Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info"

Transcriptie

1 Nr. 94 September 2007 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel Website: Fanfares concerteren in Eijsden Op zondag 7 oktober zullen twee topfanfares u verrassen met een mooi concert. Dit concert vindt plaats in het cultureel Centrum van Eijsden (lokaal Ste. Cecile). Onze Fanfare o.l.v. Frenk Rouschop zal het concert openen om 19:30 uur. Daarna zal St. Geertruid, dat zich voorbereidt op deelname aan het Bondsconcours 1e divisie het concert vervolgen met o.a. Between the Two Rivers van Philip Sparke en Codon van Kevin Houben. Het belooft een mooie muzikale avond te worden waarvoor we u allen uitnodigen. Entree is 2,50. Nieuwe Hoofdsponsor We hebben een nieuwe hoofdsponsor binnen onze vereniging mogen verwelkomen: Gabry Hairdesign & Suncenter Het adres voor een leuk kapsel en een kleurtje op haar en huid. Gabry Hairdesign & Suncenter Hoofdstraat BK Schimmert Tel:

2 2 Nr. 94 September 2007 Herfsttocht Trampelkeu Sjömmert De Herfst-Wandeltocht op zondag 21 oktober a.s. is ondertussen de 45e wandeltocht die door de Trampelkeu wordt georganiseerd. Ook voor deze tocht is weer gekozen voor gebieden in onze omgeving, waarin we optimaal kunnen genieten van de kleurige tekenen van de herfst in onze natuur. Bij mooi weer kunt u dan niet alleen de bladerpracht van de loofbomen bewonderen, maar tevens kunt u plezier beleven aan het wijde uitzicht tot in België toe. Bovendien wordt er geprobeerd om de wandelaars zoveel mogelijk over veldwegen en bospaden te laten lopen. Omdat men onder de wandeling behoefte heeft om al dat moois dat er onderweg te zien was, eens rustig te laten bezinken, wordt veel aandacht besteed aan het zoeken naar en het inrichten van geschikte rustplaatsen. Tevens wordt ervoor gezorgd dat op de rustplaatsen de inwendige mens kan worden gesterkt met warme en koude dranken, soep, belegde broodjes, vla of zelfs iets van de barbecue. Al jaren lang wordt er in een zeer prettige samenwerking met drumband- en fanfareleden voor de deelnemende wandelaars gezorgd en de opbrengsten zijn dan ook grotendeels voor ons muziekgezelschap. Wij hopen op een goede deelname van de leden met hun familie en kennissen, zodat de wandeldag een sportief en gezellig succes zal worden. Voor verdere info zie Klaarzetten en opruimen van het instrumentarium klaarzetten en opruimen bij elke repetitie en bij alle uitvoeringen Maand September Mariëlle Dautzenberg, Peter Frissen, Rickwin Poelma, Nico Steijns Maand Oktober Monique Diederen, Ilona Grond, Paul Prevoo, Nicole Ramakers, Tom Steijns Wanneer je verhinderd bent wil je dan voor een vervanger zorgen?

3 Nr. 94 September Biografie NIEUWE INSTRUCTEUR DRUMBAND Etienne Houben ( geb ) Mijn verhaal als muzikant begint als slagwerker, zoals bij velen, op een oefenplankje in de kamer met pa als leraar. Dankzij jaren van intensieve begeleiding door o.a. Juan Gallardo en wijlen Hans Croes en ervaring opdoen binnen slagwerk- en hafa-orkesten, ontvouwde voor mij de richting naar het conservatorium. In 2000 ben ik op het conservatorium Maastricht begonnen aan mijn opleiding slagwerk klassiek waar ik de lessen genoot van slagwerkcoryfeeën Pieter Jansen en Werner Otten. Daar heb ik in 2004 mijn diploma bachelor (1e fase) docerend/uitvoerend musicus Cum Laude behaald. In 2006 heb ik tevens de Master-opleiding met succes afgesloten. Momenteel ben ik werkzaam als slagwerkdocent,o.a. bij de muziekscholen KREATO en Artamuse. Daarnaast ben ik als muzikant op remplaςeerbasis actief bij het Limburgs- en Gelders Sym-phonie Orkest, de Douaneharmonie, de Marinierskapel en ben ik paukenist geweest bij het Nationaal Jeugd Orkest. Ik leid 3 percussie-ensembles: De jeugddrumband van Harmonie Concordia Obbicht en Drumband Harmonie Concordia Obbicht waarmee ik in 2006 Nationaal kampioen in de hoogste afdeling ben geworden. En heb ik sinds kort enthousiast en met muzikale verwachting bij deze gerenommeerde drumband van Fanfare St. Caecilia Schimmert het dirigeerstokje van Henrico Stevens overgenomen. Ondanks dat we nog niet zo lang samen zijn merk ik dat ik werklustige én plezierige feedback krijg. Dat is voor mij een motiverend begin! De muziek voor dit soort ensembles sprak mij al vroeg aan en ik begon rond mijn 13e de eerste stapjes te wagen om hiervoor te componeren. Tegenwoordig schrijf ik voor deze sector veel compositieopdrachten. O.a. voor de diverse concourspodia, zo ook voor de concertwedstrijden van het Wereld Muziek Concours in 2005 voor het winnende slagwerkensemble van de Koninklijke Harmonie van Thorn. Daarnaast schrijf ik ook recital- en kamer muziek. O.a. in opdracht van Fluitiste Leonie Wolters (laureaat Concertgebouworkest), Slagwerker Bart van Grinsven (marinierskapel) en voor de poëzie stichting VSB Fonds.

4 4 Nr. 94 September 2007 De eerste noot De 6 kinderen die gebruik willen maken van de 3 gratis proeflessen zullen hier 29 september mee beginnen. Ze krijgen dan 3 zaterdagen een uur les van Harry Schaeps en kunnen zo kennis maken met de fanfare muziek. Op zondag 14 oktober zal er een muzikale afsluiting plaats vinden in samenwerking met de Jeugdfanfare en het Leerlingenorkest. Dit zal zijn van uur tot uur in cafe-zaal het Weverke. DAG VAN DE BLAASMUZIEK Op zondag 9 september vond alweer voor de vijfde keer de Dag van de Blaasmuziek plaats. Dit keer waren markten, pleinen en ander markante plekken in Roermond het decor voor concerten en demonstraties van ruim dertig Limburgse Harmonieën en Fanfares en Brassbands. Vanaf twaalf uur klonk in de Bisschopsstad vanaf zes podia blaasmuziek uit bijna tweeduizend instrumenten. Het hoogtepunt van deze dag was het optreden van Gé Reinders met onze Fanfare, die deze muzikale dag openden op het Kloosterwandplein. Het was een prachtig optreden waar heel veel toeschouwers van genoten hebben onder een prachtige stralende zon. Bedankt.

5 Nr. 94 September WATERTAORE FIÈSTE 2007 De laatste editie van de Watertaore Fièste 2007 zal niet de geschiedenis ingaan als de meest vlekkeloos verlopen editie. Een band die voorkeur gaf aan een optreden bij een buurgemeente. Een andere band die dat ook besloot te doen nadat wij ze al gecontracteerd hadden en wij ons daarom genoodzaakt zagen het optreden te annuleren. En dan natuurlijk het bericht dat ons zes weken(!) voor het feest bereikte, dat de locatie aan de Kleverstraat bij Loonbedrijf Timmers wegens omstandigheden niet gebruikt kon worden! U zult begrijpen dat er naast ongeloof ook behoorlijke teleurstelling heerste binnen het comité. Aan Loonbedrijf Timmers heeft het niet gelegen, zij waren bereid hun gloednieuwe loods met alle faciliteiten aan ons af te staan voor een heel weekend. Helaas, het mocht niet zo zijn. Gelukkig konden we uitwijken naar de wei van de heer Gir Provaas, gelegen naast het voetbalveld. Het moge duidelijk zijn dat we de heer Provaas zeer dankbaar zijn dat hij op een zo korte termijn de wei beschikbaar heeft gesteld. Bedankt! Gelukkig werd voor de vrijdag snel een nieuw orkest gevonden en wel een orkest uit Tsjechië, namelijk Túfaranka (zie foto). Een 17 koppig orkest van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Nadat de opening van de avond werd verzorgd door het Limburgse koperensemble Koperpoets, nam Túfaranka het podium over. En hoe?! Veel van de mensen aanwezig hebben regelmatig met open mond en gespitste oren staan kijken en luisteren naar de virtuozen uit het Oosten. De tent was gevuld met mensen van heinde en verre, die van begin tot het einde hebben genoten. Het feit dat voor het eerst via onze website kaarten besteld en gereserveerd konden worden, zorgde ervoor dat er zelfs mensen uit de buurten van Den Haag aanwezig waren! Na drie uur bijna onafgebroken spelen (van enige embouchure problemen was totaal geen sprake), maakte het hele orkest nog een rondgang door de tent en speelde de voor ons zo bekende Festwies Polka (Chodunska). U begrijpt dat dit dan ook onder luid gejuich en geapplaudisseer gebeurde.

6 6 Nr. 94 September 2007 De zaterdagavond stond net als voorgaande jaren weer in het teken van de Limburgse artiesten. Toen DéJà Vu als eerste het podium betrad, begon de tent al goed vol te raken. Vooral de jeugd had deze avond de weg naar de tent goed weten te vinden en toen Erwin zijn eerste lied aanhief, werd maar weer eens duidelijk dat het Limburgse lied bij de jeugd erg populair is: van begin tot het einde werden alle liederen luidkeels meegezongen. Het moge duidelijk zijn dat toen publiekslieveling Big Benny opkwam, alle remmen los gingen en de tent op zijn kop stond. Een ongepland duet met de heren uit Maastricht, Zoeper, zorgde voor nog meer sfeer. Het slotakkoord was voor Zoeper zelf. De heren uit Maastricht zijn bezig aan hun laatste optredens, want na 8 jaar op de planken te hebben gestaan vinden ze dat het wel welletjes is geweest! Zoeper deed z n naam eer aan want nog voordat ze op het podium stonden, hadden ze zelf al menig biertje (en wat vuurwater uit één of andere Baltische staat) meester gemaakt. Maar het kon de pret niet drukken en hoewel niet altijd in de maat, ging de jeugd nog eenmaal helemaal uit hun dak bij het optreden van Zoeper en zorgde zo voor een waardige afsluiting van de zaterdag avond. Wederom stond de hele avond onder de bezielende leiding van Energy Disco Roadshow (dj Bas Feuler) en Sonic Support. Tijdens de zondag zou nog meer de nadruk komen te liggen op de jeugd van de basisschool en daarom werd besloten de droomband te contracteren: een band speciaal gericht op de kinderen van de basisschool. Verder gaf de Jeugdraad aan haar jubi-leumjaar extra glans te willen geven door op de zondag van de Watertaore Fièste een groot Kinderdorp te organiseren. De kinderen hebben o.a. kunnen genieten van een echte klimwand, een groot piratenschip (zie foto) en een zandbak. Langs deze weg bedankt voor de goede samenwerking en het vele werk dat de Jeugdraad die dag heeft verricht. Wie weet kunnen we in de toekomst deze samenwerking herhalen. Voor de oudere jeugd was er later op de zondag een optreden van De Spikes. Dat De Spikes ook alle kinderen wisten te boeien was voor ons een aangename verrassing! Al met al was het een enerverende editie die we niet snel zullen vergeten. We kunnen in ieder geval terugkijken op een geslaagde editie: de kas is weer gespekt en de reacties waren positief! Langs deze weg willen wij iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het slagen van dit evenement. Alle leden en bestuursleden, vrijwilligers, de vrienden, sponsoren, artiesten, medewerkers, leveranciers, deelnemers en niet te vergeten alle bezoekers: bedankt!!

7 Nr. 94 September Rest ons nog één persoon in het bijzonder te bedanken, te weten Sander van Kan (op de foto tijdens het touwtrekken)! Na ruim tien jaar lidmaatschap van het Watertaore Fièste comité heeft Sander aangegeven na deze editie te gaan stoppen. Sander is al die jaren altijd één van de drijvende krachten binnen het comité geweest en zal zeker gemist worden! De laatste jaren hield hij zich vooral bezig met de promotionele activiteiten rondom het weekend. Verder was hij belast met het contracteren van bands en orkesten voor de vrijdagavond en is hij één van de initiatiefnemers geweest van de touwtrekcompetitie. Daarnaast was Sander altijd te vinden voor de nodige hand-enspan-diensten vóór, tijdens en ná het weekend en was hij één van de contactpersonen voor onder meer de bewaking, EHBO en verschillende sponsoren en leveranciers. Sander, langs deze weg namens de hele vereniging van harte bedankt voor je tomeloze inzet en grote bijdrage in al die jaren!!! Watertaore Fièste Comité. Foto s van de Watertaore Fièste vindt u op onze website Bestuur, gefeliciteerd met de tweede plek bij het touwtrekken

8 8 Nr. 94 September 2007 AGENDA REPETITIES: Drumband: elke Woensdag 20:00 Jeugdfanfare: elke Donderdag 18:00 Leerlingenorkest: elke Dinsdag 18:50 Jeugddrumband: elke Vrijdag 18:45 Fanfare: elke Vrijdag 20:00 (K)=Alleen Korps (D)=Alleen Drumband ACTIVITEITEN 2007: GB= Gouden Bruiloft Zo 07 okt Concert te Eijsden (K) 19:30 Schimmert 20:30 St. Geertruid Za 13 okt GB Sjeng en Mia Mevis t Weverke 20:00 Zo 14 okt De eerste noot t Weverke 12:00 Zo 21 okt Herfsttocht Trampelkeu Zo 21 okt GB Lemmens Eijssen t Weverke 19:30 Za 03 nov NK Solisten Blazers Vught Zo 04 nov Concert te Stramproy (K) 5:00-19:00 Za 10 nov Proefexamens & Voorspelen Zo 18 nov Intocht St. Nicolaas Za 24 nov St. Caecilia Mis 18:45 Za 24 nov St. Caecilia Feest Schimmert Gemeenschapshuis 20:00 Zo 02 dec Drumbandconcert (D) Za 22 dec Examens & Voorspelen Ma 24 dec Kerstensemble 21:30 Volgende info verschijnt op 02 november Uiterlijke inleverdatum 26 oktober ACTIVITEITEN 2008: Vr 04 jan Nieuwjaarsconcert Zo 06 jan Driekoningenoptocht (D) Zo 03 feb Afhalen prins, opluisteren h.mis en Taarbrook oploate Ma 04 feb Carnavalsoptocht 14:00 Zo 16 mrt Palmzondag opluisteren h.mis + bezoek kerkhof 11:00 Wo 30 apr Lampionnenoptocht 20:30 Zo 11 mei Pinksteren (Communicantjes) 9:10 Za 17 mei Kioskconcert na H.mis 19:00 Zo 18 mei Zomerkermis processie Do 22 mei Kermis Gr. Haasdal 19:30 Za 24 mei Processie Meerssen 6:30 Za 16 aug St. Rochus Kl. Haasdal 19:00 Za 08 nov Concert (met fanfare millingen) CONCERTEN: Zo 07 okt Concert te Eijsden (K)19:30 Schimmert 20:30 St. Geertruid Zo 04 nov Concert te Stramproy (K) 5:00-19:00 Zo 02 dec Drumbandconcert (D) Vr 04 jan Nieuwjaarsconcert Za 08 nov Concert (met fanfare millingen)

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 89 Maart 2007 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare-info. Aanvang: 20:00 uur. Entree: voorverkoop 10,- kassa 12,- m.m.v. Energy Disco Roadshow. Aanvang: 20:00 uur.

Fanfare-info. Aanvang: 20:00 uur. Entree: voorverkoop 10,- kassa 12,- m.m.v. Energy Disco Roadshow. Aanvang: 20:00 uur. Nr. 93 Augustus 2007 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 75 November 2005 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 91 Mei 2007 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 96 November 2007 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 113 December 2009 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 155 juli 2017 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 115 Februari 2010 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 77 Januari 2006 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 122 Februari 2011 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 102 Augustus 2008 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 98 Maart 2008 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 107 April 2009 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 86 December 2006 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Prettige Kerstdagen en een voorspoedig en gelukkig nieuwjaar Allen onze hartelijke dank voor jullie steun en inzet in het afgelopen jaar.

Prettige Kerstdagen en een voorspoedig en gelukkig nieuwjaar Allen onze hartelijke dank voor jullie steun en inzet in het afgelopen jaar. Agenda januari 2003 REPETITIES: Jeugddrumband: elke Woensdag 19.00 Drumband: elke Woensdag 20.00 Jeugdfanfare: elke Donderdag 18.00 2 januari generale Nieuwjaarsconcert Geen repetitie op 30 januari (zitting)

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 103 Oktober 2008 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 95 Oktober 2007 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 121 December 2010 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 82 Juli 2006 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 78 Februari 2006 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 99 April 2008 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare info FANFARE ST. CAECILIA SCHIMMERT DE WEBSITE IS KLAAR!!

Fanfare info FANFARE ST. CAECILIA SCHIMMERT DE WEBSITE IS KLAAR!! Nr. 72 Juli 2005 1 FANFARE ST. CAECILIA SCHIMMERT Fanfare info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 83 September 2006 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 153 maart 2017 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare-info FANFARE ST. CAECILIA SCHIMMERT MEER DAN 1000 BEZOEKERS NIEUWE WEBSITE IN JULI!

Fanfare-info FANFARE ST. CAECILIA SCHIMMERT MEER DAN 1000 BEZOEKERS NIEUWE WEBSITE IN JULI! MEER DAN 1000 BEZOEKERS NIEUWE WEBSITE IN JULI! Nr. 73 Augustus 2005 1 FANFARE ST. CAECILIA SCHIMMERT Fanfare info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 131 November 2012 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 125 September 2011 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare-info. Fanfare St. Caecilia Schimmert

Fanfare-info. Fanfare St. Caecilia Schimmert Nr. 127 Maart 2012 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 136 December 2013 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 120 Oktober 2010 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 126 December 2011 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 124 Juli 2011 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 119 September 2010 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 114 Januari 2010 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 106 Maart 2009 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 149 Juni 2016 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 111 September 2009 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 76 December 2005 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 104 November 2008 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

t Dreeske december 2014 Activiteiten

t Dreeske december 2014 Activiteiten Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Ernst nicolledelissen@gmail.com t Dreeske december 2014 Activiteiten Opluisteren Heilige Mis 25 december 2014 Opluisteren carnavalsmis/tore

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 80 April 2006 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 100 Mei 2008 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

Cecieleke CECIELEKE INTOCHT SINTERKLAAS. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015

Cecieleke CECIELEKE INTOCHT SINTERKLAAS. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015 Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015 CECIELEKE Het jaar 2015 nadert zijn einde. De Kerstdagen staan voor de deur en daarmee een stuk gezelligheid.

Nadere informatie

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter 5 juli 2014 Agenda - reminder 6 juli 2014 Zomeravondconcert 19.00 uur 10 juli 2014 Laatste repetitie (afsluiting in De Muziekfabriek) 21.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 105 December 2008 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

slagwerkgroep 1 gezamenlijke generale repetitie met a capellagroep Pure NIEUWJAARSBORREL zaterdag 5 januari 2019

slagwerkgroep 1 gezamenlijke generale repetitie met a capellagroep Pure NIEUWJAARSBORREL zaterdag 5 januari 2019 dinsdag 1 januari 2019 NIEUWJAARSDAG vrijdag 4 januari 2019 19.30 22.00 alle leden slagwerkgroep 1 gezamenlijke generale repetitie met a capellagroep Pure NIEUWJAARSBORREL zaterdag 5 januari 2019 NIEUWJAARSCONCERT

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 150 augustus 2016 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 134 Juni 2013 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 117 Mei 2010 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 157 december 2017 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief !"#$%&'("#)**! Tweemaandelijkse Nieuwsbrief +%,-.!/'!-)%#!#0122#,!3%'3!*#0!)%4*0%'3!511)-#'672!72!*#0!8)770$1'-9! *0!7;!,=13?#)6%',0)+;#'0#'@!2+2%0#),@! 47'4#)0!;#0##'!'11)!7',!'%#+?#!=7611=9!!

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 140 Oktober 2014 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 138 April 2014 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 81 Juni 2006 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare-info. Dubbelconcert Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Zondag 7 oktober 2012 op de Floriade te Venlo (podium Verdeelplein)

Fanfare-info. Dubbelconcert Fanfare Sint Caecilia Schimmert. Zondag 7 oktober 2012 op de Floriade te Venlo (podium Verdeelplein) Nr. 130 September 2012 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 142 Maart 2015 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 118 Juli 2010 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 146 December 2015 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 90 April 2007 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare en drumband St. Jozef. Jeugdbeleidsplan 2008

Fanfare en drumband St. Jozef. Jeugdbeleidsplan 2008 Fanfare en drumband St. Jozef Jeugdbeleidsplan 2008 Leden van de jeugdcommissie telefoon e-mailadres Karin van de Bosch 0493-495782 karin_bosje@hotmail.com Ingrid Linders 0493-494743 ingridlinders@hotmail.com

Nadere informatie

januari 2012 - februari 2012

januari 2012 - februari 2012 januari 2012 - februari 2012 januari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 30 31 februari 2012 1 2 3 4 5 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 2 jan 3 4 5 6 7 8 From 26 dec 11 Kerstvakantie 9 15 jan 2 8 jan

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 109 Juli 2009 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 101 Juni 2008 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

ACTIVITEITENOVERZICHT 2017 WILHELMINA POSTERHOLT

ACTIVITEITENOVERZICHT 2017 WILHELMINA POSTERHOLT maandag 2 januari 2017 13.15 18.30 groep 1 groep 2 dinsdag 3 januari 2017 1 2 3 4 5 6 7 donderdag 5 januari 2017 16.45 18.30 jeugd jaargroep 9 jaargroep 8b gezamenlijke generale in St. Odiliënberg vrijdag

Nadere informatie

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief !"#$%&'("#)**! Tweemaandelijkse Nieuwsbrief +%,-.!/'!-)%#!#0122#,!3%'3!*#0!)%4*0%'3!511)-#'672!72!*#0!8)770$1'-9! *0!7;!,=13?#)6%',0)+;#'0#'@!2+2%0#),@! 47'4#)0!;#0##'!'11)!7',!'%#+?#!=7611=9!!

Nadere informatie

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning Dinsdag 7 juni 2016. Houts Gemengd Koor OPGERICHT 16 MEI 1916 Secretariaat: Hans van Langeveld, Windmolenstraat 62, 5706 AS Helmond tel 0492-520383 mail: h.vanlangeveld@chello.nl Onderscheiden met de Koninklijke

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 112 November 2009 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 147 Januari 2016 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Nieuwjaar Dames en heren,

Nieuwjaar Dames en heren, Dames en heren, Goede middag en van harte welkom op ons Nieuwjaarsconcert 2016. Welkom aan mevrouw Rijsdorp, vandaag voor de laatste keer als burgemeester present op ons Nieuwjaarsconcert. Dat woordje

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 144 Juli 2015 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 132 Februari 2013 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 92 Juni 2007 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Let op; Plaats uw containers en het kunststof vóór 7.30 uur aan de weg. GFT KUNSTSTOF & DRANKKARTON REST GROFVUIL

Let op; Plaats uw containers en het kunststof vóór 7.30 uur aan de weg. GFT KUNSTSTOF & DRANKKARTON REST GROFVUIL WIJK A ma 04 jan ma 11 jan ma 11 jan wo 20 jan ma 18 jan ma 25 jan ma 08 feb wo 17 feb ma 01 feb ma 08 feb ma 07 mrt wo 16 mrt ma 15 feb ma 22 feb ma 04 apr wo 13 apr ma 29 feb ma 07 mrt ma 02 mei wo 11

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 108 Mei 2009 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

Oriëntatiecursus Muzikale Vorming

Oriëntatiecursus Muzikale Vorming Oriëntatiecursus Muzikale Vorming Februari- maart- april- mei- juni- juli 2011 www.harmoniejulianawaalre.nl www.harmoniedevolharding.nl 1 Oriëntatiecursus Muzikale Vorming in 't kort Om de toestroom van

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek regeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek lijst van : januari 2015 Sluis Klein Willebroek donderdag 01 jan - - - - 13:34-00:00 Nieuwjaar vrijdag 02 jan - - 11:06 18:06 02:12 14:36 07:00 zaterdag 03 jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter Een dochter voor Mandy en Jeroen

13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter Een dochter voor Mandy en Jeroen 13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter We kijken terug op twee goede optredens bij het Jumbo Muziekfestival afgelopen weekend in Lieshout. In deze nieuwsbrief een terugblik. Komende zondag is het

Nadere informatie

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek

Nieuws van de doelgroep blaasmuziek Beste lezer, van harte welkom, Via deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte houden van nieuws en activiteiten van de KNMO en van belangrijke gebeurtenissen in de sector amateurmuziek. De nieuwsbrief

Nadere informatie

31-jan do. 26-jan za leszwemmen, zwemvaardigheid TC Viergang

31-jan do. 26-jan za leszwemmen, zwemvaardigheid TC Viergang TIJD ACTIVITEIT WIE WAAR 1-jan di Nieuwjaarsdag 2-jan wo 3-jan do 4-jan vr 5-jan za 14.00-17,30 Spetterfestijn Geen lessen en geen training ) AC Viergang 6-jan zo 9.00-9.45 wedstrijdtraining WC Viergang

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 152 januari 2017 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Activiteitenlijst Schin op Geul en Oud-Valkenburg

Activiteitenlijst Schin op Geul en Oud-Valkenburg Versie 30-5-2016 Activiteitenlijst Schin op Geul en Oud-Valkenburg In samenspraak met het comité Samenwerkende Verenigingen is besloten de activiteitenlijst op deze website te plaatsen. Het is de bedoeling

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 135 September 2013 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Informatie over de opleidingen van. Muziekvereniging Eendracht Melderslo

Informatie over de opleidingen van. Muziekvereniging Eendracht Melderslo Informatie over de opleidingen van Muziekvereniging Eendracht Melderslo 2017/2018 2 Beste ouders en leerlingen, Het genieten van muziek is evenals het maken van muziek niet aan leeftijd gebonden. Het laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief febr. 2013

Nieuwsbrief febr. 2013 Nieuwsbrief febr. 2013 Vertrokken! Op zondag 10 februari stroomt het plein in het centrum van Bakel vol met volgepakte barrels. Het is koud maar de zon schijnt! De bestuurders staan te trappelen om te

Nadere informatie

M.F.C. de Útherne. Sporthal 2013-2014 (vaste huurders) Sport-,cultuur- en horeca complex Herman Baudet,beheer en horeca-exploitatie

M.F.C. de Útherne. Sporthal 2013-2014 (vaste huurders) Sport-,cultuur- en horeca complex Herman Baudet,beheer en horeca-exploitatie M.F.C. de Útherne www.utherne.nl info@utherne.nl Sporthal 2013-2014 (vaste huurders) Maandag Donderdag 08.30-09.30 O.B.S. de Kogge 08.30-09.30 C.B.S. de Twine 09.30-10.15 O.B.S. de Kogge 09.30-10.15 C.B.S.

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 129 Juni 2012 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

t Dreeske Januari 2010 Activiteiten Jarigen Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.

t Dreeske Januari 2010 Activiteiten Jarigen Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet. Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.nl t Dreeske Januari 2010 Activiteiten Carnavalsoptocht 14 februari Paaseieractie 31 maart Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen:

Nieuwsbrief 108 uitgave 28 april 2010 Deze nieuwsbrief bevat informatie over de volgende onderwerpen: BASISSCHOOL DE BLOKKENBERG KERKRADE Postbus 2001, 6460 CA Kerkrade, telefoon 045-5453704 Directeur: Dhr. R. Könings Hoofdlocatie: Akkerheide 19, 6463 DC Kerkrade Dislocatie: Vincent van Goghplein 1 6464

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 141 December 2014 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 116 April 2010 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email:

Nadere informatie