Wij blijven in beweging, jij toch zeker ook?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij blijven in beweging, jij toch zeker ook?"

Transcriptie

1 Wij blijven in beweging, jij toch zeker ook? Grondmolen TT Halsteren Tel.:

2 Welkom!!! Fitnesscentrum Halsteren is een uniek sportcomplex gevestigd op bedrijven-terrein de Oude Molen, gelegen tegenover Sportpark de Beek. Wij bieden u de professionaliteit van een groot sportcentrum, maar de prijs, ambiance en persoonlijke sfeer van een kleinschaliger centrum. Voor al onze activiteiten geldt, dat de persoonlijke begeleiding voor ons bovenaan staat! In de bijgesloten informatie vindt u o.a. de soorten abonnementen, de openingstijden en informatie omtrent de fitness en groepslessen die wij u kunnen bieden. Twijfelt u, welke training voor u geschikt is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende proefles! Heeft u klachten of wilt u een advies van de fysiotherapeut? Op maandag uur, woensdag van en op vrijdag van 8.00 tot uur kunt u terecht met u klachten. Naast de activiteiten zoals omschreven in de bijgesloten informatie, hebben wij gescheiden sauna s een zonnebank voor betaalbare maar toch zeer exclusieve behandelingen en een gezellige loungecafe waar u na het sporten een gezellig drankje kan drinken. Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende rondleiding. Met vriendelijke groet, Het team van Fitnesscentrum Halsteren Grondmolen TT Halsteren Tel.: Site:

3 Intake en begeleiding Een actieve leefstijl draagt bij aan een goede gezondheid en meer energie. Bij Fitnesscentrum Halsteren zijn we van mening dat de combinatie van een actieve leefstijl gecombineerd met plezier beleven aan sport en bewegen bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven. Niet alleen sporten om je gezondheidsdoel na te streven, maar ook puur voor het plezier wat je eraan beleeft. Bij uw eerste bezoek aan ons centrum vragen wij u tijdens het intakegesprek naar uw achtergrond, medische gegevens, blessures en uw doelstelling. Na dit gesprek maken wij met u een afspraak voor de bodyscan. Aan de hand de informatie van het intakegesprek en de uitslag van de bodyscan, maakt de instructeur een individueel trainingsschema voor u. Na de eerste afspraak maken wij met u een tweede afspraak waarin de instructeur u begeleidt op de toestellen, zodat u de toestellen op een juiste manier gebruikt en op een veilige traint. Nadat u beide afspraken heeft gehad, kan u zelfstandig met uw trainingsschema aan de slag. Door ons unieke klantevolgsysteem kunnen wij precies bijhouden of de doelstellingen worden gehaald en daarnodig bijsturen. Iedere zes weken krijgt u een nieuwe bodyscan en aan de hand van de uitkomst wordt uw schema opnieuwe bekeken. Heeft u na deze afspraken nog vragen, aarzel dan niet om de fitnessinstructeur aan te spreken voor wat extra begeleiding of uitleg. Ook als u tussentijds uw trainingschema wilt aanpassen, kunt u bij de instructeur terecht. Of u nu deelneemt aan een groepsles zoals spinning of aan fitness-training op individuele basis, bij Fitnesscentrum Halsteren kunt u een gedegen begeleiding verwachten met een persoonlijke tint. Het team van Fitnesscentrum Halsteren staat voor u klaar om u te coachen en bij te staan met raad en daad. Vanaf het maken van een keuze uit het lesprogramma tot het blijvend coachen van een gezonde leefstijl met voldoende beweging en gezonde voeding.

