FORMULIER PERSONEELSBEOORDELING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FORMULIER PERSONEELSBEOORDELING"

Transcriptie

1 FORMULIER PERSONEELSEOORELING eoordeelde ambtenaar Naam en voorletters: Geboortedatum: In dienst sedert: tijdelijk/vast fdeling: Functie: Functieschaal: Huidige schaal: Organieke functiebeschrijving is uitgangspunt voor de beoordeling: Ja/nee Ingeval van nee, toelichting op afwijking functiebeschrijving: anleiding voor de beoordeling: eoordelingsperiode van tot atum vorige beoordeling:

2 e conceptbeoordeling is op opgemaakt door de direct leidinggevende, zijnde de beoordelaar: Naam: ls informant(en) is/zijn geraadpleegd: Naam functie: Relatie met beoordeelde ambtenaar: Naam functie: Relatie met beoordeelde ambtenaar: eoordeling van de functievervulling. e functie-uitoefening van de ambtenaar wordt beoordeeld aan de hand van vier en van een leidinggevende aan de hand van vijf algemene gezichtspunten. Voor de beoordeling worden de voorbedrukte schaalankers als uitgangspunt gehanteerd. aarbij kan het voorkomen dat niet alle zinnen in een blok op het gedrag van de medewerker van toepassing zijn of juist dat de tekst van het schaalanker niet toereikend is. In de toelichting dient hierop te worden ingegaan. Ook kan een passage in het schaalanker worden doorgestreept. Per gezichtspunt moet worden aangegeven hoe de ambtenaar functioneert. it kan door middel van het omcirkelen of vet afdrukken van de letter van het van toepassing zijnde blok. keuze:. Functioneert beter dan mag worden verwacht. Functioneert volgens de gestelde functie-eisen. Functioneert nog niet helemaal volgens de gestelde functie-eisen. Functioneert niet volgens de gestelde functie-eisen

3 1. KWLITEIT e mate waarin de ambtenaar prestaties levert die aan de kwaliteitseisen voldoen. e standaard Voldoet nog niet Is bekwaam in het Levert prestaties af die werkzaamheden helemaal aan het eigen werkgebied. zich kenmerken door moeten regelmatig wor- vereiste niveau binnen Werkt standaard deskundigheid en zorg- den gecorrigeerd. de functie. Werkt werkzaamheden vuldige uitvoering. Ook Levert werk af met standaardwerkzaamhe- foutloos af. Lost in het bij gecompliceerde slordigheden en/of den nog niet altijd algemeen problemen taken wordt de nodige fouten door ontbreken foutloos af. Lost proble- zelf op. vakbekwaamheid gede- van deskundigheid. Is men nog niet allemaal ij meer gecompliceer- monstreerd. Heeft geen niet in staat eigen werk zelf op. Heeft nog de werkzaamheden is begeleiding nodig bij te controleren op regelmatig begeleiding er soms begeleiding uitvoering van fouten. Vraagt vaak om nodig bij uitvoering van nodig. werkzaamheden. ondersteuning. werkzaamheden. Is in staat eigen werk te esteedt veel zorg aan Heeft veelvuldig Herkent nog niet altijd controleren en besteedt de kwaliteit van de begeleiding nodig bij de wensen en belangen voldoende zorg aan de werkzaamheden uitvoering van van interne en externe werkzaamheden. (zorgvuldig/nauwgezet) werkzaamheden. klanten en handelt nog Herkent meestal de en controleert altijd Herkent niet de wensen niet altijd hiernaar. wensen en belangen zelfstandig zijn/haar en belangen van Formuleert van interne en externe werk. Herkent interne en externe doelstellingen nog niet klanten en handelt dan zondermeer de wensen klanten. altijd helder, concreet hiernaar. Formuleert en belangen van Formuleert en meetbaar. Maakt doelstellingen meestal interne en externe doelstellingen niet nog onvoldoende helder, concreet en klanten en handelt helder, concreet en duidelijke afspraken. meetbaar. Maakt in het hiernaar. Formuleert meetbaar. Maakt geen algemeen voldoende doelstellingen helder, duidelijke afspraken. duidelijke afspraken. concreet en meetbaar. Maakt duidelijke afspraken.

4 2. KWNTITEIT e mate waarin de ambtenaar de afgesproken werkzaamheden in voldoende hoeveelheden aflevert. Opdrachten en taken zijn vaak niet op tijd gereed. Werkt niet constant door en het tempo is laag. Haalt de gestelde planning en/of productie niet. Opdrachten en taken zijn nog niet altijd op tijd gereed ondermeer doordat nog niet de vereiste kennis en vaardigden aanwezig zijn. Werkt in een redelijk Levert de afgesproken werkzaamheden binnen het eigen werkgebied in een normaal tempo af. Haalt onder normale omstandigheden de gestelde planning en/of Levert in hoog tempo goed werk af zonder in te boeten op kwaliteit. Verricht naast overeengekomen werk ook andere taken. ehaalt ook onder constant tempo. productie. moeilijke Haalt de gestelde omstandigheden planning en/of zondermeer de productie nog niet altijd. gestelde planning en/of productie.

5 3. HOUING ETROUWRHEI e mate waarin men zich op de ambtenaar kan verlaten, zijn/haar inlichtingen correct zijn, afspraken nakomt en informatie - desgewenst - vertrouwelijk behandelt. Geeft informatie vaak Geeft nog niet altijd in- Geeft in het algemeen Geeft altijd correcte in- niet correct weer. f- formatie correct weer. correcte informatie. formatie, op gemaakte spraken worden vaak Informatie is soms fspraken worden afspraken wordt niet niet nagekomen en/of onvolledig en/of niet op slechts incidenteel teruggekomen. Men dikwijls gewijzigd. Wijze tijd. Houdt zich nog niet gewijzigd en wijziging kan volledig vertrouwen van beheer over gelden altijd aan afspraken. van afspraken wordt tij- op de ambtenaar. Legt en middelen is niet Legt zoveel mogelijk dig doorgegeven. op eigen initiatief reken- duidelijk voor derden. rekenschap af van ehandelt vertrouwe- schap af ook over gelden en middelen. lijke informatie altijd als beheer van gelden en zodanig. Voert een in- middelen. zichtelijk beheer over gelden en middelen.

