Brochure Singel 76 te Bussum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Brochure Singel 76 te Bussum"

Transcriptie

1 Brochure Singel 76 te Bussum Huizerweg 3 A 1401 GD Bussum Tel: (035) Fax: (035) Internet: bussum@kappelle.nl KvK Hilversum ING Bank

2 Omschrijving Deze karakteristieke helft van een dubbel woonhuis De Aster is gelegen aan een leuke straat met uitsluitend vroeg 20e-eeuwse woningen. Het woonhuis is met behoud van karakter gerenoveerd en beschikt over een opvallend goede indeling. De woonkamer biedt plaats aan een ruim zitgedeelte waar de fraaie houtkachel een centrale plaats inneemt. Aan de voorzijde van het woonhuis bevindt zich een separate kamer die uitermate geschikt is als speelkamer of werkkamer. De achterzijde van de woonkamer vormt de verbinding met de opengewerkte keuken met moderne keukenopstelling (2008) en alle wenselijke apparatuur. Openslaande deuren verbinden het woongedeelte met de tuin (zuid-oost). PARKEREN Het perceel biedt ruimte aan een parkeerplaats op eigen terrein. Naast de woning bevindt zich een buitenberging, tevens de verbinding naar de achtertuin. LIGGING Op loopafstand van winkels, het gezellige centrum van Bussum, NS treinstation Bussum-Zuid, uitvalswegen en natuurgebieden. INDELING Begane grond Entree/ruime hal, toegang tot sta-hoge provisiekelder, modern toilet met fonteintje, ruime en lichte L-woonkamer met eiken vloerdelen en openslaande tuindeuren. De luxe open keuken is voorzien van een 5 pits gasfornuis met RVS afzuigkap, oven, separate combi-magnetron, vaatwasser en koel- vriescombinatie. Eerste verdieping Ruime overloop, drie in grootte variërende slaapkamers, waarvan twee beschikken over vaste kastruimte en waarvan de ouderslaapkamer tevens beschikt over openslaande deuren naar het balkon, tevens een ruime badkamer voorzien van bad, douchecabine, toilet en wastafel. Tweede verdieping Via een vaste trap te bereiken zolderverdieping; hier bevindt zich een zeer lichte leefruimte, eventueel geschikt als extra (slaap)kamer of study. Tevens bevindt zich op deze verdieping een grote afgescheiden bergruimte met cv-opstelling en mogelijkheid voor aansluiting van de wasmachine. De zolder is volledig afgewerkt en geïsoleerd en beschikt vanwege een nokverhoging over voldoende stahoogte.

3 BUITEN De achtertuin is groen aangelegd met behoud van mogelijkheden voor een ruim zonneterras. Omdat het perceel beschikt over een zij-erf is de achtertuin breder dan het woonhuis; volop mogelijkheden om van de zon te genieten! De openslaande deuren in het woongedeelte verbinden buiten met binnen. KINDEREN De voortuin waarborgt een ruime afstand tot de straat en biedt volop speelgelegenheid aan kinderen. In het najaar worden in de voortuin Walnoten geraapt! BIJZONDERE KENMERKEN - Ruime helft van dubbel woonhuis; - Met behoud van karakter gemoderniseerd; - Heerlijke leefruimte op de begane grond; - Royale moderne keuken; - Drie goede slaapkamers; - Ruime zolder met extra vertrek vanwege nokverhoging; - Parkeergelegenheid op eigen terrein; - Besloten en zonnige achtertuin; - Bruikbare en ruime provisiekelder; - Geheel voorzien van dubbele beglazing; - Goed onderhouden; m² Gebruiksoppervlakte Wonen (gemeten conform NEN 2580); - Bouwjaar circa 1914.

4 Omgeving Aan rustige weg, In woonwijk Inlichtingen en/of bezichtigingafspraken: Kappelle Onroerend Goed Huizerweg 3 A 1401 GD Bussum Telefoon: (035) Telefax: (035) bussum@kappelle.nl

5 Kadastrale gegevens Gemeente : Bussum Nummer : D Sectie : 1977 Groot : 202 m 2 Inhoudelijke gegevens Inhoud : 503 m 3 Woonoppervlakte : 136 m 2 Bouwjaar : 1914 Technische gegevens Warm water Verwarming : C.V.-Ketel : C.V.-Ketel Oplevering In overleg Vraagprijs ,- k.k.

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18 ALGEMENE INFORMATIE Voorbehouden Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, kan noch de eigenaar, noch de verkopend makelaar aansprakelijk worden gesteld indien de vermelde gegevens onjuistheden bevatten. De tekeningen in deze brochure geven, voor zover deze niet opnieuw zijn vervaardigd, niet altijd de actuele situatie weer doordat eventueel bouwkundige aanpassingen niet altijd zijn verwerkt. Onderzoeksplicht De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang (kunnen) zijn. Kappelle Onroerend Goed raadt geïnteresseerden aan een eigen NVM makelaar in te schakelen voor de aankoopbegeleiding. Schriftelijke vastlegging Wanneer een woning wordt gekocht door een natuurlijk persoon, die dit niet voor zijn bedrijf of beroep doet, dan moet de koop schriftelijk worden vastgelegd. Het schriftelijkheids vereiste geldt dus alleen voor de aankoop van een woning voor eigen bewoning. Voor alle overige aankopen van onroerende zaken blijven de huidige regels gelden, met dien verstande dat ook deze koopovereenkomst kan worden ingeschreven bij het Kadaster (zie hierna). Voor het opstellen van de koopovereenkomst kan een notaris of makelaar ingeschakeld worden. Uit de koopakte vloeien pas verplichtingen voort, wanneer beide partijen deze koopakte hebben ondertekend. De partij die de koopakte als eerste ondertekent, heeft het recht de overeenkomst te ontbinden wanneer hij niet binnen een aantal dagen nadat hij de koopakte heeft ondertekend (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte heeft ontvangen. Koopovereenkomst Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels zoals deze voorkomen in de modelkoopakte die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. De voorwaarden die hierin zijn gesteld, zijn hieronder opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van een koopovereenkomst wordt men geacht bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden. Drie dagen bedenktijd en termijnenwet Als de schriftelijke overeenkomst door beide partijen getekend is, dan heeft de koper het recht binnen drie dagen 1 nadat de koopovereenkomst aan hem ter hand is gesteld van de koop af te zien. Hiervoor hoeft de koper geen redenen op te geven. De gedachte achter deze bedenktijd is dat de koper nog de gelegenheid heeft om deskundigen te raadplegen. Naast deze bedenktermijn kunnen uiteraard de gebruikelijke ontbindende voorwaarden worden opgenomen, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een hypothecaire geldlening of een woonvergunning. De bedenktijd van drie dagen kan ten gunste van de koper niet worden uitgesloten. Op deze bedenktijd is de Algemene Termijnenwet van toepassing, waarin staat dat minstens twee van de drie 1 Afhankelijk van de dag waarop de koopovereenkomst door beide partijen is getekend, kan de bedenktijd langer zijn dan drie dagen. Zie hiervoor de tabel op de volgende pagina.

19 dagen geen zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag mogen zijn. Indien een bedenktijd op een dergelijke dag eindigt, dan wordt de termijn verlengd tot de eerstvolgende dag die geen zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. Koopakte ter hand gesteld op: Bedenktijd eindigt op: Bedenktijd bedraagt: maandag donderdag drie kalenderdagen dinsdag vrijdag drie kalenderdagen woensdag maandag vijf kalenderdagen donderdag maandag vier kalenderdagen vrijdag dinsdag vier kalenderdagen zaterdag dinsdag drie kalenderdagen zondag woensdag drie kalenderdagen Bouwtechnische keuring Voor de overdracht plaatsvindt, wordt de koper in de gelegenheid gesteld de woning bouwkundig te laten inspecteren. Middels een bouwtechnische keuring kunnen eventuele bouwkundige gebreken worden vastgesteld, kan de woning gecontroleerd worden op de mogelijke aanwezigheid van asbesthoudende materialen en kan de grond op verontreiniging worden onderzocht. De kosten voor deze keuring komen voor rekening van de koper. Mogelijkheid tot inschrijving van de koopovereenkomst bij het Kadaster Een koopovereenkomst kan ingeschreven worden bij het Kadaster. Een inschrijving kan alleen door een notaris geregeld worden. Het voordeel van een inschrijving bij het Kadaster is dat de koper door deze inschrijving wordt beschermd tegen calamiteiten aan de zijde van de verkoper zoals dubbele verkoop, faillissement schuldsanering en dreigende beslagen. Deze bescherming vervalt echter wanneer de eigendom van de woning niet binnen zes maanden na het ondertekenen van de koopovereenkomst aan de koper wordt geleverd.

20 TIEN VEELGESTELDE VRAGEN 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? U bent in onderhandeling op het moment dat de verkoper op uw bod reageert, oftewel: een tegenbod doet. Daarnaast kan de verkopend makelaar uitdrukkelijk aangeven dat hij met u in onderhandeling is. Als de verkopend makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal overleggen, betekent dat niet dat u in onderhandeling bent. Een bod bestaat veelal uit drie onderdelen, te weten: het bedrag dat u biedt, een gewenste datum van aanvaarding en eventuele ontbindende voorwaarden. 2. Mag een makelaar doorgaan met bezichtigen als er over een bod onderhandeld wordt? Ja, een onderhandeling hoeft namelijk niet tot een koop te leiden. De verkoper kan daarnaast willen weten of er meer belangstelling is. Aangezien de eerste bieder niet de beste hoeft te zijn, gaan de bezichtigingen gewoon door. De verkopend makelaar zal aan belangstellende vertellen dat hij onder bod is. Een belangstellende mag op dat moment wel een bod uitbrengen, maar krijgt daar geen antwoord op tot de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De makelaar zal geen mededelingen doen over de hoogte van de biedingen. 3. Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling verhogen? Ja. Het stellen van een vraagprijs moet worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. De verkoper kan dan ook besluiten de prijs te verlagen of te verhogen. Tijdens een onderhandeling doen partijen vaak over en weer biedingen. 4. Wanneer komt de (ver)koop tot stand? Als de verkoper en koper het mondeling eens worden over de voor hen belangrijke zaken bij de (ver)koop (meestal de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), dan is er sprake van een overeenstemming maar niet van een (ver)koop. Bij wet is vastgelegd dat er sprake is van een koop als de overeenkomst schriftelijk is vastgelegd. De verkopend makelaar stelt de koopovereenkomst op. Hierin staat wat de partijen mondeling hebben afgesproken. Meestal worden er nog een aantal aanvullende bepalingen vastgelegd in de koopakte. Dergelijke aanvullende afspraken gelden pas zodra de koopakte door beide partijen is getekend of van tevoren mondeling akkoord zijn bevonden. Voordat de mondelinge overeenstemming is bereikt, moeten de partijen eens zijn over de ontbindende voorwaarden. Een koper krijgt niet automatisch een ontbindende voorwaarde voor de financiering, daarom moet u bij uw bod melden dat dit onder voorbehoud van financiering is. 5. Word ik koper als ik de vraagprijs bied? Het hoogste rechtscollege, de Hoge Raad, heeft bepaald dat de vraagprijs van een woning een uitnodiging is tot het doen van een bod. Als u de vraagprijs biedt, dan doet u een bod. De verkoper staat dan nog vrij of hij dat wel of niet aanvaardt.

21 6. Mag een makelaar tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? Ja, een van de partijen mag de onderhandelingen eenzijdig beëindigen. Soms zijn er zoveel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk is te bepalen wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar in overleg met de verkoper besluiten de lopende onderhandelingen af te breken en de biedprocedure te wijzigen. Uiteraard dient hij eerst de eventuele gedane toezeggingen na te komen. De makelaar kan vervolgens bijvoorbeeld kiezen voor een inschrijvingsprocedure, waarbij alle bieders een gelijke kans hebben om het hoogste bod uit te brengen. 7. Wat is een optie? Een optie in juridische zin geeft een partij de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een andere partij te sluiten. Partijen zijn het dan al wel eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld een week bedenktijd. Een dergelijke optie is bij de aankoop van nieuwbouwwoningen gebruikelijk, maar bij het aankopen van een al bestaande woning wordt vaak ten onrechte het begrip optie gebruikt. In dat geval heeft het de betekenis van bepaalde toezeggingen die een verkopende makelaar kan doen aan een belangstellende koper tijdens het onderhandelingsproces. Zo n toezegging kan bijvoorbeeld inhouden dat een belangstellende koper een paar dagen de tijd krijgt om na te denken over een bod. De makelaar zal in de tussentijd proberen niet met een andere partij in onderhandeling te gaan. De belangstellende koper kan deze tijd gebruiken om een beter inzicht te krijgen in zijn financiering of in de gebruiksmogelijkheden van de woning. Een optie kan niet afgedwongen worden: de verkoper en verkopend makelaar besluiten zelf of er in een onderhandelingsproces toezeggingen worden gedaan. 8. De makelaar vraagt een belachelijk hoge prijs voor een woning. Mag dat? De verkoper bepaalt in overleg met zijn makelaar waarvoor hij zijn woning verloopt. De koper kan onderhandelen over de prijs, maar de verkoper beslist. Soms besluiten verkoper en koper over een aantal minder belangrijke onderdelen roerende zaken pas te onderhandelen als ze het over de hoofdzaken eens zijn. In een dergelijk geval kan een rechter wel bepalen dat de partijen, nu ze het over de door hen zelf aangegeven hoofdzaken eens zijn, moeten doorgaan met onderhandelen tot er een redelijk resultaat is bereikt. 9. Moet de makelaar met mij in onderhandeling gaan als ik de eerste ben die belt voor een bezichtiging, of de eerste ben die de woning bezichtigt of de eerste ben die een bod uitbrengt? Nee, de verkopend makelaar bepaalt samen met de verkoper de verkoopprocedure. De verkopend makelaar heeft wel de verplichting u daarover te informeren. Het is verstandig om de makelaar te vragen wat uw positie is, als u serieuze belangstelling hebt voor de woning. Wanneer de makelaar u een toezegging doet, dient hij deze na te komen. 10. Zit de makelaarscourtage in de kosten koper? Nee, dat is niet het geval. Kosten koper staat voor de extra kosten bestaande uit onder andere overdrachtsbelasting, notariskosten en taxatiekosten. Over het algemeen kunt u rekening houden met maximaal 6% gerekend over de koopsom.

Brochure Burgemeester de Bordesstraat 62 te Bussum

Brochure Burgemeester de Bordesstraat 62 te Bussum Brochure Burgemeester de Bordesstraat 62 te Bussum Huizerweg 3 A 1401 GD Bussum Tel: (035) 69 20740 Fax: (035) 69 20950 Internet: www.kappelle.nl E-mail: bussum@kappelle.nl KvK Hilversum 32064852 ING Bank

Nadere informatie

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Verzorgd en ruim 3-kamerappartement van ca. 57 m2, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in een rustige wijk in Amsterdam- West.

Nadere informatie

Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam

Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Vraagprijs 134.500,- k.k. Omschrijving Van 's-gravesandestraat 26 b - Schiedam Op een rustige locatie in Schiedam-Oost bieden wij u deze royale drie kamer bovenwoning

Nadere informatie

Rozenlaan Rotterdam

Rozenlaan Rotterdam Rozenlaan 143 - Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Omschrijving Rozenlaan 143 Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Zeer royale en nette jaren '30-bovenwoning gelegen aan een leuke straat in het gezellige

Nadere informatie

Bonenburgerlaan 30 Heerde

Bonenburgerlaan 30 Heerde Bonenburgerlaan 30 Heerde Vraagprijs: 299.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. - Bonenburgerlaan

Nadere informatie

Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L

Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L Chrysantenlaan 62 D E K W A K E L Dit geheel gemoderniseerde en zeer verzorgde woonhuis is uitgebouwd met een serre over de gehele breedte. De woning is voorzien van een nieuwe badkamer (2009), nieuw stucwerk

Nadere informatie

Doggerstraat 14 c - Rotterdam

Doggerstraat 14 c - Rotterdam Doggerstraat 14 c - Rotterdam Vraagprijs 109.500,- k.k. Omschrijving Doggerstraat 14 c - Rotterdam Zeer centraal gelegen ruim 3-kamerappartement (ca. 60m2) met kunststof kozijnen met dubbele beglazing,

Nadere informatie

Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs: ,- k.k. Groeneweg 2 Heerde Vraagprijs: 395.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen aansprakelijkheid.

Nadere informatie

Revelingseweg 65 Wapenveld

Revelingseweg 65 Wapenveld Revelingseweg 65 Wapenveld Vraagprijs: 349.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Hoofdweg 69 te Emst WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Hoofdweg 69 te Emst Vraagprijs 199.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EMST, HOOFDWEG 69 In het centrum van Emst wordt u aangeboden een eenvoudige vrijstaande woning met garage en berging gelegen

Nadere informatie

Bonenburgerlaan 25 Heerde

Bonenburgerlaan 25 Heerde Noord Bonenburgerlaan 25 Heerde Vraagprijs: 370.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Noord

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 43 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 43 te Vaassen Vraagprijs 150.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 43 In een gezellige woonwijk wordt u aangeboden een goed onderhouden hoekwoning met royale berging

Nadere informatie

Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k.

Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k. Leeuwerikstraat 50, 1221 LG Hilversum Vraagprijs 189.000,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving Leeuwerikstraat

Nadere informatie

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden

Te Koop. Prunusstraat 13 te Opheusden Te Koop Prunusstraat 13 te Opheusden OBJECT: Omschrijving Prunusstraat 13, 4043 NT Opheusden Deze zeer ruime uitgebouwde hoekwoning met garage ligt in een leuke wijk met veel groen en op loopafstand van

Nadere informatie

Praam 253 A M S T E L V E E N

Praam 253 A M S T E L V E E N Praam 253 A M S T E L V E E N Heerlijk lichte hoekwoning met zes kamers en keurige tuin gelegen in kindvriendelijke wijk nabij winkelcentrum Waardhuizen. Ind. Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer

Nadere informatie

Lizzy Ansinghstraat 49 Amsterdam

Lizzy Ansinghstraat 49 Amsterdam Lizzy Ansinghstraat 49 Amsterdam Lizzy Ansinghstraat 49 Zeer goed onderhouden 3 kamer appartement van ca. 80m2 met ruim balkon op het zuiden! Deze goed ingedeelde woning uit 1986 bevindt zich in het bruisende

Nadere informatie

Brochure. Pastoorsweg 49 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Pastoorsweg 49 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Pastoorsweg 49 te Vaassen Vraagprijs 269.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Aan de rand van de bebouwde kom en het buitengebied van Vaassen bieden wij aan een 2-onder-1- kap woning met aangebouwde

Nadere informatie

Robijnstraat 31 a - Rotterdam

Robijnstraat 31 a - Rotterdam Robijnstraat 31 a - Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Robijnstraat 31 a - Rotterdam In deze rustige straat in het gewilde Kleiwegkwartier bieden wij u een goed onderhouden dubbele bovenwoning

Nadere informatie

Brochure. Grotenkampstede 12 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Grotenkampstede 12 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Grotenkampstede 12 te Vaassen Vraagprijs 169.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Goed onderhouden tussenwoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de kindvriendelijke woonwijk 'de Oosterhof'.

Nadere informatie

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k.

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k. Hoefbladstraat 9 Terneuzen Vraagprijs: 205.000,- k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 205.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar 1983 Perceel - oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Fazantstraat 26 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Fazantstraat 26 te Vaassen Vraagprijs 152.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, FAZANTSTRAAT 26 STARTERS OPGELET! Zoekt u een leuke, goed onderhouden tussenwoning? Dan is dit uw kans! In

Nadere informatie

Schieweg 118 C2 - Rotterdam

Schieweg 118 C2 - Rotterdam Schieweg 118 C2 - Rotterdam Koopsom 269.500,- k.k. Omschrijving Schieweg 118 C2 - Rotterdam TURNKEY 4 kamer appartement (104m2) in Rotterdam Noord mét dakterras (20m2)! De belangrijkste steekwoorden voor

Nadere informatie

Brochure. Merelstraat 7 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Merelstraat 7 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Merelstraat 7 te Vaassen Vraagprijs 149.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, MERELSTRAAT 7 Royale tussenwoning met een ruime vrijstaande stenen berging gelegen aan rustige straat in een

Nadere informatie

Beethovenhof 32 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Beethovenhof 32 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Beethovenhof 32 Terneuzen Vraagprijs 135.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 135.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1966 Ca. 155 m 2 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte Ca.

Nadere informatie

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp

TE KOOP Achtergracht 134, Weesp TE KOOP Achtergracht 134, Weesp Op unieke locatie in het historische centrum van Weesp ligt deze verrassende en zeer goed onderhouden stadswoning uit de jaren 30. De zonnige achtertuin met achterom ligt

Nadere informatie

Ten Busschekamp 34 - Zwolle

Ten Busschekamp 34 - Zwolle Ten Busschekamp 34 - Zwolle Koopsom 150.000,= k.k. Omschrijving Ten Busschekamp 34 - Zwolle Ruime tussenwoning in Zwolle Zuid met stenen berging en achtertuin op het zuidwesten met achterom. Het betreft

Nadere informatie

Te Koop. Margraten, Haegerhofstraat 57. Bouwjaar : 2010 Woon opp. : 160 m² Perceel opp. : 248 m² Inhoud : 548 m³

Te Koop. Margraten, Haegerhofstraat 57. Bouwjaar : 2010 Woon opp. : 160 m² Perceel opp. : 248 m² Inhoud : 548 m³ Te Koop Margraten, Haegerhofstraat 57 Bouwjaar : 2010 Woon opp. : 160 m² Perceel opp. : 248 m² Inhoud : 548 m³ Vraagprijs: : 285.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk.

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. TE KOOP Donklaan 24 - Voorschoten Vraagprijs: 219.000 k.k. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. Deze eengezinswoning heeft een lekkere zonnige

Nadere informatie

Steenuil 62, 6245 RH Eijsden

Steenuil 62, 6245 RH Eijsden Steenuil 62, 6245 RH Eijsden Huurprijs 875,- p.m. Omschrijving Op begane grond gelegen 2 slaapkamer appartement met terras en eigen parkeerplaats. Indeling: - entree/hal, meterkast - toilet met fonteintje

Nadere informatie

Vosbergerweg 7 Heerde

Vosbergerweg 7 Heerde Kenmerk 1 Kenmerk 2 Woonplaats, adres Kenmerk 3 Kenmerk 4 Kenmerk 5 Vraagprijs: 000.000,k.k. 6 Kenmerk Vosbergerweg 7 Heerde Vraagprijs: 325.000,-- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is

Nadere informatie

TE KOOP 036-8452628. ALMERE Wezelstraat 11. Vraagprijs 174.500 k.k. Vrijehuizenmarkt Almere

TE KOOP 036-8452628. ALMERE Wezelstraat 11. Vraagprijs 174.500 k.k. Vrijehuizenmarkt Almere TE KOOP ALMERE Wezelstraat 11 Vraagprijs 174.500 k.k. Vrijehuizenmarkt Almere 036-8452628 OBJECTGEGEVENS: Adres Wezelstraat 11 Postcode - Plaats 1338BG ALMERE Kadastrale aanduiding Almere N 3999 Perceeloppervlak

Nadere informatie

Brochure. Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Teunis van Lohuizenstraat 3 te Vaassen Vraagprijs 149.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg VAASSEN, TEUNIS VAN LOHUIZENSTRAAT 3 In een gezellige woonwijk van Vaassen wordt u aangeboden een goed

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg. Tongerenseweg 46 en 48 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Tongerenseweg 46 en 48 te Epe Vraagprijs 395.000,- v.o.n. per woning Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Twee vrijstaande woningen op een prachtige locatie, op korte afstand van het

Nadere informatie

Brochure. Ganskamer 32 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Ganskamer 32 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Ganskamer 32 te Epe Vraagprijs 165.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Nette hoekwoning met royale vrijstaande berging. Gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving aan een rustige weg. De totale

Nadere informatie

TE KOOP. Niels Bohrstraat 10, Maastricht. Bouwjaar : 1961 Woon opp. : 80 m 2 Perceel opp. : 168 m 2 Inhoud : 375 m 3

TE KOOP. Niels Bohrstraat 10, Maastricht. Bouwjaar : 1961 Woon opp. : 80 m 2 Perceel opp. : 168 m 2 Inhoud : 375 m 3 TE KOOP Niels Bohrstraat 10, Maastricht Bouwjaar : 1961 Woon opp. : 80 m 2 Perceel opp. : 168 m 2 Inhoud : 375 m 3 Vraagprijs : 175.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

Vrijstaande woning Enkweg VH Wijhe

Vrijstaande woning Enkweg VH Wijhe Vrijstaande woning Enkweg 38 8131 VH Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het is

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Koeweg 17-321 te Epe WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Koeweg 17-321 te Epe Vraagprijs 59.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg EPE, KOEWEG 17-321 Op een van de mooiste plekjes gelegen uitstekend onderhouden recreatie chalet met houten berging op een

Nadere informatie

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Van Beuningenstraat 7 1R Rotterdam In een verkeersluw straatje in het hart van Blijdorp gelegen royaal 3 (voorheen 5) kamerappartement

Nadere informatie

TE KOOP. Herbenusstraat 45, Maastricht. Bouwjaar : 1901 Woon opp. : 85 m 2 Perceel opp. : 89 m 2 Inhoud : 300 m 3

TE KOOP. Herbenusstraat 45, Maastricht. Bouwjaar : 1901 Woon opp. : 85 m 2 Perceel opp. : 89 m 2 Inhoud : 300 m 3 TE KOOP Herbenusstraat 45, Maastricht Bouwjaar : 1901 Woon opp. : 85 m 2 Perceel opp. : 89 m 2 Inhoud : 300 m 3 Vraagprijs : 265.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

Brochure. Jan Hamerstraat 55 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Jan Hamerstraat 55 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Jan Hamerstraat 55 te Vaassen Vraagprijs 149.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg W W W.DEHAAN -MAKELAARS.NL VAASSEN, JAN HAMERSTRAAT 55 De woning is gelegen in een rustige woonwijk, op korte afstand

Nadere informatie

Brochure. Gruttostraat 5 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Gruttostraat 5 te Epe. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Gruttostraat 5 te Epe Vraagprijs 159.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg EPE, GRUTTOSTRAAT 5 Gelegen in de wijk Haverkamp/Vegtelarij tussenwoning met stenen berging. Het betreft een voormalig huurwoning

Nadere informatie

Prunusstraat 1 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Prunusstraat 1 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Prunusstraat 1 Terneuzen Vraagprijs 125.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 125000,= k.k. Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Bouwjaar Ca. 1958 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k.

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k. 4005 BC Vraagprijs 182.500,- k.k. Dolron Rivierenland Makelaars Prinses Beatrixlaan 21 4001 AG Tel: 0344-62 22 20 Fax: 0344-63 57 55 E-mail: info@dolronrivierenland.nl Website: www.dolronrivierenland.nl

Nadere informatie

Goudsesingel 43 C - Rotterdam

Goudsesingel 43 C - Rotterdam Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Goudsesingel 43 C - Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Gelegen in een levendig, maar toch ook rustig gedeelte van Rotterdam- Centrum,

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Paus Leo 13 Plein 35. Bouwjaar : 1948 Woon opp. : 135 m² Perceel opp. : 305 m² Inhoud : 505 m³

Te Koop. Maastricht, Paus Leo 13 Plein 35. Bouwjaar : 1948 Woon opp. : 135 m² Perceel opp. : 305 m² Inhoud : 505 m³ Te Koop Maastricht, Paus Leo 13 Plein 35 Bouwjaar : 1948 Woon opp. : 135 m² Perceel opp. : 305 m² Inhoud : 505 m³ Vraagprijs: : 235.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

Rozenstraat 38 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Rozenstraat 38 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Rozenstraat 38 Terneuzen Vraagprijs 135.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 135.000,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1980 woonlagen 3 Woonoppervlakte 120 m 2 Inhoud 373 m 3

Nadere informatie

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel

DOCUMENTATIE. Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel DOCUMENTATIE Betreffende het onroerend goed gelegen Pr. Beatrixlaan 11 te Tiel Pr. Beatrixlaan 11 Tiel Altijd al gedroomd om in een HERENHUIS uit ca. 1870 te wonen? Dan nu de kans!!! Deze fraaie object

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs 169.000 k.k.

TE KOOP. Vraagprijs 169.000 k.k. TE KOOP MEIJEL Kerkveld 31 Vraagprijs 169.000 k.k. OBJECTGEGEVENS: Adres Kerkveld 31 Postcode - Plaats 5768BA MEIJEL Kadastrale aanduiding MEIJEL E 1060 Perceeloppervlak 500 m² Type woning 2/1 kapwoning

Nadere informatie

Brochure. Eksterplein 8 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Brochure. Eksterplein 8 te Vaassen. Vraagprijs ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Brochure Eksterplein 8 te Vaassen Vraagprijs 189.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Uitstekend onderhouden, moderne tussenwoning met tuin, berging en een royaal dakterras gelegen in een rustige en kindvriendelijke

Nadere informatie

Nieuwendijk 71 Axel. Vraagprijs ,= k.k.

Nieuwendijk 71 Axel. Vraagprijs ,= k.k. Nieuwendijk 71 Axel Vraagprijs 235.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 235.000,= k.k. Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Bouwjaar Ca. 1985 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Wethouder Paulssenlaan 4B. Op uitstekende locatie gelegen tussenwoning met tuin, op loopafstand van het centrum en Geulstrand.

TE KOOP. Valkenburg, Wethouder Paulssenlaan 4B. Op uitstekende locatie gelegen tussenwoning met tuin, op loopafstand van het centrum en Geulstrand. TE KOOP Valkenburg, Wethouder Paulssenlaan 4B Op uitstekende locatie gelegen tussenwoning met tuin, op loopafstand van het centrum en Geulstrand. Vraagprijs: 250.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a

Nadere informatie

Oude Binnenweg 44 B - Rotterdam

Oude Binnenweg 44 B - Rotterdam Oude Binnenweg 44 B - Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Oude Binnenweg 44 B Rotterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Op de tweede etage gelegen drie/vier kamer appartement aan de gezellige winkelstraat,

Nadere informatie

Thamerhorn 65 U I T H O O R N

Thamerhorn 65 U I T H O O R N Thamerhorn 65 U I T H O O R N Dit geheel verbouwde en gemoderniseerde appartement is gelegen op de zesde etage en heeft een GLOEDNIEUWE badkamer ( maart 2012). De keuken, wanden en vloeren zijn in 2008

Nadere informatie

Dominee Raamshof 7 Hoek. Vraagprijs ,= k.k.

Dominee Raamshof 7 Hoek. Vraagprijs ,= k.k. Dominee Raamshof 7 Hoek Vraagprijs 199.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 199.000= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1983 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte Ca. 225 m 2 Ca.

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: 219.000,00 k.k. Valkenburg, Pr. Christinalaan 37. Halfvrijstaand woonhuis met carport, buitenberging en tuin.

TE KOOP. Vraagprijs: 219.000,00 k.k. Valkenburg, Pr. Christinalaan 37. Halfvrijstaand woonhuis met carport, buitenberging en tuin. TE KOOP Valkenburg, Pr. Christinalaan 37 Halfvrijstaand woonhuis met carport, buitenberging en tuin. Vraagprijs: 219.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon : 043-6099906 internet

Nadere informatie

Diezestraat 2 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k.

Diezestraat 2 Terneuzen. Vraagprijs ,= k.k. Diezestraat 2 Terneuzen Vraagprijs 149.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 149.000,= k.k. Aantal kamers 4 Slaapkamers.3 Bouwjaar Ca. 1973 Perceel oppervlakte Ca. 157 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Maassluis. Noordvliet 149d

Maassluis. Noordvliet 149d Maassluis Noordvliet 149d Maassluis Noordvliet 149d Kadastraal bekend: gemeente Maassluis, Sectie D, nummer 10737, A index 5 In het voormalige pakhuis De Rietgors aan de Vliet gelegen Top appartement met

Nadere informatie

TE KOOP Houthem, Vroenhof 128A

TE KOOP Houthem, Vroenhof 128A TE KOOP Houthem, Vroenhof 128A Halfvrijstaand woonhuis met garage en ruime tuin. Indeling: Begane grond: (volledig voorzien van tegelvloer): entree/hal met meterkast; woonkamer met open keuken ca. 45,8m²

Nadere informatie

P R O S P E C T U S. VRAAGPRIJS ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG

P R O S P E C T U S. VRAAGPRIJS ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG P R O S P E C T U S RAAMSDONKSVEER RIJVOORTSHOEF 238 VRAAGPRIJS 179.000,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG Pagina 1 T E K O O P Rijvoortshoef 238 4941 VH Raamsdonksveer Vraagprijs 179.000,-- k.k. oplevering

Nadere informatie

Projectinformatie Beatrijsstraat XC Den Haag

Projectinformatie Beatrijsstraat XC Den Haag Vrijblijvende Appartement Projectinformatie Beatrijsstraat 13 2531 XC Den Haag Aanbiedingsvorm Vraagprijs Object TE KOOP 117.500,- k.k. Leuk (starters)appartement (3 kamers) op de 2e etage met balkon.

Nadere informatie

Havenpoortstraat 18 Philippine. Vraagprijs ,= k.k.

Havenpoortstraat 18 Philippine. Vraagprijs ,= k.k. Havenpoortstraat 18 Philippine Vraagprijs 220.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 220.000,= k.k. Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 4 Ca.

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Henri Hermansstraat 6. Halfvrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers, inrit, garage, buitenberging en tuin

TE KOOP. Valkenburg, Henri Hermansstraat 6. Halfvrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers, inrit, garage, buitenberging en tuin TE KOOP Valkenburg, Henri Hermansstraat 6 Halfvrijstaand woonhuis met 5 slaapkamers, inrit, garage, buitenberging en tuin Vraagprijs: 142.500,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon :

Nadere informatie

TE KOOP Valkenburg, Neerhem 53

TE KOOP Valkenburg, Neerhem 53 TE KOOP Valkenburg, Neerhem 53 Karakteristiek halfvrijstaand herenhuis met tuin, gelegen op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Ook geschikt voor werk aan huis. Indeling: Souterrain: provisiekelder

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Margauxlaan 7. Bouwjaar : 1984 Perceel opp. : 178 m² Woon opp. : 115 m² Inhoud : 550 m³

Te Koop. Maastricht, Margauxlaan 7. Bouwjaar : 1984 Perceel opp. : 178 m² Woon opp. : 115 m² Inhoud : 550 m³ Te Koop Maastricht, Margauxlaan 7 Bouwjaar : 1984 Perceel opp. : 178 m² Woon opp. : 115 m² Inhoud : 550 m³ Vraagprijs: : 325.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat 5 8131 BS Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

Hooglandstraat Rotterdam

Hooglandstraat Rotterdam Hooglandstraat 113 - Rotterdam Koopsom 275.000,- k.k. Omschrijving Hooglandstraat 113 - Rotterdam Koopsom 275.000,- k.k. Casco volledig gerenoveerd DRIELAAGS PAND MET TUIN, gelegen in een leuk en rustig

Nadere informatie

Rozenlaan 54 A - Rotterdam

Rozenlaan 54 A - Rotterdam Rozenlaan 54 A - Rotterdam Omschrijving Rozenlaan 54 A - Rotterdam Wat een heerlijk benedenhuis is dit! Aan de recent geheel vernieuwde Rozenlaan ligt dit geheel gelijkvloerse appartement met een zonnige

Nadere informatie

Hazelaarlaan 9 Berkum (Zwolle)

Hazelaarlaan 9 Berkum (Zwolle) Hazelaarlaan 9 Berkum (Zwolle) Vraagprijs: 298.000,-- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij

Nadere informatie

Stroveer 5 - Rotterdam

Stroveer 5 - Rotterdam Stroveer 5 - Rotterdam Vraagprijs 114.500,- k.k. Omschrijving Stroveer 5 - Rotterdam Vraagprijs 114.500,- k.k Op korte loopafstand van het bruisende centrum gelegen 2-kamerappartement op de begane grond

Nadere informatie

TE KOOP. Marktstraat 1C, Neede

TE KOOP. Marktstraat 1C, Neede Marktstraat 1C, Neede TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MARKTSTRAAT 1C, NEEDE In het

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs ,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Park Wissel 4 te Epe

Brochure. Vraagprijs ,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Park Wissel 4 te Epe Brochure Park Wissel 4 te Epe Vraagprijs 89.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL EPE, PARK WISSEL 4 Algemeen Op een schitterende locatie gelegen bouwterrein van 910 m² voor het bouwen

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Neutronstraat 16. Bouwjaar : 1965 Woon opp. : 115 m² Perceel opp. : 229 m² Inhoud : 400 m³

Te Koop. Maastricht, Neutronstraat 16. Bouwjaar : 1965 Woon opp. : 115 m² Perceel opp. : 229 m² Inhoud : 400 m³ Te Koop Maastricht, Neutronstraat 16 Bouwjaar : 1965 Woon opp. : 115 m² Perceel opp. : 229 m² Inhoud : 400 m³ Vraagprijs: : 199.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Kapelstraat 14. Bouwjaar : 1956 Perceel opp. : 216m² Woon opp. : 118m² Inhoud : 372m³

Te Koop. Maastricht, Kapelstraat 14. Bouwjaar : 1956 Perceel opp. : 216m² Woon opp. : 118m² Inhoud : 372m³ Te Koop Maastricht, Kapelstraat 14 Bouwjaar : 1956 Perceel opp. : 216m² Woon opp. : 118m² Inhoud : 372m³ Vraagprijs: : 199.000 k.k. Beschrijving Halfvrijstaande woning met vrij uitzicht aan voorzijde woonkamer

Nadere informatie

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte.

Vylainlaan 24. 329.000,= k.k. Vraagprijs. Aantal kamers 4. Bouwjaar Ca. 1977. Perceel oppervlakte. 905 m 2. 153 m 2. Woonoppervlakte. Vylainlaan 24 Heikant Vraagprijs 329.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Landelijk In overleg 329.000,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1977 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 905 m 2 153 m 2

Nadere informatie

Sprengpad 31 - Zwolle

Sprengpad 31 - Zwolle Sprengpad 31 - Zwolle Vraagprijs 217.500,= k.k. Omschrijving Sprengpad 31 - Zwolle Deze royale, stijlvolle gebouwde tussenwoning is gelegen aan één van de mooiste lanen van Stadshagen.. Dit deel van Stadshagen

Nadere informatie

Steenderbultweg 6-4 Emst

Steenderbultweg 6-4 Emst Steenderbultweg 6-4 Emst Vraagprijs: 100.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze Deze informatiebrochure is met is met zorg zorg samengesteld. Voor Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij wij geen geen

Nadere informatie

TE KOOP 072-5200650. ALKMAAR Hofplein 16. Vraagprijs 295.000 k.k. Vrijehuizenmarkt Kuijper makelaars

TE KOOP 072-5200650. ALKMAAR Hofplein 16. Vraagprijs 295.000 k.k. Vrijehuizenmarkt Kuijper makelaars TE KOOP ALKMAAR Hofplein 16 Vraagprijs 295.000 k.k. Vrijehuizenmarkt Kuijper makelaars 072-5200650 OBJECTGEGEVENS: Adres Hofplein 16 Postcode - Plaats 1811LE ALKMAAR Kadastrale aanduiding Alkmaar A 5249

Nadere informatie

Te Koop. Ulestraten, Paus Joannesstraat 10. Bouwjaar : 1986 Perceel opp. : 254m² Woon opp. : 100m² Inhoud : 462m³

Te Koop. Ulestraten, Paus Joannesstraat 10. Bouwjaar : 1986 Perceel opp. : 254m² Woon opp. : 100m² Inhoud : 462m³ Te Koop Ulestraten, Paus Joannesstraat 10 Bouwjaar : 1986 Perceel opp. : 254m² Woon opp. : 100m² Inhoud : 462m³ Vraagprijs: : 235.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

TE KOOP. Schin op Geul, Grachtstraat 60. Tussenwoning met buitenberging tuin. Vraagprijs: ,00 k.k.

TE KOOP. Schin op Geul, Grachtstraat 60. Tussenwoning met buitenberging tuin. Vraagprijs: ,00 k.k. TE KOOP Schin op Geul, Grachtstraat 60 Tussenwoning met buitenberging tuin Vraagprijs: 98.000,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon : 043-6099906 internet : www.propper.nl postadres

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Weidmanstraat 28. Bouwjaar : 1995 Woon opp. : 76 m² Perceel opp. : 128 m² Inhoud : 250 m³

Te Koop. Maastricht, Weidmanstraat 28. Bouwjaar : 1995 Woon opp. : 76 m² Perceel opp. : 128 m² Inhoud : 250 m³ Te Koop Maastricht, Weidmanstraat 28 Bouwjaar : 1995 Woon opp. : 76 m² Perceel opp. : 128 m² Inhoud : 250 m³ Vraagprijs: : 175.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6. In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin.

Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6. In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin. TE KOOP Valkenburg, Pastoor Sartonstraat 6 In rustige wijk, op loopafstand van het centrum, gelegen hoekwoning met tuin. Indeling: Souterrain: geheel onderkelderd: kelder met opstelling van c.v. ketel

Nadere informatie

Te Koop. Valkenburg, Louis Eliasstraat 20. Bouwjaar : 1954 Perceel opp. : 207 m² Woon opp. : 115 m² Inhoud : 350 m³

Te Koop. Valkenburg, Louis Eliasstraat 20. Bouwjaar : 1954 Perceel opp. : 207 m² Woon opp. : 115 m² Inhoud : 350 m³ Te Koop Valkenburg, Louis Eliasstraat 20 Bouwjaar : 1954 Perceel opp. : 207 m² Woon opp. : 115 m² Inhoud : 350 m³ Vraagprijs: : 209.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

Revelingseweg 40 Wapenveld

Revelingseweg 40 Wapenveld Revelingseweg 40 Wapenveld Vraagprijs: 395.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. - Bonenburgerlaan

Nadere informatie

Schoutstraat 7 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k.

Schoutstraat 7 Sluiskil. Vraagprijs ,= k.k. Schoutstraat 7 Sluiskil Vraagprijs 285.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 285.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1965 Perceeloppervlakte Woonoppervlakte 740 m 2 170 m 2

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: 262.500,00 k.k. Berg en Terblijt-Vilt, Meesweg 12A. Halfvrijstaand woonhuis met tuin en inrit

TE KOOP. Vraagprijs: 262.500,00 k.k. Berg en Terblijt-Vilt, Meesweg 12A. Halfvrijstaand woonhuis met tuin en inrit TE KOOP Berg en Terblijt-Vilt, Meesweg 12A Halfvrijstaand woonhuis met tuin en inrit Vraagprijs: 262.500,00 k.k. bezoekadres : broekhem 9 a - valkenburg telefoon : 043-6099906 internet : www.propper.nl

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Meidoorn 12. Bouwjaar : 1992 Woon opp. : 217 m² Perceel opp. : 515 m² Inhoud : 846 m³

Te Koop. Maastricht, Meidoorn 12. Bouwjaar : 1992 Woon opp. : 217 m² Perceel opp. : 515 m² Inhoud : 846 m³ Te Koop Maastricht, Meidoorn 12 Bouwjaar : 1992 Woon opp. : 217 m² Perceel opp. : 515 m² Inhoud : 846 m³ Vraagprijs: : 785.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

Te Koop. De Heeg, Meendaal

Te Koop. De Heeg, Meendaal Te Koop De Heeg, Meendaal 88 Bouwjaar : 1991 Woon opp. : 100 m² Inhoud : 325 m³ Perceelopp. : 116 m² Vraagprijs: : 167.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Bekijk

Nadere informatie

Te Koop. (Rothem) Meerssen, Keizer Lothariusstraat 5. Bouwjaar : 1967 Woon opp. : 130 m² Perceel opp. : 468 m² Inhoud : 600 m³

Te Koop. (Rothem) Meerssen, Keizer Lothariusstraat 5. Bouwjaar : 1967 Woon opp. : 130 m² Perceel opp. : 468 m² Inhoud : 600 m³ Te Koop (Rothem) Meerssen, Keizer Lothariusstraat 5 Bouwjaar : 1967 Woon opp. : 130 m² Perceel opp. : 468 m² Inhoud : 600 m³ Vraagprijs: : 297.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl

Nadere informatie

Dijkstraat Terneuzen

Dijkstraat Terneuzen Dijkstraat 58-60 Terneuzen Dijkstraat 58-60 - Terneuzen Karakteristieke tussenwoning met Franse kap op 98 m² grond. De woning is gelegen in het centrum van Terneuzen, op loopafstand van het winkelcentrum,

Nadere informatie

TE KOOP. Valkenburg, Jos Maenenstraat 4A

TE KOOP. Valkenburg, Jos Maenenstraat 4A TE KOOP Valkenburg, Jos Maenenstraat 4A Halfvrijstaand woonhuis met carport, garage en tuin, gelegen in rustige woonwijk op loopafstand van het centrum van Valkenburg. Vraagprijs: 285.000,00 k.k. bezoekadres

Nadere informatie

Gagellaan 33 BOSCH EN DUIN k.k.

Gagellaan 33 BOSCH EN DUIN k.k. Gagellaan 33 BOSCH EN DUIN 429.000 k.k. KENMERKEN 129 m² 201 m² 424 m³ WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE BRUTO INHOUD 1973 6 5 BOUWJAAR KAMERS SLAAPKAMERS AANVAARDING IN OVERLEG VERWARMING C.V.-KETEL,

Nadere informatie

Singel 22 Biervliet. Vraagprijs ,= k.k.

Singel 22 Biervliet. Vraagprijs ,= k.k. Singel 22 Biervliet Vraagprijs 189.500,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 189.500,= k.k. Aantal kamers 4 Bouwjaar Ca. 1950 Perceeloppervlakte Woonoppervlakte Ca. 339 m2 Ca. 85 m

Nadere informatie

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR

Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Roosendaalseweg 35, ETTEN-LEUR Prijs: 245.000,00 kosten koper Woonopp.: 80 m 2 Bouwjaar: ca. 1957 Grondopp.: ± 236 m² Op toplocatie nabij centrum gelegen, recent gemoderniseerde helft van twee onder een

Nadere informatie

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij.

Inleiding Leuke bungalow op mooie locatie, gelegen op loopafstand van de Kreek en de kinderboerderij. Kortenaerlaan 21 Terneuzen Vraagprijs 265.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs woonwijk In overleg 265.000,= k.k. Aantal kamers 5 Bouwjaar Ca. 1966 Perceel oppervlakte Woonoppervlakte 611 m 2 119

Nadere informatie

Klapperdijk 32 M Wapenveld

Klapperdijk 32 M Wapenveld Klapperdijk 32 M Wapenveld Vraagprijs: 215.000,- k.k. Aanvaarding in overleg Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Voor eventuele onjuistheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. - Bonenburgerlaan

Nadere informatie

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k.

Kloosterlaan 29 Sas van Gent. Vraagprijs 149.000,= k.k. Kloosterlaan 29 Sas van Gent Vraagprijs 149.000,= k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 149.000,= k.k. Aantal kamers 3 Bouwjaar Ca. 1912 Voorlopig F energielabel Woonoppervlakte 106 m

Nadere informatie

Brochure Buorren 45 (S005) Tzummarum

Brochure Buorren 45 (S005) Tzummarum Brochure Buorren 45 (S005) Tzummarum Fraai afgewerkte onderhoudsvrije 4-persoons mobiele bungalow gelegen aan de rand van het bungalowpark Barradeel op een kavel (S 005) met privacy. Het geheel wordt gestoffeerd

Nadere informatie

Te Koop. Voedingskanaalweg 4, Maastricht. Bouwjaar : 1920 Woon opp. : 130 m² Perceel opp. : 211 m² Inhoud : 370 m³

Te Koop. Voedingskanaalweg 4, Maastricht. Bouwjaar : 1920 Woon opp. : 130 m² Perceel opp. : 211 m² Inhoud : 370 m³ Te Koop Voedingskanaalweg 4, Maastricht Bouwjaar : 1920 Woon opp. : 130 m² Perceel opp. : 211 m² Inhoud : 370 m³ Vraagprijs: : 239.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Nadere informatie

Vroesenkade 165 - Rotterdam

Vroesenkade 165 - Rotterdam Vroesenkade 165 - Rotterdam Vraagprijs 164.500,- k.k. Omschrijving Vroesenkade 165 - Rotterdam Vraagprijs 164.500,- k.k. Kenmerken Vraagprijs Soort Type Aantal kamers : 164.500,- k.k. : Eengezinswoning

Nadere informatie