standard gebruiks vriendelijk flexibel CYGNUS De gebruiksvriendelijke functies doen uw wasmachine in luttele seconden starten!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "standard gebruiks vriendelijk flexibel CYGNUS De gebruiksvriendelijke functies doen uw wasmachine in luttele seconden starten!"

Transcriptie

1 voordelen

2 CYGNUS standard gebruiks flexibel De gebruikse functies doen uw wasmachine in luttele seconden starten! Cygnus biedt een flexibele oplossing voor elke linnenverwerking! De symbolen op de bediening zijn universeel en eenvoudig. Tijdens de wascyclus toont Cygnus Standard een overzicht van temperatuur, tijd en de resterende cyclustijd. Cygnus Standard start met een druk op de knop: kies uw wasprogramma, druk op start en uw wasmachine treedt in werking. Wasmachines met Cygnus hebben wasprogramma s met het meest optimale water- & energieverbruik. De standaard wasprogramma s kunnen afhankelijk van uw behoeften worden aangepast in Cygnus Assist en opnieuw worden geüpload in uw wasmachine nadat u de programma s op uw pc hebt gedownload door middel van een infraroodkabel. Nieuwe programma s kunnen worden aangemaakt in Cygnus Assist en geüpload worden in uw wasmachine.

3 STANDAARDVERSIE MUNTVERSIE milieu onderhouds eenvoudig te analyseren De milieue functies zorgen voor een besparing op water, energie en tijd! Wasmachines met Cygnus hebben wasprogramma s met het meest optimale water- & energieverbruik. De standaard wasprogramma s kunnen afhankelijk van uw behoeften worden aangepast in Cygnus Assist en opnieuw worden geüpload in uw wasmachine nadat u de programma s op uw pc hebt gedownload door middel van een infraroodkabel. De talrijke onderhoudsfuncties laten u toe het onderhoud van uw wasmachine op het juiste moment te plannen en zo haar levensduur te verlengen! Met het eenvoudige testprogramma dat de belangrijkste functies van de machine controleert, kunt u snel de oorzaak van een fout vinden. Wasmachines van Cygnus registreren nuttige info voor onderhoud zoals het aantal voltooide cycli / uren, onderhoudswaarschuwingen, enz. Beheer uw business! Met de standaard infraroodverbinding kunt u wasprogramma s en de volledige geschiedenis / het logboek van alle wasgegevens in slechts enkele seconden naar uw pc overbrengen. De ECO-knop vermindert het waterverbruik en de totale tijd van de wascyclus met 30 %. (enkel bij standaardversie) Er kan een onderhoudswaarschuwing worden ingesteld zodra een bepaald aantal cycli/werkingsuren werd bereikt.

4 CYGNUS commercial gebruiks flexibel De gebruikse functies doen uw wasmachine in luttele seconden starten! Cygnus biedt een flexibele oplossing voor elke linnenverwerking! De symbolen op de besturing zijn universeel en eenvoudig. Wasmachines met Cygnus hebben wasprogramma s met het meest optimale water- & energieverbruik. Tijdens de wascyclus toont Cygnus Commercial een overzicht van temperatuur, tijd en de resterende cyclustijd. Met Cygnus Commercial kunt u uw wasprogramma kiezen door de beschikbare wasprogramma s te doorbladeren. De standaard wasprogramma s kunnen afhankelijk van uw behoeften worden aangepast in Cygnus Assist en opnieuw worden geüpload in uw wasmachine nadat u de programma s op uw pc hebt gedownload door middel van een infraroodkabel. Nieuwe programma s kunnen worden aangemaakt in Cygnus Assist en geüpload worden in uw wasmachine. Cygnus Commercial heeft 10 standaardprogramma s en biedt een groot geheugen om extra programma s toe te voegen, afhankelijk van uw behoeften. Extra wasfuncties (inweken, pauze, instelbare eindcentrifugering, snelgang) verlenen u verlenen u een onbeperkte flexibiliteit in de verwerking van uw linnen.

5 STANDAARDVERSIE MUNTVERSIE milieu onderhouds eenvoudig te analyseren De milieue functies zorgen voor een besparing op water, energie en tijd! Wasmachines met Cygnus hebben wasprogramma s met het meest optimale water- & energieverbruik. De standaard wasprogramma s kunnen afhankelijk van uw behoeften worden aangepast in Cygnus Assist en opnieuw worden geüpload in uw wasmachine nadat u de programma s op uw pc hebt gedownload door middel van een infraroodkabel. De ECO-knop vermindert het waterverbruik en de totale tijd van de wascyclus met 30 %. (enkel bij standaardversie) De talrijke onderhoudsfuncties laten u toe het onderhoud van uw wasmachine op het juiste moment te plannen en zo haar levensduur te verlengen! Met het eenvoudige testprogramma dat de belangrijkste functies van de machine controleert, kunt u snel de oorzaak van een fout vinden. Wasmachines van Cygnus registreren nuttige info voor onderhoud zoals het aantal voltooide cycli / uren, onderhoudswaarschuwingen, enz. Beheer uw business! Met de standaard infraroodverbinding kunt u wasprogramma s en de volledige geschiedenis / het logboek van alle wasgegevens in slechts enkele seconden naar uw pc overbrengen. Met de voorgeprogrammeerde start kunt u uw wasmachine aan het einde van de dag inladen en start het programma een uur voordat de werknemers s morgens aankomen. Met deze functie bespaart u gemakkelijk 3650 per jaar *** (enkel bij standaardversie) Er kan een onderhoudswaarschuwing worden ingesteld zodra een bepaald aantal cycli/werkingsuren werd bereikt. ***1 werknemer x 1 uur per dag x 10/u x 365 dagen = 3650

