Nieuwigheden Art.-Nr , Neuheiten 2017, niederländisch, 04/2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwigheden Art.-Nr , Neuheiten 2017, niederländisch, 04/2017"

Transcriptie

1 Nieuwigheden 2017 KEUCO GmbH & Co. KG Postfach Hemer Telefoon Telefax Art.-Nr , Neuheiten 2017, niederländisch, 04/2017

2 2 3 Sinds men de badkamer als leefruimte bekijkt, verdwenen de begrenzingen, werden ruimtes groter ontworpen en producten meer aanwezig. In 2017 willen wij samen met u verder denken over de vormgeving van de badkamer. De badkamer is voor ons een integraal onderdeel van de architectuur. En staat nooit alleen. Zo toont ook elk van onze producten zijn waarde alleen in de actuele context. In het dagelijks gebruik in specifieke omgevingen komen schoonheid en zinvolheid tot volle bloei. Door dit inzicht in de vormgeving van badkamers, ontstaan geheel nieuwe oplossingen. Zo hebben we s werelds meest succesvolle serie accessoires PLAN met dynamische armaturen opgetild naar een nieuw niveau. Of het principe van vermindering met IXMO SOLO op de spits gedreven en zo de nieuwe norm in de badkamer gedefinieerd. Of onze expertise inzake verlichting en opbergruimte gebruikt om geheel nieuw lichtspiegels, spiegelkasten en badkamermeubels te ontwikkelen. Wij nodigen u uit om, samen met ons, een kijkje achter de schermen te komen nemen. Op de grootte of het geheel. En daar een nieuwe en fascinerende wereld van badkamers te ontdekken. Engelbert Himrich, Managing Partner Hartmut Dalheimer, Manager

3 INHOUD 4 5 DE VOORDELEN MAKEN HET VERSCHIL Bij onze productontwikkeling voor 2017 gaat het erom een verschil te maken. Dit kan zijn op het vlak van de functionaliteit. Of op het vlak van productontwerp. Of het beste geval op het vlak van beide in combinatie met uitstekende KEUCO kwaliteit. U zal het verschil opmerken. Want iedere innovatie is slechts zo goed als de voordelen die ze oplevert in het dagelijks gebruik. 4 1 PLAN 6 37 Update voor het klassieke concept PLAN: van dynamische armaturen tot nieuwe badmeubels, lichtspiegels en accessoires 2 SPIEGELKASTEN Expertise in licht en opbergruimte opnieuw geïnterpreteerd 3 IXMO Vermindering aan de wastafel en in de douche NIEUWE OPPERVLAKKEN Luxueuze oppervlakken voor armaturen en accessoires 5 SMART Collectie accessoires, voor slimme budgetten in de commerciële sector 6 EDITION Populaire badkamerinrichting nuttig vervolledigd PRODUCTOVERZICHT

4 PLAN WANNEER PLANNINGSVRIJHEID IN SERIE GAAT. Universeel Ontwerp is alles behalve willekeurig. Met PLAN biedt KEUCO architecten, ontwerpers en installateurs al meer dan 15 jaar maximale planningsvrijheid. Nu krijgt het omvangrijkste concept in badkamervormgeving een update: Een nieuwe ontwerp van armaturen brengt dynamiek in de badkamer. Slimme accessoires scoren met praktische details. En een nieuwe bouwsteen in het KEUCO assortiment is de rechtlijnige serie badkamermeubels PLAN, ontworpen door het ontwerpbureau Tesseraux + Partner in Potsdam.

5 PLAN S ARMATUREN MODERN KLASSIEK, DYNAMISCH GEÏNTERPRETEERD Met het nieuwe armaturenconcept PLAN S trekt een herinterpretatie van de PLAN ontwerpen in badkamers over de hele wereld. Als dynamische blikvanger passen de armaturen perfect in residentiële en commerciële ruimtes. De schuine uitloop aan de eenhandelmengkraan volgt qua vorm de loop van het water. De oppervlakken in glanzend chroom, mat aluminium of kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal creëren individuele vrijheid als norm. Optisch en functioneel een hoogtepunt is de verborgen eenhandelmengkraan: Uitloop en hendel werden in slechts één element gecombineerd. Inbouwintelligentie inbegrepen. Dankzij een uiterst plat inbouwdeel en de mogelijkheid tot dieptecompensatie in de wand.

6 PLAN S ARMATUREN Bij alle PLAN S armaturen overtuigt de filigrane, verticaal omhoog gerichte bedieningshendel, esthetisch en praktisch. Aan de zijkant bevestigd blijft de uitloop tijdens het bedienen van de hendel met natte handen toch droog en schoon. In elk opzicht een blikvanger is de eenhandelmengkraan, die speciaal is ontworpen voor de Varicor wastafel. Ze staat verhoogd op een kleine sokkel in het midden van de wastafel soeverein op zichzelf. Opmerkelijk ontwerp voor u.

7

8 PLAN S ARMATUREN DOORGAAND DYNAMISCH Doorgankelijkheid kenmerkt PLAN al sinds onheuglijke tijden. Zo vinden we de schuine uitloop als een designelement ook in andere elementen van PLAN S. Voor het bad is hij ofwel geïntegreerd in de opbouwarmatuur of beschikbaar als een vrij gemonteerde badvuller aan de muur.

9 PLAN S ARMATUREN Bij het ontwerpen van een douche en bad met PLAN S geniet u van alle vrijheden. De badmengkraan met geïntegreerde uitloop wordt aan de muur gemonteerd. Voor een installatie in een minimalistische vormgeving is de afzonderlijke uitloop eveneens perfect combineerbaar met de inbouwelementen van het IXMO concept. De douchemengkraan draagt de gereduceerde PLAN look naadloos over op de douche.

10 PLAN ACCESSOIRES DESIGNSTERKE ALLEDAAGSE HELDEN Accessoires uit de serie PLAN zijn wereldwijd populair en heel gewild. In hotels, openbare gebouwen en de eigen badkamer. Door de constante uitwisseling met architecten, planners en installateurs ontdekken we nog steeds gebieden waar nuttige esthetische oplossingen nodig zijn. Aan de wastafel zijn de lotiondispenser met praktische bediening met één hand en de stolpbeker gemakkelijk te vullen. De eenarmige handdoekhouder van het uitgebreide PLAN assortiment is verkrijgbaar in de twee afmetingen 340 en 450 mm.

11 PLAN ACCESSOIRES FUNCTIONALITEIT SCHUILT IN DE DETAILS Hoeveel design en functionaliteit kunnen accessoires bevatten? Meer dan het oog kan zien in ieder geval bij de PLAN douche-planchet. Omdat in het ontwerp vrijwel onzichtbaar een wisser werd geïntegreerd. De douche-planchet is zoals alle nieuwe PLAN accessoires in gepolijst chroom, mat aluminium en kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal optioneel verkrijgbaar zonder de wisser. De perfecte tegenhanger daarbij vormt de stevige handgreep in een hoek van 135 graden. De geïntegreerde zeepschaal kan worden verwijderd voor het schoonmaken en de handgreep is optioneel verkrijgbaar in rechts- of linkszijdige variant. Voor de douche-planchet, de wisser en de zeepschaal zijn de kleuren zwart-grijs, lichtgrijs of wit verkrijgbaar. Het edele handdoekenrek gemaakt van veiligheidsglas biedt de hotelgasten voldoende ruimte voor badhanddoeken.

12 PLAN ACCESSOIRES AAN ALLES GEDACHT PLAN accessoires voelen zich overal ter wereld thuis en bieden daar een rustgevend pluspunt inzake intelligente functionaliteit. De nieuwe PLAN cosmetische afvalbak met 5 liter volume biedt nu permanent de oplossing voor de ergernis dat een afvalbak altijd wel zichtbaar blijft. Want bij deze slimme en mooie oplossing wordt de binnenste bak met zakje omgeven met een buitenmantel in chroom, roestvrij staal, aluminium of wit. Dus blijft de vuilniszak onzichtbaar van buitenaf. In de traditie van PLAN past eveneens naadloos de voor de badkamer speciaal ontwikkelde dubbele papierhouder met afrolrem. En degenen die waarde hechten aan comfort, zullen de box met natte doekjes met dichtingsring voor luchtdichte afsluiting weten te waarderen.

13

14 PLAN BADKAMERMEUBELS / WASTAFELS STIJL OVER DE GANSE LIJN De perfecte aanvulling op alle PLAN S armaturen zijn de rechtlijnige badkamermeubels, wastafels en lichtspiegels van de nieuwe serie PLAN. Verantwoordelijk hiervoor is nogmaals het ontwerpbureau Tesseraux + Partner, Potsdam. De holistische architectonische aanpak is herkenbaar in elk detail. De meubels zijn onopvallend rechtlijnig. Het ontwerp- en kleurconcept strekt zich uit van het vierkante lichaam over de elegante glazen fronten tot aan het frame van de lichtspiegel, en zelfs op de filigrane basis. De poten zijn beschikbaar voor zowel wastafelonderkasten, hoge kasten of voor de sideboards in vier breedtes van 500 tot 1200 mm. Verkrijgbaar in de natuurlijke kleuren truffel, kasjmier, en inox of in klassiek wit en antraciet is elk meubelstuk compromisloos modern. Ze worden bekroond door wastafels in platte vormgeving. Over de ganse lijn overtuigend.

15 PLAN BADKAMERMEUBELS / WASTAFELS VORMTAAL VLOEIEND De keramische wastafels van PLAN spreken aan door een plat ontwerp in zacht vloeiende vormgeving. Als eenvoudig te reinigen materiaal voldoet keramiek aardewerk aan de hoogste eisen voor duurzaamheid en hygiëne. Afhankelijk van de breedte van 500 tot 1200 mm staan enkele of dubbele wastafels met royale afzetplanken voor verschillende armaturen ter beschikking. Natuurlijk zijn alle oplossingen combineerbaar met PLAN en PLAN S armaturen. In de standaardbreedte van 800 mm kan ook een wastafel in het kwalitatief hoogwaardige materiaal Varicor worden gekozen bij de PLAN badkamermeubels. Met de passende PLAN S eenhandelmengkraan ontstaat zo een buitengewoon stukje badkamerontwerp.

16

17 PLAN BADKAMERMEUBELS / WASTAFELS ONTWERP MET VASTE GRIP Hoe men hen ook bekijkt, de nieuwe PLAN badkamermeubels zijn spannend. Ze leven van esthetisch contrast. Aan de muur gemonteerd zijn de meubels absoluut aanwezig, maar stralen een zekere rust en lichtheid. Dit kan te wijten zijn aan de toon op toon look van het lichaam en het greeploze glasoppervlak. Het is in ieder geval volop in de mode. In combinatie met het optioneel verkrijgbare filigrane metalen frame, maken de terughoudende meubels een sterk statement in de kamer. Met hun kwalitatief hoogwaardige verf passen ze op het gebied van kleur perfect bij het gekozen lichaam. De meubels en wastafels in de maten 500 mm tot 1200 mm en twee hoogtes creëren een bijzondere sfeer ongeacht hoe groot de badkamer is.

18 PLAN BADKAMERMEUBELS / WASTAFELS HET CONCEPT GAAT OP Het holistische PLAN badkamer inrichtingsconcept omvat ook sideboards en hoge kasten. Hier worden schoonheid en zinvolheid met elkaar gecombineerd. Het lichaam is verkrijgbaar in vijf moderne kleuren. De kwalitatief hoogwaardige glazen fronten zijn aan de rugzijde glanzend geverfd. Enkel bij de inox-metalen look is het glas mat gesatineerd. De hoge kast verrast met de een zijdelings geïntegreerde plank. Vanaf de voorzijde onzichtbaar biedt de kast zo veel ruimte voor dagelijks gebruikte items. Voor het ontwerp van de PLAN badkamermeubels werd intelligente functionaliteit toegevoegd in elk detail. De hoge wastafelonderbouw verrast met haar schuiflade binnenin. De overzichtelijke indeling binnenin biedt directe toegang tot uw verzorgingsproducten en is praktisch alsof op maat voor u gemaakt.

19 PLAN LICHTSPIEGEL PAST PERFECT IN BEELD Zoals alles bij KEUCO beschikken ook de kristallen en lichtspiegels van PLAN over een esthetische en praktische component. In combinatie met de rechtlijnige meubels vormen beiden een eenheid. De perfect bijpassende kleuren komen in het omringende gelakte frame bijzonder goed tot hun recht. De verf van het kwalitatief hoogwaardige aluminium frame is bovendien robuust en onderhoudsvriendelijk. Bij de PLAN lichtspiegel zijn de innovatieve ledlampen aan de bovenkant van het frame geïntegreerd. Dankzij het kwalitatief hoogwaardige sorteren van de individuele ledmodules, is het licht harmonieus en zorgt voor een perfecte verlichting van het gezicht. De bedieningseenheid is geïntegreerd in het strakke kaderprofiel en intuïtief te hanteren. Hierdoor kan de lichtkleur worden aangepast, de verlichting van, de wastafel en de hoofdverlichting in- en uitgeschakeld worden en afzonderlijk gedimd. De intelligente elektronica onthoudt het laatst gekozen verlichtingsscenario wanneer de stroom weer wordt ingeschakeld. Optioneel is een praktische spiegelverwarming verkrijgbaar. Verwarming Lichtkleur warm wit Lichtkleur daglicht-wit Wastafelverlichting Hoofdverlichting en Wandverlichting boven Aan/Uit

20 SPIEGELKASTEN WANNEER LICHT DE HOOFDZAAK WORDT. KEUCO beschikt sinds jaren over competentie inzake licht en opbergruimte. Deze competentie is geen toeval. Ze is het resultaat van consequente investeringen in toekomstige technologieën. Ons primaire doel is om het licht te perfectioneren in haar meest zuivere vorm. Wat filosofisch klinkt, is precisiewerk. De door ons ingebouwde platen zijn allemaal met de hand uitgerust met ledmodules. Waarom? Omdat we alleen zo ervoor kunnen zorgen dat - via de zogenaamde binning-methode op lichtkleur voorgesorteerde ledmodules een voor honderd procent harmonieus totaalbeeld produceren. Want het is dat wat onze klanten elke ochtend in de spiegel willen zien.

21 ROYAL LUMOS ER IS MAAR ÉÉN LICHT: HET JUISTE Is dat een spiegel of een kunstwerk? Deze vraag rijst bij de nieuwe spiegelkast ROYAL LUMOS. Met haar omringende, driezijdige lichtframe lijkt ze boven de dingen te zweven. Gelukkig maakt de open afzetplank haar geschikt voor dagelijks gebruik. Daar krijgen uw favoriete producten een prominente plaats. De door het ontwerpbureau Blisse-Zetsche in München ontworpen ROYAL LUMOS heeft drie aparte ledlichtbronnen: Het doorschijnende frame dient als hoofdverlichting, die de ruimte en het gezicht in het juiste licht zet. De neerwaartse gerichte wastafelverlichting creëert sfeervolle lichtaccenten op de kraan en de wastafel. De indirecte verlichting maakt de aan de achterzijde gespiegelde afzetplank functioneel en esthetisch tot een hoogtepunt. Achter de omringende, doorzichtige omlijsting lichten hoogwaardige leds traploos in lichtkleur en intensiteit instelbaar: van daglicht-wit licht met 6500 Kelvin, ideaal voor de dagelijkse verzorging, tot warm wit licht met 2700 Kelvin voor een perfecte avond make-up of een gezellige sfeer in de badkamer. De leds zijn individueel regelbaar via het intuïtieve bedieningspaneel. Met het speciaal ontwikkelde verlichtingsconcept stelt KEUCO nogmaals de standaard. Lichtkleur warm wit Lichtkleur daglicht-wit Hoofdverlichting Wastafelverlichting Aan/Uit

22 ROYAL LUMOS GEWOONWEG GROOTS Ook binnenin ademt de ROYAL LUMOS spiegelkast design en kwaliteit Made in Germany uit. Het geïntegreerde opbergvak kenmerkt het ontwerp en stelt praktische prioriteiten. Bij gesloten gespiegelde deuren garandeert het die toegang tot veelgebruikte items. Een elegante linoleum inleg zorgt voor een niet glijdende en krasvrije bewaarplaats voor horloges of sieraden. De ROYAL LUMOS is uitstekend. Ze kan naar keuze klassiek worden gemonteerd als spiegelkast tegen een muur ofals semi-inbouwmodel gedeeltelijk in de muur. Bij beiden is de binneninrichting van hoge kwaliteit: De achter- en zijwanden evenals de draaideuren zijn aan de binnenkant verspiegeld en de glazen planken zijn in hoogte verstelbaar. Door de soft-close scharnieren sluiten de deuren gemakkelijk en soepel. Verkrijgbaar in zes breedtes, van 650 tot 1400 mm, opent ze individuele inrichtingsmogelijkheden voor kleine en grote badkamers. Afhankelijk van de breedte is ze uitgerust met maximaal drie spiegeldeuren en past perfect bij enkele en dubbele wastafels.

23

24 ROYAL L LICHT ZOALS U HET NODIG HEEFT Natuurlijk kan het licht niet meer opnieuw worden uitgevonden. Maar het kan op esthetische en praktische wijze voor nieuwe aanwendingen geoptimaliseerd worden. Dat is precies wat we bij de innovatieve spiegelkastserie ROYAL L1 hebben gedaan. Verheugt u zich met ons op een badkamer-spiegelkast met drie moderne LED-lichtbronnen en een volledig moderne, intelligente draaidimmer. Zo creëert u voor elke aanleiding de juiste lichtsfeer in de badkamer. De grootschalige en daarbij elegante LED opzetlamp is letterlijk het highlight van de nieuwe spiegelkast ROYAL L1. De lamp torent boven de rondom weerspiegelde ombouw uit en straalt warmwit licht uit van 3000 Kelvin. De nieuwe wastafelverlichting bevindt zich onzichtbaar onder de ombouw en zet de kraan in het perfecte licht. En de geïntegreerde wandverliching geeft een unieke aura rondom de spiegelkast. Alle drie de lichtbronnen overtuigen met uiterst hoge felheid en kleurechtheid.

25 ROYAL L De ROYAL L1 is in zes groottes verkrijgbaar, van 500 mm tot 1300 mm, met aan beide zijden voorzien van één, twee of drie verspiegelde deuren en is daarom met bijna alle gangbare wastafelformaten compatibel. Bij een lengte vanaf 1200 mm is rekening gehouden met de wastafelbelichting voor dubbele waskommen met twee kranen zo worden verchroomde oppervlakken en bijzondere designvormen prominent geënsceneerd. De draaidimmer is altijd rechts onder de kastbehuizing aangebracht. De bedieningslogica is zeer intuïtief en door te drukken en te draaien kunnen de lichtmodus en -intensiteit worden ingesteld. De instellingen worden bij het uitschakelen opgeslagen en bij de volgende ingebruikname automatisch weer geactiveerd. De spiegelkast ROYAL L1 trekt niet alleen maar uw aandacht, uw blik wordt hierbij ook gestuurd. Dat komt onder andere door de drie lichtmodules, die via de intelligente draaidimmer traploos ingesteld kunnen worden, maar ook door de vele goede uitvoeringsdetails, waarmee de opslagruimte optimaal benut wordt. De glazen planken zijn in hoogte verstelbaar, de schuifladen van geanodiseerd aluminium zijn daarbij optioneel verkrijgbaar. Modus 1: Muur- en frontaalverlichting Het functionele licht, ideaal geschikt voor het alledaagse gebruik van de badkamer. De bovenlamp zorgt voor de frontaalverlichting; aan de achterkant bevindt zich de aangename wandverlichting. Modus 2: Alleen wastafelverlichting Het warme en niet-verblindende oriëntatielicht is prima geschikt voor een nachtelijk gebruik van de badkamer of een verbeterd zicht op de wastafel, aangezien alleen de wastafel en de kraan verlicht worden. Modus 3: Alle drie de lichtbronnen Aangezien in deze modus de wand-, wastafel- en frontaalverlichting geactiveerd zijn, wordt alles perfect uitgelicht: de wastafel, de persoon ervoor en zelfs de muur er achter.

26 ROYAL EEN KLASSIEKER TEGEN EEN INTERESSANTE PRIJS In elke KEUCO spiegelkast steekt alle expertise op het gebied van licht en opbergruimte. De nieuwe ROYAL 15 in strak ontwerp wordt gedomineerd door led opzetverlichting in lichtgeleidend materiaal in een discreet aluminium frame. Ze zorgen voor frontale ruimteverlichting en indirecte wandverlichting. De extra led wastafelverlichting doet s nachts dienst als oriëntatieverlichting. Beide samen zijn voldoende om de hele ruimte te verlichten. De drie mogelijke lichtscenario s worden traploos bediend via de intuïtieve draaidimmer, die altijd de laatste instelling onthoudt. De moderne uitstraling van de kast wordt door de omringende verspiegeling nog indrukwekkender. De spiegelkast overtuigt ook met innerlijke waarden: De opbergruimte is variabel deelbaar, de draaideuren met soft-close scharnieren zijn volledig gespiegeld en aan de binnenkant bevinden zich twee stopcontacten. De ROYAL 15 heeft in de breedte van 500 mm een deur, in de breedte van 650 tot 1000 mm twee deuren en in de breedte van 1200 mm zelfs drie deuren. Zo past ze perfect boven een dubbele wastafel en bij verschillende badkamerstijlen.

