Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "rubenvanderpoel@enabler.nl"

Transcriptie

1 Personalia Naam: Adres: Postcode + woonplaats: Koos Ruben van der Poel Soetendaalseweg 66A 3036 ES Rotterdam Mobiel: rubenvanderpoel@enabler.nl Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Rotterdam NL Opleidingen Cursussen o BSc. Small Business and Retail Management Hogeschool Rotterdam 4 jaar studie, 1 jaar voorzitter studentenvereniging 1 jaar werkervaring opgedaan bij All-in-Solo Rijopleiding, in combinatie met de organisatie van de introductie kampen. o MBO Manager Wonen niveau 4 Hout en Meubilerings college 4 jaar studie, 1 jaar topsport (honkbal) o Professioneel adviseren - Yearth o Effectief communiceren - Yearth o Projecten Plannen, Schedulen en onderhouden - Enabler o PMO Competenties en volwassenheidsniveaus - Enabler o Microsoft project Microsoft Certified Technology Specialist: Manage projects with Microsoft Project Enabler o CRD (customer relation development) -Koedam & Koedam o Prince2 o Basis training Microsoft EPM (Enterprise Project Management) - Enabler o PMBOK o Realistisch overtuigen (NLP) o WEPAT training Microsoft* - Microsoft *Project Management Skills and Techniques, Technical content around Microsoft PPM products (Microsoft Project 2013, Project Online, Project/SharePoint Server 2013), Broader Sales, Consultation and Presentation skills).

2 Werkervaring Enabler o Branche: IT Dienstverlening o Functie: PMO / Planning Consultant o Rollen: Trainee o Opdrachten: o Master class Project management (September 2012 t/m December 2012) In september 2011 gestart met de 4-maanden masterclass PMO. In deze masterclass zijn alle aspecten die van toepassing zijn voor de rol van PMO de revue gepasseerd, zoals: PMBOK, Prince2 en verander management. Naast de nodige lectuur heb ik hiervoor diverse trainingen gevolgd, zoals: Plannen en realistisch schatten, Professioneel Adviseren, Effectief communiceren, Realistisch overtuigen (NLP) en automatiseringspaketten als Microsoft Project, Office en SharePoint. Tijdens deze masterclass ben ik gedrild en gevormd tot PMO-er, met de nadruk op de rol van planner. Hiermee heb ik mijn gevoel voor organisatie en werken in teamverband kunnen aanvullen met dat stuk kennis en vaardigheden om binnen het PMO mijn rol goed te kunnen vervullen. Door de trainingen met professionele acteurs/trainers heb ik vele inzichten gekregen zoals bijvoorbeeld het principe van het observeren van mijn eigen gesprek vanuit de 1 e, 2 e en 3 e positie. Deze techniek helpt mij om met zo n gesprek een goed resultaat te behalen. De grootste uitdaging bij deze masterclass was het eigen maken van een geheel vakgebied in een relatief korte tijd. Naast een fulltime baan is het in goede banen leiden van een complete masterclass als een compleet project om te plannen. Door het stellen van prioriteiten, het geheel goed te plannen en mijn interpretatie van de cursusinhoud telkens te toetsen aan ervaren consultants, ben ik er van overtuigd aan de hoge verwachtingen te gaan voldoen.

3 Ervaring: Enabler (september 2012 tot heden) Opdrachten: Reguliere dagelijkse werkzaamheden. Activiteiten: - Het assisteren van onze consultants bij klanten - Het maken van een publieke SharePoint site.* - Commerciële activiteiten - Helpdesk ondersteuning - Administratieve taken - Back office support voor klanten *Wij hebben besloten om onze publieke internet site om te zetten naar een publieke SharePoint site. Om onze klanten te kunnen laten zien wat mogelijk is in SharePoint. Deze bedrijfspagina is in september 2013 online gegaan. Deze publieke SharePoint site heeft dezelfde mogelijkheden als een normale internet site. Vuyk Engineering (februari 2013 tot mei 2013) Opdracht: Ondersteuning bij het leren werken met EPM o Activiteiten: - Gebruikers training geven en assisteren tijdens deze trainingen - Gebruikers handleidingen schrijven - Nieuwe procedures implementeren - De online helpdesk bemannen - Het optreden als consultant ter plaatse door te adviseren, coachen en het oplossen van problemen na de migratie. Assisteren en het begeleiden van project planners tijdens de gebruikers trainingen. In het vervolg traject, heb ik het coaching programma begeleid. De fase na het trainingsprogramma bestaat uit: - Consultdagen. - Hulp op afstand. - Bemannen van de helpdesk. - De nieuwe planningen onderworpen aan health check (controleren of er aan de best practices rondom MSP is voldaan en borgen dat de gebruiker later niet voor MSP verassingen zal komen te staan).

4 Voor mij was het een uitdaging, om met de weerstand om te gaan die men had met betrekking tot de nieuwe manier van plannen. Belangrijk was om te zien dat de planners die tijdens de gebruikerstrainingen weerstand hadden tegen de verandering van de manier van plannen, tijdens de training overtuigd zijn geraakt van onze manier van plannen en dat hiermee tijd gewonnen kon worden.