6 FLEXIILITEIT e mate waarin de ambtenaar zich in werkzaamheden, stijl van werken, plaats en tijd aan wisselende omstandigheden aanpast. Houdt strak vast aan Houdt zich nog te veel Werkt mee aan alterna- Schakelt zeer soepel en bestaande werkzaam- vast aan bestaande re- tieve wegen om een effectief over van heden, werkwijze, tijd gelingen. Is nog niet taak te volbrengen. werkzaamheden, werk- en plaats in veranderde voldoende wendbaar. Past zich in de regel wijze, plaats en tijd als situaties. Verschuilt zich Heeft soms overreding goed aan nieuwe situa- het werk dat vraagt. achter oude afspraken nodig om concessies te ties aan. edenkt vaak zelf aan- of regelingen, ook als doen. Weet meestal op Heeft meestal geen passingen. Handhaaft uitvoering hiervan het een juiste manier om te overreding nodig om zich zondermeer goed werk schaadt. Heeft gaan met nieuwe concessies te doen. in nieuwe situaties. sterke overreding nodig situaties. Is in de regel niet Is bereid om dingen te om te veranderen. Is soms nog te snel uit gemakkelijk uit het veld doen die niet tot Weet niet op een soe- het veld geslagen. geslagen. zijn/haar werk behoren. pele manier om te gaan Kan nog niet voldoende ccepteert in eschouwt kritiek als met nieuwe situaties. improviseren bij voldoende mate dat mogelijkheid voor Staat niet open voor onverwachte situaties. anderen invloed verbetering. suggesties en ideeën Staat nog niet altijd hebben op het eigen Staat zondermeer open van anderen. voldoende open voor werk. voor suggesties en suggesties en ideeën Staat in het algemeen ideeën van anderen. van anderen. open voor suggesties en ideeën van anderen.

7 OLLEGILITEIT e mate waarin een ambtenaar ertoe bijdraagt dat zijn/haar collega's hun werk optimaal kunnen verrichten en een positieve bijdrage levert aan de werksfeer. Heeft een negatieve invloed op de sfeer. Roept door zijn/haar houding weerstanden op. ekritiseert collega's. Moet er op geattendeerd worden anderen te helpen. Eigen belang heeft grote prioriteit. eelt nauwelijks kennis en ervaring met collega s. Ondersteunt niet de directe collega s. Is redelijk tactvol en vriendelijk. Eigen takenpakket staat nog te vaak centraal. eelt nog te weinig kennis en ervaring met collega s. Gaat discussies uit de weg. Probeert directe collega s wel te helpen maar geeft nog te weinig feitelijke ondersteuning. Is vriendelijk en correct, helpt collega's praktisch altijd. Veroorzaakt geen onderlinge conflicten. eelt zo veel mogelijk kennis en ervaring met collega s. Kwetst tijdens discussies collega s niet. Ondersteunt de directe collega s in voldoende mate en neemt op verzoek ook waar. Is tegenover alle collega's voorkomend. iedt zondermeer een helpende hand op eigen initiatief. Treedt bemiddelend op waar onderlinge conflicten dreigen. eelt voortdurend kennis en ervaring met collega s. lijft ook tijdens discussies tactvol en vriendelijk. Ondersteunt zondermeer de directe collega s en neemt op eigen initiatief ook waar. Eindscore gezichtspunt HOUING:

8 4. TKOPVTTING INITITIEF e mate waarin de ambtenaar uit eigen beweging - vaak als eerste - in actie komt. Zet geen nieuwe dingen op de rails. Wacht op aansporing voor hij/zij iets onderneemt. Heeft afwachtende houding. Vraagt niet om hulp als hij/zij dat nodig heeft. Is niet in staat problemen te herkennen. Zoekt niet naar informatie om problemen aan te kunnen pakken. Komt nog te weinig met voorstellen en ideeën. Is soms nog afwachtend (enigszins passief). Vraagt nog te weinig om hulp als deze nodig is. Stelt zich nog terughoudend op. Is welwillend informatie te verzamelen om problemen aan te pakken. Zoekt in het algemeen eerst zelf naar oplossingen en verbeteringen als er zich problemen voordoen. Wacht meestal niet tot hem/haar iets opgedragen wordt. Gaat binnen de organisatie op zoek naar juiste persoon ter ondersteuning. Zoekt naar informatie Geeft dikwijls als eerste een aanzet tot verbeteringen in de vorm van acties, ideeën of voorstellen. Komt met alternatieven. Is actief, ondernemend en neemt graag het voortouw. Legt direct contact met (interne) deskundigen op het juiste niveau. om problemen aan te pakken. INZET e ambtenaar verricht vanuit eigen motivatie en inzet alle activiteiten om een optimale invulling aan zijn/haar functie te geven. Moet nogal eens aan- Onder normale Zet zich in om ook Ziet uit zichzelf wat er gespoord worden. omstandigheden onder moeilijke omstan- gedaan moet worden. Maakt het werk worden de standaard digheden zijn/haar werk Neemt uit eigen bewe- waaraan begonnen is werkzaamheden tot een tot een goed einde te ging taken op zich. niet af. Is in het goed einde gebracht. brengen. ereikt ook onder algemeen niet bereid Moet soms nog worden Voltooit werkzaam moeilijke omstandighe- iets extra's te doen. aangespoord tot extra heden in meeste den zijn/haar doel. Laat zaken versloffen. inspanning bij moeilijke gevallen binnen de Toont zich altijd bereid omstandigheden. afgesproken tijdslimiet, tot extra inspanningen. ook als daarvoor extra inspanning geleverd moet worden.