6 CYGNUS premium gebruiks flexibel De gebruikse functies doen uw wasmachine in luttele seconden starten! Cygnus biedt een flexibele oplossing voor elke linnenverwerking! De overzichtelijke LCD-display (85mm x 90mm) bestaat uit universele & eenvoudige symbolen. De gebruikers kunnen de status van elke fase in de wascyclus gemakkelijk volgen op de display. Wasmachines met Cygnus hebben wasprogramma s met het meest optimale water- & energieverbruik. De standaard wasprogramma s kunnen afhankelijk van uw behoeften worden aangepast in Cygnus Assist en opnieuw worden geüpload in uw wasmachine nadat u de programma s op uw pc hebt gedownload door middel van een infraroodkabel. Nieuwe programma s kunnen worden aangemaakt in Cygnus Assist en geüpload worden in uw wasmachine. Cygnus Premium heeft 10 standaardprogramma s en biedt een groot geheugen om extra programma s toe te voegen, afhankelijk van uw behoeften. Extra wasfuncties (inweken, stoppen, instelbare laatste droogzwiercyclus, snelgang) verlenen u een onbeperkte flexibiliteit in de verwerking van uw linnen. Alle specifieke waarden die in het wasprogramma worden gebruikt (temperatuur, waterniveau, zeepinjectietijden, snelheid, enz.) kunnen in slechts enkele seconden op uw wasmachine worden gewijzigd.

7 STANDAARDVERSIE MUNTVERSIE milieu onderhouds eenvoudig te analyseren De milieue functies zorgen voor een besparing op water, energie en tijd! Wasmachines met Cygnus hebben wasprogramma s met het meest optimale water- & energieverbruik. De standaard wasprogramma s kunnen afhankelijk van uw behoeften worden aangepast in Cygnus Assist en opnieuw worden geüpload in uw wasmachine nadat u de programma s op uw pc hebt gedownload door middel van een infraroodkabel. De ECO-knop vermindert het waterverbruik en de totale tijd van de wascyclus met 30 %. (enkel bij standaardversie) Met de voorgeprogrammeerde start kunt u uw wasmachine aan het einde van de dag inladen en start het programma een uur voordat de werknemers s morgens aankomen. Met deze functie bespaart u gemakkelijk 3650 per jaar *** (enkel bij standaardversie) De talrijke onderhoudsfuncties laten u toe het onderhoud van uw wasmachine op het juiste moment te plannen en zo haar levensduur te verlengen! Met het eenvoudige testprogramma dat de belangrijkste functies van de machine controleert, kunt u snel de oorzaak van een fout vinden. Wasmachines van Cygnus registreren nuttige info voor onderhoud zoals het aantal voltooide cycli / uren, onderhoudswaarschuwingen, enz. Er kan een onderhoudswaarschuwing worden ingesteld zodra een bepaald aantal cycli/werkingsuren werd bereikt. Beheer uw business! Met de standaard infraroodverbinding kunt u wasprogramma s en de volledige geschiedenis / het logboek van alle wasgegevens in slechts enkele seconden naar uw pc overbrengen. ***1 werknemer x 1 uur per dag x 10/u x 365 dagen = 3650

8 CYGNUS professional gebruiks flexibel De gebruikse functies doen uw wasmachine in luttele seconden starten! Cygnus biedt een flexibele oplossing voor elke linnenverwerking! De duidelijke & grote LCD-display (120mm & 100mm) bestaat uit universele en eenvoudige symbolen. De gebruikers kunnen de status van elke fase in de wascyclus gemakkelijk volgen op de display. Cygnus Professional heeft slechts 5 drukknoppen waarmee u de verschillende bedieningsfuncties kunt regelen. Wasmachines met Cygnus hebben wasprogramma s met het meest optimale water- & energieverbruik. Deze standaard wasprogramma s kunnen afhankelijk van uw behoeften worden aangepast in Cygnus Assist en opnieuw worden geüpload in uw wasmachine nadat u de programma s op uw pc hebt gedownload door middel van een infraroodkabel. Bovendien kunnen in Cygnus Assist nieuwe programma s worden aangemaakt en geüpload in uw wasmachine. Cygnus Professional heeft 10 standaardprogramma s en biedt een groot geheugen om extra programma s toe te voegen, afhankelijk van uw behoeften. Extra wasfuncties (inweken, stoppen, instelbare laatste droogzwiercyclus, snelgang) verlenen u een onbeperkte flexibiliteit in de verwerking van uw linnen. Alle specifieke waarden die in het wasprogramma worden gebruikt (temperatuur, waterpeil, zeepinjectietijden, snelheid, enz.) kunnen in slechts enkele seconden op uw wasmachine worden gewijzigd. Met Cygnus Professional kunt u ook de volledige structuur van het wasprogramma wijzigen. Deze wijzigingen kunnen zelfs worden aangebracht tijdens de wascyclus! Titels van wasprogramma s kunnen op de wasmachine worden gewijzigd (klassiek Latijns alfabet). In Cygnus Assist kunnen deze titels in elke mogelijke taal worden gewijzigd (Russisch, Japans, Chinees, Arabisch, ). Hierdoor is Cygnus Professional een uitstekende hulp voor wasserijpersoneel overal ter wereld.

