Welkom in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis"

Transcriptie

1 Welkom in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis U bent voor onderzoek of behandeling in het OLVG. In ons ziekenhuis bent u patiënt, maar vooral ook onze gast. Wij wensen u een prettig verblijf en een spoedig herstel toe. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het MultiMediaSysteem Ollie. Ollie is de afkorting van: OLVG Informatie en Entertainment. Dit systeem biedt gratis diensten en diensten tegen betaling: Gratis diensten OLVG-tv OLVG van A tot Z zondagsdienst Kapel beluisteren Tegen betaling televisie kijken radio luisteren gebruik maken van internet bellen Scherm terminal - toetsenbord De Ollie bestaat uit een beeldscherm met een toetsenbord en een losse telefoonhoorn. Het toetsenbord is speciaal ontworpen voor de Ollie en past dus niet op een gewone personal computer. Let op: als u het toetsenbord niet gebruikt, plaats deze dan altijd in de daarvoor bestemde houder en MultiMediaSysteem Ollie druk voorzichtig door tot u een klik hoort. De zogenaamde Ollie -pas (post- of prepaid) geeft toegang tot betaalde diensten. Onze servicemedewerker helpt u graag op weg! Wat doet een servicemedewerker? De servicemedewerker verzorgt de dranken en maaltijden aan uw bed tussen 7.00 en uur, helpt u met de Ollie en geeft u eventueel een aanvraagformulier. U herkent deze aan de lichtblauwe blouse en donderblauwe broek en schort. Het is voor de servicemedewerker niet altijd mogelijk om meteen te komen. De drank- en maaltijdvoorziening krijgen altijd voorrang! Wij vragen hiervoor uw begrip. Ollie-pas Als u gebruik wilt maken van de betaalde diensten dan heeft u een zogenaamde Ollie-pas nodig. Er zijn 2 mogelijkheden:

2 1. Prepaid Ollie-pas Een prepaid Ollie-pas koopt u bij een van de Ollie betaalautomaten in het OLVG. U laadt deze zelf op met contant geld. U vindt de automaten op de begane grond in de Lichtstraat tegenover de Facility desk. U kunt op deze pas maximaal 40 storten (inclusief 3 euro borg). OLLIE-betaalautomaat 2. Postpaid Ollie-pas Betaling gebeurt via automatische incasso. U vraagt een postpaid Ollie-pas aan via een aanvraagformulier. Lever het ingevulde formulier in bij de servicemedewerker. Als uw gegevens verwerkt zijn, wordt uw pas geactiveerd. U krijgt uw Ollie-pas van de servicemedewerker. Deze pas heeft geen limiet. Kosten U betaalt voor het totaalpakket 4,75 euro per 24 uur. Dit is exclusief de gemaakte telefoonkosten. Voor de prepaid Ollie-pas betaalt u een borg van 3 euro. Dit bedrag krijgt u terug als u de pas weer inlevert in een van de Ollie-betaalautomaten of bij de servicemedewerker (postpaid). Verblijft u regelmatig in het OLVG? Schaf dan een prepaid Ollie-pas aan, dat scheelt u veel tijd. Geldigheid inschrijving Uw inschrijving is 24 uur geldig. Na 24 uur moet u opnieuw aangeven 24 uur gebruik te willen maken van de betaalde diensten. Verlies, beschadiging of diefstal Neem direct contact op met de servicemedewerker bij verlies, beschadiging of diefstal van de Ollie-pas. Heeft u een prepaid Ollie-pas? Dan is restitutie helaas niet mogelijk. Heeft u een postpaid Ollie-pas? Dan wordt deze meteen geblokkeerd. Weer naar huis? Lever voor uw vertrek uw postpaid Ollie-pas in bij de servicemedewerker of doe deze in de speciale brievenbus die naast de Ollie betaalautomaat in de Lichtstraat staat. Uw prepaid Ollie-pas levert u in bij een van de Ollie betaalautomaten in de Lichtstraat. Beltarieven Een overzicht van de OLVG-beltarieven vindt u via de website van OLVG. Patienten kunnen alleen bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en internationaal. Goedkoper bellen naar het buitenland via speciale 0900-nummers werkt niet vanuit het OLVG. Vragen of problemen? Als u vragen heeft of er zijn problemen met de Ollie, vraag dan de servicemedewerker om hulp.

