Chrysler PT Cruiser AMC Pacer Austin Allegro Ford RS200 Pontiac Aztek Alfa Romeo Arna

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Chrysler PT Cruiser AMC Pacer Austin Allegro Ford RS200 Pontiac Aztek Alfa Romeo Arna"

Transcriptie

1 Chrysler PT Cruiser AMC Pacer Austin Allegro Ford RS200 Pontiac Aztek Alfa Romeo Arna Ergens dacht ooit iemand: "Dit is het perfecte design!" Fout gedacht, het is een mix van bij elkaar geraapte afgekeurde onderdelen. De auto zag eruit alsof er al een ongeluk mee was gebeurd, voordat hij werd afgeleverd. De Pacer was ooit op de markt gebracht om de zuinige kleine auto te introduceren in Amerika. Helaas was de auto één van de grootste in zijn soort. Zuinig was hij alleen niet... De auto had een gewicht van 1500kg en een veel te groot motorblok. Voeg daarbij de grotere deur aan de passagiers kant toe en je hebt een diep trieste auto. Fans van het merk AMC zeggen dat de Pacer de reden was waarom AMC failliet ging. Een auto afkomstig van het voormalig British Leyland, wat sowieso al een drama is. De achterkant was aerodynamischer dan de voorkant. En om het af te maken zat er ook nog is een vierkant(!) stuur in. Lovely... De Ford RS200 was ooit bedoeld voor de Group B rallysport. Helaas kwam de auto te laat en bij zijn uiting in de WRC van Portugal 1986 verloor coureur Joaquin Santos de macht over het stuur en reed vol het publiek in. Het gevolg waren 3 doden en tientallen gewonden. De straatauto was te duur en als het al niet genoeg was, speelde er ook een kredietcrisis. Gewoon lelijk. Heel erg lelijk. En ook niet heel slim. Een 3.4 liter V6 met welgeteld 185pk! Moet niet gekker worden bij Pontiac. Waarschijnlijk was de ontwerper een kind van 2. Italianen en Japanners kunnen een briljante mix zijn. Neem het design van de Italianen samen met de techniek van de Japanners en je hebt een top auto! Helaas deden ze het bij de Arna precies andersom. U raad het al..

2 Hummer H2/H3 BMW X3/X5 Fiat Multipla De Hummer H1 was speciaal gemaakt voor het leger. Hij was robuust, kon goed off-road en deed zijn werk. Dhr. A. Schwarzenegger vroeg aan de mensen van Hummer: "Kunnen jullie er ééntje maken voor particulieren?". Natuurlijk! En zo kwam er een straatlegale H1. Daar stopte het niet! De H2 en H3 volgde al snel. Ze zouden gebruiksvriendelijker en zuiniger zijn dan de H1, maar wel alle sterkte punten van de H1 behouden. Right.. en de paus is Japans. Een poging van het Duitse BMW om een offroader te maken. Iets wat totaal niet gelukt is. De X3 en X5 zijn gewoonweg foeilelijk, kunnen niet offroad en kosten een fortuin! Koop met hetzelfde geld gewoon een Land Rover. Slimme auto! 2 rijen van 3 stoelen. Jammer dat het design daarbij vergeten werd. Het lijkt net alsof de auto een ziekte heeft! Dit is niet iets wat je verwacht van de Italianen. In Italië verkocht de auto best oké, maar in de rest van de wereld totaaaaal niet. Raar? Nee, niet echt. Plymouth Prowler Een auto die eigenlijk al stamt uit Nee echt! In 1993 werd deze conceptcar onthuld. Het idee erachter was om een 'retro' auto te maken in een modern jasje. 4 jaar later kwam de auto op de markt en dat was eigenlijk gewoon te laat. In 1993 was hij modern geweest. Het was nu letterlijk een retro retro auto. Snapt u hem nog? DeLorean DMC-12 Ah, Back to the Future! 1981 zag deze auto het levenslicht en het was eigenlijk direct een flop.. daarvoor eigenlijk al. Het personeel wat de auto in elkaar zette had totaal geen ervaring. Er waren dan ook extreem veel problemen. Tel daarbij een belachelijk slecht motorblok en een raar uiterlijk bij op en jawel.. Een jaar later was het dan ook al over, doordat DeLorean bankroet was.

3 Lamborghini LM002 Alpine A610 Zundapp Janus Maserati Biturbo Tata Nano Nissan Homy Super Long De Italiaanse aanval op de Hummer, tenminste soort van. De wagen kon ruim 200km/h halen door het blok wat uit de Countach was gelepeld. Met een verkocht aantal van 328 was het een succes voor Lamborghini... Maar de wereld van Lamborghini bestaat dan ook uit kleine puppy's en ballonnen. Alpine heeft één van de tofste auto's ooit gebouwd. De A310 was een rallykanon voor de weg. Helaas hebben ze datzelfde succes nooit meer geëvenaard. De A610 had veel technische problemen, was traag en lelijk. Zo kon tijdens het rijden de stuurvergrendeling erop schieten. Ook zijn er verhalen van mensen die opgesloten in de auto zaten, door de falende elektronica. Ik kan niet 123 zien wat de voorkant is van de Zundapp Janus. Zundapp is bekend van motoren, maar wilde ook een poging wagen om een auto te bouwen. Dit is het resultaat en na, +/- een jaar, sloot de fabriek. In totaal zijn er maar 6902 gebouwd. Oh en je moest via de voor- of achterkant instappen, handig! Maserati is een merk wat bekend staat om het design, de snelheid en vergeet niet de feeling ervan. Iets wat de Biturbo geen van alle had. De auto werd ontwikkeld in de tijd dat Maserati eigenlijk failliet was verklaard. Alles wat kapot kon gaan aan een auto, ging ook kapot bij de Biturbo. De vervanger voor de scooter! De Tata Nano is een über kleine koektrommel die aangedreven wordt door een russische hamster onder de motorkap. En natuurlijk was de auto logischerwijs geen succes, want hij was alsnog duurder dan een scooter. Het is dat het een "m" is in Homy en niet een "r n". Alsnog is de naam nogal triest en het wordt er niet echt beter op met de Super Long. Japanners moeten het gewoon bij de techniek houden. Namen en design moet van andere landen komen.