5 Liandon (mei 2013 tot juli 2013): Opdracht: Het ondersteunen van onze consultant onsite. o Activiteiten: Het maken van een gebruikers training MSP Het schrijven van werk handleidingen. Een online project omgeving opzetten. Het zelfstandig werken aan werkinstructies, gebruikerstrainingen en een volledige online project omgeving waarin Resource management kon worden gedemonstreerd. De mogelijkheid van het gebruik van resource management in EPM had ik voor deze opdracht nog niet toegepast. De grootste uitdaging was om met een herkenbare casus te komen, zodat men zich hiermee kon identificeren en het eigen kon maken. Hiervoor moest ik de consultant onsite om voldoende informatie vragen zodat het publiek voor deze demo eerder een klik heeft met de beoogde oplossing. Post NL (April 2013 tot Juli 2013): Opdracht: Een Project Server 2013 inrichten ten behoeve van (Strategisch Portfolio Management) op basis van de door onze partner verzamelde requirements. o Activiteiten: De volledige 2010 SharePoint omgeving omzetten naar een 2013 Project Server omgeving. Inclusief het schrijven en maken van nieuwe formulieren en pagina s in Project Server Voor PostNL heb ik een portfolio management tool binnen EPM opgezet zonder onderliggende project plannen. PostNL wilde eerst portfolio management toepassen in EPM daarna Project management. De belangrijkste uitdaging tijdens deze opdracht was de informatie van de Project manager ter plaatse te moeten verwerken naar een oplossing voor het portfolio management binnen EPM. Vervolgens moest deze oplossing vertaald naar de project manager op een manier zodat hij dit intern bij PostNL kon overbrengen naar de eindgebruikers. Dat hield in dat ik deze ervaren project manager moest begeleiden en coachen in het gebruik van de tool. Geen specifieke uitleg hoe de tool werkt, maar ook waarom de tool op die manier werkt, zodat mogelijke vragen van de eindgebruikers door hem direct beantwoordt zouden kunnen worden.

6 ASML (juni 2013 tot op heden): Opdracht: Het assisteren van onze consultant. Activiteiten: o Het maken van 3 gebruikerstrainingen en trainingsmateriaal voor Microsoft Project 2010: 1. Opzetten van een planning. 2. Onderhouden van de planning en progress tracking. 3. Plannen met resources in de planning. o Onderzoek naar een MSP 2010 add-on. MSP 2010 kent nog diverse beperkingen, als het gaat om de critical path method. Om meer inzicht te kunnen geven in de critical path method heb ik een add-on geanalyseerd en de resultaten gepresenteerd aan de consultant ter plekke. o Onze MSP quickstart omgezet naar de ASML lay-out en standaarden in samenwerking met een vertaalbureau en een grafisch vormgever. Lezen, schrijven en denken in het Engels waardoor ik ook de Engelse versie van de tool volledig beheers. Het schrijven van werkinstructies en maken van gebruikerstrainingen voor een wereldwijd opererende organisatie. Het verwerken van feedback en comments van EPM/MSP keyusers op expert niveau. Streven naar perfectie, aangezien alles wat niet perfect is, terug zou komen als feedback. De werkwijze en methoden van drie verschillende afdelingen vertalen naar een uniforme werkwijze, die voor iedereen acceptabel is. TMSi (juli 2013): Opdracht: Het vervolg van een succesvolle MSP 2010 migratie. Tijdens het gebruik van EPM en MSP waren er wat issues naar voren gekomen, die permanent moesten worden opgelost. o Activiteiten: Oplossen van een aantal gebruikers issues. Het reproduceren van deze issues en het documenteren van de structurele oplossing. De belangrijkste uitdaging tijdens deze opdracht was het vertalen van een technisch probleem naar een direct bruikbare oplossing voor de eindgebruiker op een manier zodat deze direct toepasbaar was en een permanente oplossing is zonder dat dit in de toekomst nog voor zal komen.

7 Trainer voor Global Project Performance gedurende. MSP 2007 / MSP 2010 / MSP 2013 Belangrijkste opgedane ervaring: Vaste trainer Microsoft Project. Naast het overbrengen van de trainingsstof ook het maken van een connectie met de cursisten en dat deze met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Daarnaast de cursist plan klaar maken, zodat de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden toegepast. Belangrijkste uitdaging: Mijn relatief beperkte ervaring in een professionele project omgeving combineren met mijn Microsoft Project expertise. Door deze manier project managers die al tientallen jaren in het vak zitten, met een hoop nieuwe inzichten naar huis te laten gaan All-in-Solo Rijopleiding (landelijk 200+ mdw) o Branche: Commerciële dienstverlening o Functie: Medewerker commerciële afdeling o Werkzaamheden: Verkoop, Planning, Examenplanning en Klantenrelaties o Gedurende mijn studie ben ik na mijn stage blijven werken bij All-in-Solo. In eerste instantie als medewerker op de verkoop afdeling. Vrij snel als meewerkend voorman voor verkoop, examenplanning en klantenrelaties. Door de vele contacten met klanten verstond ik de kunst om ieder gesprek om te buigen in een Win-Win. Door de juiste vragen te stellen leer je snel wat de klant echt belangrijk vind (bij een verkoopgesprek) of waar bij een ontevreden klant de pijnpunten zitten om hier vervolgens samen een passende oplossing te vinden. Het snel kunnen polsen van de gesprekspartner en ieder gesprek (binnen de mogelijkheden) om te buigen naar een positief resultaat, is een ervaring die ik mijn leven lang zal meenemen. Automatiseringskennis Talen o MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook: Advanced) o MS Project 2007, 2010 en 2013 o MS SharePoint o Nederlands: Moedertaal o Engels: Vloeiend in woord en geschrift o Duits, Frans: Kundig