9 VERNTWOORELIJKHEISGEVOEL e mate waarin de ambtenaar verantwoordelijkheid toont door verplichtingen aan te gaan en deze na te komen. Gaat verantwoordelijk- Komt zijn/haar verplich- Legt rekenschap af Levert zo nodig extra heden uit de weg. tingen in het algemeen wanneer hij iets niet inspanning als het Schuift verantwoorde- na. Moet soms nog wel kan nakomen. eroept nakomen van lijkheid van zich af. op verantwoordelijkheid zich een enkele maal verplichtingen dat oet vaak een beroep worden gewezen. op overmacht bij niet vereist. Men kan altijd op overmacht. Is nog in beperkte mate nakomen van verplich- op de ambtenaar Is niet bereid naar bereid naar eigen tingen. Is bereid naar rekenen. Schuift eigen gedrag te kijken. gedrag te kijken. ekt eigen gedrag te kijken. verantwoordelijkheden Neemt niet de zich vooraf in voor Zoekt samen met niet af. Kijkt naar eigen verantwoordelijkheid eventuele wijziging van anderen naar een gedrag. Houdt rekening voor persoonlijke gemaakte afspraken. oplossing van het met de impact van toezeggingen of Neemt nog niet probleem. Neemt zijn/haar besluiten. gezamenlijk resultaat. voldoende verantwoor- meestal verantwoorde- Neemt zondermeer de Herkent niet directe en delijkheid voor persoon- lijkheid voor persoon- verantwoordelijkheid indirecte gevolgen van lijke toezeggingen of lijke toezeggingen of voor toezeggingen of eigen handelen. gezamenlijk resultaat. gezamenlijk resultaat. gezamenlijk resultaat. Herkent nog niet altijd Herkent in het Herkent directe en directe en indirecte algemeen directe en indirecte gevolgen van gevolgen van eigen indirecte gevolgen van eigen handelen en handelen. eigen handelen. reageert hierop. Eindscore gezichtspunt TKOPVTTING:

10 5. LEIINGGEVEN (indien van toepassing) e mate waarin de leidinggevende een groep mensen zodanig kan aansturen dat de beoogde resultaten behaald worden terwijl zijn/haar mensen hoog gemotiveerd zijn. ehaalt doorgaans de beoogde resultaten niet. elegeert nauwelijks, verstrekt weinig informatie naar boven en/of naar beneden. raagt niet actief bij tot teamgeest of prettige werksfeer. Toont voorkeur voor sommige medewerkers. Geniet niet het vertrouwen van de meeste medewerkers. Nodigt medewerkers onvoldoende uit om inbreng te hebben. oacht te weinig zijn/haar medewerkers. Is niet in staat om te schakelen tussen verschillende stijlen van leiderschap. Spreekt medewerkers te weinig aan op gedrag en functioneren. ehaalt nog niet altijd de beoogde resultaten. Valt bij probleemsituaties nog wel terug op zijn/haar leidinggevende. Lost problemen in de werksfeer nog niet altijd tijdig op. Wordt door de meeste medewerkers geaccepteerd. Nodigt medewerkers niet voldoende uit om inbreng te hebben. oacht nog niet voldoende zijn/haar medewerkers. Heeft nog moeite om te schakelen tussen verschillende stijlen van leiderschap. Spreekt nog niet alle medewerkers in voldoende mate aan op gedrag en functioneren. ehaalt in het algemeen de beoogde resultaten. Zorgt voor een prettige werksfeer. raagt informatie in voldoende mate over naar boven en naar beneden. Komt bij probleemsituaties veelal zelf met oplossingen. elegeert in voldoende mate en houdt daarbij zelf de controle. Informeert medewerkers over hetgeen van hen verwacht wordt. Nodigt medewerkers in voldoende mate uit om inbreng te hebben. oacht in het algemeen voldoende zijn/haar medewerkers. Kan schakelen tussen verschillende stijlen van leiderschap. ehaalt zondermeer de beoogde resultaten. Zorgt voor een juiste informatiedoorstroming. reëert een goede teamgeest. Heeft het vertrouwen van de medewerkers. Lost zelfstandig probleemsituaties op. Stimuleert de ontwikkeling van zijn/haar medewerkers en weet hen te motiveren. Nodigt medewerkers uit om inbreng te hebben. oacht medewerkers, ook in complexe situaties. Past verschillende leiderschapsstijlen in verschillende situaties toe. Toont voorbeeldgedrag. Geeft voortdurend feedback op gedrag en Spreekt medewerkers functioneren en komt in voldoende mate aan (zo nodig) met verbeterop gedrag en functione- voorstellen. ren.

11 EINOOREEL it gedeelte van het beoordelingsformulier dient om een eindoordeel te geven over het functioneren van de beoordeelde ambtenaar. it is een weergave van de algemene indruk over het functioneren en de prestaties van de werknemer. ij dit eindoordeel moeten vooral die gezichtspunten gewicht in de schaal leggen, die voor de betreffende functie van doorslaggevend belang zijn. In de toelichting kan de beoordelaar tevens aangeven of het functioneren van de ambtenaar nog kan leiden tot het toekennen van extra beloning. Er dient een keuze te worden gemaakt uit de volgende kwalificaties:. Functioneert beter dan mag worden verwacht. Functioneert volgens de gestelde functie-eisen. Functioneert nog niet helemaal volgens de gestelde functie-eisen. Functioneert niet volgens de gestelde functie-eisen Toelichting: Persoonlijke of werkomstandigheden, die de functievervulling hebben beïnvloed:

12 Loopbaanperspectieven. - e beoordelaar geeft hier zijn zienswijze over de toekomstmogelijkheden van de beoordeelde ambtenaar. - eze zienswijze vindt in de regel slechts plaats bij de tweejaarlijkse beoordeling. - Er dient dan een keuze gemaakt te worden uit de hieronder vermelde kwalificaties. I. de beoordeelde ambtenaar zou op termijn in aanmerking kunnen komen voor een zwaardere functie, welke hogere eisen stelt dan de huidige functie. II. horizontale overplaatsing van de ambtenaar kan zinvol is. III. gewoon doorgaan IV. de ambtenaar zou zijn loopbaan elders moeten voortzetten. toelichting: Eventueel door de beoordeelde ambtenaar gegeven zienswijze over de beoordeling:

