Basisschool De Weijerwereld PRIKBORD 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basisschool De Weijerwereld PRIKBORD 3"

Transcriptie

1 Basisschool De Weijerwereld 3 september 2014 PRIKBORD 3 20 oktober 2016 Schooljaar Agenda Ma 21 oktober uur herfstvakantie: VEEL PLEZIER!! Ma 31 oktober MR vergadering Wo 2 november hoofdluiscontrole Vr 4 november kijkochtend gr 1/2B Di 8 november kijkochtend gr 4 Vr 11 november* Bag2school kleding ophalen Vr 11 november* St. Maarten lampionnentocht 14 t/m 17 november gespreksweek: welbevindengesprek Wo 16 november Voorleeswedstrijd Do 17 november kijkochtend gr 3 Do 17 november volgende prikbord Do 17 november OR vergadering * Zie elders in deze nieuwsbrief Nieuws van de directie Vanaf nu wil ik in iedere nieuwsbrief een speerpunt van onze school uitlichten. Deze speerpunten zijn ontstaan na een traject rondom onze visie waarbij we ook de meningen van ouders hebben meegenomen tijdens de inspraakavond in april Ons eerste speerpunt gaat over een veilig klimaat: We creëren een duidelijk, gestructureerde, veilige omgeving waarin onze leerlingen goed in hun vel zitten en met plezier naar school komen. We gaan respectvol en gelijkwaardig met elkaar om. We bevorderen positief sociaal gedrag, zowel voor het individu als voor de groep als geheel en hebben een open en interactieve (luister)houding. Elk kind is het waard om zich zo te kunnen ontwikkelen, dat het zich staande kan houden zowel nu als in de toekomst met behoud van zijn/haar unieke persoonlijkheid. Lekker in je vel zitten is alleen mogelijk wanneer er een veilig klimaat is op onze school. Een prettige sfeer vanuit een positief pedagogisch klimaat is een basis om lekker in je vel te kunnen zitten. De leerkrachten van De Weijerwereld werken er iedere dag aan om een goede sfeer in de groep en de school te bewerkstelligen. Preventieve aanpak We werken op school vanuit Amigo en de Fidesmethode om vorm en inhoud te geven aan onderwerpen als veiligheid, zelfvertrouwen, omgaan met elkaar en aanpak van ruzies.

2 Prikbord 1 De Weijerwereld P a g i n a 2 Binnen iedere groep wordt aan het begin van het jaar besproken hoe we om willen gaan met elkaar. Er worden groepsregels gemaakt met de kinderen. De schoolregels worden doorgenomen. Er worden activiteiten georganiseerd die het groepsgevoel bevorderen. Iedere melding wordt serieus genomen. We leren kinderen vaardigheden aan hoe op een goede manier met elkaar om te gaan en op welke wijze je een conflictsituatie op kunt lossen. Helaas komt pesten op alle scholen voor en dus ook bij ons op school. Wij vinden het belangrijk om dit serieus te nemen. Een duidelijk en helder beleid waarop alle betrokkenen kunnen terugvallen in vóórkomende situaties is daar een onderdeel van. Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen plagen en pesten. Tijdens buitenspelen of in andere situaties komen er momenten voor die niet fijn zijn, zoals een ruzie of plagerij. We leren kinderen hiermee om te gaan door met elkaar te praten en oplossingen te bedenken, zich in te leven in de ander, te relativeren, het goed te maken. Soms blijkt dit niet voldoende en ontaardt plagen in pesten. Het pestprotocol voorziet dan in een vastgelegde werkwijze om leiding te geven aan de aanpak van het gedrag van alle betrokken leerlingen. Het biedt alle betrokkenen duidelijkheid over de impact, ernst en specifieke aanpak van dit ongewenste gedrag. We vragen aan u, ouders, om signalen van uw kind met de leerkracht te delen. Dan kunnen we samen bespreken welke vervolg aanpak nodig is. Verschil tussen plagen en pesten. We spreken over plagen wanneer kinderen min of meer aan elkaar gewaagd zijn en het vertoonde gedrag een uitnodigend karakter heeft om iets terug te geven vanuit onschuldige sfeer. Het kan bijvoorbeeld gaan om een prikkelend spelletje, dat door geen van de betrokkenen als bedreigend of echt vervelend wordt ervaren. Het vertoonde gedrag is incidenteel en onschuldig. In die zin kan het zelfs een pedagogische waarde hebben: door elkaar eens uit te dagen leren kinderen heel goed om met allerlei conflicten om te gaan. Dat is een vaardigheid die hen later in hun leven van pas komt bij conflicthantering. Hier krijgt iedereen in zijn leven mee te maken. Bij pestgedrag is er echter sprake van een ongelijke situatie met een structureel karakter; een vorm van machtsmisbruik. Het specifieke van pesten is gelegen in het bedreigende en vooral systematisch karakter. Wanneer we dit vaststellen dan treedt het pestprotocol in werking. Eten en drinken op school Wij hebben wat signalen gekregen dat het goed is om meer duidelijkheid te scheppen over wat te eten en drinken op school. Ik begrijp dat iedereen hier een eigen mening over heeft, toch hoop ik dat u mee wilt werken om binnen de richtlijnen te blijven die wij hieronder beschrijven. Wij denken dat die ruim genoeg zijn zodat alle kinderen lekker kunnen eten en drinken.