8 Aanbevelingen LinkedIn: Sander Nekeman Eigenaar Enabler EPM Consultancy Telefoonnummer: During his study Ruben worked at my wife's company where I had the opportunity to witness his way of work for almost two years. Ruben appeared to me as a multifunctional centipede who always seemed to know what eight other colleagues where working on or have been working on the last days. Due to this talent he was always able to act fast in satisfying customers' and colleagues' needs! These organizational and teamplayer skills made me realize he would be perfect for the role of Project Management Officer (PMO), which is why I was very confident to employ Ruben as a junior PMO consultant! Theo van den Berg Projecten, Programma's, Portfolio en de ondersteuning daarvan Telefoonnummer: Ruben heeft mij geholpen bij het verder ontwikkelen van EPM in Office Ruben kan zeer goed de vraag van een gebruiker vertalen naar een functionele oplossing. Tevens denkt hij in oplossingen en niet in problemen. Prettige eigenschap om mee samen te werken.

rubenvanderpoel@enabler.nl

rubenvanderpoel@enabler.nl Personalia Naam: Adres: Postcode + woonplaats: Koos Ruben van der Poel Soetendaalseweg 66A 3036 ES Rotterdam Mobiel: 06-52187600 E-mail: rubenvanderpoel@enabler.nl Geboortedatum: 18-10-1985 Geboorteplaats:

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam Edwin van den Broek Adres Fort Pinssen 29 Postcode + woonplaats 2926 VD Krimpen aan den IJssel Mobiel 06-22750269 Email edwinvandenbroek@enabler.nl Geboortedatum 9 januari

Nadere informatie

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7 Inleiding Taak 10 gaat over het oriënteren op het vakgebied van onze toekomst. Als we straks afgestudeerd zijn zullen we automatisch werk moeten gaan zoeken. Maar welk werk of in welke sector? Dat gaan

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

Contextanalyse. Patrick v/d Vlist

Contextanalyse. Patrick v/d Vlist Contextanalyse Patrick v/d Vlist Contextanalyse Patrick v/d Vlist Krimpen ad IJsel 10-01-2016 Verdoold Installatiebedrijf Voorwoord Ik heb dit rapport geschreven naar aanleiding van een communicatieopdracht

Nadere informatie

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie!

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie! 1-6 Erik Leonard Erik Leonard Oosterhout (NB) 06 4601 5431 erik.leonard@gmail.com www.linkedin.com/in/erikleonard Wie is Erik? Ik houd me graag bezig met projecten en vraagstukken die opgelost kunnen worden

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training De gezonde bedrijfskantine Training Duurzaam leven & werken Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel

Nadere informatie

Kunst & culturele sector Ontwikkelingswerk, non-profit Fotografie Zakelijke en Financiële dienstverlening Detailhandel

Kunst & culturele sector Ontwikkelingswerk, non-profit Fotografie Zakelijke en Financiële dienstverlening Detailhandel Profiel Sinds begin jaren tachtig heb ik een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van automatisering, veelal bij de grootste financiële instellingen van deze wereld. Van hardcore programmering,

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7 Profielschets Sander Daems Infrastructure Consultant Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Datum bezoek : 28-02-2011 Pagina 1 van 7 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht

Nadere informatie

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen.

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen. Riemke Oosterhof Nicolaas Beetsstraat 127 9721 RM Groningen Geboortedatum: 21-01-1978 Geboorteplaats: Delfzijl Email: riemke.oosterhof@gmail.com Telefoonnummer: 050-7508119 Mobielnummer: 06-10543868 Rijbewijs:

Nadere informatie

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Persoonlijke informatie Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Talenkennis Nederlands (moedertaal), vloeiend in woord en geschrift Engels, vloeiend

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties:

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties: Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Voornaam: Mohammed Jawad Achternaam: Alhaydary Adres: Plataanlaan 66 Postcode en plaats: 5616 LR Telefoonnummer: 06 47027919 E-mailadres: jawad_10_alhaydary@hotmail.com

Nadere informatie

Training IPMA PMO. Nóg sterker worden binnen het vak van PMO. www.winpmoopleidingen.nl

Training IPMA PMO. Nóg sterker worden binnen het vak van PMO. www.winpmoopleidingen.nl Training IPMA PMO Nóg sterker worden binnen het vak van PMO Training van WIN PMO. De IPMA PMO opleiding Sinds 2015 is het mogelijk om een IPMA PMO certificaat te behalen bij IPMA Certificering NL (voormaling

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training PowerPoint Training Outlook Training Digitale vaardigheden

