 2015 een individuele groepsreis Vertrek mogelijk van Brussel/Charleroi/Oostende/Düsseldorf/Amsterdam Prijs vanaf 2.191,- bij vertrek vanaf Brussel Kenmerken 100%

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088 Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Bar/ cafetaria Converters/spanningsomzetters Lounges/bars Rechtstreeks telefoonnummer Restaurant Internettoegang Zomerterras Draadloze

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Stijlvol Dineren Ontmoeten

Stijlvol Dineren Ontmoeten BUITENGEWOON ZAKENDOEN Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Teambuilding ALLES OP ÉÉN UNIEKE LOCATIE Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Landgoed Duin & Kruidberg Daar waar tradities nog steeds bestaan In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid- Kennemerland en op steenworp afstand van Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal aan Zee

Nadere informatie