waterwellfit Het Wellfit-douchesysteem: HANSAEMOTION met drie weldadige regenerende functies met één druk op de knop. Meer bij HANSA.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "waterwellfit Het Wellfit-douchesysteem: HANSAEMOTION met drie weldadige regenerende functies met één druk op de knop. Meer bij HANSA."

Transcriptie

1 waterwellfit Het Wellfit-douchesysteem: met drie weldadige regenerende functies met één druk op de knop. Meer bij HANSA.de/hansaemotion

2 MODERN ONZE PRODUCTEN VOLGEN EEN WELDOORDACHT DESIGN, ZIJN MODERN EN GEVEN VAAK EEN LEVEN LANG PLEZIER. DAAROM KIEZEN WE BIJ VOOR HOOGWAARDIGE MATERIALEN, HELDERE VORMEN EN EEN TIJDLOOS UITERLIJK. DAT WE HIERMEE EN PASSANT OOK NOG VOOR EEN WERELDPRIMEUR HEBBEN GEZORGD, WILLEN WE HIER SLECHTS ZIJDELINGS OPMERKEN.

3 FRISSER AAN HET WERK. Het dagelijks leven. Kan worden omschreven als het gebruikelijke verloop van de dagen of weken bij mensen in een beschaafde samenleving. Andere omschrijvingen in termen van dagelijkse sleur getuigen van aanzienlijk meer emotie en zijn vaak realistischer: familieverplichtingen, de druk van deadlines tijdens het werk, uitpuilende mailboxen en, en, en... Ons dagelijks leven lijkt soms allesbehalve beschaafd te zijn. Eerst het slechte nieuws: dat kunnen wij ook niet veranderen. Wat we echter wel kunnen doen is u helpen te regenereren. Heel eenvoudig niet alleen figuurlijk gesproken met één druk op de knop, maar werkelijk met één druk op de knop. Met het Wellfit-douchesysteem wapent u zich s ochtends al bij het douchen voor de dag, vindt u ontspanning na drukke uren op het werk of komt u na een inspannend sportprogramma weer helemaal op adem. En het mooiste hiervan is: ook dat hoort tot het dagelijks leven. UITRUSTEN, ONTSPANNEN, ENERGIE TANKEN ELKE DAG OPNIEUW.

4 ONTSPANNEN. OF FIT. OF UITGERUST. MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP. De Wellfit-thermostaat is het centrale element van het douchesysteem. Met één druk op de knop kiest u een van de drie wellnessprogramma s. Na een paar seconden start dan de gekozen behandeling met warm en koud water. Het ritme van de afwisselend warme en koude fasen verschilt daarbij afhankelijk van het programma. Zo wordt douchen wellfit-douchen: vóór het werk om fris en actief de dag te starten, na het sporten om weer op adem te komen of s avonds om de stress achter u te laten. Het in Space Grey of Clear White te verkrijgen opzetstuk van onderhoudsarm veiligheidsglas laat zich door zijn aantrekkelijke design niet alleen perfect inpassen in de badkamer: het kan ook worden gebruikt als praktisch planchet om shampoo en dergelijke op te zetten. Thermo-Cool: dankzij de scheiding van waterleiding en behuizing wordt het oppervlak van de thermostaat niet warm. Van binnen garandeert hoogwaardig en corrosiebestendig DZR-messing een lange levensduur. Van buiten zorgen de intuïtieve bedieningselementen voor maximaal comfort. Aan de voorzijde aangebrachte instelelementen zijn eenvoudig te bedienen, de Wellfit-knop reageert heel eenvoudig op tippen met de vingers en de 38º C heetwaterblokkering zorgt ervoor dat het er niet al te heet aan toe gaat.

5 VEILIG OM HET LEVEN VAN ONZE KLANTEN BETER TE MAKEN IS HET NATUURLIJK OOK NODIG HUN GEZONDHEID TE BESCHERMEN. DAAROM VOLDOET OOK HANSAWELLFIT UITERAARD AAN ALLE ACTUELE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN. ZO BIEDEN BIJVOORBEELD DE INGEBOUWDE VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN BESCHERMING TEGEN TE WARM WATER. IETS WAAR VOORAL KINDEREN EN OUDEREN BAAT BIJ HEBBEN. De thermostaat is natuurlijk ook beschikbaar als versie voor het bad. Bovendien zijn alle varianten ook zonder Wellfit-functie te verkrijgen. KWALITEITSBEWUST DE HANSA KWALITEIT IS SPREEKWOORDELIJK. OM DAT ZOU TE HOUDEN IS OOK ONS NIEUWE WELLFIT-DOUCHESYSTEEM MET VAKMANSCHAP OPTIMAAL VERWERKT EN IS HET TECHNOLOGISCH HELEMAAL UP TO DATE. ALLES PAST PRECIES IN ELKAAR EN WORDT ONDERWORPEN AAN STRENGE KWALITEITSCONTROLES OM DUURZAAMHEID EN ZUIVER WATER TE GARANDEREN. De Wellfit-thermostaat en de verschillende programma s zijn comfortabel met een app te bedienen. Wellness-update voor de oude badkamer U wilt uw bestaande douche wellfit maken? Geen probleem: is modulair opgebouwd. Zo kan bij de keuze van de componenten en de montage flexibel rekening worden gehouden met uw ideeën en de ruimtelijke situatie. Vraag uw installateur wat de mogelijkheden zijn.

6 DRIE PROGRAMMA S OM U BETER TE VOELEN. RECOVER Vooral na maximale lichamelijke inspanningen helpt het programma u met intensieve koudwaterintervallen weer fit en vitaal te worden. Het voorkomt spierpijn en kan het hart- en vaatstelsel zelfs duurzaam versterken. RECOVER-PROGRAMMA: BETROUWBAAR DE NAAM HANSA STAAT VOOR VOORTREFFELIJKE PRODUCTEN EN DE VOORTREFFELIJKE MENSEN DIE DEZE PRODUCTEN MAKEN, VERKOPEN EN INSTALLEREN. DAAROM HEBBEN WE ER OOK GEEN ENKELE MOEITE MEE VOOR 2 JAAR GARANTIE OP DE DEUGDELIJKE WERKING EN 10 JAAR NAKOOPGARANTIE VOOR RESERVEONDERDELEN TE VERLENEN.

7 RELAX De naam is programma dat wil zeggen wellnessprogramma. De geringe temperatuurwisseling en veel warm water helpen om los te laten, stress te verminderen en te ontspannen. Dus gewoon inschakelen en uitschakelen. RELAX-PROGRAMMA: COMFORTABEL WIJ WILLEN HET LEVEN VAN ONZE KLANTEN NIET NODELOOS INGEWIKKELD MAKEN, MAAR JUIST EENVOUDIGER EN BETER. HET BESTE VOORBEELD HIERVAN IS DE EENVOUDIGE EN INTUÏTIEVE BEDIENING VAN ONS WELLFIT-DOUCHE- SYSTEEM: ÉÉN DRUK OP DE KNOP VOLSTAAT. RELOAD Eerst onder de douche, dan goed op gang komen. Het uitgebalanceerde warm-koud-programma RELOAD stimuleert de bloedsomloop, maakt wakker en levendig en zorgt zo voor een perfect start van een actieve dag. RELOAD-PROGRAMMA:

8 U HEBT HET IN DE HAND. OF AAN DE MUUR. De douches zijn het perfecte complement van de thermostaat. Via de handdouche wordt het met de thermostaat gekozen Wellfit-programma uitgevoerd. Drie direct op de handdouche instelbare soorten stralen maakt de wellnesservaring onder de douche perfect. De douchekop van de douches is zowel volledig rond als met afgeronde hoeken verkrijgbaar en past zo bij elk modern badkamerdesign. De bijbehorende glijstangset met comfortabele hoogteverstelling en optioneel zeepbakje beschikt over een flexibel te positioneren wandhouder zo kunnen bijv. bestaande boorgaten bij een renovatie gewoon opnieuw worden gebruikt.

9 Pulse spray De pulserende massagedouche doet een mens niet alleen goed, ze helpt door de gerichte behandeling van afzonderlijke lichaamsdelen ook verkramptheid los te maken. DE PULSE-FUNCTIE WORDT VIA DEZE KNOP GEACTIVEERD. DE BEIDE ANDERE SOORTEN STRALEN KUN- NEN COMFORTABEL VIA EEN SCHAKELAAR AAN DE DOUCHEGREEP WORDEN GESELEC- TEERD. Sensitive spray Bij de instelling Sensitive wordt het lichaam verwend met een zachte straal die een ontspannend effect heeft. HANSA van HANSA KWALITEIT IS ONS HOOGSTE GOED. DAAROM HOUDEN WE BIJ EN DE COMPLETE PRODUCTIEKETEN VAN ONTWERP TOT EINDAFWERKING IN EIGEN HANDEN. ZO ZIJN WE IN STAAT ELKE STAP BINNEN HET PRODUCTIEPROCES TE ANALYSEREN EN TE OPTIMALISEREN OM UITEINDELIJK HET PERFECTE EINDRESULTAAT TE VERKRIJGEN. EN DAT RESULTAAT ZIET U NIET ALLEEN, DAT VOELT U OOK. DAG IN, DAG UIT. VELE JAREN LANG. Intense spray De instelling voor het dagelijks gebruik, ideaal voor het wassen van lang haar en voor het starten van het RELOAD-programma.

10 PRODUCTEN OP EEN RIJTJE. WELLFIT-THERMOSTAAT Wellfit Thermostaat-mengkraan grijs/chroom met Wellfit body treatment, veiligheidglas, kleur grijs Wellfit Bad-thermostaatmengkraan, DN 15 (1/2") grijs/chroom met Wellfit body treatment, veiligheidglas, kleur grijs Wellfit Thermostaat-mengkraan wit/chroom met Wellfit body treatment, veiligheidsglas, kleur wit Wellfit Bad-thermostaatmengkraan, DN 15 (1/2") wit/chroom met Wellfit body treatment, veiligheidsglas, kleur wit THERMOSTAAT Thermostaat-mengkraan grijs/chroom veiligheidglas, kleur grijs Bad-thermostaatmengkraan, DN 15 (1/2") grijs/chroom veiligheidglas, kleur grijs Thermostaat-mengkraan wit/chroom veiligheidsglas, kleur wit Bad-thermostaatmengkraan, DN 15 (1/2") wit/chroom veiligheidsglas, kleur wit HANDDOUCHES Handdouche, 1 straal lichtgrijs/chroom douchekop maat 120 mm Handdouche 3-stralig lichtgrijs/chroom douchekop maat 120 mm Style Handdouche, 1 straal wit/chroom douchekop maat 110 mm x 120 mm Style Handdouche 3-stralig wit/chroom douchekop maat 110 mm x 120 mm BRAUSESET Set voor badmengkranen lichtgrijs/chroom hand douche, (-) 1-stralig, douchekop maat 120 mm, doucheslang, 1500 mm Set voor badmengkranen lichtgrijs/chroom hand douche, (-) 3-stralig, douchekop maat 120 mm, doucheslang, 1500 mm Style Set voor badmengkranen wit/chroom Style handdouche, (-) 1-stralig, douchekop maat 110 mm x 120 mm, doucheslang, 1500 mm Style Set voor badmengkranen wit/chroom Style handdouche, ( ) 3-stralig, douchekop maat 110 mm x 120 mm, doucheslang, 1500 mm

11 WELLFIT-DOUCHESYSTEEM Wellfit douchesysteem Thermostaat-mengkraan, grijs/chroom met direct aangesloten douchesysteem, met Wellfit body treatment, met ruim planchet, veiligheidglas, kleur grijs Wellfit douchesysteem Thermostaat-mengkraan wit/chroom met direct aangesloten douchesysteem, met Wellfit body treatment, met ruim planchet, veiligheidsglas, kleur wit DUSCHSYSTEM douchesysteem Thermostaat-mengkraan grijs/chroom met direct aangesloten douchesysteem, met ruim planchet, veiligheidglas, kleur grijs douchesysteem Thermostaat-mengkraan wit/chroom met direct aangesloten douchesysteem, met ruim planchet, veiligheidsglas, kleur wit GLIJSTANG glijstang set 970 mm lichtgrijs/chroom hand douche, (-) 1-stralig, Doucheslang, 1750 mm, met zeepschaal glijstang set 970 mm lichtgrijs/chroom hand douche, (-) 3-stralig, Doucheslang, 1750 mm, met zeepschaal Style glijstang set 970 mm wit/chroom Style handdouche, (-) 1-stralig, Doucheslang, 1750 mm, met zeepschaal Style glijstang set 970 mm verchroomd Style handdouche, (-) 3-stralig, Doucheslang, 1750 mm, met zeepschaal TOEBEHOREN verchroomd Doucheslang 1500 mm Zeepschaal verchroomd Glijstang, max. lengte 740 mm verchroomd Glijstang, max. lengte 970 mm

12 HANSA NEDERLAND HANSA BELGIUM HANSA Nederland B.V. Watergoorweg MA Nijkerk Telefoon: Fax: info.nl@hansa.com HANSA Belgium BVBA-SPRL Steenweg Herk-de-Stad Telefoon: + 32 (0) Fax: + 32 (0) info@hansa-belgium.be Bij technische vragen: technik@hansa.com Apple en het Apple logo zijn merken van Apple Inc., die in de VS en andere landen zijn gedeponeerd. App Store is een dienstenmerk van Apple Inc. Google Play en het Google Play-logo zijn merken van Google Inc. Afdruknorm: /4. Gedrukt in Duitsland. Vergissingen en wijzigingen voorbehouden.

Een heldere expressie van een sterk karakter:

Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA 2 Een heldere expressie van een sterk karakter: HansaLIGNA. 3 De moeite waard om lang naar te kijken: HansaLIGNA. Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte

Nadere informatie

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS

INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS INSPIRE YOURSELF WITH HANSA SHOWER SOLUTIONS ONTDEK JOUW NIEUWE IK MET PUUR DOUCHEGENOT. Douchen is zo veel meer dan alleen maar een dagelijks verzorgingsritueel. Onder de douche worden we uiteindelijk

Nadere informatie

Gevoel en verstand volkomen in harmonie:

Gevoel en verstand volkomen in harmonie: 2 Gevoel en verstand volkomen in harmonie: Hansaronda. 3 4 Het vertrouwde op een geheel nieuwe manier beleven. Hansaronda. Harmonie: er is vrijwel geen enkele mengkranenserie te bedenken die dit principe

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

Hansgrohe Douchenieuwigheden. Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches

Hansgrohe Douchenieuwigheden. Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches Hansgrohe Douchenieuwigheden N I EU W Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches Croma Select Handdouches, Porter sets, douchesets Croma Select S Multi Handdouche # 26800, -400 (16 l/min)

Nadere informatie

water style HANSADESIGNO. Uw persoonlijke stijl in bad en keuken. Meer op hansadesigno.hansa.com

water style HANSADESIGNO. Uw persoonlijke stijl in bad en keuken. Meer op hansadesigno.hansa.com water style. Uw persoonlijke stijl in bad en keuken. Meer op hansadesigno.hansa.com HOME, SWEET STYLISH HOME. Thuis. Zeker in de top 10 van de woorden voor welzijn. Net na innerlijke rust en een biertje

Nadere informatie

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen Croma 100 / Crometta 85 Doucheplezier voor iedereen Croma 100 Meer doucheplezier voor ons allemaal Groot, mooi en veelzijdig daar moet elke handdouche vandaag aan beantwoorden. Miljoenen doucheliefhebbers

Nadere informatie

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR KINEMAGIC Vervang uw bad door een ruime douche Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR NA Het plezier van water KINEMAGIC Naarmate u ouder wordt, is uw bad

Nadere informatie

Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW. Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart.

Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW. Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart. Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart. Crometta Handdouche, Porter Set, Doucheset Crometta Vario Handdouche # 26330,

Nadere informatie

Raindance Select. Mijn doucheplezier.

Raindance Select. Mijn doucheplezier. Raindance Select Mijn doucheplezier. Hansgrohe. Doucheplezier 03 Mijn doucheplezier: Altijd een bijzondere belevenis. Genieten van de veelzijdigheid van water. Water reinigt en laat leven. Water spoelt

Nadere informatie

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR Vervang uw bad door een ruime douche Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing Het plezier van water 2 3 Vervang uw bad door een ruime douche in 1 dag! INHOUD Naarmate

Nadere informatie

Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW. De nieuwe ShowerSelect en Ecostat afwerksets voor de ibox universal.

Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW. De nieuwe ShowerSelect en Ecostat afwerksets voor de ibox universal. Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW De nieuwe en Ecostat afwerksets voor de ibox universal. 1 DOuCHEFuNCTIE ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect mengkraan mengkraan # 15767,

Nadere informatie

Perfect ontwerp, KLUDI COCKPIT Discovery. intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection.

Perfect ontwerp, KLUDI COCKPIT Discovery. intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection. Perfect ontwerp, intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection. De hoge kunst van eenvoud Intuïtieve bediening De cockpit in vliegtuigen of sportauto s is optimaal

Nadere informatie

hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Novus

hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Novus hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Individuele bewegingsvrijheid ComfortZone voor Meer bewegingsvrijheid bij het handen wassen, comfortabel haren wassen of vullen

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Puur doucheplezier in een optimale vorm. Raindance Select Showerpipe 360 Spiegelend optimaal beleven. Wij hebben een

Nadere informatie

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Verbeter de kwaliteit van uw leven Kwaliteit van leven wordt in positieve zin beïnvloedt door het in balans zijn van lichaam en geest. Zodra lichaam

Nadere informatie

HANSATWIST DE MOOISTE MANIER OM VOOR COMFORT TE KIEZEN.

HANSATWIST DE MOOISTE MANIER OM VOOR COMFORT TE KIEZEN. DE MOOISTE MANIER OM VOOR COMFORT TE KIEZEN. U HEEFT DE KEUZE: WELKE HENDEL KIEST U? EXTRA COMFORTABEL: MET BEUGELHENDEL. De met is niet alleen optisch een eyecatcher maar ligt ook bijzonder prettig in

Nadere informatie

Raindance Select. Mijn doucheplezier.

Raindance Select. Mijn doucheplezier. Raindance Select Mijn doucheplezier. Hansgrohe. Doucheplezier 03 Mijn doucheplezier: altijd een bijzondere belevenis. Genieten van de veelzijdigheid van water. Water reinigt en laat leven. Water spoelt

Nadere informatie

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Badkamer Hansgrohe Focus E² 70 Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan 70 - ComfortZone 70 - keramisch kardoes - Boltic greepvergrendeling voor een langdurig

Nadere informatie

Hansgrohe Inbouwkranen NEW. Nieuw: ShowerSelect en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal.

Hansgrohe Inbouwkranen NEW. Nieuw: ShowerSelect en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal. Hansgrohe Inbouwkranen NEW Nieuw: en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal. 1 DOuCHEFuNCTIE BIJVOORBEELD: 1 HOOFDDOuCHE of 1 HANDDOuCHE ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect

Nadere informatie

Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW. Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer

Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW. Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer Unica Comfort doucheset 1,10 m, links, handgreep, afneembare zeephouder en extra handdouchehouder

Nadere informatie

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming Elektrische vloerverwarming Zeer snelle montage Eenvoudige bediening Ideaal voor renovatie 10 jaar garantie DANFOSS HET GEVOEL VAN PERFECTIE Danfoss elektrische vloerverwarming Vloerverwarming is een uiterst

Nadere informatie

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET DE LUXE VAN KEUZE Wanneer klanten betere prestaties eisen, bieden de handdouches uit de Idealrain collectie u de mogelijkheid om deze te leveren. De komst van Idealrain

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vrijstaand geschakelde woningen Kanaalboulevard te Urmond

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vrijstaand geschakelde woningen Kanaalboulevard te Urmond PROJECTS Sanitairvisualisatie Vrijstaand geschakelde woningen Kanaalboulevard te Urmond Versie 9-5-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als

Nadere informatie

Select your Shower Pleasure. Raindance Select.

Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Douchen onder uw favoriete straal. Raindance Select E 300 hoofddouche Volle zachte druppels of krachtige stralen. U bepaalt het zelf: Select! Raindance Select

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Puur doucheplezier in een optimale vorm. Raindance Select Showerpipe 360 De mooiste manier om met water plezier te

Nadere informatie

Uw ideale badkamerkraan

Uw ideale badkamerkraan Uw ideale badkamerkraan Pure Een kraan is één van de meest gebruikte producten in uw huis. Een kraan moet daarom betrouwbaar en functioneel zijn. In de badkamer is uw kraan een belangrijke aandachtstrekker,

Nadere informatie

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0)

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0) Sanitair Comfort, Luxe en Excellent VolkerWessels Wooniversum Ringwade 4 3439 LM Nieuwegein T +31 (0)88 186 11 08 www.wooniversum.nl Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

De Oras Optima Familie

De Oras Optima Familie De Oras Optima Familie Deze kranen hebben iets nieuws, iets slim, iets extra s ze zijn meer dan alleen maar kranen. De slimme functies maken het gebruik van de kranen gemakkelijker, veiliger en milieuvriendelijker

Nadere informatie

Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care

Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care Hansgrohe Talis CARE Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan Care 32035000 - ComfortZone 80 - verlengde greep, 116mm - keramisch kardoes 196,50 - Boltic greepvergrendeling voor een langdurig stabiele greep

Nadere informatie

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE BADKAMER NIEUW EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE THEOCHARIS LIOLIS Master of Technology produceert kraanoppervlakken die er door StarLight technologie jarenlang als nieuw uitzien. MASTERS OF TECHNOLOGY De

Nadere informatie

Danfoss elektrische spiegelverwarming type MHSM

Danfoss elektrische spiegelverwarming type MHSM Danfoss elektrische spiegelverwarming type MHSM Elektrische verwarming is een prima methode om condensvorming op spiegels in badkamers te voorkomen. Door het plaatsen van een spiegel verwarmingsmat MHSM

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

I am Transparante alleskunner

I am Transparante alleskunner I am Transparante alleskunner STANDAARD INCLUSIEF ANTIKALKBEHANDELING I am Mijn naam I am kreeg ik, omdat ik zoveel voor je kan betekenen. Ik ben jouw transparante alleskunner. Ik ben een compleet programma

Nadere informatie

h e a l t h & w e l l n e s s

h e a l t h & w e l l n e s s health & wellness Gezond leven lentekriebels en GENIETEN! Houdt u ook zo van de lentekriebels die de eerste zonnestralen u geven? Van dat heerlijke voorjaarsgevoel waarbij u uw deuren weer opengooit en

Nadere informatie

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Een evolutie in de keuken. met uittrekbare vuistdouche en Select -technologie.

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vijverpark te Haarlem 18 Twee-onder-een-kap woningen

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vijverpark te Haarlem 18 Twee-onder-een-kap woningen PROJECTS Sanitairvisualisatie Vijverpark te Haarlem 18 Twee-onder-een-kap woningen Versie 6-11-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne

Nadere informatie

RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring.

RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring. RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring. Stel het u voor: het gevoel van een warme regendouche op uw huid. Dan overschakelen naar de massagedouche voor een heerlijke douchebelevenis. Na

Nadere informatie

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW 388110538 Doucheplezier met een druk op de knop Een net zo simpel als geniaal bedienings concept voor douche en bad: De ergonomische knoppen starten en

Nadere informatie

Fundo Top NIEUW. Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen.

Fundo Top NIEUW. Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen. Fundo Top Kant en klare afwerking voor Fundo douchevloerelementen NIEUW NL www.wedi.eu 2 Fundo Top Past perfect wedi Fundo Top is een esthetische oplossing van wedi voor Fundo douchevloerelementen en een

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen XL appartement

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen XL appartement PROJECTS Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen XL appartement Versie 30-3-2017 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder

Nadere informatie

Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk.

Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk. Voorwand douchepaneel LINUS. Van SCHELL. Elegant, sterk en montagevriendelijk. ARMATURENTECHNOLOGIE. VAN SCHELL. SCHELL. De onderneming. Voor de sanitaire ruimte van openbare gebouwen en bedrijfsgebouwen.

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept. Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten

Hansgrohe Vakinfo. Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept. Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten Hansgrohe Vakinfo Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten Select: de innovatie voor nog meer plezier in de badkamer

Nadere informatie

NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM

NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM EEN LICHT GEBRUINDE HUID IS VOOR HEM NET ZO BELANGRIJK ALS DE JUISTE LOOPSCHOEN. INNERGIZE ZO FLEXIBEL ALS UW WELLNESS- WENSEN, VITALISEREND EN AANGENAAM,

Nadere informatie

Kaldewei Comfort select

Kaldewei Comfort select Duitsland Franz Kaldewei GmbH & Co. KG Beckumer Strasse 33-35 59229 Ahlen Tel. +49 2382 785 0 Fax +49 2382 785 200 www.kaldewei.nl BELGIË Egeda NV Toekomstlaan 47 2200 Herentals Tel. +32 14 22 26 08 Fax.

Nadere informatie

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0)

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0) Sanitair Comfort, Luxe en Excellent VolkerWessels Wooniversum Ringwade 4 3439 LM Nieuwegein T +31 (0)88 186 11 08 www.wooniversum.nl Zetfouten en kleurafwijkingen voorbehouden 04-2016 Wooniversum Pakketten

Nadere informatie

Chronos pag 52. Ebro pag 62. Melrose pag 82

Chronos pag 52. Ebro pag 62. Melrose pag 82 2015/2016 Pure Een kraan is één van de meest gebruikte producten in uw huis. Een kraan moet daarom betrouwbaar en functioneel zijn. In de badkamer is uw kraan een belangrijke aandachtstrekker, daarom

Nadere informatie

Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,-

Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,- GROHE GROHTHERM 1000 TEMPESTA II SHOWER SET Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,- ALTRA REGENDOUCHE INCLUSIEF THERMOSTAAT De opbouw regendouche van het merk Altara staan

Nadere informatie

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW 388110538 2 KLUDI PUSH KLUDI PUSH Doucheplezier met een druk op de knop Een net zo simpel als geniaal bedienings concept voor douche en bad: De ergonomische

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

HANSASIGNATUR DE ESTHETIEK VAN EEN NIEUWE INTELLIGENTIE

HANSASIGNATUR DE ESTHETIEK VAN EEN NIEUWE INTELLIGENTIE DE ESTHETIEK VAN EEN NIEUWE INTELLIGENTIE Wat zijn design belooft, wordt door het gehele concept ingelost: opent nieuwe dimensies. De intelligent vormgegeven, multifunctionele en duurzaam comfortabele

Nadere informatie

RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring.

RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring. RainBrain Een intelligente en bijzondere douche-ervaring. Stelt u zich voor: het gevoel van een warme regendouche op uw huid. Dan overschakelen naar de massagedouche voor een heerlijke douchebelevenis.

Nadere informatie

Brochure_alessi_sense_bad.indd :38

Brochure_alessi_sense_bad.indd :38 Brochure_alessi_sense_bad.indd 1 21.02.17 15:38 Rodrigo Torres In 1976 werd Rodrigo Torres in Bogotá, Colombia geboren. Hij behaalde zijn bachelordiploma in Industrieel design aan de Jorge Tadeo Lozano

Nadere informatie

Lichaamstaal. Esthetiek. Oog voor detail. Kracht

Lichaamstaal. Esthetiek. Oog voor detail. Kracht Elegantie KWC ONO is een meesterwerk van elegantie. Edele materialen, bescheiden esthetiek en ultramoderne technologie kenmerken het beeld van een mengkraan die uw badkamer een vleugje van prestige verleent.

Nadere informatie

Vrijstaande baden 2016

Vrijstaande baden 2016 Vrijstaande baden 2016 De Cleopatra Slim line Exclusieve vrijstaande baden uit naadloos Lucite TM acryl met randen van slechts 20 mm! Dunnere badranden betekenen meer ruimte binnen het bad, samen met een

Nadere informatie

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud In de badkamer keren we de rug toe naar onze dagelijkse beslommeringen om zo te genieten van weldoende momenten

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426 PROJECTS Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426 Versie 28-9-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd

Nadere informatie

metime_spa Art.-Nr.: 03507/ Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14

metime_spa Art.-Nr.: 03507/ Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14 metime_spa KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/340601 Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

Kwaliteit tot de essentie teruggebracht

Kwaliteit tot de essentie teruggebracht KWC INTRO 2 KWC INTRO Badkamer KWC INTRO 3 Kwaliteit tot de essentie teruggebracht 4 KWC INTRO Badkamer KWC INTRO bewijst dat uitmuntende kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Beleef het comfort van een in

Nadere informatie

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1

Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 Brochure_alessi_sense_kueche.indd 1 21.02.17 15:41 Rodrigo Torres In 1976 werd Rodrigo Torres in Bogotá, Colombia geboren. Hij behaalde zijn bachelordiploma in Industrieel design aan de Jorge Tadeo Lozano

Nadere informatie

SENSATIONELE SOLISTEN

SENSATIONELE SOLISTEN SENSATIONELE SOLISTEN NIEUW nu ook als thermostaat KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.com Art.-Nr.: 03507/470600, niederländisch,

Nadere informatie

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent Sanitair Comfort, Luxe en Excellent Wooniversum Pakketten Het sanitair is van kwalitatief hoog niveau. Voor zowel badkamer als toilet bieden wij A-merken. Hansgrohe De meer dan 110 jaar lange traditie

Nadere informatie

hansgrohe met PowderRain Raindance Select S NIEUW PowderRain Meet the beauty of water.

hansgrohe met PowderRain Raindance Select S NIEUW PowderRain Meet the beauty of water. hansgrohe Raindance Select S met PowderRain NIEUW PowderRain Meet the beauty of water. PowderRain: ontspannend zacht moment onder de douche. De dagelijkse douche is een bijzonder moment in de loop van

Nadere informatie

FM Mattsson 9000 en 9000E Mengkranen. FM Mattsson 10-1

FM Mattsson 9000 en 9000E Mengkranen. FM Mattsson 10-1 9000 en 9000E Mengkranen In dit hoofdstuk vindt u slechts een beperkt deel van het totale assortiment kranen. Voor de uitgebreide, actuele mogelijkheden verwijzen wij u naar de Nederlandstalige website,

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen 2 en 3 kamer appartementen

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen 2 en 3 kamer appartementen PROJECTS Sanitairvisualisatie Project XL-Wonen 2 en 3 kamer appartementen Versie 30-3-2017 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Dé RVS kranen zijn: Loodvrij. Roest Vast Staal. Duurzaam. Betaalbaar design

Dé RVS kranen zijn: Loodvrij. Roest Vast Staal. Duurzaam. Betaalbaar design 1 Dé RVS kranen zijn: Loodvrij Roest Vast Staal Duurzaam Betaalbaar design Hoge kwaliteit met 5 jaar garantie 2 RVS Keukenkranen 4 RVS Keukenkraan Accessoires 12 RVS Wastafelkranen 13 RVS Fonteinkranen

Nadere informatie

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs RH Extend RH EXTEND Deze elegante stoel is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch. RH Extend is ontworpen om je lichaam de best mogelijke ondersteuning en ontspanning te geven, terwijl je tegelijkertijd

Nadere informatie

REHAU RUIMTETHERMOSTAAT NEA AANTREKKELIJK DESIGN GECOMBINEERD MET EEN COMFORTABELE BEDIENING Bouw Automotive Industrie

REHAU RUIMTETHERMOSTAAT NEA AANTREKKELIJK DESIGN GECOMBINEERD MET EEN COMFORTABELE BEDIENING Bouw Automotive Industrie REHAU RUIMTETHERMOSTAAT NEA AANTREKKELIJK DESIGN GECOMBINEERD MET EEN COMFORTABELE BEDIENING www.rehau.nl - www.rehau.be Bouw Automotive Industrie NIEUWE RUIMTETHERMOSTAAT NEA EEN AANTREKKELIJK DESIGN

Nadere informatie

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology GROHE thermostaatkranen NIEUW GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. OPTIMALE VEILIGHEID. Masters of Technology Martin Weiss Master of Technology, test het thermo-element van de GROHE TurboStat -patronen

Nadere informatie

mengkranen en accessoires

mengkranen en accessoires mengkranen en accessoires Inbouw mengkranen en accessoires Inbouw 1. 29.3961 Caral 5- gats badrandcombinatie 2 stuks bedieningsknoppen, (warm en koud) 1 stuk omstelknop (keuze uitloop of handdouche) 1

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

Rol-Schot bad. Comfortabel sanitair om langer in je eigen huis te blijven wonen. Lifestyle. Nu in 5 kleuren verkrijgbaar!

Rol-Schot bad. Comfortabel sanitair om langer in je eigen huis te blijven wonen. Lifestyle. Nu in 5 kleuren verkrijgbaar! tyle Rol-Schot bad Nu in 5 kleuren verkrijgbaar! Comfortabel sanitair om langer in je eigen huis te blijven wonen Lifes Combinatie douche en bad met comfortabele luik U wordt ouder en u wilt graag in uw

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION FORM FOLLOWS PERFECTION 01 02 AXOR UNO P E R F E C T PURISME. 03 Eenvoudige vormen en een esthetisch design, dat is AXOR Uno: het toonbeeld van purisme. De lange, rechte

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Select keukenmengkranen De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare vuistdouche Een evolutie in de keuken. De kraan aan- en uitzetten. Druk op de handige Select-knop om de waterstraal

Nadere informatie

WARMTE - ALTIJD DAAR WAAR JE HET WENST SOLASTAR EFFICIENCY IN PERFECTIE

WARMTE - ALTIJD DAAR WAAR JE HET WENST SOLASTAR EFFICIENCY IN PERFECTIE thesun. Here comes WARMTE - ALTIJD DAAR WAAR JE HET WENST Een fraai design en eficiënte techniek. De SOLAMAGIC infraroodstraler efficiënt en comfort. SOLASTAR EFFICIENCY IN PERFECTIE Ons verwarmingselement

Nadere informatie

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company.

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Hansgrohe wordt de hele dag omgeven door water en gaat hier zeer zorgzaam mee om. Een duurzame omgang met water ligt Hansgrohe nauw aan het hart

Nadere informatie

AVERO Phoenix. Wellness- en verzorgingsbad in een exclusief design

AVERO Phoenix. Wellness- en verzorgingsbad in een exclusief design AVERO Phoenix Wellness- en verzorgingsbad in een exclusief design Hoog/Laagbad AVERO Phoenix Helder design en hoogwaardige materialen... Designed by Uwe Spannagel TM Badkuip met verlaagd voetengedeelte...

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

RADA DOUCHEKOPPEN DOUCHEKOPPEN 1-1

RADA DOUCHEKOPPEN DOUCHEKOPPEN 1-1 RADA Toepassingsgebied: Rada douchekoppen worden toegepast in alle leidingwaterinstallaties maar vooral in collectieve installaties. De belangrijkste redenen voor het toepassen van Rada douchekoppen: -

Nadere informatie

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology GROHE thermostaatkranen NIEUW GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. OPTIMALE VEILIGHEID. Masters of Technology Martin Weiss Master of Technology, test het thermo-element van de GROHE TurboStat -patronen

Nadere informatie

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT 64 liftsysteem Profielen van hoogwaardig aluminium, 6 mm sterk veiligheidsglas, deuren met liftsysteem en doorlopende magneetlijsten vormen de uitstraling

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

Gezond en fit door de herfst

Gezond en fit door de herfst Gezond en fit door de herfst De juiste watertemperatuur voor recreatief badcomfort Ahlen, juli 2013. De bladeren krijgen weer mooie kleuren, de dagen worden korter en de temperaturen gaan omlaag. De herfst

Nadere informatie

Productinformatie Overzicht badkamerkranen en douches Serie Flow Serie S Serie I-Tap

Productinformatie Overzicht badkamerkranen en douches Serie Flow Serie S Serie I-Tap Waterevolution Productinformatie...4 Overzicht badkamerkranen en douches...5 Serie Flow....9 Serie S22...15 Serie I-Tap....21 en douches Introductie Serie FLOW Serie S22 Serie I-TAP WATEREVOLUTION Waterevolution

Nadere informatie

DE VEILIGSTE KOOKKRAAN

DE VEILIGSTE KOOKKRAAN DE VEILIGSTE KOOKKRAAN 2 DE VEILIGSTE 3 IN 1 KOOKKRAAN Inventum introduceert de 3 in 1 HotSpot kookkraan Topcomfort én een blikvanger in elke eigentijdse keuken. Dat is HotSpot Alessio; de nieuwe 3 in

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

HUDSON REED NL HOE KIEST U DE JUISTE DOUCHE?

HUDSON REED NL HOE KIEST U DE JUISTE DOUCHE? HUDSON REED NL HOE KIEST U DE JUISTE DOUCHE? Handleiding Hudson Reed Hoe Kiest U De Juiste Douche? Titel: Hoe Kiest u de juiste Douche? Date: 8th June 2010 Version: v 1 Author: Hudson Reed NL Hudson Reed

Nadere informatie

DOUCHESYSTEMEN EEN DOUCHEBELEVING VOOR ELK FORMAAT

DOUCHESYSTEMEN EEN DOUCHEBELEVING VOOR ELK FORMAAT DOUCHESYSTEMEN EEN DOUCHEBELEVING VOOR ELK FORMAAT PURE ONTSPANNING. PUUR PLEZIER. Idealrain helpt u te ontspannen. Verwen uzelf met een regendouche die u naar de juiste stemming kunt aanpassen. Een lange,

Nadere informatie

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal.

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal. Douchesystemen Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, stortbui, tropisch doucheplezier er zijn veel begrippen voor wat men onder een douche van Hansgrohe allemaal beleeft. Omdat het

Nadere informatie

baden en badwanden Fraai assortiment voor iedere badkamer. moderne vormgeving Ruime keuze uit bijpassende badwanden

baden en badwanden Fraai assortiment voor iedere badkamer. moderne vormgeving Ruime keuze uit bijpassende badwanden baden en badwanden Fraai assortiment voor iedere badkamer. moderne vormgeving Ruime keuze uit bijpassende badwanden STRAK DESIGN. DE TREND BADEN VAN SEALSKIN GET WET BIEDEN HET BESTE VAN TWEE WERELDEN.

Nadere informatie

DE PERFECTE DOUCHE PRIJSBIJLAGE

DE PERFECTE DOUCHE PRIJSBIJLAGE DE PERFECTE DOUCHE PRIJSBIJLAGE PRIJSBIJLAGE 2018 Design Artikel Prijs 2018 Omschrijving INBOUWDOUCHES Rainshower 360 26254000 584,50 RSH SmartControl 360 hoofddouche set DUO, chroom 26254ls0 595,00 RSH

Nadere informatie

499, 00. Badmeubel Puris. Douchethermostaat met handdouche. Nu met twee GRATIS Damixa wastafelkranen!

499, 00. Badmeubel Puris. Douchethermostaat met handdouche. Nu met twee GRATIS Damixa wastafelkranen! Badmeubel Puris Nu met twee GRATIS Damixa wastafelkranen! Douchethermostaat met handdouche Strak vormgegeven regendouchecombinatie met veiligheids inbouwthermostaat. De losse design handdouche heeft een

Nadere informatie

Eenvoud gaat over het weghalen van het vanzelfsprekende en het toevoegen van het betekenisvolle. John Maeda

Eenvoud gaat over het weghalen van het vanzelfsprekende en het toevoegen van het betekenisvolle. John Maeda Eenvoud gaat over het weghalen van het vanzelfsprekende en het toevoegen van het betekenisvolle. John Maeda HOE SCHOON WILT U ZICH VOELEN? s Ochtends douchen. s Avonds in bad. Tussendoor je handen wassen.

Nadere informatie

Ideal Standard San ReMo

Ideal Standard San ReMo Ideal Standard San ReMo BODY & MIND San ReMo Een heerlijke badkamer om je in voor te bereiden op een nieuwe dag. Blauwe mozaïeken witte vloertegels, lichtgekleurde houtdelen en moderne accessoires creëren

Nadere informatie

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL Article number 803374 Last change 140415 Valid from 070601 DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL EEN STOEL MET MODULAIR SYSTEEM EN ENORME MOGELIJKHEDEN Veel kinderen met een functiebeperking kunnen comfortabel

Nadere informatie