Succes. Wij schrijven samen historie. Zo simpel is succes, voor u en ons. Historie & voorwoord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Succes. Wij schrijven samen historie. Zo simpel is succes, voor u en ons. Historie & voorwoord"

Transcriptie

1 Hertek inside

2 Historie & voorwoord Succes De afgelopen twee decennia zijn veel bedrijven en instellingen efficiënter en veiliger gaan werken. Bijvoorbeeld om werkdruk te verlagen, kosten te besparen, service te verbeteren of aan nieuwe weten regelgeving te voldoen. Bij veel van hen is Hertek kind aan huis geworden, gewoon omdat onze systemen voldoen en onze mensen niet verzaken. Zo simpel is succes, voor u en voor ons. Marcel Hermkens Directeur Hertek B.V. Zo simpel is succes, voor u en ons Wij schrijven samen historie Hertek is een jong familiebedrijf met ruim 140 medewerkers. Frans Hermkens startte het bedrijf op 1 juli 1993 in Eindhoven met zeven medewerkers. Vanwege de groei besloot hij in 1999 te verhuizen naar een nieuw pand in Weert. Vier jaar later nam Marcel Hermkens, die al zes jaar technisch-commerciële functies bij Hertek bekleedde, hier de bedrijfsleiding van zijn vader over. Al snel bleek ook deze huisvesting te klein en werd in 2005 op de groei flink uitgebreid. Dat was een vooruitziende blik, want sinds 2010 heeft Hertek het hele pand in gebruik. Hertek is snel gegroeid, zowel in omvang als omzet en expertise. Ons productenassortiment werd veel breder, onze kennis van regelgeving en technologie groeide, wij introduceerden regelmatig innovaties, ons dealernetwerk kreeg landelijke dekking, wij orga niseerden steeds meer opleidingen, de interactie met klanten werd professioneler, onze brancheactiviteiten namen toe, wij verbeterden onze bereikbaarheid, vernieuwden ons wagenpark, enzovoorts. Wij groeien nog steeds (autonoom), omdat zoveel mensen vertrouwen in ons hebben. Daar zijn wij trots op, maar ook nuchter over. Want vertrouwen moet je winnen, telkens weer. Je bent zo goed als je laatste opdracht.

3 Onze kijk op veiligheid Wij waken voor u Hertek heeft oog voor veiligheid en is altijd alert, voor u. Oog voor mensen Wij koesteren onze medewerkers, partners en dealers, zodat zij u deskundig en betrokken kunnen ondersteunen. Wij organiseren brainstormsessies en klantenpanels om onze dienstverlening zo marktgericht mogelijk te maken. Oog voor veiligheid Wij speuren voortdurend naar nieuwe technieken en toepassingen om optimale veiligheid te garanderen. Dit doen we met een scherp oog voor wetgeving en uitvoerbaarheid. Wij zoeken een oplossing voor elk probleem, hoe complex ook. Kortom: Hertek. Altijd een veilig idee. Wij doen het samen Winnen doe je samen. Daarom krijgen onze medewerkers alle ruimte om problemen op te lossen. Doelgericht, kostenbewust en sociaal. Daarbij vinden wij vakbekwaamheid belangrijker dan een hiërarchische positie. Want wij willen elke dag weer leren, ook van elkaar. Die openheid werkt erg plezierig en inspirerend. Onze bedrijfscultuur: - respect voor elkaar; - samen bereik je meer; - streven naar slimme oplossingen; - verantwoordelijkheid nemen en geven; - betrokken en enthousiast; - eerlijk en betrouwbaar; - gepaste trots. Dat bereiken wij door: - maximale ontplooiingskansen; - open communicatie op alle niveaus; - georganiseerde feedback; - topkwaliteit producten en diensten; - ruimte voor intern ondernemerschap; - markt- en klantgericht handelen; - goede arbeidsvoorzieningen.