13 Handtekening: e beoordelaar, datum: Voor gezien, e naast hogere leidinggevende, datum: Voor gezien, e beoordeelde ambtenaar, datum: Ingeval van een beoordelingsgesprek: e conceptbeoordeling is op besproken met de ambtenaar. ij dit beoordelingsgesprek waren aanwezig: l. de beoordelaar: 2. de naast hogere leidinggevende van de beoordelaar: 3. de beoordelingsadviseur: e beoordeling is ongewijzigd/gewijzigd vastgesteld door de directeur. datum: e directeur, Ingeval gewijzigde vaststelling. Overzicht van de wijzigingen:

Beoordelen en functioneren

Beoordelen en functioneren Beoordelen en functioneren Beoordelingsformulier niet-leidinggevende functies bij: Naam medewerker Afdeling Functie Beoordelingsperiode Datum gesprek Naam leidinggevende Naam naast-hogere leidinggevende

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Gespreksformulieren LA personeel Dommelgroep

Gespreksformulieren LA personeel Dommelgroep Gespreksformulieren LA personeel Dommelgroep (versie mei 2012) FUNCTIONERINGSGESPREK leraar basisonderwijs (LA) Naam: Geboortedatum: Huidige school: Leidinggevende: Huidige functie: Datum vorig gesprek:

Nadere informatie

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43

Vergelijking tussen: Functie: General Manager Dijkhuis BV Afnamedatum: :26:42 Kandidaat: Verbaan, Jan Afnamedatum: :05:43 Competentie match Score per domein Competentiescan Pagina 1 van 14 Score per schaal Competentiescan Pagina 2 van 14 Schaalscores per domein Werk Sociaal Toelichting bij de grafiek. In deze grafiek staan

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert D December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Competentiewoordenboek niet-kaderleden

Competentiewoordenboek niet-kaderleden 1. Besluitvaardig zijn Competentiewoordenboek niet-kaderleden - Kan tijdig beslissen wat in een bepaalde situatie moet gebeuren - Neemt goede beslissingen rekening houdend met de situatie - Durft beslissingen

Nadere informatie

Beoordelingsreglement

Beoordelingsreglement Beoordelingsreglement van de gemeente Waalwijk 12-0017715 Beoordelingsreglement gemeente Waalwijk HRMHII/cfw d.d. augustus 2012 1 Beoordelingsreglement Burgemeester en wethouders van gemeente Waalwijk;

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Leiderschapstest (op basis van Hersey en Blanchard)

Leiderschapstest (op basis van Hersey en Blanchard) Leiderschapstest (op basis van Hersey en Blanchard) Hieronder zijn twintig situaties beschreven. Lees iedere situatie zorgvuldig en zet een 'x' voor de reactie die het beste bij u past. Let op: hoe doet

Nadere informatie

Instituut voor Gezondheidszorg

Instituut voor Gezondheidszorg Instituut voor Gezondheidszorg Praktijkbeoordelingsformulier Opleiding Verpleegkunde Hogeschool Rotterdam Studiejaar 1 Naam Student: Studentnummer: Praktijkbeoordelingsformulier opleiding Verpleegkunde

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST

FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST FUNCTIEBESCHRIJVING JURIST Functietitel Dienst Directe leidinggevende Plaats in de organisatie Niveau Salarisschaal Statuut Archivaris Archiefbeheer Algemeen coördinator De archivaris rapporteert aan de

Nadere informatie

Beoordelingsformulier Certificaat B Duurzaamheid Kerntaak 1

Beoordelingsformulier Certificaat B Duurzaamheid Kerntaak 1 Beoordelingsformulier Certificaat B Duurzaamheid Kerntaak 1 Naam deelnemer: Inschrijfnummer: Contactpersoon ROC: BPV-bedrijf en contactpersoon: Kwalificatieprofiel Uitstroomdifferentiatie Crebonummer Niveau

Nadere informatie

A. Formulier functioneringsgesprek

A. Formulier functioneringsgesprek A. Formulier functioneringsgesprek 1 Persoonlijke gegevens medewerker Naam: Afdeling: Huidige functie: Geboortedatum: Datum in dienst: Duur in functie: 2 Deelnemers gesprek Naam: Naam: Naam: 3 Gespreksdatum

Nadere informatie

Persoonlijke rapportage van B. Smit

Persoonlijke rapportage van B. Smit Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55 90 15 www.picompany.nl servicedesk@picompany.nl

Nadere informatie

Beoordelingsrapport. Keimaat is een product van b&t begeleiding en training B.V.

Beoordelingsrapport. Keimaat is een product van b&t begeleiding en training B.V. Beoordelingsrapport Keimaat is een product van b&t begeleiding en training B.V. Beoordelingsrapport van: mevr. K. Rozegeur Dit beoordelingsrapport is gemaakt op: 8 juli 2010 Beoordelingsperiode: augustus

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

VERTROUWELIJK. Rapport 360 -feedback Voorbeeldrapport

VERTROUWELIJK. Rapport 360 -feedback Voorbeeldrapport VERTROUWELIJK Rapport 36 -feedback Voorbeeldrapport 7-2-215 www.talentfactor.nl Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 2 Sterkte / zwakte analyse... 4 3 Score top 5... 6 4 Verschil eigen score en omgevingsscore...

Nadere informatie

Instructie: Kruis een hokje aan in de antwoordcategorie die op jou van toepassing is.

