Gebruikershandleiding 360Tag Een app van 360SportsIntelligence

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding 360Tag Een app van 360SportsIntelligence"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding 360Tag Een app van 360SportsIntelligence Versie hockey

2 Dit is de gebruikershandleiding van 360Tag, een door 360SportsIntelligence ontwikkelde applicatie waarmee trainingen en wedstrijden live getagd kunnen worden. In deze gebruikershandleiding lees je meer over de achtergrond van de app, waar je de app kunt downloaden en hoe je de app gebruikt. Indien er vragen zijn over 360Tag dan kun je altijd terecht op onze help-pagina of bellen met Inhoud Algemene informatie... 3 Inloggen... 4 Voorbereiding annoteren (eenmalig)... 5 Annoteren tijdens de wedstrijd (live)... 8 De annotaties terugkijken en gebruiken in presentaties... 10

3 Algemene informatie 1. Wat is 360Tag? 360TAG is een app ontwikkeld door 360SportsIntelligence. Met deze app kun je tijdens de wedstrijd al momenten taggen en dit scheelt heel veel tijd achteraf. De app loopt synchroon met onze webapplicatie. Na de wedstrijd bekijk je de beelden terug in de online webapplicatie en daar staan direct de door jouw gemarkeerde momenten van de wedstrijd. 2. Waar gebruik ik 360Tag voor? 360Tag is bedoeld om het gemak van een wedstrijd- en trainingsanalyse voor trainers te vergroten. Het helpt je om tijd te besparen achteraf, je kunt direct na afloop de belangrijkste momenten terugkijken in de webapplicatie. Daarnaast kan je de momenten onderverdelen in de gewenste onderdelen, doelpunten, strafcorners, vrijeballen, etc. 3. Waar download ik 360Tag? 360TAG is beschikbaar voor zowel Android als IOS toestellen en is gratis te downloaden. U kunt de app downloaden in de appstore of playstore als u zoekt op "360TAG". Je herkent de app aan het icoon links.

4 Inloggen 4. Hoe log ik in op 360Tag? Inloggen bij 360TAG is heel eenvoudig. Je logt in met dezelfde inloggegevens als die van de webapplicatie. Op die manier is direct het goede account gekoppeld aan de juiste wedstrijden. Wanneer je ingelogd wil blijven wanneer je de volgende keer de app gebruikt, vink dan het vakje stay signed in aan. Voor het inloggen heb je een internetverbinding nodig. Beschik je niet over een internet verbinding dan kun je kiezen voor de optie "offline tagging". 5. Verschil online en offline modus Wanneer je inlogt in de applicatie kun je kiezen ook kiezen voor de optie offline tagging. Deze optie kies je als je geen internetverbinding hebt. Wanneer je inlogt met je inloggegevens zit je in de online modus. Online modus Zodra je bent ingelogd, en gedurende je inlog een internetverbinding hebt, worden al je annotaties live gesynchroniseerd met onze webapplicatie. Direct na de wedstrijd zijn de annotaties al direct zichtbaar in de webapplicatie, hier is geen aparte handeling meer voor nodig.

5 Offline modus In de offline modus is geen synchronisatie met de webapplicatie, 360TAG zorgt er voor dat je annotaties in een bestand worden opgeslagen. Dit bestand kun je later in de webapplicatie, bij de beelden van je wedstrijd inladen. Het vergt dus een aparte handeling, maar ook deze manier van annoteren tijdens de wedstrijd werkt zeer gebruiksvriendelijk. Tip Heeft jouw club geen goede wifiverbinding, waardoor er geen of een zwak signaal is langs het veld en beschik je niet over een databundel op je device? Maak een persoonlijke hotspot verbinding, hiervoor gebruik je de mobiele data van uw mobiel of een andere toeschouwer langs de lijn. Voorbereiding annoteren (eenmalig) 6. Hoe richt ik mijn eigen canvas in? Binnen 360Tag is het mogelijk om je tagging canvas helemaal naar eigen wens in te richten. Dit kun je doen door in het scherm op de canvas icoon te klikken. 360Tag toont een standaard canvas, deze kun je volledig aanpassen. De aanpassingen worden onthouden en zijn dus eenmalig. Uiteraard kan je ten alle tijden nieuwe aanpassingen doen. Daarnaast is het mogelijk om een nieuw canvas aan te maken, waardoor je kunt gaan kiezen uit diverse canvassen. In het menu om je canvassen in te richten vind je de volgende opties: Optie 1: switchen naar een ander canvas of een nieuw canvas toevoegen Hier kun je teruggaan naar aan ander canvas of een compleet nieuw canvas aanmaken