4 Missie, visie & onderscheidende oplossingen Wat wij willen Onze missie Onze missie is om op basis van onze producten, diensten en ervaring klanten de best passende (elektronische) oplossingen te bieden op het gebied van veiligheid. Onze visie Hertek streeft naar duurzame partnerships met klanten en leveranciers om samen verder te groeien. Door deze groei kunnen wij onze expertise uitbreiden, onze inkoopkracht maximaliseren en klanten in het hele land optimaal bedienen. Wat wij doen Onderscheidend in oplossingen Hertek importeert en distribueert brandmeldsystemen, noodverlichting en zorg- en communicatiesystemen. Onze dealers en klanten vinden het belangrijk dat Hertek zich onderscheidt met parate kennis en oplossingsgericht meedenken. Dus dat doen we, met een scherp oog voor het ontwikkelen van nieuwe hoogwaardige producten en toepassingen. Dit levert regelmatig bijzondere resultaten op wat betreft functionaliteit, installatie, onderhoud, gebruik en/of kosten. Enkele voorbeelden: Onze brandmeldsystemen garanderen functiebehoud vrijwel geheel met standaard bekabeling* omdat Hertek als eerste ook de signaalgevers in de melderlus heeft opgenomen. De garantie op veiligheid tegen lage kosten. Met het Sonevo IP-zorgoproepsysteem zijn minder slaapwachten nodig en wordt extramurale zorg efficiënter en goedkoper. De Hertek noodverlichtingarmaturen zijn met hun dubbele functionaliteit (verlichting en signalering inéén) vrij inzetbaar als noodverlichting. Dat maakt bestellen en projecteren gemakkelijker en vereist minder voorraad. Halszenders van Hertek geven zowel een alarm als de locatie van een cliënt door*, zodat zorgverleners veel adequater op hulpvragen kunnen reageren. Hertek beperkt het aantal ongewenste doormeldingen door alle geadresseerde brandmeldcentrales uit te rusten met een confirmation filter.* De Sonevo-iSCAN is de eerste akoestische bewakingsunit over Internet (TCP/IP) en biedt daarom optimale veiligheid op elke gewenste locatie. * Primeur in Nederland Bij de SICURE noodvoedingsystemen kan voor de nood verlichtinginstallatie de algemene verlichting worden geïntegreerd, dit bespaart op installatie- en onderhoudskosten.

5 Uw project van A tot Z Hoe wij werken Naast een uitgebreid productassortiment levert Hertek alle aanverwante dienstverlening zoals advies, ontwerp, programma van eisen, projectering, certificering, service & onderhoud en zelfs opleiding. Acquisitie Hertek start een project met acquisitie in een zo vroeg mogelijk (plan)stadium. Want juist dan kunnen wij meedenken over de eisen die wetgeving en normen stellen. Dat levert een custom made Programma van Eisen (PvE) op, dat sneller door de eisende partij(en) wordt geaccepteerd. Ontwerp Wij ontwerpen en engineeren voor u een systeem dat het beste aansluit op uw eisen en budget. Offerte Onze commerciële afdeling calculeert het ontwerp en werkt dit uit in een complete offerte. Order en uitvoering Na goedkeuring van de offerte nemen wij de opdracht in uitvoering. Onze projectleider verzorgt de communicatie met u, doet de planning, bewaakt de logistieke voortgang en ondersteunt de betrokken installateur. Voorraad en logistiek Veel producten leveren wij uit voorraad en klantspecifieke producten kopen wij projectmatig in. Vervolgens zorgt onze afdeling logistiek dat de materialen tijdig en netjes worden verpakt en geleverd. Inbedrijfstelling Na installatie stelt onze servicetechnicus de systemen in bedrijf. Hij programmeert en test ze op basis van het PvE en de projectietekening. Aandachtspunten worden met u doorgenomen en binnen de afgesproken termijn afgehandeld. Oplevering en Service & Onderhoud Na uitvoering van een project kunnen wij een (extra) test of brandproef uitvoeren om de correcte werking van het systeem te controleren. Zodra alle partijen tevreden zijn, leveren wij het project met een installatieattest op. Om de continuïteit van de installatie te waarborgen, maken wij met u afspraken over service en onderhoud. En is certificering vereist, dan zijn wij erkend om aan de hand van een (positief) Rapport van Oplevering ook een certificaat af te geven. Opleiding Een installatie is pas echt veilig wanneer deze op de juiste manier wordt gebruikt. Daarom verzorgt Hertek ook praktijkgerichte opleidingen, zoals de cursus Beheerder Brandmeldinstallaties.