Instructie: Kruis een hokje aan in de antwoordcategorie die op jou van toepassing is. Vragenlijst Ondernemingszin 1 Is graag alleen 2 Heeft plezier in het leven 3 Legt gemakkelijk contact met anderen 4 Vaart een eigen koers 5 Heeft een lage dunk van zichzelf 6 Laat zich (gemakkelijk) ontmoedigen

Nadere informatie

Medewerker interne dienst. Persoonlijke effectiviteit: 2. Accuratesse

Medewerker interne dienst. Persoonlijke effectiviteit: 2. Accuratesse Persoonlijke effectiviteit: 2. Accuratesse Werkt gedurende langere periode nauwkeurig en zorgvuldig, met oog voor detail, gericht op het voorkómen van fouten en slordigheden, zowel in eigen als andermans

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Beoordelingsformulier

Beoordelingsformulier Medewerker Naam medewerker Afdeling Team Functie Deze beoordeling is gebaseerd op de functiebeschrijving met nummer: Deze beoordeling is tevens gebaseerd op Functieschaal (fuwa) Huidige inschaling Schaal:

Nadere informatie

Logistiek medewerker. Persoonlijke effectiviteit: 2. Accuratesse

Logistiek medewerker. Persoonlijke effectiviteit: 2. Accuratesse Persoonlijke effectiviteit: 2. Accuratesse Werkt gedurende langere periode nauwkeurig en zorgvuldig, met oog voor detail, gericht op het voorkómen van fouten en slordigheden, zowel in eigen als andermans

Nadere informatie

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING PERSOONLIJKE ONTWIKKELING Modulecode: L.MIM.5687 Toetscode: T.MIM.7939 Modulenaam: Persoonlijke ontwikkeling Opleiding: Commerciële economie deeltijd Kwartiel: 1.1, 1.2, 1.3 en 1.4 Verantwoordelijk docent:

Nadere informatie

Secretaresse Mei 2009

Secretaresse Mei 2009 Functienaam Vastgesteld: Secretaresse Mei 2009 Aard van de functie De secretaresse ondersteunt en faciliteert manager en (beleids)adviseurs. Zij voert haar werkzaamheden voornamelijk zelfstandig uit. Minder

Nadere informatie

3A Inschaling, functioneren en beoordelen

3A Inschaling, functioneren en beoordelen 3A Inschaling, functioneren en beoordelen Inhoudsopgave Onderwerp Artikel ========= ===== * Begripsomschrijvingen 3A:1:1 * Algemene bepalingen 3A:1:2 * Functioneringsgesprek, verslag en advies beoordelingsresultaat

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF pg1/5 DOELSTELLINGEN EN SITUERING IN DE ORGANISATIE (cfr organogram) Vanuit onze opdrachtsverklaring is het de taak van elke medewerker om de zorg

Nadere informatie

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk

Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Jeugdwerker (vakantieaanbod) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Samen met de speelpleinverantwoordelijke organiseer je elke vakantie mee de

Nadere informatie

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk

Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Jeugdwerker (jongerencultuur) - tijdelijk Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Jeugdwerker, C1-C3. Doel van de functie Je ondersteunt de inhoudelijke werking van de jeugddienst met de focus op

Nadere informatie

Gedragsniveaus Creativiteit

Gedragsniveaus Creativiteit Gedragsniveaus Creativiteit 1. A. Werkt routinematig en met bekende middelen. B. Doet alleen wat gebruikelijk is. C. Valt stil/ stopt als beproefde oplossingen niet werken. 2. A. Toont belangstelling voor

Nadere informatie

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS

GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS GEZINSONDERSTEUNEND WERK ONDERZOEK NAAR COMPETENTIES BIJ VRIJWILLIGERS EN PROFESSIONALS Het doel van dit onderzoek is een vergelijking te maken tussen de aanwezige competenties bij professionals en vrijwilligers

Nadere informatie

Medewerk(st)er Afdeling Functie + functiecode Naam en functie leidinggevende Gespreksdatum

Medewerk(st)er Afdeling Functie + functiecode Naam en functie leidinggevende Gespreksdatum FORMULIER FUNCTIONERINGSGESPREK Medewerk(st)er Afdeling Functie + functiecode Naam en functie leidinggevende Gespreksdatum 1. Afspraken vorig gesprek a. Zijn de gemaakte resultaatafspraken volledig gerealiseerd?

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

2 Voorbeeld beoordelingsformulier op basis van kenmerken Kenmerken Kwaliteitsontwikkeling - Omgaan met verschillen

2 Voorbeeld beoordelingsformulier op basis van kenmerken Kenmerken Kwaliteitsontwikkeling - Omgaan met verschillen 2 Voorbeeld beoordelingsformulier op basis van kenmerken Kenmerken Kwaliteitsontwikkeling - Omgaan met verschillen (vertrouwelijk) Beoordeling ten aanzien van Naam: Geboortedatum: Betreft De beoordeling

Nadere informatie

Plannen & organiseren

Plannen & organiseren kijkt vooruit, onderbouwt een planning, houdt rekening met potentiële invloedfactoren, visualiseert en communiceert deze duidelijk en begrijpbaar aan de medewerkers. koppelt aan deze planning, doelstellingen

Nadere informatie

COMPETENTIECATALOGUS

COMPETENTIECATALOGUS Bijlage 1B bij de Regeling jaargesprekken Competentiecatalogus COMPETENTIECATALOGUS Competenties Klantgericht Toont zich bewust van wensen en belangen van de in- of externe klant, schept duidelijkheid

Nadere informatie

Handleiding voor het Beoordelingsgesprek

Handleiding voor het Beoordelingsgesprek Handleiding voor het Beoordelingsgesprek Inhoud Pagina 1. Inleiding 3 2. Doel en achtergrond van het beoordelingsgesprek 3 3. De beoordelingsprocedure Stap 1: het voorlopig invullen van het Ontwikkelingsformulier

Nadere informatie

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Functiefamilie: Niveau: LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Doel van de functiefamilie Instaan voor het beheer of verhuur van het materiaal en de technische installaties bij een dienst en erop toezien dat de administratieve

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

Vragenlijst leiderschapsstijlen (model Hersey & Blanchard)

Vragenlijst leiderschapsstijlen (model Hersey & Blanchard) pag.: 1 van 8 code: ORG-LEI-vra-001-bl versie 1.1 Vragenlijst leiderschapsstijlen (model Hersey & lanchard) ron: http://www.fractal.org/bewustzijns-besturings-model/vragenlijsten/ vragenlijst-leiderschap.htm

Nadere informatie

Handleiding voor het Beoordelingsgesprek

Handleiding voor het Beoordelingsgesprek Handleiding voor het Beoordelingsgesprek Inhoud Pagina 1. Inleiding 3 2. Doel en achtergrond van het beoordelingsgesprek 3 3. De beoordelingsprocedure Stap 1: het voorlopig invullen van het Ontwikkelingsformulier