6 Optie 2: toevoegen nieuwe annotatiemogelijkheid Hier kun je een nieuwe annotatiemogelijkheid toevoegen. Vul de gevraagde gegevens in en er verschijnt een nieuw blokje op je canvas. Optie 3: Wijzigen huidige annotatiemogelijkheden Hier kun je de huidige annotatiemogelijkheden aanpassen. Wanneer je op het potloodje bij de betreffende annotatiemogelijkheid klikt opent zich het menu waarin je de naam, tijdsduur en kleur kunt aanpassen. TIP: Overige opties Je kunt blokken verslepen naar een andere positie door het blok vast te houden en met je vinger te slepen naar de plek op het canvas waar je het blok wil positioneren Door dubbel te klikken op een blok wordt het blok vergroot, door een blok lang in te drukken wordt het blok verkleind. 7. Wat zijn de juiste tijdsinstellingen? In het canvas kun je per annotatiemogelijkheid aangeven hoe lang een annotatie moet duren. Per moment is het aan eenvoudig aan te passen. Er zijn geen juiste tijdsinstellingen, de instellingen zijn afhankelijk van wat je als trainer/coach zelf prettig vindt werken. Ga op je canvas rechtsbovenin naar het potloodje. Hierna kun je de blokken aanpassen. Ook hier klik je weer op het potlood van het blok dat je wilt aanpassen. Het aanpassingsscherm verschijnt.

7 Hier staan twee tijdsinstellingen tussen die je kunt aanpassen. Naast de tijdsinstellingen kun je hier ook de naamgeving en de kleur van het blokje veranderen. Offset before Stel hier de tijd in die altijd moet worden meegenomen voorafgaand aan het moment van coderen van dit event. Je kunt maximaal 30 seconden voorafgaand laten afspelen. Offset after Stel hier de tijd in die moet worden meegenomen nadat het event is gecodeerd. Je kunt maximaal 30 seconden nadien laten afspelen. TIP: Er is een doelpunt gevallen. Dit weet je pas wanneer het doelpunt valt, maar je wilt graag de aanleiding van het doelpunt zien. Stel de tijd voorafgaand in op 20 a 30 seconden. Bij een strafcorner is het interessanter hoe deze wordt genomen, de tijd voorafgaand kan dus veel korter worden ingesteld en de tijd na het klikken van de strafcorner juist langer. Bij een strafcorner is het wel slim om past te klikken op het moment van aangeven, omdat het vaak lang duurt voordat spelers klaar staan wanneer een strafcorner door de scheids wordt toegewezen.

8 Annoteren tijdens de wedstrijd (live) 8. Hoe maak ik de annotaties tijdens mijn wedstrijd Selecteer de juiste wedstrijd. Nadat je de wedstrijd hebt geselecteerd klik je op rechtsbovenin. Je selecteert het canvas dat je wil gebruiken (indien je meerdere canvassen hebt) en begint met taggen zodra er iets gebeurt op het veld. Je klikt op het moment (blokje) dat je wilt markeren en kiest daarna welke camera er bij hoort (C1 / C2 / C3 / C4).