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Jana Eggert

Curriculum Vitae. Jana Eggert Curriculum Vitae Jana Eggert COMPETENTIE- EN EMPOWERMENTSPECIALIST DESKUNDIGE OP HET GEBIED VAN SYSTEEMTHEORIE EN STRUCTUURDYNAMICA RELATIEBOUWER (ZELF)EXPRESSIEKATALYSATOR Personalia Naam: Jana Eggert

Nadere informatie

Best Practice Seminar 14 NOVEMBER 2013

Best Practice Seminar 14 NOVEMBER 2013 Best Practice Seminar 14 NOVEMBER 2013 14.00: Welkom Best Practice Seminar 14.10: Centraal PMO als middelpunt van projecten en programma s Yvonne Veenma, Stedin 14.50: Pauze 15.30: Governance in een Enterprise

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training De gezonde bedrijfskantine Training Duurzaam leven & werken Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Anaïs Huysmans Geboortejaar 1983 Woonregio Den Haag Telefoonnummer 06 19 528 708 Email a.huysmans@soulfood.nl Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Ja SharePoint Consultant Werkervaring

Nadere informatie

Wat heb je aan een Rolls Royce als je niet kan autorijden?

Wat heb je aan een Rolls Royce als je niet kan autorijden? Wat heb je aan een Rolls Royce als je niet kan autorijden? Primaned gebruikersbijeenkomst 2013 Dr. Stijn Van de Vonder Manager Primaned Academy Situatie Is uw organisatie in staat om het maximale voordeel

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Office 365 Training Office 365 gevorderden Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training

Nadere informatie

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS

LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS LEIDERS VAN MORGEN MD NETWERK VOOR HR EN MD PROFESSIONALS Graag vertel ik u in deze brochure over Leiders van Morgen, een Management Development (MD) netwerk dat october 2010 van start gaat. Voor meer

Nadere informatie

TFS als perfecte tool voor Scrum

TFS als perfecte tool voor Scrum TFS als perfecte tool voor Scrum René van Osnabrugge renevo@delta-n.nl About me René van Osnabrugge Communicate @renevo renevo@delta-n.nl http://osnabrugge.wordpress.com Agenda Wat is Scrum? Wat is ALM

Nadere informatie

Tips bij het opstellen van je CV

Tips bij het opstellen van je CV Tips bij het opstellen van je CV Wanneer je gaat solliciteren, is een goed curriculum vitae enorm belangrijk. Het is namelijk je persoonlijke visitekaartje en de eerste kennismaking met jou als sollicitant.

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6 Profielschets Sander Daems Senior Medewerker Supportdesk Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Pagina 1 van 6 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht Woonplaats Rijbewijs

Nadere informatie

Configuratie. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Configuratie. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Configuratie New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Inleiding Deze training is opgesteld om resellers te helpen om Workspace 365 succesvol te configureren. Deze handleiding laat zien hoe

Nadere informatie

Succesvol Veranderingen Realiseren

Succesvol Veranderingen Realiseren Training Succesvol Veranderingen Realiseren Effectief resultaten boeken door de kern aan te pakken. Training Succesvol veranderingen realiseren ph advies Organisaties kunnen niet bloeien zonder verandering,

Nadere informatie

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot.

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot. Naam: Robbert Geboortejaar: 1987 Woonplaats: Capelle aan den IJssel Opleidingen: 09/2005 05/2010 Bachelor of Business Administration (BBA), Facility management NHTV Breda University of Applied Sciences

Nadere informatie

Curriculum Vitae James Cotton

Curriculum Vitae James Cotton Persoonsgegevens Naam James Martijn Cotton Geboortedatum 2 mei 1978 Geboorteplaats Kingston upon Thames, Engeland Geslacht Man Burgerlijke staat Geregistreerd partnerschap Nationaliteit Engels Adres Burgemeester

Nadere informatie

MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix

MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix WIN TRAININGEN MAATWERK OPLEIDINGEN 10 basisopleidingen 19 Modules Kies & Mix 10 Basisopleidingen PMO, de start-up Prince II Foundation IPMA PMO P3O Foundation IPM voor de projectbeheerser Leading SAFe

Nadere informatie

Global Project Performance

Global Project Performance Return on investment in project management PMO IMPLEMENTATIE PRINCE2 and The Swirl logo are trade marks of AXELOS Limited. PMO PROJECT MANAGEMENT OFFICE Een Project Management Office voorziet projecten,

Nadere informatie

Opleiding PECB ISO 9001 Quality Manager.

Opleiding PECB ISO 9001 Quality Manager. Opleiding PECB ISO 9001 Quality Manager www.bpmo-academy.nl Wat is kwaliteitsmanagement? Kwaliteitsmanagement beoogt aan te sturen op het verbeteren van kwaliteit. Tevens houdt het zich bezig met het verbinden

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. PERSONALIA: Naam : M. Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE. : Infrastructuur Specialist

CURRICULUM VITAE. PERSONALIA: Naam : M. Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE. : Infrastructuur Specialist CURRICULUM VITAE PERSONALIA: Naam : M. Woonplaats : Rotterdam Nationaliteit : Nederlandse Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE : Infrastructuur Specialist PROFIEL: Onze medewerker heeft

Nadere informatie

TRAININGEN EN CURSUSSEN

TRAININGEN EN CURSUSSEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Petit Roepnaam: Mirelle Voorletter: M. Adres: Renaissancelaan 17 Postcode: 2408 DM Woonplaats: Alphen aan den Rijn Geboortedatum: 10 maart 1972 Nationaliteit: Nederlands

Nadere informatie

Training Teamleiderschap

Training Teamleiderschap Training Teamleiderschap Versterk uw rol als boegbeeld van uw team In vier dagen een effectief Teamleider Training Teamleiderschap U bent als teamleider het boegbeeld van uw team. Uw teamleden verwachten

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

Opleiding PECB IT Governance.