Nadere informatie

Wendbaarheid: een inleiding

Wendbaarheid: een inleiding Wendbaarheid: een inleiding Rollen en functies veranderen snel. Dit vraagt dat medewerkers zich voortdurend moeten kunnen aanpassen. Wendbaarheid is de manier waarmee iemand kan omgaan met veranderende

Nadere informatie

HOE LAAT IK MEDEWERKERS

HOE LAAT IK MEDEWERKERS MANAGEMENT Een zelfstandige medewerker is een tevreden medewerker HOE LAAT IK MEDEWERKERS ZELFSTANDIG FUNCTIONEREN? De ene mens is de andere niet. Sommigen zijn blij met een chef die aan hen geducht leiding

Nadere informatie

Competenties De Fontein

Competenties De Fontein Competenties De Fontein We werken met de volgende 4 competenties: 1. Verantwoordelijkheid 2. Samenwerken 3. Organisatie en planning, zelfstandigheid 4. Motivatie - In klas 1 wordt gewerkt aan de volgende

Nadere informatie

VERTROUWELIJK RESULTATEN VIP-TEST_ LEIDINGGEVEN. Kandidaat: de heer Bart Datum praktijksimulatie: 09-05-2012 Adviseur: Dennis Luijks INLEIDING

VERTROUWELIJK RESULTATEN VIP-TEST_ LEIDINGGEVEN. Kandidaat: de heer Bart Datum praktijksimulatie: 09-05-2012 Adviseur: Dennis Luijks INLEIDING VERTROUWELIJK RESULTATEN VIP-TEST_ LEIDINGGEVEN Kandidaat: de heer Bart Datum praktijksimulatie: 09-05-2012 Adviseur: Dennis Luijks INLEIDING De bedoeling van de praktijksimulatie is om aandachtspunten

Nadere informatie

Performance Improvement Plan

Performance Improvement Plan Performance Improvement Plan Persoonlijke rapportage van B. Smit P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Computerweg 1, 3542 DP Utrecht Postbus 1087, 3600 BB Maarssen tel. 0346-55 90 10 fax 0346-55

Nadere informatie

REGELING GESPREKSCYCLUS GEMEENTE APPINGEDAM 2016

REGELING GESPREKSCYCLUS GEMEENTE APPINGEDAM 2016 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Appingedam. Nr. 27426 22 februari 2017 REGELING GESPREKSCYCLUS GEMEENTE APPINGEDAM 2016 Burgemeester en wethouders van de gemeente Appingedam, gelet op de desbetreffende

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel Keuzedeel mbo Mensen met niet-aangeboren hersenletsel gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo Code K0067 Penvoerder: Sectorkamer zorg, welzijn en sport Gevalideerd door: Sectorkamer Zorg, welzijn

Nadere informatie

HOOFD RUSTHUISSECRETARIAAT

HOOFD RUSTHUISSECRETARIAAT 1 COMPETENTIEFICHE C1-C3 EN C4-C5 LEIDINGGEVEND HOOFD RUSTHUISSECRETARIAAT INTERN FORMULIER WZC IMMACULATA OCMW EDEGEM Leiding geven Op gestructureerde wijze prestaties opvolgen zowel op kwantitatief als

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Aandachtspunt

Aandachtspunt FEEDBACK VOOR DE LEERLING Plannen en organiseren Planmatig werken Ik werk chaotisch en heb geen aandacht voor plan en schema. Ik kan geen prioriteiten stellen. Ik werk ordelijk, maar vergeet daarbij het

Nadere informatie

Ingevuld door: BARBARA DE WILDT Functie: PLANNING & USAGE MANAGER

Ingevuld door: BARBARA DE WILDT Functie: PLANNING & USAGE MANAGER feedbackformulier 1 Datum: 19 januari 09 Organisatie: Red BULL NL Vakkundigheid signaleert en analyseert beroepsvraagstukken en komt tot beredeneerde oordelen en oplossingen, gebruikmakend van relevante

Nadere informatie

Gespreksformulieren LB personeel Dommelgroep

Gespreksformulieren LB personeel Dommelgroep Gespreksformulieren LB personeel Dommelgroep (versie mei 2012) FUNCTIONERINGSGESPREK leraar basisonderwijs (LB) Naam: Geboortedatum: Huidige school: Leidinggevende: Huidige functie: Datum vorig gesprek:

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling vrije tijd Dienst buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

VIStrainingen TEST SITUATIONEEL AANSTUREN NAAM:

VIStrainingen TEST SITUATIONEEL AANSTUREN NAAM: TEST SITUATIONEEL AANSTUREN NAAM: 1. Je hebt een van jouw collega s gevraagd een voorstel te maken voor de aanschaf van een nieuw testapparaat. Met enige ondersteuning van jou voert deze collega gewoonlijk

Nadere informatie

TECHNISCHE ASSISTENTIE CARTOGRAAF C. Functiefamilie: Niveau:

TECHNISCHE ASSISTENTIE CARTOGRAAF C. Functiefamilie: Niveau: Functiefamilie: Niveau: TECHNISCHE ASSISTENTIE CARTOGRAAF C Doel van de functiefamilie Door het verkrijgen, verzamelen, verwerken en verspreiden van gegevens topogeografische informatie produceren binnen

Nadere informatie

Krachtvelden 15 februari Bea Voorbeeld

Krachtvelden 15 februari Bea Voorbeeld Krachtvelden 15 februari 2019 ea Voorbeeld Waar ligt jouw kracht? Weet jij waar je echt goed in bent? Heb jij verborgen kwaliteiten? Hoe zien anderen jou? ls je je kwaliteiten kent, weet je wat je te bieden

Nadere informatie

Aan de slag blijven. Schematisch overzicht van thema s, leerdoelen en inhoud

Aan de slag blijven. Schematisch overzicht van thema s, leerdoelen en inhoud Schematisch overzicht van thema s, leerdoelen en inhoud Jezelf presenteren De medewerker moet zichzelf goed presenteren. Bijvoorbeeld door er schoon en verzorgd uit te zien. Zo laat hij/zij een goede indruk