6 In de praktijk Referentie Muziekkwartier Het Muziekkwartier in Enschede kent een ongeëvenaard staaltje branddetectie. Vooral de 30 meter hoge toneeltoren was voor Kropman Installatietechniek en Hertek een uitdaging. Naast een theaterzaal, twee poppodia, een muziekschool en het conservatorium herbergt het Muziektheater studio s, horeca, congresfaciliteiten en kantoren. Om de brandveiligheid te garanderen, was totaaldetectie vereist. Projectbegeleider Peter de Jonge van Kropman Installatietechniek: Wij hebben gekozen voor een Hertek brandmeld- en ontruimingsinstallatie met vier schakelfuncties, zodat een calamiteit bij de ene gebruiker niet tot onnodige melding en ontruiming van andere gebruikers leidt. Grootste uitdaging was de 30 meter hoge toneeltoren. Door wisseling van decors en Bedrijfszekere productie Toen de fabriek in Maasdam in 2004 werd gebouwd, koos installatiebedrijf Delta Elektro uit Best samen met Hertek voor een geïntegreerde brandgordijnen is de rookontwikkeling hier onvoorspelbaar. Na brandproeven vielen thermische melders af en koos Kropman samen met Hertek voor aspiratie- en vlammenmelders. Technische expertise Kropman werkt regelmatig met Hertek. Naast haar goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen wij altijd terugvallen op haar technische expertise. Een Programma van Eisen opstellen is makkelijk, maar obstakels gebruiksvriendelijk aanpakken en rekening houden met onderhoud is veel moeilijker. Hertek ondersteunt ons daarin perfect. Referentie FrieslandCampina In Maasdam staat de modernste productielocatie van FrieslandCampina. Hier maakt men van rauwe melk smakelijke consumenten producten. Dat continue proces mag niet verstoord worden door brand. Daarom waakt Hertek mee. FrieslandCampina produceert bijna 275 miljoen zuiveleenheden per jaar en dat is niet zonder brandrisico s. Hoofd Technische Dienst René Boutens: Een vastlopende transportbaan kan slippen en rookontwikkeling veroorzaken of bij het reinigen van tanks en leidingen kunnen stoom en hitte ontstaan. Ook kunnen pallets en verpakkingsmaterialen vlam vatten. meld- en ontruimingsinstallatie met standaard melders. Die werd, mede op advies van Hertek, uitgebreid met een aspiratiesysteem. Zo hebben wij de grootste en modernste brandmeld- en ontruimingsinstallatie van FrieslandCampina gekregen. De bedrijfszekerheid van onze productie is goed geregeld mede dankzij Hertek, die ook de service en het onderhoud verzorgt. Hertek is een heel betrouwbare partner die afspraken nakomt en storingen snel oplost.

7 Referentie FiftyTwoDegrees Hertek beschermt de ontwikkeling van innovaties in FiftyTwoDegrees. In dit Nijmeegse expertisecentrum realiseerde ETB Lubbers een omvangrijk brandbeveiligingsysteem. Referentie s Heeren Loo s Heeren Loo biedt hoogwaardige ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. De zorg- en brandmeldsystemen van Hertek helpen daarbij. Mede dankzij Hertek is FiftyTwoDegrees een superveilig gebouw. Hertek heeft een goede interne voorbereiding en externe begeleiding, is soepel in de omgang en denkt op het niveau van de installateur, zegt Mark Peters van ETB Lubbers. Flexibele netwerkinstallatie FiftyTwoDegrees ligt op de 52e breedtegraad en biedt onderdak aan duizenden personen die hoogwaardige technologie bedrijven. Op advies van Hertek dimensioneerde het installatiebedrijf een netwerk-brandmeldinstallatie waaraan een Klasse A ontruimingsinstallatie en een LIST-detectiesysteem met temperatuurvoelers werden gekoppeld. Maar liefst 440 automatische melders en 60 handbrandmelders vormen de ogen en oren van de installatie, die ook nog circa twintig andere systemen aanstuurt, zoals de brandweerliftbediening en de overdrukinstallatie. De gekozen systeemopbouw past hier uitstekend, zegt Peters. Het gebouw kent vrij indeelbare ruimten en het systeem is daar makkelijk op aan te passen. Met zijn gebruiksvriendelijkheid is het de plezierigste brandmeldinstallatie die ik ken. Hertek en s Heeren Loo werken in heel Nederland samen en dat heeft volgens Beheerder Gert Pasman grote voordelen: De vaste contactpersonen en storingsmonteurs weten waar ze moeten zoeken om problemen snel op te lossen. Pasman beheert samen met twee collega s 180 gebouwen in de regio Midden-Nederland. s Heeren Loo greep een nieuwbouw voor 80 cliënten aan om de zorg- en brandmeldsystemen te moderniseren. Wij hebben een omvangrijk zorgsysteem van Hertek en luisteren hier ruim veertig woongebouwen centraal in, vooral via ISDN. Op termijn verwacht ik meer alarmering over IP in te zetten, want dat werkt goedkoper en sneller en is uit te breiden met camera s. Makkelijk beheren Ook het brandmeldsysteem van s Heeren Loo Midden- Nederland is gemoderniseerd, te beginnen met de nieuwbouw. Die kreeg een netwerk van Penta-centrales, met als belangrijk voordeel dat wij de brandmeldsystemen nu op afstand kunnen beheren.