27 EDITION 400 COMFORT IN PERFECTIE De aluminiumspiegelkasten van de EDITION 400 overtuigen met een filigraan uiterlijk in een tijdloos ontwerp en met technisch overwogen raffinement. Het door het designbureau Tesseraux + Partners ontworpen ruimtewonder verbergt niet alleen de dagelijkse badkamerbenodigdheden. In de slanke deuren is nu ook de innovatieve spiegelverwarming geïntegreerd. Dit praktische en aangename extra tje verhindert het beslaan van de spiegelkast na het douchen. Extra clever: De sensorgestuurde spiegelverwarming schakelt zichzelf 20 minuten na het inschakelen automatisch weer uit. Ook op het gebied van de lichttechniek staan de spiegelkasten op het allerhoogste niveau. Een speciaal materiaal leidt het licht van de LEDs op de oppervlakken en zorgt tegelijkertijd voor de optimale ruimte- of gezichtsverlichting. Dankzij de intelligente sensorregeling kunnen zowel de lichtsterkte als de lichtkleur traploos worden ingesteld van warmwit licht met 2700 Kelvin tot felwit daglicht met 6500 Kelvin. Zo wordt de toeschouwer, afhankelijk van het dagmoment en individuele voorkeur, in het beste licht gebracht. Waarom zou u bij de talrijke voorzetwand- en inbouwwandvarianten van de EDITION 400 spiegelkasten nog van extra comfort afzien? Verwarming Lichtkleur warm wit Lichtkleur daglicht-wit Dimmen Aan/Uit

28

29 ROYAL REFLEX EVOLUTIE VAN HET LICHT Niets eert een klassieker meer dan een update. De nieuwe lichtspiegel en spiegelkast van ROYAL REFLEX.2 grijpen terug op het compromisloze uiterlijk van hun voorgangers en scoren met een innovatieve techniek en nieuwe features. De verlichting geschiedt met de nieuwste LED-techniek. De lamp geeft dankzij de hogere felheid en kleurechtheid een gerieflijk licht met warmwitte kleur van 3000 Kelvin. Ze worden bij de spiegelkast in de frontaalbelichting ingezet, bij de lichtspiegel in de zijdelings aangebrachte lampen. Nieuw bij beiden is de extra lichtbron: De wastafelverlichting brengt de kraan en wastafel perfect in scene. De LEDs worden altijd geregeld via een innovatief intelligente draaidimmer. Daarmee kunt u de lichtintensiteit traploos dimmen en tussen drie belichtingsmodi kiezen: wastafelverlichting, frontale resp. zijdelingse verlichting of beide lichtbronnen tezamen. Natuurlijk passen de nieuwe spiegelkasten en lichtspiegels ook weer bij alle ROYAL REFLEX wastafelformaten: van de 500 mm kleine exemplaren voor het gastentoilet tot het 1300 mm model voor de dubbele waskom dus met twee lichtbronnen voor wastafelbelichting.

30 IXMO WANNEER MEN NIETS MEER KAN WEGLATEN, BLIJFT ENKEL HET WEZENLIJKE OVER. Daarom stellen we met IXMO de norm voor inbouwkranen in vraag. We hebben functionaliteiten geïntegreerd en design drastisch verminderd. Met IXMO SOLO gaan we nu nog een stapje verder. Want één armatuurelement aan de muur volstaat voor een complete doucheoplossing. Dit minimalisme zet een nieuwe standaard in de badkamervormgeving. Minder zou niets zijn.

31 IXMO SOLO MINIMALISME IN DE DOUCHE Het gezegde minder is meer is in het geval van het nieuwe lid van de IXMO familie meer dan ooit waar. IXMO SOLO is een echt functioneel wonder: De indrukwekkende kleine module wordt gekenmerkt door de intelligente bundeling van innovatieve technologie met een minimalistisch design. Het resultaat is een armatuur, die de eenhandelmengkraan en de slangaansluiting op unieke wijze verenigt. Minimale installatietijd maximaal comfort, omdat alleen IXMO SOLO en geen verdere watervoerende elementen nodig zijn voor een complete doucheoplossing. IXMO SOLO is zo consequent en klein in productontwerp, dat het in elke douche een opgeruimd beeld geeft. En met de optionele ronde of hoekige rozet past IXMO SOLO ook perfect bij alle andere KEUCO lijnen.

32 IXMO WATER ZOEKT ZIJN WEG Voor ontwerpers en architecten betekent het IXMO concept niet alleen minimalistisch design, maar ook maximale ontwerpvrijheid. Omdat met de bestaande IXMO componenten en de nieuwe IXMO SOLO eenhandelmengkranen nu verschillende installatietypes voor particuliere woningen, gezinswoningen of hotels op indrukwekkende wijze kunnen worden gerealiseerd. De een-weg-installatie met IXMO SOLO beperkt de installatiekosten tot een watergeleidend element op de muur. Voor de twee-weg-oplossing met twee afnemers moeten ook slechts twee IXMO modules op de muur worden geplaatst. Bij de drie-weg-installatie blijft het dankzij de 3-weg stop en de omstelkraan beperkt tot slechts twee elementen op de muur. Kom meer te weten over IXMO en breng een bezoek aan onze online-planner op

33 IXMO IXMO GOES WASTAFEL Wat in de douche overtuigt, loopt ook perfect aan de wastafel. Zo hebben we het IXMO principe ook overgedragen op een geïntegreerde wastafelarmatuur. Wanneer de uitloop en de eenhandelmengkraan zoals hier in slechts één armatuurelement zijn verenigd, betekent dit een pluspunt op het gebied van planningsvrijheid. De inbouwkraan is naar keuze verkrijgbaar met ronde of vierkante rozet en maakt van de wasplaats een elegante, opgeruimde verschijning. De installatietijd is bij alle IXMO modules ook minimaal. HVAC professionals moeten enkel nog een verzonken basisstuk installeren. Bij de wastafelarmatuur kan de toch al geringe inbouwdiepte dankzij de intelligente dieptecompensatie van 70 tot 100 mm flexibel en traploos variëren. Maximale installatie intelligentie.

34

35 SPECIALE OPPERVLAKKEN WANNEER OPPERVLAKKEN ELEGANT WORDEN. Bij KEUCO is zelfs een voor de hand liggende ontwerpfunctie als de nieuwe, elegante metalen oppervlakken, geen doel op zich. Het zogenaamde PVD-proces maakt meer mogelijk dan gewoon prachtig tinten het maakt de armaturen en accessoires ook zeer immuun. Dat de extravagante metalen oppervlakken in warm brons, champagnekleurige nikkel en elegant zwarte volledig in de mode zijn, wordt daardoor bijna een bijzaak. Als de perfecte combinatie van schoonheid en duurzaamheid zetten de exclusieve oppervlakken kleurrijke accenten. In het chique hotelwezen of in luxe woningen verlenen ze de badkamer een individueel tintje.

36

37 SPECIALE OPPERVLAKKEN ARMATUREN & ACCESSOIRES EXTRAVAGANTIE IN DE BADKAMER Zo ongewoon als de uitstraling is ook de vervaardiging. De oppervlakken zijn niet zoals gebruikelijk galvanisch, maar werden door middel van het PVD-proces vervaardigd. Bij de physical vapour deposition in het Nederlands: fysieke dampafzetting wordt onder vacuüm een dunne laag aangebracht op de metalen voorwerpen, wat een breed scala aan kleuren mogelijk maakt. Deze methode creëert op armaturen en accessoires een zeer bestendig oppervlak met intense diepe glans en een hoge hardheidsgraad. De elegante uitstraling zoals hier in zwart chroom trekt de aandacht! Armaturen en accessoires EDITION 11 in gepolijst zwart chroom

38 74 75 De extravagante metalen oppervlakken zijn verkrijgbaar in drie kleuren: brons, nikkel en zwart chroom telkens in mat geborsteld of glanzend gepolijst. Zwart chroom geborsteld gepolijst Brons geborsteld gepolijst Nikkel geborsteld gepolijst Armatuur en handdoekring EDITION 400 in geborsteld brons

39 76 77 De verfijnde oppervlakken biedt KEUCO exclusief aan voor de tijdloze armaturen en accessoires van EDITION 11, EDITION 400 en het armaturenconcept IXMO. De exclusieve designobjecten worden uitsluitend op bestelling geproduceerd. Armatuur en glashouder EDITION 11 in geborsteld nikkel

40 SMART.2 WANNEER DESIGN BETAALBAAR WORDT. Voor de behoeften van specifieke doelgroepen, hebben we met SMART.2 een nieuwe serie accessoires ontwikkeld. Het universele ontwerp en de robuuste kwaliteit beantwoorden perfect aan de behoeften van architecten, ontwerpers en installateurs. Ontworpen door ontwerpbureau Quintessence, Stuttgart, is de aantrekkelijk geprijsde serie uitstekend geschikt voor de vereisten in de commerciële sector.

41 SMART.2 EENVOUDIG PRAKTISCH Rond de wastafel slaan de accessoires van de serie SMART.2 een goed figuur. De glashouder en de zeepschaal overtuigen in kwalitatief hoogwaardig echt kristallen glas. De lotion dispenser in wit opaak kunststof is praktisch.

42 SMART De twee-armige praktische handdoekhouder is draaibaar en aan de handdoekring kan de steun zowel rechts- als links worden gemonteerd. Zo moet men pas bij de fijne afstelling een bepaalde richting kiezen. De steun wordt op de gewenste kant gestoken en schuift er eenvoudig in zonder bouten of schroeven.

43

44 SMART Ook op het vlak van douche en WC scoort SMART.2 met nieuwe materialen en functies. De ruime douchekorf beschikt over een hoge rand, zodat de doucheproducten geen er niet kunnen uitvallen. De stevige handgreep is belastbaar tot maximaal 115 kg. Bijpassende badlakenhouder met 600 mm en 800 mm breedte en een handdoekhaak vervolledigen het assortiment. De borstelpot van de toiletborstelgarnituur is gemaakt van wit kunststof, dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt. De steun van de toiletpapierrolhouder is zowel rechts als links monteerbaar. Afhankelijk van de gewoonte of structurele vereisten kan de steun eenvoudig op de gewenste kant worden gestoken en schuift er zo in. Vast en klaar! De toiletpapier-reserverolhouder past daar perfect bij.

45 EDITION 400 WANNEER GOED ONTWERP ZICH VERDERZET. Daarvoorheeft KEUCO de EDITION 400 ontwikkeld. Het is nu al een klassieker van de verfijnde badkamervormgeving. De heldere, stijlvolle vormtaal van de meubels, accessoires en vooral van de gebeeldhouwde armaturen vindt nu een spannend vervolg. De vrijstaande badarmaturen en nieuwe accessoires vinden soeverein hun plek in de moderne badkamer.