Opleiding PECB IT Governance. Opleiding PECB IT Governance www.bpmo-academy.nl Wat is IT Governance? Information Technology (IT) governance, ook wel ICT-besturing genoemd, is een onderdeel van het integrale Corporate governance (ondernemingsbestuur)

Nadere informatie

ONGUARD TRAININGEN. OnGuard Training

ONGUARD TRAININGEN. OnGuard Training ONGUARD TRAININGEN Ons team van ervaren OnGuard consultants biedt jou alles dat nodig is om het beste resultaat te bereiken met jouw software: OnGuard Implementatie, OnGuard Consultancy en OnGuard Trainingen.

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets voor de vacature Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets Sales Manager Pagina 1 Karakteristieken van de organisaties Rond consulting is opgericht in 2007 en is de eerste 100%

Nadere informatie

Anke Colson. Summary. Certifications. Experience

Anke Colson. Summary. Certifications. Experience Anke Colson Owner at Vizualia (praktijk Creatieve Coaching) * Als freelance coach ben ik op zoek naar nieuwe projecten. anke.colson1@telenet.be Summary Ik begeleid zowel kinderen als volwassenen. Kinderen

Nadere informatie

Inhoud. Subject: Taak 1.2.16 Wat is een portfolio? Paul van der Linden MT1a Periode 2 School Docoments, user 9994 Year 2007-2008

Inhoud. Subject: Taak 1.2.16 Wat is een portfolio? Paul van der Linden MT1a Periode 2 School Docoments, user 9994 Year 2007-2008 Inhoud Taak 1.2.16 Inhoud... 1 Voorwoord... 2... 3 Wat is de inhoud van een portfolio?... 3 Persoonlijk CV... 3 Persoonlijke Competenties... 4 Dossier... 4 Persoonlijk Ontwikkelingsplan... 4 Hoe kan ik

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN Personalia Naam: Hans Heijnen Geboortedatum: 28 november 1967 Nationaliteit: Nederlands Adres: Witmolen 10, 2645GK, Delfgauw E-mail: hans.heijnen@enhansment.nl Telefoon: 06-467

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Achternaam : Lemmers Voornaam : Eric Straat : Rembrandtplein 81 Postcode : 2162 ED Woonplaats : Lisse Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke

Nadere informatie

Belangstellingsformulier EVC

Belangstellingsformulier EVC Belangstellingsformulier EVC Wanneer uw belangstelling is gewekt om een EVC-procedure te starten maar u bent nog niet helemaal zeker of het wel iets voor u is, dan kan het helpen om dit belangstellingsformulier

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. M.Y.J. Berfelo. Adres: Sintjorisstraat 21

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. M.Y.J. Berfelo. Adres: Sintjorisstraat 21 Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: M.Y.J. Berfelo Roepnaam: Monique Adres: Sintjorisstraat 21 Postcode: 3811 DG Woonplaats: Amersfoort Telefoon nr.: 033-8795481 Mobiel nr.: 0640055773 Geboortedatum:

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer

Daphne Otterloo. Creative Front-end Developer. Curriculum Vitae. Daphne Otterloo Creative Front-end Developer Daphne Otterloo Curriculum Vitae Persoonlijk Naam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: E-mail: Daphne Otterloo 30-03-1990 Voorburg Van Aalstlaan 520 2722 SB, Zoetermeer daphneotterloo@gmail.com Profiel

Nadere informatie

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd Personalia Naam : Sandries Voornaam : Dario Geboortedatum : 23-07-1972 Woonplaats : Leiden Geslacht : Man Nationaliteit : Nederlandse Introductie Kennis en ervaring opdoen en deze vervolgens weer toepassen

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Sense Template. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Sense Template BluefieldFinance Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie Opgericht 2007 Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met

Nadere informatie

Transport en Logistiek. Klaar voor de toekomst - Online leren

Transport en Logistiek. Klaar voor de toekomst - Online leren Transport en Logistiek Klaar voor de toekomst - Online leren Bepaal zelf hoe je leert Onze leervormen 2 Iedereen is anders en iedereen leert anders. Daarom kunnen medewerkers in onze online leeromgeving

Nadere informatie

Unfold your potential

Unfold your potential Unfold your potential Meet & Greet 2011 Theo Hamaekers- Kluwer Het coachen van salespeople Dominique Vosse Boehringer Ingelheim 13 september 2011 Op het programma De uitdagingen bij Boehringer Ingelheim

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985 Curriculum Vitae 2015 Personalia: Titulatuur: Ing. / B.A. Achternaam: Van der Peet Voornaam: Kevin Roepnaam: Kevin Geboortedatum: 6 januari 1985 Nationaliteit: Nederlands Woonplaats: Hoofddorp Opleidingen:

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

Curriculum Vitae Rob Vonk

Curriculum Vitae Rob Vonk Personalia Naam Titel Ing Geboortejaar 1970 Woonplaats 's-gravenhage Nationaliteit Nederlandse Profiel Rob is na zijn studie aan de Haagse Hogeschool betrokken geweest bij veel verschillende soorten automatiseringsopdrachten.

Nadere informatie

DE PERFECTE MATCH EEN NIEUWE KIJK OP HET VINDEN EN HERKENNEN VAN TALENT

DE PERFECTE MATCH EEN NIEUWE KIJK OP HET VINDEN EN HERKENNEN VAN TALENT DE PERFECTE MATCH EEN NIEUWE KIJK OP HET VINDEN EN HERKENNEN VAN TALENT WELKOM PROGRAMMA Welkom Introductie ORMIT Aan de slag! - Myrte Ferwerda - Ingrid van Tienen - Alla Liberova Deel 1: Je kan pas iets

Nadere informatie

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk.

LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE. Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. LEIDERSCHAP IN DE CORPORATE JUNGLE Bagage voor een succesvolle reis naar je eigen doel. Een training met wortels in de praktijk. PROFESSIONALISEREN DOOR ALLE BENODIGDE SOFTSKILLS VAN DE MANAGER TE TRAINEN

Nadere informatie

Twynstra Gudde op weg naar Adviseur 2010 met zoektechnologie van Microsoft

Twynstra Gudde op weg naar Adviseur 2010 met zoektechnologie van Microsoft Twynstra Gudde op weg naar Adviseur 2010 met zoektechnologie van Microsoft De adviseurs en managers van Twynstra Gudde willen zelf kennis kunnen vinden, delen en bewerken. De IT moet dat faciliteren. De

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Profiel Senna Peterse

Profiel Senna Peterse Profiel Senna Peterse ICT Helpdesk & Support medewerker Call-Dispatch 1 e en 2 e Lijns Helpdesk Remote Support Uitrol- medewerkster Enthousiaste en sociale klantgerichte collega en teamplayer Kwaliteitsgericht,

Nadere informatie

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee verbind jezelf aan Cofely sprak me aan omdat ze behalve technisch ook qua duurzaamheid vooroploopt. En haar ambities omzet in concrete producten voor klanten. Zo heb ik tijdens mijn traineeship een Energie

Nadere informatie

Hoe creëert u vooruitgang?

Hoe creëert u vooruitgang? Hoe creëert u vooruitgang? advies & interim training & coaching opleiding & loopbaan assessments Erkende kwaliteit Advance Groep maakt zich sinds haar oprichting sterk voor de kwaliteit van haar consultants,

Nadere informatie

Global Project Performance

Global Project Performance Return on investment in project management EPM MS PROJECT INCOMPANY TRAINING PRINCE2 and The Swirl logo are trade marks of AXELOS Limited. OVER MICROSOFT ENTERPRISE PROJECT MANAGEMENT (EPM), PROJECT SERVER,

Nadere informatie

Danger of the knowledge Guru OVER HET BELANG VAN KENNISBEHEER

Danger of the knowledge Guru OVER HET BELANG VAN KENNISBEHEER OVER HET BELANG VAN KENNISBEHEER Agenda Global Services Onze mosterd Observaties Kennisbeheer: strategie en visie Formeel en informeel leren Demo Voorstelling Philippe Lorrez Nu: Sales Manager Global Services

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Bas Wolff. Voornaam: Adres: De Milan Viscontilaan 177. Telefoon mobiel: +31(0)6-24264809. Geboortedatum: 11 juli 1972.

CURRICULUM VITAE. Bas Wolff. Voornaam: Adres: De Milan Viscontilaan 177. Telefoon mobiel: +31(0)6-24264809. Geboortedatum: 11 juli 1972. Achternaam: Voornaam: Wolff Bas Adres: De Milan Viscontilaan 177 Postcode en woonplaats: 3453SP, De Meern Telefoon mobiel: +31(0)6-24264809 E-mail: Website: mail@baswolff.nl www.baswolff.nl Geboortedatum:

Nadere informatie

Internationaal succes bereikt u niet met praten...