3 Gebruikershandleiding OLLIE U bent voor onderzoek of behandeling in het OLVG. In ons ziekenhuis bent u patiënt, maar vooral ook onze gast. Wij wensen u een prettig verblijf en een spoedig herstel toe. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het MultiMediaSysteem Ollie. Dit systeem biedt gratis diensten en diensten tegen betaling. Tegen betaling kunt u gebruik maken van het totaalpakket tv, radio, internet en telefonie. Het systeem is eenvoudig te bedienen via de knoppen op het scherm. U gaat voor 24 uur akkoord voor deze dienst. Via een knop op het beeldscherm wordt na iedere 24 uur steeds opnieuw uw akkoord gevraagd. In deze handleiding worden de belangrijkste functies van het uitgelegd. Om de knoppen te bedienen, raakt u het scherm aan. Heeft u vragen over het gebruik van het systeem? Stel uw vraag dan aan de servicemedewerker van uw afdeling. Gratis diensten OLVG-tv OLVG van A tot Z zondagsdienst Kapel beluisteren Tegen betaling televisie kijken radio luisteren gebruik maken van internet bellen Scherm/terminal / toetsenbord De Ollie bestaat uit een beeldscherm met een toetsenbord en een losse telefoonhoorn. Het toetsenbord is speciaal ontworpen voor de Ollie en past dus niet op een gewone personal computer. Startscherm Handige weetjes Via de Menu knop keert u altijd terug naar het startscherm. Via de? Help knop komt u in een scherm, waar instructie over het gebruik van de OLLIE wordt gegeven. Via de knop Toon Toetsenbord wordt het toetsenbord geactiveerd. Met de knop Verberg toetsenbord wordt de volledige pagina weergegeven. Via de knop Mijn Rekening kunt u uw verbruik (postpaid) opvragen. Maakt u gebruik van een prepaid pas dan vindt u uw tegoed rechts onderin het startscherm (boven datum en tijd).

4 Aanmelden Om van betaalde diensten gebruik te maken, moet de Ollie-pas in de paslezer zitten. De paslezer zit linksonder in het scherm. Schuif de pas met de afbeelding naar u toe in de lezer tot deze niet meer verder kan. U wordt automatisch aangemeld en kunt direct beginnen met het gebruik van het MultiMediaSysteem Ollie. TV en Radio TV Om TV te kijken drukt u op de knop 'Kijk Televisie'in het startscherm. startscherm televisie

5 Radio Om naar de radio te luisteren drukt u op de knop "Radio luisteren" in het startscherm. illustratie startscherm radio Gebruik bij het televisie kijken en radio luisteren de bijgeleverde hoofdtelefoon. Deze sluit u aan door de stekker onder het scherm te steken in de aansluiting met de afbeelding van een hoofdtelefoon. Om het geluid harder of zachter te zetten gebruikt u de knoppen links onderaan op het scherm. Geluid aanpassen Het geluid van Radio en TV wordt afgespeeld via de ingebouwde speakers in het scherm. Via het kanaaloverzicht kunt u een keuze maken in de verschillende radio- en televisiezenders, of gebruik de knoppen 'Vorig kanaal'en 'Volgend kanaal'. Zender kiezen Het volledige scherm is te zien door te drukken op de knop Verberg regelaars. Om instellingen aan te passen druk op de knop Toon regelaars. Druk op de knop Radio/tv gids voor een online overzicht. radio- en televisiegids

6 Taal instellen U kunt kiezen voor Nederlands of Engels. Raak in het startscherm de knop met de gewenste vlag aan. Skype In het startscherm kunt u via de knop direct naar skype gaan. Skype is een toepassing om te chatten en (video) bellen met andere skype-gebruikers. Als u een eigen skype-account heeft kunt u deze gebruiken. Het is niet mogelijk om via de OLLIE een skype-account te maken. Vraag familie of vrienden om dit thuis voor u te doen. De Ollie heeft een webcam. Deze wordt automatisch geactiveerd als u een videogesprek start via Skype. U kunt videogesprekken ontvangen als u bent ingelogd op Skype. U moet een videogesprek eerst bevestigen, voordat de webcam wordt geactiveerd. Let erop dat het schuifje voor de webcam geopend is. Om te praten neemt u de hoorn van de haak. Houd altijd rekening met de privacy van andere patiënten. Informatie Via de knop OLVG-tv krijgt u een overzicht van OLVG-nieuws, service voorzieningen voor patiënten en algemene informatie. Via de knop OLVG van A tot Z krijgt u veel praktische informatie die tijdens uw verblijf van pas kan komen. Selecteer het gewenste onderwerp door de betreffende knop op het scherm aan te raken. Internet Druk op de knop Internet om gebruik te kunnen maken van Internet. U komt op de startpagina van het OLVG.

7 . Voor overige internetpagina s vult u zelf het webadres in door eerst het witte veld rechtsboven aan te raken. Type het gewenste adres in via het toetsenbord en druk op Enter om te website op te roepen. Met de knop Verberg toetsenbord wordt de volledige pagina weergegeven. berichten U kunt gebruik maken van uw webmail-account van uw eigen provider. Via de internetknop in het startscherm typt u het webadres van uw -provider. Het weergeven van bijlagen op het is afhankelijk van de mogelijkheden van uw provider. Spelletjes Druk op de knop Spelletjes om naar het keuze menu met diverse spelletjes te gaan. Per spel wordt een uitleg gegeven over de spelregels. Alle spelletjes worden door het aanraken van het scherm gespeeld. Zelf bellen Neem de hoorn van de haak. Raak op het scherm de cijfers van het nummer aan dat u wilt bellen. Belt u een nummer buiten het ziekenhuis? Toetst dan eerst een extra 0 voordat u het telefoonnummer belt. Als het juiste nummer is ingetoetst, wordt het telefoonnummer gebeld. Wilt u niet gestoord worden? Druk dan op de knop niet storen. Als u hier nogmaals op drukt, kunt u weer gebeld worden. Van tot 8.00 uur verzoeken wij u niet te bellen. Dit om overlast voor andere patiënten te voorkomen.

8 Telefoonscherm Om het geluid harder of zachter te zetten, gebruikt u de knoppen links onderaan op het scherm. Om terug te keren naar het hoofdmenu, drukt u op de knop Menu of plaatst u de hoorn terug op de haak. Geluid aanpassen Gebeld worden U bent bereikbaar via het telefoonnummer op het scherm. Zie Uw telefoonnummer is. U kunt alleen bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland en internationaal. Goedkoper bellen naar het buitenland via speciale 0900-nummers werkt niet vanuit het OLVG. Redactie en uitgave Communicatie en Patiëntenvoorlichting /cij

9 Met dit formulier vraagt u een postpaid Ollie-pas aan en geeft u het OLVG toestemming om uw gebruikerskosten van het van uw rekening af te schrijven. U betaalt achteraf. Zodra uw gegevens verwerkt zijn, wordt de pas geactiveerd en kunt u gebruik maken van de Ollie. Wilt u liever vooraf betalen? Informeer dan bij de servicemedewerker naar de prepaid Ollie-pas. Aanvraagformulier postpaid OLLIE-pas Patiëntgegevens achternaam (en geboortenaam) voorletter(s) m/v geboortedatum patiëntnummer (7 cijfers) datum afdeling handtekening akkoord (of naam en handtekening naam contactpersoon) Eenmalige machtiging voor automatische incasso Hierbij machtig ik de Stichting Onze Lieve Vrouwe Gasthuis eenmalig een bedrag van mijn bankrekening af te schrijven voor gebruik van het in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Aanvrager is akkoord met de voorwaarden op de achterzijde bankrekeningnummer ten name van woonplaats datum naam Servicemedewerker invullen door medewerker OLVG pas geactiveerd op (datum) paraaf servicemedewerker pas afgemeld op (datum) Door wie afgemeld: (naam afmelder) paraaf afmelder:

