Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Voorbeeldstellend project

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Voorbeeldstellend project"

Transcriptie

1 Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Voorbeeldstellend project Welkom bij het digitale aanvraagformulier voor een voorbeeldstellend project op het gebied van Kunst, Ouderen of Erfgoedparticipatie. U heeft gekozen om een aanvraag in te dienen voor een voorbeeldstellend project waarvoor een bedrag kan worden aangevraagd tussen en In het formulier kiest u voor Kunst, Ouderen, of Erfgoedparticipatie. Wilt u voor een hoger bedrag aanvragen? Start dan een nieuwe aanvraag met de knop "nieuwe aanvraag" in de groene balk bovenaan het scherm en kies voor beeldbepalend project. Via onderstaande blauwe links komt u bij de verschillende onderdelen van het aanvraagformulier. Zorg ervoor dat u alle vragen beantwoordt. We nemen alleen volledige aanvragen in behandeling. Om de aanvraag in te dienen, drukt u op de knop formulier definitief verzenden. Als u dat heeft gedaan kunt u niets meer wijzigen. Zorg er dus voor dat u alle vragen heeft beantwoord voordat u op deze knop drukt. U kunt de aanvraag tussentijds opslaan en later weer verder gaan. Als u niet alle velden van het formulier invult, krijgt u een foutmelding wanneer u het formulier indient. U kunt uw aanvraag alleen digitaal indienen. Deze aanvraagronde sluit op 15 september 2013 om uur. Zorg er voor dat uw aanvraag voor deze datum en tijdstip bij het Fonds binnen is. Het is niet mogelijk om na dit moment nog een aanvraag, wijzigingen of aanvullingen in te dienen. 1. Aanvraagformulier Belangrijk: > Gebruik de knoppen [Opslaan en doorgaan naar het volgend onderdeel] of [Opslaan en stoppen] onderaan deze pagina om uw gegevens in het formulier (tussentijds) op te slaan. > Als u het formulier tussentijds heeft opgeslagen, kunt u het niet verzonden formulier terugvinden onder Inbox linksboven in de groene balk. > Door Volgende onderdeel bovenaan de pagina te gebruiken gaat u naar het volgende onderdeel en worden uw gegevens automatisch opgeslagen > Vragen met een * zijn verplichte vragen. 1.1 Kunt u een aanvraag indienen? Om te kunnen beoordelen of u een aanvraag onder deze regeling kunt doen, vragen wij u eerst de volgende vragen te beantwoorden. Kies hier aan waar uw project betrekking op heeft. Het is belangrijk dat u een keuze maakt, zodat u in het aanvraagformulier de juiste vragen aangeboden krijgt die voor u van toepassing zijn. KUNSTPARTICIPATIE --> het versterken van organisatiestructuur en/of het vernieuwen van aanbod van actieve cultuurparticipatie in de vrije tijd gericht op het thema 'Samenwerking' zoals omschreven bij deze regeling en op de website van het Fonds is gepubliceerd. OUDERENPARTICIPATIE --> het versterken van actieve cultuurparticipatie onder ouderen. ERFGOEDPARTICIPATIE --> het levend houden van immaterieel erfgoed gericht op het thema Ambachten zoals omschreven bij deze regeling en

2 op de website van het Fonds is gepubliceerd. 1.2 Inhoudelijke criteria Om de inhoud van uw aanvraag goed te kunnen beoordelen, vragen wij u antwoord te geven op de volgende vragen. Wat is de titel van uw project? Wat gaat u doen? * Geef een samenvatting van uw project. Beschrijf de activiteiten waarvoor u subsidie aanvraagt, waaruit blijkt volgens u het levend houden van immaterieel erfgoed. Als u subsidie aanvraagt voor een onderdeel van een groter project, beschrijf dan vooral het desbetreffende onderdeel. Wat is het doel van uw project? Op welke manier draagt uw project bij aan het levend houden van immateriële erfgoed? * Op welke wijze is uw project voorbeeldstellend? Waarin onderscheidt uw project zich in inhoud, opzet of uitvoering?

3 Financieel overzicht Is sprake van een redelijke begroting en een redelijk dekkingsplan? - Specificeer de kosten die u gaat maken en vermeldt waarom die volgens u redelijk zijn. - Vermeld ook waarom u het dekkingsplan redelijk vindt. - Motiveer de hoogte van de eigen bijdrage en de hoogte van de bijdrage van de deelnemers. - Vermeld op basis waarvan u de hoogte van de verschillende inkomstenbronnen heeft bepaald. 1.3 Inhoudelijke gegevens Het Fonds beoordeelt uw aanvraag aan de hand van drie criteria. Om in aanmerking te komen voor subsidie moet uw aanvraag op alle drie de criteria positief worden beoordeeld. Als uw project onvoldoende aansluit bij de criteria, is een subsidieaanvraag weinig kansrijk. De drie criteria zijn: - kwaliteit; - samenwerking; en - effect Klik hier om te lezen hoe het Fonds deze criteria interpreteert en hoe zij worden toegepast bij de beoordeling van uw aanvraag. De volledige tekst van de Deelregeling Versterking Actieve Cultuurparticipatie vindt u door hier te klikken. In artikel 3.4 vindt u de beoordelingscriteria. Met betrekking tot de drie criteria wordt u hieronder een aantal vragen gesteld. Kwaliteit Op welke wijze draagt uw project bij aan artistieke of inhoudelijke ontwikkeling van uw organisatie of van de deelnemers aan uw project?

4 Welke ervaring hebben de betrokkenen die uw project uitvoeren? Hebben zij aantoonbare ervaring bij het uitvoeren van vergelijkbare projecten? Kunt u aangeven wat de verhouding is tussen de hoogte van het aangevraagde subsidiebedrag en eventuele (andere) bijdragen van andere financiers? Waarom is er in uw ogen behoefte aan uw project? Hoe ziet uw aanpak eruit? Sluit deze aan bij de actualiteit?

5 Samenwerking Licht toe op welke manier binnen uw project sprake is van samenwerking als bedoeld in de regeling? In uw antwoord kunt u verschillende fasen van uw project betrekken, zoals de ontwerpfase en de uitvoeringsfase. Met welke organisatie(s) werkt u samen? Kunt u aangeven of in een of meerdere fasen een inhoudelijke uitwisseling plaatsvindt tussenerfgoed vrijwilligers onderling of tussen erfgoed vrijwilligers en professionals? In welke mate wordt gedurende die fasen op innovatieve wijze samengewerkt met aangrenzende gebieden, bijvoorbeeld met andere culturele instellingen, creatieve industriëlen, lokaal bedrijfsleven, zorg en welzijn etc. * Effect Welk effect heeft uw project op de lange(re) termijn?

6 Beschrijf de effecten de duurzame opbrengsten van uw project. Verbetert uw project de aansluiting op de wensen en mogelijkheden van de doelgroep? Beschrijf waarom uw project volgens u een verbetering inhoudt. Kunt u uw methodiek beschrijven? Wat zal uw aanpak zijn om de methodiek overdraagbaar te maken? 1.4 Organisatorische gegevens Wat is de startdatum van het project? * Toelichting: Een project kan pas starten drie maanden na sluiting van de betreffende aanvraagronde waarvoor is ingediend. Let op: Aanvragen waarvan het project eerder start, neemt het Fonds niet in behandeling. De startdatum is de datum waarop de deelnemers aan het project gaan meedoen. Bij aanvragen op het gebied van de podiumkunsten rekent het Fonds de eerste repetitiedag als startdatum. Wat is de einddatum van uw project? * Toelichting: Onder de einddatum verstaat het Fonds de datum waarop het project inhoudelijk is afgerond. Wie is inhoudelijk en/of artistiek verantwoordelijk voor uw project? (naam en functie)

7 Wie is organisatorisch verantwoordelijk voor uw project? (naam en functie) 1.5 Doelgroep en locatie Tot welke leeftijdsgroepen behoren de meeste deelnemers die (actief) meedoen aan uw project? (maximaal 2 keuzes) 6-11 jaar jaar jaar 65 jaar en ouder Toelichting: Het gaat alleen om de deelnemers (waaronder ook de organisatie zelf wordt verstaan) die op een actieve manier meedoen aan het project. Bezoekers en toeschouwers kunt u buiten beschouwing laten. Wat is naar verwachting de leeftijd van de jongste deelnemer aan uw project? Wat is naar verwachting de leeftijd van de oudste deelnemer aan uw project? Hoe werft u deelnemers? Met andere woorden: hoe zorgt u ervoor dat er voldoende deelnemers aan uw project mee gaan doen? Hoe selecteert u de deelnemers die aan uw project mee gaan doen? Vermeld het aantal activiteiten en beschrijf in steekwoorden het karakter ervan. Enkele voorbeelden: - 15 cursusbijeenkomsten en 1 slotmanifestatie;

8 - 20 repetities en 8 voorstellingen; - 8 masterclasses, 5 optredens, 1 contest met 10 deelnemers; - 2 cursusavonden met 15 deelnemers In het projectplan licht u toe hoe dit aantal tot stand komt. De eerste rij activiteiten, soort activiteiten en deelnemers is verplicht in te vullen.* Aantal activiteiten (in dit vak alleen cijfers invullen) Soort activiteiten Aantal deelnemers (in dit vak alleen cijfers invullen) Aantal actieve deelnemers In uw projectplan licht u toe hoe dit aantal tot stand komt. Maak duidelijk hoeveel deelnemers (waaronder ook de organisatie zelf wordt verstaan) meedoen. Als uw project uit meerdere onderdelen bestaat, vermeldt dan in uw projectplan het aantal deelnemers per onderdeel. 1.6 Gegevens hoofdcontactpersoon project Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Vul hier ontbrekende of afwijkende gegevens in M/V Man Vrouw adres hoofdcontactpersoon project 1.7 Gegevens organisatie Vul hier ontbrekende of afwijkende gegevens in Statutaire naam instelling Roepnaam organisatie Rechtsvorm Telefoonnummer Mobiel nummer adres organisatie

9 Website organisatie Kvk-nummer Vestigingsadres (volgens KvK ) Postcode vestigingsadres Vestigingsplaats Postadres (indien afwijkend van vestigingsadres) Postcode postadres Plaats postadres Bankrekeningnummer Rekening ten name van BTW-nummer (indien BTW-plichtig)

10 2. Modelbegroting Belangrijk: > Gebruik de knoppen [Opslaan en doorgaan naar het volgend onderdeel] of [Opslaan en stoppen] onderaan deze pagina om uw gegevens in het formulier op te slaan. > Door Vorig onderdeel of Volgende onderdeel bovenaan de pagina te gebruiken worden uw gegevens automatisch opgeslagen > Vragen met een * zijn verplichte vragen of vakken. 2.1 A. Kosten Belangrijke aandachtspunten: - Alleen de kosten die u specifiek voor het project maakt, komen voor ondersteuning in aanmerking. Als u subsidie aanvraagt voor een onderdeel van een groter project, neem dan alleen kosten op voor het onderdeel waarvoor u subsidie aanvraagt. - Vaste personeelskosten, reguliere exploitatiekosten en facilitaire kosten kunnen niet in de begroting worden opgenomen. - Bent u btw-plichtig? Neem dan alle bedragen exclusief btw op. 1. Variabele personeelskosten en honoraria naam/functie Tijdsduur (in uren, dagen of maanden of in aantal repetities of uitvoeringen) Honorarium/salaris Totale personele lasten 2. Uitvoeringskosten Tijdsduur Kosten Totale uitvoeringskosten 3. Aanvullende uitvoeringskosten in het buitenland Tijdsduur Kosten Internationale reiskosten Internationale transportkosten

11 Hotel en verblijfkosten Visa Andere kosten Andere kosten Andere kosten Totaal aanvullende uitvoeringskosten in het buitenland 4. Bureaukosten Bijvoorbeeld administratiekosten, etc. Tijdsduur Kosten Totale bureaukosten 5. Onvoorziene kosten Maximaal 5 % van de totale projectkosten Tijdsduur Kosten Totale onvoorziene kosten TOTALE KOSTEN ( ) 2.2 B. Financiële dekking - Het fonds subsidieert maximaal 50% van de totale kosten van uw project. - Het bedrag dat u aanvraagt bij het fonds mag niet lager zijn dan euro en niet hoger dan euro. - Het fonds vindt een eigen bijdrage van de deelnemers van belang, omdat hieruit blijkt dat de deelnemers het project van belang vinden. - Hetzelfde geldt voor een bijdrage van uw organisatie. - Het fonds hecht waarde aan spreiding in het dekkingsplan. Het is dus belangrijk dat u zorgt voor verschillende inkomstenbronnen. - De kosten per deelnemer dienen in verhouding te staan tot de omvang van het project. - Het kan zijn dat u wordt gevraagd om een actuele begroting inclusief dekkingsplan aan het fonds op te sturen in de week voordat de adviescommissie uw aanvraag beoordeelt. 1. Eigen inkomsten Inkomsten Eigen bijdrage aanvrager Eigen bijdrage deelnemers Aantal deelnemers - bijdrage per deelnemer Entreegelden Aantal bezoekers - entree per bezoeker Verkoop materiaal Overig Overig Totale eigen inkomsten 2. Bijdragen van derden Inkomsten Sponsoren, giften, media Subsidies/bijdragen andere overheden en fondsen. Gespecificeerd per bijdrage.

12 Bij projecten in het buitenland: bijdrage uitnodigende organisatie Totale bijdragen van derden 3. Gevraagde bijdrage van fonds voor cultuurparticipatie * Het minimaal aangevraagd bedrag is euro. Het maximaal aangevraagd bedrag is euro Percentage aandeel Fonds voor Cultuurparticipatie Maximaal 50 % van de totale projectkosten wordt door het fonds ondersteund. TOTALE FINANCIËLE DEKKING 2.3 Toelichting op de begroting - Licht toe waarom u de kosten die u gaat maken redelijk vindt. - Licht toe op basis waarvan u de hoogte van de verschillende inkomstenposten heeft bepaald. - Motiveer de hoogte van de eigen bijdrage van uw organisatie. - Motiveer de hoogte van de bijdrage van de deelnemers.

13 3. Bijlagen bij uw aanvraag - Gebruik documenten in pdf-formaat. - Het Fonds voor Cultuurparticipatie vraagt bij de Kamer van Koophandel een uittreksel op van uw organisatie. - Informatie die we niet hebben opgevraagd, nemen we niet mee in de beoordeling van uw aanvraag. Belangrijk: > U kunt per vak maar één bestand uploaden. Heeft u meerdere documenten dan vragen wij u om deze samen te voegen. > Uploads met een * zijn verplicht. Mocht u het benodigde document (nog) niet kunnen uploaden, dan kunt u een vervangend document uploaden met een verklaring voor het ontbrekende document. > Bestanden kunnen maximaal 12 MB groot zijn. Bij bestanden rond deze grootte kan het uploaden langer duren, afhankelijk van uw internetverbinding. > Als u naar het vorig of volgend onderdeel gaat met Vorig onderdeelvolgend onderdeel bovenaan de pagina of de knoppen onderaan dan wordt het bestand automatisch geüpload. 3.1 Projectplan Het fonds heeft richtlijnen geformuleerd voor het opstellen van een projectplan. U vindt ze door hier te klikken. De richtlijnen helpen u om een projectplan te schrijven waarin alle punten die het fonds van belang vindt aan de orde komen Het projectplan bevat onder meer - een toelichting op de doelstelling en de doelgroep van het project - een beschrijving van de opzet van het project - een artistiek-inhoudelijk en/of didactische motivatie - een toelichting op de promotie-en communicatieactiviteiten. Het projectplan mag maximaal tien pagina's A4 bevatten. Als u dit aantal overschrijdt, vragen wij u alsnog een beknopter plan aan te leveren. Controleer of de informatie in het projectplan overeenkomt met de informatie in het aanvraagformulier. Let daarbij vooral op bedragen in de begroting, aantallen activiteiten en aantallen deelnemers. Het bestand uploadt automatisch als u het formulier (tussentijds) opslaat met de knoppen onderaan de pagina of als u naar een volgend onderdeel gaat. 3.2 CV's Beknopte CV s van de inhoudelijk, artistiek, didactisch en/of organisatorisch verantwoordelijke(n) Het bestand uploadt automatisch als u het formulier (tussentijds) opslaat met de knoppen onderaan de pagina of als u naar een volgend onderdeel gaat. 3.3 Bankafschrift - Een ingescand bankafschrift of, indien u gebruik maakt van internetbankieren, een pdf-bestand van de webpagina. - Het rekeningnummer en de tenaamstelling moet duidelijk zichtbaar zijn. - Het bankafschrift mag niet ouder zijn dan 1 jaar.

14 Het bestand uploadt automatisch als u het formulier (tussentijds) opslaat met de knoppen onderaan de pagina of als u naar een volgend onderdeel gaat. 3.4 Geluids- en/of beeldmateriaal Als uw geluids- en/of beeldmateriaal online staat, vul dan hieronder de url's in.

15 4. Digitale ondertekening van uw aanvraag Vakken met een * zijn verplicht. 4.1 Digitale ondertekening van uw aanvraag U vraagt subsidie aan namens een rechtspersoon. Om die reden moet de aanvraag digitaal worden ondertekend door degene die hiertoe bevoegd is volgens het uittreksel van de Kamer van Koophandel. Zorg er dus voor dat de informatie bij de Kamer van Koophandel actueel is. Naam instelling Aanvraagnummer Naam bevoegd functionaris voor de aanvragende organisatie * Functie * Datum * Plaats * Akkoord digitale communicatie * Digitale ondertekening * Bij deze verklaar ik, dat ik voldoende bereikbaar ben op het in de aanvraag vermelde adres en ga akkoord met alle digitale communicatie en informatie-uitwisseling met het fonds met betrekking tot deze aanvraag. Bij deze verklaar ik, als bevoegd functionaris van de aanvragende organisatie, dat het aanvraagformulier naar waarheid is ingevuld. Met de knoppen [Opslaan en doorgaan naar het volgend onderdeel] of [Opslaan en stoppen] onderaan deze pagina komt u in het scherm waarbij u uw aanvraag definitief kunt verzenden. Ook kunt u het formulier in Word of PDF bekijken of opslaan op uw eigen computer.

Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Kleinschalig project

Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Kleinschalig project Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Kleinschalig project Welkom bij het digitale aanvraagformulier voor een kleinschalig project op het gebied van Kunst, Ouderen of Erfgoedparticipatie. U heeft gekozen om een

Nadere informatie

Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Beeldbepalend project

Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Beeldbepalend project Kunst, Ouderen, of Erfgoed - Beeldbepalend project Welkom bij het digitale aanvraagformulier voor een beeldbepalend project op het gebied van Kunst, Ouderen of Erfgoedparticipatie. U heeft gekozen om een

Nadere informatie

Erfgoedparticipatie - Voorbeeldproject

Erfgoedparticipatie - Voorbeeldproject Erfgoedparticipatie - Voorbeeldproject Welkom bij het digitale aanvraagformulier voor voorbeeldprojecten op het gebied van Erfgoedparticipatie U heeft gekozen om een aanvraag in te dienen voor een voorbeeldproject

Nadere informatie

Ouderenparticipatie - Voorbeeldproject 1. Projectplan Let op! Dit is een voorbeeldformulier dat ter inzage gebruikt kan worden. U kunt dit formulier niet invullen. Aanvragen kunnen alleen via Mijn Fonds

Nadere informatie

Immaterieel erfgoed Voorbeeldproject

Immaterieel erfgoed Voorbeeldproject Immaterieel erfgoed Voorbeeldproject 1. Projectplan Let op! Dit is een voorbeeldformulier dat ter inzage gebruikt kan worden. U kunt dit formulier niet invullen. Aanvragen kunnen alleen via Mijn Fonds

Nadere informatie

Standaard aanvraagformulier

Standaard aanvraagformulier Standaard aanvraagformulier 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen en waar nodig aan

Nadere informatie

Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed

Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed Aanvraagformulier Immaterieel erfgoed 2019-2020 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie

Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie Aanvraagformulier Internationaal - samenwerkingssubsidie 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in

Nadere informatie

Aanvraagformulier Professionalisering Muziekonderwijs op de pabo s

Aanvraagformulier Professionalisering Muziekonderwijs op de pabo s Aanvraagformulier Professionalisering Muziekonderwijs op de pabo s 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig

Nadere informatie

Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor rechtspersonen

Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor rechtspersonen Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor rechtspersonen 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig

Nadere informatie

Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur

Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur Aanvraagformulier Maakruimte voor cultuur 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen en waar

Nadere informatie

Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland

Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland Aanvraagformulier Samenwerking Nederland-Duitsland 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te vullen

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities

Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities Aanvraagformulier voor Age Friendly Cultural Cities 2018-2019 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig

Nadere informatie

Aanvraagformulier Cultuureducatie in het vmbo en het praktijkonderwijs

Aanvraagformulier Cultuureducatie in het vmbo en het praktijkonderwijs Aanvraagformulier Cultuureducatie in het vmbo en het praktijkonderwijs 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulieronderdelen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor individuen

Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor individuen Aanvraagformulier Cultuurmakers van nu voor individuen 1. Toelichting en basisvoorwaarden Welkom bij Mijn Fonds. Om een subsidie aan te vragen dient u de onderstaande formulier-onderdelen volledig in te

Nadere informatie

Aanvraagformulier Erfgoededucatie

Aanvraagformulier Erfgoededucatie Aanvraagformulier Erfgoededucatie 1. Toelichting en basisvoorwaarden 1.1 Aanvraag Het nummer van uw aanvraag: Naam organisatie: 1.2 Basisvoorwaarden Om in aanmerking te komen voor subsidie gelden een aantal

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor Jonge Kunst

Aanvraagformulier voor Jonge Kunst Aanvraagformulier voor Jonge Kunst 1. Toelichting en basisvoorwaarden 2. Uploads 3. Projectgegevens en inhoudelijke vragen 4. Financiële samenvatting 5. Controle gegevens organisatie en hoofdcontactpersoon

Nadere informatie

Aanvraagformulier Talent in de regio

Aanvraagformulier Talent in de regio Aanvraagformulier Talent in de regio 1. Toelichting en basisvoorwaarden 1.1 Aanvraag Het nummer van uw aanvraag: Naam organisatie: Naam project: 1.2 Basisvoorwaarden Om in aanmerking te komen voor subsidie

Nadere informatie

Aanvraagformulier versterking cultuureducatie VMBO

Aanvraagformulier versterking cultuureducatie VMBO Aanvraagformulier versterking cultuureducatie VMBO 1. Toelichting en basisvoorwaarden 1.1 Aanvraag Het nummer van uw aanvraag: Naam organisatie: 1.2 Basisvoorwaarden Om in aanmerking te komen voor subsidie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Urban Arts

Aanvraagformulier Urban Arts Aanvraagformulier Urban Arts 1. Toelichting en basisvoorwaarden 1.1 Aanvraag Het nummer van uw aanvraag: Het ontwikkeltraject van: Naam organisatie: 1.2 Basisvoorwaarden Om in aanmerking te komen voor

Nadere informatie

Online aanvraagformulier Deelregeling meerjarige activiteitensubsidies - Manifestaties

Online aanvraagformulier Deelregeling meerjarige activiteitensubsidies - Manifestaties Online aanvraagformulier Deelregeling meerjarige activiteitensubsidies - Manifestaties Welkom bij het digitale aanvraagformulier van het Fonds voor Cultuurparticipatie. U hebt ervoor gekozen om een aanvraag

Nadere informatie

Aanvraagformulier Impuls muziekonderwijs, 3 schooljaren

Aanvraagformulier Impuls muziekonderwijs, 3 schooljaren Aanvraagformulier Impuls muziekonderwijs, 3 schooljaren 217-22 1. TOELICHTING Welkom bij Mijn Fonds. U kunt hier een subsidieaanvraag doen voor Impuls Muziekonderwijs. De regeling Basis voor de beoordeling

Nadere informatie

Aanvraagformulier VMBO

Aanvraagformulier VMBO Aanvraagformulier VMBO Welkom bij het digitale aanvraagformulier voor de regeling stimulering cultuureducatie in het VMBO. Zoals u wellicht weet wordt deze regeling uitgevoerd door het Fonds voor Cultuurparticipatie

Nadere informatie

Online aanvraagformulier regeling Cultuureducatie met Kwaliteit

Online aanvraagformulier regeling Cultuureducatie met Kwaliteit Online aanvraagformulier regeling Cultuureducatie met Kwaliteit Welkom bij het digitale aanvraagformulier van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Dit aanvraagformulier is een belangrijk onderdeel van uw

Nadere informatie

Online aanvraagformulier Deelregeling meerjarige activiteitensubsidies - Talentontwikkeling

Online aanvraagformulier Deelregeling meerjarige activiteitensubsidies - Talentontwikkeling Online aanvraagformulier Deelregeling meerjarige activiteitensubsidies - Talentontwikkeling Welkom bij het digitale aanvraagformulier van het Fonds voor Cultuurparticipatie. U hebt ervoor gekozen om een

Nadere informatie

Aanvraagformulier Impuls Muziekonderwijs, 3 schooljaren 2016-2019

Aanvraagformulier Impuls Muziekonderwijs, 3 schooljaren 2016-2019 Aanvraagformulier Impuls Muziekonderwijs, 3 schooljaren 2016-2019 1. PRAKTISCHE GEGEVENS 2.1 GEGEVENS HOOFDCONTACTPERSOON Vul hier ontbrekende, aanvullende of afwijkende gegevens in Voornaam* Tussenvoegsel

Nadere informatie

Aanvraagformulier Talent en Festivals: Onderdeel Talentontwikkeling

Aanvraagformulier Talent en Festivals: Onderdeel Talentontwikkeling Aanvraagformulier Talent en Festivals: Onderdeel Talentontwikkeling 1. Toelichting en drempelnormen 1.1 Drempelnorm Talentontwikkeling Om in aanmerking te komen voor subsidie gelden een aantal weigeringsgronden

Nadere informatie

Aanvraagformulier Talent en Festivals: Onderdeel Erfgoedmanifestaties

Aanvraagformulier Talent en Festivals: Onderdeel Erfgoedmanifestaties Aanvraagformulier Talent en Festivals: Onderdeel Erfgoedmanifestaties 1. Toelichting en drempelnormen 1.1 Drempelnorm Erfgoedmanifestaties Om in aanmerking te komen voor subsidie gelden een aantal weigeringsgronden

Nadere informatie

Interregeling ecultuurprojecten

Interregeling ecultuurprojecten Interregeling ecultuurprojecten Met ingang van 15 april 2007 stimuleren de Mondriaan Stichting, het Nederlands Fonds voor de Film en het Stimuleringsfonds Nederlandse Culturele Omroepproducties ook gezamenlijk

Nadere informatie

Kunstparticipatie - Beeldbepalend project

Kunstparticipatie - Beeldbepalend project Kunstparticipatie - Beeldbepalend project Welkom bij het digitale aanvraagformulier voor beeldbepalende projecten op het gebied van Kunstparticipatie U heeft gekozen om een aanvraag in te dienen voor een

Nadere informatie

Alleen organisaties met een culturele doelstelling en zonder winstoogmerk kunnen een aanvraag indienen.

Alleen organisaties met een culturele doelstelling en zonder winstoogmerk kunnen een aanvraag indienen. KUNSTPARTICIPATIE: OVER DEZE SUBSIDIE Met de programmalijn Kunstparticipatie wil het Fonds de vernieuwing van het aanbod van kunstbeoefening in de vrije tijd realiseren. Daarnaast wil het bijdragen aan

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Waarderingssubsidies Amateurkunst

Digitaal aanvragen Waarderingssubsidies Amateurkunst Digitaal aanvragen Waarderingssubsidies Amateurkunst Inhoudsopgave Registreren op de website van het Amsterdams Fonds voor de Kunst... 2 Het aanvraagformulier openen.5 Hoe werkt het formulier?... 6 Hoe

Nadere informatie

Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne

Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne Subsidie aanvragen bij gemeente De Marne Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente De Marne. Algemeen De gemeente De Marne subsidieert activiteiten van uiteenlopende instellingen,

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE Bijlage 3. Aanvraagformulier Aanvraagformulier Subsidieregeling Fonds Ooststellingwerf, pak je kans! 206 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gemeente Ooststellingwerf t.a.v. Procescoördinator Postbus

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Rechtspersonen Referentienummer: In te vullen door de Referendumcommissie [ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ]

Nadere informatie

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank De Kempen

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank De Kempen Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank De Kempen U wilt graag een bijdrage uit het Coöperatiefonds van Rabobank De Kempen. Om te kunnen beoordelen of uw aanvraag in aanmerking komt, hebben wij een

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente.

Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie

Aanvraagformulier voor subsidie 1 Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld

Nadere informatie

Subsidie aanvragen. Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente.

Subsidie aanvragen. Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. 1 Subsidie aanvragen Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat hangt bijvoorbeeld af van

Nadere informatie

1. CONTACTGEGEVENS. PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen. E-mailadres. Voornaam. Correspondentieadres. Tussenvoegsel Postcode

1. CONTACTGEGEVENS. PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen. E-mailadres. Voornaam. Correspondentieadres. Tussenvoegsel Postcode 1. CONTACTGEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS CONTACTPERSOON Initialen E-mailadres Voornaam Correspondentieadres Tussenvoegsel Postcode Achternaam Plaats Geslacht Telefoonnummer Functie GEGEVENS ORGANISATIE

Nadere informatie

Hebt u kennisgenomen van de criteria die voor deze subsidietender van toepassing zijn?

Hebt u kennisgenomen van de criteria die voor deze subsidietender van toepassing zijn? HANDLEIDING ELEKTRONISCH AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIE VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2015: Vrijwilligers koesteren Deze handleiding is uitsluitend bedoeld voor uw eigen gebruik zodat

Nadere informatie

Online aanvraagformulier Deelregeling Cultuureducatie met Kwaliteit

Online aanvraagformulier Deelregeling Cultuureducatie met Kwaliteit Online aanvraagformulier Deelregeling Cultuureducatie met Kwaliteit Welkom bij het digitale aanvraagformulier van het Fonds voor Cultuurparticipatie. U hebt ervoor gekozen om een aanvraag te doen voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier Rabo ImP³actfonds

Aanvraagformulier Rabo ImP³actfonds Aanvraagformulier Rabo ImP³actfonds Rabobank Apeldoorn en omgeving De PDF viewer (plug-in) van Chrome geeft dit formulier niet goed weer. Sla het formulier op en open deze in Acrobat of gebruik een andere

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,-

Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,- Subsidieaanvraag subsidie tot 5.000,- Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voorbeeld begroting dsp:02160034 Deel A: Algemene informatie 1. Vult

Nadere informatie

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven

Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven Aanvraagformulier Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven Uitsluitend met dit formulier kunt u een verzoek om financiële steun indienen bij Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven. Het fonds

Nadere informatie

Subsidieaanvraag projectsubsidie Amateurkunst

Subsidieaanvraag projectsubsidie Amateurkunst Subsidieaanvraag projectsubsidie Amateurkunst Deel A: Algemene informatie Deel B: Begroting Deel C: Ondertekening Deel D: Checklist projectomschrijving Bijlage voorbeeld begroting Deel A: Algemene informatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie 2019

Aanvraagformulier voor subsidie 2019 1 Aanvraagformulier voor subsidie 2019 Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij Dorpsbelang Hijum. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie. Dat

Nadere informatie

Aanvraagformulier 1 ALGEMENE GEGEGEVENS VAN DE ORGANISATIE

Aanvraagformulier 1 ALGEMENE GEGEGEVENS VAN DE ORGANISATIE 1 ALGEMENE GEGEGEVENS VAN DE ORGANISATIE 1A Aanvragende organisatie (aanvrager) Postadres: Bezoekadres: Telefoon: Email: Website: (Rechts)vorm organisatie: Stichting / vereniging / projectgroep /..* ANBI

Nadere informatie

Aanvraagformulier lening

Aanvraagformulier lening Aanvraagformulier lening Waarom dit formulier? Met dit formulier kun je een aanvraag indienen voor een lening bij Cultuur+Ondernemen van minimaal 1.000 tot maximaal 40.000. Kom ik je aanmerking voor een

Nadere informatie

Aanvraagformulier Incidentele subsidie cultureel klimaat

Aanvraagformulier Incidentele subsidie cultureel klimaat Aanvraagformulier Incidentele subsidie cultureel klimaat Vul het formulier in en beantwoord daarbij alle vragen. Als u dit niet doet, kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen. Dien het aanvraag

Nadere informatie

Richtlijnen subsidieaanvraag buitenlandse voorstellingen of concerten in Nederland en internationale uitwisselingsprojecten

Richtlijnen subsidieaanvraag buitenlandse voorstellingen of concerten in Nederland en internationale uitwisselingsprojecten Richtlijnen subsidieaanvraag buitenlandse voorstellingen of concerten in Nederland en internationale uitwisselingsprojecten U doet een aanvraag voor een subsidie door een volledig ingevuld aanvraagformulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor evenementensubsidie

Aanvraagformulier voor evenementensubsidie Aanvraagformulier voor evenementensubsidie Dit formulier gebruikt u als u een evenementensubsidie wilt aanvragen bij de gemeente. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor subsidie.

Nadere informatie

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013. Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase

Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013. Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase Aanvraagformulier Uitvoeringsregeling subsidie collectieve zelfbouw Noord-Holland 2013 Subsidie in de vorm van een lening; Planontwikkelingsfase Toelichting Voorwaarden voor subsidieaanvraag. Onderstaand

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidies. Gemeente Pekela

Aanvraagformulier subsidies. Gemeente Pekela Aanvraagformulier subsidies Gemeente Pekela Doel: Dit formulier kunt u gebruiken als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente Van toepassing zijnde wet- en regelgeving: Titel 4.2, Hoofdstuk 4 Algemene

Nadere informatie

De aanvraag kan alleen elektronisch worden ingediend! Bij dit elektronische aanvraagformulier is een uitgebreide handleiding.

De aanvraag kan alleen elektronisch worden ingediend! Bij dit elektronische aanvraagformulier is een uitgebreide handleiding. HANDLEIDING ELEKTRONISCH AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIE VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2015: ZOVEEL MOGELIJK MENSEN DOEN MEE Deze handleiding is uitsluitend bedoeld voor uw eigen gebruik

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie

Aanvraagformulier voor subsidie Aanvraagformulier voor subsidie Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente voor de uitvoering van een activiteit. Het gebruik van het formulier is verplicht. Onvolledige

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme provincie Utrecht

Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme provincie Utrecht Aanvraagformulier subsidieverstrekking Uitvoeringsverordening Subsidie Agenda Recreatie en Toerisme 2016-2019 provincie Utrecht Voor het indienen van uw subsidieaanvraag gebruikt u dit formulier. De aanvragen

Nadere informatie

Richtlijnen subsidieaanvraag Internationalisering

Richtlijnen subsidieaanvraag Internationalisering Richtlijnen subsidieaanvraag Internationalisering U dient een subsidieaanvraag Internationalisering in door het volledig ingevulde aanvraagformulier, vergezeld van een plan, een begroting en de gevraagde

Nadere informatie

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Aanvraagformulier Koorbegeleiding Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Formulier retour sturen naar het adres van de gemeente waar uw project plaatsvindt:

Aanvraagformulier. Formulier retour sturen naar het adres van de gemeente waar uw project plaatsvindt: Aanvraagformulier Subsidieregeling Iepen Mienskipsfûns Fryslân 06 Voor vragen, begeleiding en advies kun u contact opnemen met uw gemeente of met het projectbureau in uw regio. Het provinciale Iepen Mienskipsfûns

Nadere informatie

Activiteitenbudget Cultuur Vragen? Invulinstructie

Activiteitenbudget Cultuur Vragen? Invulinstructie Activiteitenbudget Cultuur 2013-2016 Met het Activiteitenbudget Cultuur geven wij uitvoering aan de Cultuurnota Het Verhaal van Groningen 2013 2016. Met dit budget wil de Provincie Groningen de volgende

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER STIMULERINGSFONDS BRUISENDE BINNENSTAD CULEMBORG. Behorende bij de nadere regels stimuleringsfonds bruisende binnenstad Culemborg

AANVRAAGFORMULIER STIMULERINGSFONDS BRUISENDE BINNENSTAD CULEMBORG. Behorende bij de nadere regels stimuleringsfonds bruisende binnenstad Culemborg AANVRAAGFORMULIER STIMULERINGSFONDS BRUISENDE BINNENSTAD CULEMBORG Behorende bij de nadere regels stimuleringsfonds bruisende binnenstad Culemborg U wilt een subsidieaanvraag doen.wat verwachten we van

Nadere informatie

Internationale contacten

Internationale contacten Aanvraagformulier Internationale contacten Subsidieregeling kultuer en mienskip Fryslân Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Internationale contacten Formulier retour

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Particulieren

Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Particulieren Aanvraagformulier subsidie referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 voor Particulieren Referentienummer: In te vullen door de Referendumcommissie [ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ][ ]

Nadere informatie

Aanvraagformulier Productiesubsidie

Aanvraagformulier Productiesubsidie 1/5 Aanvraagformulier Productiesubsidie Deelregeling projectsubsidies 2009-2010 Dit formulier is bestemd voor aanvragen van subsidies voor nieuwe projecten en reprises. Naam aanvragende instantie (zoals

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Deelregeling Jij maakt het mee Fonds voor Cultuurparticipatie 2013 2016

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Deelregeling Jij maakt het mee Fonds voor Cultuurparticipatie 2013 2016 STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 29620 21 oktober 2013 Deelregeling Jij maakt het mee Fonds voor Cultuurparticipatie 2013 2016 10 oktober 2013 Het bestuur

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIEBIJDRAGE BPD CULTUURFONDS

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIEBIJDRAGE BPD CULTUURFONDS Alvorens het Aanvraagformulier subsidiebijdrage BPD Cultuurfonds in te vullen, dient u als aanvrager het Reglement subsidiebijdrage BPD Cultuurfonds te lezen en akkoord te gaan met de voorwaarden die in

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl

Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl Aanvraagformulier voor subsidie gemeente Delfzijl Dit formulier gebruikt u als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente Delfzijl. Wat verwachten we van u? Ga eerst na of u in aanmerking komt voor

Nadere informatie

Culturele activiteit voor ouderen

Culturele activiteit voor ouderen Aanvraagformulier Culturele activiteit voor ouderen Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel culturele activiteit voor ouderen Formulier retour sturen naar: Bezoekadres:

Nadere informatie

Aanvraag subsidie en facilitaire ondersteuning evenementen

Aanvraag subsidie en facilitaire ondersteuning evenementen Aanvraag subsidie en facilitaire ondersteuning evenementen Het project wordt getoetst aan de Algemene Subsidieverordening (ASV) en de subsidieregel Evenementen. Subsidieaanvragen moeten minimaal 6 weken

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelden Overige Betrokkene(n) BI. Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden

Invulinstructie Afmelden Overige Betrokkene(n) BI. Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden Invulinstructie Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet u hier invullen? 5 3 Betrokkene(n)

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler. Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler

Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler. Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE INNOVATIEFONDS SOCIAAL DOMEIN 2017 VOOR ORGANISATIES

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE INNOVATIEFONDS SOCIAAL DOMEIN 2017 VOOR ORGANISATIES Het aanvraagformulier tijdig, volledig ingevuld en ondertekend opsturen naar: Gemeente Westland Cluster Beleid / Innovatiefonds Postbus 150 2670 AD Naaldwijk ACTIVITEIT Naam GEGEVENS AANVRAGER Naam instelling

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIES VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2018:

AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIES VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2018: AANVRAAGFORMULIER FLEXIBELE SUBSIDIES VRIJWILLIGERSORGANISATIES WELZIJN EN ZORG 2018: Thema: Weerbaar opvoeden en competenties versterken U kunt alleen aanvragen wanneer u een vrijwilligersorganisatie(incl.

Nadere informatie

Aanvraagformulier sportsubsidies. Gemeente Pekela

Aanvraagformulier sportsubsidies. Gemeente Pekela Aanvraagformulier sportsubsidies Gemeente Pekela Doel: Dit formulier kunt u gebruiken als u een subsidie wilt aanvragen bij de gemeente Van toepassing zijnde wet- en regelgeving: Titel 4.2, Hoofdstuk 4

Nadere informatie

Financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds Borne (OFB)

Financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds Borne (OFB) Naam evenement Datum evenement Naam organisatie Vestigingsadres organisatie Postadres organisatie IBAN rekeningnummer organisatie Contactpersoon E-mailadres Tel. Uitleg aanvraagformulier Met het compleet

Nadere informatie

Subsidiabele kosten. Kosten die nodig zijn om de activiteit waarvoor u subsidie aanvraagt adequaat uit te kunnen voeren. Dit zijn:

Subsidiabele kosten. Kosten die nodig zijn om de activiteit waarvoor u subsidie aanvraagt adequaat uit te kunnen voeren. Dit zijn: Subsidiabele kosten Kosten die nodig zijn om de activiteit waarvoor u subsidie aanvraagt adequaat uit te kunnen voeren. Dit zijn: a. interne loonkosten: de directe kosten per productief uur van een medewerker

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER. Paraaf ontvangst:

AANVRAAGFORMULIER. Paraaf ontvangst: AANVRAAGFORMULIER Niet door aanvrager in te vullen Datum ontvangst Provincie : Maatregel/Regeling: Projectnaam: Datum ontvangstbevestiging provincie: Datum ontvangst bij DLGbetaalorgaan: Paraaf ontvangst:

Nadere informatie

Aanvraagformulier. 1. De organisatie. 1.1. Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode:

Aanvraagformulier. 1. De organisatie. 1.1. Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode: Aanvraagformulier In dit formulier stellen wij u vragen over: 1. Uw organisatie 2. Het project waarvoor u een aanvraag indient 3. De financiering van het project 4. Overige zaken 1. De organisatie 1.1.

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Iepen Mienskipsfûns Fryslân 06 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 00 8900 HM

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland

AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland AANVRAAGFORMULIER: R&D samenwerkingsproject Aanvraagformulier voor subsidieaanvragen voor projecten gericht op het

Nadere informatie

aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT)

aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT) aanvraagformulier Stichting Toeristisch Investeringsfonds Texel (STIFT) Aanvraag inzake de uitvoering van subsidiëring van projecten die de toeristische kwaliteit van Texel vergroten, bewaren of verbeteren

Nadere informatie

Subsidieaanvraag project ouderenbond

Subsidieaanvraag project ouderenbond Subsidieaanvraag project ouderenbond Deel A: Algemene informatie Deel B: Activiteit Deel C: Begroting Deel D: Ondertekening Bijlage voorbeeld begroting Deel A: Algemene informatie Naam (hoofd)aanvrager

Nadere informatie

Fysieke investeringen in innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen

Fysieke investeringen in innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 februari

Nadere informatie

Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân

Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân Aanvraagformulier Circulaire Economie Subsidieregeling circulaire economie Fryslân 2017-2018 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER. Kennisoverdracht bodem en water op landbouwbedrijven

AANVRAAGFORMULIER. Kennisoverdracht bodem en water op landbouwbedrijven Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier is bedoeld voor conceptdoeleinden. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat beschikbaar is via

Nadere informatie

1.2 Upload bij sectie 5 de geldende statuten en een recent uittreksel van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel van de organisatie.

1.2 Upload bij sectie 5 de geldende statuten en een recent uittreksel van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel van de organisatie. K.F.Hein Fonds Aanvraagformulier K.F.Hein, Fonds Probeert u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Vragen die geen betrekking hebben op uw project kunt u overslaan. 1. Gegevens organisatie Gegevens

Nadere informatie

Subsidieaanvraagformulier

Subsidieaanvraagformulier Dit is een concept subsidieaanvraagformulier om u in staat te stellen het aanvraagformulier van te voren te bekijken. Uw definitieve subsidieaanvraag dient u digitaal in via www.gelderland.nl/sum Projecttitel:

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie Regionale Cultuurplannen

Aanvraagformulier subsidie Regionale Cultuurplannen 1 Aanvraagformulier subsidie Regionale Cultuurplannen De Regionale Cultuurplannen (RCP) omvatten een subsidiebudget voor het vergroten van cultuurparticipatie, bedoeld voor amateurkunst (alle kunst- en

Nadere informatie

Hoe kan subsidie worden aangevraagd? Waaraan moet een subsidieaanvraag voldoen? Ambities en activiteiten... 4

Hoe kan subsidie worden aangevraagd? Waaraan moet een subsidieaanvraag voldoen? Ambities en activiteiten... 4 HANDLEIDING SUBSIDIEAANVRAAG PLUS PROJECT In deze handleiding vind je de informatie voor de aanvraag, inclusief nadere toelichting over het invullen van het format. Mocht je nog vragen hebben, neem dan

Nadere informatie

Voor amateurkunstverenigingen geldt dat de aanvraag geen betrekking mag hebben op de verplichte jaarlijkse voorstelling.

Voor amateurkunstverenigingen geldt dat de aanvraag geen betrekking mag hebben op de verplichte jaarlijkse voorstelling. AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE SUBSIDIE AMATEUR- EN PODIUMKUNST U kunt uw aanvraag vóór 15 januari, 15 mei of 15 september indienen bij burgemeester en wethouders van Amersfoort, postbus 4000, 3800 EA Amersfoort.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben

AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben AANVRAAGFORMULIER Samenwerkende Fondsen Cariben LET OP: Lees voordat u dit formulier invult, de criteria waaraan uw project in elk geval moet voldoen op www.samenwerkendefondsencariben.org Vult u dit formulier

Nadere informatie

Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant. Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant

Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant. Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager

Nadere informatie

Provincie Gelderland Handleiding. Indienen subsidieaanvraag

Provincie Gelderland Handleiding. Indienen subsidieaanvraag Provincie Gelderland Handleiding Indienen subsidieaanvraag Inhoudsopgave 1 Uw startpagina.. 2/ 3 2 Nieuwe subsidie aanvraag indienen.. 4 2.1 Introductie. 5 2.2 Algemene informatie 6 2.3 Subsidieaanvrager..

Nadere informatie

Aanvraagformulier Incidentele subsidies amateurkunst

Aanvraagformulier Incidentele subsidies amateurkunst Aanvraagformulier Incidentele subsidies amateurkunst De uitvoering van deze subsidieregeling ligt bij Scholen in de Kunst. Vul het formulier in en beantwoord daarbij alle vragen. Als u dit niet doet, kunnen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER ACTIVITEITENSUBSIDIE SOCIAAL DOMEIN Alphen-Chaam

AANVRAAGFORMULIER ACTIVITEITENSUBSIDIE SOCIAAL DOMEIN Alphen-Chaam AANVRAAGFORMULIER ACTIVITEITENSUBSIDIE SOCIAAL DOMEIN Alphen-Chaam 2020 1 Aanvragen activiteitensubsidie Het ingevulde aanvraagformulier kunt u per post of e-mail sturen naar: Gemeente Alphen-Chaam Cluster

Nadere informatie

Aanvraagformulier welzijnssubsidie 2016

Aanvraagformulier welzijnssubsidie 2016 Aanvraagformulier welzijnssubsidie 2016 Activiteiten waarvoor u een welzijnssubsidie aanvraagt De nieuwe koers: eigen kracht eerst! In 2014 heeft de gemeenteraad van Baarle-Nassau nieuw welzijnsbeleid

Nadere informatie