3 Prikbord 1 De Weijerwereld P a g i n a 3 Pauze Voor de pauze rond kunt u wat drinken en fruit meegeven. Op dinsdag en donderdagen hebben we gruiten dagen, dan is dit verplicht. Dit is om het eten van groente en fruit te stimuleren en eens kennis te maken met wat andere varianten zoals bv. paprika, wortel of tomaat. Ook op de overige dagen mogen de kinderen drinken en fruit meenemen. Sommige kinderen willen liever niets meenemen. Anderen hebben in de pauze juist wat meer nodig dan een stuk fruit; u kunt dan een boterham meegeven (dus geen koeken). Lunch Voor de lunch kunnen de kinderen boterhammen meenemen. Een aanvulling daarbij kan zijn wat komkommer, tomaat of andere rauwkost. Fruit mag natuurlijk ook weer. Ook vinden wij het prima wanneer daar een cracker of kleine gezonde koek bij zit zoals b.v. ontbijtkoek of een krentenbol. Cake of croissantjes vinden wij meer iets voor thuis. Ook vinden wij het niet nodig om snoepjes mee te geven. Er zijn feestelijke momenten genoeg wanneer we met de kinderen samen wat lekkers eten. Bovendien organiseren de leerkrachten ook af en toe met de klas een gezellige lunch met b.v. tosti s. Wij hopen dat bovenstaande richtlijnen u wat duidelijkheid geven en dat we op uw medewerking kunnen rekenen. Leerlingenraad Ook dit jaar hebben we een leerlingenraad op school. Vanaf groep 4 is er uit iedere groep een leerling gekozen die de klas vertegenwoordigt in de leerlingenraad. De eerste vergadering hebben we vorige week gehad. We hebben kennisgemaakt, de rollen verdeeld, en afspraken gemaakt. De volgende kinderen zitten in de raad: uit groep 4 Demy uit groep 5 Fenn uit groep 6A Lindy uit groep 6B Dani Uit groep 7 Luuk Piet uit groep 8 is de voorzitter. Namens de ouderraad is Suzanna Baars aanwezig. En Juf Stijntje als directeur van de school. Nieuwe datum kijkochtend groep 7 Dinsdag 21 maart is de nieuwe datum voor de kijkochtend van groep 7.