10 Totstandkoming van de overeenkomst De overeenkomst komt tot stand door het invullen en ondertekenen van de overeenkomst voor gebruik OLLIE en de eenmalige machtiging voor automatische incasso. De aanwezige servicemedewerker controleert de gegevens aan de hand van een identificatiebewijs/ patiëntenpas en de bankpas van de contractant. Als bevestiging van de overeenkomst ontvangt de contractant een geactiveerde Ollie-pas die nodig is om gebruik te kunnen maken van via de terminal aangeboden betaalde diensten. Duur van de overeenkomst Deze wordt aangegaan voor de duur van het verblijf in het ziekenhuis. Tarieven Beschikbaarheid Internet / TV / Telefoon/ Radio: 4,75 per dag (exclusief telefoon gebruikskosten) Gebruik smartcard Het is een persoonlijke kaart. Deze dient in de terminal te worden geplaatst als de contractant gebruik wil maken van betaalde dienstverlening. De contractant is verantwoordelijk voor het gebruik van de kaart. Bij het aangaan van de overeenkomst dient de contractant 3 borg te betalen, die in mindering gebracht zal worden op de factuur indien de contractant bij het einde van de overeenkomst de smartcard weer onbeschadigd heeft ingeleverd bij de servicemedewerker of afdelingsbalie. Bij verlies van de smartcard zal contractant dit (laten) melden bij de servicemedewerker. De smartcard wordt dan z.s.m. geblokkeerd. De smartcard blijft eigendom van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Bij verlies, niet afmelden en/of niet inleveren van de smartcard behoudt het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis zich het recht voor additionele kosten in rekening te brengen over de periode tot de kaart wordt geblokkeerd. Deze kosten kunnen bestaan uit kosten voor de smartcard en dagvergoedingen voor de periode dat de smartcard (ongebruikt) geregistreerd stond op de naam van de patiënt. Aansprakelijkheid Onze Lieve Vrouwe Gasthuis Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis kan niet aansprakelijk worden gesteld voor misbruik van de smartcard. Het is de verantwoordelijkheid van de contractant om misbruik te voorkomen. Facturering Na het afmelden en verlaten van het ziekenhuis zullen de kosten (bestaande uit de aansluitkosten en de belkosten) worden geïncasseerd. Reclames Contractant dient storingen en gebreken binnen 24 uur aan het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te melden. Indien de contractant dit niet doet, vervalt het recht van reclame. Het in behandeling nemen van een reclame wil niet zeggen dat daarmee erkend wordt dat deze klachten tijdig en/of terecht zijn ingediend. Bij gegrondbevinding van een reclame zal het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis een correctie toepassen. Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis is niet verplicht tot een verdere kosten- of schadevergoeding. Dienstverlening Door het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis worden via de terminal een aantal betaalde diensten aangeboden. De dagvergoedingen gelden per 24 uur. Telefonie Wanneer de contractant gebruik wil maken van telefonie om te bellen of gebeld te worden is hij per dag minimaal de dagvergoeding verschuldigd. Voor de door hem/haar gevoerde gesprekken zullen ook de gesprekskosten in rekening worden gebracht. Er kan alleen gebeld worden naar vaste en mobiele nummers in Nederland en internationaal. Bellen naar 0900-nummers is niet mogelijk. Televisie De eerste keer per dag dat de contractant televisie wil kijken zal hij akkoord moeten geven voor de kosten voor het gebruik van de televisie. Vervolgens kan hij de gehele dag onbeperkt gebruik maken van de televisiedienst. Internet De eerste keer per dag dat de contractant naar internet wil gaan zal hij akkoord moeten geven voor de kosten voor het gebruik van internet. Vervolgens kan hij de gehele dag onbeperkt gebruik maken van internet. Het is de contractant nadrukkelijk niet toegestaan om het OLVG als afleveradres te gebruiken voor zaken die via de telefoon dan wel internet door de contractant besteld zijn. Het OLVG aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor zaken die door de contractant bij het OLVG bezorgd laten worden en is niet verantwoordelijk voor het bij de contractant afgeleverd worden van deze zaken. Beschikbaarheid van de dienstverlening De dienstverlening wordt gegarandeerd van 7.00 tot Indien de complete dienstverlening gedurende een aaneengesloten periode van 12 uur niet beschikbaar is wordt de contractant geen dagvergoedingen in rekening gebracht. FAIR USE POLICY m.b.t. het internetgebruik Contractant zal de dienst aanwenden voor normaal consumenten gebruik. Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis geeft geen garanties over de beschikbare bandbreedte. Het OLVG behoudt zich het recht om de dienstverlening te staken indien door het OLVG geconstateerd wordt dat de contractant zich niet houdt aan de fair use policy, dan wel dat naar het oordeel van het OLVG gebruik wordt gemaakt van de diensten op een manier die zij als niet passend binnen het ziekenhuis beschouwt. Hieronder wordt in ieder geval verstaan het gebruik van internet waardoor de privacy van (mede)patiënten, bezoekers en/of medewerkers van het OLVG naar het oordeel van het OLVG wordt geschonden; dan wel dreigt te worden geschonden. Staking van de dienstverlening op een van deze gronden leidt niet tot restitutie van de door de contractant betaalde vergoedingen. Zorgvuldig gebruik apparatuur Contractant zal op een zorgvuldige wijze omgaan met de door het OLVG beschikbaar gestelde apparatuur, benodigd om gebruik te maken van de dienstverlening. De contractant is aansprakelijk voor schade aan de apparatuur die te wijten is aan onzorgvuldig gebruik. Randapparatuur Met uitzondering van een hoofdtelefoon (m.b.v. een 3,5 mm plug) of een USB-toetsenbord (met geïntegreerde muis) kan contractant geen andere apparatuur aansluiten op de terminal. Het OLVG is niet aansprakelijk voor mogelijke schade ontstaan aan de randapparatuur die wordt aangesloten op de terminal.

Algemene voorwaarden. Vodafone

Algemene voorwaarden. Vodafone Algemene voorwaarden Vodafone 1 Inhoud Algemene Voorwaarden Consumenten Vodafone Libertel B.V. Artikel 1 Algemeen 4 Artikel 2 Hoe overeenkomsten tot stand komen, communiceren en administratie 4 Artikel

Nadere informatie

handleiding digitale TV Via de KaBel

handleiding digitale TV Via de KaBel handleiding DIGITALE TV VIA DE KABEL Inhoudsopgave 1 Inleiding 5 2. Installatie 6 2.1 Aansluiten van de digitale ontvanger op uw televisie 6 2.2 Aansluiten van randapparatuur op de digitale ontvanger 7

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Voicemail

Handleiding Vodafone Voicemail Handleiding Vodafone Voicemail Inhoudsopgave Uw voicemail in gebruik nemen 3 Gebruik van Vodafone Voicemail 4 Ontvangen en beluisteren van berichten 4 Wat kost Vodafone Voicemail? 5 Voicemail in het buitenland

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1

Algemene Voorwaarden 1 Algemene Voorwaarden 1 Inhoud Artikel 1 Algemeen 3 Artikel 2 Hoe overeenkomsten tot stand komen, communiceren en administratie 3 Artikel 3 Het abonnement 3 Artikel 4 Verantwoordelijkheden 3 Artikel 5 Aanvullende

Nadere informatie

Snel Starten! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Snel Starten! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Snel Starten! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Verlies of diefstal van uw mobiele telefoon Wanneer u uw telefoon bent verloren of wanneer uw telefoon is gestolen, is het van belang

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er op uw rekening staat. Bovendien hoeft

Nadere informatie

Dé Business Provider

Dé Business Provider SNEL STARTEN Dé Business Provider VERLIES OF DIEFSTAL VAN UW MOBIELE TELEFOON Wanneer u uw telefoon bent verloren of wanneer uw telefoon is gestolen, is het van belang dat u zo spoedig mogelijk contact

Nadere informatie

Stap voor stap bankieren. Samen sterker

Stap voor stap bankieren. Samen sterker Stap voor stap bankieren Samen sterker Belangrijke telefoonnummers Inhoudsopgave +31 (0)88 722 6767 Bent u uw bankpas kwijt en wilt u uw bankpas laten blokkeren? Interhelp (088) 722 6767 Vanuit het buitenland

Nadere informatie

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11

Inhoud. Welkom bij Telfort... 3. Diensten... 4. Service... 9. Verlies en beveiliging... 9. Vragen?... 11 zakelijk Welkom! Inhoud Welkom bij Telfort... 3 Snel starten... 3 Diensten... 4 Sms-berichten... 4 Verzenden met bevestiging... 4 Voicemail... 4 Instellen en beveiligen... 4 Beluisteren... 4 In het buitenland...

Nadere informatie

Overeenkomst en Voorwaarden Zakelijk Betalen

Overeenkomst en Voorwaarden Zakelijk Betalen Overeenkomst en Voorwaarden Zakelijk Betalen Inhoud JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 1 VOORWAARDEN ZAKELIJK BETALEN... 3 1. Wat hoort er bij de overeenkomst?... 3 2. Welke algemene regels gelden voor je zakelijke

Nadere informatie

Algemene Handleiding & Handleiding Betalen

Algemene Handleiding & Handleiding Betalen Algemene Handleiding & Handleiding Betalen & HANDLEIDING BETALEN Inhoud ALGEMENE HANDLEIDING... 3 HANDLEIDING BETALEN...29 VERSIE 3.1, 6 AUGUSTUS 2015 2 Algemene Handleiding VERSIE 3.1, 6 AUGUSTUS 2015

Nadere informatie

Net.Box. Gebruiksaanwijzing

Net.Box. Gebruiksaanwijzing Net.Box Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen: a Net.Box b Smart card voor

Nadere informatie

Verkopen via bol.com. Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers. Versie 3.0

Verkopen via bol.com. Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers. Versie 3.0 Verkopen via bol.com Handleiding voor het verkopen van tweedehands artikelen voor particuliere verkopers Versie 3.0 Welkom als verkoper bij bol.com Via bol.com bereik je op een eenvoudige wijze miljoenen

Nadere informatie

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Inhoudsopgave Inleiding 2 1. Interne communicatie 3 1.1 Factsheet

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Klein Zakelijk UPC Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Klein Zakelijk UPC Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Klein Zakelijk UPC Nederland B.V. In deze algemene voorwaarden van UPC Nederland leest u allereerst de voorwaarden die van toepassing zijn op alle diensten en producten van UPC. Verderop

Nadere informatie

Privacy statement. Vodafone Libertel B.V. Januari 2015. Vodafone.nl

Privacy statement. Vodafone Libertel B.V. Januari 2015. Vodafone.nl Privacy statement Vodafone Libertel B.V. Januari 2015 Vodafone.nl 0 Privacy Statement 1. Introductie privacy statement Vodafone biedt veel verschillende soorten diensten aan. Om die diensten goed te laten

Nadere informatie

Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen

Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen Algemene Handleiding Zakelijk & Handleiding Zakelijk Betalen ALGEMENE HANDLEIDING ZAKELIJK & HANDLEIDING ZAKELIJK BETALEN Inhoud ALGEMENE HANDLEIDING ZAKELIJK... 3 HANDLEIDING ZAKELIJK BETALEN...24 VERSIE

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Telfort Zakelijk Handleiding Zakelijk Beheer Versie 3.0 Handleiding Zakelijk Beheer V3.0 maart 2015 Zet- en drukfouten voorbehouden Inhoudsopgave Inhoud 1. Introductie... 3 2. Overzicht... 4 2.1. Toegang

Nadere informatie

Handleiding Telefonie op glasvezel

Handleiding Telefonie op glasvezel Handleiding Telefonie op glasvezel Algemeen Bellen via Kabelnoord is eenvoudig Bellen via Kabelnoord is niet alleen voordelig, het betekent ook gemak. U kunt gebruik maken van diverse gratis telefoniefuncties,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden van XS4ALL Internet B.V.

Algemene leveringsvoorwaarden van XS4ALL Internet B.V. Algemene leveringsvoorwaarden van XS4ALL Internet B.V. Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 - Algemeen Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Totstandkoming van de Overeenkomst en duur Artikel 4: Wijzigingen

Nadere informatie

Overeenkomst Bedrijfstelefonie

Overeenkomst Bedrijfstelefonie Partijen, Bedrijfsnaam Rechtsgeldig vertegenwoordiger Adres Postcode Woonplaats hierna te noemen Afnemer en vof mobiel-bellen.com, Tormentil 15, 8445RP Heerenveen, Nederland, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Gebruikershandleiding internet

Gebruikershandleiding internet Gebruikershandleiding internet Persoonlijke informatie en systeemgegevens Hieronder vindt u gegevens die relevant zijn voor het maken van instellingen op uw computer. Vul de ontbrekende gegevens in op

Nadere informatie

hollandsnieuwe Algemene Voorwaarden

hollandsnieuwe Algemene Voorwaarden hollandsnieuwe Algemene Voorwaarden 1. Definities 1.1. In deze hollandsnieuwe Algemene Voorwaarden zijn de begrippen met een hoofdletter als volgt gedefinieerd, waarbij gebruik van het enkelvoud ook het

Nadere informatie

Waarom een sponsor op de auto? Mede door de sponsor kunnen we huurcontracten aanbieden tegen deze lage kosten.

Waarom een sponsor op de auto? Mede door de sponsor kunnen we huurcontracten aanbieden tegen deze lage kosten. Veelgestelde vragen. De vragen zijn per onderwerp gerubriceerd. 1. Algemene vragen 2. Banden 3. Schade 4. Brandstofpas 5. Verzekering 6. Bekeuringen 7. Facturen 8. Onderhoud 9. Procedures 10. Inname 11.

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Prepaid Mobiel internet op je laptop USB-modem

Handleiding Vodafone Prepaid Mobiel internet op je laptop USB-modem Handleiding Vodafone Prepaid Mobiel internet op je laptop USB-modem MC.PRHL.1004.07 Vodafone 2010. Vodafone en de Vodafone-logo's zijn handelsmerken van de Vodafone Group. Andere product- en bedrijfsnamen

Nadere informatie

Direct toegang tot uw medische gegevens? Ja Graag!

Direct toegang tot uw medische gegevens? Ja Graag! Aanmelding zorgverlener bij Medischegegevens.nl Organisatie en Persoonsgegevens Vul eerst de naam van uw ziekenhuis, huisartsenpraktijk, apotheek, fysiopraktijk e.d. in, en ook wat uw beroep is - bijvoorbeeld

Nadere informatie

Verkopen via bol.com. Handleiding voor zakelijke verkopers. Versie 3.1

Verkopen via bol.com. Handleiding voor zakelijke verkopers. Versie 3.1 Verkopen via bol.com Handleiding voor zakelijke verkopers Versie 3.1 Welkom als verkoper bij bol.com Via bol.com bereikt u op eenvoudige wijze miljoenen mogelijke klanten. U kunt nieuwe en unieke artikelen

Nadere informatie

Overeenkomst en voorwaarden Vermogensbeheer

Overeenkomst en voorwaarden Vermogensbeheer Overeenkomst en voorwaarden Vermogensbeheer Inhoud Overeenkomst en voorwaarden Vermogensbeheer... 1 JOUW OVEREENKOMST MET ONS... 4 VOORWAARDEN VERMOGENSBEHEER... 6 1. Wat hoort er bij Knab Vermogensbeheer?...

Nadere informatie

Telfort. Goedkoper. Dus leuker.

Telfort. Goedkoper. Dus leuker. Algemene Voorwaarden Telfort B.V. pagina 1 van 8 Deze algemene voorwaarden van Telfort voldoen aan het referentiemodel voor Algemene voorwaarden voor internettoegang. Dit referentiemodel is tot stand gekomen

Nadere informatie

inhoudsopgave / 5 inleiding / 7 training op locatie / 9 de internetverbinding / 11 bellen en gebeld worden / 13 online control panel /

inhoudsopgave / 5 inleiding / 7 training op locatie / 9 de internetverbinding / 11 bellen en gebeld worden / 13 online control panel / inhoudsopgave / 5 inleiding / 7 training op locatie / 9 de internetverbinding / 9 Een gescheiden netwerk 10 Zakelijk xdsl van Belcentrale 10 De firewall instellen 11 bellen en gebeld worden / 11 Aanmelden

Nadere informatie