Internationaal succes bereikt u niet met praten... Internationaal succes bereikt u niet met praten... ... maar met begrijpen! Als u een nieuwe markt wilt veroveren is het belangrijk dat u de doelgroep kent. Het is ook belangrijk dat u weet wie uw concurrenten

Nadere informatie

SHAREPOINT KOPPELEN AAN OUTLOOK

SHAREPOINT KOPPELEN AAN OUTLOOK SHAREPOINT KOPPELEN AAN OUTLOOK Heb je ook te maken met SharePoint? Ja? Dan ben je wellicht ook al verdwaald in dit doolhof? SharePoint is eenmicrosoft-applicatie en gaat steeds meer de bekende Windows-mappen

Nadere informatie

Profiel. Personalia. - Persoonlijke gegevens. - Contact gegevens

Profiel. Personalia. - Persoonlijke gegevens. - Contact gegevens Profiel Een communicatief sociaal persoon die met veel eigen initiatief en een goed analytisch vermogen, gegeven situaties inschat en daar handig op in weet te spelen. Mijn ambitie is, om vanuit mijn persoonlijke

Nadere informatie

Leer/werk trajecten voor ICT professionals

Leer/werk trajecten voor ICT professionals Leer/werk trajecten voor ICT professionals Baanrecord De leer/werk trajecten zijn gericht op de huidige vraag in de ICT naar hoogwaardige professionals. In het huidige arbeidsklimaat is het noodzakelijk

Nadere informatie

Media en creativiteit. Winter jaar vier Werkcollege 7

Media en creativiteit. Winter jaar vier Werkcollege 7 Media en creativiteit Winter jaar vier Werkcollege 7 Kwartaaloverzicht winter Les 1 Les 2 Les 3 Les 4 Les 5 Les 6 Les 7 Les 8 Opbouw scriptie Keuze onderwerp Onderzoeksvraag en deelvragen Bespreken onderzoeksvragen

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Overige kenmerken. Talenkennis. Opleidingen. Kennis en vaardigheden

Persoonlijke gegevens. Overige kenmerken. Talenkennis. Opleidingen. Kennis en vaardigheden Persoonlijke gegevens Naam : E.A.P. Verweij Roepnaam : Erwin Geboortedatum : 15 maart 1966 Nationaliteit : Nederlandse Woonplaats : Rotterdam Functie : Certified Scrum Coach Overige kenmerken Karakterschets

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement

Curriculum Vitae. Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Curriculum Vitae Raymond Obbes Support Mobility Sales Purchase Projectmanagement Mobiel: 06-48316435 Telefoon: 026-8445080 E-mail: raymond.obbes@gmail.com Persoonlijke Informatie Naam Raymond Obbes Geboortedatum

Nadere informatie

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services

CV van Harrie. Master in Finance B.V. Opdrachtgever: Atalian Global Services CV van Harrie Profiel Harrie heeft 18 jaar ervaring in diverse financiële functies in verscheidene branches. Naast HEAO fiscale economie heeft hij de HOFAM post-hbo controller en Projectcontrol opleidingen

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 08-03-1986. Geslacht: Burgerlijke staat: Ongehuwd. Inzetbaar als. Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker

Personalia. Geboortedatum: 08-03-1986. Geslacht: Burgerlijke staat: Ongehuwd. Inzetbaar als. Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker Personalia Naam: Stacey Geboortedatum: 08-03-1986 Woonplaats: Almere Nationaliteit: Nederlandse Geslacht: Man Burgerlijke staat: Ongehuwd Inzetbaar als Floorwalker / Migratiemedewerker / Servicedeskmedewerker

Nadere informatie

STRATAEGOS CONSULTING

STRATAEGOS CONSULTING STRATAEGOS CONSULTING EXECUTIE CONSULTING STRATAEGOS.COM WELKOM EXECUTIE CONSULTING WELKOM BIJ STRATAEGOS CONSULTING Strataegos Consulting is een strategie consultancy met speciale focus op strategie executie.

Nadere informatie

Personalia. Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B. Eigenschappen

Personalia. Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B. Eigenschappen Personalia Naam: Arie Woonplaats: Katwijk aan Zee Geboortejaar: 1989 Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Eigenschappen Gedreven Pro-actief Teamplayer Sociaal Zelfstandig Opleidingen MBO Niveau 4 Periode:

Nadere informatie

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS SUCCESVOLLE MISSIE DIE VERDER REIKT DAN DE HORIZON WERELDS BEMIDDELT, VERBINDT EN ONTWIKKELT PROFESSIONALS IN DE FINANCE, SALES & TECHNIEK VAN MBO+ TOT EN MET WO

Nadere informatie

BiZZdesign. Bouwen van sterke en wendbare organisaties met behulp van standaarden, methode, technieken en tools. Research & Development

BiZZdesign. Bouwen van sterke en wendbare organisaties met behulp van standaarden, methode, technieken en tools. Research & Development BiZZdesign Bouwen van sterke en wendbare organisaties met behulp van standaarden, methode, technieken en tools Research & Development 1 Profile CV Joost Niehof Name Grade Nationality Residence Role Joost

Nadere informatie

Organiseer een eigen studiereis 5 Juridische Toepassingen: Events 3. Inleiding Human Resources Management 5 Excel Advanced 4

Organiseer een eigen studiereis 5 Juridische Toepassingen: Events 3. Inleiding Human Resources Management 5 Excel Advanced 4 EVENT- & PROJECTMANAGEMENT BACHELOR IN HET OFFICEMANAGEMENT SEMESTER 1 SEMESTER 2 Introduction Project Management 5 Inleiding Event Management 5 Business Basics 5 Marketingcommunicatie 5 Recht 4 ICT Toolkit

Nadere informatie

Gecertificeerde NLP Master Practitioner (Business)

Gecertificeerde NLP Master Practitioner (Business) Gecertificeerde NLP Master Practitioner (Business) Design Human Engineering Trance en Hypnose Professioneel coachen en leidinggeven Presenteren en Storytelling Systemisch werken Master uw communicatie