9 Dit doe je voor elk moment in de wedstrijd dat je wilt markeren. Bij aanvang van de wedstrijd, dode spelmomenten, het rustsignaal of eindsignaal hoef je niks te doen. Je kunt op elk gewenst moment de applicatie afsluiten. De annotaties worden automatisch opgeslagen en direct verwerkt. Offline tagging Offline tagging gaat precies het zelfde. Alleen om de annotaties te starten moet je linksonderin op play klikken. Laat de tijd gedurende de hele wedstrijd doorlopen (ook tijdens de rust). Wanneer je klaar bent klik je op de pauzeerknop en daarna op save. Geef een titel een je tags en klik op 'share'. Mail het bestand naar jezelf, zodat je het kunt opslaan op je computer of tablet en kunt inladen in de webapplicatie. Tip: bij offline tagging is het slim om het startsignaal van de wedstrijd te markeren, omdat de live synchronisatie met de webapplicatie nu ontbreekt. Op deze manier hoef je later in de applicatie alleen de eerste annotatie goed te zetten, daarmee staat direct de rest ook automatisch goed. Permissie Om een wedstrijd te kunnen taggen heb je permissie nodig, dit houdt in dat het account waar je op zit de juiste rechten moet bezitten. Als je de wedstrijd zelf hebt ingepland dan heb je altijd permissie. Wanneer iemand anders de wedstrijd voor je heeft ingepland dan moet je toegevoegd worden aan de wedstrijd. 9. Ik heb een foutje gemaakt tijdens het annoteren, kan ik dit wijzigen? Geen probleem! Het kan zijn dat je de verkeerde camera hebt aangeklikt of je hebt op het verkeerde actiemoment geklikt. Dit kun je eenvoudig wijzigen. Klik op de optie back. Je ziet nu een overzicht van de annotaties die je tot nu toe hebt gemaakt, in chronologische volgorde. Klik op de annotatie die je wilt wijzigen en er verschijnt een wijzigingsmenu. Ben je klaar met wijzigen, klik dan weer op het teken om nieuwe annotaties te maken. TIP: Het aanpassen van de annotaties kun je ook achteraf doen, tevens kun je de annotaties in de webapplicatie ook altijd nog wijzigen. Het is dus geen handeling die je direct hoeft te doen, waardoor je mogelijk andere momenten in de wedstrijd zult missen.

10 De annotaties terugkijken en gebruiken in presentaties 10. Waar kan ik mijn annotaties terugzien? Nadat je je annotaties hebt gemaakt kun je je wedstrijd terugkijken in onze webapplicatie. Hier log je in en selecteer je juiste wedstrijd (let op; als de wedstrijd niet in de cloud staat, moet je de wedstrijd lokaal terugkijken). Om je de annotaties terug te kijken moet je het canvas van de 360TAG selecteren. Deze wordt normaal gesproken standaard geselecteerd, de annotaties zijn dan direct zichtbaar. Indien dit niet het geval is dan moet je een ander canvas selecteren. Dit kan via het menu rechtsonder, klik hier op de drie streepjes en in het menu dat dan verschijnt het canvas icoon. Om van actief canvas te wisselen klik je op het rondje van het gewenste canvas. Op je timeline komen direct de annotaties van dit canvas in beeld. Offline tagging Als je gebruik hebt gemaakt van de offline methode in 360TAG dan moet je zelf een nieuw canvas aanmaken bij je wedstrijd om de annotaties in te laden. Dit kun je doen door op + te klikken. Geef je canvas een naam en voeg onder input file het bestand toe. de vlaggetjes verschijnen onderin de tijdsbalk. Met de +/- bij offset kun je ze op de juiste positie neerzetten. Zodra de eerste vlag correct gepositioneerd staat kloppen ook de rest van de vlaggen.

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Quick reference Smartflow App

Quick reference Smartflow App Het opstarten van de app 1. Open de smartflow app. 2. U wordt gevraagd om een domein naam in te vullen. Vul de domein naam in die u heeft gekregen van 88degrees. 3. Log in met u inloggegevens. Het hoofd

Nadere informatie

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee

Handleiding. NDFF-invoer. voor alle NDFF-portalen en Telmee Handleiding NDFF-invoer voor alle NDFF-portalen en Telmee Auteur: Serviceteam NDFF Versie oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Vereisten voor het gebruik... 2 3. Installatie... 2 4. Voor u gaat

Nadere informatie

FootCal Handleiding Spelers/Ouders

FootCal Handleiding Spelers/Ouders FootCal Handleiding Spelers/Ouders v1.0 FootCal Handleiding Spelers/Ouders 1 App installatie 3 Eerste gebruik 3 Inloggen/profiel 4 Account 4 Kies het juiste profiel 5 Favorieten 6 Teams keuze 6 Toegang

Nadere informatie

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s

Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Voorbeelden en mogelijkheden rondom het delen van bestanden/foto s Versie 21 april 2017 Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden als het gaat om het delen van bestanden en foto s met anderen, waarbij

Nadere informatie

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie 1.2 november 2017

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie 1.2 november 2017 VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie 1.2 november 2017 VTON Voetbalmethode De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave Volleybal.nl account aanmaken... 1 Oefenen met Digitaal wedstrijdformulier thuis...

Nadere informatie

Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave DWF voor begin van de wedstrijd - scheidsrechter en coaches... 2 Thuis coach:...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365

HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365 HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365 1 van 13 OGD ict-diensten Inhoud Wat is onedrive for Business?... 3 Werken met onedrive for Business... 4 Inloggen:... 4 Nieuwe bestanden aanmaken:... 4 Bestanden openen

Nadere informatie

Sportlinked downloaden

Sportlinked downloaden Sportlinked downloaden Dit document legt je uit hoe je een Sportlinked account aanmaakt en wat dit inhoudt. De Sportlinked app ben je nodig om bijvoorbeeld, wanneer je een wedstrijd moet fluiten, een wedstrijd

Nadere informatie

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden Dropbox Beschrijving Dropbox is een gratis Cloudopslag-toepassing. U krijgt bij aanmelden 2GB gratis opslagruimte, waarin u foto s, documenten, kan bewaren. U kunt deze bestanden gemakkelijk benaderen

Nadere informatie

Help ik kom niet meer ingelogd bij voetbal.nl app / wedstrijdzaken app.

Help ik kom niet meer ingelogd bij voetbal.nl app / wedstrijdzaken app. Help ik kom niet meer ingelogd bij voetbal.nl app / wedstrijdzaken app. Lees dan vanaf hier verder want beide apps zijn in week 34 2017 voorzien van een update. Onderstaande stappen zijn doorlopen met

Nadere informatie

Handleiding Weken met een Chromebook

Handleiding Weken met een Chromebook Handleiding Weken met een Chromebook Inhoud 1. Inloggen op een Chromebook... 3 2. Muis of Touchpad... 4 3. Opdrachten vanuit de ELO... 5 4. Office 365... 6 4.1 OneDrive... 6 4.2 Email... 8 4.3 Word...

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek INHOUDSTAFEL GIDS BIJ HET INSTALLEREN VAN UW E-DAGBOEK Stap 1: Uw account aanmaken op de computer... pagina 3 Stap 2: Uw e-dagboek activeren op de computer...

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 1 Foto

Nadere informatie

Quick start guide Office 365. Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik

Quick start guide Office 365. Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik Quick start guide Office 365 Met deze handleiding maakt u Office 365 in een paar stappen klaar voor gebruik Inhoudsopgave 1. Beheeromgeving en inloggegevens 2 2. Aan de slag 3 2.1 Maak een gebruiker aan

Nadere informatie

Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module

Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module Handleiding WebHome Mediamanager Brochure module U kunt alleen bestellingen doen, als u het object heeft vrijgegeven voor publicatie, in het tabblad Algemeen. Vrijgeven voor publicatie betekent dat u toestemming

Nadere informatie

TOT SLOT: Alle pagina`s in Talento zijn printbaar en/of op te slaan naar PDF.

TOT SLOT: Alle pagina`s in Talento zijn printbaar en/of op te slaan naar PDF. Met de TALENTO TRAINERS-APP voor Android en ios kun je alle spelers gegevens inzien en direct bellen, de opstelling maken, trainings- en wedstrijdprogramma bekijken, de absentie administratie voor trainingen

Nadere informatie

Starten met bettermarks. Registreren en activeren

Starten met bettermarks. Registreren en activeren Starten met bettermarks Voordat u uw docentenaccount in bettermarks wiskunde en/of rekenen kunt gebruiken, moet u eenmalig een aantal stappen doorlopen. Indien u enkel gaat werken met bettermarks rekenen

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015

HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015 HANDLEIDING APP BURGERSCHOUW Versie juni 2015 Inhoud 1 Waarom schouwen? 2 De App downloaden 3 Inloggen en opstarten 4 De schouwroutes 5 Een locatie beoordelen 6 Resultaten bekijken Extra informatie Ter

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Waarneming.nl Waarnemingen invoeren met een smartphone iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Wat kunt u met de Waarneming.nl-apps Invoeren in het veld Datum en tijdstip automatisch

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Fust Online Handleiding (APP)

Fust Online Handleiding (APP) Met kunt op twee manieren eenvoudig digitaal uw fust bestellen en innames aankondigen. Dit kan via de online applicatie (webview) in Mijn Royal FloraHolland en met de vernieuwde Royal FloraHolland App.

Nadere informatie

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers,HJO ers en Coaches Versie 2.0 oktober 2018

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers,HJO ers en Coaches Versie 2.0 oktober 2018 VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers,HJO ers en Coaches Versie 2.0 oktober 2018 VTON Voetbalmethode De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem

Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem Inhoud Website... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten... 4 DashBoard... 5 Mijn wedstrijden... 5 1. Wedstrijden waarop ik ben ingeschreven... 5 2. Toon

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

Secure File Sync - Quick Start Guide

Secure File Sync - Quick Start Guide Secure File Sync - Quick Start Guide Secure File Sync Quick Start Guide 1. Installatie van de applicatie op een computer; 2. Gebruik van de applicatie; 3. Bestanden delen vanuit de applicatie; 4. Gebruik

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app

handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app Beste Hartelijk dank voor je medewerking aan het pilootproject eboekentas. In deze handleiding leggen we je stap voor

Nadere informatie

HANDLEIDING KEEPERSTRAINERS VERSIE 1.0 -DECEMBER 2017-

HANDLEIDING KEEPERSTRAINERS VERSIE 1.0 -DECEMBER 2017- HANDLEIDING KEEPERSTRAINERS VERSIE 1.0 -DECEMBER 2017- KeepTotal Keepersmethode KeepTotal ondersteunt verenigingen met de keepersontwikkeling, door het aanbieden van een leeftijdsspecifiek leerplan met

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie 1.3 april 2018

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie 1.3 april 2018 VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers Versie 1.3 april 2018 VTON Voetbalmethode De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken

Nadere informatie

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W KIT-2BNVR2W Opstarten van het camera bewakingssysteem. 1. Sluit een monitor aan op de NVR (monitor niet inbegrepen in de KIT). 2. Sluit de NVR aan op het netwerk. 3. Sluit de NVR aan op het lichtnet met

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolfolio OUDER

HANDLEIDING scoolfolio OUDER HANDLEIDING Inleiding Hoofdmenu pagina 3 Het portfolio pagina 5 Mappen aanmaken pagina 6 Bestanden toevoegen aan het portfolio pagina 7 Een foto bestand bekijken pagina 9 Een niet-foto bestand bekijken

Nadere informatie

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING Versie Spelers-Trainers-Teams Laatste update: 6 augustus 2012 Welkom Met trainerssite.nl/voetbalclub2000.nl kunt u de zowel het technische als organisatorische

Nadere informatie

Kamp Amersfoort. Handleiding Annotatie Editor

Kamp Amersfoort. Handleiding Annotatie Editor Kamp Amersfoort Handleiding Annotatie Editor Interviews van ooggetuigen voorzien van tijdsgerelateerde metadata versie 1.2 Noterik B.V. Rutger Rozendal r.rozendal@noterik.nl / 06 16096327 Handleiding Annotatie

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Leerpaden maken. 1. Account en wachtwoord. 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina.

Leerpaden maken. 1. Account en wachtwoord. 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina. Leerpaden maken 1. Account en wachtwoord 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina. 5. Structuur aanbrengen met stappen 6. Structuur aanbrengen

Nadere informatie

Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME

Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME Inloggen schoolstart.online. Via de website http://schoolstart.online is het voor leerkrachten mogelijk om in te loggen op de start.me omgeving van de eigen school.

Nadere informatie

Easy4U Finance Handleiding Taggen. [Geef tekst op]

Easy4U Finance Handleiding Taggen. [Geef tekst op] Easy4U Finance Handleiding Taggen [Geef tekst op] Inhoudsopgave Stap 1 Inloggen in Basecone 1 Stap 2 Aanleveren van facturen 2 Stap 3 Taggen in- en verkoopfacturen 3 Stap 4 Taggen overige documenten 4

Nadere informatie

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye.

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Download met uw telefoon of tablet de Xmeye app: Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Xmeye: Xmeye app voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye&hl=nl

Nadere informatie

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten Alles telt handleiding * baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. baopass* voor leerkrachten 1 Alles telt handleiding Inhoud Inleiding 3 Opstarten 3 Groepen 4 Leerling aanpassen 5 Leerling

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Google Forms voor selectietrainingen

Gebruikershandleiding Google Forms voor selectietrainingen Gebruikershandleiding Google Forms voor selectietrainingen Dit is een bijlage van het hockeyvisie artikel De (on)mogelijkheden van beoordelen en selecteren in de hockeysport door Niels Papen. Om alle beoordelingen

Nadere informatie

Stap 2 In de adresbalk van uw internet browser typt u het webadres in van de SNPG, deze is

Stap 2 In de adresbalk van uw internet browser typt u het webadres in van de SNPG, deze is 1 Inloggen U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG ( www.snpg.nl ). Onderstaand wordt

Nadere informatie

Het instellen van je eigen laptop

Het instellen van je eigen laptop Het instellen van je eigen laptop 2018 2019 Inhoud Inleiding... 2 Windows instellen en account aanmaken... 3 OneDrive Instellen... 11 OneDrive koppelen aan Office... 14 Deze handleiding is van toepassing

Nadere informatie

Handleiding MijnAccountantsPortal app

Handleiding MijnAccountantsPortal app Handleiding MijnAccountantsPortal app Beschrijving voor activatie en gebruik van de app. Versiebeheer Auteur Datum Versie Opmerking vhmabc 15-12-2016 1.0 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Preparatie MijnAccountantsPortal

Nadere informatie

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement

E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement E-books lenen bij uw bibliotheek met uw bibliotheekabonnement Stap 1 Aanmaken webaccount Ga naar http://www.bibliotheek.nl/ebooks en klik op Aanmaken webaccount Het onderstaande scherm verschijnt: Vul

Nadere informatie

pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app Android app in het lager onderwijs

pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app Android app in het lager onderwijs pilootproject eboekentas handleiding voor het gebruik van de eboekentas Android-app Android app in het lager onderwijs Beste schoolverantwoordelijke Hartelijk dank voor je medewerking aan het pilootproject

Nadere informatie

Handleiding ProActive app. Installatie en account koppelen

Handleiding ProActive app. Installatie en account koppelen Handleiding ProActive app Installatie en account koppelen Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Installatie voor Android 3 3. Installatie voor ios 4 4. Eerste keer inloggen en uw account koppelen 4 4.1. Toegangscode...5

Nadere informatie

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Handleiding Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android Auteur SIMgroep Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Inhoudsopgave HANDLEIDING... 1 INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 2. RAADDIGITAAL INSTALLEREN...

Nadere informatie

iphone app - Roll Call

iphone app - Roll Call iphone app - Roll Call Roll Call - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren...

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren... blz. 1 HANDLEIDING BASECONE Inhoudsopgave 1 Algemeen... 2 2 Inloggen in Basecone... 2 3 Aanleveren van documenten... 3 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4 5 Autoriseren... 5 6 Archiveren en opvragen

Nadere informatie

Handleiding CareAssist Online

Handleiding CareAssist Online Handleiding CareAssist Online Mobiele applicatie E.E. Brantjes Versie 0.2 Datum 4-7-2017 1 Inhoud 1. Hoe log ik in?... 3 2. Hoe kan ik CareAssist mobile eenvoudig opstarten vanuit het beginscherm van mijn

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Handleiding Kickertje app voor ouders

Handleiding Kickertje app voor ouders Handleiding Kickertje app voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de

Nadere informatie

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING Wedstrijdregistratie Laatste update: 7 augustus 2012 Welkom Welkom bij de handleiding van de wedstrijdregistratie. Dit maakt bij ons onderdeel uit van coach

Nadere informatie

Handleiding IrfanView. IrfanView is een applicatie om grafische bestanden te bekijken, te bewerken en opnieuw op te slaan.

Handleiding IrfanView. IrfanView is een applicatie om grafische bestanden te bekijken, te bewerken en opnieuw op te slaan. Handleiding IrfanView IrfanView is een applicatie om grafische bestanden te bekijken, te bewerken en opnieuw op te slaan. Start IrfanView door te klikken op Start -> Programs -> IrfanView Met IrfanView

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden!

Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden! Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden! Inhoud Hoe werkt het:... 1 Aanmaken van een nieuwe groep met eigen afbeelding, tekst en spraak... 4 Instellingen...

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Intramed mobiel instellen en gebruiken

Intramed mobiel instellen en gebruiken Intramed mobiel instellen en gebruiken Voor gebruikers Intramed Mobiel versie 1.0 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1...1 1.1 Instellingen...1 1.2 Intramed mobiel gebruiken...6 III Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is

Nadere informatie

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht:

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Handleiding Blogger In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Het aanmaken van een weblog Het typen van een blogbericht De privacy van jouw weblog Het instellen van RSS Het aanmaken

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding Hosted Exchange

Handleiding Hosted Exchange Handleiding Hosted Exchange Toelichting In deze handleiding worden verschillende mogelijkheden en instellingen van Hosted Exchange aan u uitgelegd. Bestemming Dit document is bestemd voor klanten van Comvio

Nadere informatie

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1 Handleiding FOOX App 1 Inhoudsopgave Hartelijk welkom!...3 Voordelen van de FOOX app?...3 Download de FOOX app...4 Voor de iphone...4 Voor de Android...6 Inloggen...7 Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?...7

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw tablet

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

Handleiding Elektrocrack

Handleiding Elektrocrack Handleiding Elektrocrack Homepagina 2 Log in 3 Dashboard 4 Quiz aanmaken 5 Filter 6 Vragen 7 [i] Detail 8 Mijn Quiz 9 Dashboard 11 Documenten 12 Offline versie 13 Speel het spel 14 Spelvenster 15 Opties

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017 Handleiding Burgerschouw app 2017 1.1 De Burgerschouw App voor de burger. 1.1.1 De app toevoegen aan uw tablet Ga naar uw App Store, Google Play of Windows Phone Store en zoek op Burgerschouw. U ziet het

Nadere informatie

Intramed mobiel instellen en gebruiken

Intramed mobiel instellen en gebruiken Intramed mobiel instellen en gebruiken Voor Intramed mobiel gebruikers Intramed Mobiel versie 1.0 Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is een nieuwe dienst, waarvan je gratis gebruik kunt maken als je Intramed

Nadere informatie

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP

HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP HANDLEIDING Belle Fleur Konnect APP Gebruik van de Belle Fleur Konnect App Deze korte handleiding gaat specifiek over de werking van de Belle fleur Konnect App! De app is te downloaden in de Google Play

Nadere informatie

Kaart maken met Google Maps

Kaart maken met Google Maps Kaart maken met Google Maps Open https://mapsengine.google.com/map/ en log in met je Google account. Klik op 'Nieuwe kaart maken'. Page 1 Je kaart een naam geven Klik op 'Naamloze kaart' linksboven. Een

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Over deze handleiding

Over deze handleiding Handleiding Inhoudsopgave Over deze handleiding 3 Het startscherm 4 Hoe werkt het 5 Upload media 6 Ontwerp een thema 8 Gebruik van de design editor 10 Plan je content 12 Over deze handleiding In deze handleiding

Nadere informatie

Gebruikersinstellingen. Een uitleg over de gebruikersinstellingen die mogelijk zijn in IKKIES Z11

Gebruikersinstellingen. Een uitleg over de gebruikersinstellingen die mogelijk zijn in IKKIES Z11 Gebruikersinstellingen Een uitleg over de gebruikersinstellingen die mogelijk zijn in IKKIES Z11 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inloggen Relatiebeheer Hoe kom ik in Mijn Relaties? Hoe kom ik in de instellingen

Nadere informatie

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016

HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE. Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 HANDLEIDING ENTERPRISE DRIVE Laatst bijgewerkt: January 18, 2016 Inhoudsopgave 1 Enterprise Drive installeren...3 2 Enterprise Drive voor de eerste maal opstarten...3 3 Deelnemen aan Spaces (Een uitnodiging

Nadere informatie

Handleiding activeren en inloggen Flex2Rijk

Handleiding activeren en inloggen Flex2Rijk Handleiding activeren en inloggen Flex2Rijk Inhoud Inleiding 4 1 Activeren DIGIPASS App 5 2 Downloaden Citrix Workspace App 11 3 Inloggen op DWR Next met Flex2Rijk 13 Inleiding Flex2Rijk maakt het mogelijk

Nadere informatie

Klik in de die u van de huisarts heeft ontvangen, op de link

Klik in de  die u van de huisarts heeft ontvangen, op de link Woord vooraf: U heeft van uw huisarts een e-mail ontvangen. Deze e-mail introduceert MijnGezondheid.net en de MedGemak app. Voordat u met dit online platform aan de slag gaat, raden wij u aan om uw DigiD

Nadere informatie

Stap 2 In de adresbalk van uw internetbrowser typt u het webadres in van de SNPG, dit is

Stap 2 In de adresbalk van uw internetbrowser typt u het webadres in van de SNPG, dit is 1 INLOGGEN U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG (www.snpg.nl). Onderstaand wordt aan

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Welkom op de testsite van kunstcms!

Welkom op de testsite van kunstcms! Welkom op de testsite van kunstcms! Hieronder volgt een tutorial voor een aantal handelingen die u moet uitvoeren: maken van een nieuwe pagina afbeeldingen in een galerie toevoegen tekst maken Volg de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GO app 1.8

Gebruikershandleiding GO app 1.8 Gebruikershandleiding GO app 1.8 Voor raad, staten en bestuur GemeenteOplossingen 2012 1 GO app 1.8 Nieuw in deze versie Vanaf versie 1.8 beschikt de GO app over de mogelijkheid om notities te delen met

Nadere informatie