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden

Handleiding voor leidinggevenden Handleiding voor leidinggevenden Inleiding Waarom R&O-gesprekken Het startgesprek Het R&O-gesprek Voorbereiding algemeen Het voeren van het gesprek Verslaglegging met behulp van het formulier Het voortgangsgesprek

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

FUNCTIONERINGSBELEID. Stichting R.K. Schoolbestuur Culemborg en Omstreken

FUNCTIONERINGSBELEID. Stichting R.K. Schoolbestuur Culemborg en Omstreken FUNCTIONERINGSBELEID Stichting R.K. Schoolbestuur Culemborg en Omstreken Personeelsgesprekken Personeelsbeleid is gericht op de belangen van de individuele medewerkers en op de belangen van de organisatie

Nadere informatie

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief

Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang. administratief FUNCTIEBESCHRIJVING: Begeleider binnenschoolse opvang 1. FUNCTIEBENAMING Naam van de functie Afdeling Niveau/rang Graad Begeleider Departement Burger en Vrije Tijd Binnenschoolse Opvang E1-E3 administratief

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Graadnaam administratief medewerker Sector Burger- en Welzijnszaken Funtienaam begeleidster BKO Dienst BKO

Functiebeschrijving. Graadnaam administratief medewerker Sector Burger- en Welzijnszaken Funtienaam begeleidster BKO Dienst BKO Functiebeschrijving Functie Graadnaam administratief medewerker Sector Burger- en Welzijnszaken Funtienaam begeleidster BKO Dienst BKO Functionele loopbaan C1 C3 Code IZ/BKO/2008/01 Doel van de entiteit

Nadere informatie

De planning is realistisch, efficiënt en afdoende afgestemd met de betrokkenen.

De planning is realistisch, efficiënt en afdoende afgestemd met de betrokkenen. Kerntaak 1 Stuurt werkplaats aan 1.1 werkproces: Plant en verdeelt werkzaamheden De deelnemer heeft bij het plannen van de werkorders voldoende rekening gehouden met wat de werkplaats aankan (afgestemd

Nadere informatie

Mensen met licht verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag

Mensen met licht verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag Keuzedeel mbo Mensen met licht verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag behorend bij één of meerdere kwalificaties mbo Op dit moment is een wijziging van de WEB in voorbereiding waarmee

Nadere informatie

360 FEEDBACK 15/06/2012. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Thomas Voorbeeld. Persoonlijk & Vertrouwelijk

360 FEEDBACK 15/06/2012. Thomas Leiderschap Vragenlijst. Thomas Voorbeeld. Persoonlijk & Vertrouwelijk 360 FEEDBACK 15/06/2012 Thomas Leiderschap Vragenlijst Thomas Voorbeeld Persoonlijk & Vertrouwelijk S Hamilton-Gill & Thomas International Limited 1998-2013 http://www.thomasinternational.net 1 Inhoud

Nadere informatie

competenties en voorbeeldvragen

competenties en voorbeeldvragen competenties en voorbeeldvragen 1 Aanpassingsvermogen Blijft doelmatig handelen door zich aan te passen aan een veranderende omgeving of veranderende taken, andere vakgebieden of verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Vrije Universiteit Personeelsbalie Servicecentrum De Boelelaan 1105 1081 HV Amsterdam

Vrije Universiteit Personeelsbalie Servicecentrum De Boelelaan 1105 1081 HV Amsterdam Vrije Universiteit Personeelsbalie Servicecentrum De Boelelaan 1105 1081 HV Amsterdam Jaargesprekken 10/2005 telefoon fax e-mail internet (020) 59 85400 (020) 59 85454 personeelsbalie@dienst.vu.nl www.vu.nl/personeelsbalie

Nadere informatie

Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument..

Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument.. Functiefamilie: Niveau: TECHNISCHE ASSISTENTIE HONDENMEESTER C Doel van de functiefamilie Ondersteunt de controle bij opsporingswerken met een hond, waarbij de hond moet beschouwd worden als een werkinstrument..

Nadere informatie

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries Functietitel: Dienst: Niveau Eerste evaluator Tweede evaluator Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries cultuurcentrum C4-C5 Directeur cultuurcentrum Afdelingshoofd Vrije Tijd HOOFDDOEL VAN DE

Nadere informatie

VOORTGANGSRAPPORTAGE Pedagogisch Werk Jeugdzorg BOL Leerjaar 2 Praktijk

VOORTGANGSRAPPORTAGE Pedagogisch Werk Jeugdzorg BOL Leerjaar 2 Praktijk VOORTGANGSRAPPORTAGE Pedagogisch Werk Jeugdzorg BOL Leerjaar 2 Praktijk 2010-2013 volgens het kwalificatiedossier Jeugdzorg 2011. 1=startniveau, 2= aardig eindje op weg 3= beginnend beroepsbeoefenaar Kerntaak

Nadere informatie

- gelet op het bepaalde in artikel 15:1:15 van de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Den Haag;

- gelet op het bepaalde in artikel 15:1:15 van de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Den Haag; Gemeente Den Haag Ons kenmerk BSD/2008.1055 RIS 154464 BEOORDELINGSREGELING HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, - gelet op het bepaalde in artikel 15:1:15 van de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Polyvalent Medewerker. Voor ontvangst

Functiebeschrijving: Polyvalent Medewerker. Voor ontvangst Functiebeschrijving: Polyvalent Medewerker Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid

Nadere informatie

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Naam: Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op alle afgeronde onderdelen. 2 Algemeen werk- en denkniveau Ver beneden - gemidde ld Ver bovengemidde ld Algemene

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: administratief medewerker

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: administratief medewerker De Vlaamse Waterweg nv Functiebeschrijving: administratief medewerker Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden

Nadere informatie

Beoordelen en functioneren. Handboek bij beoordelingsformulier Handleiding voor het voeren van

Beoordelen en functioneren. Handboek bij beoordelingsformulier Handleiding voor het voeren van Beoordelen en functioneren Handboek bij beoordelingsformulier Handleiding voor het voeren van Inhoudsopgave Het beoordelingsgesprek - Definitie en doel 2 - Duidelijkheid vooraf 2 - De voorbereiding van