4 Huisreglement Algemeen: - Een ieder die naar het centrum komt onderwerpt zich automatisch en onvoorwaardelijk aan de bepalingen van dit reglement. - De directie behoudt zich het recht van toegang voor. - Verboden voor huisdieren. - Het is ten strengste verboden om op schoenen met zwarte zolen of buitenschoenen te sporten. - Het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol, drugs en andere stimulerende middelen bij ons te sporten. - In de trainingsruimte draagt u schone en correcte sportkleding. - De horecagelegenheid mag in sportkleding betreden worden mits deze schoon zijn. - Roken is en het gebruik van alcohol zijn niet toegestaan. - Het is niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaren/drank in het centrum te nuttigen. - Mobiele telefoons zijn niet toegestaan in de trainingsruimte. - Het is niet toegestaan andere gasten lastig te vallen. - De directie is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of ongevallen in en om het sportcentrum. Fitness- Spinning- en Aerobicsruimte: - Het is niet toegestaan om jassen en sporttassen mee de sportzaal in te nemen. - Tijdens het sporten is het gebruik van een handdoek verplicht. - Gewichten, halters en andere materialen dienen na gebruik weer teruggelegd te worden. - Het is niet toegestaan glaswerk mee naar binnen te nemen; gebruik van kunststof afsluitbare drinkbekers (bidons) is wel toegestaan. Sauna: - Voor het betreden van de sauna is douchen verplicht. - In de sauna mogen geen handelingen verricht worden die strijdig zijn met de hygiëne, zoals bv. nagel knippen. - Geen kleding, tassen enzv. mee de sauna innemen. - Het is verboden eigen etherische oliën, aroma s of bad-/beauty producten te gebruiken in de sauna. Lockers: - Wij stellen u in de gelegenheid om gebruik te maken van de lockers. - Laat de lockers schoon achter na gebruik. - De lockers worden u aangeboden op dagelijkse basis. - n.b. Fitnesscentrum Halsteren stelt zich niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal of beschadiging van uw bezittingen. Veiligheid en Hygiëne: - De nooddeuren mogen enkel en alleen gebruikt worden in geval van nood, misbruik wordt bestraft. - Fitnesscentrum Halsteren stelt zich in geen geval aansprakelijk voor eventueel lichamelijk letsel.

5 Openingstijden Fitness en Aerobics Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag * Midweeks vrije fitness evenals vrijdag van tot uur Horeca Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Aangepaste openingstijden 24 december Kerstavond 8.30 tot december oudjaar 8.30 tot Maandag Kindervastenavond 8.30 tot Gesloten 1e en 2e kerstdag 1 januari Dinsdag vastenavondoptocht gehele dag gesloten 1e paasdag en 2e paasdag Hemelvaartdag Goede vrijdag 1e pinksterdag en 2e pinksterdag Koninginnedag Parkeerplaats Rondom Fitnesscentrum Halsteren kunt u uw auto parkeren. Mocht deze parkeerplaats vol zijn, dan kunt u gebruik maken van de openbare parkeerplaatsen bij Sportpark De Beek (als u voor Fitnesscentrum Halsteren staat is deze aan uw linkerzijde van de rotonde) uw auto kwijt.

6 Informatie lessen en prijzen Abonnementen en prijsopgave Fitnesscentrum Halsteren - Jaar 2012/2013 Voor alle abonnementen met uitzondering van de jeugdlessen, jeugdfitness geldt, dat u vrij bent in uw programma keuze (fitness, spinning, groepslessen en trilplaat) Automatische incasso per maand Frequentie Kosten 1 x per week / 2 x per week 37,45 / 42,50 onbeperkt 52,45 Jaarbedrag bij vooruitbetaling ineens Frequentie 1 x per week / 2 x per week 449,40 / 510,00 (+ 1 maand extra) onbeperkt 629,40( + 1 maand extra) Jeugdlessen tot 16 jaar (zie lesrooster voor programma) strippenkaart 10 ritten 44,00 Jeugdfitness 13 tot 17 jaar (zie lesrooster voor de tijden) 1 x per week 32,45 per maand (bij vooruitbetaling jaar krijgt u 1 maand extra) 2 x per week 37,50 per maand (bij vooruitbetaling jaar krijgt u 1 maand extra) onbeperkt 46,45 per maand (bij vooruitbetaling jaar krijgt u 1 maand extra) Partnerabonnement (voorwaarde geregistreerd op zelfde adres) 1 x per week 34,95 per maand (bij vooruitbetaling jaar krijgt u 1 maand extra) 2 x per week 40,00 per maand (bij vooruitbetaling jaar krijgt u 1 maand extra) onbeperkt 49,95 per maand (bij vooruitbetaling jaar krijgt u 1 maand extra) Gezinsabonnement is 10% korting op totale maandbedrag of jaarbedrag Studententarief (alleen op vertoon studentenkaart) 1 x per week 32,50 per maand 2 x per week 38,50 per maand onbeperkt 47,50 per maand 65+ korting 10% korting op abonnement Daltarieven: (= zonder kortingen) Bedrijfsabonnement Vanaf 10 personen 1 x per week 32,50 per maand 2 x per week 40,00 per maand onbeperkt 45,00 per maand Vanaf 25 personen 1 x per week 27,50 per maand 2 x per week 35,00 per maand onbeperkt 40,00 per maand De mogelijkheid bestaat om als bedrijf aparte groepstraining te krijgen (vanaf 15 personen). Prijs aparte groepstraining op aanvraag. Algemeen Intake kosten Proefles Maandag t/m Vrijdag: tot uur 1 x per week 27,50 2 x per week 32,00 onbeperkt 35,00 50,00 (1 op 1 met persoonlijke trainer, bodyscan en persoonlijk trainingsschema) 8,50 (bij inschrijving ontvangt u deze retour)