8 Sponsoring Sponsor mee Hertek draagt veiligheid een warm hart toe. Ook buiten projecten om. Daarom zijn wij trouw sponsor van de Nederlandse Brandwonden Stichting. Want ook als een goed meldsysteem ontbreekt, zijn wij van de partij, al jaren. Om de fysieke en mentale littekens van brandslachtoffers te beperken, samen met andere donateurs. Zoals u? Brandmeldsystemen Noodverlichting Zorgsystemen Communicatiesystemen Service & Onderhoud Opleidingen Hertek B.V. Postbus GE Weert Copernicusstraat DE Weert T +31 (0) F +31 (0) E hertek@hertek.nl I

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES

CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES CERTIFICEREN IN GEBRUIK STELLEN SERVICE EN ONDERHOUD VERVANGINGSADVIES Hefas Branddetectie BV biedt u een breed spectrum aan diensten en service om brandmeld-en ontruimingssystemen in gebruik te stellen,

Nadere informatie

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen Dit noem ik nu veiligheid! F. de Visser, installateur Het concept Professionele technologie voor veiligheid in kleine/middelgrote gebouwen.

Nadere informatie

Brandmeldsystemen. De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht.

Brandmeldsystemen. De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht. Brandmeldsystemen De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht. Bij Aqua+ is uw brandbeveiliging in vertrouwde handen Aqua+ is een erkend branddetectiebedrijf met ruim 30

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek.

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Service en onderhoud Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Erkend installatie- en onderhoudsbedrijf voor sprinklers en brandmeldinstallaties Eén aanspreekpunt

Nadere informatie

Beheer brandmeldinstallaties

Beheer brandmeldinstallaties Beheer brandmeldinstallaties Nieuwe technieken en Certificering Siemens Fire Detection Brandrisico en de mogelijke consequenties Branddetetctie Automatisch blussen Evacuatie management Gevaren meldsysteem

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties Brandmeldinstallaties 1 Welkom bij Bedankt voor het downloaden van de brochure Opleidingen Brandmeldinstallaties. (BVO) biedt verschillende technische opleidingen aan voor medewerkers van installatiebedrijven/branddetectiebedrijven

Nadere informatie

EEN GOEDE BRANDWEERINSTALLATIE BESPAART GEEN GELD, MAAR EEN SLECHTE BRANDMELDINSTALLATIE KOST GELD

EEN GOEDE BRANDWEERINSTALLATIE BESPAART GEEN GELD, MAAR EEN SLECHTE BRANDMELDINSTALLATIE KOST GELD Succesverhaal EEN GOEDE BRANDWEERINSTALLATIE BESPAART GEEN GELD, MAAR EEN SLECHTE BRANDMELDINSTALLATIE KOST GELD De brandveiligheid van Hoshino Europe B.V. OVER HOSHINO TOTO, Metallica, Di-Rect en Billy

Nadere informatie

Programma van Eisen Brandmeldinstallatie conform NEN C1-2010

Programma van Eisen Brandmeldinstallatie conform NEN C1-2010 conform NEN 2535-2009+C1-2010 Risico Object Naam : Zorg- en recreatieboerderij De Bult Adres : Beekstraat 13 Postcode : 7227 NC Plaats : TOLDIJK Opdrachtgever PvE Naam : Zorg- en recreatieboerderij De

Nadere informatie

Wijzer in de Zorg Referentieprojecten

Wijzer in de Zorg Referentieprojecten Wijzer in de Zorg Referentieprojecten 1 Wijzer in de zorg Hallo, digitale zuster Wie wil er niet werken of verzorgd worden bij Zorggroep Elde? Immers, voor de derde keer heeft deze organisatie de triple-a

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Partner in brandbeveiliging

Partner in brandbeveiliging Partner in brandbeveiliging Brandveilig! Brand is de grootste nachtmerrie voor iedere ondernemer. Altebra zorgt dat u rustig kunt slapen! Wij leveren en onderhouden slimme sprinklerinstallaties om uw bedrijf

Nadere informatie

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER Ruigrok, een sterke naam, een sterk bedrijf, een sterk logo Veiligheid en vertrouwen spelen in de huidige wereld een steeds grotere rol. Als er één bedrijf is dat zich

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Beëindiging directe doormelding naar Regionale Alarmcentrale

Beëindiging directe doormelding naar Regionale Alarmcentrale 122 brandveiligheids INFO Beëindiging directe doormelding naar Regionale Alarmcentrale Meer informatie of andere folders uit deze serie? Ga naar de brandweer kazerne bij u in de buurt of kijk op www.brandweer.nl

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

Informatie over het voorkomen van loos alarm door automatischebrandmeldinstallaties

Informatie over het voorkomen van loos alarm door automatischebrandmeldinstallaties Groningen Informatie over het voorkomen van loos alarm door automatischebrandmeldinstallaties 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding.......................................................3 2. Loos alarm......................................................4