9 STANDAARDVERSIE milieu onderhouds eenvoudig te analyseren De milieue functies zorgen voor een besparing op water, energie en tijd! De talrijke onderhoudsfuncties laten u toe het onderhoud van uw wasmachine op het juiste moment te plannen en zo haar levensduur te verlengen! Beheer uw business! De ECO-functie op Cygnus Professional vermindert het waterverbruik en de totale tijd van de wascyclus met 30 %. Met de voorgeprogrammeerde start kunt u uw wasmachine aan het einde van de dag inladen en start het programma een uur voordat de werknemers s morgens aankomen. Met deze functie bespaart u gemakkelijk 3650 per jaar *** Met het eenvoudige testprogramma dat de belangrijkste functies van de machine controleert, kunt u snel de oorzaak van een fout vinden. Wasmachines van Cygnus registreren nuttige info voor onderhoud zoals het aantal voltooide cycli / uren, onderhoudswaarschuwingen, enz. Er kan een onderhoudswaarschuwing worden ingesteld zodra een bepaald aantal cycli/ werkingsuren werd bereikt. Met de standaard infraroodverbinding kunt u wasprogramma s en de volledige geschiedenis / het logboek van alle wasgegevens in slechts enkele seconden naar uw pc overbrengen. De geschiedenis / het logboek kan op uw wasmachine worden geraadpleegd. ***1 werknemer x 1 uur per dag x 10/u x 365 dagen = 3650 De probleemoplossingsfunctie op Cygnus Professional is een uitgebreide helpfunctie die u helpt om fouten te herstellen door onderhoudstips voor te stellen. Cygnus Professional kan het aantal keren tellen dat een wasprogramma werd uitgevoerd. Deze functie geeft u nuttige informatie over de rendabiliteit van uw wasserij.

10 gebruiks Behoud een voorsprong op de concurrentie met de ongecompliceerde & makkelijk te begrijpen softwaretool! Wasprogrammacomponenten worden voorgesteld met door universele pictogrammen. Het definiëren en/of wijzigen van wasprogramma s is gemakkelijk dankzij de drag&drop -functie. Cygnus Assist is de softwaretool van IPSO dat u toelaat wasprogramma s van Cygnus op uw pc te definiëren of te wijzigen. Eenmaal deze programma s klaar zijn, sluit u de pc op uw wasmachine aan en kunt u de programma s uploaden. De standaard infraroodverbinding laat toe binnen enkele seconden wasprogramma s over te zetten tussen uw pc en wasmachine.

11 fl exibel milieu eenvoudig te analyseren Flexibel: pas wasprogramma s aan aan uw behoeften! Milieu: water, energie en tijd besparen! Eenvoudig te analyseren: beheer uw zaak goed! Cygnus wasprogramma s bestaan niet langer uit vaste segmenten (zoals voorwas, hoofdwas, ). Eender welke mogelijke wasactie (weken, zeepinjectietijden enz.) kunnen op elk ogenblik in het programma worden toegevoegd / verwijderd. Alle optimalisaties die met Cygnus Assist worden aangebracht aan de wasprogramma s worden direct getoond op het scherm. Dit laat u toe de impact van de optimalisatie te zien. De volledige geschiedenis / het volledige logboek (6000 wasbeurten) van alle wasfeiten kan worden gedownload om de verwerkte wascycli te analyseren. Bijgevolg kunt u analyseren of uw was efficiënt wordt gedaan en kunt u uw zaak goed beheren. Titels van wasprogramma s kunnen worden gepersonaliseerd en/of vertaald.

12 Alliance International bvba Nieuwstraat 146 B-8560 WEVELGEM (BELGIË) Tel / Fax /

ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES

ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES ENERGIE-EFFICIËNTE D-LINE WASMACHINES Wij van IPSO geloven in hogere efficiëntie. Dit betekent dat we op zoek gaan naar intelligente oplossingen die afval verminderen,

Nadere informatie

MILIEUVRIENDELIJKE NATREINIGING CLEAN

MILIEUVRIENDELIJKE NATREINIGING CLEAN MILIEUVRIENDELIJKE NATREINIGING CLEAN Het gebruik en de afvoer van chemische stoffen wordt steeds meer gereguleerd. Dit heeft ertoe geleid dat de wasindustrie steeds meer ecologische reinigingsmethodes

Nadere informatie

SmartWAVe MINIMAAL VERBRUIK, MAXIMALE PRESTATIES

SmartWAVe MINIMAAL VERBRUIK, MAXIMALE PRESTATIES SmartWAVe MINIMAAL VERBRUIK, MAXIMALE PRESTATIES Verbruikt uw wasproces te veel water? Zit u in met het milieu? Bent u op zoek naar mogelijkheden om de rekening voor water en energie te verlagen? Duurt

Nadere informatie

WF 65 WF 75 WF 100 WF 135 WF 150 WF 165 WF 185 WF 235 WF 305 WF 400

WF 65 WF 75 WF 100 WF 135 WF 150 WF 165 WF 185 WF 235 WF 305 WF 400 WF 65 WF 75 WF 100 WF 135 WF 150 WF 165 WF 185 WF 235 WF 305 WF 400 NORMAALZWIERENDE WASMACHINES WF 65-75 - 100-135 - 150-165 - 185-235 - 305-400 WF : Vaststaand & frequentiegestuurd Nieuw gamma vaststaande,

Nadere informatie

SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.

SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso. SMARTWAVE DOOR IPSO DE INTELLIGENTE KEUZE VOOR WASGOED Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com DE ENIGE KEUZE Verbruikt uw wasproces te veel water? Zit u in met het

Nadere informatie

HOOGZWIERENDE WASMACHINES HC 60 HC 65 HC 75 HC 100 HC 135 HC 165

HOOGZWIERENDE WASMACHINES HC 60 HC 65 HC 75 HC 100 HC 135 HC 165 HOOGZWIERENDE WASMACHINES HC 60 HC 65 HC 75 HC 100 HC 135 HC 165 HC 60 - HC 65 - HC 75 - HC 100 - HC 135 - HC 165 Nieuwe look Matte deur: uniforme look van de voorzijde Ergonomische deurkruk: eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding. Wasmachine BWF47T-WW/CW BWF48T-CW/R/B

Handleiding. Wasmachine BWF47T-WW/CW BWF48T-CW/R/B Handleiding Wasmachine BWF47T-WW/CW BWF48T-CW/R/B Het bedieningspaneel De selectieknop U kiest hier het gewenste programma. LED-scherm Het lampje van uitgestelde start licht op om u de uitgestelde starttijd

Nadere informatie

SMARTWAVE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com

SMARTWAVE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS. Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com SMARTWAVE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS Minimaal verbruik, maximale prestaties. Was slim, gebruik SmartWAVe. ipso.com DE ENIGE KEUZE Verbruikt uw wasproces te veel water? Zit u in met het milieu?

Nadere informatie

HF 150 HF 185 HF 234 HF 304

HF 150 HF 185 HF 234 HF 304 H O O G Z W I E R E N D E W A S M A C H I N E S HF 150 HF 185 HF 234 HF 304 HF 150 - HF 185 - HF 234 - HF 304 Deur Eenvoudig laden en ontladen Overgedimensioneerde scharnieren Roestvrij staal met matte

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

OVERDROOGPREVENTIETECHNOLOGIE IPSO S NIEUWSTE DROOGKASTSTURING GEBASEERD OP

OVERDROOGPREVENTIETECHNOLOGIE IPSO S NIEUWSTE DROOGKASTSTURING GEBASEERD OP OVERDROOGPREVENTIETECHNOLOGIE IPSO S NIEUWSTE DROOGKASTSTURING GEBASEERD OP OVERDROOGPREVENTIETECHNOLOGIE REALISEER ECHTE EFFICIËNTIE EN ECHTE BESPARINGEN Droogefficiëntie wordt vaak gedefinieerd in termen

Nadere informatie

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring

SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring Wasmachines HS-6008 - HS-6013 - HS-6017 SÉRIE HS 6, de kracht van de vernieuwing en ervaring De HS-6000 van Girbau, zijn hoogzwierende wasmachines met een capaciteit van 8, 13 of 17 kg ( verhouding 1/10).

Nadere informatie

OVERDROOGPREVENTIE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS. ipso.com

OVERDROOGPREVENTIE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS. ipso.com OVERDROOGPREVENTIE DOOR IPSO DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS Realiseer echte efficiëntie en echte besparingen Droog slim, gebruik Overdroogpreventie ipso.com REALISEER ECHTE EFFICIËNTIE EN ECHTE BESPARINGEN

Nadere informatie

OVER-DRY TECHNOLOGY PREVENTION TECHNOLOGY ACCURAAT ALS GEEN ANDER. EFFICIENT ZOALS NOOIT TEVOREN.

OVER-DRY TECHNOLOGY PREVENTION TECHNOLOGY ACCURAAT ALS GEEN ANDER. EFFICIENT ZOALS NOOIT TEVOREN. OVER-DRY PREVENTION OVERDROOGPREVENTIETECHNOLOGIE OVER-DRY TECHNOLOGY PREVENTION TECHNOLOGY ACCURAAT ALS GEEN ANDER. EFFICIENT ZOALS NOOIT TEVOREN. KOST TE LANG DROGEN U DUIZENDEN EURO S? In een recent

Nadere informatie

TC 60/8. Handleiding

TC 60/8. Handleiding TC 60/8 ovenbesturing Handleiding Ve-Ka Ovenbouw b.v. Industrieweg 7 6621 BD Dreumel, Nederland Telefoon (0487) 57 17 03 Fax (0487) 57 17 03 info@ve-ka.nl www.ve-ka.nl 1 2 3 4 5 6 7 8 1 Algemeen Met behulp

Nadere informatie

INDUSTRIËLE WASSERIJAPPARATUUR OVERZICHT PRODUCTENGAMMA. Wasmachines I Droogkasten Strijkmangels I Semi-industriële apparatuur

INDUSTRIËLE WASSERIJAPPARATUUR OVERZICHT PRODUCTENGAMMA. Wasmachines I Droogkasten Strijkmangels I Semi-industriële apparatuur INDUSTRIËLE WASSERIJAPPARATUUR OVERZICHT PRODUCTENGAMMA Wasmachines I Droogkasten Strijkmangels I Semi-industriële apparatuur Wereldmarktleider in de commerciële wasindustrie Bij IPSO is wassen onze specialiteit.

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

De intelligente zagen

De intelligente zagen De intelligente zagen De compacte TigerStop B.V. Postbus 11 NL-7640 AA Wierden Nederland Tel: +31 (0) 546 575 171 Fax: +31 (0) 546 577 722 TS 350 de compacte Verbeter uw productie en precisie Tigerstop

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA AAN EN UITSCHAKELEN Het bedieningspaneel van de oven kan in twee standen werken, de handmatige stand, en de geprogrammeerde stand. In

Nadere informatie

Handleiding Scorebord Horstacker (Nijmegen) Wildcats; november 2011; Versie 1.1 Page 1

Handleiding Scorebord Horstacker (Nijmegen) Wildcats; november 2011; Versie 1.1 Page 1 Wildcats; november 2011; Versie 1.1 Page 1 Foto-1: Scorebord met weergave basis voor Basketball wedstrijd Wildcats; november 2011; Versie 1.1 Page 2 Voorbereiding 1. Kies juiste Sport Voor BASKETBALL moet

Nadere informatie

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart Doorschuifvaatwasmachines Dat een vaatwasmachine een schone vaat oplevert, is vanzelfsprekend. Als u echter bij een grote belasting van de machine door

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding voor de Netatmo WebApp

Handleiding voor de Netatmo WebApp Handleiding voor de Netatmo WebApp Inhoudstafel 1. Regelen van de temperatuur... 3 2. De verwarmingsplanning... 5 2.1 Een planning maken... 8 2.2 Verwarmingsperioden & temperaturen... 5 2.3 Temperatuurprofiel

Nadere informatie

Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt

Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt AAN- & AFWEZIGHEDEN, TIJDREGISTRATIE, TOEGANGSCONTROLE, PLOEG

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK Kies zelf uw opties en uw kleur. MEER DAN EEN FRANKEER MACHINE 30 45 65 De PostBase is meer dan een frankeermachine. Het modulaire frankeerconcept sluit optimaal aan bij de

Nadere informatie

IMPORTEREN VAN EEN BESTAANDE AGENDA IN MEDEGA

IMPORTEREN VAN EEN BESTAANDE AGENDA IN MEDEGA IMPORTEREN VAN EEN BESTAANDE AGENDA IN MEDEGA Inhoudstafel 1. Voorwaarden voor het importeren van een bestand. p. 3 1.1 De naam en het formaat van het bestand.. p. 3 1.2 De inhoud van het bestand...p.

Nadere informatie

Selecteer een gedeelte van de tekst in je artikel waar je een hyperlink op wilt plaatsen.

Selecteer een gedeelte van de tekst in je artikel waar je een hyperlink op wilt plaatsen. Hoofdstuk maken van een hyperlink Het kan makkelijk zijn om in jouw tekst van het artikel dat je op de website wilt plaatsen een hyperlink in te voegen. Een hyperlink is een automatische verwijzing naar

Nadere informatie

Documentatie gereedschapbeheer android applicatie. GB Inspect. Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect - 1

Documentatie gereedschapbeheer android applicatie. GB Inspect. Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect - 1 GB Inspect Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect Datum: 10 september 2014 Behorende bij app versie 1.1.5-1 1. Inleiding De Gereedschapbeheer.nl app is bedoeld voor het inspecteren

Nadere informatie

Handleiding voor de Netatmo app

Handleiding voor de Netatmo app Handleiding voor de Netatmo app Inhoudstafel 1. Regelen van de temperatuur... 3 2. De verwarmingsplanning... 4 2.1 Een planning maken... 5 2.2 Verwarmingsperiodes & temperaturen... 6 2.3 Een nieuwe stand

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Rabo Internetbankieren Professional. Inleiding. Autorisaties (basis),

Rabo Internetbankieren Professional. Inleiding. Autorisaties (basis), Rabo Internetbankieren Professional Autorisaties (basis), limieten en opties Inleiding In Rabo Internetbankieren Professional heeft u binnen het onderdeel Autorisaties de mogelijkheden voor functiescheiding,

Nadere informatie

DROPBOX = BESTANDEN DELEN VIA INTERNET

DROPBOX = BESTANDEN DELEN VIA INTERNET HANDLEIDING DROPBOX = BESTANDEN DELEN VIA INTERNET Tina Van Straeten Handleiding dropbox Tina Van Straeten Handleiding: onderhoud van je pc VVOB/PROGRESS Pagina 2 van 15 COLOFON Deze handleiding Dropbox

Nadere informatie

Upload materiaal 1 - start 2 - Kies 1 3 - browse 4 - selecteer bestand(en) 5 - start upload 6 - verwijder en/of stop selectie 7 - info voortgang upload 2 8 - klaar 3 9 - gegevens bij geuploade afbeeldingen

Nadere informatie

Bedpanspoeler. BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model

Bedpanspoeler. BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model Bedpanspoeler Bedpanspoeler BP 100 H Bedpanspoeler voorlader hoog model BP 100 is een bedpanspoeler volgens modern concept, ontworpen en gebouwd volgens de EU richtlijnen met betrekking tot veiligheid

Nadere informatie

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro!

Aankoopgids. Lave-linges Wasmachines. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Aankoopgids Lave-linges Wasmachines Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig op onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. LAAT ONZE WASMACHINES HET VUILE WERK OPKNAPPEN! Vandaag

Nadere informatie

Bestandsbeheer weergaven (Media) MEDIA heeft een 4-tal weergave

Bestandsbeheer weergaven (Media) MEDIA heeft een 4-tal weergave Bestandsbeheer weergaven (Media) Het beheer van verschillende media zoals afbeeldingen en pdf bestanden kan worden uitgevoerd binnen de MEDIA weergave van TYPO3. Binnen een 4-tal verschillende weergaven

Nadere informatie

Download Location: Dit is de lokatie waar de PDF bestanden tijdelijk geplaatst zullen worden. Dit is een plaats op uw eigen harde schijf.

Download Location: Dit is de lokatie waar de PDF bestanden tijdelijk geplaatst zullen worden. Dit is een plaats op uw eigen harde schijf. CONFIGURATIE CONNECTIE Laten we beginnen bij het begin: Dit is het IMAP configuratie venster. Wanneer het programmaa actief is, zal niets n instelbaar zijn. Onder het kopje Connection dient u uw IMAP login

Nadere informatie

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR Kenmerken RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR Grote capaciteit: 5 1/1 GN bakken per wasbeurt, circa 55 1/1 GN bakken per uur HACCP ondersteunend diagnosesysteem Optimale droging door centrifugewerking

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur

Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur Inhoudsopgave Startscherm Client Export...2 Beheren bedrijfsgegevens - Basisgegevens relatie...3 Beheren bedrijfsgegevens - Export

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HONEYWELL CM901 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2938339

Uw gebruiksaanwijzing. HONEYWELL CM901 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2938339 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Inhoud : 1. Basis introductie... 1 a. Wat is een smart companion?... 1 b. Wie is Tux Droid?... 2 c. Wat zijn gadgets?... 3 d. Wat zijn Attitunes?...

Inhoud : 1. Basis introductie... 1 a. Wat is een smart companion?... 1 b. Wie is Tux Droid?... 2 c. Wat zijn gadgets?... 3 d. Wat zijn Attitunes?... Tuxbox 2.0 gids Inhoud : 1. Basis introductie... 1 a. Wat is een smart companion?... 1 b. Wie is Tux Droid?... 2 c. Wat zijn gadgets?... 3 d. Wat zijn Attitunes?... 4 2. Aan de slag met TuxBox 2.0... 5

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE Geachte klant, dank u voor het aanschaffen van de UMA, de electronische weegschaal van CASA BUGATTI. Zoals elk huishoudelijk apparaat moet ook deze zorgvuldig behandeld worden om

Nadere informatie

Alfamix (wasmachines) Handleiding

Alfamix (wasmachines) Handleiding Hot-fill systeem voor wasmachines Montage- en gebruikershandleiding Tot 90% van het energieverbruik van een wasmachine is elektriciteit gebruikt bij het opwarmen van warm water. De Alfamix laat toe om

Nadere informatie

Hoe deelnemen aan de online verkopen?

Hoe deelnemen aan de online verkopen? Hoe deelnemen aan de online verkopen? 1 Wat u moet weten over de online verkopen: - Voor de online verkopen wordt geen enkele papieren of PDFcatalogus aangemaakt - Deze verkopen lopen over een week, van

Nadere informatie

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen

Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen Handleiding ABK Extra - Zoekprofielen U vindt in deze handleiding: 1. Inleiding... 2 2. Abonnementsvormen... 2 3. Zoeken... 2 3.1 Aankondigingen overzicht... 3 3.2 Zoekfilter... 4 3.3 Hoofdinhoud... 5

Nadere informatie

4.0 Bediening CD AM 19 C 12:10 45 C. Whirlpool Electronic LCD - Gebruikershandboek 12:10 12:10. Licht\kleurentherapie.

4.0 Bediening CD AM 19 C 12:10 45 C. Whirlpool Electronic LCD - Gebruikershandboek 12:10 12:10. Licht\kleurentherapie. 4.0 Bediening 4.0.1 Display indicatoren. In eerste regel van het display worden indicatoren weergegeven. De verschillende indicatoren op het display zijn afhankelijk van de opties en systeem welke u gekocht

Nadere informatie

Handleiding Projectplanningsdocument

Handleiding Projectplanningsdocument Handleiding Projectplanningsdocument Inhoud Inleiding... 3 1. Home... 4 2. Medewerker invoeren / wijzigen / verwijderen... 5 3. Project invoeren / wijzigen / verwijderen... 6 4. Actie invoeren / wijzigen

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolfolio OUDER

HANDLEIDING scoolfolio OUDER HANDLEIDING Inleiding Hoofdmenu pagina 3 Het portfolio pagina 5 Mappen aanmaken pagina 6 Bestanden toevoegen aan het portfolio pagina 7 Een foto bestand bekijken pagina 9 Een niet-foto bestand bekijken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS)

Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS) Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS) Inhoudsopgave Bestanden uploaden... 2 Omschrijving upload applicatie... 2 Bestanden uploaden... 3 Bestanden verwerken... 5 Omschrijving PaXS applicatie...

Nadere informatie

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life

WASMACHINES - maart 2009. Technology designed for life WASMACHINES - maart 2009 Technology designed for life Longer lasting clothes, less energy van Samsung maken méér mogelijk. Schone kleren wanneer jij ze nodig hebt. Maar liefst 8 kilo wasgoed in één wasbeurt

Nadere informatie

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display

Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display Zo zacht voor het wasgoed... Droogautomaten van Siemens. Groot multitouch LED-display 10 PRODUCTKLASSEN iq800 iq700 iq300 De zijwanden die de trillingen tot een absoluut minimum terugbrengen. Zo wordt

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE)

2 WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) 2. WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) OPGELET: De beschrijving hieronder is weergegeven vanuit het standpunt van de speler/lid! Indien de club tarieven heeft aangemaakt die op heden geldig

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

2. WORD LID VAN JE CLUB (

2. WORD LID VAN JE CLUB ( 2. WORD LID VAN JE CLUB (WWW.TENNISVLAANDEREN.BE) OPGELET: De beschrijving hieronder is weergegeven vanuit het standpunt van de speler/lid! Indien de club tarieven heeft aangemaakt die op heden geldig

Nadere informatie

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland HANDLEIDING VOOR DE DEALER DIGITAAL BEDIENINGSPANEEL JUMBO-SERIE 0,6 0,4 VACUUM 0,8-1 0 0,2 SEAL HENKELMAN BV Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland Postadres Postbus 2117 5202 AE

Nadere informatie

DENON DJ Music Manager

DENON DJ Music Manager DENON DJ Music Manager DENON DJ Music Manager beschikt over de onderstaande functies Aanmaken en updaten van databases Weergavefunctie Bewerken van bestandsgegevens Zoeken naar bestanden Aanmaken en updaten

Nadere informatie

De compacte naai- en borduurmachine

De compacte naai- en borduurmachine 900 De compacte naai- en borduurmachine 900 LCD touchscreen Automatische naaldinrijger Verlengtafel 170 borduurontwerpen 129 functionele en decoratieve steken Snel spoelsysteem Maakt het opwinden van

Nadere informatie

Bestelgemak & geïntegreerd voorraadbeheer: barcodescanning

Bestelgemak & geïntegreerd voorraadbeheer: barcodescanning Bestelgemak & geïntegreerd voorraadbeheer: barcodescanning Tradcom is méér dan een online webshop. Met de hulp van Tradcom is het mogelijk om op een eenvoudige manier een volwaardige bestel- en voorraadbeheersysteem

Nadere informatie

NuvoPlayerVCL. Copyright 2016 by B-Logicx. All Rights Reserved.

NuvoPlayerVCL. Copyright 2016 by B-Logicx. All Rights Reserved. Copyright 2016 by B-Logicx. All Rights Reserved. Inhoudstabel Introductie... 3 Starten... 4 Systeemvereisten... 4 Software Installatie... 5 Bestandslocaties... 5 Opstarten... 5 Help... 6 Updates... 6 Bedienen...

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Verlaag uw energiekosten. met de Smart Energy Software van I-Real

Verlaag uw energiekosten. met de Smart Energy Software van I-Real Verlaag uw energiekosten met de Smart Energy Software van I-Real Bent u verantwoordelijk voor energiemanagement? Heeft uw organisatie veel energie aansluitingen of levert/produceert u juist energie? Vaak

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu Vaatwassers We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu VAATWASSERS Superstil en super efficient! andere vaatwassers Met slechts 39dBA hoort

Nadere informatie

Beknopte handleiding

Beknopte handleiding Beknopte handleiding Welkom in de wereld van uw MacBook Pro Om te beginnen start u uw Mac op door op de aan/uit-knop te drukken. De configuratie-assistent helpt u bij het uitvoeren van enkele eenvoudige

Nadere informatie

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten 2014 Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten Gerben Teeler Staff Support B.V. 14-7-2014 Deze handleiding geeft een complete beschrijving van alle onderdelen inzake het roosteren

Nadere informatie

Verbind uw huishoudelijke apparaat met de toekomst.

Verbind uw huishoudelijke apparaat met de toekomst. Verbind uw huishoudelijke apparaat met de toekomst. Quick Start Guide DE_PLC_Wascher_Trockner_SE_nl-NL_V002_STAR.indd 1 02.12.16 16:13 De toekomst begint vanaf nu in uw huishouden! Mooi dat u Home Connect

Nadere informatie

ThoRiTemp. Installatie Handleiding. Versie 1.00 NL

ThoRiTemp. Installatie Handleiding. Versie 1.00 NL ThoRiTemp Installatie Handleiding Versie 1.00 NL Inhoud 1. INLEIDING...3 2. OPZETTEN VAN EEN TEMPERATUURMEETSYSTEEM...4 3. AANLEGGEN SYSTEEM ( CHECKLIST 3 )...5 4. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE ( CHECKLIST

Nadere informatie

Slagroomautomaten IJskoud de beste

Slagroomautomaten IJskoud de beste Slagroomautomaten IJskoud de beste Sanomat Amigo De Sanomat Amigo is de kleinste volautomatische slagroomautomaat en is daarmee een uitstekend en rendabel alternatief voor slagroom uit een kidde of spuitbus.

Nadere informatie

Configuratie Temperatuurlogger

Configuratie Temperatuurlogger Configuratie Temperatuurlogger Lascar 1 Tinbergenlaan 1 3401 MT IJsselstein Postbus 46 3400 AA IJsselstein T 030 281 44 11 F 030 281 44 44 E algemeen@spruyt-hillen.nl Configuratie temperatuurlogger EL-USB-2-LCD:

Nadere informatie

BIRDSEYE GEBRUIKERSHANDLEIDING

BIRDSEYE GEBRUIKERSHANDLEIDING BIRDSEYE GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoud Een BirdsEye abonnement of credits aanschaffen... 1 Uw abonnement activeren via uw mygarmin account... 4 Uw abonnement activeren via BaseCamp TM... 6 BirdsEye satellietbeelden

Nadere informatie

SNELGIDS! Let op: Lees de gebruiksaanwijzing voor u de machine in gebruik neemt. NL 1 Aan/Uit-knop 2 Indicator Halve Lading 3 Zoutindicator 4 Controle

SNELGIDS! Let op: Lees de gebruiksaanwijzing voor u de machine in gebruik neemt. NL 1 Aan/Uit-knop 2 Indicator Halve Lading 3 Zoutindicator 4 Controle SNELGIDS! Let op: Lees de gebruiksaanwijzing voor u de machine in gebruik neemt. NL 1 Aan/Uit-knop 2 Indicator Halve Lading 3 Zoutindicator 4 Controlelampje Starten/ Pauze/Annuleren 5 Starten / Pauze /

Nadere informatie

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut.

Time (tijd): Instelbaar van 00:00 tot 99:00, met een toename van 1:00 minuut. Proteus PEC-4850 Computerhandleiding Standaard trainingsstappen Stap 1: Stap 2: Stap 3: U kunt de rechterknop naar rechts of naar links draaien om een programma te selecteren; variërend van MANUAL, PROGRAM

Nadere informatie

FRS/Mediabank Demo script

FRS/Mediabank Demo script Stap 1: Log in Als u niet in het bezit bent van uw eigen account: Klik op Log in als demogebruiker op de inlogpagina. Nu wordt u automatisch ingelogd. Als u in het bezit bent van een eigen gebruikersnaam

Nadere informatie

Shape & Mobiline Uw gsm als telefooncentrale

Shape & Mobiline Uw gsm als telefooncentrale Shape & Mobiline Uw gsm als telefooncentrale De uitdaging Met Mobiline maakt u uw vaste lijn mobiel Altijd bereikbaar Budgetcontrole Privacy 100% mobiel, via een vast nummer. Oproepen naar uw vaste of

Nadere informatie

TVB, 05/02/2014. Qbus Cloud Activatie

TVB, 05/02/2014. Qbus Cloud Activatie TVB, 05/02/2014 Qbus Cloud Activatie Door de ethernetpoort van de Controller CTD01E, CTD01E+, CTD02E, CTD03E te verbinden met de router in het lokale netwerk, zal deze controller zichzelf aanmelden aan

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

Waarschuwingen. Het onderstaande symbool geeft belangrijke of nuttige informatie aan die u in gedachte dient te houden.

Waarschuwingen. Het onderstaande symbool geeft belangrijke of nuttige informatie aan die u in gedachte dient te houden. De onderstaande symbolen worden in de handleiding en op het apparaat zelf gebruikt als waarschuwing. Hiermee wordt getoond hoe het product veilig en correct wordt gebruikt om persoonlijk letsel aan u en

Nadere informatie

DE NIEUWE LM WASMACHINES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR!

DE NIEUWE LM WASMACHINES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR! DE NIEUWE LM WASMACHINES WIJ HEBBEN DE PRIMEUR! INNOVATIEF DESIGN MAKKELIJK IN ONDERHOUD ENERGIE ZUINIG GSM MODEM SNEL PROG EXPERT PROG IM8 TOUCH SCREEN ONZE GOUDEN TIP! INNOVATIEF DESIGN Kleinere afmetingen

Nadere informatie

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display

Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display Handleiding: instelling en werking E-Drive LCD display 1 Product en type naam 1.1 Intelligent LCD Display 1.2 Model: APT12LCD800S 2 Elektrische Parameters 24V/36V/48V batterij ondersteuning Rated operating

Nadere informatie

De widget Mijn toegewezen items toont de items waarvoor u verantwoordelijk bent voor de afsluiting.

De widget Mijn toegewezen items toont de items waarvoor u verantwoordelijk bent voor de afsluiting. Dashboard Widget Mijn toegewezen items De widget Mijn toegewezen items toont de items waarvoor u verantwoordelijk bent voor de afsluiting. Screenshot: Widget Mijn toegewezen items De widget toont standaard

Nadere informatie

Comodo Personal Firewall

Comodo Personal Firewall Comodo Personal Firewall Comodo Personal Firewall is een van de beste firewalls: eenvoudig in gebruik, compleet, professioneel, gemakkelijk te begrijpen en ook nog eens gratis. Comodo Firewall vraagt eerst

Nadere informatie

evohome Gebruikshandleiding

evohome Gebruikshandleiding evohome Gebruikshandleiding De connected comfortregeling evohome maximaal benutten Deze slimme zoneregeling maakt het heel eenvoudig om snel tijdelijke of permanente wijzigingen in uw verwarmingschema

Nadere informatie

Meet, presteer en rendeer!

Meet, presteer en rendeer! WWW.LAUNDRYDASHBOARD.COM Meet, presteer en rendeer! INFOSHEET Real-time inzicht in de prestatie van uw wasserij is de sleutel naar succes. Laundry Dashboard maakt dit mogelijk. Dankzij intelligente metingen

Nadere informatie

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS

AFWASSEN DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE 44 VAATWASSERS 44 VAATWASSERS AFWASSEN Volledig integreerbaar 48 45 cm + integreerbaar 49 Overzichtstabel s 87 DE JUISTE OPLOSSING VOOR ELKE BEHOEFTE U kunt kiezen uit volledig geïntegreerde modellen waarbij de volledig

Nadere informatie

UltraGenda Pro. Release note Versie 5.6. UltraGenda nv/sa. Voor software versie 5.6 Datum: 4 januari 2010

UltraGenda Pro. Release note Versie 5.6. UltraGenda nv/sa. Voor software versie 5.6 Datum: 4 januari 2010 UltraGenda Pro Release note Versie 5.6 Voor software versie 5.6 Datum: 4 januari 2010 UltraGenda nv/sa Meersstraat 174-9070 Destelbergen (Belgium) www.ultragenda.com - info@ultragenda.com Tel. 32 9 326

Nadere informatie

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER Infiniti ST-950 Computerhandleiding Hoofdscherm Staafgrafiek Programma profielen Start/Stop knop SELECT knoppen RESET knop om gegevens te wissen RECOVERY knop om de recovery functie te activeren ENTER

Nadere informatie

Handleiding Aurum energiedisplay

Handleiding Aurum energiedisplay Handleiding Aurum energiedisplay Gefeliciteerd met je Aurum energiedisplay! Vanaf nu kun je op elk moment zien hoeveel elektriciteit én gas je verbruikt ten opzichte van vorig jaar. Door onze unieke, persoonlijke

Nadere informatie

Computer Instructies voor de SM-5062

Computer Instructies voor de SM-5062 Hoofdscherm Staafgrafiek Recovery Knop om de Recovery functie te activeren Programma Profielen Select Knoppen Enter Knop om keuzes te bevestigen Reset Knop om gegevens te wissen Start/Stop Knop Computer

Nadere informatie

DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS. ipso.com. Overzicht productengamma industriële wasserijapparatuur

DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS. ipso.com. Overzicht productengamma industriële wasserijapparatuur DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS Overzicht productengamma industriële wasserijapparatuur Wasmachines Droogkasten Strijkmangels Semi-commerciële producten ipso.com DE JUISTE KEUZE VOOR UW WAS Netwerk van hooggekwalificeerde,

Nadere informatie

Use case. Profiel beheer

Use case. Profiel beheer s Dit zijn de Usecases. Hier staat tot in detail uitgeschreven wat het systeem moet doen als de gebruiker ergens op klikt. Later in de test fase zullen deze functies ook getest worden met de bijbehorende

Nadere informatie