7 Sauna Sauna s. Ons sportcentrum beschikt over een saunaruimte. In de saunaruimte bevinden zich twee droge Zweedse sauna s, waarin dames en heren gescheiden zijn. De sauna s zijn zowel via de dames- als herenkleedkamer bereikbaar. Na het sporten kunt u dus direct in één van de sauna s stappen om even heerlijk uit te puffen. De sauna s worden geopend op uw verzoek. De sauna is alleen toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar en is gratis voor leden.

8 Fitness Fitness is een training met weerstanden, waarbij gebruik gemaakt wordt van speciaal geconstrueerde apparaten voor het trainen van de verschillende spiergroepen. Een fitnesstraining geschiedt op individuele basis en kan met verschillende uiteenlopende doelen getraind worden. Denk daarbij aan figuur- en houdingscorrectie, revalidatie, spierversteviging en specifieke krachttraining voor sporters. Maar u kunt ook denken aan een optimale voorbereiding van bijvoorbeeld een skivakantie, een survival of een tenniscompetitie. ER WORDT AFHANKELIJK VAN UW CONDITIE EN UITSLAG VAN DE BODYSCAN EN PERSOONLIJKE DOELEN EEN INDIVIDUEEL TRAININGSSCHEMA OPGESTELD. De Fitnesszaal is van maandag t/m donderdag van 8.30 tot geopend op vrijdag van 8.30 tot en op zaterdag en zondag van 8.30 tot Met uitzondering van de erkende feestdagen en extra dagen (zie onze openingstijden). Er is ieder uur een trainer/instructeur aanwezig om u te begeleiden, stimuleren en eventueel te corrigeren. Alleen tussen uur en op vrijdag van is er geen instructeur op de zaal.

9 Body Coach Trilplaat De Body Coach is een gloednieuw en volwaardig professioneel trainingstoestel op basis van mechanische trillingen ( Whole Body Vibration ). Een automatische spierreflex die de spiergroepen 100% activeert, traint uw lichaam in vorm zonder tijdverlies en zonder zware belasting. Body Coach kan worden gebruikt als training, voor opwarming, stretching, of massage. Ook voor revalidatie, preventie van blessures en behandeling van osteoporose, spier- en zenuwaandoeningen, lage rugklachten, enz... Effecten Body Coach: - Krachttoename - Verhoogde uithouding - Betere doorbloeding - Collageenverbetering - Cellulitisbehandeling - Vetreductie - Toename botdichtheid - Versterking botweefsel - Verhoogde aanmaak van groeihormoon, testosteron en gelukshormoon Door de intensiteit van de prikkels - die kunnen oplopen tot 60 per seconde wordt een resultaat dat met klassieke training niet te evenaren valt. Via verschillende houdingen traint u met de Body Coach nagenoeg elke spier in uw lichaam. Triltraining bestaat al 20 jaar en werd voor het eerst toegepast bij astronauten. Door gebruik te maken van trillingen, herwonnen ze in korte tijd terug aan kracht na een lange ruimtereis. De toepassing gaat van cellulitisbehandeling en figuurcorrectie, tot krachttraining, stretchen, maar ook diverse medische behandelingen. Bovendien is vibratietraining snel en afwisselend en toegankelijk voor elke fysieke conditie. Voor onze leden is de Body Coach gratis.

10 TOPFYSIOTHERAPIE Maandag uur Woensdag van uur Vrijdag van uur Praktijk voor; Fysiotherapie, Manuele therapie, Kinderfysiotherapie, Sportfysiotherapie, Geriatrische fysiotherapie, Shock wave therapie, Echografie en Bekkenfysiotherapie

11 IN ONS FITNESSCENTRUM ZIJN OOK EEN PEDICURE EN EEN AFSLANKCENTER AANWEZIG. SLIM... met Slimbekeken Gegarandeerd slank zonder operatie op de plaatsen die u wilt Weg met dat vet dat niet reageert op lichaamsbewegingen en diëten! Afslankcenter Slim-bekeken is gespecialiseerd in endermologiebehandelingen. Cellulite (sinaasappelhuid), vocht- en vetophopingen verdwijnen hiermee als sneeuw voor de zon. Maar ook vermoeide en/of onrustige benen, opgezette voeten en obstipatie zijn met de endermologiemethode van Slim-bekeken te behandelen. Het resultaat? Uw huid ziet er weer gezond en fris uit en voelt perzikzacht aan! Bekijk het SLIM Bij uw eerste bezoek aan het Slim-bekeken, bekijken we samen welke behandeling het beste bij u past en wat uw mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen we een behandelschema op. Waarom Slim-bekeken? - professionele behandeling met geweldige resultaten. - dit alles zonder operatie, injecties d.m.v. lipomassage en liftmassage (gezicht). - geavanceerde apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. - de behandelingen zijn 100% natuurlijk en niet pijnlijk. - persoonlijk en betrokken. afslankmassage voedingsadvies Chantal van Louvezijn - T: Sinds 1 Februari 2012 is gevestigd binnen ons centrum Praktijk Voetverzorging Debby Foorthuis. De praktijk richt zich vooral op mensen met Diabetische of Reumatische aandoening, maar ook zonder deze aandoeningen bent u natuurlijk van harte welkom. Tevens kunt u ook terecht voor de volgende behandelingen: - Een heerlijk Spa pedicure waarin uw voeten een totale luxe ondergaan. - Daarnaast kunt u ook terecht voor Nagelreparatie en Correctie Graag verwelkom ik u dan ook in de praktijk voor Voetverzorging Debby Foorthuis Grondmolen TT Halsteren

12 Opzeggen Voor het beëindigen van de overeenkomst, die u destijds met ons bent aangegaan, gelden de hiernavolgende opzegvoorwaarden. 1. U bent met ons een overeenkomst aangegaan voor twaalf maanden met stilzwijgende verlenging zoals op het inschrijfformulier staat vermeld. Binnen deze abonnementsduur van twaalf maanden kan de overeenkomst niet tussentijds worden beëindigd. 2. Wilt u dat de overeenkomst na deze twaalf maanden niet wordt verlengd, dan dient u voor het einde van de abonnementsduur op te zeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 volle kalendermaand. 3. Na de minimale duur van 12 maanden kan het abonnement met inachtneming van de opzegtermijn van 1 volle maand worden beeindigd 4. Door middel van invulling van een opzegformulier kunt u bij de receptie opzeggen. 5. Tot de einddatum van het abonnement kunt u gebruik blijven maken van de faciliteiten in het centrum. 6. Eventuele resterende trainingstegoeden dienen vóór de einddatum van het abonnement te zijn ingehaald. 7. Vooraf betaalde contributiegelden en resterende trainingstegoeden, die betrekking hebben op de periode na de overeengekomen datum van opzegging, worden niet teruggegeven.

FysioFit. FysioFit Pluspunten:

FysioFit. FysioFit Pluspunten: FysioFit FysioFit is bewegen onder goede begeleiding in een veilige en verantwoorde omgeving. U krijgt een intake en wordt daarna begeleid door ervaren medewerkers (fysiotherapeuten, sporttherapeuten).

Nadere informatie

elkom Nadat we onze organisatie aan u hebben voorgesteld bespreken we in deze wegwijzer de diverse onderwerpen op alfabetische volgorde.

elkom Nadat we onze organisatie aan u hebben voorgesteld bespreken we in deze wegwijzer de diverse onderwerpen op alfabetische volgorde. W elkom Wij heten u van harte welkom als nieuwe bewoner en wensen u een aangenaam verblijf als bewoner van het Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef. Wij vinden het van belang u duidelijke informatie te geven

Nadere informatie

Informatieboekje Schooljaar 2013-2014. "Onder de Linde"

Informatieboekje Schooljaar 2013-2014. Onder de Linde Informatieboekje Schooljaar 2013-2014 "Onder de Linde" INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 0 VOORWOORD... 1 ADRESSEN... 2 Personeelsleden... 2 Dynamiek scholengroep... 2 Inspectie... 3 SCHOOLTIJDEN... 4 Schooltijden...

Nadere informatie

Sportkrant Amstelland.nl

Sportkrant Amstelland.nl Sportkrant Amstelland.nl Huis aan huis krant voor De Ronde Venen, Groene Hart, Uithoorn, Aalsmeer en omstreken editie november 2014 Aikido Groene Hart 06 Nu vijf locaties! 15 Spel en Sport DRV Ook voor

Nadere informatie

Informatie voor bewoners en verwanten. Stuifakkers Woonzorgcentrum

Informatie voor bewoners en verwanten. Stuifakkers Woonzorgcentrum Informatie voor bewoners en verwanten Stuifakkers Woonzorgcentrum Stuifakkers woonzorgcentrum Adres: Briggemandreef 2 3235 DZ Rockanje E-mailadres: stuifakkers@catharinastichting.nl Centraal telefoonnummer:

Nadere informatie

Huisregels locatie Prisma open jeugdzorg Voor jongeren

Huisregels locatie Prisma open jeugdzorg Voor jongeren Huisregels locatie Prisma open jeugdzorg Voor jongeren Inhoudsopgave 1. Algemene inleiding 3 1.1. Omgangsvormen 3 2. Binnenkomst 3 3. Behandeling 4 3.1. Perspectiefplan 4 3.2. Drugs- en drankverbod 4 3.3.

Nadere informatie

Wegwijzer De Twee Bruggen

Wegwijzer De Twee Bruggen Wegwijzer De Twee Bruggen Dat is handig, zo heb ik alle belangrijke informatie over De Twee Bruggen bij de hand! Welkom in De Twee Bruggen Verpleegd wonen Inhoudsopgave 1 Welkom... 1 2 De Twee Bruggen...

Nadere informatie

Waarom is hartrevalidatie belangrijk voor mij? Voor wie is hartrevalidatie bedoeld? Wie kom ik tegen? Het team hartrevalidatie

Waarom is hartrevalidatie belangrijk voor mij? Voor wie is hartrevalidatie bedoeld? Wie kom ik tegen? Het team hartrevalidatie In overleg met uw behandelend cardioloog bent u aangemeld voor het Hartrevalidatieprogramma van het Radboudumc. Deze vindt plaats op locatie UCCZ Dekkerswald. In deze folder leest u meer over dit programma.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Huis ter Wijck

Woonzorgcentrum Huis ter Wijck Woonzorgcentrum Huis ter Wijck Informatie ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Inhoudsopgave Welkom! 3 De organisatie ViVa! Zorggroep 4 Wonen in Huis ter Wijck 5 Administratieve zaken bij verhuizing 6 -

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door Delight Yoga georganiseerde Workshops en Retreats. 1.2 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

Brochure Maart 2015 0

Brochure Maart 2015 0 Brochure Maart 2015 0 Voorwoord In ons kindcentrum staat het welzijn van het kind centraal. Naast een bijdrage leveren aan de mede opvoeding en verzorging van kinderen, willen wij ook de unieke ontwikkelingen

Nadere informatie

School voor zakelijke dienstverlening School voor ICT SCHOOLGIDS 2012-2013

School voor zakelijke dienstverlening School voor ICT SCHOOLGIDS 2012-2013 School voor zakelijke dienstverlening School voor ICT SCHOOLGIDS 2012-2013 Beste student, Hartelijk welkom bij de school voor zakelijke dienstverlening of de school voor ICT van het Noorderpoort! Voor

Nadere informatie

Wegwijzer Meerweide. Dat is handig, zo heb ik alle belangrijke informatie over Meerweide bij de hand! Welkom in Meerweide Beschermd wonen

Wegwijzer Meerweide. Dat is handig, zo heb ik alle belangrijke informatie over Meerweide bij de hand! Welkom in Meerweide Beschermd wonen Wegwijzer Meerweide Dat is handig, zo heb ik alle belangrijke informatie over Meerweide bij de hand! Welkom in Meerweide Beschermd wonen Inhoudsopgave 1 Welkom... 1 2 Meerweide... 1 3 Prettig Wonen...

Nadere informatie

Werkwijze en Productbeschrijvingen Maas groep 2012

Werkwijze en Productbeschrijvingen Maas groep 2012 Werkwijze en Productbeschrijvingen Maas groep 2012 Wie alleen maar een hamer heeft ziet elk probleem als een spijker Re-integratie bij Maas groep is altijd maatwerk. Dit wil zeggen dat wij niet werken

Nadere informatie

KADERTRAINING VOORMAN

KADERTRAINING VOORMAN Introductie KADERTRAINING VOORMAN 33 e aflevering www.kadertrainingvoorman.nl Postbus 680, 8440 AR Heerenveen T 0513-631010 E info@kadertrainingvoorman.nl Een andere bedrijfsvoering met Kadertraining Voorman

Nadere informatie

Informatieboekje. Welkom in De Sterrenlanden

Informatieboekje. Welkom in De Sterrenlanden Informatieboekje Welkom in De Sterrenlanden De Prinsemarij Vreedonk Inhoud Pagina Over De Sterrenlanden 2 Onze zorg en diensten 5 Bezoekers 10 Cli├źntenraad 10 Klachtenfunctionaris 10 Medewerkers 10 Waardering

Nadere informatie

Zorgverzekeringen 2014

Zorgverzekeringen 2014 Zorgverzekeringen 2014 Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen: o Over Consumind o Basiszorgverzekering o Wijzigingen basispakket 2014 o Natura of vrije zorgkeuze polis o Top 5 meest gestelde

Nadere informatie

Stagerapport HealthCity

Stagerapport HealthCity Stagerapport HealthCity Genk Lindsy De Winter P r o v i n c i a l e H o g e s c h o o l L i m b u r g ( P H L ) D e p a r t e m e n t H a n d e l s w e t e n s c h a p p e n e n B e d r i j f s k u n d

Nadere informatie

Feel good! Ondernemingsplan. Inhoud

Feel good! Ondernemingsplan. Inhoud Feel good! Ondernemingsplan Inhoud 1. Inleiding... 2 1.1. Persoonlijke gegevens... 2 1.2. Persoonlijke motieven... 2 1.3. Persoonlijke kwaliteiten... 3 1.4. Ondernemingsvorm... 3 2. Omgevingsanalyse...

Nadere informatie

Verpleeghuis Heemswijk

Verpleeghuis Heemswijk Verpleeghuis Heemswijk Informatie ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Inhoudsopgave Welkom! 3 De organisatie ViVa! Zorggroep 4 Wonen in Heemswijk 5 - indeling kamer - huisdieren - sleutel - telefoon -

Nadere informatie

Zorgzaam. Zorgeloos op wintersport. Zorg op Goeree- Overflakkee De rol van gemeente en huisarts. Weten hoe te kiezen maakt besparen eenvoudiger

Zorgzaam. Zorgeloos op wintersport. Zorg op Goeree- Overflakkee De rol van gemeente en huisarts. Weten hoe te kiezen maakt besparen eenvoudiger Zorgzaam ZORGVERZEKERING 2015 Weten hoe te kiezen maakt besparen eenvoudiger Zorg op Goeree- Overflakkee De rol van gemeente en huisarts Zorgeloos op wintersport Meer informatie en tips op www.devogel.nl

Nadere informatie

't Huys te Hoecke Kleinschalige woningen

't Huys te Hoecke Kleinschalige woningen 't Huys te Hoecke Kleinschalige woningen Versie 2 Inhoudsopgave 1 WELKOM... 2 2 'T HUYS TE HOECKE... 2 3 VISIE EN UITGANGSPUNTEN... 3 4 HUISVESTING... 3 5 WOON- EN ZORGAANBOD... 4 6 DE ROL VAN DE FAMILIE/BEZOEKERS...

Nadere informatie

Zie uit Informatieboekje - locatie: Chr. BSO Lev. Informatieboekje. Locatie: Chr. BSO Lev

Zie uit Informatieboekje - locatie: Chr. BSO Lev. Informatieboekje. Locatie: Chr. BSO Lev Informatieboekje Locatie: Chr. BSO Lev Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Wie wij zijn 3. De naam Lev 4. Visie 5. Doelstelling 6. Openingstijden en sluitingsdagen 7. Brengen en halen 8. Wennen en intakegesprek

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SNOWWORLD LEISURE N.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN SNOWWORLD LEISURE N.V. ALGEMENE VOORWAARDEN SNOWWORLD LEISURE N.V. ALGEMEEN Artikel 1. Definities 1.1 SnowWorld: SnowWorld Leisure N.V. statutair gevestigd te Zoetermeer, feitelijk gevestigd Buytenparklaan 30 te Zoetermeer en

Nadere informatie

Welkom in het kleinschalig wonen woonzorgcentrum Beatrix

Welkom in het kleinschalig wonen woonzorgcentrum Beatrix Welkom in het kleinschalig wonen woonzorgcentrum Beatrix regio west-man/pr&comm-wj/26mei2015 QuaRijn I Kleinschalig wonen in woonzorgcentrum Beatrix 2 Inhoud Wie is wie... 6 Welkom... 7 Contact... 7 Inleiding...

Nadere informatie

Zorg/seniorenwoningen De Havezate. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans

Zorg/seniorenwoningen De Havezate. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Zorg/seniorenwoningen De Havezate Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Inhoud Voorwoord 3 1. Wat is een zorg/seniorenwoning? 4 2. De verhuizing 5 3. Administratieve zaken 6 3.1 Verzekeringen 3.2 Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Mops Gaasperplas. Welkom! Hartelijk dank voor de getoonde interesse in Mops BSO.

Informatiebrochure BSO Mops Gaasperplas. Welkom! Hartelijk dank voor de getoonde interesse in Mops BSO. Informatiebrochure BSO Mops Gaasperplas Welkom! Hartelijk dank voor de getoonde interesse in Mops BSO. Wij realiseren ons ook de waarde van vertrouwde handen voor uw kind. Daarom willen wij u in deze brochure

Nadere informatie

DE KLIMBOOM KINDEROPVANG 0-4 JAAR KORTENHOEF WERKWIJZE

DE KLIMBOOM KINDEROPVANG 0-4 JAAR KORTENHOEF WERKWIJZE WERKWIJZE DE KLIMBOOM KINDEROPVANG 0-4 JAAR KORTENHOEF De Klimboom Kinderopvang 0-4 jaar Oudergaarde 5 1241 AX Kortenhoef tel:035-3030961 e-mail: kdvkortenhoef@deklimboom.nl Openingstijden: maandag, dinsdag,

Nadere informatie

Zuinig zijn op wat je dierbaar is. Dienstenwijzer Lifeline verzekeringen

Zuinig zijn op wat je dierbaar is. Dienstenwijzer Lifeline verzekeringen Zuinig zijn op wat je dierbaar is Dienstenwijzer Lifeline verzekeringen Lifeline is een handelsnaam van The Phone House Netherlands BV. Lifeline handelt als bemiddelaar inzake de administratie en het aanbieden

Nadere informatie