4 Prikbord 1 De Weijerwereld P a g i n a 4 De ouderraad op De Weijerwereld De ouderraad bestaat uit ouders van kinderen van De Weijerwereld. Om de interesse van alle groepen naar voren te brengen, streven wij naar een zo gemêleerd mogelijk gezelschap. Wat doet de ouderraad? De ouderraad organiseert de activiteiten voor het lopende schooljaar en bekijkt samen met het schoolteam hoe deze activiteiten ingevuld worden. Enkele leden zorgen met het schoolteam, per activiteit, voor de coördinatie. Het gaat daarbij onder andere om activiteiten zoals de lampionnenoptocht met Sint Maarten, het Sinterklaasfeest, de Kerstviering, het versieren van de school door het jaar heen en het schoolreisje. Daarnaast zijn een aantal ouders uit de Ouderraad klassenouder. Een klassenouder is een (extra) schakel tussen de leraar/ lerares en de ouders. Het betreft hier activiteiten die in de klas worden georganiseerd. De ouderraad bestaat uit: Annelies van Loo Voorzitter en klassenouder groep 7 en groep 8 (samen met een ouder van een leerling uit groep 8). Monique van der Ligt Secretaris Judith Logtens Penningmeester Hester van Baal Suzanna Baars Klassenouder groep 4 Anja Bens Klassenouder groep 1/ 2 a Sandra Heijsterman Marieke Hendriks Klassenouder groep 1 / 2 b Marit Hendrik van de Weem Klassenouder groep 3 Anke van Kempen Marieke Loonen Floor Pennings Andrea Verberk Klassenouder groep 6b Judith Volleberg Klassenouder groep 6a Antoinette Vrugteveen Klassenouder groep 5 Heeft u opmerkingen, vragen of suggesties spreek een van ons aan of mail naar: or-deweijerwereld@outlook.com

5 Prikbord 1 De Weijerwereld P a g i n a 5 Bag2School inzamelingsactie Op vrijdag 11 november houden we wederom een grote inzamelingsactie! Is het begin van de herfst ook voor jou een goed moment om de kledingkasten en zolder weer eens door te spitten? Al je oude (en heel graag schoon) kleding, schoenen (per paar gebonden), gordijnen, tassen, knuffels, beddengoed, hand- en theedoeken mogen aangeleverd worden. De ouderraad ontvangt 0,30 per kilo voor het gespaarde goed. Het geld wat we hiermee ophalen, gaan we gebruiken voor een extraatje voor de kinderen, maar dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van de opbrengst! Vraag familie, vrienden en buren ook om mee te helpen zoveel mogelijk zakken in te zamelen. De goed gevulde zakken mogen ingeleverd worden bij de lerarenkamer (naast de hoofdingang) op: Woensdag 9 november 2016; Donderdag 10 november 2016; En bij voorkeur vrijdag 11 november 2016 voor 8.30 uur. Uw kinderen ontvangen deze week de Bag2School-zak. Maar ook andere plastic zakken zijn van harte welkom. Verdere informatie over bag2school is te vinden via de site van bag2school. Namens de ouderraad van de Weijerwereld alvast bedankt voor uw bijdrage. Gevonden voorwerpen Er liggen weer een heleboel gevonden voorwerpen op school. De gevonden voorwerpen liggen in het magazijn tegenover het lokaal van groep 1/2A juf Emmy en Lida. Kom zeker even kijken of er iets van je bij zit. Op 11 november geven we de overgebleven kleding mee met Bag2school. Sint Maarten De werkgroep van de ouderraad is druk bezig met de voorbereidingen voor Sint Maarten. Voor de kinderen van voorheen De Schelven een nieuwe, maar zeker een hele leuke, activiteit. Op vrijdagavond 11 november 2016 houden we met de kinderen een lampionnenoptocht. We verzamelen om uur op het schoolplein. Het duurt tot maximaal uur. Het is de bedoeling dat de ouders zelf zorgen voor de begeleiding van hun kind. Ouders, broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom om mee te lopen! Na de tocht is er een gezellig samenzijn rond een kampvuur op het schoolplein met warme chocomelk en iets lekkers. Voor een lampionnenoptocht hebben we natuurlijk lampionnen nodig. Deze gaan de kinderen zelf knutselen op woensdag 2 november. We gaan met behangplaksel werken. Het is verstandig om uw kind oude kleding aan te doen of geef ze een werkschort mee. Voor een stokje en lampje (geen echte kaarsjes) dienen de kinderen zelf te zorgen, deze hoeven ze pas mee te nemen op vrijdagavond 11 november. De ouderraad heeft er al veel zin in en we hopen op een grote opkomst!

6 Prikbord 1 De Weijerwereld P a g i n a 6 Jarig in november Groep 1 Fenn 5 8 Isis 1-2b 8 Youssef 1-2a 9 Ahmed 6a 11 Bas 5 11 Noa 7 12 Dani 6b 12 Dylano 4 13 Arnad 5 15 Luc 7 16 Ties 4 16 Aukje 4 17 Boyan 8 18 Stan 6b 19 Sofie 6b 25 Kristina 5 25 Britt 5 28 Brent 4 30 Wouter 8 30 Bas 6a Gefeliciteerd!!! Post van Buiten Alle kinderen mogen meedoen Heeft U al eens gehoord van Stichting Leergeld Land van Cuijk? Stichting Leergeld is een landelijke stichting, voor kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen, die om financiële redenen hun kind niet mee kunnen laten doen aan buitenschoolse, sociale, sportieve en culturele activiteiten. Wij vinden dat alle kinderen samen zouden moeten kunnen sporten, denk hierbij aan voetballen, zwemmen of ander teamgebeuren. Wanneer U als ouder/opvoeder denkt dat uw kind hiervoor in aanmerking komt kunt U het volgende doen. Op school vindt u een brochure, met alle informatie, waarin een antwoordkaart zit, die u als aanvrager invult. U kunt ook online een formulier invullen. Het besluit voor financiële ondersteuning wordt door Stichting Leergeld genomen tussen ongeveer 3 en 6 weken. Als U in aanmerking komt, is er een directe afhandeling en neemt uw kind deel aan de activiteit. Op deze wijze hopen de vrijwilligers van Stichting Leergeld dat: "Alle Kinderen Mogen Meedoen".

7 Prikbord 1 De Weijerwereld P a g i n a 7 Post van Buiten KinderKerstkoor Zoals elk jaar mogen kinderen op 24 december 2016 de muziek verzorgen tijdens de Kerstviering in de Petrusbasiliek. Ook zal er een Kerstspel gespeeld worden. Vind je het leuk om samen te zingen en te spelen op Kerstavond? Na de herfstvakantie beginnen we met de koorrepetities die op donderdag van 16:00 uur - 17:00 uur in Het Parochiehuis aan de Van Sasse van Ysseltstraat 8 te Boxmeer zijn. De eerste repetitie is op donderdag 3 november Er zijn geen kosten aan verbonden. De kinderen die mee willen doen bij het Kerstspel kunnen zich ook aanmelden via onderstaand mailadres. Oefenen voor het spel vindt later plaats. Kom er bij! Groetjes, Mariette Wijnhoven Mail naar: mariettewijnhoven@hotmail.com Post van Buiten Hoi jongens en meisjes! Weten jullie het nog? Eind september hebben jullie op school allemaal het Sjorsboekje gekregen met daarin allerlei leuke sportieve en creatieve activiteiten! Sommige activiteiten zitten al vol, bij andere activiteiten zijn nog plekjes vrij. Wil jij ook nog meedoen? Neem eens een kijkje op en ontdek wat er nog allemaal te beleven valt! Zo kun je ontdekken wat je leuk vind, waar je goed in bent of gewoon gezellig samen met andere kinderen sportief en/of creatief bezig zijn! Zien we je snel?! Toedeledoki! Sjors

8 Prikbord 1 De Weijerwereld P a g i n a 8 Post van Buiten

PRIKBORD 1 5 oktober 2018

PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Schooljaar 2018-2019 3 september 2014 PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Agenda 7 oktober Leerlingen / leraren vertrekken naar Letland 12 oktober Leerlingen om 12.00 uur uit 15 okt./19 okt. Herfstvakantie 24 oktober

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

3 september 2014 PRIKBORD oktober 2017

3 september 2014 PRIKBORD oktober 2017 Schooljaar 2017-2018 3 september 2014 PRIKBORD 2 10 oktober 2017 Agenda vr 13 okt 9.30 uur schoolviering: thema: water vr 13 okt 12.00 uur herfstvakantie wo 25 okt hoofdluiscontrole: geen gel en moeilijke

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Samen goed voor elkaar! Omgangsprotocol Sint Maartenschool Pesten op school Pesten komt helaas op iedere school voor, ook bij ons. Het is een probleem dat wij onder ogen zien en op onze school serieus

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

3 september 2014 PRIKBORD januari 2017

3 september 2014 PRIKBORD januari 2017 Schooljaar 2016-2017 3 september 2014 PRIKBORD 6 12 januari 2017 Agenda Vr 13 januari Musical BCV De Geitenbok* Do 19 januari kijkochtend* gr 1/2A Di 24 januari kijkochtend* groep 6A Ma 30 januari schoolviering

Nadere informatie

3 september 2014 PRIKBORD april e Paasdag: Kinderen en leraren vrij

3 september 2014 PRIKBORD april e Paasdag: Kinderen en leraren vrij Schooljaar 2016-2017 3 september 2014 PRIKBORD 10 13 april 2017 Agenda Vrij 14 april Paasviering* Ma 17 april 2 e Paasdag: Kinderen en leraren vrij Di 18 april eindtoets groep 8 Wo 19 april eindtoets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

Datum: donderdag 6 oktober

Datum: donderdag 6 oktober Datum: donderdag 6 oktober Populierenblaadje Algemeen: Kinderboekenweek over de tijd van opa en oma: in de weekopening kreeg elke stamgroep een ander kinderboek uitgereikt met als thema opa en oma. In

Nadere informatie

Ds. J. Polyanderschool en Ds. J. Bogermanschool te Dordrecht

Ds. J. Polyanderschool en Ds. J. Bogermanschool te Dordrecht Pestprotocol Ds. J. Polyanderschool en Ds. J. Bogermanschool te Dordrecht Inleiding Op onze school willen we de kinderen een veilig pedagogisch klimaat bieden, waarin zij zich op een prettige en positieve

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 AGENDA oktober Jarig 1 ma 2 di CITO B8 tot en met 11 oktober Tijn uit groep 7 3 woe 4 do Viggo ut groep 1-2 Ilja uit groep 5-6a 5 vrij 6 za 7 zo 8 ma Ouderpanel 19.30-20.30 Laura

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

Datum: donderdag 8 oktober 2015

Datum: donderdag 8 oktober 2015 Datum: donderdag 8 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Studiedag: morgen hebben alle kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. We wensen jullie een lekker lang weekend toe! Kalender:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

3 september 2014 PRIKBORD maart Vr 7 april Palmpasen gr 1 t/m 4 reserve datum schoolvoetbaltoernooi

3 september 2014 PRIKBORD maart Vr 7 april Palmpasen gr 1 t/m 4 reserve datum schoolvoetbaltoernooi Schooljaar 2016-2017 3 september 2014 PRIKBORD 9 23 maart 2017 Agenda Di 4 april schoolvoetbaltoernooi Do 6 april leerlingenraad Vr 7 april Palmpasen gr 1 t/m 4 Di 11 april reserve datum schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Schooljaar september 2014 PRIKBORD 4. 9 november Agenda. Di 14 november Kijkochtend groep 3. Vr 24 november Kijkochtend groep 8

Schooljaar september 2014 PRIKBORD 4. 9 november Agenda. Di 14 november Kijkochtend groep 3. Vr 24 november Kijkochtend groep 8 Schooljaar 2017-2018 3 september 2014 PRIKBORD 4 9 november 2017 Agenda Vr 10 november St Maartenoptocht Di 14 november Kijkochtend groep 3 Ma 20 november Voorleeswedstrijd groep 6-7- 8 Di 21 november

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-09-2018 Van de directie Kinderboekenweek Verkeer OR MR Huiswerkafspraken groep 5 t/m 8 Bag2School Spelletjes Agenda Van de directie Oss is stil Ook onze gedachten gaan uit naar alle betrokken

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 12 maart 8.30 Koffieochtend met ouders groep 0/1 14 maart Schoolvoetbal groep 5 t/m 8 15 maart Kangoeroewedstrijd 16 maart gr.5 en 6a,6b: Skills Heroes (Ijsselhallen) 19 maart Jeugd symfonie orkest

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Pestprotocol. Plagen en pesten. Pesten op school, hoe gaan we er mee om?

Pestprotocol. Plagen en pesten. Pesten op school, hoe gaan we er mee om? Pesten op school, hoe gaan we er mee om? Pesten komt helaas op iedere school voor, ook bij ons. Het is een probleem dat wij onder ogen willen zien en op onze school serieus willen aanpakken. Plagen en

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Pestbeleid op school

Pestbeleid op school Pestbeleid op school Pesten wordt niet aangepakt en opgelost door projecten. Het vereist attitudeverandering. Een zaligmakende oplossing voor pestproblemen bestaat helaas niet. Bob van der Meer Natuurlijk

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

3 september 2014 PRIKBORD december 2017

3 september 2014 PRIKBORD december 2017 Schooljaar 2017-2018 3 september 2014 PRIKBORD 6 21 december 2017 Agenda Vr 22 december Kinderen 12.00 uur kerstvakantie Ma 25 december Kinderen kerstvakantie t/m vrijdag 5 januari 2018 Wo 10 januari Hoofdluiscontrole:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Infobrief nummer 14,

Infobrief nummer 14, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl FaceBook: Daltonbasisschool De Borgwal Postadres : Postbus 39 6680 AA Bemmel

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016!

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016! Januari 2016 nieuwsbrief 6 januari Hoofdluiscontrole 11 januari Schoolreisje groep 1-2-3 15 januari Start schaaklessen 29 januari Crea-middag 31 januari Themadienst in Oude Kerk Volgende nieuwsbrief 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 10 Afscheid juf Wilma. Gisteren is er op onze school genoten van een heerlijk en sfeervol Kerstdiner. Ook juf Wilma heeft met volle teugen genoten van de sfeer in de groepen. Een sfeer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

PRIKBORD 2 3 september 2014

PRIKBORD 2 3 september 2014 PRIKBORD 2 3 september 2014 6 oktober 2016 Schooljaar 2016-2017 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school 1 3 3 4 5 Verjaardagen 6 Agenda 7 derden 8 De nieuwe website.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Deze maand. Welkom. Schoolreisje. Schoolfotograaf. Obstacle Run

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Deze maand. Welkom. Schoolreisje. Schoolfotograaf. Obstacle Run NIEUWSBRIEF September 2018 Deze maand Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4, 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Do 13 sep Informatieavond grp 1 en 2, 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen 17 t/m 21 sep

Nadere informatie

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze!

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze! Deze nieuwsbrief kunt u ook bekijken op onze website www.de7sprong-attendiz.nl sept. 2016 Beste ouders/ verzorgers, Maandag wensten we onze collega s een warm welkom toe en een goede start voor iedereen,

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam oktober 2018 Belangrijke data: Herfstvakantie van maandag 22-10-2018 tot maandag 29-10-2018 dinsdag 06-11-2018 margedag alle groepen donderdag 08-11-2018 lampionnenfeest 16.00 uur tot 17.00 uur vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 september Agenda 2018 Nummer 4 maandag 24 september Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Nr. 7, 28 november 2018

Nr. 7, 28 november 2018 Nr. 7, 28 november 2018 Agenda: november do 29 kinderen mogen hun schoentje zetten december di 4 surprise tentoonstelling wo 5 Sinterklaasfeest do 6 Studiedag, alle kinderen hebben vrij wo 19 Kerstmusical

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr november kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. Kinderen vanaf uur vakantie! Nieuwsbrief op de site

Nieuwsbrief. nr november kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. Kinderen vanaf uur vakantie! Nieuwsbrief op de site Nieuwsbrief nr. 4 26 november 2010 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer vr. 26 november Surpriseavond 18.30-19.15 uur di. 30 november Schoen zetten op school vr. 3 december Sinterklaas op school, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Vanuit de directie Ouderavond groepen 1-2 Op dinsdag 3 november is er een algemene ouderavond voor de ouders van de kinderen uit groepen 1-2. Tijdens deze ouderavond krijgt

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

Tussenschoolse Opvang

Tussenschoolse Opvang Tussenschoolse Opvang Wat is Lunch @ Domino? Stichting Domino verzorgt al enkele jaren de opvang van kinderen tijdens de middagpauze voor basisschool De Appel in Roosendaal. De TSO wordt aangeboden op

Nadere informatie

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013

Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Saenparel INFO 23-09-2013-07-10-2013 Agenda: Wo 02-10 Start Kinderboekenweek met schoolontbijt Wo 09-10 Onze school ontvangt collega s van Agora Ma 14-10 Ouderraad Jaarvergadering Di 15-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie