Ontdek, Speel en Beleef. NSO Het Schoolplein

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontdek, Speel en Beleef. NSO Het Schoolplein"

Transcriptie

1 Ontdek, Speel en Beleef NSO Het Schoolplein Informatieboekje 2018 NSO Het Schoolplein postadres en kantoor: Bennekomseweg LM Ede

2 Inhoudsopgave: 1. Voorstellen 2. Wet Kinderopvang 3. Pedagogisch Beleidsplan 4. Inschrijving en plaatsing 5. Tarieven / contracten 6. Openingstijden 7. Ruilen en extra dagen 8. Brengen en halen 9. Groepsleiding 10. KindKonnect 11. Sociale media 12. Verjaardagen 13. Dagindeling 14. Richtlijnen bij ziekte en medicijngebruik 15. Verzorging, kleding, voeding 16. Oudercommissie 17. Verzekeringen 18. Klachtenprocedure 19. Algemene voorwaarden

3 1. Voorstellen Dit is het informatieboekje van NSO Het Schoolplein. NSO Het Schoolplein is onderdeel van Kinderopvang IN Kleur. In dit boekje wordt u geïnformeerd over de dagelijkse gang van zaken op de naschoolse opvang. De NSO biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Er is één basisgroep van maximaal 20 kinderen. Het leidster-kind ratio wordt hier volgens de Wet Kinderopvang op afgestemd. De kinderen worden opgevangen in een huiselijke, veilige en uitnodigende omgeving. In de omgang met de kinderen zijn respect, veiligheid en betrokkenheid de belangrijkste uitgangspunten. Wij vinden het belangrijk om een goede relatie met de kinderen en ouders op te kunnen bouwen. Daarom is er tijdens het halen vaak een moment om even met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen zodat de verzorging en begeleiding van het kind optimaal afgestemd kan worden. Kinderen worden in feite elke dag door de leidsters geobserveerd. Indien er opvallende zaken optreden is het uiteraard mogelijk om meerdere keren een afspraak te maken. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen uw kind, maar ook u zich thuis voelt bij NSO Het Schoolplein. Het eerste aanspreekpunt van onze Naschoolse Opvang is onze Leidster+. Zij is te bereiken via kantoor, , per mail via info@nsohetschoolplein.nl of mobiel op: Wet Kinderopvang In de wet wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de kinderopvang en het toezicht daarop. NSO Het Schoolplein is verplicht om verantwoorde opvang te bieden die voldoet aan de Wet Kinderopvang.

4 De basiseisen voor verantwoorde kinderopvang zijn: Voertaal moet Nederlands zijn. Aandacht besteden aan het aantal groepskrachten in relatie tot het aantal kinderen per leeftijdscategorie, groepsgrootte en de opleidingseisen van de beroepskrachten. Het informeren van de ouders over het beleid. Er moet een risico-inventarisatie aanwezig zijn wat betreft veiligheid en gezondheid. Tussen de ondernemer van de kinderopvang en de ouders moet een overeenkomst afgesloten worden. De Naschoolse Opvang is verplicht een oudercommissie in te stellen. Deze eisen worden jaarlijks gecontroleerd door de GGD. De veiligheid wordt jaarlijks gecontroleerd door de brandweer. Bij de invoering van de Wet Kinderopvang in 2005 is vastgesteld dat er vanaf 2008 een maximum uurtarief door de belastingdienst wordt gehanteerd. De kinderopvangtoeslag die aan de ouders wordt verstrekt is gebaseerd op dit maximale uurtarief. 3. Pedagogisch beleidsplan Het pedagogisch beleidsplan ligt ter inzage op elke locatie. U kunt ook een exemplaar downloaden via de website. Mocht u vragen hebben over dit plan, dan horen wij dit graag. Het pedagogisch beleidsplan wordt elk jaar getoetst door de GGD. 4. Inschrijving en plaatsing Wanneer u de zorg voor uw kind moet overdragen, willen wij die graag van u overnemen. Als u belangstelling heeft voor ons naschoolse opvang, nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een kennismaking. U kunt altijd een keer komen kijken op Het Schoolplein. Belt of mailt u dan wel even voor een afspraak?

5 Wanneer u uw kind wilt inschrijven op NSO Het Schoolplein, kunt u het formulier op onze site invullen. U krijgt per mail een bevestiging van inschrijving. Tenzij er direct plaats is, wordt uw kind op een wachtlijst geplaatst. Hierover zullen wij met u overleggen. De aanmelding wordt definitief als het inschrijfgeld van 20,00 is geïncasseerd. Als er plaats is op de door u gewenste dagen ontvangt u van ons bericht over de plaatsing met een digitaal contract. 5. Tarieven / contracten De overheid stelt voor de belastingdienst elk jaar maximum tarief vast. Op basis van dit tarief wordt de kinderopvangtoeslag vastgesteld. Het tarief voor NSO Het Schoolplein is voor 2018 als volgt vastgesteld: Contract met 40 schoolweken en 6 of meer vakantieweken: 6,85 per uur. Contract met 40 schoolweken: 6,95 per uur. Flexpakket: 7,65 per uur. Bij een afname van een pakket kiest u voor een aantal vaste dagen per week gedurende de schoolweken. Deze weken en dagen worden per jaar vastgezet. Bij extra dagen naast deze vaste dagen wordt hetzelfde uurtarief gerekend. Heeft u naast het schoolpakket een vakantiepakket, dan krijgt u voor deze dagen tegoed. Deze ziet u als flextegoed in uw persoonlijke omgeving. U kunt zelf uw vakantiedagen invoeren door dit tegoed in te zetten. Ook als u op schoolweken op vaste dagen opvang afneemt is het nodig dat u uw vakantiedagen zelf doorgeeft, zodat de presentielijsten altijd kloppen en we weten hoeveel kinderen er in de vakanties komen spelen. Heeft u flexibele of extra opvang nodig, dan kunt u de gewenste dagen via de Konnect-app invoeren. U krijgt altijd bevestiging of uw aanvraag goedof afgekeurd is. Na goedkeuring is de opvang gegarandeerd. De maandelijkse termijnen worden per maand vooraf geïncasseerd. Bij de vaste pakketten wordt er teruggerekend naar een gemiddelde per maand. Vaste uren worden vooraf geïncasseerd, flexdagen en extra dagen worden achteraf geïncasseerd. Wanneer u uw kind eerder komt halen wordt dit niet in mindering gebracht op het aantal opvanguren. Vraag tijdig kinderopvangtoeslag aan via De toeslagen worden in de vorm van voorschotten (vooraf aan de opvangmaand) uitgekeerd. De incasso voor de opvang vindt rond de 24ste van de maand plaats, ook voorafgaand aan de opvangmaand. Afname van extra dagen/uren kan ook achteraf gefactureerd worden. Het aantal opvanguren vult u in voor de kinderopvangtoeslag. Mocht u hier niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op, dan beantwoorden wij uw vragen of maken we een afspraak om het samen in te vullen.

6 6. Openingstijden De openingstijden van Het Schoolplein richten zich op de schooltijden. Zie onze website voor de juiste informatie. Op wettelijke verplichte feestdagen zijn wij gesloten, namelijk: Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, 1e Kerstdag, 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn wij gesloten. Woensdag 2 januari 2019 zijn we weer volgens de normale tijden geopend. De data van deze dagen zal elk jaar aan u worden meegedeeld en staan ook op onze site. Indien er studiedagen ingepland worden zullen deze tijdig aan u worden bekend gemaakt. Vanuit de Wet Kinderopvang mogen wij 2 studiedagen per jaar plannen onder openingstijden. Tijdens de zomerperiode zijn we normaal geopend. Vakanties/vrije dagen kunnen het gehele jaar worden opgenomen, maar worden niet gekort op de maandelijkse opvangkosten. 7. Ruilen/tegoed en extra dagen Maakt u gebruik van vaste dagen en heeft u een keer geen opvang nodig of een andere dag nodig? Wanneer u minstens 24 uur vóór de start van de opvangdag (7.00 uur s ochtends) de opvang annuleert via Konnect, krijgt u automatisch die dag als tegoed. Dit tegoed is een jaar geldig en kan via dezelfde app ingezet worden bij aanvraag van een opvangdag. Als de groepsgrootte het toelaat, wordt uw verzoek ingewilligd. Als u extra opvang nodig heeft, kunt u dit ook via Konnect aanvragen. Wanneer er plek is op de groep en/of we binnen ratio werken, is dit altijd mogelijk. Aanvragen met tegoed worden uiterlijk een week voorafgaand aan de gewenste datum goed-of afgekeurd. Eerder kan niet bekeken worden of er plek over is op de groep. Extra dagen worden apart vermeld op de factuur en achteraf gefactureerd. De extra uren vindt u terug op de factuur en kunt u opgeven voor de kinderopvangtoeslag. Studiedagen vanuit IN Kleur en sluitingsdagen kunnen niet worden geruild.

7 8. Halen U kunt uw kind tot halen. Ophalen is standaard vanaf uur, maar uiteraard begrijpen we het wanneer u uw kind eerder op wilt halen, dus dat is geen probleem. Wel horen we dat graag, zodat we er rekening mee kunnen houden in ons dagritme. Wanneer uw kind wordt opgehaald door een ons onbekend persoon, is het van belang dat u de leidsters hiervan op de hoogte stelt. Wanneer wij er niet zeker van zijn dat de persoon die uw kind ophaalt hiertoe gerechtigd is, wordt het kind niet overgedragen en nemen we contact met u op. Mocht uw kind een keer niet (kunnen) komen, wilt u dit dan via Konnect doorgeven? Er wordt dan een bericht gestuurd naar de planner, zodat zij rekening kan houden met enige veranderingen in het rooster. U kunt in uw persoonlijke agenda altijd terug zien welke dagen de opvang gepland staat. Heeft u uw kind afgemeld, maar wilt u uw kind toch brengen? Neem dan even contact op met Bianca, het kan nl zijn dat er een ander kindje voor uw kindje in de plaats is gekomen en de groep vol is. Alvast bedankt! 9. Groepsleiding Afhankelijk van de groepsgrootte en de leeftijd van de kinderen werken er op een groep 1 of 2 gediplomeerde leidsters. Wij volgen hierbij de leidsterkind ratio. Dit houdt in dat er 1 leidster ingezet wordt per 10 kinderen. Bij afwezigheid van een vaste groepsleidster door bijvoorbeeld vakantie of ziekte, zetten we leidsters in die op andere dagen bij ons werken en al bekend zijn met ons beleid en de kinderen. NSO Het Schoolplein vindt continuïteit heel belangrijk en streeft naar vaste leiding op de groep. Het team bestaat uit gediplomeerde enthousiaste en gemotiveerde leidsters. Alle leidsters staan onder verantwoording van de directie.

8 10 KindKonnect Via de Konnect-app kunt u uw gegevens en planningen bekijken of wijzigen. Deze app is te downloaden op uw mobiel. Uw facturen vindt u hier ook terug. Via deze app vraagt u extra dagen aan, annuleert u opvang of wisselt u een tegoed in voor een opvangdag. Met vragen hierover kunt u terecht bij de leidinggevende van uw locatie. 11. Sociale media Op NSO Het Schoolplein werken we met Facebook. Tenzij u aangeeft dat u liever niet wilt dat uw kind op Facebook komt, gaan we ervan uit dat dit geen probleem is. Via Facebook blijft u op de hoogte van het laatste nieuws op de groep of in de kinderopvang. Activiteiten en bijzonderheden worden onder andere via Facebook gecommuniceerd. Belangrijk nieuws wordt g d of in de nieuwsbrief geplaatst. 12. Verjaardagen Kinderen vieren hun verjaardag op school in hun klas. Als uw kind het leuk vindt, mag hij/zij ook bij ons trakteren. Graag worden we dan vooraf even geïnformeerd. Wij vragen u gezond te trakteren, voor suggesties kunt u zich wenden tot de leidsters of onze website.

9 13. Dagindeling De dagindeling is elke dag hetzelfde. Dit geeft de kinderen en de groep rust. Op vaste tijden wordt er gegeten, gedronken en gespeeld. We werken met thema s die we afstemmen met de scholen. Waar nodig helpen we met huiswerk. Er wordt aandacht besteed aan verjaardagen en aan feestdagen. Voor de invulling van de middagen gebruiken we een vast dagritmeschema: Korte middagen van uur tot uur 14/15.15 uur: Binnenkomst van de kinderen uit school. Gezamenlijk aan tafel thee drinken met fruit, kinderen vertellen hoe hun dag is geweest uur: Buitenspelen uur: Aanbieden van activiteiten uur: Drinken en koekje/cracker uur: Vrij spelen of een activiteit met een kleiner groepje : Ophalen van de kinderen Lange middagen uur: Vanaf uur komen de kinderen uit school uur: Gezamenlijk eten van een boterham en wat melk/thee uur: Buiten spelen uur: Gezamenlijke activiteit binnen of buiten uur: Vrij spelen 14/15.15 uur: Binnenkomst van de andere kinderen uit school. Gezamenlijk aan tafel thee drinken met fruit, kinderen vertellen hoe hun dag is geweest uur: Buiten spelen uur Aanbieden van activiteiten uur: Drinken en koekje uur: Vrij spelen of een activiteit met een kleiner groepje : Ophalen van de kinderen Ook tijdens het vrije spel wordt de kinderen activiteiten aangeboden.

10 Vakanties De dagindeling van de vakanties hangt af van de geplande activiteiten die periode, maar zal ook volgens een vaste structuur plaats vinden. 14. Richtlijnen bij ziekte en medicijngebruik Kinderen die veel in contact komen met andere kinderen hebben een verhoogde kans om besmet te raken met virussen, waardoor het kan zijn dat de kinderen een periode vaker ziek zijn. Dit verhoogt uiteindelijk weer de weerstand van kinderen, zodat ze later minder vaak ziek worden. Wanneer uw kind koorts heeft (38,5 graden of hoger), is het beter voor uw kind om thuis te blijven. Kinderen hebben meer aandacht en zorg nodig als ze ziek zijn. Wij kunnen de kinderen de nodige aandacht en zorg niet geven in combinatie met de zorg en aandacht voor de andere kinderen in de groep. Wij volgen hierin de richtlijnen van de GGD. Het is voor ons van belang om te weten of uw kind meedoet aan het Rijksvaccinatieprogramma. Dit vanwege mogelijk besmettingsgevaar. Indien uw kind ziek wordt op Het Schoolplein, dan neemt de leidster contact met u op. Wij zullen dan met u bespreken wanneer u (of bijvoorbeeld oma of een vriendin) uw kind komt halen. Wij vragen u uw kind te komen halen als het kind te ziek is of als hij/zij niet in staat is mee te draaien in het dagritme. De bedoeling is dat het kind dan binnen een uur opgehaald wordt. Twijfelen we, dan bellen we om met u te overleggen. De leidsters verrichten lichte medische handelingen, te denken aan: toedienen van pufjes, geven van penicilline. Leidsters mogen dat alleen doen als u vooraf schriftelijk toestemming heeft gegeven. Formulieren hiervoor liggen op onze locaties. Alle leidsters zijn in bezit van een diploma Kinder-EHBO en volgen elke twee jaar een herhalingscursus. Bij genoeg interesse organiseren wij elk jaar een EHBO dag voor u als ouders, veel verzekeraars vergoeden (deels) de cursus.

11 15. Verzorging, kleding, voeding, NSO Het Schoolplein zorgt voor (verzorgings)producten zoals: drinken, brood, fruit, koekje, zonnebrand etc. Bij dieetwensen zullen we hier in overleg rekening mee houden. 16. Oudercommissie Elke locatie met meer dan 50 kinderen heeft een eigen oudercommissie nodig. Heeft u interesse, stuur een mailtje naar info@nsohetschoolplein.nl. 17. Verzekeringen Wanneer uw kind de NSO bezoekt is uw kind verzekerd. Ook tijdens uitstapjes geldt deze verzekering. 18. Klachtenprocedure Het is voor u, maar ook voor Het Schoolplein belangrijk dat we allemaal tevreden zijn. Het kan gebeuren dat u het niet geheel eens bent met de gang van zaken. U kunt uw vraag of klacht bespreken met de leidsters en de Leidster+. Als de klacht naar uw mening niet op een bevredigende wijze is afgehandeld, kunt u zich tot de directie wenden. Wanneer de partijen niet tot een oplossing komen, zal de directie u een klachtenformulier sturen en uitleg geven over de procedure. Wilt u / of kunt u uw klacht liever niet bespreken met de leidsters of directie dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie. Zij zullen onafhankelijk naar uw klacht kijken en samen tot een oplossing proberen te komen. Informatie over de Geschillencommissie kunt u vinden op onze site. 19. Algemene voorwaarden Dit informatieboekje valt onder de algemene voorwaarden. Op onze site kunt u onze algemene voorwaarden vinden en downloaden. Kijk op onze site voor meer informatie: nsohetschoolplein.nl. Voor uw kinderen tot 4 jaar hebben we meerdere kinderdagverblijven binnen onze organisatie. Al onze locaties zijn klein en huiselijk. Op onze site kinderopvanginkleur.nl kunt u onze locaties bekijken en doorklikken naar de andere sites. U en uw kind(eren) zijn van harte welkom!

12 Mocht u vragen hebben of informatie missen, dan horen wij dat graag! Algemene contact- en adresgegevens: Kinderopvang IN Kleur Postadres en kantoor: Bennekomseweg LM Ede

Ontdek, Speel en Beleef. NSO Het Schoolplein

Ontdek, Speel en Beleef. NSO Het Schoolplein Ontdek, Speel en Beleef NSO Het Schoolplein Informatieboekje 2017 NSO Het Schoolplein postadres en kantoor: Bennekomseweg 32 6717 LM Ede 0318-633310 www.nsohetschoolplein.nl info@nsohetschoolplein.nl Inhoudsopgave:

Nadere informatie

Informatieboekje NSO Het Schoolplein

Informatieboekje NSO Het Schoolplein Informatieboekje NSO Het Schoolplein Locatie Oranje Nassauschool Anton Mauvestraat 10a 6717 JA Ede 0318 633310 www.nsohetschoolplein.nl Onderdeel van: Kinderdagverblijf Het Vlinderbos Bennekomseweg 32

Nadere informatie

Informatieboekje. Naschoolse Opvang. Het Schoolplein. Locatie Oranje Nassauschool

Informatieboekje. Naschoolse Opvang. Het Schoolplein. Locatie Oranje Nassauschool Informatieboekje Naschoolse Opvang Het Schoolplein Locatie Oranje Nassauschool Onderdeel van Kdv Het Vlinderbos Anton Mauvestraat 10, 6717 JA Ede info@nsohetschoolplein.nl www.nsohetschoolplein.nl 06-10437612

Nadere informatie

Ontdek, Voel en Beleef. Peuter+ groep Het Sterrenbos

Ontdek, Voel en Beleef. Peuter+ groep Het Sterrenbos Ontdek, Voel en Beleef Peuter+ groep Het Sterrenbos Informatieboekje 2019 Post- en kantooradres: Bennekomseweg 32 6717 LM Ede 0318-633310 www.kindcentrumhetsterrenbos.nl info@kindcentrumhetsterrenbos.nl

Nadere informatie

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Vlinderbos

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Vlinderbos Ontdek, Voel en Beleef Kinderdagverblijf Het Vlinderbos Informatieboekje 2018 Bennekomseweg 32 6717 LM Ede 0318-633310 www.kdvhetvlinderbos.nl info@kdvhetvlinderbos.nl Inhoudsopgave: 1. Voorstellen 2.

Nadere informatie

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Sterrenbos

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Sterrenbos Ontdek, Voel en Beleef Kinderdagverblijf Het Sterrenbos Informatieboekje 2019 Post- en kantooradres: Bezoekadres: Bennekomseweg 32 Veenderweg 4 6717 LM Ede Ede 0318-633310 0318-633310 Kinderopvanginkleur.nl

Nadere informatie

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Kabouterbos

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Kabouterbos Ontdek, Voel en Beleef Kinderdagverblijf Het Kabouterbos Informatieboekje 2018 p/a bezoekadres Bennekomseweg 32 Stadspoort 2B II 6717 LM Ede 6716 RH Ede 0318-633310 0318-633310 0318-307970 kinderopvanginkleur.nl

Nadere informatie

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Sterrenbos

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Sterrenbos Ontdek, Voel en Beleef Kinderdagverblijf Het Sterrenbos Informatieboekje 2017 Post- en kantooradres: Bennekomseweg 32 6717 LM Ede 0318-633310 www.kindcentrumhetsterrenbos.nl info@kindcentrumhetsterrenbos.nl

Nadere informatie

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Vlinderbos

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Vlinderbos Ontdek, Voel en Beleef Kinderdagverblijf Het Vlinderbos Informatieboekje 2017 Bennekomseweg 32 6717 LM Ede 0318-633310 www.kdvhetvlinderbos.nl info@kdvhetvlinderbos.nl Inhoudsopgave: 1. Voorstellen 2.

Nadere informatie

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Kabouterbos

Ontdek, Voel en Beleef. Kinderdagverblijf Het Kabouterbos Ontdek, Voel en Beleef Kinderdagverblijf Het Kabouterbos Informatieboekje 2016 p/a bezoekadres Bennekomseweg 32 Stadspoort 2B II 6717 LM Ede 6716 RH Ede 0318-633310 0318-307970 kdvhetvlinderbos.nl kdvhetkabouterbos.nl

Nadere informatie

Flexopvang, vaste opvang, peutergroep en BSO. Villa IN Kleur. Informatieboekje Bezoekadres Waleweingaarde BD Apeldoorn

Flexopvang, vaste opvang, peutergroep en BSO. Villa IN Kleur. Informatieboekje Bezoekadres Waleweingaarde BD Apeldoorn Flexopvang, vaste opvang, peutergroep en BSO Villa IN Kleur Informatieboekje Bezoekadres Waleweingaarde 100 7329 BD Apeldoorn Inhoudsopgave: 1. Voorstellen 2. Wet Kinderopvang 3. Pedagogisch beleidsplan

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. Nieuw!! HELE DAGOPVANG - 40 weken Op vaste dagen

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Voorschoolse opvang (start bij minimaal 3 aanmeldingen) Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld

Nadere informatie

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen.

SWW Kinderopvang. Bruto/Netto: vaak goedkoper dan je denkt! Alle genoemde tarieven zijn bruto bedragen. Hierover kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen. Tarieven en toeslagen SWW Kinderopvang Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij nieuwe tarieven. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor: Kinderopvang Buitenschoolse opvang Voorschoolse opvang Peuteropvang

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel.

Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes. Informatieboekje. Buitenschoolse opvang. De Speelark Heel. Buitenschoolse opvang De speelark is onderdeel van kinderopvang Robbedoes Informatieboekje Buitenschoolse opvang De Speelark Heel. Doelgroep: De buitenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen in de leeftijd

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Vlaardingen Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. HELE DAGOPVANG 40 weken op vaste dagen van 07:30

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015

Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Aanbod & Tarieven Kinderdagopvang 2015 Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478 586 498 info@kinderwereldvenray.nl KINDERDAGOPVANG KinderWereld

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een

Nadere informatie

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Vanaf het moment dat u aangeeft dat u opvang nodig heeft, krijgt u te maken met een aantal praktische zaken rond de plaatsing. Hiervoor volgen wij de volgende procedure.

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September Informatieboekje Inhoud 1. INLEIDING... 2 1.1 Het pedagogisch beleid... 2 1.2 Openingstijden... 2 1.3 De leiding van Kinderen van September... 3 1.4 Achterwacht en vervanging... 3 1.5 Groepsgrootte...

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden en regels kinderdagverblijf De Kei.

Aanvullende voorwaarden en regels kinderdagverblijf De Kei. Aanvullende voorwaarden en regels kinderdagverblijf De Kei. Openingstijden: Kinderdagverblijf De Kei is 5 dagen per week geopend van 7.30-18.00 uur. Wij hebben gekozen voor breng- en haaltijden. Dit doen

Nadere informatie

Voorwaarden plaatsingscontract buitenschoolse opvang

Voorwaarden plaatsingscontract buitenschoolse opvang Algemeen: 1. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. SWW kinderopvang BV heeft een privacy beleid. Dit kunt u vinden op onze website of opvragen bij onze administratie. Met ondertekening van dit

Nadere informatie

Criteria opvangpakketten dagopvang en buitenschoolse opvang

Criteria opvangpakketten dagopvang en buitenschoolse opvang Criteria opvangpakketten dagopvang en buitenschoolse opvang Dagopvang Kinderopvang Het Hogeland biedt dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De dagopvang wordt geboden in dagdelen van 5 uur. De minimale

Nadere informatie

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2016 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 6 (bedragen in euro

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018

KindeRdam PakketWijzer 2018 KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl

TaRiEvEN. KRaNT. skidkinderopvang. Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl skidkinderopvang TaRiEvEN KRaNT skidkinderopvang Spijkerboorsdijk 3 9468 CG Annen 0592-304190 www.skidkinderopvang.nl Natuurlijk skidkinderopvang In deze tarievenkrant 2013 leest u wat skidkinderopvang

Nadere informatie

Er vindt geen verrekening plaats bij afwezigheid wegens ziekte, vakantie of feestdagen.

Er vindt geen verrekening plaats bij afwezigheid wegens ziekte, vakantie of feestdagen. OBS Het Galjoen TARIEVEN 2019 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Standaard opvang 52 weken opvang Naschoolse opvang 4-12 jaar van 13.45-18.00 uur (schoolweken en in de vakanties van 08.00-18.00 uur)

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine

Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine Kinderopvang Rivierenland Informatie Magazine Nieuw in 2014: 48 weken contract BSO KDV opvang van 08:00-16:00 uur Strippenkaart BSO Vakantie ruilen: Wegens succes voortgezet Overheid draagt extra bij!

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Kinderdagpaleis Het Kroontje en BSO De Kinderkroon 2018

Algemene leveringsvoorwaarden Kinderdagpaleis Het Kroontje en BSO De Kinderkroon 2018 Algemene leveringsvoorwaarden Kinderdagpaleis Het Kroontje en BSO De Kinderkroon 2018 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst, die is gesloten tussen Kinderdagpaleis Het Kroontje,

Nadere informatie

Aanmelding Kinderen kunnen worden aangemeld via het inschrijfformulier welke je kunt verkrijgen op onze locatie en op onze website.

Aanmelding Kinderen kunnen worden aangemeld via het inschrijfformulier welke je kunt verkrijgen op onze locatie en op onze website. De SPEELregels van Juffies SPEELopvang Juffies SPEELopvang is een kleinschalige organisatie waar we er naar streven om in goed overleg met de ouder verzorger te komen tot goede en heldere afspraken. Toch

Nadere informatie

Informatieboekje. kinderopvang de bolderkids schoolstraat 26 9468 bs annen. Inhoudsopgave

Informatieboekje. kinderopvang de bolderkids schoolstraat 26 9468 bs annen. Inhoudsopgave Informatieboekje kinderopvang de bolderkids schoolstraat 26 9468 bs annen tel 0592-271179 mob 06-18458678 debolderkids@gmail.com kvk nummer: 01124850 giro: 2452950 Inhoudsopgave 1. Kinderopvang de Bolderkids

Nadere informatie

BROER KONIJN B.V. KINDEROPVANG INFORMATIEBOEKJE MIDAS EN WOLFJE. Buitenschoolse opvang

BROER KONIJN B.V. KINDEROPVANG INFORMATIEBOEKJE MIDAS EN WOLFJE. Buitenschoolse opvang KINDEROPVANG BROER KONIJN B.V. INFORMATIEBOEKJE MIDAS EN WOLFJE Buitenschoolse opvang Midas locatie BSO Zandloper Schoolstraat 15 1831 CC Koedijk tel. 072 5629800 Buitenschoolse opvang Wolfje locatie KDV

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Aspelin Vleutenseweg HX Utrecht

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Aspelin Vleutenseweg HX Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Aspelin Vleutenseweg 422 3532 HX Utrecht 030-2943995 bsoaspelin@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 DE FAMILIESCHOOL 0.12 van baby tot brugklasser Op de Familieschool 0.12 ligt de focus op samenwerken. Met de kinderen, de ouders, de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het bestuur en

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang Buitenschoolse opvang Informatieboekje over buitenschoolse opvang van het Korfje Eperweg 33, 8181 ET Heerde, tel.0578-668435 Beste ouder(s), Met dit informatieboekje informeren wij u over de gang van zaken

Nadere informatie

GASTOUDERBUREAU DE GROTE UIL INFORMATIEBOEK. [Geef tekst op] [Geef tekst op] [Geef tekst op]

GASTOUDERBUREAU DE GROTE UIL INFORMATIEBOEK. [Geef tekst op] [Geef tekst op] [Geef tekst op] GASTOUDERBUREAU DE GROTE UIL INFORMATIEBOEK [Geef tekst op] [Geef tekst op] [Geef tekst op] Informatieboekje - informatieboekje - 2015 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 1. Aanmelding en kosten 2. Plaatsing 3. Veiligheid

Nadere informatie

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap

Huisregels. Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels Kinderopvang Stap Voor Stap Huisregels 2018 Huisregels Kinderopvang Stap Voor Stap Inhoudsopgave. Pagina 2 Openingstijden. Pagina 3 Haal en brengtijden van het kind. Pagina 3 Afmelding. Pagina

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Kinderdagverblijf Het Boerderijtje

Huishoudelijk Reglement Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Huishoudelijk Reglement Kinderdagverblijf Het Boerderijtje Om de zaken soepel te laten verlopen hebben wij een aantal huisregels waar een ieder zich aan dient te houden. 1.Openingstijden Het boerderijtje

Nadere informatie

Aanvullende informatie DE COMPANY

Aanvullende informatie DE COMPANY Aanvullende informatie DE COMPANY Adres en contactgegevens DE COMPANY Kolmenscate Zwaluwenburg Doornenburg 201 Venninkweg 1 Zwaluwenburg 10 7423 BE Deventer 7421 GP Deventer 7423 DS Deventer Algemeen nummer

Nadere informatie

Overeenkomst en Afspraken

Overeenkomst en Afspraken Overeenkomst en Afspraken 1. Aanmelding 2. Plaatsing 3. Wennen 4. Overeenkomsten 5. Openingstijden en extra mogelijkheden 6. Betalingen 7. Opzegging en annulering 8. Aansprakelijkheid 9. Klachten 10. Privacy

Nadere informatie

Huisregels BSO Eye4Kidz 2015

Huisregels BSO Eye4Kidz 2015 Huisregels BSO Eye4Kidz 2015 Inschrijving Inschrijving kan op verschillende manieren geschieden: 1. Via de website door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen via het verzenden. Bij ontvangst

Nadere informatie

Kinderopvang Het Kinderpaleis is een particuliere organisatie. In dit boekje willen we u informeren over onze Kinderopvang.

Kinderopvang Het Kinderpaleis is een particuliere organisatie. In dit boekje willen we u informeren over onze Kinderopvang. Welkom bij Kinderopvang Het Kinderpaleis Kinderopvang Het Kinderpaleis is een particuliere organisatie. In dit boekje willen we u informeren over onze Kinderopvang. Het Kinderpaleis biedt hele dagopvang

Nadere informatie

Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017

Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017 Pakketten en tarieven BSO Natureluur 2017 Natureluur biedt verschillende pakketten aan met bijbehorende tarieven. In deze tarieven is geen rekening gehouden met de tegemoetkoming van de Belastingdienst.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Robbedoes BSO Inleiding Plaatsing Openingstijden Sluitingsdagen: Hele dagopvang tijdens schoolvrije dagen en studiedagen

Huishoudelijk reglement Robbedoes BSO Inleiding Plaatsing Openingstijden Sluitingsdagen: Hele dagopvang tijdens schoolvrije dagen en studiedagen Huishoudelijk reglement Robbedoes BSO Inleiding Dit huishoudelijk reglement maakt onderdeel uit van de plaatsingsovereenkomst. In dit huishoudelijk reglement informeren wij u over de gang van zaken omtrent

Nadere informatie

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2017 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 7 (bedragen in euro

Nadere informatie

Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie

Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is. Naam gastouder: Margriet

Nadere informatie

Informatieboekje. Ophalen van school: Binnenkort zullen wij uw kind(eren) voor het eerst ophalen van school.

Informatieboekje. Ophalen van school: Binnenkort zullen wij uw kind(eren) voor het eerst ophalen van school. Informatieboekje Puur Avontuur is een kleinschalige buitenschoolse opvang. We halen kinderen op van school met een camper. Deze camper is ons vervoermiddel en biedt ons de mogelijkheid om samen op avontuur

Nadere informatie

Overeenkomst en Afspraken

Overeenkomst en Afspraken Overeenkomst en Afspraken 1. Aanmelding 2. Plaatsing 3. Wennen 4. Overeenkomsten 5. Openingstijden en extra mogelijkheden 6. Betalingen 7. Opzegging en annulering 8. Aansprakelijkheid 9. Klachten 10. Privacy

Nadere informatie

Kinderdagverblijf KDV

Kinderdagverblijf KDV Tarievenkrant 2019 Kinderdagverblijf KDV Kinderdagverblijf (KDV) Voor kinderen van 0 to 4 jaar bieden wij dagopvang aan middels diverse mogelijkheden en pakketten. Kunt u nu toch niet het pakket, of combinatie

Nadere informatie

PS BL aanvullende voorwaarden peuterschool

PS BL aanvullende voorwaarden peuterschool aanvullend op de Algemene Voorwaarden voor Kinderopvang - Dagopvang en Buitenschoolse opvang van de Brancheorganisatie kinderopvang. Artikel 1 - Dagdelen in schoolweken De openingsdagen van de peuteropvang

Nadere informatie

PEDAGOGISCH WERKPLAN. Thea en Priscilla Pompert Boterzwin WH Julianadorp

PEDAGOGISCH WERKPLAN. Thea en Priscilla Pompert Boterzwin WH Julianadorp PEDAGOGISCH WERKPLAN Thea en Priscilla Pompert Boterzwin 3435 1788 WH Julianadorp Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. 1. Inleiding 2. 2. Visie 3. 3. Algemene informatie 4. 3.1 Groepssamenstelling 4. 3.2 Dagritme

Nadere informatie

Informatieboekje. (voorbeeld) Stichting Prokino - informatieboekje - 2006 1

Informatieboekje. (voorbeeld) Stichting Prokino - informatieboekje - 2006 1 Informatieboekje (voorbeeld) Stichting Prokino - informatieboekje - 2006 1 INHOUDSOPGAVE Welkom 1. Aanmelding en kosten 2. Plaatsing 3. Veiligheid & hygiëne 4. De groep 5. Praktische informatie 6. Dagelijkse

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang Kardoen. Oude Kerkstraat 2A 3572 TJ Utrecht

Buitenschoolse opvang Kardoen. Oude Kerkstraat 2A 3572 TJ Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Kardoen Oude Kerkstraat 2A 3572 TJ Utrecht 06-22563689 bsowarmoes@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2016

Producten & Tarieven 2016 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2016 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Openingstijden Hele dagen Onze kinderdagverblijven zijn dagelijks geopend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en informatie. Eerste Groenelaan 88 1901 TE Castricum telefoon: 0251-650565 LRK NR: (wordt nog bekend gemaakt)

Algemene voorwaarden en informatie. Eerste Groenelaan 88 1901 TE Castricum telefoon: 0251-650565 LRK NR: (wordt nog bekend gemaakt) Algemene voorwaarden en informatie Eerste Groenelaan 88 1901 TE Castricum telefoon: 0251-650565 LRK NR: (wordt nog bekend gemaakt) Vestigingsplaats De buitenschoolse opvang van de Paulus (BSO Paulus) is

Nadere informatie

Prijzen 2019 Kinderdagverblijf De Ontdekking

Prijzen 2019 Kinderdagverblijf De Ontdekking Alle prijzen en informatie in dit prijzenboekje onder voorbehoud van fouten en wijzigingen Een veilige ontdekkingsreis in een huiselijke sfeer pagina 1 van 12 T A R I E V E N 2 0 1 9 (bedragen in euro

Nadere informatie

Een tijd om nooit te vergeten!

Een tijd om nooit te vergeten! Een tijd om nooit te vergeten! Beste ouders/verzorgers, U overweegt voor uw kind een plaats bij kinderdagverblijf Bubbels. Middels deze informatiebrochure krijgt u een eerste indruk over onze visie op

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 9 november 2017 Versie 1.2 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Waarom een ouderportaal?

Waarom een ouderportaal? Waarom een ouderportaal? Omdat we je graag laten zien hoe de dag van je kind eruitziet. Met wie heeft je kind gespeeld? Wat hebben we gedaan? Heeft je kind lekker gegeten en geslapen? Daarvoor gebruiken

Nadere informatie

Kinderdagverblijf. Duckie. Informatie. brochure

Kinderdagverblijf. Duckie. Informatie. brochure Kinderdagverblijf Duckie Informatie brochure Deze brochure heeft tot doel u als ouder, verzorg(st)er of bedrijf te informeren over het kinderdagverblijf en wat Duckie voor u kan betekenen. De informatie

Nadere informatie

Prijslijst BSO 4 12 jaar

Prijslijst BSO 4 12 jaar Prijslijst BSO 4 12 jaar Prijslijst Buitenschoolse opvang (4-13 jarigen) geldig vanaf 1 januari 2018 (prijswijzigingen voorbehouden) Standaard bruto uurtarieven zijn als volgt : uurprijs Jaarcontract 6,95

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijven MIMIKO Kinderopvang

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijven MIMIKO Kinderopvang Algemene voorwaarden Kinderdagverblijven MIMIKO Kinderopvang Duur overeenkomst De overeenkomst van opdracht tussen de vraagouder en kinderdagverblijf wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn

Nadere informatie

Het aantal opvanguren per maand wordt als volgt berekend: 40 weken van 4,25 uur tijdens de schoolweken en 12 weken van 10 uur (

Het aantal opvanguren per maand wordt als volgt berekend: 40 weken van 4,25 uur tijdens de schoolweken en 12 weken van 10 uur ( OBS Het Galjoen TARIEVEN 2016 NA- EN VOORSCHOOLSE OPVANG 4-12 jaar Standaard opvang 52 weken opvang Naschoolse opvang 4-12 jaar van 13.45-18.00 uur (schoolweken en in de vakanties van 08.00-18.00 uur)

Nadere informatie

Tarieven en openingstijden 2019

Tarieven en openingstijden 2019 Tarieven en openingstijden 2019 Dagopvang Groep Poespas Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Groep Ratjetoe Boekweitstaat 20 LRK 186247898 Kiekeboe Peuterschool Kelnarijstraat 42 LRK 213152666 Dagopvang (0-4

Nadere informatie

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef (BSO) Naar de buitenschoolse opvang Het team van Kindercentra De Roef doet enorm zijn best om het uw kind naar de zin te maken. Waar niets hoeft en bijna alles mag. Uw kind kan knutselen, vrij spelen,

Nadere informatie

Prijslijst BSO 4 12 jaar

Prijslijst BSO 4 12 jaar Prijslijst BSO 4 12 jaar Prijslijst Buitenschoolse opvang (4-13 jarigen) geldig vanaf 1 januari 2016 (prijswijzigingen voorbehouden) A Totaal pakket Buitenschoolse opvang : naschoolse opvang + schoolvrije

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang BSO Kikkersloot. Louis Couperrusstraat CX Utrecht

Buitenschoolse opvang BSO Kikkersloot. Louis Couperrusstraat CX Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang BSO Kikkersloot Louis Couperrusstraat 85 3532 CX Utrecht 06-34550253 bsokikkersloot@ludens.nl Pag 1 van 9 Bedankt voor je interesse

Nadere informatie

BSO De Noorderkroon Informatieboekje Schooljaar

BSO De Noorderkroon Informatieboekje Schooljaar BSO De Noorderkroon Informatieboekje Schooljaar 2015-2016 Buitenschoolse opvang De Noorderkroon Beste ouders/verzorgers, Fijn dat we jullie mogen begroeten bij buitenschoolse opvang De Noorderkroon. De

Nadere informatie

Uitgave Voor u ligt het informatieboekje over de buitenschoolse opvang bij Stichting Kinderopvang Oudenbosch.

Uitgave Voor u ligt het informatieboekje over de buitenschoolse opvang bij Stichting Kinderopvang Oudenbosch. Uitgave 2015 Beste ouders, Voor u ligt het informatieboekje over de buitenschoolse opvang bij Stichting Kinderopvang Oudenbosch. Wilt u na het lezen van ons boekje een keer vrijblijvend komen kijken of

Nadere informatie

Mutaties. Diversen. Vervoer van school naar buitenschoolse opvang. Zelfstandigheid

Mutaties. Diversen. Vervoer van school naar buitenschoolse opvang. Zelfstandigheid Geschillencommissies Den Haag en is geheel onafhankelijk. Kinderopvang Blooming Kids is van mening dat open en eerlijke communicatie belangrijk is bij het voorkomen van klachten. Onze ervaring is door

Nadere informatie

Informatieboekje Christelijke kinderopvang de Parel

Informatieboekje Christelijke kinderopvang de Parel Informatieboekje Christelijke kinderopvang de Parel Visie 3 Algemeen 4 Hele dagopvang 4 Halve dagopvang 5 Flexibele opvang 5 Ruilen van dagen 6 Extra dagen 6 Plaatsingscriteria 6 Intake gesprek/wendagen

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang Kikkersloot. Louis Couperrusstraat CX Utrecht

Buitenschoolse opvang Kikkersloot. Louis Couperrusstraat CX Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Louis Couperrusstraat 85 3532 CX Utrecht 06-34550253 bsokikkersloot@ludens.nl Pag 1 van 9 Bedankt voor je interesse in Ludens.

Nadere informatie

Algemene bepalingen KAC Amberrosia

Algemene bepalingen KAC Amberrosia Procedure start opvang bij Amberrosia: Er kan geen opvang plaatsvinden zonder dat er een plaatsingsovereenkomst (POK) is getekend en er een volledige betaling voor aanvang van de opvang heeft plaatsgevonden.

Nadere informatie

Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is.

Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is. Huisregels Kinderopvang Oepsiedoepsie Deze huisregels gelden in combinatie met de Overeenkomst van Opdracht tussen ouder en gastouder, welke door beide partijen ondertekend is. Naam gastouder: Margriet

Nadere informatie

HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE

HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE HUISREGELS BUITENSCHOOLSE OPVANG HET TOVERBLOEMPJE 1. Brengen en halen. Bij aanmelding geeft u door op welke dagen en welke vorm van opvang u wenst (voorschools en/of naschools. De kinderen kunnen vanaf

Nadere informatie

Welkom. in de wereld van kinderdam. Een fijne plek voor kinderen, zekerheid voor ouders. Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar

Welkom. in de wereld van kinderdam. Een fijne plek voor kinderen, zekerheid voor ouders. Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar Welkom Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar Als je de hele dag op school hebt gezeten, wil je daarna niets liever dan je heerlijk ontspannen of samen met leeftijdgenootjes spelen. Dat kan allemaal in de

Nadere informatie

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Buitenschoolse opvang Ay. Eifel HH Utrecht

Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid. Buitenschoolse opvang Ay. Eifel HH Utrecht Vestigingsbijlage bij het Algemeen Pedagogisch Beleid Buitenschoolse opvang Ay Eifel 26 3524 HH Utrecht 06 42549179 bsoay@ludens.nl Bedankt voor je interesse in Ludens. In deze vestigingsbijlage vind je

Nadere informatie

Overeenkomst en Afspraken

Overeenkomst en Afspraken Overeenkomst en Afspraken 1. Aanmelding 2. Plaatsing 3. Wennen 4. Overeenkomsten 5. Openingstijden en extra mogelijkheden 6. Betalingen 7. Opzegging en annulering 8. Aansprakelijkheid 9. Klachten 10. Privacy

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2015

Producten & Tarieven 2015 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2015 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Opvang op vaste dagen Wanneer u op vaste dagen in de week werkt, brengt

Nadere informatie

Prijslijst KDV 0 4 jaar

Prijslijst KDV 0 4 jaar Prijslijst KDV 0 4 jaar Prijslijst kinderdagopvang ( 0-4 jarigen) geldig vanaf 1 januari 2016 (prijswijzigingen voorbehouden) Standaard (bruto) tarieven per dag ( 07.30 uur 18.30 uur) jaarprijs maandprijs

Nadere informatie

Algemene voorwaarden COKD à la Carte. DOV, BSO en vakantieopvang

Algemene voorwaarden COKD à la Carte. DOV, BSO en vakantieopvang Algemene voorwaarden COKD à la Carte DOV, BSO en vakantieopvang DOV 52 weken full-service: * Gehele jaar opvang. Van maandag tot en met vrijdag van 7:00 18:00. * Aantal vaste dagen per week. * Minimale

Nadere informatie

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Artikel 1. Begrippen 1.1 Kinderopvang De ruimtelijke voorziening van kinderopvang. 1.2 Opdrachtgever De ouder(s) of verzorger(s) die ten behoeve van zijn/haar/hun

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Kindercentrum De verborgen Schat

Aanvullende voorwaarden Kindercentrum De verborgen Schat Aanvullende voorwaarden Kindercentrum De verborgen Schat 1. Bij het tot stand komen van een contract worden geen plaatsingskosten in rekening gebracht. 2. De verborgen Schat is 5 dagen per week (maandag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en informatie BSO Paulus. Versie 3 2015

Algemene voorwaarden en informatie BSO Paulus. Versie 3 2015 Algemene voorwaarden en informatie BSO Paulus. Versie 3 2015 Algemene voorwaarden en informatie Eerste Groenelaan 88 1901 TE Castricum telefoon: 0251-650565 LRK NR: 199786835 Vestigingsplaats De buitenschoolse

Nadere informatie

I N F O R MAT IEBOEKJ E

I N F O R MAT IEBOEKJ E I N F O R MAT IEBOEKJ E BSO Goochem (Ichthusschool, Osdorp) Inhoudsopgave WELKOM... 3 1. AANMELDING EN KOSTEN... 4 2. PLAATSING... 6 3. LOCATIE... 7 4. DE GROEPEN... 7 5. PRAKTISCHE INFORMATIE... 9 6.

Nadere informatie

Tarievenkrant. Inhoudsopgave

Tarievenkrant.  Inhoudsopgave krant Kinder biedt professionele aan kinderen van 0 tot 13 jaar met als doel dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen tot gelukkige, sociale en gewaardeerde persoonlijkheden met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen.

Nadere informatie

Informatie overeenkomst en afspraken

Informatie overeenkomst en afspraken Informatie overeenkomst en afspraken 1. Aanmelding 2. Plaatsing 3. Wennen 4. Overeenkomsten 5. Openingstijden en extra mogelijkheden 6. Brengen en ophalen van kinderen 7. Betalingen 8. Opzegging en annulering

Nadere informatie