4 Studebaker Dictator Mazda Scrum Wagon Mohs Ostentatienne Opera Sedan Honda That's Kia Cee'd Toyota Prius De naam jongens.. de naam. Studebaker Dictator? De auto stamt uit ongeveer 1920, toen dictatorschap nogal overheerste en de mensen er niet echt heel blij mee waren. Een Japanse hutkoffer op wielen. En die naam?! Scrum Wagon? Hoe verzin je het.. Het verbaast je dan ook vast niet, dat wij in Europa deze auto nooit zullen zien. Wat erg prettig is om te weten, aangezien je dan veilig over straat kan gaan voor deze "Scrum" De auto heeft niet alleen zijn naam niet mee, ook het design was nogal ehm, apart. Je moest dan ook via de achterkant instappen. De bedoeling was ooit dat er 5 á 6 auto's gemaakt gingen worden, per jaar. Gelukkig bleef het maar bij één exemplaar wat er überhaupt bestaat. Als de wereld van Duplo echt was, was dit dé auto waar iedereen in zal rijden. Maar jammer genoeg rijden ze dit in de echte wereld ook. De naam is volgens mij ook nooit afgemaakt.. Het had eigenlijk de "Honda That's Square" moeten heten.. De Kia C'eed is geen slechte auto. Integendeel! Hij ziet er best oké uit voor een Koreaan. Maar de naam.. C'eed? Waarom de apostrof? Je spreekt het ook nog uit uit als seed, oftewel "zaad". Milieuvriendelijke auto, tenminste volgens Toyota. Ze vergaten alleen de accu's, hoe stroom opgewekt wordt, het verschepen van die dingen etc. Dus koop gewoon een 'normale' auto en je bent milieuvriendelijker bezig, tevens heb je ook nog is veel meer plezier!

5 Morris Ital Ford Scorpio MK2 Porsche Cayenne Honda Insight MK1 Audi A2 Mini Metro Ital(design) is een bekend designhuis van onder andere de originele VW Golf, Alfa Romeo 159 en de originele Fiat Panda. Morris wilde Ital eren door een auto naar hun te vernoemen. In eerste instantie ging Ital ook het design doen, maar uiteindelijk ging Harris Mann er met de 'eer' vandoor. De auto zag er daardoor niet uit. Daar kwam ook nog is bij dat er veel technische gebreken waren en de auto was al achterhaald toen hij uit kwam. Ital schaamde zich hier zo voor, dat toen het boek over zoveel jaar Ital uitkwam, de Morris Ital nergens te vinden was in het boek. Dit was de laatste productie auto van Morris. De triest kijkende kikker, dat was de officiële bijnaam voor deze auto. Om Quentin Willson maar te quoten: 'sadeyed Scorpio is so heroically ugly, it was obviously designed by Ray Charles and Stevie Wonder.' Zegt genoeg toch? Een Porsche die hoog op zijn wielen staat. Meer is het echt niet. Dat hij hard kan, ja hartstikke leuk.. maar waarom koop je dan niet gewoon een leuke auto? Waarom wil je een platgeslagen kever die hoog op zijn wielen staat? Waarom?! De Jetsons in real life! Deze auto moest de toekomst laten zien. Dit is één van de eerste productie hybrides en had dus ook een paar grote problemen. Het design, de dure accu's, de dure aanschafprijs en bleek niet geheel betrouwbaar. En dat voor een Honda! Dit moet toch wel de grootste flop van Audi ooit zijn geweest. Ik heb het over de Audi A2, een afschuwelijk lelijke Audi wat totaal geen commercieel succes was. In totaal zijn er in de periode van 1999 tot aan 2005, maar auto's verkocht. In vergelijking de Mercedes A-Klasse had er 1 miljoen in die periode. De opvolger van de originele Mini Cooper. Dat is niet echt gelukt.. Wel was de ehm, Rover/Austin/MG Metro/100 erg populair en is veel verkocht. Waarom? Hij was goedkoop en Brits. Een goede auto was het zeker niet..

6 Smart ForTwo Volkswagen Kever Suzuki Wagon R MK1 Suzuki Super Carry Wat een snoepje, vind je niet? Erg veilig ook nog! Jammer dat het ontiegelijk kleine motorblokje maar minder dan km mee ging. En dat terwijl normaal gesproken km geen probleem mag zijn. Duur geintje dus, zo'n snoepje. De hitler mobiel! Tenminste, het idee was van iemand anders, Hitler vond het tof en jatte de ideeën en claimde dat het zijn idee was. Snapt u het nog? Ik niet.. Behalve dat ik never ever nooit een Kever wil hebben. Een hutkoffer op wielen, een doodskist met wielen of verschrikkelijk lelijk. Dat zijn de dingen die je hoort zodra een Suzuki Wagon R voorbij komt rijden. Je ziet er ook alleen maar bejaarde in rijden. Waarschijnlijk zien ze niet meer zo goed, aangezien de Wagon R katastrofisch lelijk is. Bij de naam Suzuki Super Carry verwacht je een enorm groot ding wat veel kan meenemen. Helaas waren de afmetingen niet zo super. Chrysler TC by Maserati Renault/Greenpeace SmILE Weer zo'n samenwerking die niet goed uitpakt. Chrysler en Maserati. Maserati verzorgde de bodywork en Chrysler het motorblok. Het resultaat? Een enorm slechte, trage auto. Leek ook veel te veel op eveneens afgrijselijke Chrysler LeBaron. Greenpace nam, in 1995, een eerste generatie Renault Twingo en bouwde die om tot een über zuinig klein autotje. Jammer dat de Volkswagen Golf III 1.9 TDI van de fotografen even zuinig bleek te zijn.

7 Aston Martin Cygnet Je neemt een Toyota IQ, plakt daar wat Aston Martin logo's op en tada! Dat is de Aston Martin Cygnet. De enige reden waarom deze auto bestaat, is zodat Aston Martin aan de milieu regels voor 2012 voldoen. Je kan dit snoepje kopen voor zo'n euro. Dat is ruim 3x zo duur als de Toyota IQ, maar dan heb je wel een 'echte' Aston Martin!

Kans op milieukorting verschilt sterk per automerk

Kans op milieukorting verschilt sterk per automerk Persbericht Hilversum, 8 januari 2008 Kans op milieukorting verschilt sterk per automerk Het wordt financieel steeds interessanter om een milieuvriendelijke auto te kiezen. Uit de door Vroemm.nl ontwikkelde

Nadere informatie

Auto. Inleiding. Geschiedenis van de auto

Auto. Inleiding. Geschiedenis van de auto Auto Inleiding Ik heb dit onderwerp gekozen omdat veel mensen dagelijks gebruik van de auto maken en onze wereld zonder auto's nauwelijks meer voor te stellen is. Bovendien wist ik er zelf ook nog niet

Nadere informatie

Autosalon van Geneve 2011

Autosalon van Geneve 2011 Autosalon van Geneve 2011 Komt dat zien! Autoshow Heeft u de nieuwe Toyota Yaris al gezien? En de Prius+? Of de Ford B-Max? En wat te denken van de Lancia Ypsilon en Delta? Volkswagen lonkt met de Golf

Nadere informatie

Na#onaal Zakenauto Onderzoek 2014

Na#onaal Zakenauto Onderzoek 2014 Na#onaal Zakenauto Onderzoek 2014 Bijlagenrapport BERIJDERS NATIONAAL ZAKENAUTO ONDERZOEK 2014 ZAKENAUTO IN NEDERLAND WAT WIL DE WERKGEVER? EN WAT MAG DE ZAKELIJKE RIJDER (NOG)? NATIONAAL ZAKENAUTO ONDERZOEK

Nadere informatie

1 van :17

1 van :17 1 van 6 29-7-2009 17:17 Sluit venster TOP10 Zuinige auto's - diesel juli 2009 De TOP10 is tot stand gekomen door ANWB en Stichting Natuur en Milieu. Toelichting samenstelling KLEIN DIESEL PRINTEN 1 (1)

Nadere informatie

Autosalon van Geneve 2015

Autosalon van Geneve 2015 Autosalon van Geneve 2015 Groot nieuws Autoshow Groot nieuws! De 85e Autosalon van Genève is van start gegaan. En dat betekent, dat autofabrikanten van over de hele wereld hun belangrijkste nieuwe modellen

Nadere informatie

WAT WIL de BIJLAGENRAPPORT. en WAT WIL de Werkgever? nationaal zakenauto onderzoek. nationaal zakenauto onderzoek 2013

WAT WIL de BIJLAGENRAPPORT. en WAT WIL de Werkgever? nationaal zakenauto onderzoek. nationaal zakenauto onderzoek 2013 nationaal zakenauto onderzoek 2013 WAT WIL de zakelijke rijder? en WAT WIL de Werkgever? BIJLAGENRAPPORT nationaal zakenauto onderzoek 2013 NZO 2013 Basisanalyses Berijders Onderwerpen: 1. De Zakenauto

Nadere informatie

Jaargang 19 - EXTRA EDITIE AUTOSALON 2017 V.U. Publi Schepkens bvba - Tel./Fax (011)

Jaargang 19 - EXTRA EDITIE AUTOSALON 2017 V.U. Publi Schepkens bvba - Tel./Fax (011) EXTRA EXTRA Jaargang 19 - EXTRA EDITIE AUTOSALON 2017 V.U. Publi Schepkens bvba - Tel./Fax (011) 5..4..3..2..1..0.. info@lommelscontact.be www.lommelscontact.be U heeft het autosalon ook dicht bij u thuis!

Nadere informatie

Catalogus. Semi originele aandrijfashoezen

Catalogus. Semi originele aandrijfashoezen Catalogus Semi originele aandrijfashoezen INHOUDSOPGAVE Merk Pagina Merk Pagina ALFA ROMEO 1 ROVER GROUP BEDRIJFSWAGENS 63 AUDI 2 SAAB 64 BMW 7 SEAT 64 CHRYSLER USA 8 SEAT BEDRIJFSWAGENS 66 CITROËN 8 SKODA

Nadere informatie

W.A.S.H. CAR CLEANING & CAR DETAILING PRIJSLIJST 2018

W.A.S.H. CAR CLEANING & CAR DETAILING PRIJSLIJST 2018 W.A.S.H. CAR CLEANING & CAR DETAILING PRIJSLIJST 2018 Wassen, Reinigen & Poetsen (Car Cleaning) Beschrijving Prijs excl. BTW BTW BRONS PAKKET ZILVER PAKKET GOUD PAKKET MOTORFIETS PAKKET CARAVAN PAKKET

Nadere informatie

K erncijfers. Auto en Mobiliteit

K erncijfers. Auto en Mobiliteit K erncijfers Auto en Mobiliteit 2006 Ontwikkeling van het autopark personenauto s bedrijfsauto s jaar (januari) totaal bestel vracht trekkers spec.vt ** bussen w.v. 1900 200 1910 2.000 1920 10.000 1930

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal!

De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! Hé hoi, hallo! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Bloem. Bloem van Plastic. Maar je mag gewoon Bloem zeggen. Wow! Wat goed dat jullie even

Nadere informatie

Kwaliteitsmeting leadopvolging 2013. Hoe volgen de verschillende merken aanvragen op van zakelijke rijders?

Kwaliteitsmeting leadopvolging 2013. Hoe volgen de verschillende merken aanvragen op van zakelijke rijders? Kwaliteitsmeting leadopvolging 2013 Hoe volgen de verschillende merken aanvragen op van zakelijke rijders? 2 Leadopvolging 2013 Vereniging Auto Van De Zaak KWALITEITSMETING LEADOPVOLGING 2013 3 Leadopvolging

Nadere informatie

Onderzoek Rolling Wheel Nederland

Onderzoek Rolling Wheel Nederland Onderzoek Rolling Wheel Nederland Oktober 2012 Parameters van het onderzoek Validatie van de steekproef Resultaten van het onderzoek Parameters van het onderzoek Parameters van het onderzoek 1.500 willekeurig

Nadere informatie

Mondiale autoindustrie

Mondiale autoindustrie Mondiale autoindustrie Wereldwijde productie, 206 Verdeling wereldwijde productie personen- en bedrijfsauto's Toyota.23.486 Volkswagen Group Hyundai 7.889.538.26.28 China General Motors 7.793.066 Ford

Nadere informatie

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit Elring-Service Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit ELRING KWALITEIT IS WERELDWIJD TOONAANGEVEND Onderdelen van Elring worden geleverd door ElringKlinger AG, ontwikkelingspartner

Nadere informatie

Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. NIEUW VANAF ZOMER. VARTA. The power behind. And beyond.

Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. NIEUW VANAF ZOMER. VARTA. The power behind. And beyond. Ontdek het geheim achter startvermogen op maat. VARTA. The power behind. And beyond. NIEUW VANAF ZOMER 2007 VARTA OE leverancier voor: Aston Martin Audi Bentley BMW Citroën Ford Honda Jaguar Land Rover

Nadere informatie

W.A.S.H. CAR CLEANING & CAR DETAILING PRIJSLIJST 2019

W.A.S.H. CAR CLEANING & CAR DETAILING PRIJSLIJST 2019 W.A.S.H. CAR CLEANING & CAR DETAILING PRIJSLIJST 2019 Wassen, Reinigen & Poetsen (Car Cleaning) Beschrijving Prijs excl. BTW BTW BRONS PAKKET ZILVER PAKKET GOUD PAKKET MOTORFIETS PAKKET CARAVAN PAKKET

Nadere informatie

" Met je kenteken kun je online kijken wat een onderhoudsbeurt voor jouw auto kost." 25% korting. Op een grote of kleine onderhoudsbeurt!

 Met je kenteken kun je online kijken wat een onderhoudsbeurt voor jouw auto kost. 25% korting. Op een grote of kleine onderhoudsbeurt! Aanbiedingen geldig van zondag 15 januari t/m zondag 12 februari 2017. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Met je kenteken kun je online kijken wat een onderhoudsbeurt voor jouw auto kost."

Nadere informatie

APK Onderzoek onder automobilisten Wat vinden automobilisten van de APK? december 2003 januari 2004

APK Onderzoek onder automobilisten Wat vinden automobilisten van de APK? december 2003 januari 2004 APK Onderzoek onder automobilisten Wat vinden automobilisten van de APK? december 2003 januari 2004 APK Onderzoek, december 2003 - januari 2004 Onderzoek onder automobilisten. blz. 3 Uitgevoerd door TNS

Nadere informatie

Prijscategorie A (auto met open dakrails) Prijscategorie B (auto met glad dak) Prijscategorie c (auto met gesloten dakrails)

Prijscategorie A (auto met open dakrails) Prijscategorie B (auto met glad dak) Prijscategorie c (auto met gesloten dakrails) Prijscategorie A (auto met open dakrails) Prijscategorie B (auto met glad dak) Prijscategorie c (auto met gesloten dakrails) Alfa Romeo 156 sportswagon vanaf 2000 Alfa Romeo 1473 deurs vanaf 2000 AUDI

Nadere informatie

TOP10 Zuinige auto's - benzine

TOP10 Zuinige auto's - benzine 1 van 8 29-7-2009 17:15 Sluit venster TOP10 Zuinige auto's - benzine juli 2009 De TOP10 is tot stand gekomen door ANWB en Stichting Natuur en Milieu. Toelichting samenstelling KLEIN BENZINE PRINTEN 1 (1)

Nadere informatie

Evaluatie project webshop 2.0

Evaluatie project webshop 2.0 Evaluatie project webshop 2.0 Kim Krijt MM2A Kim Ik vind dat de productie erg goed is verlopen, wij hebben onderling geen problemen gehad. Ik vind dat er erg goed werk is geleverd. Als ik het vergelijk

Nadere informatie

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT

Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT Kinderfolder ALS JE EEN GELEIDEHOND TEGENKOMT ROOS Roos (27) is zeer slechtziend. Ze heeft een geleidehond, Noah, een leuke, zwarte labrador. Roos legt uit hoe je het beste met geleidehond en zijn baas

Nadere informatie

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang wachten tot we erin konden. Onze klas mocht als eerste de

Nadere informatie

47% " Dealerbeurt voor een KwikFit prijs" tot. voordeliger MERKBEURT. Behoud van fabrieksgarantie

47%  Dealerbeurt voor een KwikFit prijs tot. voordeliger MERKBEURT. Behoud van fabrieksgarantie Aanbiedingen geldig van zondag 14 februari t/m zondag 13 maart 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Dealerbeurt voor een KwikFit prijs" MERKBEURT tot 47% voordeliger Behoud van fabrieksgarantie

Nadere informatie

1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen!

1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen! 1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen! Ge zijt nooit in orde! Ge zijt altijd te laat! Ge zijt nooit

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7

E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 E.H.B.O. Werkstuk Vera Kleuskens, groep 7 1 Vera Kleuskens groep 7 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 1. Wat is E.H.B.O... 5 2. E.H.B.O. vereniging... 6 3. Cursus... 7+8+9 4. Reanimatie en A.E.D....

Nadere informatie

GratisBongo bon bij 2 of 4. " Kies voor Goodyear winterbanden voor een optimale rijervaring" Goodyear winter- of 4-seizoenenbanden

GratisBongo bon bij 2 of 4.  Kies voor Goodyear winterbanden voor een optimale rijervaring Goodyear winter- of 4-seizoenenbanden Aanbiedingen geldig zondag 13 december t/m zondag 17 januari 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Kies voor Goodyear winterbanden voor een optimale rijervaring" GratisBongo bon bij

Nadere informatie

HET VERHAAL VAN KATRIN

HET VERHAAL VAN KATRIN HET VERHAAL VAN KATRIN Katrin begon heroïne te gebruiken toen ze ongeveer 12 was. In het begin deed ze dat nog af en toe. We hadden er niet genoeg geld voor. Door een ingrijpende gebeurtenis ging ze steeds

Nadere informatie

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik.

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. juni 2014 Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie Eerste nummer Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. INHOUD juni 2014 Eten als een kind Op kamers

Nadere informatie

Personenauto's met een energielabel A of B; per voertuigklasse. Voertuigklasse A - Mini's of stadsauto's. Benzinemotor en energielabel A

Personenauto's met een energielabel A of B; per voertuigklasse. Voertuigklasse A - Mini's of stadsauto's. Benzinemotor en energielabel A Personenauto's met een energielabel A of B; per voertuigklasse. Voertuigklasse A - Mini's of stadsauto's Citroën C1 1.0 50 kw 3-drs H5 A 109 g/km Citroën C1 1.0 50 kw 3-drs sensodrive A5 A 109 g/km Citroën

Nadere informatie

279,00 per maand Eigen risico: 500, ,00 per maand Eigen risico: 300,00

279,00 per maand Eigen risico: 500, ,00 per maand Eigen risico: 300,00 Citroen C1 1.0vti shine 53kW etg aut - 5-deurs 219,00 per maand 5.000 km per jaar 279,00 per maand 289,00 per maand IkRij.nl Seat Ibiza SEAT Ibiza Style - 5deurs SEAT Smart Forfour EV Business Solution