Nadere informatie

Programma van Eisen Brandmeldinstallatie

Programma van Eisen Brandmeldinstallatie Documentnaam: 6086BD54-PVE-2015-11-27 Pagina: 1 van 9 1. Gegevens Documentnummer: 6086BD54-PVE-2015-11-27 Datum opmaak: 27-11-2015 PvE-opsteller Certificaat vereist Bouwwerk: Doel installatie Bouwvergunning:

Nadere informatie

Programma van Eisen Brandmeldinstallaties (BMI) Volgens NEN 2535:2017

Programma van Eisen Brandmeldinstallaties (BMI) Volgens NEN 2535:2017 1. Gegevens Documentnummer: Datum opmaak: Opsteller van het PvE: Naam: Bedrijf: Erkenningsnummer: n.v.t. Certificaat vereist: ja, voor de certificatieprocedure wordt het opleveringsrapport opgesteld. nee,

Nadere informatie

Great coffee just enjoy it

Great coffee just enjoy it Great coffee just enjoy it Ik zoek lekkere koffie, met keuze uit verschillende koffievariaties, die snel en gemakkelijk bereid wordt. Al uw wensen in één koffiemachine. Dat is de kracht van NESCAFÉ Alegria.

Nadere informatie

Koppeling van systemen

Koppeling van systemen Brandmelding en KNX Koppeling van systemen 1 Even voorstellen Naam: Gerrit Hagen Bedrijf: BVO bv (Brand-)Veiligheid & Opleidingen Functie: (Brand-)Veiligheidskundige Telefoon: 06-51783224 E-mail: g.hagen@bvo-online.nl

Nadere informatie

De Verhuismakelaar Verhuiscoördinatie

De Verhuismakelaar Verhuiscoördinatie Verhuiscoördinatie Pagina 1 Een nieuw pand! Eindelijk gevonden! Het juiste pand op de juiste locatie. U heeft de sleutel op zak en de verhuizing kan beginnen, maar waar begint u? Er moeten aanpassingen

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

Bescherm wat u aan het hart gaat

Bescherm wat u aan het hart gaat Bescherm wat u aan het hart gaat met betrouwbare beveiliging van DETEC www.detec.nl Zeker van de zaak BORG gecertificeerd alarmsysteem Gecertificeerd leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallatie

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

Ze werken volgens het Lean principe, dat merk je gewoon aan alles

Ze werken volgens het Lean principe, dat merk je gewoon aan alles Beveiliging Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918 en is een modern installatiebedrijf. Als erkend beveiligingsbedrijf voor uw brand-, inbraak-, camera- en toegangscontrolesystemen voeren wij het totale beveiligingsconcept

Nadere informatie

Cursusspecial Vakbekwaamheid

Cursusspecial Vakbekwaamheid Cursusspecial Vakbekwaamheid > Elektrotechniek > Waterleidingtechniek > Gastechniek > CV-techniek Haal uw vakbekwaamheidsdiploma en word Erkend Installateur. Uw klanten zitten erop te wachten. Als installateur

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen

de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen snelheid en kwaliteit 2 Wij bieden u niet alleen een professionele technische ondersteuning, maar ook hoogwaardige

Nadere informatie

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties

Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Duurzame oplossingen, doeltreffende installaties Agro Industrie Particulier Beveiliging Duurzame energie Over ETB van de Beek Elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren én onderhouden. En minstens

Nadere informatie

Nodeloze brandmeldingen

Nodeloze brandmeldingen 121 brandveiligheids INFO Nodeloze brandmeldingen Meer informatie of andere folders uit deze serie? Ga naar de brandweerkazerne bij u in de buurt of kijk op www.brandweer.nl Brandmelders redden levens

Nadere informatie

VEILIGHEIDSREGIO HAAGLANDEN RAPPORT VAN OPLEVERING BRANDMELDINSTALLATIE

VEILIGHEIDSREGIO HAAGLANDEN RAPPORT VAN OPLEVERING BRANDMELDINSTALLATIE VEILIGHEIDSREGIO HAAGLANDEN RAPPORT VAN OPLEVERING BRANDMELDINSTALLATIE Bestemd voor een brandmeldinstallatie zonder doormelding naar de RAC (Dus zonder eis tot certificering) Pagina 1 van 7 Toelichting

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Programma van Eisen Brandmeldinstallatie Conform NEN 2535:2009 en correctie C1:2010

Programma van Eisen Brandmeldinstallatie Conform NEN 2535:2009 en correctie C1:2010 Programma van en Brandmeldinstallatie Conform :2009 en correctie C1:2010 Naam : OTT Hoofddorp Adres : Arnolduspark 4 te Hoofddorp Woonplaats : Hoofddorp Projectnummer: 0014-A-01-Gerssen-OTT Hoofddorp 1.

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

Gewoon een veilig gevoel.

Gewoon een veilig gevoel. Gewoon een veilig gevoel. Kwaliteit van leven, comfort, zelfredzaamheid en gevoel van vrijheid voor gebruikers. Dat is wat wij als Telezorg nastreven met het ComServer platform. ComServer De scheiding

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

De best leesbare displays van Nederland

De best leesbare displays van Nederland De best leesbare displays van Nederland Missie De missie van Data Display is helder de openbare ruimte voorzien van hoogwaardige elektronische informatiesystemen. Daarbij onderscheidt Data Display drie

Nadere informatie

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2 ITN Ontzorgt Voorwoord ITN Installatietechniek b.v. Ede opgericht in 1973 is een allround technisch dienstverlener. In deze interactie zijn transparantie in doen en laten en het nakomen van afspraken van

Nadere informatie

Programma van Eisen. (Conform NEN2575:2004 met wijzigingsplan NEN2575:2004/C1:2006) : 20 mei 2011

Programma van Eisen. (Conform NEN2575:2004 met wijzigingsplan NEN2575:2004/C1:2006) : 20 mei 2011 Zaaksdossier:: O-000287 OLO: 11 mei 2011 Doc.ond.: 11.004109: Aanvraag omgevingsvergunning-rapport Product: Bouwen, Melding brandveilig gebruik, Toestemming brandveilig gebruik Beh. : Pb/WABO Programma

Nadere informatie

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Denkt met u mee Showroom A&B Electrotechniek Installaties Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Beveiligingsinstallaties.

Nadere informatie

Als het er echt op aankomt, bewijst Novisec zijn meerwaarde

Als het er echt op aankomt, bewijst Novisec zijn meerwaarde Gamma Echt en Roermond Als het er echt op aankomt, bewijst Novisec zijn meerwaarde Honeywell Life Safety; s Werelds meest vooraanstaande fabrikant van brandmeld- en ontruimingsstystemen Met de wereld verbonden

Nadere informatie

Transformatorstations

Transformatorstations Transformatorstations Alfen Transformatorstations Vertrouwde partij op het middenspanningsnet Transformatorstations en gerelateerde projecten zijn dé specialiteit van Alfen. In de jaren 60 bouwden wij

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

FixPlan voor installaties

FixPlan voor installaties FixPlan voor installaties Installatietechniek FixPlan installatietechniek is een creatieve en innovatieve partner die technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert op het gebied

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Bouwbedrijven DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

Logboek Brandmeldinstallatie

Logboek Brandmeldinstallatie Logboek Brandmeldinstallatie Projectnaam + plaatsnaam Notifier NF30 Inhoud 1) Inleiding 2) Verklaring ingebruikstelling 3) Belangrijke personen / Doormeldingen 4) Tijdschema maandelijkse testen 5) Alarm

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

RESULTATEN KLANTONDERZOEK 2015

RESULTATEN KLANTONDERZOEK 2015 RESULTATEN KLANTONDERZOEK 2015 Resultaten klantonderzoek 2015 De wereld verandert, ook die van u! De uitkomsten De aangegeven kansen voor verbetering zijn: Waar u het meest tevreden over bent: - Investeer

Nadere informatie

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken

Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Het Slimme Connecteren In de praktijk bij Service Centrum Flevolandse Bibliotheken Optimale ondersteuning voor Flevolandse bibliotheken De rol van de Nederlandse bibliotheken verandert. Enerzijds is een

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand Onze Bedrijfsmissie In een wereld die permanent en steeds sneller verandert, vormt onze visie een kompas voor het bedrijfsdoel en de fundamentele waarden van de Vollers groep. Ze brengt onze bedrijfsfilosofie

Nadere informatie

RAPPORT VAN ONDERHOUD. Brandmeldsystemen

RAPPORT VAN ONDERHOUD. Brandmeldsystemen RAPPORT VAN ONDERHOUD Brandmeldsystemen. Branddetectiebedrijf en Brandmeldonderhoudsbedrijf Pagina: 1 van 9 1. Gegevens Naam: Straat: Plaatsnaam: Eigenaar / gebruiker: Naam: Straat: Plaatsnaam: Leger des

Nadere informatie

Bijlage A. Programma van Eisen (PvE)

Bijlage A. Programma van Eisen (PvE) Bijlage A (normatief) Programma van en (PvE) A.1 Inleiding Om tot een verantwoorde brandmeldinstallatie te komen, moeten de uitgangspunten eenduidig zijn vastgelegd. Het PvE van de brandmeldinstallatie

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

Contextbeschrijving. Schoonderbeek Installatiegroep. Robin van Heijningen

Contextbeschrijving. Schoonderbeek Installatiegroep. Robin van Heijningen Contextbeschrijving Schoonderbeek Installatiegroep Robin van Heijningen Contextbeschrijving Schoonderbeek Installatiegroep Robin van Heijningen Hillegom 07-10-2012 AD projectleider techniek Voorwoord Dit

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN BMI & AOI

PROGRAMMA VAN EISEN BMI & AOI 1. Gegevens De gegevens moeten worden ingevuld door de opsteller van het PvE. Documentnummer: 10496EVB20130114 Datum opmaak: 29 mei 2015, Opsteller van het PVE: Naam: E. van Bijsteren Adres: Overveld 21

Nadere informatie

Perfect geïsoleerd in alle openheid

Perfect geïsoleerd in alle openheid Editie VOORJAAR 2016 r a m e n & d e u r e n FIRMA VAMA RAMEN EN DEUREN BVBA Reynaers Installer in Lanaken Tom van den Branden & Andy Massot, zaakvoerders: Onze passie voor perfectie vinden we ook terug

Nadere informatie

Agnes is verzorgende IG, trainer en opleider bij HappyNurse sinds 2013.

Agnes is verzorgende IG, trainer en opleider bij HappyNurse sinds 2013. Happy nurse Agnes is verzorgende IG, trainer en opleider bij HappyNurse sinds 2013. HappyNurse. Beter. Maak kennis met HappyNurse. Hét uitzendbureau voor verpleegkundigen en dé thuiszorgorganisatie voor

Nadere informatie

VEBON. VEBON-NOVB Eind- en toetstermen Deskundige Brandmeldtechniek

VEBON. VEBON-NOVB Eind- en toetstermen Deskundige Brandmeldtechniek VEBON VEBON-NOVB Eind- en toetstermen Deskundige Brandmeldtechniek Eind- en toetstermen Deskundige Brandmeldtechniek VEBON-NOVB 2016 Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en databankrechten ten

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN BEM ZK Behorend bij de installatie: Ouderenzorg Anders Van Glymesstraat LM Steenbergen

PROGRAMMA VAN EISEN BEM ZK Behorend bij de installatie: Ouderenzorg Anders Van Glymesstraat LM Steenbergen BEM1303967 gemeente Steenbergen PROGRAMMA VAN EISEN Behoort bij beschikking d.d. nr.(s) 11-09-2013 ZK13000730 Omgevingsmanager Behorend bij de installatie: Ouderenzorg Anders Van Glymesstraat 30 4651 LM

Nadere informatie

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2

Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Portfolio: Praktijkervaring > Ervaringen Jaar 2 Visrestaurant De Viskêête Tijdsperiode: 2006 tot heden Locatie: Havendijk 36, 4401 NS Yerseke Website: www.pietvanoost.nl Competenties: Stressbestendigheid,

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

Bestaande ontruimingsalarminstallaties

Bestaande ontruimingsalarminstallaties Rijnstraat 8 Postbus 20952 2500 EZ Den Haag Bestaande ontruimingsalarminstallaties Instructie Versie 1.0 Status Definitief Contactpersoon T 0800-899 1103 info.infofoon @rgd.minbzk.nl Betreft Bestaande

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Opdrachtgevers HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

VEBON. VEBON-NOVB Eind- en toetstermen Projecteringsdeskundige Brandmeldsinstallaties

VEBON. VEBON-NOVB Eind- en toetstermen Projecteringsdeskundige Brandmeldsinstallaties VEBON VEBON-NOVB Eind- en toetstermen Projecteringsdeskundige Brandmeldsinstallaties Eind- en toetstermen Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties VEBON-NOVB 2016 Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten

Nadere informatie

Ontruimingsplan. St. Jeugdvakantiewerk Goirle. Overnachting GOEDGEKEURD. Brandweer Hoofd Afdeling Preventie. d.d.

Ontruimingsplan. St. Jeugdvakantiewerk Goirle. Overnachting GOEDGEKEURD. Brandweer Hoofd Afdeling Preventie. d.d. Ontruimingsplan St. Jeugdvakantiewerk Goirle Overnachting GOEDGEKEURD Brandweer Hoofd Afdeling Preventie d.d. Inhoud 1. Inleiding en toelichting... 3 2. Situatietekening... 4 3. Gebouw-, installatie- en

Nadere informatie

Alleen dan kan een project slagen, dat wil zeggen: op tijd, binnen budget en vooral met de juiste functionaliteit.