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Rocco Bogers

Curriculum Vitae. Rocco Bogers Persoonlijke gegevens Naam: Voornaam: Woonplaats: Bogers Rocco Bilthoven Geboortedatum: 21-06-1971 Geboorteplaats: Burgerlijke staat: Nationaliteit: Rijbewijs: E-mail adres: Rotterdam Gehuwd Nederlands

Nadere informatie

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE CURRICULUM CREDITS HRM: introductie 3 E-Uitdagingen voor HRM 3

Nadere informatie

Het Nieuwe Leren in IT projecten

Het Nieuwe Leren in IT projecten Het Nieuwe Leren in IT projecten Verandermanagement Projectmanagement Het Nieuwe Leren Training Strategie Documentatie & elearning In context, op de werkplek De uitdaging Organisaties worden uitgedaagd

Nadere informatie

De type-functies en de bijbehorende competenties

De type-functies en de bijbehorende competenties IRISteam De type-functies en de bijbehorende competenties Le Service Ressources Humaines De type-functies 1. De competenties voor de functies van klasse 0... 3 Logistiek Assistent_Toc374542571 2. De competenties

Nadere informatie

Kennismanagement. HiP Consulting Carla Bastiaansen

Kennismanagement. HiP Consulting Carla Bastiaansen Kennismanagement HiP Carla Bastiaansen Redenen om eens te praten over kennis We groeien snel en ik kan niet snel genoeg goede mensen binnenkrijgen en opleiden. Cruciale kennis en expertise wandelt de deur

Nadere informatie

HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN

HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN WHITEPAPER HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN..HET EFFECT VAN VREEMDE OGEN.. Copyright 2014 OPDIC W www.implementatie-erp.nl E info@implementatie-erp.nl Hoe de kans op een succesvolle

Nadere informatie

1964.87.900.B01 * TOMMY@THEHAPPYBOSS.NL

1964.87.900.B01 * TOMMY@THEHAPPYBOSS.NL R I TRA IN I IN G o c o a c a c n g i n h i n EFFECTIEF EN BEVLOGEN LEIDERSCHAP Groeien en laten bloeien! Tommy weet als geen ander te boeien en te inspireren. Gecombineerd met de juiste vakkennis en management

Nadere informatie

Whitepaper. Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten. ..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK. www.implementatie-erp.

Whitepaper. Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten. ..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK. www.implementatie-erp. Whitepaper Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK W E www.implementatie-erp.nl info@opdic.nl Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie

Nadere informatie

In drie fasen naar een digitale organisatie

In drie fasen naar een digitale organisatie In drie fasen naar een digitale organisatie Volg deze unieke opleiding voor professionals en organisaties die succesvol willen zijn in hun digitale transformatie. Fase 1 EIM Practitioner De basis: een

Nadere informatie

Whitepaper ERP Vreemde ogen

Whitepaper ERP Vreemde ogen Whitepaper ERP Vreemde ogen Citrien Procesconsult Braamweg 77 3768 CE SOEST T 06 14 27 19 97 W www.roaldvanderheide.nl E info@roaldvanderheide.nl Vraagstelling Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie

Nadere informatie

Global Project Performance

Global Project Performance Return on investment in project management EPM MS PROJECT BASIS TRAINING PRINCE2 and The Swirl logo are trade marks of AXELOS Limited. OVER MICROSOFT ENTERPRISE PROJECT MANAGEMENT (EPM), PROJECT SERVER,

Nadere informatie

VOICE OF THE CUSTOMER

VOICE OF THE CUSTOMER 4/20/ E-BOOK VOICE OF THE CUSTOMER Gratis e-book leansixsigmatools.nl Introductie Bij Six Sigma staat het denken vanuit de behoeften van de klant centraal. Juist de vertaling van de stem(men) van de klant(en)

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Curriculum vitae. Tim Velraeds

Curriculum vitae. Tim Velraeds Curriculum vitae Tim Velraeds Persoonlijke gegevens Dit gedeelte is niet zichtbaar in de online versie van mijn CV. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op via info@timvelraeds.nl of via

Nadere informatie

Global Project Performance

Global Project Performance Return on investment in project management PMO TOOLS IMPLEMENTATIE PRINCE2 and The Swirl logo are trade marks of AXELOS Limited. PMO PROJECT MANAGEMENT OFFICE Een Project Management Office voorziet projecten,

Nadere informatie

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA HERKEN JE DIT? Weet je nog hoe opwindend het is om aan het begin van een carrière te staan? Daarom wil je ook jouw young professionals helpen bij hun ontwikkeling.

Nadere informatie

Wat betekent de nieuwe norm voor (Persoonlijk) Leiderschap? Ton Dijkzeul

Wat betekent de nieuwe norm voor (Persoonlijk) Leiderschap? Ton Dijkzeul Wat betekent de nieuwe norm voor (Persoonlijk) Leiderschap? Ton Dijkzeul Agenda Even voorstellen ISO en (Persoonlijk) Leiderschap Externe issues voor strategie Het waarom van organisaties Van strategie

Nadere informatie