46 EDITION 400 ARMATUREN STANDBEELD VOOR HET BAD De gebeeldhouwde armaturen van de EDITION 400 van KEUCO spreken een geaccentueerde vormtaal. En die zet zich ook verder in de vrijstaande badarmaturen. Organische vormen versmelten met rechtlijnige contouren tot een harmonieus geheel. Briljante oppervlakken benadrukken effectief hun vorm. In soeverein ontwerp overtuigt de nieuwe badarmatuur met aparte handdouche en een praktisch glazen planchet voor badaccesoires. Ze staat op zich en is toch met talrijke baden combineerbaar.

47 EDITION 400 ACCESSOIRES DESIGN LOERT IN ELKE HOEK De EDITION 400 is een holistisch badkamerconcept. Ook in kleine zaken vormen vorm en functie een eenheid. Zoals bij de nieuwe hoek-planchet voor de douche. Vervaardigd uit massief, zilver geanodiseerd aluminium, is deze verkrijgbaar met en zonder geïntegreerde wisser. Als onopvallend designelement scoort de witte wisser uit robuust, onderhoudsvriendelijk kunststof met een kwalitatief hoogwaardige, rubberen lip. Met haar helder, minimalistisch design past ze in elke douche en zit, ondanks de rijkelijke opbergruimte, nooit in de weg. Elk detail is doordacht: De eenzijdige bevestiging maakt zelfs de installatie aangenaam comfortabel.

48 EDITION 400 ACCESSOIRES GRENZELOOS GASTVRIJ De EDITION 400 is thuis in de veeleisende particuliere badkamer, maar speelt ook een steeds grotere rol in het sjieke hotelwezen. Voor beide toepassingsgebieden heeft KEUCO een uitzonderlijk handdoekenrek met geïntegreerde handdoekhouder ontworpen. De filigrane elegantie van de zachte, afgeronde vormen en strakke rechtlijnige contouren wordt versterkt door een unieke combinatie van materialen gemaakt van gekleurd veiligheidsglas en kwalitatief hoogwaardig aluminium. Ondanks de hoge stabiliteit oogt het 600 mm brede handdoekenrek licht en zwevend aan de muur en werpt daar een fascinerende schaduw. De vier glaskleuren zwart-grijs, wit, kasjmier en truffel zijn gepast afgestemd op de kleuren van de talrijke KEUCO badmeubels. Een blikvanger voor liefhebbers van iets bijzonders.

49

50 UNIVERSEEL ARTIKEL DOUCHEZITJE PLAATS VOOR COMFORT In de douche winnen design en comfort steeds aan belang. Een elegante oplossing hiervoor biedt het nieuwe KEUCO douchezitje, dat met zacht materiaal het lichaam vleit en aangenaam warm aanvoelt. Het oppervlaktemateriaal zorgt voor een veilige zitplaats en is uiterst robuust, onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen. Met een breedte van 450 mm en een diepte van 330 mm biedt het veel ruimte. De onzichtbare, extreem stabiele muurbevestiging beschikt over een draagvermogen van 150 kg. In de kleuren zwart-grijs, wit, kasjmier of truffel is hij volledig in de mode en past bij talrijke KEUCO badkamerinrichtingen.

51

52 UNIVERSEEL ARTIKEL HOOFDSPROEIER MOOIER DOUCHEN Als u één van de nieuwe hoofdsproeiers in het echt ziet, zult u zich afvragen: Hoe hebben de ontwerpers van KEUCO dit nu weer gedaan? Uiteindelijk is de douchekop slechts 6,5 mm dik. Ook tijdens het douchen zult u raar opkijken. De platte douchekop tovert een heerlijk gelijkmatige regen tevoorschijn. En past in ronde of vierkante vorm in verschillende formaten perfect in uw individuele doucheplanning.

53 PRODUCT- OVERZICHT

54 PLAN S ARMATUREN Eenhandelmengkraan 150 zonder rozet, geschikt voor Varicor -wastafel art. nr , zonder trekstang en afvoergarnituur, 1-gats montage, mengcartouche met keramische afdichtschijven, perlator cache XT PCA M 24x1, doorstroming beperkt tot 7,6 l/min Eenhandelmengkraan 100 met/zonder trekstang en afvoergarnituur 1 1/4 duim, 1-gats montage, mengcartouche met keramische afdichtschijven, perlator cache XT PCA M 24x1, doorstroming beperkt tot 7,6 l/min Eenhandelmengkraan 150 met/zonder trekstang en afvoergarnituur 1 1/4 duim, 1-gats montage, mengcartouche met keramische afdichtschijven, perlator cache XT PCA M 24x1, doorstroming beperkt tot 7,6 l/min Eenhandelmengkraan voor inbouwmontage DN 15, mengcartouche met keramische afdichtschijven, perlator cache XT PCA M 24x1, doorstroming beperkt tot 7,6 l/min. (passend bij montageblok art. nr svp apart bestellen) Uitsprong: 152, 198 mm UP functionele eenheid voor eenhandelkraan basisstuk voor wandinbouwmontage Inbouwdiepte mm Toiletkraan 100 zonder trekstang en afvoergarnituur, 1-gats montage, 90 bovenstuk rechts, mengcartouche met keramische afdichtschijven, perlator cache XT PCA M 24x1, doorstroming beperkt tot 7,6 l/min Eenhandel bidetmengkraan met trekstang en afvoergarnituur 1 1/4 duim, 1-gats montage, mengcartouche met keramische afdichtschijven, kogelgewricht, perlator cache XT PCA M 24x1, doorstroming beperkt tot 7,6 l/min Baduitloop DN 20 passend bij alle inbouw kranen Uitsprong: 141 mm Wandmengkraan DN 15 voor opbouwmontage badmengkraan met keramische schijven, keramische stop- en omstelkraan, slangaansluiting DN 15, doorstroming beperkt tot 15 l/min Douchemengkraan DN 15 voor opbouwmontage badmengkraan met keramische schijven, keramische stopkraan, tegen terugstroming beveiligd, slangaansluiting DN 15, doorstroming beperkt tot 15 l/min Handdouchehouder voor doucheslangen met conische moer Slangaansluiting DN 15 passend bij alle inbouw kranen Oppervlakken: verchroomd, roestvrij-staal-finish, aluminium-finish

55 PLAN WASTAFELS Keramische wastafel met oppervlaktebescherming CleanPlus in de uitvoeringen: zonder kraangatboring, zonder overloop geschikt voor 1-gats kraan, compleet met af- en overloopsysteem CLOU Afmetingen (b x h x d): 505 x 17 x 493 mm Keramische wastafel met oppervlaktebescherming CleanPlus in de uitvoeringen: zonder kraangatboring, zonder overloop geschikt voor 1-gats kraan, compleet met af- en overloopsysteem CLOU Afmetingen (b x h x d): 655 x 17 x 493 mm Varicor -wastafel combineerbaar met eenhandelmengkraan PLAN S art. nr (versie zonder rozet), zonder overloop Afmetingen (b x h x d): 805 x 17 x 493 mm Keramische wastafel met oppervlaktebescherming CleanPlus in de uitvoeringen: zonder kraangatboring, zonder overloop geschikt voor 1-gats kraan, compleet met af- en overloopsysteem CLOU Afmetingen (b x h x d): 805 x 17 x 493 mm Keramische wastafel met oppervlaktebescherming CleanPlus in de uitvoeringen: zonder kraangatboring, zonder overloop geschikt voor 1- of 3-gats kraan (hartafstand 200 mm), compleet met af- en overloopsysteem CLOU Afmetingen (b x h x d): 1005 x 17 x 493 mm Keramische wastafel met oppervlaktebescherming CleanPlus in de uitvoeringen: zonder kraangatboring, zonder overloop geschikt voor 1- of 3-gats kraan (hartafstand 200 mm), compleet met af- en overloopsysteem CLOU Afmetingen (b x h x d): 1205 x 17 x 493 mm Keramische dubbelen wastafel met oppervlaktebescherming CleanPlus in de uitvoeringen: geschikt voor 1- of 3-gats kraan (hartafstand 200 mm), compleet met af- en overloopsysteem CLOU Afmetingen (b x h x d): 1205 x 17 x 493 mm

56 PLAN BADKAMERMEUBELS CORPUS DECOR MAT FRONT GLAS HELDER CORPUS LACK ZIJDEMAT FRONT GLAS HELDER CORPUS LACK ZIJDEMAT FRONT GLAS GESATINEERD Wit glans Kasjmier glans Antraciet glans Truffel glans Inox mat Wastafelonderbouw combineerbaar met keramische wastafel art. nr , front- en binnenlade met demping, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Binnenuitvoering: 2 kunststof inleg Afmetingen (b x h x d): 500 x 605 x 490 mm Wastafelonderbouw combineerbaar met keramische wastafel art. nr , frontlade met demping Binnenuitvoering: 1 kunststof inleg Afmetingen (b x h x d): 650 x 400 x 490 mm Wastafelonderbouw combineerbaar met keramische wastafel art. nr , front- en binnenlade met demping, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Binnenuitvoering: 2 kunststof inleg Afmetingen (b x h x d): 650 x 605 x 490 mm Wastafelonderbouw combineerbaar met Varicor- en keramische wastafel art. nr , frontlade met demping Binnenuitvoering: 1 kunststof inleg Afmetingen (b x h x d): 800 x 400 x 490 mm Wastafelonderbouw combineerbaar met Varicor- en keramische wastafel art. nr , front- en binnenlade met demping, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Binnenuitvoering: 2 kunststof inleg binnenlade met compartimenten Afmetingen (b x h x d): 800 x 605 x 490 mm Wastafelonderbouw combineerbaar met keramische wastafel art. nr , frontlade met demping Binnenuitvoering: 1 kunststof inleg Afmetingen (b x h x d): 1000 x 400 x 490 mm Wastafelonderbouw combineerbaar met keramische wastafel art. nr , front- en binnenlade met demping, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Binnenuitvoering: 2 kunststof inleg binnenlade met compartimenten Afmetingen (b x h x d): 1000 x 605 x 490 mm Wastafelonderbouw combineerbaar met keramische wastafel art. nr , frontlade met demping Binnenuitvoering: 1 kunststof inleg Afmetingen (b x h x d): 1200 x 400 x 490 mm Wastafelonderbouw combineerbaar met keramische wastafel art. nr , front- en binnenlade met demping, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Binnenuitvoering: 2 kunststof inleg binnenlade met compartimenten Afmetingen (b x h x d): 1200 x 605 x 490 mm Hogekast 1-deur, met deur-stootbuffer, naar keuze scharnier links of rechts, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Uitvoering: 4 glasplanchetten Afmetingen (b x h x d): 480 x 1750 x 300 mm Sideboard frontlade met demping, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Uitvoering: afdekplaat uit glas 1 kunststof inleg Afmetingen (b x h x d): 650 x 400 x 490 mm Sideboard frontlade met demping, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Uitvoering: afdekplaat uit glas 1 kunststof inleg Afmetingen (b x h x d): 800 x 400 x 490 mm Hogekast 1-deur, met deur-stootbuffer en nis/regaal links, scharnier rechts, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Uitvoering: 4 glasplanchetten regaal met 5 vaste houten planchetten Afmetingen (b x h x d): 480 x 1750 x 300 mm Sideboard frontlade met demping, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Uitvoering: afdekplaat uit glas 1 kunststof inleg Afmetingen (b x h x d): 1000 x 400 x 490 mm Sideboard frontlade met demping, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Uitvoering: afdekplaat uit glas 1 kunststof inleg Afmetingen (b x h x d): 1200 x 400 x 490 mm Hogekast 1-deur, met deur-stootbuffer en nis/regaal rechts, scharnier links, combineerbaar met passend onderstel art. nr (svp apart bestellen) Uitvoering: 4 glasplanchetten regaal met 5 vaste houten planchetten Afmetingen (b x h x d): 480 x 1750 x 300 mm

57 PLAN KRISTALLEN SPIEGELS / LICHTSPIEGELS Kristallen spiegel niet verlicht, rondom aluminium-raam, gelakt Afmetingen (b x h x d): 500 x 700 x 105 mm 650 x 700 x 105 mm 800 x 700 x 105 mm 1000 x 700 x 105 mm 1200 x 700 x 105 mm Lichtspiegel 1 lichtkleur, 3000 Kelvin (warm wit), rondom aluminium-raam, gelakt Bediening: tastenfelder voorzien van touch bediening geïntegreerde extra functie voor bijv. ruimteschakelaar Verlichting: LED (levensduur > h) hoofdverlichting (boven- en wandverlichting) und wastafelverlichting zijn separaat traploos dimbaar met aan-/uitschakelaar, lamp niet vervangbaar Afmetingen (b x h x d): 500 x 700 x 105 mm / 27 Watt 650 x 700 x 105 mm / 30 Watt 800 x 700 x 105 mm / 33 Watt 1000 x 700 x 105 mm / 42 Watt 1200 x 700 x 105 mm / 48 Watt Lichtspiegel traploos instelbare verlichting van 2700 Kelvin (warm wit) tot 6500 Kelvin (daglicht), rondom aluminium-raam, gelakt Bediening: tastenfelder voorzien van touch bediening geïntegreerde extra functie voor bijv. ruimteschakelaar Verlichting: LED (levensduur > h) hoofdverlichting (boven- en wandverlichting) und wastafelverlichting zijn separaat traploos dimbaar met aan-/uitschakelaar, lamp niet vervangbaar Afmetingen (b x h x d): 500 x 700 x 105 mm / 27 Watt 650 x 700 x 105 mm / 30 Watt 800 x 700 x 105 mm / 33 Watt 1000 x 700 x 105 mm / 42 Watt 1200 x 700 x 105 mm / 48 Watt Lichtspiegel met spiegelverwarming, traploos instelbare verlichting van 2700 Kelvin (warm wit) tot 6500 Kelvin (daglicht), rondom aluminium-raam, gelakt Bediening: tastenfelder voorzien van touch bediening geïntegreerde extra functie voor bijv. ruimteschakelaar Verlichting: LED (levensduur > h) hoofdverlichting (boven- en wandverlichting) und wastafelverlichting zijn separaat traploos dimbaar met aan-/uitschakelaar, lamp niet vervangbaar Afmetingen (b x h x d): 500 x 700 x 105 mm / 27 Watt + 26 Watt 650 x 700 x 105 mm / 30 Watt + 41 Watt 800 x 700 x 105 mm / 33 Watt + 52 Watt 1000 x 700 x 105 mm / 42 Watt + 65 Watt 1200 x 700 x 105 mm / 48 Watt + 82 Watt Oppervlakken: antraciet, truffel, kasjmier, wit, inox Additioneel ook leverbaar onder PLAN in Aluminium zilver-geëloxeerd (E6 EV1) beschikbaar (art. nr , 07896, en 07898)

58 PLAN ACCESSOIRES mm mm Handgreep 135 met zeepschaal, versie rechts / versie links, zeepschaal optioneel zwartgrijs (RAL 7021), lichtgrijs (RAL 7035) of wit (RAL 9010) Handdoekhouder 1 lid, niet draaibaar Uitsprong: 450 mm Handdoekhouder 1 lid, niet draaibaar Uitsprong: 340 mm Lotiondispenser compleet met houder en pomp, voor vloeibare zeep Inhoud: ca. 280 ml Doseerhoeveelheid: ca 0,5 ml/keer Handdoekenrek met plankje uit ESG glas Breedte: 600 mm Douchemand 2-delig: metalen mandje en uitneembaar, zeepbestendig, breukvast en UV-resistent kunststof inzet Douchemand met geïntegreerde wisser 3-delig: metalen mandje en uitneembaar, zeepbestendig, breukvast en UV-resistent kunststof inzet Kunststof inzet en wisser optioneel zwartgrijs (RAL 7021), lichtgrijs (RAL 7035) of wit (RAL 9010) Dubbele toiletpapierrolhouder voor 100/120 mm brede rollen Box voor vochtige tissues met deksel en behuizing van metaal, met uitneembare kunststof inzet (lichtgrijs) voor maximale verpakkingsgroote 145 x 102 x 43 mm Afvalbak compleet met inzet (zwartgrijs) en kunststof deksel Inhoud: 5 l Oppervlak behuizing/greep: chroom-finish (roestvrij staal gepolijst) roestvrij staal aluminium gelakt wit gelakt (RAL 9010) Oppervlak deksel: zwartgrijs (RAL 7021) wit (RAL 9010) Oppervlakken: verchroomd, aluminium zilver-geëloxeerd (E6 EV1) bv. aluminium-finish, roestvrij staal bv. roestvrij-staal-finish

59 ROYAL LUMOS ROYAL L / Spiegelkast optioneel geschikt voor wandvoorbouw- of wandinbouwmontage, traploos instelbare verlichting van 2700 Kelvin (warm wit) tot 6500 Kelvin (daglicht), 1 draaideur uit kristal-dubbelspiegel, scharnieren optioneel links of rechts Romp: aluminium, zilver-gebijtst-geëloxeerd, achterwand verspiegeld Bediening: tastenfelder voorzien van touch bediening geïntegreerde extra functie voor bijv. ruimteschakelaar Verlichting: kaderverlichting en wastafel-/nisverlichting seperaat traploos dimbaar met aan-/uitschakelaar, LED 54 Watt (levensduur > h), lamp niet vervangbaar Binnenuitvoering: 1 stopcontact 2 in hoogte verstelbare glasplanchetten nis is over de gehele breedte deur-stootbuffer Afmetingen (b x h x d): 650 x 735 x 165 mm / 54 Watt / art. nr x 735 x 165 mm (diepte voor de muur 35 mm) / 54 Watt / art. nr / 14312, / 14313, / Spiegelkast optioneel geschikt voor wandvoorbouw- of wandinbouwmontage, traploos instelbare verlichting van 2700 Kelvin (warm wit) tot 6500 Kelvin (daglicht), 2 draaideuren uit kristal-dubbelspiegels Romp: aluminium, zilver-gebijtst-geëloxeerd, achterwand verspiegeld Bediening: tastenfelder voorzien van touch bediening geïntegreerde extra functie voor bijv. ruimteschakelaar Verlichting: kaderverlichting en wastafel-/nisverlichting seperaat traploos dimbaar met aan-/uitschakelaar, LED (levensduur > h), lamp niet vervangbaar Binnenuitvoering: 2 stopcontacten 2 x 2 in hoogte verstelbare glasplanchetten nis is over de gehele breedte deur-stootbuffer Afmetingen (b x h x d): 800 x 735 x 165 mm / 56 Watt / art. nr x 735 x 165 mm (diepte voor de muur 35 mm) / 56 Watt / art. nr x 735 x 165 mm / 58 Watt / art. nr x 735 x 165 mm (diepte voor de muur 35 mm) / 58 Watt / art. nr x 735 x 165 mm / 60 Watt / art. nr x 735 x 165 mm (diepte voor de muur 35 mm) / 60 Watt / art. nr / 14315, / Spiegelkast optioneel geschikt voor wandvoorbouw- of wandinbouwmontage, traploos instelbare verlichting van 2700 Kelvin (warm wit) tot 6500 Kelvin (daglicht), 3 draaideuren uit kristal-dubbelspiegels Romp: aluminium, zilver-gebijtst-geëloxeerd, achterwand verspiegeld Bediening: tastenfelder voorzien van touch bediening geïntegreerde extra functie voor bijv. ruimteschakelaar Verlichting: kaderverlichting en wastafel-/nisverlichting seperaat traploos dimbaar met aan-/uitschakelaar, LED (levensduur > h), lamp niet vervangbaar Binnenuitvoering: 2 stopcontacten 3 x 2 in hoogte verstelbare glasplanchetten nis is over de gehele breedte deur-stootbuffer Afmetingen (b x h x d): 1200 x 735 x 165 mm / 65 Watt / art. nr x 735 x 165 mm (diepte voor de muur 35 mm) / 65 Watt / art. nr x 735 x 165 mm / 68 Watt / art. nr x 735 x 165 mm (diepte voor de muur 35 mm) / 68 Watt / art. nr Spiegelkast 1 draaideur uit kristal-dubbelspiegel, scharnieren optioneel links of rechts, zijkantverspiegeling Bediening: externe dimmer met de volgende functies: aan en uit schakelaar dimbaar wissel tussen 3 verlichtingsvarianten Verlichting: oppervlak gemonteerde directe verlichting met indirecte wandverlichting extra wastafelverlichting in de bodem LED 21 Watt, 3000 Kelvin (warm wit) Romp: aluminium, zilver-gebijtst-geëloxeerd Binnenuitvoering: 1 stopcontact (binnenzijde) 3 variabel verstelbare glasplanchetten 1 binnenschuiflade (optioneel) Afmetingen (b x h x d): 500 x 742 x 150 mm / Spiegelkast 2 draaideuren uit kristal-dubbelspiegels, zijkantverspiegeling Bediening: externe dimmer met de volgende functies: aan en uit schakelaar dimbaar wissel tussen 3 verlichtingsvarianten Verlichting: oppervlak gemonteerde directe verlichting met indirecte wandverlichting extra wastafelverlichting in de bodem LED, 3000 Kelvin (warm wit) Romp: aluminium, zilver-gebijtst-geëloxeerd Binnenuitvoering: 2 stopcontacten (binnenzijde) 2 x 3 variabel verstelbare glasplanchetten 2 binnenschuifladen (optioneel) Afmetingen (b x h x d): 650 x 742 x 150 mm / 24 Watt 800 x 742 x 150 mm / 26 Watt / / Spiegelkast 3 draaideuren uit kristal-dubbelspiegels, zijkantverspiegeling Bediening: externe dimmer met de volgende functies: aan en uit schakelaar dimbaar wissel tussen 3 verlichtingsvarianten Verlichting: oppervlak gemonteerde directe verlichting met indirecte wandverlichting extra wastafelverlichting in de bodem LED, 3000 Kelvin (warm wit) Romp: aluminium, zilver-gebijtst-geëloxeerd Binnenuitvoering: 2 stopcontacten (binnenzijde) 3 x 3 variabel verstelbare glasplanchetten 2 binnenschuifladen (optioneel) Afmetingen (b x h x d): 1000 x 742 x 150 mm / 31 Watt 1200 x 742 x 150 mm / 42 Watt 1300 x 742 x 150 mm / 44 Watt

60 ROYAL 15 IXMO Spiegelkast 1 draaideur uit kristal-dubbelspiegel, scharnieren optioneel links of rechts, zijkantverspiegeling Romp: aluminium, zilver-gebijtst-geëloxeerd Bediening: externe dimmer met de volgende functies: aan en uit schakelaar dimbaar wissel tussen 3 verlichtingsvarianten Verlichting: oppervlak gemonteerde directe verlichting en indirecte wandverlichting, extra wastafelverlichting in de bodem Lichtkleur 3000 Kelvin (warm wit), LED 14 Watt (levensduur > h), traploos dimbaar, lamp niet vervangbaar Binnenuitvoering: 1 stopcontact (binnenzijde) 3 variabel verstelbare glasplanchetten Afmetingen (b x h x d): 500 x 720 x 150 mm / / Spiegelkast 2 draaideuren uit kristal-dubbelspiegels, zijkantverspiegeling Romp: aluminium, zilver-gebijtst-geëloxeerd Bediening: externe dimmer met de volgende functies: aan en uit schakelaar dimbaar wissel tussen 3 verlichtingsvarianten Verlichting: oppervlak gemonteerde directe verlichting en indirecte wandverlichting, extra wastafelverlichting in de bodem Lichtkleur 3000 Kelvin (warm wit), LED 25 Watt (levensduur > h), traploos dimbaar, lamp niet vervangbaar Binnenuitvoering: 2 stopcontacten (binnenzijde) 2 x 3 variabel verstelbare glasplanchetten Afmetingen (b x h x d): 650 x 720 x 150 mm 800 x 720 x 150 mm 1000 x 720 x 150 mm Spiegelkast 3 draaideuren uit kristal-dubbelspiegels, zijkantverspiegeling Romp: aluminium, zilver-gebijtst-geëloxeerd Bediening: externe dimmer met de volgende functies: aan en uit schakelaar dimbaar wissel tussen 3 verlichtingsvarianten Verlichting: oppervlak gemonteerde directe verlichting en indirecte wandverlichting, extra wastafelverlichting in de bodem Lichtkleur 3000 Kelvin (warm wit), LED 39 Watt (levensduur > h), traploos dimbaar, lamp niet vervangbaar Binnenuitvoering: 2 stopcontacten (binnenzijde) 3 x 3 variabel verstelbare glasplanchetten Afmetingen (b x h x d): 1200 x 720 x 150 mm Set bestaat uit: Eenhandelmengkraan met slangaansluiting DN 15 mengwatercartouche met keramische dichtingsringen, temperatuurbegrenzing en doorstroombegrenzing, slangaansluiting intrinsiek veilig tegen terugstromen volgens DIN EN 1717 Uitsteeksel 90 mm Afbouwset bestaand uit: handel, huls, rozet (rond of hoekig), functionele eenheid en slangaansluiting UP functionele eenheid voor eenhandelkraan met slang aansluiting DN 15 basisstuk voor wandinbouwmontage Inbouwdiepte mm Classificatie volgens geluidsgroep I en doorstroomklasse A Douche set bestaande uit: muursteun 900 mm met handdouchegeleider, hoogteverstelbaar met greep, hellingsgraad traploos verstelbaar handdouche met normale straal doucheslang, 1600 mm tegelopvulstuk (5 mm) Douche set bestaande uit: muursteun 900 mm met handdouchegeleider, hoogteverstelbaar met greep, hellingsgraad traploos verstelbaar handdouche met normale, soften massagestraal doucheslang, 1600 mm tegelopvulstuk (5 mm) Kom meer te weten over IXMO en breng een bezoek aan onze online-planner op

61 IXMO SPECIALE OPPERVLAKKEN ALLE ARMATUREN EN ACCESSOIRES VAN EDITION 11, EDITION 400 EN IXMO ZIJN OPTIONEEL OOK LEVERBAAR IN ONDERSTAANDE OPPERVLAKTE BEWERKINGEN: Zwart chroom geborsteld Brons geborsteld Nikkel geborsteld Zwart chroom gepolijst Brons gepolijst Nikkel gepolijst Douche set bestaande uit: muursteun 800 mm met handdouchegeleider, hoogteverstelbaar met greep, hellingsgraad traploos verstelbaar handdouche met normale straal doucheslang, 1600 mm tegelopvulstuk (5 mm) Eenhandelmengkraan voor inbouwmontage DN 15, mengcartouche met keramische afdichtschijven, perlator SLIM SSR M 24x1, perlatorhoek verstelbaar, doorstroming hoeveelheid begrenst tot 7,6 l/min. (passend bij montageblok art. nr svp apart bestellen) Uitsprong: 187, 219, 265 mm UP functionele eenheid voor eenhandelmengkraan basisstuk voor wandinbouwmontage Inbouwdiepte: mm Douchezitje voor wandmontage, soft zitting niet opklapbaar Zitvlak: 450 mm Kleuren: truffel, kasjmier, zwartgrijs, wit Afmetingen (b x h x d): 450 x 330 x 90 mm Hoofdsproeier rond doorstroming hoeveelheid begrenst tot 15 l/min. Afmetingen: Ø 200 mm Ø 250 mm Ø 300 mm Hoofdsproeier vierkant doorstroming hoeveelheid begrenst tot 15 l/min. Afmetingen: 200 x 200 mm 250 x 250 mm 300 x 300 mm Voorbeeld EDITION 11 Voorbeeld EDITION 400 Voorbeeld IXMO

62 SMART.2 EDITION Badlakenhouder 600, 800 mm Handdoekhouder 2 lids, draaibaar Uitsprong: 440 mm Lotiondispenser opaak-kunststof mat, Inhoud: ca. 200 ml Doseerhoeveelheid: ca 0,5 ml/keer Toiletpapierrolhouder open vorm, voor naar 120 mm brede rollen Handgreep 300 mm Handdoekring open vorm Zeepschaal compleet met uitneembare kristallen schaal Toiletpapierreserverolhouder Handdoekhaak Glashouder compleet met kristallen glas Douchemand met uitneembare inzetstuk van kunststof, wit Afmetingen (b x d): 242 x 120 mm / Toiletborstelgarnituur compleet met inzetstuk van kunststof en borstel, wit Eenhandel wandmengkraan voor vrijstaande montage, mengcartouche met keramische afdichtschijven, met perlator, compleet met handdouchestang, doucheslang 1250 mm en console (montageblok art. nr voor vloerbevestiging svp apart bestellen) Handdoekenrek met paneel uit ESG glas en planchet uit aluminium zilver-geëloxeerd Kleuren glazen: antraciet helder truffel helder kasjmier helder wit helder Breedte: 600 mm Hoekdoucheplanchet aluminium zilver-geëloxeerd Afmetingen: 245 x 242 mm Hoekdoucheplanchet met geïntegreerde wisser, aluminium zilver-geëloxeerd / wit Afmetingen: 245 x 242 mm Oppervlak verchroomd

NIEUWIGHEDEN SPIEGELKASTEN EN LICHTSPIEGELS

NIEUWIGHEDEN SPIEGELKASTEN EN LICHTSPIEGELS EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NIEUWIGHEDEN SPIEGELKASTEN EN LICHTSPIEGELS 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 geschikt voor wandinbouwmontage, instelbare verlichting van 2700 Kelvin (warm wit) tot

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Sensuele producten voor geavanceerde estheten Met de EDITION 400 van KEUCO de badkamer in scène zetten. Met sterke designproducten creëert KEUCO een unieke sfeer in de badkamer. De badkamerinrichting EDITION

Nadere informatie

SENSATIONELE SOLISTEN

SENSATIONELE SOLISTEN SENSATIONELE SOLISTEN NIEUW nu ook als thermostaat KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.com Art.-Nr.: 03507/470600, niederländisch,

Nadere informatie

SPIEGELKASTEN MET LED-LICHTTECHNIEK

SPIEGELKASTEN MET LED-LICHTTECHNIEK SPIEGELKASTEN MET LED-LICHTTECHNIEK KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/030601 Katalog LED-Spiegelschränke,

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Stijlvol te gast: de badkamer voor gasten van KEUCO PLAN Eenvoudige elegantie, zelfs voor kleine ruimtes Het holistische inrichtingsconcept PLAN biedt betekenisvolle functionaliteit, ook voor de inrichting

Nadere informatie

royal universe KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D Hemer Telefoon Telefax

royal universe KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D Hemer Telefoon Telefax royal universe KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr. 03507/300601 Broschüre Royal Universe, niederländisch,

Nadere informatie

royal 60 Art.-Nr. 03507/290601 Broschüre Royal 60, niederländisch, 04/13

royal 60 Art.-Nr. 03507/290601 Broschüre Royal 60, niederländisch, 04/13 royal 60 KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr. 03507/290601 Broschüre Royal 60, niederländisch, 04/13 Tesseraux

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T KEUCO-spiegelkast ROYAL MODULAR 2.0 laat niets te wensen over Architectonisch meesterwerk in veel uitvoeringen De extreem flexibele afmetingen, de diverse uitvoeringen en een gestroomlijnd eenvoudig ontwerp

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Het multitalent onder de kranen: IXMO van KEUCO Meer functies op de kleinste oppervlakte met maximale planningsvrijheid Met IXMO-armaturen voor douche en bad verenigt KEUCO innovatieve techniek en minimalistisch

Nadere informatie

BEGIN MET PLANNEN AFSTAND DOEN VAN AL HET OVERBODIGE MINDER KAN NU NOG MEER NEWS WIJ BIEDEN MINIMALISME VOOR ESTHETEN.

BEGIN MET PLANNEN AFSTAND DOEN VAN AL HET OVERBODIGE MINDER KAN NU NOG MEER NEWS WIJ BIEDEN MINIMALISME VOOR ESTHETEN. 12 NEWS 2018 02 ilook_move COSMETICASPIEGEL 03 EDITION 400 PAPIERHOUDER MET PLANK 04 PLAN HAARDROGER 05 PLAN PAPIERHOUDER MET PLANK, DESINFECTIE- MIDDELDISPENSER 06 PLAN KRAAN & VERLICHTE SPIEGEL 09 ROYAL

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Exclusief badkamerinrichtingsconcept EDITION LIGNATUR voor liefhebbers van het bijzondere Het resultaat van traditioneel handwerk door TEAM 7 en de eersteklas kwaliteit van KEUCO in badkamers Meubelen

Nadere informatie

metime_spa Art.-Nr.: 03507/ Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14

metime_spa Art.-Nr.: 03507/ Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14 metime_spa KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/340601 Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14

Nadere informatie

BADKAMERINRICHTING. Art.-Nr.: 03507/010601 Katalog Badeinrichtungen, niederländisch, 05/14

BADKAMERINRICHTING. Art.-Nr.: 03507/010601 Katalog Badeinrichtungen, niederländisch, 05/14 BADKAMERINRICHTING KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/010601 Katalog Badeinrichtungen, niederländisch,

Nadere informatie

IXMO Kranen. KEUCO GmbH & Co. KG Postfach Hemer Telefoon Telefax

IXMO Kranen. KEUCO GmbH & Co. KG Postfach Hemer Telefoon Telefax IXMO Kranen KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.com Art.-Nr.: 03507/350601 IXMO, niederländisch,08/18 Inhoud Minder kan

Nadere informatie

COMFORT EN VEILIGHEID IN DE DOUCHE

COMFORT EN VEILIGHEID IN DE DOUCHE COMFORT EN VEILIGHEID IN DE DOUCHE KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 58653 Hemer, Germany Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/250601 Komfort und

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

ARMATUREN Met passie naar perfectie

ARMATUREN Met passie naar perfectie Wij kennen volgens onze garantieverklaring van de fabrikant een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd werd.

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T ilook_move van KEUCO: de perfecte metgezel voor gezichtsverzorging Verlichte cosmeticaspiegel scoort dankzij eenvoudige montage en bediening Een cosmeticaspiegel staat hoog op de populariteitsschaal van

Nadere informatie

Art.-Nr.: 03507/ EDITION 11, niederländisch, 05/11

Art.-Nr.: 03507/ EDITION 11, niederländisch, 05/11 KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/200601 EDITION 11, niederländisch, 05/11 de FUNdAMENTELE VRAAG

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T ROYAL MIDAS van KEUCO: slim verlichtingsconcept voor de hele badkamer Met één druk op de knop het juiste licht Goede verlichting speelt een steeds belangrijkere rol en is van cruciaal belang voor een gezellige

Nadere informatie

BADKAMERINRICHTING. Wij kennen volgens onze garantieverklaring van de fabrikant een garantie

BADKAMERINRICHTING. Wij kennen volgens onze garantieverklaring van de fabrikant een garantie Wij kennen volgens onze garantieverklaring van de fabrikant een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd werd.

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

DiamondStone B.V. myday 2/3

DiamondStone B.V. myday 2/3 DiamondStone B.V. 2/3 DiamondStone B.V. 4/5 Een vloeiende, elegante vorm. Zacht en licht. Onmiskenbaar qua design. is de nieuwe complete serie voor een bijzondere, van nature lichte badkameratmosfeer.

Nadere informatie

Palais EDITION. Innovatie ontmoet traditie. Wij kennen - volgens onze garantieverklaring

Palais EDITION. Innovatie ontmoet traditie. Wij kennen - volgens onze garantieverklaring Wij kennen - volgens onze garantieverklaring van de fabrikant - een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Collection moll. KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.

Collection moll. KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco. Collection moll KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr. 03507/310601 Broschüre Collection Moll, niederländisch,

Nadere informatie

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT 64 liftsysteem Profielen van hoogwaardig aluminium, 6 mm sterk veiligheidsglas, deuren met liftsysteem en doorlopende magneetlijsten vormen de uitstraling

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

primabad badkamermeubelen

primabad badkamermeubelen 2 primabad badkamermeubelen Welkom bij Primabad In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit

Nadere informatie

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen www.pelipal.nl DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen 2018 2018 Voor elke badkamer een passende oplossing! DE COLLECTIE PELIPAL BADMEUBELEN DIT ZIJN WIJ! Met Pelipal Badmeubelen kiest u voor ruim 111 jaar ervaring

Nadere informatie

Atelier EDITION. De nieuwe ruimtelijkheid. Wij kennen - volgens onze garantieverklaring

Atelier EDITION. De nieuwe ruimtelijkheid. Wij kennen - volgens onze garantieverklaring Wij kennen - volgens onze garantieverklaring van de fabrikant - een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd

Nadere informatie

Gevoel en verstand volkomen in harmonie:

Gevoel en verstand volkomen in harmonie: 2 Gevoel en verstand volkomen in harmonie: Hansaronda. 3 4 Het vertrouwde op een geheel nieuwe manier beleven. Hansaronda. Harmonie: er is vrijwel geen enkele mengkranenserie te bedenken die dit principe

Nadere informatie

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER 1 Wanneer je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme. INK is een geregistreerd merk van Sanibell BV. www.inkbadkamermeubelen.nl Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID 244248_PI_Badkamerconcept_Solid.indd 1 08-11-12 16:22 BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

ilook_move Art.-Nr. 03507/320601 Broschüre ilook_move, niederländisch, 04/13

ilook_move Art.-Nr. 03507/320601 Broschüre ilook_move, niederländisch, 04/13 ilook_move KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr. 03507/320601 Broschüre ilook_move, niederländisch, 04/13

Nadere informatie

Persdossier JADO COLLECTIONS

Persdossier JADO COLLECTIONS JADO COLLECTIONS JADO draagt FREEDOM OF EXPRESSION uit door een exclusieve collectie van luxe design keuken- en badkameroplossingen. JADO maakt onderdeel uit van Ideal Standard International, de leidende

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Plafondlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle plafonnière. Het transparante glas en de afwerking in mat chroom brengen een

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

Geberit AquaClean Mera. Een meesterwerk. functie en design. Beschikbaar vanaf Nieuw

Geberit AquaClean Mera. Een meesterwerk. functie en design. Beschikbaar vanaf Nieuw Geberit AquaClean Mera Een meesterwerk van functie en design. Beschikbaar vanaf 01-09-2015 Nieuw Geberit AquaClean Mera Een meesterwerk van functie en design. Geberit AquaClean Mera als compleet systeem

Nadere informatie

All in One Badkamer van Villeroy&Boch

All in One Badkamer van Villeroy&Boch WWW. VILLEROY-BOCH.COM All in One All in One badkamer van Villeroy&Boch Top kwaliteit en een aantrekkelijk design. Dat is wat de All in One badkamer van Villeroy&Boch u biedt. Wanneer u kiest voor een

Nadere informatie

norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair

norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair keramiek Kraanwerk Douches Sproeiers Badmeubels Spiegels Accessoires Badkuipen en pools Nieuwe hoogtepunten

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

oekig ontmoet rond. Lak ontmoet hout. Bescheiden zachte tinten worden gecombineerd met intense kleuren: Yso houdt van contrasten

oekig ontmoet rond. Lak ontmoet hout. Bescheiden zachte tinten worden gecombineerd met intense kleuren: Yso houdt van contrasten YSO GEVOEL VOOR VORM EN FUNCTIE. VOOR MODERNE ESTHETICA EN SOBERE ELEGANTIE. ALS STIJLMIDDEL EEN GROOT PALLET AAN MATERIALEN, FRONTEN, KLEUREN EN VORMGEVINGSDETAILS ZOALS DE VERCHROOMDE METALEN BANDEN

Nadere informatie

SPIEGELKASTEN, LICHTSPIEGELS EN COSMETICASPIEGELS

SPIEGELKASTEN, LICHTSPIEGELS EN COSMETICASPIEGELS SPIEGELKASTEN, LICHTSPIEGELS EN COSMETICASPIEGELS KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/030601 Katalog

Nadere informatie

Be complete Innovaties en harmonisatie

Be complete Innovaties en harmonisatie Be complete Innovaties en harmonisatie 1 Q.1 Be allround Bij de eerste aanraking merk je het verschil: dankzij het speciale materiaal beschikt deze allrounder over een soft oppervlak en met het stijlvolle

Nadere informatie

A new generation. A flow

A new generation. A flow A new generation A flow 2 3 A flow Het leven is beweging, vooruitgang en verandering. Alles is in beweging. Met zijn lichte, harmonieuze ontwerp begeleidt A flow moeiteloos alle veranderingen. 4 5 6 7

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

1. Iveo ONBE- TWISTBAAR MOOI

1. Iveo ONBE- TWISTBAAR MOOI 1. Iveo ONBE- TWISTBAAR MOOI Succes gegarandeerd als een mooi uiterlijk en intrinsieke waarde elkaar ontmoeten - zoals bij Iveo. Zo wordt de wastafel uit mineraal-marmer met zijn sterke uitstraling meteen

Nadere informatie

Een heldere expressie van een sterk karakter:

Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA 2 Een heldere expressie van een sterk karakter: HansaLIGNA. 3 De moeite waard om lang naar te kijken: HansaLIGNA. Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte

Nadere informatie

P4Product Informatie Keuken systemen

P4Product Informatie Keuken systemen moderne integratie van stroom in keukens 1 Plug in in een wereld vol mogelijkheden TWIST stroom outside the box De TWIST is de ideale stroomvoorziening voor keukens. Met dit compacte design en zeer lage

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega.

Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. 2 Perfectie ontstaat door details. Visign-bedieningsplaten van Viega. Kleuren, licht en inrichting geven een ruimte zijn gezicht. Maar pas dankzij de details krijgt hij karakter. Details als de Visignbedieningsplaten

Nadere informatie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie KOOPHULP LILLÅNGEN Badkamerserie ONDERHOUD Kasten afnemen met een vochtig doekje met een mild schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Natte plekken zo snel mogelijk afdrogen

Nadere informatie

STOREX. Bewaren Ordenen Opslaan

STOREX. Bewaren Ordenen Opslaan STOREX Bewaren Ordenen Opslaan Modify STOREX Schuifladesysteem Modify De innovatie in de keuken Het Naber Modify schuifladesysteem, geconcipieerd voor lades met een diepte van 472, biedt talrijke indelings-

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

Armaturen en Accessoires

Armaturen en Accessoires Armaturen en Accessoires KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/020601 Katalog Armaturen und Accessoires,

Nadere informatie

Armaturen impressie Arno Kok Creatief Lichtadvies. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie.

Armaturen impressie Arno Kok Creatief Lichtadvies. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie. 9W, ledconverter in wit hoogglans kunststof opbouwhuis. De ledmodule is uit 1cm dik acrylaat Armatuur voor in de woonkamer2-voudige opbouwspot met

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 3 Create your personal space De badkamer is de ruimte waar u alle vrijheid krijgt. Niemand maakt die beter

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Inloopdouches zijn enorm populair. Steeds meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Onze systemen voor inloopdouches bieden individuele

Nadere informatie

KLUDI ZENTA SL De nieuwe esthetiek

KLUDI ZENTA SL De nieuwe esthetiek De nieuwe esthetiek 1 Bijna 100 jaar geleden begon KLUDI met de productie van badkamerkranen. Al snel kwamen daar meer hoogwaardige armaturen bij, vervaardigd volgens traditioneel vakmanschap en gekenmerkt

Nadere informatie

Duidelijke lijn voor de eengezinswoning

Duidelijke lijn voor de eengezinswoning Furtwangen, 11/04/2009 Afdrukken vrij van honorarium, bewijsexemplaar gevraagd 4555 aanslagen (zonder titel en foto-onderschriften) Fotovoorbeeld aan het einde van het document, drukgeschikte fotobestanden

Nadere informatie

De professional: S 3000. Special brandweerkasten

De professional: S 3000. Special brandweerkasten De professional: S 3000 Special brandweerkasten Goede droging van de brandweerkleding door de juiste kastafmetingen: 2000 mm hoogte, 500 mm breedte en 600 mm diepte (model 48315). Hakenlijst aan de zijkant

Nadere informatie

Verrassend veelzijdig.

Verrassend veelzijdig. Geberit AquaClean Tuma Verrassend veelzijdig. Beschikbaar vanaf: 1.4.2017 Nieuw Verfrissend compact. De nieuwe Geberit AquaClean Tuma brengt frisheid en comfort in elke badkamer. Het compacte design van

Nadere informatie

Badkamer inspiratie. Modern, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar. Badmeubels Toiletmeubels Douchewanden Kolomkasten Spiegels

Badkamer inspiratie. Modern, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar. Badmeubels Toiletmeubels Douchewanden Kolomkasten Spiegels Badkamer inspiratie Modern, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar Badmeubels Toiletmeubels Douchewanden Kolomkasten Spiegels Inhoudsopgave Design en comfort Warmteservice biedt u een collectie badkamer-

Nadere informatie

Be inspired by Danish Design. Tradition. i n a m o d e r n f o r m

Be inspired by Danish Design. Tradition. i n a m o d e r n f o r m Be inspired by Danish Design Tradition i n a m o d e r n f o r m Geïnspireerd door de klassieke en romantische landhuisstijl is de nieuwe Tradition eenhendelmengkraan een perfect voorbeeld van een klassiek

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Hygiëne en design als middelpunt Een knap staaltje architectuur met PLAN-accessoires van KEUCO In het dagelijks leven is hygiëne belangrijk om gezond te blijven. Overal waar veel mensen zijn die elkaar

Nadere informatie

Perfect ontwerp, KLUDI COCKPIT Discovery. intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection.

Perfect ontwerp, KLUDI COCKPIT Discovery. intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection. Perfect ontwerp, intuïtieve bediening, gemakkelijk in gebruik, technische verfijning Water in Perfection. De hoge kunst van eenvoud Intuïtieve bediening De cockpit in vliegtuigen of sportauto s is optimaal

Nadere informatie

Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker

Nieuw design Robert Bronwasser en Peter van de Water. Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker ! Cascando presenteert productnieuws 2011 op de Orgatec: werken wordt leuker Onder het motto presenteert Cascando van 26 tot en met 30 oktober op de Orgatec te Keulen een uitzonderlijke collectie nieuwe

Nadere informatie

Stralend middelpunt. Geberit Monolith

Stralend middelpunt. Geberit Monolith Stralend middelpunt. Voor mensen met oog voor detail. En iedereen die van mooi design houdt. Dus u wilt uw badkamer sprekender en frisser maken? Met de Geberit Monolith sanitair elementen hoeft u geen

Nadere informatie

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80 Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 6 7 CS 80 MAGNEO 8 9 MANET 10 11 RS 120 12 13 RSP 80 14 15 3 MANET Ruimtes modern en op basis van eigen ideeën

Nadere informatie

SPIEGELKASTEN EN SPIEGELS

SPIEGELKASTEN EN SPIEGELS SPIEGELKASTEN EN SPIEGELS KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/030601 Katalog Spiegelschränke und

Nadere informatie

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG De elegante techniek FLAT DESIGN INNOVATIE IN VORMGEVING Door de extreem vlakke vormgeving lijkt dit innovatieve ontwerp samen te smelten met de omgeving. Op subtiele wijze ontstaat zo een fraai aanzicht:

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

De concentratie op het wezenlijke leidt rechtstreeks naar nieuwe ideeën

De concentratie op het wezenlijke leidt rechtstreeks naar nieuwe ideeën BETTELUX SHAPE De concentratie op het wezenlijke leidt rechtstreeks naar nieuwe ideeën BETTELUX SHAPE Design: Tesseraux + Partner Een nieuwe generatie vrijstaande badkuipen en wastafels die gedragen wordt

Nadere informatie

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET DE LUXE VAN KEUZE Wanneer klanten betere prestaties eisen, bieden de handdouches uit de Idealrain collectie u de mogelijkheid om deze te leveren. De komst van Idealrain

Nadere informatie

Be different: generation R.

Be different: generation R. Be different Be different: generation R. Alle denkbare functionaliteiten Intelligent en betrouwbaar (KNX) Snel en uitbreidbaar Technische topkwaliteit Betaalbaar; domotica voor iedereen Mooie vormgeving

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

CONNECT AIR BRENGT VERLICHTING IN DE DAG EN GEMAK IN HET LEVEN

CONNECT AIR BRENGT VERLICHTING IN DE DAG EN GEMAK IN HET LEVEN CONNECT AIR BRENGT VERLICHTING IN DE DAG EN GEMAK IN HET LEVEN 2 3 4 VOOR IEDEREEN DIE KIEST VOOR ELEGANT DESIGN 5 Ideal Standard, de toonaangevende leverancier van innovatieve en designoplossingen voor

Nadere informatie

hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Novus

hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Novus hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Individuele bewegingsvrijheid ComfortZone voor Meer bewegingsvrijheid bij het handen wassen, comfortabel haren wassen of vullen

Nadere informatie

ERHARDT SERRE ZONWERINGEN

ERHARDT SERRE ZONWERINGEN ERHARDT SERRE ZONWERINGEN DRIE SERRE-ZONWERINGEN MET ALLE MOGELIJKHEDEN MONTAGE OP OF ONDER HET DAK VAN ZEER KLEINE TOT HEEL GROTE TE BESCHADUWEN OPPERVLAKKEN ERHARDT TM: de neutrale universele zonwering

Nadere informatie

Kranen Het moderne design van zorgt voor de combinatie van strakke lijnen en aantrekkelijke rondingen voor harmonie binnenshuis. Het innovatieve accent op functionaliteit maakt de bediening zeer eenvoudig

Nadere informatie

Sphinx Acanto. Uw leven. Uw badkamer

Sphinx Acanto. Uw leven. Uw badkamer Sphinx Acanto. Uw leven. Uw badkamer De badkamer die aansluit op uw behoeften. Mijn badkamer is belangrijk voor mij. Dat het ontwerp er goed uit moet zien, spreekt voor zich. Maar ook slimme oplossingen

Nadere informatie

ERHARDT PM. Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA

ERHARDT PM. Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM Uw ERHARDT dealer DE ELEGANTE ZON- EN REGENWERING FLEXIBELE PERGOLA ZONWERING VOOR THUIS OF IN DE HORECA ERHARDT PM ONDANKS ZIJN SLANKE ONTWERP PERFECTE BESCHERMING TEGEN ZON EN REGEN ERHARDT

Nadere informatie

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE BADKAMER NIEUW EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE THEOCHARIS LIOLIS Master of Technology produceert kraanoppervlakken die er door StarLight technologie jarenlang als nieuw uitzien. MASTERS OF TECHNOLOGY De

Nadere informatie

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN

ERHARDT KD ERHARDT KD HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM MET UNIEKE UITVOERINGEN HET GEAVANCEERDE CASSETTESCHERM In de zomermaanden bieden de uren op het eigen terras of balkon een stuk levenskwaliteit, waarvan u ongestoord wilt

Nadere informatie

PREMIUM SOFTCUBE EEN NIEUWE TREND EEN NIEUWE DRAAI

PREMIUM SOFTCUBE EEN NIEUWE TREND EEN NIEUWE DRAAI PREMIUM SOFTCUBE EEN NIEUWE TREND EEN NIEUWE DRAAI 52 liftsysteem Met een nieuwe frisse designserie, vergroot het model Premium het uitgebreide aanbod voor de moderne badkamer. De aan binnenzijde glasvlakke

Nadere informatie

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION FORM FOLLOWS PERFECTION 01 02 AXOR UNO P E R F E C T PURISME. 03 Eenvoudige vormen en een esthetisch design, dat is AXOR Uno: het toonbeeld van purisme. De lange, rechte

Nadere informatie

TA'OR BOX Functioneel design in hout

TA'OR BOX Functioneel design in hout TA'OR BOX Functioneel design in hout 1 Concept CUBICS VOOR ORGANISATIE GEKWARTIERD HOUTFINEER Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

2. Eqio ECHT ENORM UNIEK

2. Eqio ECHT ENORM UNIEK 2. Eqio ECHT ENORM UNIEK Ruimtewonder. Duizendpoot. Een lust voor het oog. Combinatiekoning. Verrassingsei. Ordewonder. Eqio laat zichniet in één hokje plaatsen. Waarom deze lijn zo ongelooflijk afwisselend

Nadere informatie

Keuken en badkamerinrichting

Keuken en badkamerinrichting Telefoon (bestellingen): 0573 454242 Fax : 0573 453999 PAGINA 9/1 Apotheekkast voor keukentoepassingen Volledig of enkel uittrekbaar, afhankelijk van de toegepaste geleider. Verstelbaar in de hoogte voor

Nadere informatie

badkamerserie KOOPHULP GODMORGON ONDERHOUD: Kasten afnemen met een vochtig doekje met wat afwasmiddel zonder schuurmiddel.

badkamerserie KOOPHULP GODMORGON ONDERHOUD: Kasten afnemen met een vochtig doekje met wat afwasmiddel zonder schuurmiddel. KOOPHULP GODMORGON badkamerserie ONDERHOUD: Kasten afnemen met een vochtig doekje met wat afwasmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Natte sporen moeten zo snel mogelijk afgedroogd worden

Nadere informatie

TA'OR box Functioneel design in hout

TA'OR box Functioneel design in hout TA'OR box Functioneel design in hout 1 Concept Cubics voor organisatie Gekwartierd houtfineer Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vijverpark te Haarlem 18 Twee-onder-een-kap woningen

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vijverpark te Haarlem 18 Twee-onder-een-kap woningen PROJECTS Sanitairvisualisatie Vijverpark te Haarlem 18 Twee-onder-een-kap woningen Versie 6-11-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne

Nadere informatie