Nadere informatie

Nummer 76/2015. zondag 10 mei 2015. Duitse wagens meest verkocht op Belgische tweedehandsmarkt

Nummer 76/2015. zondag 10 mei 2015. Duitse wagens meest verkocht op Belgische tweedehandsmarkt Nummer 76/2015 zondag 10 mei 2015 Duitse wagens meest verkocht op Belgische tweedehandsmarkt VW, OPEL EN BMW, Duitse wagens blijven het populairst op de Belgische tweedehandsautomarkt, met ruim vier op

Nadere informatie

Dierenvrienden? door Nellie de Kok. Samenvatting

Dierenvrienden? door Nellie de Kok. Samenvatting Dierenvrienden? door Nellie de Kok Samenvatting De hond is de baas in het huis, totdat er een kat bijkomt. Ze proberen allebei om bij de bazin in een goed blaadje te komen. De kat krijgt het voor elkaar

Nadere informatie

stop kinderarbeid award 2013 Juryrapport

stop kinderarbeid award 2013 Juryrapport stop kinderarbeid award 2013 Vooraf De Stop Kinderarbeid Award 2013 is een onderdeel van Made by Kids. Made by Kids van Hivos is een actielespakket en een website voor de groepen 5 t/m 8 van basisscholen.

Nadere informatie

Ze neemt nog een slok van haar rum-cola. Even lijkt het alsof de slok weer omhoogkomt.

Ze neemt nog een slok van haar rum-cola. Even lijkt het alsof de slok weer omhoogkomt. Manon De muziek dreunt in haar hoofd, haar maag, haar buik. Manon neemt nog een slok uit het glas dat voor haar staat. Wat was het ook alweer? O ja, rum-cola natuurlijk. Een bacootje noemen de jongens

Nadere informatie

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 5-6. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 5-6. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag Hoi! Blijf even aan de lijn. Ik zit namelijk op de andere. Wacht even. Hoi, ik kom zo even terug, want ik moet even iets zeggen over

Nadere informatie

Beeld Hoofdstuk 5. Uitgeschreven tekst. NL test

Beeld Hoofdstuk 5. Uitgeschreven tekst. NL test Beeld Hoofdstuk 5 Uitgeschreven tekst NL test www.ncrv.nl/ncrvgemist/8-1-2011/nl-test-2011-afl-1 (fragment tot 8:53 min.) NL test (NCRV) Duur fragment: 8:53 min. Duur uitzending: 24:49 min. Datum uitzending:

Nadere informatie

Beste lezers van De Geldfabriek,

Beste lezers van De Geldfabriek, Beste lezers van De Geldfabriek, Ik hoop dat jullie veel plezier hebben gehad met het lezen van dit verhaal. Vonden jullie ook dat Pippa wel erg veel aan mooie spullen dacht? En dat sommige mensen onaardig

Nadere informatie

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- Nummer 33/2013 zaterdag 5 januari 2013 Wat werd er verkocht December 2012 Merk 11 2012 % 11 2011 % VOLKSWAGEN 4 339 12,11 % 4 639 11,47 % RENAULT 3 288 9,18 % 5 367 13,27 % PEUGEOT 2 872 8,01 % 3 475 8,59

Nadere informatie

35% BANDEN ACCU'S RUITENWISSERS KORTING KORTING KORTING TOT

35% BANDEN ACCU'S RUITENWISSERS KORTING KORTING KORTING TOT Aanbiedingen geldig van zondag 19 november t/m zondag 17 december 2017. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. BANDEN 35% ACCU'S RUITENWISSERS 20% 25% Service waar je blij van wordt! 33% van

Nadere informatie

Onderzoek Autoverzekeringen 2017

Onderzoek Autoverzekeringen 2017 Onderzoek Autoverzekeringen 2017 Onderzoeksrapport consumentenonderzoek autoverzekeringen 2017 Goedkoopsteautoverzekeringen.net Inhoudsopgave Inleiding 3 Gegevens respondenten 4 Resultaten 5 1. Autogebruik

Nadere informatie

Rolling Wheel Februari Hanseeuw Marketing

Rolling Wheel Februari Hanseeuw Marketing Car Brand Belgium Survey Volkswagen 11,2% 12,1% Opel 9,3% 9,3% Peugeot 8,3% 7,6% Citroën 8,3% 8,9% Renault 7,8% 8,9% Ford 7,7% 9,2% Mercedes 5,7% 4,9% BMW 5,5% 5,5% Toyota 5,2% 4,8% Audi 4,6% 3,3% Volvo

Nadere informatie

Aan de Schrans in Leeuwarden is één van de meest opvallende orthodontiepraktijken. van Noord-Nederland gevestigd. Daarin werkt

Aan de Schrans in Leeuwarden is één van de meest opvallende orthodontiepraktijken. van Noord-Nederland gevestigd. Daarin werkt Aan de Schrans in Leeuwarden is één van de meest opvallende orthodontiepraktijken van Noord-Nederland gevestigd. Daarin werkt orthodontist Daniël van der Meulen samen met veertien assistentes intensief

Nadere informatie

Consumer Insights Center

Consumer Insights Center Consumer Insights Center This survey is brought to you by Newspaperswork, the marketing platform for newspapers Website: www.newspaperswork.be @BeNewspapers BELGEN, MOBILITEIT EN MEDIA Resultaten van de

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons juni 2012. Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons juni 2012. Luc Timmers De ijnmanager Cartoons juni 2012 Luc Timmers Alle cartoons mogen gratis gekopieerd en verspreid worden Gratis? Jazeker! Tegenprestatie? De Lijnmanager Gratis is voor bijna niks Volg @Delijnmanager op Twitter

Nadere informatie

Top10 Zuinige auto's: Klein Benzine April 2008

Top10 Zuinige auto's: Klein Benzine April 2008 Top10 Zuinige auto's: Klein Benzine 1 2 3 - - Merk Smart Daihatsu Citroën Peugeot Toyota Model Uitvoering 451 fortwo Coupe Coupe MHD pure 52kW Cuore C1 107 Aygo 1.0 12V DVVT, 51KW 1.0 50kW, H5 1.0 12V

Nadere informatie

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- Nummer 32/2012 woensdag 19 december 2012 Wat werd er verkocht November 2012 Merk 11 2012 % 11 2011 % VOLKSWAGEN 4 339 12,11 % 4 639 11,47 % RENAULT 3 288 9,18 % 5 367 13,27 % PEUGEOT 2 872 8,01 % 3 475

Nadere informatie

De koude oorlog Jesse Klever Groep 7

De koude oorlog Jesse Klever Groep 7 De koude oorlog Jesse Klever Groep 7 1 Voorwoord Tijdens het maken van mijn spreekbeurt over Amerika kwam ik de Koude oorlog tegen. De koude oorlog leek mij een heel interessant onderwerp waar ik niet

Nadere informatie

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van

Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van Het Rijksmuseum We gingen naar het rijksmuseum over de gouden eeuw. We vonden de nachtwacht heel erg mooi want hij is heel bijzonder omdat het van donker naar licht is geverfd en dat vind ik heel speciaal

Nadere informatie

Lean en klantgericht werken volgens The Toyota Way. Lex van den Elsen Louwman ambassadeur voor Toyota en Lexus

Lean en klantgericht werken volgens The Toyota Way. Lex van den Elsen Louwman ambassadeur voor Toyota en Lexus Lean en klantgericht werken volgens The Toyota Way Lex van den Elsen Louwman ambassadeur voor Toyota en Lexus Agenda Toyota Global vision The Toyota Way Klantbeleving Toyota Global Vision Merkversterking

Nadere informatie

2.2. Het Nieuwe Testament, of het verhaal van Jezus en de eerste kerk 1

2.2. Het Nieuwe Testament, of het verhaal van Jezus en de eerste kerk 1 2.2. Het Nieuwe Testament, of het verhaal van Jezus en de eerste kerk 1! " #$% & #& '$' '& + ()" *% $, $ -% 1 H. Jagersma en M. Vervenne, Inleiding in het Oude Testament, Kampen, 1992. J. Bowker, Het verhaal

Nadere informatie

Autosalon van Geneve 2016

Autosalon van Geneve 2016 Autosalon van Geneve 2016 Toekomstmuziek Autoshow De Volvo V90, Toyota CH-R, Renault Scenic, Kia Niro, Seat Ateca, Audi Q2 en Lexus LC 500h. Nu nog toekomstmuziek, maar binnen een jaar zijn ze allemaal

Nadere informatie

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 7-8. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door

Ik ben Sim-kaart. Mobiel bellen groep 7-8. De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag. Aangeboden door De Simkaart is een meisje, tikkeltje ondeugend en een echte kletsgraag Hoi! Blijf even aan de lijn. Ik zit namelijk op de andere. Wacht even. Hoi, ik kom zo even terug want ik moet even iets zeggen over

Nadere informatie

Merk en type Sterke punten Zwakke punten Opmerkingen Inh. kofferbak Vanafprijs Eindoordeel Testjaar Alfa Romeo Giulietta

Merk en type Sterke punten Zwakke punten Opmerkingen Inh. kofferbak Vanafprijs Eindoordeel Testjaar Alfa Romeo Giulietta Kinderzitjes in de auto Merk en type Sterke punten Zwakke punten Opmerkingen Inh. kofferbak Vanafprijs Eindoordeel Testjaar Alfa Romeo Giulietta * Gordels achterin zijn te kort * De passagiersairbag kan

Nadere informatie

De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal!

De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! De Bloem (van plastic) is een meid van nu! Tikkeltje brutaal! Hé hoi, hallo! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Bloem. Bloem van Plastic. Maar je mag gewoon Bloem zeggen. Wow! Wat goed dat jullie even

Nadere informatie

Charles den Tex VERDWIJNING

Charles den Tex VERDWIJNING Charles den Tex VERDWIJNING 3 Klikketik-tik-tik Het is halftwaalf s ochtends. Marja vouwt een hemd. En kijkt om zich heen. Even staat ze op haar tenen. Zo kan ze over de kledingrekken kijken. Die rekken

Nadere informatie

Je krijgt er ook wat van, futures ietjes minder en ze dumpen met zweet op de knie gelijk...de engelen...

Je krijgt er ook wat van, futures ietjes minder en ze dumpen met zweet op de knie gelijk...de engelen... 19 mei 10 Eurowin 17 nov 09 Dollarwin 12 nov 09 Eurowin 21 okt 09 Cintwin 9 okt 09 Bugsy Eurowin - 21 mei 10, 10:16 noobienoob schreef: eurowin zo naar de 4,72 wat ga je doen? Gewoon houden noobie, ik

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

ALL-IN + Bijvullen vloeistoffen* beurt voor een nieuwe APK? Profiteer dan nú van extra voordeel!" " Ben je ANWB-lid en is je auto aan de

ALL-IN + Bijvullen vloeistoffen* beurt voor een nieuwe APK? Profiteer dan nú van extra voordeel!  Ben je ANWB-lid en is je auto aan de Aanbiedingen geldig van zondag geldig van 12 februari t/m 19 maart 2017. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " en je ANW-lid en is je auto aan de beurt voor een nieuwe APK? Profiteer dan

Nadere informatie

Autosalon van Geneve 2008

Autosalon van Geneve 2008 Autosalon van Geneve 2008 Ceremonie Autoshow Wat de Olympische Spelen zijn voor sporters, is de Autosalon van Genève voor autojournalisten. Vliegtuigen, touringcars en natuurlijk auto's vol verslaggevers

Nadere informatie

white paper De autokoper in kaart gebracht vwe Wie koopt welke auto?

white paper De autokoper in kaart gebracht vwe Wie koopt welke auto? vwe white paper De autokoper in kaart gebracht Wie koopt welke auto? Steeds minder particulieren kopen een nieuwe auto. In 2010 kochten particulieren bijna 260.000 nieuwe personenauto s, in 2015 werd de

Nadere informatie

Onderzoek Rolling Wheel

Onderzoek Rolling Wheel Onderzoek Rolling Wheel Mei 2013 Parameters van het onderzoek Validatie van de steekproef Resultaten van het onderzoek Waargenomen marktaandelen Parameters van het onderzoek Parameters van het onderzoek

Nadere informatie

Fragment Er is niks ergers dan ingehaald worden. Uit Draag nooit een gele trui. Auteur: Alex van der Hulst. Uitgeverij: Nieuw Amsterdam

Fragment Er is niks ergers dan ingehaald worden. Uit Draag nooit een gele trui. Auteur: Alex van der Hulst. Uitgeverij: Nieuw Amsterdam Fragment Er is niks ergers dan ingehaald worden Uit Draag nooit een gele trui Auteur: Alex van der Hulst Uitgeverij: Nieuw Amsterdam 21 april 2015 Er kunnen vervelende dingen gebeuren op een racefiets.

Nadere informatie

alles voor een elfje vijftig jaar 911

alles voor een elfje vijftig jaar 911 106 TEKST Albert Jan Swart m.m.v. Ceesjan Siersma BEELD Martin Dijkstra 107 alles voor een elfje Hoewel er alleen al afgelopen jaar 304 nieuwe elfjes op Nederlands kenteken werden gezet, en het exclusieve

Nadere informatie

Resultaten buurtonderzoek naar het opheffen van de pinautomaat aan de Tiranastraat in Zenderpark.

Resultaten buurtonderzoek naar het opheffen van de pinautomaat aan de Tiranastraat in Zenderpark. Afdeling IJsselstein Resultaten buurtonderzoek naar het opheffen van de pinautomaat aan de Tiranastraat in Zenderpark. September/oktober 2013 Inleiding In de laatste week van augustus en de eerste week

Nadere informatie

Weer naar school. De directeur stapt het toneel op. Goedemorgen allemaal, zegt hij. * In België heet een mentor klastitularis.

Weer naar school. De directeur stapt het toneel op. Goedemorgen allemaal, zegt hij. * In België heet een mentor klastitularis. Weer naar school Kim en Pieter lopen het schoolplein op. Het is de eerste schooldag na de zomervakantie. Ik ben benieuwd wie onze mentor * is, zegt Pieter. Kim knikt. Ik hoop een man, zegt ze. Pieter kijkt

Nadere informatie

NORBIKE 3 651843. 1er Prix 1ste Prijs

NORBIKE 3 651843. 1er Prix 1ste Prijs ALFA ROMEO, 5 portes / deurs 84 > 89 ALFA ROMEO 145, portes / deurs 94 > ALFA ROMEO 146, 5 portes / deurs 95 > 01 ALFA ROMEO 147, portes / deurs 00 > ALFA ROMEO 147, 5 portes / deurs 01 > ALFA ROMEO 156

Nadere informatie

Max. snellaadvermo gen. Aantal KM's elektrisch. Snelladen

Max. snellaadvermo gen. Aantal KM's elektrisch. Snelladen Audi A3 etron 1-fase 16A lolo 3 1F Socket 849 Middenvoor 3,7 8,8 2u20 min Type 2 50 niet mogelijk - 39 15% Q7 1-fase 16A lolo 3 1F 16A 849 rechtsachter 3,7 17,3 4:30 min type 2 56 niet mogelijk - 48 15%

Nadere informatie

Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen.

Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen. Een klein gesprekje met God Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen. God lachte breed. Dat is waar!, zei God. Jij bent ook het licht.

Nadere informatie

Wagens. Het Roemeense merk Dacia verovert een plaats tussen de traditionele Japanse toppers op het vlak van betrouwbaarheid.

Wagens. Het Roemeense merk Dacia verovert een plaats tussen de traditionele Japanse toppers op het vlak van betrouwbaarheid. Enquête Wagens de betrouwbaarste voor u Het Roemeense merk Dacia verovert een plaats tussen de traditionele Japanse toppers op het vlak van betrouwbaarheid. U denkt eraan om een (tweedehandse) auto te

Nadere informatie

Honda Insight ( )

Honda Insight ( ) Honda Insight (1999-2004) Terug naar de toekomst Autotest Een autojournalist komt over de vloer bij alle autofabrikanten. Bij ieder bezoek aan Honda Nederland, loerde ondergetekende met een gretige blik

Nadere informatie

40 % Prijzen slag! korting. tot. 10 dagen lang voordeel. Daar wordt je auto beter van!

40 % Prijzen slag! korting. tot. 10 dagen lang voordeel. Daar wordt je auto beter van! Aanbiedingen geldig t/m zondag 28 juni 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 10 dagen lang voordeel 40 tot Daar wordt je auto beter van! 40 tot Op alle kleine en grote onderhoudsbeurten

Nadere informatie

Lekker ding. Maar Anita kijkt boos. Hersendoden zijn het!, zegt ze. Die Jeroen is de ergste. Ik kijk weer om en zie hem meteen zitten.

Lekker ding. Maar Anita kijkt boos. Hersendoden zijn het!, zegt ze. Die Jeroen is de ergste. Ik kijk weer om en zie hem meteen zitten. Lekker ding Pas op!, roept Anita. Achter je zitten de hersendoden! Ik kijk achterom. Achter ons zitten twee jongens en drie meisjes hun boterhammen te eten. Ze zijn gevaarlijk, zegt Anita. Ze schudt haar

Nadere informatie

Barometer van de Belgische Automobielsector

Barometer van de Belgische Automobielsector Persbericht 31 maart 2010 Barometer van de Belgische Automobielsector Kernpunten van de eerste barometer Maart 2009 Februari 2010 Inschrijvingen op de West-Europese automarkt gestegen met 6,1% 2010: een

Nadere informatie

Indien uw voertuig er niet tussen staat. Wij hebben speciale apparatuur om uw kofferbak op te meten. Bel dan

Indien uw voertuig er niet tussen staat. Wij hebben speciale apparatuur om uw kofferbak op te meten. Bel dan Audi A4/S4 Avant 2006 x x x x x x x x x x x A4/S4 Avant 2008 x x x x x x x x x A4/S4 Avant 2011 x x x x x x x x x laadruimte afdekhoes verwijderen A6/S6 Avant 2006 x x x x x A6/S6 Avant 2008 x x x x A6/S6

Nadere informatie

ANWB. Charles Visser 8B

ANWB. Charles Visser 8B ANWB Charles Visser 8B 2011/2012 1 Inhoud: 1.Inleiding blz 2 2.Geschiedenis ANWB blz 3 3.Wat doet de ANWB blz 4 4.Geschiedenis wegenwacht blz 5 5.Wat doet de wegenwacht blz 7 6.De voertuigen van de Wegenwacht

Nadere informatie

2.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot.

2.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot. Fase.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot. 1 1 Lees onderstaande tekst. Daarna ga je zelf een soortgelijke tekst schrijven.

Nadere informatie

Belgian Rolling Wheel Survey Augustus 2009

Belgian Rolling Wheel Survey Augustus 2009 Belgian Rolling Wheel Survey Augustus 2009 Inleiding Validatie van de steekproef Analyse van de resultaten Waargenomen marktaandelen Inleiding Omschrijving Doel van het onderzoek Waarneming en analyse

Nadere informatie

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen.

Het is de familieblues. Je kent dat gevoel vast wel. Je zit aan je familie vast. Voor altijd ben je verbonden met je ouders, je broers, je zussen. De familieblues Tot mijn 15e noemde ik mijn ouders papa en mama. Daarna niet meer. Toen noemde ik mijn vader meester. Zo noemde hij zich ook als hij lesgaf. Hij was leraar Engels op een middelbare school.

Nadere informatie

Diverse NIEUWE setjes 16 inch (winter)velgen. Wegens magazijnopruiming nu diverse sets zeer aantrekkelijk geprijsd!

Diverse NIEUWE setjes 16 inch (winter)velgen. Wegens magazijnopruiming nu diverse sets zeer aantrekkelijk geprijsd! Foto 1: Borbet CB Maat: 7,5Jx16 Steek: 5x112x72,6 ET: 38 o.a. geschikt voor: Mercedes / Volkswagen / Audi. Van: 419,- Foto 2: Mangels Mythus Steek: 4x100x57,1 ET: 38 o.a. geschikt voor: Volkswagen Golf

Nadere informatie

Nationaal Occasion Onderzoek

Nationaal Occasion Onderzoek Nationaal Occasion Onderzoek Resultaten 2014 Peter Odding 3 juli 2014 VWE in cijfers Nationaal Occasion Onderzoek 2014 Hoofdconclusie 1: Occasionverkopen dalen Occasionverkopen verder gedaald, echter tekenen

Nadere informatie

HC zd. 22 nr. 32. dia 1

HC zd. 22 nr. 32. dia 1 HC zd. 22 nr. 32 een spannend onderwerp als dit niet waar is, valt alles duigen of zoals Paulus het zegt in 1 Kor. 15 : 19 als wij alleen voor dit leven op Christus hopen zijn wij de beklagenswaardigste

Nadere informatie

Dubbelspel. Alan Durant

Dubbelspel. Alan Durant Dubbelspel Dubbelspel maakt deel uit van de Schaduw-reeks van Lezen voor Iedereen/Uitgeverij Eenvoudig Communiceren. De Schaduw-reeks is een serie spannende verhalen voor jongeren. Lezen voor Iedereen/Uitgeverij

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

creëer en profiteer van nieuwe kansen!

creëer en profiteer van nieuwe kansen! De optimale weg naar auto optimalisatie creëer en profiteer van nieuwe kansen! Neem contact op Maandag vrijdag 10:00 tot 17:30 Klantenservice: +31(0)85-3031352 Algemene vragen: Info@multichip.nl Dealer

Nadere informatie

K erncijfers. Auto en Mobiliteit

K erncijfers. Auto en Mobiliteit K erncijfers Auto en Mobiliteit 2005 Personenautoregistraties (verkopen) naar merken REGISTRATIONS OF NEW CARS BY MAKE 2004 2003 2002 2001 2000 1999 Totaal 483.885 488.977 510.744 530.287 597.623 611.487

Nadere informatie

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden Verslag Studenten Evaluatie Videoproject Door Tonny Mulder, a.b.mulder@uva.nl, 26 sept 213 De studenten van de opleidingen Biologie, Biomedische Wetenschappen en Psychobiologie krijgen in het 1 ste jaar

Nadere informatie

Hey Russel! EEN BIJZONDERE VRIENDSCHAP. marian hoefnagel

Hey Russel! EEN BIJZONDERE VRIENDSCHAP. marian hoefnagel REALITY REEKS Hey Russel! EEN BIJZONDERE VRIENDSCHAP marian hoefnagel Een gekke naam Rudsel?? Jims mond valt open van verbazing. Is dat een naam? Hij kijkt met grote ogen naar de jongen die naast hem zit.

Nadere informatie

korting Kleine en grote onderhoudsbeurten 25% " Op basis van je kenteken kun je zelf online kijken wat een onderhoudsbeurt voor je auto kost"

korting Kleine en grote onderhoudsbeurten 25%  Op basis van je kenteken kun je zelf online kijken wat een onderhoudsbeurt voor je auto kost Aanbiedingen geldig van zondag 17 januari t/m zondag 14 februari 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Op basis van je kenteken kun je zelf online kijken wat een onderhoudsbeurt voor

Nadere informatie

De lijn, de motor, de prestaties,

De lijn, de motor, de prestaties, BETROUWBAARHEID VAN AUTO'S Beperk bezoekjes aan de garage P. Louyet en Ch. Rossini Hoge betrouwbaarheid blijft het voorrecht van Japanse merken: Mazda, Toyota en Honda bezetten de eerste plaatsen. De lijn,

Nadere informatie

PREVIEW. Probeer nu 1 dag DAVID DE JONGE JAREN VAN VIJF DAGEN: GOD, SPORT & JEZELF MET PRAKTISCHE, SPORT- EN PERSOONLIJKE VOORBEELDEN

PREVIEW. Probeer nu 1 dag DAVID DE JONGE JAREN VAN VIJF DAGEN: GOD, SPORT & JEZELF MET PRAKTISCHE, SPORT- EN PERSOONLIJKE VOORBEELDEN PREVIEW Probeer nu 1 dag DE JONGE JAREN VAN DAVID VIJF DAGEN: GOD, SPORT & JEZELF MET PRAKTISCHE, SPORT- EN PERSOONLIJKE VOORBEELDEN DAG 1 GOD ZIET JOU ZITTEN! Het is niet leuk om buitengesloten te worden,

Nadere informatie

DUITMAN opent uw wereld. NL BE 02/

DUITMAN opent uw wereld. NL BE 02/ Voordelen blisterverpakking: - Professionele presentatie - Barcode voor kassa- en bestelsysteem - Verkoopbevorderend, impulsaankopen - Hogere kassa aanslag - Minder diefstalgevoelig - Eenvoudige voorraad

Nadere informatie