Nadere informatie

Puberbrein als Innovatiekans. Beschrijving van de 4 basiscompetenties

Puberbrein als Innovatiekans. Beschrijving van de 4 basiscompetenties Puberbrein als Innovatiekans Beschrijving van de 4 basiscompetenties Samenwerken Plannen en organiseren Omgaan met verandering en aanpassen Reflecteren Werkgroep Onderwijs, September 2011 Toelichting beschrijving

Nadere informatie

Polyvalent Technieker

Polyvalent Technieker Functie- en competentieprofiel Polyvalent Technieker Datum Organisatie CAW Antwerpen Medewerker Deelwerking Infrastructuur Waarom deze functie Deze functie draagt bij aan het realiseren van de missie van

Nadere informatie

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel Keuzedeel mbo Mensen met niet-aangeboren hersenletsel behorend bij één of meerdere kwalificaties mbo Op dit moment is een wijziging van de WEB in voorbereiding waarmee de positie van keuzedelen in de kwalificatiestructuur

Nadere informatie

Puberbrein als Innovatiekans. Beschrijving van de 4 basiscompetenties

Puberbrein als Innovatiekans. Beschrijving van de 4 basiscompetenties Puberbrein als Innovatiekans Beschrijving van de 4 basiscompetenties Samenwerken Plannen en organiseren Omgaan met (onverwachte) veranderingen Reflecteren Toelichting beschrijving van de basiscompetenties

Nadere informatie

Rapport Voorbeeld adviseur. Voorbeeld adviseur2. voorbeeld Rapportage

Rapport Voorbeeld adviseur. Voorbeeld adviseur2. voorbeeld Rapportage Rapport Voorbeeld adviseur Naam Adviseur Voorbeeld adviseur2 voorbeeld Rapportage Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sterkte/zwakte-analyse 3. Feedback open vragen 4. Overzicht competenties 5. Detail overzicht

Nadere informatie

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT

STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT STAGES IN ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOGIE: FEEDBACKINSTRUMENT Naam stagiair(e):... Stageplaats (+ adres):...... Tussentijdse evaluatie Eindevaluatie Stageperiode:... Datum:.. /.. / 20.. Stagementor:...

Nadere informatie

Evaluatieformulieren

Evaluatieformulieren Evaluatieformulieren EVALUATIEFORMULIER 1 leidinggevenden niveau A, B en C 4 EVAFORM 1 1) collegialiteit 1. werkt samen (in team) aan de uitvoering van het gehele takenpakket van de organisatie, de dienst,

Nadere informatie

Regeling gesprekscyclus UW Samenwerking

Regeling gesprekscyclus UW Samenwerking Het Dagelijks bestuur van UW Samenwerking; gelet op artikel 125 van de Ambtenarenwet, artikel 33 van de Wet gemeenschappelijke regelingen, artikel 13, lid 2, sub e en artikel 20, lid van de gemeenschappelijke

Nadere informatie

Medewerker financiele administratie CB. Bedrijfsvoering -> Financieel Economische zaken

Medewerker financiele administratie CB. Bedrijfsvoering -> Financieel Economische zaken FUWA-VO Sessie Functie-informatie Blz. 1 Functienaam Organisatie Centraal Bureau Onderdeel Financiën & Beheer Salarisschaal 5 Werkterrein Bedrijfsvoering -> Financieel Economische zaken Activiteiten Bewerken

Nadere informatie

Ondersteunen bij Huishouden en wonen

Ondersteunen bij Huishouden en wonen Beoordelingseenheid A Proeve van Bekwaamheid Ondersteunen bij Huishouden en wonen Crebonummer: 92640 Opleiding Helpende Zorg en Welzijn Kwalificatieniveau 2 BOL/BBL EXAMENBANK PROVE2MOVE 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A4 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Bijlage 1 behorende bij Regeling gesprekkencyclus gemeente Heusden Formulier gesprek. Voorwoord

Bijlage 1 behorende bij Regeling gesprekkencyclus gemeente Heusden Formulier gesprek. Voorwoord Bijlage 1 behorende bij Regeling gesprekkencyclus gemeente Heusden 2014 Formulier gesprek Voorwoord Het college van burgemeester en wethouders van Heusden vindt het belangrijk om voor alle medewerkers

Nadere informatie

Thermometer. Selectie 1: (Deelnemers in selectie: 3) Geslacht Vrouw. Ensize Marketing Ensize Marketing

Thermometer. Selectie 1: (Deelnemers in selectie: 3) Geslacht Vrouw. Ensize Marketing Ensize Marketing Thermometer Selectie 1: (Deelnemers in selectie: 3) Geslacht Vrouw 5 van 5 hebben de analyse afgerond (100 %) Datum analyse: 7-3-2018 Datum van afdrukken: 8-3-2018 - - - Inhoudsopgave 3 Inleiding 4 Overzicht

Nadere informatie

een functioneringsgesprek verschilt naar aard en doel van een evaluatie of beoordelingsgesprek

een functioneringsgesprek verschilt naar aard en doel van een evaluatie of beoordelingsgesprek Het functioneringsgesprek Wat Een functioneringsgesprek is een periodiek gesprek tussen de medewerker en de direct leidinggevende over het werk (inhoud en uitvoering van het werk, werksfeer en werkomstandigheden)

Nadere informatie

BUE Feedbackgevers LK

BUE Feedbackgevers LK BUE 2014 - Feedbackgevers LK Bottom-up Evaluatie: Kwaliteit van leidinggeven De leidinggevende kwaliteiten van je chef Via deze vragenlijst kan je je mening geven over de wijze waarop je chef zijn of haar

Nadere informatie

Regeling POP en functioneringsgesprekken van de gemeente Waalwijk

Regeling POP en functioneringsgesprekken van de gemeente Waalwijk Regeling POP en functioneringsgesprekken van de gemeente Waalwijk 12-0016257regeling POP en functioneringsgesprekken gemeente Waalwijk HRMHII/cfw d.d. augustus 2012 1 Regeling POP en functioneringsgesprekken

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie