Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2018 ZOEK HET UIT!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2018 ZOEK HET UIT!"

Transcriptie

1 Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2018 ZOEK HET UIT! Voorganger: ds. P. Molenaar Ouderling van dienst: Kees van Dijk Organist: Hans van der Maten Pianiste: Jeanine

2 Uitleg van het thema van de jeugdweek: ZOEK HET UIT! Als christenen hebben wij het altijd over de Heere Jezus. Maar, waar woont Hij bijvoorbeeld? En wat doet Hij? Wat weet je over Hem? Tijdens de jeugdweek zijn de kinderen met deze vragen bezig geweest. In de preek zal daar nog meer over gezegd worden. We zijn ons ervan bewust, dat niet wij het geloof aan de kinderen kunnen geven. Op het antwoord van Petrus, U bent de Christus, de Zoon van de levende God, zegt Jezus dat hij dat niet van zichzelf heeft. De Vader in de hemel heeft hem dat duidelijk gemaakt. Laat we daar ook om bidden. Dat de Vader in de hemel aan kinderen en volwassenen duidelijk wil maken dat Jezus de machtige Redder is, Die wij allemaal nodig hebben.

3 De kerkenraad komt binnen Afkondigingen De tieners en the Switch zingen voor ons het lied, wat ze tijdens de jeugdweek geleerd hebben: Zegekroon Daarna gaan we staan en zingen uit Bundel Op Toonhoogte lied 491: Een rivier vol van vrede. U zult altijd voor ons strijden; U hebt steeds Uw trouw getoond. Deze waarheid is mijn blijdschap: Heer, U draagt de zegekroon, U, mijn Helper en Beschermer, U, mijn Redder en mijn Vriend. Uw genade is mijn adem en mijn lied. Waar Uw grootheid wordt bezongen, wil ik knielen voor Uw troon. Waar U bent, verstilt de onrust, want U draagt de zegekroon. Vul dit huis nu met Uw glorie, vul ons hart met heilig vuur. Uw genade is mijn adem en mijn lied. -Refrein- Halleluja! Jezus overwon. Jezus overwon. Halleluja! Prijs Hem, Die de wereld verwon.

4 U zult altijd voor ons pleiten; U zocht door tot U ons vond. En geen macht kan U bestrijden, want U draagt de zegekroon. U bent Jezus, de Messias, Die de wereld redding biedt. Uw genade is mijn adem en mijn lied. Elke muur wordt neergehaald, ieder bolwerk afgebroken. U draagt de zegekroon; U overwon, U overwon! Aan het kruis leek U verslagen, maar U hebt de dood onttroond; zelfs het graf kon U niet houden, want U draagt de zegekroon. -Refrein- Halleluja! Jezus overwon. Jezus overwon. Halleluja! Prijs Hem, Die de wereld verwon. Elke muur wordt neergehaald, ieder bolwerk afgebroken. U draagt de zegekroon; U overwon, U overwon

5 Zingen: Bundel Op Toonhoogte lied nr. 491 Een rivier vol van vrede Een rivier vol van vrede Een rivier vol van vrede in mijn hart Een rivier vol van vrede Een rivier vol van vrede Een rivier vol van vrede in mijn hart Een fontein vol van blijdschap Een fontein vol van blijdschap Een fontein vol van blijdschap in mijn hart Een fontein vol van blijdschap Een fontein vol van blijdschap Een fontein vol van blijdschap in mijn hart Ik heb lief als mijn Jezus Ik heb lief als mijn Jezus Ik heb lief als mijn Jezus in mijn hart Ik heb lief als mijn Jezus Ik heb lief als mijn Jezus Ik heb lief als mijn Jezus in mijn hart Een rivier vol van vrede Een fontein vol van blijdschap Ik heb lief als mijn Jezus in mijn hart Een rivier vol van vrede Een fontein vol van blijdschap Ik heb lief als mijn Jezus in mijn hart

6 De ouderling geeft de dominee een hand. Hij wenst hem Gods zegen toe. Stil gebed We vragen voor onszelf, voor elkaar en voor de dominee om de zegen van God tijdens de dienst. Votum en Groet We bidden om de hulp van de HEERE en we ontvangen Zijn groet. Zingen: Psalm 150: 2 Looft God, met bazuingeklank; Geeft Hem eer, bewijst Hem dank; Looft Hem, met de harp en luit; Looft Hem, met de trom en fluit; Looft Hem, op uw blijde snaren; Laat zich 't orgel overal Bij het juichend vreugdgeschal, Tot des HEEREN glorie, paren. We luisteren naar de Tien Geboden, die God gegeven heeft, vereenvoudigd voor de kinderen. We zingen aansluitend Psalm 119: Ik, de HEERE, ben jullie God. Ik heb jullie bevrijd uit de slavernij van de zonde. Houd er geen andere goden op na. Ik ben er immers! 2. Maak geen afgodsbeeld. Niets van wat in de hemel, op de aarde of in het water onder de aarde is, mogen jullie

7 afbeelden om Mij na te bootsen. Kniel voor zulke goden niet neer, vereer ze niet, want Ik, de HEERE, ben jullie God. Ik duld geen andere goden naast Me. Wie zich tegen Mij verzet zal Ik straffen, hem en ook zijn nakomelingen, tot in de derde en vierde generatie (dat betekent: de zonden van de ouders worden gewoonlijk overgenomen door de kinderen en zij ondervinden daar op hun beurt de gevolgen van). Maar wie Mij liefhebben en zich houden aan Mijn geboden, die blijf Ik trouw tot in de duizendste generatie. 3. Jullie zullen de Naam van de HEERE, jullie God, niet zomaar (dat is: voor niets) gebruiken, want Ik, de HEERE, zal straffen wie Mijn Naam voor niets gebruikt. 4. Houdt de rustdag in ere. Het moet een bijzondere dag voor jullie zijn. Zes dagen hebben jullie om bezig te zijn met al jullie werk, maar de zevende dag is een dag apart, die aan Mij, de HEERE, jullie God is gewijd. Dan zullen jullie geen werk doen dat niet noodzakelijk is. Dat geldt voor jullie zelf, jullie zoon en dochter en ook voor de man of vrouw die bij jullie in dienst is. Het geldt ook voor jullie vee en voor die vreemdeling aan wie jullie onderdak gegeven hebben. Want in zes dagen heb Ik de hemel en de aarde gemaakt, de zee en alles wat daarin is, maar op de zevende dag heb Ik gerust. Daarom heb Ik die dag gezegend en er een bijzondere dag van gemaakt. 5. Heb eerbied voor jullie vader en moeder. Dan zullen jullie een gezegend leven hebben in het land dat Ik, de HEERE, jullie God, aan jullie geef. 6. Bega geen moord! Ook niet met woorden. 7. Pleeg geen overspel. Bewijs elkaar in het huwelijk liefde en trouw.

8 8. Wees eerlijk, steel niet! 9. Spreek geen onwaarheid tégen een ander en óver een ander. 10. Verlang niet naar de dingen die een ander heeft. Zet jullie zinnen niet op het huis van een ander, ook niet op zijn vrouw, of op iets anders dat van hem is. De Heere Jezus vatte deze tien geboden samen in twee hoofdgeboden en zei: Je zult liefhebben de Heere je God met heel je hart, met heel je verstand, met al je kracht. Dat is het eerste en grote gebod. En het tweede, hieraan gelijk, is: Je zult je naaste liefhebben als jezelf. Amen. Zingen: Psalm 119: 53 Uw woord is mij een lamp voor mijne voet, Mijn pad ten licht, om 't donker op te klaren. Ik zwoer, en zal dit met een blij gemoed Bevestigen, in al mijn levensjaren, Dat ik Uw wet, die heilig is en goed, Door Uw genâ bestendig zal bewaren. Gebed We bidden om Gods zegen over deze dienst en vragen of de Heilige Geest ons hart wil verlichten, zodat de Bijbelse boodschap ons aanspreekt.

9 Bijbellezing: Markus 8: door: 27 En Jezus vertrok met Zijn discipelen naar de dorpen van Caesarea Filippi. En onderweg stelde Hij Zijn discipelen een vraag; Hij zei tegen hen: Wie zeggen de mensen dat Ik ben? 28 En zij antwoordden: Johannes de Doper; en anderen: Elia; en weer anderen: Een van de profeten. 29 En Hij zei tegen hen: Maar u, wie zegt u dat Ik ben? En Petrus antwoordde en zei tegen Hem: U bent de Christus. 30 En Hij gebood hun streng dat zij met niemand over Hem zouden spreken. We geven ons geld voor de genoemde doelen. De kinderen, die meehelpen met de collecte, mogen naar voren komen: Zingen: Bundel Op Toonhoogte lied 180 Er is een Verlosser, Jezus, Zoon van God. Kostbaar Lam van God, Messias, heilig God is Hij. Jezus mijn Verlosser, niemand is aan U gelijk. Kostbaar Lam van God, Messias, maakt van zonden vrij.

10 Dank U, o mijn Vader, U gaf Uw eigen Zoon, Uw Geest als hulp voor ons totdat, het werk op aarde is gedaan. Ja, de dag zal komen, dat ik Jezus zie. Dan zal ik mijn Koning dienen, voor eeuwig en eeuwig. Dank U, o mijn Vader, U gaf Uw eigen Zoon, Uw Geest als hulp voor ons totdat, het werk op aarde is gedaan. We luisteren naar de preek. Thema: ZOEK HET UIT! Zingen: Bundel Op Toonhoogte lied 551 Vader in de hemel, heilig is Uw Naam. Uw grote trouw en liefde zal eeuwig voortbestaan. Uw goedheid en genade ervaar ik telkens weer. nee, niemand is aan U gelijk, o, allerhoogste Heer.

11 Vader in de hemel, dank U voor Uw Zoon. want door Zijn pijn en lijden kunt U mijn Vader zijn. de straf die ik verdiende, die droeg Hij aan het kruis. zo nam Hij al mijn zonden weg en bracht mij bij U thuis Vader in de hemel, dank U voor Uw Geest. Die kracht en overwinning maar ook Uw vrede geeft. Hij wil mij steeds weer helpen te leven heilig en rein. en zo, in alles wat ik doe, een kind van U te zijn. We danken de HEERE voor deze kerkdienst en we bidden voor anderen. Na het voorspel zingen we staande Psalm 118: 14 Gij zijt mijn God, U zal ik loven, Verhogen Uwe majesteit; Mijn God, niets gaat Uw roem te boven; U prijz' ik tot in eeuwigheid. Laat ieder 's HEEREN goedheid loven, Want goed is d' Oppermajesteit; Zijn goedheid gaat het al te boven; Zijn goedheid duurt in eeuwigheid!

12 We krijgen Gods zegen mee. De gemeente mag weer gaan zitten en de kinderen komen naar voren om, met pianobegeleiding, het themalied van de jeugdweek te zingen: Zoek het uit! Ik heb gehoord, van een Man, Die een storm stoppen kan. Die een storm stoppen kan Wie is die Man? Die zo machtig werken kan. Ga je mee opzoek? Wie Hij voor je is en wat Hij doet? Refrein: Jezus Hij leeft, Hij vergeeft en geneest. Hij is altijd bij jou en bij mij. Lees in Zijn boek. Ga met mij mee opzoek En ontdek dan: Jezus is goed! Hij redt een schaap, dat is verdwaald. En Hij brengt het veilig thuis. Ja Hij brengt het veilig thuis. Wie is die Man? Die de mensen redden kan. Ga je mee opzoek? Wie Hij voor je is en wat Hij doet? Refrein: Na een kort tussenspel door de pianiste zingen we allen staande het themalied.

13 De kinderen verlaten de kerk en daarna de kerkenraad. Na de dienst is er koffie en frisdrank. Iedereen is van harte uitgenodigd om gezellig na te praten! Heeft u of heb jij nog vragen over deze dienst, neem dan gerust contact op met ds. Molenaar: tel adres: dspmolenaar@live.nl

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2014 ZEESTERREN

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2014 ZEESTERREN Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2014 ZEESTERREN Zondag 24 augustus om 10.45 uur in Rehoboth Voorganger: ds. P. Molenaar Ouderling van dienst: Kees van Dijk Organist/pianist: Ton Burgering Koster: Steven

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Samenzang 1 Opw 720 God maakt vrij In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon,

Nadere informatie

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek Té gek!

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek Té gek! Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2013 Té gek! Zondag 25 augustus om 09.00 uur in Rehoboth Voorganger: ds. P. Molenaar Ouderling van dienst: Kees van Dijk Organist: Hans van der Maten Koster: Paul van

Nadere informatie

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,?

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,? Maandliederen bovenbouw 18-19 September Een Vriend,? Soms als het even moeilijk gaat, dan weet ik mij geen raad. Dan droom ik over een vriend die mij steunt en waar ik op leunen kan. Een vriend die bij

Nadere informatie

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Voor de dienst zingen we: Opwekking 21 jan 2018 16.45 uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Opw. 769 Bouw Uw koninkrijk Kom, vestig uw gezag; wees Koning in ons hart. Herstel uw beeld

Nadere informatie

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Maak ons tot een stralend licht voor de volken, een stralend licht voor de mensen om ons heen. Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft, laat het schijnen

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 25 mei Hemelvaartsdag, gezamenlijke dienst in de Koningskerk, voorganger ds. J.H. Riemer. Welkom / mededelingen

Liturgie morgendienst 25 mei Hemelvaartsdag, gezamenlijke dienst in de Koningskerk, voorganger ds. J.H. Riemer. Welkom / mededelingen Welkom / mededelingen Votum / zegengroet Zingen: gezang 101 : 1, 2, 3, 4 en 5 1. De dag van onze Vorst brak aan. Zie, Gods gezalfde Koning gaat tot zijn hemelwoning. Hoe zal Hij in zijn schoonheid staan,

Nadere informatie

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2017

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2017 Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2017 (T)OP SURVIVAL Voorganger: ds. P. Molenaar Ouderling van dienst: Kees van Dijk Organist: Hans van der Maten Pianiste: Jeanine Uitleg van het thema van de jeugdweek:

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter!

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter! Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: De Hartendokter! - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 518 Heer U doorgrond en kent mij Heer, U doorgrondt

Nadere informatie

Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018

Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018 Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018 thema: Alles geef ik U! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen van school, de meesters en juffen, de

Nadere informatie

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2012

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2012 Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2012 STEENGOED KEIGAAF Zondag 12 augustus om 9.30 uur in Rehoboth Voorganger: ds. P. Molenaar Ouderling van dienst: Kees van Dijk Organist: Hans van der Maten Koster:

Nadere informatie

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST

JEZUS VERGEEFT EN GENEEST LITURGIE voor de themadienst ter afsluiting van de VBW De bouwplaats op zondag 25 oktober 2015 om 9.30 uur in de Elimkerk te t Harde. JEZUS VERGEEFT EN GENEEST Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr.

Nadere informatie

SAMEN BIJ ÉÉN. Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om uur in de Elimkerk te t Harde.