Alleen dan kan een project slagen, dat wil zeggen: op tijd, binnen budget en vooral met de juiste functionaliteit. ICT MET RENDEMENT Welkom bij de Caesar Groep De Caesar Groep is dé specialist in Nederland als het gaat om ICT-projecten met rendement. Met meer dan 300 professionals werken wij voor onze klanten aan ICT-toepassingen

Nadere informatie

Nieuwe Kadekwartier Arnhem TE KOOP. Nieuwe Kadekwartier Arnhem

Nieuwe Kadekwartier Arnhem TE KOOP. Nieuwe Kadekwartier Arnhem Nieuwe Kadekwartier Arnhem TE KOOP Nieuwe Kadekwartier Arnhem ALGEMEEN Nieuwe Kadekwartier Een nieuwe woonwijk in wording! Links en rechts van de recent vernieuwde Westervoortsedijk verrijst de komende

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN EISEN ONTRUIMINGSALARMINSTALLATIE LUIDALARM TYPE B

PROGRAMMA VAN EISEN ONTRUIMINGSALARMINSTALLATIE LUIDALARM TYPE B PROGRAMMA VAN EISEN ONTRUIMINGSALARMINSTALLATIE LUIDALARM TYPE B Lidl Vijf Meiplein 15 2321 BN Leiden Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden BV. 151332-1860977 Document opgesteld

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Het daagt in het Oosten!

Het daagt in het Oosten! Het daagt in het Oosten! 1 PR Lighting: betaalbare topkwaliteit 2 Moving heads van topkwaliteit voor een redelijke prijs. Daar vroegen onze klanten steeds vaker om. Omdat bij Rolight de behoefte van de

Nadere informatie

5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER CLIËNTEN IN PLAATS VAN PER NACHT EVENTS PER NACHT INTERVENTIES ALARMEN

5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER CLIËNTEN IN PLAATS VAN PER NACHT EVENTS PER NACHT INTERVENTIES ALARMEN Door het slimme cameratoezicht van Zorgeloze Nachtzorg bieden wij de zorg die nodig is. Beter, sneller en efficiënter. 7 CLIËNTEN 7 cliënten gemonitord tijdens de pilot door Zorgeloze Nachtzorg. 26 BEZOEKEN

Nadere informatie

Veiligheid als uitgangspunt

Veiligheid als uitgangspunt Veiligheid als uitgangspunt Het brandbeveiligingssysteem dient te zijn afgestemd op het risico dat beschermd moet worden BVI is een geaccrediteerde inspectie-instelling voor brandbeveiligingssystemen Inspectie

Nadere informatie

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten.

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Achtergrond Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Hoe ouder een voertuig, hoe meer slijtage en dus hoe hoger de reparatiekosten. Speciaal voor prijsgevoelige klanten met oudere voertuigen vormen

Nadere informatie

Eversheds Faasen. Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt

Eversheds Faasen. Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt Eversheds Faasen Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt Wat verlangt u van Of u nu een sterke partner zoekt op uw eigen thuismarkt of als buitenlandse onderneming

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Productfolio Hoe gaan we te werk? Service van binnen...naar buiten

Inhoudsopgave. Voorwoord Productfolio Hoe gaan we te werk? Service van binnen...naar buiten Inhoudsopgave Voorwoord Productfolio Hoe gaan we te werk? Service van binnen......naar buiten 2 3 4 5 6 1 Voorwoord Efaflex profileert zich in de markt als de Mercedes onder de deuren. Iedereen weet dat

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

LOGBOEK BRANDMELD SYSTEEM

LOGBOEK BRANDMELD SYSTEEM LOGBOEK BRANDMELD SYSTEEM Welkom Inhoud Welkom 3 Enkele algemene adviezen 3 Aanstellen Beheerder Brandmeldinstallatie 4 Afsluiten onderhoudsovereenkomst 4 Preventief onderhoud 4 Correctief onderhoud 4

Nadere informatie

Programma van Eisen. Programma van eisen nr. 1165MA10-PvE01. Logiesfunctie. Amsterdamsestraatweg 10 1165 MA Halfweg

Programma van Eisen. Programma van eisen nr. 1165MA10-PvE01. Logiesfunctie. Amsterdamsestraatweg 10 1165 MA Halfweg Programma van eisen nr. 1165MA10-PvE01 Naam: Betreft: Opgesteld door: Contactpersoon: Amsterdamsestraatweg 10 1165 MA Halfweg Brandmeld-, ontruimingalarminstallatie P.C.J. Buijs BJH installatietechniek

Nadere informatie

Het houten kozijn en meer!

Het houten kozijn en meer! Het houten kozijn en meer! voortdurend innovatief presteren een unieke combinatie van professionals VIP-kozijn: 1 + 1 = 3 Wat gebeurt er als twee familiebedrijven met passie voor vakmanschap, een doorzettersmentaliteit

Nadere informatie

Handleiding Openbaar Meld Systeem - OMS

Handleiding Openbaar Meld Systeem - OMS Handleiding Openbaar Meld Systeem - OMS Doel van deze handleiding Voorkomen van nodeloze brandmeldingen Uw gebouw is voorzien van een Brandmeldinstallatie (BMI) met een automatische doormelding naar de

Nadere informatie