SAMEN BIJ ÉÉN. Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om uur in de Elimkerk te t Harde. ! SAMEN BIJ ÉÉN Liturgie aangepaste kerkdienst op zondag 30 oktober 2016 om 14.30 uur in de Elimkerk te t Harde. Voorganger: ds. D. Dekker Organist: dhr. G.G. Kunst Medewerking: het mannenkoor Groot Schuylenburg

Nadere informatie

THEMAREEKS: 10 GEBODEN

THEMAREEKS: 10 GEBODEN THEMAREEKS: 10 GEBODEN STEEL NIET! ACTIE 4 KIDS 6 november 2016 10:30 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Marrian Meiling Organist: Ans Kuus Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: H. van Polen/ M. van

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Johannes 13 vers 34 en 35 1 Johannes 2 vers 7 t/m 11 Lied 231 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 105 vers 5 (Schoolpsalm) Psalm 98 vers

Nadere informatie

Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30

Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30 Liturgie zondag 01-01-2017 11.00 uur ds J.J. Meijer Thema: geen beter begin dan aanbidding van God Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Gezang 147 : 1, 2, 3, 4 Gebed Lezen: 2 Kronieken

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three

Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three About Three zingt: Open the Eyes of My Heart Michael W. Smith. Welkom door Lianne. Samenzang met About

Nadere informatie

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Tekst lied van de maand bovenbouw 2017-2018 September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen, waar komt mijn hulp vandaan? ik hef

Nadere informatie

Liturgie 28 april 2019

Liturgie 28 april 2019 Liturgie 28 april 2019 Votum en groet Zingen Opwekking 534 Jezus, Gods heerlijkheid verschijnt Jezus, Gods heerlijkheid verschijnt, De Mensenzoon, de Zoon van God zal Koning zijn. Jezus. Hij offerde zichzelf;

Nadere informatie

De tien Geboden. Tien belangrijke regels. Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt

De tien Geboden. Tien belangrijke regels. Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt De tien Geboden Of Tien belangrijke regels Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Gezang 119: 1 en 2 De kerk van alle tijden kent slechts één vaste

Nadere informatie

Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar

Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar Zingen Opwekking 764 Zegekroon U zult altijd voor ons strijden; U hebt steeds Uw trouw getoond. Deze waarheid is mijn blijdschap: Heer, U draagt de zegekroon,

Nadere informatie

GOD HEEFT EEN PLAN MET JE LEVEN

GOD HEEFT EEN PLAN MET JE LEVEN GOD HEEFT EEN PLAN MET JE LEVEN Themazondag Kerk en School Samen met de Koningin Julianaschool Zondag 31 januari 2016 Oude Kerk om 11.00 uur. Voorganger: ds. P. Molenaar Organist/pianist: Jaap Ouwehand

Nadere informatie

Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018

Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018 Liturgie voor de dankdag op woensdag 7 november 2018 thema: Alles geef ik U! Van harte welkom! We vinden het fijn dat jullie vanochtend in de kerk zijn: de kinderen van school, de meesters en juffen, de

Nadere informatie

ORDE VAN DE AVONDDIENST. Liturgie van de avonddienst. In de Petruskerk op de

ORDE VAN DE AVONDDIENST. Liturgie van de avonddienst. In de Petruskerk op de Protestantse Gemeente te Wapenveld Liturgie van de avonddienst In de Petruskerk op de Zondag 's Heren Goedertierenheid 5 mei 2019 19:00 uur Liturgische kleur: Wit Van de trouw van de Heer is de aarde vervuld.

Nadere informatie

Gerco van den Brandhof. Daphne van Middendorp

Gerco van den Brandhof. Daphne van Middendorp Orde van dienst voor de huwelijksdienst van Gerco van den Brandhof en Daphne van Middendorp Op vrijdag 13 april 2018 om 15.00 uur in de Maranathakerk te Lunteren. Voorganger: ds. Wim Schaap Ouderling van

Nadere informatie

Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga

Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga 1, 2, 3, 4 - en; jij Telt ook mee! VOOR DE DIENST IEDEREEN WORDT VAN HARTE UITGENODIGD OM NA DE DIENST NOG EEN KOPJE KOFFIE / THEE MET ONS TE

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 216:1, 2 en 3

Wij zingen voor de dienst: Lied 216:1, 2 en 3 Wij zingen voor de dienst: Lied 216:1, 2 en 3 Wij zingen als Intochtslied: Lied 89: 1 en 3 Stil gebed, votum en groet Wij zingen als Intochtslied: Lied 89: 1 en 3 Gebed van verootmoediging Woord

Nadere informatie

Jeugddienst Relaties buiten de kerk. (zondag 18 december 2016 aanvang voorganger ds: Bondt)

Jeugddienst Relaties buiten de kerk. (zondag 18 december 2016 aanvang voorganger ds: Bondt) Jeugddienst Relaties buiten de kerk (zondag 18 december 2016 aanvang 14.15 voorganger ds: Bondt) Opwekking 462 Aan uw voeten, Heer Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U Om

Nadere informatie

Vakantie Bijbel Week 2018 Thema: Zoek het uit!

Vakantie Bijbel Week 2018 Thema: Zoek het uit! Vakantie Bijbel Week 2018 Thema: Zoek het uit! Hervormde Gemeente Elim t Harde Zondag 26 augustus 2018 Aanvang 9.30 uur Voorganger: Ds. A.J. Post 1 Heel hartelijk welkom! Welkom in het kerkgebouw van de

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: uur

Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: uur Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: 09.30 uur Voorganger: ds. E.J.N. Kronenburg M.m.v. Christelijk Jeugdkoor "Joy" Organist: Vincent van Dam Koorzang:

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel

Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Naam: Met wie ben je gekomen: _ Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Naam: Met wie ben je gekomen: _ De kerkenraad komt binnen en de afkondigingen worden

Nadere informatie

Alles geef ik U! : Roelof van Middendorp

Alles geef ik U! : Roelof van Middendorp Alles geef ik U! Liturgie van de dienst op dankdag met de leerlingen van de hervormde basisscholen op woensdag 7 november 2018 om 10.45 uur in de Oude Kerk van Barneveld. Voorganger Ouderling van dienst

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Jeremia 52 vers 31 t/m 34 Kolossenzen 3 vers 1 t/m 17 Lied 323 vers 1 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 73 vers 12 (Schoolpsalm) Gezang 1 vers

Nadere informatie

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 2 december 2018 Dienst: Middagdienst Voorganger: ds. De Jong uit Doetinchem Welkom en mededelingen Maatwerk in de kerk Zingen: Liedboek Gezang

Nadere informatie

Voor de dienst zingen we:

Voor de dienst zingen we: Voor de dienst zingen we: Looft de Here, alle gij volken, prijst Hem, alle gij natiën, want zijn goedertierenheid is machtig over ons, en des Heren trouw is tot in eeuwigheid. Halleluja (8x) Ben je groot

Nadere informatie

Themadienst: De Godheid van Jezus Christus

Themadienst: De Godheid van Jezus Christus Themadienst: De Godheid van Jezus Christus 13 mei 2018 19:00 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Kees Koetsier Organist: Wieger Jan Schaap Lector: Aone Koopmans Koster: Hans van Polen / Niels

Nadere informatie

Goede vrijdag Zie Het Lam!

Goede vrijdag Zie Het Lam! Goede vrijdag 2019 Zie Het Lam! Voorganger: Organist: ds. A. Baas Arjen van Vliet Orgelspel In stilte komen we de kerk binnen. We groeten elkaar en denken aan dat wat de Heere Jezus op die Vrijdag lang

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Jeremia 52 vers 31 t/m 34 Kolossenzen 3 vers 1 t/m 17 Lied 323 vers 1 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 73 vers 12 (Schoolpsalm) Gezang 1 vers

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Kolossenzen 1 vers 1 t/m 14 Lied 178 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 135 vers 1 (Schoolpsalm) en 12 Lied 250 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal Aanvang: 17.00 uur Thema: Ik volg jou! Voorganger: ds. B.J.D. van Vreeswijk (Hattem) Ouderling van dienst: br. Hans

Nadere informatie

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende

Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om Voorganger: Ds. Hoekman. Thema: De kennis van onze ellende Johannes de Heer dienst 5 november 2017 om 17.00. Voorganger: Ds. Hoekman Thema: De kennis van onze ellende - Welkom en afkondigingen - Zingen: JDH 21 Ere zij aan God de Vader Ere zij aan God, de Vader,

Nadere informatie

Liturgie 30 april 2017

Liturgie 30 april 2017 Liturgie 30 april 2017 Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog 617a Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

lied 119: 5 ( Diep in mijn hart berg ik uw heilig woord )

lied 119: 5 ( Diep in mijn hart berg ik uw heilig woord ) Orde van dienst voor 4 maart 2018 in de Witte Kerk te Lochem Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Gerrit te Rietstap Ouderling van dienst: Diny Nijkamp Lector: Janneke Koornstra Protestantse Gemeente

Nadere informatie

DIENST VAN DE VOORBEREIDING

DIENST VAN DE VOORBEREIDING Orde van dienst voor zondag 5 maart 2017 Invocabit- Roept hij Mij aan viering hl. Avondmaal. orgelspel DIENST VAN DE VOORBEREIDING allen blijven zitten en zingen Psalm 91a Wie in de schaduw Gods mag wonen

Nadere informatie

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U!

Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst. Alles geef ik U! Welkom bij de Kinder-Dankdagdienst woensdagmiddag 7 november 2018 met als thema Alles geef ik U! Markus 12: 41-44 Voorganger: Ds. Ria Scheltens-Ritzema Pianist: Sipke de Boer Welkom d.m.v. filmpje, we

Nadere informatie

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2016

Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2016 Welkomstdienst Rehoboth Jeugdweek 2016 AAN TAFEL Voorganger: ds. P. Molenaar Ouderling van dienst: Kees van Dijk Organist: Hans Malestein Pianiste: Hester Moll Uitleg van het thema van de jeugdweek: Aan

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op 16 mei Tijdens deze dienst leggen. Harmanna Jakobine van der Velde. Anna Sytske Haaijer. Janna Maria Cannegieter

Liturgie voor de dienst op 16 mei Tijdens deze dienst leggen. Harmanna Jakobine van der Velde. Anna Sytske Haaijer. Janna Maria Cannegieter Liturgie voor de dienst op 16 mei 2019 Tijdens deze dienst leggen Harmanna Jakobine van der Velde Anna Sytske Haaijer Janna Maria Cannegieter openbaar belijdenis af van hun geloof. Een steengoede belijdenis

Nadere informatie

Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: uur

Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: uur Philadelphiadienst Zondag 6 november 2016 Dorpskerk Bodegraven Aanvang: 17.00 uur 2 Voorganger: Organist: Pianist: Kosters: Ds. J.A.C. Olie Jan-Kees Hartog Peter van Lunteren Dirk Bouwman en Domingo Meijers

Nadere informatie

Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren. Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren.

Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren. Looft de Heer, looft de Heer, looft de Heer, elk moet Hem eren. Welkom Psalm 150 (Psalm Project) Looft God, looft Hem overal, Looft de schepper van t heelal. Om zijn wonderbare macht, om de heerlijkheid en pracht. Van zijn Naam en eeuwig wezen. Looft God, met bazuingeklank,

Nadere informatie

28 oktober uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE:

28 oktober uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE: 28 oktober 2018-10.00 uur AvdLugt orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Diny van Dijk LITURGIE: votum en groet NPB psalm 100:1-3 wet en gebed GK 233 (GK06 gz164) ( Jezus, vol liefde... ) ==> in canon en

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen.

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Liturgie 29 januari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Voorganger: Drs. J.F. Ezinga Orgel: Jan Roth Muziekteam: Thijs (piano), Renate

Nadere informatie

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17

Ochtenddienst 25 juni Zondag 17 Ochtenddienst 25 juni 2017 Zondag 17 Voorganger Organist : Ds. J.H. den Braber : Jaap Dekker Welkom Mededelingen door Diaken Mirjam Pegels. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar de weekbrief.

Nadere informatie

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Eredienst 21 mei 2017 10:00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 462 Wet Gezang 165 Gebed Handelingen 4 : 10B - 12 Psalm 99 : 1, 4, 6, 8 >> Regenboog Preek Opwekking 733

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Jesaja 36: 1-5 Jesaja 36: 22-37:4 Jesaja 37: 8-16 Jesaja 37: 33-38 Psalm 145 : 1 en 2 Psalm 145 : 3 Lied 285 : 1 en 2 Lied 285 : 3 en Joh. de Heer

Nadere informatie

Liturgie. Thema: Werken voor de Koning

Liturgie. Thema: Werken voor de Koning Liturgie voor de jeugddienst op zondag 11 juni 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Werken voor de Koning Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart.

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart. Toon mijn liefde Aan de maaltijd wordt het stil, als de meester knielen wil, en vol liefde als een knecht, elk apart de voeten wast en zegt: Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie

Nadere informatie

Welkom en mededelingen

Welkom en mededelingen Welkom in de Arke Welkom en mededelingen Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Votum en Groet (Sela) Groet

Nadere informatie

Ontmoetingskerk Heerde Zondag 14 januari 2018 Voorganger: Ds. Hanneke Diermanse Koster: Gijsbert Pap Organist: Henk van der Maten Lector: Muriëlle

Ontmoetingskerk Heerde Zondag 14 januari 2018 Voorganger: Ds. Hanneke Diermanse Koster: Gijsbert Pap Organist: Henk van der Maten Lector: Muriëlle Ontmoetingskerk Heerde Zondag 14 januari 2018 Voorganger: Ds. Hanneke Diermanse Koster: Gijsbert Pap Organist: Henk van der Maten Lector: Muriëlle Stijf Beamer: Hanneke Gerritsen Zingen: Psalm 66:1,2,7

Nadere informatie

Paasviering. Sing-in 2017

Paasviering. Sing-in 2017 Paasviering Sing-in 2017 Welkom en gebed Psalm 100:1 Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. Wij

Nadere informatie

Toon mijn liefde, aan de ander dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, de ander, zo heb ik ook jou

Toon mijn liefde, aan de ander dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, de ander, zo heb ik ook jou Paasviering 2016 Bij U komen Jezus, ik wil heel dicht bij u komen in uw nabijheid wil k zijn. Zo dicht bij U voel 'k uw liefde stromen, U maakt mij heilig en rein In de schuilplaats van de Allerhoogste

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Ouderling van dienst: Kees van Dijk Organist: Hans van der Maten Pianiste: Dita van Ravenhorst Koster: Steven Westeneng Zondag 16 augustus 10:45 uur

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.C. Batenburg (Gouda) Schriftlezing: 2 Kronieken 5 Lied 223 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 138 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 149 vers 1, 2 en 3 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse

30 oktober 2016 Voorganger : Ds. H.D.Bondt Begeleiding : Jeugdband / Els Cornelisse 30 oktober 2016 Voorganger : Begeleiding : Ds. H.D.Bondt Jeugdband / Els Cornelisse Welkom mededelingen Luisteren: groep 1-3 Wie liefde heeft - Jezus! Wie vrede geeft - Jezus! Dat Jezus leeft Want iedereen

Nadere informatie

Zondag 17 maart Voorganger: Ds. Jennie Lambers-Niers. Organist: Eril Nijzink

Zondag 17 maart Voorganger: Ds. Jennie Lambers-Niers. Organist: Eril Nijzink Zondag 17 maart 2019 Voorganger: Ds. Jennie Lambers-Niers Organist: Eril Nijzink Liederen in deze dienst: Intochtslied: Psalm 25: 1 en 2 Psalm 25: 3 en 4 Lied 273: 1, 2 en 3 Lied 825: 1, 2 en 3 Lied 825:

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) > God die alles maakte, de lucht en 't zonlicht blij, de hemel, zee en aarde, zorgt ook voor mij. Gezang 159: 1, 2, 3 (schoollied)

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds S.M. Alserda (Spakenburg Zuid)

Liturgie zondag uur ds S.M. Alserda (Spakenburg Zuid) Liturgie zondag 22-09-2019 09.30 uur ds S.M. Alserda (Spakenburg Zuid) Thema: iets kleins is groot genoeg Votum en vredegroet van God Zingen: Psalm 75 : 1, 6 Gebed Wet Zingen: Opwekking 755 Bijbellezing:

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst Thema: Gods terughoudendheid Voorganger: ds. W. van der Schee Mmv: True Colors Welkom door de ouderling van dienst Lied Nieuw

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Handelingen 8 vers 36 t/m 40 Lied 171 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 146 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 118 vers 14 Lied 189 vers 1

Nadere informatie

ACTIE 4 KIDS. 5 november 2017

ACTIE 4 KIDS. 5 november 2017 ACTIE 4 KIDS 5 november 2017 10:30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Reinie van Schoor Organist: Wieger Jan Schaap Lector: Lieske Gijsbertsen Koster: A. Van den Bor/ M. van den Bor Psalm 67

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Handelingen 2 vers 29 t/m 41 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gezang 477 vers 1 en 2 (Liedboek) Lied 315 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Zondagmorgen 10 januari

Zondagmorgen 10 januari Zondagmorgen 10 januari 1 e zondag na Epifanie, kleur wit, viering HA, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. Bastiaan van der Pijl Dienst van de Voorbereiding Orgelspel Mededelingen door de kerkenraad

Nadere informatie

Thema: Staan op de schouders van je ouders

Thema: Staan op de schouders van je ouders Gezinsdienst in het kader van geloofsopvoeding Zondag 3 februari om 10.00 uur in de Emmakerk Voorganger: ds. Peter van den Berg Muziek: PGS band Thema: Staan op de schouders van je ouders Zingen: Goedemorgen,

Nadere informatie

16 Leg over een ander geen vals getuigenis af. Exodus 20

16 Leg over een ander geen vals getuigenis af. Exodus 20 1Toen sprak God deze woorden: 2 Ik ben de HEER, uw God, die u uit Egypte, uit de slavernij, heeft bevrijd. 3Vereer naast mij geen andere goden. 4Maak geen godenbeelden, geen enkele afbeelding van iets

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Johannes 13 vers 34 en 35 1 Johannes 2 vers 7 t/m 11 Lied 358 vers 1, 2 en 3 () Psalm 105 vers 5 (Schoolpsalm) Psalm 98 vers 2 Lied 236

Nadere informatie

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 januari Welkom in De Regenboog! Zondag 3 januari 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Fenny Kollenstaart Organist: Jan Ebeltjes Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

29 oktober uur J Boersma orgel: Harry Kroeske; muziekgroep schriftlezing: Anny Runhaar

29 oktober uur J Boersma orgel: Harry Kroeske; muziekgroep schriftlezing: Anny Runhaar 29 oktober 2017 17.00 uur J Boersma orgel: Harry Kroeske; muziekgroep schriftlezing: Anny Runhaar Votum en groet GK gezang 163 (Ik bouw op U) Lezing: Joz. 1,1-11 GK psalm 105,20.21 Preek Opw. 687 (Heer,

Nadere informatie

Liturgie zondag uur br A. de Rover. Liturgie zondag uur Focus jongerendienst ds J.J. Meijer. Thema: Focus on worship

Liturgie zondag uur br A. de Rover. Liturgie zondag uur Focus jongerendienst ds J.J. Meijer. Thema: Focus on worship Liturgie zondag 25-06-2017 09.30 uur br A. de Rover Thema: de koninklijke weg Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Psalm 113 : 1, 2, 3 (Nieuwe Psalmberijming) Gebed Lezen: Johannes

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND!

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Voorganger: ds. P. Molenaar Aanvang van de dienst: 10.45 uur. Ouderling van dienst: M. van Maanen

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen In deze dienst wordt Sophie Boersma gedoopt & Vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Opwekking 672 Kinderopwekking 185 Gezang 125 : 1, 3, 4 en 5 Gezang 167

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

Wij belijden één geloof en één Heer ; zijn geroepen tot één hoop, tot Uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één!

Wij belijden één geloof en één Heer ; zijn geroepen tot één hoop, tot Uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één! Pinksterfeest Zondag 4 juni 2017 Heer, ik hoor van rijke zegen, die Gij uitstort keer op keer Heer, ik hoor van rijke zegen, die Gij uitstort keer op keer. Laat ook van die milde regen, dropp len vallen

Nadere informatie

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30

LEVEN IN DE GEEST. 10 juni :00 / 10:30 LEVEN IN DE GEEST 10 juni 2018 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers / Gea van Maanen Organist: Lydia van den Broek Lector: Thea Bos / Henny Pauw Koster: A. van den Bor / N.

Nadere informatie

Liturgie kinderdienst Dankdag

Liturgie kinderdienst Dankdag Liturgie kinderdienst Dankdag De gift van de weduwe. Woensdagochtend 7 november 2018 Aanvang: 9:30 uur Voorganger: Ds. A.J. Post 1 2 Voorzang OTH 122 vers 1,2 en 6 1 Dank U voor deze nieuwe morgen, dank

Nadere informatie

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1 Liturgie eredienst 7 juli 019 De Ontmoeting te Scheemda Voorganger: Ds. A.C. Meesters uit Stegwerda Organist: H. de Vries Welkom en mededelingen Lied 87:1,5 5 Rond het licht dat leven doet groeten wij

Nadere informatie

Liturgie scholenzondag 29 januari Wat is Gods plan?

Liturgie scholenzondag 29 januari Wat is Gods plan? Liturgie scholenzondag 29 januari 2017 Dorpskerk Bodegraven Wat is Gods plan? Voorganger: Ds. M. J. van Oordt Koster: Dirk Bouwman Organist: Arjen van Vliet Pianist: Wilbert Baelde Vragen 1. Waarom zou

Nadere informatie

Dankdag 2018 Alles geef ik U!

Dankdag 2018 Alles geef ik U! Dankdag 2018 Alles geef ik U! Voorganger: T. Beekman - Koster: Bouwman Orgel: Mw. Veenstra - Piano: Wilbert Baelde - Dwarsfluit: Maria van Dijk Koor: Joyful Gospel Kidz o.l.v. Warno Ruting Welkom! Fijn

Nadere informatie

ACTIE SCHOENENDOOS. 4 november :30 uur

ACTIE SCHOENENDOOS. 4 november :30 uur ACTIE SCHOENENDOOS 4 november 2018 10:30 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Wim van Vliet Organist: Lydia van den Broek Muziek: kinderkoor & E. Arendsen Koster: H. van Polen/ D. Bruggeman 2 Mededelingen

Nadere informatie

Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen

Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Muzikale begeleiding: The True Colors Welkom en mededelingen- ouderling van dienst Opwekking 194 U maakt ons

Nadere informatie

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin Met Deliver zingen we voor de dienst; Dat is genade! - Opwekking 722 Heer ik dank U Voor wat U heeft gedaan Ik kon niet doorgaan op eigen kracht Maar dankzij Jezus mag ik nu voor U staan U spreekt mij

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op zondag 30 april 2017 in de Zuiderkerk te Drachten om 9.30 uur

Liturgie voor de dienst op zondag 30 april 2017 in de Zuiderkerk te Drachten om 9.30 uur Liturgie voor de dienst op zondag 0 april 2017 in de Zuiderkerk te Drachten om 9.0 uur Voorganger ds. H. Klein Ikkink. Organist dhr. E. Bremer. voor de dienst zingen: lied 656 1 Ik ben de wijnstok, mijn

Nadere informatie

Liturgie Morgendienst

Liturgie Morgendienst Mededelingen Inzameling van de gaven: De 1e collecte is bestemd voor de kerk, de tweede collecte is bestemd voor de kerkelijke kassen. Zondagsschool: Vanmiddag is er weer zondagsschool in zaal 1, het thema

Nadere informatie

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen Welkom Opwekking 623 met wierook van aanbidding. met de wolk van mijn Geest. met het brood

Nadere informatie

Groet Welkom in dit huis van ontmoeting en gebed.

Groet Welkom in dit huis van ontmoeting en gebed. Protestantse gemeente te Markelo, Martinuskerk Witte Donderdag, 3 april 07 Viering heilig avondmaal Organist: Henk Langenkamp Ouderling: Henk Bolink Voorganger: Marten Dijkstra Orgelspel Welkom Zingen:

Nadere informatie

Liturgie voor de Biddag. Wat vraag jij?

Liturgie voor de Biddag. Wat vraag jij? Liturgie voor de Biddag Wat vraag jij? Hervormde Gemeente Kerkwijk-Delwijnen-Nederhemert woensdag 13 maart 2019 Welkom! Samen met alle kinderen van de school, vaders en moeders, meesters en juffen en gemeenteleden

Nadere informatie

Liturgie Welkom

Liturgie Welkom Liturgie 28-05-2017 Welkom Zingen: Ps. 108:1 en 2 Mijn hart is, Heer, in U gerust 1. Mijn hart is, Heer, in U gerust. Uw lof te zingen is mijn lust. Maakt, harp en luit, den Heere groot. Mijn lied begroet

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: uur. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 5 maart 2017, met de Spoorzoekers, aanvang: 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: Muzikale medewerking: Koster: Ds. G. de Goeijen Willem

Nadere informatie

L iturgie. Thema. In gesprek AANHAKEN OF AFHAKEN? JONGERENDIENST 16 +

L iturgie. Thema. In gesprek AANHAKEN OF AFHAKEN? JONGERENDIENST 16 + L iturgie JONGERENDIENST 16 + In gesprek AANHAKEN OF AFHAKEN? Thema Datum: 10 april 2011 Aanvang: 16.50 uur Predikant: ds. E.J. Terpstra Muzikale medewerking: Valerius ZINGEN VOOR DE DIENST Kalebbundel,

Nadere informatie